gata_eisai Εκκολαπτόμενο μέλος Η gata_eisai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 153 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 17:32 Η gata_eisai: #1 22-04-10 17:32 γεια σας...ποσοι απο εσας γραψατε μια εκθεση_περιληψη ηταν 150 λεξεισ!ξερετε ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα?και αν ναι με κληρωση η τα καλυτερα?εσεις για τι θεμα γραψατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 19:02 Η prinCess.: #2 22-04-10 19:02 Εγω δεν εγραψα προσωπικα, αν και μας το ανεφερε σημερα η φιλολογος μας. Αλλα ξερω οτι θα διαλεξουν 300 με κληρωση. Τουλαχιστον ετσι μας ειπε. Θα μας πει αυριο περισσοτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 19:06 Η woochoogirl: #3 22-04-10 19:06 Φαντάζομαι δε θα έχει αλλάξει κάτι από τότε που έδωσα. Εμείς χειρόγραφες εκθέσεις είχαμε στείλει σε ένα ειδικό τετράδιο και διαλέγονταν οι καλύτερες από κάθε πόλη ανάλογα με τους πραγματικούς βουλευτές που τις αντιστοιχούν. π.χ. Αν μια πόλη εκπροσωπείται από 7 βουλευτές θα βγουν οι 7 καλύτερες εκθέσεις από την πόλη αυτή για βασικούς έφηβους βουλευτές και οι επόμενες 7 για αναπληρωτές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 19:12 Ο kostas (agia): #4 22-04-10 19:12 Εγω ημουνα περυσι Αναπληρωτης στο νομο Λαρισας..!!! Τυχαια ειχα γραψει μια εκθεση και μετα απο καμποσο καιρο μ λενε οτι εισαι αναπληρωτης για την Βουλη των Εφηβων.Καλη φαση ομως,αξιζει να γραψετε ολοι. Θυμαμαι ειχα γραψει για την ανεργια............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 19:13 Η prinCess.: #5 22-04-10 19:13 Οχι Αλεξανδρα φετος αλλαξε. Το γραφεις και το στελνεις ηλεκτρονικα απο το ιντερνετ και διαλεγονται με κληρωση. Γενικα εχει αλλαξει η διαδικασια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2010 στις 21:19 Ο Guest 045911: #6 22-04-10 21:19 Και εμείς γράψαμε χθες και διάλεξα για θέμα '' Ευρωπαϊκή ενοποίηση'' .Βέβαια, δε μου άρεσε καθόλου αυτό το όριο των 150 λέξεων γιατί με περιόρισε αρκετά, αλλά από την άλλη αυτά του ηλεκτρονικού τύπου τετράδια τα θεωρώ κάτι πολύ πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prion Εκκολαπτόμενο μέλος Ο prion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 21:37 Ο prion έγραψε: #7 22-04-10 21:37 Eπίσης,ο αριθμός των εφήβων βουλευτών ανά νομό έχει μειωθεί.Παλιά οι έφηβοι που πήγαιναν ήταν 300 χωρίς τους Κύπριους και του Έλληνες του εξωτερικού.Πέρσυ που πήγα,ήταν 260 από τον Ελλαδικό χώρο,20 από την Κύπρο και 20 από ελληνικά σχολεία του εξωτερικού.Η κλήρωση γίνεται από τα δοκίμια που περνάνε,και τα αποτελέσματα είχαν βγει κατά τη διάρκεια των εξετάσεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 22:58 Ο Dias έγραψε: #8 22-04-10 22:58 Πώς θα σας φαινόταν αν μαθαίνατε ότι όλη η υπόθεση με τη βουλή των εφήβων είναι μούφα και έχουν ήδη διαλεχτεί με μέσον αυτοί που θα "κληρωθούν"? (Στο κάτω-κάτω το σωστό αυτό έιναι αφού πρέπει από τώρα να συνηθίσουμε τη ρεμούλα και τη διαφθορά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prion Εκκολαπτόμενο μέλος Ο prion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 00:05 Ο prion έγραψε: #9 23-04-10 00:05 Eμ,έχεις κάποιες αποδείξεις;Εγώ πέρσυ είχα εκλεγεί χωρίς κανέναν μέσον,όπως και άλλα παιδιά με τα οποία γνωριστήκαμε εκεί,και επικοινωνούμε ακόμα.ΟΚ,δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω εάν και οι 300 έχουν περάσει με το σταυρό στο χερι,αλλά είναι πολύ άδικο να γενικεύεις και να με προσβάλεις ουσιαστικά,γιατί εγώ στη ζωή μου ποτέ θα διεκδικούσα κάτι με τέτοιον τρόπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Diana Fire Νεοφερμένο μέλος Η Τίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 10:56 Η Diana Fire: #10 23-04-10 10:56 Και εγώ έγραψα προχθες μια εκθεση για την ανεργια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gata_eisai Εκκολαπτόμενο μέλος Η gata_eisai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 153 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 11:44 Η gata_eisai: #11 23-04-10 11:44 εγω εγραψα για την παγκοσμιοποιηση και πηρα ωσ δευτερο θεμα και τριτο θεμα εγκληματικοτητα-βια και κοινωνικη ανισοτητα αντιστοιχα..φυσικα τα θεματα να τα αναγουμε σε πολιτικο θεμα..ηταν ωραια εμπειρια και μονο η συμμετοχη αξιζει τον κοπο..μια τελευταια ευκαιρια μονο του χρονου θα μασ δοθει και ποτε ξανα....ειναι καλο να ακουγεται ενα ευρυ φασμα αποψεων η εκθεσεων στη βουλη των εφηβων...βεβεαια και εμενα με ενοχλησε πωσ υπηρχε περιθωριο 150 λεξεων γιατι δεν μπορουσα να αναπτυξω την κριση μου,,ηταν σαν σε πιεζει ενας αποπραγματοποιημενος υπολογιστης.υστερογραφο:οποιος περασει θα γνωρισει και τα λαμογια-βουλευτες!!!!!!συμφωνειτε????χαχαχαχαχαχαχαχχαχαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Diana Fire Νεοφερμένο μέλος Η Τίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 11:53 Η Diana Fire: #12 23-04-10 11:53 Αρχική Δημοσίευση από gata_eisai: εγω εγραψα για την παγκοσμιοποιηση και πηρα ωσ δευτερο θεμα και τριτο θεμα εγκληματικοτητα-βια και κοινωνικη ανισοτητα αντιστοιχα..φυσικα τα θεματα να τα αναγουμε σε πολιτικο θεμα..ηταν ωραια εμπειρια και μονο η συμμετοχη αξιζει τον κοπο..μια τελευταια ευκαιρια μονο του χρονου θα μασ δοθει και ποτε ξανα....ειναι καλο να ακουγεται ενα ευρυ φασμα αποψεων η εκθεσεων στη βουλη των εφηβων...βεβεαια και εμενα με ενοχλησε πωσ υπηρχε περιθωριο 150 λεξεων γιατι δεν μπορουσα να αναπτυξω την κριση μου,,ηταν σαν σε πιεζει ενας αποπραγματοποιημενος υπολογιστης.υστερογραφο:οποιος περασει θα γνωρισει και τα λαμογια-βουλευτες!!!!!!συμφωνειτε????χαχαχαχαχαχαχαχχαχαα Click για ανάπτυξη... Ναι!!! Οντως δυστυχώς-ευτυχώς θα τους δει και από κοντά!!! Πάντως όσον αφορά το περιθώριο χρόνου ήταν ελάχιστο..Σε 50 λέξεις να γράψεις γιατί θες να συμμετάσχεισ και σε σε 150 να αναπτύξεις ένα θέμα...Και σε υπολογιστή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gata_eisai Εκκολαπτόμενο μέλος Η gata_eisai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 153 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 11:58 Η gata_eisai: #13 23-04-10 11:58 kai αρχιζεισ με κεφαλαια,να βαζεισ τονουσ,τελειεσ ασε ασε!αχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Diana Fire Νεοφερμένο μέλος Η Τίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 12:14 Η Diana Fire: #14 23-04-10 12:14 Ασε ένας από εμάς ήθελε πολύ να συμμετέχει και τελικά δεν συμμετείχε γι αυτό το λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gata_eisai Εκκολαπτόμενο μέλος Η gata_eisai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 153 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 12:36 Η gata_eisai: #15 23-04-10 12:36 σοβαρα???εγω κατι τετοια δν θα το ρισκαρα γι αυτον τον λογο...!!!δν ξερω μου φαινεται καπωσ αφυσικο..μηπωσ αυτο ηταν προσχημα για τν συγκεκριμενο???πεταει ενα τοσο ομορφο πραγμα στ σκουπιδια και δεν αφηνει τον εαυτο του να αναδειξει το ταλεντο του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Diana Fire Νεοφερμένο μέλος Η Τίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 12:46 Η Diana Fire: #16 23-04-10 12:46 Αρχική Δημοσίευση από gata_eisai: σοβαρα???εγω κατι τετοια δν θα το ρισκαρα γι αυτον τον λογο...!!!δν ξερω μου φαινεται καπωσ αφυσικο..μηπωσ αυτο ηταν προσχημα για τν συγκεκριμενο???πεταει ενα τοσο ομορφο πραγμα στ σκουπιδια και δεν αφηνει τον εαυτο του να αναδειξει το ταλεντο του!!! Click για ανάπτυξη... μπορεί να ήταν και πρόσχημα...δεν ξέρω γιατί αυτός είναι και ψιλο-στον κόσμο του..οπότε μπορεί να το είπε και για πλάκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evangeline Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 14:36 Η evangeline: #17 23-04-10 14:36 και εγώ έγραψα μια εκθεσούλα, αν και κάποιος στο chat μου είχε πει ότι είναι μούφα η υπόθεση... έγραψα για την αξιολόγηση των καθηγητών... Βέβαια δεν ήξερα για ποιον λόγο ήθελα να πάω στη Βουλή και έγραψα απίστευτες κοινοτοπιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 14:55 Ο kostas (agia): #18 23-04-10 14:55 Κανονικα δεν θα επρεπε να υπηρχε περιορισμος στην εκφραση....Ας εγραφε ο καθενας οσο ηθελε!! Τι 150 κ 200 λεξεις??? Οτι να ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gns Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιβαδειά (Βοιωτία). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 14:59 Ο gns έγραψε: #19 23-04-10 14:59 Εγώ πιστεύω ότι είναι καλύτερα φέτος που είχαμε όριο 50 και 150 λέξεων.Το λόγο για τον οποίο έγινε αυτό,ο αρμόδιος καθηγητής μας το εξήγησε ως εξής:<<Σου γράφω πολλά,γιατί δεν είχα χρόνο να σου γράψω λίγα>>. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 21:54 Ο Dias έγραψε: #20 23-04-10 21:54 Αρχική Δημοσίευση από prion: Eμ,έχεις κάποιες αποδείξεις;Εγώ πέρσυ είχα εκλεγεί χωρίς κανέναν μέσον,όπως και άλλα παιδιά με τα οποία γνωριστήκαμε εκεί,και επικοινωνούμε ακόμα.ΟΚ,δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω εάν και οι 300 έχουν περάσει με το σταυρό στο χερι,αλλά είναι πολύ άδικο να γενικεύεις και να με προσβάλεις ουσιαστικά,γιατί εγώ στη ζωή μου ποτέ θα διεκδικούσα κάτι με τέτοιον τρόπο. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα δεν μπορώ να ξέρω ποσοστά. Όμως όταν έχω 2-3 καρατσεκαρισμένα παραδείγματα και ζω στη χώρα της κομπίνας δεν είναι λογικό να έχω σοβαρές αμφιβολίες για τη διαδικασία εκλογής που γίνεται? Κακώς το πήρες προσωπικά. Δεν είχα σκοπό να προσβάλω ούτε εσένα ούτε κανέναν άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη 1 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γεια σας...ποσοι απο εσας γραψατε μια εκθεση_περιληψη ηταν 150 λεξεισ!ξερετε ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα?και αν ναι με κληρωση η τα καλυτερα?εσεις για τι θεμα γραψατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 19:02 Η prinCess.: #2 22-04-10 19:02 Εγω δεν εγραψα προσωπικα, αν και μας το ανεφερε σημερα η φιλολογος μας. Αλλα ξερω οτι θα διαλεξουν 300 με κληρωση. Τουλαχιστον ετσι μας ειπε. Θα μας πει αυριο περισσοτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 19:06 Η woochoogirl: #3 22-04-10 19:06 Φαντάζομαι δε θα έχει αλλάξει κάτι από τότε που έδωσα. Εμείς χειρόγραφες εκθέσεις είχαμε στείλει σε ένα ειδικό τετράδιο και διαλέγονταν οι καλύτερες από κάθε πόλη ανάλογα με τους πραγματικούς βουλευτές που τις αντιστοιχούν. π.χ. Αν μια πόλη εκπροσωπείται από 7 βουλευτές θα βγουν οι 7 καλύτερες εκθέσεις από την πόλη αυτή για βασικούς έφηβους βουλευτές και οι επόμενες 7 για αναπληρωτές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 19:12 Ο kostas (agia): #4 22-04-10 19:12 Εγω ημουνα περυσι Αναπληρωτης στο νομο Λαρισας..!!! Τυχαια ειχα γραψει μια εκθεση και μετα απο καμποσο καιρο μ λενε οτι εισαι αναπληρωτης για την Βουλη των Εφηβων.Καλη φαση ομως,αξιζει να γραψετε ολοι. Θυμαμαι ειχα γραψει για την ανεργια............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 19:13 Η prinCess.: #5 22-04-10 19:13 Οχι Αλεξανδρα φετος αλλαξε. Το γραφεις και το στελνεις ηλεκτρονικα απο το ιντερνετ και διαλεγονται με κληρωση. Γενικα εχει αλλαξει η διαδικασια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2010 στις 21:19 Ο Guest 045911: #6 22-04-10 21:19 Και εμείς γράψαμε χθες και διάλεξα για θέμα '' Ευρωπαϊκή ενοποίηση'' .Βέβαια, δε μου άρεσε καθόλου αυτό το όριο των 150 λέξεων γιατί με περιόρισε αρκετά, αλλά από την άλλη αυτά του ηλεκτρονικού τύπου τετράδια τα θεωρώ κάτι πολύ πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prion Εκκολαπτόμενο μέλος Ο prion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 21:37 Ο prion έγραψε: #7 22-04-10 21:37 Eπίσης,ο αριθμός των εφήβων βουλευτών ανά νομό έχει μειωθεί.Παλιά οι έφηβοι που πήγαιναν ήταν 300 χωρίς τους Κύπριους και του Έλληνες του εξωτερικού.Πέρσυ που πήγα,ήταν 260 από τον Ελλαδικό χώρο,20 από την Κύπρο και 20 από ελληνικά σχολεία του εξωτερικού.Η κλήρωση γίνεται από τα δοκίμια που περνάνε,και τα αποτελέσματα είχαν βγει κατά τη διάρκεια των εξετάσεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 22:58 Ο Dias έγραψε: #8 22-04-10 22:58 Πώς θα σας φαινόταν αν μαθαίνατε ότι όλη η υπόθεση με τη βουλή των εφήβων είναι μούφα και έχουν ήδη διαλεχτεί με μέσον αυτοί που θα "κληρωθούν"? (Στο κάτω-κάτω το σωστό αυτό έιναι αφού πρέπει από τώρα να συνηθίσουμε τη ρεμούλα και τη διαφθορά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prion Εκκολαπτόμενο μέλος Ο prion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 00:05 Ο prion έγραψε: #9 23-04-10 00:05 Eμ,έχεις κάποιες αποδείξεις;Εγώ πέρσυ είχα εκλεγεί χωρίς κανέναν μέσον,όπως και άλλα παιδιά με τα οποία γνωριστήκαμε εκεί,και επικοινωνούμε ακόμα.ΟΚ,δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω εάν και οι 300 έχουν περάσει με το σταυρό στο χερι,αλλά είναι πολύ άδικο να γενικεύεις και να με προσβάλεις ουσιαστικά,γιατί εγώ στη ζωή μου ποτέ θα διεκδικούσα κάτι με τέτοιον τρόπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Diana Fire Νεοφερμένο μέλος Η Τίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 10:56 Η Diana Fire: #10 23-04-10 10:56 Και εγώ έγραψα προχθες μια εκθεση για την ανεργια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gata_eisai Εκκολαπτόμενο μέλος Η gata_eisai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 153 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 11:44 Η gata_eisai: #11 23-04-10 11:44 εγω εγραψα για την παγκοσμιοποιηση και πηρα ωσ δευτερο θεμα και τριτο θεμα εγκληματικοτητα-βια και κοινωνικη ανισοτητα αντιστοιχα..φυσικα τα θεματα να τα αναγουμε σε πολιτικο θεμα..ηταν ωραια εμπειρια και μονο η συμμετοχη αξιζει τον κοπο..μια τελευταια ευκαιρια μονο του χρονου θα μασ δοθει και ποτε ξανα....ειναι καλο να ακουγεται ενα ευρυ φασμα αποψεων η εκθεσεων στη βουλη των εφηβων...βεβεαια και εμενα με ενοχλησε πωσ υπηρχε περιθωριο 150 λεξεων γιατι δεν μπορουσα να αναπτυξω την κριση μου,,ηταν σαν σε πιεζει ενας αποπραγματοποιημενος υπολογιστης.υστερογραφο:οποιος περασει θα γνωρισει και τα λαμογια-βουλευτες!!!!!!συμφωνειτε????χαχαχαχαχαχαχαχχαχαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Diana Fire Νεοφερμένο μέλος Η Τίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 11:53 Η Diana Fire: #12 23-04-10 11:53 Αρχική Δημοσίευση από gata_eisai: εγω εγραψα για την παγκοσμιοποιηση και πηρα ωσ δευτερο θεμα και τριτο θεμα εγκληματικοτητα-βια και κοινωνικη ανισοτητα αντιστοιχα..φυσικα τα θεματα να τα αναγουμε σε πολιτικο θεμα..ηταν ωραια εμπειρια και μονο η συμμετοχη αξιζει τον κοπο..μια τελευταια ευκαιρια μονο του χρονου θα μασ δοθει και ποτε ξανα....ειναι καλο να ακουγεται ενα ευρυ φασμα αποψεων η εκθεσεων στη βουλη των εφηβων...βεβεαια και εμενα με ενοχλησε πωσ υπηρχε περιθωριο 150 λεξεων γιατι δεν μπορουσα να αναπτυξω την κριση μου,,ηταν σαν σε πιεζει ενας αποπραγματοποιημενος υπολογιστης.υστερογραφο:οποιος περασει θα γνωρισει και τα λαμογια-βουλευτες!!!!!!συμφωνειτε????χαχαχαχαχαχαχαχχαχαα Click για ανάπτυξη... Ναι!!! Οντως δυστυχώς-ευτυχώς θα τους δει και από κοντά!!! Πάντως όσον αφορά το περιθώριο χρόνου ήταν ελάχιστο..Σε 50 λέξεις να γράψεις γιατί θες να συμμετάσχεισ και σε σε 150 να αναπτύξεις ένα θέμα...Και σε υπολογιστή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gata_eisai Εκκολαπτόμενο μέλος Η gata_eisai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 153 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 11:58 Η gata_eisai: #13 23-04-10 11:58 kai αρχιζεισ με κεφαλαια,να βαζεισ τονουσ,τελειεσ ασε ασε!αχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Diana Fire Νεοφερμένο μέλος Η Τίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 12:14 Η Diana Fire: #14 23-04-10 12:14 Ασε ένας από εμάς ήθελε πολύ να συμμετέχει και τελικά δεν συμμετείχε γι αυτό το λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gata_eisai Εκκολαπτόμενο μέλος Η gata_eisai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 153 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 12:36 Η gata_eisai: #15 23-04-10 12:36 σοβαρα???εγω κατι τετοια δν θα το ρισκαρα γι αυτον τον λογο...!!!δν ξερω μου φαινεται καπωσ αφυσικο..μηπωσ αυτο ηταν προσχημα για τν συγκεκριμενο???πεταει ενα τοσο ομορφο πραγμα στ σκουπιδια και δεν αφηνει τον εαυτο του να αναδειξει το ταλεντο του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Diana Fire Νεοφερμένο μέλος Η Τίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 12:46 Η Diana Fire: #16 23-04-10 12:46 Αρχική Δημοσίευση από gata_eisai: σοβαρα???εγω κατι τετοια δν θα το ρισκαρα γι αυτον τον λογο...!!!δν ξερω μου φαινεται καπωσ αφυσικο..μηπωσ αυτο ηταν προσχημα για τν συγκεκριμενο???πεταει ενα τοσο ομορφο πραγμα στ σκουπιδια και δεν αφηνει τον εαυτο του να αναδειξει το ταλεντο του!!! Click για ανάπτυξη... μπορεί να ήταν και πρόσχημα...δεν ξέρω γιατί αυτός είναι και ψιλο-στον κόσμο του..οπότε μπορεί να το είπε και για πλάκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evangeline Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 14:36 Η evangeline: #17 23-04-10 14:36 και εγώ έγραψα μια εκθεσούλα, αν και κάποιος στο chat μου είχε πει ότι είναι μούφα η υπόθεση... έγραψα για την αξιολόγηση των καθηγητών... Βέβαια δεν ήξερα για ποιον λόγο ήθελα να πάω στη Βουλή και έγραψα απίστευτες κοινοτοπιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 14:55 Ο kostas (agia): #18 23-04-10 14:55 Κανονικα δεν θα επρεπε να υπηρχε περιορισμος στην εκφραση....Ας εγραφε ο καθενας οσο ηθελε!! Τι 150 κ 200 λεξεις??? Οτι να ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gns Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιβαδειά (Βοιωτία). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 14:59 Ο gns έγραψε: #19 23-04-10 14:59 Εγώ πιστεύω ότι είναι καλύτερα φέτος που είχαμε όριο 50 και 150 λέξεων.Το λόγο για τον οποίο έγινε αυτό,ο αρμόδιος καθηγητής μας το εξήγησε ως εξής:<<Σου γράφω πολλά,γιατί δεν είχα χρόνο να σου γράψω λίγα>>. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 21:54 Ο Dias έγραψε: #20 23-04-10 21:54 Αρχική Δημοσίευση από prion: Eμ,έχεις κάποιες αποδείξεις;Εγώ πέρσυ είχα εκλεγεί χωρίς κανέναν μέσον,όπως και άλλα παιδιά με τα οποία γνωριστήκαμε εκεί,και επικοινωνούμε ακόμα.ΟΚ,δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω εάν και οι 300 έχουν περάσει με το σταυρό στο χερι,αλλά είναι πολύ άδικο να γενικεύεις και να με προσβάλεις ουσιαστικά,γιατί εγώ στη ζωή μου ποτέ θα διεκδικούσα κάτι με τέτοιον τρόπο. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα δεν μπορώ να ξέρω ποσοστά. Όμως όταν έχω 2-3 καρατσεκαρισμένα παραδείγματα και ζω στη χώρα της κομπίνας δεν είναι λογικό να έχω σοβαρές αμφιβολίες για τη διαδικασία εκλογής που γίνεται? Κακώς το πήρες προσωπικά. Δεν είχα σκοπό να προσβάλω ούτε εσένα ούτε κανέναν άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη 1 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω δεν εγραψα προσωπικα, αν και μας το ανεφερε σημερα η φιλολογος μας. Αλλα ξερω οτι θα διαλεξουν 300 με κληρωση. Τουλαχιστον ετσι μας ειπε. Θα μας πει αυριο περισσοτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 19:06 Η woochoogirl: #3 22-04-10 19:06 Φαντάζομαι δε θα έχει αλλάξει κάτι από τότε που έδωσα. Εμείς χειρόγραφες εκθέσεις είχαμε στείλει σε ένα ειδικό τετράδιο και διαλέγονταν οι καλύτερες από κάθε πόλη ανάλογα με τους πραγματικούς βουλευτές που τις αντιστοιχούν. π.χ. Αν μια πόλη εκπροσωπείται από 7 βουλευτές θα βγουν οι 7 καλύτερες εκθέσεις από την πόλη αυτή για βασικούς έφηβους βουλευτές και οι επόμενες 7 για αναπληρωτές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 19:12 Ο kostas (agia): #4 22-04-10 19:12 Εγω ημουνα περυσι Αναπληρωτης στο νομο Λαρισας..!!! Τυχαια ειχα γραψει μια εκθεση και μετα απο καμποσο καιρο μ λενε οτι εισαι αναπληρωτης για την Βουλη των Εφηβων.Καλη φαση ομως,αξιζει να γραψετε ολοι. Θυμαμαι ειχα γραψει για την ανεργια............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 19:13 Η prinCess.: #5 22-04-10 19:13 Οχι Αλεξανδρα φετος αλλαξε. Το γραφεις και το στελνεις ηλεκτρονικα απο το ιντερνετ και διαλεγονται με κληρωση. Γενικα εχει αλλαξει η διαδικασια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2010 στις 21:19 Ο Guest 045911: #6 22-04-10 21:19 Και εμείς γράψαμε χθες και διάλεξα για θέμα '' Ευρωπαϊκή ενοποίηση'' .Βέβαια, δε μου άρεσε καθόλου αυτό το όριο των 150 λέξεων γιατί με περιόρισε αρκετά, αλλά από την άλλη αυτά του ηλεκτρονικού τύπου τετράδια τα θεωρώ κάτι πολύ πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prion Εκκολαπτόμενο μέλος Ο prion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 21:37 Ο prion έγραψε: #7 22-04-10 21:37 Eπίσης,ο αριθμός των εφήβων βουλευτών ανά νομό έχει μειωθεί.Παλιά οι έφηβοι που πήγαιναν ήταν 300 χωρίς τους Κύπριους και του Έλληνες του εξωτερικού.Πέρσυ που πήγα,ήταν 260 από τον Ελλαδικό χώρο,20 από την Κύπρο και 20 από ελληνικά σχολεία του εξωτερικού.Η κλήρωση γίνεται από τα δοκίμια που περνάνε,και τα αποτελέσματα είχαν βγει κατά τη διάρκεια των εξετάσεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 22:58 Ο Dias έγραψε: #8 22-04-10 22:58 Πώς θα σας φαινόταν αν μαθαίνατε ότι όλη η υπόθεση με τη βουλή των εφήβων είναι μούφα και έχουν ήδη διαλεχτεί με μέσον αυτοί που θα "κληρωθούν"? (Στο κάτω-κάτω το σωστό αυτό έιναι αφού πρέπει από τώρα να συνηθίσουμε τη ρεμούλα και τη διαφθορά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prion Εκκολαπτόμενο μέλος Ο prion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 00:05 Ο prion έγραψε: #9 23-04-10 00:05 Eμ,έχεις κάποιες αποδείξεις;Εγώ πέρσυ είχα εκλεγεί χωρίς κανέναν μέσον,όπως και άλλα παιδιά με τα οποία γνωριστήκαμε εκεί,και επικοινωνούμε ακόμα.ΟΚ,δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω εάν και οι 300 έχουν περάσει με το σταυρό στο χερι,αλλά είναι πολύ άδικο να γενικεύεις και να με προσβάλεις ουσιαστικά,γιατί εγώ στη ζωή μου ποτέ θα διεκδικούσα κάτι με τέτοιον τρόπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Diana Fire Νεοφερμένο μέλος Η Τίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 10:56 Η Diana Fire: #10 23-04-10 10:56 Και εγώ έγραψα προχθες μια εκθεση για την ανεργια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gata_eisai Εκκολαπτόμενο μέλος Η gata_eisai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 153 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 11:44 Η gata_eisai: #11 23-04-10 11:44 εγω εγραψα για την παγκοσμιοποιηση και πηρα ωσ δευτερο θεμα και τριτο θεμα εγκληματικοτητα-βια και κοινωνικη ανισοτητα αντιστοιχα..φυσικα τα θεματα να τα αναγουμε σε πολιτικο θεμα..ηταν ωραια εμπειρια και μονο η συμμετοχη αξιζει τον κοπο..μια τελευταια ευκαιρια μονο του χρονου θα μασ δοθει και ποτε ξανα....ειναι καλο να ακουγεται ενα ευρυ φασμα αποψεων η εκθεσεων στη βουλη των εφηβων...βεβεαια και εμενα με ενοχλησε πωσ υπηρχε περιθωριο 150 λεξεων γιατι δεν μπορουσα να αναπτυξω την κριση μου,,ηταν σαν σε πιεζει ενας αποπραγματοποιημενος υπολογιστης.υστερογραφο:οποιος περασει θα γνωρισει και τα λαμογια-βουλευτες!!!!!!συμφωνειτε????χαχαχαχαχαχαχαχχαχαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Diana Fire Νεοφερμένο μέλος Η Τίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 11:53 Η Diana Fire: #12 23-04-10 11:53 Αρχική Δημοσίευση από gata_eisai: εγω εγραψα για την παγκοσμιοποιηση και πηρα ωσ δευτερο θεμα και τριτο θεμα εγκληματικοτητα-βια και κοινωνικη ανισοτητα αντιστοιχα..φυσικα τα θεματα να τα αναγουμε σε πολιτικο θεμα..ηταν ωραια εμπειρια και μονο η συμμετοχη αξιζει τον κοπο..μια τελευταια ευκαιρια μονο του χρονου θα μασ δοθει και ποτε ξανα....ειναι καλο να ακουγεται ενα ευρυ φασμα αποψεων η εκθεσεων στη βουλη των εφηβων...βεβεαια και εμενα με ενοχλησε πωσ υπηρχε περιθωριο 150 λεξεων γιατι δεν μπορουσα να αναπτυξω την κριση μου,,ηταν σαν σε πιεζει ενας αποπραγματοποιημενος υπολογιστης.υστερογραφο:οποιος περασει θα γνωρισει και τα λαμογια-βουλευτες!!!!!!συμφωνειτε????χαχαχαχαχαχαχαχχαχαα Click για ανάπτυξη... Ναι!!! Οντως δυστυχώς-ευτυχώς θα τους δει και από κοντά!!! Πάντως όσον αφορά το περιθώριο χρόνου ήταν ελάχιστο..Σε 50 λέξεις να γράψεις γιατί θες να συμμετάσχεισ και σε σε 150 να αναπτύξεις ένα θέμα...Και σε υπολογιστή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gata_eisai Εκκολαπτόμενο μέλος Η gata_eisai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 153 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 11:58 Η gata_eisai: #13 23-04-10 11:58 kai αρχιζεισ με κεφαλαια,να βαζεισ τονουσ,τελειεσ ασε ασε!αχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Diana Fire Νεοφερμένο μέλος Η Τίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 12:14 Η Diana Fire: #14 23-04-10 12:14 Ασε ένας από εμάς ήθελε πολύ να συμμετέχει και τελικά δεν συμμετείχε γι αυτό το λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gata_eisai Εκκολαπτόμενο μέλος Η gata_eisai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 153 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 12:36 Η gata_eisai: #15 23-04-10 12:36 σοβαρα???εγω κατι τετοια δν θα το ρισκαρα γι αυτον τον λογο...!!!δν ξερω μου φαινεται καπωσ αφυσικο..μηπωσ αυτο ηταν προσχημα για τν συγκεκριμενο???πεταει ενα τοσο ομορφο πραγμα στ σκουπιδια και δεν αφηνει τον εαυτο του να αναδειξει το ταλεντο του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Diana Fire Νεοφερμένο μέλος Η Τίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 12:46 Η Diana Fire: #16 23-04-10 12:46 Αρχική Δημοσίευση από gata_eisai: σοβαρα???εγω κατι τετοια δν θα το ρισκαρα γι αυτον τον λογο...!!!δν ξερω μου φαινεται καπωσ αφυσικο..μηπωσ αυτο ηταν προσχημα για τν συγκεκριμενο???πεταει ενα τοσο ομορφο πραγμα στ σκουπιδια και δεν αφηνει τον εαυτο του να αναδειξει το ταλεντο του!!! Click για ανάπτυξη... μπορεί να ήταν και πρόσχημα...δεν ξέρω γιατί αυτός είναι και ψιλο-στον κόσμο του..οπότε μπορεί να το είπε και για πλάκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evangeline Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 14:36 Η evangeline: #17 23-04-10 14:36 και εγώ έγραψα μια εκθεσούλα, αν και κάποιος στο chat μου είχε πει ότι είναι μούφα η υπόθεση... έγραψα για την αξιολόγηση των καθηγητών... Βέβαια δεν ήξερα για ποιον λόγο ήθελα να πάω στη Βουλή και έγραψα απίστευτες κοινοτοπιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 14:55 Ο kostas (agia): #18 23-04-10 14:55 Κανονικα δεν θα επρεπε να υπηρχε περιορισμος στην εκφραση....Ας εγραφε ο καθενας οσο ηθελε!! Τι 150 κ 200 λεξεις??? Οτι να ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gns Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιβαδειά (Βοιωτία). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 14:59 Ο gns έγραψε: #19 23-04-10 14:59 Εγώ πιστεύω ότι είναι καλύτερα φέτος που είχαμε όριο 50 και 150 λέξεων.Το λόγο για τον οποίο έγινε αυτό,ο αρμόδιος καθηγητής μας το εξήγησε ως εξής:<<Σου γράφω πολλά,γιατί δεν είχα χρόνο να σου γράψω λίγα>>. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 21:54 Ο Dias έγραψε: #20 23-04-10 21:54 Αρχική Δημοσίευση από prion: Eμ,έχεις κάποιες αποδείξεις;Εγώ πέρσυ είχα εκλεγεί χωρίς κανέναν μέσον,όπως και άλλα παιδιά με τα οποία γνωριστήκαμε εκεί,και επικοινωνούμε ακόμα.ΟΚ,δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω εάν και οι 300 έχουν περάσει με το σταυρό στο χερι,αλλά είναι πολύ άδικο να γενικεύεις και να με προσβάλεις ουσιαστικά,γιατί εγώ στη ζωή μου ποτέ θα διεκδικούσα κάτι με τέτοιον τρόπο. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα δεν μπορώ να ξέρω ποσοστά. Όμως όταν έχω 2-3 καρατσεκαρισμένα παραδείγματα και ζω στη χώρα της κομπίνας δεν είναι λογικό να έχω σοβαρές αμφιβολίες για τη διαδικασία εκλογής που γίνεται? Κακώς το πήρες προσωπικά. Δεν είχα σκοπό να προσβάλω ούτε εσένα ούτε κανέναν άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη 1 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φαντάζομαι δε θα έχει αλλάξει κάτι από τότε που έδωσα. Εμείς χειρόγραφες εκθέσεις είχαμε στείλει σε ένα ειδικό τετράδιο και διαλέγονταν οι καλύτερες από κάθε πόλη ανάλογα με τους πραγματικούς βουλευτές που τις αντιστοιχούν. π.χ. Αν μια πόλη εκπροσωπείται από 7 βουλευτές θα βγουν οι 7 καλύτερες εκθέσεις από την πόλη αυτή για βασικούς έφηβους βουλευτές και οι επόμενες 7 για αναπληρωτές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 19:12 Ο kostas (agia): #4 22-04-10 19:12 Εγω ημουνα περυσι Αναπληρωτης στο νομο Λαρισας..!!! Τυχαια ειχα γραψει μια εκθεση και μετα απο καμποσο καιρο μ λενε οτι εισαι αναπληρωτης για την Βουλη των Εφηβων.Καλη φαση ομως,αξιζει να γραψετε ολοι. Θυμαμαι ειχα γραψει για την ανεργια............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 19:13 Η prinCess.: #5 22-04-10 19:13 Οχι Αλεξανδρα φετος αλλαξε. Το γραφεις και το στελνεις ηλεκτρονικα απο το ιντερνετ και διαλεγονται με κληρωση. Γενικα εχει αλλαξει η διαδικασια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2010 στις 21:19 Ο Guest 045911: #6 22-04-10 21:19 Και εμείς γράψαμε χθες και διάλεξα για θέμα '' Ευρωπαϊκή ενοποίηση'' .Βέβαια, δε μου άρεσε καθόλου αυτό το όριο των 150 λέξεων γιατί με περιόρισε αρκετά, αλλά από την άλλη αυτά του ηλεκτρονικού τύπου τετράδια τα θεωρώ κάτι πολύ πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prion Εκκολαπτόμενο μέλος Ο prion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 21:37 Ο prion έγραψε: #7 22-04-10 21:37 Eπίσης,ο αριθμός των εφήβων βουλευτών ανά νομό έχει μειωθεί.Παλιά οι έφηβοι που πήγαιναν ήταν 300 χωρίς τους Κύπριους και του Έλληνες του εξωτερικού.Πέρσυ που πήγα,ήταν 260 από τον Ελλαδικό χώρο,20 από την Κύπρο και 20 από ελληνικά σχολεία του εξωτερικού.Η κλήρωση γίνεται από τα δοκίμια που περνάνε,και τα αποτελέσματα είχαν βγει κατά τη διάρκεια των εξετάσεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 22:58 Ο Dias έγραψε: #8 22-04-10 22:58 Πώς θα σας φαινόταν αν μαθαίνατε ότι όλη η υπόθεση με τη βουλή των εφήβων είναι μούφα και έχουν ήδη διαλεχτεί με μέσον αυτοί που θα "κληρωθούν"? (Στο κάτω-κάτω το σωστό αυτό έιναι αφού πρέπει από τώρα να συνηθίσουμε τη ρεμούλα και τη διαφθορά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prion Εκκολαπτόμενο μέλος Ο prion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 00:05 Ο prion έγραψε: #9 23-04-10 00:05 Eμ,έχεις κάποιες αποδείξεις;Εγώ πέρσυ είχα εκλεγεί χωρίς κανέναν μέσον,όπως και άλλα παιδιά με τα οποία γνωριστήκαμε εκεί,και επικοινωνούμε ακόμα.ΟΚ,δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω εάν και οι 300 έχουν περάσει με το σταυρό στο χερι,αλλά είναι πολύ άδικο να γενικεύεις και να με προσβάλεις ουσιαστικά,γιατί εγώ στη ζωή μου ποτέ θα διεκδικούσα κάτι με τέτοιον τρόπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Diana Fire Νεοφερμένο μέλος Η Τίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 10:56 Η Diana Fire: #10 23-04-10 10:56 Και εγώ έγραψα προχθες μια εκθεση για την ανεργια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gata_eisai Εκκολαπτόμενο μέλος Η gata_eisai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 153 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 11:44 Η gata_eisai: #11 23-04-10 11:44 εγω εγραψα για την παγκοσμιοποιηση και πηρα ωσ δευτερο θεμα και τριτο θεμα εγκληματικοτητα-βια και κοινωνικη ανισοτητα αντιστοιχα..φυσικα τα θεματα να τα αναγουμε σε πολιτικο θεμα..ηταν ωραια εμπειρια και μονο η συμμετοχη αξιζει τον κοπο..μια τελευταια ευκαιρια μονο του χρονου θα μασ δοθει και ποτε ξανα....ειναι καλο να ακουγεται ενα ευρυ φασμα αποψεων η εκθεσεων στη βουλη των εφηβων...βεβεαια και εμενα με ενοχλησε πωσ υπηρχε περιθωριο 150 λεξεων γιατι δεν μπορουσα να αναπτυξω την κριση μου,,ηταν σαν σε πιεζει ενας αποπραγματοποιημενος υπολογιστης.υστερογραφο:οποιος περασει θα γνωρισει και τα λαμογια-βουλευτες!!!!!!συμφωνειτε????χαχαχαχαχαχαχαχχαχαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Diana Fire Νεοφερμένο μέλος Η Τίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 11:53 Η Diana Fire: #12 23-04-10 11:53 Αρχική Δημοσίευση από gata_eisai: εγω εγραψα για την παγκοσμιοποιηση και πηρα ωσ δευτερο θεμα και τριτο θεμα εγκληματικοτητα-βια και κοινωνικη ανισοτητα αντιστοιχα..φυσικα τα θεματα να τα αναγουμε σε πολιτικο θεμα..ηταν ωραια εμπειρια και μονο η συμμετοχη αξιζει τον κοπο..μια τελευταια ευκαιρια μονο του χρονου θα μασ δοθει και ποτε ξανα....ειναι καλο να ακουγεται ενα ευρυ φασμα αποψεων η εκθεσεων στη βουλη των εφηβων...βεβεαια και εμενα με ενοχλησε πωσ υπηρχε περιθωριο 150 λεξεων γιατι δεν μπορουσα να αναπτυξω την κριση μου,,ηταν σαν σε πιεζει ενας αποπραγματοποιημενος υπολογιστης.υστερογραφο:οποιος περασει θα γνωρισει και τα λαμογια-βουλευτες!!!!!!συμφωνειτε????χαχαχαχαχαχαχαχχαχαα Click για ανάπτυξη... Ναι!!! Οντως δυστυχώς-ευτυχώς θα τους δει και από κοντά!!! Πάντως όσον αφορά το περιθώριο χρόνου ήταν ελάχιστο..Σε 50 λέξεις να γράψεις γιατί θες να συμμετάσχεισ και σε σε 150 να αναπτύξεις ένα θέμα...Και σε υπολογιστή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gata_eisai Εκκολαπτόμενο μέλος Η gata_eisai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 153 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 11:58 Η gata_eisai: #13 23-04-10 11:58 kai αρχιζεισ με κεφαλαια,να βαζεισ τονουσ,τελειεσ ασε ασε!αχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Diana Fire Νεοφερμένο μέλος Η Τίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 12:14 Η Diana Fire: #14 23-04-10 12:14 Ασε ένας από εμάς ήθελε πολύ να συμμετέχει και τελικά δεν συμμετείχε γι αυτό το λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gata_eisai Εκκολαπτόμενο μέλος Η gata_eisai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 153 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 12:36 Η gata_eisai: #15 23-04-10 12:36 σοβαρα???εγω κατι τετοια δν θα το ρισκαρα γι αυτον τον λογο...!!!δν ξερω μου φαινεται καπωσ αφυσικο..μηπωσ αυτο ηταν προσχημα για τν συγκεκριμενο???πεταει ενα τοσο ομορφο πραγμα στ σκουπιδια και δεν αφηνει τον εαυτο του να αναδειξει το ταλεντο του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Diana Fire Νεοφερμένο μέλος Η Τίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 12:46 Η Diana Fire: #16 23-04-10 12:46 Αρχική Δημοσίευση από gata_eisai: σοβαρα???εγω κατι τετοια δν θα το ρισκαρα γι αυτον τον λογο...!!!δν ξερω μου φαινεται καπωσ αφυσικο..μηπωσ αυτο ηταν προσχημα για τν συγκεκριμενο???πεταει ενα τοσο ομορφο πραγμα στ σκουπιδια και δεν αφηνει τον εαυτο του να αναδειξει το ταλεντο του!!! Click για ανάπτυξη... μπορεί να ήταν και πρόσχημα...δεν ξέρω γιατί αυτός είναι και ψιλο-στον κόσμο του..οπότε μπορεί να το είπε και για πλάκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evangeline Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 14:36 Η evangeline: #17 23-04-10 14:36 και εγώ έγραψα μια εκθεσούλα, αν και κάποιος στο chat μου είχε πει ότι είναι μούφα η υπόθεση... έγραψα για την αξιολόγηση των καθηγητών... Βέβαια δεν ήξερα για ποιον λόγο ήθελα να πάω στη Βουλή και έγραψα απίστευτες κοινοτοπιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 14:55 Ο kostas (agia): #18 23-04-10 14:55 Κανονικα δεν θα επρεπε να υπηρχε περιορισμος στην εκφραση....Ας εγραφε ο καθενας οσο ηθελε!! Τι 150 κ 200 λεξεις??? Οτι να ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gns Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιβαδειά (Βοιωτία). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 14:59 Ο gns έγραψε: #19 23-04-10 14:59 Εγώ πιστεύω ότι είναι καλύτερα φέτος που είχαμε όριο 50 και 150 λέξεων.Το λόγο για τον οποίο έγινε αυτό,ο αρμόδιος καθηγητής μας το εξήγησε ως εξής:<<Σου γράφω πολλά,γιατί δεν είχα χρόνο να σου γράψω λίγα>>. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 21:54 Ο Dias έγραψε: #20 23-04-10 21:54 Αρχική Δημοσίευση από prion: Eμ,έχεις κάποιες αποδείξεις;Εγώ πέρσυ είχα εκλεγεί χωρίς κανέναν μέσον,όπως και άλλα παιδιά με τα οποία γνωριστήκαμε εκεί,και επικοινωνούμε ακόμα.ΟΚ,δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω εάν και οι 300 έχουν περάσει με το σταυρό στο χερι,αλλά είναι πολύ άδικο να γενικεύεις και να με προσβάλεις ουσιαστικά,γιατί εγώ στη ζωή μου ποτέ θα διεκδικούσα κάτι με τέτοιον τρόπο. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα δεν μπορώ να ξέρω ποσοστά. Όμως όταν έχω 2-3 καρατσεκαρισμένα παραδείγματα και ζω στη χώρα της κομπίνας δεν είναι λογικό να έχω σοβαρές αμφιβολίες για τη διαδικασία εκλογής που γίνεται? Κακώς το πήρες προσωπικά. Δεν είχα σκοπό να προσβάλω ούτε εσένα ούτε κανέναν άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη 1 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω ημουνα περυσι Αναπληρωτης στο νομο Λαρισας..!!! Τυχαια ειχα γραψει μια εκθεση και μετα απο καμποσο καιρο μ λενε οτι εισαι αναπληρωτης για την Βουλη των Εφηβων.Καλη φαση ομως,αξιζει να γραψετε ολοι. Θυμαμαι ειχα γραψει για την ανεργια............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 19:13 Η prinCess.: #5 22-04-10 19:13 Οχι Αλεξανδρα φετος αλλαξε. Το γραφεις και το στελνεις ηλεκτρονικα απο το ιντερνετ και διαλεγονται με κληρωση. Γενικα εχει αλλαξει η διαδικασια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2010 στις 21:19 Ο Guest 045911: #6 22-04-10 21:19 Και εμείς γράψαμε χθες και διάλεξα για θέμα '' Ευρωπαϊκή ενοποίηση'' .Βέβαια, δε μου άρεσε καθόλου αυτό το όριο των 150 λέξεων γιατί με περιόρισε αρκετά, αλλά από την άλλη αυτά του ηλεκτρονικού τύπου τετράδια τα θεωρώ κάτι πολύ πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prion Εκκολαπτόμενο μέλος Ο prion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 21:37 Ο prion έγραψε: #7 22-04-10 21:37 Eπίσης,ο αριθμός των εφήβων βουλευτών ανά νομό έχει μειωθεί.Παλιά οι έφηβοι που πήγαιναν ήταν 300 χωρίς τους Κύπριους και του Έλληνες του εξωτερικού.Πέρσυ που πήγα,ήταν 260 από τον Ελλαδικό χώρο,20 από την Κύπρο και 20 από ελληνικά σχολεία του εξωτερικού.Η κλήρωση γίνεται από τα δοκίμια που περνάνε,και τα αποτελέσματα είχαν βγει κατά τη διάρκεια των εξετάσεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 22:58 Ο Dias έγραψε: #8 22-04-10 22:58 Πώς θα σας φαινόταν αν μαθαίνατε ότι όλη η υπόθεση με τη βουλή των εφήβων είναι μούφα και έχουν ήδη διαλεχτεί με μέσον αυτοί που θα "κληρωθούν"? (Στο κάτω-κάτω το σωστό αυτό έιναι αφού πρέπει από τώρα να συνηθίσουμε τη ρεμούλα και τη διαφθορά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prion Εκκολαπτόμενο μέλος Ο prion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 00:05 Ο prion έγραψε: #9 23-04-10 00:05 Eμ,έχεις κάποιες αποδείξεις;Εγώ πέρσυ είχα εκλεγεί χωρίς κανέναν μέσον,όπως και άλλα παιδιά με τα οποία γνωριστήκαμε εκεί,και επικοινωνούμε ακόμα.ΟΚ,δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω εάν και οι 300 έχουν περάσει με το σταυρό στο χερι,αλλά είναι πολύ άδικο να γενικεύεις και να με προσβάλεις ουσιαστικά,γιατί εγώ στη ζωή μου ποτέ θα διεκδικούσα κάτι με τέτοιον τρόπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Diana Fire Νεοφερμένο μέλος Η Τίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 10:56 Η Diana Fire: #10 23-04-10 10:56 Και εγώ έγραψα προχθες μια εκθεση για την ανεργια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gata_eisai Εκκολαπτόμενο μέλος Η gata_eisai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 153 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 11:44 Η gata_eisai: #11 23-04-10 11:44 εγω εγραψα για την παγκοσμιοποιηση και πηρα ωσ δευτερο θεμα και τριτο θεμα εγκληματικοτητα-βια και κοινωνικη ανισοτητα αντιστοιχα..φυσικα τα θεματα να τα αναγουμε σε πολιτικο θεμα..ηταν ωραια εμπειρια και μονο η συμμετοχη αξιζει τον κοπο..μια τελευταια ευκαιρια μονο του χρονου θα μασ δοθει και ποτε ξανα....ειναι καλο να ακουγεται ενα ευρυ φασμα αποψεων η εκθεσεων στη βουλη των εφηβων...βεβεαια και εμενα με ενοχλησε πωσ υπηρχε περιθωριο 150 λεξεων γιατι δεν μπορουσα να αναπτυξω την κριση μου,,ηταν σαν σε πιεζει ενας αποπραγματοποιημενος υπολογιστης.υστερογραφο:οποιος περασει θα γνωρισει και τα λαμογια-βουλευτες!!!!!!συμφωνειτε????χαχαχαχαχαχαχαχχαχαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Diana Fire Νεοφερμένο μέλος Η Τίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 11:53 Η Diana Fire: #12 23-04-10 11:53 Αρχική Δημοσίευση από gata_eisai: εγω εγραψα για την παγκοσμιοποιηση και πηρα ωσ δευτερο θεμα και τριτο θεμα εγκληματικοτητα-βια και κοινωνικη ανισοτητα αντιστοιχα..φυσικα τα θεματα να τα αναγουμε σε πολιτικο θεμα..ηταν ωραια εμπειρια και μονο η συμμετοχη αξιζει τον κοπο..μια τελευταια ευκαιρια μονο του χρονου θα μασ δοθει και ποτε ξανα....ειναι καλο να ακουγεται ενα ευρυ φασμα αποψεων η εκθεσεων στη βουλη των εφηβων...βεβεαια και εμενα με ενοχλησε πωσ υπηρχε περιθωριο 150 λεξεων γιατι δεν μπορουσα να αναπτυξω την κριση μου,,ηταν σαν σε πιεζει ενας αποπραγματοποιημενος υπολογιστης.υστερογραφο:οποιος περασει θα γνωρισει και τα λαμογια-βουλευτες!!!!!!συμφωνειτε????χαχαχαχαχαχαχαχχαχαα Click για ανάπτυξη... Ναι!!! Οντως δυστυχώς-ευτυχώς θα τους δει και από κοντά!!! Πάντως όσον αφορά το περιθώριο χρόνου ήταν ελάχιστο..Σε 50 λέξεις να γράψεις γιατί θες να συμμετάσχεισ και σε σε 150 να αναπτύξεις ένα θέμα...Και σε υπολογιστή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gata_eisai Εκκολαπτόμενο μέλος Η gata_eisai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 153 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 11:58 Η gata_eisai: #13 23-04-10 11:58 kai αρχιζεισ με κεφαλαια,να βαζεισ τονουσ,τελειεσ ασε ασε!αχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Diana Fire Νεοφερμένο μέλος Η Τίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 12:14 Η Diana Fire: #14 23-04-10 12:14 Ασε ένας από εμάς ήθελε πολύ να συμμετέχει και τελικά δεν συμμετείχε γι αυτό το λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gata_eisai Εκκολαπτόμενο μέλος Η gata_eisai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 153 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 12:36 Η gata_eisai: #15 23-04-10 12:36 σοβαρα???εγω κατι τετοια δν θα το ρισκαρα γι αυτον τον λογο...!!!δν ξερω μου φαινεται καπωσ αφυσικο..μηπωσ αυτο ηταν προσχημα για τν συγκεκριμενο???πεταει ενα τοσο ομορφο πραγμα στ σκουπιδια και δεν αφηνει τον εαυτο του να αναδειξει το ταλεντο του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Diana Fire Νεοφερμένο μέλος Η Τίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 12:46 Η Diana Fire: #16 23-04-10 12:46 Αρχική Δημοσίευση από gata_eisai: σοβαρα???εγω κατι τετοια δν θα το ρισκαρα γι αυτον τον λογο...!!!δν ξερω μου φαινεται καπωσ αφυσικο..μηπωσ αυτο ηταν προσχημα για τν συγκεκριμενο???πεταει ενα τοσο ομορφο πραγμα στ σκουπιδια και δεν αφηνει τον εαυτο του να αναδειξει το ταλεντο του!!! Click για ανάπτυξη... μπορεί να ήταν και πρόσχημα...δεν ξέρω γιατί αυτός είναι και ψιλο-στον κόσμο του..οπότε μπορεί να το είπε και για πλάκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evangeline Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 14:36 Η evangeline: #17 23-04-10 14:36 και εγώ έγραψα μια εκθεσούλα, αν και κάποιος στο chat μου είχε πει ότι είναι μούφα η υπόθεση... έγραψα για την αξιολόγηση των καθηγητών... Βέβαια δεν ήξερα για ποιον λόγο ήθελα να πάω στη Βουλή και έγραψα απίστευτες κοινοτοπιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 14:55 Ο kostas (agia): #18 23-04-10 14:55 Κανονικα δεν θα επρεπε να υπηρχε περιορισμος στην εκφραση....Ας εγραφε ο καθενας οσο ηθελε!! Τι 150 κ 200 λεξεις??? Οτι να ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gns Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιβαδειά (Βοιωτία). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 14:59 Ο gns έγραψε: #19 23-04-10 14:59 Εγώ πιστεύω ότι είναι καλύτερα φέτος που είχαμε όριο 50 και 150 λέξεων.Το λόγο για τον οποίο έγινε αυτό,ο αρμόδιος καθηγητής μας το εξήγησε ως εξής:<<Σου γράφω πολλά,γιατί δεν είχα χρόνο να σου γράψω λίγα>>. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 21:54 Ο Dias έγραψε: #20 23-04-10 21:54 Αρχική Δημοσίευση από prion: Eμ,έχεις κάποιες αποδείξεις;Εγώ πέρσυ είχα εκλεγεί χωρίς κανέναν μέσον,όπως και άλλα παιδιά με τα οποία γνωριστήκαμε εκεί,και επικοινωνούμε ακόμα.ΟΚ,δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω εάν και οι 300 έχουν περάσει με το σταυρό στο χερι,αλλά είναι πολύ άδικο να γενικεύεις και να με προσβάλεις ουσιαστικά,γιατί εγώ στη ζωή μου ποτέ θα διεκδικούσα κάτι με τέτοιον τρόπο. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα δεν μπορώ να ξέρω ποσοστά. Όμως όταν έχω 2-3 καρατσεκαρισμένα παραδείγματα και ζω στη χώρα της κομπίνας δεν είναι λογικό να έχω σοβαρές αμφιβολίες για τη διαδικασία εκλογής που γίνεται? Κακώς το πήρες προσωπικά. Δεν είχα σκοπό να προσβάλω ούτε εσένα ούτε κανέναν άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη 1 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οχι Αλεξανδρα φετος αλλαξε. Το γραφεις και το στελνεις ηλεκτρονικα απο το ιντερνετ και διαλεγονται με κληρωση. Γενικα εχει αλλαξει η διαδικασια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2010 στις 21:19 Ο Guest 045911: #6 22-04-10 21:19 Και εμείς γράψαμε χθες και διάλεξα για θέμα '' Ευρωπαϊκή ενοποίηση'' .Βέβαια, δε μου άρεσε καθόλου αυτό το όριο των 150 λέξεων γιατί με περιόρισε αρκετά, αλλά από την άλλη αυτά του ηλεκτρονικού τύπου τετράδια τα θεωρώ κάτι πολύ πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prion Εκκολαπτόμενο μέλος Ο prion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 21:37 Ο prion έγραψε: #7 22-04-10 21:37 Eπίσης,ο αριθμός των εφήβων βουλευτών ανά νομό έχει μειωθεί.Παλιά οι έφηβοι που πήγαιναν ήταν 300 χωρίς τους Κύπριους και του Έλληνες του εξωτερικού.Πέρσυ που πήγα,ήταν 260 από τον Ελλαδικό χώρο,20 από την Κύπρο και 20 από ελληνικά σχολεία του εξωτερικού.Η κλήρωση γίνεται από τα δοκίμια που περνάνε,και τα αποτελέσματα είχαν βγει κατά τη διάρκεια των εξετάσεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 22:58 Ο Dias έγραψε: #8 22-04-10 22:58 Πώς θα σας φαινόταν αν μαθαίνατε ότι όλη η υπόθεση με τη βουλή των εφήβων είναι μούφα και έχουν ήδη διαλεχτεί με μέσον αυτοί που θα "κληρωθούν"? (Στο κάτω-κάτω το σωστό αυτό έιναι αφού πρέπει από τώρα να συνηθίσουμε τη ρεμούλα και τη διαφθορά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prion Εκκολαπτόμενο μέλος Ο prion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 00:05 Ο prion έγραψε: #9 23-04-10 00:05 Eμ,έχεις κάποιες αποδείξεις;Εγώ πέρσυ είχα εκλεγεί χωρίς κανέναν μέσον,όπως και άλλα παιδιά με τα οποία γνωριστήκαμε εκεί,και επικοινωνούμε ακόμα.ΟΚ,δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω εάν και οι 300 έχουν περάσει με το σταυρό στο χερι,αλλά είναι πολύ άδικο να γενικεύεις και να με προσβάλεις ουσιαστικά,γιατί εγώ στη ζωή μου ποτέ θα διεκδικούσα κάτι με τέτοιον τρόπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Diana Fire Νεοφερμένο μέλος Η Τίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 10:56 Η Diana Fire: #10 23-04-10 10:56 Και εγώ έγραψα προχθες μια εκθεση για την ανεργια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gata_eisai Εκκολαπτόμενο μέλος Η gata_eisai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 153 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 11:44 Η gata_eisai: #11 23-04-10 11:44 εγω εγραψα για την παγκοσμιοποιηση και πηρα ωσ δευτερο θεμα και τριτο θεμα εγκληματικοτητα-βια και κοινωνικη ανισοτητα αντιστοιχα..φυσικα τα θεματα να τα αναγουμε σε πολιτικο θεμα..ηταν ωραια εμπειρια και μονο η συμμετοχη αξιζει τον κοπο..μια τελευταια ευκαιρια μονο του χρονου θα μασ δοθει και ποτε ξανα....ειναι καλο να ακουγεται ενα ευρυ φασμα αποψεων η εκθεσεων στη βουλη των εφηβων...βεβεαια και εμενα με ενοχλησε πωσ υπηρχε περιθωριο 150 λεξεων γιατι δεν μπορουσα να αναπτυξω την κριση μου,,ηταν σαν σε πιεζει ενας αποπραγματοποιημενος υπολογιστης.υστερογραφο:οποιος περασει θα γνωρισει και τα λαμογια-βουλευτες!!!!!!συμφωνειτε????χαχαχαχαχαχαχαχχαχαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Diana Fire Νεοφερμένο μέλος Η Τίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 11:53 Η Diana Fire: #12 23-04-10 11:53 Αρχική Δημοσίευση από gata_eisai: εγω εγραψα για την παγκοσμιοποιηση και πηρα ωσ δευτερο θεμα και τριτο θεμα εγκληματικοτητα-βια και κοινωνικη ανισοτητα αντιστοιχα..φυσικα τα θεματα να τα αναγουμε σε πολιτικο θεμα..ηταν ωραια εμπειρια και μονο η συμμετοχη αξιζει τον κοπο..μια τελευταια ευκαιρια μονο του χρονου θα μασ δοθει και ποτε ξανα....ειναι καλο να ακουγεται ενα ευρυ φασμα αποψεων η εκθεσεων στη βουλη των εφηβων...βεβεαια και εμενα με ενοχλησε πωσ υπηρχε περιθωριο 150 λεξεων γιατι δεν μπορουσα να αναπτυξω την κριση μου,,ηταν σαν σε πιεζει ενας αποπραγματοποιημενος υπολογιστης.υστερογραφο:οποιος περασει θα γνωρισει και τα λαμογια-βουλευτες!!!!!!συμφωνειτε????χαχαχαχαχαχαχαχχαχαα Click για ανάπτυξη... Ναι!!! Οντως δυστυχώς-ευτυχώς θα τους δει και από κοντά!!! Πάντως όσον αφορά το περιθώριο χρόνου ήταν ελάχιστο..Σε 50 λέξεις να γράψεις γιατί θες να συμμετάσχεισ και σε σε 150 να αναπτύξεις ένα θέμα...Και σε υπολογιστή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gata_eisai Εκκολαπτόμενο μέλος Η gata_eisai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 153 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 11:58 Η gata_eisai: #13 23-04-10 11:58 kai αρχιζεισ με κεφαλαια,να βαζεισ τονουσ,τελειεσ ασε ασε!αχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Diana Fire Νεοφερμένο μέλος Η Τίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 12:14 Η Diana Fire: #14 23-04-10 12:14 Ασε ένας από εμάς ήθελε πολύ να συμμετέχει και τελικά δεν συμμετείχε γι αυτό το λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gata_eisai Εκκολαπτόμενο μέλος Η gata_eisai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 153 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 12:36 Η gata_eisai: #15 23-04-10 12:36 σοβαρα???εγω κατι τετοια δν θα το ρισκαρα γι αυτον τον λογο...!!!δν ξερω μου φαινεται καπωσ αφυσικο..μηπωσ αυτο ηταν προσχημα για τν συγκεκριμενο???πεταει ενα τοσο ομορφο πραγμα στ σκουπιδια και δεν αφηνει τον εαυτο του να αναδειξει το ταλεντο του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Diana Fire Νεοφερμένο μέλος Η Τίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 12:46 Η Diana Fire: #16 23-04-10 12:46 Αρχική Δημοσίευση από gata_eisai: σοβαρα???εγω κατι τετοια δν θα το ρισκαρα γι αυτον τον λογο...!!!δν ξερω μου φαινεται καπωσ αφυσικο..μηπωσ αυτο ηταν προσχημα για τν συγκεκριμενο???πεταει ενα τοσο ομορφο πραγμα στ σκουπιδια και δεν αφηνει τον εαυτο του να αναδειξει το ταλεντο του!!! Click για ανάπτυξη... μπορεί να ήταν και πρόσχημα...δεν ξέρω γιατί αυτός είναι και ψιλο-στον κόσμο του..οπότε μπορεί να το είπε και για πλάκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evangeline Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 14:36 Η evangeline: #17 23-04-10 14:36 και εγώ έγραψα μια εκθεσούλα, αν και κάποιος στο chat μου είχε πει ότι είναι μούφα η υπόθεση... έγραψα για την αξιολόγηση των καθηγητών... Βέβαια δεν ήξερα για ποιον λόγο ήθελα να πάω στη Βουλή και έγραψα απίστευτες κοινοτοπιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 14:55 Ο kostas (agia): #18 23-04-10 14:55 Κανονικα δεν θα επρεπε να υπηρχε περιορισμος στην εκφραση....Ας εγραφε ο καθενας οσο ηθελε!! Τι 150 κ 200 λεξεις??? Οτι να ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gns Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιβαδειά (Βοιωτία). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 14:59 Ο gns έγραψε: #19 23-04-10 14:59 Εγώ πιστεύω ότι είναι καλύτερα φέτος που είχαμε όριο 50 και 150 λέξεων.Το λόγο για τον οποίο έγινε αυτό,ο αρμόδιος καθηγητής μας το εξήγησε ως εξής:<<Σου γράφω πολλά,γιατί δεν είχα χρόνο να σου γράψω λίγα>>. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 21:54 Ο Dias έγραψε: #20 23-04-10 21:54 Αρχική Δημοσίευση από prion: Eμ,έχεις κάποιες αποδείξεις;Εγώ πέρσυ είχα εκλεγεί χωρίς κανέναν μέσον,όπως και άλλα παιδιά με τα οποία γνωριστήκαμε εκεί,και επικοινωνούμε ακόμα.ΟΚ,δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω εάν και οι 300 έχουν περάσει με το σταυρό στο χερι,αλλά είναι πολύ άδικο να γενικεύεις και να με προσβάλεις ουσιαστικά,γιατί εγώ στη ζωή μου ποτέ θα διεκδικούσα κάτι με τέτοιον τρόπο. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα δεν μπορώ να ξέρω ποσοστά. Όμως όταν έχω 2-3 καρατσεκαρισμένα παραδείγματα και ζω στη χώρα της κομπίνας δεν είναι λογικό να έχω σοβαρές αμφιβολίες για τη διαδικασία εκλογής που γίνεται? Κακώς το πήρες προσωπικά. Δεν είχα σκοπό να προσβάλω ούτε εσένα ούτε κανέναν άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη 1 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και εμείς γράψαμε χθες και διάλεξα για θέμα '' Ευρωπαϊκή ενοποίηση'' .Βέβαια, δε μου άρεσε καθόλου αυτό το όριο των 150 λέξεων γιατί με περιόρισε αρκετά, αλλά από την άλλη αυτά του ηλεκτρονικού τύπου τετράδια τα θεωρώ κάτι πολύ πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prion Εκκολαπτόμενο μέλος Ο prion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 21:37 Ο prion έγραψε: #7 22-04-10 21:37 Eπίσης,ο αριθμός των εφήβων βουλευτών ανά νομό έχει μειωθεί.Παλιά οι έφηβοι που πήγαιναν ήταν 300 χωρίς τους Κύπριους και του Έλληνες του εξωτερικού.Πέρσυ που πήγα,ήταν 260 από τον Ελλαδικό χώρο,20 από την Κύπρο και 20 από ελληνικά σχολεία του εξωτερικού.Η κλήρωση γίνεται από τα δοκίμια που περνάνε,και τα αποτελέσματα είχαν βγει κατά τη διάρκεια των εξετάσεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 22:58 Ο Dias έγραψε: #8 22-04-10 22:58 Πώς θα σας φαινόταν αν μαθαίνατε ότι όλη η υπόθεση με τη βουλή των εφήβων είναι μούφα και έχουν ήδη διαλεχτεί με μέσον αυτοί που θα "κληρωθούν"? (Στο κάτω-κάτω το σωστό αυτό έιναι αφού πρέπει από τώρα να συνηθίσουμε τη ρεμούλα και τη διαφθορά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prion Εκκολαπτόμενο μέλος Ο prion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 00:05 Ο prion έγραψε: #9 23-04-10 00:05 Eμ,έχεις κάποιες αποδείξεις;Εγώ πέρσυ είχα εκλεγεί χωρίς κανέναν μέσον,όπως και άλλα παιδιά με τα οποία γνωριστήκαμε εκεί,και επικοινωνούμε ακόμα.ΟΚ,δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω εάν και οι 300 έχουν περάσει με το σταυρό στο χερι,αλλά είναι πολύ άδικο να γενικεύεις και να με προσβάλεις ουσιαστικά,γιατί εγώ στη ζωή μου ποτέ θα διεκδικούσα κάτι με τέτοιον τρόπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Diana Fire Νεοφερμένο μέλος Η Τίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 10:56 Η Diana Fire: #10 23-04-10 10:56 Και εγώ έγραψα προχθες μια εκθεση για την ανεργια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gata_eisai Εκκολαπτόμενο μέλος Η gata_eisai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 153 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 11:44 Η gata_eisai: #11 23-04-10 11:44 εγω εγραψα για την παγκοσμιοποιηση και πηρα ωσ δευτερο θεμα και τριτο θεμα εγκληματικοτητα-βια και κοινωνικη ανισοτητα αντιστοιχα..φυσικα τα θεματα να τα αναγουμε σε πολιτικο θεμα..ηταν ωραια εμπειρια και μονο η συμμετοχη αξιζει τον κοπο..μια τελευταια ευκαιρια μονο του χρονου θα μασ δοθει και ποτε ξανα....ειναι καλο να ακουγεται ενα ευρυ φασμα αποψεων η εκθεσεων στη βουλη των εφηβων...βεβεαια και εμενα με ενοχλησε πωσ υπηρχε περιθωριο 150 λεξεων γιατι δεν μπορουσα να αναπτυξω την κριση μου,,ηταν σαν σε πιεζει ενας αποπραγματοποιημενος υπολογιστης.υστερογραφο:οποιος περασει θα γνωρισει και τα λαμογια-βουλευτες!!!!!!συμφωνειτε????χαχαχαχαχαχαχαχχαχαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Diana Fire Νεοφερμένο μέλος Η Τίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 11:53 Η Diana Fire: #12 23-04-10 11:53 Αρχική Δημοσίευση από gata_eisai: εγω εγραψα για την παγκοσμιοποιηση και πηρα ωσ δευτερο θεμα και τριτο θεμα εγκληματικοτητα-βια και κοινωνικη ανισοτητα αντιστοιχα..φυσικα τα θεματα να τα αναγουμε σε πολιτικο θεμα..ηταν ωραια εμπειρια και μονο η συμμετοχη αξιζει τον κοπο..μια τελευταια ευκαιρια μονο του χρονου θα μασ δοθει και ποτε ξανα....ειναι καλο να ακουγεται ενα ευρυ φασμα αποψεων η εκθεσεων στη βουλη των εφηβων...βεβεαια και εμενα με ενοχλησε πωσ υπηρχε περιθωριο 150 λεξεων γιατι δεν μπορουσα να αναπτυξω την κριση μου,,ηταν σαν σε πιεζει ενας αποπραγματοποιημενος υπολογιστης.υστερογραφο:οποιος περασει θα γνωρισει και τα λαμογια-βουλευτες!!!!!!συμφωνειτε????χαχαχαχαχαχαχαχχαχαα Click για ανάπτυξη... Ναι!!! Οντως δυστυχώς-ευτυχώς θα τους δει και από κοντά!!! Πάντως όσον αφορά το περιθώριο χρόνου ήταν ελάχιστο..Σε 50 λέξεις να γράψεις γιατί θες να συμμετάσχεισ και σε σε 150 να αναπτύξεις ένα θέμα...Και σε υπολογιστή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gata_eisai Εκκολαπτόμενο μέλος Η gata_eisai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 153 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 11:58 Η gata_eisai: #13 23-04-10 11:58 kai αρχιζεισ με κεφαλαια,να βαζεισ τονουσ,τελειεσ ασε ασε!αχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Diana Fire Νεοφερμένο μέλος Η Τίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 12:14 Η Diana Fire: #14 23-04-10 12:14 Ασε ένας από εμάς ήθελε πολύ να συμμετέχει και τελικά δεν συμμετείχε γι αυτό το λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gata_eisai Εκκολαπτόμενο μέλος Η gata_eisai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 153 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 12:36 Η gata_eisai: #15 23-04-10 12:36 σοβαρα???εγω κατι τετοια δν θα το ρισκαρα γι αυτον τον λογο...!!!δν ξερω μου φαινεται καπωσ αφυσικο..μηπωσ αυτο ηταν προσχημα για τν συγκεκριμενο???πεταει ενα τοσο ομορφο πραγμα στ σκουπιδια και δεν αφηνει τον εαυτο του να αναδειξει το ταλεντο του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Diana Fire Νεοφερμένο μέλος Η Τίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 12:46 Η Diana Fire: #16 23-04-10 12:46 Αρχική Δημοσίευση από gata_eisai: σοβαρα???εγω κατι τετοια δν θα το ρισκαρα γι αυτον τον λογο...!!!δν ξερω μου φαινεται καπωσ αφυσικο..μηπωσ αυτο ηταν προσχημα για τν συγκεκριμενο???πεταει ενα τοσο ομορφο πραγμα στ σκουπιδια και δεν αφηνει τον εαυτο του να αναδειξει το ταλεντο του!!! Click για ανάπτυξη... μπορεί να ήταν και πρόσχημα...δεν ξέρω γιατί αυτός είναι και ψιλο-στον κόσμο του..οπότε μπορεί να το είπε και για πλάκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evangeline Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 14:36 Η evangeline: #17 23-04-10 14:36 και εγώ έγραψα μια εκθεσούλα, αν και κάποιος στο chat μου είχε πει ότι είναι μούφα η υπόθεση... έγραψα για την αξιολόγηση των καθηγητών... Βέβαια δεν ήξερα για ποιον λόγο ήθελα να πάω στη Βουλή και έγραψα απίστευτες κοινοτοπιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 14:55 Ο kostas (agia): #18 23-04-10 14:55 Κανονικα δεν θα επρεπε να υπηρχε περιορισμος στην εκφραση....Ας εγραφε ο καθενας οσο ηθελε!! Τι 150 κ 200 λεξεις??? Οτι να ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gns Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιβαδειά (Βοιωτία). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 14:59 Ο gns έγραψε: #19 23-04-10 14:59 Εγώ πιστεύω ότι είναι καλύτερα φέτος που είχαμε όριο 50 και 150 λέξεων.Το λόγο για τον οποίο έγινε αυτό,ο αρμόδιος καθηγητής μας το εξήγησε ως εξής:<<Σου γράφω πολλά,γιατί δεν είχα χρόνο να σου γράψω λίγα>>. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 21:54 Ο Dias έγραψε: #20 23-04-10 21:54 Αρχική Δημοσίευση από prion: Eμ,έχεις κάποιες αποδείξεις;Εγώ πέρσυ είχα εκλεγεί χωρίς κανέναν μέσον,όπως και άλλα παιδιά με τα οποία γνωριστήκαμε εκεί,και επικοινωνούμε ακόμα.ΟΚ,δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω εάν και οι 300 έχουν περάσει με το σταυρό στο χερι,αλλά είναι πολύ άδικο να γενικεύεις και να με προσβάλεις ουσιαστικά,γιατί εγώ στη ζωή μου ποτέ θα διεκδικούσα κάτι με τέτοιον τρόπο. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα δεν μπορώ να ξέρω ποσοστά. Όμως όταν έχω 2-3 καρατσεκαρισμένα παραδείγματα και ζω στη χώρα της κομπίνας δεν είναι λογικό να έχω σοβαρές αμφιβολίες για τη διαδικασία εκλογής που γίνεται? Κακώς το πήρες προσωπικά. Δεν είχα σκοπό να προσβάλω ούτε εσένα ούτε κανέναν άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη 1 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Eπίσης,ο αριθμός των εφήβων βουλευτών ανά νομό έχει μειωθεί.Παλιά οι έφηβοι που πήγαιναν ήταν 300 χωρίς τους Κύπριους και του Έλληνες του εξωτερικού.Πέρσυ που πήγα,ήταν 260 από τον Ελλαδικό χώρο,20 από την Κύπρο και 20 από ελληνικά σχολεία του εξωτερικού.Η κλήρωση γίνεται από τα δοκίμια που περνάνε,και τα αποτελέσματα είχαν βγει κατά τη διάρκεια των εξετάσεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 22 Απριλίου 2010 στις 22:58 Ο Dias έγραψε: #8 22-04-10 22:58 Πώς θα σας φαινόταν αν μαθαίνατε ότι όλη η υπόθεση με τη βουλή των εφήβων είναι μούφα και έχουν ήδη διαλεχτεί με μέσον αυτοί που θα "κληρωθούν"? (Στο κάτω-κάτω το σωστό αυτό έιναι αφού πρέπει από τώρα να συνηθίσουμε τη ρεμούλα και τη διαφθορά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prion Εκκολαπτόμενο μέλος Ο prion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 00:05 Ο prion έγραψε: #9 23-04-10 00:05 Eμ,έχεις κάποιες αποδείξεις;Εγώ πέρσυ είχα εκλεγεί χωρίς κανέναν μέσον,όπως και άλλα παιδιά με τα οποία γνωριστήκαμε εκεί,και επικοινωνούμε ακόμα.ΟΚ,δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω εάν και οι 300 έχουν περάσει με το σταυρό στο χερι,αλλά είναι πολύ άδικο να γενικεύεις και να με προσβάλεις ουσιαστικά,γιατί εγώ στη ζωή μου ποτέ θα διεκδικούσα κάτι με τέτοιον τρόπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Diana Fire Νεοφερμένο μέλος Η Τίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 10:56 Η Diana Fire: #10 23-04-10 10:56 Και εγώ έγραψα προχθες μια εκθεση για την ανεργια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gata_eisai Εκκολαπτόμενο μέλος Η gata_eisai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 153 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 11:44 Η gata_eisai: #11 23-04-10 11:44 εγω εγραψα για την παγκοσμιοποιηση και πηρα ωσ δευτερο θεμα και τριτο θεμα εγκληματικοτητα-βια και κοινωνικη ανισοτητα αντιστοιχα..φυσικα τα θεματα να τα αναγουμε σε πολιτικο θεμα..ηταν ωραια εμπειρια και μονο η συμμετοχη αξιζει τον κοπο..μια τελευταια ευκαιρια μονο του χρονου θα μασ δοθει και ποτε ξανα....ειναι καλο να ακουγεται ενα ευρυ φασμα αποψεων η εκθεσεων στη βουλη των εφηβων...βεβεαια και εμενα με ενοχλησε πωσ υπηρχε περιθωριο 150 λεξεων γιατι δεν μπορουσα να αναπτυξω την κριση μου,,ηταν σαν σε πιεζει ενας αποπραγματοποιημενος υπολογιστης.υστερογραφο:οποιος περασει θα γνωρισει και τα λαμογια-βουλευτες!!!!!!συμφωνειτε????χαχαχαχαχαχαχαχχαχαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Diana Fire Νεοφερμένο μέλος Η Τίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 11:53 Η Diana Fire: #12 23-04-10 11:53 Αρχική Δημοσίευση από gata_eisai: εγω εγραψα για την παγκοσμιοποιηση και πηρα ωσ δευτερο θεμα και τριτο θεμα εγκληματικοτητα-βια και κοινωνικη ανισοτητα αντιστοιχα..φυσικα τα θεματα να τα αναγουμε σε πολιτικο θεμα..ηταν ωραια εμπειρια και μονο η συμμετοχη αξιζει τον κοπο..μια τελευταια ευκαιρια μονο του χρονου θα μασ δοθει και ποτε ξανα....ειναι καλο να ακουγεται ενα ευρυ φασμα αποψεων η εκθεσεων στη βουλη των εφηβων...βεβεαια και εμενα με ενοχλησε πωσ υπηρχε περιθωριο 150 λεξεων γιατι δεν μπορουσα να αναπτυξω την κριση μου,,ηταν σαν σε πιεζει ενας αποπραγματοποιημενος υπολογιστης.υστερογραφο:οποιος περασει θα γνωρισει και τα λαμογια-βουλευτες!!!!!!συμφωνειτε????χαχαχαχαχαχαχαχχαχαα Click για ανάπτυξη... Ναι!!! Οντως δυστυχώς-ευτυχώς θα τους δει και από κοντά!!! Πάντως όσον αφορά το περιθώριο χρόνου ήταν ελάχιστο..Σε 50 λέξεις να γράψεις γιατί θες να συμμετάσχεισ και σε σε 150 να αναπτύξεις ένα θέμα...Και σε υπολογιστή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gata_eisai Εκκολαπτόμενο μέλος Η gata_eisai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 153 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 11:58 Η gata_eisai: #13 23-04-10 11:58 kai αρχιζεισ με κεφαλαια,να βαζεισ τονουσ,τελειεσ ασε ασε!αχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Diana Fire Νεοφερμένο μέλος Η Τίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 12:14 Η Diana Fire: #14 23-04-10 12:14 Ασε ένας από εμάς ήθελε πολύ να συμμετέχει και τελικά δεν συμμετείχε γι αυτό το λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gata_eisai Εκκολαπτόμενο μέλος Η gata_eisai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 153 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 12:36 Η gata_eisai: #15 23-04-10 12:36 σοβαρα???εγω κατι τετοια δν θα το ρισκαρα γι αυτον τον λογο...!!!δν ξερω μου φαινεται καπωσ αφυσικο..μηπωσ αυτο ηταν προσχημα για τν συγκεκριμενο???πεταει ενα τοσο ομορφο πραγμα στ σκουπιδια και δεν αφηνει τον εαυτο του να αναδειξει το ταλεντο του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Diana Fire Νεοφερμένο μέλος Η Τίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 12:46 Η Diana Fire: #16 23-04-10 12:46 Αρχική Δημοσίευση από gata_eisai: σοβαρα???εγω κατι τετοια δν θα το ρισκαρα γι αυτον τον λογο...!!!δν ξερω μου φαινεται καπωσ αφυσικο..μηπωσ αυτο ηταν προσχημα για τν συγκεκριμενο???πεταει ενα τοσο ομορφο πραγμα στ σκουπιδια και δεν αφηνει τον εαυτο του να αναδειξει το ταλεντο του!!! Click για ανάπτυξη... μπορεί να ήταν και πρόσχημα...δεν ξέρω γιατί αυτός είναι και ψιλο-στον κόσμο του..οπότε μπορεί να το είπε και για πλάκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evangeline Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 14:36 Η evangeline: #17 23-04-10 14:36 και εγώ έγραψα μια εκθεσούλα, αν και κάποιος στο chat μου είχε πει ότι είναι μούφα η υπόθεση... έγραψα για την αξιολόγηση των καθηγητών... Βέβαια δεν ήξερα για ποιον λόγο ήθελα να πάω στη Βουλή και έγραψα απίστευτες κοινοτοπιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 14:55 Ο kostas (agia): #18 23-04-10 14:55 Κανονικα δεν θα επρεπε να υπηρχε περιορισμος στην εκφραση....Ας εγραφε ο καθενας οσο ηθελε!! Τι 150 κ 200 λεξεις??? Οτι να ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gns Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιβαδειά (Βοιωτία). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 14:59 Ο gns έγραψε: #19 23-04-10 14:59 Εγώ πιστεύω ότι είναι καλύτερα φέτος που είχαμε όριο 50 και 150 λέξεων.Το λόγο για τον οποίο έγινε αυτό,ο αρμόδιος καθηγητής μας το εξήγησε ως εξής:<<Σου γράφω πολλά,γιατί δεν είχα χρόνο να σου γράψω λίγα>>. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 21:54 Ο Dias έγραψε: #20 23-04-10 21:54 Αρχική Δημοσίευση από prion: Eμ,έχεις κάποιες αποδείξεις;Εγώ πέρσυ είχα εκλεγεί χωρίς κανέναν μέσον,όπως και άλλα παιδιά με τα οποία γνωριστήκαμε εκεί,και επικοινωνούμε ακόμα.ΟΚ,δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω εάν και οι 300 έχουν περάσει με το σταυρό στο χερι,αλλά είναι πολύ άδικο να γενικεύεις και να με προσβάλεις ουσιαστικά,γιατί εγώ στη ζωή μου ποτέ θα διεκδικούσα κάτι με τέτοιον τρόπο. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα δεν μπορώ να ξέρω ποσοστά. Όμως όταν έχω 2-3 καρατσεκαρισμένα παραδείγματα και ζω στη χώρα της κομπίνας δεν είναι λογικό να έχω σοβαρές αμφιβολίες για τη διαδικασία εκλογής που γίνεται? Κακώς το πήρες προσωπικά. Δεν είχα σκοπό να προσβάλω ούτε εσένα ούτε κανέναν άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη 1 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πώς θα σας φαινόταν αν μαθαίνατε ότι όλη η υπόθεση με τη βουλή των εφήβων είναι μούφα και έχουν ήδη διαλεχτεί με μέσον αυτοί που θα "κληρωθούν"? (Στο κάτω-κάτω το σωστό αυτό έιναι αφού πρέπει από τώρα να συνηθίσουμε τη ρεμούλα και τη διαφθορά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prion Εκκολαπτόμενο μέλος Ο prion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 00:05 Ο prion έγραψε: #9 23-04-10 00:05 Eμ,έχεις κάποιες αποδείξεις;Εγώ πέρσυ είχα εκλεγεί χωρίς κανέναν μέσον,όπως και άλλα παιδιά με τα οποία γνωριστήκαμε εκεί,και επικοινωνούμε ακόμα.ΟΚ,δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω εάν και οι 300 έχουν περάσει με το σταυρό στο χερι,αλλά είναι πολύ άδικο να γενικεύεις και να με προσβάλεις ουσιαστικά,γιατί εγώ στη ζωή μου ποτέ θα διεκδικούσα κάτι με τέτοιον τρόπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Diana Fire Νεοφερμένο μέλος Η Τίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 10:56 Η Diana Fire: #10 23-04-10 10:56 Και εγώ έγραψα προχθες μια εκθεση για την ανεργια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gata_eisai Εκκολαπτόμενο μέλος Η gata_eisai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 153 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 11:44 Η gata_eisai: #11 23-04-10 11:44 εγω εγραψα για την παγκοσμιοποιηση και πηρα ωσ δευτερο θεμα και τριτο θεμα εγκληματικοτητα-βια και κοινωνικη ανισοτητα αντιστοιχα..φυσικα τα θεματα να τα αναγουμε σε πολιτικο θεμα..ηταν ωραια εμπειρια και μονο η συμμετοχη αξιζει τον κοπο..μια τελευταια ευκαιρια μονο του χρονου θα μασ δοθει και ποτε ξανα....ειναι καλο να ακουγεται ενα ευρυ φασμα αποψεων η εκθεσεων στη βουλη των εφηβων...βεβεαια και εμενα με ενοχλησε πωσ υπηρχε περιθωριο 150 λεξεων γιατι δεν μπορουσα να αναπτυξω την κριση μου,,ηταν σαν σε πιεζει ενας αποπραγματοποιημενος υπολογιστης.υστερογραφο:οποιος περασει θα γνωρισει και τα λαμογια-βουλευτες!!!!!!συμφωνειτε????χαχαχαχαχαχαχαχχαχαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Diana Fire Νεοφερμένο μέλος Η Τίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 11:53 Η Diana Fire: #12 23-04-10 11:53 Αρχική Δημοσίευση από gata_eisai: εγω εγραψα για την παγκοσμιοποιηση και πηρα ωσ δευτερο θεμα και τριτο θεμα εγκληματικοτητα-βια και κοινωνικη ανισοτητα αντιστοιχα..φυσικα τα θεματα να τα αναγουμε σε πολιτικο θεμα..ηταν ωραια εμπειρια και μονο η συμμετοχη αξιζει τον κοπο..μια τελευταια ευκαιρια μονο του χρονου θα μασ δοθει και ποτε ξανα....ειναι καλο να ακουγεται ενα ευρυ φασμα αποψεων η εκθεσεων στη βουλη των εφηβων...βεβεαια και εμενα με ενοχλησε πωσ υπηρχε περιθωριο 150 λεξεων γιατι δεν μπορουσα να αναπτυξω την κριση μου,,ηταν σαν σε πιεζει ενας αποπραγματοποιημενος υπολογιστης.υστερογραφο:οποιος περασει θα γνωρισει και τα λαμογια-βουλευτες!!!!!!συμφωνειτε????χαχαχαχαχαχαχαχχαχαα Click για ανάπτυξη... Ναι!!! Οντως δυστυχώς-ευτυχώς θα τους δει και από κοντά!!! Πάντως όσον αφορά το περιθώριο χρόνου ήταν ελάχιστο..Σε 50 λέξεις να γράψεις γιατί θες να συμμετάσχεισ και σε σε 150 να αναπτύξεις ένα θέμα...Και σε υπολογιστή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gata_eisai Εκκολαπτόμενο μέλος Η gata_eisai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 153 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 11:58 Η gata_eisai: #13 23-04-10 11:58 kai αρχιζεισ με κεφαλαια,να βαζεισ τονουσ,τελειεσ ασε ασε!αχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Diana Fire Νεοφερμένο μέλος Η Τίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 12:14 Η Diana Fire: #14 23-04-10 12:14 Ασε ένας από εμάς ήθελε πολύ να συμμετέχει και τελικά δεν συμμετείχε γι αυτό το λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gata_eisai Εκκολαπτόμενο μέλος Η gata_eisai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 153 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 12:36 Η gata_eisai: #15 23-04-10 12:36 σοβαρα???εγω κατι τετοια δν θα το ρισκαρα γι αυτον τον λογο...!!!δν ξερω μου φαινεται καπωσ αφυσικο..μηπωσ αυτο ηταν προσχημα για τν συγκεκριμενο???πεταει ενα τοσο ομορφο πραγμα στ σκουπιδια και δεν αφηνει τον εαυτο του να αναδειξει το ταλεντο του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Diana Fire Νεοφερμένο μέλος Η Τίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 12:46 Η Diana Fire: #16 23-04-10 12:46 Αρχική Δημοσίευση από gata_eisai: σοβαρα???εγω κατι τετοια δν θα το ρισκαρα γι αυτον τον λογο...!!!δν ξερω μου φαινεται καπωσ αφυσικο..μηπωσ αυτο ηταν προσχημα για τν συγκεκριμενο???πεταει ενα τοσο ομορφο πραγμα στ σκουπιδια και δεν αφηνει τον εαυτο του να αναδειξει το ταλεντο του!!! Click για ανάπτυξη... μπορεί να ήταν και πρόσχημα...δεν ξέρω γιατί αυτός είναι και ψιλο-στον κόσμο του..οπότε μπορεί να το είπε και για πλάκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evangeline Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 14:36 Η evangeline: #17 23-04-10 14:36 και εγώ έγραψα μια εκθεσούλα, αν και κάποιος στο chat μου είχε πει ότι είναι μούφα η υπόθεση... έγραψα για την αξιολόγηση των καθηγητών... Βέβαια δεν ήξερα για ποιον λόγο ήθελα να πάω στη Βουλή και έγραψα απίστευτες κοινοτοπιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 14:55 Ο kostas (agia): #18 23-04-10 14:55 Κανονικα δεν θα επρεπε να υπηρχε περιορισμος στην εκφραση....Ας εγραφε ο καθενας οσο ηθελε!! Τι 150 κ 200 λεξεις??? Οτι να ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gns Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιβαδειά (Βοιωτία). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 14:59 Ο gns έγραψε: #19 23-04-10 14:59 Εγώ πιστεύω ότι είναι καλύτερα φέτος που είχαμε όριο 50 και 150 λέξεων.Το λόγο για τον οποίο έγινε αυτό,ο αρμόδιος καθηγητής μας το εξήγησε ως εξής:<<Σου γράφω πολλά,γιατί δεν είχα χρόνο να σου γράψω λίγα>>. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 21:54 Ο Dias έγραψε: #20 23-04-10 21:54 Αρχική Δημοσίευση από prion: Eμ,έχεις κάποιες αποδείξεις;Εγώ πέρσυ είχα εκλεγεί χωρίς κανέναν μέσον,όπως και άλλα παιδιά με τα οποία γνωριστήκαμε εκεί,και επικοινωνούμε ακόμα.ΟΚ,δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω εάν και οι 300 έχουν περάσει με το σταυρό στο χερι,αλλά είναι πολύ άδικο να γενικεύεις και να με προσβάλεις ουσιαστικά,γιατί εγώ στη ζωή μου ποτέ θα διεκδικούσα κάτι με τέτοιον τρόπο. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα δεν μπορώ να ξέρω ποσοστά. Όμως όταν έχω 2-3 καρατσεκαρισμένα παραδείγματα και ζω στη χώρα της κομπίνας δεν είναι λογικό να έχω σοβαρές αμφιβολίες για τη διαδικασία εκλογής που γίνεται? Κακώς το πήρες προσωπικά. Δεν είχα σκοπό να προσβάλω ούτε εσένα ούτε κανέναν άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη 1 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Eμ,έχεις κάποιες αποδείξεις;Εγώ πέρσυ είχα εκλεγεί χωρίς κανέναν μέσον,όπως και άλλα παιδιά με τα οποία γνωριστήκαμε εκεί,και επικοινωνούμε ακόμα.ΟΚ,δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω εάν και οι 300 έχουν περάσει με το σταυρό στο χερι,αλλά είναι πολύ άδικο να γενικεύεις και να με προσβάλεις ουσιαστικά,γιατί εγώ στη ζωή μου ποτέ θα διεκδικούσα κάτι με τέτοιον τρόπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Diana Fire Νεοφερμένο μέλος Η Τίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 10:56 Η Diana Fire: #10 23-04-10 10:56 Και εγώ έγραψα προχθες μια εκθεση για την ανεργια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gata_eisai Εκκολαπτόμενο μέλος Η gata_eisai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 153 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 11:44 Η gata_eisai: #11 23-04-10 11:44 εγω εγραψα για την παγκοσμιοποιηση και πηρα ωσ δευτερο θεμα και τριτο θεμα εγκληματικοτητα-βια και κοινωνικη ανισοτητα αντιστοιχα..φυσικα τα θεματα να τα αναγουμε σε πολιτικο θεμα..ηταν ωραια εμπειρια και μονο η συμμετοχη αξιζει τον κοπο..μια τελευταια ευκαιρια μονο του χρονου θα μασ δοθει και ποτε ξανα....ειναι καλο να ακουγεται ενα ευρυ φασμα αποψεων η εκθεσεων στη βουλη των εφηβων...βεβεαια και εμενα με ενοχλησε πωσ υπηρχε περιθωριο 150 λεξεων γιατι δεν μπορουσα να αναπτυξω την κριση μου,,ηταν σαν σε πιεζει ενας αποπραγματοποιημενος υπολογιστης.υστερογραφο:οποιος περασει θα γνωρισει και τα λαμογια-βουλευτες!!!!!!συμφωνειτε????χαχαχαχαχαχαχαχχαχαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Diana Fire Νεοφερμένο μέλος Η Τίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 11:53 Η Diana Fire: #12 23-04-10 11:53 Αρχική Δημοσίευση από gata_eisai: εγω εγραψα για την παγκοσμιοποιηση και πηρα ωσ δευτερο θεμα και τριτο θεμα εγκληματικοτητα-βια και κοινωνικη ανισοτητα αντιστοιχα..φυσικα τα θεματα να τα αναγουμε σε πολιτικο θεμα..ηταν ωραια εμπειρια και μονο η συμμετοχη αξιζει τον κοπο..μια τελευταια ευκαιρια μονο του χρονου θα μασ δοθει και ποτε ξανα....ειναι καλο να ακουγεται ενα ευρυ φασμα αποψεων η εκθεσεων στη βουλη των εφηβων...βεβεαια και εμενα με ενοχλησε πωσ υπηρχε περιθωριο 150 λεξεων γιατι δεν μπορουσα να αναπτυξω την κριση μου,,ηταν σαν σε πιεζει ενας αποπραγματοποιημενος υπολογιστης.υστερογραφο:οποιος περασει θα γνωρισει και τα λαμογια-βουλευτες!!!!!!συμφωνειτε????χαχαχαχαχαχαχαχχαχαα Click για ανάπτυξη... Ναι!!! Οντως δυστυχώς-ευτυχώς θα τους δει και από κοντά!!! Πάντως όσον αφορά το περιθώριο χρόνου ήταν ελάχιστο..Σε 50 λέξεις να γράψεις γιατί θες να συμμετάσχεισ και σε σε 150 να αναπτύξεις ένα θέμα...Και σε υπολογιστή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gata_eisai Εκκολαπτόμενο μέλος Η gata_eisai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 153 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 11:58 Η gata_eisai: #13 23-04-10 11:58 kai αρχιζεισ με κεφαλαια,να βαζεισ τονουσ,τελειεσ ασε ασε!αχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Diana Fire Νεοφερμένο μέλος Η Τίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 12:14 Η Diana Fire: #14 23-04-10 12:14 Ασε ένας από εμάς ήθελε πολύ να συμμετέχει και τελικά δεν συμμετείχε γι αυτό το λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gata_eisai Εκκολαπτόμενο μέλος Η gata_eisai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 153 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 12:36 Η gata_eisai: #15 23-04-10 12:36 σοβαρα???εγω κατι τετοια δν θα το ρισκαρα γι αυτον τον λογο...!!!δν ξερω μου φαινεται καπωσ αφυσικο..μηπωσ αυτο ηταν προσχημα για τν συγκεκριμενο???πεταει ενα τοσο ομορφο πραγμα στ σκουπιδια και δεν αφηνει τον εαυτο του να αναδειξει το ταλεντο του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Diana Fire Νεοφερμένο μέλος Η Τίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 12:46 Η Diana Fire: #16 23-04-10 12:46 Αρχική Δημοσίευση από gata_eisai: σοβαρα???εγω κατι τετοια δν θα το ρισκαρα γι αυτον τον λογο...!!!δν ξερω μου φαινεται καπωσ αφυσικο..μηπωσ αυτο ηταν προσχημα για τν συγκεκριμενο???πεταει ενα τοσο ομορφο πραγμα στ σκουπιδια και δεν αφηνει τον εαυτο του να αναδειξει το ταλεντο του!!! Click για ανάπτυξη... μπορεί να ήταν και πρόσχημα...δεν ξέρω γιατί αυτός είναι και ψιλο-στον κόσμο του..οπότε μπορεί να το είπε και για πλάκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evangeline Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 14:36 Η evangeline: #17 23-04-10 14:36 και εγώ έγραψα μια εκθεσούλα, αν και κάποιος στο chat μου είχε πει ότι είναι μούφα η υπόθεση... έγραψα για την αξιολόγηση των καθηγητών... Βέβαια δεν ήξερα για ποιον λόγο ήθελα να πάω στη Βουλή και έγραψα απίστευτες κοινοτοπιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 14:55 Ο kostas (agia): #18 23-04-10 14:55 Κανονικα δεν θα επρεπε να υπηρχε περιορισμος στην εκφραση....Ας εγραφε ο καθενας οσο ηθελε!! Τι 150 κ 200 λεξεις??? Οτι να ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gns Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιβαδειά (Βοιωτία). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 14:59 Ο gns έγραψε: #19 23-04-10 14:59 Εγώ πιστεύω ότι είναι καλύτερα φέτος που είχαμε όριο 50 και 150 λέξεων.Το λόγο για τον οποίο έγινε αυτό,ο αρμόδιος καθηγητής μας το εξήγησε ως εξής:<<Σου γράφω πολλά,γιατί δεν είχα χρόνο να σου γράψω λίγα>>. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 21:54 Ο Dias έγραψε: #20 23-04-10 21:54 Αρχική Δημοσίευση από prion: Eμ,έχεις κάποιες αποδείξεις;Εγώ πέρσυ είχα εκλεγεί χωρίς κανέναν μέσον,όπως και άλλα παιδιά με τα οποία γνωριστήκαμε εκεί,και επικοινωνούμε ακόμα.ΟΚ,δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω εάν και οι 300 έχουν περάσει με το σταυρό στο χερι,αλλά είναι πολύ άδικο να γενικεύεις και να με προσβάλεις ουσιαστικά,γιατί εγώ στη ζωή μου ποτέ θα διεκδικούσα κάτι με τέτοιον τρόπο. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα δεν μπορώ να ξέρω ποσοστά. Όμως όταν έχω 2-3 καρατσεκαρισμένα παραδείγματα και ζω στη χώρα της κομπίνας δεν είναι λογικό να έχω σοβαρές αμφιβολίες για τη διαδικασία εκλογής που γίνεται? Κακώς το πήρες προσωπικά. Δεν είχα σκοπό να προσβάλω ούτε εσένα ούτε κανέναν άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη 1 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και εγώ έγραψα προχθες μια εκθεση για την ανεργια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gata_eisai Εκκολαπτόμενο μέλος Η gata_eisai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 153 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 11:44 Η gata_eisai: #11 23-04-10 11:44 εγω εγραψα για την παγκοσμιοποιηση και πηρα ωσ δευτερο θεμα και τριτο θεμα εγκληματικοτητα-βια και κοινωνικη ανισοτητα αντιστοιχα..φυσικα τα θεματα να τα αναγουμε σε πολιτικο θεμα..ηταν ωραια εμπειρια και μονο η συμμετοχη αξιζει τον κοπο..μια τελευταια ευκαιρια μονο του χρονου θα μασ δοθει και ποτε ξανα....ειναι καλο να ακουγεται ενα ευρυ φασμα αποψεων η εκθεσεων στη βουλη των εφηβων...βεβεαια και εμενα με ενοχλησε πωσ υπηρχε περιθωριο 150 λεξεων γιατι δεν μπορουσα να αναπτυξω την κριση μου,,ηταν σαν σε πιεζει ενας αποπραγματοποιημενος υπολογιστης.υστερογραφο:οποιος περασει θα γνωρισει και τα λαμογια-βουλευτες!!!!!!συμφωνειτε????χαχαχαχαχαχαχαχχαχαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Diana Fire Νεοφερμένο μέλος Η Τίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 11:53 Η Diana Fire: #12 23-04-10 11:53 Αρχική Δημοσίευση από gata_eisai: εγω εγραψα για την παγκοσμιοποιηση και πηρα ωσ δευτερο θεμα και τριτο θεμα εγκληματικοτητα-βια και κοινωνικη ανισοτητα αντιστοιχα..φυσικα τα θεματα να τα αναγουμε σε πολιτικο θεμα..ηταν ωραια εμπειρια και μονο η συμμετοχη αξιζει τον κοπο..μια τελευταια ευκαιρια μονο του χρονου θα μασ δοθει και ποτε ξανα....ειναι καλο να ακουγεται ενα ευρυ φασμα αποψεων η εκθεσεων στη βουλη των εφηβων...βεβεαια και εμενα με ενοχλησε πωσ υπηρχε περιθωριο 150 λεξεων γιατι δεν μπορουσα να αναπτυξω την κριση μου,,ηταν σαν σε πιεζει ενας αποπραγματοποιημενος υπολογιστης.υστερογραφο:οποιος περασει θα γνωρισει και τα λαμογια-βουλευτες!!!!!!συμφωνειτε????χαχαχαχαχαχαχαχχαχαα Click για ανάπτυξη... Ναι!!! Οντως δυστυχώς-ευτυχώς θα τους δει και από κοντά!!! Πάντως όσον αφορά το περιθώριο χρόνου ήταν ελάχιστο..Σε 50 λέξεις να γράψεις γιατί θες να συμμετάσχεισ και σε σε 150 να αναπτύξεις ένα θέμα...Και σε υπολογιστή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gata_eisai Εκκολαπτόμενο μέλος Η gata_eisai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 153 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 11:58 Η gata_eisai: #13 23-04-10 11:58 kai αρχιζεισ με κεφαλαια,να βαζεισ τονουσ,τελειεσ ασε ασε!αχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Diana Fire Νεοφερμένο μέλος Η Τίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 12:14 Η Diana Fire: #14 23-04-10 12:14 Ασε ένας από εμάς ήθελε πολύ να συμμετέχει και τελικά δεν συμμετείχε γι αυτό το λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gata_eisai Εκκολαπτόμενο μέλος Η gata_eisai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 153 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 12:36 Η gata_eisai: #15 23-04-10 12:36 σοβαρα???εγω κατι τετοια δν θα το ρισκαρα γι αυτον τον λογο...!!!δν ξερω μου φαινεται καπωσ αφυσικο..μηπωσ αυτο ηταν προσχημα για τν συγκεκριμενο???πεταει ενα τοσο ομορφο πραγμα στ σκουπιδια και δεν αφηνει τον εαυτο του να αναδειξει το ταλεντο του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Diana Fire Νεοφερμένο μέλος Η Τίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 12:46 Η Diana Fire: #16 23-04-10 12:46 Αρχική Δημοσίευση από gata_eisai: σοβαρα???εγω κατι τετοια δν θα το ρισκαρα γι αυτον τον λογο...!!!δν ξερω μου φαινεται καπωσ αφυσικο..μηπωσ αυτο ηταν προσχημα για τν συγκεκριμενο???πεταει ενα τοσο ομορφο πραγμα στ σκουπιδια και δεν αφηνει τον εαυτο του να αναδειξει το ταλεντο του!!! Click για ανάπτυξη... μπορεί να ήταν και πρόσχημα...δεν ξέρω γιατί αυτός είναι και ψιλο-στον κόσμο του..οπότε μπορεί να το είπε και για πλάκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evangeline Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 14:36 Η evangeline: #17 23-04-10 14:36 και εγώ έγραψα μια εκθεσούλα, αν και κάποιος στο chat μου είχε πει ότι είναι μούφα η υπόθεση... έγραψα για την αξιολόγηση των καθηγητών... Βέβαια δεν ήξερα για ποιον λόγο ήθελα να πάω στη Βουλή και έγραψα απίστευτες κοινοτοπιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 14:55 Ο kostas (agia): #18 23-04-10 14:55 Κανονικα δεν θα επρεπε να υπηρχε περιορισμος στην εκφραση....Ας εγραφε ο καθενας οσο ηθελε!! Τι 150 κ 200 λεξεις??? Οτι να ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gns Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιβαδειά (Βοιωτία). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 14:59 Ο gns έγραψε: #19 23-04-10 14:59 Εγώ πιστεύω ότι είναι καλύτερα φέτος που είχαμε όριο 50 και 150 λέξεων.Το λόγο για τον οποίο έγινε αυτό,ο αρμόδιος καθηγητής μας το εξήγησε ως εξής:<<Σου γράφω πολλά,γιατί δεν είχα χρόνο να σου γράψω λίγα>>. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 21:54 Ο Dias έγραψε: #20 23-04-10 21:54 Αρχική Δημοσίευση από prion: Eμ,έχεις κάποιες αποδείξεις;Εγώ πέρσυ είχα εκλεγεί χωρίς κανέναν μέσον,όπως και άλλα παιδιά με τα οποία γνωριστήκαμε εκεί,και επικοινωνούμε ακόμα.ΟΚ,δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω εάν και οι 300 έχουν περάσει με το σταυρό στο χερι,αλλά είναι πολύ άδικο να γενικεύεις και να με προσβάλεις ουσιαστικά,γιατί εγώ στη ζωή μου ποτέ θα διεκδικούσα κάτι με τέτοιον τρόπο. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα δεν μπορώ να ξέρω ποσοστά. Όμως όταν έχω 2-3 καρατσεκαρισμένα παραδείγματα και ζω στη χώρα της κομπίνας δεν είναι λογικό να έχω σοβαρές αμφιβολίες για τη διαδικασία εκλογής που γίνεται? Κακώς το πήρες προσωπικά. Δεν είχα σκοπό να προσβάλω ούτε εσένα ούτε κανέναν άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη 1 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω εγραψα για την παγκοσμιοποιηση και πηρα ωσ δευτερο θεμα και τριτο θεμα εγκληματικοτητα-βια και κοινωνικη ανισοτητα αντιστοιχα..φυσικα τα θεματα να τα αναγουμε σε πολιτικο θεμα..ηταν ωραια εμπειρια και μονο η συμμετοχη αξιζει τον κοπο..μια τελευταια ευκαιρια μονο του χρονου θα μασ δοθει και ποτε ξανα....ειναι καλο να ακουγεται ενα ευρυ φασμα αποψεων η εκθεσεων στη βουλη των εφηβων...βεβεαια και εμενα με ενοχλησε πωσ υπηρχε περιθωριο 150 λεξεων γιατι δεν μπορουσα να αναπτυξω την κριση μου,,ηταν σαν σε πιεζει ενας αποπραγματοποιημενος υπολογιστης.υστερογραφο:οποιος περασει θα γνωρισει και τα λαμογια-βουλευτες!!!!!!συμφωνειτε????χαχαχαχαχαχαχαχχαχαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Diana Fire Νεοφερμένο μέλος Η Τίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 11:53 Η Diana Fire: #12 23-04-10 11:53 Αρχική Δημοσίευση από gata_eisai: εγω εγραψα για την παγκοσμιοποιηση και πηρα ωσ δευτερο θεμα και τριτο θεμα εγκληματικοτητα-βια και κοινωνικη ανισοτητα αντιστοιχα..φυσικα τα θεματα να τα αναγουμε σε πολιτικο θεμα..ηταν ωραια εμπειρια και μονο η συμμετοχη αξιζει τον κοπο..μια τελευταια ευκαιρια μονο του χρονου θα μασ δοθει και ποτε ξανα....ειναι καλο να ακουγεται ενα ευρυ φασμα αποψεων η εκθεσεων στη βουλη των εφηβων...βεβεαια και εμενα με ενοχλησε πωσ υπηρχε περιθωριο 150 λεξεων γιατι δεν μπορουσα να αναπτυξω την κριση μου,,ηταν σαν σε πιεζει ενας αποπραγματοποιημενος υπολογιστης.υστερογραφο:οποιος περασει θα γνωρισει και τα λαμογια-βουλευτες!!!!!!συμφωνειτε????χαχαχαχαχαχαχαχχαχαα Click για ανάπτυξη... Ναι!!! Οντως δυστυχώς-ευτυχώς θα τους δει και από κοντά!!! Πάντως όσον αφορά το περιθώριο χρόνου ήταν ελάχιστο..Σε 50 λέξεις να γράψεις γιατί θες να συμμετάσχεισ και σε σε 150 να αναπτύξεις ένα θέμα...Και σε υπολογιστή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gata_eisai Εκκολαπτόμενο μέλος Η gata_eisai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 153 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 11:58 Η gata_eisai: #13 23-04-10 11:58 kai αρχιζεισ με κεφαλαια,να βαζεισ τονουσ,τελειεσ ασε ασε!αχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Diana Fire Νεοφερμένο μέλος Η Τίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 12:14 Η Diana Fire: #14 23-04-10 12:14 Ασε ένας από εμάς ήθελε πολύ να συμμετέχει και τελικά δεν συμμετείχε γι αυτό το λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gata_eisai Εκκολαπτόμενο μέλος Η gata_eisai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 153 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 12:36 Η gata_eisai: #15 23-04-10 12:36 σοβαρα???εγω κατι τετοια δν θα το ρισκαρα γι αυτον τον λογο...!!!δν ξερω μου φαινεται καπωσ αφυσικο..μηπωσ αυτο ηταν προσχημα για τν συγκεκριμενο???πεταει ενα τοσο ομορφο πραγμα στ σκουπιδια και δεν αφηνει τον εαυτο του να αναδειξει το ταλεντο του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Diana Fire Νεοφερμένο μέλος Η Τίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 12:46 Η Diana Fire: #16 23-04-10 12:46 Αρχική Δημοσίευση από gata_eisai: σοβαρα???εγω κατι τετοια δν θα το ρισκαρα γι αυτον τον λογο...!!!δν ξερω μου φαινεται καπωσ αφυσικο..μηπωσ αυτο ηταν προσχημα για τν συγκεκριμενο???πεταει ενα τοσο ομορφο πραγμα στ σκουπιδια και δεν αφηνει τον εαυτο του να αναδειξει το ταλεντο του!!! Click για ανάπτυξη... μπορεί να ήταν και πρόσχημα...δεν ξέρω γιατί αυτός είναι και ψιλο-στον κόσμο του..οπότε μπορεί να το είπε και για πλάκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evangeline Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 14:36 Η evangeline: #17 23-04-10 14:36 και εγώ έγραψα μια εκθεσούλα, αν και κάποιος στο chat μου είχε πει ότι είναι μούφα η υπόθεση... έγραψα για την αξιολόγηση των καθηγητών... Βέβαια δεν ήξερα για ποιον λόγο ήθελα να πάω στη Βουλή και έγραψα απίστευτες κοινοτοπιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 14:55 Ο kostas (agia): #18 23-04-10 14:55 Κανονικα δεν θα επρεπε να υπηρχε περιορισμος στην εκφραση....Ας εγραφε ο καθενας οσο ηθελε!! Τι 150 κ 200 λεξεις??? Οτι να ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gns Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιβαδειά (Βοιωτία). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 14:59 Ο gns έγραψε: #19 23-04-10 14:59 Εγώ πιστεύω ότι είναι καλύτερα φέτος που είχαμε όριο 50 και 150 λέξεων.Το λόγο για τον οποίο έγινε αυτό,ο αρμόδιος καθηγητής μας το εξήγησε ως εξής:<<Σου γράφω πολλά,γιατί δεν είχα χρόνο να σου γράψω λίγα>>. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 21:54 Ο Dias έγραψε: #20 23-04-10 21:54 Αρχική Δημοσίευση από prion: Eμ,έχεις κάποιες αποδείξεις;Εγώ πέρσυ είχα εκλεγεί χωρίς κανέναν μέσον,όπως και άλλα παιδιά με τα οποία γνωριστήκαμε εκεί,και επικοινωνούμε ακόμα.ΟΚ,δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω εάν και οι 300 έχουν περάσει με το σταυρό στο χερι,αλλά είναι πολύ άδικο να γενικεύεις και να με προσβάλεις ουσιαστικά,γιατί εγώ στη ζωή μου ποτέ θα διεκδικούσα κάτι με τέτοιον τρόπο. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα δεν μπορώ να ξέρω ποσοστά. Όμως όταν έχω 2-3 καρατσεκαρισμένα παραδείγματα και ζω στη χώρα της κομπίνας δεν είναι λογικό να έχω σοβαρές αμφιβολίες για τη διαδικασία εκλογής που γίνεται? Κακώς το πήρες προσωπικά. Δεν είχα σκοπό να προσβάλω ούτε εσένα ούτε κανέναν άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη 1 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gata_eisai: εγω εγραψα για την παγκοσμιοποιηση και πηρα ωσ δευτερο θεμα και τριτο θεμα εγκληματικοτητα-βια και κοινωνικη ανισοτητα αντιστοιχα..φυσικα τα θεματα να τα αναγουμε σε πολιτικο θεμα..ηταν ωραια εμπειρια και μονο η συμμετοχη αξιζει τον κοπο..μια τελευταια ευκαιρια μονο του χρονου θα μασ δοθει και ποτε ξανα....ειναι καλο να ακουγεται ενα ευρυ φασμα αποψεων η εκθεσεων στη βουλη των εφηβων...βεβεαια και εμενα με ενοχλησε πωσ υπηρχε περιθωριο 150 λεξεων γιατι δεν μπορουσα να αναπτυξω την κριση μου,,ηταν σαν σε πιεζει ενας αποπραγματοποιημενος υπολογιστης.υστερογραφο:οποιος περασει θα γνωρισει και τα λαμογια-βουλευτες!!!!!!συμφωνειτε????χαχαχαχαχαχαχαχχαχαα Click για ανάπτυξη... Ναι!!! Οντως δυστυχώς-ευτυχώς θα τους δει και από κοντά!!! Πάντως όσον αφορά το περιθώριο χρόνου ήταν ελάχιστο..Σε 50 λέξεις να γράψεις γιατί θες να συμμετάσχεισ και σε σε 150 να αναπτύξεις ένα θέμα...Και σε υπολογιστή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gata_eisai Εκκολαπτόμενο μέλος Η gata_eisai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 153 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 11:58 Η gata_eisai: #13 23-04-10 11:58 kai αρχιζεισ με κεφαλαια,να βαζεισ τονουσ,τελειεσ ασε ασε!αχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Diana Fire Νεοφερμένο μέλος Η Τίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 12:14 Η Diana Fire: #14 23-04-10 12:14 Ασε ένας από εμάς ήθελε πολύ να συμμετέχει και τελικά δεν συμμετείχε γι αυτό το λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gata_eisai Εκκολαπτόμενο μέλος Η gata_eisai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 153 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 12:36 Η gata_eisai: #15 23-04-10 12:36 σοβαρα???εγω κατι τετοια δν θα το ρισκαρα γι αυτον τον λογο...!!!δν ξερω μου φαινεται καπωσ αφυσικο..μηπωσ αυτο ηταν προσχημα για τν συγκεκριμενο???πεταει ενα τοσο ομορφο πραγμα στ σκουπιδια και δεν αφηνει τον εαυτο του να αναδειξει το ταλεντο του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Diana Fire Νεοφερμένο μέλος Η Τίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 12:46 Η Diana Fire: #16 23-04-10 12:46 Αρχική Δημοσίευση από gata_eisai: σοβαρα???εγω κατι τετοια δν θα το ρισκαρα γι αυτον τον λογο...!!!δν ξερω μου φαινεται καπωσ αφυσικο..μηπωσ αυτο ηταν προσχημα για τν συγκεκριμενο???πεταει ενα τοσο ομορφο πραγμα στ σκουπιδια και δεν αφηνει τον εαυτο του να αναδειξει το ταλεντο του!!! Click για ανάπτυξη... μπορεί να ήταν και πρόσχημα...δεν ξέρω γιατί αυτός είναι και ψιλο-στον κόσμο του..οπότε μπορεί να το είπε και για πλάκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evangeline Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 14:36 Η evangeline: #17 23-04-10 14:36 και εγώ έγραψα μια εκθεσούλα, αν και κάποιος στο chat μου είχε πει ότι είναι μούφα η υπόθεση... έγραψα για την αξιολόγηση των καθηγητών... Βέβαια δεν ήξερα για ποιον λόγο ήθελα να πάω στη Βουλή και έγραψα απίστευτες κοινοτοπιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 14:55 Ο kostas (agia): #18 23-04-10 14:55 Κανονικα δεν θα επρεπε να υπηρχε περιορισμος στην εκφραση....Ας εγραφε ο καθενας οσο ηθελε!! Τι 150 κ 200 λεξεις??? Οτι να ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gns Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιβαδειά (Βοιωτία). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 14:59 Ο gns έγραψε: #19 23-04-10 14:59 Εγώ πιστεύω ότι είναι καλύτερα φέτος που είχαμε όριο 50 και 150 λέξεων.Το λόγο για τον οποίο έγινε αυτό,ο αρμόδιος καθηγητής μας το εξήγησε ως εξής:<<Σου γράφω πολλά,γιατί δεν είχα χρόνο να σου γράψω λίγα>>. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 21:54 Ο Dias έγραψε: #20 23-04-10 21:54 Αρχική Δημοσίευση από prion: Eμ,έχεις κάποιες αποδείξεις;Εγώ πέρσυ είχα εκλεγεί χωρίς κανέναν μέσον,όπως και άλλα παιδιά με τα οποία γνωριστήκαμε εκεί,και επικοινωνούμε ακόμα.ΟΚ,δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω εάν και οι 300 έχουν περάσει με το σταυρό στο χερι,αλλά είναι πολύ άδικο να γενικεύεις και να με προσβάλεις ουσιαστικά,γιατί εγώ στη ζωή μου ποτέ θα διεκδικούσα κάτι με τέτοιον τρόπο. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα δεν μπορώ να ξέρω ποσοστά. Όμως όταν έχω 2-3 καρατσεκαρισμένα παραδείγματα και ζω στη χώρα της κομπίνας δεν είναι λογικό να έχω σοβαρές αμφιβολίες για τη διαδικασία εκλογής που γίνεται? Κακώς το πήρες προσωπικά. Δεν είχα σκοπό να προσβάλω ούτε εσένα ούτε κανέναν άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη 1 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
kai αρχιζεισ με κεφαλαια,να βαζεισ τονουσ,τελειεσ ασε ασε!αχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Diana Fire Νεοφερμένο μέλος Η Τίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 12:14 Η Diana Fire: #14 23-04-10 12:14 Ασε ένας από εμάς ήθελε πολύ να συμμετέχει και τελικά δεν συμμετείχε γι αυτό το λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gata_eisai Εκκολαπτόμενο μέλος Η gata_eisai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 153 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 12:36 Η gata_eisai: #15 23-04-10 12:36 σοβαρα???εγω κατι τετοια δν θα το ρισκαρα γι αυτον τον λογο...!!!δν ξερω μου φαινεται καπωσ αφυσικο..μηπωσ αυτο ηταν προσχημα για τν συγκεκριμενο???πεταει ενα τοσο ομορφο πραγμα στ σκουπιδια και δεν αφηνει τον εαυτο του να αναδειξει το ταλεντο του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Diana Fire Νεοφερμένο μέλος Η Τίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 12:46 Η Diana Fire: #16 23-04-10 12:46 Αρχική Δημοσίευση από gata_eisai: σοβαρα???εγω κατι τετοια δν θα το ρισκαρα γι αυτον τον λογο...!!!δν ξερω μου φαινεται καπωσ αφυσικο..μηπωσ αυτο ηταν προσχημα για τν συγκεκριμενο???πεταει ενα τοσο ομορφο πραγμα στ σκουπιδια και δεν αφηνει τον εαυτο του να αναδειξει το ταλεντο του!!! Click για ανάπτυξη... μπορεί να ήταν και πρόσχημα...δεν ξέρω γιατί αυτός είναι και ψιλο-στον κόσμο του..οπότε μπορεί να το είπε και για πλάκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evangeline Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 14:36 Η evangeline: #17 23-04-10 14:36 και εγώ έγραψα μια εκθεσούλα, αν και κάποιος στο chat μου είχε πει ότι είναι μούφα η υπόθεση... έγραψα για την αξιολόγηση των καθηγητών... Βέβαια δεν ήξερα για ποιον λόγο ήθελα να πάω στη Βουλή και έγραψα απίστευτες κοινοτοπιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 14:55 Ο kostas (agia): #18 23-04-10 14:55 Κανονικα δεν θα επρεπε να υπηρχε περιορισμος στην εκφραση....Ας εγραφε ο καθενας οσο ηθελε!! Τι 150 κ 200 λεξεις??? Οτι να ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gns Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιβαδειά (Βοιωτία). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 14:59 Ο gns έγραψε: #19 23-04-10 14:59 Εγώ πιστεύω ότι είναι καλύτερα φέτος που είχαμε όριο 50 και 150 λέξεων.Το λόγο για τον οποίο έγινε αυτό,ο αρμόδιος καθηγητής μας το εξήγησε ως εξής:<<Σου γράφω πολλά,γιατί δεν είχα χρόνο να σου γράψω λίγα>>. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 21:54 Ο Dias έγραψε: #20 23-04-10 21:54 Αρχική Δημοσίευση από prion: Eμ,έχεις κάποιες αποδείξεις;Εγώ πέρσυ είχα εκλεγεί χωρίς κανέναν μέσον,όπως και άλλα παιδιά με τα οποία γνωριστήκαμε εκεί,και επικοινωνούμε ακόμα.ΟΚ,δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω εάν και οι 300 έχουν περάσει με το σταυρό στο χερι,αλλά είναι πολύ άδικο να γενικεύεις και να με προσβάλεις ουσιαστικά,γιατί εγώ στη ζωή μου ποτέ θα διεκδικούσα κάτι με τέτοιον τρόπο. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα δεν μπορώ να ξέρω ποσοστά. Όμως όταν έχω 2-3 καρατσεκαρισμένα παραδείγματα και ζω στη χώρα της κομπίνας δεν είναι λογικό να έχω σοβαρές αμφιβολίες για τη διαδικασία εκλογής που γίνεται? Κακώς το πήρες προσωπικά. Δεν είχα σκοπό να προσβάλω ούτε εσένα ούτε κανέναν άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη 1 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ασε ένας από εμάς ήθελε πολύ να συμμετέχει και τελικά δεν συμμετείχε γι αυτό το λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gata_eisai Εκκολαπτόμενο μέλος Η gata_eisai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 153 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 12:36 Η gata_eisai: #15 23-04-10 12:36 σοβαρα???εγω κατι τετοια δν θα το ρισκαρα γι αυτον τον λογο...!!!δν ξερω μου φαινεται καπωσ αφυσικο..μηπωσ αυτο ηταν προσχημα για τν συγκεκριμενο???πεταει ενα τοσο ομορφο πραγμα στ σκουπιδια και δεν αφηνει τον εαυτο του να αναδειξει το ταλεντο του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Diana Fire Νεοφερμένο μέλος Η Τίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 12:46 Η Diana Fire: #16 23-04-10 12:46 Αρχική Δημοσίευση από gata_eisai: σοβαρα???εγω κατι τετοια δν θα το ρισκαρα γι αυτον τον λογο...!!!δν ξερω μου φαινεται καπωσ αφυσικο..μηπωσ αυτο ηταν προσχημα για τν συγκεκριμενο???πεταει ενα τοσο ομορφο πραγμα στ σκουπιδια και δεν αφηνει τον εαυτο του να αναδειξει το ταλεντο του!!! Click για ανάπτυξη... μπορεί να ήταν και πρόσχημα...δεν ξέρω γιατί αυτός είναι και ψιλο-στον κόσμο του..οπότε μπορεί να το είπε και για πλάκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evangeline Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 14:36 Η evangeline: #17 23-04-10 14:36 και εγώ έγραψα μια εκθεσούλα, αν και κάποιος στο chat μου είχε πει ότι είναι μούφα η υπόθεση... έγραψα για την αξιολόγηση των καθηγητών... Βέβαια δεν ήξερα για ποιον λόγο ήθελα να πάω στη Βουλή και έγραψα απίστευτες κοινοτοπιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 14:55 Ο kostas (agia): #18 23-04-10 14:55 Κανονικα δεν θα επρεπε να υπηρχε περιορισμος στην εκφραση....Ας εγραφε ο καθενας οσο ηθελε!! Τι 150 κ 200 λεξεις??? Οτι να ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gns Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιβαδειά (Βοιωτία). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 14:59 Ο gns έγραψε: #19 23-04-10 14:59 Εγώ πιστεύω ότι είναι καλύτερα φέτος που είχαμε όριο 50 και 150 λέξεων.Το λόγο για τον οποίο έγινε αυτό,ο αρμόδιος καθηγητής μας το εξήγησε ως εξής:<<Σου γράφω πολλά,γιατί δεν είχα χρόνο να σου γράψω λίγα>>. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 21:54 Ο Dias έγραψε: #20 23-04-10 21:54 Αρχική Δημοσίευση από prion: Eμ,έχεις κάποιες αποδείξεις;Εγώ πέρσυ είχα εκλεγεί χωρίς κανέναν μέσον,όπως και άλλα παιδιά με τα οποία γνωριστήκαμε εκεί,και επικοινωνούμε ακόμα.ΟΚ,δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω εάν και οι 300 έχουν περάσει με το σταυρό στο χερι,αλλά είναι πολύ άδικο να γενικεύεις και να με προσβάλεις ουσιαστικά,γιατί εγώ στη ζωή μου ποτέ θα διεκδικούσα κάτι με τέτοιον τρόπο. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα δεν μπορώ να ξέρω ποσοστά. Όμως όταν έχω 2-3 καρατσεκαρισμένα παραδείγματα και ζω στη χώρα της κομπίνας δεν είναι λογικό να έχω σοβαρές αμφιβολίες για τη διαδικασία εκλογής που γίνεται? Κακώς το πήρες προσωπικά. Δεν είχα σκοπό να προσβάλω ούτε εσένα ούτε κανέναν άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη 1 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
σοβαρα???εγω κατι τετοια δν θα το ρισκαρα γι αυτον τον λογο...!!!δν ξερω μου φαινεται καπωσ αφυσικο..μηπωσ αυτο ηταν προσχημα για τν συγκεκριμενο???πεταει ενα τοσο ομορφο πραγμα στ σκουπιδια και δεν αφηνει τον εαυτο του να αναδειξει το ταλεντο του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Diana Fire Νεοφερμένο μέλος Η Τίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 12:46 Η Diana Fire: #16 23-04-10 12:46 Αρχική Δημοσίευση από gata_eisai: σοβαρα???εγω κατι τετοια δν θα το ρισκαρα γι αυτον τον λογο...!!!δν ξερω μου φαινεται καπωσ αφυσικο..μηπωσ αυτο ηταν προσχημα για τν συγκεκριμενο???πεταει ενα τοσο ομορφο πραγμα στ σκουπιδια και δεν αφηνει τον εαυτο του να αναδειξει το ταλεντο του!!! Click για ανάπτυξη... μπορεί να ήταν και πρόσχημα...δεν ξέρω γιατί αυτός είναι και ψιλο-στον κόσμο του..οπότε μπορεί να το είπε και για πλάκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evangeline Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 14:36 Η evangeline: #17 23-04-10 14:36 και εγώ έγραψα μια εκθεσούλα, αν και κάποιος στο chat μου είχε πει ότι είναι μούφα η υπόθεση... έγραψα για την αξιολόγηση των καθηγητών... Βέβαια δεν ήξερα για ποιον λόγο ήθελα να πάω στη Βουλή και έγραψα απίστευτες κοινοτοπιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 14:55 Ο kostas (agia): #18 23-04-10 14:55 Κανονικα δεν θα επρεπε να υπηρχε περιορισμος στην εκφραση....Ας εγραφε ο καθενας οσο ηθελε!! Τι 150 κ 200 λεξεις??? Οτι να ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gns Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιβαδειά (Βοιωτία). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 14:59 Ο gns έγραψε: #19 23-04-10 14:59 Εγώ πιστεύω ότι είναι καλύτερα φέτος που είχαμε όριο 50 και 150 λέξεων.Το λόγο για τον οποίο έγινε αυτό,ο αρμόδιος καθηγητής μας το εξήγησε ως εξής:<<Σου γράφω πολλά,γιατί δεν είχα χρόνο να σου γράψω λίγα>>. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 21:54 Ο Dias έγραψε: #20 23-04-10 21:54 Αρχική Δημοσίευση από prion: Eμ,έχεις κάποιες αποδείξεις;Εγώ πέρσυ είχα εκλεγεί χωρίς κανέναν μέσον,όπως και άλλα παιδιά με τα οποία γνωριστήκαμε εκεί,και επικοινωνούμε ακόμα.ΟΚ,δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω εάν και οι 300 έχουν περάσει με το σταυρό στο χερι,αλλά είναι πολύ άδικο να γενικεύεις και να με προσβάλεις ουσιαστικά,γιατί εγώ στη ζωή μου ποτέ θα διεκδικούσα κάτι με τέτοιον τρόπο. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα δεν μπορώ να ξέρω ποσοστά. Όμως όταν έχω 2-3 καρατσεκαρισμένα παραδείγματα και ζω στη χώρα της κομπίνας δεν είναι λογικό να έχω σοβαρές αμφιβολίες για τη διαδικασία εκλογής που γίνεται? Κακώς το πήρες προσωπικά. Δεν είχα σκοπό να προσβάλω ούτε εσένα ούτε κανέναν άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη 1 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από gata_eisai: σοβαρα???εγω κατι τετοια δν θα το ρισκαρα γι αυτον τον λογο...!!!δν ξερω μου φαινεται καπωσ αφυσικο..μηπωσ αυτο ηταν προσχημα για τν συγκεκριμενο???πεταει ενα τοσο ομορφο πραγμα στ σκουπιδια και δεν αφηνει τον εαυτο του να αναδειξει το ταλεντο του!!! Click για ανάπτυξη... μπορεί να ήταν και πρόσχημα...δεν ξέρω γιατί αυτός είναι και ψιλο-στον κόσμο του..οπότε μπορεί να το είπε και για πλάκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evangeline Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 14:36 Η evangeline: #17 23-04-10 14:36 και εγώ έγραψα μια εκθεσούλα, αν και κάποιος στο chat μου είχε πει ότι είναι μούφα η υπόθεση... έγραψα για την αξιολόγηση των καθηγητών... Βέβαια δεν ήξερα για ποιον λόγο ήθελα να πάω στη Βουλή και έγραψα απίστευτες κοινοτοπιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 14:55 Ο kostas (agia): #18 23-04-10 14:55 Κανονικα δεν θα επρεπε να υπηρχε περιορισμος στην εκφραση....Ας εγραφε ο καθενας οσο ηθελε!! Τι 150 κ 200 λεξεις??? Οτι να ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gns Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιβαδειά (Βοιωτία). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 14:59 Ο gns έγραψε: #19 23-04-10 14:59 Εγώ πιστεύω ότι είναι καλύτερα φέτος που είχαμε όριο 50 και 150 λέξεων.Το λόγο για τον οποίο έγινε αυτό,ο αρμόδιος καθηγητής μας το εξήγησε ως εξής:<<Σου γράφω πολλά,γιατί δεν είχα χρόνο να σου γράψω λίγα>>. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 21:54 Ο Dias έγραψε: #20 23-04-10 21:54 Αρχική Δημοσίευση από prion: Eμ,έχεις κάποιες αποδείξεις;Εγώ πέρσυ είχα εκλεγεί χωρίς κανέναν μέσον,όπως και άλλα παιδιά με τα οποία γνωριστήκαμε εκεί,και επικοινωνούμε ακόμα.ΟΚ,δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω εάν και οι 300 έχουν περάσει με το σταυρό στο χερι,αλλά είναι πολύ άδικο να γενικεύεις και να με προσβάλεις ουσιαστικά,γιατί εγώ στη ζωή μου ποτέ θα διεκδικούσα κάτι με τέτοιον τρόπο. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα δεν μπορώ να ξέρω ποσοστά. Όμως όταν έχω 2-3 καρατσεκαρισμένα παραδείγματα και ζω στη χώρα της κομπίνας δεν είναι λογικό να έχω σοβαρές αμφιβολίες για τη διαδικασία εκλογής που γίνεται? Κακώς το πήρες προσωπικά. Δεν είχα σκοπό να προσβάλω ούτε εσένα ούτε κανέναν άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη 1 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
και εγώ έγραψα μια εκθεσούλα, αν και κάποιος στο chat μου είχε πει ότι είναι μούφα η υπόθεση... έγραψα για την αξιολόγηση των καθηγητών... Βέβαια δεν ήξερα για ποιον λόγο ήθελα να πάω στη Βουλή και έγραψα απίστευτες κοινοτοπιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 14:55 Ο kostas (agia): #18 23-04-10 14:55 Κανονικα δεν θα επρεπε να υπηρχε περιορισμος στην εκφραση....Ας εγραφε ο καθενας οσο ηθελε!! Τι 150 κ 200 λεξεις??? Οτι να ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gns Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιβαδειά (Βοιωτία). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 14:59 Ο gns έγραψε: #19 23-04-10 14:59 Εγώ πιστεύω ότι είναι καλύτερα φέτος που είχαμε όριο 50 και 150 λέξεων.Το λόγο για τον οποίο έγινε αυτό,ο αρμόδιος καθηγητής μας το εξήγησε ως εξής:<<Σου γράφω πολλά,γιατί δεν είχα χρόνο να σου γράψω λίγα>>. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 21:54 Ο Dias έγραψε: #20 23-04-10 21:54 Αρχική Δημοσίευση από prion: Eμ,έχεις κάποιες αποδείξεις;Εγώ πέρσυ είχα εκλεγεί χωρίς κανέναν μέσον,όπως και άλλα παιδιά με τα οποία γνωριστήκαμε εκεί,και επικοινωνούμε ακόμα.ΟΚ,δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω εάν και οι 300 έχουν περάσει με το σταυρό στο χερι,αλλά είναι πολύ άδικο να γενικεύεις και να με προσβάλεις ουσιαστικά,γιατί εγώ στη ζωή μου ποτέ θα διεκδικούσα κάτι με τέτοιον τρόπο. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα δεν μπορώ να ξέρω ποσοστά. Όμως όταν έχω 2-3 καρατσεκαρισμένα παραδείγματα και ζω στη χώρα της κομπίνας δεν είναι λογικό να έχω σοβαρές αμφιβολίες για τη διαδικασία εκλογής που γίνεται? Κακώς το πήρες προσωπικά. Δεν είχα σκοπό να προσβάλω ούτε εσένα ούτε κανέναν άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη 1 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κανονικα δεν θα επρεπε να υπηρχε περιορισμος στην εκφραση....Ας εγραφε ο καθενας οσο ηθελε!! Τι 150 κ 200 λεξεις??? Οτι να ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gns Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιβαδειά (Βοιωτία). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 14:59 Ο gns έγραψε: #19 23-04-10 14:59 Εγώ πιστεύω ότι είναι καλύτερα φέτος που είχαμε όριο 50 και 150 λέξεων.Το λόγο για τον οποίο έγινε αυτό,ο αρμόδιος καθηγητής μας το εξήγησε ως εξής:<<Σου γράφω πολλά,γιατί δεν είχα χρόνο να σου γράψω λίγα>>. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 21:54 Ο Dias έγραψε: #20 23-04-10 21:54 Αρχική Δημοσίευση από prion: Eμ,έχεις κάποιες αποδείξεις;Εγώ πέρσυ είχα εκλεγεί χωρίς κανέναν μέσον,όπως και άλλα παιδιά με τα οποία γνωριστήκαμε εκεί,και επικοινωνούμε ακόμα.ΟΚ,δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω εάν και οι 300 έχουν περάσει με το σταυρό στο χερι,αλλά είναι πολύ άδικο να γενικεύεις και να με προσβάλεις ουσιαστικά,γιατί εγώ στη ζωή μου ποτέ θα διεκδικούσα κάτι με τέτοιον τρόπο. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα δεν μπορώ να ξέρω ποσοστά. Όμως όταν έχω 2-3 καρατσεκαρισμένα παραδείγματα και ζω στη χώρα της κομπίνας δεν είναι λογικό να έχω σοβαρές αμφιβολίες για τη διαδικασία εκλογής που γίνεται? Κακώς το πήρες προσωπικά. Δεν είχα σκοπό να προσβάλω ούτε εσένα ούτε κανέναν άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη 1 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Εγώ πιστεύω ότι είναι καλύτερα φέτος που είχαμε όριο 50 και 150 λέξεων.Το λόγο για τον οποίο έγινε αυτό,ο αρμόδιος καθηγητής μας το εξήγησε ως εξής:<<Σου γράφω πολλά,γιατί δεν είχα χρόνο να σου γράψω λίγα>>. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 23 Απριλίου 2010 στις 21:54 Ο Dias έγραψε: #20 23-04-10 21:54 Αρχική Δημοσίευση από prion: Eμ,έχεις κάποιες αποδείξεις;Εγώ πέρσυ είχα εκλεγεί χωρίς κανέναν μέσον,όπως και άλλα παιδιά με τα οποία γνωριστήκαμε εκεί,και επικοινωνούμε ακόμα.ΟΚ,δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω εάν και οι 300 έχουν περάσει με το σταυρό στο χερι,αλλά είναι πολύ άδικο να γενικεύεις και να με προσβάλεις ουσιαστικά,γιατί εγώ στη ζωή μου ποτέ θα διεκδικούσα κάτι με τέτοιον τρόπο. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα δεν μπορώ να ξέρω ποσοστά. Όμως όταν έχω 2-3 καρατσεκαρισμένα παραδείγματα και ζω στη χώρα της κομπίνας δεν είναι λογικό να έχω σοβαρές αμφιβολίες για τη διαδικασία εκλογής που γίνεται? Κακώς το πήρες προσωπικά. Δεν είχα σκοπό να προσβάλω ούτε εσένα ούτε κανέναν άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από prion: Eμ,έχεις κάποιες αποδείξεις;Εγώ πέρσυ είχα εκλεγεί χωρίς κανέναν μέσον,όπως και άλλα παιδιά με τα οποία γνωριστήκαμε εκεί,και επικοινωνούμε ακόμα.ΟΚ,δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω εάν και οι 300 έχουν περάσει με το σταυρό στο χερι,αλλά είναι πολύ άδικο να γενικεύεις και να με προσβάλεις ουσιαστικά,γιατί εγώ στη ζωή μου ποτέ θα διεκδικούσα κάτι με τέτοιον τρόπο. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα δεν μπορώ να ξέρω ποσοστά. Όμως όταν έχω 2-3 καρατσεκαρισμένα παραδείγματα και ζω στη χώρα της κομπίνας δεν είναι λογικό να έχω σοβαρές αμφιβολίες για τη διαδικασία εκλογής που γίνεται? Κακώς το πήρες προσωπικά. Δεν είχα σκοπό να προσβάλω ούτε εσένα ούτε κανέναν άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.