demy96
Νεοφερμένο μέλος

Όλοι μας από ότι βλέπω έχουμε μπερδευτεί πολύ με αυτό το σύστημα με τον ΓΜΟ 9,5 και ρωτάμε επανελημένως!!!
Ο καθένας λέει και κάτι διαφορετικό και δεν ξέρουμε τι να πρωτοπιστεψουμε,λοιπόν θα ήθελα να σας παρακαλέσω να με βοηθήσετε με αυτό το θέμα γιατί έχω αγχωθεί απίστευτα και είναι η πρώτη μου χρονια στο λύκειο.(A' λυκείου).Θα ήθελα να μου πείτε..κάποιοι λένε κάτι ..ότι πρέπει να έχεις ΓΜΟ πάνω από 29 το οποιο δεν έχω καταλάβει καν τι είναι..!!Ας πούμε για εμενα.Έχω στο πρώτο τετράμηνο στην ιστορία 11 και στο δεύτερος πάλι 11 σύνολο 22 διά 2 σύνολο 11...έχω περάσει?Μάλλον όχι..γιατί λέτε ότι μετράει το ΓΜΟ ..δηλαδή πρέπει στα γραπτά μου και στα 2 τετράμηνα γενικό μέσο ορο να έχεις πάνω από 9,5??και αυτό με το 29 τι είναι...??Συγγνώμη για την ενόχληση ξέρω ποσο κουραστικό είναι για εσάς να λέτε τα ίδια και τα ίδια στον καθένα ..αλλα είναι πολύ μπέρδεμα η κατάσταση και δυσκολευόμαστε όλοι με αυτό.Ευχαριστώ για τον χρόνο απαντήστε μου σύντομα σας παρακαλώ
...!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δρ. Σπίτης
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τον γενικό μέσο όρο θα τον γράφει κάτω-κάτω στον τελευταίο έλεγχο που θα πάρετε (μετά από τις εξετάσεις).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος

Μπορείτε να το κατεβάσετε από ΕΔΩ
τουλουμπιτσα
Νεοφερμένο μέλος

Επειδή βλέπω ότι υπάρχουν πολλές απορίες για το πώς βγαίνει ο βαθμός της Α λυκείου, πάρτε ένα προγραμματάκι που υπολογίζει το γενικό μέσο όρο και εξηγεί μερικά πράγματα.
Μπορείτε να το κατεβάσετε από ΕΔΩ
![]()
φιλε αυτο δν ισχυει για εμας διοτι δν εχουμε μαθηματα οικονομια και τ αλλα.
Dias
Επιφανές μέλος

Πού την είδες την ...οικονομία? (Δεν σου φταίει κανένας αν βρήκες και άνοιξες άσχετο πρόγραμμα).φιλε αυτο δν ισχυει για εμας διοτι δν εχουμε μαθηματα οικονομια και τ αλλα.

τουλουμπιτσα
Νεοφερμένο μέλος

Πού την είδες την ...οικονομία? (Δεν σου φταίει κανένας αν βρήκες και άνοιξες άσχετο πρόγραμμα).
![]()
εκει που πατας εδω πατησα και το κατεβασα.και δεν θελω να στο παιξω και εξυπνη απλα δν ειναι για εμας..που το βρισκεις το κακο τωρα?εμεις δν εχουμε μαθηματα επιλογης!δν σε θυγω απλα σου λεω οτι δν ειναι για εμας!μεσα τα λεει.. και δεν ανοιξε μονο σε μενα ετσι..το κατεβασαν και αλλοι φιλοι μου.ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ..ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ!ΜΗ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

SparklingGrey
Διάσημο μέλος

Πού την είδες την οικονομία και τα...άλλα;φιλε αυτο δν ισχυει για εμας διοτι δν εχουμε μαθηματα οικονομια και τ αλλα.

τουλουμπιτσα
Νεοφερμένο μέλος

Πού την είδες την οικονομία και τα...άλλα;![]()
το κατεβασα το προγραμμα και μου λεει μαθηματα επιλογης

και δν το δειχνει μονο σε μενα αλλα και σε πολλους αλλους!
SparklingGrey
Διάσημο μέλος

Κι εγώ το κατέβασα, αλλά δε μου εμφανίζει κάτι τέτοιο.το κατεβασα το προγραμμα και μου λεει μαθηματα επιλογης![]()
και δν το δειχνει μονο σε μενα αλλα και σε πολλους αλλους!

τουλουμπιτσα
Νεοφερμένο μέλος

Κι εγώ το κατέβασα, αλλά δε μου εμφανίζει κάτι τέτοιο.![]()
αα δεν ξερω τι παιζει :Ρ
mixalisbarca
Εκκολαπτόμενο μέλος

Loony
Πολύ δραστήριο μέλος

αλλά δεν είμαι και σίγουρη

sirapsag21
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cody
Πολύ δραστήριο μέλος

πχ στην Φυσική
10 στο πρώτο Τετράμηνο
10 στο δεύτερο τετράμηνο
10 + 10 = 20
20 διά 2 = 10
Μετά τις εξετάσεις Μαίου-Ιουνίου, εσύ μόνος σου υπολογίζεις πόσο έγραψες, περίπου.. Ας πούμε έγραψες 5. Τα προσθέτεις και διερείς πάλι με το 2
5 βαθμός των εξετάσεων στην Φυσική
10 βγάζει ο ΜέσοςΌρος Φυσικής των τετραμήνων..
10 + 5 = 15
15 διά 2 = 7,5
Για να περάσεις, πρέπει να έχεις ΜΟ τετραμήνων και γραπτών εξετάσεων 9.5 και πάνω.. στην συγκεκριμένη περίπτωση, ο μαθητής με ΜΟ Φυσικής και γραπτών εξετάσεων 7,5 ,δεν περνάει..
Αλλά όλα τα μαθήματα συμψηφίζονται ,νομίζω.. οπότε θα στο δώσει για να περάσεις..
Στο Γυμνάσιο συνηθίζεται το σύστημα με το 38
Προσθέτεις τα τρίμηνα και το βαθμό που έγραψες στις εξετάσεις..
10 + 10 + 10 = 30
Άρα ,θέλεις ένα 8
Στο Λύκειο δεν συνηθίζεται ..
10 + 10 = 20
Θέλεις 8
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 316543
Επισκέπτης

ilias16
Νεοφερμένο μέλος

Cody
Πολύ δραστήριο μέλος

παιδια να ρωτησω κατι, ο βαθμος στο λυκειο στρογγυλοποιειται?δηλαδη αν π.χ εχω 18,5 παραμενει έτσι ή στογγυλοποιειται?
Στις εξετάσεις ναι.. εάν είναι καλώς καθηγητής/καθηγήτρια

παιδια θελω βοήθεια πάω α λυκείου και 1 τετρ. εχω 14 και 2 εχω 14,6 ,επειδή με της εξετάσεις δεν τα παω καλα θελα να μου πείτε πως αμα εχω σε 3 ή και παραπανω μαθηματα κατω απο 9,5 μεσο ορο αλλα ο γενικος μεσο ορος εναι 9,5 περναω χωρις να δώσω τον Σεπτέμβριο;
Εάν έχεις σε ένα μάθημα κάτω από 9 ,λογικά θα σου δώσουν κάτι για να μην το χάσεις..
Εάν έχεις σε τρία κάτω από 9 ,πρέπει λίγο να διαβάσεις σε όλα, έτσι ώστε να γράψεις και να μπορέσουν να συμπληρώσουν.. εάν οι βαθμοί σου γενικά είναι κάτω από το 9,5 ... λογικά πας Σεπτέμβριο ή και δεν δίνεις καθόλου.. συνήθως 2 τετράμηνο τους ανεβάζουν τους βαθμούς!
sirapsag21
Νεοφερμένο μέλος

αρχαια 12 12
εκθεση 14 14
λογοτεχνια 12 17
αλγεβρα 10 11
γεωμετρια 10 11
χημεια 9 11
φυσικη 9 10
ιστορια 18 20
αγγλικα 15 16
αρχες οικονομιας 17 16
θρησκευτικα 17 19
βιολογια 12 14
project 18 18
μεσος ορος α τετραμηνου 13.3
μεσος ορος β τετραμηνου 14.5
και μεσος ορος γραπτων κανα 6
πειτε μου τις γνωμες σας (συγνωμη αν σας κουρασα)
Cody
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχαία ένα 7άρι
Έκθεση ένα 6άρι
Λογοτεχνία ένα 6άρι
Άλγεβρα ένα 9άρι
Γεωμετρία ένα 9άρι
Χημεία ένα 9 ακριβώς
Φυσική ένα 10άρι
Ιστορία ένα 2
Αγγλικά ένα 5
Αρχές οικονομίας ένα 5
θρησκευτικά ένα 3
Βιολογία 6 ακριβώς
Το Project συμμετέχει στον ΜΟ. Θα σου δώσει βαθμούς εάν κάπου κινδυνεύεις!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.