Moonstone
Νεοφερμένο μέλος

μηπως μορειτε να μου δωσετε ιστοσελιδες για να τα δω και online;
ευχαριστω
https://store.ziti.gr/4d$view?id=2012616-0FA79548&seq=223
https://store.ziti.gr/4d$view?id=2012616-0FA79548&seq=222
Πέρα από αυτό, καλό θα ήταν να πας σε ένα μεγάλο βιβλιοπωλείο και να αφιερώσεις λίγο χρόνο να ξεφυλλίσεις και μόνος σου τα σχετικά με τη γραμματική και το συντακτικό βιβλία για να δεις μήπως υπάρχει κάτι που να σε καλύπτει καλύτερα ενδεχομένως.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Moonstone
Νεοφερμένο μέλος

επειδη ειμαι πο χωριο δεν εχω την δυνατοτητα να μεταβω σε μεγαλα βιβλιοπωλεια στην αθηνα για αυτο ρωταω
Α οκ τότε! Προσωπικά, αυτά χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια και τα θεωρώ ως τα καλύτερα στο είδος τους.

Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος

αυτες οι ιστοσελιδες που μου εχεις δωσει ειναι σχετικες με μαθηματικα
Moonstone
Νεοφερμένο μέλος

αυτες οι ιστοσελιδες που μου εχεις δωσει ειναι σχετικες με μαθηματικα
Αλήθεια? Εγώ έκανα copy-paste τα links από τις σελίδες των βιβλίων..

Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος

Paracelsus
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ευχαριστώ εκ των προτέρων !

Joker19
Νεοφερμένο μέλος

Paracelsus
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγώ θα σου πρότεινα τη Συστηματική Θεματογραφία της αρχαίας ελληνικής πεζογραφίας του Μιχάλη Σαρρή, έχει συντακτικό,γραμματική και ασκήσεις σε κάθε άγνωστο, νομίζω θα σε βοηθήσει αρκετά...Ο βαθμός δυσκολίας των αγνώστων ποικίλει οπότε θα βρεις και πιο εύκολα και πιο δύσκολα αλλά θα εξασκηθείς και στην γραμματική...![]()
Ευχαριστώ πολύ !

Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος

παιδια τι λετε;
συντακτικο του βασιλατου η του μπαχαρακη;
παιδια θελω να μου προτεινετε ενα συντακτικο καλο για επιπλεον διαβασμαα
Σημείωση: Το μηνύμα προήλθε από το θέμα Βοήθεια/Απορίες στα Aρχαία.
Πατρεύς
Περιβόητο μέλος

https://www.perizitito.gr/product.php?productid=160603&xid=e0f7e7072c6ff1179e2fe78aa57ff9ef
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος

Πατρεύς
Περιβόητο μέλος

Τὸ μόνο ἴσως μειονέκτημα τὸ ὁποῖο εἶχε βρεῖ μιὰ καθηγήτρια ποὺ εἶχα στὸ παν/μιο εἶναι ὅτι δὲν μεταφράζει τὰ παραδείγματα στὴ Ν.Ε. Προσωπικὰ δὲν τὸ θεωρῶ αὐτὸ μειονέκτημα, ἁπλῶς τὸ ἀναφέρω ἐπειδὴ εἰπώθηκε.
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος

επισης, εχει τις λυσεις των ασκησεων;
nick18
Εκκολαπτόμενο μέλος

του αναγνωστοπουλου ειναι πολυ καλοἜχει ἀρκετὲς ἀσκήσεις μὲ πολλὰ παραδείγματα.
Τὸ μόνο ἴσως μειονέκτημα τὸ ὁποῖο εἶχε βρεῖ μιὰ καθηγήτρια ποὺ εἶχα στὸ παν/μιο εἶναι ὅτι δὲν μεταφράζει τὰ παραδείγματα στὴ Ν.Ε. Προσωπικὰ δὲν τὸ θεωρῶ αὐτὸ μειονέκτημα, ἁπλῶς τὸ ἀναφέρω ἐπειδὴ εἰπώθηκε.
Πατρεύς
Περιβόητο μέλος

Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος

Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος

Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος

Sotekos97
Νεοφερμένο μέλος

Έχω γενικά καλές βάσεις στην γραμματική ( δεδομένου ότι κάνω και ιδιαίτερα εδώ και χρόνια ) και δουλεύω φυσικά και μόνος μου , απλά τώρα στην Β Λυκείου παρατηρώ κάποιες μικρές δυσκολίες ( κυρίως στους Αρχικούς χρόνους και συνηρημένα ) , και θα ήθελα εάν μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο καλό ( και ως εκ τούτου αποτελεσματικό για την εντριβή με την γραμματική ) κατά την γνώμη σας βοήθημα που θα περιέχει ένα ευρύ φάσμα ασκήσεων. Όσον αφορά το άγνωστο κείμενο θα με ενδιέφερε επίσης η γνώμη σας αν και έχω αρκετό υλικό που μπορώ να δουλέψω...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.