fockos
Επιφανές μέλος

[ΠΗΓΗ] : https://www.mycampus.gr/my_news/foititiko_protoselido/suneleuseis_pantou_des_analutika.html
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
olgazoe
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzwrtzia
Δραστήριο μέλος

https://www.philology-upatras.gr/information/news/nea_nakoinoseis/katalepe_neotere_enemerose
fockos
Επιφανές μέλος

Focko έχω αγχωθεί με τη διαγραφή μου από την παλιά μου σχολή! Κανουν συνέχεια καταλήψεις και η γραμματεία κλειστή!!! Τι να κάνω??? Λες να έχω πρόβλημα με τις ημερομηνίες εγγραφής?
Όταν βγάλουν ημερομηνίες για τις εγγραφές λογικό είναι οι καταληψίες να αφήσουν τις κεντρικές γραμματείες ανοιχτές. Τότε εσύ θα πας επι τόπου στην παλιά σχολή (ελπίζω να μην είναι μακριά) για διαγραφή και μετά στην γραμματείας της Ιατρικής για εγγραφή. Αν δημιουργηθεί πρόβλημα θα είσαι δε θα είσαι η μόνη και σίγουρα θα βρεθεί λύσει.
olgazoe
Εκκολαπτόμενο μέλος

Όταν βγάλουν ημερομηνίες για τις εγγραφές λογικό είναι οι καταληψίες να αφήσουν τις κεντρικές γραμματείες ανοιχτές. Τότε εσύ θα πας επι τόπου στην παλιά σχολή (ελπίζω να μην είναι μακριά) για διαγραφή και μετά στην γραμματείας της Ιατρικής για εγγραφή. Αν δημιουργηθεί πρόβλημα θα είσαι δε θα είσαι η μόνη και σίγουρα θα βρεθεί λύσει.
Δηλαδή δεν υπάρχει μεγάλη διαδικασία για την διαγραφη? σε έναν φίλο μου έκανε μια βδομαδα να βγει η βεβαίωση διαγραφης...
fockos
Επιφανές μέλος

olgazoe
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ευχαριστώ Focko! Νιώθω πιο ήρεμη τωρα!Για την διαγραφή απλώς κάνεις μια αίτηση και παίρνεις ένα χαρτί. Δεν είναι μεγάλη η διαδικασία απλώς μερικές σχολές τις μαζεύουν και τις σφραγίζουν όλες μαζί και τις δίνουν με μια καθυστέρηση. Δε πιστεύω ότι θα έχεις προβήματα αλλά ακόμα και αν έχεις δεν υπάρχει περίπτωση να χάσεις την εγγραφή.

massa
Εκκολαπτόμενο μέλος

Kατάληψη στους Πολιτικούς Μηχανικούς
αληθεια αγορινα?
οε οεο εοεοεοεοε τζιμπριιιιιιιιιιλ σιιιιιισεεεεεεεε
θα περασω και απο κοντα να δω τι παιζει.
palio_melos
Διάσημο μέλος

Σημερα δεν ειχε συνελευση?
Αποφασιστηκε καταληψη μεχρι και την αλλη Τριτη 13/9
Fani93
Εκκολαπτόμενο μέλος

vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

Με την Πληροφορικη του Καποδιστριακου, τι εγινε ρε παιδια?
Σημερα δεν ειχε συνελευση?
Αποφασιστηκε καταληψη μεχρι και την αλλη Τριτη 13/9
αύριο στις 13:00
checkare στα forums
LeftNorth
Νεοφερμένο μέλος

ξερουμε ποια τμηματα του ΤΕΙ θεσσαλονικης ειναι υπο καταληψη?![]()
Το ίδρυμα βρίσκεται υπό κατάληψη μέχρι και την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου (σύμφωνα με το σύλλογο φοιτητών). Oι εξετάσεις Σεπτεμβρίου έχουν αναβληθεί για τις 19 Σεμπτεμβρίου 2011.
Κατά το διάστημα της κατάληψης δεν λειτουργεί η γραμματεία και δεν πραγματοποιούνται εγγραφές πρωτοετών.
Fani93
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το ίδρυμα βρίσκεται υπό κατάληψη μέχρι και την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου (σύμφωνα με το σύλλογο φοιτητών). Oι εξετάσεις Σεπτεμβρίου έχουν αναβληθεί για τις 19 Σεμπτεμβρίου 2011.
Κατά το διάστημα της κατάληψης δεν λειτουργεί η γραμματεία και δεν πραγματοποιούνται εγγραφές πρωτοετών.
σε ευχαριστω πολυ! υπαρχει περιπτωση να συνεχιστει η καταληψη και μετα τις 16? και σε αυτη την περιπτωση τι θα γινει με τις εγγραφες?
LeftNorth
Νεοφερμένο μέλος

σε ευχαριστω πολυ! υπαρχει περιπτωση να συνεχιστει η καταληψη και μετα τις 16? και σε αυτη την περιπτωση τι θα γινει με τις εγγραφες?
Απο την επόμενη Δευτέρα αρχίζει και η εξεταστική και θα γίνονται κανονικά οι εγγραφές απ' όσο ξέρω και με τα μέχρι τώρα δεδομένα.
Fani93
Εκκολαπτόμενο μέλος

Απο την επόμενη Δευτέρα αρχίζει και η εξεταστική και θα γίνονται κανονικά οι εγγραφές απ' όσο ξέρω και με τα μέχρι τώρα δεδομένα.
ευχαριστω πολυ!

*StarFalLeN*
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΔΕΝ!Απο την επόμενη Δευτέρα αρχίζει και η εξεταστική και θα γίνονται κανονικά οι εγγραφές απ' όσο ξέρω και με τα μέχρι τώρα δεδομένα.
MurdereSs
Εκκολαπτόμενο μέλος

Fani93
Εκκολαπτόμενο μέλος

τι στο διαολο πια?! εμεις δεν θα γραφτουμε ποτε?

οποιος ξερει κατι για τει θεσνικης ας ενημερωσει παρακαλω...
LeftNorth
Νεοφερμένο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.