RafAspa94
Περιβόητο μέλος

Το Μαϊο θα δώσω Β2

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hercule poirot
Νεοφερμένο μέλος

Iσπανικά Β1 (με 81,14%) και τωρα παω για το Β2
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RafAspa94
Περιβόητο μέλος

empeiros
Εκκολαπτόμενο μέλος

stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

abracadabra!
Εκκολαπτόμενο μέλος

ogame23
Νεοφερμένο μέλος

woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος

παιδιά, το IELTS και το ΤOEFL τί επίπεδο είναι;
Δεν ειναι επιπεδο ακριβως, γιατι αναλογα με το πως πας εσυ πιανεις απλα ενα σκορ, δεν ειναι περναω/κοβομαι. Advanced-Proficiency περιπου.

αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

απο γερμανικα : elementar +b1 και πηγαινω για b2..
παιδια θα ηθελα να μου λυσετε μια απορια.(OUT OF TOPIC)εγω αρχισα τα γερμανικα στην πεμπτη δημοτικου και πηρα το πρωτο πτυχιο στην τριτη γυμανσιου οπως ολα τα παιδια που μαθαινουν γερμανικα.οσοι το πηρaν αποτομα σταματησαν σε αυτο το επιπεδο δηλαδη στην μετρια γνωση.εγω αντιθετα επειδη αγαπω την γερμανικη γλωσσα αποφασισα να συνεχισω.στη γαλλικη γλωσσα στην ιδια ηλικια γιατι εχουν παρει τα περισσοτερα παιδια περισσοτερα πτυχια και μαλιστα καλυτερου επιπεδου.ολοι οι καθηγητες γερμανικων μου λενε πως το απαιτουμενο επιπεδο γερμανικα ειναι το β1 και οτι μπορω να σταματησω εδω..ισχυει αυτο????anyway,εγω ειπα να συνεχισω για να εχω το κεφαλι μου ησυχο

stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

δεν ξερω γερμανικα!ειμαι γαλλοφωνος εγω αλλα μπορω να σου πω οτι τα περισσοτερα παιδι απου ξερω σταματανε στα γερμανικα στο β2(αφου το παρουν).την θεωρουν μια δυσκολη γλωσσα!αλλα μην νομιζεις οτι στα γαλλικα διαφερει!το γ1 του γαλλικου ινστιτουτου εινα δυσκολο!οι περισσοτεροι πανε για κρατικο!αλλα γερμανικα δεν ξερω πως ειναι τα πραγματα!παντως αν σου αρεσουν,εχεις χρονο,θεληση,και πανω απ'ολα χρονο, θα τα καταφερεις οσο δυσκολα και να ειναι!και μια αποτυχια?σιγα το πραγμα!παιδια εγω απο πτυχια εχω--->,αγγλικα:B1 , B2 (Mischigan + Κ.Π.Γ) +Γ1(advance mischigan), τον σεπτεμβρη παω για proficiency του mischigan
απο γερμανικα : elementar +b1 και πηγαινω για b2..
παιδια θα ηθελα να μου λυσετε μια απορια.(OUT OF TOPIC)εγω αρχισα τα γερμανικα στην πεμπτη δημοτικου και πηρα το πρωτο πτυχιο στην τριτη γυμανσιου οπως ολα τα παιδια που μαθαινουν γερμανικα.οσοι το πηρaν αποτομα σταματησαν σε αυτο το επιπεδο δηλαδη στην μετρια γνωση.εγω αντιθετα επειδη αγαπω την γερμανικη γλωσσα αποφασισα να συνεχισω.στη γαλλικη γλωσσα στην ιδια ηλικια γιατι εχουν παρει τα περισσοτερα παιδια περισσοτερα πτυχια και μαλιστα καλυτερου επιπεδου.ολοι οι καθηγητες γερμανικων μου λενε πως το απαιτουμενο επιπεδο γερμανικα ειναι το β1 και οτι μπορω να σταματησω εδω..ισχυει αυτο????anyway,εγω ειπα να συνεχισω για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.....αλλα πειτε μου ισχυουν ολα αυτα ????
![]()
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

και εγω καλαματα!ουτε και εδω κατι συγκεκριμενο αλλα γενικα η γερμανικη ειναι μια γλωσσα που χρειαζεσαι περισσοτερα χρονια γιανα φτασεις σε ενα υψηλο επιπεδο πιστευω!πραγματι εχεις δικιο...παντως απο τα 16 παιδια που εδωασαν για Β1 το πτυχιο το πηραν 9 και απο αυτα που το πηραν μοναχα 3 συνεχισαμε .....η ιδια εικονα ειναι και σε αλλα φροντιστηριο...βεβαια μενουμε και στην κορινθο και δεν εχουμε συνολικη εικοναα
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

Ήμουν έτοιμη να πω, κανείς δεν είδε τα Γαλλικά; Ό,τιναναι.
Αγγλικά έχω lower, advanced του Cambridge και φέτος πάμε για prof.
Γαλλικά έχω Α1, Β1, Β2, C2 και sorbonne 1.
Το πήραμε κι αυτόοο.

Άντε μετά το σχολείο να μάθουμε και 4η γλώσσα. =D
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος

Σε μένα στο φροντιστήριο οι περισσότεροι σταμάτησαν στο Β1. Για το Β2 συνεχίσαμε μόνο 2 και τώρα μόνο εγώ συνεχίζω για Γ1 (δίνω σε 3-4 μέρεςδεν ξερω γερμανικα!ειμαι γαλλοφωνος εγω αλλα μπορω να σου πω οτι τα περισσοτερα παιδι απου ξερω σταματανε στα γερμανικα στο β2(αφου το παρουν).την θεωρουν μια δυσκολη γλωσσα!αλλα μην νομιζεις οτι στα γαλλικα διαφερει!το γ1 του γαλλικου ινστιτουτου εινα δυσκολο!οι περισσοτεροι πανε για κρατικο!αλλα γερμανικα δεν ξερω πως ειναι τα πραγματα!παντως αν σου αρεσουν,εχεις χρονο,θεληση,και πανω απ'ολα χρονο, θα τα καταφερεις οσο δυσκολα και να ειναι!και μια αποτυχια?σιγα το πραγμα!

stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

γ1?γερμανικα?μπραβο!!!!!!!!! θα πρεπει να ειναι επιεικως απλησιαστο!Σε μένα στο φροντιστήριο οι περισσότεροι σταμάτησαν στο Β1. Για το Β2 συνεχίσαμε μόνο 2 και τώρα μόνο εγώ συνεχίζω για Γ1 (δίνω σε 3-4 μέρες). Πάντως, ναι, είναι δύσκολη γλώσσα, αρκετά δυσκολότερη από την αγγλική.
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος

Cherie
Δραστήριο μέλος

Στα Αγγλικά έχω το Β2 και το Γ2 του Michigan. Α! Έχω περάσει και το ΑLCE (αυτό μάλλον είναι το Γ1).
Στα Γαλλικά έχω πάρει όλα τα delf μέχρι το Β2. Θέλω πολύ να τα συνεχίσω

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.