Λοιπόν, σε μια παρόμοια κατάσταση βρισκομουν περυσι τετοια εποχή. Οπως λες, όλοι οι φιλοι μου καναν 12ωρα φροντ τα μαθήματα της β. Δεν είχα σκοπό φυσικά να κάνω φροντιστηριο σε αυτά τα μαθήματα, αφου στην α λυκειου Χωρίς φροντιστηριο, είχα βγάλει τον μεγαλύτερο βαθμό. Ωστόσο, επειδή με το καινούριο σύστημα παίζει η προετοιμασία στα μαθήματα της γ σε ολα τα φροντ,απο την Δευτέρα, τουλάχιστον μαθηματικά και φυσική που εχουν μεγάλους συντελεστές, ξεκινησα 1.5 ωρα μαθηματικά την εβδομάδα απο τον Οκτώβριο, και 2 φυσικη απο τον Ιανουάριο, και αυτο μονο και μονο για να ενταχθω στο τμήμα, και να μην είμαι πίσω στα θερινα. Οπότε, εγώ θα σου πρότεινα να βρεις ενα φροντιστηριο, που να δουλεύει κάπως Ετσι, δηλαδή λίγες ώρες ίσα ίσα για να Μπεις στο κλίμα, και να πάρεις μια ιδέα. Αν θες μπορείς να κανείς άλγεβρα και φυσική κατ απο β, επειδή εχουν κάποια κομμάτια που χρειαζεσαι στην γ, οπως λογαριθμοι, τριγωνομετρία, γωνιακή ταχύτητα, αλλα εγώ που τα εμαθα απο το σχολείο, μια χαρά είμαι τώρα, που δινω φέτος. Μαθηματικά κατ β είναι τελείως αχρηστα, το ίδιο και φυσική γενικής, και η χημεια ειναι πανευκολη και β και γ οπότε δεν υπάρχει λόγος. Όσον αφορά την έκθεση, θα σου πρότεινα να κανείς, Ετσι κι αλλιώς ενα 2ωρο την εβδομάδα ειναι συνήθως. Εγώ δεν εκανα και στα θερινα, δεν είχα ιδέα, πίστεψε με στο σχολείο δεν κάνουν τίποτα σε σύγκριση με αυτά που απαιτούν οι πανελληνιες. Βέβαια, μπορείς πιστεύω να δουλεψεις και μόνος σου έκθεση, εγώ κατα την διάρκεια των διακοπών προσπάθησα να σωσω την κατάσταση, γράφοντας μόνη μου εκθέσεις περιληψεις κλπ, και ήδη έχω βελτιωθει, φαντασου εσυ εαν ξεκινησεκς απο τώρα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.