Γενικές συνελεύσεις σχολών 9/2011

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα.
Για ότι νεότερο (σχετικά με τις αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων) μπορείτε να μπαίνετε εδώ:

[ΠΗΓΗ] : https://www.mycampus.gr/my_news/foititiko_protoselido/suneleuseis_pantou_des_analutika.html

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Focko έχω αγχωθεί με τη διαγραφή μου από την παλιά μου σχολή! Κανουν συνέχεια καταλήψεις και η γραμματεία κλειστή!!! Τι να κάνω??? Λες να έχω πρόβλημα με τις ημερομηνίες εγγραφής?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Focko έχω αγχωθεί με τη διαγραφή μου από την παλιά μου σχολή! Κανουν συνέχεια καταλήψεις και η γραμματεία κλειστή!!! Τι να κάνω??? Λες να έχω πρόβλημα με τις ημερομηνίες εγγραφής?

Όταν βγάλουν ημερομηνίες για τις εγγραφές λογικό είναι οι καταληψίες να αφήσουν τις κεντρικές γραμματείες ανοιχτές. Τότε εσύ θα πας επι τόπου στην παλιά σχολή (ελπίζω να μην είναι μακριά) για διαγραφή και μετά στην γραμματείας της Ιατρικής για εγγραφή. Αν δημιουργηθεί πρόβλημα θα είσαι δε θα είσαι η μόνη και σίγουρα θα βρεθεί λύσει.

Όταν βγάλουν ημερομηνίες για τις εγγραφές λογικό είναι οι καταληψίες να αφήσουν τις κεντρικές γραμματείες ανοιχτές. Τότε εσύ θα πας επι τόπου στην παλιά σχολή (ελπίζω να μην είναι μακριά) για διαγραφή και μετά στην γραμματείας της Ιατρικής για εγγραφή. Αν δημιουργηθεί πρόβλημα θα είσαι δε θα είσαι η μόνη και σίγουρα θα βρεθεί λύσει.

Δηλαδή δεν υπάρχει μεγάλη διαδικασία για την διαγραφη? σε έναν φίλο μου έκανε μια βδομαδα να βγει η βεβαίωση διαγραφης...

Για την διαγραφή απλώς κάνεις μια αίτηση και παίρνεις ένα χαρτί. Δεν είναι μεγάλη η διαδικασία απλώς μερικές σχολές τις μαζεύουν και τις σφραγίζουν όλες μαζί και τις δίνουν με μια καθυστέρηση. Δε πιστεύω ότι θα έχεις προβήματα αλλά ακόμα και αν έχεις δεν υπάρχει περίπτωση να χάσεις την εγγραφή.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Για την διαγραφή απλώς κάνεις μια αίτηση και παίρνεις ένα χαρτί. Δεν είναι μεγάλη η διαδικασία απλώς μερικές σχολές τις μαζεύουν και τις σφραγίζουν όλες μαζί και τις δίνουν με μια καθυστέρηση. Δε πιστεύω ότι θα έχεις προβήματα αλλά ακόμα και αν έχεις δεν υπάρχει περίπτωση να χάσεις την εγγραφή.
Ευχαριστώ Focko! Νιώθω πιο ήρεμη τωρα! :)

Kατάληψη στους Πολιτικούς Μηχανικούς

αληθεια αγορινα?
οε οεο εοεοεοεοε τζιμπριιιιιιιιιιλ σιιιιιισεεεεεεεε

θα περασω και απο κοντα να δω τι παιζει.

Με την Πληροφορικη του Καποδιστριακου, τι εγινε ρε παιδια?
Σημερα δεν ειχε συνελευση?

Αποφασιστηκε καταληψη μεχρι και την αλλη Τριτη 13/9

Τελευταία επεξεργασία:
ξερουμε ποια τμηματα του ΤΕΙ θεσσαλονικης ειναι υπο καταληψη? :worry:

Με την Πληροφορικη του Καποδιστριακου, τι εγινε ρε παιδια?
Σημερα δεν ειχε συνελευση?

Αποφασιστηκε καταληψη μεχρι και την αλλη Τριτη 13/9

αύριο στις 13:00
checkare στα forums

ξερουμε ποια τμηματα του ΤΕΙ θεσσαλονικης ειναι υπο καταληψη? :worry:

Το ίδρυμα βρίσκεται υπό κατάληψη μέχρι και την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου (σύμφωνα με το σύλλογο φοιτητών). Oι εξετάσεις Σεπτεμβρίου έχουν αναβληθεί για τις 19 Σεμπτεμβρίου 2011.

Κατά το διάστημα της κατάληψης δεν λειτουργεί η γραμματεία και δεν πραγματοποιούνται εγγραφές πρωτοετών.

Το ίδρυμα βρίσκεται υπό κατάληψη μέχρι και την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου (σύμφωνα με το σύλλογο φοιτητών). Oι εξετάσεις Σεπτεμβρίου έχουν αναβληθεί για τις 19 Σεμπτεμβρίου 2011.

Κατά το διάστημα της κατάληψης δεν λειτουργεί η γραμματεία και δεν πραγματοποιούνται εγγραφές πρωτοετών.

σε ευχαριστω πολυ! υπαρχει περιπτωση να συνεχιστει η καταληψη και μετα τις 16? και σε αυτη την περιπτωση τι θα γινει με τις εγγραφες?

σε ευχαριστω πολυ! υπαρχει περιπτωση να συνεχιστει η καταληψη και μετα τις 16? και σε αυτη την περιπτωση τι θα γινει με τις εγγραφες?

Απο την επόμενη Δευτέρα αρχίζει και η εξεταστική και θα γίνονται κανονικά οι εγγραφές απ' όσο ξέρω και με τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Απο την επόμενη Δευτέρα αρχίζει και η εξεταστική και θα γίνονται κανονικά οι εγγραφές απ' όσο ξέρω και με τα μέχρι τώρα δεδομένα.

ευχαριστω πολυ! :happy:

ΔΕΝ!

Ας μιλήσει κάποιος που γνωρίζει τέλος πάντων!! Έχουν σπάσει τα νεύρα μου. Είμαι εγγεγραμένη στην Χαλκίδα από την οποία θέλω να διαγραφώ για να εγγραφώ στη νέα μου σχολή στο Αίγιο. Η Χαλκίδα όμως έχει κατάληψη και εγώ μένω Αθήνα!! Τι στο καλό θα γίνει πια με τις καταλήψεις τους??? Δεν είναι για όλους εύκολα τα πράγματα.. Υποτίθεται οι γραμματείες θα ήταν ανοιχτές.. Αμ δε. Τελειώνετε πιααααααααααααααααααααα.

:worry::worry::worry:

τι στο διαολο πια?! εμεις δεν θα γραφτουμε ποτε? :cry_x:
οποιος ξερει κατι για τει θεσνικης ας ενημερωσει παρακαλω...

Θα σας πω αύριο.

παιδια μηπως ξερετε ποτε θα κανουν συνελευση οι φοιτητες στο ΤΕΙ Πειραια;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back