Παιδιά κάτι που επίγει και δεν έχω καταλάβει.
Εγώ αύριο φεύγω επιτέλους από την ΑΘήνα για να αρχίσω τις σπουδές μου αλλά δεν έχω καταλάβει τι να κάνω με το χαρτί που μου δώσανε κατά την εξέταση και γράφει "για στρατολογική χρήση".
Υποθέτω ότι πρέπει να το πάω στο στρατολογικό γραφείο εδώ στην Αθήνα αλλά τους παίρνω τηλέφωνο και δεν το σηκώνουν.
Εσείς οι υπόλοιποι πήγατε κανονικά και το καταθέσατε στο στρατολογικό γραφείο της περιοχής σας?
εμένα δε μου έδωσαν τέτοιο χαρτί

...θα πάρω τηλ. στη στρατολογία και θα τους ρωτήσω τι θέλουν για αναβολή
ΥΓ: Δικαιολογητικά για αναβολή
Τα δικαιολογητικά και η διαδικασία αναβολής καθορίζονται με αποφάσεις του Υπουργού Εθνικής Άμυνας. Τα βασικά απαιτούμενα δικαιολογητικά είναι μία αίτηση στο αρμόδιο στρατολογικό γραφείο, μία βεβαίωση οικείας σχολής (εγγραφή, διάρκεια σπουδών κ.λπ.) και ένα πιστοποιητικό αναγνώρισης της σχολής του εξωτερικού.
Ως χρόνος υποβολής καθορίζεται η 1η Ιανουαρίου του έτους κατά το οποίο ο ενδιαφερόμενος διανύει το 19ο έτος της ηλικίας του, όμως μπορεί, για λόγους δημοσίου συμφέροντος, να απαγορευτεί η χορήγηση αναβολής λόγω σπουδών για ορισμένες σχολές ή ορισμένα εκπαιδευτικά ιδρύματα του εξωτερικού καθώς και όταν οι σπουδές ή μέρος αυτών πραγματοποιούνται στην Ελλάδα. Μπορεί, επίσης, εφόσον οι υπηρεσιακές ανάγκες το επιτρέπουν, να καθορίζονται μείωση της θητείας έως τρεις μήνες και άλλα ευεργετήματα, για στρατεύσιμους που δικαιούνται αναβολής κατάταξης λόγω σπουδών αλλά δεν ασκούν το δικαίωμα αυτό και κατατάσσονται στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Οι κατηγορίες των στρατευσίμων που δικαιούνται αναβολή κατάταξης λόγω σπουδών περιλαμβάνονται στο άρθρο 7 της στρατολογικής νομοθεσίας και τα δικαιολογητικά πρέπει να κατατεθούν στο Στρατολογικό Γραφείο μέχρι την προηγούμενη της κατάταξης ημέρα.
link αλλά καλύτερα να τηλ. στη στρατολογία για επιβεβαίωση