roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 14:34 Η roseberry: #21 13-01-10 14:34 αρα το χασμα γενεων υπαρχει και θα υπαρχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dk13 Δραστήριο μέλος Ο dk13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 508 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 14:42 Ο dk13 έγραψε: #22 13-01-10 14:42 γιατι εμεισ οι νεοι ειμαστε πιο πρωχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 17:21 Η ~kynthia έγραψε: #23 13-01-10 17:21 Γιατί οι έφηβοι δεν μπορούν να καταλάβουν τις σκέψεις των γονιών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dk13 Δραστήριο μέλος Ο dk13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 508 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 17:22 Ο dk13 έγραψε: #24 13-01-10 17:22 ναι που ειναι το περιεργο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 23:49 Η nefi έγραψε: #25 13-01-10 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Nerya: Γιατί οι έφηβοι δεν μπορούν να καταλάβουν τις σκέψεις των γονιών; Click για ανάπτυξη... οι γονεις ηταν καποτε εφηβοι, οι εφηβοι δεν εχουν γινει ακομη γονεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paparounas Νεοφερμένο μέλος Ο paparounas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 00:37 Ο paparounas: #26 14-01-10 00:37 Αρχική Δημοσίευση από nefi: οι γονεις ηταν καποτε εφηβοι, οι εφηβοι δεν εχουν γινει ακομη γονεις.... Click για ανάπτυξη... :no1::no1::no1::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 07:20 Ο thanous18: #27 14-01-10 07:20 Αρχική Δημοσίευση από nefi: οι γονεις ηταν καποτε εφηβοι, οι εφηβοι δεν εχουν γινει ακομη γονεις.... Click για ανάπτυξη... αυτο λεω αρκετες φορες και εγω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 09:07 Ο ἅλς έγραψε: #28 14-01-10 09:07 Νομίζω ότι και οι γονείς μας θα αναρωτιόνται γιατί δεν τους καταλαβαίνουμε. Λογικό το βρίσκω πάντως (το να μην "καταλαβαίνουν" οι μεν τους δε)! Συμβάλλουν πολλά σ΄αυτό! Με καλή διάθεση πάντως όλα "λύνονται" (προσωπική άποψη)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 12:26 Ο orathac έγραψε: #29 14-01-10 12:26 Έλλειψη μόρφωσης από το μέρος των γονιών. Ανωριμότητα και έλλειψη κρίσεις από το μέρος των παιδιών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 13:07 Ο ἅλς έγραψε: #30 14-01-10 13:07 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Έλλειψη μόρφωσης από το μέρος των γονιών. Ανωριμότητα και έλλειψη κρίσεις από το μέρος των παιδιών. Click για ανάπτυξη... Όχι απαραίτητα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 16:40 Ο orathac έγραψε: #31 14-01-10 16:40 Επειδή το φωνάζεις δεν σημαίνει ότι ισχύει και αυτό που λες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιαππαπινα Νεοφερμένο μέλος Η Γιαππαπινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 17:38 Η Γιαππαπινα: #32 14-01-10 17:38 αν εχω καταλβει και οι γονεις μας τα ιδια ελεγαν για τους γονεις τους ,εμεις τωρα γι΄αυτους φανταστειτε τι θα λενε τα παιδια μας για εμας σε καμια 30-35 χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 18:44 Ο orathac έγραψε: #33 14-01-10 18:44 Αρχική Δημοσίευση από διονυσια: αν εχω καταλβει και οι γονεις μας τα ιδια ελεγαν για τους γονεις τους ,εμεις τωρα γι΄αυτους φανταστειτε τι θα λενε τα παιδια μας για εμας σε καμια 30-35 χρονια Click για ανάπτυξη... Ναι ανήκουμε όλοι στον ίδιο τσουβάλι με πατάτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kate! =] Εκκολαπτόμενο μέλος Η kate! =] αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 367 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 19:33 Η kate! =] έγραψε: #34 14-01-10 19:33 γιατι εχουν ξεχασει το ειναι να εισαι εφηβος και τελοσπαντων κανουμε πολυ διαφορετικα πραγματα απ οτι κανανε και κεινοι στην ηλικια μας...α!+διαφορετικα ενδιαφεροντα...αυτα νπμιζω... εχω ακουσει απειρες φορες το γνωστι κλισε:"ηταν αλλοι καιροι τοτε" και κυριως γι αυτο δεν μπορουν να μας καταλαβουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 15:38 Η Mavro Provato: #35 15-01-10 15:38 ...θα προβληματιζόμουν αν συνέβαινε το αντίθετο.... that's how things go.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 15:43 Η Vampi έγραψε: #36 15-01-10 15:43 Αρχική Δημοσίευση από kate! =]: γιατι εχουν ξεχασει το ειναι να εισαι εφηβος και τελοσπαντων κανουμε πολυ διαφορετικα πραγματα απ οτι κανανε και κεινοι στην ηλικια μας...α!+διαφορετικα ενδιαφεροντα...αυτα νπμιζω... εχω ακουσει απειρες φορες το γνωστι κλισε:"ηταν αλλοι καιροι τοτε" και κυριως γι αυτο δεν μπορουν να μας καταλαβουν... Click για ανάπτυξη... Δεν το έχουν ξεχάσει. Και αυτοί έλεγαν όπως ίσως να λες και εσύ η ίδια, ότι "εγώ δεν θα φέρομαι έτσι στα παιδιά μου". Μετά από κάποια χρόνια όμως, όταν έγιναν γονείς, συνειδητοποίησαν πως οι ανησυχίες που είχαν τότε οι δικοί τους γονείς τους είναι λογικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 15:52 Ο thanous18: #37 15-01-10 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Δεν το έχουν ξεχάσει. Και αυτοί έλεγαν όπως ίσως να λες και εσύ η ίδια, ότι "εγώ δεν θα φέρομαι έτσι στα παιδιά μου". Μετά από κάποια χρόνια όμως, όταν έγιναν γονείς, συνειδητοποίησαν πως οι ανησυχίες που είχαν τότε οι δικοί τους γονείς τους είναι λογικές. Click για ανάπτυξη... ναι σωστα.. αναγκαστικα λοιπον το εχουν ξεχασει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 15:55 Η Vampi έγραψε: #38 15-01-10 15:55 Δεν το έχουν ξεχάσει. Καταλαβαίνουν πως νιώθουμε και θα ήθελαν να μας κάνουν το χατίρι πιστεύω, απλά φοβούνται μήπως μας συμβεί κάτι και για να είναι ήσυχοι. Λίγο εγωιστικό θα μου πεις, αλλά τι να κάνουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 16:08 Ο thanous18: #39 15-01-10 16:08 Μου εχει συμβει να πω σκεψεις μου και να μην καταλαβαινουν πως νιωθω. Απλα και μονο σκεψεις χωρις να ζητησω κατι απο αυτους. Αρνουνται ομως να κατανοησουν αυτα που λεω. Οποτε εκει εχω καταληξει. Εχουν ξεχασει πως σκεφτονταν και πως ηταν στην εφηβεια τους. Δε λεω ομως οτι αυτο ισχυει για ολες τις περιπτωσεις και για ολους τους γονεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 16:11 Η Vampi έγραψε: #40 15-01-10 16:11 Φυσικά οι περιπτώσεις διαφέρουν. Το γεγονός ότι δεν κατάλαβαν πως νιώθεις, μπορεί να οφείλεται στο ότι έχουν διαφορετικό τρόπο σκέψης, όχι απαραίτητα στο ότι ξέχασαν πως ήταν στα εφηβικά τους χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αρα το χασμα γενεων υπαρχει και θα υπαρχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dk13 Δραστήριο μέλος Ο dk13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 508 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 14:42 Ο dk13 έγραψε: #22 13-01-10 14:42 γιατι εμεισ οι νεοι ειμαστε πιο πρωχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 17:21 Η ~kynthia έγραψε: #23 13-01-10 17:21 Γιατί οι έφηβοι δεν μπορούν να καταλάβουν τις σκέψεις των γονιών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dk13 Δραστήριο μέλος Ο dk13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 508 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 17:22 Ο dk13 έγραψε: #24 13-01-10 17:22 ναι που ειναι το περιεργο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 23:49 Η nefi έγραψε: #25 13-01-10 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Nerya: Γιατί οι έφηβοι δεν μπορούν να καταλάβουν τις σκέψεις των γονιών; Click για ανάπτυξη... οι γονεις ηταν καποτε εφηβοι, οι εφηβοι δεν εχουν γινει ακομη γονεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paparounas Νεοφερμένο μέλος Ο paparounas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 00:37 Ο paparounas: #26 14-01-10 00:37 Αρχική Δημοσίευση από nefi: οι γονεις ηταν καποτε εφηβοι, οι εφηβοι δεν εχουν γινει ακομη γονεις.... Click για ανάπτυξη... :no1::no1::no1::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 07:20 Ο thanous18: #27 14-01-10 07:20 Αρχική Δημοσίευση από nefi: οι γονεις ηταν καποτε εφηβοι, οι εφηβοι δεν εχουν γινει ακομη γονεις.... Click για ανάπτυξη... αυτο λεω αρκετες φορες και εγω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 09:07 Ο ἅλς έγραψε: #28 14-01-10 09:07 Νομίζω ότι και οι γονείς μας θα αναρωτιόνται γιατί δεν τους καταλαβαίνουμε. Λογικό το βρίσκω πάντως (το να μην "καταλαβαίνουν" οι μεν τους δε)! Συμβάλλουν πολλά σ΄αυτό! Με καλή διάθεση πάντως όλα "λύνονται" (προσωπική άποψη)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 12:26 Ο orathac έγραψε: #29 14-01-10 12:26 Έλλειψη μόρφωσης από το μέρος των γονιών. Ανωριμότητα και έλλειψη κρίσεις από το μέρος των παιδιών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 13:07 Ο ἅλς έγραψε: #30 14-01-10 13:07 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Έλλειψη μόρφωσης από το μέρος των γονιών. Ανωριμότητα και έλλειψη κρίσεις από το μέρος των παιδιών. Click για ανάπτυξη... Όχι απαραίτητα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 16:40 Ο orathac έγραψε: #31 14-01-10 16:40 Επειδή το φωνάζεις δεν σημαίνει ότι ισχύει και αυτό που λες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιαππαπινα Νεοφερμένο μέλος Η Γιαππαπινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 17:38 Η Γιαππαπινα: #32 14-01-10 17:38 αν εχω καταλβει και οι γονεις μας τα ιδια ελεγαν για τους γονεις τους ,εμεις τωρα γι΄αυτους φανταστειτε τι θα λενε τα παιδια μας για εμας σε καμια 30-35 χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 18:44 Ο orathac έγραψε: #33 14-01-10 18:44 Αρχική Δημοσίευση από διονυσια: αν εχω καταλβει και οι γονεις μας τα ιδια ελεγαν για τους γονεις τους ,εμεις τωρα γι΄αυτους φανταστειτε τι θα λενε τα παιδια μας για εμας σε καμια 30-35 χρονια Click για ανάπτυξη... Ναι ανήκουμε όλοι στον ίδιο τσουβάλι με πατάτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kate! =] Εκκολαπτόμενο μέλος Η kate! =] αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 367 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 19:33 Η kate! =] έγραψε: #34 14-01-10 19:33 γιατι εχουν ξεχασει το ειναι να εισαι εφηβος και τελοσπαντων κανουμε πολυ διαφορετικα πραγματα απ οτι κανανε και κεινοι στην ηλικια μας...α!+διαφορετικα ενδιαφεροντα...αυτα νπμιζω... εχω ακουσει απειρες φορες το γνωστι κλισε:"ηταν αλλοι καιροι τοτε" και κυριως γι αυτο δεν μπορουν να μας καταλαβουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 15:38 Η Mavro Provato: #35 15-01-10 15:38 ...θα προβληματιζόμουν αν συνέβαινε το αντίθετο.... that's how things go.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 15:43 Η Vampi έγραψε: #36 15-01-10 15:43 Αρχική Δημοσίευση από kate! =]: γιατι εχουν ξεχασει το ειναι να εισαι εφηβος και τελοσπαντων κανουμε πολυ διαφορετικα πραγματα απ οτι κανανε και κεινοι στην ηλικια μας...α!+διαφορετικα ενδιαφεροντα...αυτα νπμιζω... εχω ακουσει απειρες φορες το γνωστι κλισε:"ηταν αλλοι καιροι τοτε" και κυριως γι αυτο δεν μπορουν να μας καταλαβουν... Click για ανάπτυξη... Δεν το έχουν ξεχάσει. Και αυτοί έλεγαν όπως ίσως να λες και εσύ η ίδια, ότι "εγώ δεν θα φέρομαι έτσι στα παιδιά μου". Μετά από κάποια χρόνια όμως, όταν έγιναν γονείς, συνειδητοποίησαν πως οι ανησυχίες που είχαν τότε οι δικοί τους γονείς τους είναι λογικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 15:52 Ο thanous18: #37 15-01-10 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Δεν το έχουν ξεχάσει. Και αυτοί έλεγαν όπως ίσως να λες και εσύ η ίδια, ότι "εγώ δεν θα φέρομαι έτσι στα παιδιά μου". Μετά από κάποια χρόνια όμως, όταν έγιναν γονείς, συνειδητοποίησαν πως οι ανησυχίες που είχαν τότε οι δικοί τους γονείς τους είναι λογικές. Click για ανάπτυξη... ναι σωστα.. αναγκαστικα λοιπον το εχουν ξεχασει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 15:55 Η Vampi έγραψε: #38 15-01-10 15:55 Δεν το έχουν ξεχάσει. Καταλαβαίνουν πως νιώθουμε και θα ήθελαν να μας κάνουν το χατίρι πιστεύω, απλά φοβούνται μήπως μας συμβεί κάτι και για να είναι ήσυχοι. Λίγο εγωιστικό θα μου πεις, αλλά τι να κάνουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 16:08 Ο thanous18: #39 15-01-10 16:08 Μου εχει συμβει να πω σκεψεις μου και να μην καταλαβαινουν πως νιωθω. Απλα και μονο σκεψεις χωρις να ζητησω κατι απο αυτους. Αρνουνται ομως να κατανοησουν αυτα που λεω. Οποτε εκει εχω καταληξει. Εχουν ξεχασει πως σκεφτονταν και πως ηταν στην εφηβεια τους. Δε λεω ομως οτι αυτο ισχυει για ολες τις περιπτωσεις και για ολους τους γονεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 16:11 Η Vampi έγραψε: #40 15-01-10 16:11 Φυσικά οι περιπτώσεις διαφέρουν. Το γεγονός ότι δεν κατάλαβαν πως νιώθεις, μπορεί να οφείλεται στο ότι έχουν διαφορετικό τρόπο σκέψης, όχι απαραίτητα στο ότι ξέχασαν πως ήταν στα εφηβικά τους χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γιατι εμεισ οι νεοι ειμαστε πιο πρωχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 17:21 Η ~kynthia έγραψε: #23 13-01-10 17:21 Γιατί οι έφηβοι δεν μπορούν να καταλάβουν τις σκέψεις των γονιών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dk13 Δραστήριο μέλος Ο dk13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 508 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 17:22 Ο dk13 έγραψε: #24 13-01-10 17:22 ναι που ειναι το περιεργο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 23:49 Η nefi έγραψε: #25 13-01-10 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Nerya: Γιατί οι έφηβοι δεν μπορούν να καταλάβουν τις σκέψεις των γονιών; Click για ανάπτυξη... οι γονεις ηταν καποτε εφηβοι, οι εφηβοι δεν εχουν γινει ακομη γονεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paparounas Νεοφερμένο μέλος Ο paparounas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 00:37 Ο paparounas: #26 14-01-10 00:37 Αρχική Δημοσίευση από nefi: οι γονεις ηταν καποτε εφηβοι, οι εφηβοι δεν εχουν γινει ακομη γονεις.... Click για ανάπτυξη... :no1::no1::no1::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 07:20 Ο thanous18: #27 14-01-10 07:20 Αρχική Δημοσίευση από nefi: οι γονεις ηταν καποτε εφηβοι, οι εφηβοι δεν εχουν γινει ακομη γονεις.... Click για ανάπτυξη... αυτο λεω αρκετες φορες και εγω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 09:07 Ο ἅλς έγραψε: #28 14-01-10 09:07 Νομίζω ότι και οι γονείς μας θα αναρωτιόνται γιατί δεν τους καταλαβαίνουμε. Λογικό το βρίσκω πάντως (το να μην "καταλαβαίνουν" οι μεν τους δε)! Συμβάλλουν πολλά σ΄αυτό! Με καλή διάθεση πάντως όλα "λύνονται" (προσωπική άποψη)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 12:26 Ο orathac έγραψε: #29 14-01-10 12:26 Έλλειψη μόρφωσης από το μέρος των γονιών. Ανωριμότητα και έλλειψη κρίσεις από το μέρος των παιδιών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 13:07 Ο ἅλς έγραψε: #30 14-01-10 13:07 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Έλλειψη μόρφωσης από το μέρος των γονιών. Ανωριμότητα και έλλειψη κρίσεις από το μέρος των παιδιών. Click για ανάπτυξη... Όχι απαραίτητα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 16:40 Ο orathac έγραψε: #31 14-01-10 16:40 Επειδή το φωνάζεις δεν σημαίνει ότι ισχύει και αυτό που λες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιαππαπινα Νεοφερμένο μέλος Η Γιαππαπινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 17:38 Η Γιαππαπινα: #32 14-01-10 17:38 αν εχω καταλβει και οι γονεις μας τα ιδια ελεγαν για τους γονεις τους ,εμεις τωρα γι΄αυτους φανταστειτε τι θα λενε τα παιδια μας για εμας σε καμια 30-35 χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 18:44 Ο orathac έγραψε: #33 14-01-10 18:44 Αρχική Δημοσίευση από διονυσια: αν εχω καταλβει και οι γονεις μας τα ιδια ελεγαν για τους γονεις τους ,εμεις τωρα γι΄αυτους φανταστειτε τι θα λενε τα παιδια μας για εμας σε καμια 30-35 χρονια Click για ανάπτυξη... Ναι ανήκουμε όλοι στον ίδιο τσουβάλι με πατάτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kate! =] Εκκολαπτόμενο μέλος Η kate! =] αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 367 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 19:33 Η kate! =] έγραψε: #34 14-01-10 19:33 γιατι εχουν ξεχασει το ειναι να εισαι εφηβος και τελοσπαντων κανουμε πολυ διαφορετικα πραγματα απ οτι κανανε και κεινοι στην ηλικια μας...α!+διαφορετικα ενδιαφεροντα...αυτα νπμιζω... εχω ακουσει απειρες φορες το γνωστι κλισε:"ηταν αλλοι καιροι τοτε" και κυριως γι αυτο δεν μπορουν να μας καταλαβουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 15:38 Η Mavro Provato: #35 15-01-10 15:38 ...θα προβληματιζόμουν αν συνέβαινε το αντίθετο.... that's how things go.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 15:43 Η Vampi έγραψε: #36 15-01-10 15:43 Αρχική Δημοσίευση από kate! =]: γιατι εχουν ξεχασει το ειναι να εισαι εφηβος και τελοσπαντων κανουμε πολυ διαφορετικα πραγματα απ οτι κανανε και κεινοι στην ηλικια μας...α!+διαφορετικα ενδιαφεροντα...αυτα νπμιζω... εχω ακουσει απειρες φορες το γνωστι κλισε:"ηταν αλλοι καιροι τοτε" και κυριως γι αυτο δεν μπορουν να μας καταλαβουν... Click για ανάπτυξη... Δεν το έχουν ξεχάσει. Και αυτοί έλεγαν όπως ίσως να λες και εσύ η ίδια, ότι "εγώ δεν θα φέρομαι έτσι στα παιδιά μου". Μετά από κάποια χρόνια όμως, όταν έγιναν γονείς, συνειδητοποίησαν πως οι ανησυχίες που είχαν τότε οι δικοί τους γονείς τους είναι λογικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 15:52 Ο thanous18: #37 15-01-10 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Δεν το έχουν ξεχάσει. Και αυτοί έλεγαν όπως ίσως να λες και εσύ η ίδια, ότι "εγώ δεν θα φέρομαι έτσι στα παιδιά μου". Μετά από κάποια χρόνια όμως, όταν έγιναν γονείς, συνειδητοποίησαν πως οι ανησυχίες που είχαν τότε οι δικοί τους γονείς τους είναι λογικές. Click για ανάπτυξη... ναι σωστα.. αναγκαστικα λοιπον το εχουν ξεχασει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 15:55 Η Vampi έγραψε: #38 15-01-10 15:55 Δεν το έχουν ξεχάσει. Καταλαβαίνουν πως νιώθουμε και θα ήθελαν να μας κάνουν το χατίρι πιστεύω, απλά φοβούνται μήπως μας συμβεί κάτι και για να είναι ήσυχοι. Λίγο εγωιστικό θα μου πεις, αλλά τι να κάνουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 16:08 Ο thanous18: #39 15-01-10 16:08 Μου εχει συμβει να πω σκεψεις μου και να μην καταλαβαινουν πως νιωθω. Απλα και μονο σκεψεις χωρις να ζητησω κατι απο αυτους. Αρνουνται ομως να κατανοησουν αυτα που λεω. Οποτε εκει εχω καταληξει. Εχουν ξεχασει πως σκεφτονταν και πως ηταν στην εφηβεια τους. Δε λεω ομως οτι αυτο ισχυει για ολες τις περιπτωσεις και για ολους τους γονεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 16:11 Η Vampi έγραψε: #40 15-01-10 16:11 Φυσικά οι περιπτώσεις διαφέρουν. Το γεγονός ότι δεν κατάλαβαν πως νιώθεις, μπορεί να οφείλεται στο ότι έχουν διαφορετικό τρόπο σκέψης, όχι απαραίτητα στο ότι ξέχασαν πως ήταν στα εφηβικά τους χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιατί οι έφηβοι δεν μπορούν να καταλάβουν τις σκέψεις των γονιών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dk13 Δραστήριο μέλος Ο dk13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 508 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 17:22 Ο dk13 έγραψε: #24 13-01-10 17:22 ναι που ειναι το περιεργο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 23:49 Η nefi έγραψε: #25 13-01-10 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Nerya: Γιατί οι έφηβοι δεν μπορούν να καταλάβουν τις σκέψεις των γονιών; Click για ανάπτυξη... οι γονεις ηταν καποτε εφηβοι, οι εφηβοι δεν εχουν γινει ακομη γονεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paparounas Νεοφερμένο μέλος Ο paparounas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 00:37 Ο paparounas: #26 14-01-10 00:37 Αρχική Δημοσίευση από nefi: οι γονεις ηταν καποτε εφηβοι, οι εφηβοι δεν εχουν γινει ακομη γονεις.... Click για ανάπτυξη... :no1::no1::no1::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 07:20 Ο thanous18: #27 14-01-10 07:20 Αρχική Δημοσίευση από nefi: οι γονεις ηταν καποτε εφηβοι, οι εφηβοι δεν εχουν γινει ακομη γονεις.... Click για ανάπτυξη... αυτο λεω αρκετες φορες και εγω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 09:07 Ο ἅλς έγραψε: #28 14-01-10 09:07 Νομίζω ότι και οι γονείς μας θα αναρωτιόνται γιατί δεν τους καταλαβαίνουμε. Λογικό το βρίσκω πάντως (το να μην "καταλαβαίνουν" οι μεν τους δε)! Συμβάλλουν πολλά σ΄αυτό! Με καλή διάθεση πάντως όλα "λύνονται" (προσωπική άποψη)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 12:26 Ο orathac έγραψε: #29 14-01-10 12:26 Έλλειψη μόρφωσης από το μέρος των γονιών. Ανωριμότητα και έλλειψη κρίσεις από το μέρος των παιδιών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 13:07 Ο ἅλς έγραψε: #30 14-01-10 13:07 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Έλλειψη μόρφωσης από το μέρος των γονιών. Ανωριμότητα και έλλειψη κρίσεις από το μέρος των παιδιών. Click για ανάπτυξη... Όχι απαραίτητα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 16:40 Ο orathac έγραψε: #31 14-01-10 16:40 Επειδή το φωνάζεις δεν σημαίνει ότι ισχύει και αυτό που λες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιαππαπινα Νεοφερμένο μέλος Η Γιαππαπινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 17:38 Η Γιαππαπινα: #32 14-01-10 17:38 αν εχω καταλβει και οι γονεις μας τα ιδια ελεγαν για τους γονεις τους ,εμεις τωρα γι΄αυτους φανταστειτε τι θα λενε τα παιδια μας για εμας σε καμια 30-35 χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 18:44 Ο orathac έγραψε: #33 14-01-10 18:44 Αρχική Δημοσίευση από διονυσια: αν εχω καταλβει και οι γονεις μας τα ιδια ελεγαν για τους γονεις τους ,εμεις τωρα γι΄αυτους φανταστειτε τι θα λενε τα παιδια μας για εμας σε καμια 30-35 χρονια Click για ανάπτυξη... Ναι ανήκουμε όλοι στον ίδιο τσουβάλι με πατάτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kate! =] Εκκολαπτόμενο μέλος Η kate! =] αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 367 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 19:33 Η kate! =] έγραψε: #34 14-01-10 19:33 γιατι εχουν ξεχασει το ειναι να εισαι εφηβος και τελοσπαντων κανουμε πολυ διαφορετικα πραγματα απ οτι κανανε και κεινοι στην ηλικια μας...α!+διαφορετικα ενδιαφεροντα...αυτα νπμιζω... εχω ακουσει απειρες φορες το γνωστι κλισε:"ηταν αλλοι καιροι τοτε" και κυριως γι αυτο δεν μπορουν να μας καταλαβουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 15:38 Η Mavro Provato: #35 15-01-10 15:38 ...θα προβληματιζόμουν αν συνέβαινε το αντίθετο.... that's how things go.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 15:43 Η Vampi έγραψε: #36 15-01-10 15:43 Αρχική Δημοσίευση από kate! =]: γιατι εχουν ξεχασει το ειναι να εισαι εφηβος και τελοσπαντων κανουμε πολυ διαφορετικα πραγματα απ οτι κανανε και κεινοι στην ηλικια μας...α!+διαφορετικα ενδιαφεροντα...αυτα νπμιζω... εχω ακουσει απειρες φορες το γνωστι κλισε:"ηταν αλλοι καιροι τοτε" και κυριως γι αυτο δεν μπορουν να μας καταλαβουν... Click για ανάπτυξη... Δεν το έχουν ξεχάσει. Και αυτοί έλεγαν όπως ίσως να λες και εσύ η ίδια, ότι "εγώ δεν θα φέρομαι έτσι στα παιδιά μου". Μετά από κάποια χρόνια όμως, όταν έγιναν γονείς, συνειδητοποίησαν πως οι ανησυχίες που είχαν τότε οι δικοί τους γονείς τους είναι λογικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 15:52 Ο thanous18: #37 15-01-10 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Δεν το έχουν ξεχάσει. Και αυτοί έλεγαν όπως ίσως να λες και εσύ η ίδια, ότι "εγώ δεν θα φέρομαι έτσι στα παιδιά μου". Μετά από κάποια χρόνια όμως, όταν έγιναν γονείς, συνειδητοποίησαν πως οι ανησυχίες που είχαν τότε οι δικοί τους γονείς τους είναι λογικές. Click για ανάπτυξη... ναι σωστα.. αναγκαστικα λοιπον το εχουν ξεχασει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 15:55 Η Vampi έγραψε: #38 15-01-10 15:55 Δεν το έχουν ξεχάσει. Καταλαβαίνουν πως νιώθουμε και θα ήθελαν να μας κάνουν το χατίρι πιστεύω, απλά φοβούνται μήπως μας συμβεί κάτι και για να είναι ήσυχοι. Λίγο εγωιστικό θα μου πεις, αλλά τι να κάνουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 16:08 Ο thanous18: #39 15-01-10 16:08 Μου εχει συμβει να πω σκεψεις μου και να μην καταλαβαινουν πως νιωθω. Απλα και μονο σκεψεις χωρις να ζητησω κατι απο αυτους. Αρνουνται ομως να κατανοησουν αυτα που λεω. Οποτε εκει εχω καταληξει. Εχουν ξεχασει πως σκεφτονταν και πως ηταν στην εφηβεια τους. Δε λεω ομως οτι αυτο ισχυει για ολες τις περιπτωσεις και για ολους τους γονεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 16:11 Η Vampi έγραψε: #40 15-01-10 16:11 Φυσικά οι περιπτώσεις διαφέρουν. Το γεγονός ότι δεν κατάλαβαν πως νιώθεις, μπορεί να οφείλεται στο ότι έχουν διαφορετικό τρόπο σκέψης, όχι απαραίτητα στο ότι ξέχασαν πως ήταν στα εφηβικά τους χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναι που ειναι το περιεργο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 23:49 Η nefi έγραψε: #25 13-01-10 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Nerya: Γιατί οι έφηβοι δεν μπορούν να καταλάβουν τις σκέψεις των γονιών; Click για ανάπτυξη... οι γονεις ηταν καποτε εφηβοι, οι εφηβοι δεν εχουν γινει ακομη γονεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paparounas Νεοφερμένο μέλος Ο paparounas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 00:37 Ο paparounas: #26 14-01-10 00:37 Αρχική Δημοσίευση από nefi: οι γονεις ηταν καποτε εφηβοι, οι εφηβοι δεν εχουν γινει ακομη γονεις.... Click για ανάπτυξη... :no1::no1::no1::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 07:20 Ο thanous18: #27 14-01-10 07:20 Αρχική Δημοσίευση από nefi: οι γονεις ηταν καποτε εφηβοι, οι εφηβοι δεν εχουν γινει ακομη γονεις.... Click για ανάπτυξη... αυτο λεω αρκετες φορες και εγω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 09:07 Ο ἅλς έγραψε: #28 14-01-10 09:07 Νομίζω ότι και οι γονείς μας θα αναρωτιόνται γιατί δεν τους καταλαβαίνουμε. Λογικό το βρίσκω πάντως (το να μην "καταλαβαίνουν" οι μεν τους δε)! Συμβάλλουν πολλά σ΄αυτό! Με καλή διάθεση πάντως όλα "λύνονται" (προσωπική άποψη)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 12:26 Ο orathac έγραψε: #29 14-01-10 12:26 Έλλειψη μόρφωσης από το μέρος των γονιών. Ανωριμότητα και έλλειψη κρίσεις από το μέρος των παιδιών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 13:07 Ο ἅλς έγραψε: #30 14-01-10 13:07 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Έλλειψη μόρφωσης από το μέρος των γονιών. Ανωριμότητα και έλλειψη κρίσεις από το μέρος των παιδιών. Click για ανάπτυξη... Όχι απαραίτητα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 16:40 Ο orathac έγραψε: #31 14-01-10 16:40 Επειδή το φωνάζεις δεν σημαίνει ότι ισχύει και αυτό που λες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιαππαπινα Νεοφερμένο μέλος Η Γιαππαπινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 17:38 Η Γιαππαπινα: #32 14-01-10 17:38 αν εχω καταλβει και οι γονεις μας τα ιδια ελεγαν για τους γονεις τους ,εμεις τωρα γι΄αυτους φανταστειτε τι θα λενε τα παιδια μας για εμας σε καμια 30-35 χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 18:44 Ο orathac έγραψε: #33 14-01-10 18:44 Αρχική Δημοσίευση από διονυσια: αν εχω καταλβει και οι γονεις μας τα ιδια ελεγαν για τους γονεις τους ,εμεις τωρα γι΄αυτους φανταστειτε τι θα λενε τα παιδια μας για εμας σε καμια 30-35 χρονια Click για ανάπτυξη... Ναι ανήκουμε όλοι στον ίδιο τσουβάλι με πατάτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kate! =] Εκκολαπτόμενο μέλος Η kate! =] αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 367 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 19:33 Η kate! =] έγραψε: #34 14-01-10 19:33 γιατι εχουν ξεχασει το ειναι να εισαι εφηβος και τελοσπαντων κανουμε πολυ διαφορετικα πραγματα απ οτι κανανε και κεινοι στην ηλικια μας...α!+διαφορετικα ενδιαφεροντα...αυτα νπμιζω... εχω ακουσει απειρες φορες το γνωστι κλισε:"ηταν αλλοι καιροι τοτε" και κυριως γι αυτο δεν μπορουν να μας καταλαβουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 15:38 Η Mavro Provato: #35 15-01-10 15:38 ...θα προβληματιζόμουν αν συνέβαινε το αντίθετο.... that's how things go.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 15:43 Η Vampi έγραψε: #36 15-01-10 15:43 Αρχική Δημοσίευση από kate! =]: γιατι εχουν ξεχασει το ειναι να εισαι εφηβος και τελοσπαντων κανουμε πολυ διαφορετικα πραγματα απ οτι κανανε και κεινοι στην ηλικια μας...α!+διαφορετικα ενδιαφεροντα...αυτα νπμιζω... εχω ακουσει απειρες φορες το γνωστι κλισε:"ηταν αλλοι καιροι τοτε" και κυριως γι αυτο δεν μπορουν να μας καταλαβουν... Click για ανάπτυξη... Δεν το έχουν ξεχάσει. Και αυτοί έλεγαν όπως ίσως να λες και εσύ η ίδια, ότι "εγώ δεν θα φέρομαι έτσι στα παιδιά μου". Μετά από κάποια χρόνια όμως, όταν έγιναν γονείς, συνειδητοποίησαν πως οι ανησυχίες που είχαν τότε οι δικοί τους γονείς τους είναι λογικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 15:52 Ο thanous18: #37 15-01-10 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Δεν το έχουν ξεχάσει. Και αυτοί έλεγαν όπως ίσως να λες και εσύ η ίδια, ότι "εγώ δεν θα φέρομαι έτσι στα παιδιά μου". Μετά από κάποια χρόνια όμως, όταν έγιναν γονείς, συνειδητοποίησαν πως οι ανησυχίες που είχαν τότε οι δικοί τους γονείς τους είναι λογικές. Click για ανάπτυξη... ναι σωστα.. αναγκαστικα λοιπον το εχουν ξεχασει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 15:55 Η Vampi έγραψε: #38 15-01-10 15:55 Δεν το έχουν ξεχάσει. Καταλαβαίνουν πως νιώθουμε και θα ήθελαν να μας κάνουν το χατίρι πιστεύω, απλά φοβούνται μήπως μας συμβεί κάτι και για να είναι ήσυχοι. Λίγο εγωιστικό θα μου πεις, αλλά τι να κάνουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 16:08 Ο thanous18: #39 15-01-10 16:08 Μου εχει συμβει να πω σκεψεις μου και να μην καταλαβαινουν πως νιωθω. Απλα και μονο σκεψεις χωρις να ζητησω κατι απο αυτους. Αρνουνται ομως να κατανοησουν αυτα που λεω. Οποτε εκει εχω καταληξει. Εχουν ξεχασει πως σκεφτονταν και πως ηταν στην εφηβεια τους. Δε λεω ομως οτι αυτο ισχυει για ολες τις περιπτωσεις και για ολους τους γονεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 16:11 Η Vampi έγραψε: #40 15-01-10 16:11 Φυσικά οι περιπτώσεις διαφέρουν. Το γεγονός ότι δεν κατάλαβαν πως νιώθεις, μπορεί να οφείλεται στο ότι έχουν διαφορετικό τρόπο σκέψης, όχι απαραίτητα στο ότι ξέχασαν πως ήταν στα εφηβικά τους χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nerya: Γιατί οι έφηβοι δεν μπορούν να καταλάβουν τις σκέψεις των γονιών; Click για ανάπτυξη... οι γονεις ηταν καποτε εφηβοι, οι εφηβοι δεν εχουν γινει ακομη γονεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
paparounas Νεοφερμένο μέλος Ο paparounas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 00:37 Ο paparounas: #26 14-01-10 00:37 Αρχική Δημοσίευση από nefi: οι γονεις ηταν καποτε εφηβοι, οι εφηβοι δεν εχουν γινει ακομη γονεις.... Click για ανάπτυξη... :no1::no1::no1::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 07:20 Ο thanous18: #27 14-01-10 07:20 Αρχική Δημοσίευση από nefi: οι γονεις ηταν καποτε εφηβοι, οι εφηβοι δεν εχουν γινει ακομη γονεις.... Click για ανάπτυξη... αυτο λεω αρκετες φορες και εγω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 09:07 Ο ἅλς έγραψε: #28 14-01-10 09:07 Νομίζω ότι και οι γονείς μας θα αναρωτιόνται γιατί δεν τους καταλαβαίνουμε. Λογικό το βρίσκω πάντως (το να μην "καταλαβαίνουν" οι μεν τους δε)! Συμβάλλουν πολλά σ΄αυτό! Με καλή διάθεση πάντως όλα "λύνονται" (προσωπική άποψη)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 12:26 Ο orathac έγραψε: #29 14-01-10 12:26 Έλλειψη μόρφωσης από το μέρος των γονιών. Ανωριμότητα και έλλειψη κρίσεις από το μέρος των παιδιών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 13:07 Ο ἅλς έγραψε: #30 14-01-10 13:07 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Έλλειψη μόρφωσης από το μέρος των γονιών. Ανωριμότητα και έλλειψη κρίσεις από το μέρος των παιδιών. Click για ανάπτυξη... Όχι απαραίτητα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 16:40 Ο orathac έγραψε: #31 14-01-10 16:40 Επειδή το φωνάζεις δεν σημαίνει ότι ισχύει και αυτό που λες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιαππαπινα Νεοφερμένο μέλος Η Γιαππαπινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 17:38 Η Γιαππαπινα: #32 14-01-10 17:38 αν εχω καταλβει και οι γονεις μας τα ιδια ελεγαν για τους γονεις τους ,εμεις τωρα γι΄αυτους φανταστειτε τι θα λενε τα παιδια μας για εμας σε καμια 30-35 χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 18:44 Ο orathac έγραψε: #33 14-01-10 18:44 Αρχική Δημοσίευση από διονυσια: αν εχω καταλβει και οι γονεις μας τα ιδια ελεγαν για τους γονεις τους ,εμεις τωρα γι΄αυτους φανταστειτε τι θα λενε τα παιδια μας για εμας σε καμια 30-35 χρονια Click για ανάπτυξη... Ναι ανήκουμε όλοι στον ίδιο τσουβάλι με πατάτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kate! =] Εκκολαπτόμενο μέλος Η kate! =] αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 367 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 19:33 Η kate! =] έγραψε: #34 14-01-10 19:33 γιατι εχουν ξεχασει το ειναι να εισαι εφηβος και τελοσπαντων κανουμε πολυ διαφορετικα πραγματα απ οτι κανανε και κεινοι στην ηλικια μας...α!+διαφορετικα ενδιαφεροντα...αυτα νπμιζω... εχω ακουσει απειρες φορες το γνωστι κλισε:"ηταν αλλοι καιροι τοτε" και κυριως γι αυτο δεν μπορουν να μας καταλαβουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 15:38 Η Mavro Provato: #35 15-01-10 15:38 ...θα προβληματιζόμουν αν συνέβαινε το αντίθετο.... that's how things go.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 15:43 Η Vampi έγραψε: #36 15-01-10 15:43 Αρχική Δημοσίευση από kate! =]: γιατι εχουν ξεχασει το ειναι να εισαι εφηβος και τελοσπαντων κανουμε πολυ διαφορετικα πραγματα απ οτι κανανε και κεινοι στην ηλικια μας...α!+διαφορετικα ενδιαφεροντα...αυτα νπμιζω... εχω ακουσει απειρες φορες το γνωστι κλισε:"ηταν αλλοι καιροι τοτε" και κυριως γι αυτο δεν μπορουν να μας καταλαβουν... Click για ανάπτυξη... Δεν το έχουν ξεχάσει. Και αυτοί έλεγαν όπως ίσως να λες και εσύ η ίδια, ότι "εγώ δεν θα φέρομαι έτσι στα παιδιά μου". Μετά από κάποια χρόνια όμως, όταν έγιναν γονείς, συνειδητοποίησαν πως οι ανησυχίες που είχαν τότε οι δικοί τους γονείς τους είναι λογικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 15:52 Ο thanous18: #37 15-01-10 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Δεν το έχουν ξεχάσει. Και αυτοί έλεγαν όπως ίσως να λες και εσύ η ίδια, ότι "εγώ δεν θα φέρομαι έτσι στα παιδιά μου". Μετά από κάποια χρόνια όμως, όταν έγιναν γονείς, συνειδητοποίησαν πως οι ανησυχίες που είχαν τότε οι δικοί τους γονείς τους είναι λογικές. Click για ανάπτυξη... ναι σωστα.. αναγκαστικα λοιπον το εχουν ξεχασει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 15:55 Η Vampi έγραψε: #38 15-01-10 15:55 Δεν το έχουν ξεχάσει. Καταλαβαίνουν πως νιώθουμε και θα ήθελαν να μας κάνουν το χατίρι πιστεύω, απλά φοβούνται μήπως μας συμβεί κάτι και για να είναι ήσυχοι. Λίγο εγωιστικό θα μου πεις, αλλά τι να κάνουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 16:08 Ο thanous18: #39 15-01-10 16:08 Μου εχει συμβει να πω σκεψεις μου και να μην καταλαβαινουν πως νιωθω. Απλα και μονο σκεψεις χωρις να ζητησω κατι απο αυτους. Αρνουνται ομως να κατανοησουν αυτα που λεω. Οποτε εκει εχω καταληξει. Εχουν ξεχασει πως σκεφτονταν και πως ηταν στην εφηβεια τους. Δε λεω ομως οτι αυτο ισχυει για ολες τις περιπτωσεις και για ολους τους γονεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 16:11 Η Vampi έγραψε: #40 15-01-10 16:11 Φυσικά οι περιπτώσεις διαφέρουν. Το γεγονός ότι δεν κατάλαβαν πως νιώθεις, μπορεί να οφείλεται στο ότι έχουν διαφορετικό τρόπο σκέψης, όχι απαραίτητα στο ότι ξέχασαν πως ήταν στα εφηβικά τους χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nefi: οι γονεις ηταν καποτε εφηβοι, οι εφηβοι δεν εχουν γινει ακομη γονεις.... Click για ανάπτυξη... :no1::no1::no1::iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 07:20 Ο thanous18: #27 14-01-10 07:20 Αρχική Δημοσίευση από nefi: οι γονεις ηταν καποτε εφηβοι, οι εφηβοι δεν εχουν γινει ακομη γονεις.... Click για ανάπτυξη... αυτο λεω αρκετες φορες και εγω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 09:07 Ο ἅλς έγραψε: #28 14-01-10 09:07 Νομίζω ότι και οι γονείς μας θα αναρωτιόνται γιατί δεν τους καταλαβαίνουμε. Λογικό το βρίσκω πάντως (το να μην "καταλαβαίνουν" οι μεν τους δε)! Συμβάλλουν πολλά σ΄αυτό! Με καλή διάθεση πάντως όλα "λύνονται" (προσωπική άποψη)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 12:26 Ο orathac έγραψε: #29 14-01-10 12:26 Έλλειψη μόρφωσης από το μέρος των γονιών. Ανωριμότητα και έλλειψη κρίσεις από το μέρος των παιδιών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 13:07 Ο ἅλς έγραψε: #30 14-01-10 13:07 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Έλλειψη μόρφωσης από το μέρος των γονιών. Ανωριμότητα και έλλειψη κρίσεις από το μέρος των παιδιών. Click για ανάπτυξη... Όχι απαραίτητα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 16:40 Ο orathac έγραψε: #31 14-01-10 16:40 Επειδή το φωνάζεις δεν σημαίνει ότι ισχύει και αυτό που λες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιαππαπινα Νεοφερμένο μέλος Η Γιαππαπινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 17:38 Η Γιαππαπινα: #32 14-01-10 17:38 αν εχω καταλβει και οι γονεις μας τα ιδια ελεγαν για τους γονεις τους ,εμεις τωρα γι΄αυτους φανταστειτε τι θα λενε τα παιδια μας για εμας σε καμια 30-35 χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 18:44 Ο orathac έγραψε: #33 14-01-10 18:44 Αρχική Δημοσίευση από διονυσια: αν εχω καταλβει και οι γονεις μας τα ιδια ελεγαν για τους γονεις τους ,εμεις τωρα γι΄αυτους φανταστειτε τι θα λενε τα παιδια μας για εμας σε καμια 30-35 χρονια Click για ανάπτυξη... Ναι ανήκουμε όλοι στον ίδιο τσουβάλι με πατάτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kate! =] Εκκολαπτόμενο μέλος Η kate! =] αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 367 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 19:33 Η kate! =] έγραψε: #34 14-01-10 19:33 γιατι εχουν ξεχασει το ειναι να εισαι εφηβος και τελοσπαντων κανουμε πολυ διαφορετικα πραγματα απ οτι κανανε και κεινοι στην ηλικια μας...α!+διαφορετικα ενδιαφεροντα...αυτα νπμιζω... εχω ακουσει απειρες φορες το γνωστι κλισε:"ηταν αλλοι καιροι τοτε" και κυριως γι αυτο δεν μπορουν να μας καταλαβουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 15:38 Η Mavro Provato: #35 15-01-10 15:38 ...θα προβληματιζόμουν αν συνέβαινε το αντίθετο.... that's how things go.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 15:43 Η Vampi έγραψε: #36 15-01-10 15:43 Αρχική Δημοσίευση από kate! =]: γιατι εχουν ξεχασει το ειναι να εισαι εφηβος και τελοσπαντων κανουμε πολυ διαφορετικα πραγματα απ οτι κανανε και κεινοι στην ηλικια μας...α!+διαφορετικα ενδιαφεροντα...αυτα νπμιζω... εχω ακουσει απειρες φορες το γνωστι κλισε:"ηταν αλλοι καιροι τοτε" και κυριως γι αυτο δεν μπορουν να μας καταλαβουν... Click για ανάπτυξη... Δεν το έχουν ξεχάσει. Και αυτοί έλεγαν όπως ίσως να λες και εσύ η ίδια, ότι "εγώ δεν θα φέρομαι έτσι στα παιδιά μου". Μετά από κάποια χρόνια όμως, όταν έγιναν γονείς, συνειδητοποίησαν πως οι ανησυχίες που είχαν τότε οι δικοί τους γονείς τους είναι λογικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 15:52 Ο thanous18: #37 15-01-10 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Δεν το έχουν ξεχάσει. Και αυτοί έλεγαν όπως ίσως να λες και εσύ η ίδια, ότι "εγώ δεν θα φέρομαι έτσι στα παιδιά μου". Μετά από κάποια χρόνια όμως, όταν έγιναν γονείς, συνειδητοποίησαν πως οι ανησυχίες που είχαν τότε οι δικοί τους γονείς τους είναι λογικές. Click για ανάπτυξη... ναι σωστα.. αναγκαστικα λοιπον το εχουν ξεχασει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 15:55 Η Vampi έγραψε: #38 15-01-10 15:55 Δεν το έχουν ξεχάσει. Καταλαβαίνουν πως νιώθουμε και θα ήθελαν να μας κάνουν το χατίρι πιστεύω, απλά φοβούνται μήπως μας συμβεί κάτι και για να είναι ήσυχοι. Λίγο εγωιστικό θα μου πεις, αλλά τι να κάνουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 16:08 Ο thanous18: #39 15-01-10 16:08 Μου εχει συμβει να πω σκεψεις μου και να μην καταλαβαινουν πως νιωθω. Απλα και μονο σκεψεις χωρις να ζητησω κατι απο αυτους. Αρνουνται ομως να κατανοησουν αυτα που λεω. Οποτε εκει εχω καταληξει. Εχουν ξεχασει πως σκεφτονταν και πως ηταν στην εφηβεια τους. Δε λεω ομως οτι αυτο ισχυει για ολες τις περιπτωσεις και για ολους τους γονεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 16:11 Η Vampi έγραψε: #40 15-01-10 16:11 Φυσικά οι περιπτώσεις διαφέρουν. Το γεγονός ότι δεν κατάλαβαν πως νιώθεις, μπορεί να οφείλεται στο ότι έχουν διαφορετικό τρόπο σκέψης, όχι απαραίτητα στο ότι ξέχασαν πως ήταν στα εφηβικά τους χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nefi: οι γονεις ηταν καποτε εφηβοι, οι εφηβοι δεν εχουν γινει ακομη γονεις.... Click για ανάπτυξη... αυτο λεω αρκετες φορες και εγω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 09:07 Ο ἅλς έγραψε: #28 14-01-10 09:07 Νομίζω ότι και οι γονείς μας θα αναρωτιόνται γιατί δεν τους καταλαβαίνουμε. Λογικό το βρίσκω πάντως (το να μην "καταλαβαίνουν" οι μεν τους δε)! Συμβάλλουν πολλά σ΄αυτό! Με καλή διάθεση πάντως όλα "λύνονται" (προσωπική άποψη)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 12:26 Ο orathac έγραψε: #29 14-01-10 12:26 Έλλειψη μόρφωσης από το μέρος των γονιών. Ανωριμότητα και έλλειψη κρίσεις από το μέρος των παιδιών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 13:07 Ο ἅλς έγραψε: #30 14-01-10 13:07 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Έλλειψη μόρφωσης από το μέρος των γονιών. Ανωριμότητα και έλλειψη κρίσεις από το μέρος των παιδιών. Click για ανάπτυξη... Όχι απαραίτητα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 16:40 Ο orathac έγραψε: #31 14-01-10 16:40 Επειδή το φωνάζεις δεν σημαίνει ότι ισχύει και αυτό που λες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιαππαπινα Νεοφερμένο μέλος Η Γιαππαπινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 17:38 Η Γιαππαπινα: #32 14-01-10 17:38 αν εχω καταλβει και οι γονεις μας τα ιδια ελεγαν για τους γονεις τους ,εμεις τωρα γι΄αυτους φανταστειτε τι θα λενε τα παιδια μας για εμας σε καμια 30-35 χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 18:44 Ο orathac έγραψε: #33 14-01-10 18:44 Αρχική Δημοσίευση από διονυσια: αν εχω καταλβει και οι γονεις μας τα ιδια ελεγαν για τους γονεις τους ,εμεις τωρα γι΄αυτους φανταστειτε τι θα λενε τα παιδια μας για εμας σε καμια 30-35 χρονια Click για ανάπτυξη... Ναι ανήκουμε όλοι στον ίδιο τσουβάλι με πατάτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kate! =] Εκκολαπτόμενο μέλος Η kate! =] αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 367 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 19:33 Η kate! =] έγραψε: #34 14-01-10 19:33 γιατι εχουν ξεχασει το ειναι να εισαι εφηβος και τελοσπαντων κανουμε πολυ διαφορετικα πραγματα απ οτι κανανε και κεινοι στην ηλικια μας...α!+διαφορετικα ενδιαφεροντα...αυτα νπμιζω... εχω ακουσει απειρες φορες το γνωστι κλισε:"ηταν αλλοι καιροι τοτε" και κυριως γι αυτο δεν μπορουν να μας καταλαβουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 15:38 Η Mavro Provato: #35 15-01-10 15:38 ...θα προβληματιζόμουν αν συνέβαινε το αντίθετο.... that's how things go.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 15:43 Η Vampi έγραψε: #36 15-01-10 15:43 Αρχική Δημοσίευση από kate! =]: γιατι εχουν ξεχασει το ειναι να εισαι εφηβος και τελοσπαντων κανουμε πολυ διαφορετικα πραγματα απ οτι κανανε και κεινοι στην ηλικια μας...α!+διαφορετικα ενδιαφεροντα...αυτα νπμιζω... εχω ακουσει απειρες φορες το γνωστι κλισε:"ηταν αλλοι καιροι τοτε" και κυριως γι αυτο δεν μπορουν να μας καταλαβουν... Click για ανάπτυξη... Δεν το έχουν ξεχάσει. Και αυτοί έλεγαν όπως ίσως να λες και εσύ η ίδια, ότι "εγώ δεν θα φέρομαι έτσι στα παιδιά μου". Μετά από κάποια χρόνια όμως, όταν έγιναν γονείς, συνειδητοποίησαν πως οι ανησυχίες που είχαν τότε οι δικοί τους γονείς τους είναι λογικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 15:52 Ο thanous18: #37 15-01-10 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Δεν το έχουν ξεχάσει. Και αυτοί έλεγαν όπως ίσως να λες και εσύ η ίδια, ότι "εγώ δεν θα φέρομαι έτσι στα παιδιά μου". Μετά από κάποια χρόνια όμως, όταν έγιναν γονείς, συνειδητοποίησαν πως οι ανησυχίες που είχαν τότε οι δικοί τους γονείς τους είναι λογικές. Click για ανάπτυξη... ναι σωστα.. αναγκαστικα λοιπον το εχουν ξεχασει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 15:55 Η Vampi έγραψε: #38 15-01-10 15:55 Δεν το έχουν ξεχάσει. Καταλαβαίνουν πως νιώθουμε και θα ήθελαν να μας κάνουν το χατίρι πιστεύω, απλά φοβούνται μήπως μας συμβεί κάτι και για να είναι ήσυχοι. Λίγο εγωιστικό θα μου πεις, αλλά τι να κάνουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 16:08 Ο thanous18: #39 15-01-10 16:08 Μου εχει συμβει να πω σκεψεις μου και να μην καταλαβαινουν πως νιωθω. Απλα και μονο σκεψεις χωρις να ζητησω κατι απο αυτους. Αρνουνται ομως να κατανοησουν αυτα που λεω. Οποτε εκει εχω καταληξει. Εχουν ξεχασει πως σκεφτονταν και πως ηταν στην εφηβεια τους. Δε λεω ομως οτι αυτο ισχυει για ολες τις περιπτωσεις και για ολους τους γονεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 16:11 Η Vampi έγραψε: #40 15-01-10 16:11 Φυσικά οι περιπτώσεις διαφέρουν. Το γεγονός ότι δεν κατάλαβαν πως νιώθεις, μπορεί να οφείλεται στο ότι έχουν διαφορετικό τρόπο σκέψης, όχι απαραίτητα στο ότι ξέχασαν πως ήταν στα εφηβικά τους χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νομίζω ότι και οι γονείς μας θα αναρωτιόνται γιατί δεν τους καταλαβαίνουμε. Λογικό το βρίσκω πάντως (το να μην "καταλαβαίνουν" οι μεν τους δε)! Συμβάλλουν πολλά σ΄αυτό! Με καλή διάθεση πάντως όλα "λύνονται" (προσωπική άποψη)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 12:26 Ο orathac έγραψε: #29 14-01-10 12:26 Έλλειψη μόρφωσης από το μέρος των γονιών. Ανωριμότητα και έλλειψη κρίσεις από το μέρος των παιδιών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 13:07 Ο ἅλς έγραψε: #30 14-01-10 13:07 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Έλλειψη μόρφωσης από το μέρος των γονιών. Ανωριμότητα και έλλειψη κρίσεις από το μέρος των παιδιών. Click για ανάπτυξη... Όχι απαραίτητα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 16:40 Ο orathac έγραψε: #31 14-01-10 16:40 Επειδή το φωνάζεις δεν σημαίνει ότι ισχύει και αυτό που λες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιαππαπινα Νεοφερμένο μέλος Η Γιαππαπινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 17:38 Η Γιαππαπινα: #32 14-01-10 17:38 αν εχω καταλβει και οι γονεις μας τα ιδια ελεγαν για τους γονεις τους ,εμεις τωρα γι΄αυτους φανταστειτε τι θα λενε τα παιδια μας για εμας σε καμια 30-35 χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 18:44 Ο orathac έγραψε: #33 14-01-10 18:44 Αρχική Δημοσίευση από διονυσια: αν εχω καταλβει και οι γονεις μας τα ιδια ελεγαν για τους γονεις τους ,εμεις τωρα γι΄αυτους φανταστειτε τι θα λενε τα παιδια μας για εμας σε καμια 30-35 χρονια Click για ανάπτυξη... Ναι ανήκουμε όλοι στον ίδιο τσουβάλι με πατάτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kate! =] Εκκολαπτόμενο μέλος Η kate! =] αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 367 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 19:33 Η kate! =] έγραψε: #34 14-01-10 19:33 γιατι εχουν ξεχασει το ειναι να εισαι εφηβος και τελοσπαντων κανουμε πολυ διαφορετικα πραγματα απ οτι κανανε και κεινοι στην ηλικια μας...α!+διαφορετικα ενδιαφεροντα...αυτα νπμιζω... εχω ακουσει απειρες φορες το γνωστι κλισε:"ηταν αλλοι καιροι τοτε" και κυριως γι αυτο δεν μπορουν να μας καταλαβουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 15:38 Η Mavro Provato: #35 15-01-10 15:38 ...θα προβληματιζόμουν αν συνέβαινε το αντίθετο.... that's how things go.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 15:43 Η Vampi έγραψε: #36 15-01-10 15:43 Αρχική Δημοσίευση από kate! =]: γιατι εχουν ξεχασει το ειναι να εισαι εφηβος και τελοσπαντων κανουμε πολυ διαφορετικα πραγματα απ οτι κανανε και κεινοι στην ηλικια μας...α!+διαφορετικα ενδιαφεροντα...αυτα νπμιζω... εχω ακουσει απειρες φορες το γνωστι κλισε:"ηταν αλλοι καιροι τοτε" και κυριως γι αυτο δεν μπορουν να μας καταλαβουν... Click για ανάπτυξη... Δεν το έχουν ξεχάσει. Και αυτοί έλεγαν όπως ίσως να λες και εσύ η ίδια, ότι "εγώ δεν θα φέρομαι έτσι στα παιδιά μου". Μετά από κάποια χρόνια όμως, όταν έγιναν γονείς, συνειδητοποίησαν πως οι ανησυχίες που είχαν τότε οι δικοί τους γονείς τους είναι λογικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 15:52 Ο thanous18: #37 15-01-10 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Δεν το έχουν ξεχάσει. Και αυτοί έλεγαν όπως ίσως να λες και εσύ η ίδια, ότι "εγώ δεν θα φέρομαι έτσι στα παιδιά μου". Μετά από κάποια χρόνια όμως, όταν έγιναν γονείς, συνειδητοποίησαν πως οι ανησυχίες που είχαν τότε οι δικοί τους γονείς τους είναι λογικές. Click για ανάπτυξη... ναι σωστα.. αναγκαστικα λοιπον το εχουν ξεχασει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 15:55 Η Vampi έγραψε: #38 15-01-10 15:55 Δεν το έχουν ξεχάσει. Καταλαβαίνουν πως νιώθουμε και θα ήθελαν να μας κάνουν το χατίρι πιστεύω, απλά φοβούνται μήπως μας συμβεί κάτι και για να είναι ήσυχοι. Λίγο εγωιστικό θα μου πεις, αλλά τι να κάνουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 16:08 Ο thanous18: #39 15-01-10 16:08 Μου εχει συμβει να πω σκεψεις μου και να μην καταλαβαινουν πως νιωθω. Απλα και μονο σκεψεις χωρις να ζητησω κατι απο αυτους. Αρνουνται ομως να κατανοησουν αυτα που λεω. Οποτε εκει εχω καταληξει. Εχουν ξεχασει πως σκεφτονταν και πως ηταν στην εφηβεια τους. Δε λεω ομως οτι αυτο ισχυει για ολες τις περιπτωσεις και για ολους τους γονεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 16:11 Η Vampi έγραψε: #40 15-01-10 16:11 Φυσικά οι περιπτώσεις διαφέρουν. Το γεγονός ότι δεν κατάλαβαν πως νιώθεις, μπορεί να οφείλεται στο ότι έχουν διαφορετικό τρόπο σκέψης, όχι απαραίτητα στο ότι ξέχασαν πως ήταν στα εφηβικά τους χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έλλειψη μόρφωσης από το μέρος των γονιών. Ανωριμότητα και έλλειψη κρίσεις από το μέρος των παιδιών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 13:07 Ο ἅλς έγραψε: #30 14-01-10 13:07 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Έλλειψη μόρφωσης από το μέρος των γονιών. Ανωριμότητα και έλλειψη κρίσεις από το μέρος των παιδιών. Click για ανάπτυξη... Όχι απαραίτητα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 16:40 Ο orathac έγραψε: #31 14-01-10 16:40 Επειδή το φωνάζεις δεν σημαίνει ότι ισχύει και αυτό που λες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιαππαπινα Νεοφερμένο μέλος Η Γιαππαπινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 17:38 Η Γιαππαπινα: #32 14-01-10 17:38 αν εχω καταλβει και οι γονεις μας τα ιδια ελεγαν για τους γονεις τους ,εμεις τωρα γι΄αυτους φανταστειτε τι θα λενε τα παιδια μας για εμας σε καμια 30-35 χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 18:44 Ο orathac έγραψε: #33 14-01-10 18:44 Αρχική Δημοσίευση από διονυσια: αν εχω καταλβει και οι γονεις μας τα ιδια ελεγαν για τους γονεις τους ,εμεις τωρα γι΄αυτους φανταστειτε τι θα λενε τα παιδια μας για εμας σε καμια 30-35 χρονια Click για ανάπτυξη... Ναι ανήκουμε όλοι στον ίδιο τσουβάλι με πατάτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kate! =] Εκκολαπτόμενο μέλος Η kate! =] αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 367 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 19:33 Η kate! =] έγραψε: #34 14-01-10 19:33 γιατι εχουν ξεχασει το ειναι να εισαι εφηβος και τελοσπαντων κανουμε πολυ διαφορετικα πραγματα απ οτι κανανε και κεινοι στην ηλικια μας...α!+διαφορετικα ενδιαφεροντα...αυτα νπμιζω... εχω ακουσει απειρες φορες το γνωστι κλισε:"ηταν αλλοι καιροι τοτε" και κυριως γι αυτο δεν μπορουν να μας καταλαβουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 15:38 Η Mavro Provato: #35 15-01-10 15:38 ...θα προβληματιζόμουν αν συνέβαινε το αντίθετο.... that's how things go.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 15:43 Η Vampi έγραψε: #36 15-01-10 15:43 Αρχική Δημοσίευση από kate! =]: γιατι εχουν ξεχασει το ειναι να εισαι εφηβος και τελοσπαντων κανουμε πολυ διαφορετικα πραγματα απ οτι κανανε και κεινοι στην ηλικια μας...α!+διαφορετικα ενδιαφεροντα...αυτα νπμιζω... εχω ακουσει απειρες φορες το γνωστι κλισε:"ηταν αλλοι καιροι τοτε" και κυριως γι αυτο δεν μπορουν να μας καταλαβουν... Click για ανάπτυξη... Δεν το έχουν ξεχάσει. Και αυτοί έλεγαν όπως ίσως να λες και εσύ η ίδια, ότι "εγώ δεν θα φέρομαι έτσι στα παιδιά μου". Μετά από κάποια χρόνια όμως, όταν έγιναν γονείς, συνειδητοποίησαν πως οι ανησυχίες που είχαν τότε οι δικοί τους γονείς τους είναι λογικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 15:52 Ο thanous18: #37 15-01-10 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Δεν το έχουν ξεχάσει. Και αυτοί έλεγαν όπως ίσως να λες και εσύ η ίδια, ότι "εγώ δεν θα φέρομαι έτσι στα παιδιά μου". Μετά από κάποια χρόνια όμως, όταν έγιναν γονείς, συνειδητοποίησαν πως οι ανησυχίες που είχαν τότε οι δικοί τους γονείς τους είναι λογικές. Click για ανάπτυξη... ναι σωστα.. αναγκαστικα λοιπον το εχουν ξεχασει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 15:55 Η Vampi έγραψε: #38 15-01-10 15:55 Δεν το έχουν ξεχάσει. Καταλαβαίνουν πως νιώθουμε και θα ήθελαν να μας κάνουν το χατίρι πιστεύω, απλά φοβούνται μήπως μας συμβεί κάτι και για να είναι ήσυχοι. Λίγο εγωιστικό θα μου πεις, αλλά τι να κάνουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 16:08 Ο thanous18: #39 15-01-10 16:08 Μου εχει συμβει να πω σκεψεις μου και να μην καταλαβαινουν πως νιωθω. Απλα και μονο σκεψεις χωρις να ζητησω κατι απο αυτους. Αρνουνται ομως να κατανοησουν αυτα που λεω. Οποτε εκει εχω καταληξει. Εχουν ξεχασει πως σκεφτονταν και πως ηταν στην εφηβεια τους. Δε λεω ομως οτι αυτο ισχυει για ολες τις περιπτωσεις και για ολους τους γονεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 16:11 Η Vampi έγραψε: #40 15-01-10 16:11 Φυσικά οι περιπτώσεις διαφέρουν. Το γεγονός ότι δεν κατάλαβαν πως νιώθεις, μπορεί να οφείλεται στο ότι έχουν διαφορετικό τρόπο σκέψης, όχι απαραίτητα στο ότι ξέχασαν πως ήταν στα εφηβικά τους χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από orathac: Έλλειψη μόρφωσης από το μέρος των γονιών. Ανωριμότητα και έλλειψη κρίσεις από το μέρος των παιδιών. Click για ανάπτυξη... Όχι απαραίτητα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 16:40 Ο orathac έγραψε: #31 14-01-10 16:40 Επειδή το φωνάζεις δεν σημαίνει ότι ισχύει και αυτό που λες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιαππαπινα Νεοφερμένο μέλος Η Γιαππαπινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 17:38 Η Γιαππαπινα: #32 14-01-10 17:38 αν εχω καταλβει και οι γονεις μας τα ιδια ελεγαν για τους γονεις τους ,εμεις τωρα γι΄αυτους φανταστειτε τι θα λενε τα παιδια μας για εμας σε καμια 30-35 χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 18:44 Ο orathac έγραψε: #33 14-01-10 18:44 Αρχική Δημοσίευση από διονυσια: αν εχω καταλβει και οι γονεις μας τα ιδια ελεγαν για τους γονεις τους ,εμεις τωρα γι΄αυτους φανταστειτε τι θα λενε τα παιδια μας για εμας σε καμια 30-35 χρονια Click για ανάπτυξη... Ναι ανήκουμε όλοι στον ίδιο τσουβάλι με πατάτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kate! =] Εκκολαπτόμενο μέλος Η kate! =] αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 367 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 19:33 Η kate! =] έγραψε: #34 14-01-10 19:33 γιατι εχουν ξεχασει το ειναι να εισαι εφηβος και τελοσπαντων κανουμε πολυ διαφορετικα πραγματα απ οτι κανανε και κεινοι στην ηλικια μας...α!+διαφορετικα ενδιαφεροντα...αυτα νπμιζω... εχω ακουσει απειρες φορες το γνωστι κλισε:"ηταν αλλοι καιροι τοτε" και κυριως γι αυτο δεν μπορουν να μας καταλαβουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 15:38 Η Mavro Provato: #35 15-01-10 15:38 ...θα προβληματιζόμουν αν συνέβαινε το αντίθετο.... that's how things go.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 15:43 Η Vampi έγραψε: #36 15-01-10 15:43 Αρχική Δημοσίευση από kate! =]: γιατι εχουν ξεχασει το ειναι να εισαι εφηβος και τελοσπαντων κανουμε πολυ διαφορετικα πραγματα απ οτι κανανε και κεινοι στην ηλικια μας...α!+διαφορετικα ενδιαφεροντα...αυτα νπμιζω... εχω ακουσει απειρες φορες το γνωστι κλισε:"ηταν αλλοι καιροι τοτε" και κυριως γι αυτο δεν μπορουν να μας καταλαβουν... Click για ανάπτυξη... Δεν το έχουν ξεχάσει. Και αυτοί έλεγαν όπως ίσως να λες και εσύ η ίδια, ότι "εγώ δεν θα φέρομαι έτσι στα παιδιά μου". Μετά από κάποια χρόνια όμως, όταν έγιναν γονείς, συνειδητοποίησαν πως οι ανησυχίες που είχαν τότε οι δικοί τους γονείς τους είναι λογικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 15:52 Ο thanous18: #37 15-01-10 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Δεν το έχουν ξεχάσει. Και αυτοί έλεγαν όπως ίσως να λες και εσύ η ίδια, ότι "εγώ δεν θα φέρομαι έτσι στα παιδιά μου". Μετά από κάποια χρόνια όμως, όταν έγιναν γονείς, συνειδητοποίησαν πως οι ανησυχίες που είχαν τότε οι δικοί τους γονείς τους είναι λογικές. Click για ανάπτυξη... ναι σωστα.. αναγκαστικα λοιπον το εχουν ξεχασει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 15:55 Η Vampi έγραψε: #38 15-01-10 15:55 Δεν το έχουν ξεχάσει. Καταλαβαίνουν πως νιώθουμε και θα ήθελαν να μας κάνουν το χατίρι πιστεύω, απλά φοβούνται μήπως μας συμβεί κάτι και για να είναι ήσυχοι. Λίγο εγωιστικό θα μου πεις, αλλά τι να κάνουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 16:08 Ο thanous18: #39 15-01-10 16:08 Μου εχει συμβει να πω σκεψεις μου και να μην καταλαβαινουν πως νιωθω. Απλα και μονο σκεψεις χωρις να ζητησω κατι απο αυτους. Αρνουνται ομως να κατανοησουν αυτα που λεω. Οποτε εκει εχω καταληξει. Εχουν ξεχασει πως σκεφτονταν και πως ηταν στην εφηβεια τους. Δε λεω ομως οτι αυτο ισχυει για ολες τις περιπτωσεις και για ολους τους γονεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 16:11 Η Vampi έγραψε: #40 15-01-10 16:11 Φυσικά οι περιπτώσεις διαφέρουν. Το γεγονός ότι δεν κατάλαβαν πως νιώθεις, μπορεί να οφείλεται στο ότι έχουν διαφορετικό τρόπο σκέψης, όχι απαραίτητα στο ότι ξέχασαν πως ήταν στα εφηβικά τους χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επειδή το φωνάζεις δεν σημαίνει ότι ισχύει και αυτό που λες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιαππαπινα Νεοφερμένο μέλος Η Γιαππαπινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 17:38 Η Γιαππαπινα: #32 14-01-10 17:38 αν εχω καταλβει και οι γονεις μας τα ιδια ελεγαν για τους γονεις τους ,εμεις τωρα γι΄αυτους φανταστειτε τι θα λενε τα παιδια μας για εμας σε καμια 30-35 χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 18:44 Ο orathac έγραψε: #33 14-01-10 18:44 Αρχική Δημοσίευση από διονυσια: αν εχω καταλβει και οι γονεις μας τα ιδια ελεγαν για τους γονεις τους ,εμεις τωρα γι΄αυτους φανταστειτε τι θα λενε τα παιδια μας για εμας σε καμια 30-35 χρονια Click για ανάπτυξη... Ναι ανήκουμε όλοι στον ίδιο τσουβάλι με πατάτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kate! =] Εκκολαπτόμενο μέλος Η kate! =] αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 367 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 19:33 Η kate! =] έγραψε: #34 14-01-10 19:33 γιατι εχουν ξεχασει το ειναι να εισαι εφηβος και τελοσπαντων κανουμε πολυ διαφορετικα πραγματα απ οτι κανανε και κεινοι στην ηλικια μας...α!+διαφορετικα ενδιαφεροντα...αυτα νπμιζω... εχω ακουσει απειρες φορες το γνωστι κλισε:"ηταν αλλοι καιροι τοτε" και κυριως γι αυτο δεν μπορουν να μας καταλαβουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 15:38 Η Mavro Provato: #35 15-01-10 15:38 ...θα προβληματιζόμουν αν συνέβαινε το αντίθετο.... that's how things go.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 15:43 Η Vampi έγραψε: #36 15-01-10 15:43 Αρχική Δημοσίευση από kate! =]: γιατι εχουν ξεχασει το ειναι να εισαι εφηβος και τελοσπαντων κανουμε πολυ διαφορετικα πραγματα απ οτι κανανε και κεινοι στην ηλικια μας...α!+διαφορετικα ενδιαφεροντα...αυτα νπμιζω... εχω ακουσει απειρες φορες το γνωστι κλισε:"ηταν αλλοι καιροι τοτε" και κυριως γι αυτο δεν μπορουν να μας καταλαβουν... Click για ανάπτυξη... Δεν το έχουν ξεχάσει. Και αυτοί έλεγαν όπως ίσως να λες και εσύ η ίδια, ότι "εγώ δεν θα φέρομαι έτσι στα παιδιά μου". Μετά από κάποια χρόνια όμως, όταν έγιναν γονείς, συνειδητοποίησαν πως οι ανησυχίες που είχαν τότε οι δικοί τους γονείς τους είναι λογικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 15:52 Ο thanous18: #37 15-01-10 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Δεν το έχουν ξεχάσει. Και αυτοί έλεγαν όπως ίσως να λες και εσύ η ίδια, ότι "εγώ δεν θα φέρομαι έτσι στα παιδιά μου". Μετά από κάποια χρόνια όμως, όταν έγιναν γονείς, συνειδητοποίησαν πως οι ανησυχίες που είχαν τότε οι δικοί τους γονείς τους είναι λογικές. Click για ανάπτυξη... ναι σωστα.. αναγκαστικα λοιπον το εχουν ξεχασει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 15:55 Η Vampi έγραψε: #38 15-01-10 15:55 Δεν το έχουν ξεχάσει. Καταλαβαίνουν πως νιώθουμε και θα ήθελαν να μας κάνουν το χατίρι πιστεύω, απλά φοβούνται μήπως μας συμβεί κάτι και για να είναι ήσυχοι. Λίγο εγωιστικό θα μου πεις, αλλά τι να κάνουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 16:08 Ο thanous18: #39 15-01-10 16:08 Μου εχει συμβει να πω σκεψεις μου και να μην καταλαβαινουν πως νιωθω. Απλα και μονο σκεψεις χωρις να ζητησω κατι απο αυτους. Αρνουνται ομως να κατανοησουν αυτα που λεω. Οποτε εκει εχω καταληξει. Εχουν ξεχασει πως σκεφτονταν και πως ηταν στην εφηβεια τους. Δε λεω ομως οτι αυτο ισχυει για ολες τις περιπτωσεις και για ολους τους γονεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 16:11 Η Vampi έγραψε: #40 15-01-10 16:11 Φυσικά οι περιπτώσεις διαφέρουν. Το γεγονός ότι δεν κατάλαβαν πως νιώθεις, μπορεί να οφείλεται στο ότι έχουν διαφορετικό τρόπο σκέψης, όχι απαραίτητα στο ότι ξέχασαν πως ήταν στα εφηβικά τους χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αν εχω καταλβει και οι γονεις μας τα ιδια ελεγαν για τους γονεις τους ,εμεις τωρα γι΄αυτους φανταστειτε τι θα λενε τα παιδια μας για εμας σε καμια 30-35 χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 18:44 Ο orathac έγραψε: #33 14-01-10 18:44 Αρχική Δημοσίευση από διονυσια: αν εχω καταλβει και οι γονεις μας τα ιδια ελεγαν για τους γονεις τους ,εμεις τωρα γι΄αυτους φανταστειτε τι θα λενε τα παιδια μας για εμας σε καμια 30-35 χρονια Click για ανάπτυξη... Ναι ανήκουμε όλοι στον ίδιο τσουβάλι με πατάτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kate! =] Εκκολαπτόμενο μέλος Η kate! =] αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 367 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 19:33 Η kate! =] έγραψε: #34 14-01-10 19:33 γιατι εχουν ξεχασει το ειναι να εισαι εφηβος και τελοσπαντων κανουμε πολυ διαφορετικα πραγματα απ οτι κανανε και κεινοι στην ηλικια μας...α!+διαφορετικα ενδιαφεροντα...αυτα νπμιζω... εχω ακουσει απειρες φορες το γνωστι κλισε:"ηταν αλλοι καιροι τοτε" και κυριως γι αυτο δεν μπορουν να μας καταλαβουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 15:38 Η Mavro Provato: #35 15-01-10 15:38 ...θα προβληματιζόμουν αν συνέβαινε το αντίθετο.... that's how things go.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 15:43 Η Vampi έγραψε: #36 15-01-10 15:43 Αρχική Δημοσίευση από kate! =]: γιατι εχουν ξεχασει το ειναι να εισαι εφηβος και τελοσπαντων κανουμε πολυ διαφορετικα πραγματα απ οτι κανανε και κεινοι στην ηλικια μας...α!+διαφορετικα ενδιαφεροντα...αυτα νπμιζω... εχω ακουσει απειρες φορες το γνωστι κλισε:"ηταν αλλοι καιροι τοτε" και κυριως γι αυτο δεν μπορουν να μας καταλαβουν... Click για ανάπτυξη... Δεν το έχουν ξεχάσει. Και αυτοί έλεγαν όπως ίσως να λες και εσύ η ίδια, ότι "εγώ δεν θα φέρομαι έτσι στα παιδιά μου". Μετά από κάποια χρόνια όμως, όταν έγιναν γονείς, συνειδητοποίησαν πως οι ανησυχίες που είχαν τότε οι δικοί τους γονείς τους είναι λογικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 15:52 Ο thanous18: #37 15-01-10 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Δεν το έχουν ξεχάσει. Και αυτοί έλεγαν όπως ίσως να λες και εσύ η ίδια, ότι "εγώ δεν θα φέρομαι έτσι στα παιδιά μου". Μετά από κάποια χρόνια όμως, όταν έγιναν γονείς, συνειδητοποίησαν πως οι ανησυχίες που είχαν τότε οι δικοί τους γονείς τους είναι λογικές. Click για ανάπτυξη... ναι σωστα.. αναγκαστικα λοιπον το εχουν ξεχασει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 15:55 Η Vampi έγραψε: #38 15-01-10 15:55 Δεν το έχουν ξεχάσει. Καταλαβαίνουν πως νιώθουμε και θα ήθελαν να μας κάνουν το χατίρι πιστεύω, απλά φοβούνται μήπως μας συμβεί κάτι και για να είναι ήσυχοι. Λίγο εγωιστικό θα μου πεις, αλλά τι να κάνουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 16:08 Ο thanous18: #39 15-01-10 16:08 Μου εχει συμβει να πω σκεψεις μου και να μην καταλαβαινουν πως νιωθω. Απλα και μονο σκεψεις χωρις να ζητησω κατι απο αυτους. Αρνουνται ομως να κατανοησουν αυτα που λεω. Οποτε εκει εχω καταληξει. Εχουν ξεχασει πως σκεφτονταν και πως ηταν στην εφηβεια τους. Δε λεω ομως οτι αυτο ισχυει για ολες τις περιπτωσεις και για ολους τους γονεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 16:11 Η Vampi έγραψε: #40 15-01-10 16:11 Φυσικά οι περιπτώσεις διαφέρουν. Το γεγονός ότι δεν κατάλαβαν πως νιώθεις, μπορεί να οφείλεται στο ότι έχουν διαφορετικό τρόπο σκέψης, όχι απαραίτητα στο ότι ξέχασαν πως ήταν στα εφηβικά τους χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από διονυσια: αν εχω καταλβει και οι γονεις μας τα ιδια ελεγαν για τους γονεις τους ,εμεις τωρα γι΄αυτους φανταστειτε τι θα λενε τα παιδια μας για εμας σε καμια 30-35 χρονια Click για ανάπτυξη... Ναι ανήκουμε όλοι στον ίδιο τσουβάλι με πατάτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kate! =] Εκκολαπτόμενο μέλος Η kate! =] αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 367 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 19:33 Η kate! =] έγραψε: #34 14-01-10 19:33 γιατι εχουν ξεχασει το ειναι να εισαι εφηβος και τελοσπαντων κανουμε πολυ διαφορετικα πραγματα απ οτι κανανε και κεινοι στην ηλικια μας...α!+διαφορετικα ενδιαφεροντα...αυτα νπμιζω... εχω ακουσει απειρες φορες το γνωστι κλισε:"ηταν αλλοι καιροι τοτε" και κυριως γι αυτο δεν μπορουν να μας καταλαβουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 15:38 Η Mavro Provato: #35 15-01-10 15:38 ...θα προβληματιζόμουν αν συνέβαινε το αντίθετο.... that's how things go.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 15:43 Η Vampi έγραψε: #36 15-01-10 15:43 Αρχική Δημοσίευση από kate! =]: γιατι εχουν ξεχασει το ειναι να εισαι εφηβος και τελοσπαντων κανουμε πολυ διαφορετικα πραγματα απ οτι κανανε και κεινοι στην ηλικια μας...α!+διαφορετικα ενδιαφεροντα...αυτα νπμιζω... εχω ακουσει απειρες φορες το γνωστι κλισε:"ηταν αλλοι καιροι τοτε" και κυριως γι αυτο δεν μπορουν να μας καταλαβουν... Click για ανάπτυξη... Δεν το έχουν ξεχάσει. Και αυτοί έλεγαν όπως ίσως να λες και εσύ η ίδια, ότι "εγώ δεν θα φέρομαι έτσι στα παιδιά μου". Μετά από κάποια χρόνια όμως, όταν έγιναν γονείς, συνειδητοποίησαν πως οι ανησυχίες που είχαν τότε οι δικοί τους γονείς τους είναι λογικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 15:52 Ο thanous18: #37 15-01-10 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Δεν το έχουν ξεχάσει. Και αυτοί έλεγαν όπως ίσως να λες και εσύ η ίδια, ότι "εγώ δεν θα φέρομαι έτσι στα παιδιά μου". Μετά από κάποια χρόνια όμως, όταν έγιναν γονείς, συνειδητοποίησαν πως οι ανησυχίες που είχαν τότε οι δικοί τους γονείς τους είναι λογικές. Click για ανάπτυξη... ναι σωστα.. αναγκαστικα λοιπον το εχουν ξεχασει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 15:55 Η Vampi έγραψε: #38 15-01-10 15:55 Δεν το έχουν ξεχάσει. Καταλαβαίνουν πως νιώθουμε και θα ήθελαν να μας κάνουν το χατίρι πιστεύω, απλά φοβούνται μήπως μας συμβεί κάτι και για να είναι ήσυχοι. Λίγο εγωιστικό θα μου πεις, αλλά τι να κάνουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 16:08 Ο thanous18: #39 15-01-10 16:08 Μου εχει συμβει να πω σκεψεις μου και να μην καταλαβαινουν πως νιωθω. Απλα και μονο σκεψεις χωρις να ζητησω κατι απο αυτους. Αρνουνται ομως να κατανοησουν αυτα που λεω. Οποτε εκει εχω καταληξει. Εχουν ξεχασει πως σκεφτονταν και πως ηταν στην εφηβεια τους. Δε λεω ομως οτι αυτο ισχυει για ολες τις περιπτωσεις και για ολους τους γονεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 16:11 Η Vampi έγραψε: #40 15-01-10 16:11 Φυσικά οι περιπτώσεις διαφέρουν. Το γεγονός ότι δεν κατάλαβαν πως νιώθεις, μπορεί να οφείλεται στο ότι έχουν διαφορετικό τρόπο σκέψης, όχι απαραίτητα στο ότι ξέχασαν πως ήταν στα εφηβικά τους χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
γιατι εχουν ξεχασει το ειναι να εισαι εφηβος και τελοσπαντων κανουμε πολυ διαφορετικα πραγματα απ οτι κανανε και κεινοι στην ηλικια μας...α!+διαφορετικα ενδιαφεροντα...αυτα νπμιζω... εχω ακουσει απειρες φορες το γνωστι κλισε:"ηταν αλλοι καιροι τοτε" και κυριως γι αυτο δεν μπορουν να μας καταλαβουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 15:38 Η Mavro Provato: #35 15-01-10 15:38 ...θα προβληματιζόμουν αν συνέβαινε το αντίθετο.... that's how things go.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 15:43 Η Vampi έγραψε: #36 15-01-10 15:43 Αρχική Δημοσίευση από kate! =]: γιατι εχουν ξεχασει το ειναι να εισαι εφηβος και τελοσπαντων κανουμε πολυ διαφορετικα πραγματα απ οτι κανανε και κεινοι στην ηλικια μας...α!+διαφορετικα ενδιαφεροντα...αυτα νπμιζω... εχω ακουσει απειρες φορες το γνωστι κλισε:"ηταν αλλοι καιροι τοτε" και κυριως γι αυτο δεν μπορουν να μας καταλαβουν... Click για ανάπτυξη... Δεν το έχουν ξεχάσει. Και αυτοί έλεγαν όπως ίσως να λες και εσύ η ίδια, ότι "εγώ δεν θα φέρομαι έτσι στα παιδιά μου". Μετά από κάποια χρόνια όμως, όταν έγιναν γονείς, συνειδητοποίησαν πως οι ανησυχίες που είχαν τότε οι δικοί τους γονείς τους είναι λογικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 15:52 Ο thanous18: #37 15-01-10 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Δεν το έχουν ξεχάσει. Και αυτοί έλεγαν όπως ίσως να λες και εσύ η ίδια, ότι "εγώ δεν θα φέρομαι έτσι στα παιδιά μου". Μετά από κάποια χρόνια όμως, όταν έγιναν γονείς, συνειδητοποίησαν πως οι ανησυχίες που είχαν τότε οι δικοί τους γονείς τους είναι λογικές. Click για ανάπτυξη... ναι σωστα.. αναγκαστικα λοιπον το εχουν ξεχασει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 15:55 Η Vampi έγραψε: #38 15-01-10 15:55 Δεν το έχουν ξεχάσει. Καταλαβαίνουν πως νιώθουμε και θα ήθελαν να μας κάνουν το χατίρι πιστεύω, απλά φοβούνται μήπως μας συμβεί κάτι και για να είναι ήσυχοι. Λίγο εγωιστικό θα μου πεις, αλλά τι να κάνουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 16:08 Ο thanous18: #39 15-01-10 16:08 Μου εχει συμβει να πω σκεψεις μου και να μην καταλαβαινουν πως νιωθω. Απλα και μονο σκεψεις χωρις να ζητησω κατι απο αυτους. Αρνουνται ομως να κατανοησουν αυτα που λεω. Οποτε εκει εχω καταληξει. Εχουν ξεχασει πως σκεφτονταν και πως ηταν στην εφηβεια τους. Δε λεω ομως οτι αυτο ισχυει για ολες τις περιπτωσεις και για ολους τους γονεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 16:11 Η Vampi έγραψε: #40 15-01-10 16:11 Φυσικά οι περιπτώσεις διαφέρουν. Το γεγονός ότι δεν κατάλαβαν πως νιώθεις, μπορεί να οφείλεται στο ότι έχουν διαφορετικό τρόπο σκέψης, όχι απαραίτητα στο ότι ξέχασαν πως ήταν στα εφηβικά τους χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
...θα προβληματιζόμουν αν συνέβαινε το αντίθετο.... that's how things go.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 15:43 Η Vampi έγραψε: #36 15-01-10 15:43 Αρχική Δημοσίευση από kate! =]: γιατι εχουν ξεχασει το ειναι να εισαι εφηβος και τελοσπαντων κανουμε πολυ διαφορετικα πραγματα απ οτι κανανε και κεινοι στην ηλικια μας...α!+διαφορετικα ενδιαφεροντα...αυτα νπμιζω... εχω ακουσει απειρες φορες το γνωστι κλισε:"ηταν αλλοι καιροι τοτε" και κυριως γι αυτο δεν μπορουν να μας καταλαβουν... Click για ανάπτυξη... Δεν το έχουν ξεχάσει. Και αυτοί έλεγαν όπως ίσως να λες και εσύ η ίδια, ότι "εγώ δεν θα φέρομαι έτσι στα παιδιά μου". Μετά από κάποια χρόνια όμως, όταν έγιναν γονείς, συνειδητοποίησαν πως οι ανησυχίες που είχαν τότε οι δικοί τους γονείς τους είναι λογικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 15:52 Ο thanous18: #37 15-01-10 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Δεν το έχουν ξεχάσει. Και αυτοί έλεγαν όπως ίσως να λες και εσύ η ίδια, ότι "εγώ δεν θα φέρομαι έτσι στα παιδιά μου". Μετά από κάποια χρόνια όμως, όταν έγιναν γονείς, συνειδητοποίησαν πως οι ανησυχίες που είχαν τότε οι δικοί τους γονείς τους είναι λογικές. Click για ανάπτυξη... ναι σωστα.. αναγκαστικα λοιπον το εχουν ξεχασει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 15:55 Η Vampi έγραψε: #38 15-01-10 15:55 Δεν το έχουν ξεχάσει. Καταλαβαίνουν πως νιώθουμε και θα ήθελαν να μας κάνουν το χατίρι πιστεύω, απλά φοβούνται μήπως μας συμβεί κάτι και για να είναι ήσυχοι. Λίγο εγωιστικό θα μου πεις, αλλά τι να κάνουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 16:08 Ο thanous18: #39 15-01-10 16:08 Μου εχει συμβει να πω σκεψεις μου και να μην καταλαβαινουν πως νιωθω. Απλα και μονο σκεψεις χωρις να ζητησω κατι απο αυτους. Αρνουνται ομως να κατανοησουν αυτα που λεω. Οποτε εκει εχω καταληξει. Εχουν ξεχασει πως σκεφτονταν και πως ηταν στην εφηβεια τους. Δε λεω ομως οτι αυτο ισχυει για ολες τις περιπτωσεις και για ολους τους γονεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 16:11 Η Vampi έγραψε: #40 15-01-10 16:11 Φυσικά οι περιπτώσεις διαφέρουν. Το γεγονός ότι δεν κατάλαβαν πως νιώθεις, μπορεί να οφείλεται στο ότι έχουν διαφορετικό τρόπο σκέψης, όχι απαραίτητα στο ότι ξέχασαν πως ήταν στα εφηβικά τους χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kate! =]: γιατι εχουν ξεχασει το ειναι να εισαι εφηβος και τελοσπαντων κανουμε πολυ διαφορετικα πραγματα απ οτι κανανε και κεινοι στην ηλικια μας...α!+διαφορετικα ενδιαφεροντα...αυτα νπμιζω... εχω ακουσει απειρες φορες το γνωστι κλισε:"ηταν αλλοι καιροι τοτε" και κυριως γι αυτο δεν μπορουν να μας καταλαβουν... Click για ανάπτυξη... Δεν το έχουν ξεχάσει. Και αυτοί έλεγαν όπως ίσως να λες και εσύ η ίδια, ότι "εγώ δεν θα φέρομαι έτσι στα παιδιά μου". Μετά από κάποια χρόνια όμως, όταν έγιναν γονείς, συνειδητοποίησαν πως οι ανησυχίες που είχαν τότε οι δικοί τους γονείς τους είναι λογικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 15:52 Ο thanous18: #37 15-01-10 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Δεν το έχουν ξεχάσει. Και αυτοί έλεγαν όπως ίσως να λες και εσύ η ίδια, ότι "εγώ δεν θα φέρομαι έτσι στα παιδιά μου". Μετά από κάποια χρόνια όμως, όταν έγιναν γονείς, συνειδητοποίησαν πως οι ανησυχίες που είχαν τότε οι δικοί τους γονείς τους είναι λογικές. Click για ανάπτυξη... ναι σωστα.. αναγκαστικα λοιπον το εχουν ξεχασει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 15:55 Η Vampi έγραψε: #38 15-01-10 15:55 Δεν το έχουν ξεχάσει. Καταλαβαίνουν πως νιώθουμε και θα ήθελαν να μας κάνουν το χατίρι πιστεύω, απλά φοβούνται μήπως μας συμβεί κάτι και για να είναι ήσυχοι. Λίγο εγωιστικό θα μου πεις, αλλά τι να κάνουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 16:08 Ο thanous18: #39 15-01-10 16:08 Μου εχει συμβει να πω σκεψεις μου και να μην καταλαβαινουν πως νιωθω. Απλα και μονο σκεψεις χωρις να ζητησω κατι απο αυτους. Αρνουνται ομως να κατανοησουν αυτα που λεω. Οποτε εκει εχω καταληξει. Εχουν ξεχασει πως σκεφτονταν και πως ηταν στην εφηβεια τους. Δε λεω ομως οτι αυτο ισχυει για ολες τις περιπτωσεις και για ολους τους γονεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 16:11 Η Vampi έγραψε: #40 15-01-10 16:11 Φυσικά οι περιπτώσεις διαφέρουν. Το γεγονός ότι δεν κατάλαβαν πως νιώθεις, μπορεί να οφείλεται στο ότι έχουν διαφορετικό τρόπο σκέψης, όχι απαραίτητα στο ότι ξέχασαν πως ήταν στα εφηβικά τους χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Δεν το έχουν ξεχάσει. Και αυτοί έλεγαν όπως ίσως να λες και εσύ η ίδια, ότι "εγώ δεν θα φέρομαι έτσι στα παιδιά μου". Μετά από κάποια χρόνια όμως, όταν έγιναν γονείς, συνειδητοποίησαν πως οι ανησυχίες που είχαν τότε οι δικοί τους γονείς τους είναι λογικές. Click για ανάπτυξη... ναι σωστα.. αναγκαστικα λοιπον το εχουν ξεχασει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 15:55 Η Vampi έγραψε: #38 15-01-10 15:55 Δεν το έχουν ξεχάσει. Καταλαβαίνουν πως νιώθουμε και θα ήθελαν να μας κάνουν το χατίρι πιστεύω, απλά φοβούνται μήπως μας συμβεί κάτι και για να είναι ήσυχοι. Λίγο εγωιστικό θα μου πεις, αλλά τι να κάνουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 16:08 Ο thanous18: #39 15-01-10 16:08 Μου εχει συμβει να πω σκεψεις μου και να μην καταλαβαινουν πως νιωθω. Απλα και μονο σκεψεις χωρις να ζητησω κατι απο αυτους. Αρνουνται ομως να κατανοησουν αυτα που λεω. Οποτε εκει εχω καταληξει. Εχουν ξεχασει πως σκεφτονταν και πως ηταν στην εφηβεια τους. Δε λεω ομως οτι αυτο ισχυει για ολες τις περιπτωσεις και για ολους τους γονεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 16:11 Η Vampi έγραψε: #40 15-01-10 16:11 Φυσικά οι περιπτώσεις διαφέρουν. Το γεγονός ότι δεν κατάλαβαν πως νιώθεις, μπορεί να οφείλεται στο ότι έχουν διαφορετικό τρόπο σκέψης, όχι απαραίτητα στο ότι ξέχασαν πως ήταν στα εφηβικά τους χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν το έχουν ξεχάσει. Καταλαβαίνουν πως νιώθουμε και θα ήθελαν να μας κάνουν το χατίρι πιστεύω, απλά φοβούνται μήπως μας συμβεί κάτι και για να είναι ήσυχοι. Λίγο εγωιστικό θα μου πεις, αλλά τι να κάνουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 16:08 Ο thanous18: #39 15-01-10 16:08 Μου εχει συμβει να πω σκεψεις μου και να μην καταλαβαινουν πως νιωθω. Απλα και μονο σκεψεις χωρις να ζητησω κατι απο αυτους. Αρνουνται ομως να κατανοησουν αυτα που λεω. Οποτε εκει εχω καταληξει. Εχουν ξεχασει πως σκεφτονταν και πως ηταν στην εφηβεια τους. Δε λεω ομως οτι αυτο ισχυει για ολες τις περιπτωσεις και για ολους τους γονεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 16:11 Η Vampi έγραψε: #40 15-01-10 16:11 Φυσικά οι περιπτώσεις διαφέρουν. Το γεγονός ότι δεν κατάλαβαν πως νιώθεις, μπορεί να οφείλεται στο ότι έχουν διαφορετικό τρόπο σκέψης, όχι απαραίτητα στο ότι ξέχασαν πως ήταν στα εφηβικά τους χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Μου εχει συμβει να πω σκεψεις μου και να μην καταλαβαινουν πως νιωθω. Απλα και μονο σκεψεις χωρις να ζητησω κατι απο αυτους. Αρνουνται ομως να κατανοησουν αυτα που λεω. Οποτε εκει εχω καταληξει. Εχουν ξεχασει πως σκεφτονταν και πως ηταν στην εφηβεια τους. Δε λεω ομως οτι αυτο ισχυει για ολες τις περιπτωσεις και για ολους τους γονεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 16:11 Η Vampi έγραψε: #40 15-01-10 16:11 Φυσικά οι περιπτώσεις διαφέρουν. Το γεγονός ότι δεν κατάλαβαν πως νιώθεις, μπορεί να οφείλεται στο ότι έχουν διαφορετικό τρόπο σκέψης, όχι απαραίτητα στο ότι ξέχασαν πως ήταν στα εφηβικά τους χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φυσικά οι περιπτώσεις διαφέρουν. Το γεγονός ότι δεν κατάλαβαν πως νιώθεις, μπορεί να οφείλεται στο ότι έχουν διαφορετικό τρόπο σκέψης, όχι απαραίτητα στο ότι ξέχασαν πως ήταν στα εφηβικά τους χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.