Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:52 Ο Afey έγραψε: #241 01-12-08 13:52 Οχέε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:03 Η Krou έγραψε: #242 01-12-08 14:03 Γιατι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:00 Ο Afey έγραψε: #243 01-12-08 18:00 Βασικά δεν ξέρω. Υπάρχει κάτι Κακό μέσα του :iagree:. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ίρις Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίριδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:48 Η Ίρις έγραψε: #244 01-12-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Ε τι άλλο θα ακούσω. Κορίτσια που να τους άρεσε το COD... Αυτά είναι, να κανονίσουμε lan party... Εννοείται για COD2 ή COD-United Offensive. Click για ανάπτυξη... Γιατί ρε μεγάλε τι έχουμε και δεν κάνει να μας αρέσει το cod ?????Εμένα παντως δεν μου απαντησατε . Το καινουριο τι έχει σαν υπεροπλο αντι του βομβαρδισμου;; Και όσον αφορά τα αγωνιστικά παιχνίδια: αν θες να χαρείς και να τα σπασεις όλα και να εκτονωθεις (σας το εγγυόμαι πως θα παιζεται και θα έχετε ενα πελωριο χαμογελο στο στομα) flat out 2/carnage. Αν θες να το παίξεις μούρη με ωραία γραφικα και αυτοκινητα και μοτοσυκλέτες το test drive unlimited τα σπαει. ----------------------------------------- Αααα... Να ρωτησω. Καταλαβε κανεις την υπόθεση του lara croft underworld;Εγω το τερματισα αλλα δεν καταλαβα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:32 Ο Zed έγραψε: #245 02-12-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Ίριδα: Γιατί ρε μεγάλε τι έχουμε και δεν κάνει να μας αρέσει το cod ?????Εμένα παντως δεν μου απαντησατε . Το καινουριο τι έχει σαν υπεροπλο αντι του βομβαρδισμου;; Και όσον αφορά τα αγωνιστικά παιχνίδια: αν θες να χαρείς και να τα σπασεις όλα και να εκτονωθεις (σας το εγγυόμαι πως θα παιζεται και θα έχετε ενα πελωριο χαμογελο στο στομα) flat out 2/carnage. Αν θες να το παίξεις μούρη με ωραία γραφικα και αυτοκινητα και μοτοσυκλέτες το test drive unlimited τα σπαει. ----------------------------------------- Αααα... Να ρωτησω. Καταλαβε κανεις την υπόθεση του lara croft underworld;Εγω το τερματισα αλλα δεν καταλαβα... Click για ανάπτυξη... Όχι ρε παιδί μου, μην αρπάζεσαι, τστστσ, απλά μου κάνει εντύπωση γιατί συνήθως τα θεωρείται βίαια κλπ... :no1: Δεν είμαι fan των racing games αλλά θεωρώ ότι χωρίς τιμονιέρα και γκάζι δεν αξίζουν τέτοια παιχνίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 03:09 Η ~kynthia έγραψε: #246 02-12-08 03:09 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Βασικά δεν ξέρω. Υπάρχει κάτι Κακό μέσα του :iagree:. Click για ανάπτυξη... Είμαι ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΟΧΘΗΡΗ κι απλά δεν το 'χετε καταλάβει. :3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ίρις Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίριδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:27 Η Ίρις έγραψε: #247 02-12-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Όχι ρε παιδί μου, μην αρπάζεσαι, τστστσ, απλά μου κάνει εντύπωση γιατί συνήθως τα θεωρείται βίαια κλπ... :no1: Δεν είμαι fan των racing games αλλά θεωρώ ότι χωρίς τιμονιέρα και γκάζι δεν αξίζουν τέτοια παιχνίδια. Click για ανάπτυξη... Βιαια... Μην τα λας ετσι αυτά... Δεν αρπαχτηκα, ενταξει απλως μου την δινει που αυτό συσχετιζεται και με αλλα πραγματα που μου σπανε τα νευρα...(μην ζητατε περαιτερω εξηγησεις) Οσο για τα racing games δεν θα το έλεγα. Ενταξει με τιμονιερα κλπ γινονται συναρπαστικά αλλα και χωρίς δεν ειναι ασχημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:16 Ο Zed έγραψε: #248 02-12-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Ίριδα: Δεν αρπαχτηκα, ενταξει απλως μου την δινει που αυτό συσχετιζεται και με αλλα πραγματα που μου σπανε τα νευρα...(μην ζητατε περαιτερω εξηγησεις) Click για ανάπτυξη... Καλά, εγώ θα ζητήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:25 Ο Orestes έγραψε: #249 02-12-08 15:25 Δεν ξέρω αν τα αναφέρατε νωρίτερα αλλά επίσης πολύ οραία ήταν (στην εποχή τους) και τα Resident Evil 1,2,3 . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:15 Η Krou έγραψε: #250 02-12-08 17:15 To 3 εχω αλλά δεν με τρελαίνει, με τρομάζουν αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ίρις Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίριδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:24 Η Ίρις έγραψε: #251 02-12-08 20:24 Το ξερετε το jericho? Παιχνιδάρα (αλλα αηδιαστικό) ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Καλά, εγώ θα ζητήσω. Click για ανάπτυξη... Και εγω δεν θα δωσω .Αντε μόνο για σενα. Εννοώ ότι παραπεμπουν σε σε συμπεριφορές κοριτσιων που δεν θελω να με χαρακτηριζουν. Αυτά ειναι οσα μπορω να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melkon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνινος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:52 Ο Melkon έγραψε: #252 02-12-08 21:52 jericho=μουφα απλως υπερβολικα gory! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:44 Ο Zed έγραψε: #253 02-12-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Ίριδα: Και εγω δεν θα δωσω .Αντε μόνο για σενα. Εννοώ ότι παραπεμπουν σε σε συμπεριφορές κοριτσιων που δεν θελω να με χαρακτηριζουν. Αυτά ειναι οσα μπορω να πω... Click για ανάπτυξη... Σωστή. Είδες? Καμιά φορά όταν μιλάς λες και κάτι καλό! Κανάς για FIFA09 online? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ίρις Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίριδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:23 Η Ίρις έγραψε: #254 03-12-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Melkon: jericho=μουφα απλως υπερβολικα gory! Click για ανάπτυξη... Οπως θες. Παντως αν είχες τον τύπο με το minigun (mini λεμε τωρα) θα το καταχάρηκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lak100 Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης (Μητσος) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Βίτσι (Καστοριά). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:41 Ο lak100 έγραψε: #255 04-12-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Σωστή. Είδες? Καμιά φορά όταν μιλάς λες και κάτι καλό! Κανάς για FIFA09 online? Click για ανάπτυξη... στο ps3? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:19 Ο Zed έγραψε: #256 04-12-08 20:19 Στο PC. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katigko Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:15 Η katigko έγραψε: #257 04-12-08 21:15 φυσικά το ''diablo II'' στο pc μου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:24 Η Rania. έγραψε: #258 04-12-08 21:24 Περιμενουμε ολοι το diablo 3 για να χασουμε τη ζωη μας. Μπλιζ, θα μας τρελανεις εντελως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:44 Η piou* έγραψε: #259 04-12-08 23:44 Φάιναλ Φάνταζυ. Τέκεν. Θημ Χοσπιταλ (Αρχαια λύση για στιγμες βαρεμαρας.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η Krou έγραψε: #260 05-12-08 14:10 Και Sims ρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 bboys Scandal gademis charmander Steliosgkougkou Mihail222 George_dr _Aggelos123 aekarare Slytherin fockos Αλκης Κ. Earendil uni77 jj! Kostakis45 Κλημεντίνη panagiotis G tsiobieman Mukumbura Viedo ΘανάσοςG4 Vold Metalhead_4_life PanosCh002 KostasR iManosX13 AK-92 Memetchi Wrong PanosBat guest18 J.Cameron eukleidhs1821 Lydia6902 Panagiotis849 χημεια4λαιφ George187 the purge hirasawayui GeorgePAOKara tymvorixos JohnGreek MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οχέε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:03 Η Krou έγραψε: #242 01-12-08 14:03 Γιατι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:00 Ο Afey έγραψε: #243 01-12-08 18:00 Βασικά δεν ξέρω. Υπάρχει κάτι Κακό μέσα του :iagree:. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ίρις Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίριδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:48 Η Ίρις έγραψε: #244 01-12-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Ε τι άλλο θα ακούσω. Κορίτσια που να τους άρεσε το COD... Αυτά είναι, να κανονίσουμε lan party... Εννοείται για COD2 ή COD-United Offensive. Click για ανάπτυξη... Γιατί ρε μεγάλε τι έχουμε και δεν κάνει να μας αρέσει το cod ?????Εμένα παντως δεν μου απαντησατε . Το καινουριο τι έχει σαν υπεροπλο αντι του βομβαρδισμου;; Και όσον αφορά τα αγωνιστικά παιχνίδια: αν θες να χαρείς και να τα σπασεις όλα και να εκτονωθεις (σας το εγγυόμαι πως θα παιζεται και θα έχετε ενα πελωριο χαμογελο στο στομα) flat out 2/carnage. Αν θες να το παίξεις μούρη με ωραία γραφικα και αυτοκινητα και μοτοσυκλέτες το test drive unlimited τα σπαει. ----------------------------------------- Αααα... Να ρωτησω. Καταλαβε κανεις την υπόθεση του lara croft underworld;Εγω το τερματισα αλλα δεν καταλαβα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:32 Ο Zed έγραψε: #245 02-12-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Ίριδα: Γιατί ρε μεγάλε τι έχουμε και δεν κάνει να μας αρέσει το cod ?????Εμένα παντως δεν μου απαντησατε . Το καινουριο τι έχει σαν υπεροπλο αντι του βομβαρδισμου;; Και όσον αφορά τα αγωνιστικά παιχνίδια: αν θες να χαρείς και να τα σπασεις όλα και να εκτονωθεις (σας το εγγυόμαι πως θα παιζεται και θα έχετε ενα πελωριο χαμογελο στο στομα) flat out 2/carnage. Αν θες να το παίξεις μούρη με ωραία γραφικα και αυτοκινητα και μοτοσυκλέτες το test drive unlimited τα σπαει. ----------------------------------------- Αααα... Να ρωτησω. Καταλαβε κανεις την υπόθεση του lara croft underworld;Εγω το τερματισα αλλα δεν καταλαβα... Click για ανάπτυξη... Όχι ρε παιδί μου, μην αρπάζεσαι, τστστσ, απλά μου κάνει εντύπωση γιατί συνήθως τα θεωρείται βίαια κλπ... :no1: Δεν είμαι fan των racing games αλλά θεωρώ ότι χωρίς τιμονιέρα και γκάζι δεν αξίζουν τέτοια παιχνίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 03:09 Η ~kynthia έγραψε: #246 02-12-08 03:09 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Βασικά δεν ξέρω. Υπάρχει κάτι Κακό μέσα του :iagree:. Click για ανάπτυξη... Είμαι ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΟΧΘΗΡΗ κι απλά δεν το 'χετε καταλάβει. :3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ίρις Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίριδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:27 Η Ίρις έγραψε: #247 02-12-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Όχι ρε παιδί μου, μην αρπάζεσαι, τστστσ, απλά μου κάνει εντύπωση γιατί συνήθως τα θεωρείται βίαια κλπ... :no1: Δεν είμαι fan των racing games αλλά θεωρώ ότι χωρίς τιμονιέρα και γκάζι δεν αξίζουν τέτοια παιχνίδια. Click για ανάπτυξη... Βιαια... Μην τα λας ετσι αυτά... Δεν αρπαχτηκα, ενταξει απλως μου την δινει που αυτό συσχετιζεται και με αλλα πραγματα που μου σπανε τα νευρα...(μην ζητατε περαιτερω εξηγησεις) Οσο για τα racing games δεν θα το έλεγα. Ενταξει με τιμονιερα κλπ γινονται συναρπαστικά αλλα και χωρίς δεν ειναι ασχημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:16 Ο Zed έγραψε: #248 02-12-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Ίριδα: Δεν αρπαχτηκα, ενταξει απλως μου την δινει που αυτό συσχετιζεται και με αλλα πραγματα που μου σπανε τα νευρα...(μην ζητατε περαιτερω εξηγησεις) Click για ανάπτυξη... Καλά, εγώ θα ζητήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:25 Ο Orestes έγραψε: #249 02-12-08 15:25 Δεν ξέρω αν τα αναφέρατε νωρίτερα αλλά επίσης πολύ οραία ήταν (στην εποχή τους) και τα Resident Evil 1,2,3 . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:15 Η Krou έγραψε: #250 02-12-08 17:15 To 3 εχω αλλά δεν με τρελαίνει, με τρομάζουν αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ίρις Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίριδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:24 Η Ίρις έγραψε: #251 02-12-08 20:24 Το ξερετε το jericho? Παιχνιδάρα (αλλα αηδιαστικό) ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Καλά, εγώ θα ζητήσω. Click για ανάπτυξη... Και εγω δεν θα δωσω .Αντε μόνο για σενα. Εννοώ ότι παραπεμπουν σε σε συμπεριφορές κοριτσιων που δεν θελω να με χαρακτηριζουν. Αυτά ειναι οσα μπορω να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melkon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνινος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:52 Ο Melkon έγραψε: #252 02-12-08 21:52 jericho=μουφα απλως υπερβολικα gory! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:44 Ο Zed έγραψε: #253 02-12-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Ίριδα: Και εγω δεν θα δωσω .Αντε μόνο για σενα. Εννοώ ότι παραπεμπουν σε σε συμπεριφορές κοριτσιων που δεν θελω να με χαρακτηριζουν. Αυτά ειναι οσα μπορω να πω... Click για ανάπτυξη... Σωστή. Είδες? Καμιά φορά όταν μιλάς λες και κάτι καλό! Κανάς για FIFA09 online? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ίρις Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίριδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:23 Η Ίρις έγραψε: #254 03-12-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Melkon: jericho=μουφα απλως υπερβολικα gory! Click για ανάπτυξη... Οπως θες. Παντως αν είχες τον τύπο με το minigun (mini λεμε τωρα) θα το καταχάρηκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lak100 Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης (Μητσος) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Βίτσι (Καστοριά). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:41 Ο lak100 έγραψε: #255 04-12-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Σωστή. Είδες? Καμιά φορά όταν μιλάς λες και κάτι καλό! Κανάς για FIFA09 online? Click για ανάπτυξη... στο ps3? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:19 Ο Zed έγραψε: #256 04-12-08 20:19 Στο PC. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katigko Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:15 Η katigko έγραψε: #257 04-12-08 21:15 φυσικά το ''diablo II'' στο pc μου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:24 Η Rania. έγραψε: #258 04-12-08 21:24 Περιμενουμε ολοι το diablo 3 για να χασουμε τη ζωη μας. Μπλιζ, θα μας τρελανεις εντελως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:44 Η piou* έγραψε: #259 04-12-08 23:44 Φάιναλ Φάνταζυ. Τέκεν. Θημ Χοσπιταλ (Αρχαια λύση για στιγμες βαρεμαρας.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η Krou έγραψε: #260 05-12-08 14:10 Και Sims ρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 bboys Scandal gademis charmander Steliosgkougkou Mihail222 George_dr _Aggelos123 aekarare Slytherin fockos Αλκης Κ. Earendil uni77 jj! Kostakis45 Κλημεντίνη panagiotis G tsiobieman Mukumbura Viedo ΘανάσοςG4 Vold Metalhead_4_life PanosCh002 KostasR iManosX13 AK-92 Memetchi Wrong PanosBat guest18 J.Cameron eukleidhs1821 Lydia6902 Panagiotis849 χημεια4λαιφ George187 the purge hirasawayui GeorgePAOKara tymvorixos JohnGreek MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιατι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:00 Ο Afey έγραψε: #243 01-12-08 18:00 Βασικά δεν ξέρω. Υπάρχει κάτι Κακό μέσα του :iagree:. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ίρις Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίριδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:48 Η Ίρις έγραψε: #244 01-12-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Ε τι άλλο θα ακούσω. Κορίτσια που να τους άρεσε το COD... Αυτά είναι, να κανονίσουμε lan party... Εννοείται για COD2 ή COD-United Offensive. Click για ανάπτυξη... Γιατί ρε μεγάλε τι έχουμε και δεν κάνει να μας αρέσει το cod ?????Εμένα παντως δεν μου απαντησατε . Το καινουριο τι έχει σαν υπεροπλο αντι του βομβαρδισμου;; Και όσον αφορά τα αγωνιστικά παιχνίδια: αν θες να χαρείς και να τα σπασεις όλα και να εκτονωθεις (σας το εγγυόμαι πως θα παιζεται και θα έχετε ενα πελωριο χαμογελο στο στομα) flat out 2/carnage. Αν θες να το παίξεις μούρη με ωραία γραφικα και αυτοκινητα και μοτοσυκλέτες το test drive unlimited τα σπαει. ----------------------------------------- Αααα... Να ρωτησω. Καταλαβε κανεις την υπόθεση του lara croft underworld;Εγω το τερματισα αλλα δεν καταλαβα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:32 Ο Zed έγραψε: #245 02-12-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Ίριδα: Γιατί ρε μεγάλε τι έχουμε και δεν κάνει να μας αρέσει το cod ?????Εμένα παντως δεν μου απαντησατε . Το καινουριο τι έχει σαν υπεροπλο αντι του βομβαρδισμου;; Και όσον αφορά τα αγωνιστικά παιχνίδια: αν θες να χαρείς και να τα σπασεις όλα και να εκτονωθεις (σας το εγγυόμαι πως θα παιζεται και θα έχετε ενα πελωριο χαμογελο στο στομα) flat out 2/carnage. Αν θες να το παίξεις μούρη με ωραία γραφικα και αυτοκινητα και μοτοσυκλέτες το test drive unlimited τα σπαει. ----------------------------------------- Αααα... Να ρωτησω. Καταλαβε κανεις την υπόθεση του lara croft underworld;Εγω το τερματισα αλλα δεν καταλαβα... Click για ανάπτυξη... Όχι ρε παιδί μου, μην αρπάζεσαι, τστστσ, απλά μου κάνει εντύπωση γιατί συνήθως τα θεωρείται βίαια κλπ... :no1: Δεν είμαι fan των racing games αλλά θεωρώ ότι χωρίς τιμονιέρα και γκάζι δεν αξίζουν τέτοια παιχνίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 03:09 Η ~kynthia έγραψε: #246 02-12-08 03:09 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Βασικά δεν ξέρω. Υπάρχει κάτι Κακό μέσα του :iagree:. Click για ανάπτυξη... Είμαι ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΟΧΘΗΡΗ κι απλά δεν το 'χετε καταλάβει. :3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ίρις Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίριδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:27 Η Ίρις έγραψε: #247 02-12-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Όχι ρε παιδί μου, μην αρπάζεσαι, τστστσ, απλά μου κάνει εντύπωση γιατί συνήθως τα θεωρείται βίαια κλπ... :no1: Δεν είμαι fan των racing games αλλά θεωρώ ότι χωρίς τιμονιέρα και γκάζι δεν αξίζουν τέτοια παιχνίδια. Click για ανάπτυξη... Βιαια... Μην τα λας ετσι αυτά... Δεν αρπαχτηκα, ενταξει απλως μου την δινει που αυτό συσχετιζεται και με αλλα πραγματα που μου σπανε τα νευρα...(μην ζητατε περαιτερω εξηγησεις) Οσο για τα racing games δεν θα το έλεγα. Ενταξει με τιμονιερα κλπ γινονται συναρπαστικά αλλα και χωρίς δεν ειναι ασχημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:16 Ο Zed έγραψε: #248 02-12-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Ίριδα: Δεν αρπαχτηκα, ενταξει απλως μου την δινει που αυτό συσχετιζεται και με αλλα πραγματα που μου σπανε τα νευρα...(μην ζητατε περαιτερω εξηγησεις) Click για ανάπτυξη... Καλά, εγώ θα ζητήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:25 Ο Orestes έγραψε: #249 02-12-08 15:25 Δεν ξέρω αν τα αναφέρατε νωρίτερα αλλά επίσης πολύ οραία ήταν (στην εποχή τους) και τα Resident Evil 1,2,3 . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:15 Η Krou έγραψε: #250 02-12-08 17:15 To 3 εχω αλλά δεν με τρελαίνει, με τρομάζουν αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ίρις Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίριδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:24 Η Ίρις έγραψε: #251 02-12-08 20:24 Το ξερετε το jericho? Παιχνιδάρα (αλλα αηδιαστικό) ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Καλά, εγώ θα ζητήσω. Click για ανάπτυξη... Και εγω δεν θα δωσω .Αντε μόνο για σενα. Εννοώ ότι παραπεμπουν σε σε συμπεριφορές κοριτσιων που δεν θελω να με χαρακτηριζουν. Αυτά ειναι οσα μπορω να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melkon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνινος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:52 Ο Melkon έγραψε: #252 02-12-08 21:52 jericho=μουφα απλως υπερβολικα gory! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:44 Ο Zed έγραψε: #253 02-12-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Ίριδα: Και εγω δεν θα δωσω .Αντε μόνο για σενα. Εννοώ ότι παραπεμπουν σε σε συμπεριφορές κοριτσιων που δεν θελω να με χαρακτηριζουν. Αυτά ειναι οσα μπορω να πω... Click για ανάπτυξη... Σωστή. Είδες? Καμιά φορά όταν μιλάς λες και κάτι καλό! Κανάς για FIFA09 online? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ίρις Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίριδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:23 Η Ίρις έγραψε: #254 03-12-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Melkon: jericho=μουφα απλως υπερβολικα gory! Click για ανάπτυξη... Οπως θες. Παντως αν είχες τον τύπο με το minigun (mini λεμε τωρα) θα το καταχάρηκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lak100 Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης (Μητσος) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Βίτσι (Καστοριά). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:41 Ο lak100 έγραψε: #255 04-12-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Σωστή. Είδες? Καμιά φορά όταν μιλάς λες και κάτι καλό! Κανάς για FIFA09 online? Click για ανάπτυξη... στο ps3? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:19 Ο Zed έγραψε: #256 04-12-08 20:19 Στο PC. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katigko Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:15 Η katigko έγραψε: #257 04-12-08 21:15 φυσικά το ''diablo II'' στο pc μου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:24 Η Rania. έγραψε: #258 04-12-08 21:24 Περιμενουμε ολοι το diablo 3 για να χασουμε τη ζωη μας. Μπλιζ, θα μας τρελανεις εντελως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:44 Η piou* έγραψε: #259 04-12-08 23:44 Φάιναλ Φάνταζυ. Τέκεν. Θημ Χοσπιταλ (Αρχαια λύση για στιγμες βαρεμαρας.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η Krou έγραψε: #260 05-12-08 14:10 Και Sims ρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 bboys Scandal gademis charmander Steliosgkougkou Mihail222 George_dr _Aggelos123 aekarare Slytherin fockos Αλκης Κ. Earendil uni77 jj! Kostakis45 Κλημεντίνη panagiotis G tsiobieman Mukumbura Viedo ΘανάσοςG4 Vold Metalhead_4_life PanosCh002 KostasR iManosX13 AK-92 Memetchi Wrong PanosBat guest18 J.Cameron eukleidhs1821 Lydia6902 Panagiotis849 χημεια4λαιφ George187 the purge hirasawayui GeorgePAOKara tymvorixos JohnGreek MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βασικά δεν ξέρω. Υπάρχει κάτι Κακό μέσα του :iagree:. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ίρις Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίριδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:48 Η Ίρις έγραψε: #244 01-12-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Ε τι άλλο θα ακούσω. Κορίτσια που να τους άρεσε το COD... Αυτά είναι, να κανονίσουμε lan party... Εννοείται για COD2 ή COD-United Offensive. Click για ανάπτυξη... Γιατί ρε μεγάλε τι έχουμε και δεν κάνει να μας αρέσει το cod ?????Εμένα παντως δεν μου απαντησατε . Το καινουριο τι έχει σαν υπεροπλο αντι του βομβαρδισμου;; Και όσον αφορά τα αγωνιστικά παιχνίδια: αν θες να χαρείς και να τα σπασεις όλα και να εκτονωθεις (σας το εγγυόμαι πως θα παιζεται και θα έχετε ενα πελωριο χαμογελο στο στομα) flat out 2/carnage. Αν θες να το παίξεις μούρη με ωραία γραφικα και αυτοκινητα και μοτοσυκλέτες το test drive unlimited τα σπαει. ----------------------------------------- Αααα... Να ρωτησω. Καταλαβε κανεις την υπόθεση του lara croft underworld;Εγω το τερματισα αλλα δεν καταλαβα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:32 Ο Zed έγραψε: #245 02-12-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Ίριδα: Γιατί ρε μεγάλε τι έχουμε και δεν κάνει να μας αρέσει το cod ?????Εμένα παντως δεν μου απαντησατε . Το καινουριο τι έχει σαν υπεροπλο αντι του βομβαρδισμου;; Και όσον αφορά τα αγωνιστικά παιχνίδια: αν θες να χαρείς και να τα σπασεις όλα και να εκτονωθεις (σας το εγγυόμαι πως θα παιζεται και θα έχετε ενα πελωριο χαμογελο στο στομα) flat out 2/carnage. Αν θες να το παίξεις μούρη με ωραία γραφικα και αυτοκινητα και μοτοσυκλέτες το test drive unlimited τα σπαει. ----------------------------------------- Αααα... Να ρωτησω. Καταλαβε κανεις την υπόθεση του lara croft underworld;Εγω το τερματισα αλλα δεν καταλαβα... Click για ανάπτυξη... Όχι ρε παιδί μου, μην αρπάζεσαι, τστστσ, απλά μου κάνει εντύπωση γιατί συνήθως τα θεωρείται βίαια κλπ... :no1: Δεν είμαι fan των racing games αλλά θεωρώ ότι χωρίς τιμονιέρα και γκάζι δεν αξίζουν τέτοια παιχνίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 03:09 Η ~kynthia έγραψε: #246 02-12-08 03:09 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Βασικά δεν ξέρω. Υπάρχει κάτι Κακό μέσα του :iagree:. Click για ανάπτυξη... Είμαι ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΟΧΘΗΡΗ κι απλά δεν το 'χετε καταλάβει. :3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ίρις Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίριδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:27 Η Ίρις έγραψε: #247 02-12-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Όχι ρε παιδί μου, μην αρπάζεσαι, τστστσ, απλά μου κάνει εντύπωση γιατί συνήθως τα θεωρείται βίαια κλπ... :no1: Δεν είμαι fan των racing games αλλά θεωρώ ότι χωρίς τιμονιέρα και γκάζι δεν αξίζουν τέτοια παιχνίδια. Click για ανάπτυξη... Βιαια... Μην τα λας ετσι αυτά... Δεν αρπαχτηκα, ενταξει απλως μου την δινει που αυτό συσχετιζεται και με αλλα πραγματα που μου σπανε τα νευρα...(μην ζητατε περαιτερω εξηγησεις) Οσο για τα racing games δεν θα το έλεγα. Ενταξει με τιμονιερα κλπ γινονται συναρπαστικά αλλα και χωρίς δεν ειναι ασχημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:16 Ο Zed έγραψε: #248 02-12-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Ίριδα: Δεν αρπαχτηκα, ενταξει απλως μου την δινει που αυτό συσχετιζεται και με αλλα πραγματα που μου σπανε τα νευρα...(μην ζητατε περαιτερω εξηγησεις) Click για ανάπτυξη... Καλά, εγώ θα ζητήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:25 Ο Orestes έγραψε: #249 02-12-08 15:25 Δεν ξέρω αν τα αναφέρατε νωρίτερα αλλά επίσης πολύ οραία ήταν (στην εποχή τους) και τα Resident Evil 1,2,3 . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:15 Η Krou έγραψε: #250 02-12-08 17:15 To 3 εχω αλλά δεν με τρελαίνει, με τρομάζουν αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ίρις Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίριδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:24 Η Ίρις έγραψε: #251 02-12-08 20:24 Το ξερετε το jericho? Παιχνιδάρα (αλλα αηδιαστικό) ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Καλά, εγώ θα ζητήσω. Click για ανάπτυξη... Και εγω δεν θα δωσω .Αντε μόνο για σενα. Εννοώ ότι παραπεμπουν σε σε συμπεριφορές κοριτσιων που δεν θελω να με χαρακτηριζουν. Αυτά ειναι οσα μπορω να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melkon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνινος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:52 Ο Melkon έγραψε: #252 02-12-08 21:52 jericho=μουφα απλως υπερβολικα gory! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:44 Ο Zed έγραψε: #253 02-12-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Ίριδα: Και εγω δεν θα δωσω .Αντε μόνο για σενα. Εννοώ ότι παραπεμπουν σε σε συμπεριφορές κοριτσιων που δεν θελω να με χαρακτηριζουν. Αυτά ειναι οσα μπορω να πω... Click για ανάπτυξη... Σωστή. Είδες? Καμιά φορά όταν μιλάς λες και κάτι καλό! Κανάς για FIFA09 online? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ίρις Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίριδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:23 Η Ίρις έγραψε: #254 03-12-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Melkon: jericho=μουφα απλως υπερβολικα gory! Click για ανάπτυξη... Οπως θες. Παντως αν είχες τον τύπο με το minigun (mini λεμε τωρα) θα το καταχάρηκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lak100 Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης (Μητσος) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Βίτσι (Καστοριά). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:41 Ο lak100 έγραψε: #255 04-12-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Σωστή. Είδες? Καμιά φορά όταν μιλάς λες και κάτι καλό! Κανάς για FIFA09 online? Click για ανάπτυξη... στο ps3? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:19 Ο Zed έγραψε: #256 04-12-08 20:19 Στο PC. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katigko Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:15 Η katigko έγραψε: #257 04-12-08 21:15 φυσικά το ''diablo II'' στο pc μου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:24 Η Rania. έγραψε: #258 04-12-08 21:24 Περιμενουμε ολοι το diablo 3 για να χασουμε τη ζωη μας. Μπλιζ, θα μας τρελανεις εντελως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:44 Η piou* έγραψε: #259 04-12-08 23:44 Φάιναλ Φάνταζυ. Τέκεν. Θημ Χοσπιταλ (Αρχαια λύση για στιγμες βαρεμαρας.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η Krou έγραψε: #260 05-12-08 14:10 Και Sims ρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 bboys Scandal gademis charmander Steliosgkougkou Mihail222 George_dr _Aggelos123 aekarare Slytherin fockos Αλκης Κ. Earendil uni77 jj! Kostakis45 Κλημεντίνη panagiotis G tsiobieman Mukumbura Viedo ΘανάσοςG4 Vold Metalhead_4_life PanosCh002 KostasR iManosX13 AK-92 Memetchi Wrong PanosBat guest18 J.Cameron eukleidhs1821 Lydia6902 Panagiotis849 χημεια4λαιφ George187 the purge hirasawayui GeorgePAOKara tymvorixos JohnGreek MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Ε τι άλλο θα ακούσω. Κορίτσια που να τους άρεσε το COD... Αυτά είναι, να κανονίσουμε lan party... Εννοείται για COD2 ή COD-United Offensive. Click για ανάπτυξη... Γιατί ρε μεγάλε τι έχουμε και δεν κάνει να μας αρέσει το cod ?????Εμένα παντως δεν μου απαντησατε . Το καινουριο τι έχει σαν υπεροπλο αντι του βομβαρδισμου;; Και όσον αφορά τα αγωνιστικά παιχνίδια: αν θες να χαρείς και να τα σπασεις όλα και να εκτονωθεις (σας το εγγυόμαι πως θα παιζεται και θα έχετε ενα πελωριο χαμογελο στο στομα) flat out 2/carnage. Αν θες να το παίξεις μούρη με ωραία γραφικα και αυτοκινητα και μοτοσυκλέτες το test drive unlimited τα σπαει. ----------------------------------------- Αααα... Να ρωτησω. Καταλαβε κανεις την υπόθεση του lara croft underworld;Εγω το τερματισα αλλα δεν καταλαβα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:32 Ο Zed έγραψε: #245 02-12-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Ίριδα: Γιατί ρε μεγάλε τι έχουμε και δεν κάνει να μας αρέσει το cod ?????Εμένα παντως δεν μου απαντησατε . Το καινουριο τι έχει σαν υπεροπλο αντι του βομβαρδισμου;; Και όσον αφορά τα αγωνιστικά παιχνίδια: αν θες να χαρείς και να τα σπασεις όλα και να εκτονωθεις (σας το εγγυόμαι πως θα παιζεται και θα έχετε ενα πελωριο χαμογελο στο στομα) flat out 2/carnage. Αν θες να το παίξεις μούρη με ωραία γραφικα και αυτοκινητα και μοτοσυκλέτες το test drive unlimited τα σπαει. ----------------------------------------- Αααα... Να ρωτησω. Καταλαβε κανεις την υπόθεση του lara croft underworld;Εγω το τερματισα αλλα δεν καταλαβα... Click για ανάπτυξη... Όχι ρε παιδί μου, μην αρπάζεσαι, τστστσ, απλά μου κάνει εντύπωση γιατί συνήθως τα θεωρείται βίαια κλπ... :no1: Δεν είμαι fan των racing games αλλά θεωρώ ότι χωρίς τιμονιέρα και γκάζι δεν αξίζουν τέτοια παιχνίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 03:09 Η ~kynthia έγραψε: #246 02-12-08 03:09 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Βασικά δεν ξέρω. Υπάρχει κάτι Κακό μέσα του :iagree:. Click για ανάπτυξη... Είμαι ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΟΧΘΗΡΗ κι απλά δεν το 'χετε καταλάβει. :3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ίρις Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίριδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:27 Η Ίρις έγραψε: #247 02-12-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Όχι ρε παιδί μου, μην αρπάζεσαι, τστστσ, απλά μου κάνει εντύπωση γιατί συνήθως τα θεωρείται βίαια κλπ... :no1: Δεν είμαι fan των racing games αλλά θεωρώ ότι χωρίς τιμονιέρα και γκάζι δεν αξίζουν τέτοια παιχνίδια. Click για ανάπτυξη... Βιαια... Μην τα λας ετσι αυτά... Δεν αρπαχτηκα, ενταξει απλως μου την δινει που αυτό συσχετιζεται και με αλλα πραγματα που μου σπανε τα νευρα...(μην ζητατε περαιτερω εξηγησεις) Οσο για τα racing games δεν θα το έλεγα. Ενταξει με τιμονιερα κλπ γινονται συναρπαστικά αλλα και χωρίς δεν ειναι ασχημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:16 Ο Zed έγραψε: #248 02-12-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Ίριδα: Δεν αρπαχτηκα, ενταξει απλως μου την δινει που αυτό συσχετιζεται και με αλλα πραγματα που μου σπανε τα νευρα...(μην ζητατε περαιτερω εξηγησεις) Click για ανάπτυξη... Καλά, εγώ θα ζητήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:25 Ο Orestes έγραψε: #249 02-12-08 15:25 Δεν ξέρω αν τα αναφέρατε νωρίτερα αλλά επίσης πολύ οραία ήταν (στην εποχή τους) και τα Resident Evil 1,2,3 . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:15 Η Krou έγραψε: #250 02-12-08 17:15 To 3 εχω αλλά δεν με τρελαίνει, με τρομάζουν αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ίρις Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίριδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:24 Η Ίρις έγραψε: #251 02-12-08 20:24 Το ξερετε το jericho? Παιχνιδάρα (αλλα αηδιαστικό) ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Καλά, εγώ θα ζητήσω. Click για ανάπτυξη... Και εγω δεν θα δωσω .Αντε μόνο για σενα. Εννοώ ότι παραπεμπουν σε σε συμπεριφορές κοριτσιων που δεν θελω να με χαρακτηριζουν. Αυτά ειναι οσα μπορω να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melkon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνινος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:52 Ο Melkon έγραψε: #252 02-12-08 21:52 jericho=μουφα απλως υπερβολικα gory! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:44 Ο Zed έγραψε: #253 02-12-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Ίριδα: Και εγω δεν θα δωσω .Αντε μόνο για σενα. Εννοώ ότι παραπεμπουν σε σε συμπεριφορές κοριτσιων που δεν θελω να με χαρακτηριζουν. Αυτά ειναι οσα μπορω να πω... Click για ανάπτυξη... Σωστή. Είδες? Καμιά φορά όταν μιλάς λες και κάτι καλό! Κανάς για FIFA09 online? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ίρις Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίριδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:23 Η Ίρις έγραψε: #254 03-12-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Melkon: jericho=μουφα απλως υπερβολικα gory! Click για ανάπτυξη... Οπως θες. Παντως αν είχες τον τύπο με το minigun (mini λεμε τωρα) θα το καταχάρηκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lak100 Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης (Μητσος) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Βίτσι (Καστοριά). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:41 Ο lak100 έγραψε: #255 04-12-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Σωστή. Είδες? Καμιά φορά όταν μιλάς λες και κάτι καλό! Κανάς για FIFA09 online? Click για ανάπτυξη... στο ps3? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:19 Ο Zed έγραψε: #256 04-12-08 20:19 Στο PC. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katigko Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:15 Η katigko έγραψε: #257 04-12-08 21:15 φυσικά το ''diablo II'' στο pc μου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:24 Η Rania. έγραψε: #258 04-12-08 21:24 Περιμενουμε ολοι το diablo 3 για να χασουμε τη ζωη μας. Μπλιζ, θα μας τρελανεις εντελως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:44 Η piou* έγραψε: #259 04-12-08 23:44 Φάιναλ Φάνταζυ. Τέκεν. Θημ Χοσπιταλ (Αρχαια λύση για στιγμες βαρεμαρας.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η Krou έγραψε: #260 05-12-08 14:10 Και Sims ρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 bboys Scandal gademis charmander Steliosgkougkou Mihail222 George_dr _Aggelos123 aekarare Slytherin fockos Αλκης Κ. Earendil uni77 jj! Kostakis45 Κλημεντίνη panagiotis G tsiobieman Mukumbura Viedo ΘανάσοςG4 Vold Metalhead_4_life PanosCh002 KostasR iManosX13 AK-92 Memetchi Wrong PanosBat guest18 J.Cameron eukleidhs1821 Lydia6902 Panagiotis849 χημεια4λαιφ George187 the purge hirasawayui GeorgePAOKara tymvorixos JohnGreek MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ίριδα: Γιατί ρε μεγάλε τι έχουμε και δεν κάνει να μας αρέσει το cod ?????Εμένα παντως δεν μου απαντησατε . Το καινουριο τι έχει σαν υπεροπλο αντι του βομβαρδισμου;; Και όσον αφορά τα αγωνιστικά παιχνίδια: αν θες να χαρείς και να τα σπασεις όλα και να εκτονωθεις (σας το εγγυόμαι πως θα παιζεται και θα έχετε ενα πελωριο χαμογελο στο στομα) flat out 2/carnage. Αν θες να το παίξεις μούρη με ωραία γραφικα και αυτοκινητα και μοτοσυκλέτες το test drive unlimited τα σπαει. ----------------------------------------- Αααα... Να ρωτησω. Καταλαβε κανεις την υπόθεση του lara croft underworld;Εγω το τερματισα αλλα δεν καταλαβα... Click για ανάπτυξη... Όχι ρε παιδί μου, μην αρπάζεσαι, τστστσ, απλά μου κάνει εντύπωση γιατί συνήθως τα θεωρείται βίαια κλπ... :no1: Δεν είμαι fan των racing games αλλά θεωρώ ότι χωρίς τιμονιέρα και γκάζι δεν αξίζουν τέτοια παιχνίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 03:09 Η ~kynthia έγραψε: #246 02-12-08 03:09 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Βασικά δεν ξέρω. Υπάρχει κάτι Κακό μέσα του :iagree:. Click για ανάπτυξη... Είμαι ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΟΧΘΗΡΗ κι απλά δεν το 'χετε καταλάβει. :3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ίρις Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίριδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:27 Η Ίρις έγραψε: #247 02-12-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Όχι ρε παιδί μου, μην αρπάζεσαι, τστστσ, απλά μου κάνει εντύπωση γιατί συνήθως τα θεωρείται βίαια κλπ... :no1: Δεν είμαι fan των racing games αλλά θεωρώ ότι χωρίς τιμονιέρα και γκάζι δεν αξίζουν τέτοια παιχνίδια. Click για ανάπτυξη... Βιαια... Μην τα λας ετσι αυτά... Δεν αρπαχτηκα, ενταξει απλως μου την δινει που αυτό συσχετιζεται και με αλλα πραγματα που μου σπανε τα νευρα...(μην ζητατε περαιτερω εξηγησεις) Οσο για τα racing games δεν θα το έλεγα. Ενταξει με τιμονιερα κλπ γινονται συναρπαστικά αλλα και χωρίς δεν ειναι ασχημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:16 Ο Zed έγραψε: #248 02-12-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Ίριδα: Δεν αρπαχτηκα, ενταξει απλως μου την δινει που αυτό συσχετιζεται και με αλλα πραγματα που μου σπανε τα νευρα...(μην ζητατε περαιτερω εξηγησεις) Click για ανάπτυξη... Καλά, εγώ θα ζητήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:25 Ο Orestes έγραψε: #249 02-12-08 15:25 Δεν ξέρω αν τα αναφέρατε νωρίτερα αλλά επίσης πολύ οραία ήταν (στην εποχή τους) και τα Resident Evil 1,2,3 . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:15 Η Krou έγραψε: #250 02-12-08 17:15 To 3 εχω αλλά δεν με τρελαίνει, με τρομάζουν αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ίρις Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίριδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:24 Η Ίρις έγραψε: #251 02-12-08 20:24 Το ξερετε το jericho? Παιχνιδάρα (αλλα αηδιαστικό) ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Καλά, εγώ θα ζητήσω. Click για ανάπτυξη... Και εγω δεν θα δωσω .Αντε μόνο για σενα. Εννοώ ότι παραπεμπουν σε σε συμπεριφορές κοριτσιων που δεν θελω να με χαρακτηριζουν. Αυτά ειναι οσα μπορω να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melkon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνινος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:52 Ο Melkon έγραψε: #252 02-12-08 21:52 jericho=μουφα απλως υπερβολικα gory! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:44 Ο Zed έγραψε: #253 02-12-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Ίριδα: Και εγω δεν θα δωσω .Αντε μόνο για σενα. Εννοώ ότι παραπεμπουν σε σε συμπεριφορές κοριτσιων που δεν θελω να με χαρακτηριζουν. Αυτά ειναι οσα μπορω να πω... Click για ανάπτυξη... Σωστή. Είδες? Καμιά φορά όταν μιλάς λες και κάτι καλό! Κανάς για FIFA09 online? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ίρις Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίριδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:23 Η Ίρις έγραψε: #254 03-12-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Melkon: jericho=μουφα απλως υπερβολικα gory! Click για ανάπτυξη... Οπως θες. Παντως αν είχες τον τύπο με το minigun (mini λεμε τωρα) θα το καταχάρηκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lak100 Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης (Μητσος) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Βίτσι (Καστοριά). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:41 Ο lak100 έγραψε: #255 04-12-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Σωστή. Είδες? Καμιά φορά όταν μιλάς λες και κάτι καλό! Κανάς για FIFA09 online? Click για ανάπτυξη... στο ps3? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:19 Ο Zed έγραψε: #256 04-12-08 20:19 Στο PC. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katigko Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:15 Η katigko έγραψε: #257 04-12-08 21:15 φυσικά το ''diablo II'' στο pc μου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:24 Η Rania. έγραψε: #258 04-12-08 21:24 Περιμενουμε ολοι το diablo 3 για να χασουμε τη ζωη μας. Μπλιζ, θα μας τρελανεις εντελως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:44 Η piou* έγραψε: #259 04-12-08 23:44 Φάιναλ Φάνταζυ. Τέκεν. Θημ Χοσπιταλ (Αρχαια λύση για στιγμες βαρεμαρας.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η Krou έγραψε: #260 05-12-08 14:10 Και Sims ρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 bboys Scandal gademis charmander Steliosgkougkou Mihail222 George_dr _Aggelos123 aekarare Slytherin fockos Αλκης Κ. Earendil uni77 jj! Kostakis45 Κλημεντίνη panagiotis G tsiobieman Mukumbura Viedo ΘανάσοςG4 Vold Metalhead_4_life PanosCh002 KostasR iManosX13 AK-92 Memetchi Wrong PanosBat guest18 J.Cameron eukleidhs1821 Lydia6902 Panagiotis849 χημεια4λαιφ George187 the purge hirasawayui GeorgePAOKara tymvorixos JohnGreek MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Βασικά δεν ξέρω. Υπάρχει κάτι Κακό μέσα του :iagree:. Click για ανάπτυξη... Είμαι ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΟΧΘΗΡΗ κι απλά δεν το 'χετε καταλάβει. :3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ίρις Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίριδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:27 Η Ίρις έγραψε: #247 02-12-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Όχι ρε παιδί μου, μην αρπάζεσαι, τστστσ, απλά μου κάνει εντύπωση γιατί συνήθως τα θεωρείται βίαια κλπ... :no1: Δεν είμαι fan των racing games αλλά θεωρώ ότι χωρίς τιμονιέρα και γκάζι δεν αξίζουν τέτοια παιχνίδια. Click για ανάπτυξη... Βιαια... Μην τα λας ετσι αυτά... Δεν αρπαχτηκα, ενταξει απλως μου την δινει που αυτό συσχετιζεται και με αλλα πραγματα που μου σπανε τα νευρα...(μην ζητατε περαιτερω εξηγησεις) Οσο για τα racing games δεν θα το έλεγα. Ενταξει με τιμονιερα κλπ γινονται συναρπαστικά αλλα και χωρίς δεν ειναι ασχημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:16 Ο Zed έγραψε: #248 02-12-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Ίριδα: Δεν αρπαχτηκα, ενταξει απλως μου την δινει που αυτό συσχετιζεται και με αλλα πραγματα που μου σπανε τα νευρα...(μην ζητατε περαιτερω εξηγησεις) Click για ανάπτυξη... Καλά, εγώ θα ζητήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:25 Ο Orestes έγραψε: #249 02-12-08 15:25 Δεν ξέρω αν τα αναφέρατε νωρίτερα αλλά επίσης πολύ οραία ήταν (στην εποχή τους) και τα Resident Evil 1,2,3 . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:15 Η Krou έγραψε: #250 02-12-08 17:15 To 3 εχω αλλά δεν με τρελαίνει, με τρομάζουν αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ίρις Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίριδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:24 Η Ίρις έγραψε: #251 02-12-08 20:24 Το ξερετε το jericho? Παιχνιδάρα (αλλα αηδιαστικό) ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Καλά, εγώ θα ζητήσω. Click για ανάπτυξη... Και εγω δεν θα δωσω .Αντε μόνο για σενα. Εννοώ ότι παραπεμπουν σε σε συμπεριφορές κοριτσιων που δεν θελω να με χαρακτηριζουν. Αυτά ειναι οσα μπορω να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melkon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνινος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:52 Ο Melkon έγραψε: #252 02-12-08 21:52 jericho=μουφα απλως υπερβολικα gory! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:44 Ο Zed έγραψε: #253 02-12-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Ίριδα: Και εγω δεν θα δωσω .Αντε μόνο για σενα. Εννοώ ότι παραπεμπουν σε σε συμπεριφορές κοριτσιων που δεν θελω να με χαρακτηριζουν. Αυτά ειναι οσα μπορω να πω... Click για ανάπτυξη... Σωστή. Είδες? Καμιά φορά όταν μιλάς λες και κάτι καλό! Κανάς για FIFA09 online? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ίρις Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίριδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:23 Η Ίρις έγραψε: #254 03-12-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Melkon: jericho=μουφα απλως υπερβολικα gory! Click για ανάπτυξη... Οπως θες. Παντως αν είχες τον τύπο με το minigun (mini λεμε τωρα) θα το καταχάρηκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lak100 Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης (Μητσος) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Βίτσι (Καστοριά). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:41 Ο lak100 έγραψε: #255 04-12-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Σωστή. Είδες? Καμιά φορά όταν μιλάς λες και κάτι καλό! Κανάς για FIFA09 online? Click για ανάπτυξη... στο ps3? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:19 Ο Zed έγραψε: #256 04-12-08 20:19 Στο PC. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katigko Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:15 Η katigko έγραψε: #257 04-12-08 21:15 φυσικά το ''diablo II'' στο pc μου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:24 Η Rania. έγραψε: #258 04-12-08 21:24 Περιμενουμε ολοι το diablo 3 για να χασουμε τη ζωη μας. Μπλιζ, θα μας τρελανεις εντελως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:44 Η piou* έγραψε: #259 04-12-08 23:44 Φάιναλ Φάνταζυ. Τέκεν. Θημ Χοσπιταλ (Αρχαια λύση για στιγμες βαρεμαρας.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η Krou έγραψε: #260 05-12-08 14:10 Και Sims ρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 bboys Scandal gademis charmander Steliosgkougkou Mihail222 George_dr _Aggelos123 aekarare Slytherin fockos Αλκης Κ. Earendil uni77 jj! Kostakis45 Κλημεντίνη panagiotis G tsiobieman Mukumbura Viedo ΘανάσοςG4 Vold Metalhead_4_life PanosCh002 KostasR iManosX13 AK-92 Memetchi Wrong PanosBat guest18 J.Cameron eukleidhs1821 Lydia6902 Panagiotis849 χημεια4λαιφ George187 the purge hirasawayui GeorgePAOKara tymvorixos JohnGreek MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Όχι ρε παιδί μου, μην αρπάζεσαι, τστστσ, απλά μου κάνει εντύπωση γιατί συνήθως τα θεωρείται βίαια κλπ... :no1: Δεν είμαι fan των racing games αλλά θεωρώ ότι χωρίς τιμονιέρα και γκάζι δεν αξίζουν τέτοια παιχνίδια. Click για ανάπτυξη... Βιαια... Μην τα λας ετσι αυτά... Δεν αρπαχτηκα, ενταξει απλως μου την δινει που αυτό συσχετιζεται και με αλλα πραγματα που μου σπανε τα νευρα...(μην ζητατε περαιτερω εξηγησεις) Οσο για τα racing games δεν θα το έλεγα. Ενταξει με τιμονιερα κλπ γινονται συναρπαστικά αλλα και χωρίς δεν ειναι ασχημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:16 Ο Zed έγραψε: #248 02-12-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Ίριδα: Δεν αρπαχτηκα, ενταξει απλως μου την δινει που αυτό συσχετιζεται και με αλλα πραγματα που μου σπανε τα νευρα...(μην ζητατε περαιτερω εξηγησεις) Click για ανάπτυξη... Καλά, εγώ θα ζητήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:25 Ο Orestes έγραψε: #249 02-12-08 15:25 Δεν ξέρω αν τα αναφέρατε νωρίτερα αλλά επίσης πολύ οραία ήταν (στην εποχή τους) και τα Resident Evil 1,2,3 . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:15 Η Krou έγραψε: #250 02-12-08 17:15 To 3 εχω αλλά δεν με τρελαίνει, με τρομάζουν αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ίρις Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίριδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:24 Η Ίρις έγραψε: #251 02-12-08 20:24 Το ξερετε το jericho? Παιχνιδάρα (αλλα αηδιαστικό) ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Καλά, εγώ θα ζητήσω. Click για ανάπτυξη... Και εγω δεν θα δωσω .Αντε μόνο για σενα. Εννοώ ότι παραπεμπουν σε σε συμπεριφορές κοριτσιων που δεν θελω να με χαρακτηριζουν. Αυτά ειναι οσα μπορω να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melkon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνινος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:52 Ο Melkon έγραψε: #252 02-12-08 21:52 jericho=μουφα απλως υπερβολικα gory! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:44 Ο Zed έγραψε: #253 02-12-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Ίριδα: Και εγω δεν θα δωσω .Αντε μόνο για σενα. Εννοώ ότι παραπεμπουν σε σε συμπεριφορές κοριτσιων που δεν θελω να με χαρακτηριζουν. Αυτά ειναι οσα μπορω να πω... Click για ανάπτυξη... Σωστή. Είδες? Καμιά φορά όταν μιλάς λες και κάτι καλό! Κανάς για FIFA09 online? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ίρις Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίριδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:23 Η Ίρις έγραψε: #254 03-12-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Melkon: jericho=μουφα απλως υπερβολικα gory! Click για ανάπτυξη... Οπως θες. Παντως αν είχες τον τύπο με το minigun (mini λεμε τωρα) θα το καταχάρηκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lak100 Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης (Μητσος) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Βίτσι (Καστοριά). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:41 Ο lak100 έγραψε: #255 04-12-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Σωστή. Είδες? Καμιά φορά όταν μιλάς λες και κάτι καλό! Κανάς για FIFA09 online? Click για ανάπτυξη... στο ps3? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:19 Ο Zed έγραψε: #256 04-12-08 20:19 Στο PC. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katigko Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:15 Η katigko έγραψε: #257 04-12-08 21:15 φυσικά το ''diablo II'' στο pc μου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:24 Η Rania. έγραψε: #258 04-12-08 21:24 Περιμενουμε ολοι το diablo 3 για να χασουμε τη ζωη μας. Μπλιζ, θα μας τρελανεις εντελως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:44 Η piou* έγραψε: #259 04-12-08 23:44 Φάιναλ Φάνταζυ. Τέκεν. Θημ Χοσπιταλ (Αρχαια λύση για στιγμες βαρεμαρας.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η Krou έγραψε: #260 05-12-08 14:10 Και Sims ρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 bboys Scandal gademis charmander Steliosgkougkou Mihail222 George_dr _Aggelos123 aekarare Slytherin fockos Αλκης Κ. Earendil uni77 jj! Kostakis45 Κλημεντίνη panagiotis G tsiobieman Mukumbura Viedo ΘανάσοςG4 Vold Metalhead_4_life PanosCh002 KostasR iManosX13 AK-92 Memetchi Wrong PanosBat guest18 J.Cameron eukleidhs1821 Lydia6902 Panagiotis849 χημεια4λαιφ George187 the purge hirasawayui GeorgePAOKara tymvorixos JohnGreek MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ίριδα: Δεν αρπαχτηκα, ενταξει απλως μου την δινει που αυτό συσχετιζεται και με αλλα πραγματα που μου σπανε τα νευρα...(μην ζητατε περαιτερω εξηγησεις) Click για ανάπτυξη... Καλά, εγώ θα ζητήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:25 Ο Orestes έγραψε: #249 02-12-08 15:25 Δεν ξέρω αν τα αναφέρατε νωρίτερα αλλά επίσης πολύ οραία ήταν (στην εποχή τους) και τα Resident Evil 1,2,3 . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:15 Η Krou έγραψε: #250 02-12-08 17:15 To 3 εχω αλλά δεν με τρελαίνει, με τρομάζουν αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ίρις Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίριδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:24 Η Ίρις έγραψε: #251 02-12-08 20:24 Το ξερετε το jericho? Παιχνιδάρα (αλλα αηδιαστικό) ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Καλά, εγώ θα ζητήσω. Click για ανάπτυξη... Και εγω δεν θα δωσω .Αντε μόνο για σενα. Εννοώ ότι παραπεμπουν σε σε συμπεριφορές κοριτσιων που δεν θελω να με χαρακτηριζουν. Αυτά ειναι οσα μπορω να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melkon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνινος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:52 Ο Melkon έγραψε: #252 02-12-08 21:52 jericho=μουφα απλως υπερβολικα gory! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:44 Ο Zed έγραψε: #253 02-12-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Ίριδα: Και εγω δεν θα δωσω .Αντε μόνο για σενα. Εννοώ ότι παραπεμπουν σε σε συμπεριφορές κοριτσιων που δεν θελω να με χαρακτηριζουν. Αυτά ειναι οσα μπορω να πω... Click για ανάπτυξη... Σωστή. Είδες? Καμιά φορά όταν μιλάς λες και κάτι καλό! Κανάς για FIFA09 online? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ίρις Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίριδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:23 Η Ίρις έγραψε: #254 03-12-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Melkon: jericho=μουφα απλως υπερβολικα gory! Click για ανάπτυξη... Οπως θες. Παντως αν είχες τον τύπο με το minigun (mini λεμε τωρα) θα το καταχάρηκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lak100 Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης (Μητσος) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Βίτσι (Καστοριά). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:41 Ο lak100 έγραψε: #255 04-12-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Σωστή. Είδες? Καμιά φορά όταν μιλάς λες και κάτι καλό! Κανάς για FIFA09 online? Click για ανάπτυξη... στο ps3? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:19 Ο Zed έγραψε: #256 04-12-08 20:19 Στο PC. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katigko Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:15 Η katigko έγραψε: #257 04-12-08 21:15 φυσικά το ''diablo II'' στο pc μου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:24 Η Rania. έγραψε: #258 04-12-08 21:24 Περιμενουμε ολοι το diablo 3 για να χασουμε τη ζωη μας. Μπλιζ, θα μας τρελανεις εντελως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:44 Η piou* έγραψε: #259 04-12-08 23:44 Φάιναλ Φάνταζυ. Τέκεν. Θημ Χοσπιταλ (Αρχαια λύση για στιγμες βαρεμαρας.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η Krou έγραψε: #260 05-12-08 14:10 Και Sims ρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 bboys Scandal gademis charmander Steliosgkougkou Mihail222 George_dr _Aggelos123 aekarare Slytherin fockos Αλκης Κ. Earendil uni77 jj! Kostakis45 Κλημεντίνη panagiotis G tsiobieman Mukumbura Viedo ΘανάσοςG4 Vold Metalhead_4_life PanosCh002 KostasR iManosX13 AK-92 Memetchi Wrong PanosBat guest18 J.Cameron eukleidhs1821 Lydia6902 Panagiotis849 χημεια4λαιφ George187 the purge hirasawayui GeorgePAOKara tymvorixos JohnGreek MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν ξέρω αν τα αναφέρατε νωρίτερα αλλά επίσης πολύ οραία ήταν (στην εποχή τους) και τα Resident Evil 1,2,3 . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:15 Η Krou έγραψε: #250 02-12-08 17:15 To 3 εχω αλλά δεν με τρελαίνει, με τρομάζουν αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ίρις Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίριδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:24 Η Ίρις έγραψε: #251 02-12-08 20:24 Το ξερετε το jericho? Παιχνιδάρα (αλλα αηδιαστικό) ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Καλά, εγώ θα ζητήσω. Click για ανάπτυξη... Και εγω δεν θα δωσω .Αντε μόνο για σενα. Εννοώ ότι παραπεμπουν σε σε συμπεριφορές κοριτσιων που δεν θελω να με χαρακτηριζουν. Αυτά ειναι οσα μπορω να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melkon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνινος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:52 Ο Melkon έγραψε: #252 02-12-08 21:52 jericho=μουφα απλως υπερβολικα gory! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:44 Ο Zed έγραψε: #253 02-12-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Ίριδα: Και εγω δεν θα δωσω .Αντε μόνο για σενα. Εννοώ ότι παραπεμπουν σε σε συμπεριφορές κοριτσιων που δεν θελω να με χαρακτηριζουν. Αυτά ειναι οσα μπορω να πω... Click για ανάπτυξη... Σωστή. Είδες? Καμιά φορά όταν μιλάς λες και κάτι καλό! Κανάς για FIFA09 online? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ίρις Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίριδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:23 Η Ίρις έγραψε: #254 03-12-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Melkon: jericho=μουφα απλως υπερβολικα gory! Click για ανάπτυξη... Οπως θες. Παντως αν είχες τον τύπο με το minigun (mini λεμε τωρα) θα το καταχάρηκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lak100 Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης (Μητσος) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Βίτσι (Καστοριά). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:41 Ο lak100 έγραψε: #255 04-12-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Σωστή. Είδες? Καμιά φορά όταν μιλάς λες και κάτι καλό! Κανάς για FIFA09 online? Click για ανάπτυξη... στο ps3? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:19 Ο Zed έγραψε: #256 04-12-08 20:19 Στο PC. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katigko Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:15 Η katigko έγραψε: #257 04-12-08 21:15 φυσικά το ''diablo II'' στο pc μου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:24 Η Rania. έγραψε: #258 04-12-08 21:24 Περιμενουμε ολοι το diablo 3 για να χασουμε τη ζωη μας. Μπλιζ, θα μας τρελανεις εντελως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:44 Η piou* έγραψε: #259 04-12-08 23:44 Φάιναλ Φάνταζυ. Τέκεν. Θημ Χοσπιταλ (Αρχαια λύση για στιγμες βαρεμαρας.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η Krou έγραψε: #260 05-12-08 14:10 Και Sims ρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 bboys Scandal gademis charmander Steliosgkougkou Mihail222 George_dr _Aggelos123 aekarare Slytherin fockos Αλκης Κ. Earendil uni77 jj! Kostakis45 Κλημεντίνη panagiotis G tsiobieman Mukumbura Viedo ΘανάσοςG4 Vold Metalhead_4_life PanosCh002 KostasR iManosX13 AK-92 Memetchi Wrong PanosBat guest18 J.Cameron eukleidhs1821 Lydia6902 Panagiotis849 χημεια4λαιφ George187 the purge hirasawayui GeorgePAOKara tymvorixos JohnGreek MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
To 3 εχω αλλά δεν με τρελαίνει, με τρομάζουν αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ίρις Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίριδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:24 Η Ίρις έγραψε: #251 02-12-08 20:24 Το ξερετε το jericho? Παιχνιδάρα (αλλα αηδιαστικό) ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Καλά, εγώ θα ζητήσω. Click για ανάπτυξη... Και εγω δεν θα δωσω .Αντε μόνο για σενα. Εννοώ ότι παραπεμπουν σε σε συμπεριφορές κοριτσιων που δεν θελω να με χαρακτηριζουν. Αυτά ειναι οσα μπορω να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melkon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνινος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:52 Ο Melkon έγραψε: #252 02-12-08 21:52 jericho=μουφα απλως υπερβολικα gory! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:44 Ο Zed έγραψε: #253 02-12-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Ίριδα: Και εγω δεν θα δωσω .Αντε μόνο για σενα. Εννοώ ότι παραπεμπουν σε σε συμπεριφορές κοριτσιων που δεν θελω να με χαρακτηριζουν. Αυτά ειναι οσα μπορω να πω... Click για ανάπτυξη... Σωστή. Είδες? Καμιά φορά όταν μιλάς λες και κάτι καλό! Κανάς για FIFA09 online? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ίρις Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίριδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:23 Η Ίρις έγραψε: #254 03-12-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Melkon: jericho=μουφα απλως υπερβολικα gory! Click για ανάπτυξη... Οπως θες. Παντως αν είχες τον τύπο με το minigun (mini λεμε τωρα) θα το καταχάρηκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lak100 Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης (Μητσος) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Βίτσι (Καστοριά). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:41 Ο lak100 έγραψε: #255 04-12-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Σωστή. Είδες? Καμιά φορά όταν μιλάς λες και κάτι καλό! Κανάς για FIFA09 online? Click για ανάπτυξη... στο ps3? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:19 Ο Zed έγραψε: #256 04-12-08 20:19 Στο PC. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katigko Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:15 Η katigko έγραψε: #257 04-12-08 21:15 φυσικά το ''diablo II'' στο pc μου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:24 Η Rania. έγραψε: #258 04-12-08 21:24 Περιμενουμε ολοι το diablo 3 για να χασουμε τη ζωη μας. Μπλιζ, θα μας τρελανεις εντελως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:44 Η piou* έγραψε: #259 04-12-08 23:44 Φάιναλ Φάνταζυ. Τέκεν. Θημ Χοσπιταλ (Αρχαια λύση για στιγμες βαρεμαρας.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η Krou έγραψε: #260 05-12-08 14:10 Και Sims ρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 bboys Scandal gademis charmander Steliosgkougkou Mihail222 George_dr _Aggelos123 aekarare Slytherin fockos Αλκης Κ. Earendil uni77 jj! Kostakis45 Κλημεντίνη panagiotis G tsiobieman Mukumbura Viedo ΘανάσοςG4 Vold Metalhead_4_life PanosCh002 KostasR iManosX13 AK-92 Memetchi Wrong PanosBat guest18 J.Cameron eukleidhs1821 Lydia6902 Panagiotis849 χημεια4λαιφ George187 the purge hirasawayui GeorgePAOKara tymvorixos JohnGreek MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το ξερετε το jericho? Παιχνιδάρα (αλλα αηδιαστικό) ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Καλά, εγώ θα ζητήσω. Click για ανάπτυξη... Και εγω δεν θα δωσω .Αντε μόνο για σενα. Εννοώ ότι παραπεμπουν σε σε συμπεριφορές κοριτσιων που δεν θελω να με χαρακτηριζουν. Αυτά ειναι οσα μπορω να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melkon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνινος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:52 Ο Melkon έγραψε: #252 02-12-08 21:52 jericho=μουφα απλως υπερβολικα gory! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:44 Ο Zed έγραψε: #253 02-12-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Ίριδα: Και εγω δεν θα δωσω .Αντε μόνο για σενα. Εννοώ ότι παραπεμπουν σε σε συμπεριφορές κοριτσιων που δεν θελω να με χαρακτηριζουν. Αυτά ειναι οσα μπορω να πω... Click για ανάπτυξη... Σωστή. Είδες? Καμιά φορά όταν μιλάς λες και κάτι καλό! Κανάς για FIFA09 online? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ίρις Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίριδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:23 Η Ίρις έγραψε: #254 03-12-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Melkon: jericho=μουφα απλως υπερβολικα gory! Click για ανάπτυξη... Οπως θες. Παντως αν είχες τον τύπο με το minigun (mini λεμε τωρα) θα το καταχάρηκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lak100 Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης (Μητσος) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Βίτσι (Καστοριά). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:41 Ο lak100 έγραψε: #255 04-12-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Σωστή. Είδες? Καμιά φορά όταν μιλάς λες και κάτι καλό! Κανάς για FIFA09 online? Click για ανάπτυξη... στο ps3? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:19 Ο Zed έγραψε: #256 04-12-08 20:19 Στο PC. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katigko Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:15 Η katigko έγραψε: #257 04-12-08 21:15 φυσικά το ''diablo II'' στο pc μου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:24 Η Rania. έγραψε: #258 04-12-08 21:24 Περιμενουμε ολοι το diablo 3 για να χασουμε τη ζωη μας. Μπλιζ, θα μας τρελανεις εντελως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:44 Η piou* έγραψε: #259 04-12-08 23:44 Φάιναλ Φάνταζυ. Τέκεν. Θημ Χοσπιταλ (Αρχαια λύση για στιγμες βαρεμαρας.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η Krou έγραψε: #260 05-12-08 14:10 Και Sims ρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 bboys Scandal gademis charmander Steliosgkougkou Mihail222 George_dr _Aggelos123 aekarare Slytherin fockos Αλκης Κ. Earendil uni77 jj! Kostakis45 Κλημεντίνη panagiotis G tsiobieman Mukumbura Viedo ΘανάσοςG4 Vold Metalhead_4_life PanosCh002 KostasR iManosX13 AK-92 Memetchi Wrong PanosBat guest18 J.Cameron eukleidhs1821 Lydia6902 Panagiotis849 χημεια4λαιφ George187 the purge hirasawayui GeorgePAOKara tymvorixos JohnGreek MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
jericho=μουφα απλως υπερβολικα gory! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:44 Ο Zed έγραψε: #253 02-12-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Ίριδα: Και εγω δεν θα δωσω .Αντε μόνο για σενα. Εννοώ ότι παραπεμπουν σε σε συμπεριφορές κοριτσιων που δεν θελω να με χαρακτηριζουν. Αυτά ειναι οσα μπορω να πω... Click για ανάπτυξη... Σωστή. Είδες? Καμιά φορά όταν μιλάς λες και κάτι καλό! Κανάς για FIFA09 online? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ίρις Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίριδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:23 Η Ίρις έγραψε: #254 03-12-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Melkon: jericho=μουφα απλως υπερβολικα gory! Click για ανάπτυξη... Οπως θες. Παντως αν είχες τον τύπο με το minigun (mini λεμε τωρα) θα το καταχάρηκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lak100 Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης (Μητσος) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Βίτσι (Καστοριά). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:41 Ο lak100 έγραψε: #255 04-12-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Σωστή. Είδες? Καμιά φορά όταν μιλάς λες και κάτι καλό! Κανάς για FIFA09 online? Click για ανάπτυξη... στο ps3? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:19 Ο Zed έγραψε: #256 04-12-08 20:19 Στο PC. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katigko Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:15 Η katigko έγραψε: #257 04-12-08 21:15 φυσικά το ''diablo II'' στο pc μου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:24 Η Rania. έγραψε: #258 04-12-08 21:24 Περιμενουμε ολοι το diablo 3 για να χασουμε τη ζωη μας. Μπλιζ, θα μας τρελανεις εντελως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:44 Η piou* έγραψε: #259 04-12-08 23:44 Φάιναλ Φάνταζυ. Τέκεν. Θημ Χοσπιταλ (Αρχαια λύση για στιγμες βαρεμαρας.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η Krou έγραψε: #260 05-12-08 14:10 Και Sims ρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 bboys Scandal gademis charmander Steliosgkougkou Mihail222 George_dr _Aggelos123 aekarare Slytherin fockos Αλκης Κ. Earendil uni77 jj! Kostakis45 Κλημεντίνη panagiotis G tsiobieman Mukumbura Viedo ΘανάσοςG4 Vold Metalhead_4_life PanosCh002 KostasR iManosX13 AK-92 Memetchi Wrong PanosBat guest18 J.Cameron eukleidhs1821 Lydia6902 Panagiotis849 χημεια4λαιφ George187 the purge hirasawayui GeorgePAOKara tymvorixos JohnGreek MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ίριδα: Και εγω δεν θα δωσω .Αντε μόνο για σενα. Εννοώ ότι παραπεμπουν σε σε συμπεριφορές κοριτσιων που δεν θελω να με χαρακτηριζουν. Αυτά ειναι οσα μπορω να πω... Click για ανάπτυξη... Σωστή. Είδες? Καμιά φορά όταν μιλάς λες και κάτι καλό! Κανάς για FIFA09 online? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ίρις Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίριδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:23 Η Ίρις έγραψε: #254 03-12-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Melkon: jericho=μουφα απλως υπερβολικα gory! Click για ανάπτυξη... Οπως θες. Παντως αν είχες τον τύπο με το minigun (mini λεμε τωρα) θα το καταχάρηκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lak100 Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης (Μητσος) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Βίτσι (Καστοριά). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:41 Ο lak100 έγραψε: #255 04-12-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Σωστή. Είδες? Καμιά φορά όταν μιλάς λες και κάτι καλό! Κανάς για FIFA09 online? Click για ανάπτυξη... στο ps3? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:19 Ο Zed έγραψε: #256 04-12-08 20:19 Στο PC. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katigko Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:15 Η katigko έγραψε: #257 04-12-08 21:15 φυσικά το ''diablo II'' στο pc μου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:24 Η Rania. έγραψε: #258 04-12-08 21:24 Περιμενουμε ολοι το diablo 3 για να χασουμε τη ζωη μας. Μπλιζ, θα μας τρελανεις εντελως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:44 Η piou* έγραψε: #259 04-12-08 23:44 Φάιναλ Φάνταζυ. Τέκεν. Θημ Χοσπιταλ (Αρχαια λύση για στιγμες βαρεμαρας.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η Krou έγραψε: #260 05-12-08 14:10 Και Sims ρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 bboys Scandal gademis charmander Steliosgkougkou Mihail222 George_dr _Aggelos123 aekarare Slytherin fockos Αλκης Κ. Earendil uni77 jj! Kostakis45 Κλημεντίνη panagiotis G tsiobieman Mukumbura Viedo ΘανάσοςG4 Vold Metalhead_4_life PanosCh002 KostasR iManosX13 AK-92 Memetchi Wrong PanosBat guest18 J.Cameron eukleidhs1821 Lydia6902 Panagiotis849 χημεια4λαιφ George187 the purge hirasawayui GeorgePAOKara tymvorixos JohnGreek MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Melkon: jericho=μουφα απλως υπερβολικα gory! Click για ανάπτυξη... Οπως θες. Παντως αν είχες τον τύπο με το minigun (mini λεμε τωρα) θα το καταχάρηκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lak100 Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης (Μητσος) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Βίτσι (Καστοριά). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:41 Ο lak100 έγραψε: #255 04-12-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Σωστή. Είδες? Καμιά φορά όταν μιλάς λες και κάτι καλό! Κανάς για FIFA09 online? Click για ανάπτυξη... στο ps3? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:19 Ο Zed έγραψε: #256 04-12-08 20:19 Στο PC. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katigko Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:15 Η katigko έγραψε: #257 04-12-08 21:15 φυσικά το ''diablo II'' στο pc μου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:24 Η Rania. έγραψε: #258 04-12-08 21:24 Περιμενουμε ολοι το diablo 3 για να χασουμε τη ζωη μας. Μπλιζ, θα μας τρελανεις εντελως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:44 Η piou* έγραψε: #259 04-12-08 23:44 Φάιναλ Φάνταζυ. Τέκεν. Θημ Χοσπιταλ (Αρχαια λύση για στιγμες βαρεμαρας.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η Krou έγραψε: #260 05-12-08 14:10 Και Sims ρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 bboys Scandal gademis charmander Steliosgkougkou Mihail222 George_dr _Aggelos123 aekarare Slytherin fockos Αλκης Κ. Earendil uni77 jj! Kostakis45 Κλημεντίνη panagiotis G tsiobieman Mukumbura Viedo ΘανάσοςG4 Vold Metalhead_4_life PanosCh002 KostasR iManosX13 AK-92 Memetchi Wrong PanosBat guest18 J.Cameron eukleidhs1821 Lydia6902 Panagiotis849 χημεια4λαιφ George187 the purge hirasawayui GeorgePAOKara tymvorixos JohnGreek MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Σωστή. Είδες? Καμιά φορά όταν μιλάς λες και κάτι καλό! Κανάς για FIFA09 online? Click για ανάπτυξη... στο ps3? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:19 Ο Zed έγραψε: #256 04-12-08 20:19 Στο PC. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katigko Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:15 Η katigko έγραψε: #257 04-12-08 21:15 φυσικά το ''diablo II'' στο pc μου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:24 Η Rania. έγραψε: #258 04-12-08 21:24 Περιμενουμε ολοι το diablo 3 για να χασουμε τη ζωη μας. Μπλιζ, θα μας τρελανεις εντελως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:44 Η piou* έγραψε: #259 04-12-08 23:44 Φάιναλ Φάνταζυ. Τέκεν. Θημ Χοσπιταλ (Αρχαια λύση για στιγμες βαρεμαρας.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η Krou έγραψε: #260 05-12-08 14:10 Και Sims ρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 bboys Scandal gademis charmander Steliosgkougkou Mihail222 George_dr _Aggelos123 aekarare Slytherin fockos Αλκης Κ. Earendil uni77 jj! Kostakis45 Κλημεντίνη panagiotis G tsiobieman Mukumbura Viedo ΘανάσοςG4 Vold Metalhead_4_life PanosCh002 KostasR iManosX13 AK-92 Memetchi Wrong PanosBat guest18 J.Cameron eukleidhs1821 Lydia6902 Panagiotis849 χημεια4λαιφ George187 the purge hirasawayui GeorgePAOKara tymvorixos JohnGreek MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στο PC. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katigko Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:15 Η katigko έγραψε: #257 04-12-08 21:15 φυσικά το ''diablo II'' στο pc μου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:24 Η Rania. έγραψε: #258 04-12-08 21:24 Περιμενουμε ολοι το diablo 3 για να χασουμε τη ζωη μας. Μπλιζ, θα μας τρελανεις εντελως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:44 Η piou* έγραψε: #259 04-12-08 23:44 Φάιναλ Φάνταζυ. Τέκεν. Θημ Χοσπιταλ (Αρχαια λύση για στιγμες βαρεμαρας.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η Krou έγραψε: #260 05-12-08 14:10 Και Sims ρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 bboys Scandal gademis charmander Steliosgkougkou Mihail222 George_dr _Aggelos123 aekarare Slytherin fockos Αλκης Κ. Earendil uni77 jj! Kostakis45 Κλημεντίνη panagiotis G tsiobieman Mukumbura Viedo ΘανάσοςG4 Vold Metalhead_4_life PanosCh002 KostasR iManosX13 AK-92 Memetchi Wrong PanosBat guest18 J.Cameron eukleidhs1821 Lydia6902 Panagiotis849 χημεια4λαιφ George187 the purge hirasawayui GeorgePAOKara tymvorixos JohnGreek MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
φυσικά το ''diablo II'' στο pc μου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:24 Η Rania. έγραψε: #258 04-12-08 21:24 Περιμενουμε ολοι το diablo 3 για να χασουμε τη ζωη μας. Μπλιζ, θα μας τρελανεις εντελως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:44 Η piou* έγραψε: #259 04-12-08 23:44 Φάιναλ Φάνταζυ. Τέκεν. Θημ Χοσπιταλ (Αρχαια λύση για στιγμες βαρεμαρας.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η Krou έγραψε: #260 05-12-08 14:10 Και Sims ρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 bboys Scandal gademis charmander Steliosgkougkou Mihail222 George_dr _Aggelos123 aekarare Slytherin fockos Αλκης Κ. Earendil uni77 jj! Kostakis45 Κλημεντίνη panagiotis G tsiobieman Mukumbura Viedo ΘανάσοςG4 Vold Metalhead_4_life PanosCh002 KostasR iManosX13 AK-92 Memetchi Wrong PanosBat guest18 J.Cameron eukleidhs1821 Lydia6902 Panagiotis849 χημεια4λαιφ George187 the purge hirasawayui GeorgePAOKara tymvorixos JohnGreek MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Περιμενουμε ολοι το diablo 3 για να χασουμε τη ζωη μας. Μπλιζ, θα μας τρελανεις εντελως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:44 Η piou* έγραψε: #259 04-12-08 23:44 Φάιναλ Φάνταζυ. Τέκεν. Θημ Χοσπιταλ (Αρχαια λύση για στιγμες βαρεμαρας.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η Krou έγραψε: #260 05-12-08 14:10 Και Sims ρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Φάιναλ Φάνταζυ. Τέκεν. Θημ Χοσπιταλ (Αρχαια λύση για στιγμες βαρεμαρας.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η Krou έγραψε: #260 05-12-08 14:10 Και Sims ρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Και Sims ρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.