Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2017 στις 21:04 Η Agnwsth έγραψε: #641 21-03-17 21:04 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Διαβάζοντας το thread, ξυπνάνε μέσα μου οι φρίκες που έτρωγα 5 χρόνια πριν. Click για ανάπτυξη... Δεν βοηθάς και λίγο μιας και τα έχεις περάσει ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.748 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2017 στις 21:27 Ο ultraviolence: #642 21-03-17 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Δεν βοηθάς και λίγο μιας και τα έχεις περάσει ; Click για ανάπτυξη... Είχα γράψει 11 στις εξετάσεις, enough said νομίζω. Και μόνο που τα έβλεπα, με έπιανε αναγούλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.008 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2017 στις 23:34 Ο American Economist: #643 21-03-17 23:34 Και εμενα η γεωμετρία δεν μου αρέσει καθόλου ευτυχώς που η καθηγήτρια δεν βάζει δύσκολα θέματα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George1667 Νεοφερμένο μέλος Ο George1667 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 2 Ιουνίου 2018 στις 18:03 Ο George1667: #644 02-06-18 18:03 Πάω πρώτη λυκείου έχω μέσο όρο στο πρώτο τετράμηνω 16.6 και στο δεύτερω 17 και θα ήθελα να ρωτήσω πως ακριβώς γίνεται να συμψιφιζονται τα μαθήματα γιατί στην άλγευρα είχα 13 στο πρώτο και 12 στο δεύτερο και σπάει ο διάολος το ποδαρι του (σόρυ για την έκφραση) και γράφω κάτω από 4 ξέρω ακούγεται γέλιο αλλά ξέρω τον εαυτό μου και μπορεί το εχω κάνει τι γίνεται;; συμψιφιζονται από τα άλλα που έχω πιο καλή βαθμολογία η ξανά να δίνω αυτό το μάθημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2018 στις 18:46 Η Dreamer_SW: #645 02-06-18 18:46 Αρχική Δημοσίευση από George1667: Πάω πρώτη λυκείου έχω μέσο όρο στο πρώτο τετράμηνω 16.6 και στο δεύτερω 17 και θα ήθελα να ρωτήσω πως ακριβώς γίνεται να συμψιφιζονται τα μαθήματα γιατί στην άλγευρα είχα 13 στο πρώτο και 12 στο δεύτερο και σπάει ο διάολος το ποδαρι του (σόρυ για την έκφραση) και γράφω κάτω από 4 ξέρω ακούγεται γέλιο αλλά ξέρω τον εαυτό μου και μπορεί το εχω κάνει τι γίνεται;; συμψιφιζονται από τα άλλα που έχω πιο καλή βαθμολογία η ξανά να δίνω αυτό το μάθημα; Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Επειδή πάνε και χρόνια θα σου πω τι ίσχυε σε εμένα πριν 5 χρόνια. Νομίζω ότι στο κάθε μάθημα πρέπει το άθροισμά τους στα εξάμηνα να είναι είναι πάνω από κάποιο όριο δεν θυμάμαι ποιο όμως. Αν το έχεις περάσει δεν σε νοιάζει ό,τι και να γράψεις, εάν όχι πρέπει να γράψεις τόσο όσο να το φτάσεις και να το περάσεις. Δεν έχει σχέση αν θυμάμαι καλά ο Μ.Ο του εξαμήνου αλλά μόνο του μαθήματος στα 2 εξάμηνα. Αλλά μην ανησυχείς δεν πρόκειται να γράψεις κάτω από 4. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 749981 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2018 στις 21:49 Ο Guest 749981: #646 02-06-18 21:49 Αρχική Δημοσίευση από George1667: Πάω πρώτη λυκείου έχω μέσο όρο στο πρώτο τετράμηνω 16.6 και στο δεύτερω 17 και θα ήθελα να ρωτήσω πως ακριβώς γίνεται να συμψιφιζονται τα μαθήματα γιατί στην άλγευρα είχα 13 στο πρώτο και 12 στο δεύτερο και σπάει ο διάολος το ποδαρι του (σόρυ για την έκφραση) και γράφω κάτω από 4 ξέρω ακούγεται γέλιο αλλά ξέρω τον εαυτό μου και μπορεί το εχω κάνει τι γίνεται;; συμψιφιζονται από τα άλλα που έχω πιο καλή βαθμολογία η ξανά να δίνω αυτό το μάθημα; Click για ανάπτυξη... Για να περάσεις την τάξη θες ΓΜΟ 9.5 (που θα τον έχεις και μετά τις εξετάσεις απ' ό,τι καταλαβαίνω) οπότε δεν γράφεις το μάθημα και 1 να έχεις πάρει υπό αυτή τη συνθήκη. Αν τώρα σε ενδιαφέρει ο ΜΟ γενικά, Άλγεβρα και Γεωμετρία συμψηφίζονται οπότε ο βαθμός των Μαθηματικών θα είναι χαμηλός λογικά. Αλλά δε μένεις και να θες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιλτιάδης Νεοφερμένο μέλος Ο Μιλτιάδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 18:13 Ο Μιλτιάδης: #647 09-05-19 18:13 SOS!!! Δίνεται τρίγωνο ΑΒΓ και έστω Μ,Ν τα μέσα των ΑΒ,ΑΓ αντίστοιχα.Αν Δ,Ε είναι τα μέσα των ΑΜ,ΑΝ αντίστοιχα,να αποδείξετε ότι ΔΕ=ΒΓ/4 Βιάζομαι πολύ... Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 19:07 Ο Samael έγραψε: #648 09-05-19 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Μιλτιάδης: SOS!!! Δίνεται τρίγωνο ΑΒΓ και έστω Μ,Ν τα μέσα των ΑΒ,ΑΓ αντίστοιχα.Αν Δ,Ε είναι τα μέσα των ΑΜ,ΑΝ αντίστοιχα,να αποδείξετε ότι ΔΕ=ΒΓ/4 Βιάζομαι πολύ... Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Το πρόβλημα μπορεί να λυθεί αρκετά εύκολα έχοντας υπόψιν οτι απο τον τρόπο κατασκευής του τριγώνου η γωνία θ που "βλέπει" στις πλευρές ΔΕ και ΒΓ είναι ίδια αφού οι πλευρές της συμπίπτουν για το κάθε τρίγωνο . Επομένως θα αξιοποιήσουμε τον νόμο των συνημιτόνων : Για το τρίγωνο ΑΒΓ : ΒΓ² = ΑΒ² + ΑΓ² +ΑΒ*ΑΓ*cosθ Για το τρίγωνο ΑΔΕ : ΔΕ² = ΑΔ² + ΑΕ² + ΑΔ*ΑΕ*cosθ Όμως είναι ΑΔ = ΑΒ/4 και ΑΕ =ΑΓ/4 ,λόγω της κατασκευής . Άρα είναι : ΔΕ² = ΑΒ²/16 + ΑΓ²/16 + ΑΒ*ΑΓ/16 * cosθ Πολλαπλασιάζοντας την παραπάνω με 16 μας δίνει : 16ΔΕ² = ΑΒ² + ΑΓ² + ΑΒ*ΑΓ*cosθ Συγκρίνοντας την παραπάνω με την εξίσωση απο τον νόμο συνημιτόνων για το τρίγωνο ΑΒΓ έχουμε τελικά ότι : 16ΔΕ² = ΒΓ² , παιρνόντας ριζικά ισχύει : ΒΓ = 4ΔΕ ή ισοδύναμα ΔΕ = ΒΓ/4 . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. snowgirl Νεοφερμένο μέλος Η snowgirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 19:39 Η snowgirl έγραψε: #649 09-05-19 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Μιλτιάδης: SOS!!! Δίνεται τρίγωνο ΑΒΓ και έστω Μ,Ν τα μέσα των ΑΒ,ΑΓ αντίστοιχα.Αν Δ,Ε είναι τα μέσα των ΑΜ,ΑΝ αντίστοιχα,να αποδείξετε ότι ΔΕ=ΒΓ/4 Βιάζομαι πολύ... Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Στο τριγωνο ΑΒΓ η ΜΝ ενωνει μεσα πλευρων αρα ΜΝ = ΒΓ/2 Στο τριγωνο ΑΜΝ η ΔΕ ενωνει μεσα πλευρων αρα ΔΕ= ΜΝ/2 Απο τα πανω ΔΕ = ΒΓ/4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 21:33 Ο Samael έγραψε: #650 09-05-19 21:33 Αρχική Δημοσίευση από snowgirl: Στο τριγωνο ΑΒΓ η ΜΝ ενωνει μεσα πλευρων αρα ΜΝ = ΒΓ/2 Στο τριγωνο ΑΜΝ η ΔΕ ενωνει μεσα πλευρων αρα ΔΕ= ΜΝ/2 Απο τα πανω ΔΕ = ΒΓ/4 Click για ανάπτυξη... Ουσιαστικά πήρες το ζητούμενο ως δεδομένο,λύνοντας στην διαδρομή ενα μικρότερο μεν αλλα ίδιας φύσεως πρόβλημα . Εκτός εαν είχες αποδείξει νωρίτερα οτι ισχύει στην απλή περίπτωση ,διαφορετικά η απόδειξη δεν είναι πλήρης . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαΐου 2019 snowgirl Νεοφερμένο μέλος Η snowgirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 22:00 Η snowgirl έγραψε: #651 09-05-19 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Ουσιαστικά πήρες το ζητούμενο ως δεδομένο,λύνοντας στην διαδρομή ενα μικρότερο μεν αλλα ίδιας φύσεως πρόβλημα . Εκτός εαν είχες αποδείξει νωρίτερα οτι ισχύει στην απλή περίπτωση ,διαφορετικά η απόδειξη δεν είναι πλήρης . Click για ανάπτυξη... Χρησιμοποιησα το θεωρημα που λεει οτι το ευθυγραμμο τμημα που ενωνει τα μεσα 2 πλευρων τριγωνου ισο3ται με το μισο της 3ης πλευρας. Και η αποδειξη μου ειναι πληρης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.008 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 22:12 Ο American Economist: #652 09-05-19 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Ουσιαστικά πήρες το ζητούμενο ως δεδομένο,λύνοντας στην διαδρομή ενα μικρότερο μεν αλλα ίδιας φύσεως πρόβλημα . Εκτός εαν είχες αποδείξει νωρίτερα οτι ισχύει στην απλή περίπτωση ,διαφορετικά η απόδειξη δεν είναι πλήρης . Click για ανάπτυξη... Αυτό πήγα να πω.Αλλα μπορεί να το έχει αποδείξει από πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 22:19 Ο Samael έγραψε: #653 09-05-19 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αυτό πήγα να πω.Αλλα μπορεί να το έχει αποδείξει από πριν. Click για ανάπτυξη... Πρέπει να το αναφέρει διαφορετικά φαίνεται σαν να βγάζεις λαγούς απο το καπέλο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.008 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 22:20 Ο American Economist: #654 09-05-19 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Πρέπει να το αναφέρει διαφορετικά φαίνεται σαν να βγάζεις λαγούς απο το καπέλο . Click για ανάπτυξη... Ε αυτό εξυπακούεται,αλλιώς πάει για διαγραφή όλη η απόδειξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. snowgirl Νεοφερμένο μέλος Η snowgirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 22:31 Η snowgirl έγραψε: #655 09-05-19 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Αρχικς δημοσίευση από: Samael: Πρέπει να το αναφέρει διαφορετικά φαίνεται σαν να βγάζεις λαγούς απο το καπέλο Click για ανάπτυξη... ....Μπα. Απο ποτε;;; Τα θεωρηματα τα χρησιμοποιουμε παντα χωρις καθε φορα να τα αποδεικνυουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Μαΐου 2019 Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 22:38 Ο Samael έγραψε: #656 09-05-19 22:38 Αρχική Δημοσίευση από snowgirl: ....Μπα. Απο ποτε;;; Τα θεωρηματα τα χρησιμοποιουμε παντα χωρις καθε φορα να τα αποδεικνυουμε. Γιατι;; Click για ανάπτυξη... Διάβασε τι σου γράφουν και μην αρπάζεσαι χωρίς λόγο. Δεν σου είπα να το αποδείξεις,απλά να το αναφέρεις για να είναι πλήρης η απόδειξη . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Μαΐου 2019 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.008 μηνύματα. 10 Μαΐου 2019 στις 08:08 Ο American Economist: #657 10-05-19 08:08 Αρχική Δημοσίευση από snowgirl: ....Μπα. Απο ποτε;;; Τα θεωρηματα τα χρησιμοποιουμε παντα χωρις καθε φορα να τα αποδεικνυουμε. Click για ανάπτυξη... Να το αναφέρεις σου είπε το παιδί. Αν πχ εφαρμόζεις θεώρημα Bolzano και δεν το αναφέρεις θα είναι άκυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. το κοριτσι του μαη Εκκολαπτόμενο μέλος Η το κοριτσι του μαη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2020 στις 12:36 Η το κοριτσι του μαη: #658 10-12-20 12:36 Γεια σε όλους! Μόλις μπήκαμε στις ανισοτικές σχέσεις και ο καθηγητής μας ζήτησε να αποδείξουμε τα εξής πορίσματα: α)Κάθε τρίγωνο έχει το πολύ μια γωνία ορθή ή αμβλεία. β)Το άθροισμα δύο γωνιών είναι μικρότερο των 180 μοιρών. Μήπως έχετε καμία ιδέα για το πώς θα τα αποδείξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #659 10-12-20 13:10 Αρχική Δημοσίευση από το κοριτσι του μαη: Γεια σε όλους! Μόλις μπήκαμε στις ανισοτικές σχέσεις και ο καθηγητής μας ζήτησε να αποδείξουμε τα εξής πορίσματα: α)Κάθε τρίγωνο έχει το πολύ μια γωνία ορθή ή αμβλεία. β)Το άθροισμα δύο γωνιών είναι μικρότερο των 180 μοιρών. Μήπως έχετε καμία ιδέα για το πώς θα τα αποδείξω; Click για ανάπτυξη... Πες στο δασκαλο ' παρε τα ματια μου και δεστο'' Η πλεον τεμπελικη μεθοδος ειναι δια της ατοπου απαγωγης. Αρχιζεις , εστω οτι τριγωνο εχει 2 ορθες , τα δυο απο τα τρια ευθυγραμμα τμηματα που τις απαρτιζουν ειναι παραλληλα μεταξυ δεν τεμνονται αρα δεν σχηματιζουν τριγωνο. Ομοιως και τα αλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. το κοριτσι του μαη Εκκολαπτόμενο μέλος Η το κοριτσι του μαη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:23 Η το κοριτσι του μαη: #660 10-12-20 13:23 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Πες στο δασκαλο ' παρε τα ματια μου και δεστο'' Η πλεον τεμπελικη μεθοδος ειναι δια της ατοπου απαγωγης. Αρχιζεις , εστω οτι τριγωνο εχει 2 ορθες , τα δυο απο τα τρια ευθυγραμμα τμηματα που τις απαρτιζουν ειναι παραλληλα μεταξυ δεν τεμνονται αρα δεν σχηματιζουν τριγωνο. Ομοιως και τα αλλα. Click για ανάπτυξη... ποποο δεν δεν είχα σκεφτεί την απαγωγή.. Σε ευχαριστώ πάρα πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 Catherine D το κοριτσι του μαη globglogabgalab _Aggelos123 giannist_ Αννα Τσιτα Katerinaki13 eukleidhs1821 SlimShady tsiobieman Stelios725 Alexandros36k the purge Lathy Scandal T C pink_panther Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Διαβάζοντας το thread, ξυπνάνε μέσα μου οι φρίκες που έτρωγα 5 χρόνια πριν. Click για ανάπτυξη... Δεν βοηθάς και λίγο μιας και τα έχεις περάσει ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.748 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2017 στις 21:27 Ο ultraviolence: #642 21-03-17 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Δεν βοηθάς και λίγο μιας και τα έχεις περάσει ; Click για ανάπτυξη... Είχα γράψει 11 στις εξετάσεις, enough said νομίζω. Και μόνο που τα έβλεπα, με έπιανε αναγούλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.008 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2017 στις 23:34 Ο American Economist: #643 21-03-17 23:34 Και εμενα η γεωμετρία δεν μου αρέσει καθόλου ευτυχώς που η καθηγήτρια δεν βάζει δύσκολα θέματα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George1667 Νεοφερμένο μέλος Ο George1667 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 2 Ιουνίου 2018 στις 18:03 Ο George1667: #644 02-06-18 18:03 Πάω πρώτη λυκείου έχω μέσο όρο στο πρώτο τετράμηνω 16.6 και στο δεύτερω 17 και θα ήθελα να ρωτήσω πως ακριβώς γίνεται να συμψιφιζονται τα μαθήματα γιατί στην άλγευρα είχα 13 στο πρώτο και 12 στο δεύτερο και σπάει ο διάολος το ποδαρι του (σόρυ για την έκφραση) και γράφω κάτω από 4 ξέρω ακούγεται γέλιο αλλά ξέρω τον εαυτό μου και μπορεί το εχω κάνει τι γίνεται;; συμψιφιζονται από τα άλλα που έχω πιο καλή βαθμολογία η ξανά να δίνω αυτό το μάθημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2018 στις 18:46 Η Dreamer_SW: #645 02-06-18 18:46 Αρχική Δημοσίευση από George1667: Πάω πρώτη λυκείου έχω μέσο όρο στο πρώτο τετράμηνω 16.6 και στο δεύτερω 17 και θα ήθελα να ρωτήσω πως ακριβώς γίνεται να συμψιφιζονται τα μαθήματα γιατί στην άλγευρα είχα 13 στο πρώτο και 12 στο δεύτερο και σπάει ο διάολος το ποδαρι του (σόρυ για την έκφραση) και γράφω κάτω από 4 ξέρω ακούγεται γέλιο αλλά ξέρω τον εαυτό μου και μπορεί το εχω κάνει τι γίνεται;; συμψιφιζονται από τα άλλα που έχω πιο καλή βαθμολογία η ξανά να δίνω αυτό το μάθημα; Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Επειδή πάνε και χρόνια θα σου πω τι ίσχυε σε εμένα πριν 5 χρόνια. Νομίζω ότι στο κάθε μάθημα πρέπει το άθροισμά τους στα εξάμηνα να είναι είναι πάνω από κάποιο όριο δεν θυμάμαι ποιο όμως. Αν το έχεις περάσει δεν σε νοιάζει ό,τι και να γράψεις, εάν όχι πρέπει να γράψεις τόσο όσο να το φτάσεις και να το περάσεις. Δεν έχει σχέση αν θυμάμαι καλά ο Μ.Ο του εξαμήνου αλλά μόνο του μαθήματος στα 2 εξάμηνα. Αλλά μην ανησυχείς δεν πρόκειται να γράψεις κάτω από 4. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 749981 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2018 στις 21:49 Ο Guest 749981: #646 02-06-18 21:49 Αρχική Δημοσίευση από George1667: Πάω πρώτη λυκείου έχω μέσο όρο στο πρώτο τετράμηνω 16.6 και στο δεύτερω 17 και θα ήθελα να ρωτήσω πως ακριβώς γίνεται να συμψιφιζονται τα μαθήματα γιατί στην άλγευρα είχα 13 στο πρώτο και 12 στο δεύτερο και σπάει ο διάολος το ποδαρι του (σόρυ για την έκφραση) και γράφω κάτω από 4 ξέρω ακούγεται γέλιο αλλά ξέρω τον εαυτό μου και μπορεί το εχω κάνει τι γίνεται;; συμψιφιζονται από τα άλλα που έχω πιο καλή βαθμολογία η ξανά να δίνω αυτό το μάθημα; Click για ανάπτυξη... Για να περάσεις την τάξη θες ΓΜΟ 9.5 (που θα τον έχεις και μετά τις εξετάσεις απ' ό,τι καταλαβαίνω) οπότε δεν γράφεις το μάθημα και 1 να έχεις πάρει υπό αυτή τη συνθήκη. Αν τώρα σε ενδιαφέρει ο ΜΟ γενικά, Άλγεβρα και Γεωμετρία συμψηφίζονται οπότε ο βαθμός των Μαθηματικών θα είναι χαμηλός λογικά. Αλλά δε μένεις και να θες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιλτιάδης Νεοφερμένο μέλος Ο Μιλτιάδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 18:13 Ο Μιλτιάδης: #647 09-05-19 18:13 SOS!!! Δίνεται τρίγωνο ΑΒΓ και έστω Μ,Ν τα μέσα των ΑΒ,ΑΓ αντίστοιχα.Αν Δ,Ε είναι τα μέσα των ΑΜ,ΑΝ αντίστοιχα,να αποδείξετε ότι ΔΕ=ΒΓ/4 Βιάζομαι πολύ... Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 19:07 Ο Samael έγραψε: #648 09-05-19 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Μιλτιάδης: SOS!!! Δίνεται τρίγωνο ΑΒΓ και έστω Μ,Ν τα μέσα των ΑΒ,ΑΓ αντίστοιχα.Αν Δ,Ε είναι τα μέσα των ΑΜ,ΑΝ αντίστοιχα,να αποδείξετε ότι ΔΕ=ΒΓ/4 Βιάζομαι πολύ... Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Το πρόβλημα μπορεί να λυθεί αρκετά εύκολα έχοντας υπόψιν οτι απο τον τρόπο κατασκευής του τριγώνου η γωνία θ που "βλέπει" στις πλευρές ΔΕ και ΒΓ είναι ίδια αφού οι πλευρές της συμπίπτουν για το κάθε τρίγωνο . Επομένως θα αξιοποιήσουμε τον νόμο των συνημιτόνων : Για το τρίγωνο ΑΒΓ : ΒΓ² = ΑΒ² + ΑΓ² +ΑΒ*ΑΓ*cosθ Για το τρίγωνο ΑΔΕ : ΔΕ² = ΑΔ² + ΑΕ² + ΑΔ*ΑΕ*cosθ Όμως είναι ΑΔ = ΑΒ/4 και ΑΕ =ΑΓ/4 ,λόγω της κατασκευής . Άρα είναι : ΔΕ² = ΑΒ²/16 + ΑΓ²/16 + ΑΒ*ΑΓ/16 * cosθ Πολλαπλασιάζοντας την παραπάνω με 16 μας δίνει : 16ΔΕ² = ΑΒ² + ΑΓ² + ΑΒ*ΑΓ*cosθ Συγκρίνοντας την παραπάνω με την εξίσωση απο τον νόμο συνημιτόνων για το τρίγωνο ΑΒΓ έχουμε τελικά ότι : 16ΔΕ² = ΒΓ² , παιρνόντας ριζικά ισχύει : ΒΓ = 4ΔΕ ή ισοδύναμα ΔΕ = ΒΓ/4 . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. snowgirl Νεοφερμένο μέλος Η snowgirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 19:39 Η snowgirl έγραψε: #649 09-05-19 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Μιλτιάδης: SOS!!! Δίνεται τρίγωνο ΑΒΓ και έστω Μ,Ν τα μέσα των ΑΒ,ΑΓ αντίστοιχα.Αν Δ,Ε είναι τα μέσα των ΑΜ,ΑΝ αντίστοιχα,να αποδείξετε ότι ΔΕ=ΒΓ/4 Βιάζομαι πολύ... Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Στο τριγωνο ΑΒΓ η ΜΝ ενωνει μεσα πλευρων αρα ΜΝ = ΒΓ/2 Στο τριγωνο ΑΜΝ η ΔΕ ενωνει μεσα πλευρων αρα ΔΕ= ΜΝ/2 Απο τα πανω ΔΕ = ΒΓ/4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 21:33 Ο Samael έγραψε: #650 09-05-19 21:33 Αρχική Δημοσίευση από snowgirl: Στο τριγωνο ΑΒΓ η ΜΝ ενωνει μεσα πλευρων αρα ΜΝ = ΒΓ/2 Στο τριγωνο ΑΜΝ η ΔΕ ενωνει μεσα πλευρων αρα ΔΕ= ΜΝ/2 Απο τα πανω ΔΕ = ΒΓ/4 Click για ανάπτυξη... Ουσιαστικά πήρες το ζητούμενο ως δεδομένο,λύνοντας στην διαδρομή ενα μικρότερο μεν αλλα ίδιας φύσεως πρόβλημα . Εκτός εαν είχες αποδείξει νωρίτερα οτι ισχύει στην απλή περίπτωση ,διαφορετικά η απόδειξη δεν είναι πλήρης . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαΐου 2019 snowgirl Νεοφερμένο μέλος Η snowgirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 22:00 Η snowgirl έγραψε: #651 09-05-19 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Ουσιαστικά πήρες το ζητούμενο ως δεδομένο,λύνοντας στην διαδρομή ενα μικρότερο μεν αλλα ίδιας φύσεως πρόβλημα . Εκτός εαν είχες αποδείξει νωρίτερα οτι ισχύει στην απλή περίπτωση ,διαφορετικά η απόδειξη δεν είναι πλήρης . Click για ανάπτυξη... Χρησιμοποιησα το θεωρημα που λεει οτι το ευθυγραμμο τμημα που ενωνει τα μεσα 2 πλευρων τριγωνου ισο3ται με το μισο της 3ης πλευρας. Και η αποδειξη μου ειναι πληρης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.008 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 22:12 Ο American Economist: #652 09-05-19 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Ουσιαστικά πήρες το ζητούμενο ως δεδομένο,λύνοντας στην διαδρομή ενα μικρότερο μεν αλλα ίδιας φύσεως πρόβλημα . Εκτός εαν είχες αποδείξει νωρίτερα οτι ισχύει στην απλή περίπτωση ,διαφορετικά η απόδειξη δεν είναι πλήρης . Click για ανάπτυξη... Αυτό πήγα να πω.Αλλα μπορεί να το έχει αποδείξει από πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 22:19 Ο Samael έγραψε: #653 09-05-19 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αυτό πήγα να πω.Αλλα μπορεί να το έχει αποδείξει από πριν. Click για ανάπτυξη... Πρέπει να το αναφέρει διαφορετικά φαίνεται σαν να βγάζεις λαγούς απο το καπέλο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.008 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 22:20 Ο American Economist: #654 09-05-19 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Πρέπει να το αναφέρει διαφορετικά φαίνεται σαν να βγάζεις λαγούς απο το καπέλο . Click για ανάπτυξη... Ε αυτό εξυπακούεται,αλλιώς πάει για διαγραφή όλη η απόδειξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. snowgirl Νεοφερμένο μέλος Η snowgirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 22:31 Η snowgirl έγραψε: #655 09-05-19 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Αρχικς δημοσίευση από: Samael: Πρέπει να το αναφέρει διαφορετικά φαίνεται σαν να βγάζεις λαγούς απο το καπέλο Click για ανάπτυξη... ....Μπα. Απο ποτε;;; Τα θεωρηματα τα χρησιμοποιουμε παντα χωρις καθε φορα να τα αποδεικνυουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Μαΐου 2019 Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 22:38 Ο Samael έγραψε: #656 09-05-19 22:38 Αρχική Δημοσίευση από snowgirl: ....Μπα. Απο ποτε;;; Τα θεωρηματα τα χρησιμοποιουμε παντα χωρις καθε φορα να τα αποδεικνυουμε. Γιατι;; Click για ανάπτυξη... Διάβασε τι σου γράφουν και μην αρπάζεσαι χωρίς λόγο. Δεν σου είπα να το αποδείξεις,απλά να το αναφέρεις για να είναι πλήρης η απόδειξη . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Μαΐου 2019 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.008 μηνύματα. 10 Μαΐου 2019 στις 08:08 Ο American Economist: #657 10-05-19 08:08 Αρχική Δημοσίευση από snowgirl: ....Μπα. Απο ποτε;;; Τα θεωρηματα τα χρησιμοποιουμε παντα χωρις καθε φορα να τα αποδεικνυουμε. Click για ανάπτυξη... Να το αναφέρεις σου είπε το παιδί. Αν πχ εφαρμόζεις θεώρημα Bolzano και δεν το αναφέρεις θα είναι άκυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. το κοριτσι του μαη Εκκολαπτόμενο μέλος Η το κοριτσι του μαη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2020 στις 12:36 Η το κοριτσι του μαη: #658 10-12-20 12:36 Γεια σε όλους! Μόλις μπήκαμε στις ανισοτικές σχέσεις και ο καθηγητής μας ζήτησε να αποδείξουμε τα εξής πορίσματα: α)Κάθε τρίγωνο έχει το πολύ μια γωνία ορθή ή αμβλεία. β)Το άθροισμα δύο γωνιών είναι μικρότερο των 180 μοιρών. Μήπως έχετε καμία ιδέα για το πώς θα τα αποδείξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #659 10-12-20 13:10 Αρχική Δημοσίευση από το κοριτσι του μαη: Γεια σε όλους! Μόλις μπήκαμε στις ανισοτικές σχέσεις και ο καθηγητής μας ζήτησε να αποδείξουμε τα εξής πορίσματα: α)Κάθε τρίγωνο έχει το πολύ μια γωνία ορθή ή αμβλεία. β)Το άθροισμα δύο γωνιών είναι μικρότερο των 180 μοιρών. Μήπως έχετε καμία ιδέα για το πώς θα τα αποδείξω; Click για ανάπτυξη... Πες στο δασκαλο ' παρε τα ματια μου και δεστο'' Η πλεον τεμπελικη μεθοδος ειναι δια της ατοπου απαγωγης. Αρχιζεις , εστω οτι τριγωνο εχει 2 ορθες , τα δυο απο τα τρια ευθυγραμμα τμηματα που τις απαρτιζουν ειναι παραλληλα μεταξυ δεν τεμνονται αρα δεν σχηματιζουν τριγωνο. Ομοιως και τα αλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. το κοριτσι του μαη Εκκολαπτόμενο μέλος Η το κοριτσι του μαη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:23 Η το κοριτσι του μαη: #660 10-12-20 13:23 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Πες στο δασκαλο ' παρε τα ματια μου και δεστο'' Η πλεον τεμπελικη μεθοδος ειναι δια της ατοπου απαγωγης. Αρχιζεις , εστω οτι τριγωνο εχει 2 ορθες , τα δυο απο τα τρια ευθυγραμμα τμηματα που τις απαρτιζουν ειναι παραλληλα μεταξυ δεν τεμνονται αρα δεν σχηματιζουν τριγωνο. Ομοιως και τα αλλα. Click για ανάπτυξη... ποποο δεν δεν είχα σκεφτεί την απαγωγή.. Σε ευχαριστώ πάρα πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 Catherine D το κοριτσι του μαη globglogabgalab _Aggelos123 giannist_ Αννα Τσιτα Katerinaki13 eukleidhs1821 SlimShady tsiobieman Stelios725 Alexandros36k the purge Lathy Scandal T C pink_panther Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Δεν βοηθάς και λίγο μιας και τα έχεις περάσει ; Click για ανάπτυξη... Είχα γράψει 11 στις εξετάσεις, enough said νομίζω. Και μόνο που τα έβλεπα, με έπιανε αναγούλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.008 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2017 στις 23:34 Ο American Economist: #643 21-03-17 23:34 Και εμενα η γεωμετρία δεν μου αρέσει καθόλου ευτυχώς που η καθηγήτρια δεν βάζει δύσκολα θέματα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George1667 Νεοφερμένο μέλος Ο George1667 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 2 Ιουνίου 2018 στις 18:03 Ο George1667: #644 02-06-18 18:03 Πάω πρώτη λυκείου έχω μέσο όρο στο πρώτο τετράμηνω 16.6 και στο δεύτερω 17 και θα ήθελα να ρωτήσω πως ακριβώς γίνεται να συμψιφιζονται τα μαθήματα γιατί στην άλγευρα είχα 13 στο πρώτο και 12 στο δεύτερο και σπάει ο διάολος το ποδαρι του (σόρυ για την έκφραση) και γράφω κάτω από 4 ξέρω ακούγεται γέλιο αλλά ξέρω τον εαυτό μου και μπορεί το εχω κάνει τι γίνεται;; συμψιφιζονται από τα άλλα που έχω πιο καλή βαθμολογία η ξανά να δίνω αυτό το μάθημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2018 στις 18:46 Η Dreamer_SW: #645 02-06-18 18:46 Αρχική Δημοσίευση από George1667: Πάω πρώτη λυκείου έχω μέσο όρο στο πρώτο τετράμηνω 16.6 και στο δεύτερω 17 και θα ήθελα να ρωτήσω πως ακριβώς γίνεται να συμψιφιζονται τα μαθήματα γιατί στην άλγευρα είχα 13 στο πρώτο και 12 στο δεύτερο και σπάει ο διάολος το ποδαρι του (σόρυ για την έκφραση) και γράφω κάτω από 4 ξέρω ακούγεται γέλιο αλλά ξέρω τον εαυτό μου και μπορεί το εχω κάνει τι γίνεται;; συμψιφιζονται από τα άλλα που έχω πιο καλή βαθμολογία η ξανά να δίνω αυτό το μάθημα; Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Επειδή πάνε και χρόνια θα σου πω τι ίσχυε σε εμένα πριν 5 χρόνια. Νομίζω ότι στο κάθε μάθημα πρέπει το άθροισμά τους στα εξάμηνα να είναι είναι πάνω από κάποιο όριο δεν θυμάμαι ποιο όμως. Αν το έχεις περάσει δεν σε νοιάζει ό,τι και να γράψεις, εάν όχι πρέπει να γράψεις τόσο όσο να το φτάσεις και να το περάσεις. Δεν έχει σχέση αν θυμάμαι καλά ο Μ.Ο του εξαμήνου αλλά μόνο του μαθήματος στα 2 εξάμηνα. Αλλά μην ανησυχείς δεν πρόκειται να γράψεις κάτω από 4. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 749981 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2018 στις 21:49 Ο Guest 749981: #646 02-06-18 21:49 Αρχική Δημοσίευση από George1667: Πάω πρώτη λυκείου έχω μέσο όρο στο πρώτο τετράμηνω 16.6 και στο δεύτερω 17 και θα ήθελα να ρωτήσω πως ακριβώς γίνεται να συμψιφιζονται τα μαθήματα γιατί στην άλγευρα είχα 13 στο πρώτο και 12 στο δεύτερο και σπάει ο διάολος το ποδαρι του (σόρυ για την έκφραση) και γράφω κάτω από 4 ξέρω ακούγεται γέλιο αλλά ξέρω τον εαυτό μου και μπορεί το εχω κάνει τι γίνεται;; συμψιφιζονται από τα άλλα που έχω πιο καλή βαθμολογία η ξανά να δίνω αυτό το μάθημα; Click για ανάπτυξη... Για να περάσεις την τάξη θες ΓΜΟ 9.5 (που θα τον έχεις και μετά τις εξετάσεις απ' ό,τι καταλαβαίνω) οπότε δεν γράφεις το μάθημα και 1 να έχεις πάρει υπό αυτή τη συνθήκη. Αν τώρα σε ενδιαφέρει ο ΜΟ γενικά, Άλγεβρα και Γεωμετρία συμψηφίζονται οπότε ο βαθμός των Μαθηματικών θα είναι χαμηλός λογικά. Αλλά δε μένεις και να θες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιλτιάδης Νεοφερμένο μέλος Ο Μιλτιάδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 18:13 Ο Μιλτιάδης: #647 09-05-19 18:13 SOS!!! Δίνεται τρίγωνο ΑΒΓ και έστω Μ,Ν τα μέσα των ΑΒ,ΑΓ αντίστοιχα.Αν Δ,Ε είναι τα μέσα των ΑΜ,ΑΝ αντίστοιχα,να αποδείξετε ότι ΔΕ=ΒΓ/4 Βιάζομαι πολύ... Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 19:07 Ο Samael έγραψε: #648 09-05-19 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Μιλτιάδης: SOS!!! Δίνεται τρίγωνο ΑΒΓ και έστω Μ,Ν τα μέσα των ΑΒ,ΑΓ αντίστοιχα.Αν Δ,Ε είναι τα μέσα των ΑΜ,ΑΝ αντίστοιχα,να αποδείξετε ότι ΔΕ=ΒΓ/4 Βιάζομαι πολύ... Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Το πρόβλημα μπορεί να λυθεί αρκετά εύκολα έχοντας υπόψιν οτι απο τον τρόπο κατασκευής του τριγώνου η γωνία θ που "βλέπει" στις πλευρές ΔΕ και ΒΓ είναι ίδια αφού οι πλευρές της συμπίπτουν για το κάθε τρίγωνο . Επομένως θα αξιοποιήσουμε τον νόμο των συνημιτόνων : Για το τρίγωνο ΑΒΓ : ΒΓ² = ΑΒ² + ΑΓ² +ΑΒ*ΑΓ*cosθ Για το τρίγωνο ΑΔΕ : ΔΕ² = ΑΔ² + ΑΕ² + ΑΔ*ΑΕ*cosθ Όμως είναι ΑΔ = ΑΒ/4 και ΑΕ =ΑΓ/4 ,λόγω της κατασκευής . Άρα είναι : ΔΕ² = ΑΒ²/16 + ΑΓ²/16 + ΑΒ*ΑΓ/16 * cosθ Πολλαπλασιάζοντας την παραπάνω με 16 μας δίνει : 16ΔΕ² = ΑΒ² + ΑΓ² + ΑΒ*ΑΓ*cosθ Συγκρίνοντας την παραπάνω με την εξίσωση απο τον νόμο συνημιτόνων για το τρίγωνο ΑΒΓ έχουμε τελικά ότι : 16ΔΕ² = ΒΓ² , παιρνόντας ριζικά ισχύει : ΒΓ = 4ΔΕ ή ισοδύναμα ΔΕ = ΒΓ/4 . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. snowgirl Νεοφερμένο μέλος Η snowgirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 19:39 Η snowgirl έγραψε: #649 09-05-19 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Μιλτιάδης: SOS!!! Δίνεται τρίγωνο ΑΒΓ και έστω Μ,Ν τα μέσα των ΑΒ,ΑΓ αντίστοιχα.Αν Δ,Ε είναι τα μέσα των ΑΜ,ΑΝ αντίστοιχα,να αποδείξετε ότι ΔΕ=ΒΓ/4 Βιάζομαι πολύ... Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Στο τριγωνο ΑΒΓ η ΜΝ ενωνει μεσα πλευρων αρα ΜΝ = ΒΓ/2 Στο τριγωνο ΑΜΝ η ΔΕ ενωνει μεσα πλευρων αρα ΔΕ= ΜΝ/2 Απο τα πανω ΔΕ = ΒΓ/4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 21:33 Ο Samael έγραψε: #650 09-05-19 21:33 Αρχική Δημοσίευση από snowgirl: Στο τριγωνο ΑΒΓ η ΜΝ ενωνει μεσα πλευρων αρα ΜΝ = ΒΓ/2 Στο τριγωνο ΑΜΝ η ΔΕ ενωνει μεσα πλευρων αρα ΔΕ= ΜΝ/2 Απο τα πανω ΔΕ = ΒΓ/4 Click για ανάπτυξη... Ουσιαστικά πήρες το ζητούμενο ως δεδομένο,λύνοντας στην διαδρομή ενα μικρότερο μεν αλλα ίδιας φύσεως πρόβλημα . Εκτός εαν είχες αποδείξει νωρίτερα οτι ισχύει στην απλή περίπτωση ,διαφορετικά η απόδειξη δεν είναι πλήρης . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαΐου 2019 snowgirl Νεοφερμένο μέλος Η snowgirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 22:00 Η snowgirl έγραψε: #651 09-05-19 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Ουσιαστικά πήρες το ζητούμενο ως δεδομένο,λύνοντας στην διαδρομή ενα μικρότερο μεν αλλα ίδιας φύσεως πρόβλημα . Εκτός εαν είχες αποδείξει νωρίτερα οτι ισχύει στην απλή περίπτωση ,διαφορετικά η απόδειξη δεν είναι πλήρης . Click για ανάπτυξη... Χρησιμοποιησα το θεωρημα που λεει οτι το ευθυγραμμο τμημα που ενωνει τα μεσα 2 πλευρων τριγωνου ισο3ται με το μισο της 3ης πλευρας. Και η αποδειξη μου ειναι πληρης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.008 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 22:12 Ο American Economist: #652 09-05-19 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Ουσιαστικά πήρες το ζητούμενο ως δεδομένο,λύνοντας στην διαδρομή ενα μικρότερο μεν αλλα ίδιας φύσεως πρόβλημα . Εκτός εαν είχες αποδείξει νωρίτερα οτι ισχύει στην απλή περίπτωση ,διαφορετικά η απόδειξη δεν είναι πλήρης . Click για ανάπτυξη... Αυτό πήγα να πω.Αλλα μπορεί να το έχει αποδείξει από πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 22:19 Ο Samael έγραψε: #653 09-05-19 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αυτό πήγα να πω.Αλλα μπορεί να το έχει αποδείξει από πριν. Click για ανάπτυξη... Πρέπει να το αναφέρει διαφορετικά φαίνεται σαν να βγάζεις λαγούς απο το καπέλο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.008 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 22:20 Ο American Economist: #654 09-05-19 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Πρέπει να το αναφέρει διαφορετικά φαίνεται σαν να βγάζεις λαγούς απο το καπέλο . Click για ανάπτυξη... Ε αυτό εξυπακούεται,αλλιώς πάει για διαγραφή όλη η απόδειξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. snowgirl Νεοφερμένο μέλος Η snowgirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 22:31 Η snowgirl έγραψε: #655 09-05-19 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Αρχικς δημοσίευση από: Samael: Πρέπει να το αναφέρει διαφορετικά φαίνεται σαν να βγάζεις λαγούς απο το καπέλο Click για ανάπτυξη... ....Μπα. Απο ποτε;;; Τα θεωρηματα τα χρησιμοποιουμε παντα χωρις καθε φορα να τα αποδεικνυουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Μαΐου 2019 Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 22:38 Ο Samael έγραψε: #656 09-05-19 22:38 Αρχική Δημοσίευση από snowgirl: ....Μπα. Απο ποτε;;; Τα θεωρηματα τα χρησιμοποιουμε παντα χωρις καθε φορα να τα αποδεικνυουμε. Γιατι;; Click για ανάπτυξη... Διάβασε τι σου γράφουν και μην αρπάζεσαι χωρίς λόγο. Δεν σου είπα να το αποδείξεις,απλά να το αναφέρεις για να είναι πλήρης η απόδειξη . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Μαΐου 2019 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.008 μηνύματα. 10 Μαΐου 2019 στις 08:08 Ο American Economist: #657 10-05-19 08:08 Αρχική Δημοσίευση από snowgirl: ....Μπα. Απο ποτε;;; Τα θεωρηματα τα χρησιμοποιουμε παντα χωρις καθε φορα να τα αποδεικνυουμε. Click για ανάπτυξη... Να το αναφέρεις σου είπε το παιδί. Αν πχ εφαρμόζεις θεώρημα Bolzano και δεν το αναφέρεις θα είναι άκυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. το κοριτσι του μαη Εκκολαπτόμενο μέλος Η το κοριτσι του μαη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2020 στις 12:36 Η το κοριτσι του μαη: #658 10-12-20 12:36 Γεια σε όλους! Μόλις μπήκαμε στις ανισοτικές σχέσεις και ο καθηγητής μας ζήτησε να αποδείξουμε τα εξής πορίσματα: α)Κάθε τρίγωνο έχει το πολύ μια γωνία ορθή ή αμβλεία. β)Το άθροισμα δύο γωνιών είναι μικρότερο των 180 μοιρών. Μήπως έχετε καμία ιδέα για το πώς θα τα αποδείξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #659 10-12-20 13:10 Αρχική Δημοσίευση από το κοριτσι του μαη: Γεια σε όλους! Μόλις μπήκαμε στις ανισοτικές σχέσεις και ο καθηγητής μας ζήτησε να αποδείξουμε τα εξής πορίσματα: α)Κάθε τρίγωνο έχει το πολύ μια γωνία ορθή ή αμβλεία. β)Το άθροισμα δύο γωνιών είναι μικρότερο των 180 μοιρών. Μήπως έχετε καμία ιδέα για το πώς θα τα αποδείξω; Click για ανάπτυξη... Πες στο δασκαλο ' παρε τα ματια μου και δεστο'' Η πλεον τεμπελικη μεθοδος ειναι δια της ατοπου απαγωγης. Αρχιζεις , εστω οτι τριγωνο εχει 2 ορθες , τα δυο απο τα τρια ευθυγραμμα τμηματα που τις απαρτιζουν ειναι παραλληλα μεταξυ δεν τεμνονται αρα δεν σχηματιζουν τριγωνο. Ομοιως και τα αλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. το κοριτσι του μαη Εκκολαπτόμενο μέλος Η το κοριτσι του μαη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:23 Η το κοριτσι του μαη: #660 10-12-20 13:23 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Πες στο δασκαλο ' παρε τα ματια μου και δεστο'' Η πλεον τεμπελικη μεθοδος ειναι δια της ατοπου απαγωγης. Αρχιζεις , εστω οτι τριγωνο εχει 2 ορθες , τα δυο απο τα τρια ευθυγραμμα τμηματα που τις απαρτιζουν ειναι παραλληλα μεταξυ δεν τεμνονται αρα δεν σχηματιζουν τριγωνο. Ομοιως και τα αλλα. Click για ανάπτυξη... ποποο δεν δεν είχα σκεφτεί την απαγωγή.. Σε ευχαριστώ πάρα πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 Catherine D το κοριτσι του μαη globglogabgalab _Aggelos123 giannist_ Αννα Τσιτα Katerinaki13 eukleidhs1821 SlimShady tsiobieman Stelios725 Alexandros36k the purge Lathy Scandal T C pink_panther Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και εμενα η γεωμετρία δεν μου αρέσει καθόλου ευτυχώς που η καθηγήτρια δεν βάζει δύσκολα θέματα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
George1667 Νεοφερμένο μέλος Ο George1667 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 2 Ιουνίου 2018 στις 18:03 Ο George1667: #644 02-06-18 18:03 Πάω πρώτη λυκείου έχω μέσο όρο στο πρώτο τετράμηνω 16.6 και στο δεύτερω 17 και θα ήθελα να ρωτήσω πως ακριβώς γίνεται να συμψιφιζονται τα μαθήματα γιατί στην άλγευρα είχα 13 στο πρώτο και 12 στο δεύτερο και σπάει ο διάολος το ποδαρι του (σόρυ για την έκφραση) και γράφω κάτω από 4 ξέρω ακούγεται γέλιο αλλά ξέρω τον εαυτό μου και μπορεί το εχω κάνει τι γίνεται;; συμψιφιζονται από τα άλλα που έχω πιο καλή βαθμολογία η ξανά να δίνω αυτό το μάθημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2018 στις 18:46 Η Dreamer_SW: #645 02-06-18 18:46 Αρχική Δημοσίευση από George1667: Πάω πρώτη λυκείου έχω μέσο όρο στο πρώτο τετράμηνω 16.6 και στο δεύτερω 17 και θα ήθελα να ρωτήσω πως ακριβώς γίνεται να συμψιφιζονται τα μαθήματα γιατί στην άλγευρα είχα 13 στο πρώτο και 12 στο δεύτερο και σπάει ο διάολος το ποδαρι του (σόρυ για την έκφραση) και γράφω κάτω από 4 ξέρω ακούγεται γέλιο αλλά ξέρω τον εαυτό μου και μπορεί το εχω κάνει τι γίνεται;; συμψιφιζονται από τα άλλα που έχω πιο καλή βαθμολογία η ξανά να δίνω αυτό το μάθημα; Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Επειδή πάνε και χρόνια θα σου πω τι ίσχυε σε εμένα πριν 5 χρόνια. Νομίζω ότι στο κάθε μάθημα πρέπει το άθροισμά τους στα εξάμηνα να είναι είναι πάνω από κάποιο όριο δεν θυμάμαι ποιο όμως. Αν το έχεις περάσει δεν σε νοιάζει ό,τι και να γράψεις, εάν όχι πρέπει να γράψεις τόσο όσο να το φτάσεις και να το περάσεις. Δεν έχει σχέση αν θυμάμαι καλά ο Μ.Ο του εξαμήνου αλλά μόνο του μαθήματος στα 2 εξάμηνα. Αλλά μην ανησυχείς δεν πρόκειται να γράψεις κάτω από 4. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 749981 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2018 στις 21:49 Ο Guest 749981: #646 02-06-18 21:49 Αρχική Δημοσίευση από George1667: Πάω πρώτη λυκείου έχω μέσο όρο στο πρώτο τετράμηνω 16.6 και στο δεύτερω 17 και θα ήθελα να ρωτήσω πως ακριβώς γίνεται να συμψιφιζονται τα μαθήματα γιατί στην άλγευρα είχα 13 στο πρώτο και 12 στο δεύτερο και σπάει ο διάολος το ποδαρι του (σόρυ για την έκφραση) και γράφω κάτω από 4 ξέρω ακούγεται γέλιο αλλά ξέρω τον εαυτό μου και μπορεί το εχω κάνει τι γίνεται;; συμψιφιζονται από τα άλλα που έχω πιο καλή βαθμολογία η ξανά να δίνω αυτό το μάθημα; Click για ανάπτυξη... Για να περάσεις την τάξη θες ΓΜΟ 9.5 (που θα τον έχεις και μετά τις εξετάσεις απ' ό,τι καταλαβαίνω) οπότε δεν γράφεις το μάθημα και 1 να έχεις πάρει υπό αυτή τη συνθήκη. Αν τώρα σε ενδιαφέρει ο ΜΟ γενικά, Άλγεβρα και Γεωμετρία συμψηφίζονται οπότε ο βαθμός των Μαθηματικών θα είναι χαμηλός λογικά. Αλλά δε μένεις και να θες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιλτιάδης Νεοφερμένο μέλος Ο Μιλτιάδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 18:13 Ο Μιλτιάδης: #647 09-05-19 18:13 SOS!!! Δίνεται τρίγωνο ΑΒΓ και έστω Μ,Ν τα μέσα των ΑΒ,ΑΓ αντίστοιχα.Αν Δ,Ε είναι τα μέσα των ΑΜ,ΑΝ αντίστοιχα,να αποδείξετε ότι ΔΕ=ΒΓ/4 Βιάζομαι πολύ... Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 19:07 Ο Samael έγραψε: #648 09-05-19 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Μιλτιάδης: SOS!!! Δίνεται τρίγωνο ΑΒΓ και έστω Μ,Ν τα μέσα των ΑΒ,ΑΓ αντίστοιχα.Αν Δ,Ε είναι τα μέσα των ΑΜ,ΑΝ αντίστοιχα,να αποδείξετε ότι ΔΕ=ΒΓ/4 Βιάζομαι πολύ... Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Το πρόβλημα μπορεί να λυθεί αρκετά εύκολα έχοντας υπόψιν οτι απο τον τρόπο κατασκευής του τριγώνου η γωνία θ που "βλέπει" στις πλευρές ΔΕ και ΒΓ είναι ίδια αφού οι πλευρές της συμπίπτουν για το κάθε τρίγωνο . Επομένως θα αξιοποιήσουμε τον νόμο των συνημιτόνων : Για το τρίγωνο ΑΒΓ : ΒΓ² = ΑΒ² + ΑΓ² +ΑΒ*ΑΓ*cosθ Για το τρίγωνο ΑΔΕ : ΔΕ² = ΑΔ² + ΑΕ² + ΑΔ*ΑΕ*cosθ Όμως είναι ΑΔ = ΑΒ/4 και ΑΕ =ΑΓ/4 ,λόγω της κατασκευής . Άρα είναι : ΔΕ² = ΑΒ²/16 + ΑΓ²/16 + ΑΒ*ΑΓ/16 * cosθ Πολλαπλασιάζοντας την παραπάνω με 16 μας δίνει : 16ΔΕ² = ΑΒ² + ΑΓ² + ΑΒ*ΑΓ*cosθ Συγκρίνοντας την παραπάνω με την εξίσωση απο τον νόμο συνημιτόνων για το τρίγωνο ΑΒΓ έχουμε τελικά ότι : 16ΔΕ² = ΒΓ² , παιρνόντας ριζικά ισχύει : ΒΓ = 4ΔΕ ή ισοδύναμα ΔΕ = ΒΓ/4 . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. snowgirl Νεοφερμένο μέλος Η snowgirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 19:39 Η snowgirl έγραψε: #649 09-05-19 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Μιλτιάδης: SOS!!! Δίνεται τρίγωνο ΑΒΓ και έστω Μ,Ν τα μέσα των ΑΒ,ΑΓ αντίστοιχα.Αν Δ,Ε είναι τα μέσα των ΑΜ,ΑΝ αντίστοιχα,να αποδείξετε ότι ΔΕ=ΒΓ/4 Βιάζομαι πολύ... Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Στο τριγωνο ΑΒΓ η ΜΝ ενωνει μεσα πλευρων αρα ΜΝ = ΒΓ/2 Στο τριγωνο ΑΜΝ η ΔΕ ενωνει μεσα πλευρων αρα ΔΕ= ΜΝ/2 Απο τα πανω ΔΕ = ΒΓ/4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 21:33 Ο Samael έγραψε: #650 09-05-19 21:33 Αρχική Δημοσίευση από snowgirl: Στο τριγωνο ΑΒΓ η ΜΝ ενωνει μεσα πλευρων αρα ΜΝ = ΒΓ/2 Στο τριγωνο ΑΜΝ η ΔΕ ενωνει μεσα πλευρων αρα ΔΕ= ΜΝ/2 Απο τα πανω ΔΕ = ΒΓ/4 Click για ανάπτυξη... Ουσιαστικά πήρες το ζητούμενο ως δεδομένο,λύνοντας στην διαδρομή ενα μικρότερο μεν αλλα ίδιας φύσεως πρόβλημα . Εκτός εαν είχες αποδείξει νωρίτερα οτι ισχύει στην απλή περίπτωση ,διαφορετικά η απόδειξη δεν είναι πλήρης . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαΐου 2019 snowgirl Νεοφερμένο μέλος Η snowgirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 22:00 Η snowgirl έγραψε: #651 09-05-19 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Ουσιαστικά πήρες το ζητούμενο ως δεδομένο,λύνοντας στην διαδρομή ενα μικρότερο μεν αλλα ίδιας φύσεως πρόβλημα . Εκτός εαν είχες αποδείξει νωρίτερα οτι ισχύει στην απλή περίπτωση ,διαφορετικά η απόδειξη δεν είναι πλήρης . Click για ανάπτυξη... Χρησιμοποιησα το θεωρημα που λεει οτι το ευθυγραμμο τμημα που ενωνει τα μεσα 2 πλευρων τριγωνου ισο3ται με το μισο της 3ης πλευρας. Και η αποδειξη μου ειναι πληρης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.008 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 22:12 Ο American Economist: #652 09-05-19 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Ουσιαστικά πήρες το ζητούμενο ως δεδομένο,λύνοντας στην διαδρομή ενα μικρότερο μεν αλλα ίδιας φύσεως πρόβλημα . Εκτός εαν είχες αποδείξει νωρίτερα οτι ισχύει στην απλή περίπτωση ,διαφορετικά η απόδειξη δεν είναι πλήρης . Click για ανάπτυξη... Αυτό πήγα να πω.Αλλα μπορεί να το έχει αποδείξει από πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 22:19 Ο Samael έγραψε: #653 09-05-19 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αυτό πήγα να πω.Αλλα μπορεί να το έχει αποδείξει από πριν. Click για ανάπτυξη... Πρέπει να το αναφέρει διαφορετικά φαίνεται σαν να βγάζεις λαγούς απο το καπέλο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.008 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 22:20 Ο American Economist: #654 09-05-19 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Πρέπει να το αναφέρει διαφορετικά φαίνεται σαν να βγάζεις λαγούς απο το καπέλο . Click για ανάπτυξη... Ε αυτό εξυπακούεται,αλλιώς πάει για διαγραφή όλη η απόδειξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. snowgirl Νεοφερμένο μέλος Η snowgirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 22:31 Η snowgirl έγραψε: #655 09-05-19 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Αρχικς δημοσίευση από: Samael: Πρέπει να το αναφέρει διαφορετικά φαίνεται σαν να βγάζεις λαγούς απο το καπέλο Click για ανάπτυξη... ....Μπα. Απο ποτε;;; Τα θεωρηματα τα χρησιμοποιουμε παντα χωρις καθε φορα να τα αποδεικνυουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Μαΐου 2019 Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 22:38 Ο Samael έγραψε: #656 09-05-19 22:38 Αρχική Δημοσίευση από snowgirl: ....Μπα. Απο ποτε;;; Τα θεωρηματα τα χρησιμοποιουμε παντα χωρις καθε φορα να τα αποδεικνυουμε. Γιατι;; Click για ανάπτυξη... Διάβασε τι σου γράφουν και μην αρπάζεσαι χωρίς λόγο. Δεν σου είπα να το αποδείξεις,απλά να το αναφέρεις για να είναι πλήρης η απόδειξη . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Μαΐου 2019 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.008 μηνύματα. 10 Μαΐου 2019 στις 08:08 Ο American Economist: #657 10-05-19 08:08 Αρχική Δημοσίευση από snowgirl: ....Μπα. Απο ποτε;;; Τα θεωρηματα τα χρησιμοποιουμε παντα χωρις καθε φορα να τα αποδεικνυουμε. Click για ανάπτυξη... Να το αναφέρεις σου είπε το παιδί. Αν πχ εφαρμόζεις θεώρημα Bolzano και δεν το αναφέρεις θα είναι άκυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. το κοριτσι του μαη Εκκολαπτόμενο μέλος Η το κοριτσι του μαη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2020 στις 12:36 Η το κοριτσι του μαη: #658 10-12-20 12:36 Γεια σε όλους! Μόλις μπήκαμε στις ανισοτικές σχέσεις και ο καθηγητής μας ζήτησε να αποδείξουμε τα εξής πορίσματα: α)Κάθε τρίγωνο έχει το πολύ μια γωνία ορθή ή αμβλεία. β)Το άθροισμα δύο γωνιών είναι μικρότερο των 180 μοιρών. Μήπως έχετε καμία ιδέα για το πώς θα τα αποδείξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #659 10-12-20 13:10 Αρχική Δημοσίευση από το κοριτσι του μαη: Γεια σε όλους! Μόλις μπήκαμε στις ανισοτικές σχέσεις και ο καθηγητής μας ζήτησε να αποδείξουμε τα εξής πορίσματα: α)Κάθε τρίγωνο έχει το πολύ μια γωνία ορθή ή αμβλεία. β)Το άθροισμα δύο γωνιών είναι μικρότερο των 180 μοιρών. Μήπως έχετε καμία ιδέα για το πώς θα τα αποδείξω; Click για ανάπτυξη... Πες στο δασκαλο ' παρε τα ματια μου και δεστο'' Η πλεον τεμπελικη μεθοδος ειναι δια της ατοπου απαγωγης. Αρχιζεις , εστω οτι τριγωνο εχει 2 ορθες , τα δυο απο τα τρια ευθυγραμμα τμηματα που τις απαρτιζουν ειναι παραλληλα μεταξυ δεν τεμνονται αρα δεν σχηματιζουν τριγωνο. Ομοιως και τα αλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. το κοριτσι του μαη Εκκολαπτόμενο μέλος Η το κοριτσι του μαη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:23 Η το κοριτσι του μαη: #660 10-12-20 13:23 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Πες στο δασκαλο ' παρε τα ματια μου και δεστο'' Η πλεον τεμπελικη μεθοδος ειναι δια της ατοπου απαγωγης. Αρχιζεις , εστω οτι τριγωνο εχει 2 ορθες , τα δυο απο τα τρια ευθυγραμμα τμηματα που τις απαρτιζουν ειναι παραλληλα μεταξυ δεν τεμνονται αρα δεν σχηματιζουν τριγωνο. Ομοιως και τα αλλα. Click για ανάπτυξη... ποποο δεν δεν είχα σκεφτεί την απαγωγή.. Σε ευχαριστώ πάρα πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 Catherine D το κοριτσι του μαη globglogabgalab _Aggelos123 giannist_ Αννα Τσιτα Katerinaki13 eukleidhs1821 SlimShady tsiobieman Stelios725 Alexandros36k the purge Lathy Scandal T C pink_panther Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάω πρώτη λυκείου έχω μέσο όρο στο πρώτο τετράμηνω 16.6 και στο δεύτερω 17 και θα ήθελα να ρωτήσω πως ακριβώς γίνεται να συμψιφιζονται τα μαθήματα γιατί στην άλγευρα είχα 13 στο πρώτο και 12 στο δεύτερο και σπάει ο διάολος το ποδαρι του (σόρυ για την έκφραση) και γράφω κάτω από 4 ξέρω ακούγεται γέλιο αλλά ξέρω τον εαυτό μου και μπορεί το εχω κάνει τι γίνεται;; συμψιφιζονται από τα άλλα που έχω πιο καλή βαθμολογία η ξανά να δίνω αυτό το μάθημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2018 στις 18:46 Η Dreamer_SW: #645 02-06-18 18:46 Αρχική Δημοσίευση από George1667: Πάω πρώτη λυκείου έχω μέσο όρο στο πρώτο τετράμηνω 16.6 και στο δεύτερω 17 και θα ήθελα να ρωτήσω πως ακριβώς γίνεται να συμψιφιζονται τα μαθήματα γιατί στην άλγευρα είχα 13 στο πρώτο και 12 στο δεύτερο και σπάει ο διάολος το ποδαρι του (σόρυ για την έκφραση) και γράφω κάτω από 4 ξέρω ακούγεται γέλιο αλλά ξέρω τον εαυτό μου και μπορεί το εχω κάνει τι γίνεται;; συμψιφιζονται από τα άλλα που έχω πιο καλή βαθμολογία η ξανά να δίνω αυτό το μάθημα; Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Επειδή πάνε και χρόνια θα σου πω τι ίσχυε σε εμένα πριν 5 χρόνια. Νομίζω ότι στο κάθε μάθημα πρέπει το άθροισμά τους στα εξάμηνα να είναι είναι πάνω από κάποιο όριο δεν θυμάμαι ποιο όμως. Αν το έχεις περάσει δεν σε νοιάζει ό,τι και να γράψεις, εάν όχι πρέπει να γράψεις τόσο όσο να το φτάσεις και να το περάσεις. Δεν έχει σχέση αν θυμάμαι καλά ο Μ.Ο του εξαμήνου αλλά μόνο του μαθήματος στα 2 εξάμηνα. Αλλά μην ανησυχείς δεν πρόκειται να γράψεις κάτω από 4. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 749981 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2018 στις 21:49 Ο Guest 749981: #646 02-06-18 21:49 Αρχική Δημοσίευση από George1667: Πάω πρώτη λυκείου έχω μέσο όρο στο πρώτο τετράμηνω 16.6 και στο δεύτερω 17 και θα ήθελα να ρωτήσω πως ακριβώς γίνεται να συμψιφιζονται τα μαθήματα γιατί στην άλγευρα είχα 13 στο πρώτο και 12 στο δεύτερο και σπάει ο διάολος το ποδαρι του (σόρυ για την έκφραση) και γράφω κάτω από 4 ξέρω ακούγεται γέλιο αλλά ξέρω τον εαυτό μου και μπορεί το εχω κάνει τι γίνεται;; συμψιφιζονται από τα άλλα που έχω πιο καλή βαθμολογία η ξανά να δίνω αυτό το μάθημα; Click για ανάπτυξη... Για να περάσεις την τάξη θες ΓΜΟ 9.5 (που θα τον έχεις και μετά τις εξετάσεις απ' ό,τι καταλαβαίνω) οπότε δεν γράφεις το μάθημα και 1 να έχεις πάρει υπό αυτή τη συνθήκη. Αν τώρα σε ενδιαφέρει ο ΜΟ γενικά, Άλγεβρα και Γεωμετρία συμψηφίζονται οπότε ο βαθμός των Μαθηματικών θα είναι χαμηλός λογικά. Αλλά δε μένεις και να θες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιλτιάδης Νεοφερμένο μέλος Ο Μιλτιάδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 18:13 Ο Μιλτιάδης: #647 09-05-19 18:13 SOS!!! Δίνεται τρίγωνο ΑΒΓ και έστω Μ,Ν τα μέσα των ΑΒ,ΑΓ αντίστοιχα.Αν Δ,Ε είναι τα μέσα των ΑΜ,ΑΝ αντίστοιχα,να αποδείξετε ότι ΔΕ=ΒΓ/4 Βιάζομαι πολύ... Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 19:07 Ο Samael έγραψε: #648 09-05-19 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Μιλτιάδης: SOS!!! Δίνεται τρίγωνο ΑΒΓ και έστω Μ,Ν τα μέσα των ΑΒ,ΑΓ αντίστοιχα.Αν Δ,Ε είναι τα μέσα των ΑΜ,ΑΝ αντίστοιχα,να αποδείξετε ότι ΔΕ=ΒΓ/4 Βιάζομαι πολύ... Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Το πρόβλημα μπορεί να λυθεί αρκετά εύκολα έχοντας υπόψιν οτι απο τον τρόπο κατασκευής του τριγώνου η γωνία θ που "βλέπει" στις πλευρές ΔΕ και ΒΓ είναι ίδια αφού οι πλευρές της συμπίπτουν για το κάθε τρίγωνο . Επομένως θα αξιοποιήσουμε τον νόμο των συνημιτόνων : Για το τρίγωνο ΑΒΓ : ΒΓ² = ΑΒ² + ΑΓ² +ΑΒ*ΑΓ*cosθ Για το τρίγωνο ΑΔΕ : ΔΕ² = ΑΔ² + ΑΕ² + ΑΔ*ΑΕ*cosθ Όμως είναι ΑΔ = ΑΒ/4 και ΑΕ =ΑΓ/4 ,λόγω της κατασκευής . Άρα είναι : ΔΕ² = ΑΒ²/16 + ΑΓ²/16 + ΑΒ*ΑΓ/16 * cosθ Πολλαπλασιάζοντας την παραπάνω με 16 μας δίνει : 16ΔΕ² = ΑΒ² + ΑΓ² + ΑΒ*ΑΓ*cosθ Συγκρίνοντας την παραπάνω με την εξίσωση απο τον νόμο συνημιτόνων για το τρίγωνο ΑΒΓ έχουμε τελικά ότι : 16ΔΕ² = ΒΓ² , παιρνόντας ριζικά ισχύει : ΒΓ = 4ΔΕ ή ισοδύναμα ΔΕ = ΒΓ/4 . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. snowgirl Νεοφερμένο μέλος Η snowgirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 19:39 Η snowgirl έγραψε: #649 09-05-19 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Μιλτιάδης: SOS!!! Δίνεται τρίγωνο ΑΒΓ και έστω Μ,Ν τα μέσα των ΑΒ,ΑΓ αντίστοιχα.Αν Δ,Ε είναι τα μέσα των ΑΜ,ΑΝ αντίστοιχα,να αποδείξετε ότι ΔΕ=ΒΓ/4 Βιάζομαι πολύ... Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Στο τριγωνο ΑΒΓ η ΜΝ ενωνει μεσα πλευρων αρα ΜΝ = ΒΓ/2 Στο τριγωνο ΑΜΝ η ΔΕ ενωνει μεσα πλευρων αρα ΔΕ= ΜΝ/2 Απο τα πανω ΔΕ = ΒΓ/4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 21:33 Ο Samael έγραψε: #650 09-05-19 21:33 Αρχική Δημοσίευση από snowgirl: Στο τριγωνο ΑΒΓ η ΜΝ ενωνει μεσα πλευρων αρα ΜΝ = ΒΓ/2 Στο τριγωνο ΑΜΝ η ΔΕ ενωνει μεσα πλευρων αρα ΔΕ= ΜΝ/2 Απο τα πανω ΔΕ = ΒΓ/4 Click για ανάπτυξη... Ουσιαστικά πήρες το ζητούμενο ως δεδομένο,λύνοντας στην διαδρομή ενα μικρότερο μεν αλλα ίδιας φύσεως πρόβλημα . Εκτός εαν είχες αποδείξει νωρίτερα οτι ισχύει στην απλή περίπτωση ,διαφορετικά η απόδειξη δεν είναι πλήρης . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαΐου 2019 snowgirl Νεοφερμένο μέλος Η snowgirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 22:00 Η snowgirl έγραψε: #651 09-05-19 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Ουσιαστικά πήρες το ζητούμενο ως δεδομένο,λύνοντας στην διαδρομή ενα μικρότερο μεν αλλα ίδιας φύσεως πρόβλημα . Εκτός εαν είχες αποδείξει νωρίτερα οτι ισχύει στην απλή περίπτωση ,διαφορετικά η απόδειξη δεν είναι πλήρης . Click για ανάπτυξη... Χρησιμοποιησα το θεωρημα που λεει οτι το ευθυγραμμο τμημα που ενωνει τα μεσα 2 πλευρων τριγωνου ισο3ται με το μισο της 3ης πλευρας. Και η αποδειξη μου ειναι πληρης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.008 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 22:12 Ο American Economist: #652 09-05-19 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Ουσιαστικά πήρες το ζητούμενο ως δεδομένο,λύνοντας στην διαδρομή ενα μικρότερο μεν αλλα ίδιας φύσεως πρόβλημα . Εκτός εαν είχες αποδείξει νωρίτερα οτι ισχύει στην απλή περίπτωση ,διαφορετικά η απόδειξη δεν είναι πλήρης . Click για ανάπτυξη... Αυτό πήγα να πω.Αλλα μπορεί να το έχει αποδείξει από πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 22:19 Ο Samael έγραψε: #653 09-05-19 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αυτό πήγα να πω.Αλλα μπορεί να το έχει αποδείξει από πριν. Click για ανάπτυξη... Πρέπει να το αναφέρει διαφορετικά φαίνεται σαν να βγάζεις λαγούς απο το καπέλο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.008 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 22:20 Ο American Economist: #654 09-05-19 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Πρέπει να το αναφέρει διαφορετικά φαίνεται σαν να βγάζεις λαγούς απο το καπέλο . Click για ανάπτυξη... Ε αυτό εξυπακούεται,αλλιώς πάει για διαγραφή όλη η απόδειξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. snowgirl Νεοφερμένο μέλος Η snowgirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 22:31 Η snowgirl έγραψε: #655 09-05-19 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Αρχικς δημοσίευση από: Samael: Πρέπει να το αναφέρει διαφορετικά φαίνεται σαν να βγάζεις λαγούς απο το καπέλο Click για ανάπτυξη... ....Μπα. Απο ποτε;;; Τα θεωρηματα τα χρησιμοποιουμε παντα χωρις καθε φορα να τα αποδεικνυουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Μαΐου 2019 Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 22:38 Ο Samael έγραψε: #656 09-05-19 22:38 Αρχική Δημοσίευση από snowgirl: ....Μπα. Απο ποτε;;; Τα θεωρηματα τα χρησιμοποιουμε παντα χωρις καθε φορα να τα αποδεικνυουμε. Γιατι;; Click για ανάπτυξη... Διάβασε τι σου γράφουν και μην αρπάζεσαι χωρίς λόγο. Δεν σου είπα να το αποδείξεις,απλά να το αναφέρεις για να είναι πλήρης η απόδειξη . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Μαΐου 2019 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.008 μηνύματα. 10 Μαΐου 2019 στις 08:08 Ο American Economist: #657 10-05-19 08:08 Αρχική Δημοσίευση από snowgirl: ....Μπα. Απο ποτε;;; Τα θεωρηματα τα χρησιμοποιουμε παντα χωρις καθε φορα να τα αποδεικνυουμε. Click για ανάπτυξη... Να το αναφέρεις σου είπε το παιδί. Αν πχ εφαρμόζεις θεώρημα Bolzano και δεν το αναφέρεις θα είναι άκυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. το κοριτσι του μαη Εκκολαπτόμενο μέλος Η το κοριτσι του μαη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2020 στις 12:36 Η το κοριτσι του μαη: #658 10-12-20 12:36 Γεια σε όλους! Μόλις μπήκαμε στις ανισοτικές σχέσεις και ο καθηγητής μας ζήτησε να αποδείξουμε τα εξής πορίσματα: α)Κάθε τρίγωνο έχει το πολύ μια γωνία ορθή ή αμβλεία. β)Το άθροισμα δύο γωνιών είναι μικρότερο των 180 μοιρών. Μήπως έχετε καμία ιδέα για το πώς θα τα αποδείξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #659 10-12-20 13:10 Αρχική Δημοσίευση από το κοριτσι του μαη: Γεια σε όλους! Μόλις μπήκαμε στις ανισοτικές σχέσεις και ο καθηγητής μας ζήτησε να αποδείξουμε τα εξής πορίσματα: α)Κάθε τρίγωνο έχει το πολύ μια γωνία ορθή ή αμβλεία. β)Το άθροισμα δύο γωνιών είναι μικρότερο των 180 μοιρών. Μήπως έχετε καμία ιδέα για το πώς θα τα αποδείξω; Click για ανάπτυξη... Πες στο δασκαλο ' παρε τα ματια μου και δεστο'' Η πλεον τεμπελικη μεθοδος ειναι δια της ατοπου απαγωγης. Αρχιζεις , εστω οτι τριγωνο εχει 2 ορθες , τα δυο απο τα τρια ευθυγραμμα τμηματα που τις απαρτιζουν ειναι παραλληλα μεταξυ δεν τεμνονται αρα δεν σχηματιζουν τριγωνο. Ομοιως και τα αλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. το κοριτσι του μαη Εκκολαπτόμενο μέλος Η το κοριτσι του μαη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:23 Η το κοριτσι του μαη: #660 10-12-20 13:23 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Πες στο δασκαλο ' παρε τα ματια μου και δεστο'' Η πλεον τεμπελικη μεθοδος ειναι δια της ατοπου απαγωγης. Αρχιζεις , εστω οτι τριγωνο εχει 2 ορθες , τα δυο απο τα τρια ευθυγραμμα τμηματα που τις απαρτιζουν ειναι παραλληλα μεταξυ δεν τεμνονται αρα δεν σχηματιζουν τριγωνο. Ομοιως και τα αλλα. Click για ανάπτυξη... ποποο δεν δεν είχα σκεφτεί την απαγωγή.. Σε ευχαριστώ πάρα πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 Catherine D το κοριτσι του μαη globglogabgalab _Aggelos123 giannist_ Αννα Τσιτα Katerinaki13 eukleidhs1821 SlimShady tsiobieman Stelios725 Alexandros36k the purge Lathy Scandal T C pink_panther Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από George1667: Πάω πρώτη λυκείου έχω μέσο όρο στο πρώτο τετράμηνω 16.6 και στο δεύτερω 17 και θα ήθελα να ρωτήσω πως ακριβώς γίνεται να συμψιφιζονται τα μαθήματα γιατί στην άλγευρα είχα 13 στο πρώτο και 12 στο δεύτερο και σπάει ο διάολος το ποδαρι του (σόρυ για την έκφραση) και γράφω κάτω από 4 ξέρω ακούγεται γέλιο αλλά ξέρω τον εαυτό μου και μπορεί το εχω κάνει τι γίνεται;; συμψιφιζονται από τα άλλα που έχω πιο καλή βαθμολογία η ξανά να δίνω αυτό το μάθημα; Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Επειδή πάνε και χρόνια θα σου πω τι ίσχυε σε εμένα πριν 5 χρόνια. Νομίζω ότι στο κάθε μάθημα πρέπει το άθροισμά τους στα εξάμηνα να είναι είναι πάνω από κάποιο όριο δεν θυμάμαι ποιο όμως. Αν το έχεις περάσει δεν σε νοιάζει ό,τι και να γράψεις, εάν όχι πρέπει να γράψεις τόσο όσο να το φτάσεις και να το περάσεις. Δεν έχει σχέση αν θυμάμαι καλά ο Μ.Ο του εξαμήνου αλλά μόνο του μαθήματος στα 2 εξάμηνα. Αλλά μην ανησυχείς δεν πρόκειται να γράψεις κάτω από 4. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 749981 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2018 στις 21:49 Ο Guest 749981: #646 02-06-18 21:49 Αρχική Δημοσίευση από George1667: Πάω πρώτη λυκείου έχω μέσο όρο στο πρώτο τετράμηνω 16.6 και στο δεύτερω 17 και θα ήθελα να ρωτήσω πως ακριβώς γίνεται να συμψιφιζονται τα μαθήματα γιατί στην άλγευρα είχα 13 στο πρώτο και 12 στο δεύτερο και σπάει ο διάολος το ποδαρι του (σόρυ για την έκφραση) και γράφω κάτω από 4 ξέρω ακούγεται γέλιο αλλά ξέρω τον εαυτό μου και μπορεί το εχω κάνει τι γίνεται;; συμψιφιζονται από τα άλλα που έχω πιο καλή βαθμολογία η ξανά να δίνω αυτό το μάθημα; Click για ανάπτυξη... Για να περάσεις την τάξη θες ΓΜΟ 9.5 (που θα τον έχεις και μετά τις εξετάσεις απ' ό,τι καταλαβαίνω) οπότε δεν γράφεις το μάθημα και 1 να έχεις πάρει υπό αυτή τη συνθήκη. Αν τώρα σε ενδιαφέρει ο ΜΟ γενικά, Άλγεβρα και Γεωμετρία συμψηφίζονται οπότε ο βαθμός των Μαθηματικών θα είναι χαμηλός λογικά. Αλλά δε μένεις και να θες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μιλτιάδης Νεοφερμένο μέλος Ο Μιλτιάδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 18:13 Ο Μιλτιάδης: #647 09-05-19 18:13 SOS!!! Δίνεται τρίγωνο ΑΒΓ και έστω Μ,Ν τα μέσα των ΑΒ,ΑΓ αντίστοιχα.Αν Δ,Ε είναι τα μέσα των ΑΜ,ΑΝ αντίστοιχα,να αποδείξετε ότι ΔΕ=ΒΓ/4 Βιάζομαι πολύ... Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 19:07 Ο Samael έγραψε: #648 09-05-19 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Μιλτιάδης: SOS!!! Δίνεται τρίγωνο ΑΒΓ και έστω Μ,Ν τα μέσα των ΑΒ,ΑΓ αντίστοιχα.Αν Δ,Ε είναι τα μέσα των ΑΜ,ΑΝ αντίστοιχα,να αποδείξετε ότι ΔΕ=ΒΓ/4 Βιάζομαι πολύ... Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Το πρόβλημα μπορεί να λυθεί αρκετά εύκολα έχοντας υπόψιν οτι απο τον τρόπο κατασκευής του τριγώνου η γωνία θ που "βλέπει" στις πλευρές ΔΕ και ΒΓ είναι ίδια αφού οι πλευρές της συμπίπτουν για το κάθε τρίγωνο . Επομένως θα αξιοποιήσουμε τον νόμο των συνημιτόνων : Για το τρίγωνο ΑΒΓ : ΒΓ² = ΑΒ² + ΑΓ² +ΑΒ*ΑΓ*cosθ Για το τρίγωνο ΑΔΕ : ΔΕ² = ΑΔ² + ΑΕ² + ΑΔ*ΑΕ*cosθ Όμως είναι ΑΔ = ΑΒ/4 και ΑΕ =ΑΓ/4 ,λόγω της κατασκευής . Άρα είναι : ΔΕ² = ΑΒ²/16 + ΑΓ²/16 + ΑΒ*ΑΓ/16 * cosθ Πολλαπλασιάζοντας την παραπάνω με 16 μας δίνει : 16ΔΕ² = ΑΒ² + ΑΓ² + ΑΒ*ΑΓ*cosθ Συγκρίνοντας την παραπάνω με την εξίσωση απο τον νόμο συνημιτόνων για το τρίγωνο ΑΒΓ έχουμε τελικά ότι : 16ΔΕ² = ΒΓ² , παιρνόντας ριζικά ισχύει : ΒΓ = 4ΔΕ ή ισοδύναμα ΔΕ = ΒΓ/4 . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. snowgirl Νεοφερμένο μέλος Η snowgirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 19:39 Η snowgirl έγραψε: #649 09-05-19 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Μιλτιάδης: SOS!!! Δίνεται τρίγωνο ΑΒΓ και έστω Μ,Ν τα μέσα των ΑΒ,ΑΓ αντίστοιχα.Αν Δ,Ε είναι τα μέσα των ΑΜ,ΑΝ αντίστοιχα,να αποδείξετε ότι ΔΕ=ΒΓ/4 Βιάζομαι πολύ... Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Στο τριγωνο ΑΒΓ η ΜΝ ενωνει μεσα πλευρων αρα ΜΝ = ΒΓ/2 Στο τριγωνο ΑΜΝ η ΔΕ ενωνει μεσα πλευρων αρα ΔΕ= ΜΝ/2 Απο τα πανω ΔΕ = ΒΓ/4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 21:33 Ο Samael έγραψε: #650 09-05-19 21:33 Αρχική Δημοσίευση από snowgirl: Στο τριγωνο ΑΒΓ η ΜΝ ενωνει μεσα πλευρων αρα ΜΝ = ΒΓ/2 Στο τριγωνο ΑΜΝ η ΔΕ ενωνει μεσα πλευρων αρα ΔΕ= ΜΝ/2 Απο τα πανω ΔΕ = ΒΓ/4 Click για ανάπτυξη... Ουσιαστικά πήρες το ζητούμενο ως δεδομένο,λύνοντας στην διαδρομή ενα μικρότερο μεν αλλα ίδιας φύσεως πρόβλημα . Εκτός εαν είχες αποδείξει νωρίτερα οτι ισχύει στην απλή περίπτωση ,διαφορετικά η απόδειξη δεν είναι πλήρης . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαΐου 2019 snowgirl Νεοφερμένο μέλος Η snowgirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 22:00 Η snowgirl έγραψε: #651 09-05-19 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Ουσιαστικά πήρες το ζητούμενο ως δεδομένο,λύνοντας στην διαδρομή ενα μικρότερο μεν αλλα ίδιας φύσεως πρόβλημα . Εκτός εαν είχες αποδείξει νωρίτερα οτι ισχύει στην απλή περίπτωση ,διαφορετικά η απόδειξη δεν είναι πλήρης . Click για ανάπτυξη... Χρησιμοποιησα το θεωρημα που λεει οτι το ευθυγραμμο τμημα που ενωνει τα μεσα 2 πλευρων τριγωνου ισο3ται με το μισο της 3ης πλευρας. Και η αποδειξη μου ειναι πληρης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.008 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 22:12 Ο American Economist: #652 09-05-19 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Ουσιαστικά πήρες το ζητούμενο ως δεδομένο,λύνοντας στην διαδρομή ενα μικρότερο μεν αλλα ίδιας φύσεως πρόβλημα . Εκτός εαν είχες αποδείξει νωρίτερα οτι ισχύει στην απλή περίπτωση ,διαφορετικά η απόδειξη δεν είναι πλήρης . Click για ανάπτυξη... Αυτό πήγα να πω.Αλλα μπορεί να το έχει αποδείξει από πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 22:19 Ο Samael έγραψε: #653 09-05-19 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αυτό πήγα να πω.Αλλα μπορεί να το έχει αποδείξει από πριν. Click για ανάπτυξη... Πρέπει να το αναφέρει διαφορετικά φαίνεται σαν να βγάζεις λαγούς απο το καπέλο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.008 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 22:20 Ο American Economist: #654 09-05-19 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Πρέπει να το αναφέρει διαφορετικά φαίνεται σαν να βγάζεις λαγούς απο το καπέλο . Click για ανάπτυξη... Ε αυτό εξυπακούεται,αλλιώς πάει για διαγραφή όλη η απόδειξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. snowgirl Νεοφερμένο μέλος Η snowgirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 22:31 Η snowgirl έγραψε: #655 09-05-19 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Αρχικς δημοσίευση από: Samael: Πρέπει να το αναφέρει διαφορετικά φαίνεται σαν να βγάζεις λαγούς απο το καπέλο Click για ανάπτυξη... ....Μπα. Απο ποτε;;; Τα θεωρηματα τα χρησιμοποιουμε παντα χωρις καθε φορα να τα αποδεικνυουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Μαΐου 2019 Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 22:38 Ο Samael έγραψε: #656 09-05-19 22:38 Αρχική Δημοσίευση από snowgirl: ....Μπα. Απο ποτε;;; Τα θεωρηματα τα χρησιμοποιουμε παντα χωρις καθε φορα να τα αποδεικνυουμε. Γιατι;; Click για ανάπτυξη... Διάβασε τι σου γράφουν και μην αρπάζεσαι χωρίς λόγο. Δεν σου είπα να το αποδείξεις,απλά να το αναφέρεις για να είναι πλήρης η απόδειξη . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Μαΐου 2019 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.008 μηνύματα. 10 Μαΐου 2019 στις 08:08 Ο American Economist: #657 10-05-19 08:08 Αρχική Δημοσίευση από snowgirl: ....Μπα. Απο ποτε;;; Τα θεωρηματα τα χρησιμοποιουμε παντα χωρις καθε φορα να τα αποδεικνυουμε. Click για ανάπτυξη... Να το αναφέρεις σου είπε το παιδί. Αν πχ εφαρμόζεις θεώρημα Bolzano και δεν το αναφέρεις θα είναι άκυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. το κοριτσι του μαη Εκκολαπτόμενο μέλος Η το κοριτσι του μαη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2020 στις 12:36 Η το κοριτσι του μαη: #658 10-12-20 12:36 Γεια σε όλους! Μόλις μπήκαμε στις ανισοτικές σχέσεις και ο καθηγητής μας ζήτησε να αποδείξουμε τα εξής πορίσματα: α)Κάθε τρίγωνο έχει το πολύ μια γωνία ορθή ή αμβλεία. β)Το άθροισμα δύο γωνιών είναι μικρότερο των 180 μοιρών. Μήπως έχετε καμία ιδέα για το πώς θα τα αποδείξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #659 10-12-20 13:10 Αρχική Δημοσίευση από το κοριτσι του μαη: Γεια σε όλους! Μόλις μπήκαμε στις ανισοτικές σχέσεις και ο καθηγητής μας ζήτησε να αποδείξουμε τα εξής πορίσματα: α)Κάθε τρίγωνο έχει το πολύ μια γωνία ορθή ή αμβλεία. β)Το άθροισμα δύο γωνιών είναι μικρότερο των 180 μοιρών. Μήπως έχετε καμία ιδέα για το πώς θα τα αποδείξω; Click για ανάπτυξη... Πες στο δασκαλο ' παρε τα ματια μου και δεστο'' Η πλεον τεμπελικη μεθοδος ειναι δια της ατοπου απαγωγης. Αρχιζεις , εστω οτι τριγωνο εχει 2 ορθες , τα δυο απο τα τρια ευθυγραμμα τμηματα που τις απαρτιζουν ειναι παραλληλα μεταξυ δεν τεμνονται αρα δεν σχηματιζουν τριγωνο. Ομοιως και τα αλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. το κοριτσι του μαη Εκκολαπτόμενο μέλος Η το κοριτσι του μαη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:23 Η το κοριτσι του μαη: #660 10-12-20 13:23 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Πες στο δασκαλο ' παρε τα ματια μου και δεστο'' Η πλεον τεμπελικη μεθοδος ειναι δια της ατοπου απαγωγης. Αρχιζεις , εστω οτι τριγωνο εχει 2 ορθες , τα δυο απο τα τρια ευθυγραμμα τμηματα που τις απαρτιζουν ειναι παραλληλα μεταξυ δεν τεμνονται αρα δεν σχηματιζουν τριγωνο. Ομοιως και τα αλλα. Click για ανάπτυξη... ποποο δεν δεν είχα σκεφτεί την απαγωγή.. Σε ευχαριστώ πάρα πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 Catherine D το κοριτσι του μαη globglogabgalab _Aggelos123 giannist_ Αννα Τσιτα Katerinaki13 eukleidhs1821 SlimShady tsiobieman Stelios725 Alexandros36k the purge Lathy Scandal T C pink_panther Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από George1667: Πάω πρώτη λυκείου έχω μέσο όρο στο πρώτο τετράμηνω 16.6 και στο δεύτερω 17 και θα ήθελα να ρωτήσω πως ακριβώς γίνεται να συμψιφιζονται τα μαθήματα γιατί στην άλγευρα είχα 13 στο πρώτο και 12 στο δεύτερο και σπάει ο διάολος το ποδαρι του (σόρυ για την έκφραση) και γράφω κάτω από 4 ξέρω ακούγεται γέλιο αλλά ξέρω τον εαυτό μου και μπορεί το εχω κάνει τι γίνεται;; συμψιφιζονται από τα άλλα που έχω πιο καλή βαθμολογία η ξανά να δίνω αυτό το μάθημα; Click για ανάπτυξη... Για να περάσεις την τάξη θες ΓΜΟ 9.5 (που θα τον έχεις και μετά τις εξετάσεις απ' ό,τι καταλαβαίνω) οπότε δεν γράφεις το μάθημα και 1 να έχεις πάρει υπό αυτή τη συνθήκη. Αν τώρα σε ενδιαφέρει ο ΜΟ γενικά, Άλγεβρα και Γεωμετρία συμψηφίζονται οπότε ο βαθμός των Μαθηματικών θα είναι χαμηλός λογικά. Αλλά δε μένεις και να θες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μιλτιάδης Νεοφερμένο μέλος Ο Μιλτιάδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 18:13 Ο Μιλτιάδης: #647 09-05-19 18:13 SOS!!! Δίνεται τρίγωνο ΑΒΓ και έστω Μ,Ν τα μέσα των ΑΒ,ΑΓ αντίστοιχα.Αν Δ,Ε είναι τα μέσα των ΑΜ,ΑΝ αντίστοιχα,να αποδείξετε ότι ΔΕ=ΒΓ/4 Βιάζομαι πολύ... Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 19:07 Ο Samael έγραψε: #648 09-05-19 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Μιλτιάδης: SOS!!! Δίνεται τρίγωνο ΑΒΓ και έστω Μ,Ν τα μέσα των ΑΒ,ΑΓ αντίστοιχα.Αν Δ,Ε είναι τα μέσα των ΑΜ,ΑΝ αντίστοιχα,να αποδείξετε ότι ΔΕ=ΒΓ/4 Βιάζομαι πολύ... Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Το πρόβλημα μπορεί να λυθεί αρκετά εύκολα έχοντας υπόψιν οτι απο τον τρόπο κατασκευής του τριγώνου η γωνία θ που "βλέπει" στις πλευρές ΔΕ και ΒΓ είναι ίδια αφού οι πλευρές της συμπίπτουν για το κάθε τρίγωνο . Επομένως θα αξιοποιήσουμε τον νόμο των συνημιτόνων : Για το τρίγωνο ΑΒΓ : ΒΓ² = ΑΒ² + ΑΓ² +ΑΒ*ΑΓ*cosθ Για το τρίγωνο ΑΔΕ : ΔΕ² = ΑΔ² + ΑΕ² + ΑΔ*ΑΕ*cosθ Όμως είναι ΑΔ = ΑΒ/4 και ΑΕ =ΑΓ/4 ,λόγω της κατασκευής . Άρα είναι : ΔΕ² = ΑΒ²/16 + ΑΓ²/16 + ΑΒ*ΑΓ/16 * cosθ Πολλαπλασιάζοντας την παραπάνω με 16 μας δίνει : 16ΔΕ² = ΑΒ² + ΑΓ² + ΑΒ*ΑΓ*cosθ Συγκρίνοντας την παραπάνω με την εξίσωση απο τον νόμο συνημιτόνων για το τρίγωνο ΑΒΓ έχουμε τελικά ότι : 16ΔΕ² = ΒΓ² , παιρνόντας ριζικά ισχύει : ΒΓ = 4ΔΕ ή ισοδύναμα ΔΕ = ΒΓ/4 . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. snowgirl Νεοφερμένο μέλος Η snowgirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 19:39 Η snowgirl έγραψε: #649 09-05-19 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Μιλτιάδης: SOS!!! Δίνεται τρίγωνο ΑΒΓ και έστω Μ,Ν τα μέσα των ΑΒ,ΑΓ αντίστοιχα.Αν Δ,Ε είναι τα μέσα των ΑΜ,ΑΝ αντίστοιχα,να αποδείξετε ότι ΔΕ=ΒΓ/4 Βιάζομαι πολύ... Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Στο τριγωνο ΑΒΓ η ΜΝ ενωνει μεσα πλευρων αρα ΜΝ = ΒΓ/2 Στο τριγωνο ΑΜΝ η ΔΕ ενωνει μεσα πλευρων αρα ΔΕ= ΜΝ/2 Απο τα πανω ΔΕ = ΒΓ/4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 21:33 Ο Samael έγραψε: #650 09-05-19 21:33 Αρχική Δημοσίευση από snowgirl: Στο τριγωνο ΑΒΓ η ΜΝ ενωνει μεσα πλευρων αρα ΜΝ = ΒΓ/2 Στο τριγωνο ΑΜΝ η ΔΕ ενωνει μεσα πλευρων αρα ΔΕ= ΜΝ/2 Απο τα πανω ΔΕ = ΒΓ/4 Click για ανάπτυξη... Ουσιαστικά πήρες το ζητούμενο ως δεδομένο,λύνοντας στην διαδρομή ενα μικρότερο μεν αλλα ίδιας φύσεως πρόβλημα . Εκτός εαν είχες αποδείξει νωρίτερα οτι ισχύει στην απλή περίπτωση ,διαφορετικά η απόδειξη δεν είναι πλήρης . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαΐου 2019 snowgirl Νεοφερμένο μέλος Η snowgirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 22:00 Η snowgirl έγραψε: #651 09-05-19 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Ουσιαστικά πήρες το ζητούμενο ως δεδομένο,λύνοντας στην διαδρομή ενα μικρότερο μεν αλλα ίδιας φύσεως πρόβλημα . Εκτός εαν είχες αποδείξει νωρίτερα οτι ισχύει στην απλή περίπτωση ,διαφορετικά η απόδειξη δεν είναι πλήρης . Click για ανάπτυξη... Χρησιμοποιησα το θεωρημα που λεει οτι το ευθυγραμμο τμημα που ενωνει τα μεσα 2 πλευρων τριγωνου ισο3ται με το μισο της 3ης πλευρας. Και η αποδειξη μου ειναι πληρης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.008 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 22:12 Ο American Economist: #652 09-05-19 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Ουσιαστικά πήρες το ζητούμενο ως δεδομένο,λύνοντας στην διαδρομή ενα μικρότερο μεν αλλα ίδιας φύσεως πρόβλημα . Εκτός εαν είχες αποδείξει νωρίτερα οτι ισχύει στην απλή περίπτωση ,διαφορετικά η απόδειξη δεν είναι πλήρης . Click για ανάπτυξη... Αυτό πήγα να πω.Αλλα μπορεί να το έχει αποδείξει από πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 22:19 Ο Samael έγραψε: #653 09-05-19 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αυτό πήγα να πω.Αλλα μπορεί να το έχει αποδείξει από πριν. Click για ανάπτυξη... Πρέπει να το αναφέρει διαφορετικά φαίνεται σαν να βγάζεις λαγούς απο το καπέλο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.008 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 22:20 Ο American Economist: #654 09-05-19 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Πρέπει να το αναφέρει διαφορετικά φαίνεται σαν να βγάζεις λαγούς απο το καπέλο . Click για ανάπτυξη... Ε αυτό εξυπακούεται,αλλιώς πάει για διαγραφή όλη η απόδειξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. snowgirl Νεοφερμένο μέλος Η snowgirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 22:31 Η snowgirl έγραψε: #655 09-05-19 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Αρχικς δημοσίευση από: Samael: Πρέπει να το αναφέρει διαφορετικά φαίνεται σαν να βγάζεις λαγούς απο το καπέλο Click για ανάπτυξη... ....Μπα. Απο ποτε;;; Τα θεωρηματα τα χρησιμοποιουμε παντα χωρις καθε φορα να τα αποδεικνυουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Μαΐου 2019 Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 22:38 Ο Samael έγραψε: #656 09-05-19 22:38 Αρχική Δημοσίευση από snowgirl: ....Μπα. Απο ποτε;;; Τα θεωρηματα τα χρησιμοποιουμε παντα χωρις καθε φορα να τα αποδεικνυουμε. Γιατι;; Click για ανάπτυξη... Διάβασε τι σου γράφουν και μην αρπάζεσαι χωρίς λόγο. Δεν σου είπα να το αποδείξεις,απλά να το αναφέρεις για να είναι πλήρης η απόδειξη . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Μαΐου 2019 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.008 μηνύματα. 10 Μαΐου 2019 στις 08:08 Ο American Economist: #657 10-05-19 08:08 Αρχική Δημοσίευση από snowgirl: ....Μπα. Απο ποτε;;; Τα θεωρηματα τα χρησιμοποιουμε παντα χωρις καθε φορα να τα αποδεικνυουμε. Click για ανάπτυξη... Να το αναφέρεις σου είπε το παιδί. Αν πχ εφαρμόζεις θεώρημα Bolzano και δεν το αναφέρεις θα είναι άκυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. το κοριτσι του μαη Εκκολαπτόμενο μέλος Η το κοριτσι του μαη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2020 στις 12:36 Η το κοριτσι του μαη: #658 10-12-20 12:36 Γεια σε όλους! Μόλις μπήκαμε στις ανισοτικές σχέσεις και ο καθηγητής μας ζήτησε να αποδείξουμε τα εξής πορίσματα: α)Κάθε τρίγωνο έχει το πολύ μια γωνία ορθή ή αμβλεία. β)Το άθροισμα δύο γωνιών είναι μικρότερο των 180 μοιρών. Μήπως έχετε καμία ιδέα για το πώς θα τα αποδείξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #659 10-12-20 13:10 Αρχική Δημοσίευση από το κοριτσι του μαη: Γεια σε όλους! Μόλις μπήκαμε στις ανισοτικές σχέσεις και ο καθηγητής μας ζήτησε να αποδείξουμε τα εξής πορίσματα: α)Κάθε τρίγωνο έχει το πολύ μια γωνία ορθή ή αμβλεία. β)Το άθροισμα δύο γωνιών είναι μικρότερο των 180 μοιρών. Μήπως έχετε καμία ιδέα για το πώς θα τα αποδείξω; Click για ανάπτυξη... Πες στο δασκαλο ' παρε τα ματια μου και δεστο'' Η πλεον τεμπελικη μεθοδος ειναι δια της ατοπου απαγωγης. Αρχιζεις , εστω οτι τριγωνο εχει 2 ορθες , τα δυο απο τα τρια ευθυγραμμα τμηματα που τις απαρτιζουν ειναι παραλληλα μεταξυ δεν τεμνονται αρα δεν σχηματιζουν τριγωνο. Ομοιως και τα αλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. το κοριτσι του μαη Εκκολαπτόμενο μέλος Η το κοριτσι του μαη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:23 Η το κοριτσι του μαη: #660 10-12-20 13:23 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Πες στο δασκαλο ' παρε τα ματια μου και δεστο'' Η πλεον τεμπελικη μεθοδος ειναι δια της ατοπου απαγωγης. Αρχιζεις , εστω οτι τριγωνο εχει 2 ορθες , τα δυο απο τα τρια ευθυγραμμα τμηματα που τις απαρτιζουν ειναι παραλληλα μεταξυ δεν τεμνονται αρα δεν σχηματιζουν τριγωνο. Ομοιως και τα αλλα. Click για ανάπτυξη... ποποο δεν δεν είχα σκεφτεί την απαγωγή.. Σε ευχαριστώ πάρα πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 Catherine D το κοριτσι του μαη globglogabgalab _Aggelos123 giannist_ Αννα Τσιτα Katerinaki13 eukleidhs1821 SlimShady tsiobieman Stelios725 Alexandros36k the purge Lathy Scandal T C pink_panther Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
SOS!!! Δίνεται τρίγωνο ΑΒΓ και έστω Μ,Ν τα μέσα των ΑΒ,ΑΓ αντίστοιχα.Αν Δ,Ε είναι τα μέσα των ΑΜ,ΑΝ αντίστοιχα,να αποδείξετε ότι ΔΕ=ΒΓ/4 Βιάζομαι πολύ... Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 19:07 Ο Samael έγραψε: #648 09-05-19 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Μιλτιάδης: SOS!!! Δίνεται τρίγωνο ΑΒΓ και έστω Μ,Ν τα μέσα των ΑΒ,ΑΓ αντίστοιχα.Αν Δ,Ε είναι τα μέσα των ΑΜ,ΑΝ αντίστοιχα,να αποδείξετε ότι ΔΕ=ΒΓ/4 Βιάζομαι πολύ... Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Το πρόβλημα μπορεί να λυθεί αρκετά εύκολα έχοντας υπόψιν οτι απο τον τρόπο κατασκευής του τριγώνου η γωνία θ που "βλέπει" στις πλευρές ΔΕ και ΒΓ είναι ίδια αφού οι πλευρές της συμπίπτουν για το κάθε τρίγωνο . Επομένως θα αξιοποιήσουμε τον νόμο των συνημιτόνων : Για το τρίγωνο ΑΒΓ : ΒΓ² = ΑΒ² + ΑΓ² +ΑΒ*ΑΓ*cosθ Για το τρίγωνο ΑΔΕ : ΔΕ² = ΑΔ² + ΑΕ² + ΑΔ*ΑΕ*cosθ Όμως είναι ΑΔ = ΑΒ/4 και ΑΕ =ΑΓ/4 ,λόγω της κατασκευής . Άρα είναι : ΔΕ² = ΑΒ²/16 + ΑΓ²/16 + ΑΒ*ΑΓ/16 * cosθ Πολλαπλασιάζοντας την παραπάνω με 16 μας δίνει : 16ΔΕ² = ΑΒ² + ΑΓ² + ΑΒ*ΑΓ*cosθ Συγκρίνοντας την παραπάνω με την εξίσωση απο τον νόμο συνημιτόνων για το τρίγωνο ΑΒΓ έχουμε τελικά ότι : 16ΔΕ² = ΒΓ² , παιρνόντας ριζικά ισχύει : ΒΓ = 4ΔΕ ή ισοδύναμα ΔΕ = ΒΓ/4 . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. snowgirl Νεοφερμένο μέλος Η snowgirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 19:39 Η snowgirl έγραψε: #649 09-05-19 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Μιλτιάδης: SOS!!! Δίνεται τρίγωνο ΑΒΓ και έστω Μ,Ν τα μέσα των ΑΒ,ΑΓ αντίστοιχα.Αν Δ,Ε είναι τα μέσα των ΑΜ,ΑΝ αντίστοιχα,να αποδείξετε ότι ΔΕ=ΒΓ/4 Βιάζομαι πολύ... Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Στο τριγωνο ΑΒΓ η ΜΝ ενωνει μεσα πλευρων αρα ΜΝ = ΒΓ/2 Στο τριγωνο ΑΜΝ η ΔΕ ενωνει μεσα πλευρων αρα ΔΕ= ΜΝ/2 Απο τα πανω ΔΕ = ΒΓ/4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 21:33 Ο Samael έγραψε: #650 09-05-19 21:33 Αρχική Δημοσίευση από snowgirl: Στο τριγωνο ΑΒΓ η ΜΝ ενωνει μεσα πλευρων αρα ΜΝ = ΒΓ/2 Στο τριγωνο ΑΜΝ η ΔΕ ενωνει μεσα πλευρων αρα ΔΕ= ΜΝ/2 Απο τα πανω ΔΕ = ΒΓ/4 Click για ανάπτυξη... Ουσιαστικά πήρες το ζητούμενο ως δεδομένο,λύνοντας στην διαδρομή ενα μικρότερο μεν αλλα ίδιας φύσεως πρόβλημα . Εκτός εαν είχες αποδείξει νωρίτερα οτι ισχύει στην απλή περίπτωση ,διαφορετικά η απόδειξη δεν είναι πλήρης . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαΐου 2019 snowgirl Νεοφερμένο μέλος Η snowgirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 22:00 Η snowgirl έγραψε: #651 09-05-19 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Ουσιαστικά πήρες το ζητούμενο ως δεδομένο,λύνοντας στην διαδρομή ενα μικρότερο μεν αλλα ίδιας φύσεως πρόβλημα . Εκτός εαν είχες αποδείξει νωρίτερα οτι ισχύει στην απλή περίπτωση ,διαφορετικά η απόδειξη δεν είναι πλήρης . Click για ανάπτυξη... Χρησιμοποιησα το θεωρημα που λεει οτι το ευθυγραμμο τμημα που ενωνει τα μεσα 2 πλευρων τριγωνου ισο3ται με το μισο της 3ης πλευρας. Και η αποδειξη μου ειναι πληρης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.008 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 22:12 Ο American Economist: #652 09-05-19 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Ουσιαστικά πήρες το ζητούμενο ως δεδομένο,λύνοντας στην διαδρομή ενα μικρότερο μεν αλλα ίδιας φύσεως πρόβλημα . Εκτός εαν είχες αποδείξει νωρίτερα οτι ισχύει στην απλή περίπτωση ,διαφορετικά η απόδειξη δεν είναι πλήρης . Click για ανάπτυξη... Αυτό πήγα να πω.Αλλα μπορεί να το έχει αποδείξει από πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 22:19 Ο Samael έγραψε: #653 09-05-19 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αυτό πήγα να πω.Αλλα μπορεί να το έχει αποδείξει από πριν. Click για ανάπτυξη... Πρέπει να το αναφέρει διαφορετικά φαίνεται σαν να βγάζεις λαγούς απο το καπέλο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.008 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 22:20 Ο American Economist: #654 09-05-19 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Πρέπει να το αναφέρει διαφορετικά φαίνεται σαν να βγάζεις λαγούς απο το καπέλο . Click για ανάπτυξη... Ε αυτό εξυπακούεται,αλλιώς πάει για διαγραφή όλη η απόδειξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. snowgirl Νεοφερμένο μέλος Η snowgirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 22:31 Η snowgirl έγραψε: #655 09-05-19 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Αρχικς δημοσίευση από: Samael: Πρέπει να το αναφέρει διαφορετικά φαίνεται σαν να βγάζεις λαγούς απο το καπέλο Click για ανάπτυξη... ....Μπα. Απο ποτε;;; Τα θεωρηματα τα χρησιμοποιουμε παντα χωρις καθε φορα να τα αποδεικνυουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Μαΐου 2019 Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 22:38 Ο Samael έγραψε: #656 09-05-19 22:38 Αρχική Δημοσίευση από snowgirl: ....Μπα. Απο ποτε;;; Τα θεωρηματα τα χρησιμοποιουμε παντα χωρις καθε φορα να τα αποδεικνυουμε. Γιατι;; Click για ανάπτυξη... Διάβασε τι σου γράφουν και μην αρπάζεσαι χωρίς λόγο. Δεν σου είπα να το αποδείξεις,απλά να το αναφέρεις για να είναι πλήρης η απόδειξη . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Μαΐου 2019 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.008 μηνύματα. 10 Μαΐου 2019 στις 08:08 Ο American Economist: #657 10-05-19 08:08 Αρχική Δημοσίευση από snowgirl: ....Μπα. Απο ποτε;;; Τα θεωρηματα τα χρησιμοποιουμε παντα χωρις καθε φορα να τα αποδεικνυουμε. Click για ανάπτυξη... Να το αναφέρεις σου είπε το παιδί. Αν πχ εφαρμόζεις θεώρημα Bolzano και δεν το αναφέρεις θα είναι άκυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. το κοριτσι του μαη Εκκολαπτόμενο μέλος Η το κοριτσι του μαη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2020 στις 12:36 Η το κοριτσι του μαη: #658 10-12-20 12:36 Γεια σε όλους! Μόλις μπήκαμε στις ανισοτικές σχέσεις και ο καθηγητής μας ζήτησε να αποδείξουμε τα εξής πορίσματα: α)Κάθε τρίγωνο έχει το πολύ μια γωνία ορθή ή αμβλεία. β)Το άθροισμα δύο γωνιών είναι μικρότερο των 180 μοιρών. Μήπως έχετε καμία ιδέα για το πώς θα τα αποδείξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #659 10-12-20 13:10 Αρχική Δημοσίευση από το κοριτσι του μαη: Γεια σε όλους! Μόλις μπήκαμε στις ανισοτικές σχέσεις και ο καθηγητής μας ζήτησε να αποδείξουμε τα εξής πορίσματα: α)Κάθε τρίγωνο έχει το πολύ μια γωνία ορθή ή αμβλεία. β)Το άθροισμα δύο γωνιών είναι μικρότερο των 180 μοιρών. Μήπως έχετε καμία ιδέα για το πώς θα τα αποδείξω; Click για ανάπτυξη... Πες στο δασκαλο ' παρε τα ματια μου και δεστο'' Η πλεον τεμπελικη μεθοδος ειναι δια της ατοπου απαγωγης. Αρχιζεις , εστω οτι τριγωνο εχει 2 ορθες , τα δυο απο τα τρια ευθυγραμμα τμηματα που τις απαρτιζουν ειναι παραλληλα μεταξυ δεν τεμνονται αρα δεν σχηματιζουν τριγωνο. Ομοιως και τα αλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. το κοριτσι του μαη Εκκολαπτόμενο μέλος Η το κοριτσι του μαη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:23 Η το κοριτσι του μαη: #660 10-12-20 13:23 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Πες στο δασκαλο ' παρε τα ματια μου και δεστο'' Η πλεον τεμπελικη μεθοδος ειναι δια της ατοπου απαγωγης. Αρχιζεις , εστω οτι τριγωνο εχει 2 ορθες , τα δυο απο τα τρια ευθυγραμμα τμηματα που τις απαρτιζουν ειναι παραλληλα μεταξυ δεν τεμνονται αρα δεν σχηματιζουν τριγωνο. Ομοιως και τα αλλα. Click για ανάπτυξη... ποποο δεν δεν είχα σκεφτεί την απαγωγή.. Σε ευχαριστώ πάρα πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 Catherine D το κοριτσι του μαη globglogabgalab _Aggelos123 giannist_ Αννα Τσιτα Katerinaki13 eukleidhs1821 SlimShady tsiobieman Stelios725 Alexandros36k the purge Lathy Scandal T C pink_panther Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μιλτιάδης: SOS!!! Δίνεται τρίγωνο ΑΒΓ και έστω Μ,Ν τα μέσα των ΑΒ,ΑΓ αντίστοιχα.Αν Δ,Ε είναι τα μέσα των ΑΜ,ΑΝ αντίστοιχα,να αποδείξετε ότι ΔΕ=ΒΓ/4 Βιάζομαι πολύ... Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Το πρόβλημα μπορεί να λυθεί αρκετά εύκολα έχοντας υπόψιν οτι απο τον τρόπο κατασκευής του τριγώνου η γωνία θ που "βλέπει" στις πλευρές ΔΕ και ΒΓ είναι ίδια αφού οι πλευρές της συμπίπτουν για το κάθε τρίγωνο . Επομένως θα αξιοποιήσουμε τον νόμο των συνημιτόνων : Για το τρίγωνο ΑΒΓ : ΒΓ² = ΑΒ² + ΑΓ² +ΑΒ*ΑΓ*cosθ Για το τρίγωνο ΑΔΕ : ΔΕ² = ΑΔ² + ΑΕ² + ΑΔ*ΑΕ*cosθ Όμως είναι ΑΔ = ΑΒ/4 και ΑΕ =ΑΓ/4 ,λόγω της κατασκευής . Άρα είναι : ΔΕ² = ΑΒ²/16 + ΑΓ²/16 + ΑΒ*ΑΓ/16 * cosθ Πολλαπλασιάζοντας την παραπάνω με 16 μας δίνει : 16ΔΕ² = ΑΒ² + ΑΓ² + ΑΒ*ΑΓ*cosθ Συγκρίνοντας την παραπάνω με την εξίσωση απο τον νόμο συνημιτόνων για το τρίγωνο ΑΒΓ έχουμε τελικά ότι : 16ΔΕ² = ΒΓ² , παιρνόντας ριζικά ισχύει : ΒΓ = 4ΔΕ ή ισοδύναμα ΔΕ = ΒΓ/4 . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
snowgirl Νεοφερμένο μέλος Η snowgirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 19:39 Η snowgirl έγραψε: #649 09-05-19 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Μιλτιάδης: SOS!!! Δίνεται τρίγωνο ΑΒΓ και έστω Μ,Ν τα μέσα των ΑΒ,ΑΓ αντίστοιχα.Αν Δ,Ε είναι τα μέσα των ΑΜ,ΑΝ αντίστοιχα,να αποδείξετε ότι ΔΕ=ΒΓ/4 Βιάζομαι πολύ... Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Στο τριγωνο ΑΒΓ η ΜΝ ενωνει μεσα πλευρων αρα ΜΝ = ΒΓ/2 Στο τριγωνο ΑΜΝ η ΔΕ ενωνει μεσα πλευρων αρα ΔΕ= ΜΝ/2 Απο τα πανω ΔΕ = ΒΓ/4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 21:33 Ο Samael έγραψε: #650 09-05-19 21:33 Αρχική Δημοσίευση από snowgirl: Στο τριγωνο ΑΒΓ η ΜΝ ενωνει μεσα πλευρων αρα ΜΝ = ΒΓ/2 Στο τριγωνο ΑΜΝ η ΔΕ ενωνει μεσα πλευρων αρα ΔΕ= ΜΝ/2 Απο τα πανω ΔΕ = ΒΓ/4 Click για ανάπτυξη... Ουσιαστικά πήρες το ζητούμενο ως δεδομένο,λύνοντας στην διαδρομή ενα μικρότερο μεν αλλα ίδιας φύσεως πρόβλημα . Εκτός εαν είχες αποδείξει νωρίτερα οτι ισχύει στην απλή περίπτωση ,διαφορετικά η απόδειξη δεν είναι πλήρης . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαΐου 2019 snowgirl Νεοφερμένο μέλος Η snowgirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 22:00 Η snowgirl έγραψε: #651 09-05-19 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Ουσιαστικά πήρες το ζητούμενο ως δεδομένο,λύνοντας στην διαδρομή ενα μικρότερο μεν αλλα ίδιας φύσεως πρόβλημα . Εκτός εαν είχες αποδείξει νωρίτερα οτι ισχύει στην απλή περίπτωση ,διαφορετικά η απόδειξη δεν είναι πλήρης . Click για ανάπτυξη... Χρησιμοποιησα το θεωρημα που λεει οτι το ευθυγραμμο τμημα που ενωνει τα μεσα 2 πλευρων τριγωνου ισο3ται με το μισο της 3ης πλευρας. Και η αποδειξη μου ειναι πληρης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.008 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 22:12 Ο American Economist: #652 09-05-19 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Ουσιαστικά πήρες το ζητούμενο ως δεδομένο,λύνοντας στην διαδρομή ενα μικρότερο μεν αλλα ίδιας φύσεως πρόβλημα . Εκτός εαν είχες αποδείξει νωρίτερα οτι ισχύει στην απλή περίπτωση ,διαφορετικά η απόδειξη δεν είναι πλήρης . Click για ανάπτυξη... Αυτό πήγα να πω.Αλλα μπορεί να το έχει αποδείξει από πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 22:19 Ο Samael έγραψε: #653 09-05-19 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αυτό πήγα να πω.Αλλα μπορεί να το έχει αποδείξει από πριν. Click για ανάπτυξη... Πρέπει να το αναφέρει διαφορετικά φαίνεται σαν να βγάζεις λαγούς απο το καπέλο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.008 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 22:20 Ο American Economist: #654 09-05-19 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Πρέπει να το αναφέρει διαφορετικά φαίνεται σαν να βγάζεις λαγούς απο το καπέλο . Click για ανάπτυξη... Ε αυτό εξυπακούεται,αλλιώς πάει για διαγραφή όλη η απόδειξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. snowgirl Νεοφερμένο μέλος Η snowgirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 22:31 Η snowgirl έγραψε: #655 09-05-19 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Αρχικς δημοσίευση από: Samael: Πρέπει να το αναφέρει διαφορετικά φαίνεται σαν να βγάζεις λαγούς απο το καπέλο Click για ανάπτυξη... ....Μπα. Απο ποτε;;; Τα θεωρηματα τα χρησιμοποιουμε παντα χωρις καθε φορα να τα αποδεικνυουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Μαΐου 2019 Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 22:38 Ο Samael έγραψε: #656 09-05-19 22:38 Αρχική Δημοσίευση από snowgirl: ....Μπα. Απο ποτε;;; Τα θεωρηματα τα χρησιμοποιουμε παντα χωρις καθε φορα να τα αποδεικνυουμε. Γιατι;; Click για ανάπτυξη... Διάβασε τι σου γράφουν και μην αρπάζεσαι χωρίς λόγο. Δεν σου είπα να το αποδείξεις,απλά να το αναφέρεις για να είναι πλήρης η απόδειξη . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Μαΐου 2019 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.008 μηνύματα. 10 Μαΐου 2019 στις 08:08 Ο American Economist: #657 10-05-19 08:08 Αρχική Δημοσίευση από snowgirl: ....Μπα. Απο ποτε;;; Τα θεωρηματα τα χρησιμοποιουμε παντα χωρις καθε φορα να τα αποδεικνυουμε. Click για ανάπτυξη... Να το αναφέρεις σου είπε το παιδί. Αν πχ εφαρμόζεις θεώρημα Bolzano και δεν το αναφέρεις θα είναι άκυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. το κοριτσι του μαη Εκκολαπτόμενο μέλος Η το κοριτσι του μαη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2020 στις 12:36 Η το κοριτσι του μαη: #658 10-12-20 12:36 Γεια σε όλους! Μόλις μπήκαμε στις ανισοτικές σχέσεις και ο καθηγητής μας ζήτησε να αποδείξουμε τα εξής πορίσματα: α)Κάθε τρίγωνο έχει το πολύ μια γωνία ορθή ή αμβλεία. β)Το άθροισμα δύο γωνιών είναι μικρότερο των 180 μοιρών. Μήπως έχετε καμία ιδέα για το πώς θα τα αποδείξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #659 10-12-20 13:10 Αρχική Δημοσίευση από το κοριτσι του μαη: Γεια σε όλους! Μόλις μπήκαμε στις ανισοτικές σχέσεις και ο καθηγητής μας ζήτησε να αποδείξουμε τα εξής πορίσματα: α)Κάθε τρίγωνο έχει το πολύ μια γωνία ορθή ή αμβλεία. β)Το άθροισμα δύο γωνιών είναι μικρότερο των 180 μοιρών. Μήπως έχετε καμία ιδέα για το πώς θα τα αποδείξω; Click για ανάπτυξη... Πες στο δασκαλο ' παρε τα ματια μου και δεστο'' Η πλεον τεμπελικη μεθοδος ειναι δια της ατοπου απαγωγης. Αρχιζεις , εστω οτι τριγωνο εχει 2 ορθες , τα δυο απο τα τρια ευθυγραμμα τμηματα που τις απαρτιζουν ειναι παραλληλα μεταξυ δεν τεμνονται αρα δεν σχηματιζουν τριγωνο. Ομοιως και τα αλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. το κοριτσι του μαη Εκκολαπτόμενο μέλος Η το κοριτσι του μαη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:23 Η το κοριτσι του μαη: #660 10-12-20 13:23 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Πες στο δασκαλο ' παρε τα ματια μου και δεστο'' Η πλεον τεμπελικη μεθοδος ειναι δια της ατοπου απαγωγης. Αρχιζεις , εστω οτι τριγωνο εχει 2 ορθες , τα δυο απο τα τρια ευθυγραμμα τμηματα που τις απαρτιζουν ειναι παραλληλα μεταξυ δεν τεμνονται αρα δεν σχηματιζουν τριγωνο. Ομοιως και τα αλλα. Click για ανάπτυξη... ποποο δεν δεν είχα σκεφτεί την απαγωγή.. Σε ευχαριστώ πάρα πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 Catherine D το κοριτσι του μαη globglogabgalab _Aggelos123 giannist_ Αννα Τσιτα Katerinaki13 eukleidhs1821 SlimShady tsiobieman Stelios725 Alexandros36k the purge Lathy Scandal T C pink_panther Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μιλτιάδης: SOS!!! Δίνεται τρίγωνο ΑΒΓ και έστω Μ,Ν τα μέσα των ΑΒ,ΑΓ αντίστοιχα.Αν Δ,Ε είναι τα μέσα των ΑΜ,ΑΝ αντίστοιχα,να αποδείξετε ότι ΔΕ=ΒΓ/4 Βιάζομαι πολύ... Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Στο τριγωνο ΑΒΓ η ΜΝ ενωνει μεσα πλευρων αρα ΜΝ = ΒΓ/2 Στο τριγωνο ΑΜΝ η ΔΕ ενωνει μεσα πλευρων αρα ΔΕ= ΜΝ/2 Απο τα πανω ΔΕ = ΒΓ/4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 21:33 Ο Samael έγραψε: #650 09-05-19 21:33 Αρχική Δημοσίευση από snowgirl: Στο τριγωνο ΑΒΓ η ΜΝ ενωνει μεσα πλευρων αρα ΜΝ = ΒΓ/2 Στο τριγωνο ΑΜΝ η ΔΕ ενωνει μεσα πλευρων αρα ΔΕ= ΜΝ/2 Απο τα πανω ΔΕ = ΒΓ/4 Click για ανάπτυξη... Ουσιαστικά πήρες το ζητούμενο ως δεδομένο,λύνοντας στην διαδρομή ενα μικρότερο μεν αλλα ίδιας φύσεως πρόβλημα . Εκτός εαν είχες αποδείξει νωρίτερα οτι ισχύει στην απλή περίπτωση ,διαφορετικά η απόδειξη δεν είναι πλήρης . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαΐου 2019 snowgirl Νεοφερμένο μέλος Η snowgirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 22:00 Η snowgirl έγραψε: #651 09-05-19 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Ουσιαστικά πήρες το ζητούμενο ως δεδομένο,λύνοντας στην διαδρομή ενα μικρότερο μεν αλλα ίδιας φύσεως πρόβλημα . Εκτός εαν είχες αποδείξει νωρίτερα οτι ισχύει στην απλή περίπτωση ,διαφορετικά η απόδειξη δεν είναι πλήρης . Click για ανάπτυξη... Χρησιμοποιησα το θεωρημα που λεει οτι το ευθυγραμμο τμημα που ενωνει τα μεσα 2 πλευρων τριγωνου ισο3ται με το μισο της 3ης πλευρας. Και η αποδειξη μου ειναι πληρης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.008 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 22:12 Ο American Economist: #652 09-05-19 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Ουσιαστικά πήρες το ζητούμενο ως δεδομένο,λύνοντας στην διαδρομή ενα μικρότερο μεν αλλα ίδιας φύσεως πρόβλημα . Εκτός εαν είχες αποδείξει νωρίτερα οτι ισχύει στην απλή περίπτωση ,διαφορετικά η απόδειξη δεν είναι πλήρης . Click για ανάπτυξη... Αυτό πήγα να πω.Αλλα μπορεί να το έχει αποδείξει από πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 22:19 Ο Samael έγραψε: #653 09-05-19 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αυτό πήγα να πω.Αλλα μπορεί να το έχει αποδείξει από πριν. Click για ανάπτυξη... Πρέπει να το αναφέρει διαφορετικά φαίνεται σαν να βγάζεις λαγούς απο το καπέλο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.008 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 22:20 Ο American Economist: #654 09-05-19 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Πρέπει να το αναφέρει διαφορετικά φαίνεται σαν να βγάζεις λαγούς απο το καπέλο . Click για ανάπτυξη... Ε αυτό εξυπακούεται,αλλιώς πάει για διαγραφή όλη η απόδειξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. snowgirl Νεοφερμένο μέλος Η snowgirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 22:31 Η snowgirl έγραψε: #655 09-05-19 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Αρχικς δημοσίευση από: Samael: Πρέπει να το αναφέρει διαφορετικά φαίνεται σαν να βγάζεις λαγούς απο το καπέλο Click για ανάπτυξη... ....Μπα. Απο ποτε;;; Τα θεωρηματα τα χρησιμοποιουμε παντα χωρις καθε φορα να τα αποδεικνυουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Μαΐου 2019 Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 22:38 Ο Samael έγραψε: #656 09-05-19 22:38 Αρχική Δημοσίευση από snowgirl: ....Μπα. Απο ποτε;;; Τα θεωρηματα τα χρησιμοποιουμε παντα χωρις καθε φορα να τα αποδεικνυουμε. Γιατι;; Click για ανάπτυξη... Διάβασε τι σου γράφουν και μην αρπάζεσαι χωρίς λόγο. Δεν σου είπα να το αποδείξεις,απλά να το αναφέρεις για να είναι πλήρης η απόδειξη . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Μαΐου 2019 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.008 μηνύματα. 10 Μαΐου 2019 στις 08:08 Ο American Economist: #657 10-05-19 08:08 Αρχική Δημοσίευση από snowgirl: ....Μπα. Απο ποτε;;; Τα θεωρηματα τα χρησιμοποιουμε παντα χωρις καθε φορα να τα αποδεικνυουμε. Click για ανάπτυξη... Να το αναφέρεις σου είπε το παιδί. Αν πχ εφαρμόζεις θεώρημα Bolzano και δεν το αναφέρεις θα είναι άκυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. το κοριτσι του μαη Εκκολαπτόμενο μέλος Η το κοριτσι του μαη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2020 στις 12:36 Η το κοριτσι του μαη: #658 10-12-20 12:36 Γεια σε όλους! Μόλις μπήκαμε στις ανισοτικές σχέσεις και ο καθηγητής μας ζήτησε να αποδείξουμε τα εξής πορίσματα: α)Κάθε τρίγωνο έχει το πολύ μια γωνία ορθή ή αμβλεία. β)Το άθροισμα δύο γωνιών είναι μικρότερο των 180 μοιρών. Μήπως έχετε καμία ιδέα για το πώς θα τα αποδείξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #659 10-12-20 13:10 Αρχική Δημοσίευση από το κοριτσι του μαη: Γεια σε όλους! Μόλις μπήκαμε στις ανισοτικές σχέσεις και ο καθηγητής μας ζήτησε να αποδείξουμε τα εξής πορίσματα: α)Κάθε τρίγωνο έχει το πολύ μια γωνία ορθή ή αμβλεία. β)Το άθροισμα δύο γωνιών είναι μικρότερο των 180 μοιρών. Μήπως έχετε καμία ιδέα για το πώς θα τα αποδείξω; Click για ανάπτυξη... Πες στο δασκαλο ' παρε τα ματια μου και δεστο'' Η πλεον τεμπελικη μεθοδος ειναι δια της ατοπου απαγωγης. Αρχιζεις , εστω οτι τριγωνο εχει 2 ορθες , τα δυο απο τα τρια ευθυγραμμα τμηματα που τις απαρτιζουν ειναι παραλληλα μεταξυ δεν τεμνονται αρα δεν σχηματιζουν τριγωνο. Ομοιως και τα αλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. το κοριτσι του μαη Εκκολαπτόμενο μέλος Η το κοριτσι του μαη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:23 Η το κοριτσι του μαη: #660 10-12-20 13:23 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Πες στο δασκαλο ' παρε τα ματια μου και δεστο'' Η πλεον τεμπελικη μεθοδος ειναι δια της ατοπου απαγωγης. Αρχιζεις , εστω οτι τριγωνο εχει 2 ορθες , τα δυο απο τα τρια ευθυγραμμα τμηματα που τις απαρτιζουν ειναι παραλληλα μεταξυ δεν τεμνονται αρα δεν σχηματιζουν τριγωνο. Ομοιως και τα αλλα. Click για ανάπτυξη... ποποο δεν δεν είχα σκεφτεί την απαγωγή.. Σε ευχαριστώ πάρα πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 Catherine D το κοριτσι του μαη globglogabgalab _Aggelos123 giannist_ Αννα Τσιτα Katerinaki13 eukleidhs1821 SlimShady tsiobieman Stelios725 Alexandros36k the purge Lathy Scandal T C pink_panther Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από snowgirl: Στο τριγωνο ΑΒΓ η ΜΝ ενωνει μεσα πλευρων αρα ΜΝ = ΒΓ/2 Στο τριγωνο ΑΜΝ η ΔΕ ενωνει μεσα πλευρων αρα ΔΕ= ΜΝ/2 Απο τα πανω ΔΕ = ΒΓ/4 Click για ανάπτυξη... Ουσιαστικά πήρες το ζητούμενο ως δεδομένο,λύνοντας στην διαδρομή ενα μικρότερο μεν αλλα ίδιας φύσεως πρόβλημα . Εκτός εαν είχες αποδείξει νωρίτερα οτι ισχύει στην απλή περίπτωση ,διαφορετικά η απόδειξη δεν είναι πλήρης . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
snowgirl Νεοφερμένο μέλος Η snowgirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 22:00 Η snowgirl έγραψε: #651 09-05-19 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Ουσιαστικά πήρες το ζητούμενο ως δεδομένο,λύνοντας στην διαδρομή ενα μικρότερο μεν αλλα ίδιας φύσεως πρόβλημα . Εκτός εαν είχες αποδείξει νωρίτερα οτι ισχύει στην απλή περίπτωση ,διαφορετικά η απόδειξη δεν είναι πλήρης . Click για ανάπτυξη... Χρησιμοποιησα το θεωρημα που λεει οτι το ευθυγραμμο τμημα που ενωνει τα μεσα 2 πλευρων τριγωνου ισο3ται με το μισο της 3ης πλευρας. Και η αποδειξη μου ειναι πληρης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.008 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 22:12 Ο American Economist: #652 09-05-19 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Ουσιαστικά πήρες το ζητούμενο ως δεδομένο,λύνοντας στην διαδρομή ενα μικρότερο μεν αλλα ίδιας φύσεως πρόβλημα . Εκτός εαν είχες αποδείξει νωρίτερα οτι ισχύει στην απλή περίπτωση ,διαφορετικά η απόδειξη δεν είναι πλήρης . Click για ανάπτυξη... Αυτό πήγα να πω.Αλλα μπορεί να το έχει αποδείξει από πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 22:19 Ο Samael έγραψε: #653 09-05-19 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αυτό πήγα να πω.Αλλα μπορεί να το έχει αποδείξει από πριν. Click για ανάπτυξη... Πρέπει να το αναφέρει διαφορετικά φαίνεται σαν να βγάζεις λαγούς απο το καπέλο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.008 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 22:20 Ο American Economist: #654 09-05-19 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Πρέπει να το αναφέρει διαφορετικά φαίνεται σαν να βγάζεις λαγούς απο το καπέλο . Click για ανάπτυξη... Ε αυτό εξυπακούεται,αλλιώς πάει για διαγραφή όλη η απόδειξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. snowgirl Νεοφερμένο μέλος Η snowgirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 22:31 Η snowgirl έγραψε: #655 09-05-19 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Αρχικς δημοσίευση από: Samael: Πρέπει να το αναφέρει διαφορετικά φαίνεται σαν να βγάζεις λαγούς απο το καπέλο Click για ανάπτυξη... ....Μπα. Απο ποτε;;; Τα θεωρηματα τα χρησιμοποιουμε παντα χωρις καθε φορα να τα αποδεικνυουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Μαΐου 2019 Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 22:38 Ο Samael έγραψε: #656 09-05-19 22:38 Αρχική Δημοσίευση από snowgirl: ....Μπα. Απο ποτε;;; Τα θεωρηματα τα χρησιμοποιουμε παντα χωρις καθε φορα να τα αποδεικνυουμε. Γιατι;; Click για ανάπτυξη... Διάβασε τι σου γράφουν και μην αρπάζεσαι χωρίς λόγο. Δεν σου είπα να το αποδείξεις,απλά να το αναφέρεις για να είναι πλήρης η απόδειξη . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Μαΐου 2019 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.008 μηνύματα. 10 Μαΐου 2019 στις 08:08 Ο American Economist: #657 10-05-19 08:08 Αρχική Δημοσίευση από snowgirl: ....Μπα. Απο ποτε;;; Τα θεωρηματα τα χρησιμοποιουμε παντα χωρις καθε φορα να τα αποδεικνυουμε. Click για ανάπτυξη... Να το αναφέρεις σου είπε το παιδί. Αν πχ εφαρμόζεις θεώρημα Bolzano και δεν το αναφέρεις θα είναι άκυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. το κοριτσι του μαη Εκκολαπτόμενο μέλος Η το κοριτσι του μαη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2020 στις 12:36 Η το κοριτσι του μαη: #658 10-12-20 12:36 Γεια σε όλους! Μόλις μπήκαμε στις ανισοτικές σχέσεις και ο καθηγητής μας ζήτησε να αποδείξουμε τα εξής πορίσματα: α)Κάθε τρίγωνο έχει το πολύ μια γωνία ορθή ή αμβλεία. β)Το άθροισμα δύο γωνιών είναι μικρότερο των 180 μοιρών. Μήπως έχετε καμία ιδέα για το πώς θα τα αποδείξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #659 10-12-20 13:10 Αρχική Δημοσίευση από το κοριτσι του μαη: Γεια σε όλους! Μόλις μπήκαμε στις ανισοτικές σχέσεις και ο καθηγητής μας ζήτησε να αποδείξουμε τα εξής πορίσματα: α)Κάθε τρίγωνο έχει το πολύ μια γωνία ορθή ή αμβλεία. β)Το άθροισμα δύο γωνιών είναι μικρότερο των 180 μοιρών. Μήπως έχετε καμία ιδέα για το πώς θα τα αποδείξω; Click για ανάπτυξη... Πες στο δασκαλο ' παρε τα ματια μου και δεστο'' Η πλεον τεμπελικη μεθοδος ειναι δια της ατοπου απαγωγης. Αρχιζεις , εστω οτι τριγωνο εχει 2 ορθες , τα δυο απο τα τρια ευθυγραμμα τμηματα που τις απαρτιζουν ειναι παραλληλα μεταξυ δεν τεμνονται αρα δεν σχηματιζουν τριγωνο. Ομοιως και τα αλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. το κοριτσι του μαη Εκκολαπτόμενο μέλος Η το κοριτσι του μαη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:23 Η το κοριτσι του μαη: #660 10-12-20 13:23 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Πες στο δασκαλο ' παρε τα ματια μου και δεστο'' Η πλεον τεμπελικη μεθοδος ειναι δια της ατοπου απαγωγης. Αρχιζεις , εστω οτι τριγωνο εχει 2 ορθες , τα δυο απο τα τρια ευθυγραμμα τμηματα που τις απαρτιζουν ειναι παραλληλα μεταξυ δεν τεμνονται αρα δεν σχηματιζουν τριγωνο. Ομοιως και τα αλλα. Click για ανάπτυξη... ποποο δεν δεν είχα σκεφτεί την απαγωγή.. Σε ευχαριστώ πάρα πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 Catherine D το κοριτσι του μαη globglogabgalab _Aggelos123 giannist_ Αννα Τσιτα Katerinaki13 eukleidhs1821 SlimShady tsiobieman Stelios725 Alexandros36k the purge Lathy Scandal T C pink_panther Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Samael: Ουσιαστικά πήρες το ζητούμενο ως δεδομένο,λύνοντας στην διαδρομή ενα μικρότερο μεν αλλα ίδιας φύσεως πρόβλημα . Εκτός εαν είχες αποδείξει νωρίτερα οτι ισχύει στην απλή περίπτωση ,διαφορετικά η απόδειξη δεν είναι πλήρης . Click για ανάπτυξη... Χρησιμοποιησα το θεωρημα που λεει οτι το ευθυγραμμο τμημα που ενωνει τα μεσα 2 πλευρων τριγωνου ισο3ται με το μισο της 3ης πλευρας. Και η αποδειξη μου ειναι πληρης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.008 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 22:12 Ο American Economist: #652 09-05-19 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Ουσιαστικά πήρες το ζητούμενο ως δεδομένο,λύνοντας στην διαδρομή ενα μικρότερο μεν αλλα ίδιας φύσεως πρόβλημα . Εκτός εαν είχες αποδείξει νωρίτερα οτι ισχύει στην απλή περίπτωση ,διαφορετικά η απόδειξη δεν είναι πλήρης . Click για ανάπτυξη... Αυτό πήγα να πω.Αλλα μπορεί να το έχει αποδείξει από πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 22:19 Ο Samael έγραψε: #653 09-05-19 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αυτό πήγα να πω.Αλλα μπορεί να το έχει αποδείξει από πριν. Click για ανάπτυξη... Πρέπει να το αναφέρει διαφορετικά φαίνεται σαν να βγάζεις λαγούς απο το καπέλο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.008 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 22:20 Ο American Economist: #654 09-05-19 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Πρέπει να το αναφέρει διαφορετικά φαίνεται σαν να βγάζεις λαγούς απο το καπέλο . Click για ανάπτυξη... Ε αυτό εξυπακούεται,αλλιώς πάει για διαγραφή όλη η απόδειξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. snowgirl Νεοφερμένο μέλος Η snowgirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 22:31 Η snowgirl έγραψε: #655 09-05-19 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Αρχικς δημοσίευση από: Samael: Πρέπει να το αναφέρει διαφορετικά φαίνεται σαν να βγάζεις λαγούς απο το καπέλο Click για ανάπτυξη... ....Μπα. Απο ποτε;;; Τα θεωρηματα τα χρησιμοποιουμε παντα χωρις καθε φορα να τα αποδεικνυουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Μαΐου 2019 Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 22:38 Ο Samael έγραψε: #656 09-05-19 22:38 Αρχική Δημοσίευση από snowgirl: ....Μπα. Απο ποτε;;; Τα θεωρηματα τα χρησιμοποιουμε παντα χωρις καθε φορα να τα αποδεικνυουμε. Γιατι;; Click για ανάπτυξη... Διάβασε τι σου γράφουν και μην αρπάζεσαι χωρίς λόγο. Δεν σου είπα να το αποδείξεις,απλά να το αναφέρεις για να είναι πλήρης η απόδειξη . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Μαΐου 2019 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.008 μηνύματα. 10 Μαΐου 2019 στις 08:08 Ο American Economist: #657 10-05-19 08:08 Αρχική Δημοσίευση από snowgirl: ....Μπα. Απο ποτε;;; Τα θεωρηματα τα χρησιμοποιουμε παντα χωρις καθε φορα να τα αποδεικνυουμε. Click για ανάπτυξη... Να το αναφέρεις σου είπε το παιδί. Αν πχ εφαρμόζεις θεώρημα Bolzano και δεν το αναφέρεις θα είναι άκυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. το κοριτσι του μαη Εκκολαπτόμενο μέλος Η το κοριτσι του μαη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2020 στις 12:36 Η το κοριτσι του μαη: #658 10-12-20 12:36 Γεια σε όλους! Μόλις μπήκαμε στις ανισοτικές σχέσεις και ο καθηγητής μας ζήτησε να αποδείξουμε τα εξής πορίσματα: α)Κάθε τρίγωνο έχει το πολύ μια γωνία ορθή ή αμβλεία. β)Το άθροισμα δύο γωνιών είναι μικρότερο των 180 μοιρών. Μήπως έχετε καμία ιδέα για το πώς θα τα αποδείξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #659 10-12-20 13:10 Αρχική Δημοσίευση από το κοριτσι του μαη: Γεια σε όλους! Μόλις μπήκαμε στις ανισοτικές σχέσεις και ο καθηγητής μας ζήτησε να αποδείξουμε τα εξής πορίσματα: α)Κάθε τρίγωνο έχει το πολύ μια γωνία ορθή ή αμβλεία. β)Το άθροισμα δύο γωνιών είναι μικρότερο των 180 μοιρών. Μήπως έχετε καμία ιδέα για το πώς θα τα αποδείξω; Click για ανάπτυξη... Πες στο δασκαλο ' παρε τα ματια μου και δεστο'' Η πλεον τεμπελικη μεθοδος ειναι δια της ατοπου απαγωγης. Αρχιζεις , εστω οτι τριγωνο εχει 2 ορθες , τα δυο απο τα τρια ευθυγραμμα τμηματα που τις απαρτιζουν ειναι παραλληλα μεταξυ δεν τεμνονται αρα δεν σχηματιζουν τριγωνο. Ομοιως και τα αλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. το κοριτσι του μαη Εκκολαπτόμενο μέλος Η το κοριτσι του μαη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:23 Η το κοριτσι του μαη: #660 10-12-20 13:23 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Πες στο δασκαλο ' παρε τα ματια μου και δεστο'' Η πλεον τεμπελικη μεθοδος ειναι δια της ατοπου απαγωγης. Αρχιζεις , εστω οτι τριγωνο εχει 2 ορθες , τα δυο απο τα τρια ευθυγραμμα τμηματα που τις απαρτιζουν ειναι παραλληλα μεταξυ δεν τεμνονται αρα δεν σχηματιζουν τριγωνο. Ομοιως και τα αλλα. Click για ανάπτυξη... ποποο δεν δεν είχα σκεφτεί την απαγωγή.. Σε ευχαριστώ πάρα πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 Catherine D το κοριτσι του μαη globglogabgalab _Aggelos123 giannist_ Αννα Τσιτα Katerinaki13 eukleidhs1821 SlimShady tsiobieman Stelios725 Alexandros36k the purge Lathy Scandal T C pink_panther Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Samael: Ουσιαστικά πήρες το ζητούμενο ως δεδομένο,λύνοντας στην διαδρομή ενα μικρότερο μεν αλλα ίδιας φύσεως πρόβλημα . Εκτός εαν είχες αποδείξει νωρίτερα οτι ισχύει στην απλή περίπτωση ,διαφορετικά η απόδειξη δεν είναι πλήρης . Click για ανάπτυξη... Αυτό πήγα να πω.Αλλα μπορεί να το έχει αποδείξει από πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 22:19 Ο Samael έγραψε: #653 09-05-19 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αυτό πήγα να πω.Αλλα μπορεί να το έχει αποδείξει από πριν. Click για ανάπτυξη... Πρέπει να το αναφέρει διαφορετικά φαίνεται σαν να βγάζεις λαγούς απο το καπέλο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.008 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 22:20 Ο American Economist: #654 09-05-19 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Πρέπει να το αναφέρει διαφορετικά φαίνεται σαν να βγάζεις λαγούς απο το καπέλο . Click για ανάπτυξη... Ε αυτό εξυπακούεται,αλλιώς πάει για διαγραφή όλη η απόδειξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. snowgirl Νεοφερμένο μέλος Η snowgirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 22:31 Η snowgirl έγραψε: #655 09-05-19 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Αρχικς δημοσίευση από: Samael: Πρέπει να το αναφέρει διαφορετικά φαίνεται σαν να βγάζεις λαγούς απο το καπέλο Click για ανάπτυξη... ....Μπα. Απο ποτε;;; Τα θεωρηματα τα χρησιμοποιουμε παντα χωρις καθε φορα να τα αποδεικνυουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Μαΐου 2019 Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 22:38 Ο Samael έγραψε: #656 09-05-19 22:38 Αρχική Δημοσίευση από snowgirl: ....Μπα. Απο ποτε;;; Τα θεωρηματα τα χρησιμοποιουμε παντα χωρις καθε φορα να τα αποδεικνυουμε. Γιατι;; Click για ανάπτυξη... Διάβασε τι σου γράφουν και μην αρπάζεσαι χωρίς λόγο. Δεν σου είπα να το αποδείξεις,απλά να το αναφέρεις για να είναι πλήρης η απόδειξη . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Μαΐου 2019 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.008 μηνύματα. 10 Μαΐου 2019 στις 08:08 Ο American Economist: #657 10-05-19 08:08 Αρχική Δημοσίευση από snowgirl: ....Μπα. Απο ποτε;;; Τα θεωρηματα τα χρησιμοποιουμε παντα χωρις καθε φορα να τα αποδεικνυουμε. Click για ανάπτυξη... Να το αναφέρεις σου είπε το παιδί. Αν πχ εφαρμόζεις θεώρημα Bolzano και δεν το αναφέρεις θα είναι άκυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. το κοριτσι του μαη Εκκολαπτόμενο μέλος Η το κοριτσι του μαη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2020 στις 12:36 Η το κοριτσι του μαη: #658 10-12-20 12:36 Γεια σε όλους! Μόλις μπήκαμε στις ανισοτικές σχέσεις και ο καθηγητής μας ζήτησε να αποδείξουμε τα εξής πορίσματα: α)Κάθε τρίγωνο έχει το πολύ μια γωνία ορθή ή αμβλεία. β)Το άθροισμα δύο γωνιών είναι μικρότερο των 180 μοιρών. Μήπως έχετε καμία ιδέα για το πώς θα τα αποδείξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #659 10-12-20 13:10 Αρχική Δημοσίευση από το κοριτσι του μαη: Γεια σε όλους! Μόλις μπήκαμε στις ανισοτικές σχέσεις και ο καθηγητής μας ζήτησε να αποδείξουμε τα εξής πορίσματα: α)Κάθε τρίγωνο έχει το πολύ μια γωνία ορθή ή αμβλεία. β)Το άθροισμα δύο γωνιών είναι μικρότερο των 180 μοιρών. Μήπως έχετε καμία ιδέα για το πώς θα τα αποδείξω; Click για ανάπτυξη... Πες στο δασκαλο ' παρε τα ματια μου και δεστο'' Η πλεον τεμπελικη μεθοδος ειναι δια της ατοπου απαγωγης. Αρχιζεις , εστω οτι τριγωνο εχει 2 ορθες , τα δυο απο τα τρια ευθυγραμμα τμηματα που τις απαρτιζουν ειναι παραλληλα μεταξυ δεν τεμνονται αρα δεν σχηματιζουν τριγωνο. Ομοιως και τα αλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. το κοριτσι του μαη Εκκολαπτόμενο μέλος Η το κοριτσι του μαη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:23 Η το κοριτσι του μαη: #660 10-12-20 13:23 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Πες στο δασκαλο ' παρε τα ματια μου και δεστο'' Η πλεον τεμπελικη μεθοδος ειναι δια της ατοπου απαγωγης. Αρχιζεις , εστω οτι τριγωνο εχει 2 ορθες , τα δυο απο τα τρια ευθυγραμμα τμηματα που τις απαρτιζουν ειναι παραλληλα μεταξυ δεν τεμνονται αρα δεν σχηματιζουν τριγωνο. Ομοιως και τα αλλα. Click για ανάπτυξη... ποποο δεν δεν είχα σκεφτεί την απαγωγή.. Σε ευχαριστώ πάρα πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 Catherine D το κοριτσι του μαη globglogabgalab _Aggelos123 giannist_ Αννα Τσιτα Katerinaki13 eukleidhs1821 SlimShady tsiobieman Stelios725 Alexandros36k the purge Lathy Scandal T C pink_panther Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αυτό πήγα να πω.Αλλα μπορεί να το έχει αποδείξει από πριν. Click για ανάπτυξη... Πρέπει να το αναφέρει διαφορετικά φαίνεται σαν να βγάζεις λαγούς απο το καπέλο . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.008 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 22:20 Ο American Economist: #654 09-05-19 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Πρέπει να το αναφέρει διαφορετικά φαίνεται σαν να βγάζεις λαγούς απο το καπέλο . Click για ανάπτυξη... Ε αυτό εξυπακούεται,αλλιώς πάει για διαγραφή όλη η απόδειξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. snowgirl Νεοφερμένο μέλος Η snowgirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 22:31 Η snowgirl έγραψε: #655 09-05-19 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Αρχικς δημοσίευση από: Samael: Πρέπει να το αναφέρει διαφορετικά φαίνεται σαν να βγάζεις λαγούς απο το καπέλο Click για ανάπτυξη... ....Μπα. Απο ποτε;;; Τα θεωρηματα τα χρησιμοποιουμε παντα χωρις καθε φορα να τα αποδεικνυουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Μαΐου 2019 Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 22:38 Ο Samael έγραψε: #656 09-05-19 22:38 Αρχική Δημοσίευση από snowgirl: ....Μπα. Απο ποτε;;; Τα θεωρηματα τα χρησιμοποιουμε παντα χωρις καθε φορα να τα αποδεικνυουμε. Γιατι;; Click για ανάπτυξη... Διάβασε τι σου γράφουν και μην αρπάζεσαι χωρίς λόγο. Δεν σου είπα να το αποδείξεις,απλά να το αναφέρεις για να είναι πλήρης η απόδειξη . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Μαΐου 2019 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.008 μηνύματα. 10 Μαΐου 2019 στις 08:08 Ο American Economist: #657 10-05-19 08:08 Αρχική Δημοσίευση από snowgirl: ....Μπα. Απο ποτε;;; Τα θεωρηματα τα χρησιμοποιουμε παντα χωρις καθε φορα να τα αποδεικνυουμε. Click για ανάπτυξη... Να το αναφέρεις σου είπε το παιδί. Αν πχ εφαρμόζεις θεώρημα Bolzano και δεν το αναφέρεις θα είναι άκυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. το κοριτσι του μαη Εκκολαπτόμενο μέλος Η το κοριτσι του μαη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2020 στις 12:36 Η το κοριτσι του μαη: #658 10-12-20 12:36 Γεια σε όλους! Μόλις μπήκαμε στις ανισοτικές σχέσεις και ο καθηγητής μας ζήτησε να αποδείξουμε τα εξής πορίσματα: α)Κάθε τρίγωνο έχει το πολύ μια γωνία ορθή ή αμβλεία. β)Το άθροισμα δύο γωνιών είναι μικρότερο των 180 μοιρών. Μήπως έχετε καμία ιδέα για το πώς θα τα αποδείξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #659 10-12-20 13:10 Αρχική Δημοσίευση από το κοριτσι του μαη: Γεια σε όλους! Μόλις μπήκαμε στις ανισοτικές σχέσεις και ο καθηγητής μας ζήτησε να αποδείξουμε τα εξής πορίσματα: α)Κάθε τρίγωνο έχει το πολύ μια γωνία ορθή ή αμβλεία. β)Το άθροισμα δύο γωνιών είναι μικρότερο των 180 μοιρών. Μήπως έχετε καμία ιδέα για το πώς θα τα αποδείξω; Click για ανάπτυξη... Πες στο δασκαλο ' παρε τα ματια μου και δεστο'' Η πλεον τεμπελικη μεθοδος ειναι δια της ατοπου απαγωγης. Αρχιζεις , εστω οτι τριγωνο εχει 2 ορθες , τα δυο απο τα τρια ευθυγραμμα τμηματα που τις απαρτιζουν ειναι παραλληλα μεταξυ δεν τεμνονται αρα δεν σχηματιζουν τριγωνο. Ομοιως και τα αλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. το κοριτσι του μαη Εκκολαπτόμενο μέλος Η το κοριτσι του μαη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:23 Η το κοριτσι του μαη: #660 10-12-20 13:23 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Πες στο δασκαλο ' παρε τα ματια μου και δεστο'' Η πλεον τεμπελικη μεθοδος ειναι δια της ατοπου απαγωγης. Αρχιζεις , εστω οτι τριγωνο εχει 2 ορθες , τα δυο απο τα τρια ευθυγραμμα τμηματα που τις απαρτιζουν ειναι παραλληλα μεταξυ δεν τεμνονται αρα δεν σχηματιζουν τριγωνο. Ομοιως και τα αλλα. Click για ανάπτυξη... ποποο δεν δεν είχα σκεφτεί την απαγωγή.. Σε ευχαριστώ πάρα πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 Catherine D το κοριτσι του μαη globglogabgalab _Aggelos123 giannist_ Αννα Τσιτα Katerinaki13 eukleidhs1821 SlimShady tsiobieman Stelios725 Alexandros36k the purge Lathy Scandal T C pink_panther Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Samael: Πρέπει να το αναφέρει διαφορετικά φαίνεται σαν να βγάζεις λαγούς απο το καπέλο . Click για ανάπτυξη... Ε αυτό εξυπακούεται,αλλιώς πάει για διαγραφή όλη η απόδειξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
snowgirl Νεοφερμένο μέλος Η snowgirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 22:31 Η snowgirl έγραψε: #655 09-05-19 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Αρχικς δημοσίευση από: Samael: Πρέπει να το αναφέρει διαφορετικά φαίνεται σαν να βγάζεις λαγούς απο το καπέλο Click για ανάπτυξη... ....Μπα. Απο ποτε;;; Τα θεωρηματα τα χρησιμοποιουμε παντα χωρις καθε φορα να τα αποδεικνυουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Μαΐου 2019 Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 22:38 Ο Samael έγραψε: #656 09-05-19 22:38 Αρχική Δημοσίευση από snowgirl: ....Μπα. Απο ποτε;;; Τα θεωρηματα τα χρησιμοποιουμε παντα χωρις καθε φορα να τα αποδεικνυουμε. Γιατι;; Click για ανάπτυξη... Διάβασε τι σου γράφουν και μην αρπάζεσαι χωρίς λόγο. Δεν σου είπα να το αποδείξεις,απλά να το αναφέρεις για να είναι πλήρης η απόδειξη . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Μαΐου 2019 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.008 μηνύματα. 10 Μαΐου 2019 στις 08:08 Ο American Economist: #657 10-05-19 08:08 Αρχική Δημοσίευση από snowgirl: ....Μπα. Απο ποτε;;; Τα θεωρηματα τα χρησιμοποιουμε παντα χωρις καθε φορα να τα αποδεικνυουμε. Click για ανάπτυξη... Να το αναφέρεις σου είπε το παιδί. Αν πχ εφαρμόζεις θεώρημα Bolzano και δεν το αναφέρεις θα είναι άκυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. το κοριτσι του μαη Εκκολαπτόμενο μέλος Η το κοριτσι του μαη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2020 στις 12:36 Η το κοριτσι του μαη: #658 10-12-20 12:36 Γεια σε όλους! Μόλις μπήκαμε στις ανισοτικές σχέσεις και ο καθηγητής μας ζήτησε να αποδείξουμε τα εξής πορίσματα: α)Κάθε τρίγωνο έχει το πολύ μια γωνία ορθή ή αμβλεία. β)Το άθροισμα δύο γωνιών είναι μικρότερο των 180 μοιρών. Μήπως έχετε καμία ιδέα για το πώς θα τα αποδείξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #659 10-12-20 13:10 Αρχική Δημοσίευση από το κοριτσι του μαη: Γεια σε όλους! Μόλις μπήκαμε στις ανισοτικές σχέσεις και ο καθηγητής μας ζήτησε να αποδείξουμε τα εξής πορίσματα: α)Κάθε τρίγωνο έχει το πολύ μια γωνία ορθή ή αμβλεία. β)Το άθροισμα δύο γωνιών είναι μικρότερο των 180 μοιρών. Μήπως έχετε καμία ιδέα για το πώς θα τα αποδείξω; Click για ανάπτυξη... Πες στο δασκαλο ' παρε τα ματια μου και δεστο'' Η πλεον τεμπελικη μεθοδος ειναι δια της ατοπου απαγωγης. Αρχιζεις , εστω οτι τριγωνο εχει 2 ορθες , τα δυο απο τα τρια ευθυγραμμα τμηματα που τις απαρτιζουν ειναι παραλληλα μεταξυ δεν τεμνονται αρα δεν σχηματιζουν τριγωνο. Ομοιως και τα αλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. το κοριτσι του μαη Εκκολαπτόμενο μέλος Η το κοριτσι του μαη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:23 Η το κοριτσι του μαη: #660 10-12-20 13:23 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Πες στο δασκαλο ' παρε τα ματια μου και δεστο'' Η πλεον τεμπελικη μεθοδος ειναι δια της ατοπου απαγωγης. Αρχιζεις , εστω οτι τριγωνο εχει 2 ορθες , τα δυο απο τα τρια ευθυγραμμα τμηματα που τις απαρτιζουν ειναι παραλληλα μεταξυ δεν τεμνονται αρα δεν σχηματιζουν τριγωνο. Ομοιως και τα αλλα. Click για ανάπτυξη... ποποο δεν δεν είχα σκεφτεί την απαγωγή.. Σε ευχαριστώ πάρα πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 Catherine D το κοριτσι του μαη globglogabgalab _Aggelos123 giannist_ Αννα Τσιτα Katerinaki13 eukleidhs1821 SlimShady tsiobieman Stelios725 Alexandros36k the purge Lathy Scandal T C pink_panther Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αρχικς δημοσίευση από: Samael: Πρέπει να το αναφέρει διαφορετικά φαίνεται σαν να βγάζεις λαγούς απο το καπέλο Click για ανάπτυξη... ....Μπα. Απο ποτε;;; Τα θεωρηματα τα χρησιμοποιουμε παντα χωρις καθε φορα να τα αποδεικνυουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 22:38 Ο Samael έγραψε: #656 09-05-19 22:38 Αρχική Δημοσίευση από snowgirl: ....Μπα. Απο ποτε;;; Τα θεωρηματα τα χρησιμοποιουμε παντα χωρις καθε φορα να τα αποδεικνυουμε. Γιατι;; Click για ανάπτυξη... Διάβασε τι σου γράφουν και μην αρπάζεσαι χωρίς λόγο. Δεν σου είπα να το αποδείξεις,απλά να το αναφέρεις για να είναι πλήρης η απόδειξη . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Μαΐου 2019 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.008 μηνύματα. 10 Μαΐου 2019 στις 08:08 Ο American Economist: #657 10-05-19 08:08 Αρχική Δημοσίευση από snowgirl: ....Μπα. Απο ποτε;;; Τα θεωρηματα τα χρησιμοποιουμε παντα χωρις καθε φορα να τα αποδεικνυουμε. Click για ανάπτυξη... Να το αναφέρεις σου είπε το παιδί. Αν πχ εφαρμόζεις θεώρημα Bolzano και δεν το αναφέρεις θα είναι άκυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. το κοριτσι του μαη Εκκολαπτόμενο μέλος Η το κοριτσι του μαη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2020 στις 12:36 Η το κοριτσι του μαη: #658 10-12-20 12:36 Γεια σε όλους! Μόλις μπήκαμε στις ανισοτικές σχέσεις και ο καθηγητής μας ζήτησε να αποδείξουμε τα εξής πορίσματα: α)Κάθε τρίγωνο έχει το πολύ μια γωνία ορθή ή αμβλεία. β)Το άθροισμα δύο γωνιών είναι μικρότερο των 180 μοιρών. Μήπως έχετε καμία ιδέα για το πώς θα τα αποδείξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #659 10-12-20 13:10 Αρχική Δημοσίευση από το κοριτσι του μαη: Γεια σε όλους! Μόλις μπήκαμε στις ανισοτικές σχέσεις και ο καθηγητής μας ζήτησε να αποδείξουμε τα εξής πορίσματα: α)Κάθε τρίγωνο έχει το πολύ μια γωνία ορθή ή αμβλεία. β)Το άθροισμα δύο γωνιών είναι μικρότερο των 180 μοιρών. Μήπως έχετε καμία ιδέα για το πώς θα τα αποδείξω; Click για ανάπτυξη... Πες στο δασκαλο ' παρε τα ματια μου και δεστο'' Η πλεον τεμπελικη μεθοδος ειναι δια της ατοπου απαγωγης. Αρχιζεις , εστω οτι τριγωνο εχει 2 ορθες , τα δυο απο τα τρια ευθυγραμμα τμηματα που τις απαρτιζουν ειναι παραλληλα μεταξυ δεν τεμνονται αρα δεν σχηματιζουν τριγωνο. Ομοιως και τα αλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. το κοριτσι του μαη Εκκολαπτόμενο μέλος Η το κοριτσι του μαη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:23 Η το κοριτσι του μαη: #660 10-12-20 13:23 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Πες στο δασκαλο ' παρε τα ματια μου και δεστο'' Η πλεον τεμπελικη μεθοδος ειναι δια της ατοπου απαγωγης. Αρχιζεις , εστω οτι τριγωνο εχει 2 ορθες , τα δυο απο τα τρια ευθυγραμμα τμηματα που τις απαρτιζουν ειναι παραλληλα μεταξυ δεν τεμνονται αρα δεν σχηματιζουν τριγωνο. Ομοιως και τα αλλα. Click για ανάπτυξη... ποποο δεν δεν είχα σκεφτεί την απαγωγή.. Σε ευχαριστώ πάρα πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 Catherine D το κοριτσι του μαη globglogabgalab _Aggelos123 giannist_ Αννα Τσιτα Katerinaki13 eukleidhs1821 SlimShady tsiobieman Stelios725 Alexandros36k the purge Lathy Scandal T C pink_panther Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από snowgirl: ....Μπα. Απο ποτε;;; Τα θεωρηματα τα χρησιμοποιουμε παντα χωρις καθε φορα να τα αποδεικνυουμε. Γιατι;; Click για ανάπτυξη... Διάβασε τι σου γράφουν και μην αρπάζεσαι χωρίς λόγο. Δεν σου είπα να το αποδείξεις,απλά να το αναφέρεις για να είναι πλήρης η απόδειξη . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.008 μηνύματα. 10 Μαΐου 2019 στις 08:08 Ο American Economist: #657 10-05-19 08:08 Αρχική Δημοσίευση από snowgirl: ....Μπα. Απο ποτε;;; Τα θεωρηματα τα χρησιμοποιουμε παντα χωρις καθε φορα να τα αποδεικνυουμε. Click για ανάπτυξη... Να το αναφέρεις σου είπε το παιδί. Αν πχ εφαρμόζεις θεώρημα Bolzano και δεν το αναφέρεις θα είναι άκυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. το κοριτσι του μαη Εκκολαπτόμενο μέλος Η το κοριτσι του μαη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2020 στις 12:36 Η το κοριτσι του μαη: #658 10-12-20 12:36 Γεια σε όλους! Μόλις μπήκαμε στις ανισοτικές σχέσεις και ο καθηγητής μας ζήτησε να αποδείξουμε τα εξής πορίσματα: α)Κάθε τρίγωνο έχει το πολύ μια γωνία ορθή ή αμβλεία. β)Το άθροισμα δύο γωνιών είναι μικρότερο των 180 μοιρών. Μήπως έχετε καμία ιδέα για το πώς θα τα αποδείξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #659 10-12-20 13:10 Αρχική Δημοσίευση από το κοριτσι του μαη: Γεια σε όλους! Μόλις μπήκαμε στις ανισοτικές σχέσεις και ο καθηγητής μας ζήτησε να αποδείξουμε τα εξής πορίσματα: α)Κάθε τρίγωνο έχει το πολύ μια γωνία ορθή ή αμβλεία. β)Το άθροισμα δύο γωνιών είναι μικρότερο των 180 μοιρών. Μήπως έχετε καμία ιδέα για το πώς θα τα αποδείξω; Click για ανάπτυξη... Πες στο δασκαλο ' παρε τα ματια μου και δεστο'' Η πλεον τεμπελικη μεθοδος ειναι δια της ατοπου απαγωγης. Αρχιζεις , εστω οτι τριγωνο εχει 2 ορθες , τα δυο απο τα τρια ευθυγραμμα τμηματα που τις απαρτιζουν ειναι παραλληλα μεταξυ δεν τεμνονται αρα δεν σχηματιζουν τριγωνο. Ομοιως και τα αλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. το κοριτσι του μαη Εκκολαπτόμενο μέλος Η το κοριτσι του μαη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:23 Η το κοριτσι του μαη: #660 10-12-20 13:23 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Πες στο δασκαλο ' παρε τα ματια μου και δεστο'' Η πλεον τεμπελικη μεθοδος ειναι δια της ατοπου απαγωγης. Αρχιζεις , εστω οτι τριγωνο εχει 2 ορθες , τα δυο απο τα τρια ευθυγραμμα τμηματα που τις απαρτιζουν ειναι παραλληλα μεταξυ δεν τεμνονται αρα δεν σχηματιζουν τριγωνο. Ομοιως και τα αλλα. Click για ανάπτυξη... ποποο δεν δεν είχα σκεφτεί την απαγωγή.. Σε ευχαριστώ πάρα πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 Catherine D το κοριτσι του μαη globglogabgalab _Aggelos123 giannist_ Αννα Τσιτα Katerinaki13 eukleidhs1821 SlimShady tsiobieman Stelios725 Alexandros36k the purge Lathy Scandal T C pink_panther Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από snowgirl: ....Μπα. Απο ποτε;;; Τα θεωρηματα τα χρησιμοποιουμε παντα χωρις καθε φορα να τα αποδεικνυουμε. Click για ανάπτυξη... Να το αναφέρεις σου είπε το παιδί. Αν πχ εφαρμόζεις θεώρημα Bolzano και δεν το αναφέρεις θα είναι άκυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
το κοριτσι του μαη Εκκολαπτόμενο μέλος Η το κοριτσι του μαη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2020 στις 12:36 Η το κοριτσι του μαη: #658 10-12-20 12:36 Γεια σε όλους! Μόλις μπήκαμε στις ανισοτικές σχέσεις και ο καθηγητής μας ζήτησε να αποδείξουμε τα εξής πορίσματα: α)Κάθε τρίγωνο έχει το πολύ μια γωνία ορθή ή αμβλεία. β)Το άθροισμα δύο γωνιών είναι μικρότερο των 180 μοιρών. Μήπως έχετε καμία ιδέα για το πώς θα τα αποδείξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #659 10-12-20 13:10 Αρχική Δημοσίευση από το κοριτσι του μαη: Γεια σε όλους! Μόλις μπήκαμε στις ανισοτικές σχέσεις και ο καθηγητής μας ζήτησε να αποδείξουμε τα εξής πορίσματα: α)Κάθε τρίγωνο έχει το πολύ μια γωνία ορθή ή αμβλεία. β)Το άθροισμα δύο γωνιών είναι μικρότερο των 180 μοιρών. Μήπως έχετε καμία ιδέα για το πώς θα τα αποδείξω; Click για ανάπτυξη... Πες στο δασκαλο ' παρε τα ματια μου και δεστο'' Η πλεον τεμπελικη μεθοδος ειναι δια της ατοπου απαγωγης. Αρχιζεις , εστω οτι τριγωνο εχει 2 ορθες , τα δυο απο τα τρια ευθυγραμμα τμηματα που τις απαρτιζουν ειναι παραλληλα μεταξυ δεν τεμνονται αρα δεν σχηματιζουν τριγωνο. Ομοιως και τα αλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. το κοριτσι του μαη Εκκολαπτόμενο μέλος Η το κοριτσι του μαη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:23 Η το κοριτσι του μαη: #660 10-12-20 13:23 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Πες στο δασκαλο ' παρε τα ματια μου και δεστο'' Η πλεον τεμπελικη μεθοδος ειναι δια της ατοπου απαγωγης. Αρχιζεις , εστω οτι τριγωνο εχει 2 ορθες , τα δυο απο τα τρια ευθυγραμμα τμηματα που τις απαρτιζουν ειναι παραλληλα μεταξυ δεν τεμνονται αρα δεν σχηματιζουν τριγωνο. Ομοιως και τα αλλα. Click για ανάπτυξη... ποποο δεν δεν είχα σκεφτεί την απαγωγή.. Σε ευχαριστώ πάρα πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 Catherine D το κοριτσι του μαη globglogabgalab _Aggelos123 giannist_ Αννα Τσιτα Katerinaki13 eukleidhs1821 SlimShady tsiobieman Stelios725 Alexandros36k the purge Lathy Scandal T C pink_panther Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σε όλους! Μόλις μπήκαμε στις ανισοτικές σχέσεις και ο καθηγητής μας ζήτησε να αποδείξουμε τα εξής πορίσματα: α)Κάθε τρίγωνο έχει το πολύ μια γωνία ορθή ή αμβλεία. β)Το άθροισμα δύο γωνιών είναι μικρότερο των 180 μοιρών. Μήπως έχετε καμία ιδέα για το πώς θα τα αποδείξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #659 10-12-20 13:10 Αρχική Δημοσίευση από το κοριτσι του μαη: Γεια σε όλους! Μόλις μπήκαμε στις ανισοτικές σχέσεις και ο καθηγητής μας ζήτησε να αποδείξουμε τα εξής πορίσματα: α)Κάθε τρίγωνο έχει το πολύ μια γωνία ορθή ή αμβλεία. β)Το άθροισμα δύο γωνιών είναι μικρότερο των 180 μοιρών. Μήπως έχετε καμία ιδέα για το πώς θα τα αποδείξω; Click για ανάπτυξη... Πες στο δασκαλο ' παρε τα ματια μου και δεστο'' Η πλεον τεμπελικη μεθοδος ειναι δια της ατοπου απαγωγης. Αρχιζεις , εστω οτι τριγωνο εχει 2 ορθες , τα δυο απο τα τρια ευθυγραμμα τμηματα που τις απαρτιζουν ειναι παραλληλα μεταξυ δεν τεμνονται αρα δεν σχηματιζουν τριγωνο. Ομοιως και τα αλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. το κοριτσι του μαη Εκκολαπτόμενο μέλος Η το κοριτσι του μαη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:23 Η το κοριτσι του μαη: #660 10-12-20 13:23 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Πες στο δασκαλο ' παρε τα ματια μου και δεστο'' Η πλεον τεμπελικη μεθοδος ειναι δια της ατοπου απαγωγης. Αρχιζεις , εστω οτι τριγωνο εχει 2 ορθες , τα δυο απο τα τρια ευθυγραμμα τμηματα που τις απαρτιζουν ειναι παραλληλα μεταξυ δεν τεμνονται αρα δεν σχηματιζουν τριγωνο. Ομοιως και τα αλλα. Click για ανάπτυξη... ποποο δεν δεν είχα σκεφτεί την απαγωγή.. Σε ευχαριστώ πάρα πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από το κοριτσι του μαη: Γεια σε όλους! Μόλις μπήκαμε στις ανισοτικές σχέσεις και ο καθηγητής μας ζήτησε να αποδείξουμε τα εξής πορίσματα: α)Κάθε τρίγωνο έχει το πολύ μια γωνία ορθή ή αμβλεία. β)Το άθροισμα δύο γωνιών είναι μικρότερο των 180 μοιρών. Μήπως έχετε καμία ιδέα για το πώς θα τα αποδείξω; Click για ανάπτυξη... Πες στο δασκαλο ' παρε τα ματια μου και δεστο'' Η πλεον τεμπελικη μεθοδος ειναι δια της ατοπου απαγωγης. Αρχιζεις , εστω οτι τριγωνο εχει 2 ορθες , τα δυο απο τα τρια ευθυγραμμα τμηματα που τις απαρτιζουν ειναι παραλληλα μεταξυ δεν τεμνονται αρα δεν σχηματιζουν τριγωνο. Ομοιως και τα αλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
το κοριτσι του μαη Εκκολαπτόμενο μέλος Η το κοριτσι του μαη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:23 Η το κοριτσι του μαη: #660 10-12-20 13:23 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Πες στο δασκαλο ' παρε τα ματια μου και δεστο'' Η πλεον τεμπελικη μεθοδος ειναι δια της ατοπου απαγωγης. Αρχιζεις , εστω οτι τριγωνο εχει 2 ορθες , τα δυο απο τα τρια ευθυγραμμα τμηματα που τις απαρτιζουν ειναι παραλληλα μεταξυ δεν τεμνονται αρα δεν σχηματιζουν τριγωνο. Ομοιως και τα αλλα. Click για ανάπτυξη... ποποο δεν δεν είχα σκεφτεί την απαγωγή.. Σε ευχαριστώ πάρα πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Πες στο δασκαλο ' παρε τα ματια μου και δεστο'' Η πλεον τεμπελικη μεθοδος ειναι δια της ατοπου απαγωγης. Αρχιζεις , εστω οτι τριγωνο εχει 2 ορθες , τα δυο απο τα τρια ευθυγραμμα τμηματα που τις απαρτιζουν ειναι παραλληλα μεταξυ δεν τεμνονται αρα δεν σχηματιζουν τριγωνο. Ομοιως και τα αλλα. Click για ανάπτυξη... ποποο δεν δεν είχα σκεφτεί την απαγωγή.. Σε ευχαριστώ πάρα πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.