Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2013 στις 15:36 Η Italian dream...: #41 13-01-13 15:36 Κι εγω αυτό εχω! Γιωργο βασικά λυσάρι είναι όταν το παίρνεις για να λύνεις τις ασκήσεις του βιβλίου επειδη βαριέσαι. Βοηθημα είναι όταν το παίρνεις επειδη τα εξηγεί αναλυτικά, για πρόσθετες ασκήσεις και σημειώσεις. Μην τα μπερδεύεις :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DanaiPsa Νεοφερμένο μέλος Η DanaiPsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2013 στις 12:19 Η DanaiPsa έγραψε: #42 10-11-13 12:19 Μπορείτε να μου χαρακτηρίσετε τον Αχιλλέα στους στίχους 1-51(νομίζω); Αν ναι ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2013 στις 18:10 Η Italian dream...: #43 10-11-13 18:10 Αρχική Δημοσίευση από DanaiPsa: Μπορείτε να μου χαρακτηρίσετε τον Αχιλλέα στους στίχους 1-51(νομίζω); Αν ναι ευχαριστώ πολύ. Click για ανάπτυξη... Δες εδω, θα σε βοηθήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angie15 Arvacon marinoudi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κι εγω αυτό εχω! Γιωργο βασικά λυσάρι είναι όταν το παίρνεις για να λύνεις τις ασκήσεις του βιβλίου επειδη βαριέσαι. Βοηθημα είναι όταν το παίρνεις επειδη τα εξηγεί αναλυτικά, για πρόσθετες ασκήσεις και σημειώσεις. Μην τα μπερδεύεις :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DanaiPsa Νεοφερμένο μέλος Η DanaiPsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2013 στις 12:19 Η DanaiPsa έγραψε: #42 10-11-13 12:19 Μπορείτε να μου χαρακτηρίσετε τον Αχιλλέα στους στίχους 1-51(νομίζω); Αν ναι ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2013 στις 18:10 Η Italian dream...: #43 10-11-13 18:10 Αρχική Δημοσίευση από DanaiPsa: Μπορείτε να μου χαρακτηρίσετε τον Αχιλλέα στους στίχους 1-51(νομίζω); Αν ναι ευχαριστώ πολύ. Click για ανάπτυξη... Δες εδω, θα σε βοηθήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Μπορείτε να μου χαρακτηρίσετε τον Αχιλλέα στους στίχους 1-51(νομίζω); Αν ναι ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2013 στις 18:10 Η Italian dream...: #43 10-11-13 18:10 Αρχική Δημοσίευση από DanaiPsa: Μπορείτε να μου χαρακτηρίσετε τον Αχιλλέα στους στίχους 1-51(νομίζω); Αν ναι ευχαριστώ πολύ. Click για ανάπτυξη... Δες εδω, θα σε βοηθήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από DanaiPsa: Μπορείτε να μου χαρακτηρίσετε τον Αχιλλέα στους στίχους 1-51(νομίζω); Αν ναι ευχαριστώ πολύ. Click για ανάπτυξη... Δες εδω, θα σε βοηθήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.