Για να τελειώνουμε με το παραμύθι της Ιατρικής

Tommy_civil

Νεοφερμένος

Ο Tommy_civil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 43 μηνύματα.
Ανεξάρτητα από το θέμα, η ιδέα ότι φαίνεται να δείχνω απόλυτη στις απόψεις μου ομολογώ ότι με στεναχωρεί και ίσως είναι καιρός να μάθω να το διαχειρίζομαι ορθότερα. Καμία φορά επειδή έχεις αναλύσει κάτι στο μυαλό σου τόσο πολύ αισθάνεσαι ότι δεν μπορεί πρέπει να είναι σωστό και αυθόρμητα αρχίζεις να απορρίπτεις άλλες απόψεις. Εκεί είναι που έρχονται άνθρωποι σαν και εσάς και σου υπενθυμίζουν ότι ξέρεις υπάρχουν κι άλλες διαβαθμίσεις στα πράγματα. Ανεξάρτητα λοιπόν από το θέμα, σας ευχαριστώ για αυτό το μικρό "ταρακούνημα, που ευελπιστώ να αλλάξει λίγο τον τρόπο σκέψης μου!:)

Ομολογώ πως το μήνυμά σου με χαροποίησε ιδιαίτερα, όχι επειδή τροφοδοτεί τον εγωισμό μου αλλα επειδή χαίρομαι ιδιαίτερα που βλέπω ευελιξία, διαλλακτικότητα και ανοιχτό πνεύμα! Μπράβο!
Ξέρεις κάτι; Στην ουσία, οι απόψεις μας βρίσκονται σε σύμπνοια. Πιστεύουμε και οι δυο στην ελεύθερη επιλογή και στη σκληρή δουλειά.
Η μόνη μου "ένσταση" ήταν στον απόλυτο τρόπο με τον οποίο εκφράστηκαν, γεγονός που μπορώ να δικαιολογήσω απο τη παρορμητικότητα του χαρακτήρα σου (ενδεχομένως), απλά το σχολίασα λιγάκι παραπάνω οχι για να αμυνθώ προσωπικά αλλα για να αποφύγουμε το γεγονός να δώσουμε διαστρεβλωμένες απόψεις σε τυχόν υποψηφίους.
Εγώ σ'ευχαριστώ λοιπόν που δεν με παρερμήνευσες όσο πίστευα! :P
 

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 10,230 μηνύματα.
Καταρχάς να πω συγχαρητήρια και στον Tommy & στην Θεοδώρα που είναι σε θέση να επικοινωνήσουν τόσο όμορφα. Σπάνιο στις μέρες μας να ρίχνουμε τον εγωισμό μας και να μιλάμε ειλικρινά για το πως έχουν τα πράγματα,είστε παράδειγμα και οι δυο σας σε μικρούς και μεγάλους ;) .

Θα είμαι συνοπτικός μα ουσιαστικός . Εαν κάποιος θέλει ιατρική ας διαβάσει και ας περάσει . Εαν δεν του αρέσει καλώς ας φύγει και ας κάνει κάτι άλλο . Δεν ζεις για πάντα και εαν δεν πάρεις το ρίσκο να δοκιμάσεις κάτι απλά θα αναρωτιέσαι μέχρι να πεθάνεις "τι και εαν... ;" . Καλύτερα λοιπόν να απογοητευτείς απο κάτι και να στραφείς αλλού παρά να σε τρώει μια ζωή η απορία .

Και ας μην έχουμε αυταπάτες, κύρος & σεβασμό μας προφέρει μόνο η οικογένεια μας,οι φίλοι μας ή ο/η σύντροφος μας που μας ξέρουν και είναι μαζί μας στα καλά και στα κακά . Είτε είμαστε γιατροί,είτε δικηγόροι,είτε μηχανικοί είτε πωλητές είτε σκουπιδιάριδες . Γιατί μας δέχονται ακόμα και όταν δεν έχουμε τίποτα να προσφέρουμε ή δεν είμαστε τίποτα απο τα παραπάνω . Ναι ίσως κάποιος πει "Αα είναι γιατρός" αλλά οι περισσότεροι σε σέβονται μέχρι το σημείο που η ζωή τους ή το κοινωνικό τους prestige εξαρτάται απο εσένα . Θα νοιάζονταν το ίδιο για εσένα ως άνθρωπο εαν δεν ήσουν γιατρός ; Δεν νομίζω . Χωρίς να σημαίνει οτι η ευγνωμοσύνη που νιώθει κάποιος για έναν γιατρό που τον βοήθησε είναι ψεύτικη και ανούσια .
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top