17-06-11

12:54
Αυτα κανονικα τα καταχωρει το σχολειο.Αλλα εγω τα καταχώρησα μονος μου αφου ειχα τους καταλληλους κωδικους.Διοτι γινεται ενας πανικος στο σχολειο με τα μηχανογραφικα.
Κατα τα άλλα ο καθενας αν μπει στο www.efivoi.gr μπορει να δει αν αριστευσε ή οχι το γραπτο του.
Κατα τα άλλα ο καθενας αν μπει στο www.efivoi.gr μπορει να δει αν αριστευσε ή οχι το γραπτο του.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
keep walking
Δραστήριο μέλος
Ο keep walking αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 536 μηνύματα.

17-06-11

13:51
παιδια μπηκα και ειδα και τουλαχιστον το γραπτο μου αριστευσε!!!!Ξερω οτι δεν ειναι και τιποτα σημαντικο αλλα με παρηγορει!!!!χαχαχαχαχαχ!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα.

17-06-11

14:22
Κι εγώ ακριβώς το ίδιο..Εντάξει,κι αυτό σημαντικό ήταν,αν σκεφτείς ότι μετά ήταν απλώς θέμα τύχης..Τουλάχιστον αναγνωρίστηκε η προσπάθειά μας!παιδια μπηκα και ειδα και τουλαχιστον το γραπτο μου αριστευσε!!!!Ξερω οτι δεν ειναι και τιποτα σημαντικο αλλα με παρηγορει!!!!χαχαχαχαχαχ!!!!!![]()

isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος
Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα.

17-06-11

15:10
και εμενα τουλάχιστον πέρασε στη φάση της κλήρωσης ...κάτι είναι και αυτο...

green-eye-beauty
Νεοφερμένο μέλος
Η green-eye-beauty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 5 μηνύματα.

20-06-11

00:16
γεια σας! κληρώθηκα κι εγώ ως τακτική!
χαίρομαι γιατί το ήθελα πολύ!
χαίρομαι γιατί το ήθελα πολύ!
panagiotisk
Νεοφερμένο μέλος
Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 56 μηνύματα.

21-06-11

14:08
τζιφος και γω 
τουλαχιστον το γραπτο μπηκε στην κληρωση

τουλαχιστον το γραπτο μπηκε στην κληρωση

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...