στο 1ο μου τετραμηνο εδωσα $600 για βιβλια και σε καθε τετραμηνο μεχρι και το 3ο ετος εδινα $500-700 για βιβλια. Επισης πληρωνα και $6000 διδακτρα τον χρονο. Πως τα καταφερα να τα αγορασω; Πως μπορεσαν να τα αγορασουν οι συμμαθητες μου; Καποιοι δουλευαν ακομα και μεχρι τα μεσανυχτα για να εχουν χρηματα να πληρωνουν τα διδακτρα και τα βιβλια. Πως τα καταφεραν αυτοι;
Ειλικρινα δεν γνωριζω φοιτητη που να μη δουλευει. Μη πειτε οτι στο εξωτερικο ειναι πιο μεγαλοι οι μισθοι και συνεπως οι γονεις τους μπορουν να τους πληρωνουν το πανεπιστημιο γιατι δεν ισχυει κατι τετοιο. Τα παιδια αυτα βρισκονται στον δρομο απο τα 18 τους και τα βγαζουν περα μονα τους πληρωνοντας και την σχολη τους και τα υπολοιπα εξοδα (νοικι, διατροφη, κτλ) και εσεις διαμαρτυρεστε στην αποψη οτι πρεπει να πληρωνετε τα βιβλια; Σιγα το ποσο ρε παιδια. Δουλεψτε ενα καλοκαιρι και θα μπορεσετε να αγορασετε τα βιβλια μεχρι να τελειωσετε την σχολη. Αλλα οχι, προτιματε να επενδυετε τα χρηματα σας στα κεντρα διασκεδασης, σε ταξιδακια και σε διακοπες σε ομορφα νησακια. Να πληρωνατε και μεγαλους φορους να ελεγα οτι καλα κανουν και τα δινουν τα βιβλια δωρεαν, αλλα σε αυτη τη χωρα που ακομα και ο μητσος φοροδιαφευγει ουτε η παιδεια δεν θα επρεπε να ειναι δωρεαν.
PS: Το βιβλιο του McMurry το πληρωσα γυρω στα $200 μαζι με τις λυσεις. Πρεπει να ειμαι παρα πολυ πλουσια που καταφερα να το αγορασω...