helena_16_kolin
Νεοφερμένο μέλος

Μήπως γνωρίζεται από κάποιους που είχαν επιλεγεί στο παρελθόν???
Ο υπεύθυνος καθηγητής δεν μας ενημέρωσε..........
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
θρυαλλίδα
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
helena_16_kolin
Νεοφερμένο μέλος

internet_robber
Νεοφερμένο μέλος

Οδυσσέας
Διάσημο μέλος

agathi!
Νεοφερμένο μέλος

ευχαριστωωωωωωωωω......

Οδυσσέας
Διάσημο μέλος

chris@
Νεοφερμένο μέλος

stella/boureka
Νεοφερμένο μέλος

helena_16_kolin
Νεοφερμένο μέλος

vickaki-4
Δραστήριο μέλος

helena_16_kolin
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Flower princess
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος

Θα το ξαναπω.Οποιος βλεπει τη συμμετοχη του στη βουλη των εφηβων ως εκδρομη καλυτερα να μην παει καθολου.Η κλη ρωση θα γινει μεσω του υπολογιστη.Δεν αξιλογουν το γραπτο αναλογα με το ποσο καλογραμμενο ειναι αλλα απο το ποσο δημιουργηκες ειναι οι λυσεις που δωσατε οσο για το αν θα ειμαστε μαεσα στουσ 300 αυτο ειναι θεμα τυχης.Καλη τυχη σε ολους.Ααα τα αποτελεσματα βγαινουν το Μαιο αλλα η ''εκδρομη'' που θα πανε τα παιδια που περασαν κατα τον Σεπτεμβριο.
Flower princess
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αυτο μου το ειπε μια κοπελα που ειχε παει.Εμενα δεν μου φαινεται για εκδρομη γι'αυτο χρησιμοποιησα αυτα '' ''.Θα το ξαναπω.Οποιος βλεπει τη συμμετοχη του στη βουλη των εφηβων ως εκδρομη καλυτερα να μην παει καθολου.
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος

Θα σου αρεσε να λεει ενας κανονικος υποψηφιος βουλευτης ʽʽαντε να παω εκδρομη στη βουληʼʼ εστω και για πλακα;
Admiral
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θα το ξαναπω.Οποιος βλεπει τη συμμετοχη του στη βουλη των εφηβων ως εκδρομη καλυτερα να μην παει καθολου.
Εμενα δεν μου το εχουν πει, ημουν εκει

Πιο συγκεκριμενα: Oι προτασεις που συζητουνται δεν εχουν συνταχτει απο μαθητες, παραμονο εχουν απομονωθει απο τους διορθωτες των εκθεσεων και εχουν στοιβαχτει στην "Συνθεση Κειμενων". Debate δεν εγινε καθολου! Απλα μπηκαν οσοι ηθελαν να μιλησουν σε μια λιστα, σηκωθηκαν για 3 λεπτα και ελεγαν ασχετα ο ενας με τον αλλο πραγματα. Εννοειται οτι οι υπουργοι που ηταν και καλα εκει για να μας ακουσουν κοιμονταν ορθιοι. Οι δε βουλευτες που ειχαν την προεδρια των επιτροπων ηταν στο "αντε να τελειωνουμε".
Μην πιστευετε κατευθειαν τις εξυπναδες περι "φαντασιας στην εξουσια", πρωτοτυπων ιδεων, κατανοησης των νομοθετικων θεσμων κλπ. Αν λειτουργει ετσι και η πραγματικη Βουλη, δηλαδη οι βουλευτες λαμβανουν ετοιμες, αναρθρες, ασυνδετες προτασεις, λενε ο καθενας για 3 λεπτα ο,τι θελει και μετα ασχετα απο το ποσοι ψηφισαν οι προτασεις γινονται δεκτες.... τοτε μαλλον δεν παμε καλα.
Το συμπερασμα μου ειναι οτι η Βουλη των Εφηβων ειναι μια πραγματικα ωραια εκδρομη υψηλης ποιοτητας (με δεξιωση, θεατρικη παρασταση) αλλα αν νομιζατε οτι γινεται σοβαρη συζητηση και ανταλλαγη αποψεων θα απογοητευθειτε οπως απογοητευτηκα και εγω. Να διευκρινισω οτι δεν περασα στη Βουλη με εκθεση αλλα απο το Πανελληνιο Πρωταθλημα Επιχειρηματολογιας (ως δημοσιογραφος/παρατηρητης δηλαδη) και με την ιδια ιδιοτητα θα ειμαι εκει και φετος

Flower princess
Εκκολαπτόμενο μέλος

χα,χα!Τουλαχιστον ελπιζω καποτε να σταματησουν οι συζητησεις και να γινουν τα λογια μας εργα!Εμενα δεν μου το εχουν πει, ημουν εκειΗ δουλεια που γινεται ειναι σκετη παροδια!!! Ειδικα σε συγκριση με αλλα μαθητικα συνεδρια (Μοντελο Ηνωμενων Εθνων, Ευρωπαϊκο Κοινοβουλιο Νεων) η Βουλη των Εφηβων ειναι ΜΟΝΟ εκδρομη.
Πιο συγκεκριμενα: Oι προτασεις που συζητουνται δεν εχουν συνταχτει απο μαθητες, παραμονο εχουν απομονωθει απο τους διορθωτες των εκθεσεων και εχουν στοιβαχτει στην "Συνθεση Κειμενων". Debate δεν εγινε καθολου! Απλα μπηκαν οσοι ηθελαν να μιλησουν σε μια λιστα, σηκωθηκαν για 3 λεπτα και ελεγαν ασχετα ο ενας με τον αλλο πραγματα. Εννοειται οτι οι υπουργοι που ηταν και καλα εκει για να μας ακουσουν κοιμονταν ορθιοι. Οι δε βουλευτες που ειχαν την προεδρια των επιτροπων ηταν στο "αντε να τελειωνουμε".
Μην πιστευετε κατευθειαν τις εξυπναδες περι "φαντασιας στην εξουσια", πρωτοτυπων ιδεων, κατανοησης των νομοθετικων θεσμων κλπ. Αν λειτουργει ετσι και η πραγματικη Βουλη, δηλαδη οι βουλευτες λαμβανουν ετοιμες, αναρθρες, ασυνδετες προτασεις, λενε ο καθενας για 3 λεπτα ο,τι θελει και μετα ασχετα απο το ποσοι ψηφισαν οι προτασεις γινονται δεκτες.... τοτε μαλλον δεν παμε καλα.
Το συμπερασμα μου ειναι οτι η Βουλη των Εφηβων ειναι μια πραγματικα ωραια εκδρομη υψηλης ποιοτητας (με δεξιωση, θεατρικη παρασταση) αλλα αν νομιζατε οτι γινεται σοβαρη συζητηση και ανταλλαγη αποψεων θα απογοητευθειτε οπως απογοητευτηκα και εγω. Να διευκρινισω οτι δεν περασα στη Βουλη με εκθεση αλλα απο το Πανελληνιο Πρωταθλημα Επιχειρηματολογιας (ως δημοσιογραφος/παρατηρητης δηλαδη) και με την ιδια ιδιοτητα θα ειμαι εκει και φετος. Ελπιζω να δω καποιον απο σας εκει!
-----------------------------------------
Εγω σου εξηγησα... Οτι ειχα να πω το ειπα. Τωρα οποιος θελει τα βλεπει αλλιως τα πραγματα.Ετσι και αλλιως παντα θα υπαρχουν καποιοι που θα λενε ʽʽαντε να παω εκδρομη στη βουληʼʼ αυτο φυσικα μπορει να μην μου αρασε αλλα δεν θα το'περνα και τοσο στα σοβαρα (αναλογα και με ποιος/πως το ελεγε). Αν αυτο σε πειραξε συγνωμη, οπως ειπα προηγουμενως σου εξηγησα την θεση μουαλλα δεν πιστευω πως θα'πρεπε να γινει τοσο μεγαλο θεμα γι'αυτο.Τοσα και τοσα πραγματα εχουμε να λυσουμε ποιο σημαντικα απο αυτο.Και παλι δεν θα επρεπε να χρησιμοποιησεις αυτη τη λεξη.
Θα σου αρεσε να λεει ενας κανονικος υποψηφιος βουλευτης ʽʽαντε να παω εκδρομη στη βουληʼʼ εστω και για πλακα;
vaggos92
Νεοφερμένο μέλος

-----------------------------------------
ανυπομονω γιατι πιστευω πως θα εχει καποιο αποτελεσμα αυτο που θα πω
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.