Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
unknown_gr
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pop corn
Πολύ δραστήριο μέλος

καλά, αυτό δεν είναι στάνταρ....ενω με τους φιλους σου που πηγαινατε μαζι σχολειο σιγα σιγα θα ξεκοψετε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Να προσθέσω ότι ούτε επίσης είναι στάνταρ το ότι η παρέα σου από το Παν/μιο - και ειδικά του 1ου έτους - θα μείνει για "πολύ καιρό".καλά, αυτό δεν είναι στάνταρ.
pennyy
Εκκολαπτόμενο μέλος

iakwvina
Νεοφερμένο μέλος

Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος

Γενικα οι γνωριμιες στο πρωτο ετος ειναι αυτες που θα μεινουν, καταπως φαινεται.
pennyy
Εκκολαπτόμενο μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

pennyy
Εκκολαπτόμενο μέλος

και εφόσον έχουν σχηματιστεί είναι σαν τις Στοές μετά; δεν σε κάνουν εύκολα μέλος (φίλο);
είναι πιο δύσκολο, γιατί αυτοί ήδη έχουν περάσει πράγματα μαζί και νιώθεις λίγο ξένος, αυτό βέβαια συμβαίνει στην αθήνα στην επαρχία λογικά είναι πιο φυσιολογικά τα πράγματα
nPb
Επιφανές μέλος

οπότε καλό είναι να μην αποτρέπουμε την δημιουργία νέων παρέων...

ποτέ δεν είναι αργά
εξάλλου οι φιλίες εξελίσσονται και αλλάζουν
pennyy
Εκκολαπτόμενο μέλος

βασικά γνωρίζω πολλά άτομα που έχουν παρέες ...και αισθάνονται μόνοι τους
οπότε καλό είναι να μην αποτρέπουμε την δημιουργία νέων παρέων...
ποτέ δεν είναι αργά
εξάλλου οι φιλίες εξελίσσονται και αλλάζουν
εννοείται αυτό απλά όπως και να το κάνουμε είναι πολύ πιο εύκολο να κάνεις γνωριμίες στην αρχή της χρονιάς
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος

Πάντα μπορείς να γνωρίσεις νέα άτομα ειδικά σε ενα περιβάλλον όπως στη σχολή που έχεις κάτι κοινό,
εμένα η παρέα μου είναι άτομα που γνώρισα στις αρχές του έτους χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κάνω παρέα με αυτά και μόνο και τους υπόλοιπους δεν τους γνωρίζω καν, καλό είναι να έχεις μια επαφή και με άλλα άτομα.
prwteas
Εκκολαπτόμενο μέλος

pennyy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγώ ακόμα και τώρα στο δεύτερο έτος πάνω από 2-3 γνωριμίες δεν έχω καταφέρει να κάνω. Και εννοώ γνωριμίες, γιατί από φιλίες καμία...
πως έγινε κάτι τέτοιο ?

nPb
Επιφανές μέλος

πως έγινε κάτι τέτοιο ?![]()
γίνεται! δεν γίνεται να ταιριάξεις...

άργησα να κάνω και εγώ φίλους, δεν με κέντρισε η προσωπικότητα αρκετών
προσωπικά από το 3ο έτος δεν έχω γνωρίσει πάνω από 4 άτομα, ως φίλους μου
γνωστούς έχω πολλούς (και ακόμη γνωρίζω)
bettina
Εκκολαπτόμενο μέλος

είναι πιο δύσκολο, γιατί αυτοί ήδη έχουν περάσει πράγματα μαζί και νιώθεις λίγο ξένος, αυτό βέβαια συμβαίνει στην αθήνα στην επαρχία λογικά είναι πιο φυσιολογικά τα πράγματα
Στην επαρχία είναι χειρότερα, πίστεψε με..Λιγότερα άτομα, περισσότερες κλίκες...
Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος

prwteas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Με κάλυψες. Όντως κι εμένα δε με κεντρίζει η προσωπικότητα των περισσότερων συμφοιτητών μου. Εκτός τούτου, μετά από παρατεταμένη απόρριψη που έχω υποστεί στην εφηβεία, αδυνατώ να προσεγγίσω άλλα άτομα και να λειτουργήσω κοινωνικά. Μου έχει αφήσει τραύματα.γίνεται! δεν γίνεται να ταιριάξεις...
άργησα να κάνω και εγώ φίλους, δεν με κέντρισε η προσωπικότητα αρκετών
προσωπικά από το 3ο έτος δεν έχω γνωρίσει πάνω από 4 άτομα, ως φίλους μου
γνωστούς έχω πολλούς (και ακόμη γνωρίζω)
spakon
Εκκολαπτόμενο μέλος

Λοιπόν έιναι αρκετά πιθανό να την πάθετε χωρίς καν να το καταλάβετε (έχω άπειρους γνωστους, ξέρω τι σας λέω).Θα εξελιχθείτε ραγδαία σε κομματόσκυλα χωρίς καν να το καταλάβετε. Το σημαντικό είναι το εξής: Από την ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ της εγγραφής, θα σας προσεγγίσουν άτομα (κατά κανόνα ελκυστικές κοπέλες στα αγόρια, όμορφοι νεαροί στα κορίτσια, επιλογή καθόλου τυχαία) που πιθανότατα θα είναι η πρώτη σας επαφή ως πρωτοετείς και που αρχικά θα προσφερθούν να σας βοηθήσουν στην εγγραφή. Εσείς, αγχωμένοι για να γνωρίσετε πολύ κόσμο, όπως είναι και το λογικό άλλωστε, αμέσως θα δεχτείτε χαρούμενοι και χωρίς να το καταλάβετε, μετά τις συστάσεις και μια σύντομη συζήτηση (από που είσαι,... κτλ) θα σας γνωρίσουν και σε άλλους της παράταξης και θα χετε πλεον γίνει οπαδοί της παράταξης.
Για αυτό ΠΡΟΣΟΧΗ στο ποιοί θα σας προσεγγίσουν από την αρχη. Βέβαια σε καμία περίπτωση να μην είστε ψυχροί, αλλά φιλικοί και ένθερμοι, όπως ακριβώς είπαν όλοι οι φίλοι πιο πάνω. Απλά να ξεδιαλύνετε το θέμα της παράταξης πριν περάσουν πολλές μέρες και είναι πλεον αργά.
Ε τώρα αν αυτή η κοπέλα ή ο νεαρός διαισθανθείτε αστραπιαία ότι είναι ο έρωτας της ζωής σας (ή το καλυτερο κολλητάρι σας), ε τότε τι να πω , πάω πάσο!

Πολλοί ίσως σπεύσετε να πείτε ότι κάνω λάθος και ότι δε συμβαίνει ο τρόπος προσέγγισης που ανέφερα. Ισως σε μερικά Πανεπιστήμια συμβαίνει, ίσως σε άλλα όχι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Eagle Eye
- idkser
- tomftw
- Hased Babis
- Elsa777
- g59
- Chris180
- Mara2004
- χημεια4λαιφ
- VatoLoco
- angel_par29
- Γιώτα Γιαννακού
- pannnos1992
- maria pad
- kalhkardia
- thenutritionist
- Twittn
- User2350
- Eeeee
- JoannaVas
- pink_panther
- Citylights
- the.m024
- P.Dam.
- ladybookworm
- takeshi_kitano
- rosemary
- Philologist
- dim6
- constansn
- De Broglie
- jYanniss
- Nikos05
- air_fish
- Freddys
- 042003
- Dr. Gl. Luminous
- ggl
- aggelosst9
- katerinavld
- xmen902
- Αριάνα123
- mike741
- eleonora33
- vetas
- Konstantinos4
- Stroka
- stefan
- iminspain
- Natassa33
- Libertus
- Scandal
- Mhtrogoal
- Paragontas7000
- Lia 2006
- Haraa11
- norbit
- Maria kwstaki
- Melina K.
- Ststst02
- Sgouroxtapodi
- DENVER
- Κλημεντίνη
- charmander
- mpampouras
- marianna04
- ikigai
- J.Cameron
- Serotonin
- hirasawayui
- Georgiapon25
- hecktors
- TonyMontanaEse
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.