Mariaathens Νεοφερμένο μέλος Η Mariaathens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 21 Μαΐου 2021 στις 14:33 Η Mariaathens: #1 21-05-21 14:33 Γεια σας παιδιά... μας έβαλε μια πολύ δύσκολη ασκηση ο κύριος μας στο σχολειο, την έχω φτάσει μέχρι ενα σημειο αλλα μετά δεν ξέρω τι να κάνω... μπορει καποιος να με βοηθησει?? Η πρώτη εικόνα είναι η άσκηση, και δεύτερη μέχρι το σημείο που την έχω λύσει... ευχαριστωωωω... Συνημμένα Screenshot_20210521-143228_Chrome.jpg 607,8 KB · Εμφανίσεις: 281 Screenshot_20210521-143222_Chrome.jpg 1 MB · Εμφανίσεις: 298 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 21 Μαΐου 2021 στις 14:44 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 21-05-21 14:44 νομο συνημιτόνων δουλεύετε? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Μαΐου 2021 Δεν μου απαντας και θελω να παω για υπνο. Αν ναι ,τοτε το κατω τριγωνακι ειναι ισοσκελες διοτι παρα την βαση γωνιες ειναι ισες. Κανε εκει στην γωνια 150 τον νομο συνιμητονων να βρεις τις πλευρες του. Μετα κανε το ιδιο στο αριστερο και δεξιο τριγωνο στην γωνια 75 μορων να βρεις τις πλευρες που σε ενδισφερουν. Αμα βγουν α τοτε ειναι ισοπλευρο Τελευταία επεξεργασία: 21 Μαΐου 2021 Mariaathens Νεοφερμένο μέλος Η Mariaathens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 21 Μαΐου 2021 στις 15:49 Η Mariaathens: #3 21-05-21 15:49 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: νομο συνημιτόνων δουλεύετε? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Μαΐου 2021 Δεν μου απαντας και θελω να παω για υπνο. Αν ναι ,τοτε το κατω τριγωνακι ειναι ισοσκελες διοτι παρα την βαση γωνιες ειναι ισες. Κανε εκει στην γωνια 150 τον νομο συνιμητονων να βρεις τις πλευρες του. Μετα κανε το ιδιο στο αριστερο και δεξιο τριγωνο στην γωνια 75 μορων να βρεις τις πλευρες που σε ενδισφερουν. Αμα βγουν α τοτε ειναι ισοπλευρο Click για ανάπτυξη... Με συγχωρείς πολυ αλλα το ischool δεν με αφηνε να συνδεθώ... όχι δεν έχουμε κάνει νομο συνημμένων! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 21 Μαΐου 2021 στις 19:43 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 21-05-21 19:43 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Με συγχωρείς πολυ αλλα το ischool δεν με αφηνε να συνδεθώ... όχι δεν έχουμε κάνει νομο συνημμένων! Click για ανάπτυξη... Ωραια , δεν εχω καποια αλλη ιδεα εκτος του νομου των συνημιτόνων. Καποια βοηθεια ? τι θεωρημα κανετε και σας εβαλε αυτη την εφαρμογη? Τελευταία επεξεργασία: 21 Μαΐου 2021 eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 21 Μαΐου 2021 στις 20:12 Ο eukleidhs1821: #5 21-05-21 20:12 παντως ετσι οπως το σκεφτηκες το κανα και γω δηλαδη συγκριση τριγωνων και το βγαζω αρχικα ισοσκελες.απο κει και περα δεν μπορω να το βγαλω ισοπλευρο με καμια πιστη.ειτε να βγαλω τη μια γωνια 60 μοιρες ειτε ολες τις πλευρες ισες.μηπως ζηταγε ισοσκελες να δειξεις? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Μαΐου 2021 για φερε απο το Ε μια παραλληλο μπας και γινει με τις εντος εναλλαξ κανα κολπο.δεν ξερω δοκιμασε το Τελευταία επεξεργασία: 21 Μαΐου 2021 Mariaathens Νεοφερμένο μέλος Η Mariaathens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 21 Μαΐου 2021 στις 21:16 Η Mariaathens: #6 21-05-21 21:16 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ωραια , δεν εχω καποια αλλη ιδεα εκτος του νομου των συνημιτόνων. Καποια βοηθεια ? τι θεωρημα κανετε και σας εβαλε αυτη την εφαρμογη? Click για ανάπτυξη... Δεν κάνουμε κάποιο θεωρημα, απλά μας την έβαλε να την λύσουμε... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 21 Μαΐου 2021 στις 21:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 21-05-21 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Δεν κάνουμε κάποιο θεωρημα, απλά μας την έβαλε να την λύσουμε... Click για ανάπτυξη... Τι ταξη πηγαινεις μαρια? Mariaathens Νεοφερμένο μέλος Η Mariaathens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 21 Μαΐου 2021 στις 21:38 Η Mariaathens: #8 21-05-21 21:38 Πηγαίνω πρώτη λυκειου... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 21 Μαΐου 2021 στις 21:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #9 21-05-21 21:52 Μαρια στην 1η λυκειου πραγματι δεν υπαρχει νομος συνημιτόνων. Η αποψη μου ειναι οτι η ασκηση ειναι λαθος , μαλλον αποδειξη οτι το τριγωνο ειναι ισοσκελες θελει και οχι ισοπλευρο διοτι δεν ειναι ισοπλευρο. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.273 μηνύματα. 21 Μαΐου 2021 στις 22:42 Ο Samael έγραψε: #10 21-05-21 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Πηγαίνω πρώτη λυκειου... Click για ανάπτυξη... Αυτό ίσως σε βοηθήσει,ίσως και όχι. Δεν θυμάμαι καν τι κάνουν στην πρώτη λυκείου στην γεωμετρία πλέον . Στην περίπτωση που σου βγάζουν όντως νόημα αυτά, ζήτα διευκρίνιση για ότι δεν καταλαβαίνεις. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 21 Μαΐου 2021 στις 23:09 Ο nPb έγραψε: #11 21-05-21 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Με συγχωρείς πολυ αλλα το ischool δεν με αφηνε να συνδεθώ... όχι δεν έχουμε κάνει νομο συνημμένων! Click για ανάπτυξη... Νόμος συνημιτόνων λέγεται..όχι συνημμένων (με αστεία διάθεση). Για θεωρητική είσαι; @Mariaathens Ψάξε εδώ στο link για εξάσκηση πάνω σε ισόπλευρα τρίγωνα. Είναι στα Αγγλικά, ελπίζω να μην έχεις πρόβλημα με τη γλώσσα. Equilateral Triangles rebel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 22 Μαΐου 2021 στις 02:58 Ο rebel έγραψε: #12 22-05-21 02:58 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Γεια σας παιδιά... μας έβαλε μια πολύ δύσκολη ασκηση ο κύριος μας στο σχολειο, την έχω φτάσει μέχρι ενα σημειο αλλα μετά δεν ξέρω τι να κάνω... μπορει καποιος να με βοηθησει?? Η πρώτη εικόνα είναι η άσκηση, και δεύτερη μέχρι το σημείο που την έχω λύσει... ευχαριστωωωω... Click για ανάπτυξη... Τετράγωνο και ίσα τρίγωνα ! - mathematica.gr www.mathematica.gr 15 μοίρες - mathematica.gr www.mathematica.gr Αρχική Δημοσίευση από styt_geia: Τετράγωνο και ίσα τρίγωνα ! - mathematica.gr www.mathematica.gr 15 μοίρες - mathematica.gr www.mathematica.gr Click για ανάπτυξη... Η πρώτη λύση δεν είναι και πολύ αναλυτική αλλά φαντάζομαι πάει κάπως έτσι (στο σχήμα του mathematica): (αφού: λόγω του ισόπλευρου , κοινή και λόγω του ισοσκελούς ). Άρα οπότε ισοσκελές. Επιπλέον (αφού: , κοινή και ), οπότε και το είναι ισοσκελές, με Ώστε το τετράπλευρο είναι ρόμβος εφ' όσον έχει όλες του τις πλευρές ίσες, άρα και αφού έπεται ότι Από και προκύπτει ότι το είναι ισόπλευρο. Ελπίζω να μην κούρασα. Ίσως η λύση συντομεύει κι άλλο. Έχω καιρό να ασχοληθώ με Γεωμετρία. Η δεύτερη λύση με τίτλο "15 μοίρες" νομίζω είναι αρκετά αναλυτική, άρα κομπλέ. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 22 Μαΐου 2021 στις 10:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 22-05-21 10:17 Ωραιες οι προτασεις του nPb και του rebel , ειναι ωραιο να ασχολουνται οι ανθρωποι ωρες με την γεωμετρια παρα με το ταβλι αλλα το ερωτημα ειναι γιατι θα πρεπει να τρομαξουμε την Μαρια? Γιατι θα πρεπει να ακουει γεωμετρια και να φευγει, μια τοσο χρησιμη και εξυπνη επιστημη. Η ασκηση αυτη δεν ειναι ουτε για την ηλικια της ουτε για τον χρονο της. rebel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 22 Μαΐου 2021 στις 12:20 Ο rebel έγραψε: #14 22-05-21 12:20 Συμφωνώ. Τουλάχιστον θα μπορούσε να σπάσει την άσκηση σε υποερωτήματα όπως σε αυτό το διαγώνισμα (ουσιαστικά πρόκειται για ακόμα μία λύση της άσκησης) Το διαγώνισμα το αλίευσα από εδώ. Ο ίδιος καθηγητής έχει αναρτήσει πρόσθετο υλικό για γεωμετρία Α' Λυκείου (αλλά και γενικά για γεωμετρία Ολυμπιάδων κλπ.) στην άλλη του σελίδα εδώ. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Aggelos123 SlimShady ggl itschristy Mariaathens T C Papachrist globglogabgalab igeorgeoikonomo tsiobieman Panagiotis849 eukleidhs1821 Georgekk Unboxholics karamanly papa2g Scandal το κοριτσι του μαη Σωτηρία Newuser spring day barkos imkindalost Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας παιδιά... μας έβαλε μια πολύ δύσκολη ασκηση ο κύριος μας στο σχολειο, την έχω φτάσει μέχρι ενα σημειο αλλα μετά δεν ξέρω τι να κάνω... μπορει καποιος να με βοηθησει?? Η πρώτη εικόνα είναι η άσκηση, και δεύτερη μέχρι το σημείο που την έχω λύσει... ευχαριστωωωω...
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 21 Μαΐου 2021 στις 14:44 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 21-05-21 14:44 νομο συνημιτόνων δουλεύετε? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Μαΐου 2021 Δεν μου απαντας και θελω να παω για υπνο. Αν ναι ,τοτε το κατω τριγωνακι ειναι ισοσκελες διοτι παρα την βαση γωνιες ειναι ισες. Κανε εκει στην γωνια 150 τον νομο συνιμητονων να βρεις τις πλευρες του. Μετα κανε το ιδιο στο αριστερο και δεξιο τριγωνο στην γωνια 75 μορων να βρεις τις πλευρες που σε ενδισφερουν. Αμα βγουν α τοτε ειναι ισοπλευρο Τελευταία επεξεργασία: 21 Μαΐου 2021 Mariaathens Νεοφερμένο μέλος Η Mariaathens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 21 Μαΐου 2021 στις 15:49 Η Mariaathens: #3 21-05-21 15:49 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: νομο συνημιτόνων δουλεύετε? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Μαΐου 2021 Δεν μου απαντας και θελω να παω για υπνο. Αν ναι ,τοτε το κατω τριγωνακι ειναι ισοσκελες διοτι παρα την βαση γωνιες ειναι ισες. Κανε εκει στην γωνια 150 τον νομο συνιμητονων να βρεις τις πλευρες του. Μετα κανε το ιδιο στο αριστερο και δεξιο τριγωνο στην γωνια 75 μορων να βρεις τις πλευρες που σε ενδισφερουν. Αμα βγουν α τοτε ειναι ισοπλευρο Click για ανάπτυξη... Με συγχωρείς πολυ αλλα το ischool δεν με αφηνε να συνδεθώ... όχι δεν έχουμε κάνει νομο συνημμένων! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 21 Μαΐου 2021 στις 19:43 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 21-05-21 19:43 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Με συγχωρείς πολυ αλλα το ischool δεν με αφηνε να συνδεθώ... όχι δεν έχουμε κάνει νομο συνημμένων! Click για ανάπτυξη... Ωραια , δεν εχω καποια αλλη ιδεα εκτος του νομου των συνημιτόνων. Καποια βοηθεια ? τι θεωρημα κανετε και σας εβαλε αυτη την εφαρμογη? Τελευταία επεξεργασία: 21 Μαΐου 2021 eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 21 Μαΐου 2021 στις 20:12 Ο eukleidhs1821: #5 21-05-21 20:12 παντως ετσι οπως το σκεφτηκες το κανα και γω δηλαδη συγκριση τριγωνων και το βγαζω αρχικα ισοσκελες.απο κει και περα δεν μπορω να το βγαλω ισοπλευρο με καμια πιστη.ειτε να βγαλω τη μια γωνια 60 μοιρες ειτε ολες τις πλευρες ισες.μηπως ζηταγε ισοσκελες να δειξεις? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Μαΐου 2021 για φερε απο το Ε μια παραλληλο μπας και γινει με τις εντος εναλλαξ κανα κολπο.δεν ξερω δοκιμασε το Τελευταία επεξεργασία: 21 Μαΐου 2021 Mariaathens Νεοφερμένο μέλος Η Mariaathens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 21 Μαΐου 2021 στις 21:16 Η Mariaathens: #6 21-05-21 21:16 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ωραια , δεν εχω καποια αλλη ιδεα εκτος του νομου των συνημιτόνων. Καποια βοηθεια ? τι θεωρημα κανετε και σας εβαλε αυτη την εφαρμογη? Click για ανάπτυξη... Δεν κάνουμε κάποιο θεωρημα, απλά μας την έβαλε να την λύσουμε... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 21 Μαΐου 2021 στις 21:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 21-05-21 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Δεν κάνουμε κάποιο θεωρημα, απλά μας την έβαλε να την λύσουμε... Click για ανάπτυξη... Τι ταξη πηγαινεις μαρια? Mariaathens Νεοφερμένο μέλος Η Mariaathens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 21 Μαΐου 2021 στις 21:38 Η Mariaathens: #8 21-05-21 21:38 Πηγαίνω πρώτη λυκειου... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 21 Μαΐου 2021 στις 21:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #9 21-05-21 21:52 Μαρια στην 1η λυκειου πραγματι δεν υπαρχει νομος συνημιτόνων. Η αποψη μου ειναι οτι η ασκηση ειναι λαθος , μαλλον αποδειξη οτι το τριγωνο ειναι ισοσκελες θελει και οχι ισοπλευρο διοτι δεν ειναι ισοπλευρο. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.273 μηνύματα. 21 Μαΐου 2021 στις 22:42 Ο Samael έγραψε: #10 21-05-21 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Πηγαίνω πρώτη λυκειου... Click για ανάπτυξη... Αυτό ίσως σε βοηθήσει,ίσως και όχι. Δεν θυμάμαι καν τι κάνουν στην πρώτη λυκείου στην γεωμετρία πλέον . Στην περίπτωση που σου βγάζουν όντως νόημα αυτά, ζήτα διευκρίνιση για ότι δεν καταλαβαίνεις. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 21 Μαΐου 2021 στις 23:09 Ο nPb έγραψε: #11 21-05-21 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Με συγχωρείς πολυ αλλα το ischool δεν με αφηνε να συνδεθώ... όχι δεν έχουμε κάνει νομο συνημμένων! Click για ανάπτυξη... Νόμος συνημιτόνων λέγεται..όχι συνημμένων (με αστεία διάθεση). Για θεωρητική είσαι; @Mariaathens Ψάξε εδώ στο link για εξάσκηση πάνω σε ισόπλευρα τρίγωνα. Είναι στα Αγγλικά, ελπίζω να μην έχεις πρόβλημα με τη γλώσσα. Equilateral Triangles rebel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 22 Μαΐου 2021 στις 02:58 Ο rebel έγραψε: #12 22-05-21 02:58 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Γεια σας παιδιά... μας έβαλε μια πολύ δύσκολη ασκηση ο κύριος μας στο σχολειο, την έχω φτάσει μέχρι ενα σημειο αλλα μετά δεν ξέρω τι να κάνω... μπορει καποιος να με βοηθησει?? Η πρώτη εικόνα είναι η άσκηση, και δεύτερη μέχρι το σημείο που την έχω λύσει... ευχαριστωωωω... Click για ανάπτυξη... Τετράγωνο και ίσα τρίγωνα ! - mathematica.gr www.mathematica.gr 15 μοίρες - mathematica.gr www.mathematica.gr Αρχική Δημοσίευση από styt_geia: Τετράγωνο και ίσα τρίγωνα ! - mathematica.gr www.mathematica.gr 15 μοίρες - mathematica.gr www.mathematica.gr Click για ανάπτυξη... Η πρώτη λύση δεν είναι και πολύ αναλυτική αλλά φαντάζομαι πάει κάπως έτσι (στο σχήμα του mathematica): (αφού: λόγω του ισόπλευρου , κοινή και λόγω του ισοσκελούς ). Άρα οπότε ισοσκελές. Επιπλέον (αφού: , κοινή και ), οπότε και το είναι ισοσκελές, με Ώστε το τετράπλευρο είναι ρόμβος εφ' όσον έχει όλες του τις πλευρές ίσες, άρα και αφού έπεται ότι Από και προκύπτει ότι το είναι ισόπλευρο. Ελπίζω να μην κούρασα. Ίσως η λύση συντομεύει κι άλλο. Έχω καιρό να ασχοληθώ με Γεωμετρία. Η δεύτερη λύση με τίτλο "15 μοίρες" νομίζω είναι αρκετά αναλυτική, άρα κομπλέ. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 22 Μαΐου 2021 στις 10:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 22-05-21 10:17 Ωραιες οι προτασεις του nPb και του rebel , ειναι ωραιο να ασχολουνται οι ανθρωποι ωρες με την γεωμετρια παρα με το ταβλι αλλα το ερωτημα ειναι γιατι θα πρεπει να τρομαξουμε την Μαρια? Γιατι θα πρεπει να ακουει γεωμετρια και να φευγει, μια τοσο χρησιμη και εξυπνη επιστημη. Η ασκηση αυτη δεν ειναι ουτε για την ηλικια της ουτε για τον χρονο της. rebel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 22 Μαΐου 2021 στις 12:20 Ο rebel έγραψε: #14 22-05-21 12:20 Συμφωνώ. Τουλάχιστον θα μπορούσε να σπάσει την άσκηση σε υποερωτήματα όπως σε αυτό το διαγώνισμα (ουσιαστικά πρόκειται για ακόμα μία λύση της άσκησης) Το διαγώνισμα το αλίευσα από εδώ. Ο ίδιος καθηγητής έχει αναρτήσει πρόσθετο υλικό για γεωμετρία Α' Λυκείου (αλλά και γενικά για γεωμετρία Ολυμπιάδων κλπ.) στην άλλη του σελίδα εδώ. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Aggelos123 SlimShady ggl itschristy Mariaathens T C Papachrist globglogabgalab igeorgeoikonomo tsiobieman Panagiotis849 eukleidhs1821 Georgekk Unboxholics karamanly papa2g Scandal το κοριτσι του μαη Σωτηρία Newuser spring day barkos imkindalost Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
νομο συνημιτόνων δουλεύετε? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Μαΐου 2021 Δεν μου απαντας και θελω να παω για υπνο. Αν ναι ,τοτε το κατω τριγωνακι ειναι ισοσκελες διοτι παρα την βαση γωνιες ειναι ισες. Κανε εκει στην γωνια 150 τον νομο συνιμητονων να βρεις τις πλευρες του. Μετα κανε το ιδιο στο αριστερο και δεξιο τριγωνο στην γωνια 75 μορων να βρεις τις πλευρες που σε ενδισφερουν. Αμα βγουν α τοτε ειναι ισοπλευρο
Mariaathens Νεοφερμένο μέλος Η Mariaathens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 21 Μαΐου 2021 στις 15:49 Η Mariaathens: #3 21-05-21 15:49 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: νομο συνημιτόνων δουλεύετε? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Μαΐου 2021 Δεν μου απαντας και θελω να παω για υπνο. Αν ναι ,τοτε το κατω τριγωνακι ειναι ισοσκελες διοτι παρα την βαση γωνιες ειναι ισες. Κανε εκει στην γωνια 150 τον νομο συνιμητονων να βρεις τις πλευρες του. Μετα κανε το ιδιο στο αριστερο και δεξιο τριγωνο στην γωνια 75 μορων να βρεις τις πλευρες που σε ενδισφερουν. Αμα βγουν α τοτε ειναι ισοπλευρο Click για ανάπτυξη... Με συγχωρείς πολυ αλλα το ischool δεν με αφηνε να συνδεθώ... όχι δεν έχουμε κάνει νομο συνημμένων! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 21 Μαΐου 2021 στις 19:43 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 21-05-21 19:43 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Με συγχωρείς πολυ αλλα το ischool δεν με αφηνε να συνδεθώ... όχι δεν έχουμε κάνει νομο συνημμένων! Click για ανάπτυξη... Ωραια , δεν εχω καποια αλλη ιδεα εκτος του νομου των συνημιτόνων. Καποια βοηθεια ? τι θεωρημα κανετε και σας εβαλε αυτη την εφαρμογη? Τελευταία επεξεργασία: 21 Μαΐου 2021 eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 21 Μαΐου 2021 στις 20:12 Ο eukleidhs1821: #5 21-05-21 20:12 παντως ετσι οπως το σκεφτηκες το κανα και γω δηλαδη συγκριση τριγωνων και το βγαζω αρχικα ισοσκελες.απο κει και περα δεν μπορω να το βγαλω ισοπλευρο με καμια πιστη.ειτε να βγαλω τη μια γωνια 60 μοιρες ειτε ολες τις πλευρες ισες.μηπως ζηταγε ισοσκελες να δειξεις? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Μαΐου 2021 για φερε απο το Ε μια παραλληλο μπας και γινει με τις εντος εναλλαξ κανα κολπο.δεν ξερω δοκιμασε το Τελευταία επεξεργασία: 21 Μαΐου 2021 Mariaathens Νεοφερμένο μέλος Η Mariaathens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 21 Μαΐου 2021 στις 21:16 Η Mariaathens: #6 21-05-21 21:16 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ωραια , δεν εχω καποια αλλη ιδεα εκτος του νομου των συνημιτόνων. Καποια βοηθεια ? τι θεωρημα κανετε και σας εβαλε αυτη την εφαρμογη? Click για ανάπτυξη... Δεν κάνουμε κάποιο θεωρημα, απλά μας την έβαλε να την λύσουμε... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 21 Μαΐου 2021 στις 21:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 21-05-21 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Δεν κάνουμε κάποιο θεωρημα, απλά μας την έβαλε να την λύσουμε... Click για ανάπτυξη... Τι ταξη πηγαινεις μαρια? Mariaathens Νεοφερμένο μέλος Η Mariaathens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 21 Μαΐου 2021 στις 21:38 Η Mariaathens: #8 21-05-21 21:38 Πηγαίνω πρώτη λυκειου... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 21 Μαΐου 2021 στις 21:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #9 21-05-21 21:52 Μαρια στην 1η λυκειου πραγματι δεν υπαρχει νομος συνημιτόνων. Η αποψη μου ειναι οτι η ασκηση ειναι λαθος , μαλλον αποδειξη οτι το τριγωνο ειναι ισοσκελες θελει και οχι ισοπλευρο διοτι δεν ειναι ισοπλευρο. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.273 μηνύματα. 21 Μαΐου 2021 στις 22:42 Ο Samael έγραψε: #10 21-05-21 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Πηγαίνω πρώτη λυκειου... Click για ανάπτυξη... Αυτό ίσως σε βοηθήσει,ίσως και όχι. Δεν θυμάμαι καν τι κάνουν στην πρώτη λυκείου στην γεωμετρία πλέον . Στην περίπτωση που σου βγάζουν όντως νόημα αυτά, ζήτα διευκρίνιση για ότι δεν καταλαβαίνεις. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 21 Μαΐου 2021 στις 23:09 Ο nPb έγραψε: #11 21-05-21 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Με συγχωρείς πολυ αλλα το ischool δεν με αφηνε να συνδεθώ... όχι δεν έχουμε κάνει νομο συνημμένων! Click για ανάπτυξη... Νόμος συνημιτόνων λέγεται..όχι συνημμένων (με αστεία διάθεση). Για θεωρητική είσαι; @Mariaathens Ψάξε εδώ στο link για εξάσκηση πάνω σε ισόπλευρα τρίγωνα. Είναι στα Αγγλικά, ελπίζω να μην έχεις πρόβλημα με τη γλώσσα. Equilateral Triangles rebel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 22 Μαΐου 2021 στις 02:58 Ο rebel έγραψε: #12 22-05-21 02:58 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Γεια σας παιδιά... μας έβαλε μια πολύ δύσκολη ασκηση ο κύριος μας στο σχολειο, την έχω φτάσει μέχρι ενα σημειο αλλα μετά δεν ξέρω τι να κάνω... μπορει καποιος να με βοηθησει?? Η πρώτη εικόνα είναι η άσκηση, και δεύτερη μέχρι το σημείο που την έχω λύσει... ευχαριστωωωω... Click για ανάπτυξη... Τετράγωνο και ίσα τρίγωνα ! - mathematica.gr www.mathematica.gr 15 μοίρες - mathematica.gr www.mathematica.gr Αρχική Δημοσίευση από styt_geia: Τετράγωνο και ίσα τρίγωνα ! - mathematica.gr www.mathematica.gr 15 μοίρες - mathematica.gr www.mathematica.gr Click για ανάπτυξη... Η πρώτη λύση δεν είναι και πολύ αναλυτική αλλά φαντάζομαι πάει κάπως έτσι (στο σχήμα του mathematica): (αφού: λόγω του ισόπλευρου , κοινή και λόγω του ισοσκελούς ). Άρα οπότε ισοσκελές. Επιπλέον (αφού: , κοινή και ), οπότε και το είναι ισοσκελές, με Ώστε το τετράπλευρο είναι ρόμβος εφ' όσον έχει όλες του τις πλευρές ίσες, άρα και αφού έπεται ότι Από και προκύπτει ότι το είναι ισόπλευρο. Ελπίζω να μην κούρασα. Ίσως η λύση συντομεύει κι άλλο. Έχω καιρό να ασχοληθώ με Γεωμετρία. Η δεύτερη λύση με τίτλο "15 μοίρες" νομίζω είναι αρκετά αναλυτική, άρα κομπλέ. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 22 Μαΐου 2021 στις 10:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 22-05-21 10:17 Ωραιες οι προτασεις του nPb και του rebel , ειναι ωραιο να ασχολουνται οι ανθρωποι ωρες με την γεωμετρια παρα με το ταβλι αλλα το ερωτημα ειναι γιατι θα πρεπει να τρομαξουμε την Μαρια? Γιατι θα πρεπει να ακουει γεωμετρια και να φευγει, μια τοσο χρησιμη και εξυπνη επιστημη. Η ασκηση αυτη δεν ειναι ουτε για την ηλικια της ουτε για τον χρονο της. rebel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 22 Μαΐου 2021 στις 12:20 Ο rebel έγραψε: #14 22-05-21 12:20 Συμφωνώ. Τουλάχιστον θα μπορούσε να σπάσει την άσκηση σε υποερωτήματα όπως σε αυτό το διαγώνισμα (ουσιαστικά πρόκειται για ακόμα μία λύση της άσκησης) Το διαγώνισμα το αλίευσα από εδώ. Ο ίδιος καθηγητής έχει αναρτήσει πρόσθετο υλικό για γεωμετρία Α' Λυκείου (αλλά και γενικά για γεωμετρία Ολυμπιάδων κλπ.) στην άλλη του σελίδα εδώ. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Aggelos123 SlimShady ggl itschristy Mariaathens T C Papachrist globglogabgalab igeorgeoikonomo tsiobieman Panagiotis849 eukleidhs1821 Georgekk Unboxholics karamanly papa2g Scandal το κοριτσι του μαη Σωτηρία Newuser spring day barkos imkindalost Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: νομο συνημιτόνων δουλεύετε? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Μαΐου 2021 Δεν μου απαντας και θελω να παω για υπνο. Αν ναι ,τοτε το κατω τριγωνακι ειναι ισοσκελες διοτι παρα την βαση γωνιες ειναι ισες. Κανε εκει στην γωνια 150 τον νομο συνιμητονων να βρεις τις πλευρες του. Μετα κανε το ιδιο στο αριστερο και δεξιο τριγωνο στην γωνια 75 μορων να βρεις τις πλευρες που σε ενδισφερουν. Αμα βγουν α τοτε ειναι ισοπλευρο Click για ανάπτυξη... Με συγχωρείς πολυ αλλα το ischool δεν με αφηνε να συνδεθώ... όχι δεν έχουμε κάνει νομο συνημμένων!
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 21 Μαΐου 2021 στις 19:43 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 21-05-21 19:43 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Με συγχωρείς πολυ αλλα το ischool δεν με αφηνε να συνδεθώ... όχι δεν έχουμε κάνει νομο συνημμένων! Click για ανάπτυξη... Ωραια , δεν εχω καποια αλλη ιδεα εκτος του νομου των συνημιτόνων. Καποια βοηθεια ? τι θεωρημα κανετε και σας εβαλε αυτη την εφαρμογη? Τελευταία επεξεργασία: 21 Μαΐου 2021 eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 21 Μαΐου 2021 στις 20:12 Ο eukleidhs1821: #5 21-05-21 20:12 παντως ετσι οπως το σκεφτηκες το κανα και γω δηλαδη συγκριση τριγωνων και το βγαζω αρχικα ισοσκελες.απο κει και περα δεν μπορω να το βγαλω ισοπλευρο με καμια πιστη.ειτε να βγαλω τη μια γωνια 60 μοιρες ειτε ολες τις πλευρες ισες.μηπως ζηταγε ισοσκελες να δειξεις? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Μαΐου 2021 για φερε απο το Ε μια παραλληλο μπας και γινει με τις εντος εναλλαξ κανα κολπο.δεν ξερω δοκιμασε το Τελευταία επεξεργασία: 21 Μαΐου 2021 Mariaathens Νεοφερμένο μέλος Η Mariaathens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 21 Μαΐου 2021 στις 21:16 Η Mariaathens: #6 21-05-21 21:16 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ωραια , δεν εχω καποια αλλη ιδεα εκτος του νομου των συνημιτόνων. Καποια βοηθεια ? τι θεωρημα κανετε και σας εβαλε αυτη την εφαρμογη? Click για ανάπτυξη... Δεν κάνουμε κάποιο θεωρημα, απλά μας την έβαλε να την λύσουμε... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 21 Μαΐου 2021 στις 21:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 21-05-21 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Δεν κάνουμε κάποιο θεωρημα, απλά μας την έβαλε να την λύσουμε... Click για ανάπτυξη... Τι ταξη πηγαινεις μαρια? Mariaathens Νεοφερμένο μέλος Η Mariaathens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 21 Μαΐου 2021 στις 21:38 Η Mariaathens: #8 21-05-21 21:38 Πηγαίνω πρώτη λυκειου... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 21 Μαΐου 2021 στις 21:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #9 21-05-21 21:52 Μαρια στην 1η λυκειου πραγματι δεν υπαρχει νομος συνημιτόνων. Η αποψη μου ειναι οτι η ασκηση ειναι λαθος , μαλλον αποδειξη οτι το τριγωνο ειναι ισοσκελες θελει και οχι ισοπλευρο διοτι δεν ειναι ισοπλευρο. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.273 μηνύματα. 21 Μαΐου 2021 στις 22:42 Ο Samael έγραψε: #10 21-05-21 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Πηγαίνω πρώτη λυκειου... Click για ανάπτυξη... Αυτό ίσως σε βοηθήσει,ίσως και όχι. Δεν θυμάμαι καν τι κάνουν στην πρώτη λυκείου στην γεωμετρία πλέον . Στην περίπτωση που σου βγάζουν όντως νόημα αυτά, ζήτα διευκρίνιση για ότι δεν καταλαβαίνεις. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 21 Μαΐου 2021 στις 23:09 Ο nPb έγραψε: #11 21-05-21 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Με συγχωρείς πολυ αλλα το ischool δεν με αφηνε να συνδεθώ... όχι δεν έχουμε κάνει νομο συνημμένων! Click για ανάπτυξη... Νόμος συνημιτόνων λέγεται..όχι συνημμένων (με αστεία διάθεση). Για θεωρητική είσαι; @Mariaathens Ψάξε εδώ στο link για εξάσκηση πάνω σε ισόπλευρα τρίγωνα. Είναι στα Αγγλικά, ελπίζω να μην έχεις πρόβλημα με τη γλώσσα. Equilateral Triangles rebel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 22 Μαΐου 2021 στις 02:58 Ο rebel έγραψε: #12 22-05-21 02:58 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Γεια σας παιδιά... μας έβαλε μια πολύ δύσκολη ασκηση ο κύριος μας στο σχολειο, την έχω φτάσει μέχρι ενα σημειο αλλα μετά δεν ξέρω τι να κάνω... μπορει καποιος να με βοηθησει?? Η πρώτη εικόνα είναι η άσκηση, και δεύτερη μέχρι το σημείο που την έχω λύσει... ευχαριστωωωω... Click για ανάπτυξη... Τετράγωνο και ίσα τρίγωνα ! - mathematica.gr www.mathematica.gr 15 μοίρες - mathematica.gr www.mathematica.gr Αρχική Δημοσίευση από styt_geia: Τετράγωνο και ίσα τρίγωνα ! - mathematica.gr www.mathematica.gr 15 μοίρες - mathematica.gr www.mathematica.gr Click για ανάπτυξη... Η πρώτη λύση δεν είναι και πολύ αναλυτική αλλά φαντάζομαι πάει κάπως έτσι (στο σχήμα του mathematica): (αφού: λόγω του ισόπλευρου , κοινή και λόγω του ισοσκελούς ). Άρα οπότε ισοσκελές. Επιπλέον (αφού: , κοινή και ), οπότε και το είναι ισοσκελές, με Ώστε το τετράπλευρο είναι ρόμβος εφ' όσον έχει όλες του τις πλευρές ίσες, άρα και αφού έπεται ότι Από και προκύπτει ότι το είναι ισόπλευρο. Ελπίζω να μην κούρασα. Ίσως η λύση συντομεύει κι άλλο. Έχω καιρό να ασχοληθώ με Γεωμετρία. Η δεύτερη λύση με τίτλο "15 μοίρες" νομίζω είναι αρκετά αναλυτική, άρα κομπλέ. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 22 Μαΐου 2021 στις 10:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 22-05-21 10:17 Ωραιες οι προτασεις του nPb και του rebel , ειναι ωραιο να ασχολουνται οι ανθρωποι ωρες με την γεωμετρια παρα με το ταβλι αλλα το ερωτημα ειναι γιατι θα πρεπει να τρομαξουμε την Μαρια? Γιατι θα πρεπει να ακουει γεωμετρια και να φευγει, μια τοσο χρησιμη και εξυπνη επιστημη. Η ασκηση αυτη δεν ειναι ουτε για την ηλικια της ουτε για τον χρονο της. rebel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 22 Μαΐου 2021 στις 12:20 Ο rebel έγραψε: #14 22-05-21 12:20 Συμφωνώ. Τουλάχιστον θα μπορούσε να σπάσει την άσκηση σε υποερωτήματα όπως σε αυτό το διαγώνισμα (ουσιαστικά πρόκειται για ακόμα μία λύση της άσκησης) Το διαγώνισμα το αλίευσα από εδώ. Ο ίδιος καθηγητής έχει αναρτήσει πρόσθετο υλικό για γεωμετρία Α' Λυκείου (αλλά και γενικά για γεωμετρία Ολυμπιάδων κλπ.) στην άλλη του σελίδα εδώ. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Aggelos123 SlimShady ggl itschristy Mariaathens T C Papachrist globglogabgalab igeorgeoikonomo tsiobieman Panagiotis849 eukleidhs1821 Georgekk Unboxholics karamanly papa2g Scandal το κοριτσι του μαη Σωτηρία Newuser spring day barkos imkindalost Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Με συγχωρείς πολυ αλλα το ischool δεν με αφηνε να συνδεθώ... όχι δεν έχουμε κάνει νομο συνημμένων! Click για ανάπτυξη... Ωραια , δεν εχω καποια αλλη ιδεα εκτος του νομου των συνημιτόνων. Καποια βοηθεια ? τι θεωρημα κανετε και σας εβαλε αυτη την εφαρμογη?
eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 21 Μαΐου 2021 στις 20:12 Ο eukleidhs1821: #5 21-05-21 20:12 παντως ετσι οπως το σκεφτηκες το κανα και γω δηλαδη συγκριση τριγωνων και το βγαζω αρχικα ισοσκελες.απο κει και περα δεν μπορω να το βγαλω ισοπλευρο με καμια πιστη.ειτε να βγαλω τη μια γωνια 60 μοιρες ειτε ολες τις πλευρες ισες.μηπως ζηταγε ισοσκελες να δειξεις? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Μαΐου 2021 για φερε απο το Ε μια παραλληλο μπας και γινει με τις εντος εναλλαξ κανα κολπο.δεν ξερω δοκιμασε το Τελευταία επεξεργασία: 21 Μαΐου 2021 Mariaathens Νεοφερμένο μέλος Η Mariaathens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 21 Μαΐου 2021 στις 21:16 Η Mariaathens: #6 21-05-21 21:16 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ωραια , δεν εχω καποια αλλη ιδεα εκτος του νομου των συνημιτόνων. Καποια βοηθεια ? τι θεωρημα κανετε και σας εβαλε αυτη την εφαρμογη? Click για ανάπτυξη... Δεν κάνουμε κάποιο θεωρημα, απλά μας την έβαλε να την λύσουμε... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 21 Μαΐου 2021 στις 21:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 21-05-21 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Δεν κάνουμε κάποιο θεωρημα, απλά μας την έβαλε να την λύσουμε... Click για ανάπτυξη... Τι ταξη πηγαινεις μαρια? Mariaathens Νεοφερμένο μέλος Η Mariaathens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 21 Μαΐου 2021 στις 21:38 Η Mariaathens: #8 21-05-21 21:38 Πηγαίνω πρώτη λυκειου... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 21 Μαΐου 2021 στις 21:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #9 21-05-21 21:52 Μαρια στην 1η λυκειου πραγματι δεν υπαρχει νομος συνημιτόνων. Η αποψη μου ειναι οτι η ασκηση ειναι λαθος , μαλλον αποδειξη οτι το τριγωνο ειναι ισοσκελες θελει και οχι ισοπλευρο διοτι δεν ειναι ισοπλευρο. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.273 μηνύματα. 21 Μαΐου 2021 στις 22:42 Ο Samael έγραψε: #10 21-05-21 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Πηγαίνω πρώτη λυκειου... Click για ανάπτυξη... Αυτό ίσως σε βοηθήσει,ίσως και όχι. Δεν θυμάμαι καν τι κάνουν στην πρώτη λυκείου στην γεωμετρία πλέον . Στην περίπτωση που σου βγάζουν όντως νόημα αυτά, ζήτα διευκρίνιση για ότι δεν καταλαβαίνεις. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 21 Μαΐου 2021 στις 23:09 Ο nPb έγραψε: #11 21-05-21 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Με συγχωρείς πολυ αλλα το ischool δεν με αφηνε να συνδεθώ... όχι δεν έχουμε κάνει νομο συνημμένων! Click για ανάπτυξη... Νόμος συνημιτόνων λέγεται..όχι συνημμένων (με αστεία διάθεση). Για θεωρητική είσαι; @Mariaathens Ψάξε εδώ στο link για εξάσκηση πάνω σε ισόπλευρα τρίγωνα. Είναι στα Αγγλικά, ελπίζω να μην έχεις πρόβλημα με τη γλώσσα. Equilateral Triangles rebel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 22 Μαΐου 2021 στις 02:58 Ο rebel έγραψε: #12 22-05-21 02:58 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Γεια σας παιδιά... μας έβαλε μια πολύ δύσκολη ασκηση ο κύριος μας στο σχολειο, την έχω φτάσει μέχρι ενα σημειο αλλα μετά δεν ξέρω τι να κάνω... μπορει καποιος να με βοηθησει?? Η πρώτη εικόνα είναι η άσκηση, και δεύτερη μέχρι το σημείο που την έχω λύσει... ευχαριστωωωω... Click για ανάπτυξη... Τετράγωνο και ίσα τρίγωνα ! - mathematica.gr www.mathematica.gr 15 μοίρες - mathematica.gr www.mathematica.gr Αρχική Δημοσίευση από styt_geia: Τετράγωνο και ίσα τρίγωνα ! - mathematica.gr www.mathematica.gr 15 μοίρες - mathematica.gr www.mathematica.gr Click για ανάπτυξη... Η πρώτη λύση δεν είναι και πολύ αναλυτική αλλά φαντάζομαι πάει κάπως έτσι (στο σχήμα του mathematica): (αφού: λόγω του ισόπλευρου , κοινή και λόγω του ισοσκελούς ). Άρα οπότε ισοσκελές. Επιπλέον (αφού: , κοινή και ), οπότε και το είναι ισοσκελές, με Ώστε το τετράπλευρο είναι ρόμβος εφ' όσον έχει όλες του τις πλευρές ίσες, άρα και αφού έπεται ότι Από και προκύπτει ότι το είναι ισόπλευρο. Ελπίζω να μην κούρασα. Ίσως η λύση συντομεύει κι άλλο. Έχω καιρό να ασχοληθώ με Γεωμετρία. Η δεύτερη λύση με τίτλο "15 μοίρες" νομίζω είναι αρκετά αναλυτική, άρα κομπλέ. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 22 Μαΐου 2021 στις 10:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 22-05-21 10:17 Ωραιες οι προτασεις του nPb και του rebel , ειναι ωραιο να ασχολουνται οι ανθρωποι ωρες με την γεωμετρια παρα με το ταβλι αλλα το ερωτημα ειναι γιατι θα πρεπει να τρομαξουμε την Μαρια? Γιατι θα πρεπει να ακουει γεωμετρια και να φευγει, μια τοσο χρησιμη και εξυπνη επιστημη. Η ασκηση αυτη δεν ειναι ουτε για την ηλικια της ουτε για τον χρονο της. rebel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 22 Μαΐου 2021 στις 12:20 Ο rebel έγραψε: #14 22-05-21 12:20 Συμφωνώ. Τουλάχιστον θα μπορούσε να σπάσει την άσκηση σε υποερωτήματα όπως σε αυτό το διαγώνισμα (ουσιαστικά πρόκειται για ακόμα μία λύση της άσκησης) Το διαγώνισμα το αλίευσα από εδώ. Ο ίδιος καθηγητής έχει αναρτήσει πρόσθετο υλικό για γεωμετρία Α' Λυκείου (αλλά και γενικά για γεωμετρία Ολυμπιάδων κλπ.) στην άλλη του σελίδα εδώ. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Aggelos123 SlimShady ggl itschristy Mariaathens T C Papachrist globglogabgalab igeorgeoikonomo tsiobieman Panagiotis849 eukleidhs1821 Georgekk Unboxholics karamanly papa2g Scandal το κοριτσι του μαη Σωτηρία Newuser spring day barkos imkindalost Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παντως ετσι οπως το σκεφτηκες το κανα και γω δηλαδη συγκριση τριγωνων και το βγαζω αρχικα ισοσκελες.απο κει και περα δεν μπορω να το βγαλω ισοπλευρο με καμια πιστη.ειτε να βγαλω τη μια γωνια 60 μοιρες ειτε ολες τις πλευρες ισες.μηπως ζηταγε ισοσκελες να δειξεις? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Μαΐου 2021 για φερε απο το Ε μια παραλληλο μπας και γινει με τις εντος εναλλαξ κανα κολπο.δεν ξερω δοκιμασε το
Mariaathens Νεοφερμένο μέλος Η Mariaathens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 21 Μαΐου 2021 στις 21:16 Η Mariaathens: #6 21-05-21 21:16 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ωραια , δεν εχω καποια αλλη ιδεα εκτος του νομου των συνημιτόνων. Καποια βοηθεια ? τι θεωρημα κανετε και σας εβαλε αυτη την εφαρμογη? Click για ανάπτυξη... Δεν κάνουμε κάποιο θεωρημα, απλά μας την έβαλε να την λύσουμε... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 21 Μαΐου 2021 στις 21:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 21-05-21 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Δεν κάνουμε κάποιο θεωρημα, απλά μας την έβαλε να την λύσουμε... Click για ανάπτυξη... Τι ταξη πηγαινεις μαρια? Mariaathens Νεοφερμένο μέλος Η Mariaathens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 21 Μαΐου 2021 στις 21:38 Η Mariaathens: #8 21-05-21 21:38 Πηγαίνω πρώτη λυκειου... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 21 Μαΐου 2021 στις 21:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #9 21-05-21 21:52 Μαρια στην 1η λυκειου πραγματι δεν υπαρχει νομος συνημιτόνων. Η αποψη μου ειναι οτι η ασκηση ειναι λαθος , μαλλον αποδειξη οτι το τριγωνο ειναι ισοσκελες θελει και οχι ισοπλευρο διοτι δεν ειναι ισοπλευρο. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.273 μηνύματα. 21 Μαΐου 2021 στις 22:42 Ο Samael έγραψε: #10 21-05-21 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Πηγαίνω πρώτη λυκειου... Click για ανάπτυξη... Αυτό ίσως σε βοηθήσει,ίσως και όχι. Δεν θυμάμαι καν τι κάνουν στην πρώτη λυκείου στην γεωμετρία πλέον . Στην περίπτωση που σου βγάζουν όντως νόημα αυτά, ζήτα διευκρίνιση για ότι δεν καταλαβαίνεις. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 21 Μαΐου 2021 στις 23:09 Ο nPb έγραψε: #11 21-05-21 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Με συγχωρείς πολυ αλλα το ischool δεν με αφηνε να συνδεθώ... όχι δεν έχουμε κάνει νομο συνημμένων! Click για ανάπτυξη... Νόμος συνημιτόνων λέγεται..όχι συνημμένων (με αστεία διάθεση). Για θεωρητική είσαι; @Mariaathens Ψάξε εδώ στο link για εξάσκηση πάνω σε ισόπλευρα τρίγωνα. Είναι στα Αγγλικά, ελπίζω να μην έχεις πρόβλημα με τη γλώσσα. Equilateral Triangles rebel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 22 Μαΐου 2021 στις 02:58 Ο rebel έγραψε: #12 22-05-21 02:58 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Γεια σας παιδιά... μας έβαλε μια πολύ δύσκολη ασκηση ο κύριος μας στο σχολειο, την έχω φτάσει μέχρι ενα σημειο αλλα μετά δεν ξέρω τι να κάνω... μπορει καποιος να με βοηθησει?? Η πρώτη εικόνα είναι η άσκηση, και δεύτερη μέχρι το σημείο που την έχω λύσει... ευχαριστωωωω... Click για ανάπτυξη... Τετράγωνο και ίσα τρίγωνα ! - mathematica.gr www.mathematica.gr 15 μοίρες - mathematica.gr www.mathematica.gr Αρχική Δημοσίευση από styt_geia: Τετράγωνο και ίσα τρίγωνα ! - mathematica.gr www.mathematica.gr 15 μοίρες - mathematica.gr www.mathematica.gr Click για ανάπτυξη... Η πρώτη λύση δεν είναι και πολύ αναλυτική αλλά φαντάζομαι πάει κάπως έτσι (στο σχήμα του mathematica): (αφού: λόγω του ισόπλευρου , κοινή και λόγω του ισοσκελούς ). Άρα οπότε ισοσκελές. Επιπλέον (αφού: , κοινή και ), οπότε και το είναι ισοσκελές, με Ώστε το τετράπλευρο είναι ρόμβος εφ' όσον έχει όλες του τις πλευρές ίσες, άρα και αφού έπεται ότι Από και προκύπτει ότι το είναι ισόπλευρο. Ελπίζω να μην κούρασα. Ίσως η λύση συντομεύει κι άλλο. Έχω καιρό να ασχοληθώ με Γεωμετρία. Η δεύτερη λύση με τίτλο "15 μοίρες" νομίζω είναι αρκετά αναλυτική, άρα κομπλέ. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 22 Μαΐου 2021 στις 10:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 22-05-21 10:17 Ωραιες οι προτασεις του nPb και του rebel , ειναι ωραιο να ασχολουνται οι ανθρωποι ωρες με την γεωμετρια παρα με το ταβλι αλλα το ερωτημα ειναι γιατι θα πρεπει να τρομαξουμε την Μαρια? Γιατι θα πρεπει να ακουει γεωμετρια και να φευγει, μια τοσο χρησιμη και εξυπνη επιστημη. Η ασκηση αυτη δεν ειναι ουτε για την ηλικια της ουτε για τον χρονο της. rebel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 22 Μαΐου 2021 στις 12:20 Ο rebel έγραψε: #14 22-05-21 12:20 Συμφωνώ. Τουλάχιστον θα μπορούσε να σπάσει την άσκηση σε υποερωτήματα όπως σε αυτό το διαγώνισμα (ουσιαστικά πρόκειται για ακόμα μία λύση της άσκησης) Το διαγώνισμα το αλίευσα από εδώ. Ο ίδιος καθηγητής έχει αναρτήσει πρόσθετο υλικό για γεωμετρία Α' Λυκείου (αλλά και γενικά για γεωμετρία Ολυμπιάδων κλπ.) στην άλλη του σελίδα εδώ. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Aggelos123 SlimShady ggl itschristy Mariaathens T C Papachrist globglogabgalab igeorgeoikonomo tsiobieman Panagiotis849 eukleidhs1821 Georgekk Unboxholics karamanly papa2g Scandal το κοριτσι του μαη Σωτηρία Newuser spring day barkos imkindalost Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ωραια , δεν εχω καποια αλλη ιδεα εκτος του νομου των συνημιτόνων. Καποια βοηθεια ? τι θεωρημα κανετε και σας εβαλε αυτη την εφαρμογη? Click για ανάπτυξη... Δεν κάνουμε κάποιο θεωρημα, απλά μας την έβαλε να την λύσουμε...
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 21 Μαΐου 2021 στις 21:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 21-05-21 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Δεν κάνουμε κάποιο θεωρημα, απλά μας την έβαλε να την λύσουμε... Click για ανάπτυξη... Τι ταξη πηγαινεις μαρια? Mariaathens Νεοφερμένο μέλος Η Mariaathens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 21 Μαΐου 2021 στις 21:38 Η Mariaathens: #8 21-05-21 21:38 Πηγαίνω πρώτη λυκειου... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 21 Μαΐου 2021 στις 21:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #9 21-05-21 21:52 Μαρια στην 1η λυκειου πραγματι δεν υπαρχει νομος συνημιτόνων. Η αποψη μου ειναι οτι η ασκηση ειναι λαθος , μαλλον αποδειξη οτι το τριγωνο ειναι ισοσκελες θελει και οχι ισοπλευρο διοτι δεν ειναι ισοπλευρο. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.273 μηνύματα. 21 Μαΐου 2021 στις 22:42 Ο Samael έγραψε: #10 21-05-21 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Πηγαίνω πρώτη λυκειου... Click για ανάπτυξη... Αυτό ίσως σε βοηθήσει,ίσως και όχι. Δεν θυμάμαι καν τι κάνουν στην πρώτη λυκείου στην γεωμετρία πλέον . Στην περίπτωση που σου βγάζουν όντως νόημα αυτά, ζήτα διευκρίνιση για ότι δεν καταλαβαίνεις. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 21 Μαΐου 2021 στις 23:09 Ο nPb έγραψε: #11 21-05-21 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Με συγχωρείς πολυ αλλα το ischool δεν με αφηνε να συνδεθώ... όχι δεν έχουμε κάνει νομο συνημμένων! Click για ανάπτυξη... Νόμος συνημιτόνων λέγεται..όχι συνημμένων (με αστεία διάθεση). Για θεωρητική είσαι; @Mariaathens Ψάξε εδώ στο link για εξάσκηση πάνω σε ισόπλευρα τρίγωνα. Είναι στα Αγγλικά, ελπίζω να μην έχεις πρόβλημα με τη γλώσσα. Equilateral Triangles rebel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 22 Μαΐου 2021 στις 02:58 Ο rebel έγραψε: #12 22-05-21 02:58 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Γεια σας παιδιά... μας έβαλε μια πολύ δύσκολη ασκηση ο κύριος μας στο σχολειο, την έχω φτάσει μέχρι ενα σημειο αλλα μετά δεν ξέρω τι να κάνω... μπορει καποιος να με βοηθησει?? Η πρώτη εικόνα είναι η άσκηση, και δεύτερη μέχρι το σημείο που την έχω λύσει... ευχαριστωωωω... Click για ανάπτυξη... Τετράγωνο και ίσα τρίγωνα ! - mathematica.gr www.mathematica.gr 15 μοίρες - mathematica.gr www.mathematica.gr Αρχική Δημοσίευση από styt_geia: Τετράγωνο και ίσα τρίγωνα ! - mathematica.gr www.mathematica.gr 15 μοίρες - mathematica.gr www.mathematica.gr Click για ανάπτυξη... Η πρώτη λύση δεν είναι και πολύ αναλυτική αλλά φαντάζομαι πάει κάπως έτσι (στο σχήμα του mathematica): (αφού: λόγω του ισόπλευρου , κοινή και λόγω του ισοσκελούς ). Άρα οπότε ισοσκελές. Επιπλέον (αφού: , κοινή και ), οπότε και το είναι ισοσκελές, με Ώστε το τετράπλευρο είναι ρόμβος εφ' όσον έχει όλες του τις πλευρές ίσες, άρα και αφού έπεται ότι Από και προκύπτει ότι το είναι ισόπλευρο. Ελπίζω να μην κούρασα. Ίσως η λύση συντομεύει κι άλλο. Έχω καιρό να ασχοληθώ με Γεωμετρία. Η δεύτερη λύση με τίτλο "15 μοίρες" νομίζω είναι αρκετά αναλυτική, άρα κομπλέ. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 22 Μαΐου 2021 στις 10:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 22-05-21 10:17 Ωραιες οι προτασεις του nPb και του rebel , ειναι ωραιο να ασχολουνται οι ανθρωποι ωρες με την γεωμετρια παρα με το ταβλι αλλα το ερωτημα ειναι γιατι θα πρεπει να τρομαξουμε την Μαρια? Γιατι θα πρεπει να ακουει γεωμετρια και να φευγει, μια τοσο χρησιμη και εξυπνη επιστημη. Η ασκηση αυτη δεν ειναι ουτε για την ηλικια της ουτε για τον χρονο της. rebel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 22 Μαΐου 2021 στις 12:20 Ο rebel έγραψε: #14 22-05-21 12:20 Συμφωνώ. Τουλάχιστον θα μπορούσε να σπάσει την άσκηση σε υποερωτήματα όπως σε αυτό το διαγώνισμα (ουσιαστικά πρόκειται για ακόμα μία λύση της άσκησης) Το διαγώνισμα το αλίευσα από εδώ. Ο ίδιος καθηγητής έχει αναρτήσει πρόσθετο υλικό για γεωμετρία Α' Λυκείου (αλλά και γενικά για γεωμετρία Ολυμπιάδων κλπ.) στην άλλη του σελίδα εδώ. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Aggelos123 SlimShady ggl itschristy Mariaathens T C Papachrist globglogabgalab igeorgeoikonomo tsiobieman Panagiotis849 eukleidhs1821 Georgekk Unboxholics karamanly papa2g Scandal το κοριτσι του μαη Σωτηρία Newuser spring day barkos imkindalost Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Δεν κάνουμε κάποιο θεωρημα, απλά μας την έβαλε να την λύσουμε... Click για ανάπτυξη... Τι ταξη πηγαινεις μαρια?
Mariaathens Νεοφερμένο μέλος Η Mariaathens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 21 Μαΐου 2021 στις 21:38 Η Mariaathens: #8 21-05-21 21:38 Πηγαίνω πρώτη λυκειου... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 21 Μαΐου 2021 στις 21:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #9 21-05-21 21:52 Μαρια στην 1η λυκειου πραγματι δεν υπαρχει νομος συνημιτόνων. Η αποψη μου ειναι οτι η ασκηση ειναι λαθος , μαλλον αποδειξη οτι το τριγωνο ειναι ισοσκελες θελει και οχι ισοπλευρο διοτι δεν ειναι ισοπλευρο. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.273 μηνύματα. 21 Μαΐου 2021 στις 22:42 Ο Samael έγραψε: #10 21-05-21 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Πηγαίνω πρώτη λυκειου... Click για ανάπτυξη... Αυτό ίσως σε βοηθήσει,ίσως και όχι. Δεν θυμάμαι καν τι κάνουν στην πρώτη λυκείου στην γεωμετρία πλέον . Στην περίπτωση που σου βγάζουν όντως νόημα αυτά, ζήτα διευκρίνιση για ότι δεν καταλαβαίνεις. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 21 Μαΐου 2021 στις 23:09 Ο nPb έγραψε: #11 21-05-21 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Με συγχωρείς πολυ αλλα το ischool δεν με αφηνε να συνδεθώ... όχι δεν έχουμε κάνει νομο συνημμένων! Click για ανάπτυξη... Νόμος συνημιτόνων λέγεται..όχι συνημμένων (με αστεία διάθεση). Για θεωρητική είσαι; @Mariaathens Ψάξε εδώ στο link για εξάσκηση πάνω σε ισόπλευρα τρίγωνα. Είναι στα Αγγλικά, ελπίζω να μην έχεις πρόβλημα με τη γλώσσα. Equilateral Triangles rebel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 22 Μαΐου 2021 στις 02:58 Ο rebel έγραψε: #12 22-05-21 02:58 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Γεια σας παιδιά... μας έβαλε μια πολύ δύσκολη ασκηση ο κύριος μας στο σχολειο, την έχω φτάσει μέχρι ενα σημειο αλλα μετά δεν ξέρω τι να κάνω... μπορει καποιος να με βοηθησει?? Η πρώτη εικόνα είναι η άσκηση, και δεύτερη μέχρι το σημείο που την έχω λύσει... ευχαριστωωωω... Click για ανάπτυξη... Τετράγωνο και ίσα τρίγωνα ! - mathematica.gr www.mathematica.gr 15 μοίρες - mathematica.gr www.mathematica.gr Αρχική Δημοσίευση από styt_geia: Τετράγωνο και ίσα τρίγωνα ! - mathematica.gr www.mathematica.gr 15 μοίρες - mathematica.gr www.mathematica.gr Click για ανάπτυξη... Η πρώτη λύση δεν είναι και πολύ αναλυτική αλλά φαντάζομαι πάει κάπως έτσι (στο σχήμα του mathematica): (αφού: λόγω του ισόπλευρου , κοινή και λόγω του ισοσκελούς ). Άρα οπότε ισοσκελές. Επιπλέον (αφού: , κοινή και ), οπότε και το είναι ισοσκελές, με Ώστε το τετράπλευρο είναι ρόμβος εφ' όσον έχει όλες του τις πλευρές ίσες, άρα και αφού έπεται ότι Από και προκύπτει ότι το είναι ισόπλευρο. Ελπίζω να μην κούρασα. Ίσως η λύση συντομεύει κι άλλο. Έχω καιρό να ασχοληθώ με Γεωμετρία. Η δεύτερη λύση με τίτλο "15 μοίρες" νομίζω είναι αρκετά αναλυτική, άρα κομπλέ. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 22 Μαΐου 2021 στις 10:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 22-05-21 10:17 Ωραιες οι προτασεις του nPb και του rebel , ειναι ωραιο να ασχολουνται οι ανθρωποι ωρες με την γεωμετρια παρα με το ταβλι αλλα το ερωτημα ειναι γιατι θα πρεπει να τρομαξουμε την Μαρια? Γιατι θα πρεπει να ακουει γεωμετρια και να φευγει, μια τοσο χρησιμη και εξυπνη επιστημη. Η ασκηση αυτη δεν ειναι ουτε για την ηλικια της ουτε για τον χρονο της. rebel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 22 Μαΐου 2021 στις 12:20 Ο rebel έγραψε: #14 22-05-21 12:20 Συμφωνώ. Τουλάχιστον θα μπορούσε να σπάσει την άσκηση σε υποερωτήματα όπως σε αυτό το διαγώνισμα (ουσιαστικά πρόκειται για ακόμα μία λύση της άσκησης) Το διαγώνισμα το αλίευσα από εδώ. Ο ίδιος καθηγητής έχει αναρτήσει πρόσθετο υλικό για γεωμετρία Α' Λυκείου (αλλά και γενικά για γεωμετρία Ολυμπιάδων κλπ.) στην άλλη του σελίδα εδώ. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Aggelos123 SlimShady ggl itschristy Mariaathens T C Papachrist globglogabgalab igeorgeoikonomo tsiobieman Panagiotis849 eukleidhs1821 Georgekk Unboxholics karamanly papa2g Scandal το κοριτσι του μαη Σωτηρία Newuser spring day barkos imkindalost Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 21 Μαΐου 2021 στις 21:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #9 21-05-21 21:52 Μαρια στην 1η λυκειου πραγματι δεν υπαρχει νομος συνημιτόνων. Η αποψη μου ειναι οτι η ασκηση ειναι λαθος , μαλλον αποδειξη οτι το τριγωνο ειναι ισοσκελες θελει και οχι ισοπλευρο διοτι δεν ειναι ισοπλευρο. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.273 μηνύματα. 21 Μαΐου 2021 στις 22:42 Ο Samael έγραψε: #10 21-05-21 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Πηγαίνω πρώτη λυκειου... Click για ανάπτυξη... Αυτό ίσως σε βοηθήσει,ίσως και όχι. Δεν θυμάμαι καν τι κάνουν στην πρώτη λυκείου στην γεωμετρία πλέον . Στην περίπτωση που σου βγάζουν όντως νόημα αυτά, ζήτα διευκρίνιση για ότι δεν καταλαβαίνεις. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 21 Μαΐου 2021 στις 23:09 Ο nPb έγραψε: #11 21-05-21 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Με συγχωρείς πολυ αλλα το ischool δεν με αφηνε να συνδεθώ... όχι δεν έχουμε κάνει νομο συνημμένων! Click για ανάπτυξη... Νόμος συνημιτόνων λέγεται..όχι συνημμένων (με αστεία διάθεση). Για θεωρητική είσαι; @Mariaathens Ψάξε εδώ στο link για εξάσκηση πάνω σε ισόπλευρα τρίγωνα. Είναι στα Αγγλικά, ελπίζω να μην έχεις πρόβλημα με τη γλώσσα. Equilateral Triangles rebel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 22 Μαΐου 2021 στις 02:58 Ο rebel έγραψε: #12 22-05-21 02:58 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Γεια σας παιδιά... μας έβαλε μια πολύ δύσκολη ασκηση ο κύριος μας στο σχολειο, την έχω φτάσει μέχρι ενα σημειο αλλα μετά δεν ξέρω τι να κάνω... μπορει καποιος να με βοηθησει?? Η πρώτη εικόνα είναι η άσκηση, και δεύτερη μέχρι το σημείο που την έχω λύσει... ευχαριστωωωω... Click για ανάπτυξη... Τετράγωνο και ίσα τρίγωνα ! - mathematica.gr www.mathematica.gr 15 μοίρες - mathematica.gr www.mathematica.gr Αρχική Δημοσίευση από styt_geia: Τετράγωνο και ίσα τρίγωνα ! - mathematica.gr www.mathematica.gr 15 μοίρες - mathematica.gr www.mathematica.gr Click για ανάπτυξη... Η πρώτη λύση δεν είναι και πολύ αναλυτική αλλά φαντάζομαι πάει κάπως έτσι (στο σχήμα του mathematica): (αφού: λόγω του ισόπλευρου , κοινή και λόγω του ισοσκελούς ). Άρα οπότε ισοσκελές. Επιπλέον (αφού: , κοινή και ), οπότε και το είναι ισοσκελές, με Ώστε το τετράπλευρο είναι ρόμβος εφ' όσον έχει όλες του τις πλευρές ίσες, άρα και αφού έπεται ότι Από και προκύπτει ότι το είναι ισόπλευρο. Ελπίζω να μην κούρασα. Ίσως η λύση συντομεύει κι άλλο. Έχω καιρό να ασχοληθώ με Γεωμετρία. Η δεύτερη λύση με τίτλο "15 μοίρες" νομίζω είναι αρκετά αναλυτική, άρα κομπλέ. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 22 Μαΐου 2021 στις 10:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 22-05-21 10:17 Ωραιες οι προτασεις του nPb και του rebel , ειναι ωραιο να ασχολουνται οι ανθρωποι ωρες με την γεωμετρια παρα με το ταβλι αλλα το ερωτημα ειναι γιατι θα πρεπει να τρομαξουμε την Μαρια? Γιατι θα πρεπει να ακουει γεωμετρια και να φευγει, μια τοσο χρησιμη και εξυπνη επιστημη. Η ασκηση αυτη δεν ειναι ουτε για την ηλικια της ουτε για τον χρονο της. rebel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 22 Μαΐου 2021 στις 12:20 Ο rebel έγραψε: #14 22-05-21 12:20 Συμφωνώ. Τουλάχιστον θα μπορούσε να σπάσει την άσκηση σε υποερωτήματα όπως σε αυτό το διαγώνισμα (ουσιαστικά πρόκειται για ακόμα μία λύση της άσκησης) Το διαγώνισμα το αλίευσα από εδώ. Ο ίδιος καθηγητής έχει αναρτήσει πρόσθετο υλικό για γεωμετρία Α' Λυκείου (αλλά και γενικά για γεωμετρία Ολυμπιάδων κλπ.) στην άλλη του σελίδα εδώ. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Aggelos123 SlimShady ggl itschristy Mariaathens T C Papachrist globglogabgalab igeorgeoikonomo tsiobieman Panagiotis849 eukleidhs1821 Georgekk Unboxholics karamanly papa2g Scandal το κοριτσι του μαη Σωτηρία Newuser spring day barkos imkindalost Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μαρια στην 1η λυκειου πραγματι δεν υπαρχει νομος συνημιτόνων. Η αποψη μου ειναι οτι η ασκηση ειναι λαθος , μαλλον αποδειξη οτι το τριγωνο ειναι ισοσκελες θελει και οχι ισοπλευρο διοτι δεν ειναι ισοπλευρο.
Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.273 μηνύματα. 21 Μαΐου 2021 στις 22:42 Ο Samael έγραψε: #10 21-05-21 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Πηγαίνω πρώτη λυκειου... Click για ανάπτυξη... Αυτό ίσως σε βοηθήσει,ίσως και όχι. Δεν θυμάμαι καν τι κάνουν στην πρώτη λυκείου στην γεωμετρία πλέον . Στην περίπτωση που σου βγάζουν όντως νόημα αυτά, ζήτα διευκρίνιση για ότι δεν καταλαβαίνεις. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 21 Μαΐου 2021 στις 23:09 Ο nPb έγραψε: #11 21-05-21 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Με συγχωρείς πολυ αλλα το ischool δεν με αφηνε να συνδεθώ... όχι δεν έχουμε κάνει νομο συνημμένων! Click για ανάπτυξη... Νόμος συνημιτόνων λέγεται..όχι συνημμένων (με αστεία διάθεση). Για θεωρητική είσαι; @Mariaathens Ψάξε εδώ στο link για εξάσκηση πάνω σε ισόπλευρα τρίγωνα. Είναι στα Αγγλικά, ελπίζω να μην έχεις πρόβλημα με τη γλώσσα. Equilateral Triangles rebel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 22 Μαΐου 2021 στις 02:58 Ο rebel έγραψε: #12 22-05-21 02:58 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Γεια σας παιδιά... μας έβαλε μια πολύ δύσκολη ασκηση ο κύριος μας στο σχολειο, την έχω φτάσει μέχρι ενα σημειο αλλα μετά δεν ξέρω τι να κάνω... μπορει καποιος να με βοηθησει?? Η πρώτη εικόνα είναι η άσκηση, και δεύτερη μέχρι το σημείο που την έχω λύσει... ευχαριστωωωω... Click για ανάπτυξη... Τετράγωνο και ίσα τρίγωνα ! - mathematica.gr www.mathematica.gr 15 μοίρες - mathematica.gr www.mathematica.gr Αρχική Δημοσίευση από styt_geia: Τετράγωνο και ίσα τρίγωνα ! - mathematica.gr www.mathematica.gr 15 μοίρες - mathematica.gr www.mathematica.gr Click για ανάπτυξη... Η πρώτη λύση δεν είναι και πολύ αναλυτική αλλά φαντάζομαι πάει κάπως έτσι (στο σχήμα του mathematica): (αφού: λόγω του ισόπλευρου , κοινή και λόγω του ισοσκελούς ). Άρα οπότε ισοσκελές. Επιπλέον (αφού: , κοινή και ), οπότε και το είναι ισοσκελές, με Ώστε το τετράπλευρο είναι ρόμβος εφ' όσον έχει όλες του τις πλευρές ίσες, άρα και αφού έπεται ότι Από και προκύπτει ότι το είναι ισόπλευρο. Ελπίζω να μην κούρασα. Ίσως η λύση συντομεύει κι άλλο. Έχω καιρό να ασχοληθώ με Γεωμετρία. Η δεύτερη λύση με τίτλο "15 μοίρες" νομίζω είναι αρκετά αναλυτική, άρα κομπλέ. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 22 Μαΐου 2021 στις 10:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 22-05-21 10:17 Ωραιες οι προτασεις του nPb και του rebel , ειναι ωραιο να ασχολουνται οι ανθρωποι ωρες με την γεωμετρια παρα με το ταβλι αλλα το ερωτημα ειναι γιατι θα πρεπει να τρομαξουμε την Μαρια? Γιατι θα πρεπει να ακουει γεωμετρια και να φευγει, μια τοσο χρησιμη και εξυπνη επιστημη. Η ασκηση αυτη δεν ειναι ουτε για την ηλικια της ουτε για τον χρονο της. rebel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 22 Μαΐου 2021 στις 12:20 Ο rebel έγραψε: #14 22-05-21 12:20 Συμφωνώ. Τουλάχιστον θα μπορούσε να σπάσει την άσκηση σε υποερωτήματα όπως σε αυτό το διαγώνισμα (ουσιαστικά πρόκειται για ακόμα μία λύση της άσκησης) Το διαγώνισμα το αλίευσα από εδώ. Ο ίδιος καθηγητής έχει αναρτήσει πρόσθετο υλικό για γεωμετρία Α' Λυκείου (αλλά και γενικά για γεωμετρία Ολυμπιάδων κλπ.) στην άλλη του σελίδα εδώ. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Aggelos123 SlimShady ggl itschristy Mariaathens T C Papachrist globglogabgalab igeorgeoikonomo tsiobieman Panagiotis849 eukleidhs1821 Georgekk Unboxholics karamanly papa2g Scandal το κοριτσι του μαη Σωτηρία Newuser spring day barkos imkindalost Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Πηγαίνω πρώτη λυκειου... Click για ανάπτυξη... Αυτό ίσως σε βοηθήσει,ίσως και όχι. Δεν θυμάμαι καν τι κάνουν στην πρώτη λυκείου στην γεωμετρία πλέον . Στην περίπτωση που σου βγάζουν όντως νόημα αυτά, ζήτα διευκρίνιση για ότι δεν καταλαβαίνεις.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 21 Μαΐου 2021 στις 23:09 Ο nPb έγραψε: #11 21-05-21 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Με συγχωρείς πολυ αλλα το ischool δεν με αφηνε να συνδεθώ... όχι δεν έχουμε κάνει νομο συνημμένων! Click για ανάπτυξη... Νόμος συνημιτόνων λέγεται..όχι συνημμένων (με αστεία διάθεση). Για θεωρητική είσαι; @Mariaathens Ψάξε εδώ στο link για εξάσκηση πάνω σε ισόπλευρα τρίγωνα. Είναι στα Αγγλικά, ελπίζω να μην έχεις πρόβλημα με τη γλώσσα. Equilateral Triangles rebel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 22 Μαΐου 2021 στις 02:58 Ο rebel έγραψε: #12 22-05-21 02:58 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Γεια σας παιδιά... μας έβαλε μια πολύ δύσκολη ασκηση ο κύριος μας στο σχολειο, την έχω φτάσει μέχρι ενα σημειο αλλα μετά δεν ξέρω τι να κάνω... μπορει καποιος να με βοηθησει?? Η πρώτη εικόνα είναι η άσκηση, και δεύτερη μέχρι το σημείο που την έχω λύσει... ευχαριστωωωω... Click για ανάπτυξη... Τετράγωνο και ίσα τρίγωνα ! - mathematica.gr www.mathematica.gr 15 μοίρες - mathematica.gr www.mathematica.gr Αρχική Δημοσίευση από styt_geia: Τετράγωνο και ίσα τρίγωνα ! - mathematica.gr www.mathematica.gr 15 μοίρες - mathematica.gr www.mathematica.gr Click για ανάπτυξη... Η πρώτη λύση δεν είναι και πολύ αναλυτική αλλά φαντάζομαι πάει κάπως έτσι (στο σχήμα του mathematica): (αφού: λόγω του ισόπλευρου , κοινή και λόγω του ισοσκελούς ). Άρα οπότε ισοσκελές. Επιπλέον (αφού: , κοινή και ), οπότε και το είναι ισοσκελές, με Ώστε το τετράπλευρο είναι ρόμβος εφ' όσον έχει όλες του τις πλευρές ίσες, άρα και αφού έπεται ότι Από και προκύπτει ότι το είναι ισόπλευρο. Ελπίζω να μην κούρασα. Ίσως η λύση συντομεύει κι άλλο. Έχω καιρό να ασχοληθώ με Γεωμετρία. Η δεύτερη λύση με τίτλο "15 μοίρες" νομίζω είναι αρκετά αναλυτική, άρα κομπλέ. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 22 Μαΐου 2021 στις 10:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 22-05-21 10:17 Ωραιες οι προτασεις του nPb και του rebel , ειναι ωραιο να ασχολουνται οι ανθρωποι ωρες με την γεωμετρια παρα με το ταβλι αλλα το ερωτημα ειναι γιατι θα πρεπει να τρομαξουμε την Μαρια? Γιατι θα πρεπει να ακουει γεωμετρια και να φευγει, μια τοσο χρησιμη και εξυπνη επιστημη. Η ασκηση αυτη δεν ειναι ουτε για την ηλικια της ουτε για τον χρονο της. rebel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 22 Μαΐου 2021 στις 12:20 Ο rebel έγραψε: #14 22-05-21 12:20 Συμφωνώ. Τουλάχιστον θα μπορούσε να σπάσει την άσκηση σε υποερωτήματα όπως σε αυτό το διαγώνισμα (ουσιαστικά πρόκειται για ακόμα μία λύση της άσκησης) Το διαγώνισμα το αλίευσα από εδώ. Ο ίδιος καθηγητής έχει αναρτήσει πρόσθετο υλικό για γεωμετρία Α' Λυκείου (αλλά και γενικά για γεωμετρία Ολυμπιάδων κλπ.) στην άλλη του σελίδα εδώ. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Aggelos123 SlimShady ggl itschristy Mariaathens T C Papachrist globglogabgalab igeorgeoikonomo tsiobieman Panagiotis849 eukleidhs1821 Georgekk Unboxholics karamanly papa2g Scandal το κοριτσι του μαη Σωτηρία Newuser spring day barkos imkindalost Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Με συγχωρείς πολυ αλλα το ischool δεν με αφηνε να συνδεθώ... όχι δεν έχουμε κάνει νομο συνημμένων! Click για ανάπτυξη... Νόμος συνημιτόνων λέγεται..όχι συνημμένων (με αστεία διάθεση). Για θεωρητική είσαι; @Mariaathens Ψάξε εδώ στο link για εξάσκηση πάνω σε ισόπλευρα τρίγωνα. Είναι στα Αγγλικά, ελπίζω να μην έχεις πρόβλημα με τη γλώσσα. Equilateral Triangles
rebel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 22 Μαΐου 2021 στις 02:58 Ο rebel έγραψε: #12 22-05-21 02:58 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Γεια σας παιδιά... μας έβαλε μια πολύ δύσκολη ασκηση ο κύριος μας στο σχολειο, την έχω φτάσει μέχρι ενα σημειο αλλα μετά δεν ξέρω τι να κάνω... μπορει καποιος να με βοηθησει?? Η πρώτη εικόνα είναι η άσκηση, και δεύτερη μέχρι το σημείο που την έχω λύσει... ευχαριστωωωω... Click για ανάπτυξη... Τετράγωνο και ίσα τρίγωνα ! - mathematica.gr www.mathematica.gr 15 μοίρες - mathematica.gr www.mathematica.gr Αρχική Δημοσίευση από styt_geia: Τετράγωνο και ίσα τρίγωνα ! - mathematica.gr www.mathematica.gr 15 μοίρες - mathematica.gr www.mathematica.gr Click για ανάπτυξη... Η πρώτη λύση δεν είναι και πολύ αναλυτική αλλά φαντάζομαι πάει κάπως έτσι (στο σχήμα του mathematica): (αφού: λόγω του ισόπλευρου , κοινή και λόγω του ισοσκελούς ). Άρα οπότε ισοσκελές. Επιπλέον (αφού: , κοινή και ), οπότε και το είναι ισοσκελές, με Ώστε το τετράπλευρο είναι ρόμβος εφ' όσον έχει όλες του τις πλευρές ίσες, άρα και αφού έπεται ότι Από και προκύπτει ότι το είναι ισόπλευρο. Ελπίζω να μην κούρασα. Ίσως η λύση συντομεύει κι άλλο. Έχω καιρό να ασχοληθώ με Γεωμετρία. Η δεύτερη λύση με τίτλο "15 μοίρες" νομίζω είναι αρκετά αναλυτική, άρα κομπλέ. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 22 Μαΐου 2021 στις 10:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 22-05-21 10:17 Ωραιες οι προτασεις του nPb και του rebel , ειναι ωραιο να ασχολουνται οι ανθρωποι ωρες με την γεωμετρια παρα με το ταβλι αλλα το ερωτημα ειναι γιατι θα πρεπει να τρομαξουμε την Μαρια? Γιατι θα πρεπει να ακουει γεωμετρια και να φευγει, μια τοσο χρησιμη και εξυπνη επιστημη. Η ασκηση αυτη δεν ειναι ουτε για την ηλικια της ουτε για τον χρονο της. rebel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 22 Μαΐου 2021 στις 12:20 Ο rebel έγραψε: #14 22-05-21 12:20 Συμφωνώ. Τουλάχιστον θα μπορούσε να σπάσει την άσκηση σε υποερωτήματα όπως σε αυτό το διαγώνισμα (ουσιαστικά πρόκειται για ακόμα μία λύση της άσκησης) Το διαγώνισμα το αλίευσα από εδώ. Ο ίδιος καθηγητής έχει αναρτήσει πρόσθετο υλικό για γεωμετρία Α' Λυκείου (αλλά και γενικά για γεωμετρία Ολυμπιάδων κλπ.) στην άλλη του σελίδα εδώ. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Aggelos123 SlimShady ggl itschristy Mariaathens T C Papachrist globglogabgalab igeorgeoikonomo tsiobieman Panagiotis849 eukleidhs1821 Georgekk Unboxholics karamanly papa2g Scandal το κοριτσι του μαη Σωτηρία Newuser spring day barkos imkindalost Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Γεια σας παιδιά... μας έβαλε μια πολύ δύσκολη ασκηση ο κύριος μας στο σχολειο, την έχω φτάσει μέχρι ενα σημειο αλλα μετά δεν ξέρω τι να κάνω... μπορει καποιος να με βοηθησει?? Η πρώτη εικόνα είναι η άσκηση, και δεύτερη μέχρι το σημείο που την έχω λύσει... ευχαριστωωωω... Click για ανάπτυξη... Τετράγωνο και ίσα τρίγωνα ! - mathematica.gr www.mathematica.gr 15 μοίρες - mathematica.gr www.mathematica.gr Αρχική Δημοσίευση από styt_geia: Τετράγωνο και ίσα τρίγωνα ! - mathematica.gr www.mathematica.gr 15 μοίρες - mathematica.gr www.mathematica.gr Click για ανάπτυξη... Η πρώτη λύση δεν είναι και πολύ αναλυτική αλλά φαντάζομαι πάει κάπως έτσι (στο σχήμα του mathematica): (αφού: λόγω του ισόπλευρου , κοινή και λόγω του ισοσκελούς ). Άρα οπότε ισοσκελές. Επιπλέον (αφού: , κοινή και ), οπότε και το είναι ισοσκελές, με Ώστε το τετράπλευρο είναι ρόμβος εφ' όσον έχει όλες του τις πλευρές ίσες, άρα και αφού έπεται ότι Από και προκύπτει ότι το είναι ισόπλευρο. Ελπίζω να μην κούρασα. Ίσως η λύση συντομεύει κι άλλο. Έχω καιρό να ασχοληθώ με Γεωμετρία. Η δεύτερη λύση με τίτλο "15 μοίρες" νομίζω είναι αρκετά αναλυτική, άρα κομπλέ.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 22 Μαΐου 2021 στις 10:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 22-05-21 10:17 Ωραιες οι προτασεις του nPb και του rebel , ειναι ωραιο να ασχολουνται οι ανθρωποι ωρες με την γεωμετρια παρα με το ταβλι αλλα το ερωτημα ειναι γιατι θα πρεπει να τρομαξουμε την Μαρια? Γιατι θα πρεπει να ακουει γεωμετρια και να φευγει, μια τοσο χρησιμη και εξυπνη επιστημη. Η ασκηση αυτη δεν ειναι ουτε για την ηλικια της ουτε για τον χρονο της. rebel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 22 Μαΐου 2021 στις 12:20 Ο rebel έγραψε: #14 22-05-21 12:20 Συμφωνώ. Τουλάχιστον θα μπορούσε να σπάσει την άσκηση σε υποερωτήματα όπως σε αυτό το διαγώνισμα (ουσιαστικά πρόκειται για ακόμα μία λύση της άσκησης) Το διαγώνισμα το αλίευσα από εδώ. Ο ίδιος καθηγητής έχει αναρτήσει πρόσθετο υλικό για γεωμετρία Α' Λυκείου (αλλά και γενικά για γεωμετρία Ολυμπιάδων κλπ.) στην άλλη του σελίδα εδώ. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ωραιες οι προτασεις του nPb και του rebel , ειναι ωραιο να ασχολουνται οι ανθρωποι ωρες με την γεωμετρια παρα με το ταβλι αλλα το ερωτημα ειναι γιατι θα πρεπει να τρομαξουμε την Μαρια? Γιατι θα πρεπει να ακουει γεωμετρια και να φευγει, μια τοσο χρησιμη και εξυπνη επιστημη. Η ασκηση αυτη δεν ειναι ουτε για την ηλικια της ουτε για τον χρονο της.
rebel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 22 Μαΐου 2021 στις 12:20 Ο rebel έγραψε: #14 22-05-21 12:20 Συμφωνώ. Τουλάχιστον θα μπορούσε να σπάσει την άσκηση σε υποερωτήματα όπως σε αυτό το διαγώνισμα (ουσιαστικά πρόκειται για ακόμα μία λύση της άσκησης) Το διαγώνισμα το αλίευσα από εδώ. Ο ίδιος καθηγητής έχει αναρτήσει πρόσθετο υλικό για γεωμετρία Α' Λυκείου (αλλά και γενικά για γεωμετρία Ολυμπιάδων κλπ.) στην άλλη του σελίδα εδώ.
Συμφωνώ. Τουλάχιστον θα μπορούσε να σπάσει την άσκηση σε υποερωτήματα όπως σε αυτό το διαγώνισμα (ουσιαστικά πρόκειται για ακόμα μία λύση της άσκησης) Το διαγώνισμα το αλίευσα από εδώ. Ο ίδιος καθηγητής έχει αναρτήσει πρόσθετο υλικό για γεωμετρία Α' Λυκείου (αλλά και γενικά για γεωμετρία Ολυμπιάδων κλπ.) στην άλλη του σελίδα εδώ.