antonio2761994
Εκκολαπτόμενο μέλος
ας πούμε στο φωσφοδιεστερικό δεσμό το βιβλίο τα λεει μπερδεμένα. έχοντας αντιγράψει ακριβώς ότι λεει το βιβλίο ο καθηγητής μου μου είπε ότι ήμουν ελλιπής...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Superhuman
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kosmas13green
Νεοφερμένος
υ.σ. πέρυσι είχα για την άλγεβρα στεργίου-νάκη, μαθ. κατευθ. τζουβάρα-τζιρώνη, και φυσικη γεν. και κατευθ. μαθιουδάκη-παναγιωτακόπουλο.
υ.σ.2 επίσης θεωρώ λογικό οι τελευταίες εκδόσεις των βοηθημάτων αυτών να είναι οι πιο ολοκληρωμένες, ωστόσο αν υπάρχει προηγούμενη έκδοση καλύτερη από τις τελευταίες ευπρόσδεκτη
υ.σ.3. συγγνώμη αν κούρασα
Καλό καλοκαίρι σε όλους
catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλό καλοκαίρι και καλή προετοιμασία εύχομαι!
kosmas13green
Νεοφερμένος
Προτείνω: μαθηματικά Στεργίου-Νάκη και Φυσική αδερφοί Σαββάλα. Ωστόσο πιστεύω ότι είναι δύσκολο να δουλέψεις τα βοηθήματα μόνος σου καθώς είναι πολύ πιθανό να "χαθείς" στις άπειρες ασκήσεις (από τις οποίες πολλές ίσως είναι υπερβολικά εύκολες, υπερβολικά δύσκολες ή ανούσιες) και οι υπερβολικές λεπτομέρειες ίσως σε αποπροσανατολίσουν. Γενικά οι συγγραφείς βοηθημάτων συνηθίζουν να βάζουν πολλές σελίδες, ανούσιες λεπτομέρειες ώστε να κάνουν το βιβλίο τους να δείχνει καλό και πλήρες.
Καλό καλοκαίρι και καλή προετοιμασία εύχομαι!
Καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση . Φυσικά και είναι δύσκολο το όλο εγχείρημα αλλά θέληση να υπάρχει και όλα γίνονται Ντάξει δεν υπάρχει το τέλειο βοήθημα με τις σουπερ κατανοητές ασκήσεις, την εξαιρετικά διαμορφωμένη θεωρία και τα σχετικά, απλά ψάχνω για κάτι το οποίο να βρίσκεται στην μέση, ένα που να πλησιάζει σε αυτόν το στόχο(δύσκολο ίσως και άστοχο μιας και σε γενικές γραμμές μπορεί κάποιο να υστέρει στον τομέα που υπερτερεί το άλλο και αντίστροφα)
Καλώς σας βρήκα παιδιά Λοιπόν θέλω να μου προτείνετε βοηθήματα για μαθ. κατευθ., μαθ. γεν., φυσ. κατευθ. για γ΄'λυκείου(τεχνολογική κατεύθυνση)! ......
Μαθηματικά κατ για θεωρία θα έλεγα τον Παπαδάκη [ για ασκήσεις δεν το αντέχω,γιατί έχει 100 γελοίες για κατανόηση και μου σπάει τα νεύρα. ] και μετά για ασκήσεις Μπάρλα / Στεργίου - Νάκη.
Φυσική κατεύθυνσης Μαθιουδάκη - Παναγιωτακόπουλο.
Καλή αρχή! =]
catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος
Μαθηματικά κατ για θεωρία θα έλεγα τον Παπαδάκη [ για ασκήσεις δεν το αντέχω,γιατί έχει 100 γελοίες για κατανόηση και μου σπάει τα νεύρα. ] και μετά για ασκήσεις Μπάρλα / Στεργίου - Νάκη.
Καλή αρχή! =]
Αυτό είναι αλήθεια!
Αλλά ούτε και οι δύσκολές του είναι τόσο απαιτητικές όσο των Στεργίου-Νάκη.
Από την άλλη, η θεωρία του είναι πολύ αναλυτική
red span
Δραστήριο μέλος
Καλή αρχή! =]
100% συμφωνος,αλλα αν δεν πας φροντηστηριο του μαθιουδακη αστο,παρε σινος γκιωκας εκδ Ελληνικα γραμματα
και Κατσικας Ελληνοεκδοτικη(ενα μπλε ειναι το καινουργιο)
jjoohhnn
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
jjoohhnn
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γύρνα μία δύο σελίδες πριν, έχουν αναφερθεί μερικά βιβλία.Για Βιολογια κατευθυνση τι εχετε να μου προτεινετε;;;
red span
Δραστήριο μέλος
jjoohhnn
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι επειδή είδα και τις παλαιότερες εκδόσεις για αυτό ρωτάω. Και κάτι ακόμα, από δυσκολία και πληρότητα θεμάτων πώς σου φάνηκε?Του κατσικα ειναι 1 τευχος και ειναι μπλε απεξω.Το λεω γιατι κυκλοφορουν καποια παλιοτερα του.
red span
Δραστήριο μέλος
Γιατί όχι Μαθιουδάκη;100% συμφωνος,αλλα αν δεν πας φροντηστηριο του μαθιουδακη αστο,παρε σινος γκιωκας εκδ Ελληνικα γραμματα
και Κατσικας Ελληνοεκδοτικη(ενα μπλε ειναι το καινουργιο)
Τον Γκιώκα τον έχω φυσική γενικής και έχω μείνει ευχαριστημένη,τώρα για κατεύθυνση δεν ξέρω.
red span
Δραστήριο μέλος
Αν δεν πας φροντηστηριο του μαθιουδακη δεν λεει, γιατι εχει προτοτυπες ασκησεις και στο τελος οι απαντησεις του δεν ειναι πληρεις.Αν πηγενεις καπου 100000000% στο προτεινω,γιατι κρυβει πολυ ζουμη πισω του.Γιατί όχι Μαθιουδάκη;
Τον Γκιώκα τον έχω φυσική γενικής και έχω μείνει ευχαριστημένη,τώρα για κατεύθυνση δεν ξέρω.
Το παιδι που απαντησα το μηνυμα ελεγε οτι δεν παει φροντηστηριο,θελει να διαβασει μονος του αρα του Γκιωκα πιο καλα
Φιλικα
Χ.
Αν δεν πας φροντηστηριο του μαθιουδακη δεν λεει, γιατι εχει προτοτυπες ασκησεις και στο τελος οι απαντησεις του δεν ειναι πληρεις.Αν πηγενεις καπου 100000000% στο προτεινω,γιατι κρυβει πολυ ζουμη πισω του.
Το παιδι που απαντησα το μηνυμα ελεγε οτι δεν παει φροντηστηριο,θελει να διαβασει μονος του αρα του Γκιωκα πιο καλα
Φιλικα
Χ.
Α οκέ,απλά έχω μαθιουδάκη και σκεφτόμουν αν είναι καλύτεροι αυτοί που προανέφερες να δουλέψω και από εκεί. [κάνω με καθηγητή]
Ευχαριστώ. =]
betoto.1220
Νεοφερμένος
jjoohhnn
Εκκολαπτόμενο μέλος
marioanna
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ma dam
- Dion G.
- Myrtw4567
- Panatha mono
- Basiliki.kiki
- Startx0
- Ilovemycats27
- Vasilaras
- Than003
- spring day
- Maynard
- BillyTheKid
- rempelos42
- Apocalypse
- Kitana
- Magigi
- kost28
- spinalgr1990
- Ameliak
- το κοριτσι του μαη
- Sherlockina
- Nefeloula
- Unboxholics
- oups
- Pharmacist01
- JST
- GeorgePap2003
- Johanna Mark
- sophiaa
- ioanna06
- nickd6776
- augustine
- angies
- endosporia
- margik
- Joji
- ggl
- Νομάρχης
- SlimShady
- ΘανάσοςG4
- aladdin
- λολα45
- AlexK9
- El_
- _Aggelos123
- Κώστας 7708
- fujiko
- chochoru
- cel123
- xristina11
- Alexandros973
- Keeell
- eukleidhs1821
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.