Αφου το δηλωνεις και εσυ οτι χανονται ευκολα μορια στην Εκθεση ,αυτο σημαινει οτι εχει υψηλο βαθμο δυσκολιας σαν μαθημα.

Ο υποκειμενισμος σαφως υπαρχει ,αλλα δεν ειναι και ανεξελεγκτος ! Και φυσικα δεν ειναι ''μαξιλαρακια''οπως υποστηριζεις , η Ιστορια οπου εξεταζομαστε και σε πηγες -παραθεματα η η Λογοτεχνια οπου μας δινεται παραλληλο κειμενο ,ουτε τα Λατινικα καθως εκτος απο την παπαγαλια απαιτειται και εξασκηση και εμβαθυνση στο καθε κειμενο .

ΥΓ Η Βιολογια που ανεφερες ισως να ειναι ''μαξιλαρακι'' αλλα η Ιστορια Γενικης Παιδειας στην οποια προσωπικα επελεξα να εξεταστω, δεν ειναι καθολου ''μαξιλαρακι'' !! Επιπλεον ,δεν γινεται συγκριση αναμεσα στην Εκθεση και τη Λογοτεχνια.Στη Λογοτεχνια ,τουλαχιστον στο σχολειο μου εχουμε αρκετους υψηλους βαθμους αντιθετως στην Εκθεση ,ενω οι περισσοτεροι ισχυριζονταν οτι εγραψαν καλα ,δεν ελαβαν τους προσδοκωμενους βαθμους. Η υλη της Λογοτεχνιας ειναι πιο περιορισμενη [σαφως οι αναλυσεις των κειμενων-ποιηματων ειναι εκτενεις, αλλα μπορεις να την οριοθετησεις],ενω στην Εκθεση η υλη ειναι αχανης .Συμφωνω με αυτο που ανεφερες σχετικα με τη βαθμολογηση της Λογοτεχνιας.Ειναι απροβλεπτη. Και εγω ανεμενα λιγοτερο δηλαδη 18 αλλα τελικα ελαβα ενα 19.2.

Αντιθετως, στην Εκθεση μονιμως ειναι χαμηλοι οι βαθμοι.Παρεμπιπτοντως ,τι βαθμο ελαβες στην Εκθεση ? Και αλλη φορα σε εχω ρωτησει,αλλα αγνοησες το ερωτημα μου .Γιατι ?