iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Εχω του Μαθιουδάκης και του Παναγιωτακόπουλο απο εκδόσεις Σαββάλας αλλα δεν μου άρεσε. Ενω το αντιστοιχο για την δευτέρα λυκειου μου άρεσε τρελα αυτη την φορα δεν μου αρεσε το πως παραθετει την υλη αλλα και οτι οι ασκησεις που εχει λυμενες δεν καλυπτουν ολες τις περιπτωσεις.
Ψαχνω λοιπον ενα με περισσοτερες λυμενες ασκησεις ... βασικα η θεωρια δεν με ενδιαφερει ... και ας μην εχει θεωρια δλδ δεν με χαλαει!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespoto
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal
Διαχειριστής

Καμιά πρόταση;
-petros

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Φυσική πάντα προτιμώ εκδόσεις Σαββάλας. Αν θέλεις κάπως ανεβασμένο επίπεδο πάρε του Μαθιουδάκη, αλλιώς του Σαββάλα.Εγώ ψάχνω ένα βοήθημα για Φυσική Γ' λυκείου Θετικής & Τεχνολογικής κατεύθυνσης κυρίως [αρχικά] για Ταλαντώσεις και Κύματα.![]()
Καμιά πρόταση;
-petros
Scandal
Διαχειριστής

Και πως ακριβώς το ζητάω αυτό;Φυσική πάντα προτιμώ εκδόσεις Σαββάλας. Αν θέλεις κάπως ανεβασμένο επίπεδο πάρε του Μαθιουδάκη, αλλιώς του Σαββάλα.
Μπορεί να υπάρχουν παραπάνω της μια έκδοσης: Φυσική Γ' λυκείου Θετ&Τεχν κατ;
-petros
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Scandal
Διαχειριστής

Και τα 2 που σου προτεινα ειναι εκδοσεις Σαββαλας και τα 2 ειναι δυο τομοι, αφου θες ταλαντωσεις παρε τον πρώτο
ok, θα πάω αργότερα να ρωτήσω και στο βιβλιοπωλείο ώστε να το παρεγγείλω αν δεν το έχει, thanks!

-petros
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Εγώ έχω να προτείνω το βοήθημα των Μαθιουδάκης-Παναγιωτακόπουλος (για το δεύτερο όνομα είμαι 98% σίγουρος) του Σαββάλα. Ο πρώτος τόμος ("ταλαντώσεις - κύματα") θα σε καλύψει -πιστεύω- σε πολύ καλό βαθμό. Υπάρχει και δεύτερος για τη συνέχεια. Εγώ τουλάχιστον που τα χρησιμοποίησα είπα ότι τ'άξιζαν τα λεφτά τους - και πίστεψέ με δεν το λέω συχνά αυτό για βοηθήματαΕγώ ψάχνω ένα βοήθημα για Φυσική Γ' λυκείου Θετικής & Τεχνολογικής κατεύθυνσης κυρίως [αρχικά] για Ταλαντώσεις και Κύματα.![]()
Καμιά πρόταση;
-petros

edit: αχαχα

ΕΥΤΕΡΠΗ ΜΗΤΣΗ
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Του Σαββάλα έχει κάποιες καλές ασκήσεις. Εγώ το κοίταζα.Υπάρχει κάποιο καλό βοήθημα για το μάθημα "Αναπτυξη Εφαρμογών" (με ασκήσεις) που θα προτείνατε σε κάποιον;

Όμως όσον αφορά την θεωρία (πχ συγγραφή προγραμμάτων κι εντολές) αυστηρά το σχολικό βιβλίο.-
Δεν έχω πετύχει κανένα βοήθημα (ως τώρα) που να το ακολουθεί. Πχ αν διαβάσεις το πώς συντάσσει το εν λόγω βιβλίο τα προγράμματά του... κόβεσαι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΕΥΤΕΡΠΗ ΜΗΤΣΗ
Νεοφερμένο μέλος

mostel
Πολύ δραστήριο μέλος

Υπάρχει κάποιο καλό βοήθημα για το μάθημα "Αναπτυξη Εφαρμογών" (με ασκήσεις) που θα προτείνατε σε κάποιον;
Αυτό του Λαζαρή.
moprela
Νεοφερμένο μέλος

1. Να αναπτύξετε αλγόριθμο ο οποίος να διαβάζει δυο μεταβλητές τύπου χαρακτήρες και να αντιμεταθέτει τις τιμές τους.
2. Ένας υπάλληλος σε μια εταιρία χρηματιστηριακή μισθοδοτείται ως εξής: Στο βασικό μισθό του γίνονται κρατήσεις 10 % αλλά σε αυτόν προστίθενται τα έσοδα από τις υπερωρίες που πληρώνονται προς 15 ευρώ την ώρα και το bonus που του δίνει η εταιρία. Τα έσοδα από τις υπερωρίες φορολογούνται με 15% ενώ το bonus είναι αφορολόγητο. Να αναπτύξετε αλγόριθμο ο οποίος:
α) θα διαβάζει το βασικό μισθό, τις ώρες των υπερωριών και το bonus του υπαλλήλου, και
β) θα υπολογίζει τα μικτά χρήματα που παίρνει, τους φόρους που πληρώνει και τα χρήματα που τελικά φτάνουν στα χέρια του.
3. Η ημερήσια πίεση ενός ασθενή υπολογίζεται στο νοσοκομείο ως ο μέσος όρος τριών μετρήσεων
4. (πρωί, μεσημέρι, βράδυ). Να αναπτύξετε αλγόριθμο ο οποίος:
α) Θα διαβάζει το επώνυμο του ασθενή εμφανίζοντας το μήνυμα ‘Δώσε επώνυμο', και την ημέρα που έγιναν οι μετρήσεις εμφανίζοντας το μήνυμα' Δώσε ημέρα'.
β) Θα υπολογίζει την ημερήσιά του πίεση και θα την εμφανίζει μαζί με την ημέρα και το επώνυμο του ασθενή.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Κλασικές ασκήσεις, κυκλοφορούν σ' όλα τα βοηθήματα.Ξέρει κάποιος από ποιο βοήθημα είναι οι παρακάτω ασκήσεις; Μήπως είναι κάπου από το ιντερνετ; Έχει ο κλειδάριθμος βοήθημα για τι μάθημα;
1. Να αναπτύξετε αλγόριθμο ο οποίος να διαβάζει δυο μεταβλητές τύπου χαρακτήρες και να αντιμεταθέτει τις τιμές τους.
2. Ένας υπάλληλος σε μια εταιρία χρηματιστηριακή μισθοδοτείται ως εξής: Στο βασικό μισθό του γίνονται κρατήσεις 10 % αλλά σε αυτόν προστίθενται τα έσοδα από τις υπερωρίες που πληρώνονται προς 15 ευρώ την ώρα και το bonus που του δίνει η εταιρία. Τα έσοδα από τις υπερωρίες φορολογούνται με 15% ενώ το bonus είναι αφορολόγητο. Να αναπτύξετε αλγόριθμο ο οποίος:
α) θα διαβάζει το βασικό μισθό, τις ώρες των υπερωριών και το bonus του υπαλλήλου, και
β) θα υπολογίζει τα μικτά χρήματα που παίρνει, τους φόρους που πληρώνει και τα χρήματα που τελικά φτάνουν στα χέρια του.
3. Η ημερήσια πίεση ενός ασθενή υπολογίζεται στο νοσοκομείο ως ο μέσος όρος τριών μετρήσεων
α) Θα διαβάζει το επώνυμο του ασθενή εμφανίζοντας το μήνυμα ʽΔώσε επώνυμο', και την ημέρα που έγιναν οι μετρήσεις εμφανίζοντας το μήνυμα' Δώσε ημέρα'.
β) Θα υπολογίζει την ημερήσιά του πίεση και θα την εμφανίζει μαζί με την ημέρα και το επώνυμο του ασθενή.

Δεν γνωρίζω περί βοηθημάτων, καθώς τα περισσότερα μπάζουν στην θεωρία. Ωστόσο παίρνε τα για τις ασκήσεις που έχουν (ΠΡΟΣΟΧΗ: οι λύσεις ενδέχεται να είναι και λάθος σε μερικά σημεία). Του Σαββάλα πχ έχει καλές.

Υ.γ.: Να τα γράφετε σε ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.

georgexcite
Νεοφερμένο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Μην πέσεις στην κλασσική παγίδα! Αν ρωτάς ποίο βοήθημα είναι αυτό επειδή σας έβαλαν τέτοιες ασκήσεις στο σχολείο ή στο φροντιστήριο τότε μην το αγοράσεις!Ξέρει κάποιος από ποιο βοήθημα είναι οι παρακάτω ασκήσεις; Μήπως είναι κάπου από το ιντερνετ; Έχει ο κλειδάριθμος βοήθημα για τι μάθημα;
α) Θα διαβάζει το επώνυμο του ασθενή εμφανίζοντας το μήνυμα ‘Δώσε επώνυμο', και την ημέρα που έγιναν οι μετρήσεις εμφανίζοντας το μήνυμα' Δώσε ημέρα'.
Στην αρχή τουλάχιστον θα πρέπει να μάθεις να λύνεις μόνη σου τις ασκήσεις χωρίς να κοιτάς σε βοηθήματα!
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Ειδικά στην ΑΕΠΠ, μιας και σχεδόν όλα τα βοηθήματα είναι σκάρτα.Μην πέσεις στην κλασσική παγίδα! Αν ρωτάς ποίο βοήθημα είναι αυτό επειδή σας έβαλαν τέτοιες ασκήσεις στο σχολείο ή στο φροντιστήριο τότε μην το αγοράσεις!
Στην αρχή τουλάχιστον θα πρέπει να μάθεις να λύνεις μόνη σου τις ασκήσεις χωρίς να κοιτάς σε βοηθήματα!

mostel
Πολύ δραστήριο μέλος

Υπάρχει ένα νέο βοήθημα από τον Φ. Λαζαρίνη που διατίθεται από τη βιβλιοεκδοτική. Δείτε δείγμα, διαγωνίσματα, ασκήσεις στο www.lazarinis.gr/aepp_book.html
Κυκλοφορεί και στον παπασωτηρίου.
Το βιβλίο έχει:
- όλη τη θεωρία με ερωτήσεις/απαντήσεις
- 560 λυμένες και άλυτες ασκήσεις (απλές ως και πολύ δύσκολες)
- 15 διαγωνίσματα και τεστ
- τα θέματα των Πανελληνίων (ενιαία, εσπερινά, επαναληπτικές) 2000-2007 λυμένα στο τέλος κάθε κεφαλαίου και στο τέλος του βιβλίου συγκεντρωτικά
Είναι το μοναδικό βιβλίο με τόσες πολλές ασκήσεις και όλη τη θεωρία και τα θέματα 200-2007
Φιλικά
Ο συγγραφέας
Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μου flbooks@yahoo.gr
Επειδή έχω αυτό του Κλειδάριθμου, μπορείτε να μου πείτε αν έχει ουσιαστικές διαφορές και αν αξίζει όντως να το αγόρασω, αν και έχω αυτό από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
mostel
Πολύ δραστήριο μέλος

Περισσότερα σχόλια μόλις θα το 'χω στα χέρια μου

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση !

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- trifasikodiavasma
- hristosdab
- vade
- agg1
- ma dam
- Dion G.
- Myrtw4567
- Panatha mono
- Basiliki.kiki
- Startx0
- Ilovemycats27
- Vasilaras
- Than003
- spring day
- Maynard
- BillyTheKid
- rempelos42
- Apocalypse
- Kitana
- Magigi
- kost28
- spinalgr1990
- Ameliak
- το κοριτσι του μαη
- Sherlockina
- Nefeloula
- Unboxholics
- oups
- Pharmacist01
- JST
- GeorgePap2003
- Johanna Mark
- sophiaa
- ioanna06
- nickd6776
- augustine
- angies
- endosporia
- margik
- Joji
- ggl
- Νομάρχης
- SlimShady
- ΘανάσοςG4
- aladdin
- λολα45
- AlexK9
- El_
- _Aggelos123
- Κώστας 7708
- fujiko
- chochoru
- cel123
- xristina11
- Alexandros973
- Keeell
- eukleidhs1821
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.