17-06-11

12:54

Αυτα κανονικα τα καταχωρει το σχολειο.Αλλα εγω τα καταχώρησα μονος μου αφου ειχα τους καταλληλους κωδικους.Διοτι γινεται ενας πανικος στο σχολειο με τα μηχανογραφικα.
Κατα τα άλλα ο καθενας αν μπει στο www.efivoi.gr μπορει να δει αν αριστευσε ή οχι το γραπτο του.
								Κατα τα άλλα ο καθενας αν μπει στο www.efivoi.gr μπορει να δει αν αριστευσε ή οχι το γραπτο του.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
keep walking
Δραστήριο μέλος
 Ο keep walking αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένος.  Έχει γράψει 536 μηνύματα. 

17-06-11

13:51

παιδια μπηκα και ειδα και τουλαχιστον το γραπτο μου αριστευσε!!!!Ξερω οτι δεν ειναι και τιποτα σημαντικο αλλα με παρηγορει!!!!χαχαχαχαχαχ!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
 Η Νατάσα αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένη.  Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος.  Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 

17-06-11

14:22

Κι εγώ ακριβώς το ίδιο..Εντάξει,κι αυτό σημαντικό ήταν,αν σκεφτείς ότι μετά ήταν απλώς θέμα τύχης..Τουλάχιστον αναγνωρίστηκε η προσπάθειά μας!παιδια μπηκα και ειδα και τουλαχιστον το γραπτο μου αριστευσε!!!!Ξερω οτι δεν ειναι και τιποτα σημαντικο αλλα με παρηγορει!!!!χαχαχαχαχαχ!!!!!![]()

isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος
 Η revolution αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένη.  Είναι 31 ετών.  Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 

17-06-11

15:10

και εμενα τουλάχιστον πέρασε στη φάση της κλήρωσης ...κάτι είναι και αυτο...

green-eye-beauty
Νεοφερμένο μέλος
 Η green-eye-beauty αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένη.  Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου.  Έχει γράψει 5 μηνύματα. 

20-06-11

00:16

γεια σας! κληρώθηκα κι εγώ ως τακτική!
χαίρομαι γιατί το ήθελα πολύ!
								χαίρομαι γιατί το ήθελα πολύ!
panagiotisk
Νεοφερμένο μέλος
 Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένος.  Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 

21-06-11

14:08

τζιφος και γω 
τουλαχιστον το γραπτο μπηκε στην κληρωση

τουλαχιστον το γραπτο μπηκε στην κληρωση

- Status
 - Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
- 
				 Φορτώνει...

Αρχική Forum

Ρωτήστε κάτι

Προσωπικές Συζητήσεις

Πανελλαδικές

Αγγελίες

Συνδεδεμένοι Χρήστες

Λίστα Αποκλεισμένων

Υπεύθυνοι του Forum

e-steki