Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:33 Ο Nikos Sitys: #2.521 27-09-12 16:33 Αρχική Δημοσίευση από MakisH: Τα ίδια μαθήματα δεν έβαλες; Click για ανάπτυξη... Ναι ακριβως τα ιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:45 Ο challenger: #2.522 27-09-12 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Poseidon: Έχω τρελαθεί,όλα τα μαθήματα του Α ετους αλληλεπικαλύπτονται με του Β,που θα δηλώσω τώρα. Συν 5 εργαστήρια...Για το φούντο Click για ανάπτυξη... συγγνώμη, αλλά τι ακριβώς θέλεις να κάνεις;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:47 Ο Johnnaousa: #2.523 27-09-12 16:47 Αρχική Δημοσίευση από challenger: συγγνώμη, αλλά τι ακριβώς θέλεις να κάνεις;;; Click για ανάπτυξη... μάλλον είχε αφήσει τα μαθήματα του 1ου έτους επειδή ξαναέδωσε πανελλήνιες, οπότε τώρα θέλει να τα παρακολουθήσει αλλά συμπίπτου με αυτά του 2ου έτους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:49 Η Ερινύς έγραψε: #2.524 27-09-12 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Poseidon: Έχω τρελαθεί,όλα τα μαθήματα του Α ετους αλληλεπικαλύπτονται με του Β,που θα δηλώσω τώρα. Συν 5 εργαστήρια...Για το φούντο Click για ανάπτυξη... Μαλακία. Δεν παίζει να έχεις μόνο εσύ το πρόβλημα όμως, αποκλείεται. Μήπως να μαζευτείτε όσοι χρειάζεστε χρονομηχανή για να τα παρακολουθείτε όλα και να ζητήσετε ξεχωριστό τμήμα στα εργαστήρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:54 Ο Nikos Sitys: #2.525 27-09-12 16:54 απαντηστε ρε αξαδες και αξουλισες μια στιγμη.Υπαρχει καποιο θεμα που τα δηλωσα και ηλεκτρονικα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:55 Ο challenger: #2.526 27-09-12 16:55 ας μας πει ο ίδιος πιο καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:57 Ο Johnnaousa: #2.527 27-09-12 16:57 Αρχική Δημοσίευση από challenger: ας μας πει ο ίδιος πιο καλά! Click για ανάπτυξη... νομίζω έδειξε ότι έχω δίκιο Άλλωστε το είχε ξαναπει πως έδινε πανελλήνιες κ.λ.π! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:58 Η Ερινύς έγραψε: #2.528 27-09-12 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: απαντηστε ρε αξαδες και αξουλισες μια στιγμη.Υπαρχει καποιο θεμα που τα δηλωσα και ηλεκτρονικα?? Click για ανάπτυξη... Κανονικά τα μαθήματα ηλεκτρονικά τα δηλώνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:02 Ο Nikos Sitys: #2.529 27-09-12 17:02 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Κανονικά τα μαθήματα ηλεκτρονικά τα δηλώνεις. Click για ανάπτυξη... Ναι σε αυτο συμφωνουμε.Απλα κατα την εγγραφη μου ειχα συμπληρωσει και κυκλωσα 6 μαθηματα και τα υπεγραψα.Ρωτησα μετα στην ομαδα στο fb και μου ειπαν οτι αυτο το χαρτι ηταν η δηλωση των μαθηματων.Ελα μου ομως που εγω τα δηλωσα και ηλεκτρονικα που μπηκα στην ηλεκτρονικη γραμματεια και απεστειλα δηλωση στην γραμματεια μου με τα δηλωμενα μου μαθηματα.Για αυτο ρωταω μηπως θα υπαρξει καποιο προβλημα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paokathens Νεοφερμένο μέλος Η paokathens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:02 Η paokathens: #2.530 27-09-12 17:02 το πανεπιστημιακο γυμναστηριο στα ιλισια ειναι για ολες τις σχολες???μπορω να παω τωρα να εγγραφω ή ακομα δεν εχουν αρχισει οι εγγραφες???και εκτος απο το γυμναστηριο θελω να γραφτω και σε αθλητικη ομαδα της σχολης μου.αυτο ποτε θα το κανω???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:06 Ο Nikos Sitys: #2.531 27-09-12 17:06 Αρχική Δημοσίευση από paokathens: το πανεπιστημιακο γυμναστηριο στα ιλισια ειναι για ολες τις σχολες???μπορω να παω τωρα να εγγραφω ή ακομα δεν εχουν αρχισει οι εγγραφες???και εκτος απο το γυμναστηριο θελω να γραφτω και σε αθλητικη ομαδα της σχολης μου.αυτο ποτε θα το κανω???? Click για ανάπτυξη... εγω θα ρωτησω την δευτερα που θα παω στην γραμματεια.Παρε ενα τηλ να ρωτησεις και εσυ το ιδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poseidon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Poseidon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αταλάντη (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:09 Ο Poseidon έγραψε: #2.532 27-09-12 17:09 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Μαλακία. Δεν παίζει να έχεις μόνο εσύ το πρόβλημα όμως, αποκλείεται. Μήπως να μαζευτείτε όσοι χρειάζεστε χρονομηχανή για να τα παρακολουθείτε όλα και να ζητήσετε ξεχωριστό τμήμα στα εργαστήρια; Click για ανάπτυξη... Όντως έχουν αρκετοί θέμα,γιατί δεν έγινε η δήλωση τους πέρσυ,με αποτέλεσμα να χρωστάν το εξάμηνο.Τώρα δε ξέρω, ειδικά το σχέδιο πρώτου εξαμήνου δε σπάει για κανένα λόγο,γίνεται στο φοίνικα 8 το πρωί, την στιγμή που έχω 9 η ώρα τοπογραφία στο ΑΠΘ:p Λογικά θα διαλέξω κάποια μαθήματα που είναι μόνο θεωρίες,μη μας μαζεύονται και πολλά Αρχική Δημοσίευση από challenger: ας μας πει ο ίδιος πιο καλά! Click για ανάπτυξη... Ότι είπε ο Γιάννης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:34 Ο challenger: #2.533 27-09-12 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Poseidon: Όντως έχουν αρκετοί θέμα,γιατί δεν έγινε η δήλωση τους πέρσυ,με αποτέλεσμα να χρωστάν το εξάμηνο. Click για ανάπτυξη... άρα είναι βλάκες που δεν το έψαξαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poseidon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Poseidon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αταλάντη (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:36 Ο Poseidon έγραψε: #2.534 27-09-12 17:36 Αρχική Δημοσίευση από challenger: άρα είναι βλάκες που δεν το έψαξαν! Click για ανάπτυξη... Όχι στα εργαστήρια κανονικά ήταν δηλωμένοι,στην εξεταστική το καταλάβαν που εκεί δεν ήταν δηλωμένοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:37 Ο challenger: #2.535 27-09-12 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Poseidon: Όχι στα εργαστήρια κανονικά ήταν δηλωμένοι,στην εξεταστική το καταλάβαν που εκεί δεν ήταν δηλωμένοι Click για ανάπτυξη... ήταν όντως πολλοί; πόσοι ήταν; είχαν κάνει δήλωση; είπαν το πρόβλημα στον καθηγητή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poseidon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Poseidon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αταλάντη (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:40 Ο Poseidon έγραψε: #2.536 27-09-12 17:40 2-3 ανά εξάμηνο,μιλήσαν με τους καθηγητές για να τους κρατήσουν το βαθμό αλλά τώρα έχουν θέμα με τον περιορισμό μαθημάτων/εξάμηνο. ΑΘΑΝΑΤΗ ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:43 Η Ερινύς έγραψε: #2.537 27-09-12 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Ναι σε αυτο συμφωνουμε.Απλα κατα την εγγραφη μου ειχα συμπληρωσει και κυκλωσα 6 μαθηματα και τα υπεγραψα.Ρωτησα μετα στην ομαδα στο fb και μου ειπαν οτι αυτο το χαρτι ηταν η δηλωση των μαθηματων.Ελα μου ομως που εγω τα δηλωσα και ηλεκτρονικα που μπηκα στην ηλεκτρονικη γραμματεια και απεστειλα δηλωση στην γραμματεια μου με τα δηλωμενα μου μαθηματα.Για αυτο ρωταω μηπως θα υπαρξει καποιο προβλημα?? Click για ανάπτυξη... Αν έχεις δηλώσει τα ίδια, όχι. Αν έχεις βάλει άλλα στο χαρτί και άλλα στη δήλωση, μάλλον θα σε περάσουν για πολύ αναποφάσιστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orado Νεοφερμένο μέλος Ο orado αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:23 Ο orado έγραψε: #2.538 27-09-12 20:23 παιδια ξερετε αν ισχυουν ακομα οι μεταγραφες??και αν ναι γνωριζει καποιος ποσο πρεπει να ειναι το οικογενειακο εισοδημα για τα 3 τελευταια χρονια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:25 Ο challenger: #2.539 27-09-12 20:25 Οι μετεγγραφές έχουν καταργηθεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:54 Ο tntqaz έγραψε: #2.540 27-09-12 20:54 Για οσους θέλουν να δοκιμάσουν με το 10% να κάνουν αυτο που δεν αφήνει η καταργηση των μεταγραφών, ποια ειναι η διαδικασία? Απλά πας και το ζητάς από τον διευθυντή του λυκείου σου? Σε περίπτωση που τελικά περάσεις έτσι εκει που ήθελες το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να διαγραφείς από την μια και να γραφτείς κανονικά στην άλλη σαν φρέσκος πρωτοετής, ή είναι κάτι πιο περιπλοκο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από MakisH: Τα ίδια μαθήματα δεν έβαλες; Click για ανάπτυξη... Ναι ακριβως τα ιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:45 Ο challenger: #2.522 27-09-12 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Poseidon: Έχω τρελαθεί,όλα τα μαθήματα του Α ετους αλληλεπικαλύπτονται με του Β,που θα δηλώσω τώρα. Συν 5 εργαστήρια...Για το φούντο Click για ανάπτυξη... συγγνώμη, αλλά τι ακριβώς θέλεις να κάνεις;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:47 Ο Johnnaousa: #2.523 27-09-12 16:47 Αρχική Δημοσίευση από challenger: συγγνώμη, αλλά τι ακριβώς θέλεις να κάνεις;;; Click για ανάπτυξη... μάλλον είχε αφήσει τα μαθήματα του 1ου έτους επειδή ξαναέδωσε πανελλήνιες, οπότε τώρα θέλει να τα παρακολουθήσει αλλά συμπίπτου με αυτά του 2ου έτους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:49 Η Ερινύς έγραψε: #2.524 27-09-12 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Poseidon: Έχω τρελαθεί,όλα τα μαθήματα του Α ετους αλληλεπικαλύπτονται με του Β,που θα δηλώσω τώρα. Συν 5 εργαστήρια...Για το φούντο Click για ανάπτυξη... Μαλακία. Δεν παίζει να έχεις μόνο εσύ το πρόβλημα όμως, αποκλείεται. Μήπως να μαζευτείτε όσοι χρειάζεστε χρονομηχανή για να τα παρακολουθείτε όλα και να ζητήσετε ξεχωριστό τμήμα στα εργαστήρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:54 Ο Nikos Sitys: #2.525 27-09-12 16:54 απαντηστε ρε αξαδες και αξουλισες μια στιγμη.Υπαρχει καποιο θεμα που τα δηλωσα και ηλεκτρονικα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:55 Ο challenger: #2.526 27-09-12 16:55 ας μας πει ο ίδιος πιο καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:57 Ο Johnnaousa: #2.527 27-09-12 16:57 Αρχική Δημοσίευση από challenger: ας μας πει ο ίδιος πιο καλά! Click για ανάπτυξη... νομίζω έδειξε ότι έχω δίκιο Άλλωστε το είχε ξαναπει πως έδινε πανελλήνιες κ.λ.π! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:58 Η Ερινύς έγραψε: #2.528 27-09-12 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: απαντηστε ρε αξαδες και αξουλισες μια στιγμη.Υπαρχει καποιο θεμα που τα δηλωσα και ηλεκτρονικα?? Click για ανάπτυξη... Κανονικά τα μαθήματα ηλεκτρονικά τα δηλώνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:02 Ο Nikos Sitys: #2.529 27-09-12 17:02 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Κανονικά τα μαθήματα ηλεκτρονικά τα δηλώνεις. Click για ανάπτυξη... Ναι σε αυτο συμφωνουμε.Απλα κατα την εγγραφη μου ειχα συμπληρωσει και κυκλωσα 6 μαθηματα και τα υπεγραψα.Ρωτησα μετα στην ομαδα στο fb και μου ειπαν οτι αυτο το χαρτι ηταν η δηλωση των μαθηματων.Ελα μου ομως που εγω τα δηλωσα και ηλεκτρονικα που μπηκα στην ηλεκτρονικη γραμματεια και απεστειλα δηλωση στην γραμματεια μου με τα δηλωμενα μου μαθηματα.Για αυτο ρωταω μηπως θα υπαρξει καποιο προβλημα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paokathens Νεοφερμένο μέλος Η paokathens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:02 Η paokathens: #2.530 27-09-12 17:02 το πανεπιστημιακο γυμναστηριο στα ιλισια ειναι για ολες τις σχολες???μπορω να παω τωρα να εγγραφω ή ακομα δεν εχουν αρχισει οι εγγραφες???και εκτος απο το γυμναστηριο θελω να γραφτω και σε αθλητικη ομαδα της σχολης μου.αυτο ποτε θα το κανω???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:06 Ο Nikos Sitys: #2.531 27-09-12 17:06 Αρχική Δημοσίευση από paokathens: το πανεπιστημιακο γυμναστηριο στα ιλισια ειναι για ολες τις σχολες???μπορω να παω τωρα να εγγραφω ή ακομα δεν εχουν αρχισει οι εγγραφες???και εκτος απο το γυμναστηριο θελω να γραφτω και σε αθλητικη ομαδα της σχολης μου.αυτο ποτε θα το κανω???? Click για ανάπτυξη... εγω θα ρωτησω την δευτερα που θα παω στην γραμματεια.Παρε ενα τηλ να ρωτησεις και εσυ το ιδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poseidon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Poseidon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αταλάντη (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:09 Ο Poseidon έγραψε: #2.532 27-09-12 17:09 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Μαλακία. Δεν παίζει να έχεις μόνο εσύ το πρόβλημα όμως, αποκλείεται. Μήπως να μαζευτείτε όσοι χρειάζεστε χρονομηχανή για να τα παρακολουθείτε όλα και να ζητήσετε ξεχωριστό τμήμα στα εργαστήρια; Click για ανάπτυξη... Όντως έχουν αρκετοί θέμα,γιατί δεν έγινε η δήλωση τους πέρσυ,με αποτέλεσμα να χρωστάν το εξάμηνο.Τώρα δε ξέρω, ειδικά το σχέδιο πρώτου εξαμήνου δε σπάει για κανένα λόγο,γίνεται στο φοίνικα 8 το πρωί, την στιγμή που έχω 9 η ώρα τοπογραφία στο ΑΠΘ:p Λογικά θα διαλέξω κάποια μαθήματα που είναι μόνο θεωρίες,μη μας μαζεύονται και πολλά Αρχική Δημοσίευση από challenger: ας μας πει ο ίδιος πιο καλά! Click για ανάπτυξη... Ότι είπε ο Γιάννης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:34 Ο challenger: #2.533 27-09-12 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Poseidon: Όντως έχουν αρκετοί θέμα,γιατί δεν έγινε η δήλωση τους πέρσυ,με αποτέλεσμα να χρωστάν το εξάμηνο. Click για ανάπτυξη... άρα είναι βλάκες που δεν το έψαξαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poseidon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Poseidon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αταλάντη (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:36 Ο Poseidon έγραψε: #2.534 27-09-12 17:36 Αρχική Δημοσίευση από challenger: άρα είναι βλάκες που δεν το έψαξαν! Click για ανάπτυξη... Όχι στα εργαστήρια κανονικά ήταν δηλωμένοι,στην εξεταστική το καταλάβαν που εκεί δεν ήταν δηλωμένοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:37 Ο challenger: #2.535 27-09-12 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Poseidon: Όχι στα εργαστήρια κανονικά ήταν δηλωμένοι,στην εξεταστική το καταλάβαν που εκεί δεν ήταν δηλωμένοι Click για ανάπτυξη... ήταν όντως πολλοί; πόσοι ήταν; είχαν κάνει δήλωση; είπαν το πρόβλημα στον καθηγητή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poseidon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Poseidon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αταλάντη (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:40 Ο Poseidon έγραψε: #2.536 27-09-12 17:40 2-3 ανά εξάμηνο,μιλήσαν με τους καθηγητές για να τους κρατήσουν το βαθμό αλλά τώρα έχουν θέμα με τον περιορισμό μαθημάτων/εξάμηνο. ΑΘΑΝΑΤΗ ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:43 Η Ερινύς έγραψε: #2.537 27-09-12 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Ναι σε αυτο συμφωνουμε.Απλα κατα την εγγραφη μου ειχα συμπληρωσει και κυκλωσα 6 μαθηματα και τα υπεγραψα.Ρωτησα μετα στην ομαδα στο fb και μου ειπαν οτι αυτο το χαρτι ηταν η δηλωση των μαθηματων.Ελα μου ομως που εγω τα δηλωσα και ηλεκτρονικα που μπηκα στην ηλεκτρονικη γραμματεια και απεστειλα δηλωση στην γραμματεια μου με τα δηλωμενα μου μαθηματα.Για αυτο ρωταω μηπως θα υπαρξει καποιο προβλημα?? Click για ανάπτυξη... Αν έχεις δηλώσει τα ίδια, όχι. Αν έχεις βάλει άλλα στο χαρτί και άλλα στη δήλωση, μάλλον θα σε περάσουν για πολύ αναποφάσιστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orado Νεοφερμένο μέλος Ο orado αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:23 Ο orado έγραψε: #2.538 27-09-12 20:23 παιδια ξερετε αν ισχυουν ακομα οι μεταγραφες??και αν ναι γνωριζει καποιος ποσο πρεπει να ειναι το οικογενειακο εισοδημα για τα 3 τελευταια χρονια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:25 Ο challenger: #2.539 27-09-12 20:25 Οι μετεγγραφές έχουν καταργηθεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:54 Ο tntqaz έγραψε: #2.540 27-09-12 20:54 Για οσους θέλουν να δοκιμάσουν με το 10% να κάνουν αυτο που δεν αφήνει η καταργηση των μεταγραφών, ποια ειναι η διαδικασία? Απλά πας και το ζητάς από τον διευθυντή του λυκείου σου? Σε περίπτωση που τελικά περάσεις έτσι εκει που ήθελες το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να διαγραφείς από την μια και να γραφτείς κανονικά στην άλλη σαν φρέσκος πρωτοετής, ή είναι κάτι πιο περιπλοκο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Poseidon: Έχω τρελαθεί,όλα τα μαθήματα του Α ετους αλληλεπικαλύπτονται με του Β,που θα δηλώσω τώρα. Συν 5 εργαστήρια...Για το φούντο Click για ανάπτυξη... συγγνώμη, αλλά τι ακριβώς θέλεις να κάνεις;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:47 Ο Johnnaousa: #2.523 27-09-12 16:47 Αρχική Δημοσίευση από challenger: συγγνώμη, αλλά τι ακριβώς θέλεις να κάνεις;;; Click για ανάπτυξη... μάλλον είχε αφήσει τα μαθήματα του 1ου έτους επειδή ξαναέδωσε πανελλήνιες, οπότε τώρα θέλει να τα παρακολουθήσει αλλά συμπίπτου με αυτά του 2ου έτους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:49 Η Ερινύς έγραψε: #2.524 27-09-12 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Poseidon: Έχω τρελαθεί,όλα τα μαθήματα του Α ετους αλληλεπικαλύπτονται με του Β,που θα δηλώσω τώρα. Συν 5 εργαστήρια...Για το φούντο Click για ανάπτυξη... Μαλακία. Δεν παίζει να έχεις μόνο εσύ το πρόβλημα όμως, αποκλείεται. Μήπως να μαζευτείτε όσοι χρειάζεστε χρονομηχανή για να τα παρακολουθείτε όλα και να ζητήσετε ξεχωριστό τμήμα στα εργαστήρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:54 Ο Nikos Sitys: #2.525 27-09-12 16:54 απαντηστε ρε αξαδες και αξουλισες μια στιγμη.Υπαρχει καποιο θεμα που τα δηλωσα και ηλεκτρονικα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:55 Ο challenger: #2.526 27-09-12 16:55 ας μας πει ο ίδιος πιο καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:57 Ο Johnnaousa: #2.527 27-09-12 16:57 Αρχική Δημοσίευση από challenger: ας μας πει ο ίδιος πιο καλά! Click για ανάπτυξη... νομίζω έδειξε ότι έχω δίκιο Άλλωστε το είχε ξαναπει πως έδινε πανελλήνιες κ.λ.π! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:58 Η Ερινύς έγραψε: #2.528 27-09-12 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: απαντηστε ρε αξαδες και αξουλισες μια στιγμη.Υπαρχει καποιο θεμα που τα δηλωσα και ηλεκτρονικα?? Click για ανάπτυξη... Κανονικά τα μαθήματα ηλεκτρονικά τα δηλώνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:02 Ο Nikos Sitys: #2.529 27-09-12 17:02 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Κανονικά τα μαθήματα ηλεκτρονικά τα δηλώνεις. Click για ανάπτυξη... Ναι σε αυτο συμφωνουμε.Απλα κατα την εγγραφη μου ειχα συμπληρωσει και κυκλωσα 6 μαθηματα και τα υπεγραψα.Ρωτησα μετα στην ομαδα στο fb και μου ειπαν οτι αυτο το χαρτι ηταν η δηλωση των μαθηματων.Ελα μου ομως που εγω τα δηλωσα και ηλεκτρονικα που μπηκα στην ηλεκτρονικη γραμματεια και απεστειλα δηλωση στην γραμματεια μου με τα δηλωμενα μου μαθηματα.Για αυτο ρωταω μηπως θα υπαρξει καποιο προβλημα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paokathens Νεοφερμένο μέλος Η paokathens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:02 Η paokathens: #2.530 27-09-12 17:02 το πανεπιστημιακο γυμναστηριο στα ιλισια ειναι για ολες τις σχολες???μπορω να παω τωρα να εγγραφω ή ακομα δεν εχουν αρχισει οι εγγραφες???και εκτος απο το γυμναστηριο θελω να γραφτω και σε αθλητικη ομαδα της σχολης μου.αυτο ποτε θα το κανω???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:06 Ο Nikos Sitys: #2.531 27-09-12 17:06 Αρχική Δημοσίευση από paokathens: το πανεπιστημιακο γυμναστηριο στα ιλισια ειναι για ολες τις σχολες???μπορω να παω τωρα να εγγραφω ή ακομα δεν εχουν αρχισει οι εγγραφες???και εκτος απο το γυμναστηριο θελω να γραφτω και σε αθλητικη ομαδα της σχολης μου.αυτο ποτε θα το κανω???? Click για ανάπτυξη... εγω θα ρωτησω την δευτερα που θα παω στην γραμματεια.Παρε ενα τηλ να ρωτησεις και εσυ το ιδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poseidon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Poseidon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αταλάντη (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:09 Ο Poseidon έγραψε: #2.532 27-09-12 17:09 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Μαλακία. Δεν παίζει να έχεις μόνο εσύ το πρόβλημα όμως, αποκλείεται. Μήπως να μαζευτείτε όσοι χρειάζεστε χρονομηχανή για να τα παρακολουθείτε όλα και να ζητήσετε ξεχωριστό τμήμα στα εργαστήρια; Click για ανάπτυξη... Όντως έχουν αρκετοί θέμα,γιατί δεν έγινε η δήλωση τους πέρσυ,με αποτέλεσμα να χρωστάν το εξάμηνο.Τώρα δε ξέρω, ειδικά το σχέδιο πρώτου εξαμήνου δε σπάει για κανένα λόγο,γίνεται στο φοίνικα 8 το πρωί, την στιγμή που έχω 9 η ώρα τοπογραφία στο ΑΠΘ:p Λογικά θα διαλέξω κάποια μαθήματα που είναι μόνο θεωρίες,μη μας μαζεύονται και πολλά Αρχική Δημοσίευση από challenger: ας μας πει ο ίδιος πιο καλά! Click για ανάπτυξη... Ότι είπε ο Γιάννης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:34 Ο challenger: #2.533 27-09-12 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Poseidon: Όντως έχουν αρκετοί θέμα,γιατί δεν έγινε η δήλωση τους πέρσυ,με αποτέλεσμα να χρωστάν το εξάμηνο. Click για ανάπτυξη... άρα είναι βλάκες που δεν το έψαξαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poseidon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Poseidon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αταλάντη (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:36 Ο Poseidon έγραψε: #2.534 27-09-12 17:36 Αρχική Δημοσίευση από challenger: άρα είναι βλάκες που δεν το έψαξαν! Click για ανάπτυξη... Όχι στα εργαστήρια κανονικά ήταν δηλωμένοι,στην εξεταστική το καταλάβαν που εκεί δεν ήταν δηλωμένοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:37 Ο challenger: #2.535 27-09-12 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Poseidon: Όχι στα εργαστήρια κανονικά ήταν δηλωμένοι,στην εξεταστική το καταλάβαν που εκεί δεν ήταν δηλωμένοι Click για ανάπτυξη... ήταν όντως πολλοί; πόσοι ήταν; είχαν κάνει δήλωση; είπαν το πρόβλημα στον καθηγητή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poseidon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Poseidon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αταλάντη (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:40 Ο Poseidon έγραψε: #2.536 27-09-12 17:40 2-3 ανά εξάμηνο,μιλήσαν με τους καθηγητές για να τους κρατήσουν το βαθμό αλλά τώρα έχουν θέμα με τον περιορισμό μαθημάτων/εξάμηνο. ΑΘΑΝΑΤΗ ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:43 Η Ερινύς έγραψε: #2.537 27-09-12 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Ναι σε αυτο συμφωνουμε.Απλα κατα την εγγραφη μου ειχα συμπληρωσει και κυκλωσα 6 μαθηματα και τα υπεγραψα.Ρωτησα μετα στην ομαδα στο fb και μου ειπαν οτι αυτο το χαρτι ηταν η δηλωση των μαθηματων.Ελα μου ομως που εγω τα δηλωσα και ηλεκτρονικα που μπηκα στην ηλεκτρονικη γραμματεια και απεστειλα δηλωση στην γραμματεια μου με τα δηλωμενα μου μαθηματα.Για αυτο ρωταω μηπως θα υπαρξει καποιο προβλημα?? Click για ανάπτυξη... Αν έχεις δηλώσει τα ίδια, όχι. Αν έχεις βάλει άλλα στο χαρτί και άλλα στη δήλωση, μάλλον θα σε περάσουν για πολύ αναποφάσιστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orado Νεοφερμένο μέλος Ο orado αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:23 Ο orado έγραψε: #2.538 27-09-12 20:23 παιδια ξερετε αν ισχυουν ακομα οι μεταγραφες??και αν ναι γνωριζει καποιος ποσο πρεπει να ειναι το οικογενειακο εισοδημα για τα 3 τελευταια χρονια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:25 Ο challenger: #2.539 27-09-12 20:25 Οι μετεγγραφές έχουν καταργηθεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:54 Ο tntqaz έγραψε: #2.540 27-09-12 20:54 Για οσους θέλουν να δοκιμάσουν με το 10% να κάνουν αυτο που δεν αφήνει η καταργηση των μεταγραφών, ποια ειναι η διαδικασία? Απλά πας και το ζητάς από τον διευθυντή του λυκείου σου? Σε περίπτωση που τελικά περάσεις έτσι εκει που ήθελες το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να διαγραφείς από την μια και να γραφτείς κανονικά στην άλλη σαν φρέσκος πρωτοετής, ή είναι κάτι πιο περιπλοκο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από challenger: συγγνώμη, αλλά τι ακριβώς θέλεις να κάνεις;;; Click για ανάπτυξη... μάλλον είχε αφήσει τα μαθήματα του 1ου έτους επειδή ξαναέδωσε πανελλήνιες, οπότε τώρα θέλει να τα παρακολουθήσει αλλά συμπίπτου με αυτά του 2ου έτους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:49 Η Ερινύς έγραψε: #2.524 27-09-12 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Poseidon: Έχω τρελαθεί,όλα τα μαθήματα του Α ετους αλληλεπικαλύπτονται με του Β,που θα δηλώσω τώρα. Συν 5 εργαστήρια...Για το φούντο Click για ανάπτυξη... Μαλακία. Δεν παίζει να έχεις μόνο εσύ το πρόβλημα όμως, αποκλείεται. Μήπως να μαζευτείτε όσοι χρειάζεστε χρονομηχανή για να τα παρακολουθείτε όλα και να ζητήσετε ξεχωριστό τμήμα στα εργαστήρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:54 Ο Nikos Sitys: #2.525 27-09-12 16:54 απαντηστε ρε αξαδες και αξουλισες μια στιγμη.Υπαρχει καποιο θεμα που τα δηλωσα και ηλεκτρονικα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:55 Ο challenger: #2.526 27-09-12 16:55 ας μας πει ο ίδιος πιο καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:57 Ο Johnnaousa: #2.527 27-09-12 16:57 Αρχική Δημοσίευση από challenger: ας μας πει ο ίδιος πιο καλά! Click για ανάπτυξη... νομίζω έδειξε ότι έχω δίκιο Άλλωστε το είχε ξαναπει πως έδινε πανελλήνιες κ.λ.π! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:58 Η Ερινύς έγραψε: #2.528 27-09-12 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: απαντηστε ρε αξαδες και αξουλισες μια στιγμη.Υπαρχει καποιο θεμα που τα δηλωσα και ηλεκτρονικα?? Click για ανάπτυξη... Κανονικά τα μαθήματα ηλεκτρονικά τα δηλώνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:02 Ο Nikos Sitys: #2.529 27-09-12 17:02 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Κανονικά τα μαθήματα ηλεκτρονικά τα δηλώνεις. Click για ανάπτυξη... Ναι σε αυτο συμφωνουμε.Απλα κατα την εγγραφη μου ειχα συμπληρωσει και κυκλωσα 6 μαθηματα και τα υπεγραψα.Ρωτησα μετα στην ομαδα στο fb και μου ειπαν οτι αυτο το χαρτι ηταν η δηλωση των μαθηματων.Ελα μου ομως που εγω τα δηλωσα και ηλεκτρονικα που μπηκα στην ηλεκτρονικη γραμματεια και απεστειλα δηλωση στην γραμματεια μου με τα δηλωμενα μου μαθηματα.Για αυτο ρωταω μηπως θα υπαρξει καποιο προβλημα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paokathens Νεοφερμένο μέλος Η paokathens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:02 Η paokathens: #2.530 27-09-12 17:02 το πανεπιστημιακο γυμναστηριο στα ιλισια ειναι για ολες τις σχολες???μπορω να παω τωρα να εγγραφω ή ακομα δεν εχουν αρχισει οι εγγραφες???και εκτος απο το γυμναστηριο θελω να γραφτω και σε αθλητικη ομαδα της σχολης μου.αυτο ποτε θα το κανω???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:06 Ο Nikos Sitys: #2.531 27-09-12 17:06 Αρχική Δημοσίευση από paokathens: το πανεπιστημιακο γυμναστηριο στα ιλισια ειναι για ολες τις σχολες???μπορω να παω τωρα να εγγραφω ή ακομα δεν εχουν αρχισει οι εγγραφες???και εκτος απο το γυμναστηριο θελω να γραφτω και σε αθλητικη ομαδα της σχολης μου.αυτο ποτε θα το κανω???? Click για ανάπτυξη... εγω θα ρωτησω την δευτερα που θα παω στην γραμματεια.Παρε ενα τηλ να ρωτησεις και εσυ το ιδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poseidon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Poseidon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αταλάντη (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:09 Ο Poseidon έγραψε: #2.532 27-09-12 17:09 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Μαλακία. Δεν παίζει να έχεις μόνο εσύ το πρόβλημα όμως, αποκλείεται. Μήπως να μαζευτείτε όσοι χρειάζεστε χρονομηχανή για να τα παρακολουθείτε όλα και να ζητήσετε ξεχωριστό τμήμα στα εργαστήρια; Click για ανάπτυξη... Όντως έχουν αρκετοί θέμα,γιατί δεν έγινε η δήλωση τους πέρσυ,με αποτέλεσμα να χρωστάν το εξάμηνο.Τώρα δε ξέρω, ειδικά το σχέδιο πρώτου εξαμήνου δε σπάει για κανένα λόγο,γίνεται στο φοίνικα 8 το πρωί, την στιγμή που έχω 9 η ώρα τοπογραφία στο ΑΠΘ:p Λογικά θα διαλέξω κάποια μαθήματα που είναι μόνο θεωρίες,μη μας μαζεύονται και πολλά Αρχική Δημοσίευση από challenger: ας μας πει ο ίδιος πιο καλά! Click για ανάπτυξη... Ότι είπε ο Γιάννης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:34 Ο challenger: #2.533 27-09-12 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Poseidon: Όντως έχουν αρκετοί θέμα,γιατί δεν έγινε η δήλωση τους πέρσυ,με αποτέλεσμα να χρωστάν το εξάμηνο. Click για ανάπτυξη... άρα είναι βλάκες που δεν το έψαξαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poseidon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Poseidon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αταλάντη (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:36 Ο Poseidon έγραψε: #2.534 27-09-12 17:36 Αρχική Δημοσίευση από challenger: άρα είναι βλάκες που δεν το έψαξαν! Click για ανάπτυξη... Όχι στα εργαστήρια κανονικά ήταν δηλωμένοι,στην εξεταστική το καταλάβαν που εκεί δεν ήταν δηλωμένοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:37 Ο challenger: #2.535 27-09-12 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Poseidon: Όχι στα εργαστήρια κανονικά ήταν δηλωμένοι,στην εξεταστική το καταλάβαν που εκεί δεν ήταν δηλωμένοι Click για ανάπτυξη... ήταν όντως πολλοί; πόσοι ήταν; είχαν κάνει δήλωση; είπαν το πρόβλημα στον καθηγητή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poseidon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Poseidon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αταλάντη (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:40 Ο Poseidon έγραψε: #2.536 27-09-12 17:40 2-3 ανά εξάμηνο,μιλήσαν με τους καθηγητές για να τους κρατήσουν το βαθμό αλλά τώρα έχουν θέμα με τον περιορισμό μαθημάτων/εξάμηνο. ΑΘΑΝΑΤΗ ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:43 Η Ερινύς έγραψε: #2.537 27-09-12 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Ναι σε αυτο συμφωνουμε.Απλα κατα την εγγραφη μου ειχα συμπληρωσει και κυκλωσα 6 μαθηματα και τα υπεγραψα.Ρωτησα μετα στην ομαδα στο fb και μου ειπαν οτι αυτο το χαρτι ηταν η δηλωση των μαθηματων.Ελα μου ομως που εγω τα δηλωσα και ηλεκτρονικα που μπηκα στην ηλεκτρονικη γραμματεια και απεστειλα δηλωση στην γραμματεια μου με τα δηλωμενα μου μαθηματα.Για αυτο ρωταω μηπως θα υπαρξει καποιο προβλημα?? Click για ανάπτυξη... Αν έχεις δηλώσει τα ίδια, όχι. Αν έχεις βάλει άλλα στο χαρτί και άλλα στη δήλωση, μάλλον θα σε περάσουν για πολύ αναποφάσιστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orado Νεοφερμένο μέλος Ο orado αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:23 Ο orado έγραψε: #2.538 27-09-12 20:23 παιδια ξερετε αν ισχυουν ακομα οι μεταγραφες??και αν ναι γνωριζει καποιος ποσο πρεπει να ειναι το οικογενειακο εισοδημα για τα 3 τελευταια χρονια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:25 Ο challenger: #2.539 27-09-12 20:25 Οι μετεγγραφές έχουν καταργηθεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:54 Ο tntqaz έγραψε: #2.540 27-09-12 20:54 Για οσους θέλουν να δοκιμάσουν με το 10% να κάνουν αυτο που δεν αφήνει η καταργηση των μεταγραφών, ποια ειναι η διαδικασία? Απλά πας και το ζητάς από τον διευθυντή του λυκείου σου? Σε περίπτωση που τελικά περάσεις έτσι εκει που ήθελες το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να διαγραφείς από την μια και να γραφτείς κανονικά στην άλλη σαν φρέσκος πρωτοετής, ή είναι κάτι πιο περιπλοκο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Poseidon: Έχω τρελαθεί,όλα τα μαθήματα του Α ετους αλληλεπικαλύπτονται με του Β,που θα δηλώσω τώρα. Συν 5 εργαστήρια...Για το φούντο Click για ανάπτυξη... Μαλακία. Δεν παίζει να έχεις μόνο εσύ το πρόβλημα όμως, αποκλείεται. Μήπως να μαζευτείτε όσοι χρειάζεστε χρονομηχανή για να τα παρακολουθείτε όλα και να ζητήσετε ξεχωριστό τμήμα στα εργαστήρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:54 Ο Nikos Sitys: #2.525 27-09-12 16:54 απαντηστε ρε αξαδες και αξουλισες μια στιγμη.Υπαρχει καποιο θεμα που τα δηλωσα και ηλεκτρονικα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:55 Ο challenger: #2.526 27-09-12 16:55 ας μας πει ο ίδιος πιο καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:57 Ο Johnnaousa: #2.527 27-09-12 16:57 Αρχική Δημοσίευση από challenger: ας μας πει ο ίδιος πιο καλά! Click για ανάπτυξη... νομίζω έδειξε ότι έχω δίκιο Άλλωστε το είχε ξαναπει πως έδινε πανελλήνιες κ.λ.π! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:58 Η Ερινύς έγραψε: #2.528 27-09-12 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: απαντηστε ρε αξαδες και αξουλισες μια στιγμη.Υπαρχει καποιο θεμα που τα δηλωσα και ηλεκτρονικα?? Click για ανάπτυξη... Κανονικά τα μαθήματα ηλεκτρονικά τα δηλώνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:02 Ο Nikos Sitys: #2.529 27-09-12 17:02 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Κανονικά τα μαθήματα ηλεκτρονικά τα δηλώνεις. Click για ανάπτυξη... Ναι σε αυτο συμφωνουμε.Απλα κατα την εγγραφη μου ειχα συμπληρωσει και κυκλωσα 6 μαθηματα και τα υπεγραψα.Ρωτησα μετα στην ομαδα στο fb και μου ειπαν οτι αυτο το χαρτι ηταν η δηλωση των μαθηματων.Ελα μου ομως που εγω τα δηλωσα και ηλεκτρονικα που μπηκα στην ηλεκτρονικη γραμματεια και απεστειλα δηλωση στην γραμματεια μου με τα δηλωμενα μου μαθηματα.Για αυτο ρωταω μηπως θα υπαρξει καποιο προβλημα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paokathens Νεοφερμένο μέλος Η paokathens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:02 Η paokathens: #2.530 27-09-12 17:02 το πανεπιστημιακο γυμναστηριο στα ιλισια ειναι για ολες τις σχολες???μπορω να παω τωρα να εγγραφω ή ακομα δεν εχουν αρχισει οι εγγραφες???και εκτος απο το γυμναστηριο θελω να γραφτω και σε αθλητικη ομαδα της σχολης μου.αυτο ποτε θα το κανω???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:06 Ο Nikos Sitys: #2.531 27-09-12 17:06 Αρχική Δημοσίευση από paokathens: το πανεπιστημιακο γυμναστηριο στα ιλισια ειναι για ολες τις σχολες???μπορω να παω τωρα να εγγραφω ή ακομα δεν εχουν αρχισει οι εγγραφες???και εκτος απο το γυμναστηριο θελω να γραφτω και σε αθλητικη ομαδα της σχολης μου.αυτο ποτε θα το κανω???? Click για ανάπτυξη... εγω θα ρωτησω την δευτερα που θα παω στην γραμματεια.Παρε ενα τηλ να ρωτησεις και εσυ το ιδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poseidon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Poseidon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αταλάντη (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:09 Ο Poseidon έγραψε: #2.532 27-09-12 17:09 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Μαλακία. Δεν παίζει να έχεις μόνο εσύ το πρόβλημα όμως, αποκλείεται. Μήπως να μαζευτείτε όσοι χρειάζεστε χρονομηχανή για να τα παρακολουθείτε όλα και να ζητήσετε ξεχωριστό τμήμα στα εργαστήρια; Click για ανάπτυξη... Όντως έχουν αρκετοί θέμα,γιατί δεν έγινε η δήλωση τους πέρσυ,με αποτέλεσμα να χρωστάν το εξάμηνο.Τώρα δε ξέρω, ειδικά το σχέδιο πρώτου εξαμήνου δε σπάει για κανένα λόγο,γίνεται στο φοίνικα 8 το πρωί, την στιγμή που έχω 9 η ώρα τοπογραφία στο ΑΠΘ:p Λογικά θα διαλέξω κάποια μαθήματα που είναι μόνο θεωρίες,μη μας μαζεύονται και πολλά Αρχική Δημοσίευση από challenger: ας μας πει ο ίδιος πιο καλά! Click για ανάπτυξη... Ότι είπε ο Γιάννης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:34 Ο challenger: #2.533 27-09-12 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Poseidon: Όντως έχουν αρκετοί θέμα,γιατί δεν έγινε η δήλωση τους πέρσυ,με αποτέλεσμα να χρωστάν το εξάμηνο. Click για ανάπτυξη... άρα είναι βλάκες που δεν το έψαξαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poseidon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Poseidon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αταλάντη (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:36 Ο Poseidon έγραψε: #2.534 27-09-12 17:36 Αρχική Δημοσίευση από challenger: άρα είναι βλάκες που δεν το έψαξαν! Click για ανάπτυξη... Όχι στα εργαστήρια κανονικά ήταν δηλωμένοι,στην εξεταστική το καταλάβαν που εκεί δεν ήταν δηλωμένοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:37 Ο challenger: #2.535 27-09-12 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Poseidon: Όχι στα εργαστήρια κανονικά ήταν δηλωμένοι,στην εξεταστική το καταλάβαν που εκεί δεν ήταν δηλωμένοι Click για ανάπτυξη... ήταν όντως πολλοί; πόσοι ήταν; είχαν κάνει δήλωση; είπαν το πρόβλημα στον καθηγητή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poseidon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Poseidon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αταλάντη (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:40 Ο Poseidon έγραψε: #2.536 27-09-12 17:40 2-3 ανά εξάμηνο,μιλήσαν με τους καθηγητές για να τους κρατήσουν το βαθμό αλλά τώρα έχουν θέμα με τον περιορισμό μαθημάτων/εξάμηνο. ΑΘΑΝΑΤΗ ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:43 Η Ερινύς έγραψε: #2.537 27-09-12 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Ναι σε αυτο συμφωνουμε.Απλα κατα την εγγραφη μου ειχα συμπληρωσει και κυκλωσα 6 μαθηματα και τα υπεγραψα.Ρωτησα μετα στην ομαδα στο fb και μου ειπαν οτι αυτο το χαρτι ηταν η δηλωση των μαθηματων.Ελα μου ομως που εγω τα δηλωσα και ηλεκτρονικα που μπηκα στην ηλεκτρονικη γραμματεια και απεστειλα δηλωση στην γραμματεια μου με τα δηλωμενα μου μαθηματα.Για αυτο ρωταω μηπως θα υπαρξει καποιο προβλημα?? Click για ανάπτυξη... Αν έχεις δηλώσει τα ίδια, όχι. Αν έχεις βάλει άλλα στο χαρτί και άλλα στη δήλωση, μάλλον θα σε περάσουν για πολύ αναποφάσιστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orado Νεοφερμένο μέλος Ο orado αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:23 Ο orado έγραψε: #2.538 27-09-12 20:23 παιδια ξερετε αν ισχυουν ακομα οι μεταγραφες??και αν ναι γνωριζει καποιος ποσο πρεπει να ειναι το οικογενειακο εισοδημα για τα 3 τελευταια χρονια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:25 Ο challenger: #2.539 27-09-12 20:25 Οι μετεγγραφές έχουν καταργηθεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:54 Ο tntqaz έγραψε: #2.540 27-09-12 20:54 Για οσους θέλουν να δοκιμάσουν με το 10% να κάνουν αυτο που δεν αφήνει η καταργηση των μεταγραφών, ποια ειναι η διαδικασία? Απλά πας και το ζητάς από τον διευθυντή του λυκείου σου? Σε περίπτωση που τελικά περάσεις έτσι εκει που ήθελες το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να διαγραφείς από την μια και να γραφτείς κανονικά στην άλλη σαν φρέσκος πρωτοετής, ή είναι κάτι πιο περιπλοκο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
απαντηστε ρε αξαδες και αξουλισες μια στιγμη.Υπαρχει καποιο θεμα που τα δηλωσα και ηλεκτρονικα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:55 Ο challenger: #2.526 27-09-12 16:55 ας μας πει ο ίδιος πιο καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:57 Ο Johnnaousa: #2.527 27-09-12 16:57 Αρχική Δημοσίευση από challenger: ας μας πει ο ίδιος πιο καλά! Click για ανάπτυξη... νομίζω έδειξε ότι έχω δίκιο Άλλωστε το είχε ξαναπει πως έδινε πανελλήνιες κ.λ.π! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:58 Η Ερινύς έγραψε: #2.528 27-09-12 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: απαντηστε ρε αξαδες και αξουλισες μια στιγμη.Υπαρχει καποιο θεμα που τα δηλωσα και ηλεκτρονικα?? Click για ανάπτυξη... Κανονικά τα μαθήματα ηλεκτρονικά τα δηλώνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:02 Ο Nikos Sitys: #2.529 27-09-12 17:02 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Κανονικά τα μαθήματα ηλεκτρονικά τα δηλώνεις. Click για ανάπτυξη... Ναι σε αυτο συμφωνουμε.Απλα κατα την εγγραφη μου ειχα συμπληρωσει και κυκλωσα 6 μαθηματα και τα υπεγραψα.Ρωτησα μετα στην ομαδα στο fb και μου ειπαν οτι αυτο το χαρτι ηταν η δηλωση των μαθηματων.Ελα μου ομως που εγω τα δηλωσα και ηλεκτρονικα που μπηκα στην ηλεκτρονικη γραμματεια και απεστειλα δηλωση στην γραμματεια μου με τα δηλωμενα μου μαθηματα.Για αυτο ρωταω μηπως θα υπαρξει καποιο προβλημα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paokathens Νεοφερμένο μέλος Η paokathens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:02 Η paokathens: #2.530 27-09-12 17:02 το πανεπιστημιακο γυμναστηριο στα ιλισια ειναι για ολες τις σχολες???μπορω να παω τωρα να εγγραφω ή ακομα δεν εχουν αρχισει οι εγγραφες???και εκτος απο το γυμναστηριο θελω να γραφτω και σε αθλητικη ομαδα της σχολης μου.αυτο ποτε θα το κανω???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:06 Ο Nikos Sitys: #2.531 27-09-12 17:06 Αρχική Δημοσίευση από paokathens: το πανεπιστημιακο γυμναστηριο στα ιλισια ειναι για ολες τις σχολες???μπορω να παω τωρα να εγγραφω ή ακομα δεν εχουν αρχισει οι εγγραφες???και εκτος απο το γυμναστηριο θελω να γραφτω και σε αθλητικη ομαδα της σχολης μου.αυτο ποτε θα το κανω???? Click για ανάπτυξη... εγω θα ρωτησω την δευτερα που θα παω στην γραμματεια.Παρε ενα τηλ να ρωτησεις και εσυ το ιδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poseidon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Poseidon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αταλάντη (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:09 Ο Poseidon έγραψε: #2.532 27-09-12 17:09 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Μαλακία. Δεν παίζει να έχεις μόνο εσύ το πρόβλημα όμως, αποκλείεται. Μήπως να μαζευτείτε όσοι χρειάζεστε χρονομηχανή για να τα παρακολουθείτε όλα και να ζητήσετε ξεχωριστό τμήμα στα εργαστήρια; Click για ανάπτυξη... Όντως έχουν αρκετοί θέμα,γιατί δεν έγινε η δήλωση τους πέρσυ,με αποτέλεσμα να χρωστάν το εξάμηνο.Τώρα δε ξέρω, ειδικά το σχέδιο πρώτου εξαμήνου δε σπάει για κανένα λόγο,γίνεται στο φοίνικα 8 το πρωί, την στιγμή που έχω 9 η ώρα τοπογραφία στο ΑΠΘ:p Λογικά θα διαλέξω κάποια μαθήματα που είναι μόνο θεωρίες,μη μας μαζεύονται και πολλά Αρχική Δημοσίευση από challenger: ας μας πει ο ίδιος πιο καλά! Click για ανάπτυξη... Ότι είπε ο Γιάννης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:34 Ο challenger: #2.533 27-09-12 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Poseidon: Όντως έχουν αρκετοί θέμα,γιατί δεν έγινε η δήλωση τους πέρσυ,με αποτέλεσμα να χρωστάν το εξάμηνο. Click για ανάπτυξη... άρα είναι βλάκες που δεν το έψαξαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poseidon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Poseidon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αταλάντη (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:36 Ο Poseidon έγραψε: #2.534 27-09-12 17:36 Αρχική Δημοσίευση από challenger: άρα είναι βλάκες που δεν το έψαξαν! Click για ανάπτυξη... Όχι στα εργαστήρια κανονικά ήταν δηλωμένοι,στην εξεταστική το καταλάβαν που εκεί δεν ήταν δηλωμένοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:37 Ο challenger: #2.535 27-09-12 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Poseidon: Όχι στα εργαστήρια κανονικά ήταν δηλωμένοι,στην εξεταστική το καταλάβαν που εκεί δεν ήταν δηλωμένοι Click για ανάπτυξη... ήταν όντως πολλοί; πόσοι ήταν; είχαν κάνει δήλωση; είπαν το πρόβλημα στον καθηγητή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poseidon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Poseidon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αταλάντη (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:40 Ο Poseidon έγραψε: #2.536 27-09-12 17:40 2-3 ανά εξάμηνο,μιλήσαν με τους καθηγητές για να τους κρατήσουν το βαθμό αλλά τώρα έχουν θέμα με τον περιορισμό μαθημάτων/εξάμηνο. ΑΘΑΝΑΤΗ ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:43 Η Ερινύς έγραψε: #2.537 27-09-12 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Ναι σε αυτο συμφωνουμε.Απλα κατα την εγγραφη μου ειχα συμπληρωσει και κυκλωσα 6 μαθηματα και τα υπεγραψα.Ρωτησα μετα στην ομαδα στο fb και μου ειπαν οτι αυτο το χαρτι ηταν η δηλωση των μαθηματων.Ελα μου ομως που εγω τα δηλωσα και ηλεκτρονικα που μπηκα στην ηλεκτρονικη γραμματεια και απεστειλα δηλωση στην γραμματεια μου με τα δηλωμενα μου μαθηματα.Για αυτο ρωταω μηπως θα υπαρξει καποιο προβλημα?? Click για ανάπτυξη... Αν έχεις δηλώσει τα ίδια, όχι. Αν έχεις βάλει άλλα στο χαρτί και άλλα στη δήλωση, μάλλον θα σε περάσουν για πολύ αναποφάσιστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orado Νεοφερμένο μέλος Ο orado αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:23 Ο orado έγραψε: #2.538 27-09-12 20:23 παιδια ξερετε αν ισχυουν ακομα οι μεταγραφες??και αν ναι γνωριζει καποιος ποσο πρεπει να ειναι το οικογενειακο εισοδημα για τα 3 τελευταια χρονια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:25 Ο challenger: #2.539 27-09-12 20:25 Οι μετεγγραφές έχουν καταργηθεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:54 Ο tntqaz έγραψε: #2.540 27-09-12 20:54 Για οσους θέλουν να δοκιμάσουν με το 10% να κάνουν αυτο που δεν αφήνει η καταργηση των μεταγραφών, ποια ειναι η διαδικασία? Απλά πας και το ζητάς από τον διευθυντή του λυκείου σου? Σε περίπτωση που τελικά περάσεις έτσι εκει που ήθελες το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να διαγραφείς από την μια και να γραφτείς κανονικά στην άλλη σαν φρέσκος πρωτοετής, ή είναι κάτι πιο περιπλοκο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ας μας πει ο ίδιος πιο καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:57 Ο Johnnaousa: #2.527 27-09-12 16:57 Αρχική Δημοσίευση από challenger: ας μας πει ο ίδιος πιο καλά! Click για ανάπτυξη... νομίζω έδειξε ότι έχω δίκιο Άλλωστε το είχε ξαναπει πως έδινε πανελλήνιες κ.λ.π! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:58 Η Ερινύς έγραψε: #2.528 27-09-12 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: απαντηστε ρε αξαδες και αξουλισες μια στιγμη.Υπαρχει καποιο θεμα που τα δηλωσα και ηλεκτρονικα?? Click για ανάπτυξη... Κανονικά τα μαθήματα ηλεκτρονικά τα δηλώνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:02 Ο Nikos Sitys: #2.529 27-09-12 17:02 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Κανονικά τα μαθήματα ηλεκτρονικά τα δηλώνεις. Click για ανάπτυξη... Ναι σε αυτο συμφωνουμε.Απλα κατα την εγγραφη μου ειχα συμπληρωσει και κυκλωσα 6 μαθηματα και τα υπεγραψα.Ρωτησα μετα στην ομαδα στο fb και μου ειπαν οτι αυτο το χαρτι ηταν η δηλωση των μαθηματων.Ελα μου ομως που εγω τα δηλωσα και ηλεκτρονικα που μπηκα στην ηλεκτρονικη γραμματεια και απεστειλα δηλωση στην γραμματεια μου με τα δηλωμενα μου μαθηματα.Για αυτο ρωταω μηπως θα υπαρξει καποιο προβλημα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paokathens Νεοφερμένο μέλος Η paokathens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:02 Η paokathens: #2.530 27-09-12 17:02 το πανεπιστημιακο γυμναστηριο στα ιλισια ειναι για ολες τις σχολες???μπορω να παω τωρα να εγγραφω ή ακομα δεν εχουν αρχισει οι εγγραφες???και εκτος απο το γυμναστηριο θελω να γραφτω και σε αθλητικη ομαδα της σχολης μου.αυτο ποτε θα το κανω???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:06 Ο Nikos Sitys: #2.531 27-09-12 17:06 Αρχική Δημοσίευση από paokathens: το πανεπιστημιακο γυμναστηριο στα ιλισια ειναι για ολες τις σχολες???μπορω να παω τωρα να εγγραφω ή ακομα δεν εχουν αρχισει οι εγγραφες???και εκτος απο το γυμναστηριο θελω να γραφτω και σε αθλητικη ομαδα της σχολης μου.αυτο ποτε θα το κανω???? Click για ανάπτυξη... εγω θα ρωτησω την δευτερα που θα παω στην γραμματεια.Παρε ενα τηλ να ρωτησεις και εσυ το ιδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poseidon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Poseidon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αταλάντη (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:09 Ο Poseidon έγραψε: #2.532 27-09-12 17:09 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Μαλακία. Δεν παίζει να έχεις μόνο εσύ το πρόβλημα όμως, αποκλείεται. Μήπως να μαζευτείτε όσοι χρειάζεστε χρονομηχανή για να τα παρακολουθείτε όλα και να ζητήσετε ξεχωριστό τμήμα στα εργαστήρια; Click για ανάπτυξη... Όντως έχουν αρκετοί θέμα,γιατί δεν έγινε η δήλωση τους πέρσυ,με αποτέλεσμα να χρωστάν το εξάμηνο.Τώρα δε ξέρω, ειδικά το σχέδιο πρώτου εξαμήνου δε σπάει για κανένα λόγο,γίνεται στο φοίνικα 8 το πρωί, την στιγμή που έχω 9 η ώρα τοπογραφία στο ΑΠΘ:p Λογικά θα διαλέξω κάποια μαθήματα που είναι μόνο θεωρίες,μη μας μαζεύονται και πολλά Αρχική Δημοσίευση από challenger: ας μας πει ο ίδιος πιο καλά! Click για ανάπτυξη... Ότι είπε ο Γιάννης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:34 Ο challenger: #2.533 27-09-12 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Poseidon: Όντως έχουν αρκετοί θέμα,γιατί δεν έγινε η δήλωση τους πέρσυ,με αποτέλεσμα να χρωστάν το εξάμηνο. Click για ανάπτυξη... άρα είναι βλάκες που δεν το έψαξαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poseidon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Poseidon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αταλάντη (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:36 Ο Poseidon έγραψε: #2.534 27-09-12 17:36 Αρχική Δημοσίευση από challenger: άρα είναι βλάκες που δεν το έψαξαν! Click για ανάπτυξη... Όχι στα εργαστήρια κανονικά ήταν δηλωμένοι,στην εξεταστική το καταλάβαν που εκεί δεν ήταν δηλωμένοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:37 Ο challenger: #2.535 27-09-12 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Poseidon: Όχι στα εργαστήρια κανονικά ήταν δηλωμένοι,στην εξεταστική το καταλάβαν που εκεί δεν ήταν δηλωμένοι Click για ανάπτυξη... ήταν όντως πολλοί; πόσοι ήταν; είχαν κάνει δήλωση; είπαν το πρόβλημα στον καθηγητή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poseidon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Poseidon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αταλάντη (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:40 Ο Poseidon έγραψε: #2.536 27-09-12 17:40 2-3 ανά εξάμηνο,μιλήσαν με τους καθηγητές για να τους κρατήσουν το βαθμό αλλά τώρα έχουν θέμα με τον περιορισμό μαθημάτων/εξάμηνο. ΑΘΑΝΑΤΗ ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:43 Η Ερινύς έγραψε: #2.537 27-09-12 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Ναι σε αυτο συμφωνουμε.Απλα κατα την εγγραφη μου ειχα συμπληρωσει και κυκλωσα 6 μαθηματα και τα υπεγραψα.Ρωτησα μετα στην ομαδα στο fb και μου ειπαν οτι αυτο το χαρτι ηταν η δηλωση των μαθηματων.Ελα μου ομως που εγω τα δηλωσα και ηλεκτρονικα που μπηκα στην ηλεκτρονικη γραμματεια και απεστειλα δηλωση στην γραμματεια μου με τα δηλωμενα μου μαθηματα.Για αυτο ρωταω μηπως θα υπαρξει καποιο προβλημα?? Click για ανάπτυξη... Αν έχεις δηλώσει τα ίδια, όχι. Αν έχεις βάλει άλλα στο χαρτί και άλλα στη δήλωση, μάλλον θα σε περάσουν για πολύ αναποφάσιστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orado Νεοφερμένο μέλος Ο orado αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:23 Ο orado έγραψε: #2.538 27-09-12 20:23 παιδια ξερετε αν ισχυουν ακομα οι μεταγραφες??και αν ναι γνωριζει καποιος ποσο πρεπει να ειναι το οικογενειακο εισοδημα για τα 3 τελευταια χρονια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:25 Ο challenger: #2.539 27-09-12 20:25 Οι μετεγγραφές έχουν καταργηθεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:54 Ο tntqaz έγραψε: #2.540 27-09-12 20:54 Για οσους θέλουν να δοκιμάσουν με το 10% να κάνουν αυτο που δεν αφήνει η καταργηση των μεταγραφών, ποια ειναι η διαδικασία? Απλά πας και το ζητάς από τον διευθυντή του λυκείου σου? Σε περίπτωση που τελικά περάσεις έτσι εκει που ήθελες το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να διαγραφείς από την μια και να γραφτείς κανονικά στην άλλη σαν φρέσκος πρωτοετής, ή είναι κάτι πιο περιπλοκο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από challenger: ας μας πει ο ίδιος πιο καλά! Click για ανάπτυξη... νομίζω έδειξε ότι έχω δίκιο Άλλωστε το είχε ξαναπει πως έδινε πανελλήνιες κ.λ.π! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:58 Η Ερινύς έγραψε: #2.528 27-09-12 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: απαντηστε ρε αξαδες και αξουλισες μια στιγμη.Υπαρχει καποιο θεμα που τα δηλωσα και ηλεκτρονικα?? Click για ανάπτυξη... Κανονικά τα μαθήματα ηλεκτρονικά τα δηλώνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:02 Ο Nikos Sitys: #2.529 27-09-12 17:02 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Κανονικά τα μαθήματα ηλεκτρονικά τα δηλώνεις. Click για ανάπτυξη... Ναι σε αυτο συμφωνουμε.Απλα κατα την εγγραφη μου ειχα συμπληρωσει και κυκλωσα 6 μαθηματα και τα υπεγραψα.Ρωτησα μετα στην ομαδα στο fb και μου ειπαν οτι αυτο το χαρτι ηταν η δηλωση των μαθηματων.Ελα μου ομως που εγω τα δηλωσα και ηλεκτρονικα που μπηκα στην ηλεκτρονικη γραμματεια και απεστειλα δηλωση στην γραμματεια μου με τα δηλωμενα μου μαθηματα.Για αυτο ρωταω μηπως θα υπαρξει καποιο προβλημα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paokathens Νεοφερμένο μέλος Η paokathens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:02 Η paokathens: #2.530 27-09-12 17:02 το πανεπιστημιακο γυμναστηριο στα ιλισια ειναι για ολες τις σχολες???μπορω να παω τωρα να εγγραφω ή ακομα δεν εχουν αρχισει οι εγγραφες???και εκτος απο το γυμναστηριο θελω να γραφτω και σε αθλητικη ομαδα της σχολης μου.αυτο ποτε θα το κανω???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:06 Ο Nikos Sitys: #2.531 27-09-12 17:06 Αρχική Δημοσίευση από paokathens: το πανεπιστημιακο γυμναστηριο στα ιλισια ειναι για ολες τις σχολες???μπορω να παω τωρα να εγγραφω ή ακομα δεν εχουν αρχισει οι εγγραφες???και εκτος απο το γυμναστηριο θελω να γραφτω και σε αθλητικη ομαδα της σχολης μου.αυτο ποτε θα το κανω???? Click για ανάπτυξη... εγω θα ρωτησω την δευτερα που θα παω στην γραμματεια.Παρε ενα τηλ να ρωτησεις και εσυ το ιδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poseidon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Poseidon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αταλάντη (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:09 Ο Poseidon έγραψε: #2.532 27-09-12 17:09 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Μαλακία. Δεν παίζει να έχεις μόνο εσύ το πρόβλημα όμως, αποκλείεται. Μήπως να μαζευτείτε όσοι χρειάζεστε χρονομηχανή για να τα παρακολουθείτε όλα και να ζητήσετε ξεχωριστό τμήμα στα εργαστήρια; Click για ανάπτυξη... Όντως έχουν αρκετοί θέμα,γιατί δεν έγινε η δήλωση τους πέρσυ,με αποτέλεσμα να χρωστάν το εξάμηνο.Τώρα δε ξέρω, ειδικά το σχέδιο πρώτου εξαμήνου δε σπάει για κανένα λόγο,γίνεται στο φοίνικα 8 το πρωί, την στιγμή που έχω 9 η ώρα τοπογραφία στο ΑΠΘ:p Λογικά θα διαλέξω κάποια μαθήματα που είναι μόνο θεωρίες,μη μας μαζεύονται και πολλά Αρχική Δημοσίευση από challenger: ας μας πει ο ίδιος πιο καλά! Click για ανάπτυξη... Ότι είπε ο Γιάννης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:34 Ο challenger: #2.533 27-09-12 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Poseidon: Όντως έχουν αρκετοί θέμα,γιατί δεν έγινε η δήλωση τους πέρσυ,με αποτέλεσμα να χρωστάν το εξάμηνο. Click για ανάπτυξη... άρα είναι βλάκες που δεν το έψαξαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poseidon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Poseidon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αταλάντη (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:36 Ο Poseidon έγραψε: #2.534 27-09-12 17:36 Αρχική Δημοσίευση από challenger: άρα είναι βλάκες που δεν το έψαξαν! Click για ανάπτυξη... Όχι στα εργαστήρια κανονικά ήταν δηλωμένοι,στην εξεταστική το καταλάβαν που εκεί δεν ήταν δηλωμένοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:37 Ο challenger: #2.535 27-09-12 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Poseidon: Όχι στα εργαστήρια κανονικά ήταν δηλωμένοι,στην εξεταστική το καταλάβαν που εκεί δεν ήταν δηλωμένοι Click για ανάπτυξη... ήταν όντως πολλοί; πόσοι ήταν; είχαν κάνει δήλωση; είπαν το πρόβλημα στον καθηγητή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poseidon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Poseidon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αταλάντη (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:40 Ο Poseidon έγραψε: #2.536 27-09-12 17:40 2-3 ανά εξάμηνο,μιλήσαν με τους καθηγητές για να τους κρατήσουν το βαθμό αλλά τώρα έχουν θέμα με τον περιορισμό μαθημάτων/εξάμηνο. ΑΘΑΝΑΤΗ ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:43 Η Ερινύς έγραψε: #2.537 27-09-12 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Ναι σε αυτο συμφωνουμε.Απλα κατα την εγγραφη μου ειχα συμπληρωσει και κυκλωσα 6 μαθηματα και τα υπεγραψα.Ρωτησα μετα στην ομαδα στο fb και μου ειπαν οτι αυτο το χαρτι ηταν η δηλωση των μαθηματων.Ελα μου ομως που εγω τα δηλωσα και ηλεκτρονικα που μπηκα στην ηλεκτρονικη γραμματεια και απεστειλα δηλωση στην γραμματεια μου με τα δηλωμενα μου μαθηματα.Για αυτο ρωταω μηπως θα υπαρξει καποιο προβλημα?? Click για ανάπτυξη... Αν έχεις δηλώσει τα ίδια, όχι. Αν έχεις βάλει άλλα στο χαρτί και άλλα στη δήλωση, μάλλον θα σε περάσουν για πολύ αναποφάσιστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orado Νεοφερμένο μέλος Ο orado αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:23 Ο orado έγραψε: #2.538 27-09-12 20:23 παιδια ξερετε αν ισχυουν ακομα οι μεταγραφες??και αν ναι γνωριζει καποιος ποσο πρεπει να ειναι το οικογενειακο εισοδημα για τα 3 τελευταια χρονια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:25 Ο challenger: #2.539 27-09-12 20:25 Οι μετεγγραφές έχουν καταργηθεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:54 Ο tntqaz έγραψε: #2.540 27-09-12 20:54 Για οσους θέλουν να δοκιμάσουν με το 10% να κάνουν αυτο που δεν αφήνει η καταργηση των μεταγραφών, ποια ειναι η διαδικασία? Απλά πας και το ζητάς από τον διευθυντή του λυκείου σου? Σε περίπτωση που τελικά περάσεις έτσι εκει που ήθελες το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να διαγραφείς από την μια και να γραφτείς κανονικά στην άλλη σαν φρέσκος πρωτοετής, ή είναι κάτι πιο περιπλοκο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: απαντηστε ρε αξαδες και αξουλισες μια στιγμη.Υπαρχει καποιο θεμα που τα δηλωσα και ηλεκτρονικα?? Click για ανάπτυξη... Κανονικά τα μαθήματα ηλεκτρονικά τα δηλώνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:02 Ο Nikos Sitys: #2.529 27-09-12 17:02 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Κανονικά τα μαθήματα ηλεκτρονικά τα δηλώνεις. Click για ανάπτυξη... Ναι σε αυτο συμφωνουμε.Απλα κατα την εγγραφη μου ειχα συμπληρωσει και κυκλωσα 6 μαθηματα και τα υπεγραψα.Ρωτησα μετα στην ομαδα στο fb και μου ειπαν οτι αυτο το χαρτι ηταν η δηλωση των μαθηματων.Ελα μου ομως που εγω τα δηλωσα και ηλεκτρονικα που μπηκα στην ηλεκτρονικη γραμματεια και απεστειλα δηλωση στην γραμματεια μου με τα δηλωμενα μου μαθηματα.Για αυτο ρωταω μηπως θα υπαρξει καποιο προβλημα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paokathens Νεοφερμένο μέλος Η paokathens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:02 Η paokathens: #2.530 27-09-12 17:02 το πανεπιστημιακο γυμναστηριο στα ιλισια ειναι για ολες τις σχολες???μπορω να παω τωρα να εγγραφω ή ακομα δεν εχουν αρχισει οι εγγραφες???και εκτος απο το γυμναστηριο θελω να γραφτω και σε αθλητικη ομαδα της σχολης μου.αυτο ποτε θα το κανω???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:06 Ο Nikos Sitys: #2.531 27-09-12 17:06 Αρχική Δημοσίευση από paokathens: το πανεπιστημιακο γυμναστηριο στα ιλισια ειναι για ολες τις σχολες???μπορω να παω τωρα να εγγραφω ή ακομα δεν εχουν αρχισει οι εγγραφες???και εκτος απο το γυμναστηριο θελω να γραφτω και σε αθλητικη ομαδα της σχολης μου.αυτο ποτε θα το κανω???? Click για ανάπτυξη... εγω θα ρωτησω την δευτερα που θα παω στην γραμματεια.Παρε ενα τηλ να ρωτησεις και εσυ το ιδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poseidon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Poseidon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αταλάντη (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:09 Ο Poseidon έγραψε: #2.532 27-09-12 17:09 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Μαλακία. Δεν παίζει να έχεις μόνο εσύ το πρόβλημα όμως, αποκλείεται. Μήπως να μαζευτείτε όσοι χρειάζεστε χρονομηχανή για να τα παρακολουθείτε όλα και να ζητήσετε ξεχωριστό τμήμα στα εργαστήρια; Click για ανάπτυξη... Όντως έχουν αρκετοί θέμα,γιατί δεν έγινε η δήλωση τους πέρσυ,με αποτέλεσμα να χρωστάν το εξάμηνο.Τώρα δε ξέρω, ειδικά το σχέδιο πρώτου εξαμήνου δε σπάει για κανένα λόγο,γίνεται στο φοίνικα 8 το πρωί, την στιγμή που έχω 9 η ώρα τοπογραφία στο ΑΠΘ:p Λογικά θα διαλέξω κάποια μαθήματα που είναι μόνο θεωρίες,μη μας μαζεύονται και πολλά Αρχική Δημοσίευση από challenger: ας μας πει ο ίδιος πιο καλά! Click για ανάπτυξη... Ότι είπε ο Γιάννης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:34 Ο challenger: #2.533 27-09-12 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Poseidon: Όντως έχουν αρκετοί θέμα,γιατί δεν έγινε η δήλωση τους πέρσυ,με αποτέλεσμα να χρωστάν το εξάμηνο. Click για ανάπτυξη... άρα είναι βλάκες που δεν το έψαξαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poseidon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Poseidon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αταλάντη (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:36 Ο Poseidon έγραψε: #2.534 27-09-12 17:36 Αρχική Δημοσίευση από challenger: άρα είναι βλάκες που δεν το έψαξαν! Click για ανάπτυξη... Όχι στα εργαστήρια κανονικά ήταν δηλωμένοι,στην εξεταστική το καταλάβαν που εκεί δεν ήταν δηλωμένοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:37 Ο challenger: #2.535 27-09-12 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Poseidon: Όχι στα εργαστήρια κανονικά ήταν δηλωμένοι,στην εξεταστική το καταλάβαν που εκεί δεν ήταν δηλωμένοι Click για ανάπτυξη... ήταν όντως πολλοί; πόσοι ήταν; είχαν κάνει δήλωση; είπαν το πρόβλημα στον καθηγητή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poseidon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Poseidon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αταλάντη (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:40 Ο Poseidon έγραψε: #2.536 27-09-12 17:40 2-3 ανά εξάμηνο,μιλήσαν με τους καθηγητές για να τους κρατήσουν το βαθμό αλλά τώρα έχουν θέμα με τον περιορισμό μαθημάτων/εξάμηνο. ΑΘΑΝΑΤΗ ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:43 Η Ερινύς έγραψε: #2.537 27-09-12 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Ναι σε αυτο συμφωνουμε.Απλα κατα την εγγραφη μου ειχα συμπληρωσει και κυκλωσα 6 μαθηματα και τα υπεγραψα.Ρωτησα μετα στην ομαδα στο fb και μου ειπαν οτι αυτο το χαρτι ηταν η δηλωση των μαθηματων.Ελα μου ομως που εγω τα δηλωσα και ηλεκτρονικα που μπηκα στην ηλεκτρονικη γραμματεια και απεστειλα δηλωση στην γραμματεια μου με τα δηλωμενα μου μαθηματα.Για αυτο ρωταω μηπως θα υπαρξει καποιο προβλημα?? Click για ανάπτυξη... Αν έχεις δηλώσει τα ίδια, όχι. Αν έχεις βάλει άλλα στο χαρτί και άλλα στη δήλωση, μάλλον θα σε περάσουν για πολύ αναποφάσιστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orado Νεοφερμένο μέλος Ο orado αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:23 Ο orado έγραψε: #2.538 27-09-12 20:23 παιδια ξερετε αν ισχυουν ακομα οι μεταγραφες??και αν ναι γνωριζει καποιος ποσο πρεπει να ειναι το οικογενειακο εισοδημα για τα 3 τελευταια χρονια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:25 Ο challenger: #2.539 27-09-12 20:25 Οι μετεγγραφές έχουν καταργηθεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:54 Ο tntqaz έγραψε: #2.540 27-09-12 20:54 Για οσους θέλουν να δοκιμάσουν με το 10% να κάνουν αυτο που δεν αφήνει η καταργηση των μεταγραφών, ποια ειναι η διαδικασία? Απλά πας και το ζητάς από τον διευθυντή του λυκείου σου? Σε περίπτωση που τελικά περάσεις έτσι εκει που ήθελες το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να διαγραφείς από την μια και να γραφτείς κανονικά στην άλλη σαν φρέσκος πρωτοετής, ή είναι κάτι πιο περιπλοκο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Κανονικά τα μαθήματα ηλεκτρονικά τα δηλώνεις. Click για ανάπτυξη... Ναι σε αυτο συμφωνουμε.Απλα κατα την εγγραφη μου ειχα συμπληρωσει και κυκλωσα 6 μαθηματα και τα υπεγραψα.Ρωτησα μετα στην ομαδα στο fb και μου ειπαν οτι αυτο το χαρτι ηταν η δηλωση των μαθηματων.Ελα μου ομως που εγω τα δηλωσα και ηλεκτρονικα που μπηκα στην ηλεκτρονικη γραμματεια και απεστειλα δηλωση στην γραμματεια μου με τα δηλωμενα μου μαθηματα.Για αυτο ρωταω μηπως θα υπαρξει καποιο προβλημα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
paokathens Νεοφερμένο μέλος Η paokathens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:02 Η paokathens: #2.530 27-09-12 17:02 το πανεπιστημιακο γυμναστηριο στα ιλισια ειναι για ολες τις σχολες???μπορω να παω τωρα να εγγραφω ή ακομα δεν εχουν αρχισει οι εγγραφες???και εκτος απο το γυμναστηριο θελω να γραφτω και σε αθλητικη ομαδα της σχολης μου.αυτο ποτε θα το κανω???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:06 Ο Nikos Sitys: #2.531 27-09-12 17:06 Αρχική Δημοσίευση από paokathens: το πανεπιστημιακο γυμναστηριο στα ιλισια ειναι για ολες τις σχολες???μπορω να παω τωρα να εγγραφω ή ακομα δεν εχουν αρχισει οι εγγραφες???και εκτος απο το γυμναστηριο θελω να γραφτω και σε αθλητικη ομαδα της σχολης μου.αυτο ποτε θα το κανω???? Click για ανάπτυξη... εγω θα ρωτησω την δευτερα που θα παω στην γραμματεια.Παρε ενα τηλ να ρωτησεις και εσυ το ιδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poseidon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Poseidon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αταλάντη (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:09 Ο Poseidon έγραψε: #2.532 27-09-12 17:09 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Μαλακία. Δεν παίζει να έχεις μόνο εσύ το πρόβλημα όμως, αποκλείεται. Μήπως να μαζευτείτε όσοι χρειάζεστε χρονομηχανή για να τα παρακολουθείτε όλα και να ζητήσετε ξεχωριστό τμήμα στα εργαστήρια; Click για ανάπτυξη... Όντως έχουν αρκετοί θέμα,γιατί δεν έγινε η δήλωση τους πέρσυ,με αποτέλεσμα να χρωστάν το εξάμηνο.Τώρα δε ξέρω, ειδικά το σχέδιο πρώτου εξαμήνου δε σπάει για κανένα λόγο,γίνεται στο φοίνικα 8 το πρωί, την στιγμή που έχω 9 η ώρα τοπογραφία στο ΑΠΘ:p Λογικά θα διαλέξω κάποια μαθήματα που είναι μόνο θεωρίες,μη μας μαζεύονται και πολλά Αρχική Δημοσίευση από challenger: ας μας πει ο ίδιος πιο καλά! Click για ανάπτυξη... Ότι είπε ο Γιάννης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:34 Ο challenger: #2.533 27-09-12 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Poseidon: Όντως έχουν αρκετοί θέμα,γιατί δεν έγινε η δήλωση τους πέρσυ,με αποτέλεσμα να χρωστάν το εξάμηνο. Click για ανάπτυξη... άρα είναι βλάκες που δεν το έψαξαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poseidon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Poseidon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αταλάντη (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:36 Ο Poseidon έγραψε: #2.534 27-09-12 17:36 Αρχική Δημοσίευση από challenger: άρα είναι βλάκες που δεν το έψαξαν! Click για ανάπτυξη... Όχι στα εργαστήρια κανονικά ήταν δηλωμένοι,στην εξεταστική το καταλάβαν που εκεί δεν ήταν δηλωμένοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:37 Ο challenger: #2.535 27-09-12 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Poseidon: Όχι στα εργαστήρια κανονικά ήταν δηλωμένοι,στην εξεταστική το καταλάβαν που εκεί δεν ήταν δηλωμένοι Click για ανάπτυξη... ήταν όντως πολλοί; πόσοι ήταν; είχαν κάνει δήλωση; είπαν το πρόβλημα στον καθηγητή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poseidon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Poseidon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αταλάντη (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:40 Ο Poseidon έγραψε: #2.536 27-09-12 17:40 2-3 ανά εξάμηνο,μιλήσαν με τους καθηγητές για να τους κρατήσουν το βαθμό αλλά τώρα έχουν θέμα με τον περιορισμό μαθημάτων/εξάμηνο. ΑΘΑΝΑΤΗ ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:43 Η Ερινύς έγραψε: #2.537 27-09-12 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Ναι σε αυτο συμφωνουμε.Απλα κατα την εγγραφη μου ειχα συμπληρωσει και κυκλωσα 6 μαθηματα και τα υπεγραψα.Ρωτησα μετα στην ομαδα στο fb και μου ειπαν οτι αυτο το χαρτι ηταν η δηλωση των μαθηματων.Ελα μου ομως που εγω τα δηλωσα και ηλεκτρονικα που μπηκα στην ηλεκτρονικη γραμματεια και απεστειλα δηλωση στην γραμματεια μου με τα δηλωμενα μου μαθηματα.Για αυτο ρωταω μηπως θα υπαρξει καποιο προβλημα?? Click για ανάπτυξη... Αν έχεις δηλώσει τα ίδια, όχι. Αν έχεις βάλει άλλα στο χαρτί και άλλα στη δήλωση, μάλλον θα σε περάσουν για πολύ αναποφάσιστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orado Νεοφερμένο μέλος Ο orado αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:23 Ο orado έγραψε: #2.538 27-09-12 20:23 παιδια ξερετε αν ισχυουν ακομα οι μεταγραφες??και αν ναι γνωριζει καποιος ποσο πρεπει να ειναι το οικογενειακο εισοδημα για τα 3 τελευταια χρονια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:25 Ο challenger: #2.539 27-09-12 20:25 Οι μετεγγραφές έχουν καταργηθεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:54 Ο tntqaz έγραψε: #2.540 27-09-12 20:54 Για οσους θέλουν να δοκιμάσουν με το 10% να κάνουν αυτο που δεν αφήνει η καταργηση των μεταγραφών, ποια ειναι η διαδικασία? Απλά πας και το ζητάς από τον διευθυντή του λυκείου σου? Σε περίπτωση που τελικά περάσεις έτσι εκει που ήθελες το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να διαγραφείς από την μια και να γραφτείς κανονικά στην άλλη σαν φρέσκος πρωτοετής, ή είναι κάτι πιο περιπλοκο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το πανεπιστημιακο γυμναστηριο στα ιλισια ειναι για ολες τις σχολες???μπορω να παω τωρα να εγγραφω ή ακομα δεν εχουν αρχισει οι εγγραφες???και εκτος απο το γυμναστηριο θελω να γραφτω και σε αθλητικη ομαδα της σχολης μου.αυτο ποτε θα το κανω???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:06 Ο Nikos Sitys: #2.531 27-09-12 17:06 Αρχική Δημοσίευση από paokathens: το πανεπιστημιακο γυμναστηριο στα ιλισια ειναι για ολες τις σχολες???μπορω να παω τωρα να εγγραφω ή ακομα δεν εχουν αρχισει οι εγγραφες???και εκτος απο το γυμναστηριο θελω να γραφτω και σε αθλητικη ομαδα της σχολης μου.αυτο ποτε θα το κανω???? Click για ανάπτυξη... εγω θα ρωτησω την δευτερα που θα παω στην γραμματεια.Παρε ενα τηλ να ρωτησεις και εσυ το ιδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poseidon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Poseidon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αταλάντη (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:09 Ο Poseidon έγραψε: #2.532 27-09-12 17:09 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Μαλακία. Δεν παίζει να έχεις μόνο εσύ το πρόβλημα όμως, αποκλείεται. Μήπως να μαζευτείτε όσοι χρειάζεστε χρονομηχανή για να τα παρακολουθείτε όλα και να ζητήσετε ξεχωριστό τμήμα στα εργαστήρια; Click για ανάπτυξη... Όντως έχουν αρκετοί θέμα,γιατί δεν έγινε η δήλωση τους πέρσυ,με αποτέλεσμα να χρωστάν το εξάμηνο.Τώρα δε ξέρω, ειδικά το σχέδιο πρώτου εξαμήνου δε σπάει για κανένα λόγο,γίνεται στο φοίνικα 8 το πρωί, την στιγμή που έχω 9 η ώρα τοπογραφία στο ΑΠΘ:p Λογικά θα διαλέξω κάποια μαθήματα που είναι μόνο θεωρίες,μη μας μαζεύονται και πολλά Αρχική Δημοσίευση από challenger: ας μας πει ο ίδιος πιο καλά! Click για ανάπτυξη... Ότι είπε ο Γιάννης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:34 Ο challenger: #2.533 27-09-12 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Poseidon: Όντως έχουν αρκετοί θέμα,γιατί δεν έγινε η δήλωση τους πέρσυ,με αποτέλεσμα να χρωστάν το εξάμηνο. Click για ανάπτυξη... άρα είναι βλάκες που δεν το έψαξαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poseidon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Poseidon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αταλάντη (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:36 Ο Poseidon έγραψε: #2.534 27-09-12 17:36 Αρχική Δημοσίευση από challenger: άρα είναι βλάκες που δεν το έψαξαν! Click για ανάπτυξη... Όχι στα εργαστήρια κανονικά ήταν δηλωμένοι,στην εξεταστική το καταλάβαν που εκεί δεν ήταν δηλωμένοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:37 Ο challenger: #2.535 27-09-12 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Poseidon: Όχι στα εργαστήρια κανονικά ήταν δηλωμένοι,στην εξεταστική το καταλάβαν που εκεί δεν ήταν δηλωμένοι Click για ανάπτυξη... ήταν όντως πολλοί; πόσοι ήταν; είχαν κάνει δήλωση; είπαν το πρόβλημα στον καθηγητή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poseidon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Poseidon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αταλάντη (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:40 Ο Poseidon έγραψε: #2.536 27-09-12 17:40 2-3 ανά εξάμηνο,μιλήσαν με τους καθηγητές για να τους κρατήσουν το βαθμό αλλά τώρα έχουν θέμα με τον περιορισμό μαθημάτων/εξάμηνο. ΑΘΑΝΑΤΗ ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:43 Η Ερινύς έγραψε: #2.537 27-09-12 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Ναι σε αυτο συμφωνουμε.Απλα κατα την εγγραφη μου ειχα συμπληρωσει και κυκλωσα 6 μαθηματα και τα υπεγραψα.Ρωτησα μετα στην ομαδα στο fb και μου ειπαν οτι αυτο το χαρτι ηταν η δηλωση των μαθηματων.Ελα μου ομως που εγω τα δηλωσα και ηλεκτρονικα που μπηκα στην ηλεκτρονικη γραμματεια και απεστειλα δηλωση στην γραμματεια μου με τα δηλωμενα μου μαθηματα.Για αυτο ρωταω μηπως θα υπαρξει καποιο προβλημα?? Click για ανάπτυξη... Αν έχεις δηλώσει τα ίδια, όχι. Αν έχεις βάλει άλλα στο χαρτί και άλλα στη δήλωση, μάλλον θα σε περάσουν για πολύ αναποφάσιστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orado Νεοφερμένο μέλος Ο orado αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:23 Ο orado έγραψε: #2.538 27-09-12 20:23 παιδια ξερετε αν ισχυουν ακομα οι μεταγραφες??και αν ναι γνωριζει καποιος ποσο πρεπει να ειναι το οικογενειακο εισοδημα για τα 3 τελευταια χρονια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:25 Ο challenger: #2.539 27-09-12 20:25 Οι μετεγγραφές έχουν καταργηθεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:54 Ο tntqaz έγραψε: #2.540 27-09-12 20:54 Για οσους θέλουν να δοκιμάσουν με το 10% να κάνουν αυτο που δεν αφήνει η καταργηση των μεταγραφών, ποια ειναι η διαδικασία? Απλά πας και το ζητάς από τον διευθυντή του λυκείου σου? Σε περίπτωση που τελικά περάσεις έτσι εκει που ήθελες το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να διαγραφείς από την μια και να γραφτείς κανονικά στην άλλη σαν φρέσκος πρωτοετής, ή είναι κάτι πιο περιπλοκο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από paokathens: το πανεπιστημιακο γυμναστηριο στα ιλισια ειναι για ολες τις σχολες???μπορω να παω τωρα να εγγραφω ή ακομα δεν εχουν αρχισει οι εγγραφες???και εκτος απο το γυμναστηριο θελω να γραφτω και σε αθλητικη ομαδα της σχολης μου.αυτο ποτε θα το κανω???? Click για ανάπτυξη... εγω θα ρωτησω την δευτερα που θα παω στην γραμματεια.Παρε ενα τηλ να ρωτησεις και εσυ το ιδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Poseidon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Poseidon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αταλάντη (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:09 Ο Poseidon έγραψε: #2.532 27-09-12 17:09 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Μαλακία. Δεν παίζει να έχεις μόνο εσύ το πρόβλημα όμως, αποκλείεται. Μήπως να μαζευτείτε όσοι χρειάζεστε χρονομηχανή για να τα παρακολουθείτε όλα και να ζητήσετε ξεχωριστό τμήμα στα εργαστήρια; Click για ανάπτυξη... Όντως έχουν αρκετοί θέμα,γιατί δεν έγινε η δήλωση τους πέρσυ,με αποτέλεσμα να χρωστάν το εξάμηνο.Τώρα δε ξέρω, ειδικά το σχέδιο πρώτου εξαμήνου δε σπάει για κανένα λόγο,γίνεται στο φοίνικα 8 το πρωί, την στιγμή που έχω 9 η ώρα τοπογραφία στο ΑΠΘ:p Λογικά θα διαλέξω κάποια μαθήματα που είναι μόνο θεωρίες,μη μας μαζεύονται και πολλά Αρχική Δημοσίευση από challenger: ας μας πει ο ίδιος πιο καλά! Click για ανάπτυξη... Ότι είπε ο Γιάννης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:34 Ο challenger: #2.533 27-09-12 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Poseidon: Όντως έχουν αρκετοί θέμα,γιατί δεν έγινε η δήλωση τους πέρσυ,με αποτέλεσμα να χρωστάν το εξάμηνο. Click για ανάπτυξη... άρα είναι βλάκες που δεν το έψαξαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poseidon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Poseidon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αταλάντη (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:36 Ο Poseidon έγραψε: #2.534 27-09-12 17:36 Αρχική Δημοσίευση από challenger: άρα είναι βλάκες που δεν το έψαξαν! Click για ανάπτυξη... Όχι στα εργαστήρια κανονικά ήταν δηλωμένοι,στην εξεταστική το καταλάβαν που εκεί δεν ήταν δηλωμένοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:37 Ο challenger: #2.535 27-09-12 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Poseidon: Όχι στα εργαστήρια κανονικά ήταν δηλωμένοι,στην εξεταστική το καταλάβαν που εκεί δεν ήταν δηλωμένοι Click για ανάπτυξη... ήταν όντως πολλοί; πόσοι ήταν; είχαν κάνει δήλωση; είπαν το πρόβλημα στον καθηγητή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poseidon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Poseidon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αταλάντη (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:40 Ο Poseidon έγραψε: #2.536 27-09-12 17:40 2-3 ανά εξάμηνο,μιλήσαν με τους καθηγητές για να τους κρατήσουν το βαθμό αλλά τώρα έχουν θέμα με τον περιορισμό μαθημάτων/εξάμηνο. ΑΘΑΝΑΤΗ ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:43 Η Ερινύς έγραψε: #2.537 27-09-12 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Ναι σε αυτο συμφωνουμε.Απλα κατα την εγγραφη μου ειχα συμπληρωσει και κυκλωσα 6 μαθηματα και τα υπεγραψα.Ρωτησα μετα στην ομαδα στο fb και μου ειπαν οτι αυτο το χαρτι ηταν η δηλωση των μαθηματων.Ελα μου ομως που εγω τα δηλωσα και ηλεκτρονικα που μπηκα στην ηλεκτρονικη γραμματεια και απεστειλα δηλωση στην γραμματεια μου με τα δηλωμενα μου μαθηματα.Για αυτο ρωταω μηπως θα υπαρξει καποιο προβλημα?? Click για ανάπτυξη... Αν έχεις δηλώσει τα ίδια, όχι. Αν έχεις βάλει άλλα στο χαρτί και άλλα στη δήλωση, μάλλον θα σε περάσουν για πολύ αναποφάσιστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orado Νεοφερμένο μέλος Ο orado αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:23 Ο orado έγραψε: #2.538 27-09-12 20:23 παιδια ξερετε αν ισχυουν ακομα οι μεταγραφες??και αν ναι γνωριζει καποιος ποσο πρεπει να ειναι το οικογενειακο εισοδημα για τα 3 τελευταια χρονια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:25 Ο challenger: #2.539 27-09-12 20:25 Οι μετεγγραφές έχουν καταργηθεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:54 Ο tntqaz έγραψε: #2.540 27-09-12 20:54 Για οσους θέλουν να δοκιμάσουν με το 10% να κάνουν αυτο που δεν αφήνει η καταργηση των μεταγραφών, ποια ειναι η διαδικασία? Απλά πας και το ζητάς από τον διευθυντή του λυκείου σου? Σε περίπτωση που τελικά περάσεις έτσι εκει που ήθελες το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να διαγραφείς από την μια και να γραφτείς κανονικά στην άλλη σαν φρέσκος πρωτοετής, ή είναι κάτι πιο περιπλοκο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Μαλακία. Δεν παίζει να έχεις μόνο εσύ το πρόβλημα όμως, αποκλείεται. Μήπως να μαζευτείτε όσοι χρειάζεστε χρονομηχανή για να τα παρακολουθείτε όλα και να ζητήσετε ξεχωριστό τμήμα στα εργαστήρια; Click για ανάπτυξη... Όντως έχουν αρκετοί θέμα,γιατί δεν έγινε η δήλωση τους πέρσυ,με αποτέλεσμα να χρωστάν το εξάμηνο.Τώρα δε ξέρω, ειδικά το σχέδιο πρώτου εξαμήνου δε σπάει για κανένα λόγο,γίνεται στο φοίνικα 8 το πρωί, την στιγμή που έχω 9 η ώρα τοπογραφία στο ΑΠΘ:p Λογικά θα διαλέξω κάποια μαθήματα που είναι μόνο θεωρίες,μη μας μαζεύονται και πολλά Αρχική Δημοσίευση από challenger: ας μας πει ο ίδιος πιο καλά! Click για ανάπτυξη... Ότι είπε ο Γιάννης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:34 Ο challenger: #2.533 27-09-12 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Poseidon: Όντως έχουν αρκετοί θέμα,γιατί δεν έγινε η δήλωση τους πέρσυ,με αποτέλεσμα να χρωστάν το εξάμηνο. Click για ανάπτυξη... άρα είναι βλάκες που δεν το έψαξαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poseidon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Poseidon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αταλάντη (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:36 Ο Poseidon έγραψε: #2.534 27-09-12 17:36 Αρχική Δημοσίευση από challenger: άρα είναι βλάκες που δεν το έψαξαν! Click για ανάπτυξη... Όχι στα εργαστήρια κανονικά ήταν δηλωμένοι,στην εξεταστική το καταλάβαν που εκεί δεν ήταν δηλωμένοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:37 Ο challenger: #2.535 27-09-12 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Poseidon: Όχι στα εργαστήρια κανονικά ήταν δηλωμένοι,στην εξεταστική το καταλάβαν που εκεί δεν ήταν δηλωμένοι Click για ανάπτυξη... ήταν όντως πολλοί; πόσοι ήταν; είχαν κάνει δήλωση; είπαν το πρόβλημα στον καθηγητή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poseidon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Poseidon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αταλάντη (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:40 Ο Poseidon έγραψε: #2.536 27-09-12 17:40 2-3 ανά εξάμηνο,μιλήσαν με τους καθηγητές για να τους κρατήσουν το βαθμό αλλά τώρα έχουν θέμα με τον περιορισμό μαθημάτων/εξάμηνο. ΑΘΑΝΑΤΗ ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:43 Η Ερινύς έγραψε: #2.537 27-09-12 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Ναι σε αυτο συμφωνουμε.Απλα κατα την εγγραφη μου ειχα συμπληρωσει και κυκλωσα 6 μαθηματα και τα υπεγραψα.Ρωτησα μετα στην ομαδα στο fb και μου ειπαν οτι αυτο το χαρτι ηταν η δηλωση των μαθηματων.Ελα μου ομως που εγω τα δηλωσα και ηλεκτρονικα που μπηκα στην ηλεκτρονικη γραμματεια και απεστειλα δηλωση στην γραμματεια μου με τα δηλωμενα μου μαθηματα.Για αυτο ρωταω μηπως θα υπαρξει καποιο προβλημα?? Click για ανάπτυξη... Αν έχεις δηλώσει τα ίδια, όχι. Αν έχεις βάλει άλλα στο χαρτί και άλλα στη δήλωση, μάλλον θα σε περάσουν για πολύ αναποφάσιστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orado Νεοφερμένο μέλος Ο orado αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:23 Ο orado έγραψε: #2.538 27-09-12 20:23 παιδια ξερετε αν ισχυουν ακομα οι μεταγραφες??και αν ναι γνωριζει καποιος ποσο πρεπει να ειναι το οικογενειακο εισοδημα για τα 3 τελευταια χρονια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:25 Ο challenger: #2.539 27-09-12 20:25 Οι μετεγγραφές έχουν καταργηθεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:54 Ο tntqaz έγραψε: #2.540 27-09-12 20:54 Για οσους θέλουν να δοκιμάσουν με το 10% να κάνουν αυτο που δεν αφήνει η καταργηση των μεταγραφών, ποια ειναι η διαδικασία? Απλά πας και το ζητάς από τον διευθυντή του λυκείου σου? Σε περίπτωση που τελικά περάσεις έτσι εκει που ήθελες το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να διαγραφείς από την μια και να γραφτείς κανονικά στην άλλη σαν φρέσκος πρωτοετής, ή είναι κάτι πιο περιπλοκο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Poseidon: Όντως έχουν αρκετοί θέμα,γιατί δεν έγινε η δήλωση τους πέρσυ,με αποτέλεσμα να χρωστάν το εξάμηνο. Click για ανάπτυξη... άρα είναι βλάκες που δεν το έψαξαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Poseidon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Poseidon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αταλάντη (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:36 Ο Poseidon έγραψε: #2.534 27-09-12 17:36 Αρχική Δημοσίευση από challenger: άρα είναι βλάκες που δεν το έψαξαν! Click για ανάπτυξη... Όχι στα εργαστήρια κανονικά ήταν δηλωμένοι,στην εξεταστική το καταλάβαν που εκεί δεν ήταν δηλωμένοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:37 Ο challenger: #2.535 27-09-12 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Poseidon: Όχι στα εργαστήρια κανονικά ήταν δηλωμένοι,στην εξεταστική το καταλάβαν που εκεί δεν ήταν δηλωμένοι Click για ανάπτυξη... ήταν όντως πολλοί; πόσοι ήταν; είχαν κάνει δήλωση; είπαν το πρόβλημα στον καθηγητή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poseidon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Poseidon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αταλάντη (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:40 Ο Poseidon έγραψε: #2.536 27-09-12 17:40 2-3 ανά εξάμηνο,μιλήσαν με τους καθηγητές για να τους κρατήσουν το βαθμό αλλά τώρα έχουν θέμα με τον περιορισμό μαθημάτων/εξάμηνο. ΑΘΑΝΑΤΗ ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:43 Η Ερινύς έγραψε: #2.537 27-09-12 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Ναι σε αυτο συμφωνουμε.Απλα κατα την εγγραφη μου ειχα συμπληρωσει και κυκλωσα 6 μαθηματα και τα υπεγραψα.Ρωτησα μετα στην ομαδα στο fb και μου ειπαν οτι αυτο το χαρτι ηταν η δηλωση των μαθηματων.Ελα μου ομως που εγω τα δηλωσα και ηλεκτρονικα που μπηκα στην ηλεκτρονικη γραμματεια και απεστειλα δηλωση στην γραμματεια μου με τα δηλωμενα μου μαθηματα.Για αυτο ρωταω μηπως θα υπαρξει καποιο προβλημα?? Click για ανάπτυξη... Αν έχεις δηλώσει τα ίδια, όχι. Αν έχεις βάλει άλλα στο χαρτί και άλλα στη δήλωση, μάλλον θα σε περάσουν για πολύ αναποφάσιστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orado Νεοφερμένο μέλος Ο orado αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:23 Ο orado έγραψε: #2.538 27-09-12 20:23 παιδια ξερετε αν ισχυουν ακομα οι μεταγραφες??και αν ναι γνωριζει καποιος ποσο πρεπει να ειναι το οικογενειακο εισοδημα για τα 3 τελευταια χρονια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:25 Ο challenger: #2.539 27-09-12 20:25 Οι μετεγγραφές έχουν καταργηθεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:54 Ο tntqaz έγραψε: #2.540 27-09-12 20:54 Για οσους θέλουν να δοκιμάσουν με το 10% να κάνουν αυτο που δεν αφήνει η καταργηση των μεταγραφών, ποια ειναι η διαδικασία? Απλά πας και το ζητάς από τον διευθυντή του λυκείου σου? Σε περίπτωση που τελικά περάσεις έτσι εκει που ήθελες το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να διαγραφείς από την μια και να γραφτείς κανονικά στην άλλη σαν φρέσκος πρωτοετής, ή είναι κάτι πιο περιπλοκο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από challenger: άρα είναι βλάκες που δεν το έψαξαν! Click για ανάπτυξη... Όχι στα εργαστήρια κανονικά ήταν δηλωμένοι,στην εξεταστική το καταλάβαν που εκεί δεν ήταν δηλωμένοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:37 Ο challenger: #2.535 27-09-12 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Poseidon: Όχι στα εργαστήρια κανονικά ήταν δηλωμένοι,στην εξεταστική το καταλάβαν που εκεί δεν ήταν δηλωμένοι Click για ανάπτυξη... ήταν όντως πολλοί; πόσοι ήταν; είχαν κάνει δήλωση; είπαν το πρόβλημα στον καθηγητή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poseidon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Poseidon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αταλάντη (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:40 Ο Poseidon έγραψε: #2.536 27-09-12 17:40 2-3 ανά εξάμηνο,μιλήσαν με τους καθηγητές για να τους κρατήσουν το βαθμό αλλά τώρα έχουν θέμα με τον περιορισμό μαθημάτων/εξάμηνο. ΑΘΑΝΑΤΗ ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:43 Η Ερινύς έγραψε: #2.537 27-09-12 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Ναι σε αυτο συμφωνουμε.Απλα κατα την εγγραφη μου ειχα συμπληρωσει και κυκλωσα 6 μαθηματα και τα υπεγραψα.Ρωτησα μετα στην ομαδα στο fb και μου ειπαν οτι αυτο το χαρτι ηταν η δηλωση των μαθηματων.Ελα μου ομως που εγω τα δηλωσα και ηλεκτρονικα που μπηκα στην ηλεκτρονικη γραμματεια και απεστειλα δηλωση στην γραμματεια μου με τα δηλωμενα μου μαθηματα.Για αυτο ρωταω μηπως θα υπαρξει καποιο προβλημα?? Click για ανάπτυξη... Αν έχεις δηλώσει τα ίδια, όχι. Αν έχεις βάλει άλλα στο χαρτί και άλλα στη δήλωση, μάλλον θα σε περάσουν για πολύ αναποφάσιστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orado Νεοφερμένο μέλος Ο orado αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:23 Ο orado έγραψε: #2.538 27-09-12 20:23 παιδια ξερετε αν ισχυουν ακομα οι μεταγραφες??και αν ναι γνωριζει καποιος ποσο πρεπει να ειναι το οικογενειακο εισοδημα για τα 3 τελευταια χρονια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:25 Ο challenger: #2.539 27-09-12 20:25 Οι μετεγγραφές έχουν καταργηθεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:54 Ο tntqaz έγραψε: #2.540 27-09-12 20:54 Για οσους θέλουν να δοκιμάσουν με το 10% να κάνουν αυτο που δεν αφήνει η καταργηση των μεταγραφών, ποια ειναι η διαδικασία? Απλά πας και το ζητάς από τον διευθυντή του λυκείου σου? Σε περίπτωση που τελικά περάσεις έτσι εκει που ήθελες το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να διαγραφείς από την μια και να γραφτείς κανονικά στην άλλη σαν φρέσκος πρωτοετής, ή είναι κάτι πιο περιπλοκο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Poseidon: Όχι στα εργαστήρια κανονικά ήταν δηλωμένοι,στην εξεταστική το καταλάβαν που εκεί δεν ήταν δηλωμένοι Click για ανάπτυξη... ήταν όντως πολλοί; πόσοι ήταν; είχαν κάνει δήλωση; είπαν το πρόβλημα στον καθηγητή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Poseidon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Poseidon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αταλάντη (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:40 Ο Poseidon έγραψε: #2.536 27-09-12 17:40 2-3 ανά εξάμηνο,μιλήσαν με τους καθηγητές για να τους κρατήσουν το βαθμό αλλά τώρα έχουν θέμα με τον περιορισμό μαθημάτων/εξάμηνο. ΑΘΑΝΑΤΗ ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:43 Η Ερινύς έγραψε: #2.537 27-09-12 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Ναι σε αυτο συμφωνουμε.Απλα κατα την εγγραφη μου ειχα συμπληρωσει και κυκλωσα 6 μαθηματα και τα υπεγραψα.Ρωτησα μετα στην ομαδα στο fb και μου ειπαν οτι αυτο το χαρτι ηταν η δηλωση των μαθηματων.Ελα μου ομως που εγω τα δηλωσα και ηλεκτρονικα που μπηκα στην ηλεκτρονικη γραμματεια και απεστειλα δηλωση στην γραμματεια μου με τα δηλωμενα μου μαθηματα.Για αυτο ρωταω μηπως θα υπαρξει καποιο προβλημα?? Click για ανάπτυξη... Αν έχεις δηλώσει τα ίδια, όχι. Αν έχεις βάλει άλλα στο χαρτί και άλλα στη δήλωση, μάλλον θα σε περάσουν για πολύ αναποφάσιστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orado Νεοφερμένο μέλος Ο orado αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:23 Ο orado έγραψε: #2.538 27-09-12 20:23 παιδια ξερετε αν ισχυουν ακομα οι μεταγραφες??και αν ναι γνωριζει καποιος ποσο πρεπει να ειναι το οικογενειακο εισοδημα για τα 3 τελευταια χρονια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:25 Ο challenger: #2.539 27-09-12 20:25 Οι μετεγγραφές έχουν καταργηθεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:54 Ο tntqaz έγραψε: #2.540 27-09-12 20:54 Για οσους θέλουν να δοκιμάσουν με το 10% να κάνουν αυτο που δεν αφήνει η καταργηση των μεταγραφών, ποια ειναι η διαδικασία? Απλά πας και το ζητάς από τον διευθυντή του λυκείου σου? Σε περίπτωση που τελικά περάσεις έτσι εκει που ήθελες το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να διαγραφείς από την μια και να γραφτείς κανονικά στην άλλη σαν φρέσκος πρωτοετής, ή είναι κάτι πιο περιπλοκο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
2-3 ανά εξάμηνο,μιλήσαν με τους καθηγητές για να τους κρατήσουν το βαθμό αλλά τώρα έχουν θέμα με τον περιορισμό μαθημάτων/εξάμηνο. ΑΘΑΝΑΤΗ ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:43 Η Ερινύς έγραψε: #2.537 27-09-12 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Ναι σε αυτο συμφωνουμε.Απλα κατα την εγγραφη μου ειχα συμπληρωσει και κυκλωσα 6 μαθηματα και τα υπεγραψα.Ρωτησα μετα στην ομαδα στο fb και μου ειπαν οτι αυτο το χαρτι ηταν η δηλωση των μαθηματων.Ελα μου ομως που εγω τα δηλωσα και ηλεκτρονικα που μπηκα στην ηλεκτρονικη γραμματεια και απεστειλα δηλωση στην γραμματεια μου με τα δηλωμενα μου μαθηματα.Για αυτο ρωταω μηπως θα υπαρξει καποιο προβλημα?? Click για ανάπτυξη... Αν έχεις δηλώσει τα ίδια, όχι. Αν έχεις βάλει άλλα στο χαρτί και άλλα στη δήλωση, μάλλον θα σε περάσουν για πολύ αναποφάσιστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orado Νεοφερμένο μέλος Ο orado αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:23 Ο orado έγραψε: #2.538 27-09-12 20:23 παιδια ξερετε αν ισχυουν ακομα οι μεταγραφες??και αν ναι γνωριζει καποιος ποσο πρεπει να ειναι το οικογενειακο εισοδημα για τα 3 τελευταια χρονια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:25 Ο challenger: #2.539 27-09-12 20:25 Οι μετεγγραφές έχουν καταργηθεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:54 Ο tntqaz έγραψε: #2.540 27-09-12 20:54 Για οσους θέλουν να δοκιμάσουν με το 10% να κάνουν αυτο που δεν αφήνει η καταργηση των μεταγραφών, ποια ειναι η διαδικασία? Απλά πας και το ζητάς από τον διευθυντή του λυκείου σου? Σε περίπτωση που τελικά περάσεις έτσι εκει που ήθελες το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να διαγραφείς από την μια και να γραφτείς κανονικά στην άλλη σαν φρέσκος πρωτοετής, ή είναι κάτι πιο περιπλοκο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Ναι σε αυτο συμφωνουμε.Απλα κατα την εγγραφη μου ειχα συμπληρωσει και κυκλωσα 6 μαθηματα και τα υπεγραψα.Ρωτησα μετα στην ομαδα στο fb και μου ειπαν οτι αυτο το χαρτι ηταν η δηλωση των μαθηματων.Ελα μου ομως που εγω τα δηλωσα και ηλεκτρονικα που μπηκα στην ηλεκτρονικη γραμματεια και απεστειλα δηλωση στην γραμματεια μου με τα δηλωμενα μου μαθηματα.Για αυτο ρωταω μηπως θα υπαρξει καποιο προβλημα?? Click για ανάπτυξη... Αν έχεις δηλώσει τα ίδια, όχι. Αν έχεις βάλει άλλα στο χαρτί και άλλα στη δήλωση, μάλλον θα σε περάσουν για πολύ αναποφάσιστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orado Νεοφερμένο μέλος Ο orado αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:23 Ο orado έγραψε: #2.538 27-09-12 20:23 παιδια ξερετε αν ισχυουν ακομα οι μεταγραφες??και αν ναι γνωριζει καποιος ποσο πρεπει να ειναι το οικογενειακο εισοδημα για τα 3 τελευταια χρονια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:25 Ο challenger: #2.539 27-09-12 20:25 Οι μετεγγραφές έχουν καταργηθεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:54 Ο tntqaz έγραψε: #2.540 27-09-12 20:54 Για οσους θέλουν να δοκιμάσουν με το 10% να κάνουν αυτο που δεν αφήνει η καταργηση των μεταγραφών, ποια ειναι η διαδικασία? Απλά πας και το ζητάς από τον διευθυντή του λυκείου σου? Σε περίπτωση που τελικά περάσεις έτσι εκει που ήθελες το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να διαγραφείς από την μια και να γραφτείς κανονικά στην άλλη σαν φρέσκος πρωτοετής, ή είναι κάτι πιο περιπλοκο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παιδια ξερετε αν ισχυουν ακομα οι μεταγραφες??και αν ναι γνωριζει καποιος ποσο πρεπει να ειναι το οικογενειακο εισοδημα για τα 3 τελευταια χρονια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:25 Ο challenger: #2.539 27-09-12 20:25 Οι μετεγγραφές έχουν καταργηθεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:54 Ο tntqaz έγραψε: #2.540 27-09-12 20:54 Για οσους θέλουν να δοκιμάσουν με το 10% να κάνουν αυτο που δεν αφήνει η καταργηση των μεταγραφών, ποια ειναι η διαδικασία? Απλά πας και το ζητάς από τον διευθυντή του λυκείου σου? Σε περίπτωση που τελικά περάσεις έτσι εκει που ήθελες το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να διαγραφείς από την μια και να γραφτείς κανονικά στην άλλη σαν φρέσκος πρωτοετής, ή είναι κάτι πιο περιπλοκο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Οι μετεγγραφές έχουν καταργηθεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:54 Ο tntqaz έγραψε: #2.540 27-09-12 20:54 Για οσους θέλουν να δοκιμάσουν με το 10% να κάνουν αυτο που δεν αφήνει η καταργηση των μεταγραφών, ποια ειναι η διαδικασία? Απλά πας και το ζητάς από τον διευθυντή του λυκείου σου? Σε περίπτωση που τελικά περάσεις έτσι εκει που ήθελες το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να διαγραφείς από την μια και να γραφτείς κανονικά στην άλλη σαν φρέσκος πρωτοετής, ή είναι κάτι πιο περιπλοκο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Για οσους θέλουν να δοκιμάσουν με το 10% να κάνουν αυτο που δεν αφήνει η καταργηση των μεταγραφών, ποια ειναι η διαδικασία? Απλά πας και το ζητάς από τον διευθυντή του λυκείου σου? Σε περίπτωση που τελικά περάσεις έτσι εκει που ήθελες το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να διαγραφείς από την μια και να γραφτείς κανονικά στην άλλη σαν φρέσκος πρωτοετής, ή είναι κάτι πιο περιπλοκο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.