korineto
Νεοφερμένο μέλος
Λοιπόν αύριο γράφω διαγώνισμα στα γαλλικά, εχουμε το βιβλίο c'est clair methode de francais 1 και αφού έχω τελειώσει όλη την γραμματική αναρωτιόμουν αν κάποιος έχει την μετάφραση από το κείμενο της ενότητας 6 του βιβλίου
Σας παρακαλώ είναι ανάγκη απαντήστε

Απλά αν μπορείτε να γράψετε την μετάφραση
Thanks =/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrto12
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Archangel^^
Νεοφερμένο μέλος
-Οχι,ευχαριστω.Δεν πειναω.Εγω,το πρωι,ξυπναω νωρις και παιρνω ενα καλο πρωινο.Δεν πινω γαλα,αλλα τρωω ψωμι και βουτυτο με μαρμελαδα η δημητριακα.Εσυ οχι,Αλικη;
-Οχι,εγω,δεν παιρνω πρωινο,πινω μονο τσαι.Αλλα,την κυριακη,σηκωνομαι αργα.Παιρνουμε πρωινο οικογενειακα και τρωμε κρουασαν.Το λατρευω αυτο!Και τωρα,πειναω!Τι υπαρχει για πρωινο,μαμα;
-Υπαρζει τυρι,ζαμπον,αυγα...Θελεις μια ομελετα;
-Καλη ιδεα!Κι εσυ,Στεφανε;
-Εγω,διψαω!
-Τι θελεις να πιεις;Χυμο φρουτων,νερο,σοκολατα...
-Σοκολατα,σας παρακαλω...
-Με τα μικρα συνοδευτικα γλυκα;"
Αυτη ειναι η μεταφραση,done by me
.Πιστευω οτι ειναι καλη...(αλλιως τι proficiency εχουμε στα γαλλικα ---->sorbonne c2
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
korineto
Νεοφερμένο μέλος

Nagini
Νεοφερμένο μέλος
Τι υπαρχει για πρωινο,μαμα;
Αν θυμάμαι καλά, πάντως, εδώ λέει μεσημεριανό, όχι πρωινό..:what:

Bloody Μaria^^
Εκκολαπτόμενο μέλος
Nagini
Νεοφερμένο μέλος

Bloody Μaria^^
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αμάν.Δίκιο έχεις...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cogito ergo sum
Πολύ δραστήριο μέλος
"-Πεινατε,παιδια;Στεφανε,θελεις να φας;
-Οχι,ευχαριστω.Δεν πειναω.Εγω,το πρωι,ξυπναω νωρις και παιρνω ενα καλο πρωινο.Δεν πινω γαλα,αλλα τρωω ψωμι και βουτυτο με μαρμελαδα η δημητριακα.Εσυ οχι,Αλικη;
-Οχι,εγω,δεν παιρνω πρωινο,πινω μονο τσαι.Αλλα,την κυριακη,σηκωνομαι αργα.Παιρνουμε πρωινο οικογενειακα και τρωμε κρουασαν.Το λατρευω αυτο!Και τωρα,πειναω!Τι υπαρχει για πρωινο,μαμα;
-Υπαρζει τυρι,ζαμπον,αυγα...Θελεις μια ομελετα;
-Καλη ιδεα!Κι εσυ,Στεφανε;
-Εγω,διψαω!
-Τι θελεις να πιεις;Χυμο φρουτων,νερο,σοκολατα...
-Σοκολατα,σας παρακαλω...
-Με τα μικρα συνοδευτικα γλυκα;"
Αυτη ειναι η μεταφραση,done by me.
Πιστευω οτι ειναι καλη...(αλλιως τι proficiency εχουμε στα γαλλικα ---->sorbonne c2)
:!::!::!::!::!:Πηγαίνεις Γ' Γυμνασίου και έχεις sorbonne c2;;;
Bloody Μaria^^
Εκκολαπτόμενο μέλος
Archangel^^
Νεοφερμένο μέλος
Bloody Μaria^^
Εκκολαπτόμενο μέλος
Από ποια ηλικία άρχισες γαλλικά?!
Sotiris_Toumpa
Νεοφερμένο μέλος
Archangel^^
Νεοφερμένο μέλος
E...ναι...
Από ποια ηλικία άρχισες γαλλικά?!
Από πέμπτη δημοτικού,και με 3 καλοκαιρινά (φαντάσου τώρα ένα 6ωρο συνεχόμενο κάθε μέρα...),αλλά άξιζε τον κόπο,αφού στο λύκειο δεν θα έχω ούτε γαλλικά ούτε αγγλικά.

artemaki
Διάσημο μέλος
ουτε να με πληρωνανε

φετος με το ζορι α2

LoCo0o0:-):-P:-0
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alex2395
Δραστήριο μέλος
εμας μας δινει λεξιλογιο λολ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LoCo0o0:-):-P:-0
Νεοφερμένο μέλος
pante pap
Νεοφερμένο μέλος
στην α γυμνασίου (όπου πηγαίνω) έχω μάθει αρκετά (μερικές γορές παίζει ρόλο και η δασκάλα)
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 749981
Επισκέπτης
Ποιο είναι αυτό το βιβλίο ρε παιδιά;;; Παρεπιπτώντως αν είναι κάποιο εμπορικό... Καλά μαλάκες είμαστε εμείς που κάνουμε του Υπουργείου;;;c'est clair

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Ρωτήστε κάτι
Προσωπικές Συζητήσεις
Πανελλαδικές
Αγγελίες
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki