Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:06 Η Kotatsuneko: #101 30-08-09 05:06 Είμαστε μπούφοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:13 Ο PGeorge4 έγραψε: #102 30-08-09 05:13 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Μιλάω για τους αριθμούς είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβετε; Ούτε πράξεις ούτε τίποτα. Δεν μ'αρέσει να γράφω στα χαρτιά αριθμούς, μ'αρέσει να γράφω γράμματα και λέξεις. Click για ανάπτυξη... Τι πραξεις ρε ? αριθμιτικη κανουμε στο λυκειο ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:26 Ο PGeorge4 έγραψε: #103 30-08-09 05:26 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Εσύ τι πεταγεσαι?Τεχνολογικη δεν είσαι?Σε άλλο θεμα είσαι.. Click για ανάπτυξη... Για μαθηματικα δεν μιλανε ? Οποτε πεταγομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 18:43 Ο superman έγραψε: #104 30-08-09 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Εσύ τι πεταγεσαι?Τεχνολογικη δεν είσαι?Σε άλλο θεμα είσαι.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Για μαθηματικα δεν μιλανε ? Οποτε πεταγομαι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Σιγα ρε μαθηματικη διανοια...Εσυ αλλου πρεπει να είσαι...Ενότητα που λέει Τεχνολογικη... Click για ανάπτυξη... να φυγετε,να πατε αλλου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3leni Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 286 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 18:48 Η 3leni έγραψε: #105 30-08-09 18:48 αρχαια κ σκραπα στα μαθηματικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. seize the day Εκκολαπτόμενο μέλος Η seize the day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 280 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 19:19 Η seize the day: #106 30-08-09 19:19 Διάλεξα Θεωρητική,γιατί ταιριάζει πιο πολύ στην ιδιοσυγκρασία μου.Δε θα μπορούσα να με φανταστώ ποτέ σ' ένα επιστημονικό εργαστήριο,ασχολούμενη με καθαρά πρακτικά ζητήματα.Απλά δε μου ταιριάζει...Εξάλλου,η σχολή που θέλω είναι καθαρά θεωρητικής φύσεως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 23:06 Ο stefanosK: #107 30-08-09 23:06 Γιατί ήθελα να περάσω Φιλολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 16:50 Η Eileen έγραψε: #108 31-08-09 16:50 Διάλεξα την θεωρητική γιατί μου φαίνεται ποιο εύκολη και ξεκάθαρη σαν επιλογή! στα μαθηματικά π.χ μπορεί να κάνεις ένα μικρό λάθος και να αποβεί μοιραίο με αποτέλεσμα να χάσεις την σχολή της επιλογής σου! ενώ στα φιλολογικά ή τα ξέρεις και τα γράφεις 'η δεν τα ξέρεις! αυτή ήταν η λογική μου! και είμαι τυχερή γιατί η σχολή που θέλω είναι 5ο πεδίο και μπορώ να περάσω από παντού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 16:52 Ο Iliaso έγραψε: #109 31-08-09 16:52 Nαι αλλά πιθανώς στη σχολή σου να έχεις κενά στα Μαθηματικά(εκτός αν μιλάμε για αστυφυλάκων ή κάτι τέτοιο). ΥΓ βέβαια τώρα που το ξανασκέφτομαι για τα τμήματα Μαρκετινγκ κια Διεθνών Σπουδών έμαθα από Πα.Μακίτες ότι τα κενά με λίγη προσοχή καλύπτωνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Traveller Εκκολαπτόμενο μέλος Η Traveller αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 16:56 Η Traveller: #110 31-08-09 16:56 Εγω διαλεξα τη θεωρητικη για 2 λογους! 1 Δεν τα πηγαινα καλα με τα μαθηματικα,τη φυσικη και τη χημεια 2 Λατρευα τη λογοτεχνια και τα αρχαια Στην αρχη ειχα τις αμφιβολιες μου αλλα το αποτελεσμα με δικαιωσε!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. astathmitos Δραστήριο μέλος Ο astathmitos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 667 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 17:05 Ο astathmitos: #111 31-08-09 17:05 Εγω διαλεξα θεωρητικη γιατι δεν βρισκω ενδιαφερουσες τις τεχνολογικες και θετικες επιστημες(με εξαιρεση την βιολογια).Επισης θεωρω οτι οι θεωρητικες επιστημες γενικοτερα προσφερουν καλυτερη μορφωση και ανθρωπιστικη παιδεια :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:09 Η Vampi έγραψε: #112 01-09-09 02:09 z0itCa κι εγώ το ίδιο. Περνάω από 5ο πεδίο. Με ανησυχεί λίγο η άλγεβρα βέβαια αλλά θα το παλέψω. astathmitos ούτε κι εμένα μου αρέσουν οι θετικές. Εκτός απο τη Βιολογία που τη λατρεύω βέβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flo0ra Εκκολαπτόμενο μέλος Η Φλωρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:23 Η flo0ra έγραψε: #113 01-09-09 02:23 εμενα παλι μου αρεσει πολυ και η χημεια και τα μαθηματικα και η βιολογια εννοειται ακομα περισσοτερο. διαλλεξα θεωρητικη ομως γιατι αυτος ο τροπος σκεψης μου αρεσει πολυ περισσοτερο απο το κατσε-μαθε-τυπο-και-χρησιμοποιησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:37 Ο Iliaso έγραψε: #114 01-09-09 02:37 Δεν είναι ακριβώς έτσι:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flo0ra Εκκολαπτόμενο μέλος Η Φλωρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:32 Η flo0ra έγραψε: #115 01-09-09 17:32 αν το απολαμβανεις πραγματικα εν ειναι αν σου αρεσει αλλα το κανεις περισσοτερο σαν αγγαρεια ειναι για εμενα παντα ετσι ηταν τουλαχιστον:xixi::zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:51 Η Eileen έγραψε: #116 01-09-09 17:51 Δεν το νομίζω γιατί ούτως ή άλλως πρέπει να δώσω τα Μαθηματικά Γενικής!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Vampi: z0itCa κι εγώ το ίδιο. Περνάω από 5ο πεδίο. Με ανησυχεί λίγο η άλγεβρα βέβαια αλλά θα το παλέψω. astathmitos ούτε κι εμένα μου αρέσουν οι θετικές. Εκτός απο τη Βιολογία που τη λατρεύω βέβαια. Click για ανάπτυξη... η Βιολογία παιδιά όντως τα σπάει! μην ανησυχείς γιατί βγαίνει.... αν μάλιστα κάνεις και φροντιστήριο ή ιδιαίτερο θα είσαι οκ.... ασε που αν θυμάμαι καλά, ο συντελεστής της Οικονομίας είναι μεγαλύτερος!! :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Αυγούστου 2011 Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:48 Η Vampi έγραψε: #117 01-09-09 23:48 Μακάρι. Θα κάνω σίγουρα μάθημα φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:52 Ο Μιχάλης9867: #118 01-09-09 23:52 αν και δεν ημουν θεωρητικη ,οι περισσοτεροι στην θεωριτικη δηλωνουν πως πηγαν εκει επειδη δεν ηξεραν μαθηματικα! πρωτου με φατε να τονισω οτι υπαρχουν και εξαιρεσεις ή οτι μπορει να μην ισχυει παντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:55 Η Vampi έγραψε: #119 01-09-09 23:55 Εγώ σκεφτόμουν Τεχνολογική στο γυμνάσιο. Αλλά μετά κάθισα και σκέφτηκα πως δεν μου ταιριάζει. Μόνο η Πληροφορική μου αρέσει. προτιμώ τα μαθήματα της Θεωρητικής. Η σχολή που θέλω είναι στο 5ο πεδίο οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Πάντως μαθηματικά δεν ξέρω. Οπότε ίσως να είναι κι αυτός ένας λόγος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:59 Ο napstor έγραψε: #120 02-09-09 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εγώ σκεφτόμουν Τεχνολογική στο γυμνάσιο. Αλλά μετά κάθισα και σκέφτηκα πως δεν μου ταιριάζει. Μόνο η Πληροφορική μου αρέσει. προτιμώ τα μαθήματα της Θεωρητικής. Η σχολή που θέλω είναι στο 5ο πεδίο οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Πάντως μαθηματικά δεν ξέρω. Οπότε ίσως να είναι κι αυτός ένας λόγος. Click για ανάπτυξη... οι περισσοτεροι μαθητες της θεωρητικης δυσκολευονται να τελειωσουν σχολη οικονομικων.ξανασκεψου το.τα οικονομικα ειναι κλαδος των μαθηματικων,αρα εαν δεν σου αρεσουν μην πας 5ο πεδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 Georgiaaa_ gibi ioanna2007 marikakitsou16 Philologist Paraskevoula_5 BoredPanda Fanimaid123 Soleil Schlimazel ggl charmander Χιονόπληκτη fockos luisnazariodelima Parrot Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είμαστε μπούφοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:13 Ο PGeorge4 έγραψε: #102 30-08-09 05:13 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Μιλάω για τους αριθμούς είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβετε; Ούτε πράξεις ούτε τίποτα. Δεν μ'αρέσει να γράφω στα χαρτιά αριθμούς, μ'αρέσει να γράφω γράμματα και λέξεις. Click για ανάπτυξη... Τι πραξεις ρε ? αριθμιτικη κανουμε στο λυκειο ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:26 Ο PGeorge4 έγραψε: #103 30-08-09 05:26 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Εσύ τι πεταγεσαι?Τεχνολογικη δεν είσαι?Σε άλλο θεμα είσαι.. Click για ανάπτυξη... Για μαθηματικα δεν μιλανε ? Οποτε πεταγομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 18:43 Ο superman έγραψε: #104 30-08-09 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Εσύ τι πεταγεσαι?Τεχνολογικη δεν είσαι?Σε άλλο θεμα είσαι.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Για μαθηματικα δεν μιλανε ? Οποτε πεταγομαι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Σιγα ρε μαθηματικη διανοια...Εσυ αλλου πρεπει να είσαι...Ενότητα που λέει Τεχνολογικη... Click για ανάπτυξη... να φυγετε,να πατε αλλου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3leni Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 286 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 18:48 Η 3leni έγραψε: #105 30-08-09 18:48 αρχαια κ σκραπα στα μαθηματικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. seize the day Εκκολαπτόμενο μέλος Η seize the day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 280 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 19:19 Η seize the day: #106 30-08-09 19:19 Διάλεξα Θεωρητική,γιατί ταιριάζει πιο πολύ στην ιδιοσυγκρασία μου.Δε θα μπορούσα να με φανταστώ ποτέ σ' ένα επιστημονικό εργαστήριο,ασχολούμενη με καθαρά πρακτικά ζητήματα.Απλά δε μου ταιριάζει...Εξάλλου,η σχολή που θέλω είναι καθαρά θεωρητικής φύσεως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 23:06 Ο stefanosK: #107 30-08-09 23:06 Γιατί ήθελα να περάσω Φιλολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 16:50 Η Eileen έγραψε: #108 31-08-09 16:50 Διάλεξα την θεωρητική γιατί μου φαίνεται ποιο εύκολη και ξεκάθαρη σαν επιλογή! στα μαθηματικά π.χ μπορεί να κάνεις ένα μικρό λάθος και να αποβεί μοιραίο με αποτέλεσμα να χάσεις την σχολή της επιλογής σου! ενώ στα φιλολογικά ή τα ξέρεις και τα γράφεις 'η δεν τα ξέρεις! αυτή ήταν η λογική μου! και είμαι τυχερή γιατί η σχολή που θέλω είναι 5ο πεδίο και μπορώ να περάσω από παντού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 16:52 Ο Iliaso έγραψε: #109 31-08-09 16:52 Nαι αλλά πιθανώς στη σχολή σου να έχεις κενά στα Μαθηματικά(εκτός αν μιλάμε για αστυφυλάκων ή κάτι τέτοιο). ΥΓ βέβαια τώρα που το ξανασκέφτομαι για τα τμήματα Μαρκετινγκ κια Διεθνών Σπουδών έμαθα από Πα.Μακίτες ότι τα κενά με λίγη προσοχή καλύπτωνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Traveller Εκκολαπτόμενο μέλος Η Traveller αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 16:56 Η Traveller: #110 31-08-09 16:56 Εγω διαλεξα τη θεωρητικη για 2 λογους! 1 Δεν τα πηγαινα καλα με τα μαθηματικα,τη φυσικη και τη χημεια 2 Λατρευα τη λογοτεχνια και τα αρχαια Στην αρχη ειχα τις αμφιβολιες μου αλλα το αποτελεσμα με δικαιωσε!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. astathmitos Δραστήριο μέλος Ο astathmitos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 667 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 17:05 Ο astathmitos: #111 31-08-09 17:05 Εγω διαλεξα θεωρητικη γιατι δεν βρισκω ενδιαφερουσες τις τεχνολογικες και θετικες επιστημες(με εξαιρεση την βιολογια).Επισης θεωρω οτι οι θεωρητικες επιστημες γενικοτερα προσφερουν καλυτερη μορφωση και ανθρωπιστικη παιδεια :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:09 Η Vampi έγραψε: #112 01-09-09 02:09 z0itCa κι εγώ το ίδιο. Περνάω από 5ο πεδίο. Με ανησυχεί λίγο η άλγεβρα βέβαια αλλά θα το παλέψω. astathmitos ούτε κι εμένα μου αρέσουν οι θετικές. Εκτός απο τη Βιολογία που τη λατρεύω βέβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flo0ra Εκκολαπτόμενο μέλος Η Φλωρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:23 Η flo0ra έγραψε: #113 01-09-09 02:23 εμενα παλι μου αρεσει πολυ και η χημεια και τα μαθηματικα και η βιολογια εννοειται ακομα περισσοτερο. διαλλεξα θεωρητικη ομως γιατι αυτος ο τροπος σκεψης μου αρεσει πολυ περισσοτερο απο το κατσε-μαθε-τυπο-και-χρησιμοποιησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:37 Ο Iliaso έγραψε: #114 01-09-09 02:37 Δεν είναι ακριβώς έτσι:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flo0ra Εκκολαπτόμενο μέλος Η Φλωρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:32 Η flo0ra έγραψε: #115 01-09-09 17:32 αν το απολαμβανεις πραγματικα εν ειναι αν σου αρεσει αλλα το κανεις περισσοτερο σαν αγγαρεια ειναι για εμενα παντα ετσι ηταν τουλαχιστον:xixi::zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:51 Η Eileen έγραψε: #116 01-09-09 17:51 Δεν το νομίζω γιατί ούτως ή άλλως πρέπει να δώσω τα Μαθηματικά Γενικής!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Vampi: z0itCa κι εγώ το ίδιο. Περνάω από 5ο πεδίο. Με ανησυχεί λίγο η άλγεβρα βέβαια αλλά θα το παλέψω. astathmitos ούτε κι εμένα μου αρέσουν οι θετικές. Εκτός απο τη Βιολογία που τη λατρεύω βέβαια. Click για ανάπτυξη... η Βιολογία παιδιά όντως τα σπάει! μην ανησυχείς γιατί βγαίνει.... αν μάλιστα κάνεις και φροντιστήριο ή ιδιαίτερο θα είσαι οκ.... ασε που αν θυμάμαι καλά, ο συντελεστής της Οικονομίας είναι μεγαλύτερος!! :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Αυγούστου 2011 Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:48 Η Vampi έγραψε: #117 01-09-09 23:48 Μακάρι. Θα κάνω σίγουρα μάθημα φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:52 Ο Μιχάλης9867: #118 01-09-09 23:52 αν και δεν ημουν θεωρητικη ,οι περισσοτεροι στην θεωριτικη δηλωνουν πως πηγαν εκει επειδη δεν ηξεραν μαθηματικα! πρωτου με φατε να τονισω οτι υπαρχουν και εξαιρεσεις ή οτι μπορει να μην ισχυει παντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:55 Η Vampi έγραψε: #119 01-09-09 23:55 Εγώ σκεφτόμουν Τεχνολογική στο γυμνάσιο. Αλλά μετά κάθισα και σκέφτηκα πως δεν μου ταιριάζει. Μόνο η Πληροφορική μου αρέσει. προτιμώ τα μαθήματα της Θεωρητικής. Η σχολή που θέλω είναι στο 5ο πεδίο οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Πάντως μαθηματικά δεν ξέρω. Οπότε ίσως να είναι κι αυτός ένας λόγος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:59 Ο napstor έγραψε: #120 02-09-09 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εγώ σκεφτόμουν Τεχνολογική στο γυμνάσιο. Αλλά μετά κάθισα και σκέφτηκα πως δεν μου ταιριάζει. Μόνο η Πληροφορική μου αρέσει. προτιμώ τα μαθήματα της Θεωρητικής. Η σχολή που θέλω είναι στο 5ο πεδίο οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Πάντως μαθηματικά δεν ξέρω. Οπότε ίσως να είναι κι αυτός ένας λόγος. Click για ανάπτυξη... οι περισσοτεροι μαθητες της θεωρητικης δυσκολευονται να τελειωσουν σχολη οικονομικων.ξανασκεψου το.τα οικονομικα ειναι κλαδος των μαθηματικων,αρα εαν δεν σου αρεσουν μην πας 5ο πεδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 Georgiaaa_ gibi ioanna2007 marikakitsou16 Philologist Paraskevoula_5 BoredPanda Fanimaid123 Soleil Schlimazel ggl charmander Χιονόπληκτη fockos luisnazariodelima Parrot Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Μιλάω για τους αριθμούς είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβετε; Ούτε πράξεις ούτε τίποτα. Δεν μ'αρέσει να γράφω στα χαρτιά αριθμούς, μ'αρέσει να γράφω γράμματα και λέξεις. Click για ανάπτυξη... Τι πραξεις ρε ? αριθμιτικη κανουμε στο λυκειο ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 05:26 Ο PGeorge4 έγραψε: #103 30-08-09 05:26 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Εσύ τι πεταγεσαι?Τεχνολογικη δεν είσαι?Σε άλλο θεμα είσαι.. Click για ανάπτυξη... Για μαθηματικα δεν μιλανε ? Οποτε πεταγομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 18:43 Ο superman έγραψε: #104 30-08-09 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Εσύ τι πεταγεσαι?Τεχνολογικη δεν είσαι?Σε άλλο θεμα είσαι.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Για μαθηματικα δεν μιλανε ? Οποτε πεταγομαι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Σιγα ρε μαθηματικη διανοια...Εσυ αλλου πρεπει να είσαι...Ενότητα που λέει Τεχνολογικη... Click για ανάπτυξη... να φυγετε,να πατε αλλου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3leni Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 286 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 18:48 Η 3leni έγραψε: #105 30-08-09 18:48 αρχαια κ σκραπα στα μαθηματικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. seize the day Εκκολαπτόμενο μέλος Η seize the day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 280 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 19:19 Η seize the day: #106 30-08-09 19:19 Διάλεξα Θεωρητική,γιατί ταιριάζει πιο πολύ στην ιδιοσυγκρασία μου.Δε θα μπορούσα να με φανταστώ ποτέ σ' ένα επιστημονικό εργαστήριο,ασχολούμενη με καθαρά πρακτικά ζητήματα.Απλά δε μου ταιριάζει...Εξάλλου,η σχολή που θέλω είναι καθαρά θεωρητικής φύσεως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 23:06 Ο stefanosK: #107 30-08-09 23:06 Γιατί ήθελα να περάσω Φιλολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 16:50 Η Eileen έγραψε: #108 31-08-09 16:50 Διάλεξα την θεωρητική γιατί μου φαίνεται ποιο εύκολη και ξεκάθαρη σαν επιλογή! στα μαθηματικά π.χ μπορεί να κάνεις ένα μικρό λάθος και να αποβεί μοιραίο με αποτέλεσμα να χάσεις την σχολή της επιλογής σου! ενώ στα φιλολογικά ή τα ξέρεις και τα γράφεις 'η δεν τα ξέρεις! αυτή ήταν η λογική μου! και είμαι τυχερή γιατί η σχολή που θέλω είναι 5ο πεδίο και μπορώ να περάσω από παντού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 16:52 Ο Iliaso έγραψε: #109 31-08-09 16:52 Nαι αλλά πιθανώς στη σχολή σου να έχεις κενά στα Μαθηματικά(εκτός αν μιλάμε για αστυφυλάκων ή κάτι τέτοιο). ΥΓ βέβαια τώρα που το ξανασκέφτομαι για τα τμήματα Μαρκετινγκ κια Διεθνών Σπουδών έμαθα από Πα.Μακίτες ότι τα κενά με λίγη προσοχή καλύπτωνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Traveller Εκκολαπτόμενο μέλος Η Traveller αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 16:56 Η Traveller: #110 31-08-09 16:56 Εγω διαλεξα τη θεωρητικη για 2 λογους! 1 Δεν τα πηγαινα καλα με τα μαθηματικα,τη φυσικη και τη χημεια 2 Λατρευα τη λογοτεχνια και τα αρχαια Στην αρχη ειχα τις αμφιβολιες μου αλλα το αποτελεσμα με δικαιωσε!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. astathmitos Δραστήριο μέλος Ο astathmitos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 667 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 17:05 Ο astathmitos: #111 31-08-09 17:05 Εγω διαλεξα θεωρητικη γιατι δεν βρισκω ενδιαφερουσες τις τεχνολογικες και θετικες επιστημες(με εξαιρεση την βιολογια).Επισης θεωρω οτι οι θεωρητικες επιστημες γενικοτερα προσφερουν καλυτερη μορφωση και ανθρωπιστικη παιδεια :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:09 Η Vampi έγραψε: #112 01-09-09 02:09 z0itCa κι εγώ το ίδιο. Περνάω από 5ο πεδίο. Με ανησυχεί λίγο η άλγεβρα βέβαια αλλά θα το παλέψω. astathmitos ούτε κι εμένα μου αρέσουν οι θετικές. Εκτός απο τη Βιολογία που τη λατρεύω βέβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flo0ra Εκκολαπτόμενο μέλος Η Φλωρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:23 Η flo0ra έγραψε: #113 01-09-09 02:23 εμενα παλι μου αρεσει πολυ και η χημεια και τα μαθηματικα και η βιολογια εννοειται ακομα περισσοτερο. διαλλεξα θεωρητικη ομως γιατι αυτος ο τροπος σκεψης μου αρεσει πολυ περισσοτερο απο το κατσε-μαθε-τυπο-και-χρησιμοποιησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:37 Ο Iliaso έγραψε: #114 01-09-09 02:37 Δεν είναι ακριβώς έτσι:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flo0ra Εκκολαπτόμενο μέλος Η Φλωρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:32 Η flo0ra έγραψε: #115 01-09-09 17:32 αν το απολαμβανεις πραγματικα εν ειναι αν σου αρεσει αλλα το κανεις περισσοτερο σαν αγγαρεια ειναι για εμενα παντα ετσι ηταν τουλαχιστον:xixi::zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:51 Η Eileen έγραψε: #116 01-09-09 17:51 Δεν το νομίζω γιατί ούτως ή άλλως πρέπει να δώσω τα Μαθηματικά Γενικής!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Vampi: z0itCa κι εγώ το ίδιο. Περνάω από 5ο πεδίο. Με ανησυχεί λίγο η άλγεβρα βέβαια αλλά θα το παλέψω. astathmitos ούτε κι εμένα μου αρέσουν οι θετικές. Εκτός απο τη Βιολογία που τη λατρεύω βέβαια. Click για ανάπτυξη... η Βιολογία παιδιά όντως τα σπάει! μην ανησυχείς γιατί βγαίνει.... αν μάλιστα κάνεις και φροντιστήριο ή ιδιαίτερο θα είσαι οκ.... ασε που αν θυμάμαι καλά, ο συντελεστής της Οικονομίας είναι μεγαλύτερος!! :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Αυγούστου 2011 Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:48 Η Vampi έγραψε: #117 01-09-09 23:48 Μακάρι. Θα κάνω σίγουρα μάθημα φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:52 Ο Μιχάλης9867: #118 01-09-09 23:52 αν και δεν ημουν θεωρητικη ,οι περισσοτεροι στην θεωριτικη δηλωνουν πως πηγαν εκει επειδη δεν ηξεραν μαθηματικα! πρωτου με φατε να τονισω οτι υπαρχουν και εξαιρεσεις ή οτι μπορει να μην ισχυει παντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:55 Η Vampi έγραψε: #119 01-09-09 23:55 Εγώ σκεφτόμουν Τεχνολογική στο γυμνάσιο. Αλλά μετά κάθισα και σκέφτηκα πως δεν μου ταιριάζει. Μόνο η Πληροφορική μου αρέσει. προτιμώ τα μαθήματα της Θεωρητικής. Η σχολή που θέλω είναι στο 5ο πεδίο οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Πάντως μαθηματικά δεν ξέρω. Οπότε ίσως να είναι κι αυτός ένας λόγος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:59 Ο napstor έγραψε: #120 02-09-09 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εγώ σκεφτόμουν Τεχνολογική στο γυμνάσιο. Αλλά μετά κάθισα και σκέφτηκα πως δεν μου ταιριάζει. Μόνο η Πληροφορική μου αρέσει. προτιμώ τα μαθήματα της Θεωρητικής. Η σχολή που θέλω είναι στο 5ο πεδίο οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Πάντως μαθηματικά δεν ξέρω. Οπότε ίσως να είναι κι αυτός ένας λόγος. Click για ανάπτυξη... οι περισσοτεροι μαθητες της θεωρητικης δυσκολευονται να τελειωσουν σχολη οικονομικων.ξανασκεψου το.τα οικονομικα ειναι κλαδος των μαθηματικων,αρα εαν δεν σου αρεσουν μην πας 5ο πεδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 Georgiaaa_ gibi ioanna2007 marikakitsou16 Philologist Paraskevoula_5 BoredPanda Fanimaid123 Soleil Schlimazel ggl charmander Χιονόπληκτη fockos luisnazariodelima Parrot Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Εσύ τι πεταγεσαι?Τεχνολογικη δεν είσαι?Σε άλλο θεμα είσαι.. Click για ανάπτυξη... Για μαθηματικα δεν μιλανε ? Οποτε πεταγομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 18:43 Ο superman έγραψε: #104 30-08-09 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Εσύ τι πεταγεσαι?Τεχνολογικη δεν είσαι?Σε άλλο θεμα είσαι.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Για μαθηματικα δεν μιλανε ? Οποτε πεταγομαι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Σιγα ρε μαθηματικη διανοια...Εσυ αλλου πρεπει να είσαι...Ενότητα που λέει Τεχνολογικη... Click για ανάπτυξη... να φυγετε,να πατε αλλου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3leni Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 286 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 18:48 Η 3leni έγραψε: #105 30-08-09 18:48 αρχαια κ σκραπα στα μαθηματικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. seize the day Εκκολαπτόμενο μέλος Η seize the day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 280 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 19:19 Η seize the day: #106 30-08-09 19:19 Διάλεξα Θεωρητική,γιατί ταιριάζει πιο πολύ στην ιδιοσυγκρασία μου.Δε θα μπορούσα να με φανταστώ ποτέ σ' ένα επιστημονικό εργαστήριο,ασχολούμενη με καθαρά πρακτικά ζητήματα.Απλά δε μου ταιριάζει...Εξάλλου,η σχολή που θέλω είναι καθαρά θεωρητικής φύσεως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 23:06 Ο stefanosK: #107 30-08-09 23:06 Γιατί ήθελα να περάσω Φιλολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 16:50 Η Eileen έγραψε: #108 31-08-09 16:50 Διάλεξα την θεωρητική γιατί μου φαίνεται ποιο εύκολη και ξεκάθαρη σαν επιλογή! στα μαθηματικά π.χ μπορεί να κάνεις ένα μικρό λάθος και να αποβεί μοιραίο με αποτέλεσμα να χάσεις την σχολή της επιλογής σου! ενώ στα φιλολογικά ή τα ξέρεις και τα γράφεις 'η δεν τα ξέρεις! αυτή ήταν η λογική μου! και είμαι τυχερή γιατί η σχολή που θέλω είναι 5ο πεδίο και μπορώ να περάσω από παντού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 16:52 Ο Iliaso έγραψε: #109 31-08-09 16:52 Nαι αλλά πιθανώς στη σχολή σου να έχεις κενά στα Μαθηματικά(εκτός αν μιλάμε για αστυφυλάκων ή κάτι τέτοιο). ΥΓ βέβαια τώρα που το ξανασκέφτομαι για τα τμήματα Μαρκετινγκ κια Διεθνών Σπουδών έμαθα από Πα.Μακίτες ότι τα κενά με λίγη προσοχή καλύπτωνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Traveller Εκκολαπτόμενο μέλος Η Traveller αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 16:56 Η Traveller: #110 31-08-09 16:56 Εγω διαλεξα τη θεωρητικη για 2 λογους! 1 Δεν τα πηγαινα καλα με τα μαθηματικα,τη φυσικη και τη χημεια 2 Λατρευα τη λογοτεχνια και τα αρχαια Στην αρχη ειχα τις αμφιβολιες μου αλλα το αποτελεσμα με δικαιωσε!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. astathmitos Δραστήριο μέλος Ο astathmitos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 667 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 17:05 Ο astathmitos: #111 31-08-09 17:05 Εγω διαλεξα θεωρητικη γιατι δεν βρισκω ενδιαφερουσες τις τεχνολογικες και θετικες επιστημες(με εξαιρεση την βιολογια).Επισης θεωρω οτι οι θεωρητικες επιστημες γενικοτερα προσφερουν καλυτερη μορφωση και ανθρωπιστικη παιδεια :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:09 Η Vampi έγραψε: #112 01-09-09 02:09 z0itCa κι εγώ το ίδιο. Περνάω από 5ο πεδίο. Με ανησυχεί λίγο η άλγεβρα βέβαια αλλά θα το παλέψω. astathmitos ούτε κι εμένα μου αρέσουν οι θετικές. Εκτός απο τη Βιολογία που τη λατρεύω βέβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flo0ra Εκκολαπτόμενο μέλος Η Φλωρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:23 Η flo0ra έγραψε: #113 01-09-09 02:23 εμενα παλι μου αρεσει πολυ και η χημεια και τα μαθηματικα και η βιολογια εννοειται ακομα περισσοτερο. διαλλεξα θεωρητικη ομως γιατι αυτος ο τροπος σκεψης μου αρεσει πολυ περισσοτερο απο το κατσε-μαθε-τυπο-και-χρησιμοποιησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:37 Ο Iliaso έγραψε: #114 01-09-09 02:37 Δεν είναι ακριβώς έτσι:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flo0ra Εκκολαπτόμενο μέλος Η Φλωρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:32 Η flo0ra έγραψε: #115 01-09-09 17:32 αν το απολαμβανεις πραγματικα εν ειναι αν σου αρεσει αλλα το κανεις περισσοτερο σαν αγγαρεια ειναι για εμενα παντα ετσι ηταν τουλαχιστον:xixi::zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:51 Η Eileen έγραψε: #116 01-09-09 17:51 Δεν το νομίζω γιατί ούτως ή άλλως πρέπει να δώσω τα Μαθηματικά Γενικής!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Vampi: z0itCa κι εγώ το ίδιο. Περνάω από 5ο πεδίο. Με ανησυχεί λίγο η άλγεβρα βέβαια αλλά θα το παλέψω. astathmitos ούτε κι εμένα μου αρέσουν οι θετικές. Εκτός απο τη Βιολογία που τη λατρεύω βέβαια. Click για ανάπτυξη... η Βιολογία παιδιά όντως τα σπάει! μην ανησυχείς γιατί βγαίνει.... αν μάλιστα κάνεις και φροντιστήριο ή ιδιαίτερο θα είσαι οκ.... ασε που αν θυμάμαι καλά, ο συντελεστής της Οικονομίας είναι μεγαλύτερος!! :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Αυγούστου 2011 Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:48 Η Vampi έγραψε: #117 01-09-09 23:48 Μακάρι. Θα κάνω σίγουρα μάθημα φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:52 Ο Μιχάλης9867: #118 01-09-09 23:52 αν και δεν ημουν θεωρητικη ,οι περισσοτεροι στην θεωριτικη δηλωνουν πως πηγαν εκει επειδη δεν ηξεραν μαθηματικα! πρωτου με φατε να τονισω οτι υπαρχουν και εξαιρεσεις ή οτι μπορει να μην ισχυει παντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:55 Η Vampi έγραψε: #119 01-09-09 23:55 Εγώ σκεφτόμουν Τεχνολογική στο γυμνάσιο. Αλλά μετά κάθισα και σκέφτηκα πως δεν μου ταιριάζει. Μόνο η Πληροφορική μου αρέσει. προτιμώ τα μαθήματα της Θεωρητικής. Η σχολή που θέλω είναι στο 5ο πεδίο οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Πάντως μαθηματικά δεν ξέρω. Οπότε ίσως να είναι κι αυτός ένας λόγος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:59 Ο napstor έγραψε: #120 02-09-09 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εγώ σκεφτόμουν Τεχνολογική στο γυμνάσιο. Αλλά μετά κάθισα και σκέφτηκα πως δεν μου ταιριάζει. Μόνο η Πληροφορική μου αρέσει. προτιμώ τα μαθήματα της Θεωρητικής. Η σχολή που θέλω είναι στο 5ο πεδίο οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Πάντως μαθηματικά δεν ξέρω. Οπότε ίσως να είναι κι αυτός ένας λόγος. Click για ανάπτυξη... οι περισσοτεροι μαθητες της θεωρητικης δυσκολευονται να τελειωσουν σχολη οικονομικων.ξανασκεψου το.τα οικονομικα ειναι κλαδος των μαθηματικων,αρα εαν δεν σου αρεσουν μην πας 5ο πεδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 Georgiaaa_ gibi ioanna2007 marikakitsou16 Philologist Paraskevoula_5 BoredPanda Fanimaid123 Soleil Schlimazel ggl charmander Χιονόπληκτη fockos luisnazariodelima Parrot Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Εσύ τι πεταγεσαι?Τεχνολογικη δεν είσαι?Σε άλλο θεμα είσαι.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Για μαθηματικα δεν μιλανε ? Οποτε πεταγομαι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Σιγα ρε μαθηματικη διανοια...Εσυ αλλου πρεπει να είσαι...Ενότητα που λέει Τεχνολογικη... Click για ανάπτυξη... να φυγετε,να πατε αλλου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
3leni Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 286 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 18:48 Η 3leni έγραψε: #105 30-08-09 18:48 αρχαια κ σκραπα στα μαθηματικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. seize the day Εκκολαπτόμενο μέλος Η seize the day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 280 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 19:19 Η seize the day: #106 30-08-09 19:19 Διάλεξα Θεωρητική,γιατί ταιριάζει πιο πολύ στην ιδιοσυγκρασία μου.Δε θα μπορούσα να με φανταστώ ποτέ σ' ένα επιστημονικό εργαστήριο,ασχολούμενη με καθαρά πρακτικά ζητήματα.Απλά δε μου ταιριάζει...Εξάλλου,η σχολή που θέλω είναι καθαρά θεωρητικής φύσεως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 23:06 Ο stefanosK: #107 30-08-09 23:06 Γιατί ήθελα να περάσω Φιλολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 16:50 Η Eileen έγραψε: #108 31-08-09 16:50 Διάλεξα την θεωρητική γιατί μου φαίνεται ποιο εύκολη και ξεκάθαρη σαν επιλογή! στα μαθηματικά π.χ μπορεί να κάνεις ένα μικρό λάθος και να αποβεί μοιραίο με αποτέλεσμα να χάσεις την σχολή της επιλογής σου! ενώ στα φιλολογικά ή τα ξέρεις και τα γράφεις 'η δεν τα ξέρεις! αυτή ήταν η λογική μου! και είμαι τυχερή γιατί η σχολή που θέλω είναι 5ο πεδίο και μπορώ να περάσω από παντού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 16:52 Ο Iliaso έγραψε: #109 31-08-09 16:52 Nαι αλλά πιθανώς στη σχολή σου να έχεις κενά στα Μαθηματικά(εκτός αν μιλάμε για αστυφυλάκων ή κάτι τέτοιο). ΥΓ βέβαια τώρα που το ξανασκέφτομαι για τα τμήματα Μαρκετινγκ κια Διεθνών Σπουδών έμαθα από Πα.Μακίτες ότι τα κενά με λίγη προσοχή καλύπτωνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Traveller Εκκολαπτόμενο μέλος Η Traveller αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 16:56 Η Traveller: #110 31-08-09 16:56 Εγω διαλεξα τη θεωρητικη για 2 λογους! 1 Δεν τα πηγαινα καλα με τα μαθηματικα,τη φυσικη και τη χημεια 2 Λατρευα τη λογοτεχνια και τα αρχαια Στην αρχη ειχα τις αμφιβολιες μου αλλα το αποτελεσμα με δικαιωσε!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. astathmitos Δραστήριο μέλος Ο astathmitos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 667 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 17:05 Ο astathmitos: #111 31-08-09 17:05 Εγω διαλεξα θεωρητικη γιατι δεν βρισκω ενδιαφερουσες τις τεχνολογικες και θετικες επιστημες(με εξαιρεση την βιολογια).Επισης θεωρω οτι οι θεωρητικες επιστημες γενικοτερα προσφερουν καλυτερη μορφωση και ανθρωπιστικη παιδεια :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:09 Η Vampi έγραψε: #112 01-09-09 02:09 z0itCa κι εγώ το ίδιο. Περνάω από 5ο πεδίο. Με ανησυχεί λίγο η άλγεβρα βέβαια αλλά θα το παλέψω. astathmitos ούτε κι εμένα μου αρέσουν οι θετικές. Εκτός απο τη Βιολογία που τη λατρεύω βέβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flo0ra Εκκολαπτόμενο μέλος Η Φλωρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:23 Η flo0ra έγραψε: #113 01-09-09 02:23 εμενα παλι μου αρεσει πολυ και η χημεια και τα μαθηματικα και η βιολογια εννοειται ακομα περισσοτερο. διαλλεξα θεωρητικη ομως γιατι αυτος ο τροπος σκεψης μου αρεσει πολυ περισσοτερο απο το κατσε-μαθε-τυπο-και-χρησιμοποιησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:37 Ο Iliaso έγραψε: #114 01-09-09 02:37 Δεν είναι ακριβώς έτσι:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flo0ra Εκκολαπτόμενο μέλος Η Φλωρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:32 Η flo0ra έγραψε: #115 01-09-09 17:32 αν το απολαμβανεις πραγματικα εν ειναι αν σου αρεσει αλλα το κανεις περισσοτερο σαν αγγαρεια ειναι για εμενα παντα ετσι ηταν τουλαχιστον:xixi::zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:51 Η Eileen έγραψε: #116 01-09-09 17:51 Δεν το νομίζω γιατί ούτως ή άλλως πρέπει να δώσω τα Μαθηματικά Γενικής!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Vampi: z0itCa κι εγώ το ίδιο. Περνάω από 5ο πεδίο. Με ανησυχεί λίγο η άλγεβρα βέβαια αλλά θα το παλέψω. astathmitos ούτε κι εμένα μου αρέσουν οι θετικές. Εκτός απο τη Βιολογία που τη λατρεύω βέβαια. Click για ανάπτυξη... η Βιολογία παιδιά όντως τα σπάει! μην ανησυχείς γιατί βγαίνει.... αν μάλιστα κάνεις και φροντιστήριο ή ιδιαίτερο θα είσαι οκ.... ασε που αν θυμάμαι καλά, ο συντελεστής της Οικονομίας είναι μεγαλύτερος!! :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Αυγούστου 2011 Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:48 Η Vampi έγραψε: #117 01-09-09 23:48 Μακάρι. Θα κάνω σίγουρα μάθημα φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:52 Ο Μιχάλης9867: #118 01-09-09 23:52 αν και δεν ημουν θεωρητικη ,οι περισσοτεροι στην θεωριτικη δηλωνουν πως πηγαν εκει επειδη δεν ηξεραν μαθηματικα! πρωτου με φατε να τονισω οτι υπαρχουν και εξαιρεσεις ή οτι μπορει να μην ισχυει παντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:55 Η Vampi έγραψε: #119 01-09-09 23:55 Εγώ σκεφτόμουν Τεχνολογική στο γυμνάσιο. Αλλά μετά κάθισα και σκέφτηκα πως δεν μου ταιριάζει. Μόνο η Πληροφορική μου αρέσει. προτιμώ τα μαθήματα της Θεωρητικής. Η σχολή που θέλω είναι στο 5ο πεδίο οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Πάντως μαθηματικά δεν ξέρω. Οπότε ίσως να είναι κι αυτός ένας λόγος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:59 Ο napstor έγραψε: #120 02-09-09 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εγώ σκεφτόμουν Τεχνολογική στο γυμνάσιο. Αλλά μετά κάθισα και σκέφτηκα πως δεν μου ταιριάζει. Μόνο η Πληροφορική μου αρέσει. προτιμώ τα μαθήματα της Θεωρητικής. Η σχολή που θέλω είναι στο 5ο πεδίο οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Πάντως μαθηματικά δεν ξέρω. Οπότε ίσως να είναι κι αυτός ένας λόγος. Click για ανάπτυξη... οι περισσοτεροι μαθητες της θεωρητικης δυσκολευονται να τελειωσουν σχολη οικονομικων.ξανασκεψου το.τα οικονομικα ειναι κλαδος των μαθηματικων,αρα εαν δεν σου αρεσουν μην πας 5ο πεδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 Georgiaaa_ gibi ioanna2007 marikakitsou16 Philologist Paraskevoula_5 BoredPanda Fanimaid123 Soleil Schlimazel ggl charmander Χιονόπληκτη fockos luisnazariodelima Parrot Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αρχαια κ σκραπα στα μαθηματικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
seize the day Εκκολαπτόμενο μέλος Η seize the day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 280 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 19:19 Η seize the day: #106 30-08-09 19:19 Διάλεξα Θεωρητική,γιατί ταιριάζει πιο πολύ στην ιδιοσυγκρασία μου.Δε θα μπορούσα να με φανταστώ ποτέ σ' ένα επιστημονικό εργαστήριο,ασχολούμενη με καθαρά πρακτικά ζητήματα.Απλά δε μου ταιριάζει...Εξάλλου,η σχολή που θέλω είναι καθαρά θεωρητικής φύσεως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 23:06 Ο stefanosK: #107 30-08-09 23:06 Γιατί ήθελα να περάσω Φιλολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 16:50 Η Eileen έγραψε: #108 31-08-09 16:50 Διάλεξα την θεωρητική γιατί μου φαίνεται ποιο εύκολη και ξεκάθαρη σαν επιλογή! στα μαθηματικά π.χ μπορεί να κάνεις ένα μικρό λάθος και να αποβεί μοιραίο με αποτέλεσμα να χάσεις την σχολή της επιλογής σου! ενώ στα φιλολογικά ή τα ξέρεις και τα γράφεις 'η δεν τα ξέρεις! αυτή ήταν η λογική μου! και είμαι τυχερή γιατί η σχολή που θέλω είναι 5ο πεδίο και μπορώ να περάσω από παντού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 16:52 Ο Iliaso έγραψε: #109 31-08-09 16:52 Nαι αλλά πιθανώς στη σχολή σου να έχεις κενά στα Μαθηματικά(εκτός αν μιλάμε για αστυφυλάκων ή κάτι τέτοιο). ΥΓ βέβαια τώρα που το ξανασκέφτομαι για τα τμήματα Μαρκετινγκ κια Διεθνών Σπουδών έμαθα από Πα.Μακίτες ότι τα κενά με λίγη προσοχή καλύπτωνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Traveller Εκκολαπτόμενο μέλος Η Traveller αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 16:56 Η Traveller: #110 31-08-09 16:56 Εγω διαλεξα τη θεωρητικη για 2 λογους! 1 Δεν τα πηγαινα καλα με τα μαθηματικα,τη φυσικη και τη χημεια 2 Λατρευα τη λογοτεχνια και τα αρχαια Στην αρχη ειχα τις αμφιβολιες μου αλλα το αποτελεσμα με δικαιωσε!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. astathmitos Δραστήριο μέλος Ο astathmitos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 667 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 17:05 Ο astathmitos: #111 31-08-09 17:05 Εγω διαλεξα θεωρητικη γιατι δεν βρισκω ενδιαφερουσες τις τεχνολογικες και θετικες επιστημες(με εξαιρεση την βιολογια).Επισης θεωρω οτι οι θεωρητικες επιστημες γενικοτερα προσφερουν καλυτερη μορφωση και ανθρωπιστικη παιδεια :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:09 Η Vampi έγραψε: #112 01-09-09 02:09 z0itCa κι εγώ το ίδιο. Περνάω από 5ο πεδίο. Με ανησυχεί λίγο η άλγεβρα βέβαια αλλά θα το παλέψω. astathmitos ούτε κι εμένα μου αρέσουν οι θετικές. Εκτός απο τη Βιολογία που τη λατρεύω βέβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flo0ra Εκκολαπτόμενο μέλος Η Φλωρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:23 Η flo0ra έγραψε: #113 01-09-09 02:23 εμενα παλι μου αρεσει πολυ και η χημεια και τα μαθηματικα και η βιολογια εννοειται ακομα περισσοτερο. διαλλεξα θεωρητικη ομως γιατι αυτος ο τροπος σκεψης μου αρεσει πολυ περισσοτερο απο το κατσε-μαθε-τυπο-και-χρησιμοποιησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:37 Ο Iliaso έγραψε: #114 01-09-09 02:37 Δεν είναι ακριβώς έτσι:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flo0ra Εκκολαπτόμενο μέλος Η Φλωρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:32 Η flo0ra έγραψε: #115 01-09-09 17:32 αν το απολαμβανεις πραγματικα εν ειναι αν σου αρεσει αλλα το κανεις περισσοτερο σαν αγγαρεια ειναι για εμενα παντα ετσι ηταν τουλαχιστον:xixi::zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:51 Η Eileen έγραψε: #116 01-09-09 17:51 Δεν το νομίζω γιατί ούτως ή άλλως πρέπει να δώσω τα Μαθηματικά Γενικής!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Vampi: z0itCa κι εγώ το ίδιο. Περνάω από 5ο πεδίο. Με ανησυχεί λίγο η άλγεβρα βέβαια αλλά θα το παλέψω. astathmitos ούτε κι εμένα μου αρέσουν οι θετικές. Εκτός απο τη Βιολογία που τη λατρεύω βέβαια. Click για ανάπτυξη... η Βιολογία παιδιά όντως τα σπάει! μην ανησυχείς γιατί βγαίνει.... αν μάλιστα κάνεις και φροντιστήριο ή ιδιαίτερο θα είσαι οκ.... ασε που αν θυμάμαι καλά, ο συντελεστής της Οικονομίας είναι μεγαλύτερος!! :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Αυγούστου 2011 Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:48 Η Vampi έγραψε: #117 01-09-09 23:48 Μακάρι. Θα κάνω σίγουρα μάθημα φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:52 Ο Μιχάλης9867: #118 01-09-09 23:52 αν και δεν ημουν θεωρητικη ,οι περισσοτεροι στην θεωριτικη δηλωνουν πως πηγαν εκει επειδη δεν ηξεραν μαθηματικα! πρωτου με φατε να τονισω οτι υπαρχουν και εξαιρεσεις ή οτι μπορει να μην ισχυει παντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:55 Η Vampi έγραψε: #119 01-09-09 23:55 Εγώ σκεφτόμουν Τεχνολογική στο γυμνάσιο. Αλλά μετά κάθισα και σκέφτηκα πως δεν μου ταιριάζει. Μόνο η Πληροφορική μου αρέσει. προτιμώ τα μαθήματα της Θεωρητικής. Η σχολή που θέλω είναι στο 5ο πεδίο οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Πάντως μαθηματικά δεν ξέρω. Οπότε ίσως να είναι κι αυτός ένας λόγος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:59 Ο napstor έγραψε: #120 02-09-09 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εγώ σκεφτόμουν Τεχνολογική στο γυμνάσιο. Αλλά μετά κάθισα και σκέφτηκα πως δεν μου ταιριάζει. Μόνο η Πληροφορική μου αρέσει. προτιμώ τα μαθήματα της Θεωρητικής. Η σχολή που θέλω είναι στο 5ο πεδίο οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Πάντως μαθηματικά δεν ξέρω. Οπότε ίσως να είναι κι αυτός ένας λόγος. Click για ανάπτυξη... οι περισσοτεροι μαθητες της θεωρητικης δυσκολευονται να τελειωσουν σχολη οικονομικων.ξανασκεψου το.τα οικονομικα ειναι κλαδος των μαθηματικων,αρα εαν δεν σου αρεσουν μην πας 5ο πεδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 Georgiaaa_ gibi ioanna2007 marikakitsou16 Philologist Paraskevoula_5 BoredPanda Fanimaid123 Soleil Schlimazel ggl charmander Χιονόπληκτη fockos luisnazariodelima Parrot Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Διάλεξα Θεωρητική,γιατί ταιριάζει πιο πολύ στην ιδιοσυγκρασία μου.Δε θα μπορούσα να με φανταστώ ποτέ σ' ένα επιστημονικό εργαστήριο,ασχολούμενη με καθαρά πρακτικά ζητήματα.Απλά δε μου ταιριάζει...Εξάλλου,η σχολή που θέλω είναι καθαρά θεωρητικής φύσεως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 23:06 Ο stefanosK: #107 30-08-09 23:06 Γιατί ήθελα να περάσω Φιλολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 16:50 Η Eileen έγραψε: #108 31-08-09 16:50 Διάλεξα την θεωρητική γιατί μου φαίνεται ποιο εύκολη και ξεκάθαρη σαν επιλογή! στα μαθηματικά π.χ μπορεί να κάνεις ένα μικρό λάθος και να αποβεί μοιραίο με αποτέλεσμα να χάσεις την σχολή της επιλογής σου! ενώ στα φιλολογικά ή τα ξέρεις και τα γράφεις 'η δεν τα ξέρεις! αυτή ήταν η λογική μου! και είμαι τυχερή γιατί η σχολή που θέλω είναι 5ο πεδίο και μπορώ να περάσω από παντού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 16:52 Ο Iliaso έγραψε: #109 31-08-09 16:52 Nαι αλλά πιθανώς στη σχολή σου να έχεις κενά στα Μαθηματικά(εκτός αν μιλάμε για αστυφυλάκων ή κάτι τέτοιο). ΥΓ βέβαια τώρα που το ξανασκέφτομαι για τα τμήματα Μαρκετινγκ κια Διεθνών Σπουδών έμαθα από Πα.Μακίτες ότι τα κενά με λίγη προσοχή καλύπτωνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Traveller Εκκολαπτόμενο μέλος Η Traveller αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 16:56 Η Traveller: #110 31-08-09 16:56 Εγω διαλεξα τη θεωρητικη για 2 λογους! 1 Δεν τα πηγαινα καλα με τα μαθηματικα,τη φυσικη και τη χημεια 2 Λατρευα τη λογοτεχνια και τα αρχαια Στην αρχη ειχα τις αμφιβολιες μου αλλα το αποτελεσμα με δικαιωσε!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. astathmitos Δραστήριο μέλος Ο astathmitos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 667 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 17:05 Ο astathmitos: #111 31-08-09 17:05 Εγω διαλεξα θεωρητικη γιατι δεν βρισκω ενδιαφερουσες τις τεχνολογικες και θετικες επιστημες(με εξαιρεση την βιολογια).Επισης θεωρω οτι οι θεωρητικες επιστημες γενικοτερα προσφερουν καλυτερη μορφωση και ανθρωπιστικη παιδεια :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:09 Η Vampi έγραψε: #112 01-09-09 02:09 z0itCa κι εγώ το ίδιο. Περνάω από 5ο πεδίο. Με ανησυχεί λίγο η άλγεβρα βέβαια αλλά θα το παλέψω. astathmitos ούτε κι εμένα μου αρέσουν οι θετικές. Εκτός απο τη Βιολογία που τη λατρεύω βέβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flo0ra Εκκολαπτόμενο μέλος Η Φλωρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:23 Η flo0ra έγραψε: #113 01-09-09 02:23 εμενα παλι μου αρεσει πολυ και η χημεια και τα μαθηματικα και η βιολογια εννοειται ακομα περισσοτερο. διαλλεξα θεωρητικη ομως γιατι αυτος ο τροπος σκεψης μου αρεσει πολυ περισσοτερο απο το κατσε-μαθε-τυπο-και-χρησιμοποιησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:37 Ο Iliaso έγραψε: #114 01-09-09 02:37 Δεν είναι ακριβώς έτσι:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flo0ra Εκκολαπτόμενο μέλος Η Φλωρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:32 Η flo0ra έγραψε: #115 01-09-09 17:32 αν το απολαμβανεις πραγματικα εν ειναι αν σου αρεσει αλλα το κανεις περισσοτερο σαν αγγαρεια ειναι για εμενα παντα ετσι ηταν τουλαχιστον:xixi::zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:51 Η Eileen έγραψε: #116 01-09-09 17:51 Δεν το νομίζω γιατί ούτως ή άλλως πρέπει να δώσω τα Μαθηματικά Γενικής!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Vampi: z0itCa κι εγώ το ίδιο. Περνάω από 5ο πεδίο. Με ανησυχεί λίγο η άλγεβρα βέβαια αλλά θα το παλέψω. astathmitos ούτε κι εμένα μου αρέσουν οι θετικές. Εκτός απο τη Βιολογία που τη λατρεύω βέβαια. Click για ανάπτυξη... η Βιολογία παιδιά όντως τα σπάει! μην ανησυχείς γιατί βγαίνει.... αν μάλιστα κάνεις και φροντιστήριο ή ιδιαίτερο θα είσαι οκ.... ασε που αν θυμάμαι καλά, ο συντελεστής της Οικονομίας είναι μεγαλύτερος!! :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Αυγούστου 2011 Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:48 Η Vampi έγραψε: #117 01-09-09 23:48 Μακάρι. Θα κάνω σίγουρα μάθημα φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:52 Ο Μιχάλης9867: #118 01-09-09 23:52 αν και δεν ημουν θεωρητικη ,οι περισσοτεροι στην θεωριτικη δηλωνουν πως πηγαν εκει επειδη δεν ηξεραν μαθηματικα! πρωτου με φατε να τονισω οτι υπαρχουν και εξαιρεσεις ή οτι μπορει να μην ισχυει παντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:55 Η Vampi έγραψε: #119 01-09-09 23:55 Εγώ σκεφτόμουν Τεχνολογική στο γυμνάσιο. Αλλά μετά κάθισα και σκέφτηκα πως δεν μου ταιριάζει. Μόνο η Πληροφορική μου αρέσει. προτιμώ τα μαθήματα της Θεωρητικής. Η σχολή που θέλω είναι στο 5ο πεδίο οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Πάντως μαθηματικά δεν ξέρω. Οπότε ίσως να είναι κι αυτός ένας λόγος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:59 Ο napstor έγραψε: #120 02-09-09 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εγώ σκεφτόμουν Τεχνολογική στο γυμνάσιο. Αλλά μετά κάθισα και σκέφτηκα πως δεν μου ταιριάζει. Μόνο η Πληροφορική μου αρέσει. προτιμώ τα μαθήματα της Θεωρητικής. Η σχολή που θέλω είναι στο 5ο πεδίο οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Πάντως μαθηματικά δεν ξέρω. Οπότε ίσως να είναι κι αυτός ένας λόγος. Click για ανάπτυξη... οι περισσοτεροι μαθητες της θεωρητικης δυσκολευονται να τελειωσουν σχολη οικονομικων.ξανασκεψου το.τα οικονομικα ειναι κλαδος των μαθηματικων,αρα εαν δεν σου αρεσουν μην πας 5ο πεδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 Georgiaaa_ gibi ioanna2007 marikakitsou16 Philologist Paraskevoula_5 BoredPanda Fanimaid123 Soleil Schlimazel ggl charmander Χιονόπληκτη fockos luisnazariodelima Parrot Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιατί ήθελα να περάσω Φιλολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 16:50 Η Eileen έγραψε: #108 31-08-09 16:50 Διάλεξα την θεωρητική γιατί μου φαίνεται ποιο εύκολη και ξεκάθαρη σαν επιλογή! στα μαθηματικά π.χ μπορεί να κάνεις ένα μικρό λάθος και να αποβεί μοιραίο με αποτέλεσμα να χάσεις την σχολή της επιλογής σου! ενώ στα φιλολογικά ή τα ξέρεις και τα γράφεις 'η δεν τα ξέρεις! αυτή ήταν η λογική μου! και είμαι τυχερή γιατί η σχολή που θέλω είναι 5ο πεδίο και μπορώ να περάσω από παντού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 16:52 Ο Iliaso έγραψε: #109 31-08-09 16:52 Nαι αλλά πιθανώς στη σχολή σου να έχεις κενά στα Μαθηματικά(εκτός αν μιλάμε για αστυφυλάκων ή κάτι τέτοιο). ΥΓ βέβαια τώρα που το ξανασκέφτομαι για τα τμήματα Μαρκετινγκ κια Διεθνών Σπουδών έμαθα από Πα.Μακίτες ότι τα κενά με λίγη προσοχή καλύπτωνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Traveller Εκκολαπτόμενο μέλος Η Traveller αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 16:56 Η Traveller: #110 31-08-09 16:56 Εγω διαλεξα τη θεωρητικη για 2 λογους! 1 Δεν τα πηγαινα καλα με τα μαθηματικα,τη φυσικη και τη χημεια 2 Λατρευα τη λογοτεχνια και τα αρχαια Στην αρχη ειχα τις αμφιβολιες μου αλλα το αποτελεσμα με δικαιωσε!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. astathmitos Δραστήριο μέλος Ο astathmitos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 667 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 17:05 Ο astathmitos: #111 31-08-09 17:05 Εγω διαλεξα θεωρητικη γιατι δεν βρισκω ενδιαφερουσες τις τεχνολογικες και θετικες επιστημες(με εξαιρεση την βιολογια).Επισης θεωρω οτι οι θεωρητικες επιστημες γενικοτερα προσφερουν καλυτερη μορφωση και ανθρωπιστικη παιδεια :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:09 Η Vampi έγραψε: #112 01-09-09 02:09 z0itCa κι εγώ το ίδιο. Περνάω από 5ο πεδίο. Με ανησυχεί λίγο η άλγεβρα βέβαια αλλά θα το παλέψω. astathmitos ούτε κι εμένα μου αρέσουν οι θετικές. Εκτός απο τη Βιολογία που τη λατρεύω βέβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flo0ra Εκκολαπτόμενο μέλος Η Φλωρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:23 Η flo0ra έγραψε: #113 01-09-09 02:23 εμενα παλι μου αρεσει πολυ και η χημεια και τα μαθηματικα και η βιολογια εννοειται ακομα περισσοτερο. διαλλεξα θεωρητικη ομως γιατι αυτος ο τροπος σκεψης μου αρεσει πολυ περισσοτερο απο το κατσε-μαθε-τυπο-και-χρησιμοποιησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:37 Ο Iliaso έγραψε: #114 01-09-09 02:37 Δεν είναι ακριβώς έτσι:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flo0ra Εκκολαπτόμενο μέλος Η Φλωρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:32 Η flo0ra έγραψε: #115 01-09-09 17:32 αν το απολαμβανεις πραγματικα εν ειναι αν σου αρεσει αλλα το κανεις περισσοτερο σαν αγγαρεια ειναι για εμενα παντα ετσι ηταν τουλαχιστον:xixi::zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:51 Η Eileen έγραψε: #116 01-09-09 17:51 Δεν το νομίζω γιατί ούτως ή άλλως πρέπει να δώσω τα Μαθηματικά Γενικής!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Vampi: z0itCa κι εγώ το ίδιο. Περνάω από 5ο πεδίο. Με ανησυχεί λίγο η άλγεβρα βέβαια αλλά θα το παλέψω. astathmitos ούτε κι εμένα μου αρέσουν οι θετικές. Εκτός απο τη Βιολογία που τη λατρεύω βέβαια. Click για ανάπτυξη... η Βιολογία παιδιά όντως τα σπάει! μην ανησυχείς γιατί βγαίνει.... αν μάλιστα κάνεις και φροντιστήριο ή ιδιαίτερο θα είσαι οκ.... ασε που αν θυμάμαι καλά, ο συντελεστής της Οικονομίας είναι μεγαλύτερος!! :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Αυγούστου 2011 Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:48 Η Vampi έγραψε: #117 01-09-09 23:48 Μακάρι. Θα κάνω σίγουρα μάθημα φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:52 Ο Μιχάλης9867: #118 01-09-09 23:52 αν και δεν ημουν θεωρητικη ,οι περισσοτεροι στην θεωριτικη δηλωνουν πως πηγαν εκει επειδη δεν ηξεραν μαθηματικα! πρωτου με φατε να τονισω οτι υπαρχουν και εξαιρεσεις ή οτι μπορει να μην ισχυει παντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:55 Η Vampi έγραψε: #119 01-09-09 23:55 Εγώ σκεφτόμουν Τεχνολογική στο γυμνάσιο. Αλλά μετά κάθισα και σκέφτηκα πως δεν μου ταιριάζει. Μόνο η Πληροφορική μου αρέσει. προτιμώ τα μαθήματα της Θεωρητικής. Η σχολή που θέλω είναι στο 5ο πεδίο οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Πάντως μαθηματικά δεν ξέρω. Οπότε ίσως να είναι κι αυτός ένας λόγος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:59 Ο napstor έγραψε: #120 02-09-09 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εγώ σκεφτόμουν Τεχνολογική στο γυμνάσιο. Αλλά μετά κάθισα και σκέφτηκα πως δεν μου ταιριάζει. Μόνο η Πληροφορική μου αρέσει. προτιμώ τα μαθήματα της Θεωρητικής. Η σχολή που θέλω είναι στο 5ο πεδίο οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Πάντως μαθηματικά δεν ξέρω. Οπότε ίσως να είναι κι αυτός ένας λόγος. Click για ανάπτυξη... οι περισσοτεροι μαθητες της θεωρητικης δυσκολευονται να τελειωσουν σχολη οικονομικων.ξανασκεψου το.τα οικονομικα ειναι κλαδος των μαθηματικων,αρα εαν δεν σου αρεσουν μην πας 5ο πεδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 Georgiaaa_ gibi ioanna2007 marikakitsou16 Philologist Paraskevoula_5 BoredPanda Fanimaid123 Soleil Schlimazel ggl charmander Χιονόπληκτη fockos luisnazariodelima Parrot Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Διάλεξα την θεωρητική γιατί μου φαίνεται ποιο εύκολη και ξεκάθαρη σαν επιλογή! στα μαθηματικά π.χ μπορεί να κάνεις ένα μικρό λάθος και να αποβεί μοιραίο με αποτέλεσμα να χάσεις την σχολή της επιλογής σου! ενώ στα φιλολογικά ή τα ξέρεις και τα γράφεις 'η δεν τα ξέρεις! αυτή ήταν η λογική μου! και είμαι τυχερή γιατί η σχολή που θέλω είναι 5ο πεδίο και μπορώ να περάσω από παντού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 16:52 Ο Iliaso έγραψε: #109 31-08-09 16:52 Nαι αλλά πιθανώς στη σχολή σου να έχεις κενά στα Μαθηματικά(εκτός αν μιλάμε για αστυφυλάκων ή κάτι τέτοιο). ΥΓ βέβαια τώρα που το ξανασκέφτομαι για τα τμήματα Μαρκετινγκ κια Διεθνών Σπουδών έμαθα από Πα.Μακίτες ότι τα κενά με λίγη προσοχή καλύπτωνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Traveller Εκκολαπτόμενο μέλος Η Traveller αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 16:56 Η Traveller: #110 31-08-09 16:56 Εγω διαλεξα τη θεωρητικη για 2 λογους! 1 Δεν τα πηγαινα καλα με τα μαθηματικα,τη φυσικη και τη χημεια 2 Λατρευα τη λογοτεχνια και τα αρχαια Στην αρχη ειχα τις αμφιβολιες μου αλλα το αποτελεσμα με δικαιωσε!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. astathmitos Δραστήριο μέλος Ο astathmitos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 667 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 17:05 Ο astathmitos: #111 31-08-09 17:05 Εγω διαλεξα θεωρητικη γιατι δεν βρισκω ενδιαφερουσες τις τεχνολογικες και θετικες επιστημες(με εξαιρεση την βιολογια).Επισης θεωρω οτι οι θεωρητικες επιστημες γενικοτερα προσφερουν καλυτερη μορφωση και ανθρωπιστικη παιδεια :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:09 Η Vampi έγραψε: #112 01-09-09 02:09 z0itCa κι εγώ το ίδιο. Περνάω από 5ο πεδίο. Με ανησυχεί λίγο η άλγεβρα βέβαια αλλά θα το παλέψω. astathmitos ούτε κι εμένα μου αρέσουν οι θετικές. Εκτός απο τη Βιολογία που τη λατρεύω βέβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flo0ra Εκκολαπτόμενο μέλος Η Φλωρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:23 Η flo0ra έγραψε: #113 01-09-09 02:23 εμενα παλι μου αρεσει πολυ και η χημεια και τα μαθηματικα και η βιολογια εννοειται ακομα περισσοτερο. διαλλεξα θεωρητικη ομως γιατι αυτος ο τροπος σκεψης μου αρεσει πολυ περισσοτερο απο το κατσε-μαθε-τυπο-και-χρησιμοποιησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:37 Ο Iliaso έγραψε: #114 01-09-09 02:37 Δεν είναι ακριβώς έτσι:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flo0ra Εκκολαπτόμενο μέλος Η Φλωρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:32 Η flo0ra έγραψε: #115 01-09-09 17:32 αν το απολαμβανεις πραγματικα εν ειναι αν σου αρεσει αλλα το κανεις περισσοτερο σαν αγγαρεια ειναι για εμενα παντα ετσι ηταν τουλαχιστον:xixi::zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:51 Η Eileen έγραψε: #116 01-09-09 17:51 Δεν το νομίζω γιατί ούτως ή άλλως πρέπει να δώσω τα Μαθηματικά Γενικής!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Vampi: z0itCa κι εγώ το ίδιο. Περνάω από 5ο πεδίο. Με ανησυχεί λίγο η άλγεβρα βέβαια αλλά θα το παλέψω. astathmitos ούτε κι εμένα μου αρέσουν οι θετικές. Εκτός απο τη Βιολογία που τη λατρεύω βέβαια. Click για ανάπτυξη... η Βιολογία παιδιά όντως τα σπάει! μην ανησυχείς γιατί βγαίνει.... αν μάλιστα κάνεις και φροντιστήριο ή ιδιαίτερο θα είσαι οκ.... ασε που αν θυμάμαι καλά, ο συντελεστής της Οικονομίας είναι μεγαλύτερος!! :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Αυγούστου 2011 Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:48 Η Vampi έγραψε: #117 01-09-09 23:48 Μακάρι. Θα κάνω σίγουρα μάθημα φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:52 Ο Μιχάλης9867: #118 01-09-09 23:52 αν και δεν ημουν θεωρητικη ,οι περισσοτεροι στην θεωριτικη δηλωνουν πως πηγαν εκει επειδη δεν ηξεραν μαθηματικα! πρωτου με φατε να τονισω οτι υπαρχουν και εξαιρεσεις ή οτι μπορει να μην ισχυει παντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:55 Η Vampi έγραψε: #119 01-09-09 23:55 Εγώ σκεφτόμουν Τεχνολογική στο γυμνάσιο. Αλλά μετά κάθισα και σκέφτηκα πως δεν μου ταιριάζει. Μόνο η Πληροφορική μου αρέσει. προτιμώ τα μαθήματα της Θεωρητικής. Η σχολή που θέλω είναι στο 5ο πεδίο οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Πάντως μαθηματικά δεν ξέρω. Οπότε ίσως να είναι κι αυτός ένας λόγος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:59 Ο napstor έγραψε: #120 02-09-09 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εγώ σκεφτόμουν Τεχνολογική στο γυμνάσιο. Αλλά μετά κάθισα και σκέφτηκα πως δεν μου ταιριάζει. Μόνο η Πληροφορική μου αρέσει. προτιμώ τα μαθήματα της Θεωρητικής. Η σχολή που θέλω είναι στο 5ο πεδίο οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Πάντως μαθηματικά δεν ξέρω. Οπότε ίσως να είναι κι αυτός ένας λόγος. Click για ανάπτυξη... οι περισσοτεροι μαθητες της θεωρητικης δυσκολευονται να τελειωσουν σχολη οικονομικων.ξανασκεψου το.τα οικονομικα ειναι κλαδος των μαθηματικων,αρα εαν δεν σου αρεσουν μην πας 5ο πεδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 Georgiaaa_ gibi ioanna2007 marikakitsou16 Philologist Paraskevoula_5 BoredPanda Fanimaid123 Soleil Schlimazel ggl charmander Χιονόπληκτη fockos luisnazariodelima Parrot Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Nαι αλλά πιθανώς στη σχολή σου να έχεις κενά στα Μαθηματικά(εκτός αν μιλάμε για αστυφυλάκων ή κάτι τέτοιο). ΥΓ βέβαια τώρα που το ξανασκέφτομαι για τα τμήματα Μαρκετινγκ κια Διεθνών Σπουδών έμαθα από Πα.Μακίτες ότι τα κενά με λίγη προσοχή καλύπτωνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Traveller Εκκολαπτόμενο μέλος Η Traveller αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 16:56 Η Traveller: #110 31-08-09 16:56 Εγω διαλεξα τη θεωρητικη για 2 λογους! 1 Δεν τα πηγαινα καλα με τα μαθηματικα,τη φυσικη και τη χημεια 2 Λατρευα τη λογοτεχνια και τα αρχαια Στην αρχη ειχα τις αμφιβολιες μου αλλα το αποτελεσμα με δικαιωσε!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. astathmitos Δραστήριο μέλος Ο astathmitos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 667 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 17:05 Ο astathmitos: #111 31-08-09 17:05 Εγω διαλεξα θεωρητικη γιατι δεν βρισκω ενδιαφερουσες τις τεχνολογικες και θετικες επιστημες(με εξαιρεση την βιολογια).Επισης θεωρω οτι οι θεωρητικες επιστημες γενικοτερα προσφερουν καλυτερη μορφωση και ανθρωπιστικη παιδεια :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:09 Η Vampi έγραψε: #112 01-09-09 02:09 z0itCa κι εγώ το ίδιο. Περνάω από 5ο πεδίο. Με ανησυχεί λίγο η άλγεβρα βέβαια αλλά θα το παλέψω. astathmitos ούτε κι εμένα μου αρέσουν οι θετικές. Εκτός απο τη Βιολογία που τη λατρεύω βέβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flo0ra Εκκολαπτόμενο μέλος Η Φλωρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:23 Η flo0ra έγραψε: #113 01-09-09 02:23 εμενα παλι μου αρεσει πολυ και η χημεια και τα μαθηματικα και η βιολογια εννοειται ακομα περισσοτερο. διαλλεξα θεωρητικη ομως γιατι αυτος ο τροπος σκεψης μου αρεσει πολυ περισσοτερο απο το κατσε-μαθε-τυπο-και-χρησιμοποιησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:37 Ο Iliaso έγραψε: #114 01-09-09 02:37 Δεν είναι ακριβώς έτσι:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flo0ra Εκκολαπτόμενο μέλος Η Φλωρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:32 Η flo0ra έγραψε: #115 01-09-09 17:32 αν το απολαμβανεις πραγματικα εν ειναι αν σου αρεσει αλλα το κανεις περισσοτερο σαν αγγαρεια ειναι για εμενα παντα ετσι ηταν τουλαχιστον:xixi::zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:51 Η Eileen έγραψε: #116 01-09-09 17:51 Δεν το νομίζω γιατί ούτως ή άλλως πρέπει να δώσω τα Μαθηματικά Γενικής!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Vampi: z0itCa κι εγώ το ίδιο. Περνάω από 5ο πεδίο. Με ανησυχεί λίγο η άλγεβρα βέβαια αλλά θα το παλέψω. astathmitos ούτε κι εμένα μου αρέσουν οι θετικές. Εκτός απο τη Βιολογία που τη λατρεύω βέβαια. Click για ανάπτυξη... η Βιολογία παιδιά όντως τα σπάει! μην ανησυχείς γιατί βγαίνει.... αν μάλιστα κάνεις και φροντιστήριο ή ιδιαίτερο θα είσαι οκ.... ασε που αν θυμάμαι καλά, ο συντελεστής της Οικονομίας είναι μεγαλύτερος!! :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Αυγούστου 2011 Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:48 Η Vampi έγραψε: #117 01-09-09 23:48 Μακάρι. Θα κάνω σίγουρα μάθημα φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:52 Ο Μιχάλης9867: #118 01-09-09 23:52 αν και δεν ημουν θεωρητικη ,οι περισσοτεροι στην θεωριτικη δηλωνουν πως πηγαν εκει επειδη δεν ηξεραν μαθηματικα! πρωτου με φατε να τονισω οτι υπαρχουν και εξαιρεσεις ή οτι μπορει να μην ισχυει παντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:55 Η Vampi έγραψε: #119 01-09-09 23:55 Εγώ σκεφτόμουν Τεχνολογική στο γυμνάσιο. Αλλά μετά κάθισα και σκέφτηκα πως δεν μου ταιριάζει. Μόνο η Πληροφορική μου αρέσει. προτιμώ τα μαθήματα της Θεωρητικής. Η σχολή που θέλω είναι στο 5ο πεδίο οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Πάντως μαθηματικά δεν ξέρω. Οπότε ίσως να είναι κι αυτός ένας λόγος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:59 Ο napstor έγραψε: #120 02-09-09 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εγώ σκεφτόμουν Τεχνολογική στο γυμνάσιο. Αλλά μετά κάθισα και σκέφτηκα πως δεν μου ταιριάζει. Μόνο η Πληροφορική μου αρέσει. προτιμώ τα μαθήματα της Θεωρητικής. Η σχολή που θέλω είναι στο 5ο πεδίο οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Πάντως μαθηματικά δεν ξέρω. Οπότε ίσως να είναι κι αυτός ένας λόγος. Click για ανάπτυξη... οι περισσοτεροι μαθητες της θεωρητικης δυσκολευονται να τελειωσουν σχολη οικονομικων.ξανασκεψου το.τα οικονομικα ειναι κλαδος των μαθηματικων,αρα εαν δεν σου αρεσουν μην πας 5ο πεδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 Georgiaaa_ gibi ioanna2007 marikakitsou16 Philologist Paraskevoula_5 BoredPanda Fanimaid123 Soleil Schlimazel ggl charmander Χιονόπληκτη fockos luisnazariodelima Parrot Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω διαλεξα τη θεωρητικη για 2 λογους! 1 Δεν τα πηγαινα καλα με τα μαθηματικα,τη φυσικη και τη χημεια 2 Λατρευα τη λογοτεχνια και τα αρχαια Στην αρχη ειχα τις αμφιβολιες μου αλλα το αποτελεσμα με δικαιωσε!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
astathmitos Δραστήριο μέλος Ο astathmitos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 667 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 17:05 Ο astathmitos: #111 31-08-09 17:05 Εγω διαλεξα θεωρητικη γιατι δεν βρισκω ενδιαφερουσες τις τεχνολογικες και θετικες επιστημες(με εξαιρεση την βιολογια).Επισης θεωρω οτι οι θεωρητικες επιστημες γενικοτερα προσφερουν καλυτερη μορφωση και ανθρωπιστικη παιδεια :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:09 Η Vampi έγραψε: #112 01-09-09 02:09 z0itCa κι εγώ το ίδιο. Περνάω από 5ο πεδίο. Με ανησυχεί λίγο η άλγεβρα βέβαια αλλά θα το παλέψω. astathmitos ούτε κι εμένα μου αρέσουν οι θετικές. Εκτός απο τη Βιολογία που τη λατρεύω βέβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flo0ra Εκκολαπτόμενο μέλος Η Φλωρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:23 Η flo0ra έγραψε: #113 01-09-09 02:23 εμενα παλι μου αρεσει πολυ και η χημεια και τα μαθηματικα και η βιολογια εννοειται ακομα περισσοτερο. διαλλεξα θεωρητικη ομως γιατι αυτος ο τροπος σκεψης μου αρεσει πολυ περισσοτερο απο το κατσε-μαθε-τυπο-και-χρησιμοποιησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:37 Ο Iliaso έγραψε: #114 01-09-09 02:37 Δεν είναι ακριβώς έτσι:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flo0ra Εκκολαπτόμενο μέλος Η Φλωρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:32 Η flo0ra έγραψε: #115 01-09-09 17:32 αν το απολαμβανεις πραγματικα εν ειναι αν σου αρεσει αλλα το κανεις περισσοτερο σαν αγγαρεια ειναι για εμενα παντα ετσι ηταν τουλαχιστον:xixi::zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:51 Η Eileen έγραψε: #116 01-09-09 17:51 Δεν το νομίζω γιατί ούτως ή άλλως πρέπει να δώσω τα Μαθηματικά Γενικής!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Vampi: z0itCa κι εγώ το ίδιο. Περνάω από 5ο πεδίο. Με ανησυχεί λίγο η άλγεβρα βέβαια αλλά θα το παλέψω. astathmitos ούτε κι εμένα μου αρέσουν οι θετικές. Εκτός απο τη Βιολογία που τη λατρεύω βέβαια. Click για ανάπτυξη... η Βιολογία παιδιά όντως τα σπάει! μην ανησυχείς γιατί βγαίνει.... αν μάλιστα κάνεις και φροντιστήριο ή ιδιαίτερο θα είσαι οκ.... ασε που αν θυμάμαι καλά, ο συντελεστής της Οικονομίας είναι μεγαλύτερος!! :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Αυγούστου 2011 Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:48 Η Vampi έγραψε: #117 01-09-09 23:48 Μακάρι. Θα κάνω σίγουρα μάθημα φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:52 Ο Μιχάλης9867: #118 01-09-09 23:52 αν και δεν ημουν θεωρητικη ,οι περισσοτεροι στην θεωριτικη δηλωνουν πως πηγαν εκει επειδη δεν ηξεραν μαθηματικα! πρωτου με φατε να τονισω οτι υπαρχουν και εξαιρεσεις ή οτι μπορει να μην ισχυει παντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:55 Η Vampi έγραψε: #119 01-09-09 23:55 Εγώ σκεφτόμουν Τεχνολογική στο γυμνάσιο. Αλλά μετά κάθισα και σκέφτηκα πως δεν μου ταιριάζει. Μόνο η Πληροφορική μου αρέσει. προτιμώ τα μαθήματα της Θεωρητικής. Η σχολή που θέλω είναι στο 5ο πεδίο οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Πάντως μαθηματικά δεν ξέρω. Οπότε ίσως να είναι κι αυτός ένας λόγος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:59 Ο napstor έγραψε: #120 02-09-09 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εγώ σκεφτόμουν Τεχνολογική στο γυμνάσιο. Αλλά μετά κάθισα και σκέφτηκα πως δεν μου ταιριάζει. Μόνο η Πληροφορική μου αρέσει. προτιμώ τα μαθήματα της Θεωρητικής. Η σχολή που θέλω είναι στο 5ο πεδίο οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Πάντως μαθηματικά δεν ξέρω. Οπότε ίσως να είναι κι αυτός ένας λόγος. Click για ανάπτυξη... οι περισσοτεροι μαθητες της θεωρητικης δυσκολευονται να τελειωσουν σχολη οικονομικων.ξανασκεψου το.τα οικονομικα ειναι κλαδος των μαθηματικων,αρα εαν δεν σου αρεσουν μην πας 5ο πεδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 Georgiaaa_ gibi ioanna2007 marikakitsou16 Philologist Paraskevoula_5 BoredPanda Fanimaid123 Soleil Schlimazel ggl charmander Χιονόπληκτη fockos luisnazariodelima Parrot Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω διαλεξα θεωρητικη γιατι δεν βρισκω ενδιαφερουσες τις τεχνολογικες και θετικες επιστημες(με εξαιρεση την βιολογια).Επισης θεωρω οτι οι θεωρητικες επιστημες γενικοτερα προσφερουν καλυτερη μορφωση και ανθρωπιστικη παιδεια :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:09 Η Vampi έγραψε: #112 01-09-09 02:09 z0itCa κι εγώ το ίδιο. Περνάω από 5ο πεδίο. Με ανησυχεί λίγο η άλγεβρα βέβαια αλλά θα το παλέψω. astathmitos ούτε κι εμένα μου αρέσουν οι θετικές. Εκτός απο τη Βιολογία που τη λατρεύω βέβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flo0ra Εκκολαπτόμενο μέλος Η Φλωρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:23 Η flo0ra έγραψε: #113 01-09-09 02:23 εμενα παλι μου αρεσει πολυ και η χημεια και τα μαθηματικα και η βιολογια εννοειται ακομα περισσοτερο. διαλλεξα θεωρητικη ομως γιατι αυτος ο τροπος σκεψης μου αρεσει πολυ περισσοτερο απο το κατσε-μαθε-τυπο-και-χρησιμοποιησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:37 Ο Iliaso έγραψε: #114 01-09-09 02:37 Δεν είναι ακριβώς έτσι:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flo0ra Εκκολαπτόμενο μέλος Η Φλωρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:32 Η flo0ra έγραψε: #115 01-09-09 17:32 αν το απολαμβανεις πραγματικα εν ειναι αν σου αρεσει αλλα το κανεις περισσοτερο σαν αγγαρεια ειναι για εμενα παντα ετσι ηταν τουλαχιστον:xixi::zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:51 Η Eileen έγραψε: #116 01-09-09 17:51 Δεν το νομίζω γιατί ούτως ή άλλως πρέπει να δώσω τα Μαθηματικά Γενικής!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Vampi: z0itCa κι εγώ το ίδιο. Περνάω από 5ο πεδίο. Με ανησυχεί λίγο η άλγεβρα βέβαια αλλά θα το παλέψω. astathmitos ούτε κι εμένα μου αρέσουν οι θετικές. Εκτός απο τη Βιολογία που τη λατρεύω βέβαια. Click για ανάπτυξη... η Βιολογία παιδιά όντως τα σπάει! μην ανησυχείς γιατί βγαίνει.... αν μάλιστα κάνεις και φροντιστήριο ή ιδιαίτερο θα είσαι οκ.... ασε που αν θυμάμαι καλά, ο συντελεστής της Οικονομίας είναι μεγαλύτερος!! :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Αυγούστου 2011 Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:48 Η Vampi έγραψε: #117 01-09-09 23:48 Μακάρι. Θα κάνω σίγουρα μάθημα φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:52 Ο Μιχάλης9867: #118 01-09-09 23:52 αν και δεν ημουν θεωρητικη ,οι περισσοτεροι στην θεωριτικη δηλωνουν πως πηγαν εκει επειδη δεν ηξεραν μαθηματικα! πρωτου με φατε να τονισω οτι υπαρχουν και εξαιρεσεις ή οτι μπορει να μην ισχυει παντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:55 Η Vampi έγραψε: #119 01-09-09 23:55 Εγώ σκεφτόμουν Τεχνολογική στο γυμνάσιο. Αλλά μετά κάθισα και σκέφτηκα πως δεν μου ταιριάζει. Μόνο η Πληροφορική μου αρέσει. προτιμώ τα μαθήματα της Θεωρητικής. Η σχολή που θέλω είναι στο 5ο πεδίο οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Πάντως μαθηματικά δεν ξέρω. Οπότε ίσως να είναι κι αυτός ένας λόγος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:59 Ο napstor έγραψε: #120 02-09-09 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εγώ σκεφτόμουν Τεχνολογική στο γυμνάσιο. Αλλά μετά κάθισα και σκέφτηκα πως δεν μου ταιριάζει. Μόνο η Πληροφορική μου αρέσει. προτιμώ τα μαθήματα της Θεωρητικής. Η σχολή που θέλω είναι στο 5ο πεδίο οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Πάντως μαθηματικά δεν ξέρω. Οπότε ίσως να είναι κι αυτός ένας λόγος. Click για ανάπτυξη... οι περισσοτεροι μαθητες της θεωρητικης δυσκολευονται να τελειωσουν σχολη οικονομικων.ξανασκεψου το.τα οικονομικα ειναι κλαδος των μαθηματικων,αρα εαν δεν σου αρεσουν μην πας 5ο πεδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 Georgiaaa_ gibi ioanna2007 marikakitsou16 Philologist Paraskevoula_5 BoredPanda Fanimaid123 Soleil Schlimazel ggl charmander Χιονόπληκτη fockos luisnazariodelima Parrot Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
z0itCa κι εγώ το ίδιο. Περνάω από 5ο πεδίο. Με ανησυχεί λίγο η άλγεβρα βέβαια αλλά θα το παλέψω. astathmitos ούτε κι εμένα μου αρέσουν οι θετικές. Εκτός απο τη Βιολογία που τη λατρεύω βέβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
flo0ra Εκκολαπτόμενο μέλος Η Φλωρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:23 Η flo0ra έγραψε: #113 01-09-09 02:23 εμενα παλι μου αρεσει πολυ και η χημεια και τα μαθηματικα και η βιολογια εννοειται ακομα περισσοτερο. διαλλεξα θεωρητικη ομως γιατι αυτος ο τροπος σκεψης μου αρεσει πολυ περισσοτερο απο το κατσε-μαθε-τυπο-και-χρησιμοποιησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:37 Ο Iliaso έγραψε: #114 01-09-09 02:37 Δεν είναι ακριβώς έτσι:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flo0ra Εκκολαπτόμενο μέλος Η Φλωρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:32 Η flo0ra έγραψε: #115 01-09-09 17:32 αν το απολαμβανεις πραγματικα εν ειναι αν σου αρεσει αλλα το κανεις περισσοτερο σαν αγγαρεια ειναι για εμενα παντα ετσι ηταν τουλαχιστον:xixi::zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:51 Η Eileen έγραψε: #116 01-09-09 17:51 Δεν το νομίζω γιατί ούτως ή άλλως πρέπει να δώσω τα Μαθηματικά Γενικής!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Vampi: z0itCa κι εγώ το ίδιο. Περνάω από 5ο πεδίο. Με ανησυχεί λίγο η άλγεβρα βέβαια αλλά θα το παλέψω. astathmitos ούτε κι εμένα μου αρέσουν οι θετικές. Εκτός απο τη Βιολογία που τη λατρεύω βέβαια. Click για ανάπτυξη... η Βιολογία παιδιά όντως τα σπάει! μην ανησυχείς γιατί βγαίνει.... αν μάλιστα κάνεις και φροντιστήριο ή ιδιαίτερο θα είσαι οκ.... ασε που αν θυμάμαι καλά, ο συντελεστής της Οικονομίας είναι μεγαλύτερος!! :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Αυγούστου 2011 Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:48 Η Vampi έγραψε: #117 01-09-09 23:48 Μακάρι. Θα κάνω σίγουρα μάθημα φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:52 Ο Μιχάλης9867: #118 01-09-09 23:52 αν και δεν ημουν θεωρητικη ,οι περισσοτεροι στην θεωριτικη δηλωνουν πως πηγαν εκει επειδη δεν ηξεραν μαθηματικα! πρωτου με φατε να τονισω οτι υπαρχουν και εξαιρεσεις ή οτι μπορει να μην ισχυει παντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:55 Η Vampi έγραψε: #119 01-09-09 23:55 Εγώ σκεφτόμουν Τεχνολογική στο γυμνάσιο. Αλλά μετά κάθισα και σκέφτηκα πως δεν μου ταιριάζει. Μόνο η Πληροφορική μου αρέσει. προτιμώ τα μαθήματα της Θεωρητικής. Η σχολή που θέλω είναι στο 5ο πεδίο οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Πάντως μαθηματικά δεν ξέρω. Οπότε ίσως να είναι κι αυτός ένας λόγος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:59 Ο napstor έγραψε: #120 02-09-09 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εγώ σκεφτόμουν Τεχνολογική στο γυμνάσιο. Αλλά μετά κάθισα και σκέφτηκα πως δεν μου ταιριάζει. Μόνο η Πληροφορική μου αρέσει. προτιμώ τα μαθήματα της Θεωρητικής. Η σχολή που θέλω είναι στο 5ο πεδίο οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Πάντως μαθηματικά δεν ξέρω. Οπότε ίσως να είναι κι αυτός ένας λόγος. Click για ανάπτυξη... οι περισσοτεροι μαθητες της θεωρητικης δυσκολευονται να τελειωσουν σχολη οικονομικων.ξανασκεψου το.τα οικονομικα ειναι κλαδος των μαθηματικων,αρα εαν δεν σου αρεσουν μην πας 5ο πεδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 Georgiaaa_ gibi ioanna2007 marikakitsou16 Philologist Paraskevoula_5 BoredPanda Fanimaid123 Soleil Schlimazel ggl charmander Χιονόπληκτη fockos luisnazariodelima Parrot Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εμενα παλι μου αρεσει πολυ και η χημεια και τα μαθηματικα και η βιολογια εννοειται ακομα περισσοτερο. διαλλεξα θεωρητικη ομως γιατι αυτος ο τροπος σκεψης μου αρεσει πολυ περισσοτερο απο το κατσε-μαθε-τυπο-και-χρησιμοποιησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:37 Ο Iliaso έγραψε: #114 01-09-09 02:37 Δεν είναι ακριβώς έτσι:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flo0ra Εκκολαπτόμενο μέλος Η Φλωρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:32 Η flo0ra έγραψε: #115 01-09-09 17:32 αν το απολαμβανεις πραγματικα εν ειναι αν σου αρεσει αλλα το κανεις περισσοτερο σαν αγγαρεια ειναι για εμενα παντα ετσι ηταν τουλαχιστον:xixi::zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:51 Η Eileen έγραψε: #116 01-09-09 17:51 Δεν το νομίζω γιατί ούτως ή άλλως πρέπει να δώσω τα Μαθηματικά Γενικής!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Vampi: z0itCa κι εγώ το ίδιο. Περνάω από 5ο πεδίο. Με ανησυχεί λίγο η άλγεβρα βέβαια αλλά θα το παλέψω. astathmitos ούτε κι εμένα μου αρέσουν οι θετικές. Εκτός απο τη Βιολογία που τη λατρεύω βέβαια. Click για ανάπτυξη... η Βιολογία παιδιά όντως τα σπάει! μην ανησυχείς γιατί βγαίνει.... αν μάλιστα κάνεις και φροντιστήριο ή ιδιαίτερο θα είσαι οκ.... ασε που αν θυμάμαι καλά, ο συντελεστής της Οικονομίας είναι μεγαλύτερος!! :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Αυγούστου 2011 Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:48 Η Vampi έγραψε: #117 01-09-09 23:48 Μακάρι. Θα κάνω σίγουρα μάθημα φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:52 Ο Μιχάλης9867: #118 01-09-09 23:52 αν και δεν ημουν θεωρητικη ,οι περισσοτεροι στην θεωριτικη δηλωνουν πως πηγαν εκει επειδη δεν ηξεραν μαθηματικα! πρωτου με φατε να τονισω οτι υπαρχουν και εξαιρεσεις ή οτι μπορει να μην ισχυει παντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:55 Η Vampi έγραψε: #119 01-09-09 23:55 Εγώ σκεφτόμουν Τεχνολογική στο γυμνάσιο. Αλλά μετά κάθισα και σκέφτηκα πως δεν μου ταιριάζει. Μόνο η Πληροφορική μου αρέσει. προτιμώ τα μαθήματα της Θεωρητικής. Η σχολή που θέλω είναι στο 5ο πεδίο οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Πάντως μαθηματικά δεν ξέρω. Οπότε ίσως να είναι κι αυτός ένας λόγος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:59 Ο napstor έγραψε: #120 02-09-09 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εγώ σκεφτόμουν Τεχνολογική στο γυμνάσιο. Αλλά μετά κάθισα και σκέφτηκα πως δεν μου ταιριάζει. Μόνο η Πληροφορική μου αρέσει. προτιμώ τα μαθήματα της Θεωρητικής. Η σχολή που θέλω είναι στο 5ο πεδίο οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Πάντως μαθηματικά δεν ξέρω. Οπότε ίσως να είναι κι αυτός ένας λόγος. Click για ανάπτυξη... οι περισσοτεροι μαθητες της θεωρητικης δυσκολευονται να τελειωσουν σχολη οικονομικων.ξανασκεψου το.τα οικονομικα ειναι κλαδος των μαθηματικων,αρα εαν δεν σου αρεσουν μην πας 5ο πεδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 Georgiaaa_ gibi ioanna2007 marikakitsou16 Philologist Paraskevoula_5 BoredPanda Fanimaid123 Soleil Schlimazel ggl charmander Χιονόπληκτη fockos luisnazariodelima Parrot Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν είναι ακριβώς έτσι:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
flo0ra Εκκολαπτόμενο μέλος Η Φλωρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:32 Η flo0ra έγραψε: #115 01-09-09 17:32 αν το απολαμβανεις πραγματικα εν ειναι αν σου αρεσει αλλα το κανεις περισσοτερο σαν αγγαρεια ειναι για εμενα παντα ετσι ηταν τουλαχιστον:xixi::zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:51 Η Eileen έγραψε: #116 01-09-09 17:51 Δεν το νομίζω γιατί ούτως ή άλλως πρέπει να δώσω τα Μαθηματικά Γενικής!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Vampi: z0itCa κι εγώ το ίδιο. Περνάω από 5ο πεδίο. Με ανησυχεί λίγο η άλγεβρα βέβαια αλλά θα το παλέψω. astathmitos ούτε κι εμένα μου αρέσουν οι θετικές. Εκτός απο τη Βιολογία που τη λατρεύω βέβαια. Click για ανάπτυξη... η Βιολογία παιδιά όντως τα σπάει! μην ανησυχείς γιατί βγαίνει.... αν μάλιστα κάνεις και φροντιστήριο ή ιδιαίτερο θα είσαι οκ.... ασε που αν θυμάμαι καλά, ο συντελεστής της Οικονομίας είναι μεγαλύτερος!! :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Αυγούστου 2011 Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:48 Η Vampi έγραψε: #117 01-09-09 23:48 Μακάρι. Θα κάνω σίγουρα μάθημα φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:52 Ο Μιχάλης9867: #118 01-09-09 23:52 αν και δεν ημουν θεωρητικη ,οι περισσοτεροι στην θεωριτικη δηλωνουν πως πηγαν εκει επειδη δεν ηξεραν μαθηματικα! πρωτου με φατε να τονισω οτι υπαρχουν και εξαιρεσεις ή οτι μπορει να μην ισχυει παντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:55 Η Vampi έγραψε: #119 01-09-09 23:55 Εγώ σκεφτόμουν Τεχνολογική στο γυμνάσιο. Αλλά μετά κάθισα και σκέφτηκα πως δεν μου ταιριάζει. Μόνο η Πληροφορική μου αρέσει. προτιμώ τα μαθήματα της Θεωρητικής. Η σχολή που θέλω είναι στο 5ο πεδίο οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Πάντως μαθηματικά δεν ξέρω. Οπότε ίσως να είναι κι αυτός ένας λόγος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:59 Ο napstor έγραψε: #120 02-09-09 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εγώ σκεφτόμουν Τεχνολογική στο γυμνάσιο. Αλλά μετά κάθισα και σκέφτηκα πως δεν μου ταιριάζει. Μόνο η Πληροφορική μου αρέσει. προτιμώ τα μαθήματα της Θεωρητικής. Η σχολή που θέλω είναι στο 5ο πεδίο οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Πάντως μαθηματικά δεν ξέρω. Οπότε ίσως να είναι κι αυτός ένας λόγος. Click για ανάπτυξη... οι περισσοτεροι μαθητες της θεωρητικης δυσκολευονται να τελειωσουν σχολη οικονομικων.ξανασκεψου το.τα οικονομικα ειναι κλαδος των μαθηματικων,αρα εαν δεν σου αρεσουν μην πας 5ο πεδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 Georgiaaa_ gibi ioanna2007 marikakitsou16 Philologist Paraskevoula_5 BoredPanda Fanimaid123 Soleil Schlimazel ggl charmander Χιονόπληκτη fockos luisnazariodelima Parrot Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αν το απολαμβανεις πραγματικα εν ειναι αν σου αρεσει αλλα το κανεις περισσοτερο σαν αγγαρεια ειναι για εμενα παντα ετσι ηταν τουλαχιστον:xixi::zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:51 Η Eileen έγραψε: #116 01-09-09 17:51 Δεν το νομίζω γιατί ούτως ή άλλως πρέπει να δώσω τα Μαθηματικά Γενικής!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Vampi: z0itCa κι εγώ το ίδιο. Περνάω από 5ο πεδίο. Με ανησυχεί λίγο η άλγεβρα βέβαια αλλά θα το παλέψω. astathmitos ούτε κι εμένα μου αρέσουν οι θετικές. Εκτός απο τη Βιολογία που τη λατρεύω βέβαια. Click για ανάπτυξη... η Βιολογία παιδιά όντως τα σπάει! μην ανησυχείς γιατί βγαίνει.... αν μάλιστα κάνεις και φροντιστήριο ή ιδιαίτερο θα είσαι οκ.... ασε που αν θυμάμαι καλά, ο συντελεστής της Οικονομίας είναι μεγαλύτερος!! :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Αυγούστου 2011 Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:48 Η Vampi έγραψε: #117 01-09-09 23:48 Μακάρι. Θα κάνω σίγουρα μάθημα φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:52 Ο Μιχάλης9867: #118 01-09-09 23:52 αν και δεν ημουν θεωρητικη ,οι περισσοτεροι στην θεωριτικη δηλωνουν πως πηγαν εκει επειδη δεν ηξεραν μαθηματικα! πρωτου με φατε να τονισω οτι υπαρχουν και εξαιρεσεις ή οτι μπορει να μην ισχυει παντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:55 Η Vampi έγραψε: #119 01-09-09 23:55 Εγώ σκεφτόμουν Τεχνολογική στο γυμνάσιο. Αλλά μετά κάθισα και σκέφτηκα πως δεν μου ταιριάζει. Μόνο η Πληροφορική μου αρέσει. προτιμώ τα μαθήματα της Θεωρητικής. Η σχολή που θέλω είναι στο 5ο πεδίο οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Πάντως μαθηματικά δεν ξέρω. Οπότε ίσως να είναι κι αυτός ένας λόγος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:59 Ο napstor έγραψε: #120 02-09-09 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εγώ σκεφτόμουν Τεχνολογική στο γυμνάσιο. Αλλά μετά κάθισα και σκέφτηκα πως δεν μου ταιριάζει. Μόνο η Πληροφορική μου αρέσει. προτιμώ τα μαθήματα της Θεωρητικής. Η σχολή που θέλω είναι στο 5ο πεδίο οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Πάντως μαθηματικά δεν ξέρω. Οπότε ίσως να είναι κι αυτός ένας λόγος. Click για ανάπτυξη... οι περισσοτεροι μαθητες της θεωρητικης δυσκολευονται να τελειωσουν σχολη οικονομικων.ξανασκεψου το.τα οικονομικα ειναι κλαδος των μαθηματικων,αρα εαν δεν σου αρεσουν μην πας 5ο πεδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 Georgiaaa_ gibi ioanna2007 marikakitsou16 Philologist Paraskevoula_5 BoredPanda Fanimaid123 Soleil Schlimazel ggl charmander Χιονόπληκτη fockos luisnazariodelima Parrot Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν το νομίζω γιατί ούτως ή άλλως πρέπει να δώσω τα Μαθηματικά Γενικής!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Vampi: z0itCa κι εγώ το ίδιο. Περνάω από 5ο πεδίο. Με ανησυχεί λίγο η άλγεβρα βέβαια αλλά θα το παλέψω. astathmitos ούτε κι εμένα μου αρέσουν οι θετικές. Εκτός απο τη Βιολογία που τη λατρεύω βέβαια. Click για ανάπτυξη... η Βιολογία παιδιά όντως τα σπάει! μην ανησυχείς γιατί βγαίνει.... αν μάλιστα κάνεις και φροντιστήριο ή ιδιαίτερο θα είσαι οκ.... ασε που αν θυμάμαι καλά, ο συντελεστής της Οικονομίας είναι μεγαλύτερος!! :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:48 Η Vampi έγραψε: #117 01-09-09 23:48 Μακάρι. Θα κάνω σίγουρα μάθημα φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:52 Ο Μιχάλης9867: #118 01-09-09 23:52 αν και δεν ημουν θεωρητικη ,οι περισσοτεροι στην θεωριτικη δηλωνουν πως πηγαν εκει επειδη δεν ηξεραν μαθηματικα! πρωτου με φατε να τονισω οτι υπαρχουν και εξαιρεσεις ή οτι μπορει να μην ισχυει παντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:55 Η Vampi έγραψε: #119 01-09-09 23:55 Εγώ σκεφτόμουν Τεχνολογική στο γυμνάσιο. Αλλά μετά κάθισα και σκέφτηκα πως δεν μου ταιριάζει. Μόνο η Πληροφορική μου αρέσει. προτιμώ τα μαθήματα της Θεωρητικής. Η σχολή που θέλω είναι στο 5ο πεδίο οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Πάντως μαθηματικά δεν ξέρω. Οπότε ίσως να είναι κι αυτός ένας λόγος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:59 Ο napstor έγραψε: #120 02-09-09 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εγώ σκεφτόμουν Τεχνολογική στο γυμνάσιο. Αλλά μετά κάθισα και σκέφτηκα πως δεν μου ταιριάζει. Μόνο η Πληροφορική μου αρέσει. προτιμώ τα μαθήματα της Θεωρητικής. Η σχολή που θέλω είναι στο 5ο πεδίο οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Πάντως μαθηματικά δεν ξέρω. Οπότε ίσως να είναι κι αυτός ένας λόγος. Click για ανάπτυξη... οι περισσοτεροι μαθητες της θεωρητικης δυσκολευονται να τελειωσουν σχολη οικονομικων.ξανασκεψου το.τα οικονομικα ειναι κλαδος των μαθηματικων,αρα εαν δεν σου αρεσουν μην πας 5ο πεδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 Georgiaaa_ gibi ioanna2007 marikakitsou16 Philologist Paraskevoula_5 BoredPanda Fanimaid123 Soleil Schlimazel ggl charmander Χιονόπληκτη fockos luisnazariodelima Parrot Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μακάρι. Θα κάνω σίγουρα μάθημα φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μιχάλης9867 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:52 Ο Μιχάλης9867: #118 01-09-09 23:52 αν και δεν ημουν θεωρητικη ,οι περισσοτεροι στην θεωριτικη δηλωνουν πως πηγαν εκει επειδη δεν ηξεραν μαθηματικα! πρωτου με φατε να τονισω οτι υπαρχουν και εξαιρεσεις ή οτι μπορει να μην ισχυει παντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:55 Η Vampi έγραψε: #119 01-09-09 23:55 Εγώ σκεφτόμουν Τεχνολογική στο γυμνάσιο. Αλλά μετά κάθισα και σκέφτηκα πως δεν μου ταιριάζει. Μόνο η Πληροφορική μου αρέσει. προτιμώ τα μαθήματα της Θεωρητικής. Η σχολή που θέλω είναι στο 5ο πεδίο οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Πάντως μαθηματικά δεν ξέρω. Οπότε ίσως να είναι κι αυτός ένας λόγος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:59 Ο napstor έγραψε: #120 02-09-09 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εγώ σκεφτόμουν Τεχνολογική στο γυμνάσιο. Αλλά μετά κάθισα και σκέφτηκα πως δεν μου ταιριάζει. Μόνο η Πληροφορική μου αρέσει. προτιμώ τα μαθήματα της Θεωρητικής. Η σχολή που θέλω είναι στο 5ο πεδίο οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Πάντως μαθηματικά δεν ξέρω. Οπότε ίσως να είναι κι αυτός ένας λόγος. Click για ανάπτυξη... οι περισσοτεροι μαθητες της θεωρητικης δυσκολευονται να τελειωσουν σχολη οικονομικων.ξανασκεψου το.τα οικονομικα ειναι κλαδος των μαθηματικων,αρα εαν δεν σου αρεσουν μην πας 5ο πεδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 Georgiaaa_ gibi ioanna2007 marikakitsou16 Philologist Paraskevoula_5 BoredPanda Fanimaid123 Soleil Schlimazel ggl charmander Χιονόπληκτη fockos luisnazariodelima Parrot Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αν και δεν ημουν θεωρητικη ,οι περισσοτεροι στην θεωριτικη δηλωνουν πως πηγαν εκει επειδη δεν ηξεραν μαθηματικα! πρωτου με φατε να τονισω οτι υπαρχουν και εξαιρεσεις ή οτι μπορει να μην ισχυει παντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:55 Η Vampi έγραψε: #119 01-09-09 23:55 Εγώ σκεφτόμουν Τεχνολογική στο γυμνάσιο. Αλλά μετά κάθισα και σκέφτηκα πως δεν μου ταιριάζει. Μόνο η Πληροφορική μου αρέσει. προτιμώ τα μαθήματα της Θεωρητικής. Η σχολή που θέλω είναι στο 5ο πεδίο οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Πάντως μαθηματικά δεν ξέρω. Οπότε ίσως να είναι κι αυτός ένας λόγος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:59 Ο napstor έγραψε: #120 02-09-09 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εγώ σκεφτόμουν Τεχνολογική στο γυμνάσιο. Αλλά μετά κάθισα και σκέφτηκα πως δεν μου ταιριάζει. Μόνο η Πληροφορική μου αρέσει. προτιμώ τα μαθήματα της Θεωρητικής. Η σχολή που θέλω είναι στο 5ο πεδίο οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Πάντως μαθηματικά δεν ξέρω. Οπότε ίσως να είναι κι αυτός ένας λόγος. Click για ανάπτυξη... οι περισσοτεροι μαθητες της θεωρητικης δυσκολευονται να τελειωσουν σχολη οικονομικων.ξανασκεψου το.τα οικονομικα ειναι κλαδος των μαθηματικων,αρα εαν δεν σου αρεσουν μην πας 5ο πεδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Εγώ σκεφτόμουν Τεχνολογική στο γυμνάσιο. Αλλά μετά κάθισα και σκέφτηκα πως δεν μου ταιριάζει. Μόνο η Πληροφορική μου αρέσει. προτιμώ τα μαθήματα της Θεωρητικής. Η σχολή που θέλω είναι στο 5ο πεδίο οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Πάντως μαθηματικά δεν ξέρω. Οπότε ίσως να είναι κι αυτός ένας λόγος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:59 Ο napstor έγραψε: #120 02-09-09 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εγώ σκεφτόμουν Τεχνολογική στο γυμνάσιο. Αλλά μετά κάθισα και σκέφτηκα πως δεν μου ταιριάζει. Μόνο η Πληροφορική μου αρέσει. προτιμώ τα μαθήματα της Θεωρητικής. Η σχολή που θέλω είναι στο 5ο πεδίο οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Πάντως μαθηματικά δεν ξέρω. Οπότε ίσως να είναι κι αυτός ένας λόγος. Click για ανάπτυξη... οι περισσοτεροι μαθητες της θεωρητικης δυσκολευονται να τελειωσουν σχολη οικονομικων.ξανασκεψου το.τα οικονομικα ειναι κλαδος των μαθηματικων,αρα εαν δεν σου αρεσουν μην πας 5ο πεδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εγώ σκεφτόμουν Τεχνολογική στο γυμνάσιο. Αλλά μετά κάθισα και σκέφτηκα πως δεν μου ταιριάζει. Μόνο η Πληροφορική μου αρέσει. προτιμώ τα μαθήματα της Θεωρητικής. Η σχολή που θέλω είναι στο 5ο πεδίο οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Πάντως μαθηματικά δεν ξέρω. Οπότε ίσως να είναι κι αυτός ένας λόγος. Click για ανάπτυξη... οι περισσοτεροι μαθητες της θεωρητικης δυσκολευονται να τελειωσουν σχολη οικονομικων.ξανασκεψου το.τα οικονομικα ειναι κλαδος των μαθηματικων,αρα εαν δεν σου αρεσουν μην πας 5ο πεδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.