BRITNEY
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
A propos
Διάσημο μέλος

https://www.ischool.gr/showthread.php?t=6495
η μπορείς να πας στη σελίδα
https://el.wiktionary.org/wiki/%CE%A7%CF%81%CE%AE%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%82:Francostas
και να πάς στα θέματα του ciep Exemples de sujets DELF DALF της συγκεκριμένης σελίδας. Ελπίζω να σε βοήθησα λίγο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BRITNEY
Εκκολαπτόμενο μέλος

angelikoulitsa
Νεοφερμένο μέλος

BRITNEY
Εκκολαπτόμενο μέλος

angelikoulitsa
Νεοφερμένο μέλος

BRITNEY
Εκκολαπτόμενο μέλος

χιλια ευχαριστω και παλι!εννοειται πως το πτυχειο της σχολης ειναι ανωτερο του c2.απλα δεν το ηξερα.συγγνωμη αν φανηκα αδιακριτη!είμαι καθηγήτρια γαλλικών. δεν το έδωσα διότι τελειωσα το γαλλικό τμήμα τησ φιλοσοφικής που είναι πιο πανω απο το C2. καλή επιτυχία και καλό διαβασμα!
angelikoulitsa
Νεοφερμένο μέλος

fragl
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mission possible
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
A propos
Διάσημο μέλος

Και εγώ περιμένω σαν τρελή τα αποτελέσματα.
Πήρα το C2 στα γαλλικά τώρα άμα πάρω και το Proficiency κερνάω σφηνάκια!
Congratulations!!!!
Faint :)
Νεοφερμένο μέλος

εχω κανει οσα εχουν πεσει και μου φαινονται οκ..τα προφορικα φοβαμαι επειδη ειμαι μικρηη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Έφη35891
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γενικά, ποια θέματα πιστεύετε ότι είναι τα πιο σοσ για την έκθεση; Ας πούμε κάτι επίκαιρο όπως η Ευρώπη (πχ στο Σορμπόν για ευρώπη και μετανάστες είχε) και οικονομία ή κάτι άλλο;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BRITNEY
Εκκολαπτόμενο μέλος

Νεοφερμένο μέλος

εχω συζητησει με την καθηγητρια μου την πιθανοτητα να πεσει οικονομικη κριση..ωστοσο ειμαι στην κατηγορια Lettres et sciences humaines..και τα οικονομικα ζητηματα δε θεωρουνται τοσο αυτης της κατηγοριας...πιστευω πιο πολυ στρεφονται γυρω απο θεματα οπς developpement durable..tourisme equitable...consommation durable..
εφη μην λες πως δεν κρινονται ολα απο κασσετα..εχω δει αρκετα developpement personnel στο προφορικο που βασιζονται σε εννοεις του document...με φοβιζει αυτο γιατι αν δεν καταλαβεις την κασσετα παει =/
Έφη35891
Εκκολαπτόμενο μέλος

Νεοφερμένο μέλος

αχ αντε να το παρουμε να τελειωνουμε!!! =]
Έφη35891
Εκκολαπτόμενο μέλος

Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 73 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- thecrazycretan
- EleniPapa!
- AggelikiGr
- BatGuin
- Corfu kitty
- Hased Babis
- Reader
- Joji
- Natsuko
- Scandal
- tsiobieman
- charmander
- jYanniss
- Eagle Eye
- redpointer
- iew
- phoni
- giannhs2001
- A350
- kanenas090
- Gop
- ΚΤr
- constansn
- trifasikodiavasma
- Schlimazel
- Memetchi
- Hecticism
- sofia07
- fgk
- Εριφύλη
- Nala
- mezzettino15
- Ness
- SlimShady
- sophiaa
- jellojina
- Antonia Alexandra
- ntinos...
- gegeorgiou90
- χημεια4λαιφ
- Lia 2006
- Vicky13
- Fanimaid123
- anastasis06
- santa_eye
- Fanimaid
- imyourfather
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.