Βοήθεια για το ακουστικό των αγγλικών

Kαι τα δύο καλα ειναι για δδιαφορετικους λογους.
Με τους στιχους μπορεις να αναγνωρισεις την προφορα της καθε λέξης απο ενα φυσικο ομιλητη.Αν ακους ενα τραγουδι χωρις στιχους μπορεις να εξασκείς το ακουστικο σου κομματι με ενα Listening το οποιο περιεχει και εξωτερικους ήχους!:no1:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το να ακους τραγουδια ειναι το καλυτερο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

απο σημερα εβαλα και το κινητο μου στα αγγλικα να εξασκηθω λιγο μπας και βοηθησει!!

Θα σε βοηθήσει μη αγχωνεσαι!
Και θα τα πας και καλά στις εξετασεις σου.
Και απο δω και περα προσπαθησε να σκεφτεσαι στα αγγλικα.
Δυσκολο αλλα θα σε βοηθησει ιδιαιτερα!:no1:

καλο αυτο θοδωρη..!!θα το κανω..θοδωρη δεν σε λενε?να φανταστω βεβαια οτι δεν σου αρεσει...:P

παιδια καμια αλλη ιδεα τωρα που πλησιαζουν οι εξετασεις.????1 μηνας εμεινεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Writing: Χαρτι και μολυβι.Δεν υπαρχει αλλη μεθοδος.

Listening: το ριχνουμε στα κοινωνικα δραματα,στις ταινιες cartoon και στις αμερικανικες σειρες (παντα με ή χωρις αγγλικους υποτιτλους)

Reading: για 2 μερες πιανουμε comix και μετα παμε λογοτεχνια για 3 μερες και μετα παλι comix και μετα παλι λογοτεχνια ή κουτσομπολιστικα περιοδικα (τυπου mad)

δειτε και την ακολουθη σελιδα για εξασκηση:

www.eceenglish.com/learnengish

Reading: για 2 μερες πιανουμε comix και μετα παμε λογοτεχνια για 3 μερες και μετα παλι comix και μετα παλι λογοτεχνια ή κουτσομπολιστικα περιοδικα (τυπου mad)

ναι.. όντως τα περιοδικα σε βοηθάνε πολυ γιατι γραφουν πραγματα που συμβαινουν αυτη τη στιγμή και που θα ηθελες να μάθεις. ενω απο την άλλη το βιβλίο αμα δεν είναι του γουστου σου δυσκολα το δειαβαζεις..

:)

Writing: Χαρτι και μολυβι.Δεν υπαρχει αλλη μεθοδος.

Listening: το ριχνουμε στα κοινωνικα δραματα,στις ταινιες cartoon και στις αμερικανικες σειρες (παντα με ή χωρις αγγλικους υποτιτλους)

δειτε και την ακολουθη σελιδα για εξασκηση:

www.eceenglish.com/learnengish

papas δεν μου βγαζει τπτ....λεει πως δεν υπαρχει η σελιδα...!!:(

Aαα και μενα αυτο βγαζει...

λογικα θα ειναι λαθος..μπορει να ξεχασε καποιο στοιχειο..!

Αποτι ειδα εγινε μια αλλαγη στο listening part3 ecpe...Λογικα θα βγουν καινουρια βιβλια...

Δεν νομιζω να βγουν σε 2-3 μηνες...

Γεια ! Θα ήθελα να μου προτείνετε καποιους τροπους βελτιωσης του Listening.Ειμαι Proficiency , κ σε ολα τα τεστ που γραφω παντα τα περναω σε αυτο το τομεα αλλα οχι σε μεγαλο βαθμο οσο περναω τα αλλα. Το θεμα ειναι οτι ειναι η μονη αδυναμια μου οσον αφορα τα Αγγλικα(θελω ν περασω και αγγλικη φιλολογια :D:D ) ειναι το Listening και δε ξερω γιατι :/: please πειτε καποιους τροπους

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δες πολλες ξενες ταινιες και ξενες σειρες(χωρις υποτιτλους αν μπορεις)
ετσι ωστε να εξοικιωθεις
εγω προσωπικα τα εβλεπα επειδη μου αρεσαν αλλα με βοηθησαν πολυ στο listening και στο speaking

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μπορείς να βρεις τεστ από το ίντερνετ......

ακου τραγουδια στο ιντερνετ με τους στοιχους διπλα.

Ξεκινα να παρακολουθεις south park (χωρις υποτιτλους εννοειται). Ειναι αρκετα challenging για καποιον που δεν τα παει καλα με το listening γιατι εκτος του οτι μιλανε γρηγορα, χρησιμοποιουν και πολυ slang. Μπορεις επισης να παρακολουθεις ειδησεις απο ξενα ΜΜΕ, να βλεπεις ταινιες χωρις υποτιτλους ή ακομα και ασχετα βιντεο στο youtube οπου μιλανε αγγλικα. Δεν εχει σημασια αν "πιανεις" ολες τις λεξεις ή ελαχιστες. Σιγα σιγα θα συνηθισεις.

Ακου τραγουδια,αλλα κυριως δες πολλες ταινιες στα αγγλικα χωρις υποτιτλους(να ακους τι λενε ομως και οχι να βλεπεις μονο την εικονα...να ακους και τον ηχο και την προφορα)και κανε listening το σπιτι σου

θα ήθελα να μου στείλετε αν έχετε και μπορείτε ή αν μπορείτε κάποια διεύθυνση, (με) κάποια tests μόνο σε Listening για το Proficiency του Cambridge για περαιτέρω προσωπική εξάσκηση. Ευχαριστώ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back