GABRIELLA
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elenapapad1
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω που εκανα την μετατροπη απο greeklish φταιω.

Tωρα θα συμφωνησω με οσα προαναφερθηκαν.
1)Αγαπη για τη γλωσσα
2)Αγαπη για τα παιδια
3)Ορεξη και μερακι
Αν εχεις αυτα τα 3 εχεις κάνει το 80% της δουλειας!

elenapapad1
Νεοφερμένο μέλος

- Practice Tests for the ECCE
- Practice Test 1 Key (.pdf; 2.46MB)
- Practice Test 2 Key (.pdf; 2.46MB)
- ECCE Practice Tests for the ECCE Listening section Audio (MP3)
- Track 1 (.mp3; 2.30MB)
- Track 2
- Track 3 (.mp3; 3.50MB)
- Track 4 (.mp3; 2.64MB)
- Track 5 (.mp3; 1.57MB)
- Track 6 (.mp3; 1.92MB)
- Track 7 (.mp3; 1.67MB)
- Track 8 (.mp3; 1.61MB)
- Track 9 (.mp3; 2.43MB)
- Track 10 (.mp3; 2.32MB)
- Track 11 (.mp3; 1.93MB)
- Track 12 (.mp3; 2.33MB)
- Track 13
- Track 14 (.mp3; 3.65MB)
- Track 15 (.mp3; 1.88MB)
- Track 16 (.mp3; 1.81MB)
- Track 17 (.mp3; 1.82MB)
- Track 18 (.mp3; 2.00MB)
- Track 19 (.mp3; 2.27MB)
- Track 20 (.mp3; 2.77MB)
- Track 21 (.mp3; 2.88MB)
- Official 2004 Listening Tasks
- Listening Test Part 2 Audio
Instructions (mp3; 2.2 MB)
Interviews and Questions (mp3; 8.9MB)
- Listening Test Part 2 Audio
- Official 2004 Reading Task
- 2007 ECCE Speaking Prompts
- Insights into ECCE Classroom Writing and Assessment I
- Insights into ECCE Classroom Writing and Assessment II
- Insights into ECCE Classroom Writing and Assessment III
- Writing Handbook for Teachers
- ECCE speaking test video clips
- Answer sheet (both pages)
- Exam day tips (from ECCE Book 1)
- ECCE Listening Section Practice Materials (2004 May-June ECCE)
- ECCE Speaking Practice Tests
- ECCE Writing Assessment: What is a Pass and What is a Fail? (presentation)
- ECCE Writing Assessment: What is a Pass and What is a Fail? (booklet)
- Writing Section Prompts
- ECCE Writing Section - Benchmark Set 2009

Αν θες κατι αλλο μην διαστασεις

Smaragdav
Νεοφερμένο μέλος

Καλή επιτυχία
irinaki79
Νεοφερμένο μέλος

-----------------------------------------
μόλις είδα το μήνυμα του ΤΕΟ οπότε καταλάβατε ότι είμαι όντως νέα εδώ και δε γνωρίζω τίποτα!Ευχαριστώ τους υπόλοιπους για τις ευχές και τις συμβουλές σας παιδιά να είστε πάντα καλά!
υ.γ δεν ήξερα οτι το είχαν ανεβάσει το θέμα και μπήκα για να το ξαναβάλω οπότε αγαπητέ άν θέλετε πείτε κι άλλα..!
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος

g@ngster95
Εκκολαπτόμενο μέλος

Απάντηση στον αμέσως επόμενο που έκανε το σχόλιο σχετικά με τα ελληνικά μου..αγαπητέ μου θα σε συμβούλευα να μη μιλάς για άτομα που δε γνωρίζεις ή άν μιλάς να σκέφτεσαι και το ενδεχόμενο λάθους..το συγκεκριμένο θέμα λοιπόν επειδή μπαίνω γαι πρώτη φορά εδώ το ανέβασα με λατινικούς χαρακτήρες γιατί δε διάβασα τις οδηγίες..μου το κόψανε δύο φόρες και πάνω στη βιασύνη μου να το ανεβάσω γιατί χρειαζόμουν μια συμβουλή μου ξέφυγε..δε θα αναλύσω το επίπεδο γνώσης της ελληνικής γιατί είναι κάτι το οποίο γνωρίζω πολύ καλά τόσο εγώ όσο και όσοι με γνωρίζουν τόσα χρόνια καθηγητές και άτομα που συναναστρέφομαι..απο την άλλη νομίζω οτι με δεδομένη την ανεργία μου και την προσπάθειά μου να ξεκινήσω κάτι ένας ευαίσθητος άνθρωπος θα εστίαζε στο ζουμί της όλης μου προσπάθειας σκεπτόμενος και το ενδεχόμενο λάθους κεκτημένης ταχύτητας και οχι σε κακιούλες κομπλεξισμών όπως εσείς..το αντιπαρέρχομαι και σας εύχομαι ό,τι καλύτερο στη ζωή σας!
-----------------------------------------
μόλις είδα το μήνυμα του ΤΕΟ οπότε καταλάβατε ότι είμαι όντως νέα εδώ και δε γνωρίζω τίποτα!Ευχαριστώ τους υπόλοιπους για τις ευχές και τις συμβουλές σας παιδιά να είστε πάντα καλά!
υ.γ δεν ήξερα οτι το είχαν ανεβάσει το θέμα και μπήκα για να το ξαναβάλω οπότε αγαπητέ άν θέλετε πείτε κι άλλα..!
μην μασας!!! καλη επιτυχια!!!!! το χεις!!!
:iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree:μην ακους κανεναν!ολοι ο,τι και να κανεις παντα θα εχουν κατι να πουνε.ειναι κανονας.καλη επιτυχια!!ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερεις!!!![]()
alexandra4u
Νεοφερμένο μέλος

angelikoulitsa
Νεοφερμένο μέλος

elenapapad1
Νεοφερμένο μέλος

Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια σου. Κάπως έτσι το είχα σκεφτεί και εγώ αλλά θέλει αρκετή δουλειά. Δυστυχώς η μαθήτρια μου έχει αρκετά κενά στη γραμματική και προσπαθώ να τα καλύψω όσο μπορώ. Εκεί που μου λέει ότι τα κατάλαβε και κάνουμε ασκησούλες την επόμενη βδομάδα που βρισκόμαστε πάλι διακρίνω κενά. Έχω εστιάσει στην γραμματική μέχρι να δω ότι μπορεί να προχωρήσει παρακάτω. Από όσα καταλαβαίνω βέβαια προφανώς είχε κενά και από τα προηγούμενα χρόνια που έκανε αγγλικά και τώρα έχει μπερδευτεί. Εάν έχεις να μου προτείνεις κάποιο υλικό που θα μπορέσω να χρησιμοποιήσω στην διδασκαλία μου θα το εκτιμούσα πάρα πολύ.
Καλό απόγευμα!!!
Smaragdav
Νεοφερμένο μέλος

elenapapad1
Νεοφερμένο μέλος

Smaragdav
Νεοφερμένο μέλος

GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος

Smaragdav
Νεοφερμένο μέλος

GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος

chris_veria

LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
angelikoulitsa
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.