Basiliki.kiki
Νεοφερμένο μέλος
Η Basiliki.kiki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 27 μηνύματα.

24-01-24

22:19
Καλα υγείας είμαι αλλά το site αυτό δεν έχει βιολογια κατευθυνσης 
Έχει δουλέψει κανείς αποκλειστικά από εκεί ως βοήθημα; πιστεύετε αξίζει και πιστεύετε ότι αρκεί(τουλαχιστον για επαναληψη); είναι must να έχεις λύσει από εκεί πριν πας να δώσεις κατα την εμπειρία σας;
Επίσης προτείνετε μου κάτι αντίστοιχο και για την βιολογια αν ξέρετε

Έχει δουλέψει κανείς αποκλειστικά από εκεί ως βοήθημα; πιστεύετε αξίζει και πιστεύετε ότι αρκεί(τουλαχιστον για επαναληψη); είναι must να έχεις λύσει από εκεί πριν πας να δώσεις κατα την εμπειρία σας;
Επίσης προτείνετε μου κάτι αντίστοιχο και για την βιολογια αν ξέρετε

Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.209 μηνύματα.

24-01-24

22:53
Το είχα λιώσει όταν έδινα, ιδίως στα μαθηματικά και στην φυσική.
Με βοήθησε, είναι εγκεκριμένο από το Υπουργείο που βάζει θέματα και, πάνω από όλα, είναι τσάμπα.
Γιατί να μην το χρησιμοποιήσεις;
Με βοήθησε, είναι εγκεκριμένο από το Υπουργείο που βάζει θέματα και, πάνω από όλα, είναι τσάμπα.
Lancelot
Περιβόητο μέλος
Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.377 μηνύματα.

24-01-24

23:30
Ναι αξίζει. Οταν έδωσα και εγώ (>5χρονια) το είχα χρησιμοποιήσει για επαναληπτικόΚαλα υγείας είμαι αλλά το site αυτό δεν έχει βιολογια κατευθυνσης
Επίσης προτείνετε μου κάτι αντίστοιχο και για την βιολογια αν ξέρετε![]()
Basiliki.kiki
Νεοφερμένο μέλος
Η Basiliki.kiki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 27 μηνύματα.

25-01-24

13:14
Ξέρω ότι δεν είναι ότι θα βάζω όρια να χρησιμοποιήσω μια μοναδική πηγη αλλά στη φάση τώρα που τελειώνω την ύλη ας πούμε στην φυσικη και εγώ δεν έχω λύσει άπειρες ασκησεις από βοηθηματα, απορω αν αρκεί αυτό για να γράψω υψηλά στο τέλος ή αν πρέπει να αρχίσω να λύνω από βοηθημα με θέματαΤο είχα λιώσει όταν έδινα, ιδίως στα μαθηματικά και στην φυσική.
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.209 μηνύματα.

25-01-24

14:09
Καλύτερα από το study4exams γιατί είναι εγκεκριμένο από το ίδιο το υπουργείο που βάζει τα θέματα, πάρα από τον πρώτο τυχάρπαστο βοηθηματογράφο.Ξέρω ότι δεν είναι ότι θα βάζω όρια να χρησιμοποιήσω μια μοναδική πηγη αλλά στη φάση τώρα που τελειώνω την ύλη ας πούμε στην φυσικη και εγώ δεν έχω λύσει άπειρες ασκησεις από βοηθηματα, απορω αν αρκεί αυτό για να γράψω υψηλά στο τέλος ή αν πρέπει να αρχίσω να λύνω από βοηθημα με θέματα
Matenma
Νεοφερμένο μέλος
Η Matenma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 91 μηνύματα.

25-01-24

14:34
Φυσικη στα φροντ τα λυναμε ολα κυριως τα επαναληπτικα. Στο σχολειο λυναμε τα διαγωνισματα.Καλα υγείας είμαι αλλά το site αυτό δεν έχει βιολογια κατευθυνσης
Επίσης προτείνετε μου κάτι αντίστοιχο και για την βιολογια αν ξέρετε![]()
Οπωσδηποτε χημεια με τη νεα επιτροπη αμα δεις θεματα του 2022 επεσαν απο το 7ο διαγωνισμα στη χημεια. Λυστα ολα ή καλυτερα διαβασετα να εχεις μια ιδεα
Lancelot
Περιβόητο μέλος
Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.377 μηνύματα.

25-01-24

15:02
Μαθιουδάκης και study4exams.Ξέρω ότι δεν είναι ότι θα βάζω όρια να χρησιμοποιήσω μια μοναδική πηγη αλλά στη φάση τώρα που τελειώνω την ύλη ας πούμε στην φυσικη και εγώ δεν έχω λύσει άπειρες ασκησεις από βοηθηματα, απορω αν αρκεί αυτό για να γράψω υψηλά στο τέλος ή αν πρέπει να αρχίσω να λύνω από βοηθημα με θέματα
Έχει και κάποια σαιτ τύπου ylikonet.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 56 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- vade
- Αντωνία
- ssalex
- Corfu kitty
- Joji
- BiteTheDust
- Nala
- V@Per
- giannis05
- AggelikiGr
- ένας τυχαίος
- Hased Babis