BLaZy8
Δραστήριο μέλος

Βιολογια Κατευθυνση: Τζαβαρας -Εκδοσεις Σαββαλα
Χημεια Κατ: Σαλτερης - Εκδοσεις Σαββαλα (κορυφη ο ανθρωπος δε το συζητω)
Φυσικη Κατ: Μαθιουδακης - Παναγιωτακοπουλος - Εκδοσεις Σαββαλα
Μαθηματικα Κατ: Παπαδακης - Σαββαλας
εχω επισης και του Μπαρλα για να κανω μονη μου επιπλεον δουλεια περα του Φροντιστηριου
Εκθεση: Ζακυνθινος-Λαμπρακος-Μητρουλιας - Εκδοσεις Κεδρος Εκπαιδευση (καπως ετσι)
Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι:
του Παπαδακη το Βοηθημα πως το βλεπετε; επειδη νομιζω οτι του Στεργιου Νακη ειναι καλυτερο
το ειπα στον καθηγητη μου...και μου λεει οτι Στεργιου Νακη θα κανουμε στην επαναληψη στο τελος
δε θα΄ταν καλυτερο να κανουμε απο την αρχη Στεργιου -Νακη;
επισης στην εκθεση ποια βοηθηματα εχετε εσεις;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shadowfax
Διάσημο μέλος

Δεν τις βγάζεις όλες δηλαδή κι αν η πληρότητα είναι που σκέφτεσαι μην αγχώνεσαι, σε καλύπτει άνετα.
edit: Έκθεση Μητσέλο είχα της Ελληνοεδκοτικής.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Superhuman
Δραστήριο μέλος

Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι:
του Παπαδακη το Βοηθημα πως το βλεπετε; επειδη νομιζω οτι του Στεργιου Νακη ειναι καλυτερο
το ειπα στον καθηγητη μου...και μου λεει οτι Στεργιου Νακη θα κανουμε στην επαναληψη στο τελος
δε θα΄ταν καλυτερο να κανουμε απο την αρχη Στεργιου -Νακη;
επισης στην εκθεση ποια βοηθηματα εχετε εσεις;
Έχω και τα 2 βοηθήματα (Παπαδάκη και Στεργίου) όχι και τους 2 τόμους και από τα 2 βέβαια.Εμένα οι ασκήσεις που είχε ο Παπαδάκης μου φαινόντουσαν εύκολες,αλλά μου άρεσε πολύ η θεωρία που είχε.Ο Στεργίου είχε πολύ καλές ασκήσεις και περίπου ίδιου επιπέδου θεωρία.
Πάντως,μην περιορίζεστε αυστηρά στα βοηθήματα.Στο ίντερνετ υπάρχει ΠΟΛΥ υλικό και θα βρείτε και ασκήσεις που ίσως να μην έχετε ξαναδεί σε κανένα βοήθημα.Αυτά.

Balthazor
Πολύ δραστήριο μέλος

red span
Δραστήριο μέλος

Εκθεση παρτε Κοινο Νου απο Ελληνοεκδοτικη. Μπορει να ειναι 3 τομοι αλλα δε θα χασετε. Εχει τοσο πλουσιο υλικο και ανεβασμενο λεξιλογιο που θα βοηθηθειτε αρκετα. Εμενα, τουλαχιστον, με καλυψε...
BLaZy8
Δραστήριο μέλος

Για αυτο εφερα αντιρρηση στον καθηγητη...εγω θελω να κανω μαθημα με του Στεργιου-Νακη..ακριβως επειδη του Παπαδακη οι ασκησεις δε μου φαινονται πολυ δυσκολες... αλλα μου λεει να περιμενω την επαναληψηΈχω και τα 2 βοηθήματα (Παπαδάκη και Στεργίου) όχι και τους 2 τόμους και από τα 2 βέβαια.Εμένα οι ασκήσεις που είχε ο Παπαδάκης μου φαινόντουσαν εύκολες,αλλά μου άρεσε πολύ η θεωρία που είχε.Ο Στεργίου είχε πολύ καλές ασκήσεις και περίπου ίδιου επιπέδου θεωρία.
Πάντως,μην περιορίζεστε αυστηρά στα βοηθήματα.Στο ίντερνετ υπάρχει ΠΟΛΥ υλικό και θα βρείτε και ασκήσεις που ίσως να μην έχετε ξαναδεί σε κανένα βοήθημα.Αυτά.![]()

ετσι οπως με βλεπω θα κατσω να κανω μονη μου δουλεια απο του Μπαρλα, για να εχω το κεφαλι μου ησυχο
στην εκθεση αυτο που εχω ειναι για ολη τη θεωρια του Λυκειου, το περισσοτερο ειναι ασκησεις...αλλα δεν ειναι σαν ολα τα βοηθηματα οπως π.χ του Σαββαλα που εχει και τις λυσεις των ασκησεων απο πισω, πρεπει να εχεις καθηγητη να σου τα διορθωνειΕκθεση παρτε Κοινο Νου απο Ελληνοεκδοτικη. Μπορει να ειναι 3 τομοι αλλα δε θα χασετε. Εχει τοσο πλουσιο υλικο και ανεβασμενο λεξιλογιο που θα βοηθηθειτε αρκετα. Εμενα, τουλαχιστον, με καλυψε...
αυτο που μου προτεινες τωρα εσυ, εχει τις λυσεις ασκησεων απο πισω; μπορω να δουλεψω και μονη μου δηλαδη;
Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας και συγχωρεστε με αν σας ζαλιζω.
ant1637
Νεοφερμένο μέλος

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Για Μαθηματικά κατεύθυνσης, καλούτσικο του Παπαδάκη. (και του Μπαρλα ακουσα καλο)
Για Φυσική Κατεύθυνσης, Σαββάλα ή Μαθιουδάκη (αν και το παρακάνουν).
Για Χημεία, Σαλτερή ftw (οχι για θεωρια, και ασκησεις πολλαπλης που βασιζονται στη θεωρια του).
Για Εκθεση, τον "πειστικο Λογο" του Κουτρα, ειναι απιστευτο το ποσο βοηθαει.
Balthazor
Πολύ δραστήριο μέλος

Για αυτο εφερα αντιρρηση στον καθηγητη...εγω θελω να κανω μαθημα με του Στεργιου-Νακη..ακριβως επειδη του Παπαδακη οι ασκησεις δε μου φαινονται πολυ δυσκολες... αλλα μου λεει να περιμενω την επαναληψη"ολα στο καιρο τους"...και κατι τετοια χαριτωμενα...
ετσι οπως με βλεπω θα κατσω να κανω μονη μου δουλεια απο του Μπαρλα, για να εχω το κεφαλι μου ησυχο
στην εκθεση αυτο που εχω ειναι για ολη τη θεωρια του Λυκειου, το περισσοτερο ειναι ασκησεις...αλλα δεν ειναι σαν ολα τα βοηθηματα οπως π.χ του Σαββαλα που εχει και τις λυσεις των ασκησεων απο πισω, πρεπει να εχεις καθηγητη να σου τα διορθωνει
αυτο που μου προτεινες τωρα εσυ, εχει τις λυσεις ασκησεων απο πισω; μπορω να δουλεψω και μονη μου δηλαδη;
Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας και συγχωρεστε με αν σας ζαλιζω.
Το συγκεκριμενο βιβλιο στο τελος καθε θεματικης ενοτητας εχει 2 με 3 κριτηρια για τα οποια δινει απαντησεις αλλα μονο για το 1ο ή και το 2ο. Επιπλεον, εχει ασκησεις για θεωρια για τις οποιες εχει απαντησεις. Τα πλεονεκτηματα του βιβλιου ειναι οτι εχει συγκεντρωμενη ολη τη θεωρια και των τριων ταξεων με επιπλεον πληροφοριες, αλλα και το πραγματικα πλουσιο υλικο για καθε θεματικη ενοτητα.
Shadowfax
Διάσημο μέλος

Εκθεση παρτε Κοινο Νου απο Ελληνοεκδοτικη. Μπορει να ειναι 3 τομοι αλλα δε θα χασετε. Εχει τοσο πλουσιο υλικο και ανεβασμενο λεξιλογιο που θα βοηθηθειτε αρκετα. Εμενα, τουλαχιστον, με καλυψε...
Τα έχω ξεφυλλίσει τα βιβλία. Είναι όντως καλά με δύο προϋποθέσεις: i. Αν εξαιρέσουμε τις φιλοσοφικόμπουρδες που πετάνε από δω κι από κει οι συγγραφείς και ii. αν υποθέσουμε ότι κάποιος δίνει μόνο έκθεση.

Είναι πολύυυυυυ μεγάλα ρε σεις και νομίζω αν κάποιος θέλει ντε και καλά να τα δουλέψει θα πρέπει να τ' αρχίσει από την Α. Κοιτάξτε στα βιβλία που έχετε για την έκθεση μόνο την τροφή για σκέψη που δίνουν. Το πολύ υλικό δεν είναι απαραίτητα και ό,τι χρειάζεστε.

BLaZy8
Δραστήριο μέλος

οκ ευχαριστω.Το συγκεκριμενο βιβλιο στο τελος καθε θεματικης ενοτητας εχει 2 με 3 κριτηρια για τα οποια δινει απαντησεις αλλα μονο για το 1ο ή και το 2ο. Επιπλεον, εχει ασκησεις για θεωρια για τις οποιες εχει απαντησεις. Τα πλεονεκτηματα του βιβλιου ειναι οτι εχει συγκεντρωμενη ολη τη θεωρια και των τριων ταξεων με επιπλεον πληροφοριες, αλλα και το πραγματικα πλουσιο υλικο για καθε θεματικη ενοτητα.
το καθε κεφαλαιο ειναι και απο ενα pdf;...αν ειναι ετσι τοτε το'χω και εγωΠαντως, οποιος θελει Μπαρλα κατ., εχω και τα δυο τευχη σε pdf, οποτε ας μου στειλει pm

antonio2761994
Εκκολαπτόμενο μέλος

επίσης, άκυρο με το θέμα, τι πρόβλημα έχει το σαιτ και δεν μπορώ να κατεβασω από την βιβλιοθήκη τίποτα?(ρωτάω για να μην ανοίγω νεο τόπικ)
Shadowfax
Διάσημο μέλος

Εγώ είχα των Σαλαμαστράκη, Γιαννακόπουλου, Λάγιου από Μεταίχμιο. Μόνο για ασκήσεις κι εξάσκηση. Στις επαναλήψεις μας έφερνε η βιολόγος θέματα πανελληνίων, ΟΕΦΕ και από άλλα βοηθήματα.
antonio2761994
Εκκολαπτόμενο μέλος

Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω,αλλά στην βιολογία κατεύθυνσης μαθαίνεις όλο το βιβλίο και όχι μόνο τους ορισμούς.βασικά θέλω κάτι με μαζεμένους ολους τους ορισμούς. στο φροντιστήριο αντί να έχουν ένα τέτοιο φυλλάδιο μας έχουν ένα μόνο με ασκήσεις και κάποιες λέξεις για να συμπληρώσουμε μόνοι μας τον ορισμό. έλεγχος δεν γίνεται κι όταν γίνεται πάντα ο ορισμός είναι ελλιπής σύμφωνα με τον καθηγητή. για όλη την τάξη ισχύει αυτό. και όσο να ναι δεν τα βλέπω πολύ θετικά τα πράγματα

Βοήθημα έχω αυτό . =]
Shadowfax
Διάσημο μέλος

Μπορεις να μου πεις απο που μπορω να τα βρω?σ'ευχαριστω πολυ προκαταβολικαΠαντως, οποιος θελει Μπαρλα κατ., εχω και τα δυο τευχη σε pdf, οποτε ας μου στειλει pm
BLaZy8
Δραστήριο μέλος

σου προτεινω του Τζαβαρα εκδοσεις Σαββαλα...τη θεωρια την εχει ακριβως οπως το σχολικο βιβλιο σε μορφη ερωταπαντησεων για καλυτερη κατανοηση. Στο τελος καθε μαθηματος εχει ερωτησεις πολλαπλης επιλογης για καλυτερη εμπεδωση...στο τελος των Κεφαλαιων εχει επαναληπτικες ασκησεις, θεματα για απαντηση οπως πολλαπλης επιλογης, Σωστο-λαθος, Συμπληρωση κενου καθως και κριτηρια αξιολογησης και θεματα παλαιοτερων ετων....βασικά θέλω κάτι με μαζεμένους ολους τους ορισμούς. στο φροντιστήριο αντί να έχουν ένα τέτοιο φυλλάδιο μας έχουν ένα μόνο με ασκήσεις και κάποιες λέξεις για να συμπληρώσουμε μόνοι μας τον ορισμό. έλεγχος δεν γίνεται κι όταν γίνεται πάντα ο ορισμός είναι ελλιπής σύμφωνα με τον καθηγητή. για όλη την τάξη ισχύει αυτό. και όσο να ναι δεν τα βλέπω πολύ θετικά τα πράγματα
Ειμαι πολυ ευχαριστημενη μεχρι τωρα

ελπιζω να μη φανει πως κανω διαφημιση

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Για θεωρια ειναι πολυ καλος.
ΟΙ ασκησεις δε μ αρεσαν.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- trifasikodiavasma
- hristosdab
- vade
- agg1
- ma dam
- Dion G.
- Myrtw4567
- Panatha mono
- Basiliki.kiki
- Startx0
- Ilovemycats27
- Vasilaras
- Than003
- spring day
- Maynard
- BillyTheKid
- rempelos42
- Apocalypse
- Kitana
- Magigi
- kost28
- spinalgr1990
- Ameliak
- το κοριτσι του μαη
- Sherlockina
- Nefeloula
- Unboxholics
- oups
- Pharmacist01
- JST
- GeorgePap2003
- Johanna Mark
- sophiaa
- ioanna06
- nickd6776
- augustine
- angies
- endosporia
- margik
- Joji
- ggl
- Νομάρχης
- SlimShady
- ΘανάσοςG4
- aladdin
- λολα45
- AlexK9
- El_
- _Aggelos123
- Κώστας 7708
- fujiko
- chochoru
- cel123
- xristina11
- Alexandros973
- Keeell
- eukleidhs1821
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.