maraki love
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aggeliki22065
Νεοφερμένο μέλος

ειναι σημαντικα διαβασε τα..μπορει πχ να πεσει ερωτηση απο που εχει δεχτει επιδρασεις Ο Σολωμος.Εκτος απο τα δημοτικα τραγουδια κλπ κλπ εχει δεχτει επιδρασεις και απο την κρητικη λογοτεχνια,απο την Ερωφιλη του ΧορτατσηΣτη Λογοτεχνία κάτω από τα κείμενα έχει αρκετά σχόλια.....η καθηγήτριά μου έχει φαγωθεί να τα ξέρω πάρα πολύ καλά,,,μήπως ξέρετε σε τί χρησιμεύουν και πως μπορούν να μπουν σαν ερώτηση;;; Λογικά σε συνδυαστική;;Για παράδειγμα στα σχόλια του Κρητικού γράφει για την Ερωφίλη,τους Ελεύθερους Πολιορκημένους κλπ...Αυτά τι δουλειά έχουν;;;![]()
,οποτε μπορεις να χρησιμοποιησεις και το σχολιο που σου δινεται απο κατω.Και συνηθως στις εξετασεις βαζουν ερωτηση απο τα σχολια του βιβλιου,και κυριως στο γνωστο,προσεχε εκει τα σχολια του βιβλιου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love
Διάσημο μέλος

mariaaa
Νεοφερμένο μέλος

Isaak
Εκκολαπτόμενο μέλος

Με πολλή αγάπη,
Ισαάκ
Aggeliki22065
Νεοφερμένο μέλος

Και το μεταιχμιο ειναι παααρα πολυ καλο!τα σχόλια του βιβλίου και γενικά οι πληροφορίες του ειναι καλές... εγώ είχα πάρει ένα βοήθημα πάα πολυ καλό. σου συνιστώ να το αγοράσεις..! εγώ στη Λογοτεχνία εγραψα 18,6 πράγμα πολύ δύσκολο καθώς η λογοτεχνία είναι κατι σαν την έκθεση. Το βοηθημα ήταν του Σαββάλα και το ήξερα από έξω ολόκληρο... Πηγαινε, αγόρασε το και θα δεις οτι θα γράψεις τέλεια..!
Με πολλή αγάπη,
Ισαάκ

Isaak
Εκκολαπτόμενο μέλος

Aggeliki22065
Νεοφερμένο μέλος

περιορισμενα????εχει παρα πολλα σχολια, οσες ερωτησεις επεσαν φετος ατοφιες τις ειχε και το μεταιχμιο..,ειχα και τα 2 και μεταιχμιο και σαββαλα,και τα 2 πολυ καλα.Μμμμ, δεν θα το έλεγα, μονο την φήμη έχει. Εχει περιορισμένες πληροφορίες το μεταιχμιο
Rose_Red
Νεοφερμένο μέλος

2ον Τα σχόλια βοηθούν πολύ στην κατανόηση του κειμένου, αλλα δεν κερδίζεις κάτι με το να τα μάθεις απέξω παρα περισσότερες πληροφορίες. Το βασικό είναι να καταλάβεις το νόημα του κειμένου, τό θέλει να πει. Και γενικά αν είσαι σχετικά ενημερωμένη με τις εποχές της λογοτεχνίας δεν θα σου είναι δύσκολο να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται και να διαχωρίσεις τα σημαντικά από τα επιπλεόν. Καλό θα ήταν να διαβάσεις προσεκτικά και τη βιογραφία του κάθε συγγραφέα καθώς και κάποια έργα του (αν δεν το έχεις κάνει ήδη, δεν πειράζει

3ον Όσον αφορά τα κείμενα, δεν έχει σοσ και τυποποιημένες εκφράσεις. Όλα τα διαβάζουμε και προσπαθούμε να καταλάβουμε το νόημα τους και όχι να μάθουμε απέξω σχόλια του φροντηστηρίου. Αυτά είναι για το Πάσχα...
Τα λέω αυτά επειδή τα κείμενα τυχαίνει να είναι το αγαπημένο μου μάθημα, ε και ένα 17,1 στις εξετάσεις πιστεύω ότι είναι καλός βαθμός για τα κέιμενα και ότι μου επιτρέπει να εκφέρω γνώμη..

anestia1234
Νεοφερμένο μέλος

Rose_Red
Νεοφερμένο μέλος

Στα κείμενα και στην έκθεση το απέξω δε βοηθά ούτε στο 30%...
Isaak
Εκκολαπτόμενο μέλος

Rose_Red
Νεοφερμένο μέλος

Και πίστεψε με κανέναν δε βοήθησε το απέξω!Η απουσιολόγος του τμήματος μου που μάθαινε όλα τα σχόλια και τις ερωτήσεις απέξω από την αρχή, έγραψε 14,5 φέτος...Όχι ότι σε όλους μπορεί να συμβεί αυτό, απλά είπα ένα παράδειγμα το οποίο όμως μπορεί να αποδείξει τα παραπάνω λεγόμενα μου... Τώρα αν κάποιος βολεύεται με το απέξω, δεν μπορώ να πω κάτι... Εγω απλά είπα τί έκανα εγω που με βοήθησε στο να γράψω σχετικά καλά σε αυτό το μάθημα της κατεύθυνσης...
maraki love
Διάσημο μέλος

Isaak
Εκκολαπτόμενο μέλος

sotiria90
Νεοφερμένο μέλος

επειδή κ εγώ έδωσα φέτος κ τα πηγα πολύ καλά στη λογοτεχνία παρόλο που δεν μου πολυάρεσε κ στο τέλος είχα αγχωθεί κιόλας γιατί την είχα αφήσει τελευταία και δεν έκανα καλή επανάληψη.....έχω να σου πω ότι από αυτά τα σχόλια του βιβλίου δεν είχα διαβάσει τίποτα.ειδικά αυτά του κρητικού......δεν έχουν νόημα για μένα.είναι άχρηστες πληροφορίες...και δεν πρόκειται να σε ρωτήσουν αν το ξανασυναντάμε αυτό σε άλλο ποίημα του σολωμού...ούτως ή άλλως είναι αδύνατο να τα μάθει κανείς απ'έξω αυτά..αυτά που πρέπει να ξέρεις είναι όλες οι εισαγωγές που υπάρχουν πριν από κάθε κειμενο ή ποίημα..είναι σημαντικες να τις ξέρεις απ'έξω..μετά αυτό που πρέπει να κανεις είναι να διαβάζεις τα βοηθήματα ή τις σημειώσεις του φροντιστηρίου κ να κρατάς μόνο τα σημαντικά.....έτσι θα μπορείς μετά να απαντάς κάθε ερώτηση με ευκολία...θα ξέρεις τον κύριο άξονα και θα την αναπτύσσεις με δικά σου λόγια..γιατί είναι αδύνατον να τα μάθεις όλα απ'έξω κ δεν θα σου χρειαστεί κιόλας...Στη Λογοτεχνία κάτω από τα κείμενα έχει αρκετά σχόλια.....η καθηγήτριά μου έχει φαγωθεί να τα ξέρω πάρα πολύ καλά,,,μήπως ξέρετε σε τί χρησιμεύουν και πως μπορούν να μπουν σαν ερώτηση;;; Λογικά σε συνδυαστική;;Για παράδειγμα στα σχόλια του Κρητικού γράφει για την Ερωφίλη,τους Ελεύθερους Πολιορκημένους κλπ...Αυτά τι δουλειά έχουν;;;![]()
Raziel
Νεοφερμένο μέλος

Εγω Λογοτεχνια εγραψα 16,8 και εχασα μονο απο την τελευταια ερωτηση στο αδιδακτο κειμενο που ενω θα πρεπε να ειναι θετικη η αναφορα του Δημουλα στο γνωστο κειμενο,εγω εγραψα οτι ειναι αρνητικη και εχασα ολη σχεδον την ερωτηση..Τουλαχιστον 3 μοναδες..Και εχει δικιο ο φιλος απο πανω γιατι ειναι και εκθεση το μαθημα,οπου εγραψα το μεγαλυτερο φετος-με ενημερωσε το υπουργειο-με 19,3 και ειχα τη δυνατοτητα να γραψω το ιδιο και στη λογοτεχνια αλλα μια ερωτηση πραγματικα με σκοτωσε και μου στερησε το αριστα..
Isaak
Εκκολαπτόμενο μέλος

darkeos
Νεοφερμένο μέλος

Huntress
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.