GeorgeAdams22482
Νεοφερμένο μέλος

2. Ποιά είναι τα στοιχεία της οικογένειας που την προσδιορίζουν ως κοινωνικό θεσμό;
3. Ποιούς σκοπούς εξυπηρετεί η οικογένεια με τη μεταβίβαση των αγαθών της στην επόμενη γενιά;
4. Να περιγράψετε τη μορφή και τα χαρακτηριστικά της εκτεταμένης οικογένειας.
5. Τι ονομάζουμε πυρηνική οικογένεια;
6. Να συγκρίνεται τη θέση της γυνέκας στην εκτεταμένη και στην πυρηνική οικογένεια.
7. Ποιες είναι οι μορφές οικογενειακής συμβίωσης στη σύγχρονη κοινωνία;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τα εχει ολα στο βιβλιο1. Ποιά είναι η διαφορά της οικογένειας από το νοικοκυριό;
2. Ποιά είναι τα στοιχεία της οικογένειας που την προσδιορίζουν ως κοινωνικό θεσμό;
3. Ποιούς σκοπούς εξυπηρετεί η οικογένεια με τη μεταβίβαση των αγαθών της στην επόμενη γενιά;
4. Να περιγράψετε τη μορφή και τα χαρακτηριστικά της εκτεταμένης οικογένειας.
5. Τι ονομάζουμε πυρηνική οικογένεια;
6. Να συγκρίνεται τη θέση της γυνέκας στην εκτεταμένη και στην πυρηνική οικογένεια.
7. Ποιες είναι οι μορφές οικογενειακής συμβίωσης στη σύγχρονη κοινωνία;

τι ακριβως ψαχνεις ή δεν βρίσκεις;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπόν, η καθηγήτρια τις κοινωνιολογίας ζήτησε να αναπτύξουμε ένα θέμα που μας έδωσε με σκοπό να πάρουμε ένα καλό βαθμό στο τετράμηνο, έχουμε διορία μέχρι την τετάρτη, πολλοί φίλοι μου τα έχουν παραδώσει και είπε ότι μπορεί να μην τα ελέγχει καν απλά να δει ότι την κάναμε.. οποτε απλά θέλω να λέει κάποια σωστά πράγματα και ας μην είναι τόσο περίπλοκα και δύσκολα αλλα λόγο ότι είμαι τεχνολογική και δε μου κόβει πολύ σε τέτοια θέματα ζητάω την βοήθεια σας εδώ..
Οπότε, θέλω κάποιες ιδέες η κάποια παράγραφο με το πως να ξεκινήσω κτλ.. όλες οι γνώμες δεκτές..
Το θέμα μας είναι: "Η κοινωνία μας καθορίζει πόσο μπορούμε να επεκτείνουμε τις φιλοδοξίες μας και τις προσδοκίες μας και με πόσο πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι"
Όλες οι βοήθειες καλοδεχούμενες, ευχαριστώ εκ των προτέρων. =]
-Αλέξανδρος.
κάποια βοήθεια πως να ξεκινήσω? =]
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
musicrain1
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αυτά προς το παρόν ως food for thought, μπορώ να επανέλθω αν θες με μία normal εισαγωγή

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Victor_ougo123
Νεοφερμένο μέλος

Παιδιά....έχει κανείς κάνεις συνδιαστικές ερωτήσεις στην κοινωνιολογία; (Είτε στο σχολείο είτε στο φροντιστήριο/ιδιαίτερα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κλημεντίνη
Πολύ δραστήριο μέλος

Έχει κανείς κάνει (είτε στο σχολείο είτε στο φροντιστήριο/ιδιαίτερα) συνδιαστικές ερωτήσεις στην κοινωνιολογία; Εγώ δεν κάνω μάθημα εκτος σχολείου στο συγκεκριμένο μάθημα και θέλω βοήθεια. Αν έχει κανείς μπορεί να μου στείλει;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Παιδιά....έχει κανείς κάνεις συνδιαστικές ερωτήσεις στην κοινωνιολογία; (Είτε στο σχολείο είτε στο φροντιστήριο/ιδιαίτεραΕγώ δεν κάνω το συγκεκριμένο μάθημα εκτός σχολείου και θελω βοήθεια. Αν έχει κάποιος μπορεί να μου στείλει;
το βοηθήμα μου εχει στο τέλος αρκετές απλα δεν ξέρω, γίνεται να στείλω εδώ φωτογραφίες;
Ααα ειδα οτι γίνεται, θα προσπαθήσω να σου στειλω μήνυμα με τις φωτο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Victor_ougo123
Νεοφερμένο μέλος

το βοηθήμα μου εχει στο τέλος αρκετές απλα δεν ξέρω, γίνεται να στείλω εδώ φωτογραφίες;
Ααα ειδα οτι γίνεται, θα προσπαθήσω να σου στειλω μήνυμα με τις φωτο![]()
πιο βοήθημα έχεις; Αν μπορείς στείλε μου φωτο. Ευχαριστώ ♥[
Ποιο βοήθημα έχεις;(αν μπορείς στείλε μου και φωτογραφία) Ευχαριστώ εκ των προτέρων

efi25
Δραστήριο μέλος

Εμενα μηπως μπορεις να μου στειλεις το ονομα του βοηθηματος (αν το συστηνεις)?το βοηθήμα μου εχει στο τέλος αρκετές απλα δεν ξέρω, γίνεται να στείλω εδώ φωτογραφίες;
Ααα ειδα οτι γίνεται, θα προσπαθήσω να σου στειλω μήνυμα με τις φωτο![]()
Κλημεντίνη
Πολύ δραστήριο μέλος

Εμενα μηπως μπορεις να μου στειλεις το ονομα του βοηθηματος (αν το συστηνεις)?
Συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση

το βοήθημα της ελληνοεκδοτικης ειναι !
ειναι δυο τομοι κι στο τελος του δεύτερου βρίσκονται οι συνδυαστικές που λεω

https://ellinoekdotiki.gr/gr/ekdoseis/i/koinwniologia-a-tomos
το λινκ του βοηθήματος

efi25
Δραστήριο μέλος

S eyxaristw polu!Συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση
το βοήθημα της ελληνοεκδοτικης ειναι !
ειναι δυο τομοι κι στο τελος του δεύτερου βρίσκονται οι συνδυαστικές που λεω
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
https://ellinoekdotiki.gr/gr/ekdoseis/i/koinwniologia-a-tomos
το λινκ του βοηθήματος![]()
efi25
Δραστήριο μέλος

Victor_ougo123
Νεοφερμένο μέλος

Ο καθηγητής στο σχολείο μας είπε πως πρέπει να τις ξέρουμεΣτην κοινωνιολογια ειναι μεσα οι Εισαγωγες? (τα κιτρινα πλαισια)
DimitraA.
Νεοφερμένο μέλος

efi25
Δραστήριο μέλος

Καλημερα, και γω του χρονου! Δε νομιζω να αλλαξει γιατι απο το 2022 θα καταργηθει. Θα ηταν παραλογο να αλλαξει για μια χρονια μονο. Σε καθε περιπτωση, αν δε βιαζεσαι πολυ να ξεκινησεις διαβασμα, περιμενε ως Ιουνιο που θα βγει το ΦΕΚ με την υλη.Καλό μεσημέρι! Ξέρετε αν θα αλλάξει το βιβλίο της Κοινωνιολογίας; (Δίνω τον επόμενο χρόνο).
DimitraA.
Νεοφερμένο μέλος

Ναι, αυτό σκέφτηκα και εγώ... Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!Καλημερα, και γω του χρονου! Δε νομιζω να αλλαξει γιατι απο το 2022 θα καταργηθει. Θα ηταν παραλογο να αλλαξει για μια χρονια μονο. Σε καθε περιπτωση, αν δε βιαζεσαι πολυ να ξεκινησεις διαβασμα, περιμενε ως Ιουνιο που θα βγει το ΦΕΚ με την υλη.
efi25
Δραστήριο μέλος

You are welcomeΝαι, αυτό σκέφτηκα και εγώ... Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!

Mary Jane
Εκκολαπτόμενο μέλος

Alexecon1991
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- emzou
- Sourotiri
- Maria1743
- Bill2002
- Marifei
- Alexecon1991
- ggl
- το κοριτσι του μαη
- efi25
- chochoru
- SlimShady
- eukleidhs1821
- Scandal
- Mary Jane
- tsiobieman
- vivus
- katiasalonica
- athinoula
- Tziinav
- Natassa02
- Elama On Peli
- Chie
- MarcoReus
- Κλημεντίνη
- tymvorixos
- Steffie88
- hirasawayui
- Ermioni89
- DimitraA.
- Libertus
- Ststst02
- ΘανάσοςG4
- Leukosrinokeros
- Parrot
- Tina02
- Elel
- Alma Libre
- madeingreece
- Victor_ougo123
- Ziggy 1
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.