Βόλλευ

Στον Ολυμπιακο στον πειραιά λόγο ηλικίας παίζω και εγώ μονό κορασίδες και πανγκορασιδες.... πασαδωρος ειμαι ....:jumpy::jumpy::jumpy::jumpy: η καλυτερη θεση.......:D:D:D

Φυσικά και είναι η καλύτερη θέση....:iagree: η καρδιά της ομάδας....:D μην σταματήσεις....να συνεχίσεις αφού είσαι και σε καλή ομάδα....:no1:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Mε τέτοιο ύψος...:what:
Χαχα...τώρα είδα το ποστ...Ναι το ύψος βοηθάει σε τέτοιες θέσεις...:no1:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω ειμαι αρκετα κοντη παρ'ολ'αυτα ασχολουμαι με το βολευ χρονια και ειμαι κ στις κορασιδες

Ας μιλησουμε...για βολλευ!
α)σε ποια ομαδα παιζετε?
β)ποσεσ ωρες κανετε προπονηση?
γ)τι 9εση παιζετε?
δ)ποια 9εωρειτε καλυτερη 9εση η 9α 9ελατε να εχετε?
ε)και οτι αλλο 9ελετε να πειτε..:D

ε)Στο γυμνάσιο παίζαμε θυμάμαι και είχε πολύ πλάκα! Πιο πολύ δεν έχω ασχοληθεί..

Ειχα κανει ενα χρονο αλλα το βαρεθηκα. Απο θεση ξεκινουσα στο 6 ή στο σερβις.

Εκανα 8 χρονια βολεϊ.Περασα απο ολες τις θεσεις εκτος του πασαδορου.Προσπαθησα σε μερικες προπονησεις αλλα...Η πιο δυσκολη θεση απο ολες

Εγώ έκανα 2 χρόνια αλλά ήμουνα λίγο πιο μικρή και δεν έπαιξα σε τουρνουά.:)

γεια σας παιδιααα...!πραγματικα χρειαζομαι βοηθεια!επαιζα στην ομαδα βολλευ του σχολειου μου(ημουν αρκετα καλη ,ημουν και αρχηγος) 4 χρονια αλλα προπερσυ αλλαξα σχολειο και το σταματησα.ενδιαφερομαι να γραφτω στην ομαδα του δημου μου αλλα εχω καποιες αποριεςς:xixi: αρχικα θελω να μου πει καποιος πως χωριζονται οι ομαδες αναλογα με την ηλικια η με το ποσο καλος εισαι?επεισης σε τι θα ημουν εγω?(ειμαι 16 χρονων και αρκετα καλη με τo μονο κακο οτι αφου το σταματησα 2 χρονια εχω ξεχασει να κανω καρφι:( αν και στα αλλα συνεχιζω να ειμαι πολυ καλη)βοηθεια καποιος ειναι sos!!

Ποτέ δεν είναι αρά.Τελικά τι σκέφτεσε να κανεις? https://volley1ball.blogspot.com/

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μια χαρα εγω παιζω 5..παιζεις ακομα? =)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το βολλευ ειναι φοβαρο αθλημα εκανα 3 χρονια
-))

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

λοιπο, εγω παιζω 6 χρονια συνεχομεα (εκτος της φετινης χρονιας) και δε θελω να το σταματησω τωρα που θα ειμαι κομοτηνη.....ξερεις κανεις καμια γυναικεια ομαδα εκει???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πάω βόλλευ 4 χρόνια και είμαι απλά ερωτευμένη με αυτό το άθλημα! Ποτέ δεν είναι αργά να ξεκινήσεις κάτι... Αν το θες γιατί όχι?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα μπορώ να ρωτησω ποσό χρόνο χρειάζεται περίπου να εκδοθεί ένα δελτίο αθλητή ? :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα μπορώ να ρωτησω ποσό χρόνο χρειάζεται περίπου να εκδοθεί ένα δελτίο αθλητή ? :)

Γύρω στον μηνα. Εξαρτάται κιολας. Μπορει και σε μια εβδομάδα αφου σταλούν τα χαρτιά σου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back