mikesouth7
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντώνης
Δραστήριο μέλος

E όχι όλες...συνήθως εκεί στις τελευταίες κολλάμε...αλλά σε γενικές γραμμές τα βγάζουμε. Για να καταλάβεις, του Γκατζούλη τις ασκήσεις μας τις δίνει σε σετ των 25-30 ενώ του Μπάρλα σε διπλάσια ποσότητα...
25-30 ασκήσεις άνα μάθημα!!!!;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 018946
Επισκέπτης

Polkiu
Πολύ δραστήριο μέλος

Guest 306711
Επισκέπτης

drosos
Πολύ δραστήριο μέλος

minos_94
Νεοφερμένο μέλος

πολύ καλό βιβλίο με ζόρικα θέματα
kosNtinos
Νεοφερμένο μέλος

Μαθηματικά Κατεύθυνσης: Έχω αγοράσει "ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ Χ. ΜΠΑΡΛΑΣ" και "ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ" καλά έκανα?
Φυσική Κατεύθυνσης: Έχω αγοράσει "Γ. ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ - Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ" καλά έκανα?
Μαθηματικά Γενικής: Έχω αγοράσει "ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ Χ. ΜΠΑΡΛΑΣ" καλά έκανα?
ΑΟΘ: κανένα καλό βοήθημα με πολλές ασκήσεις
ΑΟΔΕ: νομιζω δεν χρειάζεται κάποιο βοήθημα αν χρειάζεται γράψτε το στο σχόλιο σας
Έκθεση: κανένα καλό βοήθημα με πολλούς θεματικούς κύκλους
ΑΝΕΦ: κανένα καλό βοήθημα με πολλές ασκήσεις
Επίσης γράψτε μου και εσείς οι απόφοιτοι τι βοηθήματα είχατε?
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος

panosarkan
Νεοφερμένο μέλος

Demlogic
Πολύ δραστήριο μέλος

Είμαι μαθητής Γ' Λυκείου Τεχνολογικής Κατεύθυνσης (Κύκλος Πληροφορικής και Υπηρεσιών). Τι βοηθήματα είναι καλό να αγοράσω?
Μαθηματικά Κατεύθυνσης: Έχω αγοράσει "ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ Χ. ΜΠΑΡΛΑΣ" και "ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ" καλά έκανα?
Φυσική Κατεύθυνσης: Έχω αγοράσει "Γ. ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ - Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ" καλά έκανα?
Μαθηματικά Γενικής: Έχω αγοράσει "ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ Χ. ΜΠΑΡΛΑΣ" καλά έκανα?
ΑΟΘ: κανένα καλό βοήθημα με πολλές ασκήσεις
ΑΟΔΕ: νομιζω δεν χρειάζεται κάποιο βοήθημα αν χρειάζεται γράψτε το στο σχόλιο σας
Έκθεση: κανένα καλό βοήθημα με πολλούς θεματικούς κύκλους
ΑΝΕΦ: κανένα καλό βοήθημα με πολλές ασκήσεις
Επίσης γράψτε μου και εσείς οι απόφοιτοι τι βοηθήματα είχατε?
Καλά εκανες. Για παπαδάκη αν και δεν τον έχω δει εχω ακούσει καλα λόγια. Φυσική ΜΑΘ ΠΑΝΑΓΙΩΤ ειναι top και ο μπάρλας είναι οχι μονο πολυ καλο βιβλίο αλλα και ευχάριστο
Έκθεση να σου πω την αλήθεια Πήρα την πολυακουσμένη λόγου σπουδή και δε μου άρεσε.
ΑΝΕΦ: Τσιωτάκης ή Λαζαρίνης. Ο καθηγητής μου εμενα μου πρότεινε λαζαρίνη (Ενώ είχα τον πρώτο τόμο του Τσιωτάκη). Το καλό στον λαζαρίνη είναι οτι είναι ενας τόμος.
ΑΟΔΕ δε χρειάζεσαι σίγουρα. ΑΟΘ αναλογα, αμα πας φροντιστηριο νομιζω θα σε υπερκαλύψει
papas
Διάσημο μέλος

Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος

papas
Διάσημο μέλος

Δηλαδη πιστευεις πως ενα παιδι δεν μπορει απο μονο του να ανταπεξελθει???
Με Μπάρλα,όχι (εκτός αν έχει γαμάτους καθηγητές σε φροντ ή σχολείο,οπότε θα έχει δουλέψει σε δύσκολες ασκήσεις και δεν θα φρικάρει όταν δεί τις ασκήσεις του Μπάρλα).Αν πάρει,πχ Στεργίου,μπορεί άνετα.
Γιατί : 1) Ο στεργίου δίνει καλύτερα την θεωρία και προτεινόμενες ασκήσεις ,2) Ο Μπάρλας δίνει πολλές ασκήσεις,χωρίς να διαχωρίζει τις εύκολες από τις δύσκολες , 3) Οι μεθοδολογίες του Στεργίου,σε μερικά κεφάλαια,είναι πιο κατανοήτες,σε σχέση με του Μπάρλα,που σου πετάει ένα κουτάκι και αυτό.
Επίσης,στη δικία μου περίπτωση : στο σχολείο,είχα καθηγητή ο οποιος μας έδινε δικές του ασκήσεις,αλλά και 2-3 από Μπάρλα.Στο φροντιστήριο,ο καθηγητής έπαιρνε από διάφορα βοηθήματα ασκήσεις (πχ Μπάρλα,Στεργίου,Παπαδάκη),αλλά μας έδινε καλύτερες μεθοδολογίες σε σχέση με του σχολείου.Οπότε : έχοντας λύσει διάφορες ασκήσεις και έχοντας μάθει καλά τις μεθοδολογίες,είχα πιάσει και είχα λύσει από τον Μπάρλα τα επαναληπτικά θέματα,αλλά έριξα και μια ματιά στη Θεωρία του,για να είμαι οκ.
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος

Εχει καλυτερη μεθοδολογια?
Και τελος εχει αναλυτικα τις λυσεις των ασκησεων?
stathisdim
Νεοφερμένο μέλος

ειναι δυο τευχη και στο τελος εχει συμβουλες για το πως να λυσεις τις ασκησειςΣτεργιου ποσα τευχη είναι?
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος

Στεργιου ποσα τευχη είναι?
αν σε ενδιαφερει να εχει αναλυτικα λυσεις παντως (οπως ο μαθουδακης στη φυσικη) ΜΗΝ παρεις Μπαρλα.Οι απαντησεις του ειναι τοσο fail που για αρκετες ασκησεις δεν εχει καν καποια υποτυπώδη υποδειξη για να δεις αν την εχεις σωστα.Κατα τα αλλα απο ασκησεις γαματος ειναι
thanosnt
Εκκολαπτόμενο μέλος

drosos
Πολύ δραστήριο μέλος

Παιδια παιζει κανα πινακακι που να περιεχει τις παραγουσες κυριως συναρτησιακων σχεσεων;; Δηλαδη κατι σαν μεθοδολογια οπως:
f(x)+f'(x)=0 πολ/ζουμε με e^x

Παιδια παιζει κανα πινακακι που να περιεχει τις παραγουσες κυριως συναρτησιακων σχεσεων;; Δηλαδη κατι σαν μεθοδολογια οπως:
f(x)+f'(x)=0 πολ/ζουμε με e^x
Ολόκληρη φωτοτυπία με 14 περιπτώσεις σε τιμή ευκαιρίας. Μονάχα 10 ευρώ.

JK,μόλις βρω χρόνο θα ανεβάσω. =)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- trifasikodiavasma
- hristosdab
- vade
- agg1
- ma dam
- Dion G.
- Myrtw4567
- Panatha mono
- Basiliki.kiki
- Startx0
- Ilovemycats27
- Vasilaras
- Than003
- spring day
- Maynard
- BillyTheKid
- rempelos42
- Apocalypse
- Kitana
- Magigi
- kost28
- spinalgr1990
- Ameliak
- το κοριτσι του μαη
- Sherlockina
- Nefeloula
- Unboxholics
- oups
- Pharmacist01
- JST
- GeorgePap2003
- Johanna Mark
- sophiaa
- ioanna06
- nickd6776
- augustine
- angies
- endosporia
- margik
- Joji
- ggl
- Νομάρχης
- SlimShady
- ΘανάσοςG4
- aladdin
- λολα45
- AlexK9
- El_
- _Aggelos123
- Κώστας 7708
- fujiko
- chochoru
- cel123
- xristina11
- Alexandros973
- Keeell
- eukleidhs1821
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.