Ουσιαστικη γνωση εξεταζει και το Μισιγκαν!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σοφιστής
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Το Cambridge εξεταζει αγγλικα idioms,phrasals κλπ.
Το βλεπουμε αλλωστε και στα κειμενα του στο Reading και στο USE.
Aυτα δεν χρησιμοποιουνται τοσο συχνα στην καθημερινη γλωσσα.
Αυτο ειναι πως ειναι βαθυτατη γνωση!
1994kc
Πολύ δραστήριο μέλος
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος
αρα καλα μεν μας τα εξεταζουν, αλλα ας μην δινεται ΤΟΣΗ βαρυτητα.Mαλλον δεν καταλαβες απολυτα τι εννοω.
Το Cambridge εξεταζει αγγλικα idioms,phrasals κλπ.
Το βλεπουμε αλλωστε και στα κειμενα του στο Reading και στο USE.
Aυτα δεν χρησιμοποιουνται τοσο συχνα στην καθημερινη γλωσσα.
Αυτο ειναι πως ειναι βαθυτατη γνωση!
Απλα αυτα κανουν την διαφορα απο το Β στο Α.
Αυτο θελω να πω.Αυτα ειναι τα items τα οποια μπαινουν για να ισοσταθμιζουν την δυσκολία!
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος
Tο θεμα δεν ειναι αν θα τα χρησιμοποιησεις ή οχι.Το θεμα ειναι αν τα ξερεις.
sonia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κατα συνέπεια ακει κατ' εμε πρεπει να εστιαζεται μια εξεταση και οχι στο να μας κανει δυσκολη τη ζωη. Εχω δει σε εξετασεις γραμματικα φαινομενα και λεξιλογιο που ούτε η μανα μου που εινα αγγλιδα δεν γνωρίζει! Ελεος....
Και τελικα μη φανταζεστε πως όσοι παιρνούν εξετασεις (δύσκολες ή ευκολες) γνωρίζουν και καλά αγγλικα. Ισως να είχαν απλά καλό καθηγητη Και αντε περασες... Επικοινωνείς;
Πάντως κι εγω να πω πως στην μελλοντική σας επαγγελματική καριέρα (που εύχομαι να είναι λαμπρή ) δεν θα σας ζητησουν να λύσετε ασκήσεις αλλά να επικοινωνήσετε. Είναι άλλο πράγμα να μάθω στον μαθητη μου να λύνει ασκήσεις και να περνά εξετασεις (φανταζομαι κ σε εσας θα δίνουν σε κάποιοα κομματια μασημενη τροφη) κι άλλο να τον μαθω να επικοινωνεί.
Κατα συνέπεια ακει κατ' εμε πρεπει να εστιαζεται μια εξεταση και οχι στο να μας κανει δυσκολη τη ζωη. Εχω δει σε εξετασεις γραμματικα φαινομενα και λεξιλογιο που ούτε η μανα μου που εινα αγγλιδα δεν γνωρίζει! Ελεος....
Και τελικα μη φανταζεστε πως όσοι παιρνούν εξετασεις (δύσκολες ή ευκολες) γνωρίζουν και καλά αγγλικα. Ισως να είχαν απλά καλό καθηγητη Και αντε περασες... Επικοινωνείς;
Πες τα ρε Σονια μου.
1994kc
Πολύ δραστήριο μέλος
οι εξετάσεις αυτές δεν έχουν απλά ως στόχο να σου μά8ουν την αγγλική κα8ομιλουμένη αλλά να σου δώσουν ένα επίπεδο ικανό για πανεπιστημιακή εκπαίδευση στ αγγλικάΠάντως κι εγω να πω πως στην μελλοντική σας επαγγελματική καριέρα (που εύχομαι να είναι λαμπρή ) δεν θα σας ζητησουν να λύσετε ασκήσεις αλλά να επικοινωνήσετε. Είναι άλλο πράγμα να μάθω στον μαθητη μου να λύνει ασκήσεις και να περνά εξετασεις (φανταζομαι κ σε εσας θα δίνουν σε κάποιοα κομματια μασημενη τροφη) κι άλλο να τον μαθω να επικοινωνεί.
Αλλά και πάλι κάποια πιστοποιητικά έχουν τρελές απαιτήσεις από τους υποψηφίους...
Παρολο που υπαρχουν καποια "επικοινωνιακα" τεστ -βλ.EDEXCEL-με τα Michigan/Cambridge εχεις μια πιο σφαιρικη αποψη των δυνατοτήτων σου!
katerina...
Νεοφερμένος
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος
Β Γυμνασιου θα παει η κοπέλα...
1994kc
Πολύ δραστήριο μέλος
αν πρόκειται για Β2 λογικό και επόμενο είναι να είναι σχετικά βατό...τα επόμενα επίπεδα είναι τα δύσκολα!!!εγω εδωσα το cambridge και το πηρα δεν ειναι πολυ δυσκολο
Θελει να εχεις παρα πολλες γνωσεις της αγγλικης αλλα δεν ειναι ακτορθωτο.
Και το FCE,CAE εχει δυσκολιες αλλα οχι και παρα πολλες.
Σοφιστής
Δραστήριο μέλος
Μα δεν δειχνουν και καμια μεγαλη βαρυτητα.
Απλα αυτα κανουν την διαφορα απο το Β στο Α.
Αυτο θελω να πω.Αυτα ειναι τα items τα οποια μπαινουν για να ισοσταθμιζουν την δυσκολία!
δηλαδή για εσένα δεν είναι καλο το Β? σαν να μην μας τα λες καλά.
g@ngster95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σοφιστής
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 157 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Εριφύλη
- Νομάρχης
- giorgos5002
- Dionyshs1
- Vicky13
- englishtutor
- averel
- Giii
- Miranda32
- Annalad
- Memetchi
- Appolon
- Lider
- MART
- New member
- abc1234
- Mariahj
- Κασσιόπη
- paulkin94
- Antonisbairac1
- Nick.V
- StargazerLily
- ggl
- george777
- fmarulezkd
- jims
- Πα.Κ
- Jimmis18
- anastasis06
- tsiobieman
- globglogabgalab
- Nala
- stefan
- snowy
- constansn
- vetas
- angies
- VasoGrimes
- panosveki
- Citylights
- Unboxholics
- igeorgeoikonomo
- Theodora03
- indecisive
- Slytherin
- Σωτηρία
- hirasawayui
- jj!
- Cortes
- Xristinaqui
- SlimShady
- ΘανάσοςG4
- Lia 2006
- Greg1900
- giannhs2001
- neurogirl
- KingOfPop
- Scandal
- thecrazycretan
- MariaPnk
- Jimmy20
- Panagiotis849
- Nikos05
- το κοριτσι του μαη
- eukleidhs1821
- Natassa02
- Steffie88
- VforVendetta
- tasoss
- Idontknoww
- fay01
- Nina-nana
- Stelios725
- Trolling Stones
- argiri p
- giorgosp97
- Μάρκος Βασίλης
- Jocaste
- Viedo
- Daydreamer
- SweetGirl
- Josua
- Φινεύς
- No name
- J.Cameron
- nicks1999
- Revekka
- T C
- Stroka
- marianna04
- patrinos_2020
- Dimitris345
- lnesb
- olga123
- St11
- johnsala
- Rene2004
- Anonym0s
- Marifei
- Κλημεντίνη
- Dimitris9
- Drglitterstar
- athinoula
- Ιωάννα2
- Johnman97
- Lydia6902
- Λαμπρινηη
- Unseen skygge
- azula
- charmander
- Kostakis45
- Panos_02
- Fanimaid
- TONIA2009
- stergios191919
- Ryuzaki
- Libertus
- ...Αλεξάνδρα...
- Spyrpa
- sofia!
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.