Mimitsaki Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:22 Η Mimitsaki: #281 07-12-08 18:22 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: γιατί ρε, τέλειο είναι, όλη η υφήλιος το περιμένει Click για ανάπτυξη... Και το σιμς 3 το ίδιο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:39 Ο qwertyuiop: #282 07-12-08 19:39 μπααα, μόνο τα κολλημένα :p ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από fabulous: Eγώ τα σιχαίνομαι αυτά τα παιχνίδια. Click για ανάπτυξη... Γιατί; Η συζήτηση είναι γενικά για βιντεοπαιχνίδια, δεν ειναι οφ να το αναλύσεις. εγώ σιχαίνομαι τα σιμς επειδή είναι ρηχά, εύκολα και βαρετά, ενώ δεν προσφέρουν τίποτε ουσιαστικότερο από την απλή ψυχαγωγία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:26 Η fabulous έγραψε: #283 07-12-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: μπααα, μόνο τα κολλημένα :p ----------------------------------------- Γιατί; Η συζήτηση είναι γενικά για βιντεοπαιχνίδια, δεν ειναι οφ να το αναλύσεις. εγώ σιχαίνομαι τα σιμς επειδή είναι ρηχά, εύκολα και βαρετά, ενώ δεν προσφέρουν τίποτε ουσιαστικότερο από την απλή ψυχαγωγία Click για ανάπτυξη... Γιατί, νομίζεις ότι αυτά που παίζεις εσύ προσφέρουν; Μόνο βια... Α και να σου θυμίσω, λέω εγώ τώρα, ότι λέγονται "βιντεοπαιχνίδια" ουσιαστικά είναι "παιχνίδια" αρα θέλεις δεν θελεις, όλα ψυχαγωγία προσφέρουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:02 Ο halvas έγραψε: #284 07-12-08 21:02 Μόλις τέλειωσα ένα γaμάτο game στο Age Of Mythology Titans. Oh yeah... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:16 Ο qwertyuiop: #285 07-12-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από fabulous: Γιατί, νομίζεις ότι αυτά που παίζεις εσύ προσφέρουν; Μόνο βια... Α και να σου θυμίσω, λέω εγώ τώρα, ότι λέγονται "βιντεοπαιχνίδια" ουσιαστικά είναι "παιχνίδια" αρα θέλεις δεν θελεις, όλα ψυχαγωγία προσφέρουν. Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις παίξει για να ξέρεις. Κάνεις από οικονομική, στρατιωτική και διπλωματική διαχείρηση μέχρι μετακινήσεις πληθυσμών και εμπόριο. Οι μάχες αποτελούν πολύ μικρό μέρος του παιχνιδιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:17 Η fabulous έγραψε: #286 07-12-08 21:17 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: Δεν έχεις παίξει για να ξέρεις. Κάνεις από οικονομική, στρατιωτική και διπλωματική διαχείρηση μέχρι μετακινήσεις πληθυσμών και εμπόριο. Οι μάχες αποτελούν πολύ μικρό μέρος του παιχνιδιού Click για ανάπτυξη... Καλά δεν ξαναμιλάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ίρις Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίριδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:18 Η Ίρις έγραψε: #287 07-12-08 21:18 ----------------------------------------- Απο στρατιγικής προτιμώ την σειρά comand and conquer Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:44 Ο qwertyuiop: #288 07-12-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από fabulous: Καλά δεν ξαναμιλάω. Click για ανάπτυξη... Καλά θα κάμεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicole Νεοφερμένο μέλος Η Νικολέττα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:08 Η nicole έγραψε: #289 08-12-08 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Leo Killer: Ποια ειναι καποια απο τα αγαπημενα σας βιντεοπαιχνιδια και σε ποια κονσολα???Εμένα Λαρα Κροφτ και το τελειο σιμσ 2!!!:no1: Click για ανάπτυξη... Πολλά και διάφορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panteras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dsdsds αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 166 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 04:13 Ο Panteras έγραψε: #290 08-12-08 04:13 Eνα προχειρο top 5 μου για PC. (oλη η σειρα,τιμη και δοξα σε ολα τα RPG της Black Isle και γενικα σε ολα τα καλα RPG) ) (κυριως το 2 αλλα και τα υπολοιπα) (ολη η σειρα) (αντε για να υπαρχει κι ο εκπροσωπος των online) Αμεσως μετα απο αυτα πανε ολα τα championship(κι αργοτερα football)manager.. Κι ενα τοπ 3 για playstation 1: (μονο το 1 εχω λιωσει(πιο μικρος),αφοτου ασχοληθηκα με το pc τις ψιλοεκλασα τις κονσολες) (Αφθονο λιωσιμο και ξυλικι,καλυτερο arcade ever με διαφορα.Παιχνιδι θρυλος,classic masterpiece,arcade perfection.) (mεγαλη αγαπη και μαζι με το underground 2 στο pc τα 2 αγαπημενα μου simulation) (αλλο λιωσιμο απο κει,την εποχη που τα fifa μεσουρασουν και η λεξη "pro" ηταν αγνωστη) Απο ολες κονσολες Super Nintendo και για ορισμενο καιρο Sega Mega Drive.Ε εκει κλασικα παιχνιδια Donkey Kong,Sonic,Asterix,Mortal Combat και τα λοιπα.Αγαπημενα κι αυτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:07 Ο Zed έγραψε: #291 08-12-08 12:07 Α ρε pantera τι μου θύμισες... Τιμή και δόξα όντως στην Black Isle για τα μαγικά παιχνίδια της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:57 Ο Daskalenko7: #292 08-12-08 19:57 GRAN TURISMO 4 LIFE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από halvas: Μόλις τέλειωσα ένα γaμάτο game στο Age Of Mythology Titans. Oh yeah... Click για ανάπτυξη... ΠΟΡΩΣΗ!!!! Βελλερεφοντης που παει 32 επιθεση11!!1 ----------------------------------------- και ποκεμον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lak100 Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης (Μητσος) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Βίτσι (Καστοριά). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:00 Ο lak100 έγραψε: #293 14-12-08 23:00 ειναι κανεις απο εδω στο home? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koufontinas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο koufontinas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:14 Ο koufontinas: #294 15-12-08 00:14 Μολις δοκιμασα το Dead Space, ειναι πολυ τρομακτικο και γενικοτερα ξυπνα οτι φοβιες εχεις μεσα σου. Το συνειστω ανεπηφυλακτα σε οποιον θελει κατι "διαφορετικο". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:43 Ο Daskalenko7: #295 15-12-08 14:43 οπου να να βγαινει και το γκραν τουρισμο 5 το κανονικο για πλαιυ3, γουσταρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The President Νεοφερμένο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:04 Η The President: #296 15-12-08 18:04 Λόγω Χριστουγέννων φαντάζομαι ότι επιτέλους θα αποκτήσω το νέο Tomb Raider! Το λέω εδώ και καιρό... Βέβαια το θέμα δεν είναι αυτό, αλλά να βρω χρόνο να ασχοληθώ... Επίσης και το G.T.A. IV! (Του χρόνου που θα 'μαι χαλαρή θα βρω ξανα τον παλιό καλό () μου εαυτό που πωρώνεται με τα βιντεοπαιχνίδια ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:18 Ο Daskalenko7: #297 15-12-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από The President: Λόγω Χριστουγέννων φαντάζομαι ότι επιτέλους θα αποκτήσω το νέο Tomb Raider! Το λέω εδώ και καιρό... Βέβαια το θέμα δεν είναι αυτό, αλλά να βρω χρόνο να ασχοληθώ... Επίσης και το G.T.A. IV! (Του χρόνου που θα 'μαι χαλαρή θα βρω ξανα τον παλιό καλό () μου εαυτό που πωρώνεται με τα βιντεοπαιχνίδια ) Click για ανάπτυξη... αφου του χρονου θασαι γ λυκειου..!?!...:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The President Νεοφερμένο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:32 Η The President: #298 15-12-08 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Daskalenko7: αφου του χρονου θασαι γ λυκειου..!?!...:what: Click για ανάπτυξη... Του χρόνου δεν θα 'μαι Γ Λυκείου, απλά στο προφίλ λέει ό,τι να ναι... Μάλλον θα φταίει το ότι δεν είμαι ακόμη 17, αλλά κοντεύει και αυτή η μέρα.:bravo: (Εκτός αν μπορώ να το αλλάξω η ίδια. Για πω την αλήθεια δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα...) Και για να μην είμαι τελείως off, ας προσθέσω ότι θέλω να δω και το crysis warhead... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:14 Ο Daskalenko7: #299 15-12-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από The President: Του χρόνου θα 'μαι Γ Λυκείου, απλά στο προφίλ λέει ό,τι να ναι... Μάλλον θα φταίει το ότι δεν είμαι ακόμη 17, αλλά κοντεύει και αυτή η μέρα.:bravo: (Εκτός αν μπορώ να το αλλάξω η ίδια. Για πω την αλήθεια δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα...) Και για να μην είμαι τελείως off, ας προσθέσω ότι θέλω να δω και το crysis warhead... Click για ανάπτυξη... δεν λεω αυτο λεω πως αφου 8ας πας γ λυκειου δεν θα πρεπει να διαβασεις περισσοτερο.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The President Νεοφερμένο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:26 Η The President: #300 15-12-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Daskalenko7: δεν λεω αυτο λεω πως αφου 8ας πας γ λυκειου δεν θα πρεπει να διαβασεις περισσοτερο.? Click για ανάπτυξη... Απλά γράφω βλακείες... Γ λυκείου είμαι τώρα, απλά ξέχασα να βάλλω το "δεν" (το διόρθωσα τώρα: "Του χρόνου δεν θα 'μαι Γ Λυκείου, απλά στο προφίλ λέει ό,τι να ναι...", εν ολίγοις του χρόνου θα μαι φοιτήτρια) Εγώ το χω ξαναπεί: το διάβασμα φταίει για αυτό (που μαι στον κόσμο μου). Πες μου να σου πω τον ορισμό του βενιζελισμού και κάτι γίνεται... Η Β λυκείου ήταν η καλύτερη χρονιά :no1::bravo:, είχε διάβασμα αλλά και αρκετό ελεύθερο χρόνο. Φέτος είναι σκούρα τα πράγματα. Πέρσυ έπαιζα συχνά στο Pc... Κυρίως πωρωνόμουν με team fortress 2, half life 2, bioshock, runaway 2 και διάφορα άλλα, ανάλογα με τα κέφια... (Και sims2 κλασσικά, αλλά όχι πολύ γιατί το βαριέμαι αρκετά γρήγορα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 bboys Scandal gademis charmander Steliosgkougkou Mihail222 George_dr _Aggelos123 aekarare Slytherin fockos Αλκης Κ. Earendil uni77 jj! Kostakis45 Κλημεντίνη panagiotis G tsiobieman Mukumbura Viedo ΘανάσοςG4 Vold Metalhead_4_life PanosCh002 KostasR iManosX13 AK-92 Memetchi Wrong PanosBat guest18 J.Cameron eukleidhs1821 Lydia6902 Panagiotis849 χημεια4λαιφ George187 the purge hirasawayui GeorgePAOKara tymvorixos JohnGreek MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: γιατί ρε, τέλειο είναι, όλη η υφήλιος το περιμένει Click για ανάπτυξη... Και το σιμς 3 το ίδιο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:39 Ο qwertyuiop: #282 07-12-08 19:39 μπααα, μόνο τα κολλημένα :p ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από fabulous: Eγώ τα σιχαίνομαι αυτά τα παιχνίδια. Click για ανάπτυξη... Γιατί; Η συζήτηση είναι γενικά για βιντεοπαιχνίδια, δεν ειναι οφ να το αναλύσεις. εγώ σιχαίνομαι τα σιμς επειδή είναι ρηχά, εύκολα και βαρετά, ενώ δεν προσφέρουν τίποτε ουσιαστικότερο από την απλή ψυχαγωγία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:26 Η fabulous έγραψε: #283 07-12-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: μπααα, μόνο τα κολλημένα :p ----------------------------------------- Γιατί; Η συζήτηση είναι γενικά για βιντεοπαιχνίδια, δεν ειναι οφ να το αναλύσεις. εγώ σιχαίνομαι τα σιμς επειδή είναι ρηχά, εύκολα και βαρετά, ενώ δεν προσφέρουν τίποτε ουσιαστικότερο από την απλή ψυχαγωγία Click για ανάπτυξη... Γιατί, νομίζεις ότι αυτά που παίζεις εσύ προσφέρουν; Μόνο βια... Α και να σου θυμίσω, λέω εγώ τώρα, ότι λέγονται "βιντεοπαιχνίδια" ουσιαστικά είναι "παιχνίδια" αρα θέλεις δεν θελεις, όλα ψυχαγωγία προσφέρουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:02 Ο halvas έγραψε: #284 07-12-08 21:02 Μόλις τέλειωσα ένα γaμάτο game στο Age Of Mythology Titans. Oh yeah... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:16 Ο qwertyuiop: #285 07-12-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από fabulous: Γιατί, νομίζεις ότι αυτά που παίζεις εσύ προσφέρουν; Μόνο βια... Α και να σου θυμίσω, λέω εγώ τώρα, ότι λέγονται "βιντεοπαιχνίδια" ουσιαστικά είναι "παιχνίδια" αρα θέλεις δεν θελεις, όλα ψυχαγωγία προσφέρουν. Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις παίξει για να ξέρεις. Κάνεις από οικονομική, στρατιωτική και διπλωματική διαχείρηση μέχρι μετακινήσεις πληθυσμών και εμπόριο. Οι μάχες αποτελούν πολύ μικρό μέρος του παιχνιδιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:17 Η fabulous έγραψε: #286 07-12-08 21:17 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: Δεν έχεις παίξει για να ξέρεις. Κάνεις από οικονομική, στρατιωτική και διπλωματική διαχείρηση μέχρι μετακινήσεις πληθυσμών και εμπόριο. Οι μάχες αποτελούν πολύ μικρό μέρος του παιχνιδιού Click για ανάπτυξη... Καλά δεν ξαναμιλάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ίρις Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίριδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:18 Η Ίρις έγραψε: #287 07-12-08 21:18 ----------------------------------------- Απο στρατιγικής προτιμώ την σειρά comand and conquer Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:44 Ο qwertyuiop: #288 07-12-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από fabulous: Καλά δεν ξαναμιλάω. Click για ανάπτυξη... Καλά θα κάμεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicole Νεοφερμένο μέλος Η Νικολέττα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:08 Η nicole έγραψε: #289 08-12-08 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Leo Killer: Ποια ειναι καποια απο τα αγαπημενα σας βιντεοπαιχνιδια και σε ποια κονσολα???Εμένα Λαρα Κροφτ και το τελειο σιμσ 2!!!:no1: Click για ανάπτυξη... Πολλά και διάφορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panteras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dsdsds αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 166 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 04:13 Ο Panteras έγραψε: #290 08-12-08 04:13 Eνα προχειρο top 5 μου για PC. (oλη η σειρα,τιμη και δοξα σε ολα τα RPG της Black Isle και γενικα σε ολα τα καλα RPG) ) (κυριως το 2 αλλα και τα υπολοιπα) (ολη η σειρα) (αντε για να υπαρχει κι ο εκπροσωπος των online) Αμεσως μετα απο αυτα πανε ολα τα championship(κι αργοτερα football)manager.. Κι ενα τοπ 3 για playstation 1: (μονο το 1 εχω λιωσει(πιο μικρος),αφοτου ασχοληθηκα με το pc τις ψιλοεκλασα τις κονσολες) (Αφθονο λιωσιμο και ξυλικι,καλυτερο arcade ever με διαφορα.Παιχνιδι θρυλος,classic masterpiece,arcade perfection.) (mεγαλη αγαπη και μαζι με το underground 2 στο pc τα 2 αγαπημενα μου simulation) (αλλο λιωσιμο απο κει,την εποχη που τα fifa μεσουρασουν και η λεξη "pro" ηταν αγνωστη) Απο ολες κονσολες Super Nintendo και για ορισμενο καιρο Sega Mega Drive.Ε εκει κλασικα παιχνιδια Donkey Kong,Sonic,Asterix,Mortal Combat και τα λοιπα.Αγαπημενα κι αυτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:07 Ο Zed έγραψε: #291 08-12-08 12:07 Α ρε pantera τι μου θύμισες... Τιμή και δόξα όντως στην Black Isle για τα μαγικά παιχνίδια της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:57 Ο Daskalenko7: #292 08-12-08 19:57 GRAN TURISMO 4 LIFE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από halvas: Μόλις τέλειωσα ένα γaμάτο game στο Age Of Mythology Titans. Oh yeah... Click για ανάπτυξη... ΠΟΡΩΣΗ!!!! Βελλερεφοντης που παει 32 επιθεση11!!1 ----------------------------------------- και ποκεμον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lak100 Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης (Μητσος) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Βίτσι (Καστοριά). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:00 Ο lak100 έγραψε: #293 14-12-08 23:00 ειναι κανεις απο εδω στο home? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koufontinas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο koufontinas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:14 Ο koufontinas: #294 15-12-08 00:14 Μολις δοκιμασα το Dead Space, ειναι πολυ τρομακτικο και γενικοτερα ξυπνα οτι φοβιες εχεις μεσα σου. Το συνειστω ανεπηφυλακτα σε οποιον θελει κατι "διαφορετικο". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:43 Ο Daskalenko7: #295 15-12-08 14:43 οπου να να βγαινει και το γκραν τουρισμο 5 το κανονικο για πλαιυ3, γουσταρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The President Νεοφερμένο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:04 Η The President: #296 15-12-08 18:04 Λόγω Χριστουγέννων φαντάζομαι ότι επιτέλους θα αποκτήσω το νέο Tomb Raider! Το λέω εδώ και καιρό... Βέβαια το θέμα δεν είναι αυτό, αλλά να βρω χρόνο να ασχοληθώ... Επίσης και το G.T.A. IV! (Του χρόνου που θα 'μαι χαλαρή θα βρω ξανα τον παλιό καλό () μου εαυτό που πωρώνεται με τα βιντεοπαιχνίδια ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:18 Ο Daskalenko7: #297 15-12-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από The President: Λόγω Χριστουγέννων φαντάζομαι ότι επιτέλους θα αποκτήσω το νέο Tomb Raider! Το λέω εδώ και καιρό... Βέβαια το θέμα δεν είναι αυτό, αλλά να βρω χρόνο να ασχοληθώ... Επίσης και το G.T.A. IV! (Του χρόνου που θα 'μαι χαλαρή θα βρω ξανα τον παλιό καλό () μου εαυτό που πωρώνεται με τα βιντεοπαιχνίδια ) Click για ανάπτυξη... αφου του χρονου θασαι γ λυκειου..!?!...:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The President Νεοφερμένο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:32 Η The President: #298 15-12-08 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Daskalenko7: αφου του χρονου θασαι γ λυκειου..!?!...:what: Click για ανάπτυξη... Του χρόνου δεν θα 'μαι Γ Λυκείου, απλά στο προφίλ λέει ό,τι να ναι... Μάλλον θα φταίει το ότι δεν είμαι ακόμη 17, αλλά κοντεύει και αυτή η μέρα.:bravo: (Εκτός αν μπορώ να το αλλάξω η ίδια. Για πω την αλήθεια δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα...) Και για να μην είμαι τελείως off, ας προσθέσω ότι θέλω να δω και το crysis warhead... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:14 Ο Daskalenko7: #299 15-12-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από The President: Του χρόνου θα 'μαι Γ Λυκείου, απλά στο προφίλ λέει ό,τι να ναι... Μάλλον θα φταίει το ότι δεν είμαι ακόμη 17, αλλά κοντεύει και αυτή η μέρα.:bravo: (Εκτός αν μπορώ να το αλλάξω η ίδια. Για πω την αλήθεια δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα...) Και για να μην είμαι τελείως off, ας προσθέσω ότι θέλω να δω και το crysis warhead... Click για ανάπτυξη... δεν λεω αυτο λεω πως αφου 8ας πας γ λυκειου δεν θα πρεπει να διαβασεις περισσοτερο.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The President Νεοφερμένο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:26 Η The President: #300 15-12-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Daskalenko7: δεν λεω αυτο λεω πως αφου 8ας πας γ λυκειου δεν θα πρεπει να διαβασεις περισσοτερο.? Click για ανάπτυξη... Απλά γράφω βλακείες... Γ λυκείου είμαι τώρα, απλά ξέχασα να βάλλω το "δεν" (το διόρθωσα τώρα: "Του χρόνου δεν θα 'μαι Γ Λυκείου, απλά στο προφίλ λέει ό,τι να ναι...", εν ολίγοις του χρόνου θα μαι φοιτήτρια) Εγώ το χω ξαναπεί: το διάβασμα φταίει για αυτό (που μαι στον κόσμο μου). Πες μου να σου πω τον ορισμό του βενιζελισμού και κάτι γίνεται... Η Β λυκείου ήταν η καλύτερη χρονιά :no1::bravo:, είχε διάβασμα αλλά και αρκετό ελεύθερο χρόνο. Φέτος είναι σκούρα τα πράγματα. Πέρσυ έπαιζα συχνά στο Pc... Κυρίως πωρωνόμουν με team fortress 2, half life 2, bioshock, runaway 2 και διάφορα άλλα, ανάλογα με τα κέφια... (Και sims2 κλασσικά, αλλά όχι πολύ γιατί το βαριέμαι αρκετά γρήγορα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 bboys Scandal gademis charmander Steliosgkougkou Mihail222 George_dr _Aggelos123 aekarare Slytherin fockos Αλκης Κ. Earendil uni77 jj! Kostakis45 Κλημεντίνη panagiotis G tsiobieman Mukumbura Viedo ΘανάσοςG4 Vold Metalhead_4_life PanosCh002 KostasR iManosX13 AK-92 Memetchi Wrong PanosBat guest18 J.Cameron eukleidhs1821 Lydia6902 Panagiotis849 χημεια4λαιφ George187 the purge hirasawayui GeorgePAOKara tymvorixos JohnGreek MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μπααα, μόνο τα κολλημένα :p ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από fabulous: Eγώ τα σιχαίνομαι αυτά τα παιχνίδια. Click για ανάπτυξη... Γιατί; Η συζήτηση είναι γενικά για βιντεοπαιχνίδια, δεν ειναι οφ να το αναλύσεις. εγώ σιχαίνομαι τα σιμς επειδή είναι ρηχά, εύκολα και βαρετά, ενώ δεν προσφέρουν τίποτε ουσιαστικότερο από την απλή ψυχαγωγία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:26 Η fabulous έγραψε: #283 07-12-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: μπααα, μόνο τα κολλημένα :p ----------------------------------------- Γιατί; Η συζήτηση είναι γενικά για βιντεοπαιχνίδια, δεν ειναι οφ να το αναλύσεις. εγώ σιχαίνομαι τα σιμς επειδή είναι ρηχά, εύκολα και βαρετά, ενώ δεν προσφέρουν τίποτε ουσιαστικότερο από την απλή ψυχαγωγία Click για ανάπτυξη... Γιατί, νομίζεις ότι αυτά που παίζεις εσύ προσφέρουν; Μόνο βια... Α και να σου θυμίσω, λέω εγώ τώρα, ότι λέγονται "βιντεοπαιχνίδια" ουσιαστικά είναι "παιχνίδια" αρα θέλεις δεν θελεις, όλα ψυχαγωγία προσφέρουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:02 Ο halvas έγραψε: #284 07-12-08 21:02 Μόλις τέλειωσα ένα γaμάτο game στο Age Of Mythology Titans. Oh yeah... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:16 Ο qwertyuiop: #285 07-12-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από fabulous: Γιατί, νομίζεις ότι αυτά που παίζεις εσύ προσφέρουν; Μόνο βια... Α και να σου θυμίσω, λέω εγώ τώρα, ότι λέγονται "βιντεοπαιχνίδια" ουσιαστικά είναι "παιχνίδια" αρα θέλεις δεν θελεις, όλα ψυχαγωγία προσφέρουν. Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις παίξει για να ξέρεις. Κάνεις από οικονομική, στρατιωτική και διπλωματική διαχείρηση μέχρι μετακινήσεις πληθυσμών και εμπόριο. Οι μάχες αποτελούν πολύ μικρό μέρος του παιχνιδιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:17 Η fabulous έγραψε: #286 07-12-08 21:17 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: Δεν έχεις παίξει για να ξέρεις. Κάνεις από οικονομική, στρατιωτική και διπλωματική διαχείρηση μέχρι μετακινήσεις πληθυσμών και εμπόριο. Οι μάχες αποτελούν πολύ μικρό μέρος του παιχνιδιού Click για ανάπτυξη... Καλά δεν ξαναμιλάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ίρις Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίριδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:18 Η Ίρις έγραψε: #287 07-12-08 21:18 ----------------------------------------- Απο στρατιγικής προτιμώ την σειρά comand and conquer Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:44 Ο qwertyuiop: #288 07-12-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από fabulous: Καλά δεν ξαναμιλάω. Click για ανάπτυξη... Καλά θα κάμεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicole Νεοφερμένο μέλος Η Νικολέττα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:08 Η nicole έγραψε: #289 08-12-08 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Leo Killer: Ποια ειναι καποια απο τα αγαπημενα σας βιντεοπαιχνιδια και σε ποια κονσολα???Εμένα Λαρα Κροφτ και το τελειο σιμσ 2!!!:no1: Click για ανάπτυξη... Πολλά και διάφορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panteras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dsdsds αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 166 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 04:13 Ο Panteras έγραψε: #290 08-12-08 04:13 Eνα προχειρο top 5 μου για PC. (oλη η σειρα,τιμη και δοξα σε ολα τα RPG της Black Isle και γενικα σε ολα τα καλα RPG) ) (κυριως το 2 αλλα και τα υπολοιπα) (ολη η σειρα) (αντε για να υπαρχει κι ο εκπροσωπος των online) Αμεσως μετα απο αυτα πανε ολα τα championship(κι αργοτερα football)manager.. Κι ενα τοπ 3 για playstation 1: (μονο το 1 εχω λιωσει(πιο μικρος),αφοτου ασχοληθηκα με το pc τις ψιλοεκλασα τις κονσολες) (Αφθονο λιωσιμο και ξυλικι,καλυτερο arcade ever με διαφορα.Παιχνιδι θρυλος,classic masterpiece,arcade perfection.) (mεγαλη αγαπη και μαζι με το underground 2 στο pc τα 2 αγαπημενα μου simulation) (αλλο λιωσιμο απο κει,την εποχη που τα fifa μεσουρασουν και η λεξη "pro" ηταν αγνωστη) Απο ολες κονσολες Super Nintendo και για ορισμενο καιρο Sega Mega Drive.Ε εκει κλασικα παιχνιδια Donkey Kong,Sonic,Asterix,Mortal Combat και τα λοιπα.Αγαπημενα κι αυτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:07 Ο Zed έγραψε: #291 08-12-08 12:07 Α ρε pantera τι μου θύμισες... Τιμή και δόξα όντως στην Black Isle για τα μαγικά παιχνίδια της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:57 Ο Daskalenko7: #292 08-12-08 19:57 GRAN TURISMO 4 LIFE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από halvas: Μόλις τέλειωσα ένα γaμάτο game στο Age Of Mythology Titans. Oh yeah... Click για ανάπτυξη... ΠΟΡΩΣΗ!!!! Βελλερεφοντης που παει 32 επιθεση11!!1 ----------------------------------------- και ποκεμον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lak100 Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης (Μητσος) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Βίτσι (Καστοριά). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:00 Ο lak100 έγραψε: #293 14-12-08 23:00 ειναι κανεις απο εδω στο home? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koufontinas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο koufontinas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:14 Ο koufontinas: #294 15-12-08 00:14 Μολις δοκιμασα το Dead Space, ειναι πολυ τρομακτικο και γενικοτερα ξυπνα οτι φοβιες εχεις μεσα σου. Το συνειστω ανεπηφυλακτα σε οποιον θελει κατι "διαφορετικο". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:43 Ο Daskalenko7: #295 15-12-08 14:43 οπου να να βγαινει και το γκραν τουρισμο 5 το κανονικο για πλαιυ3, γουσταρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The President Νεοφερμένο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:04 Η The President: #296 15-12-08 18:04 Λόγω Χριστουγέννων φαντάζομαι ότι επιτέλους θα αποκτήσω το νέο Tomb Raider! Το λέω εδώ και καιρό... Βέβαια το θέμα δεν είναι αυτό, αλλά να βρω χρόνο να ασχοληθώ... Επίσης και το G.T.A. IV! (Του χρόνου που θα 'μαι χαλαρή θα βρω ξανα τον παλιό καλό () μου εαυτό που πωρώνεται με τα βιντεοπαιχνίδια ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:18 Ο Daskalenko7: #297 15-12-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από The President: Λόγω Χριστουγέννων φαντάζομαι ότι επιτέλους θα αποκτήσω το νέο Tomb Raider! Το λέω εδώ και καιρό... Βέβαια το θέμα δεν είναι αυτό, αλλά να βρω χρόνο να ασχοληθώ... Επίσης και το G.T.A. IV! (Του χρόνου που θα 'μαι χαλαρή θα βρω ξανα τον παλιό καλό () μου εαυτό που πωρώνεται με τα βιντεοπαιχνίδια ) Click για ανάπτυξη... αφου του χρονου θασαι γ λυκειου..!?!...:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The President Νεοφερμένο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:32 Η The President: #298 15-12-08 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Daskalenko7: αφου του χρονου θασαι γ λυκειου..!?!...:what: Click για ανάπτυξη... Του χρόνου δεν θα 'μαι Γ Λυκείου, απλά στο προφίλ λέει ό,τι να ναι... Μάλλον θα φταίει το ότι δεν είμαι ακόμη 17, αλλά κοντεύει και αυτή η μέρα.:bravo: (Εκτός αν μπορώ να το αλλάξω η ίδια. Για πω την αλήθεια δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα...) Και για να μην είμαι τελείως off, ας προσθέσω ότι θέλω να δω και το crysis warhead... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:14 Ο Daskalenko7: #299 15-12-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από The President: Του χρόνου θα 'μαι Γ Λυκείου, απλά στο προφίλ λέει ό,τι να ναι... Μάλλον θα φταίει το ότι δεν είμαι ακόμη 17, αλλά κοντεύει και αυτή η μέρα.:bravo: (Εκτός αν μπορώ να το αλλάξω η ίδια. Για πω την αλήθεια δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα...) Και για να μην είμαι τελείως off, ας προσθέσω ότι θέλω να δω και το crysis warhead... Click για ανάπτυξη... δεν λεω αυτο λεω πως αφου 8ας πας γ λυκειου δεν θα πρεπει να διαβασεις περισσοτερο.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The President Νεοφερμένο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:26 Η The President: #300 15-12-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Daskalenko7: δεν λεω αυτο λεω πως αφου 8ας πας γ λυκειου δεν θα πρεπει να διαβασεις περισσοτερο.? Click για ανάπτυξη... Απλά γράφω βλακείες... Γ λυκείου είμαι τώρα, απλά ξέχασα να βάλλω το "δεν" (το διόρθωσα τώρα: "Του χρόνου δεν θα 'μαι Γ Λυκείου, απλά στο προφίλ λέει ό,τι να ναι...", εν ολίγοις του χρόνου θα μαι φοιτήτρια) Εγώ το χω ξαναπεί: το διάβασμα φταίει για αυτό (που μαι στον κόσμο μου). Πες μου να σου πω τον ορισμό του βενιζελισμού και κάτι γίνεται... Η Β λυκείου ήταν η καλύτερη χρονιά :no1::bravo:, είχε διάβασμα αλλά και αρκετό ελεύθερο χρόνο. Φέτος είναι σκούρα τα πράγματα. Πέρσυ έπαιζα συχνά στο Pc... Κυρίως πωρωνόμουν με team fortress 2, half life 2, bioshock, runaway 2 και διάφορα άλλα, ανάλογα με τα κέφια... (Και sims2 κλασσικά, αλλά όχι πολύ γιατί το βαριέμαι αρκετά γρήγορα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 bboys Scandal gademis charmander Steliosgkougkou Mihail222 George_dr _Aggelos123 aekarare Slytherin fockos Αλκης Κ. Earendil uni77 jj! Kostakis45 Κλημεντίνη panagiotis G tsiobieman Mukumbura Viedo ΘανάσοςG4 Vold Metalhead_4_life PanosCh002 KostasR iManosX13 AK-92 Memetchi Wrong PanosBat guest18 J.Cameron eukleidhs1821 Lydia6902 Panagiotis849 χημεια4λαιφ George187 the purge hirasawayui GeorgePAOKara tymvorixos JohnGreek MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: μπααα, μόνο τα κολλημένα :p ----------------------------------------- Γιατί; Η συζήτηση είναι γενικά για βιντεοπαιχνίδια, δεν ειναι οφ να το αναλύσεις. εγώ σιχαίνομαι τα σιμς επειδή είναι ρηχά, εύκολα και βαρετά, ενώ δεν προσφέρουν τίποτε ουσιαστικότερο από την απλή ψυχαγωγία Click για ανάπτυξη... Γιατί, νομίζεις ότι αυτά που παίζεις εσύ προσφέρουν; Μόνο βια... Α και να σου θυμίσω, λέω εγώ τώρα, ότι λέγονται "βιντεοπαιχνίδια" ουσιαστικά είναι "παιχνίδια" αρα θέλεις δεν θελεις, όλα ψυχαγωγία προσφέρουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:02 Ο halvas έγραψε: #284 07-12-08 21:02 Μόλις τέλειωσα ένα γaμάτο game στο Age Of Mythology Titans. Oh yeah... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:16 Ο qwertyuiop: #285 07-12-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από fabulous: Γιατί, νομίζεις ότι αυτά που παίζεις εσύ προσφέρουν; Μόνο βια... Α και να σου θυμίσω, λέω εγώ τώρα, ότι λέγονται "βιντεοπαιχνίδια" ουσιαστικά είναι "παιχνίδια" αρα θέλεις δεν θελεις, όλα ψυχαγωγία προσφέρουν. Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις παίξει για να ξέρεις. Κάνεις από οικονομική, στρατιωτική και διπλωματική διαχείρηση μέχρι μετακινήσεις πληθυσμών και εμπόριο. Οι μάχες αποτελούν πολύ μικρό μέρος του παιχνιδιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:17 Η fabulous έγραψε: #286 07-12-08 21:17 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: Δεν έχεις παίξει για να ξέρεις. Κάνεις από οικονομική, στρατιωτική και διπλωματική διαχείρηση μέχρι μετακινήσεις πληθυσμών και εμπόριο. Οι μάχες αποτελούν πολύ μικρό μέρος του παιχνιδιού Click για ανάπτυξη... Καλά δεν ξαναμιλάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ίρις Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίριδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:18 Η Ίρις έγραψε: #287 07-12-08 21:18 ----------------------------------------- Απο στρατιγικής προτιμώ την σειρά comand and conquer Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:44 Ο qwertyuiop: #288 07-12-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από fabulous: Καλά δεν ξαναμιλάω. Click για ανάπτυξη... Καλά θα κάμεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicole Νεοφερμένο μέλος Η Νικολέττα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:08 Η nicole έγραψε: #289 08-12-08 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Leo Killer: Ποια ειναι καποια απο τα αγαπημενα σας βιντεοπαιχνιδια και σε ποια κονσολα???Εμένα Λαρα Κροφτ και το τελειο σιμσ 2!!!:no1: Click για ανάπτυξη... Πολλά και διάφορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panteras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dsdsds αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 166 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 04:13 Ο Panteras έγραψε: #290 08-12-08 04:13 Eνα προχειρο top 5 μου για PC. (oλη η σειρα,τιμη και δοξα σε ολα τα RPG της Black Isle και γενικα σε ολα τα καλα RPG) ) (κυριως το 2 αλλα και τα υπολοιπα) (ολη η σειρα) (αντε για να υπαρχει κι ο εκπροσωπος των online) Αμεσως μετα απο αυτα πανε ολα τα championship(κι αργοτερα football)manager.. Κι ενα τοπ 3 για playstation 1: (μονο το 1 εχω λιωσει(πιο μικρος),αφοτου ασχοληθηκα με το pc τις ψιλοεκλασα τις κονσολες) (Αφθονο λιωσιμο και ξυλικι,καλυτερο arcade ever με διαφορα.Παιχνιδι θρυλος,classic masterpiece,arcade perfection.) (mεγαλη αγαπη και μαζι με το underground 2 στο pc τα 2 αγαπημενα μου simulation) (αλλο λιωσιμο απο κει,την εποχη που τα fifa μεσουρασουν και η λεξη "pro" ηταν αγνωστη) Απο ολες κονσολες Super Nintendo και για ορισμενο καιρο Sega Mega Drive.Ε εκει κλασικα παιχνιδια Donkey Kong,Sonic,Asterix,Mortal Combat και τα λοιπα.Αγαπημενα κι αυτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:07 Ο Zed έγραψε: #291 08-12-08 12:07 Α ρε pantera τι μου θύμισες... Τιμή και δόξα όντως στην Black Isle για τα μαγικά παιχνίδια της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:57 Ο Daskalenko7: #292 08-12-08 19:57 GRAN TURISMO 4 LIFE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από halvas: Μόλις τέλειωσα ένα γaμάτο game στο Age Of Mythology Titans. Oh yeah... Click για ανάπτυξη... ΠΟΡΩΣΗ!!!! Βελλερεφοντης που παει 32 επιθεση11!!1 ----------------------------------------- και ποκεμον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lak100 Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης (Μητσος) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Βίτσι (Καστοριά). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:00 Ο lak100 έγραψε: #293 14-12-08 23:00 ειναι κανεις απο εδω στο home? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koufontinas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο koufontinas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:14 Ο koufontinas: #294 15-12-08 00:14 Μολις δοκιμασα το Dead Space, ειναι πολυ τρομακτικο και γενικοτερα ξυπνα οτι φοβιες εχεις μεσα σου. Το συνειστω ανεπηφυλακτα σε οποιον θελει κατι "διαφορετικο". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:43 Ο Daskalenko7: #295 15-12-08 14:43 οπου να να βγαινει και το γκραν τουρισμο 5 το κανονικο για πλαιυ3, γουσταρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The President Νεοφερμένο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:04 Η The President: #296 15-12-08 18:04 Λόγω Χριστουγέννων φαντάζομαι ότι επιτέλους θα αποκτήσω το νέο Tomb Raider! Το λέω εδώ και καιρό... Βέβαια το θέμα δεν είναι αυτό, αλλά να βρω χρόνο να ασχοληθώ... Επίσης και το G.T.A. IV! (Του χρόνου που θα 'μαι χαλαρή θα βρω ξανα τον παλιό καλό () μου εαυτό που πωρώνεται με τα βιντεοπαιχνίδια ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:18 Ο Daskalenko7: #297 15-12-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από The President: Λόγω Χριστουγέννων φαντάζομαι ότι επιτέλους θα αποκτήσω το νέο Tomb Raider! Το λέω εδώ και καιρό... Βέβαια το θέμα δεν είναι αυτό, αλλά να βρω χρόνο να ασχοληθώ... Επίσης και το G.T.A. IV! (Του χρόνου που θα 'μαι χαλαρή θα βρω ξανα τον παλιό καλό () μου εαυτό που πωρώνεται με τα βιντεοπαιχνίδια ) Click για ανάπτυξη... αφου του χρονου θασαι γ λυκειου..!?!...:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The President Νεοφερμένο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:32 Η The President: #298 15-12-08 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Daskalenko7: αφου του χρονου θασαι γ λυκειου..!?!...:what: Click για ανάπτυξη... Του χρόνου δεν θα 'μαι Γ Λυκείου, απλά στο προφίλ λέει ό,τι να ναι... Μάλλον θα φταίει το ότι δεν είμαι ακόμη 17, αλλά κοντεύει και αυτή η μέρα.:bravo: (Εκτός αν μπορώ να το αλλάξω η ίδια. Για πω την αλήθεια δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα...) Και για να μην είμαι τελείως off, ας προσθέσω ότι θέλω να δω και το crysis warhead... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:14 Ο Daskalenko7: #299 15-12-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από The President: Του χρόνου θα 'μαι Γ Λυκείου, απλά στο προφίλ λέει ό,τι να ναι... Μάλλον θα φταίει το ότι δεν είμαι ακόμη 17, αλλά κοντεύει και αυτή η μέρα.:bravo: (Εκτός αν μπορώ να το αλλάξω η ίδια. Για πω την αλήθεια δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα...) Και για να μην είμαι τελείως off, ας προσθέσω ότι θέλω να δω και το crysis warhead... Click για ανάπτυξη... δεν λεω αυτο λεω πως αφου 8ας πας γ λυκειου δεν θα πρεπει να διαβασεις περισσοτερο.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The President Νεοφερμένο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:26 Η The President: #300 15-12-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Daskalenko7: δεν λεω αυτο λεω πως αφου 8ας πας γ λυκειου δεν θα πρεπει να διαβασεις περισσοτερο.? Click για ανάπτυξη... Απλά γράφω βλακείες... Γ λυκείου είμαι τώρα, απλά ξέχασα να βάλλω το "δεν" (το διόρθωσα τώρα: "Του χρόνου δεν θα 'μαι Γ Λυκείου, απλά στο προφίλ λέει ό,τι να ναι...", εν ολίγοις του χρόνου θα μαι φοιτήτρια) Εγώ το χω ξαναπεί: το διάβασμα φταίει για αυτό (που μαι στον κόσμο μου). Πες μου να σου πω τον ορισμό του βενιζελισμού και κάτι γίνεται... Η Β λυκείου ήταν η καλύτερη χρονιά :no1::bravo:, είχε διάβασμα αλλά και αρκετό ελεύθερο χρόνο. Φέτος είναι σκούρα τα πράγματα. Πέρσυ έπαιζα συχνά στο Pc... Κυρίως πωρωνόμουν με team fortress 2, half life 2, bioshock, runaway 2 και διάφορα άλλα, ανάλογα με τα κέφια... (Και sims2 κλασσικά, αλλά όχι πολύ γιατί το βαριέμαι αρκετά γρήγορα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 bboys Scandal gademis charmander Steliosgkougkou Mihail222 George_dr _Aggelos123 aekarare Slytherin fockos Αλκης Κ. Earendil uni77 jj! Kostakis45 Κλημεντίνη panagiotis G tsiobieman Mukumbura Viedo ΘανάσοςG4 Vold Metalhead_4_life PanosCh002 KostasR iManosX13 AK-92 Memetchi Wrong PanosBat guest18 J.Cameron eukleidhs1821 Lydia6902 Panagiotis849 χημεια4λαιφ George187 the purge hirasawayui GeorgePAOKara tymvorixos JohnGreek MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μόλις τέλειωσα ένα γaμάτο game στο Age Of Mythology Titans. Oh yeah... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:16 Ο qwertyuiop: #285 07-12-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από fabulous: Γιατί, νομίζεις ότι αυτά που παίζεις εσύ προσφέρουν; Μόνο βια... Α και να σου θυμίσω, λέω εγώ τώρα, ότι λέγονται "βιντεοπαιχνίδια" ουσιαστικά είναι "παιχνίδια" αρα θέλεις δεν θελεις, όλα ψυχαγωγία προσφέρουν. Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις παίξει για να ξέρεις. Κάνεις από οικονομική, στρατιωτική και διπλωματική διαχείρηση μέχρι μετακινήσεις πληθυσμών και εμπόριο. Οι μάχες αποτελούν πολύ μικρό μέρος του παιχνιδιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:17 Η fabulous έγραψε: #286 07-12-08 21:17 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: Δεν έχεις παίξει για να ξέρεις. Κάνεις από οικονομική, στρατιωτική και διπλωματική διαχείρηση μέχρι μετακινήσεις πληθυσμών και εμπόριο. Οι μάχες αποτελούν πολύ μικρό μέρος του παιχνιδιού Click για ανάπτυξη... Καλά δεν ξαναμιλάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ίρις Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίριδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:18 Η Ίρις έγραψε: #287 07-12-08 21:18 ----------------------------------------- Απο στρατιγικής προτιμώ την σειρά comand and conquer Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:44 Ο qwertyuiop: #288 07-12-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από fabulous: Καλά δεν ξαναμιλάω. Click για ανάπτυξη... Καλά θα κάμεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicole Νεοφερμένο μέλος Η Νικολέττα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:08 Η nicole έγραψε: #289 08-12-08 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Leo Killer: Ποια ειναι καποια απο τα αγαπημενα σας βιντεοπαιχνιδια και σε ποια κονσολα???Εμένα Λαρα Κροφτ και το τελειο σιμσ 2!!!:no1: Click για ανάπτυξη... Πολλά και διάφορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panteras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dsdsds αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 166 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 04:13 Ο Panteras έγραψε: #290 08-12-08 04:13 Eνα προχειρο top 5 μου για PC. (oλη η σειρα,τιμη και δοξα σε ολα τα RPG της Black Isle και γενικα σε ολα τα καλα RPG) ) (κυριως το 2 αλλα και τα υπολοιπα) (ολη η σειρα) (αντε για να υπαρχει κι ο εκπροσωπος των online) Αμεσως μετα απο αυτα πανε ολα τα championship(κι αργοτερα football)manager.. Κι ενα τοπ 3 για playstation 1: (μονο το 1 εχω λιωσει(πιο μικρος),αφοτου ασχοληθηκα με το pc τις ψιλοεκλασα τις κονσολες) (Αφθονο λιωσιμο και ξυλικι,καλυτερο arcade ever με διαφορα.Παιχνιδι θρυλος,classic masterpiece,arcade perfection.) (mεγαλη αγαπη και μαζι με το underground 2 στο pc τα 2 αγαπημενα μου simulation) (αλλο λιωσιμο απο κει,την εποχη που τα fifa μεσουρασουν και η λεξη "pro" ηταν αγνωστη) Απο ολες κονσολες Super Nintendo και για ορισμενο καιρο Sega Mega Drive.Ε εκει κλασικα παιχνιδια Donkey Kong,Sonic,Asterix,Mortal Combat και τα λοιπα.Αγαπημενα κι αυτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:07 Ο Zed έγραψε: #291 08-12-08 12:07 Α ρε pantera τι μου θύμισες... Τιμή και δόξα όντως στην Black Isle για τα μαγικά παιχνίδια της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:57 Ο Daskalenko7: #292 08-12-08 19:57 GRAN TURISMO 4 LIFE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από halvas: Μόλις τέλειωσα ένα γaμάτο game στο Age Of Mythology Titans. Oh yeah... Click για ανάπτυξη... ΠΟΡΩΣΗ!!!! Βελλερεφοντης που παει 32 επιθεση11!!1 ----------------------------------------- και ποκεμον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lak100 Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης (Μητσος) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Βίτσι (Καστοριά). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:00 Ο lak100 έγραψε: #293 14-12-08 23:00 ειναι κανεις απο εδω στο home? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koufontinas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο koufontinas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:14 Ο koufontinas: #294 15-12-08 00:14 Μολις δοκιμασα το Dead Space, ειναι πολυ τρομακτικο και γενικοτερα ξυπνα οτι φοβιες εχεις μεσα σου. Το συνειστω ανεπηφυλακτα σε οποιον θελει κατι "διαφορετικο". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:43 Ο Daskalenko7: #295 15-12-08 14:43 οπου να να βγαινει και το γκραν τουρισμο 5 το κανονικο για πλαιυ3, γουσταρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The President Νεοφερμένο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:04 Η The President: #296 15-12-08 18:04 Λόγω Χριστουγέννων φαντάζομαι ότι επιτέλους θα αποκτήσω το νέο Tomb Raider! Το λέω εδώ και καιρό... Βέβαια το θέμα δεν είναι αυτό, αλλά να βρω χρόνο να ασχοληθώ... Επίσης και το G.T.A. IV! (Του χρόνου που θα 'μαι χαλαρή θα βρω ξανα τον παλιό καλό () μου εαυτό που πωρώνεται με τα βιντεοπαιχνίδια ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:18 Ο Daskalenko7: #297 15-12-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από The President: Λόγω Χριστουγέννων φαντάζομαι ότι επιτέλους θα αποκτήσω το νέο Tomb Raider! Το λέω εδώ και καιρό... Βέβαια το θέμα δεν είναι αυτό, αλλά να βρω χρόνο να ασχοληθώ... Επίσης και το G.T.A. IV! (Του χρόνου που θα 'μαι χαλαρή θα βρω ξανα τον παλιό καλό () μου εαυτό που πωρώνεται με τα βιντεοπαιχνίδια ) Click για ανάπτυξη... αφου του χρονου θασαι γ λυκειου..!?!...:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The President Νεοφερμένο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:32 Η The President: #298 15-12-08 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Daskalenko7: αφου του χρονου θασαι γ λυκειου..!?!...:what: Click για ανάπτυξη... Του χρόνου δεν θα 'μαι Γ Λυκείου, απλά στο προφίλ λέει ό,τι να ναι... Μάλλον θα φταίει το ότι δεν είμαι ακόμη 17, αλλά κοντεύει και αυτή η μέρα.:bravo: (Εκτός αν μπορώ να το αλλάξω η ίδια. Για πω την αλήθεια δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα...) Και για να μην είμαι τελείως off, ας προσθέσω ότι θέλω να δω και το crysis warhead... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:14 Ο Daskalenko7: #299 15-12-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από The President: Του χρόνου θα 'μαι Γ Λυκείου, απλά στο προφίλ λέει ό,τι να ναι... Μάλλον θα φταίει το ότι δεν είμαι ακόμη 17, αλλά κοντεύει και αυτή η μέρα.:bravo: (Εκτός αν μπορώ να το αλλάξω η ίδια. Για πω την αλήθεια δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα...) Και για να μην είμαι τελείως off, ας προσθέσω ότι θέλω να δω και το crysis warhead... Click για ανάπτυξη... δεν λεω αυτο λεω πως αφου 8ας πας γ λυκειου δεν θα πρεπει να διαβασεις περισσοτερο.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The President Νεοφερμένο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:26 Η The President: #300 15-12-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Daskalenko7: δεν λεω αυτο λεω πως αφου 8ας πας γ λυκειου δεν θα πρεπει να διαβασεις περισσοτερο.? Click για ανάπτυξη... Απλά γράφω βλακείες... Γ λυκείου είμαι τώρα, απλά ξέχασα να βάλλω το "δεν" (το διόρθωσα τώρα: "Του χρόνου δεν θα 'μαι Γ Λυκείου, απλά στο προφίλ λέει ό,τι να ναι...", εν ολίγοις του χρόνου θα μαι φοιτήτρια) Εγώ το χω ξαναπεί: το διάβασμα φταίει για αυτό (που μαι στον κόσμο μου). Πες μου να σου πω τον ορισμό του βενιζελισμού και κάτι γίνεται... Η Β λυκείου ήταν η καλύτερη χρονιά :no1::bravo:, είχε διάβασμα αλλά και αρκετό ελεύθερο χρόνο. Φέτος είναι σκούρα τα πράγματα. Πέρσυ έπαιζα συχνά στο Pc... Κυρίως πωρωνόμουν με team fortress 2, half life 2, bioshock, runaway 2 και διάφορα άλλα, ανάλογα με τα κέφια... (Και sims2 κλασσικά, αλλά όχι πολύ γιατί το βαριέμαι αρκετά γρήγορα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 bboys Scandal gademis charmander Steliosgkougkou Mihail222 George_dr _Aggelos123 aekarare Slytherin fockos Αλκης Κ. Earendil uni77 jj! Kostakis45 Κλημεντίνη panagiotis G tsiobieman Mukumbura Viedo ΘανάσοςG4 Vold Metalhead_4_life PanosCh002 KostasR iManosX13 AK-92 Memetchi Wrong PanosBat guest18 J.Cameron eukleidhs1821 Lydia6902 Panagiotis849 χημεια4λαιφ George187 the purge hirasawayui GeorgePAOKara tymvorixos JohnGreek MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fabulous: Γιατί, νομίζεις ότι αυτά που παίζεις εσύ προσφέρουν; Μόνο βια... Α και να σου θυμίσω, λέω εγώ τώρα, ότι λέγονται "βιντεοπαιχνίδια" ουσιαστικά είναι "παιχνίδια" αρα θέλεις δεν θελεις, όλα ψυχαγωγία προσφέρουν. Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις παίξει για να ξέρεις. Κάνεις από οικονομική, στρατιωτική και διπλωματική διαχείρηση μέχρι μετακινήσεις πληθυσμών και εμπόριο. Οι μάχες αποτελούν πολύ μικρό μέρος του παιχνιδιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:17 Η fabulous έγραψε: #286 07-12-08 21:17 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: Δεν έχεις παίξει για να ξέρεις. Κάνεις από οικονομική, στρατιωτική και διπλωματική διαχείρηση μέχρι μετακινήσεις πληθυσμών και εμπόριο. Οι μάχες αποτελούν πολύ μικρό μέρος του παιχνιδιού Click για ανάπτυξη... Καλά δεν ξαναμιλάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ίρις Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίριδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:18 Η Ίρις έγραψε: #287 07-12-08 21:18 ----------------------------------------- Απο στρατιγικής προτιμώ την σειρά comand and conquer Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:44 Ο qwertyuiop: #288 07-12-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από fabulous: Καλά δεν ξαναμιλάω. Click για ανάπτυξη... Καλά θα κάμεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicole Νεοφερμένο μέλος Η Νικολέττα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:08 Η nicole έγραψε: #289 08-12-08 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Leo Killer: Ποια ειναι καποια απο τα αγαπημενα σας βιντεοπαιχνιδια και σε ποια κονσολα???Εμένα Λαρα Κροφτ και το τελειο σιμσ 2!!!:no1: Click για ανάπτυξη... Πολλά και διάφορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panteras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dsdsds αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 166 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 04:13 Ο Panteras έγραψε: #290 08-12-08 04:13 Eνα προχειρο top 5 μου για PC. (oλη η σειρα,τιμη και δοξα σε ολα τα RPG της Black Isle και γενικα σε ολα τα καλα RPG) ) (κυριως το 2 αλλα και τα υπολοιπα) (ολη η σειρα) (αντε για να υπαρχει κι ο εκπροσωπος των online) Αμεσως μετα απο αυτα πανε ολα τα championship(κι αργοτερα football)manager.. Κι ενα τοπ 3 για playstation 1: (μονο το 1 εχω λιωσει(πιο μικρος),αφοτου ασχοληθηκα με το pc τις ψιλοεκλασα τις κονσολες) (Αφθονο λιωσιμο και ξυλικι,καλυτερο arcade ever με διαφορα.Παιχνιδι θρυλος,classic masterpiece,arcade perfection.) (mεγαλη αγαπη και μαζι με το underground 2 στο pc τα 2 αγαπημενα μου simulation) (αλλο λιωσιμο απο κει,την εποχη που τα fifa μεσουρασουν και η λεξη "pro" ηταν αγνωστη) Απο ολες κονσολες Super Nintendo και για ορισμενο καιρο Sega Mega Drive.Ε εκει κλασικα παιχνιδια Donkey Kong,Sonic,Asterix,Mortal Combat και τα λοιπα.Αγαπημενα κι αυτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:07 Ο Zed έγραψε: #291 08-12-08 12:07 Α ρε pantera τι μου θύμισες... Τιμή και δόξα όντως στην Black Isle για τα μαγικά παιχνίδια της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:57 Ο Daskalenko7: #292 08-12-08 19:57 GRAN TURISMO 4 LIFE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από halvas: Μόλις τέλειωσα ένα γaμάτο game στο Age Of Mythology Titans. Oh yeah... Click για ανάπτυξη... ΠΟΡΩΣΗ!!!! Βελλερεφοντης που παει 32 επιθεση11!!1 ----------------------------------------- και ποκεμον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lak100 Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης (Μητσος) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Βίτσι (Καστοριά). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:00 Ο lak100 έγραψε: #293 14-12-08 23:00 ειναι κανεις απο εδω στο home? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koufontinas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο koufontinas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:14 Ο koufontinas: #294 15-12-08 00:14 Μολις δοκιμασα το Dead Space, ειναι πολυ τρομακτικο και γενικοτερα ξυπνα οτι φοβιες εχεις μεσα σου. Το συνειστω ανεπηφυλακτα σε οποιον θελει κατι "διαφορετικο". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:43 Ο Daskalenko7: #295 15-12-08 14:43 οπου να να βγαινει και το γκραν τουρισμο 5 το κανονικο για πλαιυ3, γουσταρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The President Νεοφερμένο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:04 Η The President: #296 15-12-08 18:04 Λόγω Χριστουγέννων φαντάζομαι ότι επιτέλους θα αποκτήσω το νέο Tomb Raider! Το λέω εδώ και καιρό... Βέβαια το θέμα δεν είναι αυτό, αλλά να βρω χρόνο να ασχοληθώ... Επίσης και το G.T.A. IV! (Του χρόνου που θα 'μαι χαλαρή θα βρω ξανα τον παλιό καλό () μου εαυτό που πωρώνεται με τα βιντεοπαιχνίδια ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:18 Ο Daskalenko7: #297 15-12-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από The President: Λόγω Χριστουγέννων φαντάζομαι ότι επιτέλους θα αποκτήσω το νέο Tomb Raider! Το λέω εδώ και καιρό... Βέβαια το θέμα δεν είναι αυτό, αλλά να βρω χρόνο να ασχοληθώ... Επίσης και το G.T.A. IV! (Του χρόνου που θα 'μαι χαλαρή θα βρω ξανα τον παλιό καλό () μου εαυτό που πωρώνεται με τα βιντεοπαιχνίδια ) Click για ανάπτυξη... αφου του χρονου θασαι γ λυκειου..!?!...:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The President Νεοφερμένο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:32 Η The President: #298 15-12-08 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Daskalenko7: αφου του χρονου θασαι γ λυκειου..!?!...:what: Click για ανάπτυξη... Του χρόνου δεν θα 'μαι Γ Λυκείου, απλά στο προφίλ λέει ό,τι να ναι... Μάλλον θα φταίει το ότι δεν είμαι ακόμη 17, αλλά κοντεύει και αυτή η μέρα.:bravo: (Εκτός αν μπορώ να το αλλάξω η ίδια. Για πω την αλήθεια δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα...) Και για να μην είμαι τελείως off, ας προσθέσω ότι θέλω να δω και το crysis warhead... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:14 Ο Daskalenko7: #299 15-12-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από The President: Του χρόνου θα 'μαι Γ Λυκείου, απλά στο προφίλ λέει ό,τι να ναι... Μάλλον θα φταίει το ότι δεν είμαι ακόμη 17, αλλά κοντεύει και αυτή η μέρα.:bravo: (Εκτός αν μπορώ να το αλλάξω η ίδια. Για πω την αλήθεια δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα...) Και για να μην είμαι τελείως off, ας προσθέσω ότι θέλω να δω και το crysis warhead... Click για ανάπτυξη... δεν λεω αυτο λεω πως αφου 8ας πας γ λυκειου δεν θα πρεπει να διαβασεις περισσοτερο.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The President Νεοφερμένο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:26 Η The President: #300 15-12-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Daskalenko7: δεν λεω αυτο λεω πως αφου 8ας πας γ λυκειου δεν θα πρεπει να διαβασεις περισσοτερο.? Click για ανάπτυξη... Απλά γράφω βλακείες... Γ λυκείου είμαι τώρα, απλά ξέχασα να βάλλω το "δεν" (το διόρθωσα τώρα: "Του χρόνου δεν θα 'μαι Γ Λυκείου, απλά στο προφίλ λέει ό,τι να ναι...", εν ολίγοις του χρόνου θα μαι φοιτήτρια) Εγώ το χω ξαναπεί: το διάβασμα φταίει για αυτό (που μαι στον κόσμο μου). Πες μου να σου πω τον ορισμό του βενιζελισμού και κάτι γίνεται... Η Β λυκείου ήταν η καλύτερη χρονιά :no1::bravo:, είχε διάβασμα αλλά και αρκετό ελεύθερο χρόνο. Φέτος είναι σκούρα τα πράγματα. Πέρσυ έπαιζα συχνά στο Pc... Κυρίως πωρωνόμουν με team fortress 2, half life 2, bioshock, runaway 2 και διάφορα άλλα, ανάλογα με τα κέφια... (Και sims2 κλασσικά, αλλά όχι πολύ γιατί το βαριέμαι αρκετά γρήγορα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 bboys Scandal gademis charmander Steliosgkougkou Mihail222 George_dr _Aggelos123 aekarare Slytherin fockos Αλκης Κ. Earendil uni77 jj! Kostakis45 Κλημεντίνη panagiotis G tsiobieman Mukumbura Viedo ΘανάσοςG4 Vold Metalhead_4_life PanosCh002 KostasR iManosX13 AK-92 Memetchi Wrong PanosBat guest18 J.Cameron eukleidhs1821 Lydia6902 Panagiotis849 χημεια4λαιφ George187 the purge hirasawayui GeorgePAOKara tymvorixos JohnGreek MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: Δεν έχεις παίξει για να ξέρεις. Κάνεις από οικονομική, στρατιωτική και διπλωματική διαχείρηση μέχρι μετακινήσεις πληθυσμών και εμπόριο. Οι μάχες αποτελούν πολύ μικρό μέρος του παιχνιδιού Click για ανάπτυξη... Καλά δεν ξαναμιλάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ίρις Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίριδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:18 Η Ίρις έγραψε: #287 07-12-08 21:18 ----------------------------------------- Απο στρατιγικής προτιμώ την σειρά comand and conquer Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:44 Ο qwertyuiop: #288 07-12-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από fabulous: Καλά δεν ξαναμιλάω. Click για ανάπτυξη... Καλά θα κάμεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicole Νεοφερμένο μέλος Η Νικολέττα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:08 Η nicole έγραψε: #289 08-12-08 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Leo Killer: Ποια ειναι καποια απο τα αγαπημενα σας βιντεοπαιχνιδια και σε ποια κονσολα???Εμένα Λαρα Κροφτ και το τελειο σιμσ 2!!!:no1: Click για ανάπτυξη... Πολλά και διάφορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panteras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dsdsds αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 166 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 04:13 Ο Panteras έγραψε: #290 08-12-08 04:13 Eνα προχειρο top 5 μου για PC. (oλη η σειρα,τιμη και δοξα σε ολα τα RPG της Black Isle και γενικα σε ολα τα καλα RPG) ) (κυριως το 2 αλλα και τα υπολοιπα) (ολη η σειρα) (αντε για να υπαρχει κι ο εκπροσωπος των online) Αμεσως μετα απο αυτα πανε ολα τα championship(κι αργοτερα football)manager.. Κι ενα τοπ 3 για playstation 1: (μονο το 1 εχω λιωσει(πιο μικρος),αφοτου ασχοληθηκα με το pc τις ψιλοεκλασα τις κονσολες) (Αφθονο λιωσιμο και ξυλικι,καλυτερο arcade ever με διαφορα.Παιχνιδι θρυλος,classic masterpiece,arcade perfection.) (mεγαλη αγαπη και μαζι με το underground 2 στο pc τα 2 αγαπημενα μου simulation) (αλλο λιωσιμο απο κει,την εποχη που τα fifa μεσουρασουν και η λεξη "pro" ηταν αγνωστη) Απο ολες κονσολες Super Nintendo και για ορισμενο καιρο Sega Mega Drive.Ε εκει κλασικα παιχνιδια Donkey Kong,Sonic,Asterix,Mortal Combat και τα λοιπα.Αγαπημενα κι αυτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:07 Ο Zed έγραψε: #291 08-12-08 12:07 Α ρε pantera τι μου θύμισες... Τιμή και δόξα όντως στην Black Isle για τα μαγικά παιχνίδια της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:57 Ο Daskalenko7: #292 08-12-08 19:57 GRAN TURISMO 4 LIFE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από halvas: Μόλις τέλειωσα ένα γaμάτο game στο Age Of Mythology Titans. Oh yeah... Click για ανάπτυξη... ΠΟΡΩΣΗ!!!! Βελλερεφοντης που παει 32 επιθεση11!!1 ----------------------------------------- και ποκεμον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lak100 Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης (Μητσος) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Βίτσι (Καστοριά). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:00 Ο lak100 έγραψε: #293 14-12-08 23:00 ειναι κανεις απο εδω στο home? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koufontinas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο koufontinas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:14 Ο koufontinas: #294 15-12-08 00:14 Μολις δοκιμασα το Dead Space, ειναι πολυ τρομακτικο και γενικοτερα ξυπνα οτι φοβιες εχεις μεσα σου. Το συνειστω ανεπηφυλακτα σε οποιον θελει κατι "διαφορετικο". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:43 Ο Daskalenko7: #295 15-12-08 14:43 οπου να να βγαινει και το γκραν τουρισμο 5 το κανονικο για πλαιυ3, γουσταρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The President Νεοφερμένο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:04 Η The President: #296 15-12-08 18:04 Λόγω Χριστουγέννων φαντάζομαι ότι επιτέλους θα αποκτήσω το νέο Tomb Raider! Το λέω εδώ και καιρό... Βέβαια το θέμα δεν είναι αυτό, αλλά να βρω χρόνο να ασχοληθώ... Επίσης και το G.T.A. IV! (Του χρόνου που θα 'μαι χαλαρή θα βρω ξανα τον παλιό καλό () μου εαυτό που πωρώνεται με τα βιντεοπαιχνίδια ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:18 Ο Daskalenko7: #297 15-12-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από The President: Λόγω Χριστουγέννων φαντάζομαι ότι επιτέλους θα αποκτήσω το νέο Tomb Raider! Το λέω εδώ και καιρό... Βέβαια το θέμα δεν είναι αυτό, αλλά να βρω χρόνο να ασχοληθώ... Επίσης και το G.T.A. IV! (Του χρόνου που θα 'μαι χαλαρή θα βρω ξανα τον παλιό καλό () μου εαυτό που πωρώνεται με τα βιντεοπαιχνίδια ) Click για ανάπτυξη... αφου του χρονου θασαι γ λυκειου..!?!...:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The President Νεοφερμένο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:32 Η The President: #298 15-12-08 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Daskalenko7: αφου του χρονου θασαι γ λυκειου..!?!...:what: Click για ανάπτυξη... Του χρόνου δεν θα 'μαι Γ Λυκείου, απλά στο προφίλ λέει ό,τι να ναι... Μάλλον θα φταίει το ότι δεν είμαι ακόμη 17, αλλά κοντεύει και αυτή η μέρα.:bravo: (Εκτός αν μπορώ να το αλλάξω η ίδια. Για πω την αλήθεια δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα...) Και για να μην είμαι τελείως off, ας προσθέσω ότι θέλω να δω και το crysis warhead... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:14 Ο Daskalenko7: #299 15-12-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από The President: Του χρόνου θα 'μαι Γ Λυκείου, απλά στο προφίλ λέει ό,τι να ναι... Μάλλον θα φταίει το ότι δεν είμαι ακόμη 17, αλλά κοντεύει και αυτή η μέρα.:bravo: (Εκτός αν μπορώ να το αλλάξω η ίδια. Για πω την αλήθεια δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα...) Και για να μην είμαι τελείως off, ας προσθέσω ότι θέλω να δω και το crysis warhead... Click για ανάπτυξη... δεν λεω αυτο λεω πως αφου 8ας πας γ λυκειου δεν θα πρεπει να διαβασεις περισσοτερο.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The President Νεοφερμένο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:26 Η The President: #300 15-12-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Daskalenko7: δεν λεω αυτο λεω πως αφου 8ας πας γ λυκειου δεν θα πρεπει να διαβασεις περισσοτερο.? Click για ανάπτυξη... Απλά γράφω βλακείες... Γ λυκείου είμαι τώρα, απλά ξέχασα να βάλλω το "δεν" (το διόρθωσα τώρα: "Του χρόνου δεν θα 'μαι Γ Λυκείου, απλά στο προφίλ λέει ό,τι να ναι...", εν ολίγοις του χρόνου θα μαι φοιτήτρια) Εγώ το χω ξαναπεί: το διάβασμα φταίει για αυτό (που μαι στον κόσμο μου). Πες μου να σου πω τον ορισμό του βενιζελισμού και κάτι γίνεται... Η Β λυκείου ήταν η καλύτερη χρονιά :no1::bravo:, είχε διάβασμα αλλά και αρκετό ελεύθερο χρόνο. Φέτος είναι σκούρα τα πράγματα. Πέρσυ έπαιζα συχνά στο Pc... Κυρίως πωρωνόμουν με team fortress 2, half life 2, bioshock, runaway 2 και διάφορα άλλα, ανάλογα με τα κέφια... (Και sims2 κλασσικά, αλλά όχι πολύ γιατί το βαριέμαι αρκετά γρήγορα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 bboys Scandal gademis charmander Steliosgkougkou Mihail222 George_dr _Aggelos123 aekarare Slytherin fockos Αλκης Κ. Earendil uni77 jj! Kostakis45 Κλημεντίνη panagiotis G tsiobieman Mukumbura Viedo ΘανάσοςG4 Vold Metalhead_4_life PanosCh002 KostasR iManosX13 AK-92 Memetchi Wrong PanosBat guest18 J.Cameron eukleidhs1821 Lydia6902 Panagiotis849 χημεια4λαιφ George187 the purge hirasawayui GeorgePAOKara tymvorixos JohnGreek MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
----------------------------------------- Απο στρατιγικής προτιμώ την σειρά comand and conquer Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:44 Ο qwertyuiop: #288 07-12-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από fabulous: Καλά δεν ξαναμιλάω. Click για ανάπτυξη... Καλά θα κάμεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicole Νεοφερμένο μέλος Η Νικολέττα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:08 Η nicole έγραψε: #289 08-12-08 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Leo Killer: Ποια ειναι καποια απο τα αγαπημενα σας βιντεοπαιχνιδια και σε ποια κονσολα???Εμένα Λαρα Κροφτ και το τελειο σιμσ 2!!!:no1: Click για ανάπτυξη... Πολλά και διάφορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panteras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dsdsds αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 166 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 04:13 Ο Panteras έγραψε: #290 08-12-08 04:13 Eνα προχειρο top 5 μου για PC. (oλη η σειρα,τιμη και δοξα σε ολα τα RPG της Black Isle και γενικα σε ολα τα καλα RPG) ) (κυριως το 2 αλλα και τα υπολοιπα) (ολη η σειρα) (αντε για να υπαρχει κι ο εκπροσωπος των online) Αμεσως μετα απο αυτα πανε ολα τα championship(κι αργοτερα football)manager.. Κι ενα τοπ 3 για playstation 1: (μονο το 1 εχω λιωσει(πιο μικρος),αφοτου ασχοληθηκα με το pc τις ψιλοεκλασα τις κονσολες) (Αφθονο λιωσιμο και ξυλικι,καλυτερο arcade ever με διαφορα.Παιχνιδι θρυλος,classic masterpiece,arcade perfection.) (mεγαλη αγαπη και μαζι με το underground 2 στο pc τα 2 αγαπημενα μου simulation) (αλλο λιωσιμο απο κει,την εποχη που τα fifa μεσουρασουν και η λεξη "pro" ηταν αγνωστη) Απο ολες κονσολες Super Nintendo και για ορισμενο καιρο Sega Mega Drive.Ε εκει κλασικα παιχνιδια Donkey Kong,Sonic,Asterix,Mortal Combat και τα λοιπα.Αγαπημενα κι αυτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:07 Ο Zed έγραψε: #291 08-12-08 12:07 Α ρε pantera τι μου θύμισες... Τιμή και δόξα όντως στην Black Isle για τα μαγικά παιχνίδια της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:57 Ο Daskalenko7: #292 08-12-08 19:57 GRAN TURISMO 4 LIFE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από halvas: Μόλις τέλειωσα ένα γaμάτο game στο Age Of Mythology Titans. Oh yeah... Click για ανάπτυξη... ΠΟΡΩΣΗ!!!! Βελλερεφοντης που παει 32 επιθεση11!!1 ----------------------------------------- και ποκεμον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lak100 Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης (Μητσος) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Βίτσι (Καστοριά). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:00 Ο lak100 έγραψε: #293 14-12-08 23:00 ειναι κανεις απο εδω στο home? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koufontinas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο koufontinas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:14 Ο koufontinas: #294 15-12-08 00:14 Μολις δοκιμασα το Dead Space, ειναι πολυ τρομακτικο και γενικοτερα ξυπνα οτι φοβιες εχεις μεσα σου. Το συνειστω ανεπηφυλακτα σε οποιον θελει κατι "διαφορετικο". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:43 Ο Daskalenko7: #295 15-12-08 14:43 οπου να να βγαινει και το γκραν τουρισμο 5 το κανονικο για πλαιυ3, γουσταρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The President Νεοφερμένο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:04 Η The President: #296 15-12-08 18:04 Λόγω Χριστουγέννων φαντάζομαι ότι επιτέλους θα αποκτήσω το νέο Tomb Raider! Το λέω εδώ και καιρό... Βέβαια το θέμα δεν είναι αυτό, αλλά να βρω χρόνο να ασχοληθώ... Επίσης και το G.T.A. IV! (Του χρόνου που θα 'μαι χαλαρή θα βρω ξανα τον παλιό καλό () μου εαυτό που πωρώνεται με τα βιντεοπαιχνίδια ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:18 Ο Daskalenko7: #297 15-12-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από The President: Λόγω Χριστουγέννων φαντάζομαι ότι επιτέλους θα αποκτήσω το νέο Tomb Raider! Το λέω εδώ και καιρό... Βέβαια το θέμα δεν είναι αυτό, αλλά να βρω χρόνο να ασχοληθώ... Επίσης και το G.T.A. IV! (Του χρόνου που θα 'μαι χαλαρή θα βρω ξανα τον παλιό καλό () μου εαυτό που πωρώνεται με τα βιντεοπαιχνίδια ) Click για ανάπτυξη... αφου του χρονου θασαι γ λυκειου..!?!...:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The President Νεοφερμένο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:32 Η The President: #298 15-12-08 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Daskalenko7: αφου του χρονου θασαι γ λυκειου..!?!...:what: Click για ανάπτυξη... Του χρόνου δεν θα 'μαι Γ Λυκείου, απλά στο προφίλ λέει ό,τι να ναι... Μάλλον θα φταίει το ότι δεν είμαι ακόμη 17, αλλά κοντεύει και αυτή η μέρα.:bravo: (Εκτός αν μπορώ να το αλλάξω η ίδια. Για πω την αλήθεια δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα...) Και για να μην είμαι τελείως off, ας προσθέσω ότι θέλω να δω και το crysis warhead... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:14 Ο Daskalenko7: #299 15-12-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από The President: Του χρόνου θα 'μαι Γ Λυκείου, απλά στο προφίλ λέει ό,τι να ναι... Μάλλον θα φταίει το ότι δεν είμαι ακόμη 17, αλλά κοντεύει και αυτή η μέρα.:bravo: (Εκτός αν μπορώ να το αλλάξω η ίδια. Για πω την αλήθεια δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα...) Και για να μην είμαι τελείως off, ας προσθέσω ότι θέλω να δω και το crysis warhead... Click για ανάπτυξη... δεν λεω αυτο λεω πως αφου 8ας πας γ λυκειου δεν θα πρεπει να διαβασεις περισσοτερο.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The President Νεοφερμένο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:26 Η The President: #300 15-12-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Daskalenko7: δεν λεω αυτο λεω πως αφου 8ας πας γ λυκειου δεν θα πρεπει να διαβασεις περισσοτερο.? Click για ανάπτυξη... Απλά γράφω βλακείες... Γ λυκείου είμαι τώρα, απλά ξέχασα να βάλλω το "δεν" (το διόρθωσα τώρα: "Του χρόνου δεν θα 'μαι Γ Λυκείου, απλά στο προφίλ λέει ό,τι να ναι...", εν ολίγοις του χρόνου θα μαι φοιτήτρια) Εγώ το χω ξαναπεί: το διάβασμα φταίει για αυτό (που μαι στον κόσμο μου). Πες μου να σου πω τον ορισμό του βενιζελισμού και κάτι γίνεται... Η Β λυκείου ήταν η καλύτερη χρονιά :no1::bravo:, είχε διάβασμα αλλά και αρκετό ελεύθερο χρόνο. Φέτος είναι σκούρα τα πράγματα. Πέρσυ έπαιζα συχνά στο Pc... Κυρίως πωρωνόμουν με team fortress 2, half life 2, bioshock, runaway 2 και διάφορα άλλα, ανάλογα με τα κέφια... (Και sims2 κλασσικά, αλλά όχι πολύ γιατί το βαριέμαι αρκετά γρήγορα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 bboys Scandal gademis charmander Steliosgkougkou Mihail222 George_dr _Aggelos123 aekarare Slytherin fockos Αλκης Κ. Earendil uni77 jj! Kostakis45 Κλημεντίνη panagiotis G tsiobieman Mukumbura Viedo ΘανάσοςG4 Vold Metalhead_4_life PanosCh002 KostasR iManosX13 AK-92 Memetchi Wrong PanosBat guest18 J.Cameron eukleidhs1821 Lydia6902 Panagiotis849 χημεια4λαιφ George187 the purge hirasawayui GeorgePAOKara tymvorixos JohnGreek MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fabulous: Καλά δεν ξαναμιλάω. Click για ανάπτυξη... Καλά θα κάμεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nicole Νεοφερμένο μέλος Η Νικολέττα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:08 Η nicole έγραψε: #289 08-12-08 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Leo Killer: Ποια ειναι καποια απο τα αγαπημενα σας βιντεοπαιχνιδια και σε ποια κονσολα???Εμένα Λαρα Κροφτ και το τελειο σιμσ 2!!!:no1: Click για ανάπτυξη... Πολλά και διάφορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panteras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dsdsds αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 166 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 04:13 Ο Panteras έγραψε: #290 08-12-08 04:13 Eνα προχειρο top 5 μου για PC. (oλη η σειρα,τιμη και δοξα σε ολα τα RPG της Black Isle και γενικα σε ολα τα καλα RPG) ) (κυριως το 2 αλλα και τα υπολοιπα) (ολη η σειρα) (αντε για να υπαρχει κι ο εκπροσωπος των online) Αμεσως μετα απο αυτα πανε ολα τα championship(κι αργοτερα football)manager.. Κι ενα τοπ 3 για playstation 1: (μονο το 1 εχω λιωσει(πιο μικρος),αφοτου ασχοληθηκα με το pc τις ψιλοεκλασα τις κονσολες) (Αφθονο λιωσιμο και ξυλικι,καλυτερο arcade ever με διαφορα.Παιχνιδι θρυλος,classic masterpiece,arcade perfection.) (mεγαλη αγαπη και μαζι με το underground 2 στο pc τα 2 αγαπημενα μου simulation) (αλλο λιωσιμο απο κει,την εποχη που τα fifa μεσουρασουν και η λεξη "pro" ηταν αγνωστη) Απο ολες κονσολες Super Nintendo και για ορισμενο καιρο Sega Mega Drive.Ε εκει κλασικα παιχνιδια Donkey Kong,Sonic,Asterix,Mortal Combat και τα λοιπα.Αγαπημενα κι αυτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:07 Ο Zed έγραψε: #291 08-12-08 12:07 Α ρε pantera τι μου θύμισες... Τιμή και δόξα όντως στην Black Isle για τα μαγικά παιχνίδια της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:57 Ο Daskalenko7: #292 08-12-08 19:57 GRAN TURISMO 4 LIFE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από halvas: Μόλις τέλειωσα ένα γaμάτο game στο Age Of Mythology Titans. Oh yeah... Click για ανάπτυξη... ΠΟΡΩΣΗ!!!! Βελλερεφοντης που παει 32 επιθεση11!!1 ----------------------------------------- και ποκεμον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lak100 Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης (Μητσος) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Βίτσι (Καστοριά). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:00 Ο lak100 έγραψε: #293 14-12-08 23:00 ειναι κανεις απο εδω στο home? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koufontinas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο koufontinas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:14 Ο koufontinas: #294 15-12-08 00:14 Μολις δοκιμασα το Dead Space, ειναι πολυ τρομακτικο και γενικοτερα ξυπνα οτι φοβιες εχεις μεσα σου. Το συνειστω ανεπηφυλακτα σε οποιον θελει κατι "διαφορετικο". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:43 Ο Daskalenko7: #295 15-12-08 14:43 οπου να να βγαινει και το γκραν τουρισμο 5 το κανονικο για πλαιυ3, γουσταρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The President Νεοφερμένο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:04 Η The President: #296 15-12-08 18:04 Λόγω Χριστουγέννων φαντάζομαι ότι επιτέλους θα αποκτήσω το νέο Tomb Raider! Το λέω εδώ και καιρό... Βέβαια το θέμα δεν είναι αυτό, αλλά να βρω χρόνο να ασχοληθώ... Επίσης και το G.T.A. IV! (Του χρόνου που θα 'μαι χαλαρή θα βρω ξανα τον παλιό καλό () μου εαυτό που πωρώνεται με τα βιντεοπαιχνίδια ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:18 Ο Daskalenko7: #297 15-12-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από The President: Λόγω Χριστουγέννων φαντάζομαι ότι επιτέλους θα αποκτήσω το νέο Tomb Raider! Το λέω εδώ και καιρό... Βέβαια το θέμα δεν είναι αυτό, αλλά να βρω χρόνο να ασχοληθώ... Επίσης και το G.T.A. IV! (Του χρόνου που θα 'μαι χαλαρή θα βρω ξανα τον παλιό καλό () μου εαυτό που πωρώνεται με τα βιντεοπαιχνίδια ) Click για ανάπτυξη... αφου του χρονου θασαι γ λυκειου..!?!...:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The President Νεοφερμένο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:32 Η The President: #298 15-12-08 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Daskalenko7: αφου του χρονου θασαι γ λυκειου..!?!...:what: Click για ανάπτυξη... Του χρόνου δεν θα 'μαι Γ Λυκείου, απλά στο προφίλ λέει ό,τι να ναι... Μάλλον θα φταίει το ότι δεν είμαι ακόμη 17, αλλά κοντεύει και αυτή η μέρα.:bravo: (Εκτός αν μπορώ να το αλλάξω η ίδια. Για πω την αλήθεια δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα...) Και για να μην είμαι τελείως off, ας προσθέσω ότι θέλω να δω και το crysis warhead... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:14 Ο Daskalenko7: #299 15-12-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από The President: Του χρόνου θα 'μαι Γ Λυκείου, απλά στο προφίλ λέει ό,τι να ναι... Μάλλον θα φταίει το ότι δεν είμαι ακόμη 17, αλλά κοντεύει και αυτή η μέρα.:bravo: (Εκτός αν μπορώ να το αλλάξω η ίδια. Για πω την αλήθεια δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα...) Και για να μην είμαι τελείως off, ας προσθέσω ότι θέλω να δω και το crysis warhead... Click για ανάπτυξη... δεν λεω αυτο λεω πως αφου 8ας πας γ λυκειου δεν θα πρεπει να διαβασεις περισσοτερο.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The President Νεοφερμένο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:26 Η The President: #300 15-12-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Daskalenko7: δεν λεω αυτο λεω πως αφου 8ας πας γ λυκειου δεν θα πρεπει να διαβασεις περισσοτερο.? Click για ανάπτυξη... Απλά γράφω βλακείες... Γ λυκείου είμαι τώρα, απλά ξέχασα να βάλλω το "δεν" (το διόρθωσα τώρα: "Του χρόνου δεν θα 'μαι Γ Λυκείου, απλά στο προφίλ λέει ό,τι να ναι...", εν ολίγοις του χρόνου θα μαι φοιτήτρια) Εγώ το χω ξαναπεί: το διάβασμα φταίει για αυτό (που μαι στον κόσμο μου). Πες μου να σου πω τον ορισμό του βενιζελισμού και κάτι γίνεται... Η Β λυκείου ήταν η καλύτερη χρονιά :no1::bravo:, είχε διάβασμα αλλά και αρκετό ελεύθερο χρόνο. Φέτος είναι σκούρα τα πράγματα. Πέρσυ έπαιζα συχνά στο Pc... Κυρίως πωρωνόμουν με team fortress 2, half life 2, bioshock, runaway 2 και διάφορα άλλα, ανάλογα με τα κέφια... (Και sims2 κλασσικά, αλλά όχι πολύ γιατί το βαριέμαι αρκετά γρήγορα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 bboys Scandal gademis charmander Steliosgkougkou Mihail222 George_dr _Aggelos123 aekarare Slytherin fockos Αλκης Κ. Earendil uni77 jj! Kostakis45 Κλημεντίνη panagiotis G tsiobieman Mukumbura Viedo ΘανάσοςG4 Vold Metalhead_4_life PanosCh002 KostasR iManosX13 AK-92 Memetchi Wrong PanosBat guest18 J.Cameron eukleidhs1821 Lydia6902 Panagiotis849 χημεια4λαιφ George187 the purge hirasawayui GeorgePAOKara tymvorixos JohnGreek MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Leo Killer: Ποια ειναι καποια απο τα αγαπημενα σας βιντεοπαιχνιδια και σε ποια κονσολα???Εμένα Λαρα Κροφτ και το τελειο σιμσ 2!!!:no1: Click για ανάπτυξη... Πολλά και διάφορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Panteras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dsdsds αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 166 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 04:13 Ο Panteras έγραψε: #290 08-12-08 04:13 Eνα προχειρο top 5 μου για PC. (oλη η σειρα,τιμη και δοξα σε ολα τα RPG της Black Isle και γενικα σε ολα τα καλα RPG) ) (κυριως το 2 αλλα και τα υπολοιπα) (ολη η σειρα) (αντε για να υπαρχει κι ο εκπροσωπος των online) Αμεσως μετα απο αυτα πανε ολα τα championship(κι αργοτερα football)manager.. Κι ενα τοπ 3 για playstation 1: (μονο το 1 εχω λιωσει(πιο μικρος),αφοτου ασχοληθηκα με το pc τις ψιλοεκλασα τις κονσολες) (Αφθονο λιωσιμο και ξυλικι,καλυτερο arcade ever με διαφορα.Παιχνιδι θρυλος,classic masterpiece,arcade perfection.) (mεγαλη αγαπη και μαζι με το underground 2 στο pc τα 2 αγαπημενα μου simulation) (αλλο λιωσιμο απο κει,την εποχη που τα fifa μεσουρασουν και η λεξη "pro" ηταν αγνωστη) Απο ολες κονσολες Super Nintendo και για ορισμενο καιρο Sega Mega Drive.Ε εκει κλασικα παιχνιδια Donkey Kong,Sonic,Asterix,Mortal Combat και τα λοιπα.Αγαπημενα κι αυτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:07 Ο Zed έγραψε: #291 08-12-08 12:07 Α ρε pantera τι μου θύμισες... Τιμή και δόξα όντως στην Black Isle για τα μαγικά παιχνίδια της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:57 Ο Daskalenko7: #292 08-12-08 19:57 GRAN TURISMO 4 LIFE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από halvas: Μόλις τέλειωσα ένα γaμάτο game στο Age Of Mythology Titans. Oh yeah... Click για ανάπτυξη... ΠΟΡΩΣΗ!!!! Βελλερεφοντης που παει 32 επιθεση11!!1 ----------------------------------------- και ποκεμον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lak100 Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης (Μητσος) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Βίτσι (Καστοριά). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:00 Ο lak100 έγραψε: #293 14-12-08 23:00 ειναι κανεις απο εδω στο home? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koufontinas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο koufontinas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:14 Ο koufontinas: #294 15-12-08 00:14 Μολις δοκιμασα το Dead Space, ειναι πολυ τρομακτικο και γενικοτερα ξυπνα οτι φοβιες εχεις μεσα σου. Το συνειστω ανεπηφυλακτα σε οποιον θελει κατι "διαφορετικο". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:43 Ο Daskalenko7: #295 15-12-08 14:43 οπου να να βγαινει και το γκραν τουρισμο 5 το κανονικο για πλαιυ3, γουσταρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The President Νεοφερμένο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:04 Η The President: #296 15-12-08 18:04 Λόγω Χριστουγέννων φαντάζομαι ότι επιτέλους θα αποκτήσω το νέο Tomb Raider! Το λέω εδώ και καιρό... Βέβαια το θέμα δεν είναι αυτό, αλλά να βρω χρόνο να ασχοληθώ... Επίσης και το G.T.A. IV! (Του χρόνου που θα 'μαι χαλαρή θα βρω ξανα τον παλιό καλό () μου εαυτό που πωρώνεται με τα βιντεοπαιχνίδια ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:18 Ο Daskalenko7: #297 15-12-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από The President: Λόγω Χριστουγέννων φαντάζομαι ότι επιτέλους θα αποκτήσω το νέο Tomb Raider! Το λέω εδώ και καιρό... Βέβαια το θέμα δεν είναι αυτό, αλλά να βρω χρόνο να ασχοληθώ... Επίσης και το G.T.A. IV! (Του χρόνου που θα 'μαι χαλαρή θα βρω ξανα τον παλιό καλό () μου εαυτό που πωρώνεται με τα βιντεοπαιχνίδια ) Click για ανάπτυξη... αφου του χρονου θασαι γ λυκειου..!?!...:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The President Νεοφερμένο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:32 Η The President: #298 15-12-08 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Daskalenko7: αφου του χρονου θασαι γ λυκειου..!?!...:what: Click για ανάπτυξη... Του χρόνου δεν θα 'μαι Γ Λυκείου, απλά στο προφίλ λέει ό,τι να ναι... Μάλλον θα φταίει το ότι δεν είμαι ακόμη 17, αλλά κοντεύει και αυτή η μέρα.:bravo: (Εκτός αν μπορώ να το αλλάξω η ίδια. Για πω την αλήθεια δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα...) Και για να μην είμαι τελείως off, ας προσθέσω ότι θέλω να δω και το crysis warhead... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:14 Ο Daskalenko7: #299 15-12-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από The President: Του χρόνου θα 'μαι Γ Λυκείου, απλά στο προφίλ λέει ό,τι να ναι... Μάλλον θα φταίει το ότι δεν είμαι ακόμη 17, αλλά κοντεύει και αυτή η μέρα.:bravo: (Εκτός αν μπορώ να το αλλάξω η ίδια. Για πω την αλήθεια δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα...) Και για να μην είμαι τελείως off, ας προσθέσω ότι θέλω να δω και το crysis warhead... Click για ανάπτυξη... δεν λεω αυτο λεω πως αφου 8ας πας γ λυκειου δεν θα πρεπει να διαβασεις περισσοτερο.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The President Νεοφερμένο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:26 Η The President: #300 15-12-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Daskalenko7: δεν λεω αυτο λεω πως αφου 8ας πας γ λυκειου δεν θα πρεπει να διαβασεις περισσοτερο.? Click για ανάπτυξη... Απλά γράφω βλακείες... Γ λυκείου είμαι τώρα, απλά ξέχασα να βάλλω το "δεν" (το διόρθωσα τώρα: "Του χρόνου δεν θα 'μαι Γ Λυκείου, απλά στο προφίλ λέει ό,τι να ναι...", εν ολίγοις του χρόνου θα μαι φοιτήτρια) Εγώ το χω ξαναπεί: το διάβασμα φταίει για αυτό (που μαι στον κόσμο μου). Πες μου να σου πω τον ορισμό του βενιζελισμού και κάτι γίνεται... Η Β λυκείου ήταν η καλύτερη χρονιά :no1::bravo:, είχε διάβασμα αλλά και αρκετό ελεύθερο χρόνο. Φέτος είναι σκούρα τα πράγματα. Πέρσυ έπαιζα συχνά στο Pc... Κυρίως πωρωνόμουν με team fortress 2, half life 2, bioshock, runaway 2 και διάφορα άλλα, ανάλογα με τα κέφια... (Και sims2 κλασσικά, αλλά όχι πολύ γιατί το βαριέμαι αρκετά γρήγορα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 bboys Scandal gademis charmander Steliosgkougkou Mihail222 George_dr _Aggelos123 aekarare Slytherin fockos Αλκης Κ. Earendil uni77 jj! Kostakis45 Κλημεντίνη panagiotis G tsiobieman Mukumbura Viedo ΘανάσοςG4 Vold Metalhead_4_life PanosCh002 KostasR iManosX13 AK-92 Memetchi Wrong PanosBat guest18 J.Cameron eukleidhs1821 Lydia6902 Panagiotis849 χημεια4λαιφ George187 the purge hirasawayui GeorgePAOKara tymvorixos JohnGreek MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Eνα προχειρο top 5 μου για PC. (oλη η σειρα,τιμη και δοξα σε ολα τα RPG της Black Isle και γενικα σε ολα τα καλα RPG) ) (κυριως το 2 αλλα και τα υπολοιπα) (ολη η σειρα) (αντε για να υπαρχει κι ο εκπροσωπος των online) Αμεσως μετα απο αυτα πανε ολα τα championship(κι αργοτερα football)manager.. Κι ενα τοπ 3 για playstation 1: (μονο το 1 εχω λιωσει(πιο μικρος),αφοτου ασχοληθηκα με το pc τις ψιλοεκλασα τις κονσολες) (Αφθονο λιωσιμο και ξυλικι,καλυτερο arcade ever με διαφορα.Παιχνιδι θρυλος,classic masterpiece,arcade perfection.) (mεγαλη αγαπη και μαζι με το underground 2 στο pc τα 2 αγαπημενα μου simulation) (αλλο λιωσιμο απο κει,την εποχη που τα fifa μεσουρασουν και η λεξη "pro" ηταν αγνωστη) Απο ολες κονσολες Super Nintendo και για ορισμενο καιρο Sega Mega Drive.Ε εκει κλασικα παιχνιδια Donkey Kong,Sonic,Asterix,Mortal Combat και τα λοιπα.Αγαπημενα κι αυτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:07 Ο Zed έγραψε: #291 08-12-08 12:07 Α ρε pantera τι μου θύμισες... Τιμή και δόξα όντως στην Black Isle για τα μαγικά παιχνίδια της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:57 Ο Daskalenko7: #292 08-12-08 19:57 GRAN TURISMO 4 LIFE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από halvas: Μόλις τέλειωσα ένα γaμάτο game στο Age Of Mythology Titans. Oh yeah... Click για ανάπτυξη... ΠΟΡΩΣΗ!!!! Βελλερεφοντης που παει 32 επιθεση11!!1 ----------------------------------------- και ποκεμον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lak100 Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης (Μητσος) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Βίτσι (Καστοριά). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:00 Ο lak100 έγραψε: #293 14-12-08 23:00 ειναι κανεις απο εδω στο home? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koufontinas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο koufontinas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:14 Ο koufontinas: #294 15-12-08 00:14 Μολις δοκιμασα το Dead Space, ειναι πολυ τρομακτικο και γενικοτερα ξυπνα οτι φοβιες εχεις μεσα σου. Το συνειστω ανεπηφυλακτα σε οποιον θελει κατι "διαφορετικο". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:43 Ο Daskalenko7: #295 15-12-08 14:43 οπου να να βγαινει και το γκραν τουρισμο 5 το κανονικο για πλαιυ3, γουσταρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The President Νεοφερμένο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:04 Η The President: #296 15-12-08 18:04 Λόγω Χριστουγέννων φαντάζομαι ότι επιτέλους θα αποκτήσω το νέο Tomb Raider! Το λέω εδώ και καιρό... Βέβαια το θέμα δεν είναι αυτό, αλλά να βρω χρόνο να ασχοληθώ... Επίσης και το G.T.A. IV! (Του χρόνου που θα 'μαι χαλαρή θα βρω ξανα τον παλιό καλό () μου εαυτό που πωρώνεται με τα βιντεοπαιχνίδια ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:18 Ο Daskalenko7: #297 15-12-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από The President: Λόγω Χριστουγέννων φαντάζομαι ότι επιτέλους θα αποκτήσω το νέο Tomb Raider! Το λέω εδώ και καιρό... Βέβαια το θέμα δεν είναι αυτό, αλλά να βρω χρόνο να ασχοληθώ... Επίσης και το G.T.A. IV! (Του χρόνου που θα 'μαι χαλαρή θα βρω ξανα τον παλιό καλό () μου εαυτό που πωρώνεται με τα βιντεοπαιχνίδια ) Click για ανάπτυξη... αφου του χρονου θασαι γ λυκειου..!?!...:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The President Νεοφερμένο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:32 Η The President: #298 15-12-08 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Daskalenko7: αφου του χρονου θασαι γ λυκειου..!?!...:what: Click για ανάπτυξη... Του χρόνου δεν θα 'μαι Γ Λυκείου, απλά στο προφίλ λέει ό,τι να ναι... Μάλλον θα φταίει το ότι δεν είμαι ακόμη 17, αλλά κοντεύει και αυτή η μέρα.:bravo: (Εκτός αν μπορώ να το αλλάξω η ίδια. Για πω την αλήθεια δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα...) Και για να μην είμαι τελείως off, ας προσθέσω ότι θέλω να δω και το crysis warhead... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:14 Ο Daskalenko7: #299 15-12-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από The President: Του χρόνου θα 'μαι Γ Λυκείου, απλά στο προφίλ λέει ό,τι να ναι... Μάλλον θα φταίει το ότι δεν είμαι ακόμη 17, αλλά κοντεύει και αυτή η μέρα.:bravo: (Εκτός αν μπορώ να το αλλάξω η ίδια. Για πω την αλήθεια δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα...) Και για να μην είμαι τελείως off, ας προσθέσω ότι θέλω να δω και το crysis warhead... Click για ανάπτυξη... δεν λεω αυτο λεω πως αφου 8ας πας γ λυκειου δεν θα πρεπει να διαβασεις περισσοτερο.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The President Νεοφερμένο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:26 Η The President: #300 15-12-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Daskalenko7: δεν λεω αυτο λεω πως αφου 8ας πας γ λυκειου δεν θα πρεπει να διαβασεις περισσοτερο.? Click για ανάπτυξη... Απλά γράφω βλακείες... Γ λυκείου είμαι τώρα, απλά ξέχασα να βάλλω το "δεν" (το διόρθωσα τώρα: "Του χρόνου δεν θα 'μαι Γ Λυκείου, απλά στο προφίλ λέει ό,τι να ναι...", εν ολίγοις του χρόνου θα μαι φοιτήτρια) Εγώ το χω ξαναπεί: το διάβασμα φταίει για αυτό (που μαι στον κόσμο μου). Πες μου να σου πω τον ορισμό του βενιζελισμού και κάτι γίνεται... Η Β λυκείου ήταν η καλύτερη χρονιά :no1::bravo:, είχε διάβασμα αλλά και αρκετό ελεύθερο χρόνο. Φέτος είναι σκούρα τα πράγματα. Πέρσυ έπαιζα συχνά στο Pc... Κυρίως πωρωνόμουν με team fortress 2, half life 2, bioshock, runaway 2 και διάφορα άλλα, ανάλογα με τα κέφια... (Και sims2 κλασσικά, αλλά όχι πολύ γιατί το βαριέμαι αρκετά γρήγορα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 bboys Scandal gademis charmander Steliosgkougkou Mihail222 George_dr _Aggelos123 aekarare Slytherin fockos Αλκης Κ. Earendil uni77 jj! Kostakis45 Κλημεντίνη panagiotis G tsiobieman Mukumbura Viedo ΘανάσοςG4 Vold Metalhead_4_life PanosCh002 KostasR iManosX13 AK-92 Memetchi Wrong PanosBat guest18 J.Cameron eukleidhs1821 Lydia6902 Panagiotis849 χημεια4λαιφ George187 the purge hirasawayui GeorgePAOKara tymvorixos JohnGreek MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Α ρε pantera τι μου θύμισες... Τιμή και δόξα όντως στην Black Isle για τα μαγικά παιχνίδια της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:57 Ο Daskalenko7: #292 08-12-08 19:57 GRAN TURISMO 4 LIFE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από halvas: Μόλις τέλειωσα ένα γaμάτο game στο Age Of Mythology Titans. Oh yeah... Click για ανάπτυξη... ΠΟΡΩΣΗ!!!! Βελλερεφοντης που παει 32 επιθεση11!!1 ----------------------------------------- και ποκεμον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lak100 Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης (Μητσος) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Βίτσι (Καστοριά). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:00 Ο lak100 έγραψε: #293 14-12-08 23:00 ειναι κανεις απο εδω στο home? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koufontinas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο koufontinas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:14 Ο koufontinas: #294 15-12-08 00:14 Μολις δοκιμασα το Dead Space, ειναι πολυ τρομακτικο και γενικοτερα ξυπνα οτι φοβιες εχεις μεσα σου. Το συνειστω ανεπηφυλακτα σε οποιον θελει κατι "διαφορετικο". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:43 Ο Daskalenko7: #295 15-12-08 14:43 οπου να να βγαινει και το γκραν τουρισμο 5 το κανονικο για πλαιυ3, γουσταρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The President Νεοφερμένο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:04 Η The President: #296 15-12-08 18:04 Λόγω Χριστουγέννων φαντάζομαι ότι επιτέλους θα αποκτήσω το νέο Tomb Raider! Το λέω εδώ και καιρό... Βέβαια το θέμα δεν είναι αυτό, αλλά να βρω χρόνο να ασχοληθώ... Επίσης και το G.T.A. IV! (Του χρόνου που θα 'μαι χαλαρή θα βρω ξανα τον παλιό καλό () μου εαυτό που πωρώνεται με τα βιντεοπαιχνίδια ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:18 Ο Daskalenko7: #297 15-12-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από The President: Λόγω Χριστουγέννων φαντάζομαι ότι επιτέλους θα αποκτήσω το νέο Tomb Raider! Το λέω εδώ και καιρό... Βέβαια το θέμα δεν είναι αυτό, αλλά να βρω χρόνο να ασχοληθώ... Επίσης και το G.T.A. IV! (Του χρόνου που θα 'μαι χαλαρή θα βρω ξανα τον παλιό καλό () μου εαυτό που πωρώνεται με τα βιντεοπαιχνίδια ) Click για ανάπτυξη... αφου του χρονου θασαι γ λυκειου..!?!...:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The President Νεοφερμένο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:32 Η The President: #298 15-12-08 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Daskalenko7: αφου του χρονου θασαι γ λυκειου..!?!...:what: Click για ανάπτυξη... Του χρόνου δεν θα 'μαι Γ Λυκείου, απλά στο προφίλ λέει ό,τι να ναι... Μάλλον θα φταίει το ότι δεν είμαι ακόμη 17, αλλά κοντεύει και αυτή η μέρα.:bravo: (Εκτός αν μπορώ να το αλλάξω η ίδια. Για πω την αλήθεια δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα...) Και για να μην είμαι τελείως off, ας προσθέσω ότι θέλω να δω και το crysis warhead... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:14 Ο Daskalenko7: #299 15-12-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από The President: Του χρόνου θα 'μαι Γ Λυκείου, απλά στο προφίλ λέει ό,τι να ναι... Μάλλον θα φταίει το ότι δεν είμαι ακόμη 17, αλλά κοντεύει και αυτή η μέρα.:bravo: (Εκτός αν μπορώ να το αλλάξω η ίδια. Για πω την αλήθεια δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα...) Και για να μην είμαι τελείως off, ας προσθέσω ότι θέλω να δω και το crysis warhead... Click για ανάπτυξη... δεν λεω αυτο λεω πως αφου 8ας πας γ λυκειου δεν θα πρεπει να διαβασεις περισσοτερο.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The President Νεοφερμένο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:26 Η The President: #300 15-12-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Daskalenko7: δεν λεω αυτο λεω πως αφου 8ας πας γ λυκειου δεν θα πρεπει να διαβασεις περισσοτερο.? Click για ανάπτυξη... Απλά γράφω βλακείες... Γ λυκείου είμαι τώρα, απλά ξέχασα να βάλλω το "δεν" (το διόρθωσα τώρα: "Του χρόνου δεν θα 'μαι Γ Λυκείου, απλά στο προφίλ λέει ό,τι να ναι...", εν ολίγοις του χρόνου θα μαι φοιτήτρια) Εγώ το χω ξαναπεί: το διάβασμα φταίει για αυτό (που μαι στον κόσμο μου). Πες μου να σου πω τον ορισμό του βενιζελισμού και κάτι γίνεται... Η Β λυκείου ήταν η καλύτερη χρονιά :no1::bravo:, είχε διάβασμα αλλά και αρκετό ελεύθερο χρόνο. Φέτος είναι σκούρα τα πράγματα. Πέρσυ έπαιζα συχνά στο Pc... Κυρίως πωρωνόμουν με team fortress 2, half life 2, bioshock, runaway 2 και διάφορα άλλα, ανάλογα με τα κέφια... (Και sims2 κλασσικά, αλλά όχι πολύ γιατί το βαριέμαι αρκετά γρήγορα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 bboys Scandal gademis charmander Steliosgkougkou Mihail222 George_dr _Aggelos123 aekarare Slytherin fockos Αλκης Κ. Earendil uni77 jj! Kostakis45 Κλημεντίνη panagiotis G tsiobieman Mukumbura Viedo ΘανάσοςG4 Vold Metalhead_4_life PanosCh002 KostasR iManosX13 AK-92 Memetchi Wrong PanosBat guest18 J.Cameron eukleidhs1821 Lydia6902 Panagiotis849 χημεια4λαιφ George187 the purge hirasawayui GeorgePAOKara tymvorixos JohnGreek MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
GRAN TURISMO 4 LIFE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από halvas: Μόλις τέλειωσα ένα γaμάτο game στο Age Of Mythology Titans. Oh yeah... Click για ανάπτυξη... ΠΟΡΩΣΗ!!!! Βελλερεφοντης που παει 32 επιθεση11!!1 ----------------------------------------- και ποκεμον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lak100 Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης (Μητσος) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Βίτσι (Καστοριά). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:00 Ο lak100 έγραψε: #293 14-12-08 23:00 ειναι κανεις απο εδω στο home? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koufontinas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο koufontinas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:14 Ο koufontinas: #294 15-12-08 00:14 Μολις δοκιμασα το Dead Space, ειναι πολυ τρομακτικο και γενικοτερα ξυπνα οτι φοβιες εχεις μεσα σου. Το συνειστω ανεπηφυλακτα σε οποιον θελει κατι "διαφορετικο". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:43 Ο Daskalenko7: #295 15-12-08 14:43 οπου να να βγαινει και το γκραν τουρισμο 5 το κανονικο για πλαιυ3, γουσταρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The President Νεοφερμένο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:04 Η The President: #296 15-12-08 18:04 Λόγω Χριστουγέννων φαντάζομαι ότι επιτέλους θα αποκτήσω το νέο Tomb Raider! Το λέω εδώ και καιρό... Βέβαια το θέμα δεν είναι αυτό, αλλά να βρω χρόνο να ασχοληθώ... Επίσης και το G.T.A. IV! (Του χρόνου που θα 'μαι χαλαρή θα βρω ξανα τον παλιό καλό () μου εαυτό που πωρώνεται με τα βιντεοπαιχνίδια ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:18 Ο Daskalenko7: #297 15-12-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από The President: Λόγω Χριστουγέννων φαντάζομαι ότι επιτέλους θα αποκτήσω το νέο Tomb Raider! Το λέω εδώ και καιρό... Βέβαια το θέμα δεν είναι αυτό, αλλά να βρω χρόνο να ασχοληθώ... Επίσης και το G.T.A. IV! (Του χρόνου που θα 'μαι χαλαρή θα βρω ξανα τον παλιό καλό () μου εαυτό που πωρώνεται με τα βιντεοπαιχνίδια ) Click για ανάπτυξη... αφου του χρονου θασαι γ λυκειου..!?!...:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The President Νεοφερμένο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:32 Η The President: #298 15-12-08 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Daskalenko7: αφου του χρονου θασαι γ λυκειου..!?!...:what: Click για ανάπτυξη... Του χρόνου δεν θα 'μαι Γ Λυκείου, απλά στο προφίλ λέει ό,τι να ναι... Μάλλον θα φταίει το ότι δεν είμαι ακόμη 17, αλλά κοντεύει και αυτή η μέρα.:bravo: (Εκτός αν μπορώ να το αλλάξω η ίδια. Για πω την αλήθεια δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα...) Και για να μην είμαι τελείως off, ας προσθέσω ότι θέλω να δω και το crysis warhead... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:14 Ο Daskalenko7: #299 15-12-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από The President: Του χρόνου θα 'μαι Γ Λυκείου, απλά στο προφίλ λέει ό,τι να ναι... Μάλλον θα φταίει το ότι δεν είμαι ακόμη 17, αλλά κοντεύει και αυτή η μέρα.:bravo: (Εκτός αν μπορώ να το αλλάξω η ίδια. Για πω την αλήθεια δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα...) Και για να μην είμαι τελείως off, ας προσθέσω ότι θέλω να δω και το crysis warhead... Click για ανάπτυξη... δεν λεω αυτο λεω πως αφου 8ας πας γ λυκειου δεν θα πρεπει να διαβασεις περισσοτερο.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The President Νεοφερμένο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:26 Η The President: #300 15-12-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Daskalenko7: δεν λεω αυτο λεω πως αφου 8ας πας γ λυκειου δεν θα πρεπει να διαβασεις περισσοτερο.? Click για ανάπτυξη... Απλά γράφω βλακείες... Γ λυκείου είμαι τώρα, απλά ξέχασα να βάλλω το "δεν" (το διόρθωσα τώρα: "Του χρόνου δεν θα 'μαι Γ Λυκείου, απλά στο προφίλ λέει ό,τι να ναι...", εν ολίγοις του χρόνου θα μαι φοιτήτρια) Εγώ το χω ξαναπεί: το διάβασμα φταίει για αυτό (που μαι στον κόσμο μου). Πες μου να σου πω τον ορισμό του βενιζελισμού και κάτι γίνεται... Η Β λυκείου ήταν η καλύτερη χρονιά :no1::bravo:, είχε διάβασμα αλλά και αρκετό ελεύθερο χρόνο. Φέτος είναι σκούρα τα πράγματα. Πέρσυ έπαιζα συχνά στο Pc... Κυρίως πωρωνόμουν με team fortress 2, half life 2, bioshock, runaway 2 και διάφορα άλλα, ανάλογα με τα κέφια... (Και sims2 κλασσικά, αλλά όχι πολύ γιατί το βαριέμαι αρκετά γρήγορα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 bboys Scandal gademis charmander Steliosgkougkou Mihail222 George_dr _Aggelos123 aekarare Slytherin fockos Αλκης Κ. Earendil uni77 jj! Kostakis45 Κλημεντίνη panagiotis G tsiobieman Mukumbura Viedo ΘανάσοςG4 Vold Metalhead_4_life PanosCh002 KostasR iManosX13 AK-92 Memetchi Wrong PanosBat guest18 J.Cameron eukleidhs1821 Lydia6902 Panagiotis849 χημεια4λαιφ George187 the purge hirasawayui GeorgePAOKara tymvorixos JohnGreek MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ειναι κανεις απο εδω στο home? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
koufontinas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο koufontinas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:14 Ο koufontinas: #294 15-12-08 00:14 Μολις δοκιμασα το Dead Space, ειναι πολυ τρομακτικο και γενικοτερα ξυπνα οτι φοβιες εχεις μεσα σου. Το συνειστω ανεπηφυλακτα σε οποιον θελει κατι "διαφορετικο". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:43 Ο Daskalenko7: #295 15-12-08 14:43 οπου να να βγαινει και το γκραν τουρισμο 5 το κανονικο για πλαιυ3, γουσταρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The President Νεοφερμένο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:04 Η The President: #296 15-12-08 18:04 Λόγω Χριστουγέννων φαντάζομαι ότι επιτέλους θα αποκτήσω το νέο Tomb Raider! Το λέω εδώ και καιρό... Βέβαια το θέμα δεν είναι αυτό, αλλά να βρω χρόνο να ασχοληθώ... Επίσης και το G.T.A. IV! (Του χρόνου που θα 'μαι χαλαρή θα βρω ξανα τον παλιό καλό () μου εαυτό που πωρώνεται με τα βιντεοπαιχνίδια ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:18 Ο Daskalenko7: #297 15-12-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από The President: Λόγω Χριστουγέννων φαντάζομαι ότι επιτέλους θα αποκτήσω το νέο Tomb Raider! Το λέω εδώ και καιρό... Βέβαια το θέμα δεν είναι αυτό, αλλά να βρω χρόνο να ασχοληθώ... Επίσης και το G.T.A. IV! (Του χρόνου που θα 'μαι χαλαρή θα βρω ξανα τον παλιό καλό () μου εαυτό που πωρώνεται με τα βιντεοπαιχνίδια ) Click για ανάπτυξη... αφου του χρονου θασαι γ λυκειου..!?!...:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The President Νεοφερμένο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:32 Η The President: #298 15-12-08 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Daskalenko7: αφου του χρονου θασαι γ λυκειου..!?!...:what: Click για ανάπτυξη... Του χρόνου δεν θα 'μαι Γ Λυκείου, απλά στο προφίλ λέει ό,τι να ναι... Μάλλον θα φταίει το ότι δεν είμαι ακόμη 17, αλλά κοντεύει και αυτή η μέρα.:bravo: (Εκτός αν μπορώ να το αλλάξω η ίδια. Για πω την αλήθεια δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα...) Και για να μην είμαι τελείως off, ας προσθέσω ότι θέλω να δω και το crysis warhead... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:14 Ο Daskalenko7: #299 15-12-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από The President: Του χρόνου θα 'μαι Γ Λυκείου, απλά στο προφίλ λέει ό,τι να ναι... Μάλλον θα φταίει το ότι δεν είμαι ακόμη 17, αλλά κοντεύει και αυτή η μέρα.:bravo: (Εκτός αν μπορώ να το αλλάξω η ίδια. Για πω την αλήθεια δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα...) Και για να μην είμαι τελείως off, ας προσθέσω ότι θέλω να δω και το crysis warhead... Click για ανάπτυξη... δεν λεω αυτο λεω πως αφου 8ας πας γ λυκειου δεν θα πρεπει να διαβασεις περισσοτερο.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The President Νεοφερμένο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:26 Η The President: #300 15-12-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Daskalenko7: δεν λεω αυτο λεω πως αφου 8ας πας γ λυκειου δεν θα πρεπει να διαβασεις περισσοτερο.? Click για ανάπτυξη... Απλά γράφω βλακείες... Γ λυκείου είμαι τώρα, απλά ξέχασα να βάλλω το "δεν" (το διόρθωσα τώρα: "Του χρόνου δεν θα 'μαι Γ Λυκείου, απλά στο προφίλ λέει ό,τι να ναι...", εν ολίγοις του χρόνου θα μαι φοιτήτρια) Εγώ το χω ξαναπεί: το διάβασμα φταίει για αυτό (που μαι στον κόσμο μου). Πες μου να σου πω τον ορισμό του βενιζελισμού και κάτι γίνεται... Η Β λυκείου ήταν η καλύτερη χρονιά :no1::bravo:, είχε διάβασμα αλλά και αρκετό ελεύθερο χρόνο. Φέτος είναι σκούρα τα πράγματα. Πέρσυ έπαιζα συχνά στο Pc... Κυρίως πωρωνόμουν με team fortress 2, half life 2, bioshock, runaway 2 και διάφορα άλλα, ανάλογα με τα κέφια... (Και sims2 κλασσικά, αλλά όχι πολύ γιατί το βαριέμαι αρκετά γρήγορα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 bboys Scandal gademis charmander Steliosgkougkou Mihail222 George_dr _Aggelos123 aekarare Slytherin fockos Αλκης Κ. Earendil uni77 jj! Kostakis45 Κλημεντίνη panagiotis G tsiobieman Mukumbura Viedo ΘανάσοςG4 Vold Metalhead_4_life PanosCh002 KostasR iManosX13 AK-92 Memetchi Wrong PanosBat guest18 J.Cameron eukleidhs1821 Lydia6902 Panagiotis849 χημεια4λαιφ George187 the purge hirasawayui GeorgePAOKara tymvorixos JohnGreek MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μολις δοκιμασα το Dead Space, ειναι πολυ τρομακτικο και γενικοτερα ξυπνα οτι φοβιες εχεις μεσα σου. Το συνειστω ανεπηφυλακτα σε οποιον θελει κατι "διαφορετικο". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:43 Ο Daskalenko7: #295 15-12-08 14:43 οπου να να βγαινει και το γκραν τουρισμο 5 το κανονικο για πλαιυ3, γουσταρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The President Νεοφερμένο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:04 Η The President: #296 15-12-08 18:04 Λόγω Χριστουγέννων φαντάζομαι ότι επιτέλους θα αποκτήσω το νέο Tomb Raider! Το λέω εδώ και καιρό... Βέβαια το θέμα δεν είναι αυτό, αλλά να βρω χρόνο να ασχοληθώ... Επίσης και το G.T.A. IV! (Του χρόνου που θα 'μαι χαλαρή θα βρω ξανα τον παλιό καλό () μου εαυτό που πωρώνεται με τα βιντεοπαιχνίδια ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:18 Ο Daskalenko7: #297 15-12-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από The President: Λόγω Χριστουγέννων φαντάζομαι ότι επιτέλους θα αποκτήσω το νέο Tomb Raider! Το λέω εδώ και καιρό... Βέβαια το θέμα δεν είναι αυτό, αλλά να βρω χρόνο να ασχοληθώ... Επίσης και το G.T.A. IV! (Του χρόνου που θα 'μαι χαλαρή θα βρω ξανα τον παλιό καλό () μου εαυτό που πωρώνεται με τα βιντεοπαιχνίδια ) Click για ανάπτυξη... αφου του χρονου θασαι γ λυκειου..!?!...:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The President Νεοφερμένο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:32 Η The President: #298 15-12-08 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Daskalenko7: αφου του χρονου θασαι γ λυκειου..!?!...:what: Click για ανάπτυξη... Του χρόνου δεν θα 'μαι Γ Λυκείου, απλά στο προφίλ λέει ό,τι να ναι... Μάλλον θα φταίει το ότι δεν είμαι ακόμη 17, αλλά κοντεύει και αυτή η μέρα.:bravo: (Εκτός αν μπορώ να το αλλάξω η ίδια. Για πω την αλήθεια δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα...) Και για να μην είμαι τελείως off, ας προσθέσω ότι θέλω να δω και το crysis warhead... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:14 Ο Daskalenko7: #299 15-12-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από The President: Του χρόνου θα 'μαι Γ Λυκείου, απλά στο προφίλ λέει ό,τι να ναι... Μάλλον θα φταίει το ότι δεν είμαι ακόμη 17, αλλά κοντεύει και αυτή η μέρα.:bravo: (Εκτός αν μπορώ να το αλλάξω η ίδια. Για πω την αλήθεια δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα...) Και για να μην είμαι τελείως off, ας προσθέσω ότι θέλω να δω και το crysis warhead... Click για ανάπτυξη... δεν λεω αυτο λεω πως αφου 8ας πας γ λυκειου δεν θα πρεπει να διαβασεις περισσοτερο.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The President Νεοφερμένο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:26 Η The President: #300 15-12-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Daskalenko7: δεν λεω αυτο λεω πως αφου 8ας πας γ λυκειου δεν θα πρεπει να διαβασεις περισσοτερο.? Click για ανάπτυξη... Απλά γράφω βλακείες... Γ λυκείου είμαι τώρα, απλά ξέχασα να βάλλω το "δεν" (το διόρθωσα τώρα: "Του χρόνου δεν θα 'μαι Γ Λυκείου, απλά στο προφίλ λέει ό,τι να ναι...", εν ολίγοις του χρόνου θα μαι φοιτήτρια) Εγώ το χω ξαναπεί: το διάβασμα φταίει για αυτό (που μαι στον κόσμο μου). Πες μου να σου πω τον ορισμό του βενιζελισμού και κάτι γίνεται... Η Β λυκείου ήταν η καλύτερη χρονιά :no1::bravo:, είχε διάβασμα αλλά και αρκετό ελεύθερο χρόνο. Φέτος είναι σκούρα τα πράγματα. Πέρσυ έπαιζα συχνά στο Pc... Κυρίως πωρωνόμουν με team fortress 2, half life 2, bioshock, runaway 2 και διάφορα άλλα, ανάλογα με τα κέφια... (Και sims2 κλασσικά, αλλά όχι πολύ γιατί το βαριέμαι αρκετά γρήγορα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 bboys Scandal gademis charmander Steliosgkougkou Mihail222 George_dr _Aggelos123 aekarare Slytherin fockos Αλκης Κ. Earendil uni77 jj! Kostakis45 Κλημεντίνη panagiotis G tsiobieman Mukumbura Viedo ΘανάσοςG4 Vold Metalhead_4_life PanosCh002 KostasR iManosX13 AK-92 Memetchi Wrong PanosBat guest18 J.Cameron eukleidhs1821 Lydia6902 Panagiotis849 χημεια4λαιφ George187 the purge hirasawayui GeorgePAOKara tymvorixos JohnGreek MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
οπου να να βγαινει και το γκραν τουρισμο 5 το κανονικο για πλαιυ3, γουσταρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The President Νεοφερμένο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:04 Η The President: #296 15-12-08 18:04 Λόγω Χριστουγέννων φαντάζομαι ότι επιτέλους θα αποκτήσω το νέο Tomb Raider! Το λέω εδώ και καιρό... Βέβαια το θέμα δεν είναι αυτό, αλλά να βρω χρόνο να ασχοληθώ... Επίσης και το G.T.A. IV! (Του χρόνου που θα 'μαι χαλαρή θα βρω ξανα τον παλιό καλό () μου εαυτό που πωρώνεται με τα βιντεοπαιχνίδια ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:18 Ο Daskalenko7: #297 15-12-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από The President: Λόγω Χριστουγέννων φαντάζομαι ότι επιτέλους θα αποκτήσω το νέο Tomb Raider! Το λέω εδώ και καιρό... Βέβαια το θέμα δεν είναι αυτό, αλλά να βρω χρόνο να ασχοληθώ... Επίσης και το G.T.A. IV! (Του χρόνου που θα 'μαι χαλαρή θα βρω ξανα τον παλιό καλό () μου εαυτό που πωρώνεται με τα βιντεοπαιχνίδια ) Click για ανάπτυξη... αφου του χρονου θασαι γ λυκειου..!?!...:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The President Νεοφερμένο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:32 Η The President: #298 15-12-08 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Daskalenko7: αφου του χρονου θασαι γ λυκειου..!?!...:what: Click για ανάπτυξη... Του χρόνου δεν θα 'μαι Γ Λυκείου, απλά στο προφίλ λέει ό,τι να ναι... Μάλλον θα φταίει το ότι δεν είμαι ακόμη 17, αλλά κοντεύει και αυτή η μέρα.:bravo: (Εκτός αν μπορώ να το αλλάξω η ίδια. Για πω την αλήθεια δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα...) Και για να μην είμαι τελείως off, ας προσθέσω ότι θέλω να δω και το crysis warhead... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:14 Ο Daskalenko7: #299 15-12-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από The President: Του χρόνου θα 'μαι Γ Λυκείου, απλά στο προφίλ λέει ό,τι να ναι... Μάλλον θα φταίει το ότι δεν είμαι ακόμη 17, αλλά κοντεύει και αυτή η μέρα.:bravo: (Εκτός αν μπορώ να το αλλάξω η ίδια. Για πω την αλήθεια δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα...) Και για να μην είμαι τελείως off, ας προσθέσω ότι θέλω να δω και το crysis warhead... Click για ανάπτυξη... δεν λεω αυτο λεω πως αφου 8ας πας γ λυκειου δεν θα πρεπει να διαβασεις περισσοτερο.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The President Νεοφερμένο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:26 Η The President: #300 15-12-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Daskalenko7: δεν λεω αυτο λεω πως αφου 8ας πας γ λυκειου δεν θα πρεπει να διαβασεις περισσοτερο.? Click για ανάπτυξη... Απλά γράφω βλακείες... Γ λυκείου είμαι τώρα, απλά ξέχασα να βάλλω το "δεν" (το διόρθωσα τώρα: "Του χρόνου δεν θα 'μαι Γ Λυκείου, απλά στο προφίλ λέει ό,τι να ναι...", εν ολίγοις του χρόνου θα μαι φοιτήτρια) Εγώ το χω ξαναπεί: το διάβασμα φταίει για αυτό (που μαι στον κόσμο μου). Πες μου να σου πω τον ορισμό του βενιζελισμού και κάτι γίνεται... Η Β λυκείου ήταν η καλύτερη χρονιά :no1::bravo:, είχε διάβασμα αλλά και αρκετό ελεύθερο χρόνο. Φέτος είναι σκούρα τα πράγματα. Πέρσυ έπαιζα συχνά στο Pc... Κυρίως πωρωνόμουν με team fortress 2, half life 2, bioshock, runaway 2 και διάφορα άλλα, ανάλογα με τα κέφια... (Και sims2 κλασσικά, αλλά όχι πολύ γιατί το βαριέμαι αρκετά γρήγορα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 bboys Scandal gademis charmander Steliosgkougkou Mihail222 George_dr _Aggelos123 aekarare Slytherin fockos Αλκης Κ. Earendil uni77 jj! Kostakis45 Κλημεντίνη panagiotis G tsiobieman Mukumbura Viedo ΘανάσοςG4 Vold Metalhead_4_life PanosCh002 KostasR iManosX13 AK-92 Memetchi Wrong PanosBat guest18 J.Cameron eukleidhs1821 Lydia6902 Panagiotis849 χημεια4λαιφ George187 the purge hirasawayui GeorgePAOKara tymvorixos JohnGreek MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λόγω Χριστουγέννων φαντάζομαι ότι επιτέλους θα αποκτήσω το νέο Tomb Raider! Το λέω εδώ και καιρό... Βέβαια το θέμα δεν είναι αυτό, αλλά να βρω χρόνο να ασχοληθώ... Επίσης και το G.T.A. IV! (Του χρόνου που θα 'μαι χαλαρή θα βρω ξανα τον παλιό καλό () μου εαυτό που πωρώνεται με τα βιντεοπαιχνίδια ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:18 Ο Daskalenko7: #297 15-12-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από The President: Λόγω Χριστουγέννων φαντάζομαι ότι επιτέλους θα αποκτήσω το νέο Tomb Raider! Το λέω εδώ και καιρό... Βέβαια το θέμα δεν είναι αυτό, αλλά να βρω χρόνο να ασχοληθώ... Επίσης και το G.T.A. IV! (Του χρόνου που θα 'μαι χαλαρή θα βρω ξανα τον παλιό καλό () μου εαυτό που πωρώνεται με τα βιντεοπαιχνίδια ) Click για ανάπτυξη... αφου του χρονου θασαι γ λυκειου..!?!...:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The President Νεοφερμένο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:32 Η The President: #298 15-12-08 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Daskalenko7: αφου του χρονου θασαι γ λυκειου..!?!...:what: Click για ανάπτυξη... Του χρόνου δεν θα 'μαι Γ Λυκείου, απλά στο προφίλ λέει ό,τι να ναι... Μάλλον θα φταίει το ότι δεν είμαι ακόμη 17, αλλά κοντεύει και αυτή η μέρα.:bravo: (Εκτός αν μπορώ να το αλλάξω η ίδια. Για πω την αλήθεια δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα...) Και για να μην είμαι τελείως off, ας προσθέσω ότι θέλω να δω και το crysis warhead... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:14 Ο Daskalenko7: #299 15-12-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από The President: Του χρόνου θα 'μαι Γ Λυκείου, απλά στο προφίλ λέει ό,τι να ναι... Μάλλον θα φταίει το ότι δεν είμαι ακόμη 17, αλλά κοντεύει και αυτή η μέρα.:bravo: (Εκτός αν μπορώ να το αλλάξω η ίδια. Για πω την αλήθεια δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα...) Και για να μην είμαι τελείως off, ας προσθέσω ότι θέλω να δω και το crysis warhead... Click για ανάπτυξη... δεν λεω αυτο λεω πως αφου 8ας πας γ λυκειου δεν θα πρεπει να διαβασεις περισσοτερο.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The President Νεοφερμένο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:26 Η The President: #300 15-12-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Daskalenko7: δεν λεω αυτο λεω πως αφου 8ας πας γ λυκειου δεν θα πρεπει να διαβασεις περισσοτερο.? Click για ανάπτυξη... Απλά γράφω βλακείες... Γ λυκείου είμαι τώρα, απλά ξέχασα να βάλλω το "δεν" (το διόρθωσα τώρα: "Του χρόνου δεν θα 'μαι Γ Λυκείου, απλά στο προφίλ λέει ό,τι να ναι...", εν ολίγοις του χρόνου θα μαι φοιτήτρια) Εγώ το χω ξαναπεί: το διάβασμα φταίει για αυτό (που μαι στον κόσμο μου). Πες μου να σου πω τον ορισμό του βενιζελισμού και κάτι γίνεται... Η Β λυκείου ήταν η καλύτερη χρονιά :no1::bravo:, είχε διάβασμα αλλά και αρκετό ελεύθερο χρόνο. Φέτος είναι σκούρα τα πράγματα. Πέρσυ έπαιζα συχνά στο Pc... Κυρίως πωρωνόμουν με team fortress 2, half life 2, bioshock, runaway 2 και διάφορα άλλα, ανάλογα με τα κέφια... (Και sims2 κλασσικά, αλλά όχι πολύ γιατί το βαριέμαι αρκετά γρήγορα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 bboys Scandal gademis charmander Steliosgkougkou Mihail222 George_dr _Aggelos123 aekarare Slytherin fockos Αλκης Κ. Earendil uni77 jj! Kostakis45 Κλημεντίνη panagiotis G tsiobieman Mukumbura Viedo ΘανάσοςG4 Vold Metalhead_4_life PanosCh002 KostasR iManosX13 AK-92 Memetchi Wrong PanosBat guest18 J.Cameron eukleidhs1821 Lydia6902 Panagiotis849 χημεια4λαιφ George187 the purge hirasawayui GeorgePAOKara tymvorixos JohnGreek MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από The President: Λόγω Χριστουγέννων φαντάζομαι ότι επιτέλους θα αποκτήσω το νέο Tomb Raider! Το λέω εδώ και καιρό... Βέβαια το θέμα δεν είναι αυτό, αλλά να βρω χρόνο να ασχοληθώ... Επίσης και το G.T.A. IV! (Του χρόνου που θα 'μαι χαλαρή θα βρω ξανα τον παλιό καλό () μου εαυτό που πωρώνεται με τα βιντεοπαιχνίδια ) Click για ανάπτυξη... αφου του χρονου θασαι γ λυκειου..!?!...:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The President Νεοφερμένο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:32 Η The President: #298 15-12-08 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Daskalenko7: αφου του χρονου θασαι γ λυκειου..!?!...:what: Click για ανάπτυξη... Του χρόνου δεν θα 'μαι Γ Λυκείου, απλά στο προφίλ λέει ό,τι να ναι... Μάλλον θα φταίει το ότι δεν είμαι ακόμη 17, αλλά κοντεύει και αυτή η μέρα.:bravo: (Εκτός αν μπορώ να το αλλάξω η ίδια. Για πω την αλήθεια δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα...) Και για να μην είμαι τελείως off, ας προσθέσω ότι θέλω να δω και το crysis warhead... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:14 Ο Daskalenko7: #299 15-12-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από The President: Του χρόνου θα 'μαι Γ Λυκείου, απλά στο προφίλ λέει ό,τι να ναι... Μάλλον θα φταίει το ότι δεν είμαι ακόμη 17, αλλά κοντεύει και αυτή η μέρα.:bravo: (Εκτός αν μπορώ να το αλλάξω η ίδια. Για πω την αλήθεια δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα...) Και για να μην είμαι τελείως off, ας προσθέσω ότι θέλω να δω και το crysis warhead... Click για ανάπτυξη... δεν λεω αυτο λεω πως αφου 8ας πας γ λυκειου δεν θα πρεπει να διαβασεις περισσοτερο.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The President Νεοφερμένο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:26 Η The President: #300 15-12-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Daskalenko7: δεν λεω αυτο λεω πως αφου 8ας πας γ λυκειου δεν θα πρεπει να διαβασεις περισσοτερο.? Click για ανάπτυξη... Απλά γράφω βλακείες... Γ λυκείου είμαι τώρα, απλά ξέχασα να βάλλω το "δεν" (το διόρθωσα τώρα: "Του χρόνου δεν θα 'μαι Γ Λυκείου, απλά στο προφίλ λέει ό,τι να ναι...", εν ολίγοις του χρόνου θα μαι φοιτήτρια) Εγώ το χω ξαναπεί: το διάβασμα φταίει για αυτό (που μαι στον κόσμο μου). Πες μου να σου πω τον ορισμό του βενιζελισμού και κάτι γίνεται... Η Β λυκείου ήταν η καλύτερη χρονιά :no1::bravo:, είχε διάβασμα αλλά και αρκετό ελεύθερο χρόνο. Φέτος είναι σκούρα τα πράγματα. Πέρσυ έπαιζα συχνά στο Pc... Κυρίως πωρωνόμουν με team fortress 2, half life 2, bioshock, runaway 2 και διάφορα άλλα, ανάλογα με τα κέφια... (Και sims2 κλασσικά, αλλά όχι πολύ γιατί το βαριέμαι αρκετά γρήγορα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 bboys Scandal gademis charmander Steliosgkougkou Mihail222 George_dr _Aggelos123 aekarare Slytherin fockos Αλκης Κ. Earendil uni77 jj! Kostakis45 Κλημεντίνη panagiotis G tsiobieman Mukumbura Viedo ΘανάσοςG4 Vold Metalhead_4_life PanosCh002 KostasR iManosX13 AK-92 Memetchi Wrong PanosBat guest18 J.Cameron eukleidhs1821 Lydia6902 Panagiotis849 χημεια4λαιφ George187 the purge hirasawayui GeorgePAOKara tymvorixos JohnGreek MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Daskalenko7: αφου του χρονου θασαι γ λυκειου..!?!...:what: Click για ανάπτυξη... Του χρόνου δεν θα 'μαι Γ Λυκείου, απλά στο προφίλ λέει ό,τι να ναι... Μάλλον θα φταίει το ότι δεν είμαι ακόμη 17, αλλά κοντεύει και αυτή η μέρα.:bravo: (Εκτός αν μπορώ να το αλλάξω η ίδια. Για πω την αλήθεια δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα...) Και για να μην είμαι τελείως off, ας προσθέσω ότι θέλω να δω και το crysis warhead... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:14 Ο Daskalenko7: #299 15-12-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από The President: Του χρόνου θα 'μαι Γ Λυκείου, απλά στο προφίλ λέει ό,τι να ναι... Μάλλον θα φταίει το ότι δεν είμαι ακόμη 17, αλλά κοντεύει και αυτή η μέρα.:bravo: (Εκτός αν μπορώ να το αλλάξω η ίδια. Για πω την αλήθεια δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα...) Και για να μην είμαι τελείως off, ας προσθέσω ότι θέλω να δω και το crysis warhead... Click για ανάπτυξη... δεν λεω αυτο λεω πως αφου 8ας πας γ λυκειου δεν θα πρεπει να διαβασεις περισσοτερο.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The President Νεοφερμένο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:26 Η The President: #300 15-12-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Daskalenko7: δεν λεω αυτο λεω πως αφου 8ας πας γ λυκειου δεν θα πρεπει να διαβασεις περισσοτερο.? Click για ανάπτυξη... Απλά γράφω βλακείες... Γ λυκείου είμαι τώρα, απλά ξέχασα να βάλλω το "δεν" (το διόρθωσα τώρα: "Του χρόνου δεν θα 'μαι Γ Λυκείου, απλά στο προφίλ λέει ό,τι να ναι...", εν ολίγοις του χρόνου θα μαι φοιτήτρια) Εγώ το χω ξαναπεί: το διάβασμα φταίει για αυτό (που μαι στον κόσμο μου). Πες μου να σου πω τον ορισμό του βενιζελισμού και κάτι γίνεται... Η Β λυκείου ήταν η καλύτερη χρονιά :no1::bravo:, είχε διάβασμα αλλά και αρκετό ελεύθερο χρόνο. Φέτος είναι σκούρα τα πράγματα. Πέρσυ έπαιζα συχνά στο Pc... Κυρίως πωρωνόμουν με team fortress 2, half life 2, bioshock, runaway 2 και διάφορα άλλα, ανάλογα με τα κέφια... (Και sims2 κλασσικά, αλλά όχι πολύ γιατί το βαριέμαι αρκετά γρήγορα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από The President: Του χρόνου θα 'μαι Γ Λυκείου, απλά στο προφίλ λέει ό,τι να ναι... Μάλλον θα φταίει το ότι δεν είμαι ακόμη 17, αλλά κοντεύει και αυτή η μέρα.:bravo: (Εκτός αν μπορώ να το αλλάξω η ίδια. Για πω την αλήθεια δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα...) Και για να μην είμαι τελείως off, ας προσθέσω ότι θέλω να δω και το crysis warhead... Click για ανάπτυξη... δεν λεω αυτο λεω πως αφου 8ας πας γ λυκειου δεν θα πρεπει να διαβασεις περισσοτερο.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The President Νεοφερμένο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:26 Η The President: #300 15-12-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Daskalenko7: δεν λεω αυτο λεω πως αφου 8ας πας γ λυκειου δεν θα πρεπει να διαβασεις περισσοτερο.? Click για ανάπτυξη... Απλά γράφω βλακείες... Γ λυκείου είμαι τώρα, απλά ξέχασα να βάλλω το "δεν" (το διόρθωσα τώρα: "Του χρόνου δεν θα 'μαι Γ Λυκείου, απλά στο προφίλ λέει ό,τι να ναι...", εν ολίγοις του χρόνου θα μαι φοιτήτρια) Εγώ το χω ξαναπεί: το διάβασμα φταίει για αυτό (που μαι στον κόσμο μου). Πες μου να σου πω τον ορισμό του βενιζελισμού και κάτι γίνεται... Η Β λυκείου ήταν η καλύτερη χρονιά :no1::bravo:, είχε διάβασμα αλλά και αρκετό ελεύθερο χρόνο. Φέτος είναι σκούρα τα πράγματα. Πέρσυ έπαιζα συχνά στο Pc... Κυρίως πωρωνόμουν με team fortress 2, half life 2, bioshock, runaway 2 και διάφορα άλλα, ανάλογα με τα κέφια... (Και sims2 κλασσικά, αλλά όχι πολύ γιατί το βαριέμαι αρκετά γρήγορα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Daskalenko7: δεν λεω αυτο λεω πως αφου 8ας πας γ λυκειου δεν θα πρεπει να διαβασεις περισσοτερο.? Click για ανάπτυξη... Απλά γράφω βλακείες... Γ λυκείου είμαι τώρα, απλά ξέχασα να βάλλω το "δεν" (το διόρθωσα τώρα: "Του χρόνου δεν θα 'μαι Γ Λυκείου, απλά στο προφίλ λέει ό,τι να ναι...", εν ολίγοις του χρόνου θα μαι φοιτήτρια) Εγώ το χω ξαναπεί: το διάβασμα φταίει για αυτό (που μαι στον κόσμο μου). Πες μου να σου πω τον ορισμό του βενιζελισμού και κάτι γίνεται... Η Β λυκείου ήταν η καλύτερη χρονιά :no1::bravo:, είχε διάβασμα αλλά και αρκετό ελεύθερο χρόνο. Φέτος είναι σκούρα τα πράγματα. Πέρσυ έπαιζα συχνά στο Pc... Κυρίως πωρωνόμουν με team fortress 2, half life 2, bioshock, runaway 2 και διάφορα άλλα, ανάλογα με τα κέφια... (Και sims2 κλασσικά, αλλά όχι πολύ γιατί το βαριέμαι αρκετά γρήγορα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.