Atrotos Νεοφερμένο μέλος Ο Atrotos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2017 στις 15:55 Ο Atrotos έγραψε: #41 04-03-17 15:55 Δεν ισχύει. Εγώ είμαι πολύ ρομαντικός και πολλά άλλα αγόρια το ίδιο. . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2017 στις 16:34 Η BLUE SEA έγραψε: #42 04-03-17 16:34 Συγχωρέστε με, αλλά θεωρώ ότι ισχύει το αντίθετο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2017 στις 16:37 Ο Johnny15 έγραψε: #43 04-03-17 16:37 Όντως, τα αγόρια είναι πιο ρομαντικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2017 στις 22:57 Ο Αγγελος Κοκ: #44 04-03-17 22:57 Ειχα παει στην κοπελα μου λουλουδια και με κοιτουσε με ενα βλεμμα σαν να μου λεει εγω υποτιθεται οτι πρεπει να τα κρατησω αυτα...και ελεγε στην κολλητη της ψιθυριστα οτι θελει να τα πεταξει...νταξει θα μου πεις επεσα σε περιπτωση αλλα και παλι μετα απο ενα τετοιο σκηνικο αντε να ξανακανεις παλι τετοια κινηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.316 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2017 στις 20:48 Ο American Economist: #45 05-03-17 20:48 Δεν ξερω τι λετε αλλα ειναι ωραιο και τα δυο φυλα να ειναι ρομαντικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tonyler Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tonyler αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2017 στις 15:09 Ο tonyler έγραψε: #46 06-03-17 15:09 Γνώμη μου είναι πως τα αγόρια είναι πιο ευαίσθητα και πιο ρομαντικά απ'τα κορίτσια... Τα κορίτσια τις περισσότερες περιπτώσεις είναι ψυχρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.316 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2017 στις 15:14 Ο American Economist: #47 06-03-17 15:14 Συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolis_98 Πολύ δραστήριο μέλος Ο manolis_98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.055 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2017 στις 15:39 Ο manolis_98: #48 06-03-17 15:39 Ακαρδες παντου μαγκες8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαρτίου 2017 στις 16:03 Ο Guest 209912: #49 06-03-17 16:03 Επειδή η θεά του έρωτα είναι γυναίκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. free_dom2 Νεοφερμένο μέλος Η free_dom2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2017 στις 18:00 Η free_dom2: #50 06-03-17 18:00 Απο τη φυση μας ειμαστε ετσι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2017 στις 18:46 Η Ερις έγραψε: #51 06-03-17 18:46 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Επειδή η θεά του έρωτα είναι γυναίκα. Click για ανάπτυξη... Παντρεύεται τον Ήφαιστο, πηγαίνει με τον Άρη, τον Ποσειδώνα, δε ξέρω κι εγώ με πόσους άλλους, μεταξύ των οποίων ο γιος της Άδωνης! Τα κίνητρά της πήγαζαν από τη ρομαντική της φύση; Δε νομίζω. Αν είναι να μιλήσουμε με στερεότυπα, πιο πολύ θα τη χαρακτηρίζαμε "άντρα" στις σχέσεις της. Ρομαντικούλης και γλυκός ήταν ο Ήφαιστος μάλλον. Αρχική Δημοσίευση από free_dom2: Απο τη φυση μας ειμαστε ετσι.. Click για ανάπτυξη... Εσένα σε κόβω για αγόρι, δε ξέρω γιατί. Γενικά, δε ξέρω από τι πηγάζει, σίγουρα πάντως δεν είναι θέμα φύλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαρτίου 2017 στις 22:29 Ο Guest 209912: #52 06-03-17 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Παντρεύεται τον Ήφαιστο, πηγαίνει με τον Άρη, τον Ποσειδώνα, δε ξέρω κι εγώ με πόσους άλλους, μεταξύ των οποίων ο γιος της Άδωνης! Τα κίνητρά της πήγαζαν από τη ρομαντική της φύση; Δε νομίζω. Αν είναι να μιλήσουμε με στερεότυπα, πιο πολύ θα τη χαρακτηρίζαμε "άντρα" στις σχέσεις της. Ρομαντικούλης και γλυκός ήταν ο Ήφαιστος μάλλον. Εσένα σε κόβω για αγόρι, δε ξέρω γιατί. Click για ανάπτυξη... Δε γίνεται να είσαι η θεά του έρωτα και να είσαι πιστή στον Ήφαιστο. Το πυρ γυνή και θάλασσα δεν βγήκε τυχαία άλλωστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν ισχύει. Εγώ είμαι πολύ ρομαντικός και πολλά άλλα αγόρια το ίδιο. . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2017 στις 16:34 Η BLUE SEA έγραψε: #42 04-03-17 16:34 Συγχωρέστε με, αλλά θεωρώ ότι ισχύει το αντίθετο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2017 στις 16:37 Ο Johnny15 έγραψε: #43 04-03-17 16:37 Όντως, τα αγόρια είναι πιο ρομαντικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2017 στις 22:57 Ο Αγγελος Κοκ: #44 04-03-17 22:57 Ειχα παει στην κοπελα μου λουλουδια και με κοιτουσε με ενα βλεμμα σαν να μου λεει εγω υποτιθεται οτι πρεπει να τα κρατησω αυτα...και ελεγε στην κολλητη της ψιθυριστα οτι θελει να τα πεταξει...νταξει θα μου πεις επεσα σε περιπτωση αλλα και παλι μετα απο ενα τετοιο σκηνικο αντε να ξανακανεις παλι τετοια κινηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.316 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2017 στις 20:48 Ο American Economist: #45 05-03-17 20:48 Δεν ξερω τι λετε αλλα ειναι ωραιο και τα δυο φυλα να ειναι ρομαντικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tonyler Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tonyler αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2017 στις 15:09 Ο tonyler έγραψε: #46 06-03-17 15:09 Γνώμη μου είναι πως τα αγόρια είναι πιο ευαίσθητα και πιο ρομαντικά απ'τα κορίτσια... Τα κορίτσια τις περισσότερες περιπτώσεις είναι ψυχρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.316 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2017 στις 15:14 Ο American Economist: #47 06-03-17 15:14 Συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolis_98 Πολύ δραστήριο μέλος Ο manolis_98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.055 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2017 στις 15:39 Ο manolis_98: #48 06-03-17 15:39 Ακαρδες παντου μαγκες8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαρτίου 2017 στις 16:03 Ο Guest 209912: #49 06-03-17 16:03 Επειδή η θεά του έρωτα είναι γυναίκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. free_dom2 Νεοφερμένο μέλος Η free_dom2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2017 στις 18:00 Η free_dom2: #50 06-03-17 18:00 Απο τη φυση μας ειμαστε ετσι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2017 στις 18:46 Η Ερις έγραψε: #51 06-03-17 18:46 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Επειδή η θεά του έρωτα είναι γυναίκα. Click για ανάπτυξη... Παντρεύεται τον Ήφαιστο, πηγαίνει με τον Άρη, τον Ποσειδώνα, δε ξέρω κι εγώ με πόσους άλλους, μεταξύ των οποίων ο γιος της Άδωνης! Τα κίνητρά της πήγαζαν από τη ρομαντική της φύση; Δε νομίζω. Αν είναι να μιλήσουμε με στερεότυπα, πιο πολύ θα τη χαρακτηρίζαμε "άντρα" στις σχέσεις της. Ρομαντικούλης και γλυκός ήταν ο Ήφαιστος μάλλον. Αρχική Δημοσίευση από free_dom2: Απο τη φυση μας ειμαστε ετσι.. Click για ανάπτυξη... Εσένα σε κόβω για αγόρι, δε ξέρω γιατί. Γενικά, δε ξέρω από τι πηγάζει, σίγουρα πάντως δεν είναι θέμα φύλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαρτίου 2017 στις 22:29 Ο Guest 209912: #52 06-03-17 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Παντρεύεται τον Ήφαιστο, πηγαίνει με τον Άρη, τον Ποσειδώνα, δε ξέρω κι εγώ με πόσους άλλους, μεταξύ των οποίων ο γιος της Άδωνης! Τα κίνητρά της πήγαζαν από τη ρομαντική της φύση; Δε νομίζω. Αν είναι να μιλήσουμε με στερεότυπα, πιο πολύ θα τη χαρακτηρίζαμε "άντρα" στις σχέσεις της. Ρομαντικούλης και γλυκός ήταν ο Ήφαιστος μάλλον. Εσένα σε κόβω για αγόρι, δε ξέρω γιατί. Click για ανάπτυξη... Δε γίνεται να είσαι η θεά του έρωτα και να είσαι πιστή στον Ήφαιστο. Το πυρ γυνή και θάλασσα δεν βγήκε τυχαία άλλωστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Συγχωρέστε με, αλλά θεωρώ ότι ισχύει το αντίθετο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2017 στις 16:37 Ο Johnny15 έγραψε: #43 04-03-17 16:37 Όντως, τα αγόρια είναι πιο ρομαντικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2017 στις 22:57 Ο Αγγελος Κοκ: #44 04-03-17 22:57 Ειχα παει στην κοπελα μου λουλουδια και με κοιτουσε με ενα βλεμμα σαν να μου λεει εγω υποτιθεται οτι πρεπει να τα κρατησω αυτα...και ελεγε στην κολλητη της ψιθυριστα οτι θελει να τα πεταξει...νταξει θα μου πεις επεσα σε περιπτωση αλλα και παλι μετα απο ενα τετοιο σκηνικο αντε να ξανακανεις παλι τετοια κινηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.316 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2017 στις 20:48 Ο American Economist: #45 05-03-17 20:48 Δεν ξερω τι λετε αλλα ειναι ωραιο και τα δυο φυλα να ειναι ρομαντικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tonyler Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tonyler αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2017 στις 15:09 Ο tonyler έγραψε: #46 06-03-17 15:09 Γνώμη μου είναι πως τα αγόρια είναι πιο ευαίσθητα και πιο ρομαντικά απ'τα κορίτσια... Τα κορίτσια τις περισσότερες περιπτώσεις είναι ψυχρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.316 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2017 στις 15:14 Ο American Economist: #47 06-03-17 15:14 Συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolis_98 Πολύ δραστήριο μέλος Ο manolis_98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.055 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2017 στις 15:39 Ο manolis_98: #48 06-03-17 15:39 Ακαρδες παντου μαγκες8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαρτίου 2017 στις 16:03 Ο Guest 209912: #49 06-03-17 16:03 Επειδή η θεά του έρωτα είναι γυναίκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. free_dom2 Νεοφερμένο μέλος Η free_dom2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2017 στις 18:00 Η free_dom2: #50 06-03-17 18:00 Απο τη φυση μας ειμαστε ετσι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2017 στις 18:46 Η Ερις έγραψε: #51 06-03-17 18:46 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Επειδή η θεά του έρωτα είναι γυναίκα. Click για ανάπτυξη... Παντρεύεται τον Ήφαιστο, πηγαίνει με τον Άρη, τον Ποσειδώνα, δε ξέρω κι εγώ με πόσους άλλους, μεταξύ των οποίων ο γιος της Άδωνης! Τα κίνητρά της πήγαζαν από τη ρομαντική της φύση; Δε νομίζω. Αν είναι να μιλήσουμε με στερεότυπα, πιο πολύ θα τη χαρακτηρίζαμε "άντρα" στις σχέσεις της. Ρομαντικούλης και γλυκός ήταν ο Ήφαιστος μάλλον. Αρχική Δημοσίευση από free_dom2: Απο τη φυση μας ειμαστε ετσι.. Click για ανάπτυξη... Εσένα σε κόβω για αγόρι, δε ξέρω γιατί. Γενικά, δε ξέρω από τι πηγάζει, σίγουρα πάντως δεν είναι θέμα φύλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαρτίου 2017 στις 22:29 Ο Guest 209912: #52 06-03-17 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Παντρεύεται τον Ήφαιστο, πηγαίνει με τον Άρη, τον Ποσειδώνα, δε ξέρω κι εγώ με πόσους άλλους, μεταξύ των οποίων ο γιος της Άδωνης! Τα κίνητρά της πήγαζαν από τη ρομαντική της φύση; Δε νομίζω. Αν είναι να μιλήσουμε με στερεότυπα, πιο πολύ θα τη χαρακτηρίζαμε "άντρα" στις σχέσεις της. Ρομαντικούλης και γλυκός ήταν ο Ήφαιστος μάλλον. Εσένα σε κόβω για αγόρι, δε ξέρω γιατί. Click για ανάπτυξη... Δε γίνεται να είσαι η θεά του έρωτα και να είσαι πιστή στον Ήφαιστο. Το πυρ γυνή και θάλασσα δεν βγήκε τυχαία άλλωστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όντως, τα αγόρια είναι πιο ρομαντικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2017 στις 22:57 Ο Αγγελος Κοκ: #44 04-03-17 22:57 Ειχα παει στην κοπελα μου λουλουδια και με κοιτουσε με ενα βλεμμα σαν να μου λεει εγω υποτιθεται οτι πρεπει να τα κρατησω αυτα...και ελεγε στην κολλητη της ψιθυριστα οτι θελει να τα πεταξει...νταξει θα μου πεις επεσα σε περιπτωση αλλα και παλι μετα απο ενα τετοιο σκηνικο αντε να ξανακανεις παλι τετοια κινηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.316 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2017 στις 20:48 Ο American Economist: #45 05-03-17 20:48 Δεν ξερω τι λετε αλλα ειναι ωραιο και τα δυο φυλα να ειναι ρομαντικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tonyler Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tonyler αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2017 στις 15:09 Ο tonyler έγραψε: #46 06-03-17 15:09 Γνώμη μου είναι πως τα αγόρια είναι πιο ευαίσθητα και πιο ρομαντικά απ'τα κορίτσια... Τα κορίτσια τις περισσότερες περιπτώσεις είναι ψυχρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.316 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2017 στις 15:14 Ο American Economist: #47 06-03-17 15:14 Συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolis_98 Πολύ δραστήριο μέλος Ο manolis_98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.055 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2017 στις 15:39 Ο manolis_98: #48 06-03-17 15:39 Ακαρδες παντου μαγκες8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαρτίου 2017 στις 16:03 Ο Guest 209912: #49 06-03-17 16:03 Επειδή η θεά του έρωτα είναι γυναίκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. free_dom2 Νεοφερμένο μέλος Η free_dom2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2017 στις 18:00 Η free_dom2: #50 06-03-17 18:00 Απο τη φυση μας ειμαστε ετσι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2017 στις 18:46 Η Ερις έγραψε: #51 06-03-17 18:46 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Επειδή η θεά του έρωτα είναι γυναίκα. Click για ανάπτυξη... Παντρεύεται τον Ήφαιστο, πηγαίνει με τον Άρη, τον Ποσειδώνα, δε ξέρω κι εγώ με πόσους άλλους, μεταξύ των οποίων ο γιος της Άδωνης! Τα κίνητρά της πήγαζαν από τη ρομαντική της φύση; Δε νομίζω. Αν είναι να μιλήσουμε με στερεότυπα, πιο πολύ θα τη χαρακτηρίζαμε "άντρα" στις σχέσεις της. Ρομαντικούλης και γλυκός ήταν ο Ήφαιστος μάλλον. Αρχική Δημοσίευση από free_dom2: Απο τη φυση μας ειμαστε ετσι.. Click για ανάπτυξη... Εσένα σε κόβω για αγόρι, δε ξέρω γιατί. Γενικά, δε ξέρω από τι πηγάζει, σίγουρα πάντως δεν είναι θέμα φύλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαρτίου 2017 στις 22:29 Ο Guest 209912: #52 06-03-17 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Παντρεύεται τον Ήφαιστο, πηγαίνει με τον Άρη, τον Ποσειδώνα, δε ξέρω κι εγώ με πόσους άλλους, μεταξύ των οποίων ο γιος της Άδωνης! Τα κίνητρά της πήγαζαν από τη ρομαντική της φύση; Δε νομίζω. Αν είναι να μιλήσουμε με στερεότυπα, πιο πολύ θα τη χαρακτηρίζαμε "άντρα" στις σχέσεις της. Ρομαντικούλης και γλυκός ήταν ο Ήφαιστος μάλλον. Εσένα σε κόβω για αγόρι, δε ξέρω γιατί. Click για ανάπτυξη... Δε γίνεται να είσαι η θεά του έρωτα και να είσαι πιστή στον Ήφαιστο. Το πυρ γυνή και θάλασσα δεν βγήκε τυχαία άλλωστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ειχα παει στην κοπελα μου λουλουδια και με κοιτουσε με ενα βλεμμα σαν να μου λεει εγω υποτιθεται οτι πρεπει να τα κρατησω αυτα...και ελεγε στην κολλητη της ψιθυριστα οτι θελει να τα πεταξει...νταξει θα μου πεις επεσα σε περιπτωση αλλα και παλι μετα απο ενα τετοιο σκηνικο αντε να ξανακανεις παλι τετοια κινηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.316 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2017 στις 20:48 Ο American Economist: #45 05-03-17 20:48 Δεν ξερω τι λετε αλλα ειναι ωραιο και τα δυο φυλα να ειναι ρομαντικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tonyler Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tonyler αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2017 στις 15:09 Ο tonyler έγραψε: #46 06-03-17 15:09 Γνώμη μου είναι πως τα αγόρια είναι πιο ευαίσθητα και πιο ρομαντικά απ'τα κορίτσια... Τα κορίτσια τις περισσότερες περιπτώσεις είναι ψυχρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.316 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2017 στις 15:14 Ο American Economist: #47 06-03-17 15:14 Συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolis_98 Πολύ δραστήριο μέλος Ο manolis_98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.055 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2017 στις 15:39 Ο manolis_98: #48 06-03-17 15:39 Ακαρδες παντου μαγκες8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαρτίου 2017 στις 16:03 Ο Guest 209912: #49 06-03-17 16:03 Επειδή η θεά του έρωτα είναι γυναίκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. free_dom2 Νεοφερμένο μέλος Η free_dom2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2017 στις 18:00 Η free_dom2: #50 06-03-17 18:00 Απο τη φυση μας ειμαστε ετσι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2017 στις 18:46 Η Ερις έγραψε: #51 06-03-17 18:46 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Επειδή η θεά του έρωτα είναι γυναίκα. Click για ανάπτυξη... Παντρεύεται τον Ήφαιστο, πηγαίνει με τον Άρη, τον Ποσειδώνα, δε ξέρω κι εγώ με πόσους άλλους, μεταξύ των οποίων ο γιος της Άδωνης! Τα κίνητρά της πήγαζαν από τη ρομαντική της φύση; Δε νομίζω. Αν είναι να μιλήσουμε με στερεότυπα, πιο πολύ θα τη χαρακτηρίζαμε "άντρα" στις σχέσεις της. Ρομαντικούλης και γλυκός ήταν ο Ήφαιστος μάλλον. Αρχική Δημοσίευση από free_dom2: Απο τη φυση μας ειμαστε ετσι.. Click για ανάπτυξη... Εσένα σε κόβω για αγόρι, δε ξέρω γιατί. Γενικά, δε ξέρω από τι πηγάζει, σίγουρα πάντως δεν είναι θέμα φύλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαρτίου 2017 στις 22:29 Ο Guest 209912: #52 06-03-17 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Παντρεύεται τον Ήφαιστο, πηγαίνει με τον Άρη, τον Ποσειδώνα, δε ξέρω κι εγώ με πόσους άλλους, μεταξύ των οποίων ο γιος της Άδωνης! Τα κίνητρά της πήγαζαν από τη ρομαντική της φύση; Δε νομίζω. Αν είναι να μιλήσουμε με στερεότυπα, πιο πολύ θα τη χαρακτηρίζαμε "άντρα" στις σχέσεις της. Ρομαντικούλης και γλυκός ήταν ο Ήφαιστος μάλλον. Εσένα σε κόβω για αγόρι, δε ξέρω γιατί. Click για ανάπτυξη... Δε γίνεται να είσαι η θεά του έρωτα και να είσαι πιστή στον Ήφαιστο. Το πυρ γυνή και θάλασσα δεν βγήκε τυχαία άλλωστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν ξερω τι λετε αλλα ειναι ωραιο και τα δυο φυλα να ειναι ρομαντικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tonyler Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tonyler αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2017 στις 15:09 Ο tonyler έγραψε: #46 06-03-17 15:09 Γνώμη μου είναι πως τα αγόρια είναι πιο ευαίσθητα και πιο ρομαντικά απ'τα κορίτσια... Τα κορίτσια τις περισσότερες περιπτώσεις είναι ψυχρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.316 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2017 στις 15:14 Ο American Economist: #47 06-03-17 15:14 Συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolis_98 Πολύ δραστήριο μέλος Ο manolis_98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.055 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2017 στις 15:39 Ο manolis_98: #48 06-03-17 15:39 Ακαρδες παντου μαγκες8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαρτίου 2017 στις 16:03 Ο Guest 209912: #49 06-03-17 16:03 Επειδή η θεά του έρωτα είναι γυναίκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. free_dom2 Νεοφερμένο μέλος Η free_dom2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2017 στις 18:00 Η free_dom2: #50 06-03-17 18:00 Απο τη φυση μας ειμαστε ετσι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2017 στις 18:46 Η Ερις έγραψε: #51 06-03-17 18:46 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Επειδή η θεά του έρωτα είναι γυναίκα. Click για ανάπτυξη... Παντρεύεται τον Ήφαιστο, πηγαίνει με τον Άρη, τον Ποσειδώνα, δε ξέρω κι εγώ με πόσους άλλους, μεταξύ των οποίων ο γιος της Άδωνης! Τα κίνητρά της πήγαζαν από τη ρομαντική της φύση; Δε νομίζω. Αν είναι να μιλήσουμε με στερεότυπα, πιο πολύ θα τη χαρακτηρίζαμε "άντρα" στις σχέσεις της. Ρομαντικούλης και γλυκός ήταν ο Ήφαιστος μάλλον. Αρχική Δημοσίευση από free_dom2: Απο τη φυση μας ειμαστε ετσι.. Click για ανάπτυξη... Εσένα σε κόβω για αγόρι, δε ξέρω γιατί. Γενικά, δε ξέρω από τι πηγάζει, σίγουρα πάντως δεν είναι θέμα φύλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαρτίου 2017 στις 22:29 Ο Guest 209912: #52 06-03-17 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Παντρεύεται τον Ήφαιστο, πηγαίνει με τον Άρη, τον Ποσειδώνα, δε ξέρω κι εγώ με πόσους άλλους, μεταξύ των οποίων ο γιος της Άδωνης! Τα κίνητρά της πήγαζαν από τη ρομαντική της φύση; Δε νομίζω. Αν είναι να μιλήσουμε με στερεότυπα, πιο πολύ θα τη χαρακτηρίζαμε "άντρα" στις σχέσεις της. Ρομαντικούλης και γλυκός ήταν ο Ήφαιστος μάλλον. Εσένα σε κόβω για αγόρι, δε ξέρω γιατί. Click για ανάπτυξη... Δε γίνεται να είσαι η θεά του έρωτα και να είσαι πιστή στον Ήφαιστο. Το πυρ γυνή και θάλασσα δεν βγήκε τυχαία άλλωστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γνώμη μου είναι πως τα αγόρια είναι πιο ευαίσθητα και πιο ρομαντικά απ'τα κορίτσια... Τα κορίτσια τις περισσότερες περιπτώσεις είναι ψυχρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.316 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2017 στις 15:14 Ο American Economist: #47 06-03-17 15:14 Συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolis_98 Πολύ δραστήριο μέλος Ο manolis_98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.055 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2017 στις 15:39 Ο manolis_98: #48 06-03-17 15:39 Ακαρδες παντου μαγκες8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαρτίου 2017 στις 16:03 Ο Guest 209912: #49 06-03-17 16:03 Επειδή η θεά του έρωτα είναι γυναίκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. free_dom2 Νεοφερμένο μέλος Η free_dom2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2017 στις 18:00 Η free_dom2: #50 06-03-17 18:00 Απο τη φυση μας ειμαστε ετσι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2017 στις 18:46 Η Ερις έγραψε: #51 06-03-17 18:46 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Επειδή η θεά του έρωτα είναι γυναίκα. Click για ανάπτυξη... Παντρεύεται τον Ήφαιστο, πηγαίνει με τον Άρη, τον Ποσειδώνα, δε ξέρω κι εγώ με πόσους άλλους, μεταξύ των οποίων ο γιος της Άδωνης! Τα κίνητρά της πήγαζαν από τη ρομαντική της φύση; Δε νομίζω. Αν είναι να μιλήσουμε με στερεότυπα, πιο πολύ θα τη χαρακτηρίζαμε "άντρα" στις σχέσεις της. Ρομαντικούλης και γλυκός ήταν ο Ήφαιστος μάλλον. Αρχική Δημοσίευση από free_dom2: Απο τη φυση μας ειμαστε ετσι.. Click για ανάπτυξη... Εσένα σε κόβω για αγόρι, δε ξέρω γιατί. Γενικά, δε ξέρω από τι πηγάζει, σίγουρα πάντως δεν είναι θέμα φύλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαρτίου 2017 στις 22:29 Ο Guest 209912: #52 06-03-17 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Παντρεύεται τον Ήφαιστο, πηγαίνει με τον Άρη, τον Ποσειδώνα, δε ξέρω κι εγώ με πόσους άλλους, μεταξύ των οποίων ο γιος της Άδωνης! Τα κίνητρά της πήγαζαν από τη ρομαντική της φύση; Δε νομίζω. Αν είναι να μιλήσουμε με στερεότυπα, πιο πολύ θα τη χαρακτηρίζαμε "άντρα" στις σχέσεις της. Ρομαντικούλης και γλυκός ήταν ο Ήφαιστος μάλλον. Εσένα σε κόβω για αγόρι, δε ξέρω γιατί. Click για ανάπτυξη... Δε γίνεται να είσαι η θεά του έρωτα και να είσαι πιστή στον Ήφαιστο. Το πυρ γυνή και θάλασσα δεν βγήκε τυχαία άλλωστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manolis_98 Πολύ δραστήριο μέλος Ο manolis_98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.055 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2017 στις 15:39 Ο manolis_98: #48 06-03-17 15:39 Ακαρδες παντου μαγκες8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαρτίου 2017 στις 16:03 Ο Guest 209912: #49 06-03-17 16:03 Επειδή η θεά του έρωτα είναι γυναίκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. free_dom2 Νεοφερμένο μέλος Η free_dom2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2017 στις 18:00 Η free_dom2: #50 06-03-17 18:00 Απο τη φυση μας ειμαστε ετσι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2017 στις 18:46 Η Ερις έγραψε: #51 06-03-17 18:46 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Επειδή η θεά του έρωτα είναι γυναίκα. Click για ανάπτυξη... Παντρεύεται τον Ήφαιστο, πηγαίνει με τον Άρη, τον Ποσειδώνα, δε ξέρω κι εγώ με πόσους άλλους, μεταξύ των οποίων ο γιος της Άδωνης! Τα κίνητρά της πήγαζαν από τη ρομαντική της φύση; Δε νομίζω. Αν είναι να μιλήσουμε με στερεότυπα, πιο πολύ θα τη χαρακτηρίζαμε "άντρα" στις σχέσεις της. Ρομαντικούλης και γλυκός ήταν ο Ήφαιστος μάλλον. Αρχική Δημοσίευση από free_dom2: Απο τη φυση μας ειμαστε ετσι.. Click για ανάπτυξη... Εσένα σε κόβω για αγόρι, δε ξέρω γιατί. Γενικά, δε ξέρω από τι πηγάζει, σίγουρα πάντως δεν είναι θέμα φύλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαρτίου 2017 στις 22:29 Ο Guest 209912: #52 06-03-17 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Παντρεύεται τον Ήφαιστο, πηγαίνει με τον Άρη, τον Ποσειδώνα, δε ξέρω κι εγώ με πόσους άλλους, μεταξύ των οποίων ο γιος της Άδωνης! Τα κίνητρά της πήγαζαν από τη ρομαντική της φύση; Δε νομίζω. Αν είναι να μιλήσουμε με στερεότυπα, πιο πολύ θα τη χαρακτηρίζαμε "άντρα" στις σχέσεις της. Ρομαντικούλης και γλυκός ήταν ο Ήφαιστος μάλλον. Εσένα σε κόβω για αγόρι, δε ξέρω γιατί. Click για ανάπτυξη... Δε γίνεται να είσαι η θεά του έρωτα και να είσαι πιστή στον Ήφαιστο. Το πυρ γυνή και θάλασσα δεν βγήκε τυχαία άλλωστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ακαρδες παντου μαγκες8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαρτίου 2017 στις 16:03 Ο Guest 209912: #49 06-03-17 16:03 Επειδή η θεά του έρωτα είναι γυναίκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. free_dom2 Νεοφερμένο μέλος Η free_dom2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2017 στις 18:00 Η free_dom2: #50 06-03-17 18:00 Απο τη φυση μας ειμαστε ετσι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2017 στις 18:46 Η Ερις έγραψε: #51 06-03-17 18:46 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Επειδή η θεά του έρωτα είναι γυναίκα. Click για ανάπτυξη... Παντρεύεται τον Ήφαιστο, πηγαίνει με τον Άρη, τον Ποσειδώνα, δε ξέρω κι εγώ με πόσους άλλους, μεταξύ των οποίων ο γιος της Άδωνης! Τα κίνητρά της πήγαζαν από τη ρομαντική της φύση; Δε νομίζω. Αν είναι να μιλήσουμε με στερεότυπα, πιο πολύ θα τη χαρακτηρίζαμε "άντρα" στις σχέσεις της. Ρομαντικούλης και γλυκός ήταν ο Ήφαιστος μάλλον. Αρχική Δημοσίευση από free_dom2: Απο τη φυση μας ειμαστε ετσι.. Click για ανάπτυξη... Εσένα σε κόβω για αγόρι, δε ξέρω γιατί. Γενικά, δε ξέρω από τι πηγάζει, σίγουρα πάντως δεν είναι θέμα φύλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαρτίου 2017 στις 22:29 Ο Guest 209912: #52 06-03-17 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Παντρεύεται τον Ήφαιστο, πηγαίνει με τον Άρη, τον Ποσειδώνα, δε ξέρω κι εγώ με πόσους άλλους, μεταξύ των οποίων ο γιος της Άδωνης! Τα κίνητρά της πήγαζαν από τη ρομαντική της φύση; Δε νομίζω. Αν είναι να μιλήσουμε με στερεότυπα, πιο πολύ θα τη χαρακτηρίζαμε "άντρα" στις σχέσεις της. Ρομαντικούλης και γλυκός ήταν ο Ήφαιστος μάλλον. Εσένα σε κόβω για αγόρι, δε ξέρω γιατί. Click για ανάπτυξη... Δε γίνεται να είσαι η θεά του έρωτα και να είσαι πιστή στον Ήφαιστο. Το πυρ γυνή και θάλασσα δεν βγήκε τυχαία άλλωστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Επειδή η θεά του έρωτα είναι γυναίκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
free_dom2 Νεοφερμένο μέλος Η free_dom2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2017 στις 18:00 Η free_dom2: #50 06-03-17 18:00 Απο τη φυση μας ειμαστε ετσι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2017 στις 18:46 Η Ερις έγραψε: #51 06-03-17 18:46 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Επειδή η θεά του έρωτα είναι γυναίκα. Click για ανάπτυξη... Παντρεύεται τον Ήφαιστο, πηγαίνει με τον Άρη, τον Ποσειδώνα, δε ξέρω κι εγώ με πόσους άλλους, μεταξύ των οποίων ο γιος της Άδωνης! Τα κίνητρά της πήγαζαν από τη ρομαντική της φύση; Δε νομίζω. Αν είναι να μιλήσουμε με στερεότυπα, πιο πολύ θα τη χαρακτηρίζαμε "άντρα" στις σχέσεις της. Ρομαντικούλης και γλυκός ήταν ο Ήφαιστος μάλλον. Αρχική Δημοσίευση από free_dom2: Απο τη φυση μας ειμαστε ετσι.. Click για ανάπτυξη... Εσένα σε κόβω για αγόρι, δε ξέρω γιατί. Γενικά, δε ξέρω από τι πηγάζει, σίγουρα πάντως δεν είναι θέμα φύλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαρτίου 2017 στις 22:29 Ο Guest 209912: #52 06-03-17 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Παντρεύεται τον Ήφαιστο, πηγαίνει με τον Άρη, τον Ποσειδώνα, δε ξέρω κι εγώ με πόσους άλλους, μεταξύ των οποίων ο γιος της Άδωνης! Τα κίνητρά της πήγαζαν από τη ρομαντική της φύση; Δε νομίζω. Αν είναι να μιλήσουμε με στερεότυπα, πιο πολύ θα τη χαρακτηρίζαμε "άντρα" στις σχέσεις της. Ρομαντικούλης και γλυκός ήταν ο Ήφαιστος μάλλον. Εσένα σε κόβω για αγόρι, δε ξέρω γιατί. Click για ανάπτυξη... Δε γίνεται να είσαι η θεά του έρωτα και να είσαι πιστή στον Ήφαιστο. Το πυρ γυνή και θάλασσα δεν βγήκε τυχαία άλλωστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Απο τη φυση μας ειμαστε ετσι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2017 στις 18:46 Η Ερις έγραψε: #51 06-03-17 18:46 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Επειδή η θεά του έρωτα είναι γυναίκα. Click για ανάπτυξη... Παντρεύεται τον Ήφαιστο, πηγαίνει με τον Άρη, τον Ποσειδώνα, δε ξέρω κι εγώ με πόσους άλλους, μεταξύ των οποίων ο γιος της Άδωνης! Τα κίνητρά της πήγαζαν από τη ρομαντική της φύση; Δε νομίζω. Αν είναι να μιλήσουμε με στερεότυπα, πιο πολύ θα τη χαρακτηρίζαμε "άντρα" στις σχέσεις της. Ρομαντικούλης και γλυκός ήταν ο Ήφαιστος μάλλον. Αρχική Δημοσίευση από free_dom2: Απο τη φυση μας ειμαστε ετσι.. Click για ανάπτυξη... Εσένα σε κόβω για αγόρι, δε ξέρω γιατί. Γενικά, δε ξέρω από τι πηγάζει, σίγουρα πάντως δεν είναι θέμα φύλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαρτίου 2017 στις 22:29 Ο Guest 209912: #52 06-03-17 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Παντρεύεται τον Ήφαιστο, πηγαίνει με τον Άρη, τον Ποσειδώνα, δε ξέρω κι εγώ με πόσους άλλους, μεταξύ των οποίων ο γιος της Άδωνης! Τα κίνητρά της πήγαζαν από τη ρομαντική της φύση; Δε νομίζω. Αν είναι να μιλήσουμε με στερεότυπα, πιο πολύ θα τη χαρακτηρίζαμε "άντρα" στις σχέσεις της. Ρομαντικούλης και γλυκός ήταν ο Ήφαιστος μάλλον. Εσένα σε κόβω για αγόρι, δε ξέρω γιατί. Click για ανάπτυξη... Δε γίνεται να είσαι η θεά του έρωτα και να είσαι πιστή στον Ήφαιστο. Το πυρ γυνή και θάλασσα δεν βγήκε τυχαία άλλωστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Επειδή η θεά του έρωτα είναι γυναίκα. Click για ανάπτυξη... Παντρεύεται τον Ήφαιστο, πηγαίνει με τον Άρη, τον Ποσειδώνα, δε ξέρω κι εγώ με πόσους άλλους, μεταξύ των οποίων ο γιος της Άδωνης! Τα κίνητρά της πήγαζαν από τη ρομαντική της φύση; Δε νομίζω. Αν είναι να μιλήσουμε με στερεότυπα, πιο πολύ θα τη χαρακτηρίζαμε "άντρα" στις σχέσεις της. Ρομαντικούλης και γλυκός ήταν ο Ήφαιστος μάλλον. Αρχική Δημοσίευση από free_dom2: Απο τη φυση μας ειμαστε ετσι.. Click για ανάπτυξη... Εσένα σε κόβω για αγόρι, δε ξέρω γιατί. Γενικά, δε ξέρω από τι πηγάζει, σίγουρα πάντως δεν είναι θέμα φύλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Μαρτίου 2017 στις 22:29 Ο Guest 209912: #52 06-03-17 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Παντρεύεται τον Ήφαιστο, πηγαίνει με τον Άρη, τον Ποσειδώνα, δε ξέρω κι εγώ με πόσους άλλους, μεταξύ των οποίων ο γιος της Άδωνης! Τα κίνητρά της πήγαζαν από τη ρομαντική της φύση; Δε νομίζω. Αν είναι να μιλήσουμε με στερεότυπα, πιο πολύ θα τη χαρακτηρίζαμε "άντρα" στις σχέσεις της. Ρομαντικούλης και γλυκός ήταν ο Ήφαιστος μάλλον. Εσένα σε κόβω για αγόρι, δε ξέρω γιατί. Click για ανάπτυξη... Δε γίνεται να είσαι η θεά του έρωτα και να είσαι πιστή στον Ήφαιστο. Το πυρ γυνή και θάλασσα δεν βγήκε τυχαία άλλωστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Παντρεύεται τον Ήφαιστο, πηγαίνει με τον Άρη, τον Ποσειδώνα, δε ξέρω κι εγώ με πόσους άλλους, μεταξύ των οποίων ο γιος της Άδωνης! Τα κίνητρά της πήγαζαν από τη ρομαντική της φύση; Δε νομίζω. Αν είναι να μιλήσουμε με στερεότυπα, πιο πολύ θα τη χαρακτηρίζαμε "άντρα" στις σχέσεις της. Ρομαντικούλης και γλυκός ήταν ο Ήφαιστος μάλλον. Εσένα σε κόβω για αγόρι, δε ξέρω γιατί. Click για ανάπτυξη... Δε γίνεται να είσαι η θεά του έρωτα και να είσαι πιστή στον Ήφαιστο. Το πυρ γυνή και θάλασσα δεν βγήκε τυχαία άλλωστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.