επειδή σε κάποια Τμήματα όπως το Μαθηματικό ή το Φυσικό οι χαμηλοί βαθμοί δίνουν και παίρνουν ενώ ευκαιρίες για υψηλούς βαθμούς δεν υπάρχουν παρ' όλη την δυνατότητα να "κόβουμε" το μάθημα για βελτίωση βαθμού σε επόμενη εξεταστική γιατί και πάλι μετανιώνεις που "έκοψες" το μάθημα...το "ΚΑΛΩΣ" στο πτυχίο είναι άσχημο; εννοώ από επαγγελματικής πλευράς και όχι μόνο...
βλέπω φίλους μου συμφοιτητές οι οποίοι προσπαθούσαν, είχαν μια συνέπεια στις σπουδές τους, διάβαζαν πολύ ...και αποφοίτησαν με βαθμό <6,50
είναι ένα θέμα που με βασανίζει, ενώ για να βγάλω κοντά στο 6,50 (ΚΑΛΩΣ) έχω φτύσει αίμα με τους τρελούς ΔΕΠ!

τι άλλο να κάνω; πρέπει να μην ζω καθόλου; ή να αρχίσω να παίρνω χάπια για καλύτερους βαθμούς; (πλέον δεν έχω τα περιθώρια επειδή χρωστάω μόνο 2 μαθήματα για πτυχίο)
αν υπήρχαν καλύτερα συγγράμματα και καλύτερες διαλέξεις από μεγάλη μερίδα μελών ΔΕΠ ίσως οι βαθμολογικές επιδόσεις των φοιτητών του Τμήματος να ήταν καλύτερες...
δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο θέλουν και μας "πιέζουν" βαθμολογικά γύρω από βαθμούς όπως 5 ή 6...