Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2023 στις 17:15 Ο Panzerkampfwagen: #1.641 23-09-23 17:15 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Click για ανάπτυξη... Μού αρέσει ο τρόπος που γράφεις, πάντως θεωρώ τα κείμενά σου θα γινόντουσαν απείρως πιο ευπαρουσίαστα μέσω LaTeX. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.456 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2023 στις 19:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.642 23-09-23 19:13 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Μού αρέσει ο τρόπος που γράφεις, πάντως θεωρώ τα κείμενά σου θα γινόντουσαν απείρως πιο ευπαρουσίαστα μέσω LaTeX. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ Μπα το λατεχ δεν ειναι για μενα Εχει πληθωρα κομμαντς και δεν μπορω το ταϊπινκ ,,με ενα δακτυλο γραφω Κοιτα εδω τι θελει να γραψεις κατι Το math type ειναι πολυ απλουστερο με 2-3 κλικ Για μενα το word ειναι ο πιο καλος εντιτορ Και το math type εχει απειρα φοντ να προσαρμοσω την ομορφια ...αλλα θελει δοκιμες ,,, εγω οτι μου εδωσαν εξ αρχης δουλευω . Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2023 στις 19:16 Ο Panzerkampfwagen: #1.643 23-09-23 19:16 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ευχαριστω πολυ Μπα το λατεχ δεν ειναι για μενα Εχει πληθωρα κομμαντς και δεν μπορω το ταϊπινκ ,,με ενα δακτυλο γραφω Κοιτα εδω τι θελει να γραψεις κατι Το math type ειναι πολυ απλουστερο με 2-3 κλικ Για μενα το word ειναι ο πιο καλος εντιτορ Και το math type εχει απειρα φοντ να προσαρμοσω την ομορφια ...αλλα θελει δοκιμες ,,, εγω οτι μου εδωσαν εξ αρχης δουλευω . Click για ανάπτυξη... Κοίταξε κάτι δίνεις κάτι παίρνεις. Για εμένα που γράφω 5+ χρόνια με LaTeX (κυρίως λόγω σχολής γιατί από όσο ξέρω μόνο οι μαθηματικοί έχουμε τέτοια καύλα με το λέιτεκ) πλέον μού φαίνονται εμετικά τα έγγραφα που προκύπτουν από μη-LaTeX editors. Ακόμη και Word όταν χρειάζεται να προετοιμάσω, φροντίζω τα διάστιχα, τα κενά, τις γραμματοσειρές να τις φέρνω όσο πιο κοντά γίνεται στο Τεκ. Επίσης, αν μπεις στο πνεύμα, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τίτλους, επικεφαλίδες, υποσημειώσεις κλπ. Στα κάνει όλα μόνο του. Αλλά θέλει δουλειά να φτάσεις εκεί, σίγουρα. Δεν είναι σαν το Word που ό,τι πατάς αυτό γίνεται. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.456 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2023 στις 19:23 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.644 23-09-23 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Κοίταξε κάτι δίνεις κάτι παίρνεις. Για εμένα που γράφω 5+ χρόνια με LaTeX (κυρίως λόγω σχολής γιατί από όσο ξέρω μόνο οι μαθηματικοί έχουμε τέτοια καύλα με το λέιτεκ) πλέον μού φαίνονται εμετικά τα έγγραφα που προκύπτουν από μη-LaTeX editors. Ακόμη και Word όταν χρειάζεται να προετοιμάσω, φροντίζω τα διάστιχα, τα κενά, τις γραμματοσειρές να τις φέρνω όσο πιο κοντά γίνεται στο Τεκ. Επίσης, αν μπεις στο πνεύμα, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τίτλους, επικεφαλίδες, υποσημειώσεις κλπ. Στα κάνει όλα μόνο του. Αλλά θέλει δουλειά να φτάσεις εκεί, σίγουρα. Δεν είναι σαν το Word που ό,τι πατάς αυτό γίνεται. Click για ανάπτυξη... ε για αυτο σου λεω δεν ειναι για μενα ...ειναι για νοικοκυρεμενα μυαλα επειτα εγω βλεπω και λυνω ..δεν βαζω χαρτι κατω,,, η λυση στο math type... με το λατεξ δεν γινεται Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Σεπτεμβρίου 2023 στις 20:16 Ο Guest 691153: #1.645 23-09-23 20:16 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Click για ανάπτυξη... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΥΥΥ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 82 83 First Προηγούμενη 83 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 83 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 119 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κάτι γίνετε JohnOppie ggl Wonderkid bigguy Joji Magigi Panatha mono phleidhs Marel Jesse_ SoyN carnage Ilovemycats27 Maynard Unboxholics iiTzArismaltor_ Sofos Gerontas AnnaRd Γατέχων Abiogenesis Than003 Startx0 Lifelong Learner Enhypen love_to_learn Γιώτα Γιαννακού suaimhneas Νομάρχης dsmir Leo komm Helen06 velentzakoss BillyTheKid constansn arko BatGuin Ness Ιωάννης1234 ilovekpop Scandal aslanidou. suuuuiiii ειδήμων spring day Peter Pan13 hello1234 Μαριαννα20 P.Dam. flaura Mewmaw a namaves Marcos.Kis desperate-ambitious! tsiobieman Jojo K arapakos American Economist ager ister το κοριτσι του μαη Superhuman katapliksi Outer Banks Cat lady _Aggelos123 Κώστας 7708 Katerinaki13 Anxious El_ ssalex Angie_b Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Click για ανάπτυξη... Μού αρέσει ο τρόπος που γράφεις, πάντως θεωρώ τα κείμενά σου θα γινόντουσαν απείρως πιο ευπαρουσίαστα μέσω LaTeX.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.456 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2023 στις 19:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.642 23-09-23 19:13 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Μού αρέσει ο τρόπος που γράφεις, πάντως θεωρώ τα κείμενά σου θα γινόντουσαν απείρως πιο ευπαρουσίαστα μέσω LaTeX. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ Μπα το λατεχ δεν ειναι για μενα Εχει πληθωρα κομμαντς και δεν μπορω το ταϊπινκ ,,με ενα δακτυλο γραφω Κοιτα εδω τι θελει να γραψεις κατι Το math type ειναι πολυ απλουστερο με 2-3 κλικ Για μενα το word ειναι ο πιο καλος εντιτορ Και το math type εχει απειρα φοντ να προσαρμοσω την ομορφια ...αλλα θελει δοκιμες ,,, εγω οτι μου εδωσαν εξ αρχης δουλευω . Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2023 στις 19:16 Ο Panzerkampfwagen: #1.643 23-09-23 19:16 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ευχαριστω πολυ Μπα το λατεχ δεν ειναι για μενα Εχει πληθωρα κομμαντς και δεν μπορω το ταϊπινκ ,,με ενα δακτυλο γραφω Κοιτα εδω τι θελει να γραψεις κατι Το math type ειναι πολυ απλουστερο με 2-3 κλικ Για μενα το word ειναι ο πιο καλος εντιτορ Και το math type εχει απειρα φοντ να προσαρμοσω την ομορφια ...αλλα θελει δοκιμες ,,, εγω οτι μου εδωσαν εξ αρχης δουλευω . Click για ανάπτυξη... Κοίταξε κάτι δίνεις κάτι παίρνεις. Για εμένα που γράφω 5+ χρόνια με LaTeX (κυρίως λόγω σχολής γιατί από όσο ξέρω μόνο οι μαθηματικοί έχουμε τέτοια καύλα με το λέιτεκ) πλέον μού φαίνονται εμετικά τα έγγραφα που προκύπτουν από μη-LaTeX editors. Ακόμη και Word όταν χρειάζεται να προετοιμάσω, φροντίζω τα διάστιχα, τα κενά, τις γραμματοσειρές να τις φέρνω όσο πιο κοντά γίνεται στο Τεκ. Επίσης, αν μπεις στο πνεύμα, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τίτλους, επικεφαλίδες, υποσημειώσεις κλπ. Στα κάνει όλα μόνο του. Αλλά θέλει δουλειά να φτάσεις εκεί, σίγουρα. Δεν είναι σαν το Word που ό,τι πατάς αυτό γίνεται. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.456 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2023 στις 19:23 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.644 23-09-23 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Κοίταξε κάτι δίνεις κάτι παίρνεις. Για εμένα που γράφω 5+ χρόνια με LaTeX (κυρίως λόγω σχολής γιατί από όσο ξέρω μόνο οι μαθηματικοί έχουμε τέτοια καύλα με το λέιτεκ) πλέον μού φαίνονται εμετικά τα έγγραφα που προκύπτουν από μη-LaTeX editors. Ακόμη και Word όταν χρειάζεται να προετοιμάσω, φροντίζω τα διάστιχα, τα κενά, τις γραμματοσειρές να τις φέρνω όσο πιο κοντά γίνεται στο Τεκ. Επίσης, αν μπεις στο πνεύμα, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τίτλους, επικεφαλίδες, υποσημειώσεις κλπ. Στα κάνει όλα μόνο του. Αλλά θέλει δουλειά να φτάσεις εκεί, σίγουρα. Δεν είναι σαν το Word που ό,τι πατάς αυτό γίνεται. Click για ανάπτυξη... ε για αυτο σου λεω δεν ειναι για μενα ...ειναι για νοικοκυρεμενα μυαλα επειτα εγω βλεπω και λυνω ..δεν βαζω χαρτι κατω,,, η λυση στο math type... με το λατεξ δεν γινεται Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Σεπτεμβρίου 2023 στις 20:16 Ο Guest 691153: #1.645 23-09-23 20:16 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Click για ανάπτυξη... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΥΥΥ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 82 83 First Προηγούμενη 83 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 83 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 119 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κάτι γίνετε JohnOppie ggl Wonderkid bigguy Joji Magigi Panatha mono phleidhs Marel Jesse_ SoyN carnage Ilovemycats27 Maynard Unboxholics iiTzArismaltor_ Sofos Gerontas AnnaRd Γατέχων Abiogenesis Than003 Startx0 Lifelong Learner Enhypen love_to_learn Γιώτα Γιαννακού suaimhneas Νομάρχης dsmir Leo komm Helen06 velentzakoss BillyTheKid constansn arko BatGuin Ness Ιωάννης1234 ilovekpop Scandal aslanidou. suuuuiiii ειδήμων spring day Peter Pan13 hello1234 Μαριαννα20 P.Dam. flaura Mewmaw a namaves Marcos.Kis desperate-ambitious! tsiobieman Jojo K arapakos American Economist ager ister το κοριτσι του μαη Superhuman katapliksi Outer Banks Cat lady _Aggelos123 Κώστας 7708 Katerinaki13 Anxious El_ ssalex Angie_b Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Μού αρέσει ο τρόπος που γράφεις, πάντως θεωρώ τα κείμενά σου θα γινόντουσαν απείρως πιο ευπαρουσίαστα μέσω LaTeX. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ Μπα το λατεχ δεν ειναι για μενα Εχει πληθωρα κομμαντς και δεν μπορω το ταϊπινκ ,,με ενα δακτυλο γραφω Κοιτα εδω τι θελει να γραψεις κατι Το math type ειναι πολυ απλουστερο με 2-3 κλικ Για μενα το word ειναι ο πιο καλος εντιτορ Και το math type εχει απειρα φοντ να προσαρμοσω την ομορφια ...αλλα θελει δοκιμες ,,, εγω οτι μου εδωσαν εξ αρχης δουλευω .
Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2023 στις 19:16 Ο Panzerkampfwagen: #1.643 23-09-23 19:16 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ευχαριστω πολυ Μπα το λατεχ δεν ειναι για μενα Εχει πληθωρα κομμαντς και δεν μπορω το ταϊπινκ ,,με ενα δακτυλο γραφω Κοιτα εδω τι θελει να γραψεις κατι Το math type ειναι πολυ απλουστερο με 2-3 κλικ Για μενα το word ειναι ο πιο καλος εντιτορ Και το math type εχει απειρα φοντ να προσαρμοσω την ομορφια ...αλλα θελει δοκιμες ,,, εγω οτι μου εδωσαν εξ αρχης δουλευω . Click για ανάπτυξη... Κοίταξε κάτι δίνεις κάτι παίρνεις. Για εμένα που γράφω 5+ χρόνια με LaTeX (κυρίως λόγω σχολής γιατί από όσο ξέρω μόνο οι μαθηματικοί έχουμε τέτοια καύλα με το λέιτεκ) πλέον μού φαίνονται εμετικά τα έγγραφα που προκύπτουν από μη-LaTeX editors. Ακόμη και Word όταν χρειάζεται να προετοιμάσω, φροντίζω τα διάστιχα, τα κενά, τις γραμματοσειρές να τις φέρνω όσο πιο κοντά γίνεται στο Τεκ. Επίσης, αν μπεις στο πνεύμα, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τίτλους, επικεφαλίδες, υποσημειώσεις κλπ. Στα κάνει όλα μόνο του. Αλλά θέλει δουλειά να φτάσεις εκεί, σίγουρα. Δεν είναι σαν το Word που ό,τι πατάς αυτό γίνεται. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.456 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2023 στις 19:23 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.644 23-09-23 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Κοίταξε κάτι δίνεις κάτι παίρνεις. Για εμένα που γράφω 5+ χρόνια με LaTeX (κυρίως λόγω σχολής γιατί από όσο ξέρω μόνο οι μαθηματικοί έχουμε τέτοια καύλα με το λέιτεκ) πλέον μού φαίνονται εμετικά τα έγγραφα που προκύπτουν από μη-LaTeX editors. Ακόμη και Word όταν χρειάζεται να προετοιμάσω, φροντίζω τα διάστιχα, τα κενά, τις γραμματοσειρές να τις φέρνω όσο πιο κοντά γίνεται στο Τεκ. Επίσης, αν μπεις στο πνεύμα, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τίτλους, επικεφαλίδες, υποσημειώσεις κλπ. Στα κάνει όλα μόνο του. Αλλά θέλει δουλειά να φτάσεις εκεί, σίγουρα. Δεν είναι σαν το Word που ό,τι πατάς αυτό γίνεται. Click για ανάπτυξη... ε για αυτο σου λεω δεν ειναι για μενα ...ειναι για νοικοκυρεμενα μυαλα επειτα εγω βλεπω και λυνω ..δεν βαζω χαρτι κατω,,, η λυση στο math type... με το λατεξ δεν γινεται Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Σεπτεμβρίου 2023 στις 20:16 Ο Guest 691153: #1.645 23-09-23 20:16 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Click για ανάπτυξη... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΥΥΥ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 82 83 First Προηγούμενη 83 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 83 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 119 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κάτι γίνετε JohnOppie ggl Wonderkid bigguy Joji Magigi Panatha mono phleidhs Marel Jesse_ SoyN carnage Ilovemycats27 Maynard Unboxholics iiTzArismaltor_ Sofos Gerontas AnnaRd Γατέχων Abiogenesis Than003 Startx0 Lifelong Learner Enhypen love_to_learn Γιώτα Γιαννακού suaimhneas Νομάρχης dsmir Leo komm Helen06 velentzakoss BillyTheKid constansn arko BatGuin Ness Ιωάννης1234 ilovekpop Scandal aslanidou. suuuuiiii ειδήμων spring day Peter Pan13 hello1234 Μαριαννα20 P.Dam. flaura Mewmaw a namaves Marcos.Kis desperate-ambitious! tsiobieman Jojo K arapakos American Economist ager ister το κοριτσι του μαη Superhuman katapliksi Outer Banks Cat lady _Aggelos123 Κώστας 7708 Katerinaki13 Anxious El_ ssalex Angie_b Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ευχαριστω πολυ Μπα το λατεχ δεν ειναι για μενα Εχει πληθωρα κομμαντς και δεν μπορω το ταϊπινκ ,,με ενα δακτυλο γραφω Κοιτα εδω τι θελει να γραψεις κατι Το math type ειναι πολυ απλουστερο με 2-3 κλικ Για μενα το word ειναι ο πιο καλος εντιτορ Και το math type εχει απειρα φοντ να προσαρμοσω την ομορφια ...αλλα θελει δοκιμες ,,, εγω οτι μου εδωσαν εξ αρχης δουλευω . Click για ανάπτυξη... Κοίταξε κάτι δίνεις κάτι παίρνεις. Για εμένα που γράφω 5+ χρόνια με LaTeX (κυρίως λόγω σχολής γιατί από όσο ξέρω μόνο οι μαθηματικοί έχουμε τέτοια καύλα με το λέιτεκ) πλέον μού φαίνονται εμετικά τα έγγραφα που προκύπτουν από μη-LaTeX editors. Ακόμη και Word όταν χρειάζεται να προετοιμάσω, φροντίζω τα διάστιχα, τα κενά, τις γραμματοσειρές να τις φέρνω όσο πιο κοντά γίνεται στο Τεκ. Επίσης, αν μπεις στο πνεύμα, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τίτλους, επικεφαλίδες, υποσημειώσεις κλπ. Στα κάνει όλα μόνο του. Αλλά θέλει δουλειά να φτάσεις εκεί, σίγουρα. Δεν είναι σαν το Word που ό,τι πατάς αυτό γίνεται.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.456 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2023 στις 19:23 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.644 23-09-23 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Κοίταξε κάτι δίνεις κάτι παίρνεις. Για εμένα που γράφω 5+ χρόνια με LaTeX (κυρίως λόγω σχολής γιατί από όσο ξέρω μόνο οι μαθηματικοί έχουμε τέτοια καύλα με το λέιτεκ) πλέον μού φαίνονται εμετικά τα έγγραφα που προκύπτουν από μη-LaTeX editors. Ακόμη και Word όταν χρειάζεται να προετοιμάσω, φροντίζω τα διάστιχα, τα κενά, τις γραμματοσειρές να τις φέρνω όσο πιο κοντά γίνεται στο Τεκ. Επίσης, αν μπεις στο πνεύμα, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τίτλους, επικεφαλίδες, υποσημειώσεις κλπ. Στα κάνει όλα μόνο του. Αλλά θέλει δουλειά να φτάσεις εκεί, σίγουρα. Δεν είναι σαν το Word που ό,τι πατάς αυτό γίνεται. Click για ανάπτυξη... ε για αυτο σου λεω δεν ειναι για μενα ...ειναι για νοικοκυρεμενα μυαλα επειτα εγω βλεπω και λυνω ..δεν βαζω χαρτι κατω,,, η λυση στο math type... με το λατεξ δεν γινεται Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Σεπτεμβρίου 2023 στις 20:16 Ο Guest 691153: #1.645 23-09-23 20:16 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Click για ανάπτυξη... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΥΥΥ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 82 83 First Προηγούμενη 83 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 83 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Κοίταξε κάτι δίνεις κάτι παίρνεις. Για εμένα που γράφω 5+ χρόνια με LaTeX (κυρίως λόγω σχολής γιατί από όσο ξέρω μόνο οι μαθηματικοί έχουμε τέτοια καύλα με το λέιτεκ) πλέον μού φαίνονται εμετικά τα έγγραφα που προκύπτουν από μη-LaTeX editors. Ακόμη και Word όταν χρειάζεται να προετοιμάσω, φροντίζω τα διάστιχα, τα κενά, τις γραμματοσειρές να τις φέρνω όσο πιο κοντά γίνεται στο Τεκ. Επίσης, αν μπεις στο πνεύμα, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τίτλους, επικεφαλίδες, υποσημειώσεις κλπ. Στα κάνει όλα μόνο του. Αλλά θέλει δουλειά να φτάσεις εκεί, σίγουρα. Δεν είναι σαν το Word που ό,τι πατάς αυτό γίνεται. Click για ανάπτυξη... ε για αυτο σου λεω δεν ειναι για μενα ...ειναι για νοικοκυρεμενα μυαλα επειτα εγω βλεπω και λυνω ..δεν βαζω χαρτι κατω,,, η λυση στο math type... με το λατεξ δεν γινεται
Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Σεπτεμβρίου 2023 στις 20:16 Ο Guest 691153: #1.645 23-09-23 20:16 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Click για ανάπτυξη... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΥΥΥ