_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2013 στις 22:53 Η _fairygirl_: #241 04-06-13 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Markos T.: Σωστη παρατηρηση! Γι αυτο κ ειπα δε ξερω ακριβως, γιατι ηταν καπως για λιγο ενα τσακ κατω απο το Γ1! Click για ανάπτυξη... Κοίτα,είναι φυσιολογικό αυτό που λες εν μέρει καθώς και τα κριτήρια επιπέδων γνώσης μία ξένης γλώσσας είναι λίγο πίκρα θέμα. Εγώ δεν ξέρω,φοβάμαι να πάω να δω προηγούμενα θέματα διότι αν μου φανούν δύσκολα θα απογοητευτώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Markos T. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Markos T. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2013 στις 23:14 Ο Markos T.: #242 04-06-13 23:14 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Κοίτα,είναι φυσιολογικό αυτό που λες εν μέρει καθώς και τα κριτήρια επιπέδων γνώσης μία ξένης γλώσσας είναι λίγο πίκρα θέμα. Εγώ δεν ξέρω,φοβάμαι να πάω να δω προηγούμενα θέματα διότι αν μου φανούν δύσκολα θα απογοητευτώ. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα Αχ, έλα ρε μην είσαι τόσο μελοδραματική, δε θα απογοητευτείς, ίσα ίσα θα ξέρεις τι θα σε περιμένει ώστε να μην....προσγειωθείς κάποτε τόσο ανώμαλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charriss Νεοφερμένο μέλος Ο charriss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2013 στις 09:15 Ο charriss έγραψε: #243 05-06-13 09:15 τι βιβλια θα μου προτεινατε να κανω? ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2013 στις 11:12 Η _fairygirl_: #244 05-06-13 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Markos T.: Χαχαχα Αχ, έλα ρε μην είσαι τόσο μελοδραματική, δε θα απογοητευτείς, ίσα ίσα θα ξέρεις τι θα σε περιμένει ώστε να μην....προσγειωθείς κάποτε τόσο ανώμαλα! Click για ανάπτυξη... Τις περισσότερες φορές υποτιμώ τον εαυτό μου. Αρχική Δημοσίευση από charriss: τι βιβλια θα μου προτεινατε να κανω? ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Αυτά θα σου τα πει η καθηγήτρια. Για΄μενα τα καλύτερα είναι ή τα Planet ή το Flott το δεύτερο όμως είναι ζόρικο οπότε αν δεν είσαι καλός άστο. Εξάλλου δεν το προτιμούν αρκετές καθηγήτριες καθώς είναι για άριστους μαθητές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2013 στις 11:17 Ο Alexl1996: #245 05-06-13 11:17 fail σβήστε το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STRATOS111 Νεοφερμένο μέλος Ο STRATOS111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 112 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2013 στις 13:42 Ο STRATOS111: #246 14-07-13 13:42 Μόλις τελείωσα το Λύκειο και σκέφτομαι από το Σεπτέμβρη να ξεκινησω Γερμανικά. Πιστεύετε πως τρία χρόνια μαθημάτων( ακόμη και καλοκαιρινών) αρκούν για την απόκτηση του Β2 και για ουσιαστική γνώση της γλώσσας;; (Να τονίσω πως δεν ενδιαφέρομαι για το ΚΠΓ αλλά για το Δίπλωμα GOETHE.) Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!! Επισήμανση: Το παρόν μήνυμα προήλθε από νήμα με παρόμοιο περιεχόμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Ιουλίου 2013 Markos T. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Markos T. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2013 στις 16:49 Ο Markos T.: #247 14-07-13 16:49 Αρχική Δημοσίευση από STRATOS111: Μόλις τελείωσα το Λύκειο και σκέφτομαι από το Σεπτέμβρη να ξεκινησω Γερμανικά. Πιστεύετε πως τρία χρόνια μαθημάτων( ακόμη και καλοκαιρινών) αρκούν για την απόκτηση του Β2 και για ουσιαστική γνώση της γλώσσας;; (Να τονίσω πως δεν ενδιαφέρομαι για το ΚΠΓ αλλά για το Δίπλωμα GOETHE.) Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!! Επισήμανση: Το παρόν μήνυμα προήλθε από νήμα με παρόμοιο περιεχόμενο. Click για ανάπτυξη... Mετα απο 3 χρόνια γερμανικά δε νομίζω να μην μπορέσεις να πάρεις το Β2...ξερω κ ατομα με 2 χρόνια που το πήραν, αν τα πήγαινες καλά αυτά τα τρία χρόνια λογικά θα τα καταφέρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STRATOS111 Νεοφερμένο μέλος Ο STRATOS111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 112 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2013 στις 18:00 Ο STRATOS111: #248 14-07-13 18:00 Αρχική Δημοσίευση από Markos T.: Mετα απο 3 χρόνια γερμανικά δε νομίζω να μην μπορέσεις να πάρεις το Β2...ξερω κ ατομα με 2 χρόνια που το πήραν, αν τα πήγαινες καλά αυτά τα τρία χρόνια λογικά θα τα καταφέρεις. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την απάντηση σου. Έχεισ να μου προτείνεις κάποια βιβλία που θα ήταν καλό να χρησιμοποιήσω μέχρι να πάρω το Β2;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2013 στις 18:25 Η aggressive: #249 14-07-13 18:25 Για να πάρεις το Β2 στα γερμανικά με εντατικά μαθήματα, πόσος καιρός χρειάζεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2013 στις 22:57 Η _fairygirl_: #250 14-07-13 22:57 Αρχική Δημοσίευση από daphne4: Για να πάρεις το Β2 στα γερμανικά με εντατικά μαθήματα, πόσος καιρός χρειάζεται? Click για ανάπτυξη... Παιδιά πότε λέτε να πάρετε απόφαση ότι ακόμα και με εντατικά αν δεν στρώσεις τον απ'αυτούλη σου να διαβάσεις Β2 γιοκ; Επί του θέματος,εξαρτάται από το επίπεδο του λεξιλογίου σου και γραμματικής καθώς και απ΄το χρόνο που διαθέτεις σε προσωπικό διάβασμα. Εγώ 1 χρόνο θα κάνω προετοιμασία για Β2 και να σημειωθεί ότι δεν έχω δώσει Β1 καθώς το'παιρνα για την πλάκα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 18:54 Η aggressive: #251 15-07-13 18:54 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Παιδιά πότε λέτε να πάρετε απόφαση ότι ακόμα και με εντατικά αν δεν στρώσεις τον απ'αυτούλη σου να διαβάσεις Β2 γιοκ; Επί του θέματος,εξαρτάται από το επίπεδο του λεξιλογίου σου και γραμματικής καθώς και απ΄το χρόνο που διαθέτεις σε προσωπικό διάβασμα. Εγώ 1 χρόνο θα κάνω προετοιμασία για Β2 και να σημειωθεί ότι δεν έχω δώσει Β1 καθώς το'παιρνα για την πλάκα μου. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω λέξη απο γερμανικά. Ρώτησα σε πόσο καιρό θα μπορούσα με εντατικά μαθήματα να πάρω το B2, για να γνωρίζω και μια 3η ξένη γλώσσα. Αυτά που λες περί στρωσίματος ποπού και λοιπές βλακείες, όχι σε εμένα. Σόρι αν σου κακοφανούν τα παραπάνω, αλλά δεν μου άρεσε το προσβλητικό/επιθετικό/αλαζονικό υφάκι σου, ενώ δεν γνώριζες τίποτα για εμένα και από την στιγμή που έκανα μια απλή ερώτηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalisbarca Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 346 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 19:42 Ο mixalisbarca: #252 15-07-13 19:42 Αρχική Δημοσίευση από daphne4: Δεν ξέρω λέξη απο γερμανικά. Ρώτησα σε πόσο καιρό θα μπορούσα με εντατικά μαθήματα να πάρω το B2, για να γνωρίζω και μια 3η ξένη γλώσσα. Αυτά που λες περί στρωσίματος ποπού και λοιπές βλακείες, όχι σε εμένα. Σόρι αν σου κακοφανούν τα παραπάνω, αλλά δεν μου άρεσε το προσβλητικό/επιθετικό/αλαζονικό υφάκι σου, ενώ δεν γνώριζες τίποτα για εμένα και από την στιγμή που έκανα μια απλή ερώτηση. Click για ανάπτυξη... Πόσες γλώσσες θα μάθεις ρε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sharon den Adel Νεοφερμένο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 14:28 Ο Sharon den Adel: #253 16-07-13 14:28 Πιστεύω ότι σε ένα χρόνο μπορείς να το πάρεις άνετα, αλλά με καθημερινή μελέτη. Βλέπω όμως ότι είσαι μαθητής Β' Λυκείου οπότε φαντάζομαι ότι δε θα σου περισσεύει και πολύς χρόνος λόγω του διαβάσματος για το σχολείο. Μπορείς να ξεκινήσεις τώρα χαλαρά και να δώσεις το Σεπτέμβρη μετά τις Πανελλήνιες, δλδ σε δύο χρόνια, εάν τώρα θα πας Β' και εάν βέβαια έχεις το κουράγιο να αφιερώσεις το καλοκαίρι σου στα γερμανικά μετά από την κούραση που θα έχεις συσσωρεύσει. Γενικά εξαρτάται από το πόσο χρόνο θα αφιερώσεις και τις αντοχές σου! Πχ ένας γνωστός μου ξεκίνησε από το μηδέν και σε 7 μήνες έδωσε για Β2 και το πήρε, χτυπούσε όμως κάθε μέρα εξάωρα και οχτάωρα διαβάσματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Ιουλίου 2013 _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 14:33 Η _fairygirl_: #254 16-07-13 14:33 Αρχική Δημοσίευση από daphne4: Δεν ξέρω λέξη απο γερμανικά. Ρώτησα σε πόσο καιρό θα μπορούσα με εντατικά μαθήματα να πάρω το B2, για να γνωρίζω και μια 3η ξένη γλώσσα. Αυτά που λες περί στρωσίματος ποπού και λοιπές βλακείες, όχι σε εμένα. Σόρι αν σου κακοφανούν τα παραπάνω, αλλά δεν μου άρεσε το προσβλητικό/επιθετικό/αλαζονικό υφάκι σου, ενώ δεν γνώριζες τίποτα για εμένα και από την στιγμή που έκανα μια απλή ερώτηση. Click για ανάπτυξη... Ειλικρινά αυτό το σόρρυ που πετάτε όταν γράφετε με φουλ θυμό μέσα σας είναι τόσο γελοίο. Ναι,θεώρησα δεδομένος ότι ήδη έκανες Γερμανικά. Επί του θέματος γύρω στα 3 με 4 χρόνια. Αρχική Δημοσίευση από mixalisbarca: Πόσες γλώσσες θα μάθεις ρε; Click για ανάπτυξη... Μην το γελάς διότι ζητούμενο πλέον δεν είναι ένα Lower στα αγγλικά και τέλος ούτε 2 γλώσσες. Πλέον ζητούμενο είναι οι 3. Εγώ αν δεν σκεφτόμουν ότι επειδή μπαίνω Λύκειο θα΄χω διάβασμα θα ξεκινούσα 3η γλώσσα στάνταρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 14:18 Η aggressive: #255 17-07-13 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Sharon den Adel: Πιστεύω ότι σε ένα χρόνο μπορείς να το πάρεις άνετα, αλλά με καθημερινή μελέτη. Βλέπω όμως ότι είσαι μαθητής Β' Λυκείου οπότε φαντάζομαι ότι δε θα σου περισσεύει και πολύς χρόνος λόγω του διαβάσματος για το σχολείο. Μπορείς να ξεκινήσεις τώρα χαλαρά και να δώσεις το Σεπτέμβρη μετά τις Πανελλήνιες, δλδ σε δύο χρόνια, εάν τώρα θα πας Β' και εάν βέβαια έχεις το κουράγιο να αφιερώσεις το καλοκαίρι σου στα γερμανικά μετά από την κούραση που θα έχεις συσσωρεύσει. Γενικά εξαρτάται από το πόσο χρόνο θα αφιερώσεις και τις αντοχές σου! Πχ ένας γνωστός μου ξεκίνησε από το μηδέν και σε 7 μήνες έδωσε για Β2 και το πήρε, χτυπούσε όμως κάθε μέρα εξάωρα και οχτάωρα διαβάσματος Click για ανάπτυξη... Δεν σκοπεύω να δώσω τώρα, αλλά μετά τις πανελλήνιες. Άρα 1-1,5 χρόνος εντατικά αρκεί για B2. Οκ, ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dezon Νεοφερμένο μέλος Ο dezon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2013 στις 04:23 Ο dezon έγραψε: #256 19-09-13 04:23 το zertifikat elementarstufe deutsch που δινει το palso τι επιπεδο ειναι; Α2; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Capellini Νεοφερμένο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 09:24 Ο Capellini: #257 30-09-13 09:24 Γνωρίζει κανείς τι είναι το Αυστριακό C2 Wirtschaftssprache ; Είναι όντως C2 ; Είναι περισσότερο προσανατολισμένο σε οικονομικά ή γενικά σε εργασιακές καταστάσεις ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:02 Η _fairygirl_: #258 30-09-13 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Capellini: Γνωρίζει κανείς τι είναι το Αυστριακό C2 Wirtschaftssprache ; Είναι όντως C2 ; Είναι περισσότερο προσανατολισμένο σε οικονομικά ή γενικά σε εργασιακές καταστάσεις ; Click για ανάπτυξη... Γ2 είναι όπως και το C2 του Goethe με τη μόνη διαφορά ότι αυτή η εξέταση διεξάγεται από Αυστριακό ινστιτούτο και κατ'επέκταση είναι πιο δημοφιλές στην Αυστρία. Για παραπάνω δεν ξέρω γιατί συνήθως για C2 προτιμάται το Goethe. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Capellini Νεοφερμένο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:09 Ο Capellini: #259 30-09-13 14:09 Δεν μπορώ την λογοτεχνία... Τώρα ξεκινάω τα γερμανικά και σκέφτομαι μέχρι που πρέπει να τα φτάσω... Το Αυστριακό έτσι όπως το περιγράφουν φαίνεται πιο εύκολο από το Großes. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Σεπτεμβρίου 2013 NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:12 Ο NikoTexXx: #260 30-09-13 14:12 Το αυστριακο Γ2, οσον αφορα για σπουδες, αναγνωριζεται μονο στην Αυστρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: anna-maria1 mark06 Totreno Fanimaid123 Krasti24 reliazag ag97 johnietraf ALARIXOS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Markos T.: Σωστη παρατηρηση! Γι αυτο κ ειπα δε ξερω ακριβως, γιατι ηταν καπως για λιγο ενα τσακ κατω απο το Γ1! Click για ανάπτυξη... Κοίτα,είναι φυσιολογικό αυτό που λες εν μέρει καθώς και τα κριτήρια επιπέδων γνώσης μία ξένης γλώσσας είναι λίγο πίκρα θέμα. Εγώ δεν ξέρω,φοβάμαι να πάω να δω προηγούμενα θέματα διότι αν μου φανούν δύσκολα θα απογοητευτώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Markos T. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Markos T. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2013 στις 23:14 Ο Markos T.: #242 04-06-13 23:14 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Κοίτα,είναι φυσιολογικό αυτό που λες εν μέρει καθώς και τα κριτήρια επιπέδων γνώσης μία ξένης γλώσσας είναι λίγο πίκρα θέμα. Εγώ δεν ξέρω,φοβάμαι να πάω να δω προηγούμενα θέματα διότι αν μου φανούν δύσκολα θα απογοητευτώ. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα Αχ, έλα ρε μην είσαι τόσο μελοδραματική, δε θα απογοητευτείς, ίσα ίσα θα ξέρεις τι θα σε περιμένει ώστε να μην....προσγειωθείς κάποτε τόσο ανώμαλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charriss Νεοφερμένο μέλος Ο charriss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2013 στις 09:15 Ο charriss έγραψε: #243 05-06-13 09:15 τι βιβλια θα μου προτεινατε να κανω? ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2013 στις 11:12 Η _fairygirl_: #244 05-06-13 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Markos T.: Χαχαχα Αχ, έλα ρε μην είσαι τόσο μελοδραματική, δε θα απογοητευτείς, ίσα ίσα θα ξέρεις τι θα σε περιμένει ώστε να μην....προσγειωθείς κάποτε τόσο ανώμαλα! Click για ανάπτυξη... Τις περισσότερες φορές υποτιμώ τον εαυτό μου. Αρχική Δημοσίευση από charriss: τι βιβλια θα μου προτεινατε να κανω? ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Αυτά θα σου τα πει η καθηγήτρια. Για΄μενα τα καλύτερα είναι ή τα Planet ή το Flott το δεύτερο όμως είναι ζόρικο οπότε αν δεν είσαι καλός άστο. Εξάλλου δεν το προτιμούν αρκετές καθηγήτριες καθώς είναι για άριστους μαθητές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2013 στις 11:17 Ο Alexl1996: #245 05-06-13 11:17 fail σβήστε το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STRATOS111 Νεοφερμένο μέλος Ο STRATOS111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 112 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2013 στις 13:42 Ο STRATOS111: #246 14-07-13 13:42 Μόλις τελείωσα το Λύκειο και σκέφτομαι από το Σεπτέμβρη να ξεκινησω Γερμανικά. Πιστεύετε πως τρία χρόνια μαθημάτων( ακόμη και καλοκαιρινών) αρκούν για την απόκτηση του Β2 και για ουσιαστική γνώση της γλώσσας;; (Να τονίσω πως δεν ενδιαφέρομαι για το ΚΠΓ αλλά για το Δίπλωμα GOETHE.) Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!! Επισήμανση: Το παρόν μήνυμα προήλθε από νήμα με παρόμοιο περιεχόμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Ιουλίου 2013 Markos T. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Markos T. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2013 στις 16:49 Ο Markos T.: #247 14-07-13 16:49 Αρχική Δημοσίευση από STRATOS111: Μόλις τελείωσα το Λύκειο και σκέφτομαι από το Σεπτέμβρη να ξεκινησω Γερμανικά. Πιστεύετε πως τρία χρόνια μαθημάτων( ακόμη και καλοκαιρινών) αρκούν για την απόκτηση του Β2 και για ουσιαστική γνώση της γλώσσας;; (Να τονίσω πως δεν ενδιαφέρομαι για το ΚΠΓ αλλά για το Δίπλωμα GOETHE.) Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!! Επισήμανση: Το παρόν μήνυμα προήλθε από νήμα με παρόμοιο περιεχόμενο. Click για ανάπτυξη... Mετα απο 3 χρόνια γερμανικά δε νομίζω να μην μπορέσεις να πάρεις το Β2...ξερω κ ατομα με 2 χρόνια που το πήραν, αν τα πήγαινες καλά αυτά τα τρία χρόνια λογικά θα τα καταφέρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STRATOS111 Νεοφερμένο μέλος Ο STRATOS111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 112 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2013 στις 18:00 Ο STRATOS111: #248 14-07-13 18:00 Αρχική Δημοσίευση από Markos T.: Mετα απο 3 χρόνια γερμανικά δε νομίζω να μην μπορέσεις να πάρεις το Β2...ξερω κ ατομα με 2 χρόνια που το πήραν, αν τα πήγαινες καλά αυτά τα τρία χρόνια λογικά θα τα καταφέρεις. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την απάντηση σου. Έχεισ να μου προτείνεις κάποια βιβλία που θα ήταν καλό να χρησιμοποιήσω μέχρι να πάρω το Β2;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2013 στις 18:25 Η aggressive: #249 14-07-13 18:25 Για να πάρεις το Β2 στα γερμανικά με εντατικά μαθήματα, πόσος καιρός χρειάζεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2013 στις 22:57 Η _fairygirl_: #250 14-07-13 22:57 Αρχική Δημοσίευση από daphne4: Για να πάρεις το Β2 στα γερμανικά με εντατικά μαθήματα, πόσος καιρός χρειάζεται? Click για ανάπτυξη... Παιδιά πότε λέτε να πάρετε απόφαση ότι ακόμα και με εντατικά αν δεν στρώσεις τον απ'αυτούλη σου να διαβάσεις Β2 γιοκ; Επί του θέματος,εξαρτάται από το επίπεδο του λεξιλογίου σου και γραμματικής καθώς και απ΄το χρόνο που διαθέτεις σε προσωπικό διάβασμα. Εγώ 1 χρόνο θα κάνω προετοιμασία για Β2 και να σημειωθεί ότι δεν έχω δώσει Β1 καθώς το'παιρνα για την πλάκα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 18:54 Η aggressive: #251 15-07-13 18:54 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Παιδιά πότε λέτε να πάρετε απόφαση ότι ακόμα και με εντατικά αν δεν στρώσεις τον απ'αυτούλη σου να διαβάσεις Β2 γιοκ; Επί του θέματος,εξαρτάται από το επίπεδο του λεξιλογίου σου και γραμματικής καθώς και απ΄το χρόνο που διαθέτεις σε προσωπικό διάβασμα. Εγώ 1 χρόνο θα κάνω προετοιμασία για Β2 και να σημειωθεί ότι δεν έχω δώσει Β1 καθώς το'παιρνα για την πλάκα μου. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω λέξη απο γερμανικά. Ρώτησα σε πόσο καιρό θα μπορούσα με εντατικά μαθήματα να πάρω το B2, για να γνωρίζω και μια 3η ξένη γλώσσα. Αυτά που λες περί στρωσίματος ποπού και λοιπές βλακείες, όχι σε εμένα. Σόρι αν σου κακοφανούν τα παραπάνω, αλλά δεν μου άρεσε το προσβλητικό/επιθετικό/αλαζονικό υφάκι σου, ενώ δεν γνώριζες τίποτα για εμένα και από την στιγμή που έκανα μια απλή ερώτηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalisbarca Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 346 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 19:42 Ο mixalisbarca: #252 15-07-13 19:42 Αρχική Δημοσίευση από daphne4: Δεν ξέρω λέξη απο γερμανικά. Ρώτησα σε πόσο καιρό θα μπορούσα με εντατικά μαθήματα να πάρω το B2, για να γνωρίζω και μια 3η ξένη γλώσσα. Αυτά που λες περί στρωσίματος ποπού και λοιπές βλακείες, όχι σε εμένα. Σόρι αν σου κακοφανούν τα παραπάνω, αλλά δεν μου άρεσε το προσβλητικό/επιθετικό/αλαζονικό υφάκι σου, ενώ δεν γνώριζες τίποτα για εμένα και από την στιγμή που έκανα μια απλή ερώτηση. Click για ανάπτυξη... Πόσες γλώσσες θα μάθεις ρε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sharon den Adel Νεοφερμένο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 14:28 Ο Sharon den Adel: #253 16-07-13 14:28 Πιστεύω ότι σε ένα χρόνο μπορείς να το πάρεις άνετα, αλλά με καθημερινή μελέτη. Βλέπω όμως ότι είσαι μαθητής Β' Λυκείου οπότε φαντάζομαι ότι δε θα σου περισσεύει και πολύς χρόνος λόγω του διαβάσματος για το σχολείο. Μπορείς να ξεκινήσεις τώρα χαλαρά και να δώσεις το Σεπτέμβρη μετά τις Πανελλήνιες, δλδ σε δύο χρόνια, εάν τώρα θα πας Β' και εάν βέβαια έχεις το κουράγιο να αφιερώσεις το καλοκαίρι σου στα γερμανικά μετά από την κούραση που θα έχεις συσσωρεύσει. Γενικά εξαρτάται από το πόσο χρόνο θα αφιερώσεις και τις αντοχές σου! Πχ ένας γνωστός μου ξεκίνησε από το μηδέν και σε 7 μήνες έδωσε για Β2 και το πήρε, χτυπούσε όμως κάθε μέρα εξάωρα και οχτάωρα διαβάσματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Ιουλίου 2013 _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 14:33 Η _fairygirl_: #254 16-07-13 14:33 Αρχική Δημοσίευση από daphne4: Δεν ξέρω λέξη απο γερμανικά. Ρώτησα σε πόσο καιρό θα μπορούσα με εντατικά μαθήματα να πάρω το B2, για να γνωρίζω και μια 3η ξένη γλώσσα. Αυτά που λες περί στρωσίματος ποπού και λοιπές βλακείες, όχι σε εμένα. Σόρι αν σου κακοφανούν τα παραπάνω, αλλά δεν μου άρεσε το προσβλητικό/επιθετικό/αλαζονικό υφάκι σου, ενώ δεν γνώριζες τίποτα για εμένα και από την στιγμή που έκανα μια απλή ερώτηση. Click για ανάπτυξη... Ειλικρινά αυτό το σόρρυ που πετάτε όταν γράφετε με φουλ θυμό μέσα σας είναι τόσο γελοίο. Ναι,θεώρησα δεδομένος ότι ήδη έκανες Γερμανικά. Επί του θέματος γύρω στα 3 με 4 χρόνια. Αρχική Δημοσίευση από mixalisbarca: Πόσες γλώσσες θα μάθεις ρε; Click για ανάπτυξη... Μην το γελάς διότι ζητούμενο πλέον δεν είναι ένα Lower στα αγγλικά και τέλος ούτε 2 γλώσσες. Πλέον ζητούμενο είναι οι 3. Εγώ αν δεν σκεφτόμουν ότι επειδή μπαίνω Λύκειο θα΄χω διάβασμα θα ξεκινούσα 3η γλώσσα στάνταρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 14:18 Η aggressive: #255 17-07-13 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Sharon den Adel: Πιστεύω ότι σε ένα χρόνο μπορείς να το πάρεις άνετα, αλλά με καθημερινή μελέτη. Βλέπω όμως ότι είσαι μαθητής Β' Λυκείου οπότε φαντάζομαι ότι δε θα σου περισσεύει και πολύς χρόνος λόγω του διαβάσματος για το σχολείο. Μπορείς να ξεκινήσεις τώρα χαλαρά και να δώσεις το Σεπτέμβρη μετά τις Πανελλήνιες, δλδ σε δύο χρόνια, εάν τώρα θα πας Β' και εάν βέβαια έχεις το κουράγιο να αφιερώσεις το καλοκαίρι σου στα γερμανικά μετά από την κούραση που θα έχεις συσσωρεύσει. Γενικά εξαρτάται από το πόσο χρόνο θα αφιερώσεις και τις αντοχές σου! Πχ ένας γνωστός μου ξεκίνησε από το μηδέν και σε 7 μήνες έδωσε για Β2 και το πήρε, χτυπούσε όμως κάθε μέρα εξάωρα και οχτάωρα διαβάσματος Click για ανάπτυξη... Δεν σκοπεύω να δώσω τώρα, αλλά μετά τις πανελλήνιες. Άρα 1-1,5 χρόνος εντατικά αρκεί για B2. Οκ, ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dezon Νεοφερμένο μέλος Ο dezon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2013 στις 04:23 Ο dezon έγραψε: #256 19-09-13 04:23 το zertifikat elementarstufe deutsch που δινει το palso τι επιπεδο ειναι; Α2; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Capellini Νεοφερμένο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 09:24 Ο Capellini: #257 30-09-13 09:24 Γνωρίζει κανείς τι είναι το Αυστριακό C2 Wirtschaftssprache ; Είναι όντως C2 ; Είναι περισσότερο προσανατολισμένο σε οικονομικά ή γενικά σε εργασιακές καταστάσεις ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:02 Η _fairygirl_: #258 30-09-13 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Capellini: Γνωρίζει κανείς τι είναι το Αυστριακό C2 Wirtschaftssprache ; Είναι όντως C2 ; Είναι περισσότερο προσανατολισμένο σε οικονομικά ή γενικά σε εργασιακές καταστάσεις ; Click για ανάπτυξη... Γ2 είναι όπως και το C2 του Goethe με τη μόνη διαφορά ότι αυτή η εξέταση διεξάγεται από Αυστριακό ινστιτούτο και κατ'επέκταση είναι πιο δημοφιλές στην Αυστρία. Για παραπάνω δεν ξέρω γιατί συνήθως για C2 προτιμάται το Goethe. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Capellini Νεοφερμένο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:09 Ο Capellini: #259 30-09-13 14:09 Δεν μπορώ την λογοτεχνία... Τώρα ξεκινάω τα γερμανικά και σκέφτομαι μέχρι που πρέπει να τα φτάσω... Το Αυστριακό έτσι όπως το περιγράφουν φαίνεται πιο εύκολο από το Großes. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Σεπτεμβρίου 2013 NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:12 Ο NikoTexXx: #260 30-09-13 14:12 Το αυστριακο Γ2, οσον αφορα για σπουδες, αναγνωριζεται μονο στην Αυστρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: anna-maria1 mark06 Totreno Fanimaid123 Krasti24 reliazag ag97 johnietraf ALARIXOS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Κοίτα,είναι φυσιολογικό αυτό που λες εν μέρει καθώς και τα κριτήρια επιπέδων γνώσης μία ξένης γλώσσας είναι λίγο πίκρα θέμα. Εγώ δεν ξέρω,φοβάμαι να πάω να δω προηγούμενα θέματα διότι αν μου φανούν δύσκολα θα απογοητευτώ. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα Αχ, έλα ρε μην είσαι τόσο μελοδραματική, δε θα απογοητευτείς, ίσα ίσα θα ξέρεις τι θα σε περιμένει ώστε να μην....προσγειωθείς κάποτε τόσο ανώμαλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
charriss Νεοφερμένο μέλος Ο charriss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2013 στις 09:15 Ο charriss έγραψε: #243 05-06-13 09:15 τι βιβλια θα μου προτεινατε να κανω? ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2013 στις 11:12 Η _fairygirl_: #244 05-06-13 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Markos T.: Χαχαχα Αχ, έλα ρε μην είσαι τόσο μελοδραματική, δε θα απογοητευτείς, ίσα ίσα θα ξέρεις τι θα σε περιμένει ώστε να μην....προσγειωθείς κάποτε τόσο ανώμαλα! Click για ανάπτυξη... Τις περισσότερες φορές υποτιμώ τον εαυτό μου. Αρχική Δημοσίευση από charriss: τι βιβλια θα μου προτεινατε να κανω? ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Αυτά θα σου τα πει η καθηγήτρια. Για΄μενα τα καλύτερα είναι ή τα Planet ή το Flott το δεύτερο όμως είναι ζόρικο οπότε αν δεν είσαι καλός άστο. Εξάλλου δεν το προτιμούν αρκετές καθηγήτριες καθώς είναι για άριστους μαθητές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2013 στις 11:17 Ο Alexl1996: #245 05-06-13 11:17 fail σβήστε το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STRATOS111 Νεοφερμένο μέλος Ο STRATOS111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 112 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2013 στις 13:42 Ο STRATOS111: #246 14-07-13 13:42 Μόλις τελείωσα το Λύκειο και σκέφτομαι από το Σεπτέμβρη να ξεκινησω Γερμανικά. Πιστεύετε πως τρία χρόνια μαθημάτων( ακόμη και καλοκαιρινών) αρκούν για την απόκτηση του Β2 και για ουσιαστική γνώση της γλώσσας;; (Να τονίσω πως δεν ενδιαφέρομαι για το ΚΠΓ αλλά για το Δίπλωμα GOETHE.) Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!! Επισήμανση: Το παρόν μήνυμα προήλθε από νήμα με παρόμοιο περιεχόμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Ιουλίου 2013 Markos T. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Markos T. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2013 στις 16:49 Ο Markos T.: #247 14-07-13 16:49 Αρχική Δημοσίευση από STRATOS111: Μόλις τελείωσα το Λύκειο και σκέφτομαι από το Σεπτέμβρη να ξεκινησω Γερμανικά. Πιστεύετε πως τρία χρόνια μαθημάτων( ακόμη και καλοκαιρινών) αρκούν για την απόκτηση του Β2 και για ουσιαστική γνώση της γλώσσας;; (Να τονίσω πως δεν ενδιαφέρομαι για το ΚΠΓ αλλά για το Δίπλωμα GOETHE.) Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!! Επισήμανση: Το παρόν μήνυμα προήλθε από νήμα με παρόμοιο περιεχόμενο. Click για ανάπτυξη... Mετα απο 3 χρόνια γερμανικά δε νομίζω να μην μπορέσεις να πάρεις το Β2...ξερω κ ατομα με 2 χρόνια που το πήραν, αν τα πήγαινες καλά αυτά τα τρία χρόνια λογικά θα τα καταφέρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STRATOS111 Νεοφερμένο μέλος Ο STRATOS111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 112 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2013 στις 18:00 Ο STRATOS111: #248 14-07-13 18:00 Αρχική Δημοσίευση από Markos T.: Mετα απο 3 χρόνια γερμανικά δε νομίζω να μην μπορέσεις να πάρεις το Β2...ξερω κ ατομα με 2 χρόνια που το πήραν, αν τα πήγαινες καλά αυτά τα τρία χρόνια λογικά θα τα καταφέρεις. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την απάντηση σου. Έχεισ να μου προτείνεις κάποια βιβλία που θα ήταν καλό να χρησιμοποιήσω μέχρι να πάρω το Β2;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2013 στις 18:25 Η aggressive: #249 14-07-13 18:25 Για να πάρεις το Β2 στα γερμανικά με εντατικά μαθήματα, πόσος καιρός χρειάζεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2013 στις 22:57 Η _fairygirl_: #250 14-07-13 22:57 Αρχική Δημοσίευση από daphne4: Για να πάρεις το Β2 στα γερμανικά με εντατικά μαθήματα, πόσος καιρός χρειάζεται? Click για ανάπτυξη... Παιδιά πότε λέτε να πάρετε απόφαση ότι ακόμα και με εντατικά αν δεν στρώσεις τον απ'αυτούλη σου να διαβάσεις Β2 γιοκ; Επί του θέματος,εξαρτάται από το επίπεδο του λεξιλογίου σου και γραμματικής καθώς και απ΄το χρόνο που διαθέτεις σε προσωπικό διάβασμα. Εγώ 1 χρόνο θα κάνω προετοιμασία για Β2 και να σημειωθεί ότι δεν έχω δώσει Β1 καθώς το'παιρνα για την πλάκα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 18:54 Η aggressive: #251 15-07-13 18:54 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Παιδιά πότε λέτε να πάρετε απόφαση ότι ακόμα και με εντατικά αν δεν στρώσεις τον απ'αυτούλη σου να διαβάσεις Β2 γιοκ; Επί του θέματος,εξαρτάται από το επίπεδο του λεξιλογίου σου και γραμματικής καθώς και απ΄το χρόνο που διαθέτεις σε προσωπικό διάβασμα. Εγώ 1 χρόνο θα κάνω προετοιμασία για Β2 και να σημειωθεί ότι δεν έχω δώσει Β1 καθώς το'παιρνα για την πλάκα μου. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω λέξη απο γερμανικά. Ρώτησα σε πόσο καιρό θα μπορούσα με εντατικά μαθήματα να πάρω το B2, για να γνωρίζω και μια 3η ξένη γλώσσα. Αυτά που λες περί στρωσίματος ποπού και λοιπές βλακείες, όχι σε εμένα. Σόρι αν σου κακοφανούν τα παραπάνω, αλλά δεν μου άρεσε το προσβλητικό/επιθετικό/αλαζονικό υφάκι σου, ενώ δεν γνώριζες τίποτα για εμένα και από την στιγμή που έκανα μια απλή ερώτηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalisbarca Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 346 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 19:42 Ο mixalisbarca: #252 15-07-13 19:42 Αρχική Δημοσίευση από daphne4: Δεν ξέρω λέξη απο γερμανικά. Ρώτησα σε πόσο καιρό θα μπορούσα με εντατικά μαθήματα να πάρω το B2, για να γνωρίζω και μια 3η ξένη γλώσσα. Αυτά που λες περί στρωσίματος ποπού και λοιπές βλακείες, όχι σε εμένα. Σόρι αν σου κακοφανούν τα παραπάνω, αλλά δεν μου άρεσε το προσβλητικό/επιθετικό/αλαζονικό υφάκι σου, ενώ δεν γνώριζες τίποτα για εμένα και από την στιγμή που έκανα μια απλή ερώτηση. Click για ανάπτυξη... Πόσες γλώσσες θα μάθεις ρε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sharon den Adel Νεοφερμένο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 14:28 Ο Sharon den Adel: #253 16-07-13 14:28 Πιστεύω ότι σε ένα χρόνο μπορείς να το πάρεις άνετα, αλλά με καθημερινή μελέτη. Βλέπω όμως ότι είσαι μαθητής Β' Λυκείου οπότε φαντάζομαι ότι δε θα σου περισσεύει και πολύς χρόνος λόγω του διαβάσματος για το σχολείο. Μπορείς να ξεκινήσεις τώρα χαλαρά και να δώσεις το Σεπτέμβρη μετά τις Πανελλήνιες, δλδ σε δύο χρόνια, εάν τώρα θα πας Β' και εάν βέβαια έχεις το κουράγιο να αφιερώσεις το καλοκαίρι σου στα γερμανικά μετά από την κούραση που θα έχεις συσσωρεύσει. Γενικά εξαρτάται από το πόσο χρόνο θα αφιερώσεις και τις αντοχές σου! Πχ ένας γνωστός μου ξεκίνησε από το μηδέν και σε 7 μήνες έδωσε για Β2 και το πήρε, χτυπούσε όμως κάθε μέρα εξάωρα και οχτάωρα διαβάσματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Ιουλίου 2013 _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 14:33 Η _fairygirl_: #254 16-07-13 14:33 Αρχική Δημοσίευση από daphne4: Δεν ξέρω λέξη απο γερμανικά. Ρώτησα σε πόσο καιρό θα μπορούσα με εντατικά μαθήματα να πάρω το B2, για να γνωρίζω και μια 3η ξένη γλώσσα. Αυτά που λες περί στρωσίματος ποπού και λοιπές βλακείες, όχι σε εμένα. Σόρι αν σου κακοφανούν τα παραπάνω, αλλά δεν μου άρεσε το προσβλητικό/επιθετικό/αλαζονικό υφάκι σου, ενώ δεν γνώριζες τίποτα για εμένα και από την στιγμή που έκανα μια απλή ερώτηση. Click για ανάπτυξη... Ειλικρινά αυτό το σόρρυ που πετάτε όταν γράφετε με φουλ θυμό μέσα σας είναι τόσο γελοίο. Ναι,θεώρησα δεδομένος ότι ήδη έκανες Γερμανικά. Επί του θέματος γύρω στα 3 με 4 χρόνια. Αρχική Δημοσίευση από mixalisbarca: Πόσες γλώσσες θα μάθεις ρε; Click για ανάπτυξη... Μην το γελάς διότι ζητούμενο πλέον δεν είναι ένα Lower στα αγγλικά και τέλος ούτε 2 γλώσσες. Πλέον ζητούμενο είναι οι 3. Εγώ αν δεν σκεφτόμουν ότι επειδή μπαίνω Λύκειο θα΄χω διάβασμα θα ξεκινούσα 3η γλώσσα στάνταρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 14:18 Η aggressive: #255 17-07-13 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Sharon den Adel: Πιστεύω ότι σε ένα χρόνο μπορείς να το πάρεις άνετα, αλλά με καθημερινή μελέτη. Βλέπω όμως ότι είσαι μαθητής Β' Λυκείου οπότε φαντάζομαι ότι δε θα σου περισσεύει και πολύς χρόνος λόγω του διαβάσματος για το σχολείο. Μπορείς να ξεκινήσεις τώρα χαλαρά και να δώσεις το Σεπτέμβρη μετά τις Πανελλήνιες, δλδ σε δύο χρόνια, εάν τώρα θα πας Β' και εάν βέβαια έχεις το κουράγιο να αφιερώσεις το καλοκαίρι σου στα γερμανικά μετά από την κούραση που θα έχεις συσσωρεύσει. Γενικά εξαρτάται από το πόσο χρόνο θα αφιερώσεις και τις αντοχές σου! Πχ ένας γνωστός μου ξεκίνησε από το μηδέν και σε 7 μήνες έδωσε για Β2 και το πήρε, χτυπούσε όμως κάθε μέρα εξάωρα και οχτάωρα διαβάσματος Click για ανάπτυξη... Δεν σκοπεύω να δώσω τώρα, αλλά μετά τις πανελλήνιες. Άρα 1-1,5 χρόνος εντατικά αρκεί για B2. Οκ, ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dezon Νεοφερμένο μέλος Ο dezon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2013 στις 04:23 Ο dezon έγραψε: #256 19-09-13 04:23 το zertifikat elementarstufe deutsch που δινει το palso τι επιπεδο ειναι; Α2; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Capellini Νεοφερμένο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 09:24 Ο Capellini: #257 30-09-13 09:24 Γνωρίζει κανείς τι είναι το Αυστριακό C2 Wirtschaftssprache ; Είναι όντως C2 ; Είναι περισσότερο προσανατολισμένο σε οικονομικά ή γενικά σε εργασιακές καταστάσεις ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:02 Η _fairygirl_: #258 30-09-13 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Capellini: Γνωρίζει κανείς τι είναι το Αυστριακό C2 Wirtschaftssprache ; Είναι όντως C2 ; Είναι περισσότερο προσανατολισμένο σε οικονομικά ή γενικά σε εργασιακές καταστάσεις ; Click για ανάπτυξη... Γ2 είναι όπως και το C2 του Goethe με τη μόνη διαφορά ότι αυτή η εξέταση διεξάγεται από Αυστριακό ινστιτούτο και κατ'επέκταση είναι πιο δημοφιλές στην Αυστρία. Για παραπάνω δεν ξέρω γιατί συνήθως για C2 προτιμάται το Goethe. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Capellini Νεοφερμένο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:09 Ο Capellini: #259 30-09-13 14:09 Δεν μπορώ την λογοτεχνία... Τώρα ξεκινάω τα γερμανικά και σκέφτομαι μέχρι που πρέπει να τα φτάσω... Το Αυστριακό έτσι όπως το περιγράφουν φαίνεται πιο εύκολο από το Großes. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Σεπτεμβρίου 2013 NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:12 Ο NikoTexXx: #260 30-09-13 14:12 Το αυστριακο Γ2, οσον αφορα για σπουδες, αναγνωριζεται μονο στην Αυστρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: anna-maria1 mark06 Totreno Fanimaid123 Krasti24 reliazag ag97 johnietraf ALARIXOS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τι βιβλια θα μου προτεινατε να κανω? ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2013 στις 11:12 Η _fairygirl_: #244 05-06-13 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Markos T.: Χαχαχα Αχ, έλα ρε μην είσαι τόσο μελοδραματική, δε θα απογοητευτείς, ίσα ίσα θα ξέρεις τι θα σε περιμένει ώστε να μην....προσγειωθείς κάποτε τόσο ανώμαλα! Click για ανάπτυξη... Τις περισσότερες φορές υποτιμώ τον εαυτό μου. Αρχική Δημοσίευση από charriss: τι βιβλια θα μου προτεινατε να κανω? ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Αυτά θα σου τα πει η καθηγήτρια. Για΄μενα τα καλύτερα είναι ή τα Planet ή το Flott το δεύτερο όμως είναι ζόρικο οπότε αν δεν είσαι καλός άστο. Εξάλλου δεν το προτιμούν αρκετές καθηγήτριες καθώς είναι για άριστους μαθητές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2013 στις 11:17 Ο Alexl1996: #245 05-06-13 11:17 fail σβήστε το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STRATOS111 Νεοφερμένο μέλος Ο STRATOS111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 112 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2013 στις 13:42 Ο STRATOS111: #246 14-07-13 13:42 Μόλις τελείωσα το Λύκειο και σκέφτομαι από το Σεπτέμβρη να ξεκινησω Γερμανικά. Πιστεύετε πως τρία χρόνια μαθημάτων( ακόμη και καλοκαιρινών) αρκούν για την απόκτηση του Β2 και για ουσιαστική γνώση της γλώσσας;; (Να τονίσω πως δεν ενδιαφέρομαι για το ΚΠΓ αλλά για το Δίπλωμα GOETHE.) Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!! Επισήμανση: Το παρόν μήνυμα προήλθε από νήμα με παρόμοιο περιεχόμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Ιουλίου 2013 Markos T. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Markos T. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2013 στις 16:49 Ο Markos T.: #247 14-07-13 16:49 Αρχική Δημοσίευση από STRATOS111: Μόλις τελείωσα το Λύκειο και σκέφτομαι από το Σεπτέμβρη να ξεκινησω Γερμανικά. Πιστεύετε πως τρία χρόνια μαθημάτων( ακόμη και καλοκαιρινών) αρκούν για την απόκτηση του Β2 και για ουσιαστική γνώση της γλώσσας;; (Να τονίσω πως δεν ενδιαφέρομαι για το ΚΠΓ αλλά για το Δίπλωμα GOETHE.) Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!! Επισήμανση: Το παρόν μήνυμα προήλθε από νήμα με παρόμοιο περιεχόμενο. Click για ανάπτυξη... Mετα απο 3 χρόνια γερμανικά δε νομίζω να μην μπορέσεις να πάρεις το Β2...ξερω κ ατομα με 2 χρόνια που το πήραν, αν τα πήγαινες καλά αυτά τα τρία χρόνια λογικά θα τα καταφέρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STRATOS111 Νεοφερμένο μέλος Ο STRATOS111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 112 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2013 στις 18:00 Ο STRATOS111: #248 14-07-13 18:00 Αρχική Δημοσίευση από Markos T.: Mετα απο 3 χρόνια γερμανικά δε νομίζω να μην μπορέσεις να πάρεις το Β2...ξερω κ ατομα με 2 χρόνια που το πήραν, αν τα πήγαινες καλά αυτά τα τρία χρόνια λογικά θα τα καταφέρεις. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την απάντηση σου. Έχεισ να μου προτείνεις κάποια βιβλία που θα ήταν καλό να χρησιμοποιήσω μέχρι να πάρω το Β2;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2013 στις 18:25 Η aggressive: #249 14-07-13 18:25 Για να πάρεις το Β2 στα γερμανικά με εντατικά μαθήματα, πόσος καιρός χρειάζεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2013 στις 22:57 Η _fairygirl_: #250 14-07-13 22:57 Αρχική Δημοσίευση από daphne4: Για να πάρεις το Β2 στα γερμανικά με εντατικά μαθήματα, πόσος καιρός χρειάζεται? Click για ανάπτυξη... Παιδιά πότε λέτε να πάρετε απόφαση ότι ακόμα και με εντατικά αν δεν στρώσεις τον απ'αυτούλη σου να διαβάσεις Β2 γιοκ; Επί του θέματος,εξαρτάται από το επίπεδο του λεξιλογίου σου και γραμματικής καθώς και απ΄το χρόνο που διαθέτεις σε προσωπικό διάβασμα. Εγώ 1 χρόνο θα κάνω προετοιμασία για Β2 και να σημειωθεί ότι δεν έχω δώσει Β1 καθώς το'παιρνα για την πλάκα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 18:54 Η aggressive: #251 15-07-13 18:54 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Παιδιά πότε λέτε να πάρετε απόφαση ότι ακόμα και με εντατικά αν δεν στρώσεις τον απ'αυτούλη σου να διαβάσεις Β2 γιοκ; Επί του θέματος,εξαρτάται από το επίπεδο του λεξιλογίου σου και γραμματικής καθώς και απ΄το χρόνο που διαθέτεις σε προσωπικό διάβασμα. Εγώ 1 χρόνο θα κάνω προετοιμασία για Β2 και να σημειωθεί ότι δεν έχω δώσει Β1 καθώς το'παιρνα για την πλάκα μου. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω λέξη απο γερμανικά. Ρώτησα σε πόσο καιρό θα μπορούσα με εντατικά μαθήματα να πάρω το B2, για να γνωρίζω και μια 3η ξένη γλώσσα. Αυτά που λες περί στρωσίματος ποπού και λοιπές βλακείες, όχι σε εμένα. Σόρι αν σου κακοφανούν τα παραπάνω, αλλά δεν μου άρεσε το προσβλητικό/επιθετικό/αλαζονικό υφάκι σου, ενώ δεν γνώριζες τίποτα για εμένα και από την στιγμή που έκανα μια απλή ερώτηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalisbarca Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 346 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 19:42 Ο mixalisbarca: #252 15-07-13 19:42 Αρχική Δημοσίευση από daphne4: Δεν ξέρω λέξη απο γερμανικά. Ρώτησα σε πόσο καιρό θα μπορούσα με εντατικά μαθήματα να πάρω το B2, για να γνωρίζω και μια 3η ξένη γλώσσα. Αυτά που λες περί στρωσίματος ποπού και λοιπές βλακείες, όχι σε εμένα. Σόρι αν σου κακοφανούν τα παραπάνω, αλλά δεν μου άρεσε το προσβλητικό/επιθετικό/αλαζονικό υφάκι σου, ενώ δεν γνώριζες τίποτα για εμένα και από την στιγμή που έκανα μια απλή ερώτηση. Click για ανάπτυξη... Πόσες γλώσσες θα μάθεις ρε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sharon den Adel Νεοφερμένο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 14:28 Ο Sharon den Adel: #253 16-07-13 14:28 Πιστεύω ότι σε ένα χρόνο μπορείς να το πάρεις άνετα, αλλά με καθημερινή μελέτη. Βλέπω όμως ότι είσαι μαθητής Β' Λυκείου οπότε φαντάζομαι ότι δε θα σου περισσεύει και πολύς χρόνος λόγω του διαβάσματος για το σχολείο. Μπορείς να ξεκινήσεις τώρα χαλαρά και να δώσεις το Σεπτέμβρη μετά τις Πανελλήνιες, δλδ σε δύο χρόνια, εάν τώρα θα πας Β' και εάν βέβαια έχεις το κουράγιο να αφιερώσεις το καλοκαίρι σου στα γερμανικά μετά από την κούραση που θα έχεις συσσωρεύσει. Γενικά εξαρτάται από το πόσο χρόνο θα αφιερώσεις και τις αντοχές σου! Πχ ένας γνωστός μου ξεκίνησε από το μηδέν και σε 7 μήνες έδωσε για Β2 και το πήρε, χτυπούσε όμως κάθε μέρα εξάωρα και οχτάωρα διαβάσματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Ιουλίου 2013 _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 14:33 Η _fairygirl_: #254 16-07-13 14:33 Αρχική Δημοσίευση από daphne4: Δεν ξέρω λέξη απο γερμανικά. Ρώτησα σε πόσο καιρό θα μπορούσα με εντατικά μαθήματα να πάρω το B2, για να γνωρίζω και μια 3η ξένη γλώσσα. Αυτά που λες περί στρωσίματος ποπού και λοιπές βλακείες, όχι σε εμένα. Σόρι αν σου κακοφανούν τα παραπάνω, αλλά δεν μου άρεσε το προσβλητικό/επιθετικό/αλαζονικό υφάκι σου, ενώ δεν γνώριζες τίποτα για εμένα και από την στιγμή που έκανα μια απλή ερώτηση. Click για ανάπτυξη... Ειλικρινά αυτό το σόρρυ που πετάτε όταν γράφετε με φουλ θυμό μέσα σας είναι τόσο γελοίο. Ναι,θεώρησα δεδομένος ότι ήδη έκανες Γερμανικά. Επί του θέματος γύρω στα 3 με 4 χρόνια. Αρχική Δημοσίευση από mixalisbarca: Πόσες γλώσσες θα μάθεις ρε; Click για ανάπτυξη... Μην το γελάς διότι ζητούμενο πλέον δεν είναι ένα Lower στα αγγλικά και τέλος ούτε 2 γλώσσες. Πλέον ζητούμενο είναι οι 3. Εγώ αν δεν σκεφτόμουν ότι επειδή μπαίνω Λύκειο θα΄χω διάβασμα θα ξεκινούσα 3η γλώσσα στάνταρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 14:18 Η aggressive: #255 17-07-13 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Sharon den Adel: Πιστεύω ότι σε ένα χρόνο μπορείς να το πάρεις άνετα, αλλά με καθημερινή μελέτη. Βλέπω όμως ότι είσαι μαθητής Β' Λυκείου οπότε φαντάζομαι ότι δε θα σου περισσεύει και πολύς χρόνος λόγω του διαβάσματος για το σχολείο. Μπορείς να ξεκινήσεις τώρα χαλαρά και να δώσεις το Σεπτέμβρη μετά τις Πανελλήνιες, δλδ σε δύο χρόνια, εάν τώρα θα πας Β' και εάν βέβαια έχεις το κουράγιο να αφιερώσεις το καλοκαίρι σου στα γερμανικά μετά από την κούραση που θα έχεις συσσωρεύσει. Γενικά εξαρτάται από το πόσο χρόνο θα αφιερώσεις και τις αντοχές σου! Πχ ένας γνωστός μου ξεκίνησε από το μηδέν και σε 7 μήνες έδωσε για Β2 και το πήρε, χτυπούσε όμως κάθε μέρα εξάωρα και οχτάωρα διαβάσματος Click για ανάπτυξη... Δεν σκοπεύω να δώσω τώρα, αλλά μετά τις πανελλήνιες. Άρα 1-1,5 χρόνος εντατικά αρκεί για B2. Οκ, ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dezon Νεοφερμένο μέλος Ο dezon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2013 στις 04:23 Ο dezon έγραψε: #256 19-09-13 04:23 το zertifikat elementarstufe deutsch που δινει το palso τι επιπεδο ειναι; Α2; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Capellini Νεοφερμένο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 09:24 Ο Capellini: #257 30-09-13 09:24 Γνωρίζει κανείς τι είναι το Αυστριακό C2 Wirtschaftssprache ; Είναι όντως C2 ; Είναι περισσότερο προσανατολισμένο σε οικονομικά ή γενικά σε εργασιακές καταστάσεις ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:02 Η _fairygirl_: #258 30-09-13 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Capellini: Γνωρίζει κανείς τι είναι το Αυστριακό C2 Wirtschaftssprache ; Είναι όντως C2 ; Είναι περισσότερο προσανατολισμένο σε οικονομικά ή γενικά σε εργασιακές καταστάσεις ; Click για ανάπτυξη... Γ2 είναι όπως και το C2 του Goethe με τη μόνη διαφορά ότι αυτή η εξέταση διεξάγεται από Αυστριακό ινστιτούτο και κατ'επέκταση είναι πιο δημοφιλές στην Αυστρία. Για παραπάνω δεν ξέρω γιατί συνήθως για C2 προτιμάται το Goethe. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Capellini Νεοφερμένο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:09 Ο Capellini: #259 30-09-13 14:09 Δεν μπορώ την λογοτεχνία... Τώρα ξεκινάω τα γερμανικά και σκέφτομαι μέχρι που πρέπει να τα φτάσω... Το Αυστριακό έτσι όπως το περιγράφουν φαίνεται πιο εύκολο από το Großes. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Σεπτεμβρίου 2013 NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:12 Ο NikoTexXx: #260 30-09-13 14:12 Το αυστριακο Γ2, οσον αφορα για σπουδες, αναγνωριζεται μονο στην Αυστρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: anna-maria1 mark06 Totreno Fanimaid123 Krasti24 reliazag ag97 johnietraf ALARIXOS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Markos T.: Χαχαχα Αχ, έλα ρε μην είσαι τόσο μελοδραματική, δε θα απογοητευτείς, ίσα ίσα θα ξέρεις τι θα σε περιμένει ώστε να μην....προσγειωθείς κάποτε τόσο ανώμαλα! Click για ανάπτυξη... Τις περισσότερες φορές υποτιμώ τον εαυτό μου. Αρχική Δημοσίευση από charriss: τι βιβλια θα μου προτεινατε να κανω? ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Αυτά θα σου τα πει η καθηγήτρια. Για΄μενα τα καλύτερα είναι ή τα Planet ή το Flott το δεύτερο όμως είναι ζόρικο οπότε αν δεν είσαι καλός άστο. Εξάλλου δεν το προτιμούν αρκετές καθηγήτριες καθώς είναι για άριστους μαθητές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2013 στις 11:17 Ο Alexl1996: #245 05-06-13 11:17 fail σβήστε το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STRATOS111 Νεοφερμένο μέλος Ο STRATOS111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 112 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2013 στις 13:42 Ο STRATOS111: #246 14-07-13 13:42 Μόλις τελείωσα το Λύκειο και σκέφτομαι από το Σεπτέμβρη να ξεκινησω Γερμανικά. Πιστεύετε πως τρία χρόνια μαθημάτων( ακόμη και καλοκαιρινών) αρκούν για την απόκτηση του Β2 και για ουσιαστική γνώση της γλώσσας;; (Να τονίσω πως δεν ενδιαφέρομαι για το ΚΠΓ αλλά για το Δίπλωμα GOETHE.) Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!! Επισήμανση: Το παρόν μήνυμα προήλθε από νήμα με παρόμοιο περιεχόμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Ιουλίου 2013 Markos T. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Markos T. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2013 στις 16:49 Ο Markos T.: #247 14-07-13 16:49 Αρχική Δημοσίευση από STRATOS111: Μόλις τελείωσα το Λύκειο και σκέφτομαι από το Σεπτέμβρη να ξεκινησω Γερμανικά. Πιστεύετε πως τρία χρόνια μαθημάτων( ακόμη και καλοκαιρινών) αρκούν για την απόκτηση του Β2 και για ουσιαστική γνώση της γλώσσας;; (Να τονίσω πως δεν ενδιαφέρομαι για το ΚΠΓ αλλά για το Δίπλωμα GOETHE.) Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!! Επισήμανση: Το παρόν μήνυμα προήλθε από νήμα με παρόμοιο περιεχόμενο. Click για ανάπτυξη... Mετα απο 3 χρόνια γερμανικά δε νομίζω να μην μπορέσεις να πάρεις το Β2...ξερω κ ατομα με 2 χρόνια που το πήραν, αν τα πήγαινες καλά αυτά τα τρία χρόνια λογικά θα τα καταφέρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STRATOS111 Νεοφερμένο μέλος Ο STRATOS111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 112 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2013 στις 18:00 Ο STRATOS111: #248 14-07-13 18:00 Αρχική Δημοσίευση από Markos T.: Mετα απο 3 χρόνια γερμανικά δε νομίζω να μην μπορέσεις να πάρεις το Β2...ξερω κ ατομα με 2 χρόνια που το πήραν, αν τα πήγαινες καλά αυτά τα τρία χρόνια λογικά θα τα καταφέρεις. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την απάντηση σου. Έχεισ να μου προτείνεις κάποια βιβλία που θα ήταν καλό να χρησιμοποιήσω μέχρι να πάρω το Β2;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2013 στις 18:25 Η aggressive: #249 14-07-13 18:25 Για να πάρεις το Β2 στα γερμανικά με εντατικά μαθήματα, πόσος καιρός χρειάζεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2013 στις 22:57 Η _fairygirl_: #250 14-07-13 22:57 Αρχική Δημοσίευση από daphne4: Για να πάρεις το Β2 στα γερμανικά με εντατικά μαθήματα, πόσος καιρός χρειάζεται? Click για ανάπτυξη... Παιδιά πότε λέτε να πάρετε απόφαση ότι ακόμα και με εντατικά αν δεν στρώσεις τον απ'αυτούλη σου να διαβάσεις Β2 γιοκ; Επί του θέματος,εξαρτάται από το επίπεδο του λεξιλογίου σου και γραμματικής καθώς και απ΄το χρόνο που διαθέτεις σε προσωπικό διάβασμα. Εγώ 1 χρόνο θα κάνω προετοιμασία για Β2 και να σημειωθεί ότι δεν έχω δώσει Β1 καθώς το'παιρνα για την πλάκα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 18:54 Η aggressive: #251 15-07-13 18:54 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Παιδιά πότε λέτε να πάρετε απόφαση ότι ακόμα και με εντατικά αν δεν στρώσεις τον απ'αυτούλη σου να διαβάσεις Β2 γιοκ; Επί του θέματος,εξαρτάται από το επίπεδο του λεξιλογίου σου και γραμματικής καθώς και απ΄το χρόνο που διαθέτεις σε προσωπικό διάβασμα. Εγώ 1 χρόνο θα κάνω προετοιμασία για Β2 και να σημειωθεί ότι δεν έχω δώσει Β1 καθώς το'παιρνα για την πλάκα μου. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω λέξη απο γερμανικά. Ρώτησα σε πόσο καιρό θα μπορούσα με εντατικά μαθήματα να πάρω το B2, για να γνωρίζω και μια 3η ξένη γλώσσα. Αυτά που λες περί στρωσίματος ποπού και λοιπές βλακείες, όχι σε εμένα. Σόρι αν σου κακοφανούν τα παραπάνω, αλλά δεν μου άρεσε το προσβλητικό/επιθετικό/αλαζονικό υφάκι σου, ενώ δεν γνώριζες τίποτα για εμένα και από την στιγμή που έκανα μια απλή ερώτηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalisbarca Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 346 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 19:42 Ο mixalisbarca: #252 15-07-13 19:42 Αρχική Δημοσίευση από daphne4: Δεν ξέρω λέξη απο γερμανικά. Ρώτησα σε πόσο καιρό θα μπορούσα με εντατικά μαθήματα να πάρω το B2, για να γνωρίζω και μια 3η ξένη γλώσσα. Αυτά που λες περί στρωσίματος ποπού και λοιπές βλακείες, όχι σε εμένα. Σόρι αν σου κακοφανούν τα παραπάνω, αλλά δεν μου άρεσε το προσβλητικό/επιθετικό/αλαζονικό υφάκι σου, ενώ δεν γνώριζες τίποτα για εμένα και από την στιγμή που έκανα μια απλή ερώτηση. Click για ανάπτυξη... Πόσες γλώσσες θα μάθεις ρε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sharon den Adel Νεοφερμένο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 14:28 Ο Sharon den Adel: #253 16-07-13 14:28 Πιστεύω ότι σε ένα χρόνο μπορείς να το πάρεις άνετα, αλλά με καθημερινή μελέτη. Βλέπω όμως ότι είσαι μαθητής Β' Λυκείου οπότε φαντάζομαι ότι δε θα σου περισσεύει και πολύς χρόνος λόγω του διαβάσματος για το σχολείο. Μπορείς να ξεκινήσεις τώρα χαλαρά και να δώσεις το Σεπτέμβρη μετά τις Πανελλήνιες, δλδ σε δύο χρόνια, εάν τώρα θα πας Β' και εάν βέβαια έχεις το κουράγιο να αφιερώσεις το καλοκαίρι σου στα γερμανικά μετά από την κούραση που θα έχεις συσσωρεύσει. Γενικά εξαρτάται από το πόσο χρόνο θα αφιερώσεις και τις αντοχές σου! Πχ ένας γνωστός μου ξεκίνησε από το μηδέν και σε 7 μήνες έδωσε για Β2 και το πήρε, χτυπούσε όμως κάθε μέρα εξάωρα και οχτάωρα διαβάσματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Ιουλίου 2013 _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 14:33 Η _fairygirl_: #254 16-07-13 14:33 Αρχική Δημοσίευση από daphne4: Δεν ξέρω λέξη απο γερμανικά. Ρώτησα σε πόσο καιρό θα μπορούσα με εντατικά μαθήματα να πάρω το B2, για να γνωρίζω και μια 3η ξένη γλώσσα. Αυτά που λες περί στρωσίματος ποπού και λοιπές βλακείες, όχι σε εμένα. Σόρι αν σου κακοφανούν τα παραπάνω, αλλά δεν μου άρεσε το προσβλητικό/επιθετικό/αλαζονικό υφάκι σου, ενώ δεν γνώριζες τίποτα για εμένα και από την στιγμή που έκανα μια απλή ερώτηση. Click για ανάπτυξη... Ειλικρινά αυτό το σόρρυ που πετάτε όταν γράφετε με φουλ θυμό μέσα σας είναι τόσο γελοίο. Ναι,θεώρησα δεδομένος ότι ήδη έκανες Γερμανικά. Επί του θέματος γύρω στα 3 με 4 χρόνια. Αρχική Δημοσίευση από mixalisbarca: Πόσες γλώσσες θα μάθεις ρε; Click για ανάπτυξη... Μην το γελάς διότι ζητούμενο πλέον δεν είναι ένα Lower στα αγγλικά και τέλος ούτε 2 γλώσσες. Πλέον ζητούμενο είναι οι 3. Εγώ αν δεν σκεφτόμουν ότι επειδή μπαίνω Λύκειο θα΄χω διάβασμα θα ξεκινούσα 3η γλώσσα στάνταρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 14:18 Η aggressive: #255 17-07-13 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Sharon den Adel: Πιστεύω ότι σε ένα χρόνο μπορείς να το πάρεις άνετα, αλλά με καθημερινή μελέτη. Βλέπω όμως ότι είσαι μαθητής Β' Λυκείου οπότε φαντάζομαι ότι δε θα σου περισσεύει και πολύς χρόνος λόγω του διαβάσματος για το σχολείο. Μπορείς να ξεκινήσεις τώρα χαλαρά και να δώσεις το Σεπτέμβρη μετά τις Πανελλήνιες, δλδ σε δύο χρόνια, εάν τώρα θα πας Β' και εάν βέβαια έχεις το κουράγιο να αφιερώσεις το καλοκαίρι σου στα γερμανικά μετά από την κούραση που θα έχεις συσσωρεύσει. Γενικά εξαρτάται από το πόσο χρόνο θα αφιερώσεις και τις αντοχές σου! Πχ ένας γνωστός μου ξεκίνησε από το μηδέν και σε 7 μήνες έδωσε για Β2 και το πήρε, χτυπούσε όμως κάθε μέρα εξάωρα και οχτάωρα διαβάσματος Click για ανάπτυξη... Δεν σκοπεύω να δώσω τώρα, αλλά μετά τις πανελλήνιες. Άρα 1-1,5 χρόνος εντατικά αρκεί για B2. Οκ, ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dezon Νεοφερμένο μέλος Ο dezon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2013 στις 04:23 Ο dezon έγραψε: #256 19-09-13 04:23 το zertifikat elementarstufe deutsch που δινει το palso τι επιπεδο ειναι; Α2; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Capellini Νεοφερμένο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 09:24 Ο Capellini: #257 30-09-13 09:24 Γνωρίζει κανείς τι είναι το Αυστριακό C2 Wirtschaftssprache ; Είναι όντως C2 ; Είναι περισσότερο προσανατολισμένο σε οικονομικά ή γενικά σε εργασιακές καταστάσεις ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:02 Η _fairygirl_: #258 30-09-13 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Capellini: Γνωρίζει κανείς τι είναι το Αυστριακό C2 Wirtschaftssprache ; Είναι όντως C2 ; Είναι περισσότερο προσανατολισμένο σε οικονομικά ή γενικά σε εργασιακές καταστάσεις ; Click για ανάπτυξη... Γ2 είναι όπως και το C2 του Goethe με τη μόνη διαφορά ότι αυτή η εξέταση διεξάγεται από Αυστριακό ινστιτούτο και κατ'επέκταση είναι πιο δημοφιλές στην Αυστρία. Για παραπάνω δεν ξέρω γιατί συνήθως για C2 προτιμάται το Goethe. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Capellini Νεοφερμένο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:09 Ο Capellini: #259 30-09-13 14:09 Δεν μπορώ την λογοτεχνία... Τώρα ξεκινάω τα γερμανικά και σκέφτομαι μέχρι που πρέπει να τα φτάσω... Το Αυστριακό έτσι όπως το περιγράφουν φαίνεται πιο εύκολο από το Großes. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Σεπτεμβρίου 2013 NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:12 Ο NikoTexXx: #260 30-09-13 14:12 Το αυστριακο Γ2, οσον αφορα για σπουδες, αναγνωριζεται μονο στην Αυστρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: anna-maria1 mark06 Totreno Fanimaid123 Krasti24 reliazag ag97 johnietraf ALARIXOS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
fail σβήστε το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
STRATOS111 Νεοφερμένο μέλος Ο STRATOS111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 112 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2013 στις 13:42 Ο STRATOS111: #246 14-07-13 13:42 Μόλις τελείωσα το Λύκειο και σκέφτομαι από το Σεπτέμβρη να ξεκινησω Γερμανικά. Πιστεύετε πως τρία χρόνια μαθημάτων( ακόμη και καλοκαιρινών) αρκούν για την απόκτηση του Β2 και για ουσιαστική γνώση της γλώσσας;; (Να τονίσω πως δεν ενδιαφέρομαι για το ΚΠΓ αλλά για το Δίπλωμα GOETHE.) Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!! Επισήμανση: Το παρόν μήνυμα προήλθε από νήμα με παρόμοιο περιεχόμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Ιουλίου 2013 Markos T. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Markos T. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2013 στις 16:49 Ο Markos T.: #247 14-07-13 16:49 Αρχική Δημοσίευση από STRATOS111: Μόλις τελείωσα το Λύκειο και σκέφτομαι από το Σεπτέμβρη να ξεκινησω Γερμανικά. Πιστεύετε πως τρία χρόνια μαθημάτων( ακόμη και καλοκαιρινών) αρκούν για την απόκτηση του Β2 και για ουσιαστική γνώση της γλώσσας;; (Να τονίσω πως δεν ενδιαφέρομαι για το ΚΠΓ αλλά για το Δίπλωμα GOETHE.) Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!! Επισήμανση: Το παρόν μήνυμα προήλθε από νήμα με παρόμοιο περιεχόμενο. Click για ανάπτυξη... Mετα απο 3 χρόνια γερμανικά δε νομίζω να μην μπορέσεις να πάρεις το Β2...ξερω κ ατομα με 2 χρόνια που το πήραν, αν τα πήγαινες καλά αυτά τα τρία χρόνια λογικά θα τα καταφέρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STRATOS111 Νεοφερμένο μέλος Ο STRATOS111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 112 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2013 στις 18:00 Ο STRATOS111: #248 14-07-13 18:00 Αρχική Δημοσίευση από Markos T.: Mετα απο 3 χρόνια γερμανικά δε νομίζω να μην μπορέσεις να πάρεις το Β2...ξερω κ ατομα με 2 χρόνια που το πήραν, αν τα πήγαινες καλά αυτά τα τρία χρόνια λογικά θα τα καταφέρεις. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την απάντηση σου. Έχεισ να μου προτείνεις κάποια βιβλία που θα ήταν καλό να χρησιμοποιήσω μέχρι να πάρω το Β2;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2013 στις 18:25 Η aggressive: #249 14-07-13 18:25 Για να πάρεις το Β2 στα γερμανικά με εντατικά μαθήματα, πόσος καιρός χρειάζεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2013 στις 22:57 Η _fairygirl_: #250 14-07-13 22:57 Αρχική Δημοσίευση από daphne4: Για να πάρεις το Β2 στα γερμανικά με εντατικά μαθήματα, πόσος καιρός χρειάζεται? Click για ανάπτυξη... Παιδιά πότε λέτε να πάρετε απόφαση ότι ακόμα και με εντατικά αν δεν στρώσεις τον απ'αυτούλη σου να διαβάσεις Β2 γιοκ; Επί του θέματος,εξαρτάται από το επίπεδο του λεξιλογίου σου και γραμματικής καθώς και απ΄το χρόνο που διαθέτεις σε προσωπικό διάβασμα. Εγώ 1 χρόνο θα κάνω προετοιμασία για Β2 και να σημειωθεί ότι δεν έχω δώσει Β1 καθώς το'παιρνα για την πλάκα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 18:54 Η aggressive: #251 15-07-13 18:54 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Παιδιά πότε λέτε να πάρετε απόφαση ότι ακόμα και με εντατικά αν δεν στρώσεις τον απ'αυτούλη σου να διαβάσεις Β2 γιοκ; Επί του θέματος,εξαρτάται από το επίπεδο του λεξιλογίου σου και γραμματικής καθώς και απ΄το χρόνο που διαθέτεις σε προσωπικό διάβασμα. Εγώ 1 χρόνο θα κάνω προετοιμασία για Β2 και να σημειωθεί ότι δεν έχω δώσει Β1 καθώς το'παιρνα για την πλάκα μου. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω λέξη απο γερμανικά. Ρώτησα σε πόσο καιρό θα μπορούσα με εντατικά μαθήματα να πάρω το B2, για να γνωρίζω και μια 3η ξένη γλώσσα. Αυτά που λες περί στρωσίματος ποπού και λοιπές βλακείες, όχι σε εμένα. Σόρι αν σου κακοφανούν τα παραπάνω, αλλά δεν μου άρεσε το προσβλητικό/επιθετικό/αλαζονικό υφάκι σου, ενώ δεν γνώριζες τίποτα για εμένα και από την στιγμή που έκανα μια απλή ερώτηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalisbarca Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 346 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 19:42 Ο mixalisbarca: #252 15-07-13 19:42 Αρχική Δημοσίευση από daphne4: Δεν ξέρω λέξη απο γερμανικά. Ρώτησα σε πόσο καιρό θα μπορούσα με εντατικά μαθήματα να πάρω το B2, για να γνωρίζω και μια 3η ξένη γλώσσα. Αυτά που λες περί στρωσίματος ποπού και λοιπές βλακείες, όχι σε εμένα. Σόρι αν σου κακοφανούν τα παραπάνω, αλλά δεν μου άρεσε το προσβλητικό/επιθετικό/αλαζονικό υφάκι σου, ενώ δεν γνώριζες τίποτα για εμένα και από την στιγμή που έκανα μια απλή ερώτηση. Click για ανάπτυξη... Πόσες γλώσσες θα μάθεις ρε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sharon den Adel Νεοφερμένο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 14:28 Ο Sharon den Adel: #253 16-07-13 14:28 Πιστεύω ότι σε ένα χρόνο μπορείς να το πάρεις άνετα, αλλά με καθημερινή μελέτη. Βλέπω όμως ότι είσαι μαθητής Β' Λυκείου οπότε φαντάζομαι ότι δε θα σου περισσεύει και πολύς χρόνος λόγω του διαβάσματος για το σχολείο. Μπορείς να ξεκινήσεις τώρα χαλαρά και να δώσεις το Σεπτέμβρη μετά τις Πανελλήνιες, δλδ σε δύο χρόνια, εάν τώρα θα πας Β' και εάν βέβαια έχεις το κουράγιο να αφιερώσεις το καλοκαίρι σου στα γερμανικά μετά από την κούραση που θα έχεις συσσωρεύσει. Γενικά εξαρτάται από το πόσο χρόνο θα αφιερώσεις και τις αντοχές σου! Πχ ένας γνωστός μου ξεκίνησε από το μηδέν και σε 7 μήνες έδωσε για Β2 και το πήρε, χτυπούσε όμως κάθε μέρα εξάωρα και οχτάωρα διαβάσματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Ιουλίου 2013 _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 14:33 Η _fairygirl_: #254 16-07-13 14:33 Αρχική Δημοσίευση από daphne4: Δεν ξέρω λέξη απο γερμανικά. Ρώτησα σε πόσο καιρό θα μπορούσα με εντατικά μαθήματα να πάρω το B2, για να γνωρίζω και μια 3η ξένη γλώσσα. Αυτά που λες περί στρωσίματος ποπού και λοιπές βλακείες, όχι σε εμένα. Σόρι αν σου κακοφανούν τα παραπάνω, αλλά δεν μου άρεσε το προσβλητικό/επιθετικό/αλαζονικό υφάκι σου, ενώ δεν γνώριζες τίποτα για εμένα και από την στιγμή που έκανα μια απλή ερώτηση. Click για ανάπτυξη... Ειλικρινά αυτό το σόρρυ που πετάτε όταν γράφετε με φουλ θυμό μέσα σας είναι τόσο γελοίο. Ναι,θεώρησα δεδομένος ότι ήδη έκανες Γερμανικά. Επί του θέματος γύρω στα 3 με 4 χρόνια. Αρχική Δημοσίευση από mixalisbarca: Πόσες γλώσσες θα μάθεις ρε; Click για ανάπτυξη... Μην το γελάς διότι ζητούμενο πλέον δεν είναι ένα Lower στα αγγλικά και τέλος ούτε 2 γλώσσες. Πλέον ζητούμενο είναι οι 3. Εγώ αν δεν σκεφτόμουν ότι επειδή μπαίνω Λύκειο θα΄χω διάβασμα θα ξεκινούσα 3η γλώσσα στάνταρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 14:18 Η aggressive: #255 17-07-13 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Sharon den Adel: Πιστεύω ότι σε ένα χρόνο μπορείς να το πάρεις άνετα, αλλά με καθημερινή μελέτη. Βλέπω όμως ότι είσαι μαθητής Β' Λυκείου οπότε φαντάζομαι ότι δε θα σου περισσεύει και πολύς χρόνος λόγω του διαβάσματος για το σχολείο. Μπορείς να ξεκινήσεις τώρα χαλαρά και να δώσεις το Σεπτέμβρη μετά τις Πανελλήνιες, δλδ σε δύο χρόνια, εάν τώρα θα πας Β' και εάν βέβαια έχεις το κουράγιο να αφιερώσεις το καλοκαίρι σου στα γερμανικά μετά από την κούραση που θα έχεις συσσωρεύσει. Γενικά εξαρτάται από το πόσο χρόνο θα αφιερώσεις και τις αντοχές σου! Πχ ένας γνωστός μου ξεκίνησε από το μηδέν και σε 7 μήνες έδωσε για Β2 και το πήρε, χτυπούσε όμως κάθε μέρα εξάωρα και οχτάωρα διαβάσματος Click για ανάπτυξη... Δεν σκοπεύω να δώσω τώρα, αλλά μετά τις πανελλήνιες. Άρα 1-1,5 χρόνος εντατικά αρκεί για B2. Οκ, ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dezon Νεοφερμένο μέλος Ο dezon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2013 στις 04:23 Ο dezon έγραψε: #256 19-09-13 04:23 το zertifikat elementarstufe deutsch που δινει το palso τι επιπεδο ειναι; Α2; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Capellini Νεοφερμένο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 09:24 Ο Capellini: #257 30-09-13 09:24 Γνωρίζει κανείς τι είναι το Αυστριακό C2 Wirtschaftssprache ; Είναι όντως C2 ; Είναι περισσότερο προσανατολισμένο σε οικονομικά ή γενικά σε εργασιακές καταστάσεις ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:02 Η _fairygirl_: #258 30-09-13 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Capellini: Γνωρίζει κανείς τι είναι το Αυστριακό C2 Wirtschaftssprache ; Είναι όντως C2 ; Είναι περισσότερο προσανατολισμένο σε οικονομικά ή γενικά σε εργασιακές καταστάσεις ; Click για ανάπτυξη... Γ2 είναι όπως και το C2 του Goethe με τη μόνη διαφορά ότι αυτή η εξέταση διεξάγεται από Αυστριακό ινστιτούτο και κατ'επέκταση είναι πιο δημοφιλές στην Αυστρία. Για παραπάνω δεν ξέρω γιατί συνήθως για C2 προτιμάται το Goethe. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Capellini Νεοφερμένο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:09 Ο Capellini: #259 30-09-13 14:09 Δεν μπορώ την λογοτεχνία... Τώρα ξεκινάω τα γερμανικά και σκέφτομαι μέχρι που πρέπει να τα φτάσω... Το Αυστριακό έτσι όπως το περιγράφουν φαίνεται πιο εύκολο από το Großes. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Σεπτεμβρίου 2013 NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:12 Ο NikoTexXx: #260 30-09-13 14:12 Το αυστριακο Γ2, οσον αφορα για σπουδες, αναγνωριζεται μονο στην Αυστρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: anna-maria1 mark06 Totreno Fanimaid123 Krasti24 reliazag ag97 johnietraf ALARIXOS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μόλις τελείωσα το Λύκειο και σκέφτομαι από το Σεπτέμβρη να ξεκινησω Γερμανικά. Πιστεύετε πως τρία χρόνια μαθημάτων( ακόμη και καλοκαιρινών) αρκούν για την απόκτηση του Β2 και για ουσιαστική γνώση της γλώσσας;; (Να τονίσω πως δεν ενδιαφέρομαι για το ΚΠΓ αλλά για το Δίπλωμα GOETHE.) Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!! Επισήμανση: Το παρόν μήνυμα προήλθε από νήμα με παρόμοιο περιεχόμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Markos T. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Markos T. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2013 στις 16:49 Ο Markos T.: #247 14-07-13 16:49 Αρχική Δημοσίευση από STRATOS111: Μόλις τελείωσα το Λύκειο και σκέφτομαι από το Σεπτέμβρη να ξεκινησω Γερμανικά. Πιστεύετε πως τρία χρόνια μαθημάτων( ακόμη και καλοκαιρινών) αρκούν για την απόκτηση του Β2 και για ουσιαστική γνώση της γλώσσας;; (Να τονίσω πως δεν ενδιαφέρομαι για το ΚΠΓ αλλά για το Δίπλωμα GOETHE.) Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!! Επισήμανση: Το παρόν μήνυμα προήλθε από νήμα με παρόμοιο περιεχόμενο. Click για ανάπτυξη... Mετα απο 3 χρόνια γερμανικά δε νομίζω να μην μπορέσεις να πάρεις το Β2...ξερω κ ατομα με 2 χρόνια που το πήραν, αν τα πήγαινες καλά αυτά τα τρία χρόνια λογικά θα τα καταφέρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STRATOS111 Νεοφερμένο μέλος Ο STRATOS111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 112 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2013 στις 18:00 Ο STRATOS111: #248 14-07-13 18:00 Αρχική Δημοσίευση από Markos T.: Mετα απο 3 χρόνια γερμανικά δε νομίζω να μην μπορέσεις να πάρεις το Β2...ξερω κ ατομα με 2 χρόνια που το πήραν, αν τα πήγαινες καλά αυτά τα τρία χρόνια λογικά θα τα καταφέρεις. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την απάντηση σου. Έχεισ να μου προτείνεις κάποια βιβλία που θα ήταν καλό να χρησιμοποιήσω μέχρι να πάρω το Β2;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2013 στις 18:25 Η aggressive: #249 14-07-13 18:25 Για να πάρεις το Β2 στα γερμανικά με εντατικά μαθήματα, πόσος καιρός χρειάζεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2013 στις 22:57 Η _fairygirl_: #250 14-07-13 22:57 Αρχική Δημοσίευση από daphne4: Για να πάρεις το Β2 στα γερμανικά με εντατικά μαθήματα, πόσος καιρός χρειάζεται? Click για ανάπτυξη... Παιδιά πότε λέτε να πάρετε απόφαση ότι ακόμα και με εντατικά αν δεν στρώσεις τον απ'αυτούλη σου να διαβάσεις Β2 γιοκ; Επί του θέματος,εξαρτάται από το επίπεδο του λεξιλογίου σου και γραμματικής καθώς και απ΄το χρόνο που διαθέτεις σε προσωπικό διάβασμα. Εγώ 1 χρόνο θα κάνω προετοιμασία για Β2 και να σημειωθεί ότι δεν έχω δώσει Β1 καθώς το'παιρνα για την πλάκα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 18:54 Η aggressive: #251 15-07-13 18:54 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Παιδιά πότε λέτε να πάρετε απόφαση ότι ακόμα και με εντατικά αν δεν στρώσεις τον απ'αυτούλη σου να διαβάσεις Β2 γιοκ; Επί του θέματος,εξαρτάται από το επίπεδο του λεξιλογίου σου και γραμματικής καθώς και απ΄το χρόνο που διαθέτεις σε προσωπικό διάβασμα. Εγώ 1 χρόνο θα κάνω προετοιμασία για Β2 και να σημειωθεί ότι δεν έχω δώσει Β1 καθώς το'παιρνα για την πλάκα μου. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω λέξη απο γερμανικά. Ρώτησα σε πόσο καιρό θα μπορούσα με εντατικά μαθήματα να πάρω το B2, για να γνωρίζω και μια 3η ξένη γλώσσα. Αυτά που λες περί στρωσίματος ποπού και λοιπές βλακείες, όχι σε εμένα. Σόρι αν σου κακοφανούν τα παραπάνω, αλλά δεν μου άρεσε το προσβλητικό/επιθετικό/αλαζονικό υφάκι σου, ενώ δεν γνώριζες τίποτα για εμένα και από την στιγμή που έκανα μια απλή ερώτηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalisbarca Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 346 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 19:42 Ο mixalisbarca: #252 15-07-13 19:42 Αρχική Δημοσίευση από daphne4: Δεν ξέρω λέξη απο γερμανικά. Ρώτησα σε πόσο καιρό θα μπορούσα με εντατικά μαθήματα να πάρω το B2, για να γνωρίζω και μια 3η ξένη γλώσσα. Αυτά που λες περί στρωσίματος ποπού και λοιπές βλακείες, όχι σε εμένα. Σόρι αν σου κακοφανούν τα παραπάνω, αλλά δεν μου άρεσε το προσβλητικό/επιθετικό/αλαζονικό υφάκι σου, ενώ δεν γνώριζες τίποτα για εμένα και από την στιγμή που έκανα μια απλή ερώτηση. Click για ανάπτυξη... Πόσες γλώσσες θα μάθεις ρε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sharon den Adel Νεοφερμένο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 14:28 Ο Sharon den Adel: #253 16-07-13 14:28 Πιστεύω ότι σε ένα χρόνο μπορείς να το πάρεις άνετα, αλλά με καθημερινή μελέτη. Βλέπω όμως ότι είσαι μαθητής Β' Λυκείου οπότε φαντάζομαι ότι δε θα σου περισσεύει και πολύς χρόνος λόγω του διαβάσματος για το σχολείο. Μπορείς να ξεκινήσεις τώρα χαλαρά και να δώσεις το Σεπτέμβρη μετά τις Πανελλήνιες, δλδ σε δύο χρόνια, εάν τώρα θα πας Β' και εάν βέβαια έχεις το κουράγιο να αφιερώσεις το καλοκαίρι σου στα γερμανικά μετά από την κούραση που θα έχεις συσσωρεύσει. Γενικά εξαρτάται από το πόσο χρόνο θα αφιερώσεις και τις αντοχές σου! Πχ ένας γνωστός μου ξεκίνησε από το μηδέν και σε 7 μήνες έδωσε για Β2 και το πήρε, χτυπούσε όμως κάθε μέρα εξάωρα και οχτάωρα διαβάσματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Ιουλίου 2013 _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 14:33 Η _fairygirl_: #254 16-07-13 14:33 Αρχική Δημοσίευση από daphne4: Δεν ξέρω λέξη απο γερμανικά. Ρώτησα σε πόσο καιρό θα μπορούσα με εντατικά μαθήματα να πάρω το B2, για να γνωρίζω και μια 3η ξένη γλώσσα. Αυτά που λες περί στρωσίματος ποπού και λοιπές βλακείες, όχι σε εμένα. Σόρι αν σου κακοφανούν τα παραπάνω, αλλά δεν μου άρεσε το προσβλητικό/επιθετικό/αλαζονικό υφάκι σου, ενώ δεν γνώριζες τίποτα για εμένα και από την στιγμή που έκανα μια απλή ερώτηση. Click για ανάπτυξη... Ειλικρινά αυτό το σόρρυ που πετάτε όταν γράφετε με φουλ θυμό μέσα σας είναι τόσο γελοίο. Ναι,θεώρησα δεδομένος ότι ήδη έκανες Γερμανικά. Επί του θέματος γύρω στα 3 με 4 χρόνια. Αρχική Δημοσίευση από mixalisbarca: Πόσες γλώσσες θα μάθεις ρε; Click για ανάπτυξη... Μην το γελάς διότι ζητούμενο πλέον δεν είναι ένα Lower στα αγγλικά και τέλος ούτε 2 γλώσσες. Πλέον ζητούμενο είναι οι 3. Εγώ αν δεν σκεφτόμουν ότι επειδή μπαίνω Λύκειο θα΄χω διάβασμα θα ξεκινούσα 3η γλώσσα στάνταρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 14:18 Η aggressive: #255 17-07-13 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Sharon den Adel: Πιστεύω ότι σε ένα χρόνο μπορείς να το πάρεις άνετα, αλλά με καθημερινή μελέτη. Βλέπω όμως ότι είσαι μαθητής Β' Λυκείου οπότε φαντάζομαι ότι δε θα σου περισσεύει και πολύς χρόνος λόγω του διαβάσματος για το σχολείο. Μπορείς να ξεκινήσεις τώρα χαλαρά και να δώσεις το Σεπτέμβρη μετά τις Πανελλήνιες, δλδ σε δύο χρόνια, εάν τώρα θα πας Β' και εάν βέβαια έχεις το κουράγιο να αφιερώσεις το καλοκαίρι σου στα γερμανικά μετά από την κούραση που θα έχεις συσσωρεύσει. Γενικά εξαρτάται από το πόσο χρόνο θα αφιερώσεις και τις αντοχές σου! Πχ ένας γνωστός μου ξεκίνησε από το μηδέν και σε 7 μήνες έδωσε για Β2 και το πήρε, χτυπούσε όμως κάθε μέρα εξάωρα και οχτάωρα διαβάσματος Click για ανάπτυξη... Δεν σκοπεύω να δώσω τώρα, αλλά μετά τις πανελλήνιες. Άρα 1-1,5 χρόνος εντατικά αρκεί για B2. Οκ, ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dezon Νεοφερμένο μέλος Ο dezon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2013 στις 04:23 Ο dezon έγραψε: #256 19-09-13 04:23 το zertifikat elementarstufe deutsch που δινει το palso τι επιπεδο ειναι; Α2; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Capellini Νεοφερμένο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 09:24 Ο Capellini: #257 30-09-13 09:24 Γνωρίζει κανείς τι είναι το Αυστριακό C2 Wirtschaftssprache ; Είναι όντως C2 ; Είναι περισσότερο προσανατολισμένο σε οικονομικά ή γενικά σε εργασιακές καταστάσεις ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:02 Η _fairygirl_: #258 30-09-13 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Capellini: Γνωρίζει κανείς τι είναι το Αυστριακό C2 Wirtschaftssprache ; Είναι όντως C2 ; Είναι περισσότερο προσανατολισμένο σε οικονομικά ή γενικά σε εργασιακές καταστάσεις ; Click για ανάπτυξη... Γ2 είναι όπως και το C2 του Goethe με τη μόνη διαφορά ότι αυτή η εξέταση διεξάγεται από Αυστριακό ινστιτούτο και κατ'επέκταση είναι πιο δημοφιλές στην Αυστρία. Για παραπάνω δεν ξέρω γιατί συνήθως για C2 προτιμάται το Goethe. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Capellini Νεοφερμένο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:09 Ο Capellini: #259 30-09-13 14:09 Δεν μπορώ την λογοτεχνία... Τώρα ξεκινάω τα γερμανικά και σκέφτομαι μέχρι που πρέπει να τα φτάσω... Το Αυστριακό έτσι όπως το περιγράφουν φαίνεται πιο εύκολο από το Großes. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Σεπτεμβρίου 2013 NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:12 Ο NikoTexXx: #260 30-09-13 14:12 Το αυστριακο Γ2, οσον αφορα για σπουδες, αναγνωριζεται μονο στην Αυστρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: anna-maria1 mark06 Totreno Fanimaid123 Krasti24 reliazag ag97 johnietraf ALARIXOS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από STRATOS111: Μόλις τελείωσα το Λύκειο και σκέφτομαι από το Σεπτέμβρη να ξεκινησω Γερμανικά. Πιστεύετε πως τρία χρόνια μαθημάτων( ακόμη και καλοκαιρινών) αρκούν για την απόκτηση του Β2 και για ουσιαστική γνώση της γλώσσας;; (Να τονίσω πως δεν ενδιαφέρομαι για το ΚΠΓ αλλά για το Δίπλωμα GOETHE.) Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!! Επισήμανση: Το παρόν μήνυμα προήλθε από νήμα με παρόμοιο περιεχόμενο. Click για ανάπτυξη... Mετα απο 3 χρόνια γερμανικά δε νομίζω να μην μπορέσεις να πάρεις το Β2...ξερω κ ατομα με 2 χρόνια που το πήραν, αν τα πήγαινες καλά αυτά τα τρία χρόνια λογικά θα τα καταφέρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
STRATOS111 Νεοφερμένο μέλος Ο STRATOS111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 112 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2013 στις 18:00 Ο STRATOS111: #248 14-07-13 18:00 Αρχική Δημοσίευση από Markos T.: Mετα απο 3 χρόνια γερμανικά δε νομίζω να μην μπορέσεις να πάρεις το Β2...ξερω κ ατομα με 2 χρόνια που το πήραν, αν τα πήγαινες καλά αυτά τα τρία χρόνια λογικά θα τα καταφέρεις. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την απάντηση σου. Έχεισ να μου προτείνεις κάποια βιβλία που θα ήταν καλό να χρησιμοποιήσω μέχρι να πάρω το Β2;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2013 στις 18:25 Η aggressive: #249 14-07-13 18:25 Για να πάρεις το Β2 στα γερμανικά με εντατικά μαθήματα, πόσος καιρός χρειάζεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2013 στις 22:57 Η _fairygirl_: #250 14-07-13 22:57 Αρχική Δημοσίευση από daphne4: Για να πάρεις το Β2 στα γερμανικά με εντατικά μαθήματα, πόσος καιρός χρειάζεται? Click για ανάπτυξη... Παιδιά πότε λέτε να πάρετε απόφαση ότι ακόμα και με εντατικά αν δεν στρώσεις τον απ'αυτούλη σου να διαβάσεις Β2 γιοκ; Επί του θέματος,εξαρτάται από το επίπεδο του λεξιλογίου σου και γραμματικής καθώς και απ΄το χρόνο που διαθέτεις σε προσωπικό διάβασμα. Εγώ 1 χρόνο θα κάνω προετοιμασία για Β2 και να σημειωθεί ότι δεν έχω δώσει Β1 καθώς το'παιρνα για την πλάκα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 18:54 Η aggressive: #251 15-07-13 18:54 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Παιδιά πότε λέτε να πάρετε απόφαση ότι ακόμα και με εντατικά αν δεν στρώσεις τον απ'αυτούλη σου να διαβάσεις Β2 γιοκ; Επί του θέματος,εξαρτάται από το επίπεδο του λεξιλογίου σου και γραμματικής καθώς και απ΄το χρόνο που διαθέτεις σε προσωπικό διάβασμα. Εγώ 1 χρόνο θα κάνω προετοιμασία για Β2 και να σημειωθεί ότι δεν έχω δώσει Β1 καθώς το'παιρνα για την πλάκα μου. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω λέξη απο γερμανικά. Ρώτησα σε πόσο καιρό θα μπορούσα με εντατικά μαθήματα να πάρω το B2, για να γνωρίζω και μια 3η ξένη γλώσσα. Αυτά που λες περί στρωσίματος ποπού και λοιπές βλακείες, όχι σε εμένα. Σόρι αν σου κακοφανούν τα παραπάνω, αλλά δεν μου άρεσε το προσβλητικό/επιθετικό/αλαζονικό υφάκι σου, ενώ δεν γνώριζες τίποτα για εμένα και από την στιγμή που έκανα μια απλή ερώτηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalisbarca Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 346 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 19:42 Ο mixalisbarca: #252 15-07-13 19:42 Αρχική Δημοσίευση από daphne4: Δεν ξέρω λέξη απο γερμανικά. Ρώτησα σε πόσο καιρό θα μπορούσα με εντατικά μαθήματα να πάρω το B2, για να γνωρίζω και μια 3η ξένη γλώσσα. Αυτά που λες περί στρωσίματος ποπού και λοιπές βλακείες, όχι σε εμένα. Σόρι αν σου κακοφανούν τα παραπάνω, αλλά δεν μου άρεσε το προσβλητικό/επιθετικό/αλαζονικό υφάκι σου, ενώ δεν γνώριζες τίποτα για εμένα και από την στιγμή που έκανα μια απλή ερώτηση. Click για ανάπτυξη... Πόσες γλώσσες θα μάθεις ρε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sharon den Adel Νεοφερμένο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 14:28 Ο Sharon den Adel: #253 16-07-13 14:28 Πιστεύω ότι σε ένα χρόνο μπορείς να το πάρεις άνετα, αλλά με καθημερινή μελέτη. Βλέπω όμως ότι είσαι μαθητής Β' Λυκείου οπότε φαντάζομαι ότι δε θα σου περισσεύει και πολύς χρόνος λόγω του διαβάσματος για το σχολείο. Μπορείς να ξεκινήσεις τώρα χαλαρά και να δώσεις το Σεπτέμβρη μετά τις Πανελλήνιες, δλδ σε δύο χρόνια, εάν τώρα θα πας Β' και εάν βέβαια έχεις το κουράγιο να αφιερώσεις το καλοκαίρι σου στα γερμανικά μετά από την κούραση που θα έχεις συσσωρεύσει. Γενικά εξαρτάται από το πόσο χρόνο θα αφιερώσεις και τις αντοχές σου! Πχ ένας γνωστός μου ξεκίνησε από το μηδέν και σε 7 μήνες έδωσε για Β2 και το πήρε, χτυπούσε όμως κάθε μέρα εξάωρα και οχτάωρα διαβάσματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Ιουλίου 2013 _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 14:33 Η _fairygirl_: #254 16-07-13 14:33 Αρχική Δημοσίευση από daphne4: Δεν ξέρω λέξη απο γερμανικά. Ρώτησα σε πόσο καιρό θα μπορούσα με εντατικά μαθήματα να πάρω το B2, για να γνωρίζω και μια 3η ξένη γλώσσα. Αυτά που λες περί στρωσίματος ποπού και λοιπές βλακείες, όχι σε εμένα. Σόρι αν σου κακοφανούν τα παραπάνω, αλλά δεν μου άρεσε το προσβλητικό/επιθετικό/αλαζονικό υφάκι σου, ενώ δεν γνώριζες τίποτα για εμένα και από την στιγμή που έκανα μια απλή ερώτηση. Click για ανάπτυξη... Ειλικρινά αυτό το σόρρυ που πετάτε όταν γράφετε με φουλ θυμό μέσα σας είναι τόσο γελοίο. Ναι,θεώρησα δεδομένος ότι ήδη έκανες Γερμανικά. Επί του θέματος γύρω στα 3 με 4 χρόνια. Αρχική Δημοσίευση από mixalisbarca: Πόσες γλώσσες θα μάθεις ρε; Click για ανάπτυξη... Μην το γελάς διότι ζητούμενο πλέον δεν είναι ένα Lower στα αγγλικά και τέλος ούτε 2 γλώσσες. Πλέον ζητούμενο είναι οι 3. Εγώ αν δεν σκεφτόμουν ότι επειδή μπαίνω Λύκειο θα΄χω διάβασμα θα ξεκινούσα 3η γλώσσα στάνταρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 14:18 Η aggressive: #255 17-07-13 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Sharon den Adel: Πιστεύω ότι σε ένα χρόνο μπορείς να το πάρεις άνετα, αλλά με καθημερινή μελέτη. Βλέπω όμως ότι είσαι μαθητής Β' Λυκείου οπότε φαντάζομαι ότι δε θα σου περισσεύει και πολύς χρόνος λόγω του διαβάσματος για το σχολείο. Μπορείς να ξεκινήσεις τώρα χαλαρά και να δώσεις το Σεπτέμβρη μετά τις Πανελλήνιες, δλδ σε δύο χρόνια, εάν τώρα θα πας Β' και εάν βέβαια έχεις το κουράγιο να αφιερώσεις το καλοκαίρι σου στα γερμανικά μετά από την κούραση που θα έχεις συσσωρεύσει. Γενικά εξαρτάται από το πόσο χρόνο θα αφιερώσεις και τις αντοχές σου! Πχ ένας γνωστός μου ξεκίνησε από το μηδέν και σε 7 μήνες έδωσε για Β2 και το πήρε, χτυπούσε όμως κάθε μέρα εξάωρα και οχτάωρα διαβάσματος Click για ανάπτυξη... Δεν σκοπεύω να δώσω τώρα, αλλά μετά τις πανελλήνιες. Άρα 1-1,5 χρόνος εντατικά αρκεί για B2. Οκ, ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dezon Νεοφερμένο μέλος Ο dezon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2013 στις 04:23 Ο dezon έγραψε: #256 19-09-13 04:23 το zertifikat elementarstufe deutsch που δινει το palso τι επιπεδο ειναι; Α2; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Capellini Νεοφερμένο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 09:24 Ο Capellini: #257 30-09-13 09:24 Γνωρίζει κανείς τι είναι το Αυστριακό C2 Wirtschaftssprache ; Είναι όντως C2 ; Είναι περισσότερο προσανατολισμένο σε οικονομικά ή γενικά σε εργασιακές καταστάσεις ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:02 Η _fairygirl_: #258 30-09-13 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Capellini: Γνωρίζει κανείς τι είναι το Αυστριακό C2 Wirtschaftssprache ; Είναι όντως C2 ; Είναι περισσότερο προσανατολισμένο σε οικονομικά ή γενικά σε εργασιακές καταστάσεις ; Click για ανάπτυξη... Γ2 είναι όπως και το C2 του Goethe με τη μόνη διαφορά ότι αυτή η εξέταση διεξάγεται από Αυστριακό ινστιτούτο και κατ'επέκταση είναι πιο δημοφιλές στην Αυστρία. Για παραπάνω δεν ξέρω γιατί συνήθως για C2 προτιμάται το Goethe. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Capellini Νεοφερμένο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:09 Ο Capellini: #259 30-09-13 14:09 Δεν μπορώ την λογοτεχνία... Τώρα ξεκινάω τα γερμανικά και σκέφτομαι μέχρι που πρέπει να τα φτάσω... Το Αυστριακό έτσι όπως το περιγράφουν φαίνεται πιο εύκολο από το Großes. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Σεπτεμβρίου 2013 NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:12 Ο NikoTexXx: #260 30-09-13 14:12 Το αυστριακο Γ2, οσον αφορα για σπουδες, αναγνωριζεται μονο στην Αυστρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: anna-maria1 mark06 Totreno Fanimaid123 Krasti24 reliazag ag97 johnietraf ALARIXOS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Markos T.: Mετα απο 3 χρόνια γερμανικά δε νομίζω να μην μπορέσεις να πάρεις το Β2...ξερω κ ατομα με 2 χρόνια που το πήραν, αν τα πήγαινες καλά αυτά τα τρία χρόνια λογικά θα τα καταφέρεις. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την απάντηση σου. Έχεισ να μου προτείνεις κάποια βιβλία που θα ήταν καλό να χρησιμοποιήσω μέχρι να πάρω το Β2;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2013 στις 18:25 Η aggressive: #249 14-07-13 18:25 Για να πάρεις το Β2 στα γερμανικά με εντατικά μαθήματα, πόσος καιρός χρειάζεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2013 στις 22:57 Η _fairygirl_: #250 14-07-13 22:57 Αρχική Δημοσίευση από daphne4: Για να πάρεις το Β2 στα γερμανικά με εντατικά μαθήματα, πόσος καιρός χρειάζεται? Click για ανάπτυξη... Παιδιά πότε λέτε να πάρετε απόφαση ότι ακόμα και με εντατικά αν δεν στρώσεις τον απ'αυτούλη σου να διαβάσεις Β2 γιοκ; Επί του θέματος,εξαρτάται από το επίπεδο του λεξιλογίου σου και γραμματικής καθώς και απ΄το χρόνο που διαθέτεις σε προσωπικό διάβασμα. Εγώ 1 χρόνο θα κάνω προετοιμασία για Β2 και να σημειωθεί ότι δεν έχω δώσει Β1 καθώς το'παιρνα για την πλάκα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 18:54 Η aggressive: #251 15-07-13 18:54 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Παιδιά πότε λέτε να πάρετε απόφαση ότι ακόμα και με εντατικά αν δεν στρώσεις τον απ'αυτούλη σου να διαβάσεις Β2 γιοκ; Επί του θέματος,εξαρτάται από το επίπεδο του λεξιλογίου σου και γραμματικής καθώς και απ΄το χρόνο που διαθέτεις σε προσωπικό διάβασμα. Εγώ 1 χρόνο θα κάνω προετοιμασία για Β2 και να σημειωθεί ότι δεν έχω δώσει Β1 καθώς το'παιρνα για την πλάκα μου. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω λέξη απο γερμανικά. Ρώτησα σε πόσο καιρό θα μπορούσα με εντατικά μαθήματα να πάρω το B2, για να γνωρίζω και μια 3η ξένη γλώσσα. Αυτά που λες περί στρωσίματος ποπού και λοιπές βλακείες, όχι σε εμένα. Σόρι αν σου κακοφανούν τα παραπάνω, αλλά δεν μου άρεσε το προσβλητικό/επιθετικό/αλαζονικό υφάκι σου, ενώ δεν γνώριζες τίποτα για εμένα και από την στιγμή που έκανα μια απλή ερώτηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalisbarca Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 346 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 19:42 Ο mixalisbarca: #252 15-07-13 19:42 Αρχική Δημοσίευση από daphne4: Δεν ξέρω λέξη απο γερμανικά. Ρώτησα σε πόσο καιρό θα μπορούσα με εντατικά μαθήματα να πάρω το B2, για να γνωρίζω και μια 3η ξένη γλώσσα. Αυτά που λες περί στρωσίματος ποπού και λοιπές βλακείες, όχι σε εμένα. Σόρι αν σου κακοφανούν τα παραπάνω, αλλά δεν μου άρεσε το προσβλητικό/επιθετικό/αλαζονικό υφάκι σου, ενώ δεν γνώριζες τίποτα για εμένα και από την στιγμή που έκανα μια απλή ερώτηση. Click για ανάπτυξη... Πόσες γλώσσες θα μάθεις ρε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sharon den Adel Νεοφερμένο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 14:28 Ο Sharon den Adel: #253 16-07-13 14:28 Πιστεύω ότι σε ένα χρόνο μπορείς να το πάρεις άνετα, αλλά με καθημερινή μελέτη. Βλέπω όμως ότι είσαι μαθητής Β' Λυκείου οπότε φαντάζομαι ότι δε θα σου περισσεύει και πολύς χρόνος λόγω του διαβάσματος για το σχολείο. Μπορείς να ξεκινήσεις τώρα χαλαρά και να δώσεις το Σεπτέμβρη μετά τις Πανελλήνιες, δλδ σε δύο χρόνια, εάν τώρα θα πας Β' και εάν βέβαια έχεις το κουράγιο να αφιερώσεις το καλοκαίρι σου στα γερμανικά μετά από την κούραση που θα έχεις συσσωρεύσει. Γενικά εξαρτάται από το πόσο χρόνο θα αφιερώσεις και τις αντοχές σου! Πχ ένας γνωστός μου ξεκίνησε από το μηδέν και σε 7 μήνες έδωσε για Β2 και το πήρε, χτυπούσε όμως κάθε μέρα εξάωρα και οχτάωρα διαβάσματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Ιουλίου 2013 _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 14:33 Η _fairygirl_: #254 16-07-13 14:33 Αρχική Δημοσίευση από daphne4: Δεν ξέρω λέξη απο γερμανικά. Ρώτησα σε πόσο καιρό θα μπορούσα με εντατικά μαθήματα να πάρω το B2, για να γνωρίζω και μια 3η ξένη γλώσσα. Αυτά που λες περί στρωσίματος ποπού και λοιπές βλακείες, όχι σε εμένα. Σόρι αν σου κακοφανούν τα παραπάνω, αλλά δεν μου άρεσε το προσβλητικό/επιθετικό/αλαζονικό υφάκι σου, ενώ δεν γνώριζες τίποτα για εμένα και από την στιγμή που έκανα μια απλή ερώτηση. Click για ανάπτυξη... Ειλικρινά αυτό το σόρρυ που πετάτε όταν γράφετε με φουλ θυμό μέσα σας είναι τόσο γελοίο. Ναι,θεώρησα δεδομένος ότι ήδη έκανες Γερμανικά. Επί του θέματος γύρω στα 3 με 4 χρόνια. Αρχική Δημοσίευση από mixalisbarca: Πόσες γλώσσες θα μάθεις ρε; Click για ανάπτυξη... Μην το γελάς διότι ζητούμενο πλέον δεν είναι ένα Lower στα αγγλικά και τέλος ούτε 2 γλώσσες. Πλέον ζητούμενο είναι οι 3. Εγώ αν δεν σκεφτόμουν ότι επειδή μπαίνω Λύκειο θα΄χω διάβασμα θα ξεκινούσα 3η γλώσσα στάνταρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 14:18 Η aggressive: #255 17-07-13 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Sharon den Adel: Πιστεύω ότι σε ένα χρόνο μπορείς να το πάρεις άνετα, αλλά με καθημερινή μελέτη. Βλέπω όμως ότι είσαι μαθητής Β' Λυκείου οπότε φαντάζομαι ότι δε θα σου περισσεύει και πολύς χρόνος λόγω του διαβάσματος για το σχολείο. Μπορείς να ξεκινήσεις τώρα χαλαρά και να δώσεις το Σεπτέμβρη μετά τις Πανελλήνιες, δλδ σε δύο χρόνια, εάν τώρα θα πας Β' και εάν βέβαια έχεις το κουράγιο να αφιερώσεις το καλοκαίρι σου στα γερμανικά μετά από την κούραση που θα έχεις συσσωρεύσει. Γενικά εξαρτάται από το πόσο χρόνο θα αφιερώσεις και τις αντοχές σου! Πχ ένας γνωστός μου ξεκίνησε από το μηδέν και σε 7 μήνες έδωσε για Β2 και το πήρε, χτυπούσε όμως κάθε μέρα εξάωρα και οχτάωρα διαβάσματος Click για ανάπτυξη... Δεν σκοπεύω να δώσω τώρα, αλλά μετά τις πανελλήνιες. Άρα 1-1,5 χρόνος εντατικά αρκεί για B2. Οκ, ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dezon Νεοφερμένο μέλος Ο dezon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2013 στις 04:23 Ο dezon έγραψε: #256 19-09-13 04:23 το zertifikat elementarstufe deutsch που δινει το palso τι επιπεδο ειναι; Α2; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Capellini Νεοφερμένο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 09:24 Ο Capellini: #257 30-09-13 09:24 Γνωρίζει κανείς τι είναι το Αυστριακό C2 Wirtschaftssprache ; Είναι όντως C2 ; Είναι περισσότερο προσανατολισμένο σε οικονομικά ή γενικά σε εργασιακές καταστάσεις ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:02 Η _fairygirl_: #258 30-09-13 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Capellini: Γνωρίζει κανείς τι είναι το Αυστριακό C2 Wirtschaftssprache ; Είναι όντως C2 ; Είναι περισσότερο προσανατολισμένο σε οικονομικά ή γενικά σε εργασιακές καταστάσεις ; Click για ανάπτυξη... Γ2 είναι όπως και το C2 του Goethe με τη μόνη διαφορά ότι αυτή η εξέταση διεξάγεται από Αυστριακό ινστιτούτο και κατ'επέκταση είναι πιο δημοφιλές στην Αυστρία. Για παραπάνω δεν ξέρω γιατί συνήθως για C2 προτιμάται το Goethe. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Capellini Νεοφερμένο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:09 Ο Capellini: #259 30-09-13 14:09 Δεν μπορώ την λογοτεχνία... Τώρα ξεκινάω τα γερμανικά και σκέφτομαι μέχρι που πρέπει να τα φτάσω... Το Αυστριακό έτσι όπως το περιγράφουν φαίνεται πιο εύκολο από το Großes. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Σεπτεμβρίου 2013 NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:12 Ο NikoTexXx: #260 30-09-13 14:12 Το αυστριακο Γ2, οσον αφορα για σπουδες, αναγνωριζεται μονο στην Αυστρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: anna-maria1 mark06 Totreno Fanimaid123 Krasti24 reliazag ag97 johnietraf ALARIXOS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για να πάρεις το Β2 στα γερμανικά με εντατικά μαθήματα, πόσος καιρός χρειάζεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2013 στις 22:57 Η _fairygirl_: #250 14-07-13 22:57 Αρχική Δημοσίευση από daphne4: Για να πάρεις το Β2 στα γερμανικά με εντατικά μαθήματα, πόσος καιρός χρειάζεται? Click για ανάπτυξη... Παιδιά πότε λέτε να πάρετε απόφαση ότι ακόμα και με εντατικά αν δεν στρώσεις τον απ'αυτούλη σου να διαβάσεις Β2 γιοκ; Επί του θέματος,εξαρτάται από το επίπεδο του λεξιλογίου σου και γραμματικής καθώς και απ΄το χρόνο που διαθέτεις σε προσωπικό διάβασμα. Εγώ 1 χρόνο θα κάνω προετοιμασία για Β2 και να σημειωθεί ότι δεν έχω δώσει Β1 καθώς το'παιρνα για την πλάκα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 18:54 Η aggressive: #251 15-07-13 18:54 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Παιδιά πότε λέτε να πάρετε απόφαση ότι ακόμα και με εντατικά αν δεν στρώσεις τον απ'αυτούλη σου να διαβάσεις Β2 γιοκ; Επί του θέματος,εξαρτάται από το επίπεδο του λεξιλογίου σου και γραμματικής καθώς και απ΄το χρόνο που διαθέτεις σε προσωπικό διάβασμα. Εγώ 1 χρόνο θα κάνω προετοιμασία για Β2 και να σημειωθεί ότι δεν έχω δώσει Β1 καθώς το'παιρνα για την πλάκα μου. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω λέξη απο γερμανικά. Ρώτησα σε πόσο καιρό θα μπορούσα με εντατικά μαθήματα να πάρω το B2, για να γνωρίζω και μια 3η ξένη γλώσσα. Αυτά που λες περί στρωσίματος ποπού και λοιπές βλακείες, όχι σε εμένα. Σόρι αν σου κακοφανούν τα παραπάνω, αλλά δεν μου άρεσε το προσβλητικό/επιθετικό/αλαζονικό υφάκι σου, ενώ δεν γνώριζες τίποτα για εμένα και από την στιγμή που έκανα μια απλή ερώτηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalisbarca Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 346 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 19:42 Ο mixalisbarca: #252 15-07-13 19:42 Αρχική Δημοσίευση από daphne4: Δεν ξέρω λέξη απο γερμανικά. Ρώτησα σε πόσο καιρό θα μπορούσα με εντατικά μαθήματα να πάρω το B2, για να γνωρίζω και μια 3η ξένη γλώσσα. Αυτά που λες περί στρωσίματος ποπού και λοιπές βλακείες, όχι σε εμένα. Σόρι αν σου κακοφανούν τα παραπάνω, αλλά δεν μου άρεσε το προσβλητικό/επιθετικό/αλαζονικό υφάκι σου, ενώ δεν γνώριζες τίποτα για εμένα και από την στιγμή που έκανα μια απλή ερώτηση. Click για ανάπτυξη... Πόσες γλώσσες θα μάθεις ρε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sharon den Adel Νεοφερμένο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 14:28 Ο Sharon den Adel: #253 16-07-13 14:28 Πιστεύω ότι σε ένα χρόνο μπορείς να το πάρεις άνετα, αλλά με καθημερινή μελέτη. Βλέπω όμως ότι είσαι μαθητής Β' Λυκείου οπότε φαντάζομαι ότι δε θα σου περισσεύει και πολύς χρόνος λόγω του διαβάσματος για το σχολείο. Μπορείς να ξεκινήσεις τώρα χαλαρά και να δώσεις το Σεπτέμβρη μετά τις Πανελλήνιες, δλδ σε δύο χρόνια, εάν τώρα θα πας Β' και εάν βέβαια έχεις το κουράγιο να αφιερώσεις το καλοκαίρι σου στα γερμανικά μετά από την κούραση που θα έχεις συσσωρεύσει. Γενικά εξαρτάται από το πόσο χρόνο θα αφιερώσεις και τις αντοχές σου! Πχ ένας γνωστός μου ξεκίνησε από το μηδέν και σε 7 μήνες έδωσε για Β2 και το πήρε, χτυπούσε όμως κάθε μέρα εξάωρα και οχτάωρα διαβάσματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Ιουλίου 2013 _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 14:33 Η _fairygirl_: #254 16-07-13 14:33 Αρχική Δημοσίευση από daphne4: Δεν ξέρω λέξη απο γερμανικά. Ρώτησα σε πόσο καιρό θα μπορούσα με εντατικά μαθήματα να πάρω το B2, για να γνωρίζω και μια 3η ξένη γλώσσα. Αυτά που λες περί στρωσίματος ποπού και λοιπές βλακείες, όχι σε εμένα. Σόρι αν σου κακοφανούν τα παραπάνω, αλλά δεν μου άρεσε το προσβλητικό/επιθετικό/αλαζονικό υφάκι σου, ενώ δεν γνώριζες τίποτα για εμένα και από την στιγμή που έκανα μια απλή ερώτηση. Click για ανάπτυξη... Ειλικρινά αυτό το σόρρυ που πετάτε όταν γράφετε με φουλ θυμό μέσα σας είναι τόσο γελοίο. Ναι,θεώρησα δεδομένος ότι ήδη έκανες Γερμανικά. Επί του θέματος γύρω στα 3 με 4 χρόνια. Αρχική Δημοσίευση από mixalisbarca: Πόσες γλώσσες θα μάθεις ρε; Click για ανάπτυξη... Μην το γελάς διότι ζητούμενο πλέον δεν είναι ένα Lower στα αγγλικά και τέλος ούτε 2 γλώσσες. Πλέον ζητούμενο είναι οι 3. Εγώ αν δεν σκεφτόμουν ότι επειδή μπαίνω Λύκειο θα΄χω διάβασμα θα ξεκινούσα 3η γλώσσα στάνταρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 14:18 Η aggressive: #255 17-07-13 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Sharon den Adel: Πιστεύω ότι σε ένα χρόνο μπορείς να το πάρεις άνετα, αλλά με καθημερινή μελέτη. Βλέπω όμως ότι είσαι μαθητής Β' Λυκείου οπότε φαντάζομαι ότι δε θα σου περισσεύει και πολύς χρόνος λόγω του διαβάσματος για το σχολείο. Μπορείς να ξεκινήσεις τώρα χαλαρά και να δώσεις το Σεπτέμβρη μετά τις Πανελλήνιες, δλδ σε δύο χρόνια, εάν τώρα θα πας Β' και εάν βέβαια έχεις το κουράγιο να αφιερώσεις το καλοκαίρι σου στα γερμανικά μετά από την κούραση που θα έχεις συσσωρεύσει. Γενικά εξαρτάται από το πόσο χρόνο θα αφιερώσεις και τις αντοχές σου! Πχ ένας γνωστός μου ξεκίνησε από το μηδέν και σε 7 μήνες έδωσε για Β2 και το πήρε, χτυπούσε όμως κάθε μέρα εξάωρα και οχτάωρα διαβάσματος Click για ανάπτυξη... Δεν σκοπεύω να δώσω τώρα, αλλά μετά τις πανελλήνιες. Άρα 1-1,5 χρόνος εντατικά αρκεί για B2. Οκ, ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dezon Νεοφερμένο μέλος Ο dezon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2013 στις 04:23 Ο dezon έγραψε: #256 19-09-13 04:23 το zertifikat elementarstufe deutsch που δινει το palso τι επιπεδο ειναι; Α2; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Capellini Νεοφερμένο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 09:24 Ο Capellini: #257 30-09-13 09:24 Γνωρίζει κανείς τι είναι το Αυστριακό C2 Wirtschaftssprache ; Είναι όντως C2 ; Είναι περισσότερο προσανατολισμένο σε οικονομικά ή γενικά σε εργασιακές καταστάσεις ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:02 Η _fairygirl_: #258 30-09-13 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Capellini: Γνωρίζει κανείς τι είναι το Αυστριακό C2 Wirtschaftssprache ; Είναι όντως C2 ; Είναι περισσότερο προσανατολισμένο σε οικονομικά ή γενικά σε εργασιακές καταστάσεις ; Click για ανάπτυξη... Γ2 είναι όπως και το C2 του Goethe με τη μόνη διαφορά ότι αυτή η εξέταση διεξάγεται από Αυστριακό ινστιτούτο και κατ'επέκταση είναι πιο δημοφιλές στην Αυστρία. Για παραπάνω δεν ξέρω γιατί συνήθως για C2 προτιμάται το Goethe. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Capellini Νεοφερμένο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:09 Ο Capellini: #259 30-09-13 14:09 Δεν μπορώ την λογοτεχνία... Τώρα ξεκινάω τα γερμανικά και σκέφτομαι μέχρι που πρέπει να τα φτάσω... Το Αυστριακό έτσι όπως το περιγράφουν φαίνεται πιο εύκολο από το Großes. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Σεπτεμβρίου 2013 NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:12 Ο NikoTexXx: #260 30-09-13 14:12 Το αυστριακο Γ2, οσον αφορα για σπουδες, αναγνωριζεται μονο στην Αυστρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: anna-maria1 mark06 Totreno Fanimaid123 Krasti24 reliazag ag97 johnietraf ALARIXOS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από daphne4: Για να πάρεις το Β2 στα γερμανικά με εντατικά μαθήματα, πόσος καιρός χρειάζεται? Click για ανάπτυξη... Παιδιά πότε λέτε να πάρετε απόφαση ότι ακόμα και με εντατικά αν δεν στρώσεις τον απ'αυτούλη σου να διαβάσεις Β2 γιοκ; Επί του θέματος,εξαρτάται από το επίπεδο του λεξιλογίου σου και γραμματικής καθώς και απ΄το χρόνο που διαθέτεις σε προσωπικό διάβασμα. Εγώ 1 χρόνο θα κάνω προετοιμασία για Β2 και να σημειωθεί ότι δεν έχω δώσει Β1 καθώς το'παιρνα για την πλάκα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 18:54 Η aggressive: #251 15-07-13 18:54 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Παιδιά πότε λέτε να πάρετε απόφαση ότι ακόμα και με εντατικά αν δεν στρώσεις τον απ'αυτούλη σου να διαβάσεις Β2 γιοκ; Επί του θέματος,εξαρτάται από το επίπεδο του λεξιλογίου σου και γραμματικής καθώς και απ΄το χρόνο που διαθέτεις σε προσωπικό διάβασμα. Εγώ 1 χρόνο θα κάνω προετοιμασία για Β2 και να σημειωθεί ότι δεν έχω δώσει Β1 καθώς το'παιρνα για την πλάκα μου. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω λέξη απο γερμανικά. Ρώτησα σε πόσο καιρό θα μπορούσα με εντατικά μαθήματα να πάρω το B2, για να γνωρίζω και μια 3η ξένη γλώσσα. Αυτά που λες περί στρωσίματος ποπού και λοιπές βλακείες, όχι σε εμένα. Σόρι αν σου κακοφανούν τα παραπάνω, αλλά δεν μου άρεσε το προσβλητικό/επιθετικό/αλαζονικό υφάκι σου, ενώ δεν γνώριζες τίποτα για εμένα και από την στιγμή που έκανα μια απλή ερώτηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalisbarca Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 346 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 19:42 Ο mixalisbarca: #252 15-07-13 19:42 Αρχική Δημοσίευση από daphne4: Δεν ξέρω λέξη απο γερμανικά. Ρώτησα σε πόσο καιρό θα μπορούσα με εντατικά μαθήματα να πάρω το B2, για να γνωρίζω και μια 3η ξένη γλώσσα. Αυτά που λες περί στρωσίματος ποπού και λοιπές βλακείες, όχι σε εμένα. Σόρι αν σου κακοφανούν τα παραπάνω, αλλά δεν μου άρεσε το προσβλητικό/επιθετικό/αλαζονικό υφάκι σου, ενώ δεν γνώριζες τίποτα για εμένα και από την στιγμή που έκανα μια απλή ερώτηση. Click για ανάπτυξη... Πόσες γλώσσες θα μάθεις ρε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sharon den Adel Νεοφερμένο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 14:28 Ο Sharon den Adel: #253 16-07-13 14:28 Πιστεύω ότι σε ένα χρόνο μπορείς να το πάρεις άνετα, αλλά με καθημερινή μελέτη. Βλέπω όμως ότι είσαι μαθητής Β' Λυκείου οπότε φαντάζομαι ότι δε θα σου περισσεύει και πολύς χρόνος λόγω του διαβάσματος για το σχολείο. Μπορείς να ξεκινήσεις τώρα χαλαρά και να δώσεις το Σεπτέμβρη μετά τις Πανελλήνιες, δλδ σε δύο χρόνια, εάν τώρα θα πας Β' και εάν βέβαια έχεις το κουράγιο να αφιερώσεις το καλοκαίρι σου στα γερμανικά μετά από την κούραση που θα έχεις συσσωρεύσει. Γενικά εξαρτάται από το πόσο χρόνο θα αφιερώσεις και τις αντοχές σου! Πχ ένας γνωστός μου ξεκίνησε από το μηδέν και σε 7 μήνες έδωσε για Β2 και το πήρε, χτυπούσε όμως κάθε μέρα εξάωρα και οχτάωρα διαβάσματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Ιουλίου 2013 _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 14:33 Η _fairygirl_: #254 16-07-13 14:33 Αρχική Δημοσίευση από daphne4: Δεν ξέρω λέξη απο γερμανικά. Ρώτησα σε πόσο καιρό θα μπορούσα με εντατικά μαθήματα να πάρω το B2, για να γνωρίζω και μια 3η ξένη γλώσσα. Αυτά που λες περί στρωσίματος ποπού και λοιπές βλακείες, όχι σε εμένα. Σόρι αν σου κακοφανούν τα παραπάνω, αλλά δεν μου άρεσε το προσβλητικό/επιθετικό/αλαζονικό υφάκι σου, ενώ δεν γνώριζες τίποτα για εμένα και από την στιγμή που έκανα μια απλή ερώτηση. Click για ανάπτυξη... Ειλικρινά αυτό το σόρρυ που πετάτε όταν γράφετε με φουλ θυμό μέσα σας είναι τόσο γελοίο. Ναι,θεώρησα δεδομένος ότι ήδη έκανες Γερμανικά. Επί του θέματος γύρω στα 3 με 4 χρόνια. Αρχική Δημοσίευση από mixalisbarca: Πόσες γλώσσες θα μάθεις ρε; Click για ανάπτυξη... Μην το γελάς διότι ζητούμενο πλέον δεν είναι ένα Lower στα αγγλικά και τέλος ούτε 2 γλώσσες. Πλέον ζητούμενο είναι οι 3. Εγώ αν δεν σκεφτόμουν ότι επειδή μπαίνω Λύκειο θα΄χω διάβασμα θα ξεκινούσα 3η γλώσσα στάνταρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 14:18 Η aggressive: #255 17-07-13 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Sharon den Adel: Πιστεύω ότι σε ένα χρόνο μπορείς να το πάρεις άνετα, αλλά με καθημερινή μελέτη. Βλέπω όμως ότι είσαι μαθητής Β' Λυκείου οπότε φαντάζομαι ότι δε θα σου περισσεύει και πολύς χρόνος λόγω του διαβάσματος για το σχολείο. Μπορείς να ξεκινήσεις τώρα χαλαρά και να δώσεις το Σεπτέμβρη μετά τις Πανελλήνιες, δλδ σε δύο χρόνια, εάν τώρα θα πας Β' και εάν βέβαια έχεις το κουράγιο να αφιερώσεις το καλοκαίρι σου στα γερμανικά μετά από την κούραση που θα έχεις συσσωρεύσει. Γενικά εξαρτάται από το πόσο χρόνο θα αφιερώσεις και τις αντοχές σου! Πχ ένας γνωστός μου ξεκίνησε από το μηδέν και σε 7 μήνες έδωσε για Β2 και το πήρε, χτυπούσε όμως κάθε μέρα εξάωρα και οχτάωρα διαβάσματος Click για ανάπτυξη... Δεν σκοπεύω να δώσω τώρα, αλλά μετά τις πανελλήνιες. Άρα 1-1,5 χρόνος εντατικά αρκεί για B2. Οκ, ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dezon Νεοφερμένο μέλος Ο dezon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2013 στις 04:23 Ο dezon έγραψε: #256 19-09-13 04:23 το zertifikat elementarstufe deutsch που δινει το palso τι επιπεδο ειναι; Α2; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Capellini Νεοφερμένο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 09:24 Ο Capellini: #257 30-09-13 09:24 Γνωρίζει κανείς τι είναι το Αυστριακό C2 Wirtschaftssprache ; Είναι όντως C2 ; Είναι περισσότερο προσανατολισμένο σε οικονομικά ή γενικά σε εργασιακές καταστάσεις ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:02 Η _fairygirl_: #258 30-09-13 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Capellini: Γνωρίζει κανείς τι είναι το Αυστριακό C2 Wirtschaftssprache ; Είναι όντως C2 ; Είναι περισσότερο προσανατολισμένο σε οικονομικά ή γενικά σε εργασιακές καταστάσεις ; Click για ανάπτυξη... Γ2 είναι όπως και το C2 του Goethe με τη μόνη διαφορά ότι αυτή η εξέταση διεξάγεται από Αυστριακό ινστιτούτο και κατ'επέκταση είναι πιο δημοφιλές στην Αυστρία. Για παραπάνω δεν ξέρω γιατί συνήθως για C2 προτιμάται το Goethe. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Capellini Νεοφερμένο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:09 Ο Capellini: #259 30-09-13 14:09 Δεν μπορώ την λογοτεχνία... Τώρα ξεκινάω τα γερμανικά και σκέφτομαι μέχρι που πρέπει να τα φτάσω... Το Αυστριακό έτσι όπως το περιγράφουν φαίνεται πιο εύκολο από το Großes. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Σεπτεμβρίου 2013 NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:12 Ο NikoTexXx: #260 30-09-13 14:12 Το αυστριακο Γ2, οσον αφορα για σπουδες, αναγνωριζεται μονο στην Αυστρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: anna-maria1 mark06 Totreno Fanimaid123 Krasti24 reliazag ag97 johnietraf ALARIXOS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Παιδιά πότε λέτε να πάρετε απόφαση ότι ακόμα και με εντατικά αν δεν στρώσεις τον απ'αυτούλη σου να διαβάσεις Β2 γιοκ; Επί του θέματος,εξαρτάται από το επίπεδο του λεξιλογίου σου και γραμματικής καθώς και απ΄το χρόνο που διαθέτεις σε προσωπικό διάβασμα. Εγώ 1 χρόνο θα κάνω προετοιμασία για Β2 και να σημειωθεί ότι δεν έχω δώσει Β1 καθώς το'παιρνα για την πλάκα μου. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω λέξη απο γερμανικά. Ρώτησα σε πόσο καιρό θα μπορούσα με εντατικά μαθήματα να πάρω το B2, για να γνωρίζω και μια 3η ξένη γλώσσα. Αυτά που λες περί στρωσίματος ποπού και λοιπές βλακείες, όχι σε εμένα. Σόρι αν σου κακοφανούν τα παραπάνω, αλλά δεν μου άρεσε το προσβλητικό/επιθετικό/αλαζονικό υφάκι σου, ενώ δεν γνώριζες τίποτα για εμένα και από την στιγμή που έκανα μια απλή ερώτηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mixalisbarca Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 346 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 19:42 Ο mixalisbarca: #252 15-07-13 19:42 Αρχική Δημοσίευση από daphne4: Δεν ξέρω λέξη απο γερμανικά. Ρώτησα σε πόσο καιρό θα μπορούσα με εντατικά μαθήματα να πάρω το B2, για να γνωρίζω και μια 3η ξένη γλώσσα. Αυτά που λες περί στρωσίματος ποπού και λοιπές βλακείες, όχι σε εμένα. Σόρι αν σου κακοφανούν τα παραπάνω, αλλά δεν μου άρεσε το προσβλητικό/επιθετικό/αλαζονικό υφάκι σου, ενώ δεν γνώριζες τίποτα για εμένα και από την στιγμή που έκανα μια απλή ερώτηση. Click για ανάπτυξη... Πόσες γλώσσες θα μάθεις ρε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sharon den Adel Νεοφερμένο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 14:28 Ο Sharon den Adel: #253 16-07-13 14:28 Πιστεύω ότι σε ένα χρόνο μπορείς να το πάρεις άνετα, αλλά με καθημερινή μελέτη. Βλέπω όμως ότι είσαι μαθητής Β' Λυκείου οπότε φαντάζομαι ότι δε θα σου περισσεύει και πολύς χρόνος λόγω του διαβάσματος για το σχολείο. Μπορείς να ξεκινήσεις τώρα χαλαρά και να δώσεις το Σεπτέμβρη μετά τις Πανελλήνιες, δλδ σε δύο χρόνια, εάν τώρα θα πας Β' και εάν βέβαια έχεις το κουράγιο να αφιερώσεις το καλοκαίρι σου στα γερμανικά μετά από την κούραση που θα έχεις συσσωρεύσει. Γενικά εξαρτάται από το πόσο χρόνο θα αφιερώσεις και τις αντοχές σου! Πχ ένας γνωστός μου ξεκίνησε από το μηδέν και σε 7 μήνες έδωσε για Β2 και το πήρε, χτυπούσε όμως κάθε μέρα εξάωρα και οχτάωρα διαβάσματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Ιουλίου 2013 _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 14:33 Η _fairygirl_: #254 16-07-13 14:33 Αρχική Δημοσίευση από daphne4: Δεν ξέρω λέξη απο γερμανικά. Ρώτησα σε πόσο καιρό θα μπορούσα με εντατικά μαθήματα να πάρω το B2, για να γνωρίζω και μια 3η ξένη γλώσσα. Αυτά που λες περί στρωσίματος ποπού και λοιπές βλακείες, όχι σε εμένα. Σόρι αν σου κακοφανούν τα παραπάνω, αλλά δεν μου άρεσε το προσβλητικό/επιθετικό/αλαζονικό υφάκι σου, ενώ δεν γνώριζες τίποτα για εμένα και από την στιγμή που έκανα μια απλή ερώτηση. Click για ανάπτυξη... Ειλικρινά αυτό το σόρρυ που πετάτε όταν γράφετε με φουλ θυμό μέσα σας είναι τόσο γελοίο. Ναι,θεώρησα δεδομένος ότι ήδη έκανες Γερμανικά. Επί του θέματος γύρω στα 3 με 4 χρόνια. Αρχική Δημοσίευση από mixalisbarca: Πόσες γλώσσες θα μάθεις ρε; Click για ανάπτυξη... Μην το γελάς διότι ζητούμενο πλέον δεν είναι ένα Lower στα αγγλικά και τέλος ούτε 2 γλώσσες. Πλέον ζητούμενο είναι οι 3. Εγώ αν δεν σκεφτόμουν ότι επειδή μπαίνω Λύκειο θα΄χω διάβασμα θα ξεκινούσα 3η γλώσσα στάνταρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 14:18 Η aggressive: #255 17-07-13 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Sharon den Adel: Πιστεύω ότι σε ένα χρόνο μπορείς να το πάρεις άνετα, αλλά με καθημερινή μελέτη. Βλέπω όμως ότι είσαι μαθητής Β' Λυκείου οπότε φαντάζομαι ότι δε θα σου περισσεύει και πολύς χρόνος λόγω του διαβάσματος για το σχολείο. Μπορείς να ξεκινήσεις τώρα χαλαρά και να δώσεις το Σεπτέμβρη μετά τις Πανελλήνιες, δλδ σε δύο χρόνια, εάν τώρα θα πας Β' και εάν βέβαια έχεις το κουράγιο να αφιερώσεις το καλοκαίρι σου στα γερμανικά μετά από την κούραση που θα έχεις συσσωρεύσει. Γενικά εξαρτάται από το πόσο χρόνο θα αφιερώσεις και τις αντοχές σου! Πχ ένας γνωστός μου ξεκίνησε από το μηδέν και σε 7 μήνες έδωσε για Β2 και το πήρε, χτυπούσε όμως κάθε μέρα εξάωρα και οχτάωρα διαβάσματος Click για ανάπτυξη... Δεν σκοπεύω να δώσω τώρα, αλλά μετά τις πανελλήνιες. Άρα 1-1,5 χρόνος εντατικά αρκεί για B2. Οκ, ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dezon Νεοφερμένο μέλος Ο dezon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2013 στις 04:23 Ο dezon έγραψε: #256 19-09-13 04:23 το zertifikat elementarstufe deutsch που δινει το palso τι επιπεδο ειναι; Α2; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Capellini Νεοφερμένο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 09:24 Ο Capellini: #257 30-09-13 09:24 Γνωρίζει κανείς τι είναι το Αυστριακό C2 Wirtschaftssprache ; Είναι όντως C2 ; Είναι περισσότερο προσανατολισμένο σε οικονομικά ή γενικά σε εργασιακές καταστάσεις ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:02 Η _fairygirl_: #258 30-09-13 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Capellini: Γνωρίζει κανείς τι είναι το Αυστριακό C2 Wirtschaftssprache ; Είναι όντως C2 ; Είναι περισσότερο προσανατολισμένο σε οικονομικά ή γενικά σε εργασιακές καταστάσεις ; Click για ανάπτυξη... Γ2 είναι όπως και το C2 του Goethe με τη μόνη διαφορά ότι αυτή η εξέταση διεξάγεται από Αυστριακό ινστιτούτο και κατ'επέκταση είναι πιο δημοφιλές στην Αυστρία. Για παραπάνω δεν ξέρω γιατί συνήθως για C2 προτιμάται το Goethe. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Capellini Νεοφερμένο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:09 Ο Capellini: #259 30-09-13 14:09 Δεν μπορώ την λογοτεχνία... Τώρα ξεκινάω τα γερμανικά και σκέφτομαι μέχρι που πρέπει να τα φτάσω... Το Αυστριακό έτσι όπως το περιγράφουν φαίνεται πιο εύκολο από το Großes. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Σεπτεμβρίου 2013 NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:12 Ο NikoTexXx: #260 30-09-13 14:12 Το αυστριακο Γ2, οσον αφορα για σπουδες, αναγνωριζεται μονο στην Αυστρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: anna-maria1 mark06 Totreno Fanimaid123 Krasti24 reliazag ag97 johnietraf ALARIXOS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από daphne4: Δεν ξέρω λέξη απο γερμανικά. Ρώτησα σε πόσο καιρό θα μπορούσα με εντατικά μαθήματα να πάρω το B2, για να γνωρίζω και μια 3η ξένη γλώσσα. Αυτά που λες περί στρωσίματος ποπού και λοιπές βλακείες, όχι σε εμένα. Σόρι αν σου κακοφανούν τα παραπάνω, αλλά δεν μου άρεσε το προσβλητικό/επιθετικό/αλαζονικό υφάκι σου, ενώ δεν γνώριζες τίποτα για εμένα και από την στιγμή που έκανα μια απλή ερώτηση. Click για ανάπτυξη... Πόσες γλώσσες θα μάθεις ρε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sharon den Adel Νεοφερμένο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 14:28 Ο Sharon den Adel: #253 16-07-13 14:28 Πιστεύω ότι σε ένα χρόνο μπορείς να το πάρεις άνετα, αλλά με καθημερινή μελέτη. Βλέπω όμως ότι είσαι μαθητής Β' Λυκείου οπότε φαντάζομαι ότι δε θα σου περισσεύει και πολύς χρόνος λόγω του διαβάσματος για το σχολείο. Μπορείς να ξεκινήσεις τώρα χαλαρά και να δώσεις το Σεπτέμβρη μετά τις Πανελλήνιες, δλδ σε δύο χρόνια, εάν τώρα θα πας Β' και εάν βέβαια έχεις το κουράγιο να αφιερώσεις το καλοκαίρι σου στα γερμανικά μετά από την κούραση που θα έχεις συσσωρεύσει. Γενικά εξαρτάται από το πόσο χρόνο θα αφιερώσεις και τις αντοχές σου! Πχ ένας γνωστός μου ξεκίνησε από το μηδέν και σε 7 μήνες έδωσε για Β2 και το πήρε, χτυπούσε όμως κάθε μέρα εξάωρα και οχτάωρα διαβάσματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Ιουλίου 2013 _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 14:33 Η _fairygirl_: #254 16-07-13 14:33 Αρχική Δημοσίευση από daphne4: Δεν ξέρω λέξη απο γερμανικά. Ρώτησα σε πόσο καιρό θα μπορούσα με εντατικά μαθήματα να πάρω το B2, για να γνωρίζω και μια 3η ξένη γλώσσα. Αυτά που λες περί στρωσίματος ποπού και λοιπές βλακείες, όχι σε εμένα. Σόρι αν σου κακοφανούν τα παραπάνω, αλλά δεν μου άρεσε το προσβλητικό/επιθετικό/αλαζονικό υφάκι σου, ενώ δεν γνώριζες τίποτα για εμένα και από την στιγμή που έκανα μια απλή ερώτηση. Click για ανάπτυξη... Ειλικρινά αυτό το σόρρυ που πετάτε όταν γράφετε με φουλ θυμό μέσα σας είναι τόσο γελοίο. Ναι,θεώρησα δεδομένος ότι ήδη έκανες Γερμανικά. Επί του θέματος γύρω στα 3 με 4 χρόνια. Αρχική Δημοσίευση από mixalisbarca: Πόσες γλώσσες θα μάθεις ρε; Click για ανάπτυξη... Μην το γελάς διότι ζητούμενο πλέον δεν είναι ένα Lower στα αγγλικά και τέλος ούτε 2 γλώσσες. Πλέον ζητούμενο είναι οι 3. Εγώ αν δεν σκεφτόμουν ότι επειδή μπαίνω Λύκειο θα΄χω διάβασμα θα ξεκινούσα 3η γλώσσα στάνταρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 14:18 Η aggressive: #255 17-07-13 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Sharon den Adel: Πιστεύω ότι σε ένα χρόνο μπορείς να το πάρεις άνετα, αλλά με καθημερινή μελέτη. Βλέπω όμως ότι είσαι μαθητής Β' Λυκείου οπότε φαντάζομαι ότι δε θα σου περισσεύει και πολύς χρόνος λόγω του διαβάσματος για το σχολείο. Μπορείς να ξεκινήσεις τώρα χαλαρά και να δώσεις το Σεπτέμβρη μετά τις Πανελλήνιες, δλδ σε δύο χρόνια, εάν τώρα θα πας Β' και εάν βέβαια έχεις το κουράγιο να αφιερώσεις το καλοκαίρι σου στα γερμανικά μετά από την κούραση που θα έχεις συσσωρεύσει. Γενικά εξαρτάται από το πόσο χρόνο θα αφιερώσεις και τις αντοχές σου! Πχ ένας γνωστός μου ξεκίνησε από το μηδέν και σε 7 μήνες έδωσε για Β2 και το πήρε, χτυπούσε όμως κάθε μέρα εξάωρα και οχτάωρα διαβάσματος Click για ανάπτυξη... Δεν σκοπεύω να δώσω τώρα, αλλά μετά τις πανελλήνιες. Άρα 1-1,5 χρόνος εντατικά αρκεί για B2. Οκ, ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dezon Νεοφερμένο μέλος Ο dezon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2013 στις 04:23 Ο dezon έγραψε: #256 19-09-13 04:23 το zertifikat elementarstufe deutsch που δινει το palso τι επιπεδο ειναι; Α2; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Capellini Νεοφερμένο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 09:24 Ο Capellini: #257 30-09-13 09:24 Γνωρίζει κανείς τι είναι το Αυστριακό C2 Wirtschaftssprache ; Είναι όντως C2 ; Είναι περισσότερο προσανατολισμένο σε οικονομικά ή γενικά σε εργασιακές καταστάσεις ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:02 Η _fairygirl_: #258 30-09-13 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Capellini: Γνωρίζει κανείς τι είναι το Αυστριακό C2 Wirtschaftssprache ; Είναι όντως C2 ; Είναι περισσότερο προσανατολισμένο σε οικονομικά ή γενικά σε εργασιακές καταστάσεις ; Click για ανάπτυξη... Γ2 είναι όπως και το C2 του Goethe με τη μόνη διαφορά ότι αυτή η εξέταση διεξάγεται από Αυστριακό ινστιτούτο και κατ'επέκταση είναι πιο δημοφιλές στην Αυστρία. Για παραπάνω δεν ξέρω γιατί συνήθως για C2 προτιμάται το Goethe. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Capellini Νεοφερμένο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:09 Ο Capellini: #259 30-09-13 14:09 Δεν μπορώ την λογοτεχνία... Τώρα ξεκινάω τα γερμανικά και σκέφτομαι μέχρι που πρέπει να τα φτάσω... Το Αυστριακό έτσι όπως το περιγράφουν φαίνεται πιο εύκολο από το Großes. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Σεπτεμβρίου 2013 NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:12 Ο NikoTexXx: #260 30-09-13 14:12 Το αυστριακο Γ2, οσον αφορα για σπουδες, αναγνωριζεται μονο στην Αυστρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: anna-maria1 mark06 Totreno Fanimaid123 Krasti24 reliazag ag97 johnietraf ALARIXOS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πιστεύω ότι σε ένα χρόνο μπορείς να το πάρεις άνετα, αλλά με καθημερινή μελέτη. Βλέπω όμως ότι είσαι μαθητής Β' Λυκείου οπότε φαντάζομαι ότι δε θα σου περισσεύει και πολύς χρόνος λόγω του διαβάσματος για το σχολείο. Μπορείς να ξεκινήσεις τώρα χαλαρά και να δώσεις το Σεπτέμβρη μετά τις Πανελλήνιες, δλδ σε δύο χρόνια, εάν τώρα θα πας Β' και εάν βέβαια έχεις το κουράγιο να αφιερώσεις το καλοκαίρι σου στα γερμανικά μετά από την κούραση που θα έχεις συσσωρεύσει. Γενικά εξαρτάται από το πόσο χρόνο θα αφιερώσεις και τις αντοχές σου! Πχ ένας γνωστός μου ξεκίνησε από το μηδέν και σε 7 μήνες έδωσε για Β2 και το πήρε, χτυπούσε όμως κάθε μέρα εξάωρα και οχτάωρα διαβάσματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 14:33 Η _fairygirl_: #254 16-07-13 14:33 Αρχική Δημοσίευση από daphne4: Δεν ξέρω λέξη απο γερμανικά. Ρώτησα σε πόσο καιρό θα μπορούσα με εντατικά μαθήματα να πάρω το B2, για να γνωρίζω και μια 3η ξένη γλώσσα. Αυτά που λες περί στρωσίματος ποπού και λοιπές βλακείες, όχι σε εμένα. Σόρι αν σου κακοφανούν τα παραπάνω, αλλά δεν μου άρεσε το προσβλητικό/επιθετικό/αλαζονικό υφάκι σου, ενώ δεν γνώριζες τίποτα για εμένα και από την στιγμή που έκανα μια απλή ερώτηση. Click για ανάπτυξη... Ειλικρινά αυτό το σόρρυ που πετάτε όταν γράφετε με φουλ θυμό μέσα σας είναι τόσο γελοίο. Ναι,θεώρησα δεδομένος ότι ήδη έκανες Γερμανικά. Επί του θέματος γύρω στα 3 με 4 χρόνια. Αρχική Δημοσίευση από mixalisbarca: Πόσες γλώσσες θα μάθεις ρε; Click για ανάπτυξη... Μην το γελάς διότι ζητούμενο πλέον δεν είναι ένα Lower στα αγγλικά και τέλος ούτε 2 γλώσσες. Πλέον ζητούμενο είναι οι 3. Εγώ αν δεν σκεφτόμουν ότι επειδή μπαίνω Λύκειο θα΄χω διάβασμα θα ξεκινούσα 3η γλώσσα στάνταρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 14:18 Η aggressive: #255 17-07-13 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Sharon den Adel: Πιστεύω ότι σε ένα χρόνο μπορείς να το πάρεις άνετα, αλλά με καθημερινή μελέτη. Βλέπω όμως ότι είσαι μαθητής Β' Λυκείου οπότε φαντάζομαι ότι δε θα σου περισσεύει και πολύς χρόνος λόγω του διαβάσματος για το σχολείο. Μπορείς να ξεκινήσεις τώρα χαλαρά και να δώσεις το Σεπτέμβρη μετά τις Πανελλήνιες, δλδ σε δύο χρόνια, εάν τώρα θα πας Β' και εάν βέβαια έχεις το κουράγιο να αφιερώσεις το καλοκαίρι σου στα γερμανικά μετά από την κούραση που θα έχεις συσσωρεύσει. Γενικά εξαρτάται από το πόσο χρόνο θα αφιερώσεις και τις αντοχές σου! Πχ ένας γνωστός μου ξεκίνησε από το μηδέν και σε 7 μήνες έδωσε για Β2 και το πήρε, χτυπούσε όμως κάθε μέρα εξάωρα και οχτάωρα διαβάσματος Click για ανάπτυξη... Δεν σκοπεύω να δώσω τώρα, αλλά μετά τις πανελλήνιες. Άρα 1-1,5 χρόνος εντατικά αρκεί για B2. Οκ, ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dezon Νεοφερμένο μέλος Ο dezon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2013 στις 04:23 Ο dezon έγραψε: #256 19-09-13 04:23 το zertifikat elementarstufe deutsch που δινει το palso τι επιπεδο ειναι; Α2; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Capellini Νεοφερμένο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 09:24 Ο Capellini: #257 30-09-13 09:24 Γνωρίζει κανείς τι είναι το Αυστριακό C2 Wirtschaftssprache ; Είναι όντως C2 ; Είναι περισσότερο προσανατολισμένο σε οικονομικά ή γενικά σε εργασιακές καταστάσεις ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:02 Η _fairygirl_: #258 30-09-13 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Capellini: Γνωρίζει κανείς τι είναι το Αυστριακό C2 Wirtschaftssprache ; Είναι όντως C2 ; Είναι περισσότερο προσανατολισμένο σε οικονομικά ή γενικά σε εργασιακές καταστάσεις ; Click για ανάπτυξη... Γ2 είναι όπως και το C2 του Goethe με τη μόνη διαφορά ότι αυτή η εξέταση διεξάγεται από Αυστριακό ινστιτούτο και κατ'επέκταση είναι πιο δημοφιλές στην Αυστρία. Για παραπάνω δεν ξέρω γιατί συνήθως για C2 προτιμάται το Goethe. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Capellini Νεοφερμένο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:09 Ο Capellini: #259 30-09-13 14:09 Δεν μπορώ την λογοτεχνία... Τώρα ξεκινάω τα γερμανικά και σκέφτομαι μέχρι που πρέπει να τα φτάσω... Το Αυστριακό έτσι όπως το περιγράφουν φαίνεται πιο εύκολο από το Großes. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Σεπτεμβρίου 2013 NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:12 Ο NikoTexXx: #260 30-09-13 14:12 Το αυστριακο Γ2, οσον αφορα για σπουδες, αναγνωριζεται μονο στην Αυστρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: anna-maria1 mark06 Totreno Fanimaid123 Krasti24 reliazag ag97 johnietraf ALARIXOS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από daphne4: Δεν ξέρω λέξη απο γερμανικά. Ρώτησα σε πόσο καιρό θα μπορούσα με εντατικά μαθήματα να πάρω το B2, για να γνωρίζω και μια 3η ξένη γλώσσα. Αυτά που λες περί στρωσίματος ποπού και λοιπές βλακείες, όχι σε εμένα. Σόρι αν σου κακοφανούν τα παραπάνω, αλλά δεν μου άρεσε το προσβλητικό/επιθετικό/αλαζονικό υφάκι σου, ενώ δεν γνώριζες τίποτα για εμένα και από την στιγμή που έκανα μια απλή ερώτηση. Click για ανάπτυξη... Ειλικρινά αυτό το σόρρυ που πετάτε όταν γράφετε με φουλ θυμό μέσα σας είναι τόσο γελοίο. Ναι,θεώρησα δεδομένος ότι ήδη έκανες Γερμανικά. Επί του θέματος γύρω στα 3 με 4 χρόνια. Αρχική Δημοσίευση από mixalisbarca: Πόσες γλώσσες θα μάθεις ρε; Click για ανάπτυξη... Μην το γελάς διότι ζητούμενο πλέον δεν είναι ένα Lower στα αγγλικά και τέλος ούτε 2 γλώσσες. Πλέον ζητούμενο είναι οι 3. Εγώ αν δεν σκεφτόμουν ότι επειδή μπαίνω Λύκειο θα΄χω διάβασμα θα ξεκινούσα 3η γλώσσα στάνταρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 14:18 Η aggressive: #255 17-07-13 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Sharon den Adel: Πιστεύω ότι σε ένα χρόνο μπορείς να το πάρεις άνετα, αλλά με καθημερινή μελέτη. Βλέπω όμως ότι είσαι μαθητής Β' Λυκείου οπότε φαντάζομαι ότι δε θα σου περισσεύει και πολύς χρόνος λόγω του διαβάσματος για το σχολείο. Μπορείς να ξεκινήσεις τώρα χαλαρά και να δώσεις το Σεπτέμβρη μετά τις Πανελλήνιες, δλδ σε δύο χρόνια, εάν τώρα θα πας Β' και εάν βέβαια έχεις το κουράγιο να αφιερώσεις το καλοκαίρι σου στα γερμανικά μετά από την κούραση που θα έχεις συσσωρεύσει. Γενικά εξαρτάται από το πόσο χρόνο θα αφιερώσεις και τις αντοχές σου! Πχ ένας γνωστός μου ξεκίνησε από το μηδέν και σε 7 μήνες έδωσε για Β2 και το πήρε, χτυπούσε όμως κάθε μέρα εξάωρα και οχτάωρα διαβάσματος Click για ανάπτυξη... Δεν σκοπεύω να δώσω τώρα, αλλά μετά τις πανελλήνιες. Άρα 1-1,5 χρόνος εντατικά αρκεί για B2. Οκ, ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dezon Νεοφερμένο μέλος Ο dezon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2013 στις 04:23 Ο dezon έγραψε: #256 19-09-13 04:23 το zertifikat elementarstufe deutsch που δινει το palso τι επιπεδο ειναι; Α2; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Capellini Νεοφερμένο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 09:24 Ο Capellini: #257 30-09-13 09:24 Γνωρίζει κανείς τι είναι το Αυστριακό C2 Wirtschaftssprache ; Είναι όντως C2 ; Είναι περισσότερο προσανατολισμένο σε οικονομικά ή γενικά σε εργασιακές καταστάσεις ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:02 Η _fairygirl_: #258 30-09-13 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Capellini: Γνωρίζει κανείς τι είναι το Αυστριακό C2 Wirtschaftssprache ; Είναι όντως C2 ; Είναι περισσότερο προσανατολισμένο σε οικονομικά ή γενικά σε εργασιακές καταστάσεις ; Click για ανάπτυξη... Γ2 είναι όπως και το C2 του Goethe με τη μόνη διαφορά ότι αυτή η εξέταση διεξάγεται από Αυστριακό ινστιτούτο και κατ'επέκταση είναι πιο δημοφιλές στην Αυστρία. Για παραπάνω δεν ξέρω γιατί συνήθως για C2 προτιμάται το Goethe. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Capellini Νεοφερμένο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:09 Ο Capellini: #259 30-09-13 14:09 Δεν μπορώ την λογοτεχνία... Τώρα ξεκινάω τα γερμανικά και σκέφτομαι μέχρι που πρέπει να τα φτάσω... Το Αυστριακό έτσι όπως το περιγράφουν φαίνεται πιο εύκολο από το Großes. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Σεπτεμβρίου 2013 NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:12 Ο NikoTexXx: #260 30-09-13 14:12 Το αυστριακο Γ2, οσον αφορα για σπουδες, αναγνωριζεται μονο στην Αυστρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: anna-maria1 mark06 Totreno Fanimaid123 Krasti24 reliazag ag97 johnietraf ALARIXOS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sharon den Adel: Πιστεύω ότι σε ένα χρόνο μπορείς να το πάρεις άνετα, αλλά με καθημερινή μελέτη. Βλέπω όμως ότι είσαι μαθητής Β' Λυκείου οπότε φαντάζομαι ότι δε θα σου περισσεύει και πολύς χρόνος λόγω του διαβάσματος για το σχολείο. Μπορείς να ξεκινήσεις τώρα χαλαρά και να δώσεις το Σεπτέμβρη μετά τις Πανελλήνιες, δλδ σε δύο χρόνια, εάν τώρα θα πας Β' και εάν βέβαια έχεις το κουράγιο να αφιερώσεις το καλοκαίρι σου στα γερμανικά μετά από την κούραση που θα έχεις συσσωρεύσει. Γενικά εξαρτάται από το πόσο χρόνο θα αφιερώσεις και τις αντοχές σου! Πχ ένας γνωστός μου ξεκίνησε από το μηδέν και σε 7 μήνες έδωσε για Β2 και το πήρε, χτυπούσε όμως κάθε μέρα εξάωρα και οχτάωρα διαβάσματος Click για ανάπτυξη... Δεν σκοπεύω να δώσω τώρα, αλλά μετά τις πανελλήνιες. Άρα 1-1,5 χρόνος εντατικά αρκεί για B2. Οκ, ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dezon Νεοφερμένο μέλος Ο dezon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2013 στις 04:23 Ο dezon έγραψε: #256 19-09-13 04:23 το zertifikat elementarstufe deutsch που δινει το palso τι επιπεδο ειναι; Α2; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Capellini Νεοφερμένο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 09:24 Ο Capellini: #257 30-09-13 09:24 Γνωρίζει κανείς τι είναι το Αυστριακό C2 Wirtschaftssprache ; Είναι όντως C2 ; Είναι περισσότερο προσανατολισμένο σε οικονομικά ή γενικά σε εργασιακές καταστάσεις ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:02 Η _fairygirl_: #258 30-09-13 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Capellini: Γνωρίζει κανείς τι είναι το Αυστριακό C2 Wirtschaftssprache ; Είναι όντως C2 ; Είναι περισσότερο προσανατολισμένο σε οικονομικά ή γενικά σε εργασιακές καταστάσεις ; Click για ανάπτυξη... Γ2 είναι όπως και το C2 του Goethe με τη μόνη διαφορά ότι αυτή η εξέταση διεξάγεται από Αυστριακό ινστιτούτο και κατ'επέκταση είναι πιο δημοφιλές στην Αυστρία. Για παραπάνω δεν ξέρω γιατί συνήθως για C2 προτιμάται το Goethe. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Capellini Νεοφερμένο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:09 Ο Capellini: #259 30-09-13 14:09 Δεν μπορώ την λογοτεχνία... Τώρα ξεκινάω τα γερμανικά και σκέφτομαι μέχρι που πρέπει να τα φτάσω... Το Αυστριακό έτσι όπως το περιγράφουν φαίνεται πιο εύκολο από το Großes. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Σεπτεμβρίου 2013 NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:12 Ο NikoTexXx: #260 30-09-13 14:12 Το αυστριακο Γ2, οσον αφορα για σπουδες, αναγνωριζεται μονο στην Αυστρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: anna-maria1 mark06 Totreno Fanimaid123 Krasti24 reliazag ag97 johnietraf ALARIXOS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
το zertifikat elementarstufe deutsch που δινει το palso τι επιπεδο ειναι; Α2; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Capellini Νεοφερμένο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 09:24 Ο Capellini: #257 30-09-13 09:24 Γνωρίζει κανείς τι είναι το Αυστριακό C2 Wirtschaftssprache ; Είναι όντως C2 ; Είναι περισσότερο προσανατολισμένο σε οικονομικά ή γενικά σε εργασιακές καταστάσεις ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:02 Η _fairygirl_: #258 30-09-13 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Capellini: Γνωρίζει κανείς τι είναι το Αυστριακό C2 Wirtschaftssprache ; Είναι όντως C2 ; Είναι περισσότερο προσανατολισμένο σε οικονομικά ή γενικά σε εργασιακές καταστάσεις ; Click για ανάπτυξη... Γ2 είναι όπως και το C2 του Goethe με τη μόνη διαφορά ότι αυτή η εξέταση διεξάγεται από Αυστριακό ινστιτούτο και κατ'επέκταση είναι πιο δημοφιλές στην Αυστρία. Για παραπάνω δεν ξέρω γιατί συνήθως για C2 προτιμάται το Goethe. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Capellini Νεοφερμένο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:09 Ο Capellini: #259 30-09-13 14:09 Δεν μπορώ την λογοτεχνία... Τώρα ξεκινάω τα γερμανικά και σκέφτομαι μέχρι που πρέπει να τα φτάσω... Το Αυστριακό έτσι όπως το περιγράφουν φαίνεται πιο εύκολο από το Großes. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Σεπτεμβρίου 2013 NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:12 Ο NikoTexXx: #260 30-09-13 14:12 Το αυστριακο Γ2, οσον αφορα για σπουδες, αναγνωριζεται μονο στην Αυστρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: anna-maria1 mark06 Totreno Fanimaid123 Krasti24 reliazag ag97 johnietraf ALARIXOS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γνωρίζει κανείς τι είναι το Αυστριακό C2 Wirtschaftssprache ; Είναι όντως C2 ; Είναι περισσότερο προσανατολισμένο σε οικονομικά ή γενικά σε εργασιακές καταστάσεις ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:02 Η _fairygirl_: #258 30-09-13 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Capellini: Γνωρίζει κανείς τι είναι το Αυστριακό C2 Wirtschaftssprache ; Είναι όντως C2 ; Είναι περισσότερο προσανατολισμένο σε οικονομικά ή γενικά σε εργασιακές καταστάσεις ; Click για ανάπτυξη... Γ2 είναι όπως και το C2 του Goethe με τη μόνη διαφορά ότι αυτή η εξέταση διεξάγεται από Αυστριακό ινστιτούτο και κατ'επέκταση είναι πιο δημοφιλές στην Αυστρία. Για παραπάνω δεν ξέρω γιατί συνήθως για C2 προτιμάται το Goethe. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Capellini Νεοφερμένο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:09 Ο Capellini: #259 30-09-13 14:09 Δεν μπορώ την λογοτεχνία... Τώρα ξεκινάω τα γερμανικά και σκέφτομαι μέχρι που πρέπει να τα φτάσω... Το Αυστριακό έτσι όπως το περιγράφουν φαίνεται πιο εύκολο από το Großes. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Σεπτεμβρίου 2013 NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:12 Ο NikoTexXx: #260 30-09-13 14:12 Το αυστριακο Γ2, οσον αφορα για σπουδες, αναγνωριζεται μονο στην Αυστρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: anna-maria1 mark06 Totreno Fanimaid123 Krasti24 reliazag ag97 johnietraf ALARIXOS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Capellini: Γνωρίζει κανείς τι είναι το Αυστριακό C2 Wirtschaftssprache ; Είναι όντως C2 ; Είναι περισσότερο προσανατολισμένο σε οικονομικά ή γενικά σε εργασιακές καταστάσεις ; Click για ανάπτυξη... Γ2 είναι όπως και το C2 του Goethe με τη μόνη διαφορά ότι αυτή η εξέταση διεξάγεται από Αυστριακό ινστιτούτο και κατ'επέκταση είναι πιο δημοφιλές στην Αυστρία. Για παραπάνω δεν ξέρω γιατί συνήθως για C2 προτιμάται το Goethe. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Capellini Νεοφερμένο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:09 Ο Capellini: #259 30-09-13 14:09 Δεν μπορώ την λογοτεχνία... Τώρα ξεκινάω τα γερμανικά και σκέφτομαι μέχρι που πρέπει να τα φτάσω... Το Αυστριακό έτσι όπως το περιγράφουν φαίνεται πιο εύκολο από το Großes. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Σεπτεμβρίου 2013 NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:12 Ο NikoTexXx: #260 30-09-13 14:12 Το αυστριακο Γ2, οσον αφορα για σπουδες, αναγνωριζεται μονο στην Αυστρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Δεν μπορώ την λογοτεχνία... Τώρα ξεκινάω τα γερμανικά και σκέφτομαι μέχρι που πρέπει να τα φτάσω... Το Αυστριακό έτσι όπως το περιγράφουν φαίνεται πιο εύκολο από το Großes. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:12 Ο NikoTexXx: #260 30-09-13 14:12 Το αυστριακο Γ2, οσον αφορα για σπουδες, αναγνωριζεται μονο στην Αυστρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Το αυστριακο Γ2, οσον αφορα για σπουδες, αναγνωριζεται μονο στην Αυστρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.