Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2016 στις 14:00 Η Ερινύς έγραψε: #681 18-08-16 14:00 Αρχική Δημοσίευση από kwnmaris26: καλησπερα! θα ηθελα καποιος να μ απαντησει ποσα εργαστηρια εχει η ιατρικη υποχρεωτικης παρακολουθσης στο απθ ! επειδη ειμαι εργαζομενοσ στο δημοσιο αστυνομια εργαζομαι μονο πρωινα! θα μπορω δηλαδη να τη βγαλω? Click για ανάπτυξη... Το θέμα σου δεν είναι τόσο τα εργαστήρια, αν π.χ. μία εργάσιμη μέρα έχεις ρεπό μπορείς να τα βάλεις όλα τότε και να ξεμπερδεύεις σε μια μέρα. Ή κάποια έχουν και μεσημεριανές ώρες (3-5 ή ακόμα και 5-7). Τέλος πάντων αυτό είναι σίγουρα πιο ευέλικτο, είναι και οι καθηγητές ενημερωμένοι ότι περνάνε με κατατακτήριες πολλοί που εργάζονται οπότε υπάρχει και μια ελαστικότητα. Το θέμα σου είναι οι κλινικές απ το 6ο εξάμηνο και έπειτα, που σχεδόν όλες θα είναι πρωινές ώρες (ξεκινώντας κατά τις 08:30-9, με υποχρεωτικές παρακολουθήσεις και λίγες απουσίες), και είναι πιο αυστηρά τα πράγματα. Ειδικά μετά το 8ο εξάμηνο που χωριζόμαστε σε τριβδόμαδα και κάνουμε rotation, δεν είναι εύκολο να αναπληρώσεις ή να παρακολουθείς παράλληλα κλινικές. Αυτό σκέψου περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwnmaris26 Νεοφερμένο μέλος Ο kwnmaris26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 09:58 Ο kwnmaris26: #682 19-08-16 09:58 ποσεσ φορες μετα το 6 εξαμηνο πασ κλινικη υπαρχει καποιο προγραμμα για να ξερω?αν ειναι ευκολο να με βοηθησεις λιγο εγω εργαζομαι απο τισ 8-14 δεν εχω ρεπο αλλα βαζω αδεια μια μερα δεν ειναι εκει το θεμα !πχ 6 εξαμηνο ποσεσ κλινικες εχεις την εβδομαδα ?7?8?9? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 15:06 Η Ερινύς έγραψε: #683 19-08-16 15:06 Αρχική Δημοσίευση από kwnmaris26: ποσεσ φορες μετα το 6 εξαμηνο πασ κλινικη υπαρχει καποιο προγραμμα για να ξερω?αν ειναι ευκολο να με βοηθησεις λιγο εγω εργαζομαι απο τισ 8-14 δεν εχω ρεπο αλλα βαζω αδεια μια μερα δεν ειναι εκει το θεμα !πχ 6 εξαμηνο ποσεσ κλινικες εχεις την εβδομαδα ?7?8?9? Click για ανάπτυξη... Σχεδόν κάθε μέρα στο 3ο και στο 4ο έτος, κάθε μέρα στο 5ο και στο 6ο. Δεν είναι σαν τα εργαστήρια που επειδή είναι 1 φορά την εβδομάδα τα βάζεις στην άδειά σου όλα μαζεμένα και τελειώνεις. Και μιλάμε πάντα για πρωινές ώρες,επειδή μέχρι και το 5ο έτος γίνονται μαθήματα και αμφιθεατρικά και μέσα στον θάλαμο, και δεν μπορείς να αναπληρώσεις τα πάντα σε απογευματινές ώρες. Αν η δουλειά που έχεις είναι σταθερή και δεν πρόκειται ούτως ή άλλως να την παρατήσεις/αλλάξεις/προσαρμόσεις σε 2-3 χρόνια, δεν θεωρώ εφικτό με καθημερινή πρωινή εργασία να την βγάλεις την σχολή. Στο ΑΠΘ τουλάχιστον, δεν ξέρω στις άλλες πόλεις τι γίνεται. Καλώς ή κακώς αυτή η σχολή δεν ενδείκνυται αν έχεις full-time job. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θανασης Α. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θανασης Α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 169 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 15:42 Ο Θανασης Α.: #684 19-08-16 15:42 οι γιατρινες τι λενε;σνομπαριες ή μπορεις να πλησιασεις; απορια το'χω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2016 στις 12:36 Η Ερινύς έγραψε: #685 20-08-16 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Θανασης Α.: οι γιατρινες τι λενε;σνομπαριες ή μπορεις να πλησιασεις; απορια το'χω Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως ό,τι και να σου πω με την απορία θα μείνεις μέχρι να πλησιάσεις κάποια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwnmaris26 Νεοφερμένο μέλος Ο kwnmaris26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2016 στις 08:36 Ο kwnmaris26: #686 21-08-16 08:36 αστυνομικος ειμαι γιαυτο ρωταω .καταλαβαινεισ σταθερη εργασια τι να την αφησω για μετεωρες καταστασεις!οποτε μαλλον παω προς παιδαγωγικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. allall1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 825 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2016 στις 20:53 Ο allall1 έγραψε: #687 15-11-16 20:53 Γνωρίζει κανείς ποιο βιβλίο ιατρικών όρων ειναι καλύτερο ,μαύρο του Μιχαϊλίδη ή του dorlands https://www.parisianouj.gr/index.php?target=products&product_id=30047 ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2016 στις 22:11 Ο fockos έγραψε: #688 15-11-16 22:11 Του Dorlands το βιβλό είναι διεθνές αναγνωρισμένο αλλά θεωρώ του Μιχαηλίδη καλύτερο γιατ είναι εξειδικευμένο στην ελληνική γλώσσα αλλά είναι πιο ακριβό για αυτόν τον λόγο δε θα έπαιρνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. allall1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 825 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2016 στις 23:27 Ο allall1 έγραψε: #689 15-11-16 23:27 Τζαμπε τα παιρνω απο τον Ευδόξο , απλα του Μιχαϊλίδη μου φαίνεται πολυ πυκνογραμμένο και δυσνόητο ενώ του ντορλαντς πιο απλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Νοεμβρίου 2016 στις 00:41 Ο Guest 278211: #690 16-11-16 00:41 Του Dorlands έχω, θεωρείται πως είναι καλύτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κομνηνός Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κομνηνός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.681 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2016 στις 12:33 Ο Κομνηνός έγραψε: #691 16-11-16 12:33 αλήθεια γνωρίζετε κανένα συμμαθητή σας που να δουλεύει παράλληλα με την σχολή; και αν ναι τα καταφέρνει να τα συνδυάσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2016 στις 12:46 Ο fockos έγραψε: #692 16-11-16 12:46 Το έκανα για 1 χρόνο όταν μπήκα στην ιατρική.Μάλιστα δούλευα full time σε άλλη πόλη.Κατάφερα να παρακολουθήσω όλες τις απαιτούμενες ώρες αλλά στο τέλος έμεινα στα περισσότερα μαθήματα που έδωσα.. Το πρόβλημα δεν ήταν η ελλειψη χρόνου διαβάσματος κατά την γνώμη μου η ιατρική δε θέλει πολλές ωρες διαβάσματος αλλά κάποιες ώρες ποιοτικού διαβάσματος το πρόβλημα ήταν πως δεν ήξερα τι να διαβάσω και πως να το διαβάσω τα γκρουπάκια του facebook τότε δεν ήταν ανεπτυgμένα ούτε το eclass (που μεν υπήρχε αλλά δε το χρησιμοποιούσαν). Επίσης υπάρχουν παιδιά που δουλεύουν σε part time δουλειές αλλα΄και λίγα άτομα που το συνδιάζουν με full time απασχόληση. Δε πιστεύω ότι η ιατρική διαφέρει πολύ σε δυσκολία από τις λοιπές σχολές το πρόβλημα είναι μετά το 4ο έτος που πρέπει να έχεις παρουσία σε κλινικές αλλά και αυτό ρυθμίζεται αν η δουλειάά συο έχει νυχτερινά. Κατά βάση αυτός που δουλεύει θα πάρει το πτυχίο με καθυστέρηση κάποιων ετών αλλά θα το πάρει (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν παιδιά που δουλεύουν και το παίρνουν στην ώρα τους). Στην σημερινή εποχή πιστεύω ότι μπορεί κάποιος να τα συνδιάσει και τα δύο σχετικά άνετα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Νοεμβρίου 2016 Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Νοεμβρίου 2016 στις 15:06 Ο Guest 278211: #693 16-11-16 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Κομνηνός: αλήθεια γνωρίζετε κανένα συμμαθητή σας που να δουλεύει παράλληλα με την σχολή; και αν ναι τα καταφέρνει να τα συνδυάσει; Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται από τη δουλειά και από τη σχολή. Τα περισσότερα υποχρεωτικά μαθήματα στη σχολή της Αθήνας είναι πρωινά, οπότε κάποιος θα μπορούσε να δουλεύει το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2016 στις 15:36 Η Ερινύς έγραψε: #694 16-11-16 15:36 Ναι ξέρω κάποια παιδιά. Αλλά χρωστάνε πολλά μαθήματα και κάποιοι έχουν ψιλοαφεθεί σε έναν φαύλο κύκλο... Γνώμη μου είναι αν δεν το έχεις πραγματικά ανάγκη και το κάνεις για το χαρτζιλίκι ή για την σχετική ανεξαρτησία, να μην το επιχειρήσεις. Ευτυχώς είμαστε κλάδος που μπορείς στα 24 να διοριστείς αγροτικός γιατρός και να έχεις μισθό κάθε μήνα (έστω και για όσο κρατάει αυτό), οπότε μια υπομονή και έρχεσαι ούτως ή άλλως προ των ευθυνών σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κομνηνός Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κομνηνός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.681 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2016 στις 00:15 Ο Κομνηνός έγραψε: #695 17-11-16 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Εξαρτάται από τη δουλειά και από τη σχολή. Τα περισσότερα υποχρεωτικά μαθήματα στη σχολή της Αθήνας είναι πρωινά, οπότε κάποιος θα μπορούσε να δουλεύει το απόγευμα. Click για ανάπτυξη... το απογευμα ομως εργαστηρια δεν εχουν οι σχολες; μετα αφου τελειωσουν ολα αυτα δεν θελει και καποιο διαβασμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Νοεμβρίου 2016 στις 00:55 Ο Guest 278211: #696 17-11-16 00:55 Αρχική Δημοσίευση από Κομνηνός: το απογευμα ομως εργαστηρια δεν εχουν οι σχολες; μετα αφου τελειωσουν ολα αυτα δεν θελει και καποιο διαβασμα; Click για ανάπτυξη... Η σχολή της Αθήνας μπορεί να συνδυαστεί με δουλειά. Σίγουρα θέλει διάβασμα και δεν είναι εύκολο, είναι όμως εφικτό. Έχω συμφοιτητές που δουλεύουν part time. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soppap Εκκολαπτόμενο μέλος Η soppap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 230 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:52 Η soppap έγραψε: #697 08-12-16 20:52 Καλησπέρα παιδιά! Όσοι είστε Ιατρική πως διαβάζεται και πως οργανώνετε το διάβασμά σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StavMed Εκκολαπτόμενο μέλος Η StavMed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών (Πάτρα) και μας γράφει από Μεσσήνη (Μεσσηνία). Έχει γράψει 183 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2016 στις 21:57 Η StavMed έγραψε: #698 08-12-16 21:57 Αρχική Δημοσίευση από soppap: Καλησπέρα παιδιά! Όσοι είστε Ιατρική πως διαβάζεται και πως οργανώνετε το διάβασμά σας; Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι φοιτήτρια Ιατρικής αλλά σας στέλνω ολη μου την αγάπη και τις ευχές για καλή δύναμη στο έργο σας, αγαπημένη μου Ελπίζω ολα να πηγαίνουν καλά...Είμαι σίγουρη οτι μπορείς να διαπρέψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soppap Εκκολαπτόμενο μέλος Η soppap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 230 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2016 στις 22:20 Η soppap έγραψε: #699 08-12-16 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Ctavrouliniii: Δεν είμαι φοιτήτρια Ιατρικής αλλά σας στέλνω ολη μου την αγάπη και τις ευχές για καλή δύναμη στο έργο σας, αγαπημένη μου Ελπίζω ολα να πηγαίνουν καλά...Είμαι σίγουρη οτι μπορείς να διαπρέψεις Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ αγαπημένη για τις ευχές! Επίσης!!! Δεν χρειάζεται να σου πω ,ότι πιστεύω το ίδιο για εσένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2016 στις 22:48 Ο fockos έγραψε: #700 08-12-16 22:48 Αρχική Δημοσίευση από soppap: Καλησπέρα παιδιά! Όσοι είστε Ιατρική πως διαβάζεται και πως οργανώνετε το διάβασμά σας; Click για ανάπτυξη... Δεν διαφέρει η ιατρική από τις άλλες σχολές σε δυσκολία. Το διάβασμα είναι όπως πρέπει να κάνει κάθε φοιτητής οποιαδήποτε σχολή και να είναι. Αφιερώνεις λίγες ώρες κάθε βδομάδα το οργανώνεις και μετά φουλάρεις στην εξεταστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mel123soc Sotiris 12 Eleni123- tomftw snasis nefoumpios bboys Leo komm donut_daddy dimitrisp22 hyyh4ever pinkheart Yorgos L Than003 Maria33 Panatha mono sophiaa blackout MarcoReus xanthippiad mvas elevag Sofos Gerontas Εριφύλη Peter Pan13 marioutela vlahoss Manuela98 Mammy Nun thenutritionist mermaid89 ένας τυχαίος kotsos05 roud eukleidhs1821 Nickgr jim2015 niaou Specon Dr. Gl. Luminous PanPan Appolon Ανώνυμη Scandal Nikos05 emzou Nasia2433266 Samsa Cathleen Xara Avalon12 spring day _.maria._ anastasia papa DocO imyrcarn Glorious12 Αλκης Κ. Γιωργος15773 _Aggelos123 AndromedaS Vasiliki Keftedaki Nefh_ Darkking abbyrob future.nurse.29 Medjnik Λέων Συγγ xriiistiiinaaa Λίτσα marianna04 StavMed Paul77 don_vito JohnGreek Infrared Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kwnmaris26: καλησπερα! θα ηθελα καποιος να μ απαντησει ποσα εργαστηρια εχει η ιατρικη υποχρεωτικης παρακολουθσης στο απθ ! επειδη ειμαι εργαζομενοσ στο δημοσιο αστυνομια εργαζομαι μονο πρωινα! θα μπορω δηλαδη να τη βγαλω? Click για ανάπτυξη... Το θέμα σου δεν είναι τόσο τα εργαστήρια, αν π.χ. μία εργάσιμη μέρα έχεις ρεπό μπορείς να τα βάλεις όλα τότε και να ξεμπερδεύεις σε μια μέρα. Ή κάποια έχουν και μεσημεριανές ώρες (3-5 ή ακόμα και 5-7). Τέλος πάντων αυτό είναι σίγουρα πιο ευέλικτο, είναι και οι καθηγητές ενημερωμένοι ότι περνάνε με κατατακτήριες πολλοί που εργάζονται οπότε υπάρχει και μια ελαστικότητα. Το θέμα σου είναι οι κλινικές απ το 6ο εξάμηνο και έπειτα, που σχεδόν όλες θα είναι πρωινές ώρες (ξεκινώντας κατά τις 08:30-9, με υποχρεωτικές παρακολουθήσεις και λίγες απουσίες), και είναι πιο αυστηρά τα πράγματα. Ειδικά μετά το 8ο εξάμηνο που χωριζόμαστε σε τριβδόμαδα και κάνουμε rotation, δεν είναι εύκολο να αναπληρώσεις ή να παρακολουθείς παράλληλα κλινικές. Αυτό σκέψου περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwnmaris26 Νεοφερμένο μέλος Ο kwnmaris26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 09:58 Ο kwnmaris26: #682 19-08-16 09:58 ποσεσ φορες μετα το 6 εξαμηνο πασ κλινικη υπαρχει καποιο προγραμμα για να ξερω?αν ειναι ευκολο να με βοηθησεις λιγο εγω εργαζομαι απο τισ 8-14 δεν εχω ρεπο αλλα βαζω αδεια μια μερα δεν ειναι εκει το θεμα !πχ 6 εξαμηνο ποσεσ κλινικες εχεις την εβδομαδα ?7?8?9? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 15:06 Η Ερινύς έγραψε: #683 19-08-16 15:06 Αρχική Δημοσίευση από kwnmaris26: ποσεσ φορες μετα το 6 εξαμηνο πασ κλινικη υπαρχει καποιο προγραμμα για να ξερω?αν ειναι ευκολο να με βοηθησεις λιγο εγω εργαζομαι απο τισ 8-14 δεν εχω ρεπο αλλα βαζω αδεια μια μερα δεν ειναι εκει το θεμα !πχ 6 εξαμηνο ποσεσ κλινικες εχεις την εβδομαδα ?7?8?9? Click για ανάπτυξη... Σχεδόν κάθε μέρα στο 3ο και στο 4ο έτος, κάθε μέρα στο 5ο και στο 6ο. Δεν είναι σαν τα εργαστήρια που επειδή είναι 1 φορά την εβδομάδα τα βάζεις στην άδειά σου όλα μαζεμένα και τελειώνεις. Και μιλάμε πάντα για πρωινές ώρες,επειδή μέχρι και το 5ο έτος γίνονται μαθήματα και αμφιθεατρικά και μέσα στον θάλαμο, και δεν μπορείς να αναπληρώσεις τα πάντα σε απογευματινές ώρες. Αν η δουλειά που έχεις είναι σταθερή και δεν πρόκειται ούτως ή άλλως να την παρατήσεις/αλλάξεις/προσαρμόσεις σε 2-3 χρόνια, δεν θεωρώ εφικτό με καθημερινή πρωινή εργασία να την βγάλεις την σχολή. Στο ΑΠΘ τουλάχιστον, δεν ξέρω στις άλλες πόλεις τι γίνεται. Καλώς ή κακώς αυτή η σχολή δεν ενδείκνυται αν έχεις full-time job. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θανασης Α. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θανασης Α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 169 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 15:42 Ο Θανασης Α.: #684 19-08-16 15:42 οι γιατρινες τι λενε;σνομπαριες ή μπορεις να πλησιασεις; απορια το'χω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2016 στις 12:36 Η Ερινύς έγραψε: #685 20-08-16 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Θανασης Α.: οι γιατρινες τι λενε;σνομπαριες ή μπορεις να πλησιασεις; απορια το'χω Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως ό,τι και να σου πω με την απορία θα μείνεις μέχρι να πλησιάσεις κάποια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwnmaris26 Νεοφερμένο μέλος Ο kwnmaris26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2016 στις 08:36 Ο kwnmaris26: #686 21-08-16 08:36 αστυνομικος ειμαι γιαυτο ρωταω .καταλαβαινεισ σταθερη εργασια τι να την αφησω για μετεωρες καταστασεις!οποτε μαλλον παω προς παιδαγωγικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. allall1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 825 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2016 στις 20:53 Ο allall1 έγραψε: #687 15-11-16 20:53 Γνωρίζει κανείς ποιο βιβλίο ιατρικών όρων ειναι καλύτερο ,μαύρο του Μιχαϊλίδη ή του dorlands https://www.parisianouj.gr/index.php?target=products&product_id=30047 ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2016 στις 22:11 Ο fockos έγραψε: #688 15-11-16 22:11 Του Dorlands το βιβλό είναι διεθνές αναγνωρισμένο αλλά θεωρώ του Μιχαηλίδη καλύτερο γιατ είναι εξειδικευμένο στην ελληνική γλώσσα αλλά είναι πιο ακριβό για αυτόν τον λόγο δε θα έπαιρνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. allall1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 825 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2016 στις 23:27 Ο allall1 έγραψε: #689 15-11-16 23:27 Τζαμπε τα παιρνω απο τον Ευδόξο , απλα του Μιχαϊλίδη μου φαίνεται πολυ πυκνογραμμένο και δυσνόητο ενώ του ντορλαντς πιο απλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Νοεμβρίου 2016 στις 00:41 Ο Guest 278211: #690 16-11-16 00:41 Του Dorlands έχω, θεωρείται πως είναι καλύτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κομνηνός Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κομνηνός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.681 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2016 στις 12:33 Ο Κομνηνός έγραψε: #691 16-11-16 12:33 αλήθεια γνωρίζετε κανένα συμμαθητή σας που να δουλεύει παράλληλα με την σχολή; και αν ναι τα καταφέρνει να τα συνδυάσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2016 στις 12:46 Ο fockos έγραψε: #692 16-11-16 12:46 Το έκανα για 1 χρόνο όταν μπήκα στην ιατρική.Μάλιστα δούλευα full time σε άλλη πόλη.Κατάφερα να παρακολουθήσω όλες τις απαιτούμενες ώρες αλλά στο τέλος έμεινα στα περισσότερα μαθήματα που έδωσα.. Το πρόβλημα δεν ήταν η ελλειψη χρόνου διαβάσματος κατά την γνώμη μου η ιατρική δε θέλει πολλές ωρες διαβάσματος αλλά κάποιες ώρες ποιοτικού διαβάσματος το πρόβλημα ήταν πως δεν ήξερα τι να διαβάσω και πως να το διαβάσω τα γκρουπάκια του facebook τότε δεν ήταν ανεπτυgμένα ούτε το eclass (που μεν υπήρχε αλλά δε το χρησιμοποιούσαν). Επίσης υπάρχουν παιδιά που δουλεύουν σε part time δουλειές αλλα΄και λίγα άτομα που το συνδιάζουν με full time απασχόληση. Δε πιστεύω ότι η ιατρική διαφέρει πολύ σε δυσκολία από τις λοιπές σχολές το πρόβλημα είναι μετά το 4ο έτος που πρέπει να έχεις παρουσία σε κλινικές αλλά και αυτό ρυθμίζεται αν η δουλειάά συο έχει νυχτερινά. Κατά βάση αυτός που δουλεύει θα πάρει το πτυχίο με καθυστέρηση κάποιων ετών αλλά θα το πάρει (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν παιδιά που δουλεύουν και το παίρνουν στην ώρα τους). Στην σημερινή εποχή πιστεύω ότι μπορεί κάποιος να τα συνδιάσει και τα δύο σχετικά άνετα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Νοεμβρίου 2016 Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Νοεμβρίου 2016 στις 15:06 Ο Guest 278211: #693 16-11-16 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Κομνηνός: αλήθεια γνωρίζετε κανένα συμμαθητή σας που να δουλεύει παράλληλα με την σχολή; και αν ναι τα καταφέρνει να τα συνδυάσει; Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται από τη δουλειά και από τη σχολή. Τα περισσότερα υποχρεωτικά μαθήματα στη σχολή της Αθήνας είναι πρωινά, οπότε κάποιος θα μπορούσε να δουλεύει το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2016 στις 15:36 Η Ερινύς έγραψε: #694 16-11-16 15:36 Ναι ξέρω κάποια παιδιά. Αλλά χρωστάνε πολλά μαθήματα και κάποιοι έχουν ψιλοαφεθεί σε έναν φαύλο κύκλο... Γνώμη μου είναι αν δεν το έχεις πραγματικά ανάγκη και το κάνεις για το χαρτζιλίκι ή για την σχετική ανεξαρτησία, να μην το επιχειρήσεις. Ευτυχώς είμαστε κλάδος που μπορείς στα 24 να διοριστείς αγροτικός γιατρός και να έχεις μισθό κάθε μήνα (έστω και για όσο κρατάει αυτό), οπότε μια υπομονή και έρχεσαι ούτως ή άλλως προ των ευθυνών σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κομνηνός Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κομνηνός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.681 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2016 στις 00:15 Ο Κομνηνός έγραψε: #695 17-11-16 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Εξαρτάται από τη δουλειά και από τη σχολή. Τα περισσότερα υποχρεωτικά μαθήματα στη σχολή της Αθήνας είναι πρωινά, οπότε κάποιος θα μπορούσε να δουλεύει το απόγευμα. Click για ανάπτυξη... το απογευμα ομως εργαστηρια δεν εχουν οι σχολες; μετα αφου τελειωσουν ολα αυτα δεν θελει και καποιο διαβασμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Νοεμβρίου 2016 στις 00:55 Ο Guest 278211: #696 17-11-16 00:55 Αρχική Δημοσίευση από Κομνηνός: το απογευμα ομως εργαστηρια δεν εχουν οι σχολες; μετα αφου τελειωσουν ολα αυτα δεν θελει και καποιο διαβασμα; Click για ανάπτυξη... Η σχολή της Αθήνας μπορεί να συνδυαστεί με δουλειά. Σίγουρα θέλει διάβασμα και δεν είναι εύκολο, είναι όμως εφικτό. Έχω συμφοιτητές που δουλεύουν part time. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soppap Εκκολαπτόμενο μέλος Η soppap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 230 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:52 Η soppap έγραψε: #697 08-12-16 20:52 Καλησπέρα παιδιά! Όσοι είστε Ιατρική πως διαβάζεται και πως οργανώνετε το διάβασμά σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StavMed Εκκολαπτόμενο μέλος Η StavMed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών (Πάτρα) και μας γράφει από Μεσσήνη (Μεσσηνία). Έχει γράψει 183 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2016 στις 21:57 Η StavMed έγραψε: #698 08-12-16 21:57 Αρχική Δημοσίευση από soppap: Καλησπέρα παιδιά! Όσοι είστε Ιατρική πως διαβάζεται και πως οργανώνετε το διάβασμά σας; Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι φοιτήτρια Ιατρικής αλλά σας στέλνω ολη μου την αγάπη και τις ευχές για καλή δύναμη στο έργο σας, αγαπημένη μου Ελπίζω ολα να πηγαίνουν καλά...Είμαι σίγουρη οτι μπορείς να διαπρέψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soppap Εκκολαπτόμενο μέλος Η soppap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 230 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2016 στις 22:20 Η soppap έγραψε: #699 08-12-16 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Ctavrouliniii: Δεν είμαι φοιτήτρια Ιατρικής αλλά σας στέλνω ολη μου την αγάπη και τις ευχές για καλή δύναμη στο έργο σας, αγαπημένη μου Ελπίζω ολα να πηγαίνουν καλά...Είμαι σίγουρη οτι μπορείς να διαπρέψεις Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ αγαπημένη για τις ευχές! Επίσης!!! Δεν χρειάζεται να σου πω ,ότι πιστεύω το ίδιο για εσένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2016 στις 22:48 Ο fockos έγραψε: #700 08-12-16 22:48 Αρχική Δημοσίευση από soppap: Καλησπέρα παιδιά! Όσοι είστε Ιατρική πως διαβάζεται και πως οργανώνετε το διάβασμά σας; Click για ανάπτυξη... Δεν διαφέρει η ιατρική από τις άλλες σχολές σε δυσκολία. Το διάβασμα είναι όπως πρέπει να κάνει κάθε φοιτητής οποιαδήποτε σχολή και να είναι. Αφιερώνεις λίγες ώρες κάθε βδομάδα το οργανώνεις και μετά φουλάρεις στην εξεταστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mel123soc Sotiris 12 Eleni123- tomftw snasis nefoumpios bboys Leo komm donut_daddy dimitrisp22 hyyh4ever pinkheart Yorgos L Than003 Maria33 Panatha mono sophiaa blackout MarcoReus xanthippiad mvas elevag Sofos Gerontas Εριφύλη Peter Pan13 marioutela vlahoss Manuela98 Mammy Nun thenutritionist mermaid89 ένας τυχαίος kotsos05 roud eukleidhs1821 Nickgr jim2015 niaou Specon Dr. Gl. Luminous PanPan Appolon Ανώνυμη Scandal Nikos05 emzou Nasia2433266 Samsa Cathleen Xara Avalon12 spring day _.maria._ anastasia papa DocO imyrcarn Glorious12 Αλκης Κ. Γιωργος15773 _Aggelos123 AndromedaS Vasiliki Keftedaki Nefh_ Darkking abbyrob future.nurse.29 Medjnik Λέων Συγγ xriiistiiinaaa Λίτσα marianna04 StavMed Paul77 don_vito JohnGreek Infrared Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ποσεσ φορες μετα το 6 εξαμηνο πασ κλινικη υπαρχει καποιο προγραμμα για να ξερω?αν ειναι ευκολο να με βοηθησεις λιγο εγω εργαζομαι απο τισ 8-14 δεν εχω ρεπο αλλα βαζω αδεια μια μερα δεν ειναι εκει το θεμα !πχ 6 εξαμηνο ποσεσ κλινικες εχεις την εβδομαδα ?7?8?9? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 15:06 Η Ερινύς έγραψε: #683 19-08-16 15:06 Αρχική Δημοσίευση από kwnmaris26: ποσεσ φορες μετα το 6 εξαμηνο πασ κλινικη υπαρχει καποιο προγραμμα για να ξερω?αν ειναι ευκολο να με βοηθησεις λιγο εγω εργαζομαι απο τισ 8-14 δεν εχω ρεπο αλλα βαζω αδεια μια μερα δεν ειναι εκει το θεμα !πχ 6 εξαμηνο ποσεσ κλινικες εχεις την εβδομαδα ?7?8?9? Click για ανάπτυξη... Σχεδόν κάθε μέρα στο 3ο και στο 4ο έτος, κάθε μέρα στο 5ο και στο 6ο. Δεν είναι σαν τα εργαστήρια που επειδή είναι 1 φορά την εβδομάδα τα βάζεις στην άδειά σου όλα μαζεμένα και τελειώνεις. Και μιλάμε πάντα για πρωινές ώρες,επειδή μέχρι και το 5ο έτος γίνονται μαθήματα και αμφιθεατρικά και μέσα στον θάλαμο, και δεν μπορείς να αναπληρώσεις τα πάντα σε απογευματινές ώρες. Αν η δουλειά που έχεις είναι σταθερή και δεν πρόκειται ούτως ή άλλως να την παρατήσεις/αλλάξεις/προσαρμόσεις σε 2-3 χρόνια, δεν θεωρώ εφικτό με καθημερινή πρωινή εργασία να την βγάλεις την σχολή. Στο ΑΠΘ τουλάχιστον, δεν ξέρω στις άλλες πόλεις τι γίνεται. Καλώς ή κακώς αυτή η σχολή δεν ενδείκνυται αν έχεις full-time job. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θανασης Α. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θανασης Α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 169 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 15:42 Ο Θανασης Α.: #684 19-08-16 15:42 οι γιατρινες τι λενε;σνομπαριες ή μπορεις να πλησιασεις; απορια το'χω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2016 στις 12:36 Η Ερινύς έγραψε: #685 20-08-16 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Θανασης Α.: οι γιατρινες τι λενε;σνομπαριες ή μπορεις να πλησιασεις; απορια το'χω Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως ό,τι και να σου πω με την απορία θα μείνεις μέχρι να πλησιάσεις κάποια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwnmaris26 Νεοφερμένο μέλος Ο kwnmaris26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2016 στις 08:36 Ο kwnmaris26: #686 21-08-16 08:36 αστυνομικος ειμαι γιαυτο ρωταω .καταλαβαινεισ σταθερη εργασια τι να την αφησω για μετεωρες καταστασεις!οποτε μαλλον παω προς παιδαγωγικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. allall1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 825 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2016 στις 20:53 Ο allall1 έγραψε: #687 15-11-16 20:53 Γνωρίζει κανείς ποιο βιβλίο ιατρικών όρων ειναι καλύτερο ,μαύρο του Μιχαϊλίδη ή του dorlands https://www.parisianouj.gr/index.php?target=products&product_id=30047 ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2016 στις 22:11 Ο fockos έγραψε: #688 15-11-16 22:11 Του Dorlands το βιβλό είναι διεθνές αναγνωρισμένο αλλά θεωρώ του Μιχαηλίδη καλύτερο γιατ είναι εξειδικευμένο στην ελληνική γλώσσα αλλά είναι πιο ακριβό για αυτόν τον λόγο δε θα έπαιρνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. allall1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 825 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2016 στις 23:27 Ο allall1 έγραψε: #689 15-11-16 23:27 Τζαμπε τα παιρνω απο τον Ευδόξο , απλα του Μιχαϊλίδη μου φαίνεται πολυ πυκνογραμμένο και δυσνόητο ενώ του ντορλαντς πιο απλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Νοεμβρίου 2016 στις 00:41 Ο Guest 278211: #690 16-11-16 00:41 Του Dorlands έχω, θεωρείται πως είναι καλύτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κομνηνός Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κομνηνός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.681 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2016 στις 12:33 Ο Κομνηνός έγραψε: #691 16-11-16 12:33 αλήθεια γνωρίζετε κανένα συμμαθητή σας που να δουλεύει παράλληλα με την σχολή; και αν ναι τα καταφέρνει να τα συνδυάσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2016 στις 12:46 Ο fockos έγραψε: #692 16-11-16 12:46 Το έκανα για 1 χρόνο όταν μπήκα στην ιατρική.Μάλιστα δούλευα full time σε άλλη πόλη.Κατάφερα να παρακολουθήσω όλες τις απαιτούμενες ώρες αλλά στο τέλος έμεινα στα περισσότερα μαθήματα που έδωσα.. Το πρόβλημα δεν ήταν η ελλειψη χρόνου διαβάσματος κατά την γνώμη μου η ιατρική δε θέλει πολλές ωρες διαβάσματος αλλά κάποιες ώρες ποιοτικού διαβάσματος το πρόβλημα ήταν πως δεν ήξερα τι να διαβάσω και πως να το διαβάσω τα γκρουπάκια του facebook τότε δεν ήταν ανεπτυgμένα ούτε το eclass (που μεν υπήρχε αλλά δε το χρησιμοποιούσαν). Επίσης υπάρχουν παιδιά που δουλεύουν σε part time δουλειές αλλα΄και λίγα άτομα που το συνδιάζουν με full time απασχόληση. Δε πιστεύω ότι η ιατρική διαφέρει πολύ σε δυσκολία από τις λοιπές σχολές το πρόβλημα είναι μετά το 4ο έτος που πρέπει να έχεις παρουσία σε κλινικές αλλά και αυτό ρυθμίζεται αν η δουλειάά συο έχει νυχτερινά. Κατά βάση αυτός που δουλεύει θα πάρει το πτυχίο με καθυστέρηση κάποιων ετών αλλά θα το πάρει (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν παιδιά που δουλεύουν και το παίρνουν στην ώρα τους). Στην σημερινή εποχή πιστεύω ότι μπορεί κάποιος να τα συνδιάσει και τα δύο σχετικά άνετα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Νοεμβρίου 2016 Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Νοεμβρίου 2016 στις 15:06 Ο Guest 278211: #693 16-11-16 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Κομνηνός: αλήθεια γνωρίζετε κανένα συμμαθητή σας που να δουλεύει παράλληλα με την σχολή; και αν ναι τα καταφέρνει να τα συνδυάσει; Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται από τη δουλειά και από τη σχολή. Τα περισσότερα υποχρεωτικά μαθήματα στη σχολή της Αθήνας είναι πρωινά, οπότε κάποιος θα μπορούσε να δουλεύει το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2016 στις 15:36 Η Ερινύς έγραψε: #694 16-11-16 15:36 Ναι ξέρω κάποια παιδιά. Αλλά χρωστάνε πολλά μαθήματα και κάποιοι έχουν ψιλοαφεθεί σε έναν φαύλο κύκλο... Γνώμη μου είναι αν δεν το έχεις πραγματικά ανάγκη και το κάνεις για το χαρτζιλίκι ή για την σχετική ανεξαρτησία, να μην το επιχειρήσεις. Ευτυχώς είμαστε κλάδος που μπορείς στα 24 να διοριστείς αγροτικός γιατρός και να έχεις μισθό κάθε μήνα (έστω και για όσο κρατάει αυτό), οπότε μια υπομονή και έρχεσαι ούτως ή άλλως προ των ευθυνών σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κομνηνός Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κομνηνός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.681 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2016 στις 00:15 Ο Κομνηνός έγραψε: #695 17-11-16 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Εξαρτάται από τη δουλειά και από τη σχολή. Τα περισσότερα υποχρεωτικά μαθήματα στη σχολή της Αθήνας είναι πρωινά, οπότε κάποιος θα μπορούσε να δουλεύει το απόγευμα. Click για ανάπτυξη... το απογευμα ομως εργαστηρια δεν εχουν οι σχολες; μετα αφου τελειωσουν ολα αυτα δεν θελει και καποιο διαβασμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Νοεμβρίου 2016 στις 00:55 Ο Guest 278211: #696 17-11-16 00:55 Αρχική Δημοσίευση από Κομνηνός: το απογευμα ομως εργαστηρια δεν εχουν οι σχολες; μετα αφου τελειωσουν ολα αυτα δεν θελει και καποιο διαβασμα; Click για ανάπτυξη... Η σχολή της Αθήνας μπορεί να συνδυαστεί με δουλειά. Σίγουρα θέλει διάβασμα και δεν είναι εύκολο, είναι όμως εφικτό. Έχω συμφοιτητές που δουλεύουν part time. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soppap Εκκολαπτόμενο μέλος Η soppap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 230 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:52 Η soppap έγραψε: #697 08-12-16 20:52 Καλησπέρα παιδιά! Όσοι είστε Ιατρική πως διαβάζεται και πως οργανώνετε το διάβασμά σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StavMed Εκκολαπτόμενο μέλος Η StavMed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών (Πάτρα) και μας γράφει από Μεσσήνη (Μεσσηνία). Έχει γράψει 183 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2016 στις 21:57 Η StavMed έγραψε: #698 08-12-16 21:57 Αρχική Δημοσίευση από soppap: Καλησπέρα παιδιά! Όσοι είστε Ιατρική πως διαβάζεται και πως οργανώνετε το διάβασμά σας; Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι φοιτήτρια Ιατρικής αλλά σας στέλνω ολη μου την αγάπη και τις ευχές για καλή δύναμη στο έργο σας, αγαπημένη μου Ελπίζω ολα να πηγαίνουν καλά...Είμαι σίγουρη οτι μπορείς να διαπρέψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soppap Εκκολαπτόμενο μέλος Η soppap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 230 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2016 στις 22:20 Η soppap έγραψε: #699 08-12-16 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Ctavrouliniii: Δεν είμαι φοιτήτρια Ιατρικής αλλά σας στέλνω ολη μου την αγάπη και τις ευχές για καλή δύναμη στο έργο σας, αγαπημένη μου Ελπίζω ολα να πηγαίνουν καλά...Είμαι σίγουρη οτι μπορείς να διαπρέψεις Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ αγαπημένη για τις ευχές! Επίσης!!! Δεν χρειάζεται να σου πω ,ότι πιστεύω το ίδιο για εσένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2016 στις 22:48 Ο fockos έγραψε: #700 08-12-16 22:48 Αρχική Δημοσίευση από soppap: Καλησπέρα παιδιά! Όσοι είστε Ιατρική πως διαβάζεται και πως οργανώνετε το διάβασμά σας; Click για ανάπτυξη... Δεν διαφέρει η ιατρική από τις άλλες σχολές σε δυσκολία. Το διάβασμα είναι όπως πρέπει να κάνει κάθε φοιτητής οποιαδήποτε σχολή και να είναι. Αφιερώνεις λίγες ώρες κάθε βδομάδα το οργανώνεις και μετά φουλάρεις στην εξεταστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mel123soc Sotiris 12 Eleni123- tomftw snasis nefoumpios bboys Leo komm donut_daddy dimitrisp22 hyyh4ever pinkheart Yorgos L Than003 Maria33 Panatha mono sophiaa blackout MarcoReus xanthippiad mvas elevag Sofos Gerontas Εριφύλη Peter Pan13 marioutela vlahoss Manuela98 Mammy Nun thenutritionist mermaid89 ένας τυχαίος kotsos05 roud eukleidhs1821 Nickgr jim2015 niaou Specon Dr. Gl. Luminous PanPan Appolon Ανώνυμη Scandal Nikos05 emzou Nasia2433266 Samsa Cathleen Xara Avalon12 spring day _.maria._ anastasia papa DocO imyrcarn Glorious12 Αλκης Κ. Γιωργος15773 _Aggelos123 AndromedaS Vasiliki Keftedaki Nefh_ Darkking abbyrob future.nurse.29 Medjnik Λέων Συγγ xriiistiiinaaa Λίτσα marianna04 StavMed Paul77 don_vito JohnGreek Infrared Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kwnmaris26: ποσεσ φορες μετα το 6 εξαμηνο πασ κλινικη υπαρχει καποιο προγραμμα για να ξερω?αν ειναι ευκολο να με βοηθησεις λιγο εγω εργαζομαι απο τισ 8-14 δεν εχω ρεπο αλλα βαζω αδεια μια μερα δεν ειναι εκει το θεμα !πχ 6 εξαμηνο ποσεσ κλινικες εχεις την εβδομαδα ?7?8?9? Click για ανάπτυξη... Σχεδόν κάθε μέρα στο 3ο και στο 4ο έτος, κάθε μέρα στο 5ο και στο 6ο. Δεν είναι σαν τα εργαστήρια που επειδή είναι 1 φορά την εβδομάδα τα βάζεις στην άδειά σου όλα μαζεμένα και τελειώνεις. Και μιλάμε πάντα για πρωινές ώρες,επειδή μέχρι και το 5ο έτος γίνονται μαθήματα και αμφιθεατρικά και μέσα στον θάλαμο, και δεν μπορείς να αναπληρώσεις τα πάντα σε απογευματινές ώρες. Αν η δουλειά που έχεις είναι σταθερή και δεν πρόκειται ούτως ή άλλως να την παρατήσεις/αλλάξεις/προσαρμόσεις σε 2-3 χρόνια, δεν θεωρώ εφικτό με καθημερινή πρωινή εργασία να την βγάλεις την σχολή. Στο ΑΠΘ τουλάχιστον, δεν ξέρω στις άλλες πόλεις τι γίνεται. Καλώς ή κακώς αυτή η σχολή δεν ενδείκνυται αν έχεις full-time job. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θανασης Α. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θανασης Α. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 169 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 15:42 Ο Θανασης Α.: #684 19-08-16 15:42 οι γιατρινες τι λενε;σνομπαριες ή μπορεις να πλησιασεις; απορια το'χω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2016 στις 12:36 Η Ερινύς έγραψε: #685 20-08-16 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Θανασης Α.: οι γιατρινες τι λενε;σνομπαριες ή μπορεις να πλησιασεις; απορια το'χω Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως ό,τι και να σου πω με την απορία θα μείνεις μέχρι να πλησιάσεις κάποια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwnmaris26 Νεοφερμένο μέλος Ο kwnmaris26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2016 στις 08:36 Ο kwnmaris26: #686 21-08-16 08:36 αστυνομικος ειμαι γιαυτο ρωταω .καταλαβαινεισ σταθερη εργασια τι να την αφησω για μετεωρες καταστασεις!οποτε μαλλον παω προς παιδαγωγικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. allall1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 825 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2016 στις 20:53 Ο allall1 έγραψε: #687 15-11-16 20:53 Γνωρίζει κανείς ποιο βιβλίο ιατρικών όρων ειναι καλύτερο ,μαύρο του Μιχαϊλίδη ή του dorlands https://www.parisianouj.gr/index.php?target=products&product_id=30047 ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2016 στις 22:11 Ο fockos έγραψε: #688 15-11-16 22:11 Του Dorlands το βιβλό είναι διεθνές αναγνωρισμένο αλλά θεωρώ του Μιχαηλίδη καλύτερο γιατ είναι εξειδικευμένο στην ελληνική γλώσσα αλλά είναι πιο ακριβό για αυτόν τον λόγο δε θα έπαιρνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. allall1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 825 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2016 στις 23:27 Ο allall1 έγραψε: #689 15-11-16 23:27 Τζαμπε τα παιρνω απο τον Ευδόξο , απλα του Μιχαϊλίδη μου φαίνεται πολυ πυκνογραμμένο και δυσνόητο ενώ του ντορλαντς πιο απλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Νοεμβρίου 2016 στις 00:41 Ο Guest 278211: #690 16-11-16 00:41 Του Dorlands έχω, θεωρείται πως είναι καλύτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κομνηνός Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κομνηνός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.681 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2016 στις 12:33 Ο Κομνηνός έγραψε: #691 16-11-16 12:33 αλήθεια γνωρίζετε κανένα συμμαθητή σας που να δουλεύει παράλληλα με την σχολή; και αν ναι τα καταφέρνει να τα συνδυάσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2016 στις 12:46 Ο fockos έγραψε: #692 16-11-16 12:46 Το έκανα για 1 χρόνο όταν μπήκα στην ιατρική.Μάλιστα δούλευα full time σε άλλη πόλη.Κατάφερα να παρακολουθήσω όλες τις απαιτούμενες ώρες αλλά στο τέλος έμεινα στα περισσότερα μαθήματα που έδωσα.. Το πρόβλημα δεν ήταν η ελλειψη χρόνου διαβάσματος κατά την γνώμη μου η ιατρική δε θέλει πολλές ωρες διαβάσματος αλλά κάποιες ώρες ποιοτικού διαβάσματος το πρόβλημα ήταν πως δεν ήξερα τι να διαβάσω και πως να το διαβάσω τα γκρουπάκια του facebook τότε δεν ήταν ανεπτυgμένα ούτε το eclass (που μεν υπήρχε αλλά δε το χρησιμοποιούσαν). Επίσης υπάρχουν παιδιά που δουλεύουν σε part time δουλειές αλλα΄και λίγα άτομα που το συνδιάζουν με full time απασχόληση. Δε πιστεύω ότι η ιατρική διαφέρει πολύ σε δυσκολία από τις λοιπές σχολές το πρόβλημα είναι μετά το 4ο έτος που πρέπει να έχεις παρουσία σε κλινικές αλλά και αυτό ρυθμίζεται αν η δουλειάά συο έχει νυχτερινά. Κατά βάση αυτός που δουλεύει θα πάρει το πτυχίο με καθυστέρηση κάποιων ετών αλλά θα το πάρει (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν παιδιά που δουλεύουν και το παίρνουν στην ώρα τους). Στην σημερινή εποχή πιστεύω ότι μπορεί κάποιος να τα συνδιάσει και τα δύο σχετικά άνετα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Νοεμβρίου 2016 Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Νοεμβρίου 2016 στις 15:06 Ο Guest 278211: #693 16-11-16 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Κομνηνός: αλήθεια γνωρίζετε κανένα συμμαθητή σας που να δουλεύει παράλληλα με την σχολή; και αν ναι τα καταφέρνει να τα συνδυάσει; Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται από τη δουλειά και από τη σχολή. Τα περισσότερα υποχρεωτικά μαθήματα στη σχολή της Αθήνας είναι πρωινά, οπότε κάποιος θα μπορούσε να δουλεύει το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2016 στις 15:36 Η Ερινύς έγραψε: #694 16-11-16 15:36 Ναι ξέρω κάποια παιδιά. Αλλά χρωστάνε πολλά μαθήματα και κάποιοι έχουν ψιλοαφεθεί σε έναν φαύλο κύκλο... Γνώμη μου είναι αν δεν το έχεις πραγματικά ανάγκη και το κάνεις για το χαρτζιλίκι ή για την σχετική ανεξαρτησία, να μην το επιχειρήσεις. Ευτυχώς είμαστε κλάδος που μπορείς στα 24 να διοριστείς αγροτικός γιατρός και να έχεις μισθό κάθε μήνα (έστω και για όσο κρατάει αυτό), οπότε μια υπομονή και έρχεσαι ούτως ή άλλως προ των ευθυνών σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κομνηνός Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κομνηνός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.681 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2016 στις 00:15 Ο Κομνηνός έγραψε: #695 17-11-16 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Εξαρτάται από τη δουλειά και από τη σχολή. Τα περισσότερα υποχρεωτικά μαθήματα στη σχολή της Αθήνας είναι πρωινά, οπότε κάποιος θα μπορούσε να δουλεύει το απόγευμα. Click για ανάπτυξη... το απογευμα ομως εργαστηρια δεν εχουν οι σχολες; μετα αφου τελειωσουν ολα αυτα δεν θελει και καποιο διαβασμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Νοεμβρίου 2016 στις 00:55 Ο Guest 278211: #696 17-11-16 00:55 Αρχική Δημοσίευση από Κομνηνός: το απογευμα ομως εργαστηρια δεν εχουν οι σχολες; μετα αφου τελειωσουν ολα αυτα δεν θελει και καποιο διαβασμα; Click για ανάπτυξη... Η σχολή της Αθήνας μπορεί να συνδυαστεί με δουλειά. Σίγουρα θέλει διάβασμα και δεν είναι εύκολο, είναι όμως εφικτό. Έχω συμφοιτητές που δουλεύουν part time. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soppap Εκκολαπτόμενο μέλος Η soppap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 230 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:52 Η soppap έγραψε: #697 08-12-16 20:52 Καλησπέρα παιδιά! Όσοι είστε Ιατρική πως διαβάζεται και πως οργανώνετε το διάβασμά σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StavMed Εκκολαπτόμενο μέλος Η StavMed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών (Πάτρα) και μας γράφει από Μεσσήνη (Μεσσηνία). Έχει γράψει 183 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2016 στις 21:57 Η StavMed έγραψε: #698 08-12-16 21:57 Αρχική Δημοσίευση από soppap: Καλησπέρα παιδιά! Όσοι είστε Ιατρική πως διαβάζεται και πως οργανώνετε το διάβασμά σας; Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι φοιτήτρια Ιατρικής αλλά σας στέλνω ολη μου την αγάπη και τις ευχές για καλή δύναμη στο έργο σας, αγαπημένη μου Ελπίζω ολα να πηγαίνουν καλά...Είμαι σίγουρη οτι μπορείς να διαπρέψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soppap Εκκολαπτόμενο μέλος Η soppap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 230 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2016 στις 22:20 Η soppap έγραψε: #699 08-12-16 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Ctavrouliniii: Δεν είμαι φοιτήτρια Ιατρικής αλλά σας στέλνω ολη μου την αγάπη και τις ευχές για καλή δύναμη στο έργο σας, αγαπημένη μου Ελπίζω ολα να πηγαίνουν καλά...Είμαι σίγουρη οτι μπορείς να διαπρέψεις Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ αγαπημένη για τις ευχές! Επίσης!!! Δεν χρειάζεται να σου πω ,ότι πιστεύω το ίδιο για εσένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2016 στις 22:48 Ο fockos έγραψε: #700 08-12-16 22:48 Αρχική Δημοσίευση από soppap: Καλησπέρα παιδιά! Όσοι είστε Ιατρική πως διαβάζεται και πως οργανώνετε το διάβασμά σας; Click για ανάπτυξη... Δεν διαφέρει η ιατρική από τις άλλες σχολές σε δυσκολία. Το διάβασμα είναι όπως πρέπει να κάνει κάθε φοιτητής οποιαδήποτε σχολή και να είναι. Αφιερώνεις λίγες ώρες κάθε βδομάδα το οργανώνεις και μετά φουλάρεις στην εξεταστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mel123soc Sotiris 12 Eleni123- tomftw snasis nefoumpios bboys Leo komm donut_daddy dimitrisp22 hyyh4ever pinkheart Yorgos L Than003 Maria33 Panatha mono sophiaa blackout MarcoReus xanthippiad mvas elevag Sofos Gerontas Εριφύλη Peter Pan13 marioutela vlahoss Manuela98 Mammy Nun thenutritionist mermaid89 ένας τυχαίος kotsos05 roud eukleidhs1821 Nickgr jim2015 niaou Specon Dr. Gl. Luminous PanPan Appolon Ανώνυμη Scandal Nikos05 emzou Nasia2433266 Samsa Cathleen Xara Avalon12 spring day _.maria._ anastasia papa DocO imyrcarn Glorious12 Αλκης Κ. Γιωργος15773 _Aggelos123 AndromedaS Vasiliki Keftedaki Nefh_ Darkking abbyrob future.nurse.29 Medjnik Λέων Συγγ xriiistiiinaaa Λίτσα marianna04 StavMed Paul77 don_vito JohnGreek Infrared Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οι γιατρινες τι λενε;σνομπαριες ή μπορεις να πλησιασεις; απορια το'χω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2016 στις 12:36 Η Ερινύς έγραψε: #685 20-08-16 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Θανασης Α.: οι γιατρινες τι λενε;σνομπαριες ή μπορεις να πλησιασεις; απορια το'χω Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως ό,τι και να σου πω με την απορία θα μείνεις μέχρι να πλησιάσεις κάποια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwnmaris26 Νεοφερμένο μέλος Ο kwnmaris26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2016 στις 08:36 Ο kwnmaris26: #686 21-08-16 08:36 αστυνομικος ειμαι γιαυτο ρωταω .καταλαβαινεισ σταθερη εργασια τι να την αφησω για μετεωρες καταστασεις!οποτε μαλλον παω προς παιδαγωγικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. allall1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 825 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2016 στις 20:53 Ο allall1 έγραψε: #687 15-11-16 20:53 Γνωρίζει κανείς ποιο βιβλίο ιατρικών όρων ειναι καλύτερο ,μαύρο του Μιχαϊλίδη ή του dorlands https://www.parisianouj.gr/index.php?target=products&product_id=30047 ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2016 στις 22:11 Ο fockos έγραψε: #688 15-11-16 22:11 Του Dorlands το βιβλό είναι διεθνές αναγνωρισμένο αλλά θεωρώ του Μιχαηλίδη καλύτερο γιατ είναι εξειδικευμένο στην ελληνική γλώσσα αλλά είναι πιο ακριβό για αυτόν τον λόγο δε θα έπαιρνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. allall1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 825 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2016 στις 23:27 Ο allall1 έγραψε: #689 15-11-16 23:27 Τζαμπε τα παιρνω απο τον Ευδόξο , απλα του Μιχαϊλίδη μου φαίνεται πολυ πυκνογραμμένο και δυσνόητο ενώ του ντορλαντς πιο απλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Νοεμβρίου 2016 στις 00:41 Ο Guest 278211: #690 16-11-16 00:41 Του Dorlands έχω, θεωρείται πως είναι καλύτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κομνηνός Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κομνηνός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.681 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2016 στις 12:33 Ο Κομνηνός έγραψε: #691 16-11-16 12:33 αλήθεια γνωρίζετε κανένα συμμαθητή σας που να δουλεύει παράλληλα με την σχολή; και αν ναι τα καταφέρνει να τα συνδυάσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2016 στις 12:46 Ο fockos έγραψε: #692 16-11-16 12:46 Το έκανα για 1 χρόνο όταν μπήκα στην ιατρική.Μάλιστα δούλευα full time σε άλλη πόλη.Κατάφερα να παρακολουθήσω όλες τις απαιτούμενες ώρες αλλά στο τέλος έμεινα στα περισσότερα μαθήματα που έδωσα.. Το πρόβλημα δεν ήταν η ελλειψη χρόνου διαβάσματος κατά την γνώμη μου η ιατρική δε θέλει πολλές ωρες διαβάσματος αλλά κάποιες ώρες ποιοτικού διαβάσματος το πρόβλημα ήταν πως δεν ήξερα τι να διαβάσω και πως να το διαβάσω τα γκρουπάκια του facebook τότε δεν ήταν ανεπτυgμένα ούτε το eclass (που μεν υπήρχε αλλά δε το χρησιμοποιούσαν). Επίσης υπάρχουν παιδιά που δουλεύουν σε part time δουλειές αλλα΄και λίγα άτομα που το συνδιάζουν με full time απασχόληση. Δε πιστεύω ότι η ιατρική διαφέρει πολύ σε δυσκολία από τις λοιπές σχολές το πρόβλημα είναι μετά το 4ο έτος που πρέπει να έχεις παρουσία σε κλινικές αλλά και αυτό ρυθμίζεται αν η δουλειάά συο έχει νυχτερινά. Κατά βάση αυτός που δουλεύει θα πάρει το πτυχίο με καθυστέρηση κάποιων ετών αλλά θα το πάρει (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν παιδιά που δουλεύουν και το παίρνουν στην ώρα τους). Στην σημερινή εποχή πιστεύω ότι μπορεί κάποιος να τα συνδιάσει και τα δύο σχετικά άνετα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Νοεμβρίου 2016 Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Νοεμβρίου 2016 στις 15:06 Ο Guest 278211: #693 16-11-16 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Κομνηνός: αλήθεια γνωρίζετε κανένα συμμαθητή σας που να δουλεύει παράλληλα με την σχολή; και αν ναι τα καταφέρνει να τα συνδυάσει; Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται από τη δουλειά και από τη σχολή. Τα περισσότερα υποχρεωτικά μαθήματα στη σχολή της Αθήνας είναι πρωινά, οπότε κάποιος θα μπορούσε να δουλεύει το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2016 στις 15:36 Η Ερινύς έγραψε: #694 16-11-16 15:36 Ναι ξέρω κάποια παιδιά. Αλλά χρωστάνε πολλά μαθήματα και κάποιοι έχουν ψιλοαφεθεί σε έναν φαύλο κύκλο... Γνώμη μου είναι αν δεν το έχεις πραγματικά ανάγκη και το κάνεις για το χαρτζιλίκι ή για την σχετική ανεξαρτησία, να μην το επιχειρήσεις. Ευτυχώς είμαστε κλάδος που μπορείς στα 24 να διοριστείς αγροτικός γιατρός και να έχεις μισθό κάθε μήνα (έστω και για όσο κρατάει αυτό), οπότε μια υπομονή και έρχεσαι ούτως ή άλλως προ των ευθυνών σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κομνηνός Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κομνηνός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.681 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2016 στις 00:15 Ο Κομνηνός έγραψε: #695 17-11-16 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Εξαρτάται από τη δουλειά και από τη σχολή. Τα περισσότερα υποχρεωτικά μαθήματα στη σχολή της Αθήνας είναι πρωινά, οπότε κάποιος θα μπορούσε να δουλεύει το απόγευμα. Click για ανάπτυξη... το απογευμα ομως εργαστηρια δεν εχουν οι σχολες; μετα αφου τελειωσουν ολα αυτα δεν θελει και καποιο διαβασμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Νοεμβρίου 2016 στις 00:55 Ο Guest 278211: #696 17-11-16 00:55 Αρχική Δημοσίευση από Κομνηνός: το απογευμα ομως εργαστηρια δεν εχουν οι σχολες; μετα αφου τελειωσουν ολα αυτα δεν θελει και καποιο διαβασμα; Click για ανάπτυξη... Η σχολή της Αθήνας μπορεί να συνδυαστεί με δουλειά. Σίγουρα θέλει διάβασμα και δεν είναι εύκολο, είναι όμως εφικτό. Έχω συμφοιτητές που δουλεύουν part time. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soppap Εκκολαπτόμενο μέλος Η soppap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 230 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:52 Η soppap έγραψε: #697 08-12-16 20:52 Καλησπέρα παιδιά! Όσοι είστε Ιατρική πως διαβάζεται και πως οργανώνετε το διάβασμά σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StavMed Εκκολαπτόμενο μέλος Η StavMed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών (Πάτρα) και μας γράφει από Μεσσήνη (Μεσσηνία). Έχει γράψει 183 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2016 στις 21:57 Η StavMed έγραψε: #698 08-12-16 21:57 Αρχική Δημοσίευση από soppap: Καλησπέρα παιδιά! Όσοι είστε Ιατρική πως διαβάζεται και πως οργανώνετε το διάβασμά σας; Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι φοιτήτρια Ιατρικής αλλά σας στέλνω ολη μου την αγάπη και τις ευχές για καλή δύναμη στο έργο σας, αγαπημένη μου Ελπίζω ολα να πηγαίνουν καλά...Είμαι σίγουρη οτι μπορείς να διαπρέψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soppap Εκκολαπτόμενο μέλος Η soppap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 230 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2016 στις 22:20 Η soppap έγραψε: #699 08-12-16 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Ctavrouliniii: Δεν είμαι φοιτήτρια Ιατρικής αλλά σας στέλνω ολη μου την αγάπη και τις ευχές για καλή δύναμη στο έργο σας, αγαπημένη μου Ελπίζω ολα να πηγαίνουν καλά...Είμαι σίγουρη οτι μπορείς να διαπρέψεις Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ αγαπημένη για τις ευχές! Επίσης!!! Δεν χρειάζεται να σου πω ,ότι πιστεύω το ίδιο για εσένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2016 στις 22:48 Ο fockos έγραψε: #700 08-12-16 22:48 Αρχική Δημοσίευση από soppap: Καλησπέρα παιδιά! Όσοι είστε Ιατρική πως διαβάζεται και πως οργανώνετε το διάβασμά σας; Click για ανάπτυξη... Δεν διαφέρει η ιατρική από τις άλλες σχολές σε δυσκολία. Το διάβασμα είναι όπως πρέπει να κάνει κάθε φοιτητής οποιαδήποτε σχολή και να είναι. Αφιερώνεις λίγες ώρες κάθε βδομάδα το οργανώνεις και μετά φουλάρεις στην εξεταστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mel123soc Sotiris 12 Eleni123- tomftw snasis nefoumpios bboys Leo komm donut_daddy dimitrisp22 hyyh4ever pinkheart Yorgos L Than003 Maria33 Panatha mono sophiaa blackout MarcoReus xanthippiad mvas elevag Sofos Gerontas Εριφύλη Peter Pan13 marioutela vlahoss Manuela98 Mammy Nun thenutritionist mermaid89 ένας τυχαίος kotsos05 roud eukleidhs1821 Nickgr jim2015 niaou Specon Dr. Gl. Luminous PanPan Appolon Ανώνυμη Scandal Nikos05 emzou Nasia2433266 Samsa Cathleen Xara Avalon12 spring day _.maria._ anastasia papa DocO imyrcarn Glorious12 Αλκης Κ. Γιωργος15773 _Aggelos123 AndromedaS Vasiliki Keftedaki Nefh_ Darkking abbyrob future.nurse.29 Medjnik Λέων Συγγ xriiistiiinaaa Λίτσα marianna04 StavMed Paul77 don_vito JohnGreek Infrared Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θανασης Α.: οι γιατρινες τι λενε;σνομπαριες ή μπορεις να πλησιασεις; απορια το'χω Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως ό,τι και να σου πω με την απορία θα μείνεις μέχρι να πλησιάσεις κάποια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwnmaris26 Νεοφερμένο μέλος Ο kwnmaris26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2016 στις 08:36 Ο kwnmaris26: #686 21-08-16 08:36 αστυνομικος ειμαι γιαυτο ρωταω .καταλαβαινεισ σταθερη εργασια τι να την αφησω για μετεωρες καταστασεις!οποτε μαλλον παω προς παιδαγωγικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. allall1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 825 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2016 στις 20:53 Ο allall1 έγραψε: #687 15-11-16 20:53 Γνωρίζει κανείς ποιο βιβλίο ιατρικών όρων ειναι καλύτερο ,μαύρο του Μιχαϊλίδη ή του dorlands https://www.parisianouj.gr/index.php?target=products&product_id=30047 ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2016 στις 22:11 Ο fockos έγραψε: #688 15-11-16 22:11 Του Dorlands το βιβλό είναι διεθνές αναγνωρισμένο αλλά θεωρώ του Μιχαηλίδη καλύτερο γιατ είναι εξειδικευμένο στην ελληνική γλώσσα αλλά είναι πιο ακριβό για αυτόν τον λόγο δε θα έπαιρνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. allall1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 825 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2016 στις 23:27 Ο allall1 έγραψε: #689 15-11-16 23:27 Τζαμπε τα παιρνω απο τον Ευδόξο , απλα του Μιχαϊλίδη μου φαίνεται πολυ πυκνογραμμένο και δυσνόητο ενώ του ντορλαντς πιο απλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Νοεμβρίου 2016 στις 00:41 Ο Guest 278211: #690 16-11-16 00:41 Του Dorlands έχω, θεωρείται πως είναι καλύτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κομνηνός Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κομνηνός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.681 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2016 στις 12:33 Ο Κομνηνός έγραψε: #691 16-11-16 12:33 αλήθεια γνωρίζετε κανένα συμμαθητή σας που να δουλεύει παράλληλα με την σχολή; και αν ναι τα καταφέρνει να τα συνδυάσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2016 στις 12:46 Ο fockos έγραψε: #692 16-11-16 12:46 Το έκανα για 1 χρόνο όταν μπήκα στην ιατρική.Μάλιστα δούλευα full time σε άλλη πόλη.Κατάφερα να παρακολουθήσω όλες τις απαιτούμενες ώρες αλλά στο τέλος έμεινα στα περισσότερα μαθήματα που έδωσα.. Το πρόβλημα δεν ήταν η ελλειψη χρόνου διαβάσματος κατά την γνώμη μου η ιατρική δε θέλει πολλές ωρες διαβάσματος αλλά κάποιες ώρες ποιοτικού διαβάσματος το πρόβλημα ήταν πως δεν ήξερα τι να διαβάσω και πως να το διαβάσω τα γκρουπάκια του facebook τότε δεν ήταν ανεπτυgμένα ούτε το eclass (που μεν υπήρχε αλλά δε το χρησιμοποιούσαν). Επίσης υπάρχουν παιδιά που δουλεύουν σε part time δουλειές αλλα΄και λίγα άτομα που το συνδιάζουν με full time απασχόληση. Δε πιστεύω ότι η ιατρική διαφέρει πολύ σε δυσκολία από τις λοιπές σχολές το πρόβλημα είναι μετά το 4ο έτος που πρέπει να έχεις παρουσία σε κλινικές αλλά και αυτό ρυθμίζεται αν η δουλειάά συο έχει νυχτερινά. Κατά βάση αυτός που δουλεύει θα πάρει το πτυχίο με καθυστέρηση κάποιων ετών αλλά θα το πάρει (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν παιδιά που δουλεύουν και το παίρνουν στην ώρα τους). Στην σημερινή εποχή πιστεύω ότι μπορεί κάποιος να τα συνδιάσει και τα δύο σχετικά άνετα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Νοεμβρίου 2016 Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Νοεμβρίου 2016 στις 15:06 Ο Guest 278211: #693 16-11-16 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Κομνηνός: αλήθεια γνωρίζετε κανένα συμμαθητή σας που να δουλεύει παράλληλα με την σχολή; και αν ναι τα καταφέρνει να τα συνδυάσει; Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται από τη δουλειά και από τη σχολή. Τα περισσότερα υποχρεωτικά μαθήματα στη σχολή της Αθήνας είναι πρωινά, οπότε κάποιος θα μπορούσε να δουλεύει το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2016 στις 15:36 Η Ερινύς έγραψε: #694 16-11-16 15:36 Ναι ξέρω κάποια παιδιά. Αλλά χρωστάνε πολλά μαθήματα και κάποιοι έχουν ψιλοαφεθεί σε έναν φαύλο κύκλο... Γνώμη μου είναι αν δεν το έχεις πραγματικά ανάγκη και το κάνεις για το χαρτζιλίκι ή για την σχετική ανεξαρτησία, να μην το επιχειρήσεις. Ευτυχώς είμαστε κλάδος που μπορείς στα 24 να διοριστείς αγροτικός γιατρός και να έχεις μισθό κάθε μήνα (έστω και για όσο κρατάει αυτό), οπότε μια υπομονή και έρχεσαι ούτως ή άλλως προ των ευθυνών σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κομνηνός Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κομνηνός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.681 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2016 στις 00:15 Ο Κομνηνός έγραψε: #695 17-11-16 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Εξαρτάται από τη δουλειά και από τη σχολή. Τα περισσότερα υποχρεωτικά μαθήματα στη σχολή της Αθήνας είναι πρωινά, οπότε κάποιος θα μπορούσε να δουλεύει το απόγευμα. Click για ανάπτυξη... το απογευμα ομως εργαστηρια δεν εχουν οι σχολες; μετα αφου τελειωσουν ολα αυτα δεν θελει και καποιο διαβασμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Νοεμβρίου 2016 στις 00:55 Ο Guest 278211: #696 17-11-16 00:55 Αρχική Δημοσίευση από Κομνηνός: το απογευμα ομως εργαστηρια δεν εχουν οι σχολες; μετα αφου τελειωσουν ολα αυτα δεν θελει και καποιο διαβασμα; Click για ανάπτυξη... Η σχολή της Αθήνας μπορεί να συνδυαστεί με δουλειά. Σίγουρα θέλει διάβασμα και δεν είναι εύκολο, είναι όμως εφικτό. Έχω συμφοιτητές που δουλεύουν part time. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soppap Εκκολαπτόμενο μέλος Η soppap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 230 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:52 Η soppap έγραψε: #697 08-12-16 20:52 Καλησπέρα παιδιά! Όσοι είστε Ιατρική πως διαβάζεται και πως οργανώνετε το διάβασμά σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StavMed Εκκολαπτόμενο μέλος Η StavMed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών (Πάτρα) και μας γράφει από Μεσσήνη (Μεσσηνία). Έχει γράψει 183 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2016 στις 21:57 Η StavMed έγραψε: #698 08-12-16 21:57 Αρχική Δημοσίευση από soppap: Καλησπέρα παιδιά! Όσοι είστε Ιατρική πως διαβάζεται και πως οργανώνετε το διάβασμά σας; Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι φοιτήτρια Ιατρικής αλλά σας στέλνω ολη μου την αγάπη και τις ευχές για καλή δύναμη στο έργο σας, αγαπημένη μου Ελπίζω ολα να πηγαίνουν καλά...Είμαι σίγουρη οτι μπορείς να διαπρέψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soppap Εκκολαπτόμενο μέλος Η soppap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 230 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2016 στις 22:20 Η soppap έγραψε: #699 08-12-16 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Ctavrouliniii: Δεν είμαι φοιτήτρια Ιατρικής αλλά σας στέλνω ολη μου την αγάπη και τις ευχές για καλή δύναμη στο έργο σας, αγαπημένη μου Ελπίζω ολα να πηγαίνουν καλά...Είμαι σίγουρη οτι μπορείς να διαπρέψεις Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ αγαπημένη για τις ευχές! Επίσης!!! Δεν χρειάζεται να σου πω ,ότι πιστεύω το ίδιο για εσένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2016 στις 22:48 Ο fockos έγραψε: #700 08-12-16 22:48 Αρχική Δημοσίευση από soppap: Καλησπέρα παιδιά! Όσοι είστε Ιατρική πως διαβάζεται και πως οργανώνετε το διάβασμά σας; Click για ανάπτυξη... Δεν διαφέρει η ιατρική από τις άλλες σχολές σε δυσκολία. Το διάβασμα είναι όπως πρέπει να κάνει κάθε φοιτητής οποιαδήποτε σχολή και να είναι. Αφιερώνεις λίγες ώρες κάθε βδομάδα το οργανώνεις και μετά φουλάρεις στην εξεταστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mel123soc Sotiris 12 Eleni123- tomftw snasis nefoumpios bboys Leo komm donut_daddy dimitrisp22 hyyh4ever pinkheart Yorgos L Than003 Maria33 Panatha mono sophiaa blackout MarcoReus xanthippiad mvas elevag Sofos Gerontas Εριφύλη Peter Pan13 marioutela vlahoss Manuela98 Mammy Nun thenutritionist mermaid89 ένας τυχαίος kotsos05 roud eukleidhs1821 Nickgr jim2015 niaou Specon Dr. Gl. Luminous PanPan Appolon Ανώνυμη Scandal Nikos05 emzou Nasia2433266 Samsa Cathleen Xara Avalon12 spring day _.maria._ anastasia papa DocO imyrcarn Glorious12 Αλκης Κ. Γιωργος15773 _Aggelos123 AndromedaS Vasiliki Keftedaki Nefh_ Darkking abbyrob future.nurse.29 Medjnik Λέων Συγγ xriiistiiinaaa Λίτσα marianna04 StavMed Paul77 don_vito JohnGreek Infrared Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αστυνομικος ειμαι γιαυτο ρωταω .καταλαβαινεισ σταθερη εργασια τι να την αφησω για μετεωρες καταστασεις!οποτε μαλλον παω προς παιδαγωγικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
allall1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 825 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2016 στις 20:53 Ο allall1 έγραψε: #687 15-11-16 20:53 Γνωρίζει κανείς ποιο βιβλίο ιατρικών όρων ειναι καλύτερο ,μαύρο του Μιχαϊλίδη ή του dorlands https://www.parisianouj.gr/index.php?target=products&product_id=30047 ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2016 στις 22:11 Ο fockos έγραψε: #688 15-11-16 22:11 Του Dorlands το βιβλό είναι διεθνές αναγνωρισμένο αλλά θεωρώ του Μιχαηλίδη καλύτερο γιατ είναι εξειδικευμένο στην ελληνική γλώσσα αλλά είναι πιο ακριβό για αυτόν τον λόγο δε θα έπαιρνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. allall1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 825 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2016 στις 23:27 Ο allall1 έγραψε: #689 15-11-16 23:27 Τζαμπε τα παιρνω απο τον Ευδόξο , απλα του Μιχαϊλίδη μου φαίνεται πολυ πυκνογραμμένο και δυσνόητο ενώ του ντορλαντς πιο απλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Νοεμβρίου 2016 στις 00:41 Ο Guest 278211: #690 16-11-16 00:41 Του Dorlands έχω, θεωρείται πως είναι καλύτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κομνηνός Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κομνηνός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.681 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2016 στις 12:33 Ο Κομνηνός έγραψε: #691 16-11-16 12:33 αλήθεια γνωρίζετε κανένα συμμαθητή σας που να δουλεύει παράλληλα με την σχολή; και αν ναι τα καταφέρνει να τα συνδυάσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2016 στις 12:46 Ο fockos έγραψε: #692 16-11-16 12:46 Το έκανα για 1 χρόνο όταν μπήκα στην ιατρική.Μάλιστα δούλευα full time σε άλλη πόλη.Κατάφερα να παρακολουθήσω όλες τις απαιτούμενες ώρες αλλά στο τέλος έμεινα στα περισσότερα μαθήματα που έδωσα.. Το πρόβλημα δεν ήταν η ελλειψη χρόνου διαβάσματος κατά την γνώμη μου η ιατρική δε θέλει πολλές ωρες διαβάσματος αλλά κάποιες ώρες ποιοτικού διαβάσματος το πρόβλημα ήταν πως δεν ήξερα τι να διαβάσω και πως να το διαβάσω τα γκρουπάκια του facebook τότε δεν ήταν ανεπτυgμένα ούτε το eclass (που μεν υπήρχε αλλά δε το χρησιμοποιούσαν). Επίσης υπάρχουν παιδιά που δουλεύουν σε part time δουλειές αλλα΄και λίγα άτομα που το συνδιάζουν με full time απασχόληση. Δε πιστεύω ότι η ιατρική διαφέρει πολύ σε δυσκολία από τις λοιπές σχολές το πρόβλημα είναι μετά το 4ο έτος που πρέπει να έχεις παρουσία σε κλινικές αλλά και αυτό ρυθμίζεται αν η δουλειάά συο έχει νυχτερινά. Κατά βάση αυτός που δουλεύει θα πάρει το πτυχίο με καθυστέρηση κάποιων ετών αλλά θα το πάρει (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν παιδιά που δουλεύουν και το παίρνουν στην ώρα τους). Στην σημερινή εποχή πιστεύω ότι μπορεί κάποιος να τα συνδιάσει και τα δύο σχετικά άνετα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Νοεμβρίου 2016 Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Νοεμβρίου 2016 στις 15:06 Ο Guest 278211: #693 16-11-16 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Κομνηνός: αλήθεια γνωρίζετε κανένα συμμαθητή σας που να δουλεύει παράλληλα με την σχολή; και αν ναι τα καταφέρνει να τα συνδυάσει; Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται από τη δουλειά και από τη σχολή. Τα περισσότερα υποχρεωτικά μαθήματα στη σχολή της Αθήνας είναι πρωινά, οπότε κάποιος θα μπορούσε να δουλεύει το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2016 στις 15:36 Η Ερινύς έγραψε: #694 16-11-16 15:36 Ναι ξέρω κάποια παιδιά. Αλλά χρωστάνε πολλά μαθήματα και κάποιοι έχουν ψιλοαφεθεί σε έναν φαύλο κύκλο... Γνώμη μου είναι αν δεν το έχεις πραγματικά ανάγκη και το κάνεις για το χαρτζιλίκι ή για την σχετική ανεξαρτησία, να μην το επιχειρήσεις. Ευτυχώς είμαστε κλάδος που μπορείς στα 24 να διοριστείς αγροτικός γιατρός και να έχεις μισθό κάθε μήνα (έστω και για όσο κρατάει αυτό), οπότε μια υπομονή και έρχεσαι ούτως ή άλλως προ των ευθυνών σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κομνηνός Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κομνηνός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.681 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2016 στις 00:15 Ο Κομνηνός έγραψε: #695 17-11-16 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Εξαρτάται από τη δουλειά και από τη σχολή. Τα περισσότερα υποχρεωτικά μαθήματα στη σχολή της Αθήνας είναι πρωινά, οπότε κάποιος θα μπορούσε να δουλεύει το απόγευμα. Click για ανάπτυξη... το απογευμα ομως εργαστηρια δεν εχουν οι σχολες; μετα αφου τελειωσουν ολα αυτα δεν θελει και καποιο διαβασμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Νοεμβρίου 2016 στις 00:55 Ο Guest 278211: #696 17-11-16 00:55 Αρχική Δημοσίευση από Κομνηνός: το απογευμα ομως εργαστηρια δεν εχουν οι σχολες; μετα αφου τελειωσουν ολα αυτα δεν θελει και καποιο διαβασμα; Click για ανάπτυξη... Η σχολή της Αθήνας μπορεί να συνδυαστεί με δουλειά. Σίγουρα θέλει διάβασμα και δεν είναι εύκολο, είναι όμως εφικτό. Έχω συμφοιτητές που δουλεύουν part time. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soppap Εκκολαπτόμενο μέλος Η soppap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 230 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:52 Η soppap έγραψε: #697 08-12-16 20:52 Καλησπέρα παιδιά! Όσοι είστε Ιατρική πως διαβάζεται και πως οργανώνετε το διάβασμά σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StavMed Εκκολαπτόμενο μέλος Η StavMed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών (Πάτρα) και μας γράφει από Μεσσήνη (Μεσσηνία). Έχει γράψει 183 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2016 στις 21:57 Η StavMed έγραψε: #698 08-12-16 21:57 Αρχική Δημοσίευση από soppap: Καλησπέρα παιδιά! Όσοι είστε Ιατρική πως διαβάζεται και πως οργανώνετε το διάβασμά σας; Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι φοιτήτρια Ιατρικής αλλά σας στέλνω ολη μου την αγάπη και τις ευχές για καλή δύναμη στο έργο σας, αγαπημένη μου Ελπίζω ολα να πηγαίνουν καλά...Είμαι σίγουρη οτι μπορείς να διαπρέψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soppap Εκκολαπτόμενο μέλος Η soppap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 230 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2016 στις 22:20 Η soppap έγραψε: #699 08-12-16 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Ctavrouliniii: Δεν είμαι φοιτήτρια Ιατρικής αλλά σας στέλνω ολη μου την αγάπη και τις ευχές για καλή δύναμη στο έργο σας, αγαπημένη μου Ελπίζω ολα να πηγαίνουν καλά...Είμαι σίγουρη οτι μπορείς να διαπρέψεις Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ αγαπημένη για τις ευχές! Επίσης!!! Δεν χρειάζεται να σου πω ,ότι πιστεύω το ίδιο για εσένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2016 στις 22:48 Ο fockos έγραψε: #700 08-12-16 22:48 Αρχική Δημοσίευση από soppap: Καλησπέρα παιδιά! Όσοι είστε Ιατρική πως διαβάζεται και πως οργανώνετε το διάβασμά σας; Click για ανάπτυξη... Δεν διαφέρει η ιατρική από τις άλλες σχολές σε δυσκολία. Το διάβασμα είναι όπως πρέπει να κάνει κάθε φοιτητής οποιαδήποτε σχολή και να είναι. Αφιερώνεις λίγες ώρες κάθε βδομάδα το οργανώνεις και μετά φουλάρεις στην εξεταστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mel123soc Sotiris 12 Eleni123- tomftw snasis nefoumpios bboys Leo komm donut_daddy dimitrisp22 hyyh4ever pinkheart Yorgos L Than003 Maria33 Panatha mono sophiaa blackout MarcoReus xanthippiad mvas elevag Sofos Gerontas Εριφύλη Peter Pan13 marioutela vlahoss Manuela98 Mammy Nun thenutritionist mermaid89 ένας τυχαίος kotsos05 roud eukleidhs1821 Nickgr jim2015 niaou Specon Dr. Gl. Luminous PanPan Appolon Ανώνυμη Scandal Nikos05 emzou Nasia2433266 Samsa Cathleen Xara Avalon12 spring day _.maria._ anastasia papa DocO imyrcarn Glorious12 Αλκης Κ. Γιωργος15773 _Aggelos123 AndromedaS Vasiliki Keftedaki Nefh_ Darkking abbyrob future.nurse.29 Medjnik Λέων Συγγ xriiistiiinaaa Λίτσα marianna04 StavMed Paul77 don_vito JohnGreek Infrared Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γνωρίζει κανείς ποιο βιβλίο ιατρικών όρων ειναι καλύτερο ,μαύρο του Μιχαϊλίδη ή του dorlands https://www.parisianouj.gr/index.php?target=products&product_id=30047 ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2016 στις 22:11 Ο fockos έγραψε: #688 15-11-16 22:11 Του Dorlands το βιβλό είναι διεθνές αναγνωρισμένο αλλά θεωρώ του Μιχαηλίδη καλύτερο γιατ είναι εξειδικευμένο στην ελληνική γλώσσα αλλά είναι πιο ακριβό για αυτόν τον λόγο δε θα έπαιρνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. allall1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 825 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2016 στις 23:27 Ο allall1 έγραψε: #689 15-11-16 23:27 Τζαμπε τα παιρνω απο τον Ευδόξο , απλα του Μιχαϊλίδη μου φαίνεται πολυ πυκνογραμμένο και δυσνόητο ενώ του ντορλαντς πιο απλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Νοεμβρίου 2016 στις 00:41 Ο Guest 278211: #690 16-11-16 00:41 Του Dorlands έχω, θεωρείται πως είναι καλύτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κομνηνός Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κομνηνός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.681 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2016 στις 12:33 Ο Κομνηνός έγραψε: #691 16-11-16 12:33 αλήθεια γνωρίζετε κανένα συμμαθητή σας που να δουλεύει παράλληλα με την σχολή; και αν ναι τα καταφέρνει να τα συνδυάσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2016 στις 12:46 Ο fockos έγραψε: #692 16-11-16 12:46 Το έκανα για 1 χρόνο όταν μπήκα στην ιατρική.Μάλιστα δούλευα full time σε άλλη πόλη.Κατάφερα να παρακολουθήσω όλες τις απαιτούμενες ώρες αλλά στο τέλος έμεινα στα περισσότερα μαθήματα που έδωσα.. Το πρόβλημα δεν ήταν η ελλειψη χρόνου διαβάσματος κατά την γνώμη μου η ιατρική δε θέλει πολλές ωρες διαβάσματος αλλά κάποιες ώρες ποιοτικού διαβάσματος το πρόβλημα ήταν πως δεν ήξερα τι να διαβάσω και πως να το διαβάσω τα γκρουπάκια του facebook τότε δεν ήταν ανεπτυgμένα ούτε το eclass (που μεν υπήρχε αλλά δε το χρησιμοποιούσαν). Επίσης υπάρχουν παιδιά που δουλεύουν σε part time δουλειές αλλα΄και λίγα άτομα που το συνδιάζουν με full time απασχόληση. Δε πιστεύω ότι η ιατρική διαφέρει πολύ σε δυσκολία από τις λοιπές σχολές το πρόβλημα είναι μετά το 4ο έτος που πρέπει να έχεις παρουσία σε κλινικές αλλά και αυτό ρυθμίζεται αν η δουλειάά συο έχει νυχτερινά. Κατά βάση αυτός που δουλεύει θα πάρει το πτυχίο με καθυστέρηση κάποιων ετών αλλά θα το πάρει (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν παιδιά που δουλεύουν και το παίρνουν στην ώρα τους). Στην σημερινή εποχή πιστεύω ότι μπορεί κάποιος να τα συνδιάσει και τα δύο σχετικά άνετα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Νοεμβρίου 2016 Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Νοεμβρίου 2016 στις 15:06 Ο Guest 278211: #693 16-11-16 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Κομνηνός: αλήθεια γνωρίζετε κανένα συμμαθητή σας που να δουλεύει παράλληλα με την σχολή; και αν ναι τα καταφέρνει να τα συνδυάσει; Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται από τη δουλειά και από τη σχολή. Τα περισσότερα υποχρεωτικά μαθήματα στη σχολή της Αθήνας είναι πρωινά, οπότε κάποιος θα μπορούσε να δουλεύει το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2016 στις 15:36 Η Ερινύς έγραψε: #694 16-11-16 15:36 Ναι ξέρω κάποια παιδιά. Αλλά χρωστάνε πολλά μαθήματα και κάποιοι έχουν ψιλοαφεθεί σε έναν φαύλο κύκλο... Γνώμη μου είναι αν δεν το έχεις πραγματικά ανάγκη και το κάνεις για το χαρτζιλίκι ή για την σχετική ανεξαρτησία, να μην το επιχειρήσεις. Ευτυχώς είμαστε κλάδος που μπορείς στα 24 να διοριστείς αγροτικός γιατρός και να έχεις μισθό κάθε μήνα (έστω και για όσο κρατάει αυτό), οπότε μια υπομονή και έρχεσαι ούτως ή άλλως προ των ευθυνών σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κομνηνός Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κομνηνός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.681 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2016 στις 00:15 Ο Κομνηνός έγραψε: #695 17-11-16 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Εξαρτάται από τη δουλειά και από τη σχολή. Τα περισσότερα υποχρεωτικά μαθήματα στη σχολή της Αθήνας είναι πρωινά, οπότε κάποιος θα μπορούσε να δουλεύει το απόγευμα. Click για ανάπτυξη... το απογευμα ομως εργαστηρια δεν εχουν οι σχολες; μετα αφου τελειωσουν ολα αυτα δεν θελει και καποιο διαβασμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Νοεμβρίου 2016 στις 00:55 Ο Guest 278211: #696 17-11-16 00:55 Αρχική Δημοσίευση από Κομνηνός: το απογευμα ομως εργαστηρια δεν εχουν οι σχολες; μετα αφου τελειωσουν ολα αυτα δεν θελει και καποιο διαβασμα; Click για ανάπτυξη... Η σχολή της Αθήνας μπορεί να συνδυαστεί με δουλειά. Σίγουρα θέλει διάβασμα και δεν είναι εύκολο, είναι όμως εφικτό. Έχω συμφοιτητές που δουλεύουν part time. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soppap Εκκολαπτόμενο μέλος Η soppap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 230 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:52 Η soppap έγραψε: #697 08-12-16 20:52 Καλησπέρα παιδιά! Όσοι είστε Ιατρική πως διαβάζεται και πως οργανώνετε το διάβασμά σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StavMed Εκκολαπτόμενο μέλος Η StavMed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών (Πάτρα) και μας γράφει από Μεσσήνη (Μεσσηνία). Έχει γράψει 183 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2016 στις 21:57 Η StavMed έγραψε: #698 08-12-16 21:57 Αρχική Δημοσίευση από soppap: Καλησπέρα παιδιά! Όσοι είστε Ιατρική πως διαβάζεται και πως οργανώνετε το διάβασμά σας; Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι φοιτήτρια Ιατρικής αλλά σας στέλνω ολη μου την αγάπη και τις ευχές για καλή δύναμη στο έργο σας, αγαπημένη μου Ελπίζω ολα να πηγαίνουν καλά...Είμαι σίγουρη οτι μπορείς να διαπρέψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soppap Εκκολαπτόμενο μέλος Η soppap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 230 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2016 στις 22:20 Η soppap έγραψε: #699 08-12-16 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Ctavrouliniii: Δεν είμαι φοιτήτρια Ιατρικής αλλά σας στέλνω ολη μου την αγάπη και τις ευχές για καλή δύναμη στο έργο σας, αγαπημένη μου Ελπίζω ολα να πηγαίνουν καλά...Είμαι σίγουρη οτι μπορείς να διαπρέψεις Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ αγαπημένη για τις ευχές! Επίσης!!! Δεν χρειάζεται να σου πω ,ότι πιστεύω το ίδιο για εσένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2016 στις 22:48 Ο fockos έγραψε: #700 08-12-16 22:48 Αρχική Δημοσίευση από soppap: Καλησπέρα παιδιά! Όσοι είστε Ιατρική πως διαβάζεται και πως οργανώνετε το διάβασμά σας; Click για ανάπτυξη... Δεν διαφέρει η ιατρική από τις άλλες σχολές σε δυσκολία. Το διάβασμα είναι όπως πρέπει να κάνει κάθε φοιτητής οποιαδήποτε σχολή και να είναι. Αφιερώνεις λίγες ώρες κάθε βδομάδα το οργανώνεις και μετά φουλάρεις στην εξεταστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mel123soc Sotiris 12 Eleni123- tomftw snasis nefoumpios bboys Leo komm donut_daddy dimitrisp22 hyyh4ever pinkheart Yorgos L Than003 Maria33 Panatha mono sophiaa blackout MarcoReus xanthippiad mvas elevag Sofos Gerontas Εριφύλη Peter Pan13 marioutela vlahoss Manuela98 Mammy Nun thenutritionist mermaid89 ένας τυχαίος kotsos05 roud eukleidhs1821 Nickgr jim2015 niaou Specon Dr. Gl. Luminous PanPan Appolon Ανώνυμη Scandal Nikos05 emzou Nasia2433266 Samsa Cathleen Xara Avalon12 spring day _.maria._ anastasia papa DocO imyrcarn Glorious12 Αλκης Κ. Γιωργος15773 _Aggelos123 AndromedaS Vasiliki Keftedaki Nefh_ Darkking abbyrob future.nurse.29 Medjnik Λέων Συγγ xriiistiiinaaa Λίτσα marianna04 StavMed Paul77 don_vito JohnGreek Infrared Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Του Dorlands το βιβλό είναι διεθνές αναγνωρισμένο αλλά θεωρώ του Μιχαηλίδη καλύτερο γιατ είναι εξειδικευμένο στην ελληνική γλώσσα αλλά είναι πιο ακριβό για αυτόν τον λόγο δε θα έπαιρνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
allall1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 825 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2016 στις 23:27 Ο allall1 έγραψε: #689 15-11-16 23:27 Τζαμπε τα παιρνω απο τον Ευδόξο , απλα του Μιχαϊλίδη μου φαίνεται πολυ πυκνογραμμένο και δυσνόητο ενώ του ντορλαντς πιο απλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Νοεμβρίου 2016 στις 00:41 Ο Guest 278211: #690 16-11-16 00:41 Του Dorlands έχω, θεωρείται πως είναι καλύτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κομνηνός Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κομνηνός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.681 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2016 στις 12:33 Ο Κομνηνός έγραψε: #691 16-11-16 12:33 αλήθεια γνωρίζετε κανένα συμμαθητή σας που να δουλεύει παράλληλα με την σχολή; και αν ναι τα καταφέρνει να τα συνδυάσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2016 στις 12:46 Ο fockos έγραψε: #692 16-11-16 12:46 Το έκανα για 1 χρόνο όταν μπήκα στην ιατρική.Μάλιστα δούλευα full time σε άλλη πόλη.Κατάφερα να παρακολουθήσω όλες τις απαιτούμενες ώρες αλλά στο τέλος έμεινα στα περισσότερα μαθήματα που έδωσα.. Το πρόβλημα δεν ήταν η ελλειψη χρόνου διαβάσματος κατά την γνώμη μου η ιατρική δε θέλει πολλές ωρες διαβάσματος αλλά κάποιες ώρες ποιοτικού διαβάσματος το πρόβλημα ήταν πως δεν ήξερα τι να διαβάσω και πως να το διαβάσω τα γκρουπάκια του facebook τότε δεν ήταν ανεπτυgμένα ούτε το eclass (που μεν υπήρχε αλλά δε το χρησιμοποιούσαν). Επίσης υπάρχουν παιδιά που δουλεύουν σε part time δουλειές αλλα΄και λίγα άτομα που το συνδιάζουν με full time απασχόληση. Δε πιστεύω ότι η ιατρική διαφέρει πολύ σε δυσκολία από τις λοιπές σχολές το πρόβλημα είναι μετά το 4ο έτος που πρέπει να έχεις παρουσία σε κλινικές αλλά και αυτό ρυθμίζεται αν η δουλειάά συο έχει νυχτερινά. Κατά βάση αυτός που δουλεύει θα πάρει το πτυχίο με καθυστέρηση κάποιων ετών αλλά θα το πάρει (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν παιδιά που δουλεύουν και το παίρνουν στην ώρα τους). Στην σημερινή εποχή πιστεύω ότι μπορεί κάποιος να τα συνδιάσει και τα δύο σχετικά άνετα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Νοεμβρίου 2016 Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Νοεμβρίου 2016 στις 15:06 Ο Guest 278211: #693 16-11-16 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Κομνηνός: αλήθεια γνωρίζετε κανένα συμμαθητή σας που να δουλεύει παράλληλα με την σχολή; και αν ναι τα καταφέρνει να τα συνδυάσει; Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται από τη δουλειά και από τη σχολή. Τα περισσότερα υποχρεωτικά μαθήματα στη σχολή της Αθήνας είναι πρωινά, οπότε κάποιος θα μπορούσε να δουλεύει το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2016 στις 15:36 Η Ερινύς έγραψε: #694 16-11-16 15:36 Ναι ξέρω κάποια παιδιά. Αλλά χρωστάνε πολλά μαθήματα και κάποιοι έχουν ψιλοαφεθεί σε έναν φαύλο κύκλο... Γνώμη μου είναι αν δεν το έχεις πραγματικά ανάγκη και το κάνεις για το χαρτζιλίκι ή για την σχετική ανεξαρτησία, να μην το επιχειρήσεις. Ευτυχώς είμαστε κλάδος που μπορείς στα 24 να διοριστείς αγροτικός γιατρός και να έχεις μισθό κάθε μήνα (έστω και για όσο κρατάει αυτό), οπότε μια υπομονή και έρχεσαι ούτως ή άλλως προ των ευθυνών σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κομνηνός Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κομνηνός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.681 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2016 στις 00:15 Ο Κομνηνός έγραψε: #695 17-11-16 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Εξαρτάται από τη δουλειά και από τη σχολή. Τα περισσότερα υποχρεωτικά μαθήματα στη σχολή της Αθήνας είναι πρωινά, οπότε κάποιος θα μπορούσε να δουλεύει το απόγευμα. Click για ανάπτυξη... το απογευμα ομως εργαστηρια δεν εχουν οι σχολες; μετα αφου τελειωσουν ολα αυτα δεν θελει και καποιο διαβασμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Νοεμβρίου 2016 στις 00:55 Ο Guest 278211: #696 17-11-16 00:55 Αρχική Δημοσίευση από Κομνηνός: το απογευμα ομως εργαστηρια δεν εχουν οι σχολες; μετα αφου τελειωσουν ολα αυτα δεν θελει και καποιο διαβασμα; Click για ανάπτυξη... Η σχολή της Αθήνας μπορεί να συνδυαστεί με δουλειά. Σίγουρα θέλει διάβασμα και δεν είναι εύκολο, είναι όμως εφικτό. Έχω συμφοιτητές που δουλεύουν part time. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soppap Εκκολαπτόμενο μέλος Η soppap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 230 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:52 Η soppap έγραψε: #697 08-12-16 20:52 Καλησπέρα παιδιά! Όσοι είστε Ιατρική πως διαβάζεται και πως οργανώνετε το διάβασμά σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StavMed Εκκολαπτόμενο μέλος Η StavMed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών (Πάτρα) και μας γράφει από Μεσσήνη (Μεσσηνία). Έχει γράψει 183 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2016 στις 21:57 Η StavMed έγραψε: #698 08-12-16 21:57 Αρχική Δημοσίευση από soppap: Καλησπέρα παιδιά! Όσοι είστε Ιατρική πως διαβάζεται και πως οργανώνετε το διάβασμά σας; Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι φοιτήτρια Ιατρικής αλλά σας στέλνω ολη μου την αγάπη και τις ευχές για καλή δύναμη στο έργο σας, αγαπημένη μου Ελπίζω ολα να πηγαίνουν καλά...Είμαι σίγουρη οτι μπορείς να διαπρέψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soppap Εκκολαπτόμενο μέλος Η soppap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 230 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2016 στις 22:20 Η soppap έγραψε: #699 08-12-16 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Ctavrouliniii: Δεν είμαι φοιτήτρια Ιατρικής αλλά σας στέλνω ολη μου την αγάπη και τις ευχές για καλή δύναμη στο έργο σας, αγαπημένη μου Ελπίζω ολα να πηγαίνουν καλά...Είμαι σίγουρη οτι μπορείς να διαπρέψεις Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ αγαπημένη για τις ευχές! Επίσης!!! Δεν χρειάζεται να σου πω ,ότι πιστεύω το ίδιο για εσένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2016 στις 22:48 Ο fockos έγραψε: #700 08-12-16 22:48 Αρχική Δημοσίευση από soppap: Καλησπέρα παιδιά! Όσοι είστε Ιατρική πως διαβάζεται και πως οργανώνετε το διάβασμά σας; Click για ανάπτυξη... Δεν διαφέρει η ιατρική από τις άλλες σχολές σε δυσκολία. Το διάβασμα είναι όπως πρέπει να κάνει κάθε φοιτητής οποιαδήποτε σχολή και να είναι. Αφιερώνεις λίγες ώρες κάθε βδομάδα το οργανώνεις και μετά φουλάρεις στην εξεταστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mel123soc Sotiris 12 Eleni123- tomftw snasis nefoumpios bboys Leo komm donut_daddy dimitrisp22 hyyh4ever pinkheart Yorgos L Than003 Maria33 Panatha mono sophiaa blackout MarcoReus xanthippiad mvas elevag Sofos Gerontas Εριφύλη Peter Pan13 marioutela vlahoss Manuela98 Mammy Nun thenutritionist mermaid89 ένας τυχαίος kotsos05 roud eukleidhs1821 Nickgr jim2015 niaou Specon Dr. Gl. Luminous PanPan Appolon Ανώνυμη Scandal Nikos05 emzou Nasia2433266 Samsa Cathleen Xara Avalon12 spring day _.maria._ anastasia papa DocO imyrcarn Glorious12 Αλκης Κ. Γιωργος15773 _Aggelos123 AndromedaS Vasiliki Keftedaki Nefh_ Darkking abbyrob future.nurse.29 Medjnik Λέων Συγγ xriiistiiinaaa Λίτσα marianna04 StavMed Paul77 don_vito JohnGreek Infrared Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τζαμπε τα παιρνω απο τον Ευδόξο , απλα του Μιχαϊλίδη μου φαίνεται πολυ πυκνογραμμένο και δυσνόητο ενώ του ντορλαντς πιο απλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Νοεμβρίου 2016 στις 00:41 Ο Guest 278211: #690 16-11-16 00:41 Του Dorlands έχω, θεωρείται πως είναι καλύτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κομνηνός Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κομνηνός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.681 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2016 στις 12:33 Ο Κομνηνός έγραψε: #691 16-11-16 12:33 αλήθεια γνωρίζετε κανένα συμμαθητή σας που να δουλεύει παράλληλα με την σχολή; και αν ναι τα καταφέρνει να τα συνδυάσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2016 στις 12:46 Ο fockos έγραψε: #692 16-11-16 12:46 Το έκανα για 1 χρόνο όταν μπήκα στην ιατρική.Μάλιστα δούλευα full time σε άλλη πόλη.Κατάφερα να παρακολουθήσω όλες τις απαιτούμενες ώρες αλλά στο τέλος έμεινα στα περισσότερα μαθήματα που έδωσα.. Το πρόβλημα δεν ήταν η ελλειψη χρόνου διαβάσματος κατά την γνώμη μου η ιατρική δε θέλει πολλές ωρες διαβάσματος αλλά κάποιες ώρες ποιοτικού διαβάσματος το πρόβλημα ήταν πως δεν ήξερα τι να διαβάσω και πως να το διαβάσω τα γκρουπάκια του facebook τότε δεν ήταν ανεπτυgμένα ούτε το eclass (που μεν υπήρχε αλλά δε το χρησιμοποιούσαν). Επίσης υπάρχουν παιδιά που δουλεύουν σε part time δουλειές αλλα΄και λίγα άτομα που το συνδιάζουν με full time απασχόληση. Δε πιστεύω ότι η ιατρική διαφέρει πολύ σε δυσκολία από τις λοιπές σχολές το πρόβλημα είναι μετά το 4ο έτος που πρέπει να έχεις παρουσία σε κλινικές αλλά και αυτό ρυθμίζεται αν η δουλειάά συο έχει νυχτερινά. Κατά βάση αυτός που δουλεύει θα πάρει το πτυχίο με καθυστέρηση κάποιων ετών αλλά θα το πάρει (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν παιδιά που δουλεύουν και το παίρνουν στην ώρα τους). Στην σημερινή εποχή πιστεύω ότι μπορεί κάποιος να τα συνδιάσει και τα δύο σχετικά άνετα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Νοεμβρίου 2016 Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Νοεμβρίου 2016 στις 15:06 Ο Guest 278211: #693 16-11-16 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Κομνηνός: αλήθεια γνωρίζετε κανένα συμμαθητή σας που να δουλεύει παράλληλα με την σχολή; και αν ναι τα καταφέρνει να τα συνδυάσει; Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται από τη δουλειά και από τη σχολή. Τα περισσότερα υποχρεωτικά μαθήματα στη σχολή της Αθήνας είναι πρωινά, οπότε κάποιος θα μπορούσε να δουλεύει το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2016 στις 15:36 Η Ερινύς έγραψε: #694 16-11-16 15:36 Ναι ξέρω κάποια παιδιά. Αλλά χρωστάνε πολλά μαθήματα και κάποιοι έχουν ψιλοαφεθεί σε έναν φαύλο κύκλο... Γνώμη μου είναι αν δεν το έχεις πραγματικά ανάγκη και το κάνεις για το χαρτζιλίκι ή για την σχετική ανεξαρτησία, να μην το επιχειρήσεις. Ευτυχώς είμαστε κλάδος που μπορείς στα 24 να διοριστείς αγροτικός γιατρός και να έχεις μισθό κάθε μήνα (έστω και για όσο κρατάει αυτό), οπότε μια υπομονή και έρχεσαι ούτως ή άλλως προ των ευθυνών σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κομνηνός Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κομνηνός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.681 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2016 στις 00:15 Ο Κομνηνός έγραψε: #695 17-11-16 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Εξαρτάται από τη δουλειά και από τη σχολή. Τα περισσότερα υποχρεωτικά μαθήματα στη σχολή της Αθήνας είναι πρωινά, οπότε κάποιος θα μπορούσε να δουλεύει το απόγευμα. Click για ανάπτυξη... το απογευμα ομως εργαστηρια δεν εχουν οι σχολες; μετα αφου τελειωσουν ολα αυτα δεν θελει και καποιο διαβασμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Νοεμβρίου 2016 στις 00:55 Ο Guest 278211: #696 17-11-16 00:55 Αρχική Δημοσίευση από Κομνηνός: το απογευμα ομως εργαστηρια δεν εχουν οι σχολες; μετα αφου τελειωσουν ολα αυτα δεν θελει και καποιο διαβασμα; Click για ανάπτυξη... Η σχολή της Αθήνας μπορεί να συνδυαστεί με δουλειά. Σίγουρα θέλει διάβασμα και δεν είναι εύκολο, είναι όμως εφικτό. Έχω συμφοιτητές που δουλεύουν part time. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soppap Εκκολαπτόμενο μέλος Η soppap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 230 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:52 Η soppap έγραψε: #697 08-12-16 20:52 Καλησπέρα παιδιά! Όσοι είστε Ιατρική πως διαβάζεται και πως οργανώνετε το διάβασμά σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StavMed Εκκολαπτόμενο μέλος Η StavMed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών (Πάτρα) και μας γράφει από Μεσσήνη (Μεσσηνία). Έχει γράψει 183 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2016 στις 21:57 Η StavMed έγραψε: #698 08-12-16 21:57 Αρχική Δημοσίευση από soppap: Καλησπέρα παιδιά! Όσοι είστε Ιατρική πως διαβάζεται και πως οργανώνετε το διάβασμά σας; Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι φοιτήτρια Ιατρικής αλλά σας στέλνω ολη μου την αγάπη και τις ευχές για καλή δύναμη στο έργο σας, αγαπημένη μου Ελπίζω ολα να πηγαίνουν καλά...Είμαι σίγουρη οτι μπορείς να διαπρέψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soppap Εκκολαπτόμενο μέλος Η soppap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 230 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2016 στις 22:20 Η soppap έγραψε: #699 08-12-16 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Ctavrouliniii: Δεν είμαι φοιτήτρια Ιατρικής αλλά σας στέλνω ολη μου την αγάπη και τις ευχές για καλή δύναμη στο έργο σας, αγαπημένη μου Ελπίζω ολα να πηγαίνουν καλά...Είμαι σίγουρη οτι μπορείς να διαπρέψεις Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ αγαπημένη για τις ευχές! Επίσης!!! Δεν χρειάζεται να σου πω ,ότι πιστεύω το ίδιο για εσένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2016 στις 22:48 Ο fockos έγραψε: #700 08-12-16 22:48 Αρχική Δημοσίευση από soppap: Καλησπέρα παιδιά! Όσοι είστε Ιατρική πως διαβάζεται και πως οργανώνετε το διάβασμά σας; Click για ανάπτυξη... Δεν διαφέρει η ιατρική από τις άλλες σχολές σε δυσκολία. Το διάβασμα είναι όπως πρέπει να κάνει κάθε φοιτητής οποιαδήποτε σχολή και να είναι. Αφιερώνεις λίγες ώρες κάθε βδομάδα το οργανώνεις και μετά φουλάρεις στην εξεταστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mel123soc Sotiris 12 Eleni123- tomftw snasis nefoumpios bboys Leo komm donut_daddy dimitrisp22 hyyh4ever pinkheart Yorgos L Than003 Maria33 Panatha mono sophiaa blackout MarcoReus xanthippiad mvas elevag Sofos Gerontas Εριφύλη Peter Pan13 marioutela vlahoss Manuela98 Mammy Nun thenutritionist mermaid89 ένας τυχαίος kotsos05 roud eukleidhs1821 Nickgr jim2015 niaou Specon Dr. Gl. Luminous PanPan Appolon Ανώνυμη Scandal Nikos05 emzou Nasia2433266 Samsa Cathleen Xara Avalon12 spring day _.maria._ anastasia papa DocO imyrcarn Glorious12 Αλκης Κ. Γιωργος15773 _Aggelos123 AndromedaS Vasiliki Keftedaki Nefh_ Darkking abbyrob future.nurse.29 Medjnik Λέων Συγγ xriiistiiinaaa Λίτσα marianna04 StavMed Paul77 don_vito JohnGreek Infrared Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Του Dorlands έχω, θεωρείται πως είναι καλύτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κομνηνός Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κομνηνός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.681 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2016 στις 12:33 Ο Κομνηνός έγραψε: #691 16-11-16 12:33 αλήθεια γνωρίζετε κανένα συμμαθητή σας που να δουλεύει παράλληλα με την σχολή; και αν ναι τα καταφέρνει να τα συνδυάσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2016 στις 12:46 Ο fockos έγραψε: #692 16-11-16 12:46 Το έκανα για 1 χρόνο όταν μπήκα στην ιατρική.Μάλιστα δούλευα full time σε άλλη πόλη.Κατάφερα να παρακολουθήσω όλες τις απαιτούμενες ώρες αλλά στο τέλος έμεινα στα περισσότερα μαθήματα που έδωσα.. Το πρόβλημα δεν ήταν η ελλειψη χρόνου διαβάσματος κατά την γνώμη μου η ιατρική δε θέλει πολλές ωρες διαβάσματος αλλά κάποιες ώρες ποιοτικού διαβάσματος το πρόβλημα ήταν πως δεν ήξερα τι να διαβάσω και πως να το διαβάσω τα γκρουπάκια του facebook τότε δεν ήταν ανεπτυgμένα ούτε το eclass (που μεν υπήρχε αλλά δε το χρησιμοποιούσαν). Επίσης υπάρχουν παιδιά που δουλεύουν σε part time δουλειές αλλα΄και λίγα άτομα που το συνδιάζουν με full time απασχόληση. Δε πιστεύω ότι η ιατρική διαφέρει πολύ σε δυσκολία από τις λοιπές σχολές το πρόβλημα είναι μετά το 4ο έτος που πρέπει να έχεις παρουσία σε κλινικές αλλά και αυτό ρυθμίζεται αν η δουλειάά συο έχει νυχτερινά. Κατά βάση αυτός που δουλεύει θα πάρει το πτυχίο με καθυστέρηση κάποιων ετών αλλά θα το πάρει (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν παιδιά που δουλεύουν και το παίρνουν στην ώρα τους). Στην σημερινή εποχή πιστεύω ότι μπορεί κάποιος να τα συνδιάσει και τα δύο σχετικά άνετα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Νοεμβρίου 2016 Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Νοεμβρίου 2016 στις 15:06 Ο Guest 278211: #693 16-11-16 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Κομνηνός: αλήθεια γνωρίζετε κανένα συμμαθητή σας που να δουλεύει παράλληλα με την σχολή; και αν ναι τα καταφέρνει να τα συνδυάσει; Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται από τη δουλειά και από τη σχολή. Τα περισσότερα υποχρεωτικά μαθήματα στη σχολή της Αθήνας είναι πρωινά, οπότε κάποιος θα μπορούσε να δουλεύει το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2016 στις 15:36 Η Ερινύς έγραψε: #694 16-11-16 15:36 Ναι ξέρω κάποια παιδιά. Αλλά χρωστάνε πολλά μαθήματα και κάποιοι έχουν ψιλοαφεθεί σε έναν φαύλο κύκλο... Γνώμη μου είναι αν δεν το έχεις πραγματικά ανάγκη και το κάνεις για το χαρτζιλίκι ή για την σχετική ανεξαρτησία, να μην το επιχειρήσεις. Ευτυχώς είμαστε κλάδος που μπορείς στα 24 να διοριστείς αγροτικός γιατρός και να έχεις μισθό κάθε μήνα (έστω και για όσο κρατάει αυτό), οπότε μια υπομονή και έρχεσαι ούτως ή άλλως προ των ευθυνών σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κομνηνός Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κομνηνός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.681 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2016 στις 00:15 Ο Κομνηνός έγραψε: #695 17-11-16 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Εξαρτάται από τη δουλειά και από τη σχολή. Τα περισσότερα υποχρεωτικά μαθήματα στη σχολή της Αθήνας είναι πρωινά, οπότε κάποιος θα μπορούσε να δουλεύει το απόγευμα. Click για ανάπτυξη... το απογευμα ομως εργαστηρια δεν εχουν οι σχολες; μετα αφου τελειωσουν ολα αυτα δεν θελει και καποιο διαβασμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Νοεμβρίου 2016 στις 00:55 Ο Guest 278211: #696 17-11-16 00:55 Αρχική Δημοσίευση από Κομνηνός: το απογευμα ομως εργαστηρια δεν εχουν οι σχολες; μετα αφου τελειωσουν ολα αυτα δεν θελει και καποιο διαβασμα; Click για ανάπτυξη... Η σχολή της Αθήνας μπορεί να συνδυαστεί με δουλειά. Σίγουρα θέλει διάβασμα και δεν είναι εύκολο, είναι όμως εφικτό. Έχω συμφοιτητές που δουλεύουν part time. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soppap Εκκολαπτόμενο μέλος Η soppap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 230 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:52 Η soppap έγραψε: #697 08-12-16 20:52 Καλησπέρα παιδιά! Όσοι είστε Ιατρική πως διαβάζεται και πως οργανώνετε το διάβασμά σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StavMed Εκκολαπτόμενο μέλος Η StavMed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών (Πάτρα) και μας γράφει από Μεσσήνη (Μεσσηνία). Έχει γράψει 183 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2016 στις 21:57 Η StavMed έγραψε: #698 08-12-16 21:57 Αρχική Δημοσίευση από soppap: Καλησπέρα παιδιά! Όσοι είστε Ιατρική πως διαβάζεται και πως οργανώνετε το διάβασμά σας; Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι φοιτήτρια Ιατρικής αλλά σας στέλνω ολη μου την αγάπη και τις ευχές για καλή δύναμη στο έργο σας, αγαπημένη μου Ελπίζω ολα να πηγαίνουν καλά...Είμαι σίγουρη οτι μπορείς να διαπρέψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soppap Εκκολαπτόμενο μέλος Η soppap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 230 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2016 στις 22:20 Η soppap έγραψε: #699 08-12-16 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Ctavrouliniii: Δεν είμαι φοιτήτρια Ιατρικής αλλά σας στέλνω ολη μου την αγάπη και τις ευχές για καλή δύναμη στο έργο σας, αγαπημένη μου Ελπίζω ολα να πηγαίνουν καλά...Είμαι σίγουρη οτι μπορείς να διαπρέψεις Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ αγαπημένη για τις ευχές! Επίσης!!! Δεν χρειάζεται να σου πω ,ότι πιστεύω το ίδιο για εσένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2016 στις 22:48 Ο fockos έγραψε: #700 08-12-16 22:48 Αρχική Δημοσίευση από soppap: Καλησπέρα παιδιά! Όσοι είστε Ιατρική πως διαβάζεται και πως οργανώνετε το διάβασμά σας; Click για ανάπτυξη... Δεν διαφέρει η ιατρική από τις άλλες σχολές σε δυσκολία. Το διάβασμα είναι όπως πρέπει να κάνει κάθε φοιτητής οποιαδήποτε σχολή και να είναι. Αφιερώνεις λίγες ώρες κάθε βδομάδα το οργανώνεις και μετά φουλάρεις στην εξεταστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mel123soc Sotiris 12 Eleni123- tomftw snasis nefoumpios bboys Leo komm donut_daddy dimitrisp22 hyyh4ever pinkheart Yorgos L Than003 Maria33 Panatha mono sophiaa blackout MarcoReus xanthippiad mvas elevag Sofos Gerontas Εριφύλη Peter Pan13 marioutela vlahoss Manuela98 Mammy Nun thenutritionist mermaid89 ένας τυχαίος kotsos05 roud eukleidhs1821 Nickgr jim2015 niaou Specon Dr. Gl. Luminous PanPan Appolon Ανώνυμη Scandal Nikos05 emzou Nasia2433266 Samsa Cathleen Xara Avalon12 spring day _.maria._ anastasia papa DocO imyrcarn Glorious12 Αλκης Κ. Γιωργος15773 _Aggelos123 AndromedaS Vasiliki Keftedaki Nefh_ Darkking abbyrob future.nurse.29 Medjnik Λέων Συγγ xriiistiiinaaa Λίτσα marianna04 StavMed Paul77 don_vito JohnGreek Infrared Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αλήθεια γνωρίζετε κανένα συμμαθητή σας που να δουλεύει παράλληλα με την σχολή; και αν ναι τα καταφέρνει να τα συνδυάσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2016 στις 12:46 Ο fockos έγραψε: #692 16-11-16 12:46 Το έκανα για 1 χρόνο όταν μπήκα στην ιατρική.Μάλιστα δούλευα full time σε άλλη πόλη.Κατάφερα να παρακολουθήσω όλες τις απαιτούμενες ώρες αλλά στο τέλος έμεινα στα περισσότερα μαθήματα που έδωσα.. Το πρόβλημα δεν ήταν η ελλειψη χρόνου διαβάσματος κατά την γνώμη μου η ιατρική δε θέλει πολλές ωρες διαβάσματος αλλά κάποιες ώρες ποιοτικού διαβάσματος το πρόβλημα ήταν πως δεν ήξερα τι να διαβάσω και πως να το διαβάσω τα γκρουπάκια του facebook τότε δεν ήταν ανεπτυgμένα ούτε το eclass (που μεν υπήρχε αλλά δε το χρησιμοποιούσαν). Επίσης υπάρχουν παιδιά που δουλεύουν σε part time δουλειές αλλα΄και λίγα άτομα που το συνδιάζουν με full time απασχόληση. Δε πιστεύω ότι η ιατρική διαφέρει πολύ σε δυσκολία από τις λοιπές σχολές το πρόβλημα είναι μετά το 4ο έτος που πρέπει να έχεις παρουσία σε κλινικές αλλά και αυτό ρυθμίζεται αν η δουλειάά συο έχει νυχτερινά. Κατά βάση αυτός που δουλεύει θα πάρει το πτυχίο με καθυστέρηση κάποιων ετών αλλά θα το πάρει (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν παιδιά που δουλεύουν και το παίρνουν στην ώρα τους). Στην σημερινή εποχή πιστεύω ότι μπορεί κάποιος να τα συνδιάσει και τα δύο σχετικά άνετα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Νοεμβρίου 2016 Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Νοεμβρίου 2016 στις 15:06 Ο Guest 278211: #693 16-11-16 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Κομνηνός: αλήθεια γνωρίζετε κανένα συμμαθητή σας που να δουλεύει παράλληλα με την σχολή; και αν ναι τα καταφέρνει να τα συνδυάσει; Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται από τη δουλειά και από τη σχολή. Τα περισσότερα υποχρεωτικά μαθήματα στη σχολή της Αθήνας είναι πρωινά, οπότε κάποιος θα μπορούσε να δουλεύει το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2016 στις 15:36 Η Ερινύς έγραψε: #694 16-11-16 15:36 Ναι ξέρω κάποια παιδιά. Αλλά χρωστάνε πολλά μαθήματα και κάποιοι έχουν ψιλοαφεθεί σε έναν φαύλο κύκλο... Γνώμη μου είναι αν δεν το έχεις πραγματικά ανάγκη και το κάνεις για το χαρτζιλίκι ή για την σχετική ανεξαρτησία, να μην το επιχειρήσεις. Ευτυχώς είμαστε κλάδος που μπορείς στα 24 να διοριστείς αγροτικός γιατρός και να έχεις μισθό κάθε μήνα (έστω και για όσο κρατάει αυτό), οπότε μια υπομονή και έρχεσαι ούτως ή άλλως προ των ευθυνών σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κομνηνός Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κομνηνός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.681 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2016 στις 00:15 Ο Κομνηνός έγραψε: #695 17-11-16 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Εξαρτάται από τη δουλειά και από τη σχολή. Τα περισσότερα υποχρεωτικά μαθήματα στη σχολή της Αθήνας είναι πρωινά, οπότε κάποιος θα μπορούσε να δουλεύει το απόγευμα. Click για ανάπτυξη... το απογευμα ομως εργαστηρια δεν εχουν οι σχολες; μετα αφου τελειωσουν ολα αυτα δεν θελει και καποιο διαβασμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Νοεμβρίου 2016 στις 00:55 Ο Guest 278211: #696 17-11-16 00:55 Αρχική Δημοσίευση από Κομνηνός: το απογευμα ομως εργαστηρια δεν εχουν οι σχολες; μετα αφου τελειωσουν ολα αυτα δεν θελει και καποιο διαβασμα; Click για ανάπτυξη... Η σχολή της Αθήνας μπορεί να συνδυαστεί με δουλειά. Σίγουρα θέλει διάβασμα και δεν είναι εύκολο, είναι όμως εφικτό. Έχω συμφοιτητές που δουλεύουν part time. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soppap Εκκολαπτόμενο μέλος Η soppap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 230 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:52 Η soppap έγραψε: #697 08-12-16 20:52 Καλησπέρα παιδιά! Όσοι είστε Ιατρική πως διαβάζεται και πως οργανώνετε το διάβασμά σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StavMed Εκκολαπτόμενο μέλος Η StavMed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών (Πάτρα) και μας γράφει από Μεσσήνη (Μεσσηνία). Έχει γράψει 183 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2016 στις 21:57 Η StavMed έγραψε: #698 08-12-16 21:57 Αρχική Δημοσίευση από soppap: Καλησπέρα παιδιά! Όσοι είστε Ιατρική πως διαβάζεται και πως οργανώνετε το διάβασμά σας; Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι φοιτήτρια Ιατρικής αλλά σας στέλνω ολη μου την αγάπη και τις ευχές για καλή δύναμη στο έργο σας, αγαπημένη μου Ελπίζω ολα να πηγαίνουν καλά...Είμαι σίγουρη οτι μπορείς να διαπρέψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soppap Εκκολαπτόμενο μέλος Η soppap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 230 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2016 στις 22:20 Η soppap έγραψε: #699 08-12-16 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Ctavrouliniii: Δεν είμαι φοιτήτρια Ιατρικής αλλά σας στέλνω ολη μου την αγάπη και τις ευχές για καλή δύναμη στο έργο σας, αγαπημένη μου Ελπίζω ολα να πηγαίνουν καλά...Είμαι σίγουρη οτι μπορείς να διαπρέψεις Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ αγαπημένη για τις ευχές! Επίσης!!! Δεν χρειάζεται να σου πω ,ότι πιστεύω το ίδιο για εσένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2016 στις 22:48 Ο fockos έγραψε: #700 08-12-16 22:48 Αρχική Δημοσίευση από soppap: Καλησπέρα παιδιά! Όσοι είστε Ιατρική πως διαβάζεται και πως οργανώνετε το διάβασμά σας; Click για ανάπτυξη... Δεν διαφέρει η ιατρική από τις άλλες σχολές σε δυσκολία. Το διάβασμα είναι όπως πρέπει να κάνει κάθε φοιτητής οποιαδήποτε σχολή και να είναι. Αφιερώνεις λίγες ώρες κάθε βδομάδα το οργανώνεις και μετά φουλάρεις στην εξεταστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mel123soc Sotiris 12 Eleni123- tomftw snasis nefoumpios bboys Leo komm donut_daddy dimitrisp22 hyyh4ever pinkheart Yorgos L Than003 Maria33 Panatha mono sophiaa blackout MarcoReus xanthippiad mvas elevag Sofos Gerontas Εριφύλη Peter Pan13 marioutela vlahoss Manuela98 Mammy Nun thenutritionist mermaid89 ένας τυχαίος kotsos05 roud eukleidhs1821 Nickgr jim2015 niaou Specon Dr. Gl. Luminous PanPan Appolon Ανώνυμη Scandal Nikos05 emzou Nasia2433266 Samsa Cathleen Xara Avalon12 spring day _.maria._ anastasia papa DocO imyrcarn Glorious12 Αλκης Κ. Γιωργος15773 _Aggelos123 AndromedaS Vasiliki Keftedaki Nefh_ Darkking abbyrob future.nurse.29 Medjnik Λέων Συγγ xriiistiiinaaa Λίτσα marianna04 StavMed Paul77 don_vito JohnGreek Infrared Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το έκανα για 1 χρόνο όταν μπήκα στην ιατρική.Μάλιστα δούλευα full time σε άλλη πόλη.Κατάφερα να παρακολουθήσω όλες τις απαιτούμενες ώρες αλλά στο τέλος έμεινα στα περισσότερα μαθήματα που έδωσα.. Το πρόβλημα δεν ήταν η ελλειψη χρόνου διαβάσματος κατά την γνώμη μου η ιατρική δε θέλει πολλές ωρες διαβάσματος αλλά κάποιες ώρες ποιοτικού διαβάσματος το πρόβλημα ήταν πως δεν ήξερα τι να διαβάσω και πως να το διαβάσω τα γκρουπάκια του facebook τότε δεν ήταν ανεπτυgμένα ούτε το eclass (που μεν υπήρχε αλλά δε το χρησιμοποιούσαν). Επίσης υπάρχουν παιδιά που δουλεύουν σε part time δουλειές αλλα΄και λίγα άτομα που το συνδιάζουν με full time απασχόληση. Δε πιστεύω ότι η ιατρική διαφέρει πολύ σε δυσκολία από τις λοιπές σχολές το πρόβλημα είναι μετά το 4ο έτος που πρέπει να έχεις παρουσία σε κλινικές αλλά και αυτό ρυθμίζεται αν η δουλειάά συο έχει νυχτερινά. Κατά βάση αυτός που δουλεύει θα πάρει το πτυχίο με καθυστέρηση κάποιων ετών αλλά θα το πάρει (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν παιδιά που δουλεύουν και το παίρνουν στην ώρα τους). Στην σημερινή εποχή πιστεύω ότι μπορεί κάποιος να τα συνδιάσει και τα δύο σχετικά άνετα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Νοεμβρίου 2016 στις 15:06 Ο Guest 278211: #693 16-11-16 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Κομνηνός: αλήθεια γνωρίζετε κανένα συμμαθητή σας που να δουλεύει παράλληλα με την σχολή; και αν ναι τα καταφέρνει να τα συνδυάσει; Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται από τη δουλειά και από τη σχολή. Τα περισσότερα υποχρεωτικά μαθήματα στη σχολή της Αθήνας είναι πρωινά, οπότε κάποιος θα μπορούσε να δουλεύει το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2016 στις 15:36 Η Ερινύς έγραψε: #694 16-11-16 15:36 Ναι ξέρω κάποια παιδιά. Αλλά χρωστάνε πολλά μαθήματα και κάποιοι έχουν ψιλοαφεθεί σε έναν φαύλο κύκλο... Γνώμη μου είναι αν δεν το έχεις πραγματικά ανάγκη και το κάνεις για το χαρτζιλίκι ή για την σχετική ανεξαρτησία, να μην το επιχειρήσεις. Ευτυχώς είμαστε κλάδος που μπορείς στα 24 να διοριστείς αγροτικός γιατρός και να έχεις μισθό κάθε μήνα (έστω και για όσο κρατάει αυτό), οπότε μια υπομονή και έρχεσαι ούτως ή άλλως προ των ευθυνών σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κομνηνός Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κομνηνός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.681 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2016 στις 00:15 Ο Κομνηνός έγραψε: #695 17-11-16 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Εξαρτάται από τη δουλειά και από τη σχολή. Τα περισσότερα υποχρεωτικά μαθήματα στη σχολή της Αθήνας είναι πρωινά, οπότε κάποιος θα μπορούσε να δουλεύει το απόγευμα. Click για ανάπτυξη... το απογευμα ομως εργαστηρια δεν εχουν οι σχολες; μετα αφου τελειωσουν ολα αυτα δεν θελει και καποιο διαβασμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Νοεμβρίου 2016 στις 00:55 Ο Guest 278211: #696 17-11-16 00:55 Αρχική Δημοσίευση από Κομνηνός: το απογευμα ομως εργαστηρια δεν εχουν οι σχολες; μετα αφου τελειωσουν ολα αυτα δεν θελει και καποιο διαβασμα; Click για ανάπτυξη... Η σχολή της Αθήνας μπορεί να συνδυαστεί με δουλειά. Σίγουρα θέλει διάβασμα και δεν είναι εύκολο, είναι όμως εφικτό. Έχω συμφοιτητές που δουλεύουν part time. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soppap Εκκολαπτόμενο μέλος Η soppap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 230 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:52 Η soppap έγραψε: #697 08-12-16 20:52 Καλησπέρα παιδιά! Όσοι είστε Ιατρική πως διαβάζεται και πως οργανώνετε το διάβασμά σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StavMed Εκκολαπτόμενο μέλος Η StavMed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών (Πάτρα) και μας γράφει από Μεσσήνη (Μεσσηνία). Έχει γράψει 183 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2016 στις 21:57 Η StavMed έγραψε: #698 08-12-16 21:57 Αρχική Δημοσίευση από soppap: Καλησπέρα παιδιά! Όσοι είστε Ιατρική πως διαβάζεται και πως οργανώνετε το διάβασμά σας; Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι φοιτήτρια Ιατρικής αλλά σας στέλνω ολη μου την αγάπη και τις ευχές για καλή δύναμη στο έργο σας, αγαπημένη μου Ελπίζω ολα να πηγαίνουν καλά...Είμαι σίγουρη οτι μπορείς να διαπρέψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soppap Εκκολαπτόμενο μέλος Η soppap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 230 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2016 στις 22:20 Η soppap έγραψε: #699 08-12-16 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Ctavrouliniii: Δεν είμαι φοιτήτρια Ιατρικής αλλά σας στέλνω ολη μου την αγάπη και τις ευχές για καλή δύναμη στο έργο σας, αγαπημένη μου Ελπίζω ολα να πηγαίνουν καλά...Είμαι σίγουρη οτι μπορείς να διαπρέψεις Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ αγαπημένη για τις ευχές! Επίσης!!! Δεν χρειάζεται να σου πω ,ότι πιστεύω το ίδιο για εσένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2016 στις 22:48 Ο fockos έγραψε: #700 08-12-16 22:48 Αρχική Δημοσίευση από soppap: Καλησπέρα παιδιά! Όσοι είστε Ιατρική πως διαβάζεται και πως οργανώνετε το διάβασμά σας; Click για ανάπτυξη... Δεν διαφέρει η ιατρική από τις άλλες σχολές σε δυσκολία. Το διάβασμα είναι όπως πρέπει να κάνει κάθε φοιτητής οποιαδήποτε σχολή και να είναι. Αφιερώνεις λίγες ώρες κάθε βδομάδα το οργανώνεις και μετά φουλάρεις στην εξεταστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mel123soc Sotiris 12 Eleni123- tomftw snasis nefoumpios bboys Leo komm donut_daddy dimitrisp22 hyyh4ever pinkheart Yorgos L Than003 Maria33 Panatha mono sophiaa blackout MarcoReus xanthippiad mvas elevag Sofos Gerontas Εριφύλη Peter Pan13 marioutela vlahoss Manuela98 Mammy Nun thenutritionist mermaid89 ένας τυχαίος kotsos05 roud eukleidhs1821 Nickgr jim2015 niaou Specon Dr. Gl. Luminous PanPan Appolon Ανώνυμη Scandal Nikos05 emzou Nasia2433266 Samsa Cathleen Xara Avalon12 spring day _.maria._ anastasia papa DocO imyrcarn Glorious12 Αλκης Κ. Γιωργος15773 _Aggelos123 AndromedaS Vasiliki Keftedaki Nefh_ Darkking abbyrob future.nurse.29 Medjnik Λέων Συγγ xriiistiiinaaa Λίτσα marianna04 StavMed Paul77 don_vito JohnGreek Infrared Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Κομνηνός: αλήθεια γνωρίζετε κανένα συμμαθητή σας που να δουλεύει παράλληλα με την σχολή; και αν ναι τα καταφέρνει να τα συνδυάσει; Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται από τη δουλειά και από τη σχολή. Τα περισσότερα υποχρεωτικά μαθήματα στη σχολή της Αθήνας είναι πρωινά, οπότε κάποιος θα μπορούσε να δουλεύει το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2016 στις 15:36 Η Ερινύς έγραψε: #694 16-11-16 15:36 Ναι ξέρω κάποια παιδιά. Αλλά χρωστάνε πολλά μαθήματα και κάποιοι έχουν ψιλοαφεθεί σε έναν φαύλο κύκλο... Γνώμη μου είναι αν δεν το έχεις πραγματικά ανάγκη και το κάνεις για το χαρτζιλίκι ή για την σχετική ανεξαρτησία, να μην το επιχειρήσεις. Ευτυχώς είμαστε κλάδος που μπορείς στα 24 να διοριστείς αγροτικός γιατρός και να έχεις μισθό κάθε μήνα (έστω και για όσο κρατάει αυτό), οπότε μια υπομονή και έρχεσαι ούτως ή άλλως προ των ευθυνών σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κομνηνός Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κομνηνός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.681 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2016 στις 00:15 Ο Κομνηνός έγραψε: #695 17-11-16 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Εξαρτάται από τη δουλειά και από τη σχολή. Τα περισσότερα υποχρεωτικά μαθήματα στη σχολή της Αθήνας είναι πρωινά, οπότε κάποιος θα μπορούσε να δουλεύει το απόγευμα. Click για ανάπτυξη... το απογευμα ομως εργαστηρια δεν εχουν οι σχολες; μετα αφου τελειωσουν ολα αυτα δεν θελει και καποιο διαβασμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Νοεμβρίου 2016 στις 00:55 Ο Guest 278211: #696 17-11-16 00:55 Αρχική Δημοσίευση από Κομνηνός: το απογευμα ομως εργαστηρια δεν εχουν οι σχολες; μετα αφου τελειωσουν ολα αυτα δεν θελει και καποιο διαβασμα; Click για ανάπτυξη... Η σχολή της Αθήνας μπορεί να συνδυαστεί με δουλειά. Σίγουρα θέλει διάβασμα και δεν είναι εύκολο, είναι όμως εφικτό. Έχω συμφοιτητές που δουλεύουν part time. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soppap Εκκολαπτόμενο μέλος Η soppap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 230 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:52 Η soppap έγραψε: #697 08-12-16 20:52 Καλησπέρα παιδιά! Όσοι είστε Ιατρική πως διαβάζεται και πως οργανώνετε το διάβασμά σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StavMed Εκκολαπτόμενο μέλος Η StavMed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών (Πάτρα) και μας γράφει από Μεσσήνη (Μεσσηνία). Έχει γράψει 183 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2016 στις 21:57 Η StavMed έγραψε: #698 08-12-16 21:57 Αρχική Δημοσίευση από soppap: Καλησπέρα παιδιά! Όσοι είστε Ιατρική πως διαβάζεται και πως οργανώνετε το διάβασμά σας; Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι φοιτήτρια Ιατρικής αλλά σας στέλνω ολη μου την αγάπη και τις ευχές για καλή δύναμη στο έργο σας, αγαπημένη μου Ελπίζω ολα να πηγαίνουν καλά...Είμαι σίγουρη οτι μπορείς να διαπρέψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soppap Εκκολαπτόμενο μέλος Η soppap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 230 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2016 στις 22:20 Η soppap έγραψε: #699 08-12-16 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Ctavrouliniii: Δεν είμαι φοιτήτρια Ιατρικής αλλά σας στέλνω ολη μου την αγάπη και τις ευχές για καλή δύναμη στο έργο σας, αγαπημένη μου Ελπίζω ολα να πηγαίνουν καλά...Είμαι σίγουρη οτι μπορείς να διαπρέψεις Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ αγαπημένη για τις ευχές! Επίσης!!! Δεν χρειάζεται να σου πω ,ότι πιστεύω το ίδιο για εσένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2016 στις 22:48 Ο fockos έγραψε: #700 08-12-16 22:48 Αρχική Δημοσίευση από soppap: Καλησπέρα παιδιά! Όσοι είστε Ιατρική πως διαβάζεται και πως οργανώνετε το διάβασμά σας; Click για ανάπτυξη... Δεν διαφέρει η ιατρική από τις άλλες σχολές σε δυσκολία. Το διάβασμα είναι όπως πρέπει να κάνει κάθε φοιτητής οποιαδήποτε σχολή και να είναι. Αφιερώνεις λίγες ώρες κάθε βδομάδα το οργανώνεις και μετά φουλάρεις στην εξεταστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mel123soc Sotiris 12 Eleni123- tomftw snasis nefoumpios bboys Leo komm donut_daddy dimitrisp22 hyyh4ever pinkheart Yorgos L Than003 Maria33 Panatha mono sophiaa blackout MarcoReus xanthippiad mvas elevag Sofos Gerontas Εριφύλη Peter Pan13 marioutela vlahoss Manuela98 Mammy Nun thenutritionist mermaid89 ένας τυχαίος kotsos05 roud eukleidhs1821 Nickgr jim2015 niaou Specon Dr. Gl. Luminous PanPan Appolon Ανώνυμη Scandal Nikos05 emzou Nasia2433266 Samsa Cathleen Xara Avalon12 spring day _.maria._ anastasia papa DocO imyrcarn Glorious12 Αλκης Κ. Γιωργος15773 _Aggelos123 AndromedaS Vasiliki Keftedaki Nefh_ Darkking abbyrob future.nurse.29 Medjnik Λέων Συγγ xriiistiiinaaa Λίτσα marianna04 StavMed Paul77 don_vito JohnGreek Infrared Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι ξέρω κάποια παιδιά. Αλλά χρωστάνε πολλά μαθήματα και κάποιοι έχουν ψιλοαφεθεί σε έναν φαύλο κύκλο... Γνώμη μου είναι αν δεν το έχεις πραγματικά ανάγκη και το κάνεις για το χαρτζιλίκι ή για την σχετική ανεξαρτησία, να μην το επιχειρήσεις. Ευτυχώς είμαστε κλάδος που μπορείς στα 24 να διοριστείς αγροτικός γιατρός και να έχεις μισθό κάθε μήνα (έστω και για όσο κρατάει αυτό), οπότε μια υπομονή και έρχεσαι ούτως ή άλλως προ των ευθυνών σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κομνηνός Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κομνηνός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.681 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2016 στις 00:15 Ο Κομνηνός έγραψε: #695 17-11-16 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Εξαρτάται από τη δουλειά και από τη σχολή. Τα περισσότερα υποχρεωτικά μαθήματα στη σχολή της Αθήνας είναι πρωινά, οπότε κάποιος θα μπορούσε να δουλεύει το απόγευμα. Click για ανάπτυξη... το απογευμα ομως εργαστηρια δεν εχουν οι σχολες; μετα αφου τελειωσουν ολα αυτα δεν θελει και καποιο διαβασμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Νοεμβρίου 2016 στις 00:55 Ο Guest 278211: #696 17-11-16 00:55 Αρχική Δημοσίευση από Κομνηνός: το απογευμα ομως εργαστηρια δεν εχουν οι σχολες; μετα αφου τελειωσουν ολα αυτα δεν θελει και καποιο διαβασμα; Click για ανάπτυξη... Η σχολή της Αθήνας μπορεί να συνδυαστεί με δουλειά. Σίγουρα θέλει διάβασμα και δεν είναι εύκολο, είναι όμως εφικτό. Έχω συμφοιτητές που δουλεύουν part time. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soppap Εκκολαπτόμενο μέλος Η soppap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 230 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:52 Η soppap έγραψε: #697 08-12-16 20:52 Καλησπέρα παιδιά! Όσοι είστε Ιατρική πως διαβάζεται και πως οργανώνετε το διάβασμά σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StavMed Εκκολαπτόμενο μέλος Η StavMed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών (Πάτρα) και μας γράφει από Μεσσήνη (Μεσσηνία). Έχει γράψει 183 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2016 στις 21:57 Η StavMed έγραψε: #698 08-12-16 21:57 Αρχική Δημοσίευση από soppap: Καλησπέρα παιδιά! Όσοι είστε Ιατρική πως διαβάζεται και πως οργανώνετε το διάβασμά σας; Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι φοιτήτρια Ιατρικής αλλά σας στέλνω ολη μου την αγάπη και τις ευχές για καλή δύναμη στο έργο σας, αγαπημένη μου Ελπίζω ολα να πηγαίνουν καλά...Είμαι σίγουρη οτι μπορείς να διαπρέψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soppap Εκκολαπτόμενο μέλος Η soppap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 230 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2016 στις 22:20 Η soppap έγραψε: #699 08-12-16 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Ctavrouliniii: Δεν είμαι φοιτήτρια Ιατρικής αλλά σας στέλνω ολη μου την αγάπη και τις ευχές για καλή δύναμη στο έργο σας, αγαπημένη μου Ελπίζω ολα να πηγαίνουν καλά...Είμαι σίγουρη οτι μπορείς να διαπρέψεις Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ αγαπημένη για τις ευχές! Επίσης!!! Δεν χρειάζεται να σου πω ,ότι πιστεύω το ίδιο για εσένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2016 στις 22:48 Ο fockos έγραψε: #700 08-12-16 22:48 Αρχική Δημοσίευση από soppap: Καλησπέρα παιδιά! Όσοι είστε Ιατρική πως διαβάζεται και πως οργανώνετε το διάβασμά σας; Click για ανάπτυξη... Δεν διαφέρει η ιατρική από τις άλλες σχολές σε δυσκολία. Το διάβασμα είναι όπως πρέπει να κάνει κάθε φοιτητής οποιαδήποτε σχολή και να είναι. Αφιερώνεις λίγες ώρες κάθε βδομάδα το οργανώνεις και μετά φουλάρεις στην εξεταστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mel123soc Sotiris 12 Eleni123- tomftw snasis nefoumpios bboys Leo komm donut_daddy dimitrisp22 hyyh4ever pinkheart Yorgos L Than003 Maria33 Panatha mono sophiaa blackout MarcoReus xanthippiad mvas elevag Sofos Gerontas Εριφύλη Peter Pan13 marioutela vlahoss Manuela98 Mammy Nun thenutritionist mermaid89 ένας τυχαίος kotsos05 roud eukleidhs1821 Nickgr jim2015 niaou Specon Dr. Gl. Luminous PanPan Appolon Ανώνυμη Scandal Nikos05 emzou Nasia2433266 Samsa Cathleen Xara Avalon12 spring day _.maria._ anastasia papa DocO imyrcarn Glorious12 Αλκης Κ. Γιωργος15773 _Aggelos123 AndromedaS Vasiliki Keftedaki Nefh_ Darkking abbyrob future.nurse.29 Medjnik Λέων Συγγ xriiistiiinaaa Λίτσα marianna04 StavMed Paul77 don_vito JohnGreek Infrared Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Εξαρτάται από τη δουλειά και από τη σχολή. Τα περισσότερα υποχρεωτικά μαθήματα στη σχολή της Αθήνας είναι πρωινά, οπότε κάποιος θα μπορούσε να δουλεύει το απόγευμα. Click για ανάπτυξη... το απογευμα ομως εργαστηρια δεν εχουν οι σχολες; μετα αφου τελειωσουν ολα αυτα δεν θελει και καποιο διαβασμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Νοεμβρίου 2016 στις 00:55 Ο Guest 278211: #696 17-11-16 00:55 Αρχική Δημοσίευση από Κομνηνός: το απογευμα ομως εργαστηρια δεν εχουν οι σχολες; μετα αφου τελειωσουν ολα αυτα δεν θελει και καποιο διαβασμα; Click για ανάπτυξη... Η σχολή της Αθήνας μπορεί να συνδυαστεί με δουλειά. Σίγουρα θέλει διάβασμα και δεν είναι εύκολο, είναι όμως εφικτό. Έχω συμφοιτητές που δουλεύουν part time. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soppap Εκκολαπτόμενο μέλος Η soppap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 230 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:52 Η soppap έγραψε: #697 08-12-16 20:52 Καλησπέρα παιδιά! Όσοι είστε Ιατρική πως διαβάζεται και πως οργανώνετε το διάβασμά σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StavMed Εκκολαπτόμενο μέλος Η StavMed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών (Πάτρα) και μας γράφει από Μεσσήνη (Μεσσηνία). Έχει γράψει 183 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2016 στις 21:57 Η StavMed έγραψε: #698 08-12-16 21:57 Αρχική Δημοσίευση από soppap: Καλησπέρα παιδιά! Όσοι είστε Ιατρική πως διαβάζεται και πως οργανώνετε το διάβασμά σας; Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι φοιτήτρια Ιατρικής αλλά σας στέλνω ολη μου την αγάπη και τις ευχές για καλή δύναμη στο έργο σας, αγαπημένη μου Ελπίζω ολα να πηγαίνουν καλά...Είμαι σίγουρη οτι μπορείς να διαπρέψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soppap Εκκολαπτόμενο μέλος Η soppap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 230 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2016 στις 22:20 Η soppap έγραψε: #699 08-12-16 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Ctavrouliniii: Δεν είμαι φοιτήτρια Ιατρικής αλλά σας στέλνω ολη μου την αγάπη και τις ευχές για καλή δύναμη στο έργο σας, αγαπημένη μου Ελπίζω ολα να πηγαίνουν καλά...Είμαι σίγουρη οτι μπορείς να διαπρέψεις Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ αγαπημένη για τις ευχές! Επίσης!!! Δεν χρειάζεται να σου πω ,ότι πιστεύω το ίδιο για εσένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2016 στις 22:48 Ο fockos έγραψε: #700 08-12-16 22:48 Αρχική Δημοσίευση από soppap: Καλησπέρα παιδιά! Όσοι είστε Ιατρική πως διαβάζεται και πως οργανώνετε το διάβασμά σας; Click για ανάπτυξη... Δεν διαφέρει η ιατρική από τις άλλες σχολές σε δυσκολία. Το διάβασμα είναι όπως πρέπει να κάνει κάθε φοιτητής οποιαδήποτε σχολή και να είναι. Αφιερώνεις λίγες ώρες κάθε βδομάδα το οργανώνεις και μετά φουλάρεις στην εξεταστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mel123soc Sotiris 12 Eleni123- tomftw snasis nefoumpios bboys Leo komm donut_daddy dimitrisp22 hyyh4ever pinkheart Yorgos L Than003 Maria33 Panatha mono sophiaa blackout MarcoReus xanthippiad mvas elevag Sofos Gerontas Εριφύλη Peter Pan13 marioutela vlahoss Manuela98 Mammy Nun thenutritionist mermaid89 ένας τυχαίος kotsos05 roud eukleidhs1821 Nickgr jim2015 niaou Specon Dr. Gl. Luminous PanPan Appolon Ανώνυμη Scandal Nikos05 emzou Nasia2433266 Samsa Cathleen Xara Avalon12 spring day _.maria._ anastasia papa DocO imyrcarn Glorious12 Αλκης Κ. Γιωργος15773 _Aggelos123 AndromedaS Vasiliki Keftedaki Nefh_ Darkking abbyrob future.nurse.29 Medjnik Λέων Συγγ xriiistiiinaaa Λίτσα marianna04 StavMed Paul77 don_vito JohnGreek Infrared Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Κομνηνός: το απογευμα ομως εργαστηρια δεν εχουν οι σχολες; μετα αφου τελειωσουν ολα αυτα δεν θελει και καποιο διαβασμα; Click για ανάπτυξη... Η σχολή της Αθήνας μπορεί να συνδυαστεί με δουλειά. Σίγουρα θέλει διάβασμα και δεν είναι εύκολο, είναι όμως εφικτό. Έχω συμφοιτητές που δουλεύουν part time. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
soppap Εκκολαπτόμενο μέλος Η soppap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 230 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:52 Η soppap έγραψε: #697 08-12-16 20:52 Καλησπέρα παιδιά! Όσοι είστε Ιατρική πως διαβάζεται και πως οργανώνετε το διάβασμά σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StavMed Εκκολαπτόμενο μέλος Η StavMed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών (Πάτρα) και μας γράφει από Μεσσήνη (Μεσσηνία). Έχει γράψει 183 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2016 στις 21:57 Η StavMed έγραψε: #698 08-12-16 21:57 Αρχική Δημοσίευση από soppap: Καλησπέρα παιδιά! Όσοι είστε Ιατρική πως διαβάζεται και πως οργανώνετε το διάβασμά σας; Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι φοιτήτρια Ιατρικής αλλά σας στέλνω ολη μου την αγάπη και τις ευχές για καλή δύναμη στο έργο σας, αγαπημένη μου Ελπίζω ολα να πηγαίνουν καλά...Είμαι σίγουρη οτι μπορείς να διαπρέψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soppap Εκκολαπτόμενο μέλος Η soppap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 230 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2016 στις 22:20 Η soppap έγραψε: #699 08-12-16 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Ctavrouliniii: Δεν είμαι φοιτήτρια Ιατρικής αλλά σας στέλνω ολη μου την αγάπη και τις ευχές για καλή δύναμη στο έργο σας, αγαπημένη μου Ελπίζω ολα να πηγαίνουν καλά...Είμαι σίγουρη οτι μπορείς να διαπρέψεις Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ αγαπημένη για τις ευχές! Επίσης!!! Δεν χρειάζεται να σου πω ,ότι πιστεύω το ίδιο για εσένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2016 στις 22:48 Ο fockos έγραψε: #700 08-12-16 22:48 Αρχική Δημοσίευση από soppap: Καλησπέρα παιδιά! Όσοι είστε Ιατρική πως διαβάζεται και πως οργανώνετε το διάβασμά σας; Click για ανάπτυξη... Δεν διαφέρει η ιατρική από τις άλλες σχολές σε δυσκολία. Το διάβασμα είναι όπως πρέπει να κάνει κάθε φοιτητής οποιαδήποτε σχολή και να είναι. Αφιερώνεις λίγες ώρες κάθε βδομάδα το οργανώνεις και μετά φουλάρεις στην εξεταστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mel123soc Sotiris 12 Eleni123- tomftw snasis nefoumpios bboys Leo komm donut_daddy dimitrisp22 hyyh4ever pinkheart Yorgos L Than003 Maria33 Panatha mono sophiaa blackout MarcoReus xanthippiad mvas elevag Sofos Gerontas Εριφύλη Peter Pan13 marioutela vlahoss Manuela98 Mammy Nun thenutritionist mermaid89 ένας τυχαίος kotsos05 roud eukleidhs1821 Nickgr jim2015 niaou Specon Dr. Gl. Luminous PanPan Appolon Ανώνυμη Scandal Nikos05 emzou Nasia2433266 Samsa Cathleen Xara Avalon12 spring day _.maria._ anastasia papa DocO imyrcarn Glorious12 Αλκης Κ. Γιωργος15773 _Aggelos123 AndromedaS Vasiliki Keftedaki Nefh_ Darkking abbyrob future.nurse.29 Medjnik Λέων Συγγ xriiistiiinaaa Λίτσα marianna04 StavMed Paul77 don_vito JohnGreek Infrared Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα παιδιά! Όσοι είστε Ιατρική πως διαβάζεται και πως οργανώνετε το διάβασμά σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
StavMed Εκκολαπτόμενο μέλος Η StavMed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών (Πάτρα) και μας γράφει από Μεσσήνη (Μεσσηνία). Έχει γράψει 183 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2016 στις 21:57 Η StavMed έγραψε: #698 08-12-16 21:57 Αρχική Δημοσίευση από soppap: Καλησπέρα παιδιά! Όσοι είστε Ιατρική πως διαβάζεται και πως οργανώνετε το διάβασμά σας; Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι φοιτήτρια Ιατρικής αλλά σας στέλνω ολη μου την αγάπη και τις ευχές για καλή δύναμη στο έργο σας, αγαπημένη μου Ελπίζω ολα να πηγαίνουν καλά...Είμαι σίγουρη οτι μπορείς να διαπρέψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soppap Εκκολαπτόμενο μέλος Η soppap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 230 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2016 στις 22:20 Η soppap έγραψε: #699 08-12-16 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Ctavrouliniii: Δεν είμαι φοιτήτρια Ιατρικής αλλά σας στέλνω ολη μου την αγάπη και τις ευχές για καλή δύναμη στο έργο σας, αγαπημένη μου Ελπίζω ολα να πηγαίνουν καλά...Είμαι σίγουρη οτι μπορείς να διαπρέψεις Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ αγαπημένη για τις ευχές! Επίσης!!! Δεν χρειάζεται να σου πω ,ότι πιστεύω το ίδιο για εσένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2016 στις 22:48 Ο fockos έγραψε: #700 08-12-16 22:48 Αρχική Δημοσίευση από soppap: Καλησπέρα παιδιά! Όσοι είστε Ιατρική πως διαβάζεται και πως οργανώνετε το διάβασμά σας; Click για ανάπτυξη... Δεν διαφέρει η ιατρική από τις άλλες σχολές σε δυσκολία. Το διάβασμα είναι όπως πρέπει να κάνει κάθε φοιτητής οποιαδήποτε σχολή και να είναι. Αφιερώνεις λίγες ώρες κάθε βδομάδα το οργανώνεις και μετά φουλάρεις στην εξεταστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mel123soc Sotiris 12 Eleni123- tomftw snasis nefoumpios bboys Leo komm donut_daddy dimitrisp22 hyyh4ever pinkheart Yorgos L Than003 Maria33 Panatha mono sophiaa blackout MarcoReus xanthippiad mvas elevag Sofos Gerontas Εριφύλη Peter Pan13 marioutela vlahoss Manuela98 Mammy Nun thenutritionist mermaid89 ένας τυχαίος kotsos05 roud eukleidhs1821 Nickgr jim2015 niaou Specon Dr. Gl. Luminous PanPan Appolon Ανώνυμη Scandal Nikos05 emzou Nasia2433266 Samsa Cathleen Xara Avalon12 spring day _.maria._ anastasia papa DocO imyrcarn Glorious12 Αλκης Κ. Γιωργος15773 _Aggelos123 AndromedaS Vasiliki Keftedaki Nefh_ Darkking abbyrob future.nurse.29 Medjnik Λέων Συγγ xriiistiiinaaa Λίτσα marianna04 StavMed Paul77 don_vito JohnGreek Infrared Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από soppap: Καλησπέρα παιδιά! Όσοι είστε Ιατρική πως διαβάζεται και πως οργανώνετε το διάβασμά σας; Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι φοιτήτρια Ιατρικής αλλά σας στέλνω ολη μου την αγάπη και τις ευχές για καλή δύναμη στο έργο σας, αγαπημένη μου Ελπίζω ολα να πηγαίνουν καλά...Είμαι σίγουρη οτι μπορείς να διαπρέψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
soppap Εκκολαπτόμενο μέλος Η soppap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 230 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2016 στις 22:20 Η soppap έγραψε: #699 08-12-16 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Ctavrouliniii: Δεν είμαι φοιτήτρια Ιατρικής αλλά σας στέλνω ολη μου την αγάπη και τις ευχές για καλή δύναμη στο έργο σας, αγαπημένη μου Ελπίζω ολα να πηγαίνουν καλά...Είμαι σίγουρη οτι μπορείς να διαπρέψεις Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ αγαπημένη για τις ευχές! Επίσης!!! Δεν χρειάζεται να σου πω ,ότι πιστεύω το ίδιο για εσένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2016 στις 22:48 Ο fockos έγραψε: #700 08-12-16 22:48 Αρχική Δημοσίευση από soppap: Καλησπέρα παιδιά! Όσοι είστε Ιατρική πως διαβάζεται και πως οργανώνετε το διάβασμά σας; Click για ανάπτυξη... Δεν διαφέρει η ιατρική από τις άλλες σχολές σε δυσκολία. Το διάβασμα είναι όπως πρέπει να κάνει κάθε φοιτητής οποιαδήποτε σχολή και να είναι. Αφιερώνεις λίγες ώρες κάθε βδομάδα το οργανώνεις και μετά φουλάρεις στην εξεταστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Ctavrouliniii: Δεν είμαι φοιτήτρια Ιατρικής αλλά σας στέλνω ολη μου την αγάπη και τις ευχές για καλή δύναμη στο έργο σας, αγαπημένη μου Ελπίζω ολα να πηγαίνουν καλά...Είμαι σίγουρη οτι μπορείς να διαπρέψεις Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ αγαπημένη για τις ευχές! Επίσης!!! Δεν χρειάζεται να σου πω ,ότι πιστεύω το ίδιο για εσένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2016 στις 22:48 Ο fockos έγραψε: #700 08-12-16 22:48 Αρχική Δημοσίευση από soppap: Καλησπέρα παιδιά! Όσοι είστε Ιατρική πως διαβάζεται και πως οργανώνετε το διάβασμά σας; Click για ανάπτυξη... Δεν διαφέρει η ιατρική από τις άλλες σχολές σε δυσκολία. Το διάβασμα είναι όπως πρέπει να κάνει κάθε φοιτητής οποιαδήποτε σχολή και να είναι. Αφιερώνεις λίγες ώρες κάθε βδομάδα το οργανώνεις και μετά φουλάρεις στην εξεταστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από soppap: Καλησπέρα παιδιά! Όσοι είστε Ιατρική πως διαβάζεται και πως οργανώνετε το διάβασμά σας; Click για ανάπτυξη... Δεν διαφέρει η ιατρική από τις άλλες σχολές σε δυσκολία. Το διάβασμα είναι όπως πρέπει να κάνει κάθε φοιτητής οποιαδήποτε σχολή και να είναι. Αφιερώνεις λίγες ώρες κάθε βδομάδα το οργανώνεις και μετά φουλάρεις στην εξεταστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.