ntele7(Νικος) Νεοφερμένο μέλος Ο ntele7(Νικος) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:12 Ο ntele7(Νικος): #1.421 31-05-12 21:12 μπορείς να βάζεις σχόλια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:20 Η άντζυ έγραψε: #1.422 31-05-12 21:20 Αρχική Δημοσίευση από ntele7(Νικος): μπορείς να βάζεις σχόλια; Click για ανάπτυξη... Ναι..αρκεί δεξιά να βάλεις θαυμαστικό(!)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:21 Ο antwwwnis: #1.423 31-05-12 21:21 Aαα σχόλια βάζω αρκετά κι εγώ. Αν έχεις χωρίσει σε ενότητες το πρόγραμμα μπορείς να περιγράψεις τη λειτουργία καθεμιάς με σχόλια. Πχ: !Αρχικοποίηση τιμών πίνακα αθροισμάτων. Επίσης παιδιά να χρησιμοποιείται ονόματα μεταβλητών που να παραπέμπουν στο τι αντιπροσωπεύουν. Πέρα ότι το προτείνει το βιβλίο, σας κάνει να μη μπερδεύεστε στη γραφή και στον έλεγχό του κώδικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:21 Η άντζυ έγραψε: #1.424 31-05-12 21:21 Σόρρυ αριστερά μπαίνει...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iWand Νεοφερμένο μέλος Ο iWand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:22 Ο iWand έγραψε: #1.425 31-05-12 21:22 Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις Όσες ακόμα έρθουν καλοδεχούμενες! Αρχική Δημοσίευση από ntele7(Νικος): μπορείς να βάζεις σχόλια; Click για ανάπτυξη... Νομίζω τελικά θα βάλω κανα Εμφανισε/Γραψε, αναλογως και του διαθεσιμου χρονου βεβαιως βεβαιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:22 Η άντζυ έγραψε: #1.426 31-05-12 21:22 Λέτε να μπει υποπρόγραμμα σε άσκηση...??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:26 Ο drosos έγραψε: #1.427 31-05-12 21:26 Αν και μου φαινεται πως δεν τα πολυπας τα υποπρογραμματα λογικα θα βαλουν γιατι εχουν 2 χρονια να βαλουν σε Θεμα Γ ή Δ. Βεβαια για τιποτα δεν μπορουμε να μαστε σιγουροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:28 Η άντζυ έγραψε: #1.428 31-05-12 21:28 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Αν και μου φαινεται πως δεν τα πολυπας τα υποπρογραμματα λογικα θα βαλουν γιατι εχουν 2 χρονια να βαλουν σε Θεμα Γ ή Δ. Βεβαια για τιποτα δεν μπορουμε να μαστε σιγουροι Click για ανάπτυξη... Που το κατάλαβες βρε....!?!?!?!?!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsimtsikestisi Νεοφερμένο μέλος Ο tsimtsikestisi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:31 Ο tsimtsikestisi: #1.429 31-05-12 21:31 Τελειωσε η 200η επαναληψη ..Αντε να τα δωσουμε ολα αυριο ..να τελειωσουμε και με αυτο...Μετα ΑΟΘ και ενα τρελο -τρελο καλοκαιρι.. Καλη επιτυχια παιδιααα.8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:33 Η άντζυ έγραψε: #1.430 31-05-12 21:33 Αρχική Δημοσίευση από tsimtsikestisi: Τελειωσε η 200η επαναληψη ..Αντε να τα δωσουμε ολα αυριο ..να τελειωσουμε και με αυτο...Μετα ΑΟΘ και ενα τρελο -τρελο καλοκαιρι.. Καλη επιτυχια παιδιααα.8) Click για ανάπτυξη... Αχ κ γω αυτή τη μέρα του ΑΟΘ περιμένω πως και πως...!!!! Τώρα για αύριο θα.....αυτοσχεδιάσω για μια τελευταία φορά...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:35 Ο drosos έγραψε: #1.431 31-05-12 21:35 Το καταλαβα γιατι το χεις ρωτησει ηδη δυο φορες και σου εχουμε απαντησει μαλλον ναι αλλα εσυ θα το ρωτας μεχρι να ακουσεις το οχι (Εννοειται πως πλακιζω! ) Και εγω να πω την αληθεια δεν τα πολυπαω γιατι μου την σπαει να αλλαζω τα ονοματα στις μεταβλητες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:42 Η christina123: #1.432 31-05-12 21:42 εμενα μου εχουν μεινει μερικοι ορισμοι ακομη. να ρωτησω κατι.αν σε μια ασκηση μας ζητησουν να γραψουμε ενα υποπρογραμμα και δεν μας περιορισουν τι ειναι αυτο...διαδιακασια θα ειναι σιγουρα ..εε;δλδ δεν υπαρχει κατι που να λυνετε μονο με συναρτηση;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:44 Η άντζυ έγραψε: #1.433 31-05-12 21:44 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Το καταλαβα γιατι το χεις ρωτησει ηδη δυο φορες και σου εχουμε απαντησει μαλλον ναι αλλα εσυ θα το ρωτας μεχρι να ακουσεις το οχι (Εννοειται πως πλακιζω! ) Και εγω να πω την αληθεια δεν τα πολυπαω γιατι μου την σπαει να αλλαζω τα ονοματα στις μεταβλητες! Click για ανάπτυξη... Χαχα..!! Μέχρι κ τη στιγμή που θα πάρουν τα θέματα τα παιδιά στα πρώτα θρανία (γιατί είμαι κ στο τελευταίο..) θα ρωτάω αν μπήκε υποπρόργαμμα...!! Τι να κάνουμε που δεν κρύβονται οι αδυναμίες...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:45 Η christina123: #1.434 31-05-12 21:45 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Χαχα..!! Μέχρι κ τη στιγμή που θα πάρουν τα θέματα τα παιδιά στα πρώτα θρανία (γιατί είμαι κ στο τελευταίο..) θα ρωτάω αν μπήκε υποπρόργαμμα...!! Τι να κάνουμε που δεν κρύβονται οι αδυναμίες...!! Click για ανάπτυξη... και εγω τα μισω τα υποπρογραμματα.αλλα αυτες οι συναρτησεις στο λαιμο μου καθονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:48 Ο Itach1 έγραψε: #1.435 31-05-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από christina123: εμενα μου εχουν μεινει μερικοι ορισμοι ακομη. να ρωτησω κατι.αν σε μια ασκηση μας ζητησουν να γραψουμε ενα υποπρογραμμα και δεν μας περιορισουν τι ειναι αυτο...διαδιακασια θα ειναι σιγουρα ..εε;δλδ δεν υπαρχει κατι που να λυνετε μονο με συναρτηση;;; Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι σιγουρα διαδικασια αλλα κανουμε παντα διαδικασια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:48 Η άντζυ έγραψε: #1.436 31-05-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από christina123: και εγω τα μισω τα υποπρογραμματα.αλλα αυτες οι συναρτησεις στο λαιμο μου καθονται... Click για ανάπτυξη... Αχ ναι...οι συναρτήσεις είναι χειρότερες απ'τις διαδικασίες...Έχω την αίσθηση ότι ό,τι κ αν μας ζητάνε εγώ θα κάνω διαδικασία..!!! Αν κ εύχομαι να μην χρειαστεί καν..!! Τώρα σε θέμα Β δεν έχω κανένα πρόβλημα..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:48 Η christina123: #1.437 31-05-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Δεν ειναι σιγουρα διαδικασια αλλα κανουμε παντα διαδικασια!! Click για ανάπτυξη... δε το πιασα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. depth.hunter Νεοφερμένο μέλος Η depth.hunter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 95 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:49 Η depth.hunter: #1.438 31-05-12 21:49 Αρχική Δημοσίευση από christina123: εμενα μου εχουν μεινει μερικοι ορισμοι ακομη. να ρωτησω κατι.αν σε μια ασκηση μας ζητησουν να γραψουμε ενα υποπρογραμμα και δεν μας περιορισουν τι ειναι αυτο...διαδιακασια θα ειναι σιγουρα ..εε;δλδ δεν υπαρχει κατι που να λυνετε μονο με συναρτηση;;; Click για ανάπτυξη... αμα υπολογιζει και επιστρεφει μονο ενα πραγμα ειναι συναρτηση.Εξαλλου οταν λεει υποπρογραμμα χωρις να το προσδιοριζει, σκοπος του ειναι να ελεγξει αν εχεις καταλαβει τη διαφορα τους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:50 Η christina123: #1.439 31-05-12 21:50 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Αχ ναι...οι συναρτήσεις είναι χειρότερες απ'τις διαδικασίες...Έχω την αίσθηση ότι ό,τι κ αν μας ζητάνε εγώ θα κάνω διαδικασία..!!! Αν κ εύχομαι να μην χρειαστεί καν..!! Τώρα σε θέμα Β δεν έχω κανένα πρόβλημα..!! Click για ανάπτυξη... αρκει να μην μας στο θεμα β να μετατρεψουμε συναρτηση σε διαδικασια ή το αντιστροφο....σηκωνω τα χερια ψηλα ZouGRaF:δε το πιασα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:52 Η άντζυ έγραψε: #1.440 31-05-12 21:52 Αρχική Δημοσίευση από depth.hunter: αμα υπολογιζει και επιστρεφει μονο ενα πραγμα ειναι συναρτηση.Εξαλλου οταν λεει υποπρογραμμα χωρις να το προσδιοριζει, σκοπος του ειναι να ελεγξει αν εχεις καταλαβει τη διαφορα τους.. Click για ανάπτυξη... Ναι..δεν φτάνει που θα το κάνουμε θέλουν να το επιλέξουμε μόνοι μας..Εγώ τα έχω μάθει ψιλοπαπαγαλία....!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: b3om1zq marios_ar vade tomftw john_55 Marios2020 Mara2004 Mary06 Valous Ilovemycats27 katia.m Anna_kitty antonis97 gewrgioyp Panagiotis849 Σωτηρία marian ggl tsiobieman elenicar Scandal Δήμος56103 eukleidhs1821 calliope kwstaseL Eri0611 liaiscool leo41 Georgekk Lathy Johnman97 imkindalost panagiotis G Giovanni5 marsenis thecrazycretan the purge eri548 Ria99 JohnGreek lostpfg Vold Λαμπρινηη SlimShady tasost kvstas92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μπορείς να βάζεις σχόλια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:20 Η άντζυ έγραψε: #1.422 31-05-12 21:20 Αρχική Δημοσίευση από ntele7(Νικος): μπορείς να βάζεις σχόλια; Click για ανάπτυξη... Ναι..αρκεί δεξιά να βάλεις θαυμαστικό(!)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:21 Ο antwwwnis: #1.423 31-05-12 21:21 Aαα σχόλια βάζω αρκετά κι εγώ. Αν έχεις χωρίσει σε ενότητες το πρόγραμμα μπορείς να περιγράψεις τη λειτουργία καθεμιάς με σχόλια. Πχ: !Αρχικοποίηση τιμών πίνακα αθροισμάτων. Επίσης παιδιά να χρησιμοποιείται ονόματα μεταβλητών που να παραπέμπουν στο τι αντιπροσωπεύουν. Πέρα ότι το προτείνει το βιβλίο, σας κάνει να μη μπερδεύεστε στη γραφή και στον έλεγχό του κώδικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:21 Η άντζυ έγραψε: #1.424 31-05-12 21:21 Σόρρυ αριστερά μπαίνει...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iWand Νεοφερμένο μέλος Ο iWand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:22 Ο iWand έγραψε: #1.425 31-05-12 21:22 Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις Όσες ακόμα έρθουν καλοδεχούμενες! Αρχική Δημοσίευση από ntele7(Νικος): μπορείς να βάζεις σχόλια; Click για ανάπτυξη... Νομίζω τελικά θα βάλω κανα Εμφανισε/Γραψε, αναλογως και του διαθεσιμου χρονου βεβαιως βεβαιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:22 Η άντζυ έγραψε: #1.426 31-05-12 21:22 Λέτε να μπει υποπρόγραμμα σε άσκηση...??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:26 Ο drosos έγραψε: #1.427 31-05-12 21:26 Αν και μου φαινεται πως δεν τα πολυπας τα υποπρογραμματα λογικα θα βαλουν γιατι εχουν 2 χρονια να βαλουν σε Θεμα Γ ή Δ. Βεβαια για τιποτα δεν μπορουμε να μαστε σιγουροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:28 Η άντζυ έγραψε: #1.428 31-05-12 21:28 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Αν και μου φαινεται πως δεν τα πολυπας τα υποπρογραμματα λογικα θα βαλουν γιατι εχουν 2 χρονια να βαλουν σε Θεμα Γ ή Δ. Βεβαια για τιποτα δεν μπορουμε να μαστε σιγουροι Click για ανάπτυξη... Που το κατάλαβες βρε....!?!?!?!?!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsimtsikestisi Νεοφερμένο μέλος Ο tsimtsikestisi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:31 Ο tsimtsikestisi: #1.429 31-05-12 21:31 Τελειωσε η 200η επαναληψη ..Αντε να τα δωσουμε ολα αυριο ..να τελειωσουμε και με αυτο...Μετα ΑΟΘ και ενα τρελο -τρελο καλοκαιρι.. Καλη επιτυχια παιδιααα.8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:33 Η άντζυ έγραψε: #1.430 31-05-12 21:33 Αρχική Δημοσίευση από tsimtsikestisi: Τελειωσε η 200η επαναληψη ..Αντε να τα δωσουμε ολα αυριο ..να τελειωσουμε και με αυτο...Μετα ΑΟΘ και ενα τρελο -τρελο καλοκαιρι.. Καλη επιτυχια παιδιααα.8) Click για ανάπτυξη... Αχ κ γω αυτή τη μέρα του ΑΟΘ περιμένω πως και πως...!!!! Τώρα για αύριο θα.....αυτοσχεδιάσω για μια τελευταία φορά...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:35 Ο drosos έγραψε: #1.431 31-05-12 21:35 Το καταλαβα γιατι το χεις ρωτησει ηδη δυο φορες και σου εχουμε απαντησει μαλλον ναι αλλα εσυ θα το ρωτας μεχρι να ακουσεις το οχι (Εννοειται πως πλακιζω! ) Και εγω να πω την αληθεια δεν τα πολυπαω γιατι μου την σπαει να αλλαζω τα ονοματα στις μεταβλητες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:42 Η christina123: #1.432 31-05-12 21:42 εμενα μου εχουν μεινει μερικοι ορισμοι ακομη. να ρωτησω κατι.αν σε μια ασκηση μας ζητησουν να γραψουμε ενα υποπρογραμμα και δεν μας περιορισουν τι ειναι αυτο...διαδιακασια θα ειναι σιγουρα ..εε;δλδ δεν υπαρχει κατι που να λυνετε μονο με συναρτηση;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:44 Η άντζυ έγραψε: #1.433 31-05-12 21:44 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Το καταλαβα γιατι το χεις ρωτησει ηδη δυο φορες και σου εχουμε απαντησει μαλλον ναι αλλα εσυ θα το ρωτας μεχρι να ακουσεις το οχι (Εννοειται πως πλακιζω! ) Και εγω να πω την αληθεια δεν τα πολυπαω γιατι μου την σπαει να αλλαζω τα ονοματα στις μεταβλητες! Click για ανάπτυξη... Χαχα..!! Μέχρι κ τη στιγμή που θα πάρουν τα θέματα τα παιδιά στα πρώτα θρανία (γιατί είμαι κ στο τελευταίο..) θα ρωτάω αν μπήκε υποπρόργαμμα...!! Τι να κάνουμε που δεν κρύβονται οι αδυναμίες...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:45 Η christina123: #1.434 31-05-12 21:45 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Χαχα..!! Μέχρι κ τη στιγμή που θα πάρουν τα θέματα τα παιδιά στα πρώτα θρανία (γιατί είμαι κ στο τελευταίο..) θα ρωτάω αν μπήκε υποπρόργαμμα...!! Τι να κάνουμε που δεν κρύβονται οι αδυναμίες...!! Click για ανάπτυξη... και εγω τα μισω τα υποπρογραμματα.αλλα αυτες οι συναρτησεις στο λαιμο μου καθονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:48 Ο Itach1 έγραψε: #1.435 31-05-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από christina123: εμενα μου εχουν μεινει μερικοι ορισμοι ακομη. να ρωτησω κατι.αν σε μια ασκηση μας ζητησουν να γραψουμε ενα υποπρογραμμα και δεν μας περιορισουν τι ειναι αυτο...διαδιακασια θα ειναι σιγουρα ..εε;δλδ δεν υπαρχει κατι που να λυνετε μονο με συναρτηση;;; Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι σιγουρα διαδικασια αλλα κανουμε παντα διαδικασια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:48 Η άντζυ έγραψε: #1.436 31-05-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από christina123: και εγω τα μισω τα υποπρογραμματα.αλλα αυτες οι συναρτησεις στο λαιμο μου καθονται... Click για ανάπτυξη... Αχ ναι...οι συναρτήσεις είναι χειρότερες απ'τις διαδικασίες...Έχω την αίσθηση ότι ό,τι κ αν μας ζητάνε εγώ θα κάνω διαδικασία..!!! Αν κ εύχομαι να μην χρειαστεί καν..!! Τώρα σε θέμα Β δεν έχω κανένα πρόβλημα..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:48 Η christina123: #1.437 31-05-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Δεν ειναι σιγουρα διαδικασια αλλα κανουμε παντα διαδικασια!! Click για ανάπτυξη... δε το πιασα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. depth.hunter Νεοφερμένο μέλος Η depth.hunter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 95 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:49 Η depth.hunter: #1.438 31-05-12 21:49 Αρχική Δημοσίευση από christina123: εμενα μου εχουν μεινει μερικοι ορισμοι ακομη. να ρωτησω κατι.αν σε μια ασκηση μας ζητησουν να γραψουμε ενα υποπρογραμμα και δεν μας περιορισουν τι ειναι αυτο...διαδιακασια θα ειναι σιγουρα ..εε;δλδ δεν υπαρχει κατι που να λυνετε μονο με συναρτηση;;; Click για ανάπτυξη... αμα υπολογιζει και επιστρεφει μονο ενα πραγμα ειναι συναρτηση.Εξαλλου οταν λεει υποπρογραμμα χωρις να το προσδιοριζει, σκοπος του ειναι να ελεγξει αν εχεις καταλαβει τη διαφορα τους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:50 Η christina123: #1.439 31-05-12 21:50 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Αχ ναι...οι συναρτήσεις είναι χειρότερες απ'τις διαδικασίες...Έχω την αίσθηση ότι ό,τι κ αν μας ζητάνε εγώ θα κάνω διαδικασία..!!! Αν κ εύχομαι να μην χρειαστεί καν..!! Τώρα σε θέμα Β δεν έχω κανένα πρόβλημα..!! Click για ανάπτυξη... αρκει να μην μας στο θεμα β να μετατρεψουμε συναρτηση σε διαδικασια ή το αντιστροφο....σηκωνω τα χερια ψηλα ZouGRaF:δε το πιασα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:52 Η άντζυ έγραψε: #1.440 31-05-12 21:52 Αρχική Δημοσίευση από depth.hunter: αμα υπολογιζει και επιστρεφει μονο ενα πραγμα ειναι συναρτηση.Εξαλλου οταν λεει υποπρογραμμα χωρις να το προσδιοριζει, σκοπος του ειναι να ελεγξει αν εχεις καταλαβει τη διαφορα τους.. Click για ανάπτυξη... Ναι..δεν φτάνει που θα το κάνουμε θέλουν να το επιλέξουμε μόνοι μας..Εγώ τα έχω μάθει ψιλοπαπαγαλία....!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: b3om1zq marios_ar vade tomftw john_55 Marios2020 Mara2004 Mary06 Valous Ilovemycats27 katia.m Anna_kitty antonis97 gewrgioyp Panagiotis849 Σωτηρία marian ggl tsiobieman elenicar Scandal Δήμος56103 eukleidhs1821 calliope kwstaseL Eri0611 liaiscool leo41 Georgekk Lathy Johnman97 imkindalost panagiotis G Giovanni5 marsenis thecrazycretan the purge eri548 Ria99 JohnGreek lostpfg Vold Λαμπρινηη SlimShady tasost kvstas92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ntele7(Νικος): μπορείς να βάζεις σχόλια; Click για ανάπτυξη... Ναι..αρκεί δεξιά να βάλεις θαυμαστικό(!)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:21 Ο antwwwnis: #1.423 31-05-12 21:21 Aαα σχόλια βάζω αρκετά κι εγώ. Αν έχεις χωρίσει σε ενότητες το πρόγραμμα μπορείς να περιγράψεις τη λειτουργία καθεμιάς με σχόλια. Πχ: !Αρχικοποίηση τιμών πίνακα αθροισμάτων. Επίσης παιδιά να χρησιμοποιείται ονόματα μεταβλητών που να παραπέμπουν στο τι αντιπροσωπεύουν. Πέρα ότι το προτείνει το βιβλίο, σας κάνει να μη μπερδεύεστε στη γραφή και στον έλεγχό του κώδικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:21 Η άντζυ έγραψε: #1.424 31-05-12 21:21 Σόρρυ αριστερά μπαίνει...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iWand Νεοφερμένο μέλος Ο iWand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:22 Ο iWand έγραψε: #1.425 31-05-12 21:22 Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις Όσες ακόμα έρθουν καλοδεχούμενες! Αρχική Δημοσίευση από ntele7(Νικος): μπορείς να βάζεις σχόλια; Click για ανάπτυξη... Νομίζω τελικά θα βάλω κανα Εμφανισε/Γραψε, αναλογως και του διαθεσιμου χρονου βεβαιως βεβαιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:22 Η άντζυ έγραψε: #1.426 31-05-12 21:22 Λέτε να μπει υποπρόγραμμα σε άσκηση...??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:26 Ο drosos έγραψε: #1.427 31-05-12 21:26 Αν και μου φαινεται πως δεν τα πολυπας τα υποπρογραμματα λογικα θα βαλουν γιατι εχουν 2 χρονια να βαλουν σε Θεμα Γ ή Δ. Βεβαια για τιποτα δεν μπορουμε να μαστε σιγουροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:28 Η άντζυ έγραψε: #1.428 31-05-12 21:28 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Αν και μου φαινεται πως δεν τα πολυπας τα υποπρογραμματα λογικα θα βαλουν γιατι εχουν 2 χρονια να βαλουν σε Θεμα Γ ή Δ. Βεβαια για τιποτα δεν μπορουμε να μαστε σιγουροι Click για ανάπτυξη... Που το κατάλαβες βρε....!?!?!?!?!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsimtsikestisi Νεοφερμένο μέλος Ο tsimtsikestisi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:31 Ο tsimtsikestisi: #1.429 31-05-12 21:31 Τελειωσε η 200η επαναληψη ..Αντε να τα δωσουμε ολα αυριο ..να τελειωσουμε και με αυτο...Μετα ΑΟΘ και ενα τρελο -τρελο καλοκαιρι.. Καλη επιτυχια παιδιααα.8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:33 Η άντζυ έγραψε: #1.430 31-05-12 21:33 Αρχική Δημοσίευση από tsimtsikestisi: Τελειωσε η 200η επαναληψη ..Αντε να τα δωσουμε ολα αυριο ..να τελειωσουμε και με αυτο...Μετα ΑΟΘ και ενα τρελο -τρελο καλοκαιρι.. Καλη επιτυχια παιδιααα.8) Click για ανάπτυξη... Αχ κ γω αυτή τη μέρα του ΑΟΘ περιμένω πως και πως...!!!! Τώρα για αύριο θα.....αυτοσχεδιάσω για μια τελευταία φορά...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:35 Ο drosos έγραψε: #1.431 31-05-12 21:35 Το καταλαβα γιατι το χεις ρωτησει ηδη δυο φορες και σου εχουμε απαντησει μαλλον ναι αλλα εσυ θα το ρωτας μεχρι να ακουσεις το οχι (Εννοειται πως πλακιζω! ) Και εγω να πω την αληθεια δεν τα πολυπαω γιατι μου την σπαει να αλλαζω τα ονοματα στις μεταβλητες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:42 Η christina123: #1.432 31-05-12 21:42 εμενα μου εχουν μεινει μερικοι ορισμοι ακομη. να ρωτησω κατι.αν σε μια ασκηση μας ζητησουν να γραψουμε ενα υποπρογραμμα και δεν μας περιορισουν τι ειναι αυτο...διαδιακασια θα ειναι σιγουρα ..εε;δλδ δεν υπαρχει κατι που να λυνετε μονο με συναρτηση;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:44 Η άντζυ έγραψε: #1.433 31-05-12 21:44 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Το καταλαβα γιατι το χεις ρωτησει ηδη δυο φορες και σου εχουμε απαντησει μαλλον ναι αλλα εσυ θα το ρωτας μεχρι να ακουσεις το οχι (Εννοειται πως πλακιζω! ) Και εγω να πω την αληθεια δεν τα πολυπαω γιατι μου την σπαει να αλλαζω τα ονοματα στις μεταβλητες! Click για ανάπτυξη... Χαχα..!! Μέχρι κ τη στιγμή που θα πάρουν τα θέματα τα παιδιά στα πρώτα θρανία (γιατί είμαι κ στο τελευταίο..) θα ρωτάω αν μπήκε υποπρόργαμμα...!! Τι να κάνουμε που δεν κρύβονται οι αδυναμίες...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:45 Η christina123: #1.434 31-05-12 21:45 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Χαχα..!! Μέχρι κ τη στιγμή που θα πάρουν τα θέματα τα παιδιά στα πρώτα θρανία (γιατί είμαι κ στο τελευταίο..) θα ρωτάω αν μπήκε υποπρόργαμμα...!! Τι να κάνουμε που δεν κρύβονται οι αδυναμίες...!! Click για ανάπτυξη... και εγω τα μισω τα υποπρογραμματα.αλλα αυτες οι συναρτησεις στο λαιμο μου καθονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:48 Ο Itach1 έγραψε: #1.435 31-05-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από christina123: εμενα μου εχουν μεινει μερικοι ορισμοι ακομη. να ρωτησω κατι.αν σε μια ασκηση μας ζητησουν να γραψουμε ενα υποπρογραμμα και δεν μας περιορισουν τι ειναι αυτο...διαδιακασια θα ειναι σιγουρα ..εε;δλδ δεν υπαρχει κατι που να λυνετε μονο με συναρτηση;;; Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι σιγουρα διαδικασια αλλα κανουμε παντα διαδικασια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:48 Η άντζυ έγραψε: #1.436 31-05-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από christina123: και εγω τα μισω τα υποπρογραμματα.αλλα αυτες οι συναρτησεις στο λαιμο μου καθονται... Click για ανάπτυξη... Αχ ναι...οι συναρτήσεις είναι χειρότερες απ'τις διαδικασίες...Έχω την αίσθηση ότι ό,τι κ αν μας ζητάνε εγώ θα κάνω διαδικασία..!!! Αν κ εύχομαι να μην χρειαστεί καν..!! Τώρα σε θέμα Β δεν έχω κανένα πρόβλημα..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:48 Η christina123: #1.437 31-05-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Δεν ειναι σιγουρα διαδικασια αλλα κανουμε παντα διαδικασια!! Click για ανάπτυξη... δε το πιασα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. depth.hunter Νεοφερμένο μέλος Η depth.hunter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 95 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:49 Η depth.hunter: #1.438 31-05-12 21:49 Αρχική Δημοσίευση από christina123: εμενα μου εχουν μεινει μερικοι ορισμοι ακομη. να ρωτησω κατι.αν σε μια ασκηση μας ζητησουν να γραψουμε ενα υποπρογραμμα και δεν μας περιορισουν τι ειναι αυτο...διαδιακασια θα ειναι σιγουρα ..εε;δλδ δεν υπαρχει κατι που να λυνετε μονο με συναρτηση;;; Click για ανάπτυξη... αμα υπολογιζει και επιστρεφει μονο ενα πραγμα ειναι συναρτηση.Εξαλλου οταν λεει υποπρογραμμα χωρις να το προσδιοριζει, σκοπος του ειναι να ελεγξει αν εχεις καταλαβει τη διαφορα τους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:50 Η christina123: #1.439 31-05-12 21:50 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Αχ ναι...οι συναρτήσεις είναι χειρότερες απ'τις διαδικασίες...Έχω την αίσθηση ότι ό,τι κ αν μας ζητάνε εγώ θα κάνω διαδικασία..!!! Αν κ εύχομαι να μην χρειαστεί καν..!! Τώρα σε θέμα Β δεν έχω κανένα πρόβλημα..!! Click για ανάπτυξη... αρκει να μην μας στο θεμα β να μετατρεψουμε συναρτηση σε διαδικασια ή το αντιστροφο....σηκωνω τα χερια ψηλα ZouGRaF:δε το πιασα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:52 Η άντζυ έγραψε: #1.440 31-05-12 21:52 Αρχική Δημοσίευση από depth.hunter: αμα υπολογιζει και επιστρεφει μονο ενα πραγμα ειναι συναρτηση.Εξαλλου οταν λεει υποπρογραμμα χωρις να το προσδιοριζει, σκοπος του ειναι να ελεγξει αν εχεις καταλαβει τη διαφορα τους.. Click για ανάπτυξη... Ναι..δεν φτάνει που θα το κάνουμε θέλουν να το επιλέξουμε μόνοι μας..Εγώ τα έχω μάθει ψιλοπαπαγαλία....!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: b3om1zq marios_ar vade tomftw john_55 Marios2020 Mara2004 Mary06 Valous Ilovemycats27 katia.m Anna_kitty antonis97 gewrgioyp Panagiotis849 Σωτηρία marian ggl tsiobieman elenicar Scandal Δήμος56103 eukleidhs1821 calliope kwstaseL Eri0611 liaiscool leo41 Georgekk Lathy Johnman97 imkindalost panagiotis G Giovanni5 marsenis thecrazycretan the purge eri548 Ria99 JohnGreek lostpfg Vold Λαμπρινηη SlimShady tasost kvstas92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Aαα σχόλια βάζω αρκετά κι εγώ. Αν έχεις χωρίσει σε ενότητες το πρόγραμμα μπορείς να περιγράψεις τη λειτουργία καθεμιάς με σχόλια. Πχ: !Αρχικοποίηση τιμών πίνακα αθροισμάτων. Επίσης παιδιά να χρησιμοποιείται ονόματα μεταβλητών που να παραπέμπουν στο τι αντιπροσωπεύουν. Πέρα ότι το προτείνει το βιβλίο, σας κάνει να μη μπερδεύεστε στη γραφή και στον έλεγχό του κώδικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:21 Η άντζυ έγραψε: #1.424 31-05-12 21:21 Σόρρυ αριστερά μπαίνει...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iWand Νεοφερμένο μέλος Ο iWand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:22 Ο iWand έγραψε: #1.425 31-05-12 21:22 Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις Όσες ακόμα έρθουν καλοδεχούμενες! Αρχική Δημοσίευση από ntele7(Νικος): μπορείς να βάζεις σχόλια; Click για ανάπτυξη... Νομίζω τελικά θα βάλω κανα Εμφανισε/Γραψε, αναλογως και του διαθεσιμου χρονου βεβαιως βεβαιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:22 Η άντζυ έγραψε: #1.426 31-05-12 21:22 Λέτε να μπει υποπρόγραμμα σε άσκηση...??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:26 Ο drosos έγραψε: #1.427 31-05-12 21:26 Αν και μου φαινεται πως δεν τα πολυπας τα υποπρογραμματα λογικα θα βαλουν γιατι εχουν 2 χρονια να βαλουν σε Θεμα Γ ή Δ. Βεβαια για τιποτα δεν μπορουμε να μαστε σιγουροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:28 Η άντζυ έγραψε: #1.428 31-05-12 21:28 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Αν και μου φαινεται πως δεν τα πολυπας τα υποπρογραμματα λογικα θα βαλουν γιατι εχουν 2 χρονια να βαλουν σε Θεμα Γ ή Δ. Βεβαια για τιποτα δεν μπορουμε να μαστε σιγουροι Click για ανάπτυξη... Που το κατάλαβες βρε....!?!?!?!?!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsimtsikestisi Νεοφερμένο μέλος Ο tsimtsikestisi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:31 Ο tsimtsikestisi: #1.429 31-05-12 21:31 Τελειωσε η 200η επαναληψη ..Αντε να τα δωσουμε ολα αυριο ..να τελειωσουμε και με αυτο...Μετα ΑΟΘ και ενα τρελο -τρελο καλοκαιρι.. Καλη επιτυχια παιδιααα.8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:33 Η άντζυ έγραψε: #1.430 31-05-12 21:33 Αρχική Δημοσίευση από tsimtsikestisi: Τελειωσε η 200η επαναληψη ..Αντε να τα δωσουμε ολα αυριο ..να τελειωσουμε και με αυτο...Μετα ΑΟΘ και ενα τρελο -τρελο καλοκαιρι.. Καλη επιτυχια παιδιααα.8) Click για ανάπτυξη... Αχ κ γω αυτή τη μέρα του ΑΟΘ περιμένω πως και πως...!!!! Τώρα για αύριο θα.....αυτοσχεδιάσω για μια τελευταία φορά...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:35 Ο drosos έγραψε: #1.431 31-05-12 21:35 Το καταλαβα γιατι το χεις ρωτησει ηδη δυο φορες και σου εχουμε απαντησει μαλλον ναι αλλα εσυ θα το ρωτας μεχρι να ακουσεις το οχι (Εννοειται πως πλακιζω! ) Και εγω να πω την αληθεια δεν τα πολυπαω γιατι μου την σπαει να αλλαζω τα ονοματα στις μεταβλητες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:42 Η christina123: #1.432 31-05-12 21:42 εμενα μου εχουν μεινει μερικοι ορισμοι ακομη. να ρωτησω κατι.αν σε μια ασκηση μας ζητησουν να γραψουμε ενα υποπρογραμμα και δεν μας περιορισουν τι ειναι αυτο...διαδιακασια θα ειναι σιγουρα ..εε;δλδ δεν υπαρχει κατι που να λυνετε μονο με συναρτηση;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:44 Η άντζυ έγραψε: #1.433 31-05-12 21:44 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Το καταλαβα γιατι το χεις ρωτησει ηδη δυο φορες και σου εχουμε απαντησει μαλλον ναι αλλα εσυ θα το ρωτας μεχρι να ακουσεις το οχι (Εννοειται πως πλακιζω! ) Και εγω να πω την αληθεια δεν τα πολυπαω γιατι μου την σπαει να αλλαζω τα ονοματα στις μεταβλητες! Click για ανάπτυξη... Χαχα..!! Μέχρι κ τη στιγμή που θα πάρουν τα θέματα τα παιδιά στα πρώτα θρανία (γιατί είμαι κ στο τελευταίο..) θα ρωτάω αν μπήκε υποπρόργαμμα...!! Τι να κάνουμε που δεν κρύβονται οι αδυναμίες...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:45 Η christina123: #1.434 31-05-12 21:45 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Χαχα..!! Μέχρι κ τη στιγμή που θα πάρουν τα θέματα τα παιδιά στα πρώτα θρανία (γιατί είμαι κ στο τελευταίο..) θα ρωτάω αν μπήκε υποπρόργαμμα...!! Τι να κάνουμε που δεν κρύβονται οι αδυναμίες...!! Click για ανάπτυξη... και εγω τα μισω τα υποπρογραμματα.αλλα αυτες οι συναρτησεις στο λαιμο μου καθονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:48 Ο Itach1 έγραψε: #1.435 31-05-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από christina123: εμενα μου εχουν μεινει μερικοι ορισμοι ακομη. να ρωτησω κατι.αν σε μια ασκηση μας ζητησουν να γραψουμε ενα υποπρογραμμα και δεν μας περιορισουν τι ειναι αυτο...διαδιακασια θα ειναι σιγουρα ..εε;δλδ δεν υπαρχει κατι που να λυνετε μονο με συναρτηση;;; Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι σιγουρα διαδικασια αλλα κανουμε παντα διαδικασια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:48 Η άντζυ έγραψε: #1.436 31-05-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από christina123: και εγω τα μισω τα υποπρογραμματα.αλλα αυτες οι συναρτησεις στο λαιμο μου καθονται... Click για ανάπτυξη... Αχ ναι...οι συναρτήσεις είναι χειρότερες απ'τις διαδικασίες...Έχω την αίσθηση ότι ό,τι κ αν μας ζητάνε εγώ θα κάνω διαδικασία..!!! Αν κ εύχομαι να μην χρειαστεί καν..!! Τώρα σε θέμα Β δεν έχω κανένα πρόβλημα..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:48 Η christina123: #1.437 31-05-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Δεν ειναι σιγουρα διαδικασια αλλα κανουμε παντα διαδικασια!! Click για ανάπτυξη... δε το πιασα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. depth.hunter Νεοφερμένο μέλος Η depth.hunter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 95 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:49 Η depth.hunter: #1.438 31-05-12 21:49 Αρχική Δημοσίευση από christina123: εμενα μου εχουν μεινει μερικοι ορισμοι ακομη. να ρωτησω κατι.αν σε μια ασκηση μας ζητησουν να γραψουμε ενα υποπρογραμμα και δεν μας περιορισουν τι ειναι αυτο...διαδιακασια θα ειναι σιγουρα ..εε;δλδ δεν υπαρχει κατι που να λυνετε μονο με συναρτηση;;; Click για ανάπτυξη... αμα υπολογιζει και επιστρεφει μονο ενα πραγμα ειναι συναρτηση.Εξαλλου οταν λεει υποπρογραμμα χωρις να το προσδιοριζει, σκοπος του ειναι να ελεγξει αν εχεις καταλαβει τη διαφορα τους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:50 Η christina123: #1.439 31-05-12 21:50 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Αχ ναι...οι συναρτήσεις είναι χειρότερες απ'τις διαδικασίες...Έχω την αίσθηση ότι ό,τι κ αν μας ζητάνε εγώ θα κάνω διαδικασία..!!! Αν κ εύχομαι να μην χρειαστεί καν..!! Τώρα σε θέμα Β δεν έχω κανένα πρόβλημα..!! Click για ανάπτυξη... αρκει να μην μας στο θεμα β να μετατρεψουμε συναρτηση σε διαδικασια ή το αντιστροφο....σηκωνω τα χερια ψηλα ZouGRaF:δε το πιασα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:52 Η άντζυ έγραψε: #1.440 31-05-12 21:52 Αρχική Δημοσίευση από depth.hunter: αμα υπολογιζει και επιστρεφει μονο ενα πραγμα ειναι συναρτηση.Εξαλλου οταν λεει υποπρογραμμα χωρις να το προσδιοριζει, σκοπος του ειναι να ελεγξει αν εχεις καταλαβει τη διαφορα τους.. Click για ανάπτυξη... Ναι..δεν φτάνει που θα το κάνουμε θέλουν να το επιλέξουμε μόνοι μας..Εγώ τα έχω μάθει ψιλοπαπαγαλία....!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: b3om1zq marios_ar vade tomftw john_55 Marios2020 Mara2004 Mary06 Valous Ilovemycats27 katia.m Anna_kitty antonis97 gewrgioyp Panagiotis849 Σωτηρία marian ggl tsiobieman elenicar Scandal Δήμος56103 eukleidhs1821 calliope kwstaseL Eri0611 liaiscool leo41 Georgekk Lathy Johnman97 imkindalost panagiotis G Giovanni5 marsenis thecrazycretan the purge eri548 Ria99 JohnGreek lostpfg Vold Λαμπρινηη SlimShady tasost kvstas92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σόρρυ αριστερά μπαίνει...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iWand Νεοφερμένο μέλος Ο iWand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:22 Ο iWand έγραψε: #1.425 31-05-12 21:22 Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις Όσες ακόμα έρθουν καλοδεχούμενες! Αρχική Δημοσίευση από ntele7(Νικος): μπορείς να βάζεις σχόλια; Click για ανάπτυξη... Νομίζω τελικά θα βάλω κανα Εμφανισε/Γραψε, αναλογως και του διαθεσιμου χρονου βεβαιως βεβαιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:22 Η άντζυ έγραψε: #1.426 31-05-12 21:22 Λέτε να μπει υποπρόγραμμα σε άσκηση...??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:26 Ο drosos έγραψε: #1.427 31-05-12 21:26 Αν και μου φαινεται πως δεν τα πολυπας τα υποπρογραμματα λογικα θα βαλουν γιατι εχουν 2 χρονια να βαλουν σε Θεμα Γ ή Δ. Βεβαια για τιποτα δεν μπορουμε να μαστε σιγουροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:28 Η άντζυ έγραψε: #1.428 31-05-12 21:28 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Αν και μου φαινεται πως δεν τα πολυπας τα υποπρογραμματα λογικα θα βαλουν γιατι εχουν 2 χρονια να βαλουν σε Θεμα Γ ή Δ. Βεβαια για τιποτα δεν μπορουμε να μαστε σιγουροι Click για ανάπτυξη... Που το κατάλαβες βρε....!?!?!?!?!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsimtsikestisi Νεοφερμένο μέλος Ο tsimtsikestisi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:31 Ο tsimtsikestisi: #1.429 31-05-12 21:31 Τελειωσε η 200η επαναληψη ..Αντε να τα δωσουμε ολα αυριο ..να τελειωσουμε και με αυτο...Μετα ΑΟΘ και ενα τρελο -τρελο καλοκαιρι.. Καλη επιτυχια παιδιααα.8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:33 Η άντζυ έγραψε: #1.430 31-05-12 21:33 Αρχική Δημοσίευση από tsimtsikestisi: Τελειωσε η 200η επαναληψη ..Αντε να τα δωσουμε ολα αυριο ..να τελειωσουμε και με αυτο...Μετα ΑΟΘ και ενα τρελο -τρελο καλοκαιρι.. Καλη επιτυχια παιδιααα.8) Click για ανάπτυξη... Αχ κ γω αυτή τη μέρα του ΑΟΘ περιμένω πως και πως...!!!! Τώρα για αύριο θα.....αυτοσχεδιάσω για μια τελευταία φορά...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:35 Ο drosos έγραψε: #1.431 31-05-12 21:35 Το καταλαβα γιατι το χεις ρωτησει ηδη δυο φορες και σου εχουμε απαντησει μαλλον ναι αλλα εσυ θα το ρωτας μεχρι να ακουσεις το οχι (Εννοειται πως πλακιζω! ) Και εγω να πω την αληθεια δεν τα πολυπαω γιατι μου την σπαει να αλλαζω τα ονοματα στις μεταβλητες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:42 Η christina123: #1.432 31-05-12 21:42 εμενα μου εχουν μεινει μερικοι ορισμοι ακομη. να ρωτησω κατι.αν σε μια ασκηση μας ζητησουν να γραψουμε ενα υποπρογραμμα και δεν μας περιορισουν τι ειναι αυτο...διαδιακασια θα ειναι σιγουρα ..εε;δλδ δεν υπαρχει κατι που να λυνετε μονο με συναρτηση;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:44 Η άντζυ έγραψε: #1.433 31-05-12 21:44 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Το καταλαβα γιατι το χεις ρωτησει ηδη δυο φορες και σου εχουμε απαντησει μαλλον ναι αλλα εσυ θα το ρωτας μεχρι να ακουσεις το οχι (Εννοειται πως πλακιζω! ) Και εγω να πω την αληθεια δεν τα πολυπαω γιατι μου την σπαει να αλλαζω τα ονοματα στις μεταβλητες! Click για ανάπτυξη... Χαχα..!! Μέχρι κ τη στιγμή που θα πάρουν τα θέματα τα παιδιά στα πρώτα θρανία (γιατί είμαι κ στο τελευταίο..) θα ρωτάω αν μπήκε υποπρόργαμμα...!! Τι να κάνουμε που δεν κρύβονται οι αδυναμίες...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:45 Η christina123: #1.434 31-05-12 21:45 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Χαχα..!! Μέχρι κ τη στιγμή που θα πάρουν τα θέματα τα παιδιά στα πρώτα θρανία (γιατί είμαι κ στο τελευταίο..) θα ρωτάω αν μπήκε υποπρόργαμμα...!! Τι να κάνουμε που δεν κρύβονται οι αδυναμίες...!! Click για ανάπτυξη... και εγω τα μισω τα υποπρογραμματα.αλλα αυτες οι συναρτησεις στο λαιμο μου καθονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:48 Ο Itach1 έγραψε: #1.435 31-05-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από christina123: εμενα μου εχουν μεινει μερικοι ορισμοι ακομη. να ρωτησω κατι.αν σε μια ασκηση μας ζητησουν να γραψουμε ενα υποπρογραμμα και δεν μας περιορισουν τι ειναι αυτο...διαδιακασια θα ειναι σιγουρα ..εε;δλδ δεν υπαρχει κατι που να λυνετε μονο με συναρτηση;;; Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι σιγουρα διαδικασια αλλα κανουμε παντα διαδικασια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:48 Η άντζυ έγραψε: #1.436 31-05-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από christina123: και εγω τα μισω τα υποπρογραμματα.αλλα αυτες οι συναρτησεις στο λαιμο μου καθονται... Click για ανάπτυξη... Αχ ναι...οι συναρτήσεις είναι χειρότερες απ'τις διαδικασίες...Έχω την αίσθηση ότι ό,τι κ αν μας ζητάνε εγώ θα κάνω διαδικασία..!!! Αν κ εύχομαι να μην χρειαστεί καν..!! Τώρα σε θέμα Β δεν έχω κανένα πρόβλημα..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:48 Η christina123: #1.437 31-05-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Δεν ειναι σιγουρα διαδικασια αλλα κανουμε παντα διαδικασια!! Click για ανάπτυξη... δε το πιασα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. depth.hunter Νεοφερμένο μέλος Η depth.hunter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 95 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:49 Η depth.hunter: #1.438 31-05-12 21:49 Αρχική Δημοσίευση από christina123: εμενα μου εχουν μεινει μερικοι ορισμοι ακομη. να ρωτησω κατι.αν σε μια ασκηση μας ζητησουν να γραψουμε ενα υποπρογραμμα και δεν μας περιορισουν τι ειναι αυτο...διαδιακασια θα ειναι σιγουρα ..εε;δλδ δεν υπαρχει κατι που να λυνετε μονο με συναρτηση;;; Click για ανάπτυξη... αμα υπολογιζει και επιστρεφει μονο ενα πραγμα ειναι συναρτηση.Εξαλλου οταν λεει υποπρογραμμα χωρις να το προσδιοριζει, σκοπος του ειναι να ελεγξει αν εχεις καταλαβει τη διαφορα τους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:50 Η christina123: #1.439 31-05-12 21:50 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Αχ ναι...οι συναρτήσεις είναι χειρότερες απ'τις διαδικασίες...Έχω την αίσθηση ότι ό,τι κ αν μας ζητάνε εγώ θα κάνω διαδικασία..!!! Αν κ εύχομαι να μην χρειαστεί καν..!! Τώρα σε θέμα Β δεν έχω κανένα πρόβλημα..!! Click για ανάπτυξη... αρκει να μην μας στο θεμα β να μετατρεψουμε συναρτηση σε διαδικασια ή το αντιστροφο....σηκωνω τα χερια ψηλα ZouGRaF:δε το πιασα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:52 Η άντζυ έγραψε: #1.440 31-05-12 21:52 Αρχική Δημοσίευση από depth.hunter: αμα υπολογιζει και επιστρεφει μονο ενα πραγμα ειναι συναρτηση.Εξαλλου οταν λεει υποπρογραμμα χωρις να το προσδιοριζει, σκοπος του ειναι να ελεγξει αν εχεις καταλαβει τη διαφορα τους.. Click για ανάπτυξη... Ναι..δεν φτάνει που θα το κάνουμε θέλουν να το επιλέξουμε μόνοι μας..Εγώ τα έχω μάθει ψιλοπαπαγαλία....!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: b3om1zq marios_ar vade tomftw john_55 Marios2020 Mara2004 Mary06 Valous Ilovemycats27 katia.m Anna_kitty antonis97 gewrgioyp Panagiotis849 Σωτηρία marian ggl tsiobieman elenicar Scandal Δήμος56103 eukleidhs1821 calliope kwstaseL Eri0611 liaiscool leo41 Georgekk Lathy Johnman97 imkindalost panagiotis G Giovanni5 marsenis thecrazycretan the purge eri548 Ria99 JohnGreek lostpfg Vold Λαμπρινηη SlimShady tasost kvstas92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις Όσες ακόμα έρθουν καλοδεχούμενες! Αρχική Δημοσίευση από ntele7(Νικος): μπορείς να βάζεις σχόλια; Click για ανάπτυξη... Νομίζω τελικά θα βάλω κανα Εμφανισε/Γραψε, αναλογως και του διαθεσιμου χρονου βεβαιως βεβαιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:22 Η άντζυ έγραψε: #1.426 31-05-12 21:22 Λέτε να μπει υποπρόγραμμα σε άσκηση...??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:26 Ο drosos έγραψε: #1.427 31-05-12 21:26 Αν και μου φαινεται πως δεν τα πολυπας τα υποπρογραμματα λογικα θα βαλουν γιατι εχουν 2 χρονια να βαλουν σε Θεμα Γ ή Δ. Βεβαια για τιποτα δεν μπορουμε να μαστε σιγουροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:28 Η άντζυ έγραψε: #1.428 31-05-12 21:28 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Αν και μου φαινεται πως δεν τα πολυπας τα υποπρογραμματα λογικα θα βαλουν γιατι εχουν 2 χρονια να βαλουν σε Θεμα Γ ή Δ. Βεβαια για τιποτα δεν μπορουμε να μαστε σιγουροι Click για ανάπτυξη... Που το κατάλαβες βρε....!?!?!?!?!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsimtsikestisi Νεοφερμένο μέλος Ο tsimtsikestisi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:31 Ο tsimtsikestisi: #1.429 31-05-12 21:31 Τελειωσε η 200η επαναληψη ..Αντε να τα δωσουμε ολα αυριο ..να τελειωσουμε και με αυτο...Μετα ΑΟΘ και ενα τρελο -τρελο καλοκαιρι.. Καλη επιτυχια παιδιααα.8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:33 Η άντζυ έγραψε: #1.430 31-05-12 21:33 Αρχική Δημοσίευση από tsimtsikestisi: Τελειωσε η 200η επαναληψη ..Αντε να τα δωσουμε ολα αυριο ..να τελειωσουμε και με αυτο...Μετα ΑΟΘ και ενα τρελο -τρελο καλοκαιρι.. Καλη επιτυχια παιδιααα.8) Click για ανάπτυξη... Αχ κ γω αυτή τη μέρα του ΑΟΘ περιμένω πως και πως...!!!! Τώρα για αύριο θα.....αυτοσχεδιάσω για μια τελευταία φορά...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:35 Ο drosos έγραψε: #1.431 31-05-12 21:35 Το καταλαβα γιατι το χεις ρωτησει ηδη δυο φορες και σου εχουμε απαντησει μαλλον ναι αλλα εσυ θα το ρωτας μεχρι να ακουσεις το οχι (Εννοειται πως πλακιζω! ) Και εγω να πω την αληθεια δεν τα πολυπαω γιατι μου την σπαει να αλλαζω τα ονοματα στις μεταβλητες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:42 Η christina123: #1.432 31-05-12 21:42 εμενα μου εχουν μεινει μερικοι ορισμοι ακομη. να ρωτησω κατι.αν σε μια ασκηση μας ζητησουν να γραψουμε ενα υποπρογραμμα και δεν μας περιορισουν τι ειναι αυτο...διαδιακασια θα ειναι σιγουρα ..εε;δλδ δεν υπαρχει κατι που να λυνετε μονο με συναρτηση;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:44 Η άντζυ έγραψε: #1.433 31-05-12 21:44 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Το καταλαβα γιατι το χεις ρωτησει ηδη δυο φορες και σου εχουμε απαντησει μαλλον ναι αλλα εσυ θα το ρωτας μεχρι να ακουσεις το οχι (Εννοειται πως πλακιζω! ) Και εγω να πω την αληθεια δεν τα πολυπαω γιατι μου την σπαει να αλλαζω τα ονοματα στις μεταβλητες! Click για ανάπτυξη... Χαχα..!! Μέχρι κ τη στιγμή που θα πάρουν τα θέματα τα παιδιά στα πρώτα θρανία (γιατί είμαι κ στο τελευταίο..) θα ρωτάω αν μπήκε υποπρόργαμμα...!! Τι να κάνουμε που δεν κρύβονται οι αδυναμίες...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:45 Η christina123: #1.434 31-05-12 21:45 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Χαχα..!! Μέχρι κ τη στιγμή που θα πάρουν τα θέματα τα παιδιά στα πρώτα θρανία (γιατί είμαι κ στο τελευταίο..) θα ρωτάω αν μπήκε υποπρόργαμμα...!! Τι να κάνουμε που δεν κρύβονται οι αδυναμίες...!! Click για ανάπτυξη... και εγω τα μισω τα υποπρογραμματα.αλλα αυτες οι συναρτησεις στο λαιμο μου καθονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:48 Ο Itach1 έγραψε: #1.435 31-05-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από christina123: εμενα μου εχουν μεινει μερικοι ορισμοι ακομη. να ρωτησω κατι.αν σε μια ασκηση μας ζητησουν να γραψουμε ενα υποπρογραμμα και δεν μας περιορισουν τι ειναι αυτο...διαδιακασια θα ειναι σιγουρα ..εε;δλδ δεν υπαρχει κατι που να λυνετε μονο με συναρτηση;;; Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι σιγουρα διαδικασια αλλα κανουμε παντα διαδικασια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:48 Η άντζυ έγραψε: #1.436 31-05-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από christina123: και εγω τα μισω τα υποπρογραμματα.αλλα αυτες οι συναρτησεις στο λαιμο μου καθονται... Click για ανάπτυξη... Αχ ναι...οι συναρτήσεις είναι χειρότερες απ'τις διαδικασίες...Έχω την αίσθηση ότι ό,τι κ αν μας ζητάνε εγώ θα κάνω διαδικασία..!!! Αν κ εύχομαι να μην χρειαστεί καν..!! Τώρα σε θέμα Β δεν έχω κανένα πρόβλημα..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:48 Η christina123: #1.437 31-05-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Δεν ειναι σιγουρα διαδικασια αλλα κανουμε παντα διαδικασια!! Click για ανάπτυξη... δε το πιασα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. depth.hunter Νεοφερμένο μέλος Η depth.hunter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 95 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:49 Η depth.hunter: #1.438 31-05-12 21:49 Αρχική Δημοσίευση από christina123: εμενα μου εχουν μεινει μερικοι ορισμοι ακομη. να ρωτησω κατι.αν σε μια ασκηση μας ζητησουν να γραψουμε ενα υποπρογραμμα και δεν μας περιορισουν τι ειναι αυτο...διαδιακασια θα ειναι σιγουρα ..εε;δλδ δεν υπαρχει κατι που να λυνετε μονο με συναρτηση;;; Click για ανάπτυξη... αμα υπολογιζει και επιστρεφει μονο ενα πραγμα ειναι συναρτηση.Εξαλλου οταν λεει υποπρογραμμα χωρις να το προσδιοριζει, σκοπος του ειναι να ελεγξει αν εχεις καταλαβει τη διαφορα τους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:50 Η christina123: #1.439 31-05-12 21:50 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Αχ ναι...οι συναρτήσεις είναι χειρότερες απ'τις διαδικασίες...Έχω την αίσθηση ότι ό,τι κ αν μας ζητάνε εγώ θα κάνω διαδικασία..!!! Αν κ εύχομαι να μην χρειαστεί καν..!! Τώρα σε θέμα Β δεν έχω κανένα πρόβλημα..!! Click για ανάπτυξη... αρκει να μην μας στο θεμα β να μετατρεψουμε συναρτηση σε διαδικασια ή το αντιστροφο....σηκωνω τα χερια ψηλα ZouGRaF:δε το πιασα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:52 Η άντζυ έγραψε: #1.440 31-05-12 21:52 Αρχική Δημοσίευση από depth.hunter: αμα υπολογιζει και επιστρεφει μονο ενα πραγμα ειναι συναρτηση.Εξαλλου οταν λεει υποπρογραμμα χωρις να το προσδιοριζει, σκοπος του ειναι να ελεγξει αν εχεις καταλαβει τη διαφορα τους.. Click για ανάπτυξη... Ναι..δεν φτάνει που θα το κάνουμε θέλουν να το επιλέξουμε μόνοι μας..Εγώ τα έχω μάθει ψιλοπαπαγαλία....!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: b3om1zq marios_ar vade tomftw john_55 Marios2020 Mara2004 Mary06 Valous Ilovemycats27 katia.m Anna_kitty antonis97 gewrgioyp Panagiotis849 Σωτηρία marian ggl tsiobieman elenicar Scandal Δήμος56103 eukleidhs1821 calliope kwstaseL Eri0611 liaiscool leo41 Georgekk Lathy Johnman97 imkindalost panagiotis G Giovanni5 marsenis thecrazycretan the purge eri548 Ria99 JohnGreek lostpfg Vold Λαμπρινηη SlimShady tasost kvstas92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λέτε να μπει υποπρόγραμμα σε άσκηση...??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:26 Ο drosos έγραψε: #1.427 31-05-12 21:26 Αν και μου φαινεται πως δεν τα πολυπας τα υποπρογραμματα λογικα θα βαλουν γιατι εχουν 2 χρονια να βαλουν σε Θεμα Γ ή Δ. Βεβαια για τιποτα δεν μπορουμε να μαστε σιγουροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:28 Η άντζυ έγραψε: #1.428 31-05-12 21:28 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Αν και μου φαινεται πως δεν τα πολυπας τα υποπρογραμματα λογικα θα βαλουν γιατι εχουν 2 χρονια να βαλουν σε Θεμα Γ ή Δ. Βεβαια για τιποτα δεν μπορουμε να μαστε σιγουροι Click για ανάπτυξη... Που το κατάλαβες βρε....!?!?!?!?!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsimtsikestisi Νεοφερμένο μέλος Ο tsimtsikestisi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:31 Ο tsimtsikestisi: #1.429 31-05-12 21:31 Τελειωσε η 200η επαναληψη ..Αντε να τα δωσουμε ολα αυριο ..να τελειωσουμε και με αυτο...Μετα ΑΟΘ και ενα τρελο -τρελο καλοκαιρι.. Καλη επιτυχια παιδιααα.8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:33 Η άντζυ έγραψε: #1.430 31-05-12 21:33 Αρχική Δημοσίευση από tsimtsikestisi: Τελειωσε η 200η επαναληψη ..Αντε να τα δωσουμε ολα αυριο ..να τελειωσουμε και με αυτο...Μετα ΑΟΘ και ενα τρελο -τρελο καλοκαιρι.. Καλη επιτυχια παιδιααα.8) Click για ανάπτυξη... Αχ κ γω αυτή τη μέρα του ΑΟΘ περιμένω πως και πως...!!!! Τώρα για αύριο θα.....αυτοσχεδιάσω για μια τελευταία φορά...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:35 Ο drosos έγραψε: #1.431 31-05-12 21:35 Το καταλαβα γιατι το χεις ρωτησει ηδη δυο φορες και σου εχουμε απαντησει μαλλον ναι αλλα εσυ θα το ρωτας μεχρι να ακουσεις το οχι (Εννοειται πως πλακιζω! ) Και εγω να πω την αληθεια δεν τα πολυπαω γιατι μου την σπαει να αλλαζω τα ονοματα στις μεταβλητες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:42 Η christina123: #1.432 31-05-12 21:42 εμενα μου εχουν μεινει μερικοι ορισμοι ακομη. να ρωτησω κατι.αν σε μια ασκηση μας ζητησουν να γραψουμε ενα υποπρογραμμα και δεν μας περιορισουν τι ειναι αυτο...διαδιακασια θα ειναι σιγουρα ..εε;δλδ δεν υπαρχει κατι που να λυνετε μονο με συναρτηση;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:44 Η άντζυ έγραψε: #1.433 31-05-12 21:44 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Το καταλαβα γιατι το χεις ρωτησει ηδη δυο φορες και σου εχουμε απαντησει μαλλον ναι αλλα εσυ θα το ρωτας μεχρι να ακουσεις το οχι (Εννοειται πως πλακιζω! ) Και εγω να πω την αληθεια δεν τα πολυπαω γιατι μου την σπαει να αλλαζω τα ονοματα στις μεταβλητες! Click για ανάπτυξη... Χαχα..!! Μέχρι κ τη στιγμή που θα πάρουν τα θέματα τα παιδιά στα πρώτα θρανία (γιατί είμαι κ στο τελευταίο..) θα ρωτάω αν μπήκε υποπρόργαμμα...!! Τι να κάνουμε που δεν κρύβονται οι αδυναμίες...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:45 Η christina123: #1.434 31-05-12 21:45 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Χαχα..!! Μέχρι κ τη στιγμή που θα πάρουν τα θέματα τα παιδιά στα πρώτα θρανία (γιατί είμαι κ στο τελευταίο..) θα ρωτάω αν μπήκε υποπρόργαμμα...!! Τι να κάνουμε που δεν κρύβονται οι αδυναμίες...!! Click για ανάπτυξη... και εγω τα μισω τα υποπρογραμματα.αλλα αυτες οι συναρτησεις στο λαιμο μου καθονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:48 Ο Itach1 έγραψε: #1.435 31-05-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από christina123: εμενα μου εχουν μεινει μερικοι ορισμοι ακομη. να ρωτησω κατι.αν σε μια ασκηση μας ζητησουν να γραψουμε ενα υποπρογραμμα και δεν μας περιορισουν τι ειναι αυτο...διαδιακασια θα ειναι σιγουρα ..εε;δλδ δεν υπαρχει κατι που να λυνετε μονο με συναρτηση;;; Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι σιγουρα διαδικασια αλλα κανουμε παντα διαδικασια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:48 Η άντζυ έγραψε: #1.436 31-05-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από christina123: και εγω τα μισω τα υποπρογραμματα.αλλα αυτες οι συναρτησεις στο λαιμο μου καθονται... Click για ανάπτυξη... Αχ ναι...οι συναρτήσεις είναι χειρότερες απ'τις διαδικασίες...Έχω την αίσθηση ότι ό,τι κ αν μας ζητάνε εγώ θα κάνω διαδικασία..!!! Αν κ εύχομαι να μην χρειαστεί καν..!! Τώρα σε θέμα Β δεν έχω κανένα πρόβλημα..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:48 Η christina123: #1.437 31-05-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Δεν ειναι σιγουρα διαδικασια αλλα κανουμε παντα διαδικασια!! Click για ανάπτυξη... δε το πιασα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. depth.hunter Νεοφερμένο μέλος Η depth.hunter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 95 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:49 Η depth.hunter: #1.438 31-05-12 21:49 Αρχική Δημοσίευση από christina123: εμενα μου εχουν μεινει μερικοι ορισμοι ακομη. να ρωτησω κατι.αν σε μια ασκηση μας ζητησουν να γραψουμε ενα υποπρογραμμα και δεν μας περιορισουν τι ειναι αυτο...διαδιακασια θα ειναι σιγουρα ..εε;δλδ δεν υπαρχει κατι που να λυνετε μονο με συναρτηση;;; Click για ανάπτυξη... αμα υπολογιζει και επιστρεφει μονο ενα πραγμα ειναι συναρτηση.Εξαλλου οταν λεει υποπρογραμμα χωρις να το προσδιοριζει, σκοπος του ειναι να ελεγξει αν εχεις καταλαβει τη διαφορα τους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:50 Η christina123: #1.439 31-05-12 21:50 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Αχ ναι...οι συναρτήσεις είναι χειρότερες απ'τις διαδικασίες...Έχω την αίσθηση ότι ό,τι κ αν μας ζητάνε εγώ θα κάνω διαδικασία..!!! Αν κ εύχομαι να μην χρειαστεί καν..!! Τώρα σε θέμα Β δεν έχω κανένα πρόβλημα..!! Click για ανάπτυξη... αρκει να μην μας στο θεμα β να μετατρεψουμε συναρτηση σε διαδικασια ή το αντιστροφο....σηκωνω τα χερια ψηλα ZouGRaF:δε το πιασα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:52 Η άντζυ έγραψε: #1.440 31-05-12 21:52 Αρχική Δημοσίευση από depth.hunter: αμα υπολογιζει και επιστρεφει μονο ενα πραγμα ειναι συναρτηση.Εξαλλου οταν λεει υποπρογραμμα χωρις να το προσδιοριζει, σκοπος του ειναι να ελεγξει αν εχεις καταλαβει τη διαφορα τους.. Click για ανάπτυξη... Ναι..δεν φτάνει που θα το κάνουμε θέλουν να το επιλέξουμε μόνοι μας..Εγώ τα έχω μάθει ψιλοπαπαγαλία....!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: b3om1zq marios_ar vade tomftw john_55 Marios2020 Mara2004 Mary06 Valous Ilovemycats27 katia.m Anna_kitty antonis97 gewrgioyp Panagiotis849 Σωτηρία marian ggl tsiobieman elenicar Scandal Δήμος56103 eukleidhs1821 calliope kwstaseL Eri0611 liaiscool leo41 Georgekk Lathy Johnman97 imkindalost panagiotis G Giovanni5 marsenis thecrazycretan the purge eri548 Ria99 JohnGreek lostpfg Vold Λαμπρινηη SlimShady tasost kvstas92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν και μου φαινεται πως δεν τα πολυπας τα υποπρογραμματα λογικα θα βαλουν γιατι εχουν 2 χρονια να βαλουν σε Θεμα Γ ή Δ. Βεβαια για τιποτα δεν μπορουμε να μαστε σιγουροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:28 Η άντζυ έγραψε: #1.428 31-05-12 21:28 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Αν και μου φαινεται πως δεν τα πολυπας τα υποπρογραμματα λογικα θα βαλουν γιατι εχουν 2 χρονια να βαλουν σε Θεμα Γ ή Δ. Βεβαια για τιποτα δεν μπορουμε να μαστε σιγουροι Click για ανάπτυξη... Που το κατάλαβες βρε....!?!?!?!?!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsimtsikestisi Νεοφερμένο μέλος Ο tsimtsikestisi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:31 Ο tsimtsikestisi: #1.429 31-05-12 21:31 Τελειωσε η 200η επαναληψη ..Αντε να τα δωσουμε ολα αυριο ..να τελειωσουμε και με αυτο...Μετα ΑΟΘ και ενα τρελο -τρελο καλοκαιρι.. Καλη επιτυχια παιδιααα.8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:33 Η άντζυ έγραψε: #1.430 31-05-12 21:33 Αρχική Δημοσίευση από tsimtsikestisi: Τελειωσε η 200η επαναληψη ..Αντε να τα δωσουμε ολα αυριο ..να τελειωσουμε και με αυτο...Μετα ΑΟΘ και ενα τρελο -τρελο καλοκαιρι.. Καλη επιτυχια παιδιααα.8) Click για ανάπτυξη... Αχ κ γω αυτή τη μέρα του ΑΟΘ περιμένω πως και πως...!!!! Τώρα για αύριο θα.....αυτοσχεδιάσω για μια τελευταία φορά...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:35 Ο drosos έγραψε: #1.431 31-05-12 21:35 Το καταλαβα γιατι το χεις ρωτησει ηδη δυο φορες και σου εχουμε απαντησει μαλλον ναι αλλα εσυ θα το ρωτας μεχρι να ακουσεις το οχι (Εννοειται πως πλακιζω! ) Και εγω να πω την αληθεια δεν τα πολυπαω γιατι μου την σπαει να αλλαζω τα ονοματα στις μεταβλητες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:42 Η christina123: #1.432 31-05-12 21:42 εμενα μου εχουν μεινει μερικοι ορισμοι ακομη. να ρωτησω κατι.αν σε μια ασκηση μας ζητησουν να γραψουμε ενα υποπρογραμμα και δεν μας περιορισουν τι ειναι αυτο...διαδιακασια θα ειναι σιγουρα ..εε;δλδ δεν υπαρχει κατι που να λυνετε μονο με συναρτηση;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:44 Η άντζυ έγραψε: #1.433 31-05-12 21:44 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Το καταλαβα γιατι το χεις ρωτησει ηδη δυο φορες και σου εχουμε απαντησει μαλλον ναι αλλα εσυ θα το ρωτας μεχρι να ακουσεις το οχι (Εννοειται πως πλακιζω! ) Και εγω να πω την αληθεια δεν τα πολυπαω γιατι μου την σπαει να αλλαζω τα ονοματα στις μεταβλητες! Click για ανάπτυξη... Χαχα..!! Μέχρι κ τη στιγμή που θα πάρουν τα θέματα τα παιδιά στα πρώτα θρανία (γιατί είμαι κ στο τελευταίο..) θα ρωτάω αν μπήκε υποπρόργαμμα...!! Τι να κάνουμε που δεν κρύβονται οι αδυναμίες...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:45 Η christina123: #1.434 31-05-12 21:45 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Χαχα..!! Μέχρι κ τη στιγμή που θα πάρουν τα θέματα τα παιδιά στα πρώτα θρανία (γιατί είμαι κ στο τελευταίο..) θα ρωτάω αν μπήκε υποπρόργαμμα...!! Τι να κάνουμε που δεν κρύβονται οι αδυναμίες...!! Click για ανάπτυξη... και εγω τα μισω τα υποπρογραμματα.αλλα αυτες οι συναρτησεις στο λαιμο μου καθονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:48 Ο Itach1 έγραψε: #1.435 31-05-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από christina123: εμενα μου εχουν μεινει μερικοι ορισμοι ακομη. να ρωτησω κατι.αν σε μια ασκηση μας ζητησουν να γραψουμε ενα υποπρογραμμα και δεν μας περιορισουν τι ειναι αυτο...διαδιακασια θα ειναι σιγουρα ..εε;δλδ δεν υπαρχει κατι που να λυνετε μονο με συναρτηση;;; Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι σιγουρα διαδικασια αλλα κανουμε παντα διαδικασια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:48 Η άντζυ έγραψε: #1.436 31-05-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από christina123: και εγω τα μισω τα υποπρογραμματα.αλλα αυτες οι συναρτησεις στο λαιμο μου καθονται... Click για ανάπτυξη... Αχ ναι...οι συναρτήσεις είναι χειρότερες απ'τις διαδικασίες...Έχω την αίσθηση ότι ό,τι κ αν μας ζητάνε εγώ θα κάνω διαδικασία..!!! Αν κ εύχομαι να μην χρειαστεί καν..!! Τώρα σε θέμα Β δεν έχω κανένα πρόβλημα..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:48 Η christina123: #1.437 31-05-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Δεν ειναι σιγουρα διαδικασια αλλα κανουμε παντα διαδικασια!! Click για ανάπτυξη... δε το πιασα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. depth.hunter Νεοφερμένο μέλος Η depth.hunter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 95 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:49 Η depth.hunter: #1.438 31-05-12 21:49 Αρχική Δημοσίευση από christina123: εμενα μου εχουν μεινει μερικοι ορισμοι ακομη. να ρωτησω κατι.αν σε μια ασκηση μας ζητησουν να γραψουμε ενα υποπρογραμμα και δεν μας περιορισουν τι ειναι αυτο...διαδιακασια θα ειναι σιγουρα ..εε;δλδ δεν υπαρχει κατι που να λυνετε μονο με συναρτηση;;; Click για ανάπτυξη... αμα υπολογιζει και επιστρεφει μονο ενα πραγμα ειναι συναρτηση.Εξαλλου οταν λεει υποπρογραμμα χωρις να το προσδιοριζει, σκοπος του ειναι να ελεγξει αν εχεις καταλαβει τη διαφορα τους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:50 Η christina123: #1.439 31-05-12 21:50 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Αχ ναι...οι συναρτήσεις είναι χειρότερες απ'τις διαδικασίες...Έχω την αίσθηση ότι ό,τι κ αν μας ζητάνε εγώ θα κάνω διαδικασία..!!! Αν κ εύχομαι να μην χρειαστεί καν..!! Τώρα σε θέμα Β δεν έχω κανένα πρόβλημα..!! Click για ανάπτυξη... αρκει να μην μας στο θεμα β να μετατρεψουμε συναρτηση σε διαδικασια ή το αντιστροφο....σηκωνω τα χερια ψηλα ZouGRaF:δε το πιασα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:52 Η άντζυ έγραψε: #1.440 31-05-12 21:52 Αρχική Δημοσίευση από depth.hunter: αμα υπολογιζει και επιστρεφει μονο ενα πραγμα ειναι συναρτηση.Εξαλλου οταν λεει υποπρογραμμα χωρις να το προσδιοριζει, σκοπος του ειναι να ελεγξει αν εχεις καταλαβει τη διαφορα τους.. Click για ανάπτυξη... Ναι..δεν φτάνει που θα το κάνουμε θέλουν να το επιλέξουμε μόνοι μας..Εγώ τα έχω μάθει ψιλοπαπαγαλία....!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: b3om1zq marios_ar vade tomftw john_55 Marios2020 Mara2004 Mary06 Valous Ilovemycats27 katia.m Anna_kitty antonis97 gewrgioyp Panagiotis849 Σωτηρία marian ggl tsiobieman elenicar Scandal Δήμος56103 eukleidhs1821 calliope kwstaseL Eri0611 liaiscool leo41 Georgekk Lathy Johnman97 imkindalost panagiotis G Giovanni5 marsenis thecrazycretan the purge eri548 Ria99 JohnGreek lostpfg Vold Λαμπρινηη SlimShady tasost kvstas92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από drosos: Αν και μου φαινεται πως δεν τα πολυπας τα υποπρογραμματα λογικα θα βαλουν γιατι εχουν 2 χρονια να βαλουν σε Θεμα Γ ή Δ. Βεβαια για τιποτα δεν μπορουμε να μαστε σιγουροι Click για ανάπτυξη... Που το κατάλαβες βρε....!?!?!?!?!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsimtsikestisi Νεοφερμένο μέλος Ο tsimtsikestisi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:31 Ο tsimtsikestisi: #1.429 31-05-12 21:31 Τελειωσε η 200η επαναληψη ..Αντε να τα δωσουμε ολα αυριο ..να τελειωσουμε και με αυτο...Μετα ΑΟΘ και ενα τρελο -τρελο καλοκαιρι.. Καλη επιτυχια παιδιααα.8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:33 Η άντζυ έγραψε: #1.430 31-05-12 21:33 Αρχική Δημοσίευση από tsimtsikestisi: Τελειωσε η 200η επαναληψη ..Αντε να τα δωσουμε ολα αυριο ..να τελειωσουμε και με αυτο...Μετα ΑΟΘ και ενα τρελο -τρελο καλοκαιρι.. Καλη επιτυχια παιδιααα.8) Click για ανάπτυξη... Αχ κ γω αυτή τη μέρα του ΑΟΘ περιμένω πως και πως...!!!! Τώρα για αύριο θα.....αυτοσχεδιάσω για μια τελευταία φορά...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:35 Ο drosos έγραψε: #1.431 31-05-12 21:35 Το καταλαβα γιατι το χεις ρωτησει ηδη δυο φορες και σου εχουμε απαντησει μαλλον ναι αλλα εσυ θα το ρωτας μεχρι να ακουσεις το οχι (Εννοειται πως πλακιζω! ) Και εγω να πω την αληθεια δεν τα πολυπαω γιατι μου την σπαει να αλλαζω τα ονοματα στις μεταβλητες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:42 Η christina123: #1.432 31-05-12 21:42 εμενα μου εχουν μεινει μερικοι ορισμοι ακομη. να ρωτησω κατι.αν σε μια ασκηση μας ζητησουν να γραψουμε ενα υποπρογραμμα και δεν μας περιορισουν τι ειναι αυτο...διαδιακασια θα ειναι σιγουρα ..εε;δλδ δεν υπαρχει κατι που να λυνετε μονο με συναρτηση;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:44 Η άντζυ έγραψε: #1.433 31-05-12 21:44 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Το καταλαβα γιατι το χεις ρωτησει ηδη δυο φορες και σου εχουμε απαντησει μαλλον ναι αλλα εσυ θα το ρωτας μεχρι να ακουσεις το οχι (Εννοειται πως πλακιζω! ) Και εγω να πω την αληθεια δεν τα πολυπαω γιατι μου την σπαει να αλλαζω τα ονοματα στις μεταβλητες! Click για ανάπτυξη... Χαχα..!! Μέχρι κ τη στιγμή που θα πάρουν τα θέματα τα παιδιά στα πρώτα θρανία (γιατί είμαι κ στο τελευταίο..) θα ρωτάω αν μπήκε υποπρόργαμμα...!! Τι να κάνουμε που δεν κρύβονται οι αδυναμίες...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:45 Η christina123: #1.434 31-05-12 21:45 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Χαχα..!! Μέχρι κ τη στιγμή που θα πάρουν τα θέματα τα παιδιά στα πρώτα θρανία (γιατί είμαι κ στο τελευταίο..) θα ρωτάω αν μπήκε υποπρόργαμμα...!! Τι να κάνουμε που δεν κρύβονται οι αδυναμίες...!! Click για ανάπτυξη... και εγω τα μισω τα υποπρογραμματα.αλλα αυτες οι συναρτησεις στο λαιμο μου καθονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:48 Ο Itach1 έγραψε: #1.435 31-05-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από christina123: εμενα μου εχουν μεινει μερικοι ορισμοι ακομη. να ρωτησω κατι.αν σε μια ασκηση μας ζητησουν να γραψουμε ενα υποπρογραμμα και δεν μας περιορισουν τι ειναι αυτο...διαδιακασια θα ειναι σιγουρα ..εε;δλδ δεν υπαρχει κατι που να λυνετε μονο με συναρτηση;;; Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι σιγουρα διαδικασια αλλα κανουμε παντα διαδικασια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:48 Η άντζυ έγραψε: #1.436 31-05-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από christina123: και εγω τα μισω τα υποπρογραμματα.αλλα αυτες οι συναρτησεις στο λαιμο μου καθονται... Click για ανάπτυξη... Αχ ναι...οι συναρτήσεις είναι χειρότερες απ'τις διαδικασίες...Έχω την αίσθηση ότι ό,τι κ αν μας ζητάνε εγώ θα κάνω διαδικασία..!!! Αν κ εύχομαι να μην χρειαστεί καν..!! Τώρα σε θέμα Β δεν έχω κανένα πρόβλημα..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:48 Η christina123: #1.437 31-05-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Δεν ειναι σιγουρα διαδικασια αλλα κανουμε παντα διαδικασια!! Click για ανάπτυξη... δε το πιασα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. depth.hunter Νεοφερμένο μέλος Η depth.hunter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 95 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:49 Η depth.hunter: #1.438 31-05-12 21:49 Αρχική Δημοσίευση από christina123: εμενα μου εχουν μεινει μερικοι ορισμοι ακομη. να ρωτησω κατι.αν σε μια ασκηση μας ζητησουν να γραψουμε ενα υποπρογραμμα και δεν μας περιορισουν τι ειναι αυτο...διαδιακασια θα ειναι σιγουρα ..εε;δλδ δεν υπαρχει κατι που να λυνετε μονο με συναρτηση;;; Click για ανάπτυξη... αμα υπολογιζει και επιστρεφει μονο ενα πραγμα ειναι συναρτηση.Εξαλλου οταν λεει υποπρογραμμα χωρις να το προσδιοριζει, σκοπος του ειναι να ελεγξει αν εχεις καταλαβει τη διαφορα τους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:50 Η christina123: #1.439 31-05-12 21:50 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Αχ ναι...οι συναρτήσεις είναι χειρότερες απ'τις διαδικασίες...Έχω την αίσθηση ότι ό,τι κ αν μας ζητάνε εγώ θα κάνω διαδικασία..!!! Αν κ εύχομαι να μην χρειαστεί καν..!! Τώρα σε θέμα Β δεν έχω κανένα πρόβλημα..!! Click για ανάπτυξη... αρκει να μην μας στο θεμα β να μετατρεψουμε συναρτηση σε διαδικασια ή το αντιστροφο....σηκωνω τα χερια ψηλα ZouGRaF:δε το πιασα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:52 Η άντζυ έγραψε: #1.440 31-05-12 21:52 Αρχική Δημοσίευση από depth.hunter: αμα υπολογιζει και επιστρεφει μονο ενα πραγμα ειναι συναρτηση.Εξαλλου οταν λεει υποπρογραμμα χωρις να το προσδιοριζει, σκοπος του ειναι να ελεγξει αν εχεις καταλαβει τη διαφορα τους.. Click για ανάπτυξη... Ναι..δεν φτάνει που θα το κάνουμε θέλουν να το επιλέξουμε μόνοι μας..Εγώ τα έχω μάθει ψιλοπαπαγαλία....!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: b3om1zq marios_ar vade tomftw john_55 Marios2020 Mara2004 Mary06 Valous Ilovemycats27 katia.m Anna_kitty antonis97 gewrgioyp Panagiotis849 Σωτηρία marian ggl tsiobieman elenicar Scandal Δήμος56103 eukleidhs1821 calliope kwstaseL Eri0611 liaiscool leo41 Georgekk Lathy Johnman97 imkindalost panagiotis G Giovanni5 marsenis thecrazycretan the purge eri548 Ria99 JohnGreek lostpfg Vold Λαμπρινηη SlimShady tasost kvstas92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τελειωσε η 200η επαναληψη ..Αντε να τα δωσουμε ολα αυριο ..να τελειωσουμε και με αυτο...Μετα ΑΟΘ και ενα τρελο -τρελο καλοκαιρι.. Καλη επιτυχια παιδιααα.8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:33 Η άντζυ έγραψε: #1.430 31-05-12 21:33 Αρχική Δημοσίευση από tsimtsikestisi: Τελειωσε η 200η επαναληψη ..Αντε να τα δωσουμε ολα αυριο ..να τελειωσουμε και με αυτο...Μετα ΑΟΘ και ενα τρελο -τρελο καλοκαιρι.. Καλη επιτυχια παιδιααα.8) Click για ανάπτυξη... Αχ κ γω αυτή τη μέρα του ΑΟΘ περιμένω πως και πως...!!!! Τώρα για αύριο θα.....αυτοσχεδιάσω για μια τελευταία φορά...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:35 Ο drosos έγραψε: #1.431 31-05-12 21:35 Το καταλαβα γιατι το χεις ρωτησει ηδη δυο φορες και σου εχουμε απαντησει μαλλον ναι αλλα εσυ θα το ρωτας μεχρι να ακουσεις το οχι (Εννοειται πως πλακιζω! ) Και εγω να πω την αληθεια δεν τα πολυπαω γιατι μου την σπαει να αλλαζω τα ονοματα στις μεταβλητες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:42 Η christina123: #1.432 31-05-12 21:42 εμενα μου εχουν μεινει μερικοι ορισμοι ακομη. να ρωτησω κατι.αν σε μια ασκηση μας ζητησουν να γραψουμε ενα υποπρογραμμα και δεν μας περιορισουν τι ειναι αυτο...διαδιακασια θα ειναι σιγουρα ..εε;δλδ δεν υπαρχει κατι που να λυνετε μονο με συναρτηση;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:44 Η άντζυ έγραψε: #1.433 31-05-12 21:44 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Το καταλαβα γιατι το χεις ρωτησει ηδη δυο φορες και σου εχουμε απαντησει μαλλον ναι αλλα εσυ θα το ρωτας μεχρι να ακουσεις το οχι (Εννοειται πως πλακιζω! ) Και εγω να πω την αληθεια δεν τα πολυπαω γιατι μου την σπαει να αλλαζω τα ονοματα στις μεταβλητες! Click για ανάπτυξη... Χαχα..!! Μέχρι κ τη στιγμή που θα πάρουν τα θέματα τα παιδιά στα πρώτα θρανία (γιατί είμαι κ στο τελευταίο..) θα ρωτάω αν μπήκε υποπρόργαμμα...!! Τι να κάνουμε που δεν κρύβονται οι αδυναμίες...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:45 Η christina123: #1.434 31-05-12 21:45 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Χαχα..!! Μέχρι κ τη στιγμή που θα πάρουν τα θέματα τα παιδιά στα πρώτα θρανία (γιατί είμαι κ στο τελευταίο..) θα ρωτάω αν μπήκε υποπρόργαμμα...!! Τι να κάνουμε που δεν κρύβονται οι αδυναμίες...!! Click για ανάπτυξη... και εγω τα μισω τα υποπρογραμματα.αλλα αυτες οι συναρτησεις στο λαιμο μου καθονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:48 Ο Itach1 έγραψε: #1.435 31-05-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από christina123: εμενα μου εχουν μεινει μερικοι ορισμοι ακομη. να ρωτησω κατι.αν σε μια ασκηση μας ζητησουν να γραψουμε ενα υποπρογραμμα και δεν μας περιορισουν τι ειναι αυτο...διαδιακασια θα ειναι σιγουρα ..εε;δλδ δεν υπαρχει κατι που να λυνετε μονο με συναρτηση;;; Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι σιγουρα διαδικασια αλλα κανουμε παντα διαδικασια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:48 Η άντζυ έγραψε: #1.436 31-05-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από christina123: και εγω τα μισω τα υποπρογραμματα.αλλα αυτες οι συναρτησεις στο λαιμο μου καθονται... Click για ανάπτυξη... Αχ ναι...οι συναρτήσεις είναι χειρότερες απ'τις διαδικασίες...Έχω την αίσθηση ότι ό,τι κ αν μας ζητάνε εγώ θα κάνω διαδικασία..!!! Αν κ εύχομαι να μην χρειαστεί καν..!! Τώρα σε θέμα Β δεν έχω κανένα πρόβλημα..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:48 Η christina123: #1.437 31-05-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Δεν ειναι σιγουρα διαδικασια αλλα κανουμε παντα διαδικασια!! Click για ανάπτυξη... δε το πιασα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. depth.hunter Νεοφερμένο μέλος Η depth.hunter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 95 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:49 Η depth.hunter: #1.438 31-05-12 21:49 Αρχική Δημοσίευση από christina123: εμενα μου εχουν μεινει μερικοι ορισμοι ακομη. να ρωτησω κατι.αν σε μια ασκηση μας ζητησουν να γραψουμε ενα υποπρογραμμα και δεν μας περιορισουν τι ειναι αυτο...διαδιακασια θα ειναι σιγουρα ..εε;δλδ δεν υπαρχει κατι που να λυνετε μονο με συναρτηση;;; Click για ανάπτυξη... αμα υπολογιζει και επιστρεφει μονο ενα πραγμα ειναι συναρτηση.Εξαλλου οταν λεει υποπρογραμμα χωρις να το προσδιοριζει, σκοπος του ειναι να ελεγξει αν εχεις καταλαβει τη διαφορα τους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:50 Η christina123: #1.439 31-05-12 21:50 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Αχ ναι...οι συναρτήσεις είναι χειρότερες απ'τις διαδικασίες...Έχω την αίσθηση ότι ό,τι κ αν μας ζητάνε εγώ θα κάνω διαδικασία..!!! Αν κ εύχομαι να μην χρειαστεί καν..!! Τώρα σε θέμα Β δεν έχω κανένα πρόβλημα..!! Click για ανάπτυξη... αρκει να μην μας στο θεμα β να μετατρεψουμε συναρτηση σε διαδικασια ή το αντιστροφο....σηκωνω τα χερια ψηλα ZouGRaF:δε το πιασα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:52 Η άντζυ έγραψε: #1.440 31-05-12 21:52 Αρχική Δημοσίευση από depth.hunter: αμα υπολογιζει και επιστρεφει μονο ενα πραγμα ειναι συναρτηση.Εξαλλου οταν λεει υποπρογραμμα χωρις να το προσδιοριζει, σκοπος του ειναι να ελεγξει αν εχεις καταλαβει τη διαφορα τους.. Click για ανάπτυξη... Ναι..δεν φτάνει που θα το κάνουμε θέλουν να το επιλέξουμε μόνοι μας..Εγώ τα έχω μάθει ψιλοπαπαγαλία....!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: b3om1zq marios_ar vade tomftw john_55 Marios2020 Mara2004 Mary06 Valous Ilovemycats27 katia.m Anna_kitty antonis97 gewrgioyp Panagiotis849 Σωτηρία marian ggl tsiobieman elenicar Scandal Δήμος56103 eukleidhs1821 calliope kwstaseL Eri0611 liaiscool leo41 Georgekk Lathy Johnman97 imkindalost panagiotis G Giovanni5 marsenis thecrazycretan the purge eri548 Ria99 JohnGreek lostpfg Vold Λαμπρινηη SlimShady tasost kvstas92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tsimtsikestisi: Τελειωσε η 200η επαναληψη ..Αντε να τα δωσουμε ολα αυριο ..να τελειωσουμε και με αυτο...Μετα ΑΟΘ και ενα τρελο -τρελο καλοκαιρι.. Καλη επιτυχια παιδιααα.8) Click για ανάπτυξη... Αχ κ γω αυτή τη μέρα του ΑΟΘ περιμένω πως και πως...!!!! Τώρα για αύριο θα.....αυτοσχεδιάσω για μια τελευταία φορά...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:35 Ο drosos έγραψε: #1.431 31-05-12 21:35 Το καταλαβα γιατι το χεις ρωτησει ηδη δυο φορες και σου εχουμε απαντησει μαλλον ναι αλλα εσυ θα το ρωτας μεχρι να ακουσεις το οχι (Εννοειται πως πλακιζω! ) Και εγω να πω την αληθεια δεν τα πολυπαω γιατι μου την σπαει να αλλαζω τα ονοματα στις μεταβλητες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:42 Η christina123: #1.432 31-05-12 21:42 εμενα μου εχουν μεινει μερικοι ορισμοι ακομη. να ρωτησω κατι.αν σε μια ασκηση μας ζητησουν να γραψουμε ενα υποπρογραμμα και δεν μας περιορισουν τι ειναι αυτο...διαδιακασια θα ειναι σιγουρα ..εε;δλδ δεν υπαρχει κατι που να λυνετε μονο με συναρτηση;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:44 Η άντζυ έγραψε: #1.433 31-05-12 21:44 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Το καταλαβα γιατι το χεις ρωτησει ηδη δυο φορες και σου εχουμε απαντησει μαλλον ναι αλλα εσυ θα το ρωτας μεχρι να ακουσεις το οχι (Εννοειται πως πλακιζω! ) Και εγω να πω την αληθεια δεν τα πολυπαω γιατι μου την σπαει να αλλαζω τα ονοματα στις μεταβλητες! Click για ανάπτυξη... Χαχα..!! Μέχρι κ τη στιγμή που θα πάρουν τα θέματα τα παιδιά στα πρώτα θρανία (γιατί είμαι κ στο τελευταίο..) θα ρωτάω αν μπήκε υποπρόργαμμα...!! Τι να κάνουμε που δεν κρύβονται οι αδυναμίες...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:45 Η christina123: #1.434 31-05-12 21:45 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Χαχα..!! Μέχρι κ τη στιγμή που θα πάρουν τα θέματα τα παιδιά στα πρώτα θρανία (γιατί είμαι κ στο τελευταίο..) θα ρωτάω αν μπήκε υποπρόργαμμα...!! Τι να κάνουμε που δεν κρύβονται οι αδυναμίες...!! Click για ανάπτυξη... και εγω τα μισω τα υποπρογραμματα.αλλα αυτες οι συναρτησεις στο λαιμο μου καθονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:48 Ο Itach1 έγραψε: #1.435 31-05-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από christina123: εμενα μου εχουν μεινει μερικοι ορισμοι ακομη. να ρωτησω κατι.αν σε μια ασκηση μας ζητησουν να γραψουμε ενα υποπρογραμμα και δεν μας περιορισουν τι ειναι αυτο...διαδιακασια θα ειναι σιγουρα ..εε;δλδ δεν υπαρχει κατι που να λυνετε μονο με συναρτηση;;; Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι σιγουρα διαδικασια αλλα κανουμε παντα διαδικασια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:48 Η άντζυ έγραψε: #1.436 31-05-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από christina123: και εγω τα μισω τα υποπρογραμματα.αλλα αυτες οι συναρτησεις στο λαιμο μου καθονται... Click για ανάπτυξη... Αχ ναι...οι συναρτήσεις είναι χειρότερες απ'τις διαδικασίες...Έχω την αίσθηση ότι ό,τι κ αν μας ζητάνε εγώ θα κάνω διαδικασία..!!! Αν κ εύχομαι να μην χρειαστεί καν..!! Τώρα σε θέμα Β δεν έχω κανένα πρόβλημα..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:48 Η christina123: #1.437 31-05-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Δεν ειναι σιγουρα διαδικασια αλλα κανουμε παντα διαδικασια!! Click για ανάπτυξη... δε το πιασα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. depth.hunter Νεοφερμένο μέλος Η depth.hunter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 95 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:49 Η depth.hunter: #1.438 31-05-12 21:49 Αρχική Δημοσίευση από christina123: εμενα μου εχουν μεινει μερικοι ορισμοι ακομη. να ρωτησω κατι.αν σε μια ασκηση μας ζητησουν να γραψουμε ενα υποπρογραμμα και δεν μας περιορισουν τι ειναι αυτο...διαδιακασια θα ειναι σιγουρα ..εε;δλδ δεν υπαρχει κατι που να λυνετε μονο με συναρτηση;;; Click για ανάπτυξη... αμα υπολογιζει και επιστρεφει μονο ενα πραγμα ειναι συναρτηση.Εξαλλου οταν λεει υποπρογραμμα χωρις να το προσδιοριζει, σκοπος του ειναι να ελεγξει αν εχεις καταλαβει τη διαφορα τους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:50 Η christina123: #1.439 31-05-12 21:50 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Αχ ναι...οι συναρτήσεις είναι χειρότερες απ'τις διαδικασίες...Έχω την αίσθηση ότι ό,τι κ αν μας ζητάνε εγώ θα κάνω διαδικασία..!!! Αν κ εύχομαι να μην χρειαστεί καν..!! Τώρα σε θέμα Β δεν έχω κανένα πρόβλημα..!! Click για ανάπτυξη... αρκει να μην μας στο θεμα β να μετατρεψουμε συναρτηση σε διαδικασια ή το αντιστροφο....σηκωνω τα χερια ψηλα ZouGRaF:δε το πιασα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:52 Η άντζυ έγραψε: #1.440 31-05-12 21:52 Αρχική Δημοσίευση από depth.hunter: αμα υπολογιζει και επιστρεφει μονο ενα πραγμα ειναι συναρτηση.Εξαλλου οταν λεει υποπρογραμμα χωρις να το προσδιοριζει, σκοπος του ειναι να ελεγξει αν εχεις καταλαβει τη διαφορα τους.. Click για ανάπτυξη... Ναι..δεν φτάνει που θα το κάνουμε θέλουν να το επιλέξουμε μόνοι μας..Εγώ τα έχω μάθει ψιλοπαπαγαλία....!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: b3om1zq marios_ar vade tomftw john_55 Marios2020 Mara2004 Mary06 Valous Ilovemycats27 katia.m Anna_kitty antonis97 gewrgioyp Panagiotis849 Σωτηρία marian ggl tsiobieman elenicar Scandal Δήμος56103 eukleidhs1821 calliope kwstaseL Eri0611 liaiscool leo41 Georgekk Lathy Johnman97 imkindalost panagiotis G Giovanni5 marsenis thecrazycretan the purge eri548 Ria99 JohnGreek lostpfg Vold Λαμπρινηη SlimShady tasost kvstas92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το καταλαβα γιατι το χεις ρωτησει ηδη δυο φορες και σου εχουμε απαντησει μαλλον ναι αλλα εσυ θα το ρωτας μεχρι να ακουσεις το οχι (Εννοειται πως πλακιζω! ) Και εγω να πω την αληθεια δεν τα πολυπαω γιατι μου την σπαει να αλλαζω τα ονοματα στις μεταβλητες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:42 Η christina123: #1.432 31-05-12 21:42 εμενα μου εχουν μεινει μερικοι ορισμοι ακομη. να ρωτησω κατι.αν σε μια ασκηση μας ζητησουν να γραψουμε ενα υποπρογραμμα και δεν μας περιορισουν τι ειναι αυτο...διαδιακασια θα ειναι σιγουρα ..εε;δλδ δεν υπαρχει κατι που να λυνετε μονο με συναρτηση;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:44 Η άντζυ έγραψε: #1.433 31-05-12 21:44 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Το καταλαβα γιατι το χεις ρωτησει ηδη δυο φορες και σου εχουμε απαντησει μαλλον ναι αλλα εσυ θα το ρωτας μεχρι να ακουσεις το οχι (Εννοειται πως πλακιζω! ) Και εγω να πω την αληθεια δεν τα πολυπαω γιατι μου την σπαει να αλλαζω τα ονοματα στις μεταβλητες! Click για ανάπτυξη... Χαχα..!! Μέχρι κ τη στιγμή που θα πάρουν τα θέματα τα παιδιά στα πρώτα θρανία (γιατί είμαι κ στο τελευταίο..) θα ρωτάω αν μπήκε υποπρόργαμμα...!! Τι να κάνουμε που δεν κρύβονται οι αδυναμίες...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:45 Η christina123: #1.434 31-05-12 21:45 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Χαχα..!! Μέχρι κ τη στιγμή που θα πάρουν τα θέματα τα παιδιά στα πρώτα θρανία (γιατί είμαι κ στο τελευταίο..) θα ρωτάω αν μπήκε υποπρόργαμμα...!! Τι να κάνουμε που δεν κρύβονται οι αδυναμίες...!! Click για ανάπτυξη... και εγω τα μισω τα υποπρογραμματα.αλλα αυτες οι συναρτησεις στο λαιμο μου καθονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:48 Ο Itach1 έγραψε: #1.435 31-05-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από christina123: εμενα μου εχουν μεινει μερικοι ορισμοι ακομη. να ρωτησω κατι.αν σε μια ασκηση μας ζητησουν να γραψουμε ενα υποπρογραμμα και δεν μας περιορισουν τι ειναι αυτο...διαδιακασια θα ειναι σιγουρα ..εε;δλδ δεν υπαρχει κατι που να λυνετε μονο με συναρτηση;;; Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι σιγουρα διαδικασια αλλα κανουμε παντα διαδικασια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:48 Η άντζυ έγραψε: #1.436 31-05-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από christina123: και εγω τα μισω τα υποπρογραμματα.αλλα αυτες οι συναρτησεις στο λαιμο μου καθονται... Click για ανάπτυξη... Αχ ναι...οι συναρτήσεις είναι χειρότερες απ'τις διαδικασίες...Έχω την αίσθηση ότι ό,τι κ αν μας ζητάνε εγώ θα κάνω διαδικασία..!!! Αν κ εύχομαι να μην χρειαστεί καν..!! Τώρα σε θέμα Β δεν έχω κανένα πρόβλημα..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:48 Η christina123: #1.437 31-05-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Δεν ειναι σιγουρα διαδικασια αλλα κανουμε παντα διαδικασια!! Click για ανάπτυξη... δε το πιασα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. depth.hunter Νεοφερμένο μέλος Η depth.hunter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 95 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:49 Η depth.hunter: #1.438 31-05-12 21:49 Αρχική Δημοσίευση από christina123: εμενα μου εχουν μεινει μερικοι ορισμοι ακομη. να ρωτησω κατι.αν σε μια ασκηση μας ζητησουν να γραψουμε ενα υποπρογραμμα και δεν μας περιορισουν τι ειναι αυτο...διαδιακασια θα ειναι σιγουρα ..εε;δλδ δεν υπαρχει κατι που να λυνετε μονο με συναρτηση;;; Click για ανάπτυξη... αμα υπολογιζει και επιστρεφει μονο ενα πραγμα ειναι συναρτηση.Εξαλλου οταν λεει υποπρογραμμα χωρις να το προσδιοριζει, σκοπος του ειναι να ελεγξει αν εχεις καταλαβει τη διαφορα τους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:50 Η christina123: #1.439 31-05-12 21:50 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Αχ ναι...οι συναρτήσεις είναι χειρότερες απ'τις διαδικασίες...Έχω την αίσθηση ότι ό,τι κ αν μας ζητάνε εγώ θα κάνω διαδικασία..!!! Αν κ εύχομαι να μην χρειαστεί καν..!! Τώρα σε θέμα Β δεν έχω κανένα πρόβλημα..!! Click για ανάπτυξη... αρκει να μην μας στο θεμα β να μετατρεψουμε συναρτηση σε διαδικασια ή το αντιστροφο....σηκωνω τα χερια ψηλα ZouGRaF:δε το πιασα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:52 Η άντζυ έγραψε: #1.440 31-05-12 21:52 Αρχική Δημοσίευση από depth.hunter: αμα υπολογιζει και επιστρεφει μονο ενα πραγμα ειναι συναρτηση.Εξαλλου οταν λεει υποπρογραμμα χωρις να το προσδιοριζει, σκοπος του ειναι να ελεγξει αν εχεις καταλαβει τη διαφορα τους.. Click για ανάπτυξη... Ναι..δεν φτάνει που θα το κάνουμε θέλουν να το επιλέξουμε μόνοι μας..Εγώ τα έχω μάθει ψιλοπαπαγαλία....!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: b3om1zq marios_ar vade tomftw john_55 Marios2020 Mara2004 Mary06 Valous Ilovemycats27 katia.m Anna_kitty antonis97 gewrgioyp Panagiotis849 Σωτηρία marian ggl tsiobieman elenicar Scandal Δήμος56103 eukleidhs1821 calliope kwstaseL Eri0611 liaiscool leo41 Georgekk Lathy Johnman97 imkindalost panagiotis G Giovanni5 marsenis thecrazycretan the purge eri548 Ria99 JohnGreek lostpfg Vold Λαμπρινηη SlimShady tasost kvstas92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εμενα μου εχουν μεινει μερικοι ορισμοι ακομη. να ρωτησω κατι.αν σε μια ασκηση μας ζητησουν να γραψουμε ενα υποπρογραμμα και δεν μας περιορισουν τι ειναι αυτο...διαδιακασια θα ειναι σιγουρα ..εε;δλδ δεν υπαρχει κατι που να λυνετε μονο με συναρτηση;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:44 Η άντζυ έγραψε: #1.433 31-05-12 21:44 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Το καταλαβα γιατι το χεις ρωτησει ηδη δυο φορες και σου εχουμε απαντησει μαλλον ναι αλλα εσυ θα το ρωτας μεχρι να ακουσεις το οχι (Εννοειται πως πλακιζω! ) Και εγω να πω την αληθεια δεν τα πολυπαω γιατι μου την σπαει να αλλαζω τα ονοματα στις μεταβλητες! Click για ανάπτυξη... Χαχα..!! Μέχρι κ τη στιγμή που θα πάρουν τα θέματα τα παιδιά στα πρώτα θρανία (γιατί είμαι κ στο τελευταίο..) θα ρωτάω αν μπήκε υποπρόργαμμα...!! Τι να κάνουμε που δεν κρύβονται οι αδυναμίες...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:45 Η christina123: #1.434 31-05-12 21:45 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Χαχα..!! Μέχρι κ τη στιγμή που θα πάρουν τα θέματα τα παιδιά στα πρώτα θρανία (γιατί είμαι κ στο τελευταίο..) θα ρωτάω αν μπήκε υποπρόργαμμα...!! Τι να κάνουμε που δεν κρύβονται οι αδυναμίες...!! Click για ανάπτυξη... και εγω τα μισω τα υποπρογραμματα.αλλα αυτες οι συναρτησεις στο λαιμο μου καθονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:48 Ο Itach1 έγραψε: #1.435 31-05-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από christina123: εμενα μου εχουν μεινει μερικοι ορισμοι ακομη. να ρωτησω κατι.αν σε μια ασκηση μας ζητησουν να γραψουμε ενα υποπρογραμμα και δεν μας περιορισουν τι ειναι αυτο...διαδιακασια θα ειναι σιγουρα ..εε;δλδ δεν υπαρχει κατι που να λυνετε μονο με συναρτηση;;; Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι σιγουρα διαδικασια αλλα κανουμε παντα διαδικασια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:48 Η άντζυ έγραψε: #1.436 31-05-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από christina123: και εγω τα μισω τα υποπρογραμματα.αλλα αυτες οι συναρτησεις στο λαιμο μου καθονται... Click για ανάπτυξη... Αχ ναι...οι συναρτήσεις είναι χειρότερες απ'τις διαδικασίες...Έχω την αίσθηση ότι ό,τι κ αν μας ζητάνε εγώ θα κάνω διαδικασία..!!! Αν κ εύχομαι να μην χρειαστεί καν..!! Τώρα σε θέμα Β δεν έχω κανένα πρόβλημα..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:48 Η christina123: #1.437 31-05-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Δεν ειναι σιγουρα διαδικασια αλλα κανουμε παντα διαδικασια!! Click για ανάπτυξη... δε το πιασα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. depth.hunter Νεοφερμένο μέλος Η depth.hunter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 95 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:49 Η depth.hunter: #1.438 31-05-12 21:49 Αρχική Δημοσίευση από christina123: εμενα μου εχουν μεινει μερικοι ορισμοι ακομη. να ρωτησω κατι.αν σε μια ασκηση μας ζητησουν να γραψουμε ενα υποπρογραμμα και δεν μας περιορισουν τι ειναι αυτο...διαδιακασια θα ειναι σιγουρα ..εε;δλδ δεν υπαρχει κατι που να λυνετε μονο με συναρτηση;;; Click για ανάπτυξη... αμα υπολογιζει και επιστρεφει μονο ενα πραγμα ειναι συναρτηση.Εξαλλου οταν λεει υποπρογραμμα χωρις να το προσδιοριζει, σκοπος του ειναι να ελεγξει αν εχεις καταλαβει τη διαφορα τους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:50 Η christina123: #1.439 31-05-12 21:50 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Αχ ναι...οι συναρτήσεις είναι χειρότερες απ'τις διαδικασίες...Έχω την αίσθηση ότι ό,τι κ αν μας ζητάνε εγώ θα κάνω διαδικασία..!!! Αν κ εύχομαι να μην χρειαστεί καν..!! Τώρα σε θέμα Β δεν έχω κανένα πρόβλημα..!! Click για ανάπτυξη... αρκει να μην μας στο θεμα β να μετατρεψουμε συναρτηση σε διαδικασια ή το αντιστροφο....σηκωνω τα χερια ψηλα ZouGRaF:δε το πιασα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:52 Η άντζυ έγραψε: #1.440 31-05-12 21:52 Αρχική Δημοσίευση από depth.hunter: αμα υπολογιζει και επιστρεφει μονο ενα πραγμα ειναι συναρτηση.Εξαλλου οταν λεει υποπρογραμμα χωρις να το προσδιοριζει, σκοπος του ειναι να ελεγξει αν εχεις καταλαβει τη διαφορα τους.. Click για ανάπτυξη... Ναι..δεν φτάνει που θα το κάνουμε θέλουν να το επιλέξουμε μόνοι μας..Εγώ τα έχω μάθει ψιλοπαπαγαλία....!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: b3om1zq marios_ar vade tomftw john_55 Marios2020 Mara2004 Mary06 Valous Ilovemycats27 katia.m Anna_kitty antonis97 gewrgioyp Panagiotis849 Σωτηρία marian ggl tsiobieman elenicar Scandal Δήμος56103 eukleidhs1821 calliope kwstaseL Eri0611 liaiscool leo41 Georgekk Lathy Johnman97 imkindalost panagiotis G Giovanni5 marsenis thecrazycretan the purge eri548 Ria99 JohnGreek lostpfg Vold Λαμπρινηη SlimShady tasost kvstas92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από drosos: Το καταλαβα γιατι το χεις ρωτησει ηδη δυο φορες και σου εχουμε απαντησει μαλλον ναι αλλα εσυ θα το ρωτας μεχρι να ακουσεις το οχι (Εννοειται πως πλακιζω! ) Και εγω να πω την αληθεια δεν τα πολυπαω γιατι μου την σπαει να αλλαζω τα ονοματα στις μεταβλητες! Click για ανάπτυξη... Χαχα..!! Μέχρι κ τη στιγμή που θα πάρουν τα θέματα τα παιδιά στα πρώτα θρανία (γιατί είμαι κ στο τελευταίο..) θα ρωτάω αν μπήκε υποπρόργαμμα...!! Τι να κάνουμε που δεν κρύβονται οι αδυναμίες...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:45 Η christina123: #1.434 31-05-12 21:45 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Χαχα..!! Μέχρι κ τη στιγμή που θα πάρουν τα θέματα τα παιδιά στα πρώτα θρανία (γιατί είμαι κ στο τελευταίο..) θα ρωτάω αν μπήκε υποπρόργαμμα...!! Τι να κάνουμε που δεν κρύβονται οι αδυναμίες...!! Click για ανάπτυξη... και εγω τα μισω τα υποπρογραμματα.αλλα αυτες οι συναρτησεις στο λαιμο μου καθονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:48 Ο Itach1 έγραψε: #1.435 31-05-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από christina123: εμενα μου εχουν μεινει μερικοι ορισμοι ακομη. να ρωτησω κατι.αν σε μια ασκηση μας ζητησουν να γραψουμε ενα υποπρογραμμα και δεν μας περιορισουν τι ειναι αυτο...διαδιακασια θα ειναι σιγουρα ..εε;δλδ δεν υπαρχει κατι που να λυνετε μονο με συναρτηση;;; Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι σιγουρα διαδικασια αλλα κανουμε παντα διαδικασια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:48 Η άντζυ έγραψε: #1.436 31-05-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από christina123: και εγω τα μισω τα υποπρογραμματα.αλλα αυτες οι συναρτησεις στο λαιμο μου καθονται... Click για ανάπτυξη... Αχ ναι...οι συναρτήσεις είναι χειρότερες απ'τις διαδικασίες...Έχω την αίσθηση ότι ό,τι κ αν μας ζητάνε εγώ θα κάνω διαδικασία..!!! Αν κ εύχομαι να μην χρειαστεί καν..!! Τώρα σε θέμα Β δεν έχω κανένα πρόβλημα..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:48 Η christina123: #1.437 31-05-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Δεν ειναι σιγουρα διαδικασια αλλα κανουμε παντα διαδικασια!! Click για ανάπτυξη... δε το πιασα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. depth.hunter Νεοφερμένο μέλος Η depth.hunter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 95 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:49 Η depth.hunter: #1.438 31-05-12 21:49 Αρχική Δημοσίευση από christina123: εμενα μου εχουν μεινει μερικοι ορισμοι ακομη. να ρωτησω κατι.αν σε μια ασκηση μας ζητησουν να γραψουμε ενα υποπρογραμμα και δεν μας περιορισουν τι ειναι αυτο...διαδιακασια θα ειναι σιγουρα ..εε;δλδ δεν υπαρχει κατι που να λυνετε μονο με συναρτηση;;; Click για ανάπτυξη... αμα υπολογιζει και επιστρεφει μονο ενα πραγμα ειναι συναρτηση.Εξαλλου οταν λεει υποπρογραμμα χωρις να το προσδιοριζει, σκοπος του ειναι να ελεγξει αν εχεις καταλαβει τη διαφορα τους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:50 Η christina123: #1.439 31-05-12 21:50 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Αχ ναι...οι συναρτήσεις είναι χειρότερες απ'τις διαδικασίες...Έχω την αίσθηση ότι ό,τι κ αν μας ζητάνε εγώ θα κάνω διαδικασία..!!! Αν κ εύχομαι να μην χρειαστεί καν..!! Τώρα σε θέμα Β δεν έχω κανένα πρόβλημα..!! Click για ανάπτυξη... αρκει να μην μας στο θεμα β να μετατρεψουμε συναρτηση σε διαδικασια ή το αντιστροφο....σηκωνω τα χερια ψηλα ZouGRaF:δε το πιασα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:52 Η άντζυ έγραψε: #1.440 31-05-12 21:52 Αρχική Δημοσίευση από depth.hunter: αμα υπολογιζει και επιστρεφει μονο ενα πραγμα ειναι συναρτηση.Εξαλλου οταν λεει υποπρογραμμα χωρις να το προσδιοριζει, σκοπος του ειναι να ελεγξει αν εχεις καταλαβει τη διαφορα τους.. Click για ανάπτυξη... Ναι..δεν φτάνει που θα το κάνουμε θέλουν να το επιλέξουμε μόνοι μας..Εγώ τα έχω μάθει ψιλοπαπαγαλία....!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: b3om1zq marios_ar vade tomftw john_55 Marios2020 Mara2004 Mary06 Valous Ilovemycats27 katia.m Anna_kitty antonis97 gewrgioyp Panagiotis849 Σωτηρία marian ggl tsiobieman elenicar Scandal Δήμος56103 eukleidhs1821 calliope kwstaseL Eri0611 liaiscool leo41 Georgekk Lathy Johnman97 imkindalost panagiotis G Giovanni5 marsenis thecrazycretan the purge eri548 Ria99 JohnGreek lostpfg Vold Λαμπρινηη SlimShady tasost kvstas92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Χαχα..!! Μέχρι κ τη στιγμή που θα πάρουν τα θέματα τα παιδιά στα πρώτα θρανία (γιατί είμαι κ στο τελευταίο..) θα ρωτάω αν μπήκε υποπρόργαμμα...!! Τι να κάνουμε που δεν κρύβονται οι αδυναμίες...!! Click για ανάπτυξη... και εγω τα μισω τα υποπρογραμματα.αλλα αυτες οι συναρτησεις στο λαιμο μου καθονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:48 Ο Itach1 έγραψε: #1.435 31-05-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από christina123: εμενα μου εχουν μεινει μερικοι ορισμοι ακομη. να ρωτησω κατι.αν σε μια ασκηση μας ζητησουν να γραψουμε ενα υποπρογραμμα και δεν μας περιορισουν τι ειναι αυτο...διαδιακασια θα ειναι σιγουρα ..εε;δλδ δεν υπαρχει κατι που να λυνετε μονο με συναρτηση;;; Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι σιγουρα διαδικασια αλλα κανουμε παντα διαδικασια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:48 Η άντζυ έγραψε: #1.436 31-05-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από christina123: και εγω τα μισω τα υποπρογραμματα.αλλα αυτες οι συναρτησεις στο λαιμο μου καθονται... Click για ανάπτυξη... Αχ ναι...οι συναρτήσεις είναι χειρότερες απ'τις διαδικασίες...Έχω την αίσθηση ότι ό,τι κ αν μας ζητάνε εγώ θα κάνω διαδικασία..!!! Αν κ εύχομαι να μην χρειαστεί καν..!! Τώρα σε θέμα Β δεν έχω κανένα πρόβλημα..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:48 Η christina123: #1.437 31-05-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Δεν ειναι σιγουρα διαδικασια αλλα κανουμε παντα διαδικασια!! Click για ανάπτυξη... δε το πιασα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. depth.hunter Νεοφερμένο μέλος Η depth.hunter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 95 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:49 Η depth.hunter: #1.438 31-05-12 21:49 Αρχική Δημοσίευση από christina123: εμενα μου εχουν μεινει μερικοι ορισμοι ακομη. να ρωτησω κατι.αν σε μια ασκηση μας ζητησουν να γραψουμε ενα υποπρογραμμα και δεν μας περιορισουν τι ειναι αυτο...διαδιακασια θα ειναι σιγουρα ..εε;δλδ δεν υπαρχει κατι που να λυνετε μονο με συναρτηση;;; Click για ανάπτυξη... αμα υπολογιζει και επιστρεφει μονο ενα πραγμα ειναι συναρτηση.Εξαλλου οταν λεει υποπρογραμμα χωρις να το προσδιοριζει, σκοπος του ειναι να ελεγξει αν εχεις καταλαβει τη διαφορα τους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:50 Η christina123: #1.439 31-05-12 21:50 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Αχ ναι...οι συναρτήσεις είναι χειρότερες απ'τις διαδικασίες...Έχω την αίσθηση ότι ό,τι κ αν μας ζητάνε εγώ θα κάνω διαδικασία..!!! Αν κ εύχομαι να μην χρειαστεί καν..!! Τώρα σε θέμα Β δεν έχω κανένα πρόβλημα..!! Click για ανάπτυξη... αρκει να μην μας στο θεμα β να μετατρεψουμε συναρτηση σε διαδικασια ή το αντιστροφο....σηκωνω τα χερια ψηλα ZouGRaF:δε το πιασα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:52 Η άντζυ έγραψε: #1.440 31-05-12 21:52 Αρχική Δημοσίευση από depth.hunter: αμα υπολογιζει και επιστρεφει μονο ενα πραγμα ειναι συναρτηση.Εξαλλου οταν λεει υποπρογραμμα χωρις να το προσδιοριζει, σκοπος του ειναι να ελεγξει αν εχεις καταλαβει τη διαφορα τους.. Click για ανάπτυξη... Ναι..δεν φτάνει που θα το κάνουμε θέλουν να το επιλέξουμε μόνοι μας..Εγώ τα έχω μάθει ψιλοπαπαγαλία....!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: b3om1zq marios_ar vade tomftw john_55 Marios2020 Mara2004 Mary06 Valous Ilovemycats27 katia.m Anna_kitty antonis97 gewrgioyp Panagiotis849 Σωτηρία marian ggl tsiobieman elenicar Scandal Δήμος56103 eukleidhs1821 calliope kwstaseL Eri0611 liaiscool leo41 Georgekk Lathy Johnman97 imkindalost panagiotis G Giovanni5 marsenis thecrazycretan the purge eri548 Ria99 JohnGreek lostpfg Vold Λαμπρινηη SlimShady tasost kvstas92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από christina123: εμενα μου εχουν μεινει μερικοι ορισμοι ακομη. να ρωτησω κατι.αν σε μια ασκηση μας ζητησουν να γραψουμε ενα υποπρογραμμα και δεν μας περιορισουν τι ειναι αυτο...διαδιακασια θα ειναι σιγουρα ..εε;δλδ δεν υπαρχει κατι που να λυνετε μονο με συναρτηση;;; Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι σιγουρα διαδικασια αλλα κανουμε παντα διαδικασια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:48 Η άντζυ έγραψε: #1.436 31-05-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από christina123: και εγω τα μισω τα υποπρογραμματα.αλλα αυτες οι συναρτησεις στο λαιμο μου καθονται... Click για ανάπτυξη... Αχ ναι...οι συναρτήσεις είναι χειρότερες απ'τις διαδικασίες...Έχω την αίσθηση ότι ό,τι κ αν μας ζητάνε εγώ θα κάνω διαδικασία..!!! Αν κ εύχομαι να μην χρειαστεί καν..!! Τώρα σε θέμα Β δεν έχω κανένα πρόβλημα..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:48 Η christina123: #1.437 31-05-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Δεν ειναι σιγουρα διαδικασια αλλα κανουμε παντα διαδικασια!! Click για ανάπτυξη... δε το πιασα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. depth.hunter Νεοφερμένο μέλος Η depth.hunter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 95 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:49 Η depth.hunter: #1.438 31-05-12 21:49 Αρχική Δημοσίευση από christina123: εμενα μου εχουν μεινει μερικοι ορισμοι ακομη. να ρωτησω κατι.αν σε μια ασκηση μας ζητησουν να γραψουμε ενα υποπρογραμμα και δεν μας περιορισουν τι ειναι αυτο...διαδιακασια θα ειναι σιγουρα ..εε;δλδ δεν υπαρχει κατι που να λυνετε μονο με συναρτηση;;; Click για ανάπτυξη... αμα υπολογιζει και επιστρεφει μονο ενα πραγμα ειναι συναρτηση.Εξαλλου οταν λεει υποπρογραμμα χωρις να το προσδιοριζει, σκοπος του ειναι να ελεγξει αν εχεις καταλαβει τη διαφορα τους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:50 Η christina123: #1.439 31-05-12 21:50 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Αχ ναι...οι συναρτήσεις είναι χειρότερες απ'τις διαδικασίες...Έχω την αίσθηση ότι ό,τι κ αν μας ζητάνε εγώ θα κάνω διαδικασία..!!! Αν κ εύχομαι να μην χρειαστεί καν..!! Τώρα σε θέμα Β δεν έχω κανένα πρόβλημα..!! Click για ανάπτυξη... αρκει να μην μας στο θεμα β να μετατρεψουμε συναρτηση σε διαδικασια ή το αντιστροφο....σηκωνω τα χερια ψηλα ZouGRaF:δε το πιασα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:52 Η άντζυ έγραψε: #1.440 31-05-12 21:52 Αρχική Δημοσίευση από depth.hunter: αμα υπολογιζει και επιστρεφει μονο ενα πραγμα ειναι συναρτηση.Εξαλλου οταν λεει υποπρογραμμα χωρις να το προσδιοριζει, σκοπος του ειναι να ελεγξει αν εχεις καταλαβει τη διαφορα τους.. Click για ανάπτυξη... Ναι..δεν φτάνει που θα το κάνουμε θέλουν να το επιλέξουμε μόνοι μας..Εγώ τα έχω μάθει ψιλοπαπαγαλία....!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: b3om1zq marios_ar vade tomftw john_55 Marios2020 Mara2004 Mary06 Valous Ilovemycats27 katia.m Anna_kitty antonis97 gewrgioyp Panagiotis849 Σωτηρία marian ggl tsiobieman elenicar Scandal Δήμος56103 eukleidhs1821 calliope kwstaseL Eri0611 liaiscool leo41 Georgekk Lathy Johnman97 imkindalost panagiotis G Giovanni5 marsenis thecrazycretan the purge eri548 Ria99 JohnGreek lostpfg Vold Λαμπρινηη SlimShady tasost kvstas92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από christina123: και εγω τα μισω τα υποπρογραμματα.αλλα αυτες οι συναρτησεις στο λαιμο μου καθονται... Click για ανάπτυξη... Αχ ναι...οι συναρτήσεις είναι χειρότερες απ'τις διαδικασίες...Έχω την αίσθηση ότι ό,τι κ αν μας ζητάνε εγώ θα κάνω διαδικασία..!!! Αν κ εύχομαι να μην χρειαστεί καν..!! Τώρα σε θέμα Β δεν έχω κανένα πρόβλημα..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:48 Η christina123: #1.437 31-05-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Δεν ειναι σιγουρα διαδικασια αλλα κανουμε παντα διαδικασια!! Click για ανάπτυξη... δε το πιασα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. depth.hunter Νεοφερμένο μέλος Η depth.hunter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 95 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:49 Η depth.hunter: #1.438 31-05-12 21:49 Αρχική Δημοσίευση από christina123: εμενα μου εχουν μεινει μερικοι ορισμοι ακομη. να ρωτησω κατι.αν σε μια ασκηση μας ζητησουν να γραψουμε ενα υποπρογραμμα και δεν μας περιορισουν τι ειναι αυτο...διαδιακασια θα ειναι σιγουρα ..εε;δλδ δεν υπαρχει κατι που να λυνετε μονο με συναρτηση;;; Click για ανάπτυξη... αμα υπολογιζει και επιστρεφει μονο ενα πραγμα ειναι συναρτηση.Εξαλλου οταν λεει υποπρογραμμα χωρις να το προσδιοριζει, σκοπος του ειναι να ελεγξει αν εχεις καταλαβει τη διαφορα τους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:50 Η christina123: #1.439 31-05-12 21:50 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Αχ ναι...οι συναρτήσεις είναι χειρότερες απ'τις διαδικασίες...Έχω την αίσθηση ότι ό,τι κ αν μας ζητάνε εγώ θα κάνω διαδικασία..!!! Αν κ εύχομαι να μην χρειαστεί καν..!! Τώρα σε θέμα Β δεν έχω κανένα πρόβλημα..!! Click για ανάπτυξη... αρκει να μην μας στο θεμα β να μετατρεψουμε συναρτηση σε διαδικασια ή το αντιστροφο....σηκωνω τα χερια ψηλα ZouGRaF:δε το πιασα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:52 Η άντζυ έγραψε: #1.440 31-05-12 21:52 Αρχική Δημοσίευση από depth.hunter: αμα υπολογιζει και επιστρεφει μονο ενα πραγμα ειναι συναρτηση.Εξαλλου οταν λεει υποπρογραμμα χωρις να το προσδιοριζει, σκοπος του ειναι να ελεγξει αν εχεις καταλαβει τη διαφορα τους.. Click για ανάπτυξη... Ναι..δεν φτάνει που θα το κάνουμε θέλουν να το επιλέξουμε μόνοι μας..Εγώ τα έχω μάθει ψιλοπαπαγαλία....!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: b3om1zq marios_ar vade tomftw john_55 Marios2020 Mara2004 Mary06 Valous Ilovemycats27 katia.m Anna_kitty antonis97 gewrgioyp Panagiotis849 Σωτηρία marian ggl tsiobieman elenicar Scandal Δήμος56103 eukleidhs1821 calliope kwstaseL Eri0611 liaiscool leo41 Georgekk Lathy Johnman97 imkindalost panagiotis G Giovanni5 marsenis thecrazycretan the purge eri548 Ria99 JohnGreek lostpfg Vold Λαμπρινηη SlimShady tasost kvstas92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Δεν ειναι σιγουρα διαδικασια αλλα κανουμε παντα διαδικασια!! Click για ανάπτυξη... δε το πιασα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
depth.hunter Νεοφερμένο μέλος Η depth.hunter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 95 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:49 Η depth.hunter: #1.438 31-05-12 21:49 Αρχική Δημοσίευση από christina123: εμενα μου εχουν μεινει μερικοι ορισμοι ακομη. να ρωτησω κατι.αν σε μια ασκηση μας ζητησουν να γραψουμε ενα υποπρογραμμα και δεν μας περιορισουν τι ειναι αυτο...διαδιακασια θα ειναι σιγουρα ..εε;δλδ δεν υπαρχει κατι που να λυνετε μονο με συναρτηση;;; Click για ανάπτυξη... αμα υπολογιζει και επιστρεφει μονο ενα πραγμα ειναι συναρτηση.Εξαλλου οταν λεει υποπρογραμμα χωρις να το προσδιοριζει, σκοπος του ειναι να ελεγξει αν εχεις καταλαβει τη διαφορα τους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:50 Η christina123: #1.439 31-05-12 21:50 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Αχ ναι...οι συναρτήσεις είναι χειρότερες απ'τις διαδικασίες...Έχω την αίσθηση ότι ό,τι κ αν μας ζητάνε εγώ θα κάνω διαδικασία..!!! Αν κ εύχομαι να μην χρειαστεί καν..!! Τώρα σε θέμα Β δεν έχω κανένα πρόβλημα..!! Click για ανάπτυξη... αρκει να μην μας στο θεμα β να μετατρεψουμε συναρτηση σε διαδικασια ή το αντιστροφο....σηκωνω τα χερια ψηλα ZouGRaF:δε το πιασα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:52 Η άντζυ έγραψε: #1.440 31-05-12 21:52 Αρχική Δημοσίευση από depth.hunter: αμα υπολογιζει και επιστρεφει μονο ενα πραγμα ειναι συναρτηση.Εξαλλου οταν λεει υποπρογραμμα χωρις να το προσδιοριζει, σκοπος του ειναι να ελεγξει αν εχεις καταλαβει τη διαφορα τους.. Click για ανάπτυξη... Ναι..δεν φτάνει που θα το κάνουμε θέλουν να το επιλέξουμε μόνοι μας..Εγώ τα έχω μάθει ψιλοπαπαγαλία....!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: b3om1zq marios_ar vade tomftw john_55 Marios2020 Mara2004 Mary06 Valous Ilovemycats27 katia.m Anna_kitty antonis97 gewrgioyp Panagiotis849 Σωτηρία marian ggl tsiobieman elenicar Scandal Δήμος56103 eukleidhs1821 calliope kwstaseL Eri0611 liaiscool leo41 Georgekk Lathy Johnman97 imkindalost panagiotis G Giovanni5 marsenis thecrazycretan the purge eri548 Ria99 JohnGreek lostpfg Vold Λαμπρινηη SlimShady tasost kvstas92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από christina123: εμενα μου εχουν μεινει μερικοι ορισμοι ακομη. να ρωτησω κατι.αν σε μια ασκηση μας ζητησουν να γραψουμε ενα υποπρογραμμα και δεν μας περιορισουν τι ειναι αυτο...διαδιακασια θα ειναι σιγουρα ..εε;δλδ δεν υπαρχει κατι που να λυνετε μονο με συναρτηση;;; Click για ανάπτυξη... αμα υπολογιζει και επιστρεφει μονο ενα πραγμα ειναι συναρτηση.Εξαλλου οταν λεει υποπρογραμμα χωρις να το προσδιοριζει, σκοπος του ειναι να ελεγξει αν εχεις καταλαβει τη διαφορα τους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:50 Η christina123: #1.439 31-05-12 21:50 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Αχ ναι...οι συναρτήσεις είναι χειρότερες απ'τις διαδικασίες...Έχω την αίσθηση ότι ό,τι κ αν μας ζητάνε εγώ θα κάνω διαδικασία..!!! Αν κ εύχομαι να μην χρειαστεί καν..!! Τώρα σε θέμα Β δεν έχω κανένα πρόβλημα..!! Click για ανάπτυξη... αρκει να μην μας στο θεμα β να μετατρεψουμε συναρτηση σε διαδικασια ή το αντιστροφο....σηκωνω τα χερια ψηλα ZouGRaF:δε το πιασα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:52 Η άντζυ έγραψε: #1.440 31-05-12 21:52 Αρχική Δημοσίευση από depth.hunter: αμα υπολογιζει και επιστρεφει μονο ενα πραγμα ειναι συναρτηση.Εξαλλου οταν λεει υποπρογραμμα χωρις να το προσδιοριζει, σκοπος του ειναι να ελεγξει αν εχεις καταλαβει τη διαφορα τους.. Click για ανάπτυξη... Ναι..δεν φτάνει που θα το κάνουμε θέλουν να το επιλέξουμε μόνοι μας..Εγώ τα έχω μάθει ψιλοπαπαγαλία....!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 73 74 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 Επόμενη First Προηγούμενη 72 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 72 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Αχ ναι...οι συναρτήσεις είναι χειρότερες απ'τις διαδικασίες...Έχω την αίσθηση ότι ό,τι κ αν μας ζητάνε εγώ θα κάνω διαδικασία..!!! Αν κ εύχομαι να μην χρειαστεί καν..!! Τώρα σε θέμα Β δεν έχω κανένα πρόβλημα..!! Click για ανάπτυξη... αρκει να μην μας στο θεμα β να μετατρεψουμε συναρτηση σε διαδικασια ή το αντιστροφο....σηκωνω τα χερια ψηλα ZouGRaF:δε το πιασα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:52 Η άντζυ έγραψε: #1.440 31-05-12 21:52 Αρχική Δημοσίευση από depth.hunter: αμα υπολογιζει και επιστρεφει μονο ενα πραγμα ειναι συναρτηση.Εξαλλου οταν λεει υποπρογραμμα χωρις να το προσδιοριζει, σκοπος του ειναι να ελεγξει αν εχεις καταλαβει τη διαφορα τους.. Click για ανάπτυξη... Ναι..δεν φτάνει που θα το κάνουμε θέλουν να το επιλέξουμε μόνοι μας..Εγώ τα έχω μάθει ψιλοπαπαγαλία....!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από depth.hunter: αμα υπολογιζει και επιστρεφει μονο ενα πραγμα ειναι συναρτηση.Εξαλλου οταν λεει υποπρογραμμα χωρις να το προσδιοριζει, σκοπος του ειναι να ελεγξει αν εχεις καταλαβει τη διαφορα τους.. Click για ανάπτυξη... Ναι..δεν φτάνει που θα το κάνουμε θέλουν να το επιλέξουμε μόνοι μας..Εγώ τα έχω μάθει ψιλοπαπαγαλία....!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.