Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2022 στις 21:27 Η Joji έγραψε: #121 11-11-22 21:27 Αρχική Δημοσίευση από xrisamikol: σε ευχαριστώ αλλά έχω την εντύπωση ότι οι στίχοι που έχεις στην φωτο δεν είναι οι ίδιοι (ίσως στον υπολογιστή σου δεν γίνεται ο συγχρονισμός, ποιος ξέρει...) Αυτοί είναι οι στίχοι για τους οποίους ρωτάω: Click για ανάπτυξη... Εσύ τι σκέφτεσαι; xrisamikol Νεοφερμένο μέλος Η ΛΙΝΑ - ΧΡΥΣΑ ΜΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2022 στις 21:30 Η xrisamikol: #122 11-11-22 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εσύ τι σκέφτεσαι; Click για ανάπτυξη... έχω μία άσκηση που αφορά τους συγκεκριμένους στίχους και πρέπει να βρω μια προικονομία. Έλα μου ντε όμως που αυτή δεν θέλει να εμφανιστεί στα μάτια μου! Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2022 στις 21:41 Η Joji έγραψε: #123 11-11-22 21:41 Αρχική Δημοσίευση από xrisamikol: έχω μία άσκηση που αφορά τους συγκεκριμένους στίχους και πρέπει να βρω μια προικονομία. Έλα μου ντε όμως που αυτή δεν θέλει να εμφανιστεί στα μάτια μου! Click για ανάπτυξη... «τωόντι αχρείους κυβερνάς, λαοφάγε βασιλέα! αλλιώς αυτό το αδίκημα θα ήταν το ύστερό σου·» Εμένα αυτό μου μοιάζει με προοικονομία πάντως. xrisamikol Νεοφερμένο μέλος Η ΛΙΝΑ - ΧΡΥΣΑ ΜΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2022 στις 21:56 Η xrisamikol: #124 11-11-22 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Joji: «τωόντι αχρείους κυβερνάς, λαοφάγε βασιλέα! αλλιώς αυτό το αδίκημα θα ήταν το ύστερό σου·» Εμένα αυτό μου μοιάζει με προοικονομία πάντως. Click για ανάπτυξη... Όντως είναι το μόνο που θα μπορούσε να είναι. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 First Προηγούμενη 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nicole12 maria.sxb xrisamikol Gewrgia! George.S το κοριτσι του μαη Nala tsiobieman Basiliki.kiki constansn george777 augustine nucomer nicole1982 P.Dam. panosveki n1ki20 Scandal QWERTY23 Maynard Ameliak jYanniss elpidarina eukleidhs1821 LeoDel chrysm Power-13 Ria99 Georgia110 pink_panther Georgekk SlimShady kiyoshi Alexandros36k Monster Hunter T C Αλκης Κ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από xrisamikol: σε ευχαριστώ αλλά έχω την εντύπωση ότι οι στίχοι που έχεις στην φωτο δεν είναι οι ίδιοι (ίσως στον υπολογιστή σου δεν γίνεται ο συγχρονισμός, ποιος ξέρει...) Αυτοί είναι οι στίχοι για τους οποίους ρωτάω: Click για ανάπτυξη... Εσύ τι σκέφτεσαι;
xrisamikol Νεοφερμένο μέλος Η ΛΙΝΑ - ΧΡΥΣΑ ΜΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2022 στις 21:30 Η xrisamikol: #122 11-11-22 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εσύ τι σκέφτεσαι; Click για ανάπτυξη... έχω μία άσκηση που αφορά τους συγκεκριμένους στίχους και πρέπει να βρω μια προικονομία. Έλα μου ντε όμως που αυτή δεν θέλει να εμφανιστεί στα μάτια μου! Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2022 στις 21:41 Η Joji έγραψε: #123 11-11-22 21:41 Αρχική Δημοσίευση από xrisamikol: έχω μία άσκηση που αφορά τους συγκεκριμένους στίχους και πρέπει να βρω μια προικονομία. Έλα μου ντε όμως που αυτή δεν θέλει να εμφανιστεί στα μάτια μου! Click για ανάπτυξη... «τωόντι αχρείους κυβερνάς, λαοφάγε βασιλέα! αλλιώς αυτό το αδίκημα θα ήταν το ύστερό σου·» Εμένα αυτό μου μοιάζει με προοικονομία πάντως. xrisamikol Νεοφερμένο μέλος Η ΛΙΝΑ - ΧΡΥΣΑ ΜΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2022 στις 21:56 Η xrisamikol: #124 11-11-22 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Joji: «τωόντι αχρείους κυβερνάς, λαοφάγε βασιλέα! αλλιώς αυτό το αδίκημα θα ήταν το ύστερό σου·» Εμένα αυτό μου μοιάζει με προοικονομία πάντως. Click για ανάπτυξη... Όντως είναι το μόνο που θα μπορούσε να είναι. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 First Προηγούμενη 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nicole12 maria.sxb xrisamikol Gewrgia! George.S το κοριτσι του μαη Nala tsiobieman Basiliki.kiki constansn george777 augustine nucomer nicole1982 P.Dam. panosveki n1ki20 Scandal QWERTY23 Maynard Ameliak jYanniss elpidarina eukleidhs1821 LeoDel chrysm Power-13 Ria99 Georgia110 pink_panther Georgekk SlimShady kiyoshi Alexandros36k Monster Hunter T C Αλκης Κ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εσύ τι σκέφτεσαι; Click για ανάπτυξη... έχω μία άσκηση που αφορά τους συγκεκριμένους στίχους και πρέπει να βρω μια προικονομία. Έλα μου ντε όμως που αυτή δεν θέλει να εμφανιστεί στα μάτια μου!
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2022 στις 21:41 Η Joji έγραψε: #123 11-11-22 21:41 Αρχική Δημοσίευση από xrisamikol: έχω μία άσκηση που αφορά τους συγκεκριμένους στίχους και πρέπει να βρω μια προικονομία. Έλα μου ντε όμως που αυτή δεν θέλει να εμφανιστεί στα μάτια μου! Click για ανάπτυξη... «τωόντι αχρείους κυβερνάς, λαοφάγε βασιλέα! αλλιώς αυτό το αδίκημα θα ήταν το ύστερό σου·» Εμένα αυτό μου μοιάζει με προοικονομία πάντως. xrisamikol Νεοφερμένο μέλος Η ΛΙΝΑ - ΧΡΥΣΑ ΜΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2022 στις 21:56 Η xrisamikol: #124 11-11-22 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Joji: «τωόντι αχρείους κυβερνάς, λαοφάγε βασιλέα! αλλιώς αυτό το αδίκημα θα ήταν το ύστερό σου·» Εμένα αυτό μου μοιάζει με προοικονομία πάντως. Click για ανάπτυξη... Όντως είναι το μόνο που θα μπορούσε να είναι. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 First Προηγούμενη 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από xrisamikol: έχω μία άσκηση που αφορά τους συγκεκριμένους στίχους και πρέπει να βρω μια προικονομία. Έλα μου ντε όμως που αυτή δεν θέλει να εμφανιστεί στα μάτια μου! Click για ανάπτυξη... «τωόντι αχρείους κυβερνάς, λαοφάγε βασιλέα! αλλιώς αυτό το αδίκημα θα ήταν το ύστερό σου·» Εμένα αυτό μου μοιάζει με προοικονομία πάντως.
xrisamikol Νεοφερμένο μέλος Η ΛΙΝΑ - ΧΡΥΣΑ ΜΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2022 στις 21:56 Η xrisamikol: #124 11-11-22 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Joji: «τωόντι αχρείους κυβερνάς, λαοφάγε βασιλέα! αλλιώς αυτό το αδίκημα θα ήταν το ύστερό σου·» Εμένα αυτό μου μοιάζει με προοικονομία πάντως. Click για ανάπτυξη... Όντως είναι το μόνο που θα μπορούσε να είναι.
Αρχική Δημοσίευση από Joji: «τωόντι αχρείους κυβερνάς, λαοφάγε βασιλέα! αλλιώς αυτό το αδίκημα θα ήταν το ύστερό σου·» Εμένα αυτό μου μοιάζει με προοικονομία πάντως. Click για ανάπτυξη... Όντως είναι το μόνο που θα μπορούσε να είναι.