Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:26 Η Deutsch... Lover: #161 03-02-13 11:26 Αρχική Δημοσίευση από istudent: Καλά κάνεις και ειρωνεύεσαι διότι δεν έγραψα ξανά ολόκληρη τηναπορία μου,,, βασικά προσπαθώ να καταλάβω τι σημαίνει komitativsatz και αν έχουμε κάτι αντίστοιχο στα ελληνικά καιμετά προσπαθώ να δω πώς αποδίδονται οι σύνδεσμοι wobei και unter ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΞΕΚΑΘΑΡΟΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ, η τουλάχιστο σε αυτό που χρησιμοποιώ εγώ (PONS) Click για ανάπτυξη... https://kops.ub.uni-konstanz.de/bitstream/handle/urn:nbn:de:bsz:352-opus-5132/inlist18.pdf?sequence=1 μηπως θες κατι τετοιο; Βασικα στειλε μου κι ενα πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Φεβρουαρίου 2013 στις 12:16 Ο Guest 292010: #162 05-02-13 12:16 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:13 Ο Itach1 έγραψε: #163 14-02-13 16:13 Λεπόν στο επόμενο ακαδημαικο έτος θα ξεκινήσω Γερμανικά αλλά θέλω να αρχίσω από τώρα μόνος μου να μάθω τα βασικά έστω επειδή δεν έχω καμιά επαφή με την γλώσσα. Υπάρχουν κάποιες ιστοσελίδες που βοηθούν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:19 Η Deutsch... Lover: #164 14-02-13 16:19 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Λεπόν στο επόμενο ακαδημαικο έτος θα ξεκινήσω Γερμανικά αλλά θέλω να αρχίσω από τώρα μόνος μου να μάθω τα βασικά έστω επειδή δεν έχω καμιά επαφή με την γλώσσα. Υπάρχουν κάποιες ιστοσελίδες που βοηθούν; Click για ανάπτυξη... https://www.deutschakademie.de/online-deutschkurs/ https://www.goethe-verlag.com/book2/EL/ELDE/ELDE002.HTM το πρωτο ειναι πολυ καλο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:30 Ο Itach1 έγραψε: #165 14-02-13 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: https://www.deutschakademie.de/online-deutschkurs/ https://www.goethe-verlag.com/book2/EL/ELDE/ELDE002.HTM το πρωτο ειναι πολυ καλο ! Click για ανάπτυξη... Το δεύτερο καλό είναι,στο πρώτο για να απαντήσεις πρέπει να γωρίζεις και γερμανικά όμως. Κάποια άλλη καλύτερη σελίδα για noob student; Όταν λέω noob να μου δώσεις ένα λινκ που να περιέχει την αλφάβητο,πως προφέρονται τα γράμματα και μετά να πάω σε ασκήσεις κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:34 Η Deutsch... Lover: #166 14-02-13 16:34 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Το δεύτερο καλό είναι,στο πρώτο για να απαντήσεις πρέπει να γωρίζεις και γερμανικά όμως. Κάποια άλλη καλύτερη σελίδα για noob student; Όταν λέω noob να μου δώσεις ένα λινκ που να περιέχει την αλφάβητο,πως προφέρονται τα γράμματα και μετά να πάω σε ασκήσεις κτλ Click για ανάπτυξη... τετοια εχω ετοιμασει και μονη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dtsberlin Νεοφερμένο μέλος Ο dtsberlin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:20 Ο dtsberlin: #167 19-02-13 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Το δεύτερο καλό είναι,στο πρώτο για να απαντήσεις πρέπει να γωρίζεις και γερμανικά όμως. Κάποια άλλη καλύτερη σελίδα για noob student; Όταν λέω noob να μου δώσεις ένα λινκ που να περιέχει την αλφάβητο,πως προφέρονται τα γράμματα και μετά να πάω σε ασκήσεις κτλ Click για ανάπτυξη... Το πρώτο υπαρχει και στα ελληνικα https://www.deutschakademie.de/online-deutschkurs/griechisch/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2013 στις 23:01 Ο Fedde le Grand: #168 03-03-13 23:01 Παιδιά, μήπως έχετε να προτείνετε κανένα βιβλίο για να μάθω μόνος Γερμανικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2013 στις 19:02 Η Deutsch... Lover: #169 04-03-13 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά, μήπως έχετε να προτείνετε κανένα βιβλίο για να μάθω μόνος Γερμανικά; Click για ανάπτυξη... Εχεις επαφη με την γλωσσα; ή δεν εχεις ασχοληθει καθολου ποτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2013 στις 23:44 Ο Fedde le Grand: #170 04-03-13 23:44 Ότι κάναμε στο Γυμνάσιο και στο Δημοτικό... Κάτι ψηλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2013 στις 11:30 Ο NikoTexXx: #171 05-03-13 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ότι κάναμε στο Γυμνάσιο και στο Δημοτικό... Κάτι ψηλά! Click για ανάπτυξη... Επομενως, θα πρεπει να ξεκινησεις απο το 0. Γιατι αυτα που κανουν στο Γυμνασιο ειναι γελοια. Και να φανταστω οτι εχει περασει και καιρος απο τοτε που εκανεσ τελευταις φορα γερμανικα. Πηγαινε σε καποιο βιβλιοπωλειο και ρωτα για βιβλια που προβλεπονται για αρχαριους. Απο εκει και περα διαλεγεις εσυ τι σου ταιριαζει και τι σου αρεσει. Οταν το κανεις αυτο μπορουμε να σε βοηθησουμε στη συνεχεια στην αγορα βιβλιου γραμματικης κ.λ.π. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2013 στις 14:56 Ο Fedde le Grand: #172 05-03-13 14:56 Hm. Ok. Θα περάσω από την άλλη εβδομάδα να ρωτήσω. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2013 στις 15:31 Η Deutsch... Lover: #173 05-03-13 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ότι κάναμε στο Γυμνάσιο και στο Δημοτικό... Κάτι ψηλά! Click για ανάπτυξη... https://shop.hueber.de/de/catalogsearch/result/?q=Bücher+für+A1 Για δες λιγο εδω και πες μου! Παντως εγω εχω παρει πολλα βιβλια απο το Hueber Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 15:46 Ο NikoTexXx: #174 07-03-13 15:46 Παντως μικρος οταν ημουν δεν μου αρεσε καθολου το Ping Pong της Hueber. Θα σου συνιστουσα κατι απο την Klett. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yellowsoldier Νεοφερμένο μέλος Ο yellowsoldier αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 12:00 Ο yellowsoldier: #175 08-05-13 12:00 συγγνωμη δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο θεμα αλλα θα ηθελα αν εχετε την καλοσυνη να μου πειτε ποσες εκθεσεις πρεπει να γραψω στο κπγ γερμανικα στο επιπεδο β αλλα αν στοχευω στο β2, εννοω απο τις 4 εχει 2 β1 και 2 β2.. παρακαλω εξηγειστε μου. Ευχαριστω εκ των προτερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yellowsoldier Νεοφερμένο μέλος Ο yellowsoldier αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 12:12 Ο yellowsoldier: #176 08-05-13 12:12 εε να προσθεσω οτι δινω σε λιγες μερες παρακαλω μια βοηθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis_z6_32 Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis_z6_32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 17:33 Ο apostolis_z6_32: #177 08-05-13 17:33 για β2 πρεπει να γραψεις και τις 4...και εγω την κυριακη δινω ..αλλα αγγλικα ,,καλη μας επιτυχια !!!πως και δν δινεις το β2 του goethe? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 17:42 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #178 08-05-13 17:42 Θέλω λίγ βοήθεια για τα Γερμανικά του σχολείου αν γίνεται και συγκεκριμένα τις εξετάσεις. Ξέρετε ασκήσεις online με ασκήσεις για τις προθέσεις τόπου με δοτική και/ή αιτιατική και τα ρήματα κίνησης-akkusativ και στάσης-dativ? Ευχαριστώ :) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yellowsoldier Νεοφερμένο μέλος Ο yellowsoldier αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 18:24 Ο yellowsoldier: #179 08-05-13 18:24 δινω και goethe φιλε Αποστολη ευχαριστω για την πληροφορια αλλα ειναι αγχωτικο και θα τρεχω για να προλαβω 4 εκθεσεις σε 65 λεπτα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 19:43 Η Deutsch... Lover: #180 08-05-13 19:43 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Θέλω λίγ βοήθεια για τα Γερμανικά του σχολείου αν γίνεται και συγκεκριμένα τις εξετάσεις. Ξέρετε ασκήσεις online με ασκήσεις για τις προθέσεις τόπου με δοτική και/ή αιτιατική και τα ρήματα κίνησης-akkusativ και στάσης-dativ? Ευχαριστώ :) Click για ανάπτυξη... ταξη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gaidouri aurorita Zorze kost28 Angie15 Qwerty 0 donis 13 sofia07 Vera giannhs2001 Kate1914 suaimhneas Angelikaaa charmander Praxis P.Dam. Mara2004 velentzakoss Claire05 MarcoReus anna-maria1 nicole1982 estrela RGX PanMoonlight Magigi KingOfPop Tribbiani angelita99 Fanimaid123 Fay95 MIkeTr123 Meow Astir83 spring day iminspain SMK snowy Scandal Cat lady Giannarassss giannist_ thecrazycretan Daydreamer Kostis-Palamas Vasilis2000kak KonstantinosNew reliazag SlimShady stefan igeorgeoikonomo Θάνος14 !georgitsa! New member Άρτεμις Α. jucticeee GeoCommand Ace of Spades johnietraf Panos_02 tymvorixos jimis2001 American Economist Libertus ALARIXOS angelikitaraxia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από istudent: Καλά κάνεις και ειρωνεύεσαι διότι δεν έγραψα ξανά ολόκληρη τηναπορία μου,,, βασικά προσπαθώ να καταλάβω τι σημαίνει komitativsatz και αν έχουμε κάτι αντίστοιχο στα ελληνικά καιμετά προσπαθώ να δω πώς αποδίδονται οι σύνδεσμοι wobei και unter ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΞΕΚΑΘΑΡΟΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ, η τουλάχιστο σε αυτό που χρησιμοποιώ εγώ (PONS) Click για ανάπτυξη... https://kops.ub.uni-konstanz.de/bitstream/handle/urn:nbn:de:bsz:352-opus-5132/inlist18.pdf?sequence=1 μηπως θες κατι τετοιο; Βασικα στειλε μου κι ενα πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Φεβρουαρίου 2013 στις 12:16 Ο Guest 292010: #162 05-02-13 12:16 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:13 Ο Itach1 έγραψε: #163 14-02-13 16:13 Λεπόν στο επόμενο ακαδημαικο έτος θα ξεκινήσω Γερμανικά αλλά θέλω να αρχίσω από τώρα μόνος μου να μάθω τα βασικά έστω επειδή δεν έχω καμιά επαφή με την γλώσσα. Υπάρχουν κάποιες ιστοσελίδες που βοηθούν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:19 Η Deutsch... Lover: #164 14-02-13 16:19 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Λεπόν στο επόμενο ακαδημαικο έτος θα ξεκινήσω Γερμανικά αλλά θέλω να αρχίσω από τώρα μόνος μου να μάθω τα βασικά έστω επειδή δεν έχω καμιά επαφή με την γλώσσα. Υπάρχουν κάποιες ιστοσελίδες που βοηθούν; Click για ανάπτυξη... https://www.deutschakademie.de/online-deutschkurs/ https://www.goethe-verlag.com/book2/EL/ELDE/ELDE002.HTM το πρωτο ειναι πολυ καλο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:30 Ο Itach1 έγραψε: #165 14-02-13 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: https://www.deutschakademie.de/online-deutschkurs/ https://www.goethe-verlag.com/book2/EL/ELDE/ELDE002.HTM το πρωτο ειναι πολυ καλο ! Click για ανάπτυξη... Το δεύτερο καλό είναι,στο πρώτο για να απαντήσεις πρέπει να γωρίζεις και γερμανικά όμως. Κάποια άλλη καλύτερη σελίδα για noob student; Όταν λέω noob να μου δώσεις ένα λινκ που να περιέχει την αλφάβητο,πως προφέρονται τα γράμματα και μετά να πάω σε ασκήσεις κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:34 Η Deutsch... Lover: #166 14-02-13 16:34 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Το δεύτερο καλό είναι,στο πρώτο για να απαντήσεις πρέπει να γωρίζεις και γερμανικά όμως. Κάποια άλλη καλύτερη σελίδα για noob student; Όταν λέω noob να μου δώσεις ένα λινκ που να περιέχει την αλφάβητο,πως προφέρονται τα γράμματα και μετά να πάω σε ασκήσεις κτλ Click για ανάπτυξη... τετοια εχω ετοιμασει και μονη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dtsberlin Νεοφερμένο μέλος Ο dtsberlin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:20 Ο dtsberlin: #167 19-02-13 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Το δεύτερο καλό είναι,στο πρώτο για να απαντήσεις πρέπει να γωρίζεις και γερμανικά όμως. Κάποια άλλη καλύτερη σελίδα για noob student; Όταν λέω noob να μου δώσεις ένα λινκ που να περιέχει την αλφάβητο,πως προφέρονται τα γράμματα και μετά να πάω σε ασκήσεις κτλ Click για ανάπτυξη... Το πρώτο υπαρχει και στα ελληνικα https://www.deutschakademie.de/online-deutschkurs/griechisch/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2013 στις 23:01 Ο Fedde le Grand: #168 03-03-13 23:01 Παιδιά, μήπως έχετε να προτείνετε κανένα βιβλίο για να μάθω μόνος Γερμανικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2013 στις 19:02 Η Deutsch... Lover: #169 04-03-13 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά, μήπως έχετε να προτείνετε κανένα βιβλίο για να μάθω μόνος Γερμανικά; Click για ανάπτυξη... Εχεις επαφη με την γλωσσα; ή δεν εχεις ασχοληθει καθολου ποτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2013 στις 23:44 Ο Fedde le Grand: #170 04-03-13 23:44 Ότι κάναμε στο Γυμνάσιο και στο Δημοτικό... Κάτι ψηλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2013 στις 11:30 Ο NikoTexXx: #171 05-03-13 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ότι κάναμε στο Γυμνάσιο και στο Δημοτικό... Κάτι ψηλά! Click για ανάπτυξη... Επομενως, θα πρεπει να ξεκινησεις απο το 0. Γιατι αυτα που κανουν στο Γυμνασιο ειναι γελοια. Και να φανταστω οτι εχει περασει και καιρος απο τοτε που εκανεσ τελευταις φορα γερμανικα. Πηγαινε σε καποιο βιβλιοπωλειο και ρωτα για βιβλια που προβλεπονται για αρχαριους. Απο εκει και περα διαλεγεις εσυ τι σου ταιριαζει και τι σου αρεσει. Οταν το κανεις αυτο μπορουμε να σε βοηθησουμε στη συνεχεια στην αγορα βιβλιου γραμματικης κ.λ.π. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2013 στις 14:56 Ο Fedde le Grand: #172 05-03-13 14:56 Hm. Ok. Θα περάσω από την άλλη εβδομάδα να ρωτήσω. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2013 στις 15:31 Η Deutsch... Lover: #173 05-03-13 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ότι κάναμε στο Γυμνάσιο και στο Δημοτικό... Κάτι ψηλά! Click για ανάπτυξη... https://shop.hueber.de/de/catalogsearch/result/?q=Bücher+für+A1 Για δες λιγο εδω και πες μου! Παντως εγω εχω παρει πολλα βιβλια απο το Hueber Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 15:46 Ο NikoTexXx: #174 07-03-13 15:46 Παντως μικρος οταν ημουν δεν μου αρεσε καθολου το Ping Pong της Hueber. Θα σου συνιστουσα κατι απο την Klett. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yellowsoldier Νεοφερμένο μέλος Ο yellowsoldier αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 12:00 Ο yellowsoldier: #175 08-05-13 12:00 συγγνωμη δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο θεμα αλλα θα ηθελα αν εχετε την καλοσυνη να μου πειτε ποσες εκθεσεις πρεπει να γραψω στο κπγ γερμανικα στο επιπεδο β αλλα αν στοχευω στο β2, εννοω απο τις 4 εχει 2 β1 και 2 β2.. παρακαλω εξηγειστε μου. Ευχαριστω εκ των προτερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yellowsoldier Νεοφερμένο μέλος Ο yellowsoldier αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 12:12 Ο yellowsoldier: #176 08-05-13 12:12 εε να προσθεσω οτι δινω σε λιγες μερες παρακαλω μια βοηθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis_z6_32 Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis_z6_32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 17:33 Ο apostolis_z6_32: #177 08-05-13 17:33 για β2 πρεπει να γραψεις και τις 4...και εγω την κυριακη δινω ..αλλα αγγλικα ,,καλη μας επιτυχια !!!πως και δν δινεις το β2 του goethe? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 17:42 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #178 08-05-13 17:42 Θέλω λίγ βοήθεια για τα Γερμανικά του σχολείου αν γίνεται και συγκεκριμένα τις εξετάσεις. Ξέρετε ασκήσεις online με ασκήσεις για τις προθέσεις τόπου με δοτική και/ή αιτιατική και τα ρήματα κίνησης-akkusativ και στάσης-dativ? Ευχαριστώ :) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yellowsoldier Νεοφερμένο μέλος Ο yellowsoldier αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 18:24 Ο yellowsoldier: #179 08-05-13 18:24 δινω και goethe φιλε Αποστολη ευχαριστω για την πληροφορια αλλα ειναι αγχωτικο και θα τρεχω για να προλαβω 4 εκθεσεις σε 65 λεπτα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 19:43 Η Deutsch... Lover: #180 08-05-13 19:43 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Θέλω λίγ βοήθεια για τα Γερμανικά του σχολείου αν γίνεται και συγκεκριμένα τις εξετάσεις. Ξέρετε ασκήσεις online με ασκήσεις για τις προθέσεις τόπου με δοτική και/ή αιτιατική και τα ρήματα κίνησης-akkusativ και στάσης-dativ? Ευχαριστώ :) Click για ανάπτυξη... ταξη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gaidouri aurorita Zorze kost28 Angie15 Qwerty 0 donis 13 sofia07 Vera giannhs2001 Kate1914 suaimhneas Angelikaaa charmander Praxis P.Dam. Mara2004 velentzakoss Claire05 MarcoReus anna-maria1 nicole1982 estrela RGX PanMoonlight Magigi KingOfPop Tribbiani angelita99 Fanimaid123 Fay95 MIkeTr123 Meow Astir83 spring day iminspain SMK snowy Scandal Cat lady Giannarassss giannist_ thecrazycretan Daydreamer Kostis-Palamas Vasilis2000kak KonstantinosNew reliazag SlimShady stefan igeorgeoikonomo Θάνος14 !georgitsa! New member Άρτεμις Α. jucticeee GeoCommand Ace of Spades johnietraf Panos_02 tymvorixos jimis2001 American Economist Libertus ALARIXOS angelikitaraxia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:13 Ο Itach1 έγραψε: #163 14-02-13 16:13 Λεπόν στο επόμενο ακαδημαικο έτος θα ξεκινήσω Γερμανικά αλλά θέλω να αρχίσω από τώρα μόνος μου να μάθω τα βασικά έστω επειδή δεν έχω καμιά επαφή με την γλώσσα. Υπάρχουν κάποιες ιστοσελίδες που βοηθούν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:19 Η Deutsch... Lover: #164 14-02-13 16:19 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Λεπόν στο επόμενο ακαδημαικο έτος θα ξεκινήσω Γερμανικά αλλά θέλω να αρχίσω από τώρα μόνος μου να μάθω τα βασικά έστω επειδή δεν έχω καμιά επαφή με την γλώσσα. Υπάρχουν κάποιες ιστοσελίδες που βοηθούν; Click για ανάπτυξη... https://www.deutschakademie.de/online-deutschkurs/ https://www.goethe-verlag.com/book2/EL/ELDE/ELDE002.HTM το πρωτο ειναι πολυ καλο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:30 Ο Itach1 έγραψε: #165 14-02-13 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: https://www.deutschakademie.de/online-deutschkurs/ https://www.goethe-verlag.com/book2/EL/ELDE/ELDE002.HTM το πρωτο ειναι πολυ καλο ! Click για ανάπτυξη... Το δεύτερο καλό είναι,στο πρώτο για να απαντήσεις πρέπει να γωρίζεις και γερμανικά όμως. Κάποια άλλη καλύτερη σελίδα για noob student; Όταν λέω noob να μου δώσεις ένα λινκ που να περιέχει την αλφάβητο,πως προφέρονται τα γράμματα και μετά να πάω σε ασκήσεις κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:34 Η Deutsch... Lover: #166 14-02-13 16:34 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Το δεύτερο καλό είναι,στο πρώτο για να απαντήσεις πρέπει να γωρίζεις και γερμανικά όμως. Κάποια άλλη καλύτερη σελίδα για noob student; Όταν λέω noob να μου δώσεις ένα λινκ που να περιέχει την αλφάβητο,πως προφέρονται τα γράμματα και μετά να πάω σε ασκήσεις κτλ Click για ανάπτυξη... τετοια εχω ετοιμασει και μονη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dtsberlin Νεοφερμένο μέλος Ο dtsberlin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:20 Ο dtsberlin: #167 19-02-13 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Το δεύτερο καλό είναι,στο πρώτο για να απαντήσεις πρέπει να γωρίζεις και γερμανικά όμως. Κάποια άλλη καλύτερη σελίδα για noob student; Όταν λέω noob να μου δώσεις ένα λινκ που να περιέχει την αλφάβητο,πως προφέρονται τα γράμματα και μετά να πάω σε ασκήσεις κτλ Click για ανάπτυξη... Το πρώτο υπαρχει και στα ελληνικα https://www.deutschakademie.de/online-deutschkurs/griechisch/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2013 στις 23:01 Ο Fedde le Grand: #168 03-03-13 23:01 Παιδιά, μήπως έχετε να προτείνετε κανένα βιβλίο για να μάθω μόνος Γερμανικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2013 στις 19:02 Η Deutsch... Lover: #169 04-03-13 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά, μήπως έχετε να προτείνετε κανένα βιβλίο για να μάθω μόνος Γερμανικά; Click για ανάπτυξη... Εχεις επαφη με την γλωσσα; ή δεν εχεις ασχοληθει καθολου ποτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2013 στις 23:44 Ο Fedde le Grand: #170 04-03-13 23:44 Ότι κάναμε στο Γυμνάσιο και στο Δημοτικό... Κάτι ψηλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2013 στις 11:30 Ο NikoTexXx: #171 05-03-13 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ότι κάναμε στο Γυμνάσιο και στο Δημοτικό... Κάτι ψηλά! Click για ανάπτυξη... Επομενως, θα πρεπει να ξεκινησεις απο το 0. Γιατι αυτα που κανουν στο Γυμνασιο ειναι γελοια. Και να φανταστω οτι εχει περασει και καιρος απο τοτε που εκανεσ τελευταις φορα γερμανικα. Πηγαινε σε καποιο βιβλιοπωλειο και ρωτα για βιβλια που προβλεπονται για αρχαριους. Απο εκει και περα διαλεγεις εσυ τι σου ταιριαζει και τι σου αρεσει. Οταν το κανεις αυτο μπορουμε να σε βοηθησουμε στη συνεχεια στην αγορα βιβλιου γραμματικης κ.λ.π. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2013 στις 14:56 Ο Fedde le Grand: #172 05-03-13 14:56 Hm. Ok. Θα περάσω από την άλλη εβδομάδα να ρωτήσω. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2013 στις 15:31 Η Deutsch... Lover: #173 05-03-13 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ότι κάναμε στο Γυμνάσιο και στο Δημοτικό... Κάτι ψηλά! Click για ανάπτυξη... https://shop.hueber.de/de/catalogsearch/result/?q=Bücher+für+A1 Για δες λιγο εδω και πες μου! Παντως εγω εχω παρει πολλα βιβλια απο το Hueber Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 15:46 Ο NikoTexXx: #174 07-03-13 15:46 Παντως μικρος οταν ημουν δεν μου αρεσε καθολου το Ping Pong της Hueber. Θα σου συνιστουσα κατι απο την Klett. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yellowsoldier Νεοφερμένο μέλος Ο yellowsoldier αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 12:00 Ο yellowsoldier: #175 08-05-13 12:00 συγγνωμη δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο θεμα αλλα θα ηθελα αν εχετε την καλοσυνη να μου πειτε ποσες εκθεσεις πρεπει να γραψω στο κπγ γερμανικα στο επιπεδο β αλλα αν στοχευω στο β2, εννοω απο τις 4 εχει 2 β1 και 2 β2.. παρακαλω εξηγειστε μου. Ευχαριστω εκ των προτερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yellowsoldier Νεοφερμένο μέλος Ο yellowsoldier αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 12:12 Ο yellowsoldier: #176 08-05-13 12:12 εε να προσθεσω οτι δινω σε λιγες μερες παρακαλω μια βοηθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis_z6_32 Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis_z6_32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 17:33 Ο apostolis_z6_32: #177 08-05-13 17:33 για β2 πρεπει να γραψεις και τις 4...και εγω την κυριακη δινω ..αλλα αγγλικα ,,καλη μας επιτυχια !!!πως και δν δινεις το β2 του goethe? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 17:42 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #178 08-05-13 17:42 Θέλω λίγ βοήθεια για τα Γερμανικά του σχολείου αν γίνεται και συγκεκριμένα τις εξετάσεις. Ξέρετε ασκήσεις online με ασκήσεις για τις προθέσεις τόπου με δοτική και/ή αιτιατική και τα ρήματα κίνησης-akkusativ και στάσης-dativ? Ευχαριστώ :) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yellowsoldier Νεοφερμένο μέλος Ο yellowsoldier αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 18:24 Ο yellowsoldier: #179 08-05-13 18:24 δινω και goethe φιλε Αποστολη ευχαριστω για την πληροφορια αλλα ειναι αγχωτικο και θα τρεχω για να προλαβω 4 εκθεσεις σε 65 λεπτα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 19:43 Η Deutsch... Lover: #180 08-05-13 19:43 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Θέλω λίγ βοήθεια για τα Γερμανικά του σχολείου αν γίνεται και συγκεκριμένα τις εξετάσεις. Ξέρετε ασκήσεις online με ασκήσεις για τις προθέσεις τόπου με δοτική και/ή αιτιατική και τα ρήματα κίνησης-akkusativ και στάσης-dativ? Ευχαριστώ :) Click για ανάπτυξη... ταξη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gaidouri aurorita Zorze kost28 Angie15 Qwerty 0 donis 13 sofia07 Vera giannhs2001 Kate1914 suaimhneas Angelikaaa charmander Praxis P.Dam. Mara2004 velentzakoss Claire05 MarcoReus anna-maria1 nicole1982 estrela RGX PanMoonlight Magigi KingOfPop Tribbiani angelita99 Fanimaid123 Fay95 MIkeTr123 Meow Astir83 spring day iminspain SMK snowy Scandal Cat lady Giannarassss giannist_ thecrazycretan Daydreamer Kostis-Palamas Vasilis2000kak KonstantinosNew reliazag SlimShady stefan igeorgeoikonomo Θάνος14 !georgitsa! New member Άρτεμις Α. jucticeee GeoCommand Ace of Spades johnietraf Panos_02 tymvorixos jimis2001 American Economist Libertus ALARIXOS angelikitaraxia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λεπόν στο επόμενο ακαδημαικο έτος θα ξεκινήσω Γερμανικά αλλά θέλω να αρχίσω από τώρα μόνος μου να μάθω τα βασικά έστω επειδή δεν έχω καμιά επαφή με την γλώσσα. Υπάρχουν κάποιες ιστοσελίδες που βοηθούν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:19 Η Deutsch... Lover: #164 14-02-13 16:19 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Λεπόν στο επόμενο ακαδημαικο έτος θα ξεκινήσω Γερμανικά αλλά θέλω να αρχίσω από τώρα μόνος μου να μάθω τα βασικά έστω επειδή δεν έχω καμιά επαφή με την γλώσσα. Υπάρχουν κάποιες ιστοσελίδες που βοηθούν; Click για ανάπτυξη... https://www.deutschakademie.de/online-deutschkurs/ https://www.goethe-verlag.com/book2/EL/ELDE/ELDE002.HTM το πρωτο ειναι πολυ καλο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:30 Ο Itach1 έγραψε: #165 14-02-13 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: https://www.deutschakademie.de/online-deutschkurs/ https://www.goethe-verlag.com/book2/EL/ELDE/ELDE002.HTM το πρωτο ειναι πολυ καλο ! Click για ανάπτυξη... Το δεύτερο καλό είναι,στο πρώτο για να απαντήσεις πρέπει να γωρίζεις και γερμανικά όμως. Κάποια άλλη καλύτερη σελίδα για noob student; Όταν λέω noob να μου δώσεις ένα λινκ που να περιέχει την αλφάβητο,πως προφέρονται τα γράμματα και μετά να πάω σε ασκήσεις κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:34 Η Deutsch... Lover: #166 14-02-13 16:34 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Το δεύτερο καλό είναι,στο πρώτο για να απαντήσεις πρέπει να γωρίζεις και γερμανικά όμως. Κάποια άλλη καλύτερη σελίδα για noob student; Όταν λέω noob να μου δώσεις ένα λινκ που να περιέχει την αλφάβητο,πως προφέρονται τα γράμματα και μετά να πάω σε ασκήσεις κτλ Click για ανάπτυξη... τετοια εχω ετοιμασει και μονη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dtsberlin Νεοφερμένο μέλος Ο dtsberlin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:20 Ο dtsberlin: #167 19-02-13 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Το δεύτερο καλό είναι,στο πρώτο για να απαντήσεις πρέπει να γωρίζεις και γερμανικά όμως. Κάποια άλλη καλύτερη σελίδα για noob student; Όταν λέω noob να μου δώσεις ένα λινκ που να περιέχει την αλφάβητο,πως προφέρονται τα γράμματα και μετά να πάω σε ασκήσεις κτλ Click για ανάπτυξη... Το πρώτο υπαρχει και στα ελληνικα https://www.deutschakademie.de/online-deutschkurs/griechisch/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2013 στις 23:01 Ο Fedde le Grand: #168 03-03-13 23:01 Παιδιά, μήπως έχετε να προτείνετε κανένα βιβλίο για να μάθω μόνος Γερμανικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2013 στις 19:02 Η Deutsch... Lover: #169 04-03-13 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά, μήπως έχετε να προτείνετε κανένα βιβλίο για να μάθω μόνος Γερμανικά; Click για ανάπτυξη... Εχεις επαφη με την γλωσσα; ή δεν εχεις ασχοληθει καθολου ποτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2013 στις 23:44 Ο Fedde le Grand: #170 04-03-13 23:44 Ότι κάναμε στο Γυμνάσιο και στο Δημοτικό... Κάτι ψηλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2013 στις 11:30 Ο NikoTexXx: #171 05-03-13 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ότι κάναμε στο Γυμνάσιο και στο Δημοτικό... Κάτι ψηλά! Click για ανάπτυξη... Επομενως, θα πρεπει να ξεκινησεις απο το 0. Γιατι αυτα που κανουν στο Γυμνασιο ειναι γελοια. Και να φανταστω οτι εχει περασει και καιρος απο τοτε που εκανεσ τελευταις φορα γερμανικα. Πηγαινε σε καποιο βιβλιοπωλειο και ρωτα για βιβλια που προβλεπονται για αρχαριους. Απο εκει και περα διαλεγεις εσυ τι σου ταιριαζει και τι σου αρεσει. Οταν το κανεις αυτο μπορουμε να σε βοηθησουμε στη συνεχεια στην αγορα βιβλιου γραμματικης κ.λ.π. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2013 στις 14:56 Ο Fedde le Grand: #172 05-03-13 14:56 Hm. Ok. Θα περάσω από την άλλη εβδομάδα να ρωτήσω. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2013 στις 15:31 Η Deutsch... Lover: #173 05-03-13 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ότι κάναμε στο Γυμνάσιο και στο Δημοτικό... Κάτι ψηλά! Click για ανάπτυξη... https://shop.hueber.de/de/catalogsearch/result/?q=Bücher+für+A1 Για δες λιγο εδω και πες μου! Παντως εγω εχω παρει πολλα βιβλια απο το Hueber Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 15:46 Ο NikoTexXx: #174 07-03-13 15:46 Παντως μικρος οταν ημουν δεν μου αρεσε καθολου το Ping Pong της Hueber. Θα σου συνιστουσα κατι απο την Klett. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yellowsoldier Νεοφερμένο μέλος Ο yellowsoldier αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 12:00 Ο yellowsoldier: #175 08-05-13 12:00 συγγνωμη δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο θεμα αλλα θα ηθελα αν εχετε την καλοσυνη να μου πειτε ποσες εκθεσεις πρεπει να γραψω στο κπγ γερμανικα στο επιπεδο β αλλα αν στοχευω στο β2, εννοω απο τις 4 εχει 2 β1 και 2 β2.. παρακαλω εξηγειστε μου. Ευχαριστω εκ των προτερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yellowsoldier Νεοφερμένο μέλος Ο yellowsoldier αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 12:12 Ο yellowsoldier: #176 08-05-13 12:12 εε να προσθεσω οτι δινω σε λιγες μερες παρακαλω μια βοηθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis_z6_32 Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis_z6_32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 17:33 Ο apostolis_z6_32: #177 08-05-13 17:33 για β2 πρεπει να γραψεις και τις 4...και εγω την κυριακη δινω ..αλλα αγγλικα ,,καλη μας επιτυχια !!!πως και δν δινεις το β2 του goethe? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 17:42 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #178 08-05-13 17:42 Θέλω λίγ βοήθεια για τα Γερμανικά του σχολείου αν γίνεται και συγκεκριμένα τις εξετάσεις. Ξέρετε ασκήσεις online με ασκήσεις για τις προθέσεις τόπου με δοτική και/ή αιτιατική και τα ρήματα κίνησης-akkusativ και στάσης-dativ? Ευχαριστώ :) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yellowsoldier Νεοφερμένο μέλος Ο yellowsoldier αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 18:24 Ο yellowsoldier: #179 08-05-13 18:24 δινω και goethe φιλε Αποστολη ευχαριστω για την πληροφορια αλλα ειναι αγχωτικο και θα τρεχω για να προλαβω 4 εκθεσεις σε 65 λεπτα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 19:43 Η Deutsch... Lover: #180 08-05-13 19:43 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Θέλω λίγ βοήθεια για τα Γερμανικά του σχολείου αν γίνεται και συγκεκριμένα τις εξετάσεις. Ξέρετε ασκήσεις online με ασκήσεις για τις προθέσεις τόπου με δοτική και/ή αιτιατική και τα ρήματα κίνησης-akkusativ και στάσης-dativ? Ευχαριστώ :) Click για ανάπτυξη... ταξη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gaidouri aurorita Zorze kost28 Angie15 Qwerty 0 donis 13 sofia07 Vera giannhs2001 Kate1914 suaimhneas Angelikaaa charmander Praxis P.Dam. Mara2004 velentzakoss Claire05 MarcoReus anna-maria1 nicole1982 estrela RGX PanMoonlight Magigi KingOfPop Tribbiani angelita99 Fanimaid123 Fay95 MIkeTr123 Meow Astir83 spring day iminspain SMK snowy Scandal Cat lady Giannarassss giannist_ thecrazycretan Daydreamer Kostis-Palamas Vasilis2000kak KonstantinosNew reliazag SlimShady stefan igeorgeoikonomo Θάνος14 !georgitsa! New member Άρτεμις Α. jucticeee GeoCommand Ace of Spades johnietraf Panos_02 tymvorixos jimis2001 American Economist Libertus ALARIXOS angelikitaraxia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Λεπόν στο επόμενο ακαδημαικο έτος θα ξεκινήσω Γερμανικά αλλά θέλω να αρχίσω από τώρα μόνος μου να μάθω τα βασικά έστω επειδή δεν έχω καμιά επαφή με την γλώσσα. Υπάρχουν κάποιες ιστοσελίδες που βοηθούν; Click για ανάπτυξη... https://www.deutschakademie.de/online-deutschkurs/ https://www.goethe-verlag.com/book2/EL/ELDE/ELDE002.HTM το πρωτο ειναι πολυ καλο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:30 Ο Itach1 έγραψε: #165 14-02-13 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: https://www.deutschakademie.de/online-deutschkurs/ https://www.goethe-verlag.com/book2/EL/ELDE/ELDE002.HTM το πρωτο ειναι πολυ καλο ! Click για ανάπτυξη... Το δεύτερο καλό είναι,στο πρώτο για να απαντήσεις πρέπει να γωρίζεις και γερμανικά όμως. Κάποια άλλη καλύτερη σελίδα για noob student; Όταν λέω noob να μου δώσεις ένα λινκ που να περιέχει την αλφάβητο,πως προφέρονται τα γράμματα και μετά να πάω σε ασκήσεις κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:34 Η Deutsch... Lover: #166 14-02-13 16:34 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Το δεύτερο καλό είναι,στο πρώτο για να απαντήσεις πρέπει να γωρίζεις και γερμανικά όμως. Κάποια άλλη καλύτερη σελίδα για noob student; Όταν λέω noob να μου δώσεις ένα λινκ που να περιέχει την αλφάβητο,πως προφέρονται τα γράμματα και μετά να πάω σε ασκήσεις κτλ Click για ανάπτυξη... τετοια εχω ετοιμασει και μονη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dtsberlin Νεοφερμένο μέλος Ο dtsberlin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:20 Ο dtsberlin: #167 19-02-13 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Το δεύτερο καλό είναι,στο πρώτο για να απαντήσεις πρέπει να γωρίζεις και γερμανικά όμως. Κάποια άλλη καλύτερη σελίδα για noob student; Όταν λέω noob να μου δώσεις ένα λινκ που να περιέχει την αλφάβητο,πως προφέρονται τα γράμματα και μετά να πάω σε ασκήσεις κτλ Click για ανάπτυξη... Το πρώτο υπαρχει και στα ελληνικα https://www.deutschakademie.de/online-deutschkurs/griechisch/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2013 στις 23:01 Ο Fedde le Grand: #168 03-03-13 23:01 Παιδιά, μήπως έχετε να προτείνετε κανένα βιβλίο για να μάθω μόνος Γερμανικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2013 στις 19:02 Η Deutsch... Lover: #169 04-03-13 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά, μήπως έχετε να προτείνετε κανένα βιβλίο για να μάθω μόνος Γερμανικά; Click για ανάπτυξη... Εχεις επαφη με την γλωσσα; ή δεν εχεις ασχοληθει καθολου ποτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2013 στις 23:44 Ο Fedde le Grand: #170 04-03-13 23:44 Ότι κάναμε στο Γυμνάσιο και στο Δημοτικό... Κάτι ψηλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2013 στις 11:30 Ο NikoTexXx: #171 05-03-13 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ότι κάναμε στο Γυμνάσιο και στο Δημοτικό... Κάτι ψηλά! Click για ανάπτυξη... Επομενως, θα πρεπει να ξεκινησεις απο το 0. Γιατι αυτα που κανουν στο Γυμνασιο ειναι γελοια. Και να φανταστω οτι εχει περασει και καιρος απο τοτε που εκανεσ τελευταις φορα γερμανικα. Πηγαινε σε καποιο βιβλιοπωλειο και ρωτα για βιβλια που προβλεπονται για αρχαριους. Απο εκει και περα διαλεγεις εσυ τι σου ταιριαζει και τι σου αρεσει. Οταν το κανεις αυτο μπορουμε να σε βοηθησουμε στη συνεχεια στην αγορα βιβλιου γραμματικης κ.λ.π. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2013 στις 14:56 Ο Fedde le Grand: #172 05-03-13 14:56 Hm. Ok. Θα περάσω από την άλλη εβδομάδα να ρωτήσω. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2013 στις 15:31 Η Deutsch... Lover: #173 05-03-13 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ότι κάναμε στο Γυμνάσιο και στο Δημοτικό... Κάτι ψηλά! Click για ανάπτυξη... https://shop.hueber.de/de/catalogsearch/result/?q=Bücher+für+A1 Για δες λιγο εδω και πες μου! Παντως εγω εχω παρει πολλα βιβλια απο το Hueber Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 15:46 Ο NikoTexXx: #174 07-03-13 15:46 Παντως μικρος οταν ημουν δεν μου αρεσε καθολου το Ping Pong της Hueber. Θα σου συνιστουσα κατι απο την Klett. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yellowsoldier Νεοφερμένο μέλος Ο yellowsoldier αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 12:00 Ο yellowsoldier: #175 08-05-13 12:00 συγγνωμη δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο θεμα αλλα θα ηθελα αν εχετε την καλοσυνη να μου πειτε ποσες εκθεσεις πρεπει να γραψω στο κπγ γερμανικα στο επιπεδο β αλλα αν στοχευω στο β2, εννοω απο τις 4 εχει 2 β1 και 2 β2.. παρακαλω εξηγειστε μου. Ευχαριστω εκ των προτερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yellowsoldier Νεοφερμένο μέλος Ο yellowsoldier αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 12:12 Ο yellowsoldier: #176 08-05-13 12:12 εε να προσθεσω οτι δινω σε λιγες μερες παρακαλω μια βοηθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis_z6_32 Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis_z6_32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 17:33 Ο apostolis_z6_32: #177 08-05-13 17:33 για β2 πρεπει να γραψεις και τις 4...και εγω την κυριακη δινω ..αλλα αγγλικα ,,καλη μας επιτυχια !!!πως και δν δινεις το β2 του goethe? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 17:42 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #178 08-05-13 17:42 Θέλω λίγ βοήθεια για τα Γερμανικά του σχολείου αν γίνεται και συγκεκριμένα τις εξετάσεις. Ξέρετε ασκήσεις online με ασκήσεις για τις προθέσεις τόπου με δοτική και/ή αιτιατική και τα ρήματα κίνησης-akkusativ και στάσης-dativ? Ευχαριστώ :) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yellowsoldier Νεοφερμένο μέλος Ο yellowsoldier αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 18:24 Ο yellowsoldier: #179 08-05-13 18:24 δινω και goethe φιλε Αποστολη ευχαριστω για την πληροφορια αλλα ειναι αγχωτικο και θα τρεχω για να προλαβω 4 εκθεσεις σε 65 λεπτα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 19:43 Η Deutsch... Lover: #180 08-05-13 19:43 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Θέλω λίγ βοήθεια για τα Γερμανικά του σχολείου αν γίνεται και συγκεκριμένα τις εξετάσεις. Ξέρετε ασκήσεις online με ασκήσεις για τις προθέσεις τόπου με δοτική και/ή αιτιατική και τα ρήματα κίνησης-akkusativ και στάσης-dativ? Ευχαριστώ :) Click για ανάπτυξη... ταξη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gaidouri aurorita Zorze kost28 Angie15 Qwerty 0 donis 13 sofia07 Vera giannhs2001 Kate1914 suaimhneas Angelikaaa charmander Praxis P.Dam. Mara2004 velentzakoss Claire05 MarcoReus anna-maria1 nicole1982 estrela RGX PanMoonlight Magigi KingOfPop Tribbiani angelita99 Fanimaid123 Fay95 MIkeTr123 Meow Astir83 spring day iminspain SMK snowy Scandal Cat lady Giannarassss giannist_ thecrazycretan Daydreamer Kostis-Palamas Vasilis2000kak KonstantinosNew reliazag SlimShady stefan igeorgeoikonomo Θάνος14 !georgitsa! New member Άρτεμις Α. jucticeee GeoCommand Ace of Spades johnietraf Panos_02 tymvorixos jimis2001 American Economist Libertus ALARIXOS angelikitaraxia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: https://www.deutschakademie.de/online-deutschkurs/ https://www.goethe-verlag.com/book2/EL/ELDE/ELDE002.HTM το πρωτο ειναι πολυ καλο ! Click για ανάπτυξη... Το δεύτερο καλό είναι,στο πρώτο για να απαντήσεις πρέπει να γωρίζεις και γερμανικά όμως. Κάποια άλλη καλύτερη σελίδα για noob student; Όταν λέω noob να μου δώσεις ένα λινκ που να περιέχει την αλφάβητο,πως προφέρονται τα γράμματα και μετά να πάω σε ασκήσεις κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:34 Η Deutsch... Lover: #166 14-02-13 16:34 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Το δεύτερο καλό είναι,στο πρώτο για να απαντήσεις πρέπει να γωρίζεις και γερμανικά όμως. Κάποια άλλη καλύτερη σελίδα για noob student; Όταν λέω noob να μου δώσεις ένα λινκ που να περιέχει την αλφάβητο,πως προφέρονται τα γράμματα και μετά να πάω σε ασκήσεις κτλ Click για ανάπτυξη... τετοια εχω ετοιμασει και μονη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dtsberlin Νεοφερμένο μέλος Ο dtsberlin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:20 Ο dtsberlin: #167 19-02-13 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Το δεύτερο καλό είναι,στο πρώτο για να απαντήσεις πρέπει να γωρίζεις και γερμανικά όμως. Κάποια άλλη καλύτερη σελίδα για noob student; Όταν λέω noob να μου δώσεις ένα λινκ που να περιέχει την αλφάβητο,πως προφέρονται τα γράμματα και μετά να πάω σε ασκήσεις κτλ Click για ανάπτυξη... Το πρώτο υπαρχει και στα ελληνικα https://www.deutschakademie.de/online-deutschkurs/griechisch/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2013 στις 23:01 Ο Fedde le Grand: #168 03-03-13 23:01 Παιδιά, μήπως έχετε να προτείνετε κανένα βιβλίο για να μάθω μόνος Γερμανικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2013 στις 19:02 Η Deutsch... Lover: #169 04-03-13 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά, μήπως έχετε να προτείνετε κανένα βιβλίο για να μάθω μόνος Γερμανικά; Click για ανάπτυξη... Εχεις επαφη με την γλωσσα; ή δεν εχεις ασχοληθει καθολου ποτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2013 στις 23:44 Ο Fedde le Grand: #170 04-03-13 23:44 Ότι κάναμε στο Γυμνάσιο και στο Δημοτικό... Κάτι ψηλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2013 στις 11:30 Ο NikoTexXx: #171 05-03-13 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ότι κάναμε στο Γυμνάσιο και στο Δημοτικό... Κάτι ψηλά! Click για ανάπτυξη... Επομενως, θα πρεπει να ξεκινησεις απο το 0. Γιατι αυτα που κανουν στο Γυμνασιο ειναι γελοια. Και να φανταστω οτι εχει περασει και καιρος απο τοτε που εκανεσ τελευταις φορα γερμανικα. Πηγαινε σε καποιο βιβλιοπωλειο και ρωτα για βιβλια που προβλεπονται για αρχαριους. Απο εκει και περα διαλεγεις εσυ τι σου ταιριαζει και τι σου αρεσει. Οταν το κανεις αυτο μπορουμε να σε βοηθησουμε στη συνεχεια στην αγορα βιβλιου γραμματικης κ.λ.π. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2013 στις 14:56 Ο Fedde le Grand: #172 05-03-13 14:56 Hm. Ok. Θα περάσω από την άλλη εβδομάδα να ρωτήσω. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2013 στις 15:31 Η Deutsch... Lover: #173 05-03-13 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ότι κάναμε στο Γυμνάσιο και στο Δημοτικό... Κάτι ψηλά! Click για ανάπτυξη... https://shop.hueber.de/de/catalogsearch/result/?q=Bücher+für+A1 Για δες λιγο εδω και πες μου! Παντως εγω εχω παρει πολλα βιβλια απο το Hueber Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 15:46 Ο NikoTexXx: #174 07-03-13 15:46 Παντως μικρος οταν ημουν δεν μου αρεσε καθολου το Ping Pong της Hueber. Θα σου συνιστουσα κατι απο την Klett. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yellowsoldier Νεοφερμένο μέλος Ο yellowsoldier αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 12:00 Ο yellowsoldier: #175 08-05-13 12:00 συγγνωμη δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο θεμα αλλα θα ηθελα αν εχετε την καλοσυνη να μου πειτε ποσες εκθεσεις πρεπει να γραψω στο κπγ γερμανικα στο επιπεδο β αλλα αν στοχευω στο β2, εννοω απο τις 4 εχει 2 β1 και 2 β2.. παρακαλω εξηγειστε μου. Ευχαριστω εκ των προτερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yellowsoldier Νεοφερμένο μέλος Ο yellowsoldier αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 12:12 Ο yellowsoldier: #176 08-05-13 12:12 εε να προσθεσω οτι δινω σε λιγες μερες παρακαλω μια βοηθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis_z6_32 Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis_z6_32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 17:33 Ο apostolis_z6_32: #177 08-05-13 17:33 για β2 πρεπει να γραψεις και τις 4...και εγω την κυριακη δινω ..αλλα αγγλικα ,,καλη μας επιτυχια !!!πως και δν δινεις το β2 του goethe? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 17:42 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #178 08-05-13 17:42 Θέλω λίγ βοήθεια για τα Γερμανικά του σχολείου αν γίνεται και συγκεκριμένα τις εξετάσεις. Ξέρετε ασκήσεις online με ασκήσεις για τις προθέσεις τόπου με δοτική και/ή αιτιατική και τα ρήματα κίνησης-akkusativ και στάσης-dativ? Ευχαριστώ :) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yellowsoldier Νεοφερμένο μέλος Ο yellowsoldier αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 18:24 Ο yellowsoldier: #179 08-05-13 18:24 δινω και goethe φιλε Αποστολη ευχαριστω για την πληροφορια αλλα ειναι αγχωτικο και θα τρεχω για να προλαβω 4 εκθεσεις σε 65 λεπτα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 19:43 Η Deutsch... Lover: #180 08-05-13 19:43 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Θέλω λίγ βοήθεια για τα Γερμανικά του σχολείου αν γίνεται και συγκεκριμένα τις εξετάσεις. Ξέρετε ασκήσεις online με ασκήσεις για τις προθέσεις τόπου με δοτική και/ή αιτιατική και τα ρήματα κίνησης-akkusativ και στάσης-dativ? Ευχαριστώ :) Click για ανάπτυξη... ταξη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gaidouri aurorita Zorze kost28 Angie15 Qwerty 0 donis 13 sofia07 Vera giannhs2001 Kate1914 suaimhneas Angelikaaa charmander Praxis P.Dam. Mara2004 velentzakoss Claire05 MarcoReus anna-maria1 nicole1982 estrela RGX PanMoonlight Magigi KingOfPop Tribbiani angelita99 Fanimaid123 Fay95 MIkeTr123 Meow Astir83 spring day iminspain SMK snowy Scandal Cat lady Giannarassss giannist_ thecrazycretan Daydreamer Kostis-Palamas Vasilis2000kak KonstantinosNew reliazag SlimShady stefan igeorgeoikonomo Θάνος14 !georgitsa! New member Άρτεμις Α. jucticeee GeoCommand Ace of Spades johnietraf Panos_02 tymvorixos jimis2001 American Economist Libertus ALARIXOS angelikitaraxia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Το δεύτερο καλό είναι,στο πρώτο για να απαντήσεις πρέπει να γωρίζεις και γερμανικά όμως. Κάποια άλλη καλύτερη σελίδα για noob student; Όταν λέω noob να μου δώσεις ένα λινκ που να περιέχει την αλφάβητο,πως προφέρονται τα γράμματα και μετά να πάω σε ασκήσεις κτλ Click για ανάπτυξη... τετοια εχω ετοιμασει και μονη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dtsberlin Νεοφερμένο μέλος Ο dtsberlin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:20 Ο dtsberlin: #167 19-02-13 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Το δεύτερο καλό είναι,στο πρώτο για να απαντήσεις πρέπει να γωρίζεις και γερμανικά όμως. Κάποια άλλη καλύτερη σελίδα για noob student; Όταν λέω noob να μου δώσεις ένα λινκ που να περιέχει την αλφάβητο,πως προφέρονται τα γράμματα και μετά να πάω σε ασκήσεις κτλ Click για ανάπτυξη... Το πρώτο υπαρχει και στα ελληνικα https://www.deutschakademie.de/online-deutschkurs/griechisch/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2013 στις 23:01 Ο Fedde le Grand: #168 03-03-13 23:01 Παιδιά, μήπως έχετε να προτείνετε κανένα βιβλίο για να μάθω μόνος Γερμανικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2013 στις 19:02 Η Deutsch... Lover: #169 04-03-13 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά, μήπως έχετε να προτείνετε κανένα βιβλίο για να μάθω μόνος Γερμανικά; Click για ανάπτυξη... Εχεις επαφη με την γλωσσα; ή δεν εχεις ασχοληθει καθολου ποτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2013 στις 23:44 Ο Fedde le Grand: #170 04-03-13 23:44 Ότι κάναμε στο Γυμνάσιο και στο Δημοτικό... Κάτι ψηλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2013 στις 11:30 Ο NikoTexXx: #171 05-03-13 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ότι κάναμε στο Γυμνάσιο και στο Δημοτικό... Κάτι ψηλά! Click για ανάπτυξη... Επομενως, θα πρεπει να ξεκινησεις απο το 0. Γιατι αυτα που κανουν στο Γυμνασιο ειναι γελοια. Και να φανταστω οτι εχει περασει και καιρος απο τοτε που εκανεσ τελευταις φορα γερμανικα. Πηγαινε σε καποιο βιβλιοπωλειο και ρωτα για βιβλια που προβλεπονται για αρχαριους. Απο εκει και περα διαλεγεις εσυ τι σου ταιριαζει και τι σου αρεσει. Οταν το κανεις αυτο μπορουμε να σε βοηθησουμε στη συνεχεια στην αγορα βιβλιου γραμματικης κ.λ.π. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2013 στις 14:56 Ο Fedde le Grand: #172 05-03-13 14:56 Hm. Ok. Θα περάσω από την άλλη εβδομάδα να ρωτήσω. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2013 στις 15:31 Η Deutsch... Lover: #173 05-03-13 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ότι κάναμε στο Γυμνάσιο και στο Δημοτικό... Κάτι ψηλά! Click για ανάπτυξη... https://shop.hueber.de/de/catalogsearch/result/?q=Bücher+für+A1 Για δες λιγο εδω και πες μου! Παντως εγω εχω παρει πολλα βιβλια απο το Hueber Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 15:46 Ο NikoTexXx: #174 07-03-13 15:46 Παντως μικρος οταν ημουν δεν μου αρεσε καθολου το Ping Pong της Hueber. Θα σου συνιστουσα κατι απο την Klett. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yellowsoldier Νεοφερμένο μέλος Ο yellowsoldier αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 12:00 Ο yellowsoldier: #175 08-05-13 12:00 συγγνωμη δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο θεμα αλλα θα ηθελα αν εχετε την καλοσυνη να μου πειτε ποσες εκθεσεις πρεπει να γραψω στο κπγ γερμανικα στο επιπεδο β αλλα αν στοχευω στο β2, εννοω απο τις 4 εχει 2 β1 και 2 β2.. παρακαλω εξηγειστε μου. Ευχαριστω εκ των προτερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yellowsoldier Νεοφερμένο μέλος Ο yellowsoldier αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 12:12 Ο yellowsoldier: #176 08-05-13 12:12 εε να προσθεσω οτι δινω σε λιγες μερες παρακαλω μια βοηθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis_z6_32 Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis_z6_32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 17:33 Ο apostolis_z6_32: #177 08-05-13 17:33 για β2 πρεπει να γραψεις και τις 4...και εγω την κυριακη δινω ..αλλα αγγλικα ,,καλη μας επιτυχια !!!πως και δν δινεις το β2 του goethe? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 17:42 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #178 08-05-13 17:42 Θέλω λίγ βοήθεια για τα Γερμανικά του σχολείου αν γίνεται και συγκεκριμένα τις εξετάσεις. Ξέρετε ασκήσεις online με ασκήσεις για τις προθέσεις τόπου με δοτική και/ή αιτιατική και τα ρήματα κίνησης-akkusativ και στάσης-dativ? Ευχαριστώ :) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yellowsoldier Νεοφερμένο μέλος Ο yellowsoldier αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 18:24 Ο yellowsoldier: #179 08-05-13 18:24 δινω και goethe φιλε Αποστολη ευχαριστω για την πληροφορια αλλα ειναι αγχωτικο και θα τρεχω για να προλαβω 4 εκθεσεις σε 65 λεπτα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 19:43 Η Deutsch... Lover: #180 08-05-13 19:43 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Θέλω λίγ βοήθεια για τα Γερμανικά του σχολείου αν γίνεται και συγκεκριμένα τις εξετάσεις. Ξέρετε ασκήσεις online με ασκήσεις για τις προθέσεις τόπου με δοτική και/ή αιτιατική και τα ρήματα κίνησης-akkusativ και στάσης-dativ? Ευχαριστώ :) Click για ανάπτυξη... ταξη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gaidouri aurorita Zorze kost28 Angie15 Qwerty 0 donis 13 sofia07 Vera giannhs2001 Kate1914 suaimhneas Angelikaaa charmander Praxis P.Dam. Mara2004 velentzakoss Claire05 MarcoReus anna-maria1 nicole1982 estrela RGX PanMoonlight Magigi KingOfPop Tribbiani angelita99 Fanimaid123 Fay95 MIkeTr123 Meow Astir83 spring day iminspain SMK snowy Scandal Cat lady Giannarassss giannist_ thecrazycretan Daydreamer Kostis-Palamas Vasilis2000kak KonstantinosNew reliazag SlimShady stefan igeorgeoikonomo Θάνος14 !georgitsa! New member Άρτεμις Α. jucticeee GeoCommand Ace of Spades johnietraf Panos_02 tymvorixos jimis2001 American Economist Libertus ALARIXOS angelikitaraxia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Το δεύτερο καλό είναι,στο πρώτο για να απαντήσεις πρέπει να γωρίζεις και γερμανικά όμως. Κάποια άλλη καλύτερη σελίδα για noob student; Όταν λέω noob να μου δώσεις ένα λινκ που να περιέχει την αλφάβητο,πως προφέρονται τα γράμματα και μετά να πάω σε ασκήσεις κτλ Click για ανάπτυξη... Το πρώτο υπαρχει και στα ελληνικα https://www.deutschakademie.de/online-deutschkurs/griechisch/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2013 στις 23:01 Ο Fedde le Grand: #168 03-03-13 23:01 Παιδιά, μήπως έχετε να προτείνετε κανένα βιβλίο για να μάθω μόνος Γερμανικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2013 στις 19:02 Η Deutsch... Lover: #169 04-03-13 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά, μήπως έχετε να προτείνετε κανένα βιβλίο για να μάθω μόνος Γερμανικά; Click για ανάπτυξη... Εχεις επαφη με την γλωσσα; ή δεν εχεις ασχοληθει καθολου ποτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2013 στις 23:44 Ο Fedde le Grand: #170 04-03-13 23:44 Ότι κάναμε στο Γυμνάσιο και στο Δημοτικό... Κάτι ψηλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2013 στις 11:30 Ο NikoTexXx: #171 05-03-13 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ότι κάναμε στο Γυμνάσιο και στο Δημοτικό... Κάτι ψηλά! Click για ανάπτυξη... Επομενως, θα πρεπει να ξεκινησεις απο το 0. Γιατι αυτα που κανουν στο Γυμνασιο ειναι γελοια. Και να φανταστω οτι εχει περασει και καιρος απο τοτε που εκανεσ τελευταις φορα γερμανικα. Πηγαινε σε καποιο βιβλιοπωλειο και ρωτα για βιβλια που προβλεπονται για αρχαριους. Απο εκει και περα διαλεγεις εσυ τι σου ταιριαζει και τι σου αρεσει. Οταν το κανεις αυτο μπορουμε να σε βοηθησουμε στη συνεχεια στην αγορα βιβλιου γραμματικης κ.λ.π. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2013 στις 14:56 Ο Fedde le Grand: #172 05-03-13 14:56 Hm. Ok. Θα περάσω από την άλλη εβδομάδα να ρωτήσω. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2013 στις 15:31 Η Deutsch... Lover: #173 05-03-13 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ότι κάναμε στο Γυμνάσιο και στο Δημοτικό... Κάτι ψηλά! Click για ανάπτυξη... https://shop.hueber.de/de/catalogsearch/result/?q=Bücher+für+A1 Για δες λιγο εδω και πες μου! Παντως εγω εχω παρει πολλα βιβλια απο το Hueber Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 15:46 Ο NikoTexXx: #174 07-03-13 15:46 Παντως μικρος οταν ημουν δεν μου αρεσε καθολου το Ping Pong της Hueber. Θα σου συνιστουσα κατι απο την Klett. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yellowsoldier Νεοφερμένο μέλος Ο yellowsoldier αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 12:00 Ο yellowsoldier: #175 08-05-13 12:00 συγγνωμη δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο θεμα αλλα θα ηθελα αν εχετε την καλοσυνη να μου πειτε ποσες εκθεσεις πρεπει να γραψω στο κπγ γερμανικα στο επιπεδο β αλλα αν στοχευω στο β2, εννοω απο τις 4 εχει 2 β1 και 2 β2.. παρακαλω εξηγειστε μου. Ευχαριστω εκ των προτερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yellowsoldier Νεοφερμένο μέλος Ο yellowsoldier αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 12:12 Ο yellowsoldier: #176 08-05-13 12:12 εε να προσθεσω οτι δινω σε λιγες μερες παρακαλω μια βοηθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis_z6_32 Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis_z6_32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 17:33 Ο apostolis_z6_32: #177 08-05-13 17:33 για β2 πρεπει να γραψεις και τις 4...και εγω την κυριακη δινω ..αλλα αγγλικα ,,καλη μας επιτυχια !!!πως και δν δινεις το β2 του goethe? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 17:42 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #178 08-05-13 17:42 Θέλω λίγ βοήθεια για τα Γερμανικά του σχολείου αν γίνεται και συγκεκριμένα τις εξετάσεις. Ξέρετε ασκήσεις online με ασκήσεις για τις προθέσεις τόπου με δοτική και/ή αιτιατική και τα ρήματα κίνησης-akkusativ και στάσης-dativ? Ευχαριστώ :) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yellowsoldier Νεοφερμένο μέλος Ο yellowsoldier αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 18:24 Ο yellowsoldier: #179 08-05-13 18:24 δινω και goethe φιλε Αποστολη ευχαριστω για την πληροφορια αλλα ειναι αγχωτικο και θα τρεχω για να προλαβω 4 εκθεσεις σε 65 λεπτα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 19:43 Η Deutsch... Lover: #180 08-05-13 19:43 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Θέλω λίγ βοήθεια για τα Γερμανικά του σχολείου αν γίνεται και συγκεκριμένα τις εξετάσεις. Ξέρετε ασκήσεις online με ασκήσεις για τις προθέσεις τόπου με δοτική και/ή αιτιατική και τα ρήματα κίνησης-akkusativ και στάσης-dativ? Ευχαριστώ :) Click για ανάπτυξη... ταξη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gaidouri aurorita Zorze kost28 Angie15 Qwerty 0 donis 13 sofia07 Vera giannhs2001 Kate1914 suaimhneas Angelikaaa charmander Praxis P.Dam. Mara2004 velentzakoss Claire05 MarcoReus anna-maria1 nicole1982 estrela RGX PanMoonlight Magigi KingOfPop Tribbiani angelita99 Fanimaid123 Fay95 MIkeTr123 Meow Astir83 spring day iminspain SMK snowy Scandal Cat lady Giannarassss giannist_ thecrazycretan Daydreamer Kostis-Palamas Vasilis2000kak KonstantinosNew reliazag SlimShady stefan igeorgeoikonomo Θάνος14 !georgitsa! New member Άρτεμις Α. jucticeee GeoCommand Ace of Spades johnietraf Panos_02 tymvorixos jimis2001 American Economist Libertus ALARIXOS angelikitaraxia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά, μήπως έχετε να προτείνετε κανένα βιβλίο για να μάθω μόνος Γερμανικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2013 στις 19:02 Η Deutsch... Lover: #169 04-03-13 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά, μήπως έχετε να προτείνετε κανένα βιβλίο για να μάθω μόνος Γερμανικά; Click για ανάπτυξη... Εχεις επαφη με την γλωσσα; ή δεν εχεις ασχοληθει καθολου ποτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2013 στις 23:44 Ο Fedde le Grand: #170 04-03-13 23:44 Ότι κάναμε στο Γυμνάσιο και στο Δημοτικό... Κάτι ψηλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2013 στις 11:30 Ο NikoTexXx: #171 05-03-13 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ότι κάναμε στο Γυμνάσιο και στο Δημοτικό... Κάτι ψηλά! Click για ανάπτυξη... Επομενως, θα πρεπει να ξεκινησεις απο το 0. Γιατι αυτα που κανουν στο Γυμνασιο ειναι γελοια. Και να φανταστω οτι εχει περασει και καιρος απο τοτε που εκανεσ τελευταις φορα γερμανικα. Πηγαινε σε καποιο βιβλιοπωλειο και ρωτα για βιβλια που προβλεπονται για αρχαριους. Απο εκει και περα διαλεγεις εσυ τι σου ταιριαζει και τι σου αρεσει. Οταν το κανεις αυτο μπορουμε να σε βοηθησουμε στη συνεχεια στην αγορα βιβλιου γραμματικης κ.λ.π. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2013 στις 14:56 Ο Fedde le Grand: #172 05-03-13 14:56 Hm. Ok. Θα περάσω από την άλλη εβδομάδα να ρωτήσω. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2013 στις 15:31 Η Deutsch... Lover: #173 05-03-13 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ότι κάναμε στο Γυμνάσιο και στο Δημοτικό... Κάτι ψηλά! Click για ανάπτυξη... https://shop.hueber.de/de/catalogsearch/result/?q=Bücher+für+A1 Για δες λιγο εδω και πες μου! Παντως εγω εχω παρει πολλα βιβλια απο το Hueber Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 15:46 Ο NikoTexXx: #174 07-03-13 15:46 Παντως μικρος οταν ημουν δεν μου αρεσε καθολου το Ping Pong της Hueber. Θα σου συνιστουσα κατι απο την Klett. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yellowsoldier Νεοφερμένο μέλος Ο yellowsoldier αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 12:00 Ο yellowsoldier: #175 08-05-13 12:00 συγγνωμη δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο θεμα αλλα θα ηθελα αν εχετε την καλοσυνη να μου πειτε ποσες εκθεσεις πρεπει να γραψω στο κπγ γερμανικα στο επιπεδο β αλλα αν στοχευω στο β2, εννοω απο τις 4 εχει 2 β1 και 2 β2.. παρακαλω εξηγειστε μου. Ευχαριστω εκ των προτερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yellowsoldier Νεοφερμένο μέλος Ο yellowsoldier αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 12:12 Ο yellowsoldier: #176 08-05-13 12:12 εε να προσθεσω οτι δινω σε λιγες μερες παρακαλω μια βοηθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis_z6_32 Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis_z6_32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 17:33 Ο apostolis_z6_32: #177 08-05-13 17:33 για β2 πρεπει να γραψεις και τις 4...και εγω την κυριακη δινω ..αλλα αγγλικα ,,καλη μας επιτυχια !!!πως και δν δινεις το β2 του goethe? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 17:42 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #178 08-05-13 17:42 Θέλω λίγ βοήθεια για τα Γερμανικά του σχολείου αν γίνεται και συγκεκριμένα τις εξετάσεις. Ξέρετε ασκήσεις online με ασκήσεις για τις προθέσεις τόπου με δοτική και/ή αιτιατική και τα ρήματα κίνησης-akkusativ και στάσης-dativ? Ευχαριστώ :) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yellowsoldier Νεοφερμένο μέλος Ο yellowsoldier αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 18:24 Ο yellowsoldier: #179 08-05-13 18:24 δινω και goethe φιλε Αποστολη ευχαριστω για την πληροφορια αλλα ειναι αγχωτικο και θα τρεχω για να προλαβω 4 εκθεσεις σε 65 λεπτα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 19:43 Η Deutsch... Lover: #180 08-05-13 19:43 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Θέλω λίγ βοήθεια για τα Γερμανικά του σχολείου αν γίνεται και συγκεκριμένα τις εξετάσεις. Ξέρετε ασκήσεις online με ασκήσεις για τις προθέσεις τόπου με δοτική και/ή αιτιατική και τα ρήματα κίνησης-akkusativ και στάσης-dativ? Ευχαριστώ :) Click για ανάπτυξη... ταξη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gaidouri aurorita Zorze kost28 Angie15 Qwerty 0 donis 13 sofia07 Vera giannhs2001 Kate1914 suaimhneas Angelikaaa charmander Praxis P.Dam. Mara2004 velentzakoss Claire05 MarcoReus anna-maria1 nicole1982 estrela RGX PanMoonlight Magigi KingOfPop Tribbiani angelita99 Fanimaid123 Fay95 MIkeTr123 Meow Astir83 spring day iminspain SMK snowy Scandal Cat lady Giannarassss giannist_ thecrazycretan Daydreamer Kostis-Palamas Vasilis2000kak KonstantinosNew reliazag SlimShady stefan igeorgeoikonomo Θάνος14 !georgitsa! New member Άρτεμις Α. jucticeee GeoCommand Ace of Spades johnietraf Panos_02 tymvorixos jimis2001 American Economist Libertus ALARIXOS angelikitaraxia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά, μήπως έχετε να προτείνετε κανένα βιβλίο για να μάθω μόνος Γερμανικά; Click για ανάπτυξη... Εχεις επαφη με την γλωσσα; ή δεν εχεις ασχοληθει καθολου ποτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2013 στις 23:44 Ο Fedde le Grand: #170 04-03-13 23:44 Ότι κάναμε στο Γυμνάσιο και στο Δημοτικό... Κάτι ψηλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2013 στις 11:30 Ο NikoTexXx: #171 05-03-13 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ότι κάναμε στο Γυμνάσιο και στο Δημοτικό... Κάτι ψηλά! Click για ανάπτυξη... Επομενως, θα πρεπει να ξεκινησεις απο το 0. Γιατι αυτα που κανουν στο Γυμνασιο ειναι γελοια. Και να φανταστω οτι εχει περασει και καιρος απο τοτε που εκανεσ τελευταις φορα γερμανικα. Πηγαινε σε καποιο βιβλιοπωλειο και ρωτα για βιβλια που προβλεπονται για αρχαριους. Απο εκει και περα διαλεγεις εσυ τι σου ταιριαζει και τι σου αρεσει. Οταν το κανεις αυτο μπορουμε να σε βοηθησουμε στη συνεχεια στην αγορα βιβλιου γραμματικης κ.λ.π. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2013 στις 14:56 Ο Fedde le Grand: #172 05-03-13 14:56 Hm. Ok. Θα περάσω από την άλλη εβδομάδα να ρωτήσω. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2013 στις 15:31 Η Deutsch... Lover: #173 05-03-13 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ότι κάναμε στο Γυμνάσιο και στο Δημοτικό... Κάτι ψηλά! Click για ανάπτυξη... https://shop.hueber.de/de/catalogsearch/result/?q=Bücher+für+A1 Για δες λιγο εδω και πες μου! Παντως εγω εχω παρει πολλα βιβλια απο το Hueber Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 15:46 Ο NikoTexXx: #174 07-03-13 15:46 Παντως μικρος οταν ημουν δεν μου αρεσε καθολου το Ping Pong της Hueber. Θα σου συνιστουσα κατι απο την Klett. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yellowsoldier Νεοφερμένο μέλος Ο yellowsoldier αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 12:00 Ο yellowsoldier: #175 08-05-13 12:00 συγγνωμη δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο θεμα αλλα θα ηθελα αν εχετε την καλοσυνη να μου πειτε ποσες εκθεσεις πρεπει να γραψω στο κπγ γερμανικα στο επιπεδο β αλλα αν στοχευω στο β2, εννοω απο τις 4 εχει 2 β1 και 2 β2.. παρακαλω εξηγειστε μου. Ευχαριστω εκ των προτερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yellowsoldier Νεοφερμένο μέλος Ο yellowsoldier αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 12:12 Ο yellowsoldier: #176 08-05-13 12:12 εε να προσθεσω οτι δινω σε λιγες μερες παρακαλω μια βοηθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis_z6_32 Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis_z6_32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 17:33 Ο apostolis_z6_32: #177 08-05-13 17:33 για β2 πρεπει να γραψεις και τις 4...και εγω την κυριακη δινω ..αλλα αγγλικα ,,καλη μας επιτυχια !!!πως και δν δινεις το β2 του goethe? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 17:42 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #178 08-05-13 17:42 Θέλω λίγ βοήθεια για τα Γερμανικά του σχολείου αν γίνεται και συγκεκριμένα τις εξετάσεις. Ξέρετε ασκήσεις online με ασκήσεις για τις προθέσεις τόπου με δοτική και/ή αιτιατική και τα ρήματα κίνησης-akkusativ και στάσης-dativ? Ευχαριστώ :) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yellowsoldier Νεοφερμένο μέλος Ο yellowsoldier αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 18:24 Ο yellowsoldier: #179 08-05-13 18:24 δινω και goethe φιλε Αποστολη ευχαριστω για την πληροφορια αλλα ειναι αγχωτικο και θα τρεχω για να προλαβω 4 εκθεσεις σε 65 λεπτα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 19:43 Η Deutsch... Lover: #180 08-05-13 19:43 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Θέλω λίγ βοήθεια για τα Γερμανικά του σχολείου αν γίνεται και συγκεκριμένα τις εξετάσεις. Ξέρετε ασκήσεις online με ασκήσεις για τις προθέσεις τόπου με δοτική και/ή αιτιατική και τα ρήματα κίνησης-akkusativ και στάσης-dativ? Ευχαριστώ :) Click για ανάπτυξη... ταξη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gaidouri aurorita Zorze kost28 Angie15 Qwerty 0 donis 13 sofia07 Vera giannhs2001 Kate1914 suaimhneas Angelikaaa charmander Praxis P.Dam. Mara2004 velentzakoss Claire05 MarcoReus anna-maria1 nicole1982 estrela RGX PanMoonlight Magigi KingOfPop Tribbiani angelita99 Fanimaid123 Fay95 MIkeTr123 Meow Astir83 spring day iminspain SMK snowy Scandal Cat lady Giannarassss giannist_ thecrazycretan Daydreamer Kostis-Palamas Vasilis2000kak KonstantinosNew reliazag SlimShady stefan igeorgeoikonomo Θάνος14 !georgitsa! New member Άρτεμις Α. jucticeee GeoCommand Ace of Spades johnietraf Panos_02 tymvorixos jimis2001 American Economist Libertus ALARIXOS angelikitaraxia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ότι κάναμε στο Γυμνάσιο και στο Δημοτικό... Κάτι ψηλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2013 στις 11:30 Ο NikoTexXx: #171 05-03-13 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ότι κάναμε στο Γυμνάσιο και στο Δημοτικό... Κάτι ψηλά! Click για ανάπτυξη... Επομενως, θα πρεπει να ξεκινησεις απο το 0. Γιατι αυτα που κανουν στο Γυμνασιο ειναι γελοια. Και να φανταστω οτι εχει περασει και καιρος απο τοτε που εκανεσ τελευταις φορα γερμανικα. Πηγαινε σε καποιο βιβλιοπωλειο και ρωτα για βιβλια που προβλεπονται για αρχαριους. Απο εκει και περα διαλεγεις εσυ τι σου ταιριαζει και τι σου αρεσει. Οταν το κανεις αυτο μπορουμε να σε βοηθησουμε στη συνεχεια στην αγορα βιβλιου γραμματικης κ.λ.π. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2013 στις 14:56 Ο Fedde le Grand: #172 05-03-13 14:56 Hm. Ok. Θα περάσω από την άλλη εβδομάδα να ρωτήσω. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2013 στις 15:31 Η Deutsch... Lover: #173 05-03-13 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ότι κάναμε στο Γυμνάσιο και στο Δημοτικό... Κάτι ψηλά! Click για ανάπτυξη... https://shop.hueber.de/de/catalogsearch/result/?q=Bücher+für+A1 Για δες λιγο εδω και πες μου! Παντως εγω εχω παρει πολλα βιβλια απο το Hueber Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 15:46 Ο NikoTexXx: #174 07-03-13 15:46 Παντως μικρος οταν ημουν δεν μου αρεσε καθολου το Ping Pong της Hueber. Θα σου συνιστουσα κατι απο την Klett. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yellowsoldier Νεοφερμένο μέλος Ο yellowsoldier αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 12:00 Ο yellowsoldier: #175 08-05-13 12:00 συγγνωμη δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο θεμα αλλα θα ηθελα αν εχετε την καλοσυνη να μου πειτε ποσες εκθεσεις πρεπει να γραψω στο κπγ γερμανικα στο επιπεδο β αλλα αν στοχευω στο β2, εννοω απο τις 4 εχει 2 β1 και 2 β2.. παρακαλω εξηγειστε μου. Ευχαριστω εκ των προτερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yellowsoldier Νεοφερμένο μέλος Ο yellowsoldier αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 12:12 Ο yellowsoldier: #176 08-05-13 12:12 εε να προσθεσω οτι δινω σε λιγες μερες παρακαλω μια βοηθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis_z6_32 Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis_z6_32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 17:33 Ο apostolis_z6_32: #177 08-05-13 17:33 για β2 πρεπει να γραψεις και τις 4...και εγω την κυριακη δινω ..αλλα αγγλικα ,,καλη μας επιτυχια !!!πως και δν δινεις το β2 του goethe? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 17:42 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #178 08-05-13 17:42 Θέλω λίγ βοήθεια για τα Γερμανικά του σχολείου αν γίνεται και συγκεκριμένα τις εξετάσεις. Ξέρετε ασκήσεις online με ασκήσεις για τις προθέσεις τόπου με δοτική και/ή αιτιατική και τα ρήματα κίνησης-akkusativ και στάσης-dativ? Ευχαριστώ :) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yellowsoldier Νεοφερμένο μέλος Ο yellowsoldier αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 18:24 Ο yellowsoldier: #179 08-05-13 18:24 δινω και goethe φιλε Αποστολη ευχαριστω για την πληροφορια αλλα ειναι αγχωτικο και θα τρεχω για να προλαβω 4 εκθεσεις σε 65 λεπτα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 19:43 Η Deutsch... Lover: #180 08-05-13 19:43 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Θέλω λίγ βοήθεια για τα Γερμανικά του σχολείου αν γίνεται και συγκεκριμένα τις εξετάσεις. Ξέρετε ασκήσεις online με ασκήσεις για τις προθέσεις τόπου με δοτική και/ή αιτιατική και τα ρήματα κίνησης-akkusativ και στάσης-dativ? Ευχαριστώ :) Click για ανάπτυξη... ταξη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gaidouri aurorita Zorze kost28 Angie15 Qwerty 0 donis 13 sofia07 Vera giannhs2001 Kate1914 suaimhneas Angelikaaa charmander Praxis P.Dam. Mara2004 velentzakoss Claire05 MarcoReus anna-maria1 nicole1982 estrela RGX PanMoonlight Magigi KingOfPop Tribbiani angelita99 Fanimaid123 Fay95 MIkeTr123 Meow Astir83 spring day iminspain SMK snowy Scandal Cat lady Giannarassss giannist_ thecrazycretan Daydreamer Kostis-Palamas Vasilis2000kak KonstantinosNew reliazag SlimShady stefan igeorgeoikonomo Θάνος14 !georgitsa! New member Άρτεμις Α. jucticeee GeoCommand Ace of Spades johnietraf Panos_02 tymvorixos jimis2001 American Economist Libertus ALARIXOS angelikitaraxia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ότι κάναμε στο Γυμνάσιο και στο Δημοτικό... Κάτι ψηλά! Click για ανάπτυξη... Επομενως, θα πρεπει να ξεκινησεις απο το 0. Γιατι αυτα που κανουν στο Γυμνασιο ειναι γελοια. Και να φανταστω οτι εχει περασει και καιρος απο τοτε που εκανεσ τελευταις φορα γερμανικα. Πηγαινε σε καποιο βιβλιοπωλειο και ρωτα για βιβλια που προβλεπονται για αρχαριους. Απο εκει και περα διαλεγεις εσυ τι σου ταιριαζει και τι σου αρεσει. Οταν το κανεις αυτο μπορουμε να σε βοηθησουμε στη συνεχεια στην αγορα βιβλιου γραμματικης κ.λ.π. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2013 στις 14:56 Ο Fedde le Grand: #172 05-03-13 14:56 Hm. Ok. Θα περάσω από την άλλη εβδομάδα να ρωτήσω. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2013 στις 15:31 Η Deutsch... Lover: #173 05-03-13 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ότι κάναμε στο Γυμνάσιο και στο Δημοτικό... Κάτι ψηλά! Click για ανάπτυξη... https://shop.hueber.de/de/catalogsearch/result/?q=Bücher+für+A1 Για δες λιγο εδω και πες μου! Παντως εγω εχω παρει πολλα βιβλια απο το Hueber Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 15:46 Ο NikoTexXx: #174 07-03-13 15:46 Παντως μικρος οταν ημουν δεν μου αρεσε καθολου το Ping Pong της Hueber. Θα σου συνιστουσα κατι απο την Klett. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yellowsoldier Νεοφερμένο μέλος Ο yellowsoldier αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 12:00 Ο yellowsoldier: #175 08-05-13 12:00 συγγνωμη δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο θεμα αλλα θα ηθελα αν εχετε την καλοσυνη να μου πειτε ποσες εκθεσεις πρεπει να γραψω στο κπγ γερμανικα στο επιπεδο β αλλα αν στοχευω στο β2, εννοω απο τις 4 εχει 2 β1 και 2 β2.. παρακαλω εξηγειστε μου. Ευχαριστω εκ των προτερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yellowsoldier Νεοφερμένο μέλος Ο yellowsoldier αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 12:12 Ο yellowsoldier: #176 08-05-13 12:12 εε να προσθεσω οτι δινω σε λιγες μερες παρακαλω μια βοηθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis_z6_32 Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis_z6_32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 17:33 Ο apostolis_z6_32: #177 08-05-13 17:33 για β2 πρεπει να γραψεις και τις 4...και εγω την κυριακη δινω ..αλλα αγγλικα ,,καλη μας επιτυχια !!!πως και δν δινεις το β2 του goethe? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 17:42 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #178 08-05-13 17:42 Θέλω λίγ βοήθεια για τα Γερμανικά του σχολείου αν γίνεται και συγκεκριμένα τις εξετάσεις. Ξέρετε ασκήσεις online με ασκήσεις για τις προθέσεις τόπου με δοτική και/ή αιτιατική και τα ρήματα κίνησης-akkusativ και στάσης-dativ? Ευχαριστώ :) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yellowsoldier Νεοφερμένο μέλος Ο yellowsoldier αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 18:24 Ο yellowsoldier: #179 08-05-13 18:24 δινω και goethe φιλε Αποστολη ευχαριστω για την πληροφορια αλλα ειναι αγχωτικο και θα τρεχω για να προλαβω 4 εκθεσεις σε 65 λεπτα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 19:43 Η Deutsch... Lover: #180 08-05-13 19:43 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Θέλω λίγ βοήθεια για τα Γερμανικά του σχολείου αν γίνεται και συγκεκριμένα τις εξετάσεις. Ξέρετε ασκήσεις online με ασκήσεις για τις προθέσεις τόπου με δοτική και/ή αιτιατική και τα ρήματα κίνησης-akkusativ και στάσης-dativ? Ευχαριστώ :) Click για ανάπτυξη... ταξη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gaidouri aurorita Zorze kost28 Angie15 Qwerty 0 donis 13 sofia07 Vera giannhs2001 Kate1914 suaimhneas Angelikaaa charmander Praxis P.Dam. Mara2004 velentzakoss Claire05 MarcoReus anna-maria1 nicole1982 estrela RGX PanMoonlight Magigi KingOfPop Tribbiani angelita99 Fanimaid123 Fay95 MIkeTr123 Meow Astir83 spring day iminspain SMK snowy Scandal Cat lady Giannarassss giannist_ thecrazycretan Daydreamer Kostis-Palamas Vasilis2000kak KonstantinosNew reliazag SlimShady stefan igeorgeoikonomo Θάνος14 !georgitsa! New member Άρτεμις Α. jucticeee GeoCommand Ace of Spades johnietraf Panos_02 tymvorixos jimis2001 American Economist Libertus ALARIXOS angelikitaraxia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Hm. Ok. Θα περάσω από την άλλη εβδομάδα να ρωτήσω. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2013 στις 15:31 Η Deutsch... Lover: #173 05-03-13 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ότι κάναμε στο Γυμνάσιο και στο Δημοτικό... Κάτι ψηλά! Click για ανάπτυξη... https://shop.hueber.de/de/catalogsearch/result/?q=Bücher+für+A1 Για δες λιγο εδω και πες μου! Παντως εγω εχω παρει πολλα βιβλια απο το Hueber Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 15:46 Ο NikoTexXx: #174 07-03-13 15:46 Παντως μικρος οταν ημουν δεν μου αρεσε καθολου το Ping Pong της Hueber. Θα σου συνιστουσα κατι απο την Klett. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yellowsoldier Νεοφερμένο μέλος Ο yellowsoldier αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 12:00 Ο yellowsoldier: #175 08-05-13 12:00 συγγνωμη δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο θεμα αλλα θα ηθελα αν εχετε την καλοσυνη να μου πειτε ποσες εκθεσεις πρεπει να γραψω στο κπγ γερμανικα στο επιπεδο β αλλα αν στοχευω στο β2, εννοω απο τις 4 εχει 2 β1 και 2 β2.. παρακαλω εξηγειστε μου. Ευχαριστω εκ των προτερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yellowsoldier Νεοφερμένο μέλος Ο yellowsoldier αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 12:12 Ο yellowsoldier: #176 08-05-13 12:12 εε να προσθεσω οτι δινω σε λιγες μερες παρακαλω μια βοηθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis_z6_32 Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis_z6_32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 17:33 Ο apostolis_z6_32: #177 08-05-13 17:33 για β2 πρεπει να γραψεις και τις 4...και εγω την κυριακη δινω ..αλλα αγγλικα ,,καλη μας επιτυχια !!!πως και δν δινεις το β2 του goethe? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 17:42 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #178 08-05-13 17:42 Θέλω λίγ βοήθεια για τα Γερμανικά του σχολείου αν γίνεται και συγκεκριμένα τις εξετάσεις. Ξέρετε ασκήσεις online με ασκήσεις για τις προθέσεις τόπου με δοτική και/ή αιτιατική και τα ρήματα κίνησης-akkusativ και στάσης-dativ? Ευχαριστώ :) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yellowsoldier Νεοφερμένο μέλος Ο yellowsoldier αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 18:24 Ο yellowsoldier: #179 08-05-13 18:24 δινω και goethe φιλε Αποστολη ευχαριστω για την πληροφορια αλλα ειναι αγχωτικο και θα τρεχω για να προλαβω 4 εκθεσεις σε 65 λεπτα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 19:43 Η Deutsch... Lover: #180 08-05-13 19:43 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Θέλω λίγ βοήθεια για τα Γερμανικά του σχολείου αν γίνεται και συγκεκριμένα τις εξετάσεις. Ξέρετε ασκήσεις online με ασκήσεις για τις προθέσεις τόπου με δοτική και/ή αιτιατική και τα ρήματα κίνησης-akkusativ και στάσης-dativ? Ευχαριστώ :) Click για ανάπτυξη... ταξη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gaidouri aurorita Zorze kost28 Angie15 Qwerty 0 donis 13 sofia07 Vera giannhs2001 Kate1914 suaimhneas Angelikaaa charmander Praxis P.Dam. Mara2004 velentzakoss Claire05 MarcoReus anna-maria1 nicole1982 estrela RGX PanMoonlight Magigi KingOfPop Tribbiani angelita99 Fanimaid123 Fay95 MIkeTr123 Meow Astir83 spring day iminspain SMK snowy Scandal Cat lady Giannarassss giannist_ thecrazycretan Daydreamer Kostis-Palamas Vasilis2000kak KonstantinosNew reliazag SlimShady stefan igeorgeoikonomo Θάνος14 !georgitsa! New member Άρτεμις Α. jucticeee GeoCommand Ace of Spades johnietraf Panos_02 tymvorixos jimis2001 American Economist Libertus ALARIXOS angelikitaraxia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ότι κάναμε στο Γυμνάσιο και στο Δημοτικό... Κάτι ψηλά! Click για ανάπτυξη... https://shop.hueber.de/de/catalogsearch/result/?q=Bücher+für+A1 Για δες λιγο εδω και πες μου! Παντως εγω εχω παρει πολλα βιβλια απο το Hueber Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 15:46 Ο NikoTexXx: #174 07-03-13 15:46 Παντως μικρος οταν ημουν δεν μου αρεσε καθολου το Ping Pong της Hueber. Θα σου συνιστουσα κατι απο την Klett. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yellowsoldier Νεοφερμένο μέλος Ο yellowsoldier αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 12:00 Ο yellowsoldier: #175 08-05-13 12:00 συγγνωμη δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο θεμα αλλα θα ηθελα αν εχετε την καλοσυνη να μου πειτε ποσες εκθεσεις πρεπει να γραψω στο κπγ γερμανικα στο επιπεδο β αλλα αν στοχευω στο β2, εννοω απο τις 4 εχει 2 β1 και 2 β2.. παρακαλω εξηγειστε μου. Ευχαριστω εκ των προτερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yellowsoldier Νεοφερμένο μέλος Ο yellowsoldier αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 12:12 Ο yellowsoldier: #176 08-05-13 12:12 εε να προσθεσω οτι δινω σε λιγες μερες παρακαλω μια βοηθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis_z6_32 Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis_z6_32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 17:33 Ο apostolis_z6_32: #177 08-05-13 17:33 για β2 πρεπει να γραψεις και τις 4...και εγω την κυριακη δινω ..αλλα αγγλικα ,,καλη μας επιτυχια !!!πως και δν δινεις το β2 του goethe? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 17:42 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #178 08-05-13 17:42 Θέλω λίγ βοήθεια για τα Γερμανικά του σχολείου αν γίνεται και συγκεκριμένα τις εξετάσεις. Ξέρετε ασκήσεις online με ασκήσεις για τις προθέσεις τόπου με δοτική και/ή αιτιατική και τα ρήματα κίνησης-akkusativ και στάσης-dativ? Ευχαριστώ :) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yellowsoldier Νεοφερμένο μέλος Ο yellowsoldier αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 18:24 Ο yellowsoldier: #179 08-05-13 18:24 δινω και goethe φιλε Αποστολη ευχαριστω για την πληροφορια αλλα ειναι αγχωτικο και θα τρεχω για να προλαβω 4 εκθεσεις σε 65 λεπτα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 19:43 Η Deutsch... Lover: #180 08-05-13 19:43 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Θέλω λίγ βοήθεια για τα Γερμανικά του σχολείου αν γίνεται και συγκεκριμένα τις εξετάσεις. Ξέρετε ασκήσεις online με ασκήσεις για τις προθέσεις τόπου με δοτική και/ή αιτιατική και τα ρήματα κίνησης-akkusativ και στάσης-dativ? Ευχαριστώ :) Click για ανάπτυξη... ταξη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gaidouri aurorita Zorze kost28 Angie15 Qwerty 0 donis 13 sofia07 Vera giannhs2001 Kate1914 suaimhneas Angelikaaa charmander Praxis P.Dam. Mara2004 velentzakoss Claire05 MarcoReus anna-maria1 nicole1982 estrela RGX PanMoonlight Magigi KingOfPop Tribbiani angelita99 Fanimaid123 Fay95 MIkeTr123 Meow Astir83 spring day iminspain SMK snowy Scandal Cat lady Giannarassss giannist_ thecrazycretan Daydreamer Kostis-Palamas Vasilis2000kak KonstantinosNew reliazag SlimShady stefan igeorgeoikonomo Θάνος14 !georgitsa! New member Άρτεμις Α. jucticeee GeoCommand Ace of Spades johnietraf Panos_02 tymvorixos jimis2001 American Economist Libertus ALARIXOS angelikitaraxia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παντως μικρος οταν ημουν δεν μου αρεσε καθολου το Ping Pong της Hueber. Θα σου συνιστουσα κατι απο την Klett. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yellowsoldier Νεοφερμένο μέλος Ο yellowsoldier αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 12:00 Ο yellowsoldier: #175 08-05-13 12:00 συγγνωμη δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο θεμα αλλα θα ηθελα αν εχετε την καλοσυνη να μου πειτε ποσες εκθεσεις πρεπει να γραψω στο κπγ γερμανικα στο επιπεδο β αλλα αν στοχευω στο β2, εννοω απο τις 4 εχει 2 β1 και 2 β2.. παρακαλω εξηγειστε μου. Ευχαριστω εκ των προτερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yellowsoldier Νεοφερμένο μέλος Ο yellowsoldier αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 12:12 Ο yellowsoldier: #176 08-05-13 12:12 εε να προσθεσω οτι δινω σε λιγες μερες παρακαλω μια βοηθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis_z6_32 Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis_z6_32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 17:33 Ο apostolis_z6_32: #177 08-05-13 17:33 για β2 πρεπει να γραψεις και τις 4...και εγω την κυριακη δινω ..αλλα αγγλικα ,,καλη μας επιτυχια !!!πως και δν δινεις το β2 του goethe? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 17:42 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #178 08-05-13 17:42 Θέλω λίγ βοήθεια για τα Γερμανικά του σχολείου αν γίνεται και συγκεκριμένα τις εξετάσεις. Ξέρετε ασκήσεις online με ασκήσεις για τις προθέσεις τόπου με δοτική και/ή αιτιατική και τα ρήματα κίνησης-akkusativ και στάσης-dativ? Ευχαριστώ :) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yellowsoldier Νεοφερμένο μέλος Ο yellowsoldier αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 18:24 Ο yellowsoldier: #179 08-05-13 18:24 δινω και goethe φιλε Αποστολη ευχαριστω για την πληροφορια αλλα ειναι αγχωτικο και θα τρεχω για να προλαβω 4 εκθεσεις σε 65 λεπτα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 19:43 Η Deutsch... Lover: #180 08-05-13 19:43 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Θέλω λίγ βοήθεια για τα Γερμανικά του σχολείου αν γίνεται και συγκεκριμένα τις εξετάσεις. Ξέρετε ασκήσεις online με ασκήσεις για τις προθέσεις τόπου με δοτική και/ή αιτιατική και τα ρήματα κίνησης-akkusativ και στάσης-dativ? Ευχαριστώ :) Click για ανάπτυξη... ταξη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gaidouri aurorita Zorze kost28 Angie15 Qwerty 0 donis 13 sofia07 Vera giannhs2001 Kate1914 suaimhneas Angelikaaa charmander Praxis P.Dam. Mara2004 velentzakoss Claire05 MarcoReus anna-maria1 nicole1982 estrela RGX PanMoonlight Magigi KingOfPop Tribbiani angelita99 Fanimaid123 Fay95 MIkeTr123 Meow Astir83 spring day iminspain SMK snowy Scandal Cat lady Giannarassss giannist_ thecrazycretan Daydreamer Kostis-Palamas Vasilis2000kak KonstantinosNew reliazag SlimShady stefan igeorgeoikonomo Θάνος14 !georgitsa! New member Άρτεμις Α. jucticeee GeoCommand Ace of Spades johnietraf Panos_02 tymvorixos jimis2001 American Economist Libertus ALARIXOS angelikitaraxia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
συγγνωμη δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο θεμα αλλα θα ηθελα αν εχετε την καλοσυνη να μου πειτε ποσες εκθεσεις πρεπει να γραψω στο κπγ γερμανικα στο επιπεδο β αλλα αν στοχευω στο β2, εννοω απο τις 4 εχει 2 β1 και 2 β2.. παρακαλω εξηγειστε μου. Ευχαριστω εκ των προτερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yellowsoldier Νεοφερμένο μέλος Ο yellowsoldier αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 12:12 Ο yellowsoldier: #176 08-05-13 12:12 εε να προσθεσω οτι δινω σε λιγες μερες παρακαλω μια βοηθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis_z6_32 Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis_z6_32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 17:33 Ο apostolis_z6_32: #177 08-05-13 17:33 για β2 πρεπει να γραψεις και τις 4...και εγω την κυριακη δινω ..αλλα αγγλικα ,,καλη μας επιτυχια !!!πως και δν δινεις το β2 του goethe? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 17:42 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #178 08-05-13 17:42 Θέλω λίγ βοήθεια για τα Γερμανικά του σχολείου αν γίνεται και συγκεκριμένα τις εξετάσεις. Ξέρετε ασκήσεις online με ασκήσεις για τις προθέσεις τόπου με δοτική και/ή αιτιατική και τα ρήματα κίνησης-akkusativ και στάσης-dativ? Ευχαριστώ :) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yellowsoldier Νεοφερμένο μέλος Ο yellowsoldier αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 18:24 Ο yellowsoldier: #179 08-05-13 18:24 δινω και goethe φιλε Αποστολη ευχαριστω για την πληροφορια αλλα ειναι αγχωτικο και θα τρεχω για να προλαβω 4 εκθεσεις σε 65 λεπτα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 19:43 Η Deutsch... Lover: #180 08-05-13 19:43 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Θέλω λίγ βοήθεια για τα Γερμανικά του σχολείου αν γίνεται και συγκεκριμένα τις εξετάσεις. Ξέρετε ασκήσεις online με ασκήσεις για τις προθέσεις τόπου με δοτική και/ή αιτιατική και τα ρήματα κίνησης-akkusativ και στάσης-dativ? Ευχαριστώ :) Click για ανάπτυξη... ταξη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gaidouri aurorita Zorze kost28 Angie15 Qwerty 0 donis 13 sofia07 Vera giannhs2001 Kate1914 suaimhneas Angelikaaa charmander Praxis P.Dam. Mara2004 velentzakoss Claire05 MarcoReus anna-maria1 nicole1982 estrela RGX PanMoonlight Magigi KingOfPop Tribbiani angelita99 Fanimaid123 Fay95 MIkeTr123 Meow Astir83 spring day iminspain SMK snowy Scandal Cat lady Giannarassss giannist_ thecrazycretan Daydreamer Kostis-Palamas Vasilis2000kak KonstantinosNew reliazag SlimShady stefan igeorgeoikonomo Θάνος14 !georgitsa! New member Άρτεμις Α. jucticeee GeoCommand Ace of Spades johnietraf Panos_02 tymvorixos jimis2001 American Economist Libertus ALARIXOS angelikitaraxia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εε να προσθεσω οτι δινω σε λιγες μερες παρακαλω μια βοηθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
apostolis_z6_32 Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis_z6_32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 17:33 Ο apostolis_z6_32: #177 08-05-13 17:33 για β2 πρεπει να γραψεις και τις 4...και εγω την κυριακη δινω ..αλλα αγγλικα ,,καλη μας επιτυχια !!!πως και δν δινεις το β2 του goethe? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 17:42 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #178 08-05-13 17:42 Θέλω λίγ βοήθεια για τα Γερμανικά του σχολείου αν γίνεται και συγκεκριμένα τις εξετάσεις. Ξέρετε ασκήσεις online με ασκήσεις για τις προθέσεις τόπου με δοτική και/ή αιτιατική και τα ρήματα κίνησης-akkusativ και στάσης-dativ? Ευχαριστώ :) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yellowsoldier Νεοφερμένο μέλος Ο yellowsoldier αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 18:24 Ο yellowsoldier: #179 08-05-13 18:24 δινω και goethe φιλε Αποστολη ευχαριστω για την πληροφορια αλλα ειναι αγχωτικο και θα τρεχω για να προλαβω 4 εκθεσεις σε 65 λεπτα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 19:43 Η Deutsch... Lover: #180 08-05-13 19:43 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Θέλω λίγ βοήθεια για τα Γερμανικά του σχολείου αν γίνεται και συγκεκριμένα τις εξετάσεις. Ξέρετε ασκήσεις online με ασκήσεις για τις προθέσεις τόπου με δοτική και/ή αιτιατική και τα ρήματα κίνησης-akkusativ και στάσης-dativ? Ευχαριστώ :) Click για ανάπτυξη... ταξη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gaidouri aurorita Zorze kost28 Angie15 Qwerty 0 donis 13 sofia07 Vera giannhs2001 Kate1914 suaimhneas Angelikaaa charmander Praxis P.Dam. Mara2004 velentzakoss Claire05 MarcoReus anna-maria1 nicole1982 estrela RGX PanMoonlight Magigi KingOfPop Tribbiani angelita99 Fanimaid123 Fay95 MIkeTr123 Meow Astir83 spring day iminspain SMK snowy Scandal Cat lady Giannarassss giannist_ thecrazycretan Daydreamer Kostis-Palamas Vasilis2000kak KonstantinosNew reliazag SlimShady stefan igeorgeoikonomo Θάνος14 !georgitsa! New member Άρτεμις Α. jucticeee GeoCommand Ace of Spades johnietraf Panos_02 tymvorixos jimis2001 American Economist Libertus ALARIXOS angelikitaraxia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
για β2 πρεπει να γραψεις και τις 4...και εγω την κυριακη δινω ..αλλα αγγλικα ,,καλη μας επιτυχια !!!πως και δν δινεις το β2 του goethe? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 17:42 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #178 08-05-13 17:42 Θέλω λίγ βοήθεια για τα Γερμανικά του σχολείου αν γίνεται και συγκεκριμένα τις εξετάσεις. Ξέρετε ασκήσεις online με ασκήσεις για τις προθέσεις τόπου με δοτική και/ή αιτιατική και τα ρήματα κίνησης-akkusativ και στάσης-dativ? Ευχαριστώ :) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yellowsoldier Νεοφερμένο μέλος Ο yellowsoldier αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 18:24 Ο yellowsoldier: #179 08-05-13 18:24 δινω και goethe φιλε Αποστολη ευχαριστω για την πληροφορια αλλα ειναι αγχωτικο και θα τρεχω για να προλαβω 4 εκθεσεις σε 65 λεπτα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 19:43 Η Deutsch... Lover: #180 08-05-13 19:43 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Θέλω λίγ βοήθεια για τα Γερμανικά του σχολείου αν γίνεται και συγκεκριμένα τις εξετάσεις. Ξέρετε ασκήσεις online με ασκήσεις για τις προθέσεις τόπου με δοτική και/ή αιτιατική και τα ρήματα κίνησης-akkusativ και στάσης-dativ? Ευχαριστώ :) Click για ανάπτυξη... ταξη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gaidouri aurorita Zorze kost28 Angie15 Qwerty 0 donis 13 sofia07 Vera giannhs2001 Kate1914 suaimhneas Angelikaaa charmander Praxis P.Dam. Mara2004 velentzakoss Claire05 MarcoReus anna-maria1 nicole1982 estrela RGX PanMoonlight Magigi KingOfPop Tribbiani angelita99 Fanimaid123 Fay95 MIkeTr123 Meow Astir83 spring day iminspain SMK snowy Scandal Cat lady Giannarassss giannist_ thecrazycretan Daydreamer Kostis-Palamas Vasilis2000kak KonstantinosNew reliazag SlimShady stefan igeorgeoikonomo Θάνος14 !georgitsa! New member Άρτεμις Α. jucticeee GeoCommand Ace of Spades johnietraf Panos_02 tymvorixos jimis2001 American Economist Libertus ALARIXOS angelikitaraxia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θέλω λίγ βοήθεια για τα Γερμανικά του σχολείου αν γίνεται και συγκεκριμένα τις εξετάσεις. Ξέρετε ασκήσεις online με ασκήσεις για τις προθέσεις τόπου με δοτική και/ή αιτιατική και τα ρήματα κίνησης-akkusativ και στάσης-dativ? Ευχαριστώ :) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yellowsoldier Νεοφερμένο μέλος Ο yellowsoldier αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 18:24 Ο yellowsoldier: #179 08-05-13 18:24 δινω και goethe φιλε Αποστολη ευχαριστω για την πληροφορια αλλα ειναι αγχωτικο και θα τρεχω για να προλαβω 4 εκθεσεις σε 65 λεπτα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 19:43 Η Deutsch... Lover: #180 08-05-13 19:43 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Θέλω λίγ βοήθεια για τα Γερμανικά του σχολείου αν γίνεται και συγκεκριμένα τις εξετάσεις. Ξέρετε ασκήσεις online με ασκήσεις για τις προθέσεις τόπου με δοτική και/ή αιτιατική και τα ρήματα κίνησης-akkusativ και στάσης-dativ? Ευχαριστώ :) Click για ανάπτυξη... ταξη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
δινω και goethe φιλε Αποστολη ευχαριστω για την πληροφορια αλλα ειναι αγχωτικο και θα τρεχω για να προλαβω 4 εκθεσεις σε 65 λεπτα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Μαΐου 2013 στις 19:43 Η Deutsch... Lover: #180 08-05-13 19:43 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Θέλω λίγ βοήθεια για τα Γερμανικά του σχολείου αν γίνεται και συγκεκριμένα τις εξετάσεις. Ξέρετε ασκήσεις online με ασκήσεις για τις προθέσεις τόπου με δοτική και/ή αιτιατική και τα ρήματα κίνησης-akkusativ και στάσης-dativ? Ευχαριστώ :) Click για ανάπτυξη... ταξη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Θέλω λίγ βοήθεια για τα Γερμανικά του σχολείου αν γίνεται και συγκεκριμένα τις εξετάσεις. Ξέρετε ασκήσεις online με ασκήσεις για τις προθέσεις τόπου με δοτική και/ή αιτιατική και τα ρήματα κίνησης-akkusativ και στάσης-dativ? Ευχαριστώ :) Click για ανάπτυξη... ταξη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.