@Vicki
Βασικα, καλητερα να μην δωσει κανεις βαση...! Ξερω οτι ειναι ακυρο απο την μια να πηγενω να γραψω σε εναν τετιων διαγωνισμο, και απο την αλλη να λεω "καλητερα να μην δωσει κανεις βαση", αλλα ετσι το βλεπω...
Μπορει να μην ειναι καλα στοιχια για εναν νεο, αλλα το να εισαι εφηβος, συμφωνα με οσα λενε συνεχος ολοι, ειναι να αντιδρας σε ολα και να διαμωρφωνεις την προσωπικοτιτα σου, και καλος η κακος, εγω βρισκομαι σε μια φαση που ολα μου φταινε, και που δεν ξερω που βρισκομαι, που πατω, πιος ειμαι, τι ειμαι, γιατι τρωω χωρο σε αυτων τον πλανιτη, αν αξιζει να κανω κατι για τα τομαρια αλλων, κλπ, κλπ, κλπ... Γενικα βρισκομαι σε μια φαση αλλαγης, και δεν ξερω και εγω τι πιστευω.... Αυτο που εγραψα, ητανε σαν να γραφω σε ενα ημερολογιο... Η σαν να εγραφα εδω, με δεδομενο οτι με ξερετε και δεν θα παρεξηγισετε τα λεγομενα η τις προθεσεις μου...Και χωρις να με νοιαζει το τι θα πιστεψει ο οπιοσδηποτε ασχετος.
@saltatempo
πρωτο, δευτερο κλπ πιατο, φωτογραφιες με πολιτικους... Ολο και λιγοτερο ελκυστικη ιδεα μου ακουγετε....
Δεν κατλαβα γιατι θεωρεις οτι αξιζει να παω, περα απο 7-8 παιδια και καμια γκομενα (γκομενα βρησκω και εδω και δεν εχω προβλημα χωρου, ασε που εχω κοπελα οποτε ειμαι καλημενος).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.