Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rafail.ioannou
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley
Περιβόητο μέλος

Ξέρει κανείς από εσάς αν για να ψηφίσουμε στο δημοψήφισμα πρέπει να έχουμε κλείσει τα 18 ή αρκεί να είσαι γεννημένος το 97;;
Αρκεί να είσαι γεννημένος το 97.
Rabo97
Νεοφερμένο μέλος

Φιλε μου λεοντοκαρδε, no offence, αλλα αν πιστευεις οτι με αρνηση πασης συμφωνιας με την Ευρωζωνη και στροφη στη "δραχμη" (απο που και ως που αλλωστε αυτο το τελευταιο, τιποτα τετοιο δεν αναφερεται επισημα αλλα αποτελει ραδιο αρβυλα) ολα θα ειναι κομπλε, θα σου προτεινα να κανεις την ερευνα σου καλά, να συνειδητοποιησεις τις συνεπειες των "ναι" και "οχι" και κατα προτιμιση να διαβασεις και την ιδια την συμφωνια που αμφισβητησαμε. Υστερα απο αυτο, αμφιβαλω αν θα εχεις την ιδια σιγουρια. Φιλικά παντα.
Δευτερον, να σας εξομολογηθω οτι με τρομαζει η επικληση στο εθνικιστικο συναισθημα των πολιτων που επιστρατευει η κυβερνηση, και οχι μονο, για να υποστηριξει το "οχι". Συνθηματα του τυπου "Ενα εθνος δεν χανεται οταν πτωχευει, αλλα οταν υποδουλωνεται"(ενα απο τα πιο ηπια παραδειγματα), παροτι ισως καποια να ειναι λογικα και σωστα, επικαλουνται εθνικιστικους σκοπους που μεχρι τωρα εχουμε δει να εκμεταλλευονται μονο τα Χρυσα Αυγα.
Εχω τοσα ακομα πραγματα που θα ηθελα να θιξω, αλλα αφενος θα με δειρετε και θα εχετε δικιο και αφετερου δεν θα ηθελα να γινω (αλλος) ενας φορεας απαισιοδοξιας για την γενια του '97. Και του '98. Και για ολες τις εν ζωη γενιες γενικοτερα. Ισως αν βρω ανταποκριση στις ανησυχίες μου να επεκτεινω το θεμα :Ρ
Αν και προφανως ειμαι κατα του "οχι"(καί λογω των παραπανω αλλα και λογω της απουσιας καθε μορφης μετεπειτα σχεδιου για το τι θα κανουμε αν πουμε οχι) το τι θα ψηφισω τελικα το ξερω μονο εγω και κανενας αλλος. Σκοπος ενος δημοψηφισματος, αλλωστε, ειναι ο διαλογος και οχι ο διχασμος.
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

Εγω παιδια για ενημερωση τα εβαλα επειδη νοιαζομαι για ολους αν τωρα εσεις τωρα δε σκεφτεστε εγω δε σας φταιω.
Επισης επειδη προερχομαι και απο οικογενεια που εχει αμεση σχεση με τα πολιτικα ενημερωνω
μήπως εννοείς ότι ανακυκλώνεις τον τρόμο και την καταστροφολογία που μας πλασάρουν τα ΜΜΕ μια εβδομάδα τώρα για το δημοψήφισμα??

damn
Πολύ δραστήριο μέλος

Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

Δεν τα βάζω για τρόμο να ξέρειςμήπως εννοείς ότι ανακυκλώνεις τον τρόμο και την καταστροφολογία που μας πλασάρουν τα ΜΜΜ μια εβδομάδα τώρα για το δημοψήφισμα??![]()
Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος

meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

Δεν τα βάζω για τρόμο να ξέρεις
να ξέρεις πάντως πως δεν σε κατηγορώ

Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

Και λογικήνα ξέρεις πάντως πως δεν σε κατηγορώοι σκέψεις και οι ανησυχίες σου είναι απολύτως δικαιολογημένες. απλά, όπως και να το κάνεις, όλοι είμαστε και νιώθουμε αδικημένοι αυτή την περίοδο. ψυχραιμία χρειάζεται και καθαρή σκέψη.
![]()
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.