astathmitos Δραστήριο μέλος Ο astathmitos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 667 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 03:06 Ο astathmitos: #221 26-11-08 03:06 dead space ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 03:51 Η ~kynthia έγραψε: #222 26-11-08 03:51 Donald's Quack Attack και Pokémon (η κίτρινη!) σε GBC, Amerzone KOTOR, Planescape Torment σε PC. Επίσης πάντα γλυκά γιατί δεν τα είχα εγώ και τα έπαιζα σε/με φίλους, Donkey Kong σε N64 και Mario σε Gameboy! :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ίρις Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίριδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 20:44 Η Ίρις έγραψε: #223 26-11-08 20:44 Αρχική Δημοσίευση από kirdou: dead space ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ Click για ανάπτυξη... Tο έχεις παιξει...? Αν σου αρέσουν τέτοιου είδους παιχνιδια παίξε DOOM 3 ή QUAKE 4. (λογικά θα το έχεις ήδη κάνει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. John Ras Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:41 Ο John Ras έγραψε: #224 26-11-08 21:41 COD5 και ξερό ψωμί!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glix Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρεας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:25 Ο Glix έγραψε: #225 26-11-08 22:25 Εγω εδω και 2-3 χρονια παιζω Dota και δεν λεω να την αφησω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:46 Ο Zed έγραψε: #226 26-11-08 22:46 Φίλε το Dota είναι από τα καλύτερα ομαδικά games που έχουν βγει ποτέ. Εγώ χρειάστηκα πολυ προσπάθεια για να την κόψω κι ευτυχώς το κατάφερα, γιατί σου δεσμεύει πάρα πολύ χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:14 Ο Afey έγραψε: #227 26-11-08 23:14 Δεν ξέρω γιατί θεωρείται πιο υγιές το να πας σ' ένα κλαμπ ή ένα μπουζουκτζίδικο από το να παίξεις 2-3 ντότες σ' ένα νετκαφέ με φίλους. Εγώ πάντως πολύ περισσότερο χαβαλέ κάνω και πολύ καλύτερα περνάω με το τελευταίο. Συν τοις άλλοις μια χαρά κοινωνική συναναστροφή είναι, το ποδόσφαιρο το θεωρώ λιγότερο κοινωνικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 07:48 Ο Eruyomo έγραψε: #228 27-11-08 07:48 Αρχική Δημοσίευση από Ράνια.: ΤΕΚΚΕΝ ρε. ΤΕΚΚΕΝ. Click για ανάπτυξη... Soul Calibur. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Δεν ξέρω γιατί θεωρείται πιο υγιές το να πας σ' ένα κλαμπ ή ένα μπουζουκτζίδικο από το να παίξεις 2-3 ντότες σ' ένα νετκαφέ με φίλους. Εγώ πάντως πολύ περισσότερο χαβαλέ κάνω και πολύ καλύτερα περνάω με το τελευταίο. Συν τοις άλλοις μια χαρά κοινωνική συναναστροφή είναι, το ποδόσφαιρο το θεωρώ λιγότερο κοινωνικό. Click για ανάπτυξη... Ε, είναι το στερεότυπο του σπασίκλα που κάθεται σε ένα υπολογιστή αντί να βγαίνει να βρίσκει ΓΥΝΑΙΚΕΣ. Προσωπικά περνάω καλύτερα οπουδήποτε αλλού, απο ότι στα μπουζούκια (παρ'ότι ούτε η συνεύρεση για ντότα μου αρέσει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathnote Νεοφερμένο μέλος Η Πασχαλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Μονεμβασία (Λακωνία). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 12:38 Η deathnote: #229 27-11-08 12:38 Final Fantasy όλη η σειρά....:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ίρις Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίριδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:59 Η Ίρις έγραψε: #230 27-11-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από John Ras: COD5 και ξερό ψωμί!!!!! Click για ανάπτυξη... Dεν το έχω παίξει ακόμα. Αλλά το προηγούμενο ήταν...:no1:. Σε αυτό έχει πυροβολικο να φωνάξεις αντι για βομβαρδισμο που ειχε στο cod4? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:28 Η ~Λένα~ έγραψε: #231 27-11-08 16:28 flat out, dead or alive, urbs{sims in the city}, call of duty, need for speed, pro evolution soccer και το κορυφαιο Dreamfall the longest journey{ολα τα παραπανω σε XBOX} Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 17:57 Ο Daskalenko7: #232 27-11-08 17:57 ΜΑΝΑΤΖΕΡ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ίρις Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίριδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 20:37 Η Ίρις έγραψε: #233 27-11-08 20:37 Παιδια τα nfs μου φαινονται λιγο ως πολύ μουφες. Τωρα να δουμε με το καινουριο το undercover. Παιζει εδω να εισαι μπατσος. Ετσι νομιζω. Και οταν λες μανατζερ εννοείς ? Αυτό που εισαι ο ιδιοκτητης ομαδας και τα ελεγχεις ολα? Αυτά και γενικοτερα τα fifa κλπ(τετοιου είδους) μου φαινονται επισης βλακιες(το βλεπω τωρα σηκωνω θυελες) αλλα δεν το θεωρω σκόπιμο να παίζεις στο σπιτι σου στον υπολογιστη ποδοσφαιρο...(και μπασκετ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. John Ras Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:32 Ο John Ras έγραψε: #234 27-11-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Ίριδα: Παιδια τα nfs μου φαινονται λιγο ως πολύ μουφες. Τωρα να δουμε με το καινουριο το undercover. Παιζει εδω να εισαι μπατσος. Ετσι νομιζω. Και οταν λες μανατζερ εννοείς ? Αυτό που εισαι ο ιδιοκτητης ομαδας και τα ελεγχεις ολα? Αυτά και γενικοτερα τα fifa κλπ(τετοιου είδους) μου φαινονται επισης βλακιες(το βλεπω τωρα σηκωνω θυελες) αλλα δεν το θεωρω σκόπιμο να παίζεις στο σπιτι σου στον υπολογιστη ποδοσφαιρο...(και μπασκετ) Click για ανάπτυξη... αυτό με το μπάτσος δεν ισχύει.Γενικώς το παιχνίδι είναι τελείως μάπα.Αμα δεν σου άρεσε το Prostreet τότε το undercover θα το μισίσεις. A ρε ΕΑ με τους ρεαλισμους σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andreas157 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:43 Ο andreas157: #235 27-11-08 21:43 ποιά nfs και π@π@ρι@ μάντολες? παίξτε live for speed να δείτε τι φρούτο είναι το racing simulator... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:20 Η Krou έγραψε: #236 27-11-08 22:20 the best game evah! VAMPIRE Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:38 Η ~Λένα~ έγραψε: #237 30-11-08 16:38 με τρομαζεις κρου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:51 Ο Zed έγραψε: #238 30-11-08 23:51 Ε τι άλλο θα ακούσω. Κορίτσια που να τους άρεσε το COD... Αυτά είναι, να κανονίσουμε lan party... Εννοείται για COD2 ή COD-United Offensive. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 05:25 Η ~kynthia έγραψε: #239 01-12-08 05:25 Αρχική Δημοσίευση από Krou: the best game evah! VAMPIRE Click για ανάπτυξη... Μπουχουχουχουχ Δέσποινα ξύνεις πληγές! Σταμάτησα το rpg μας στο The Masquerade λόγω αλλαγής πόλης και το Gangrel μου παρακμάζει... 'Ισως αρχίσω το pc game να καλύψω το κενό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:57 Η Krou έγραψε: #240 01-12-08 12:57 Ξεκινα το PC game. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 bboys Scandal gademis charmander Steliosgkougkou Mihail222 George_dr _Aggelos123 aekarare Slytherin fockos Αλκης Κ. Earendil uni77 jj! Kostakis45 Κλημεντίνη panagiotis G tsiobieman Mukumbura Viedo ΘανάσοςG4 Vold Metalhead_4_life PanosCh002 KostasR iManosX13 AK-92 Memetchi Wrong PanosBat guest18 J.Cameron eukleidhs1821 Lydia6902 Panagiotis849 χημεια4λαιφ George187 the purge hirasawayui GeorgePAOKara tymvorixos JohnGreek MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
dead space ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 03:51 Η ~kynthia έγραψε: #222 26-11-08 03:51 Donald's Quack Attack και Pokémon (η κίτρινη!) σε GBC, Amerzone KOTOR, Planescape Torment σε PC. Επίσης πάντα γλυκά γιατί δεν τα είχα εγώ και τα έπαιζα σε/με φίλους, Donkey Kong σε N64 και Mario σε Gameboy! :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ίρις Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίριδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 20:44 Η Ίρις έγραψε: #223 26-11-08 20:44 Αρχική Δημοσίευση από kirdou: dead space ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ Click για ανάπτυξη... Tο έχεις παιξει...? Αν σου αρέσουν τέτοιου είδους παιχνιδια παίξε DOOM 3 ή QUAKE 4. (λογικά θα το έχεις ήδη κάνει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. John Ras Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:41 Ο John Ras έγραψε: #224 26-11-08 21:41 COD5 και ξερό ψωμί!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glix Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρεας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:25 Ο Glix έγραψε: #225 26-11-08 22:25 Εγω εδω και 2-3 χρονια παιζω Dota και δεν λεω να την αφησω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:46 Ο Zed έγραψε: #226 26-11-08 22:46 Φίλε το Dota είναι από τα καλύτερα ομαδικά games που έχουν βγει ποτέ. Εγώ χρειάστηκα πολυ προσπάθεια για να την κόψω κι ευτυχώς το κατάφερα, γιατί σου δεσμεύει πάρα πολύ χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:14 Ο Afey έγραψε: #227 26-11-08 23:14 Δεν ξέρω γιατί θεωρείται πιο υγιές το να πας σ' ένα κλαμπ ή ένα μπουζουκτζίδικο από το να παίξεις 2-3 ντότες σ' ένα νετκαφέ με φίλους. Εγώ πάντως πολύ περισσότερο χαβαλέ κάνω και πολύ καλύτερα περνάω με το τελευταίο. Συν τοις άλλοις μια χαρά κοινωνική συναναστροφή είναι, το ποδόσφαιρο το θεωρώ λιγότερο κοινωνικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 07:48 Ο Eruyomo έγραψε: #228 27-11-08 07:48 Αρχική Δημοσίευση από Ράνια.: ΤΕΚΚΕΝ ρε. ΤΕΚΚΕΝ. Click για ανάπτυξη... Soul Calibur. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Δεν ξέρω γιατί θεωρείται πιο υγιές το να πας σ' ένα κλαμπ ή ένα μπουζουκτζίδικο από το να παίξεις 2-3 ντότες σ' ένα νετκαφέ με φίλους. Εγώ πάντως πολύ περισσότερο χαβαλέ κάνω και πολύ καλύτερα περνάω με το τελευταίο. Συν τοις άλλοις μια χαρά κοινωνική συναναστροφή είναι, το ποδόσφαιρο το θεωρώ λιγότερο κοινωνικό. Click για ανάπτυξη... Ε, είναι το στερεότυπο του σπασίκλα που κάθεται σε ένα υπολογιστή αντί να βγαίνει να βρίσκει ΓΥΝΑΙΚΕΣ. Προσωπικά περνάω καλύτερα οπουδήποτε αλλού, απο ότι στα μπουζούκια (παρ'ότι ούτε η συνεύρεση για ντότα μου αρέσει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathnote Νεοφερμένο μέλος Η Πασχαλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Μονεμβασία (Λακωνία). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 12:38 Η deathnote: #229 27-11-08 12:38 Final Fantasy όλη η σειρά....:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ίρις Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίριδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:59 Η Ίρις έγραψε: #230 27-11-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από John Ras: COD5 και ξερό ψωμί!!!!! Click για ανάπτυξη... Dεν το έχω παίξει ακόμα. Αλλά το προηγούμενο ήταν...:no1:. Σε αυτό έχει πυροβολικο να φωνάξεις αντι για βομβαρδισμο που ειχε στο cod4? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:28 Η ~Λένα~ έγραψε: #231 27-11-08 16:28 flat out, dead or alive, urbs{sims in the city}, call of duty, need for speed, pro evolution soccer και το κορυφαιο Dreamfall the longest journey{ολα τα παραπανω σε XBOX} Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 17:57 Ο Daskalenko7: #232 27-11-08 17:57 ΜΑΝΑΤΖΕΡ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ίρις Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίριδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 20:37 Η Ίρις έγραψε: #233 27-11-08 20:37 Παιδια τα nfs μου φαινονται λιγο ως πολύ μουφες. Τωρα να δουμε με το καινουριο το undercover. Παιζει εδω να εισαι μπατσος. Ετσι νομιζω. Και οταν λες μανατζερ εννοείς ? Αυτό που εισαι ο ιδιοκτητης ομαδας και τα ελεγχεις ολα? Αυτά και γενικοτερα τα fifa κλπ(τετοιου είδους) μου φαινονται επισης βλακιες(το βλεπω τωρα σηκωνω θυελες) αλλα δεν το θεωρω σκόπιμο να παίζεις στο σπιτι σου στον υπολογιστη ποδοσφαιρο...(και μπασκετ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. John Ras Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:32 Ο John Ras έγραψε: #234 27-11-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Ίριδα: Παιδια τα nfs μου φαινονται λιγο ως πολύ μουφες. Τωρα να δουμε με το καινουριο το undercover. Παιζει εδω να εισαι μπατσος. Ετσι νομιζω. Και οταν λες μανατζερ εννοείς ? Αυτό που εισαι ο ιδιοκτητης ομαδας και τα ελεγχεις ολα? Αυτά και γενικοτερα τα fifa κλπ(τετοιου είδους) μου φαινονται επισης βλακιες(το βλεπω τωρα σηκωνω θυελες) αλλα δεν το θεωρω σκόπιμο να παίζεις στο σπιτι σου στον υπολογιστη ποδοσφαιρο...(και μπασκετ) Click για ανάπτυξη... αυτό με το μπάτσος δεν ισχύει.Γενικώς το παιχνίδι είναι τελείως μάπα.Αμα δεν σου άρεσε το Prostreet τότε το undercover θα το μισίσεις. A ρε ΕΑ με τους ρεαλισμους σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andreas157 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:43 Ο andreas157: #235 27-11-08 21:43 ποιά nfs και π@π@ρι@ μάντολες? παίξτε live for speed να δείτε τι φρούτο είναι το racing simulator... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:20 Η Krou έγραψε: #236 27-11-08 22:20 the best game evah! VAMPIRE Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:38 Η ~Λένα~ έγραψε: #237 30-11-08 16:38 με τρομαζεις κρου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:51 Ο Zed έγραψε: #238 30-11-08 23:51 Ε τι άλλο θα ακούσω. Κορίτσια που να τους άρεσε το COD... Αυτά είναι, να κανονίσουμε lan party... Εννοείται για COD2 ή COD-United Offensive. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 05:25 Η ~kynthia έγραψε: #239 01-12-08 05:25 Αρχική Δημοσίευση από Krou: the best game evah! VAMPIRE Click για ανάπτυξη... Μπουχουχουχουχ Δέσποινα ξύνεις πληγές! Σταμάτησα το rpg μας στο The Masquerade λόγω αλλαγής πόλης και το Gangrel μου παρακμάζει... 'Ισως αρχίσω το pc game να καλύψω το κενό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:57 Η Krou έγραψε: #240 01-12-08 12:57 Ξεκινα το PC game. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 bboys Scandal gademis charmander Steliosgkougkou Mihail222 George_dr _Aggelos123 aekarare Slytherin fockos Αλκης Κ. Earendil uni77 jj! Kostakis45 Κλημεντίνη panagiotis G tsiobieman Mukumbura Viedo ΘανάσοςG4 Vold Metalhead_4_life PanosCh002 KostasR iManosX13 AK-92 Memetchi Wrong PanosBat guest18 J.Cameron eukleidhs1821 Lydia6902 Panagiotis849 χημεια4λαιφ George187 the purge hirasawayui GeorgePAOKara tymvorixos JohnGreek MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Donald's Quack Attack και Pokémon (η κίτρινη!) σε GBC, Amerzone KOTOR, Planescape Torment σε PC. Επίσης πάντα γλυκά γιατί δεν τα είχα εγώ και τα έπαιζα σε/με φίλους, Donkey Kong σε N64 και Mario σε Gameboy! :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ίρις Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίριδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 20:44 Η Ίρις έγραψε: #223 26-11-08 20:44 Αρχική Δημοσίευση από kirdou: dead space ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ Click για ανάπτυξη... Tο έχεις παιξει...? Αν σου αρέσουν τέτοιου είδους παιχνιδια παίξε DOOM 3 ή QUAKE 4. (λογικά θα το έχεις ήδη κάνει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. John Ras Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:41 Ο John Ras έγραψε: #224 26-11-08 21:41 COD5 και ξερό ψωμί!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glix Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρεας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:25 Ο Glix έγραψε: #225 26-11-08 22:25 Εγω εδω και 2-3 χρονια παιζω Dota και δεν λεω να την αφησω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:46 Ο Zed έγραψε: #226 26-11-08 22:46 Φίλε το Dota είναι από τα καλύτερα ομαδικά games που έχουν βγει ποτέ. Εγώ χρειάστηκα πολυ προσπάθεια για να την κόψω κι ευτυχώς το κατάφερα, γιατί σου δεσμεύει πάρα πολύ χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:14 Ο Afey έγραψε: #227 26-11-08 23:14 Δεν ξέρω γιατί θεωρείται πιο υγιές το να πας σ' ένα κλαμπ ή ένα μπουζουκτζίδικο από το να παίξεις 2-3 ντότες σ' ένα νετκαφέ με φίλους. Εγώ πάντως πολύ περισσότερο χαβαλέ κάνω και πολύ καλύτερα περνάω με το τελευταίο. Συν τοις άλλοις μια χαρά κοινωνική συναναστροφή είναι, το ποδόσφαιρο το θεωρώ λιγότερο κοινωνικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 07:48 Ο Eruyomo έγραψε: #228 27-11-08 07:48 Αρχική Δημοσίευση από Ράνια.: ΤΕΚΚΕΝ ρε. ΤΕΚΚΕΝ. Click για ανάπτυξη... Soul Calibur. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Δεν ξέρω γιατί θεωρείται πιο υγιές το να πας σ' ένα κλαμπ ή ένα μπουζουκτζίδικο από το να παίξεις 2-3 ντότες σ' ένα νετκαφέ με φίλους. Εγώ πάντως πολύ περισσότερο χαβαλέ κάνω και πολύ καλύτερα περνάω με το τελευταίο. Συν τοις άλλοις μια χαρά κοινωνική συναναστροφή είναι, το ποδόσφαιρο το θεωρώ λιγότερο κοινωνικό. Click για ανάπτυξη... Ε, είναι το στερεότυπο του σπασίκλα που κάθεται σε ένα υπολογιστή αντί να βγαίνει να βρίσκει ΓΥΝΑΙΚΕΣ. Προσωπικά περνάω καλύτερα οπουδήποτε αλλού, απο ότι στα μπουζούκια (παρ'ότι ούτε η συνεύρεση για ντότα μου αρέσει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathnote Νεοφερμένο μέλος Η Πασχαλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Μονεμβασία (Λακωνία). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 12:38 Η deathnote: #229 27-11-08 12:38 Final Fantasy όλη η σειρά....:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ίρις Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίριδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:59 Η Ίρις έγραψε: #230 27-11-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από John Ras: COD5 και ξερό ψωμί!!!!! Click για ανάπτυξη... Dεν το έχω παίξει ακόμα. Αλλά το προηγούμενο ήταν...:no1:. Σε αυτό έχει πυροβολικο να φωνάξεις αντι για βομβαρδισμο που ειχε στο cod4? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:28 Η ~Λένα~ έγραψε: #231 27-11-08 16:28 flat out, dead or alive, urbs{sims in the city}, call of duty, need for speed, pro evolution soccer και το κορυφαιο Dreamfall the longest journey{ολα τα παραπανω σε XBOX} Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 17:57 Ο Daskalenko7: #232 27-11-08 17:57 ΜΑΝΑΤΖΕΡ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ίρις Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίριδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 20:37 Η Ίρις έγραψε: #233 27-11-08 20:37 Παιδια τα nfs μου φαινονται λιγο ως πολύ μουφες. Τωρα να δουμε με το καινουριο το undercover. Παιζει εδω να εισαι μπατσος. Ετσι νομιζω. Και οταν λες μανατζερ εννοείς ? Αυτό που εισαι ο ιδιοκτητης ομαδας και τα ελεγχεις ολα? Αυτά και γενικοτερα τα fifa κλπ(τετοιου είδους) μου φαινονται επισης βλακιες(το βλεπω τωρα σηκωνω θυελες) αλλα δεν το θεωρω σκόπιμο να παίζεις στο σπιτι σου στον υπολογιστη ποδοσφαιρο...(και μπασκετ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. John Ras Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:32 Ο John Ras έγραψε: #234 27-11-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Ίριδα: Παιδια τα nfs μου φαινονται λιγο ως πολύ μουφες. Τωρα να δουμε με το καινουριο το undercover. Παιζει εδω να εισαι μπατσος. Ετσι νομιζω. Και οταν λες μανατζερ εννοείς ? Αυτό που εισαι ο ιδιοκτητης ομαδας και τα ελεγχεις ολα? Αυτά και γενικοτερα τα fifa κλπ(τετοιου είδους) μου φαινονται επισης βλακιες(το βλεπω τωρα σηκωνω θυελες) αλλα δεν το θεωρω σκόπιμο να παίζεις στο σπιτι σου στον υπολογιστη ποδοσφαιρο...(και μπασκετ) Click για ανάπτυξη... αυτό με το μπάτσος δεν ισχύει.Γενικώς το παιχνίδι είναι τελείως μάπα.Αμα δεν σου άρεσε το Prostreet τότε το undercover θα το μισίσεις. A ρε ΕΑ με τους ρεαλισμους σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andreas157 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:43 Ο andreas157: #235 27-11-08 21:43 ποιά nfs και π@π@ρι@ μάντολες? παίξτε live for speed να δείτε τι φρούτο είναι το racing simulator... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:20 Η Krou έγραψε: #236 27-11-08 22:20 the best game evah! VAMPIRE Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:38 Η ~Λένα~ έγραψε: #237 30-11-08 16:38 με τρομαζεις κρου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:51 Ο Zed έγραψε: #238 30-11-08 23:51 Ε τι άλλο θα ακούσω. Κορίτσια που να τους άρεσε το COD... Αυτά είναι, να κανονίσουμε lan party... Εννοείται για COD2 ή COD-United Offensive. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 05:25 Η ~kynthia έγραψε: #239 01-12-08 05:25 Αρχική Δημοσίευση από Krou: the best game evah! VAMPIRE Click για ανάπτυξη... Μπουχουχουχουχ Δέσποινα ξύνεις πληγές! Σταμάτησα το rpg μας στο The Masquerade λόγω αλλαγής πόλης και το Gangrel μου παρακμάζει... 'Ισως αρχίσω το pc game να καλύψω το κενό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:57 Η Krou έγραψε: #240 01-12-08 12:57 Ξεκινα το PC game. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 bboys Scandal gademis charmander Steliosgkougkou Mihail222 George_dr _Aggelos123 aekarare Slytherin fockos Αλκης Κ. Earendil uni77 jj! Kostakis45 Κλημεντίνη panagiotis G tsiobieman Mukumbura Viedo ΘανάσοςG4 Vold Metalhead_4_life PanosCh002 KostasR iManosX13 AK-92 Memetchi Wrong PanosBat guest18 J.Cameron eukleidhs1821 Lydia6902 Panagiotis849 χημεια4λαιφ George187 the purge hirasawayui GeorgePAOKara tymvorixos JohnGreek MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kirdou: dead space ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ Click για ανάπτυξη... Tο έχεις παιξει...? Αν σου αρέσουν τέτοιου είδους παιχνιδια παίξε DOOM 3 ή QUAKE 4. (λογικά θα το έχεις ήδη κάνει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
John Ras Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:41 Ο John Ras έγραψε: #224 26-11-08 21:41 COD5 και ξερό ψωμί!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glix Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρεας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:25 Ο Glix έγραψε: #225 26-11-08 22:25 Εγω εδω και 2-3 χρονια παιζω Dota και δεν λεω να την αφησω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:46 Ο Zed έγραψε: #226 26-11-08 22:46 Φίλε το Dota είναι από τα καλύτερα ομαδικά games που έχουν βγει ποτέ. Εγώ χρειάστηκα πολυ προσπάθεια για να την κόψω κι ευτυχώς το κατάφερα, γιατί σου δεσμεύει πάρα πολύ χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:14 Ο Afey έγραψε: #227 26-11-08 23:14 Δεν ξέρω γιατί θεωρείται πιο υγιές το να πας σ' ένα κλαμπ ή ένα μπουζουκτζίδικο από το να παίξεις 2-3 ντότες σ' ένα νετκαφέ με φίλους. Εγώ πάντως πολύ περισσότερο χαβαλέ κάνω και πολύ καλύτερα περνάω με το τελευταίο. Συν τοις άλλοις μια χαρά κοινωνική συναναστροφή είναι, το ποδόσφαιρο το θεωρώ λιγότερο κοινωνικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 07:48 Ο Eruyomo έγραψε: #228 27-11-08 07:48 Αρχική Δημοσίευση από Ράνια.: ΤΕΚΚΕΝ ρε. ΤΕΚΚΕΝ. Click για ανάπτυξη... Soul Calibur. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Δεν ξέρω γιατί θεωρείται πιο υγιές το να πας σ' ένα κλαμπ ή ένα μπουζουκτζίδικο από το να παίξεις 2-3 ντότες σ' ένα νετκαφέ με φίλους. Εγώ πάντως πολύ περισσότερο χαβαλέ κάνω και πολύ καλύτερα περνάω με το τελευταίο. Συν τοις άλλοις μια χαρά κοινωνική συναναστροφή είναι, το ποδόσφαιρο το θεωρώ λιγότερο κοινωνικό. Click για ανάπτυξη... Ε, είναι το στερεότυπο του σπασίκλα που κάθεται σε ένα υπολογιστή αντί να βγαίνει να βρίσκει ΓΥΝΑΙΚΕΣ. Προσωπικά περνάω καλύτερα οπουδήποτε αλλού, απο ότι στα μπουζούκια (παρ'ότι ούτε η συνεύρεση για ντότα μου αρέσει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathnote Νεοφερμένο μέλος Η Πασχαλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Μονεμβασία (Λακωνία). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 12:38 Η deathnote: #229 27-11-08 12:38 Final Fantasy όλη η σειρά....:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ίρις Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίριδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:59 Η Ίρις έγραψε: #230 27-11-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από John Ras: COD5 και ξερό ψωμί!!!!! Click για ανάπτυξη... Dεν το έχω παίξει ακόμα. Αλλά το προηγούμενο ήταν...:no1:. Σε αυτό έχει πυροβολικο να φωνάξεις αντι για βομβαρδισμο που ειχε στο cod4? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:28 Η ~Λένα~ έγραψε: #231 27-11-08 16:28 flat out, dead or alive, urbs{sims in the city}, call of duty, need for speed, pro evolution soccer και το κορυφαιο Dreamfall the longest journey{ολα τα παραπανω σε XBOX} Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 17:57 Ο Daskalenko7: #232 27-11-08 17:57 ΜΑΝΑΤΖΕΡ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ίρις Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίριδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 20:37 Η Ίρις έγραψε: #233 27-11-08 20:37 Παιδια τα nfs μου φαινονται λιγο ως πολύ μουφες. Τωρα να δουμε με το καινουριο το undercover. Παιζει εδω να εισαι μπατσος. Ετσι νομιζω. Και οταν λες μανατζερ εννοείς ? Αυτό που εισαι ο ιδιοκτητης ομαδας και τα ελεγχεις ολα? Αυτά και γενικοτερα τα fifa κλπ(τετοιου είδους) μου φαινονται επισης βλακιες(το βλεπω τωρα σηκωνω θυελες) αλλα δεν το θεωρω σκόπιμο να παίζεις στο σπιτι σου στον υπολογιστη ποδοσφαιρο...(και μπασκετ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. John Ras Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:32 Ο John Ras έγραψε: #234 27-11-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Ίριδα: Παιδια τα nfs μου φαινονται λιγο ως πολύ μουφες. Τωρα να δουμε με το καινουριο το undercover. Παιζει εδω να εισαι μπατσος. Ετσι νομιζω. Και οταν λες μανατζερ εννοείς ? Αυτό που εισαι ο ιδιοκτητης ομαδας και τα ελεγχεις ολα? Αυτά και γενικοτερα τα fifa κλπ(τετοιου είδους) μου φαινονται επισης βλακιες(το βλεπω τωρα σηκωνω θυελες) αλλα δεν το θεωρω σκόπιμο να παίζεις στο σπιτι σου στον υπολογιστη ποδοσφαιρο...(και μπασκετ) Click για ανάπτυξη... αυτό με το μπάτσος δεν ισχύει.Γενικώς το παιχνίδι είναι τελείως μάπα.Αμα δεν σου άρεσε το Prostreet τότε το undercover θα το μισίσεις. A ρε ΕΑ με τους ρεαλισμους σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andreas157 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:43 Ο andreas157: #235 27-11-08 21:43 ποιά nfs και π@π@ρι@ μάντολες? παίξτε live for speed να δείτε τι φρούτο είναι το racing simulator... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:20 Η Krou έγραψε: #236 27-11-08 22:20 the best game evah! VAMPIRE Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:38 Η ~Λένα~ έγραψε: #237 30-11-08 16:38 με τρομαζεις κρου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:51 Ο Zed έγραψε: #238 30-11-08 23:51 Ε τι άλλο θα ακούσω. Κορίτσια που να τους άρεσε το COD... Αυτά είναι, να κανονίσουμε lan party... Εννοείται για COD2 ή COD-United Offensive. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 05:25 Η ~kynthia έγραψε: #239 01-12-08 05:25 Αρχική Δημοσίευση από Krou: the best game evah! VAMPIRE Click για ανάπτυξη... Μπουχουχουχουχ Δέσποινα ξύνεις πληγές! Σταμάτησα το rpg μας στο The Masquerade λόγω αλλαγής πόλης και το Gangrel μου παρακμάζει... 'Ισως αρχίσω το pc game να καλύψω το κενό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:57 Η Krou έγραψε: #240 01-12-08 12:57 Ξεκινα το PC game. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 bboys Scandal gademis charmander Steliosgkougkou Mihail222 George_dr _Aggelos123 aekarare Slytherin fockos Αλκης Κ. Earendil uni77 jj! Kostakis45 Κλημεντίνη panagiotis G tsiobieman Mukumbura Viedo ΘανάσοςG4 Vold Metalhead_4_life PanosCh002 KostasR iManosX13 AK-92 Memetchi Wrong PanosBat guest18 J.Cameron eukleidhs1821 Lydia6902 Panagiotis849 χημεια4λαιφ George187 the purge hirasawayui GeorgePAOKara tymvorixos JohnGreek MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
COD5 και ξερό ψωμί!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Glix Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρεας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:25 Ο Glix έγραψε: #225 26-11-08 22:25 Εγω εδω και 2-3 χρονια παιζω Dota και δεν λεω να την αφησω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:46 Ο Zed έγραψε: #226 26-11-08 22:46 Φίλε το Dota είναι από τα καλύτερα ομαδικά games που έχουν βγει ποτέ. Εγώ χρειάστηκα πολυ προσπάθεια για να την κόψω κι ευτυχώς το κατάφερα, γιατί σου δεσμεύει πάρα πολύ χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:14 Ο Afey έγραψε: #227 26-11-08 23:14 Δεν ξέρω γιατί θεωρείται πιο υγιές το να πας σ' ένα κλαμπ ή ένα μπουζουκτζίδικο από το να παίξεις 2-3 ντότες σ' ένα νετκαφέ με φίλους. Εγώ πάντως πολύ περισσότερο χαβαλέ κάνω και πολύ καλύτερα περνάω με το τελευταίο. Συν τοις άλλοις μια χαρά κοινωνική συναναστροφή είναι, το ποδόσφαιρο το θεωρώ λιγότερο κοινωνικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 07:48 Ο Eruyomo έγραψε: #228 27-11-08 07:48 Αρχική Δημοσίευση από Ράνια.: ΤΕΚΚΕΝ ρε. ΤΕΚΚΕΝ. Click για ανάπτυξη... Soul Calibur. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Δεν ξέρω γιατί θεωρείται πιο υγιές το να πας σ' ένα κλαμπ ή ένα μπουζουκτζίδικο από το να παίξεις 2-3 ντότες σ' ένα νετκαφέ με φίλους. Εγώ πάντως πολύ περισσότερο χαβαλέ κάνω και πολύ καλύτερα περνάω με το τελευταίο. Συν τοις άλλοις μια χαρά κοινωνική συναναστροφή είναι, το ποδόσφαιρο το θεωρώ λιγότερο κοινωνικό. Click για ανάπτυξη... Ε, είναι το στερεότυπο του σπασίκλα που κάθεται σε ένα υπολογιστή αντί να βγαίνει να βρίσκει ΓΥΝΑΙΚΕΣ. Προσωπικά περνάω καλύτερα οπουδήποτε αλλού, απο ότι στα μπουζούκια (παρ'ότι ούτε η συνεύρεση για ντότα μου αρέσει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathnote Νεοφερμένο μέλος Η Πασχαλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Μονεμβασία (Λακωνία). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 12:38 Η deathnote: #229 27-11-08 12:38 Final Fantasy όλη η σειρά....:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ίρις Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίριδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:59 Η Ίρις έγραψε: #230 27-11-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από John Ras: COD5 και ξερό ψωμί!!!!! Click για ανάπτυξη... Dεν το έχω παίξει ακόμα. Αλλά το προηγούμενο ήταν...:no1:. Σε αυτό έχει πυροβολικο να φωνάξεις αντι για βομβαρδισμο που ειχε στο cod4? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:28 Η ~Λένα~ έγραψε: #231 27-11-08 16:28 flat out, dead or alive, urbs{sims in the city}, call of duty, need for speed, pro evolution soccer και το κορυφαιο Dreamfall the longest journey{ολα τα παραπανω σε XBOX} Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 17:57 Ο Daskalenko7: #232 27-11-08 17:57 ΜΑΝΑΤΖΕΡ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ίρις Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίριδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 20:37 Η Ίρις έγραψε: #233 27-11-08 20:37 Παιδια τα nfs μου φαινονται λιγο ως πολύ μουφες. Τωρα να δουμε με το καινουριο το undercover. Παιζει εδω να εισαι μπατσος. Ετσι νομιζω. Και οταν λες μανατζερ εννοείς ? Αυτό που εισαι ο ιδιοκτητης ομαδας και τα ελεγχεις ολα? Αυτά και γενικοτερα τα fifa κλπ(τετοιου είδους) μου φαινονται επισης βλακιες(το βλεπω τωρα σηκωνω θυελες) αλλα δεν το θεωρω σκόπιμο να παίζεις στο σπιτι σου στον υπολογιστη ποδοσφαιρο...(και μπασκετ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. John Ras Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:32 Ο John Ras έγραψε: #234 27-11-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Ίριδα: Παιδια τα nfs μου φαινονται λιγο ως πολύ μουφες. Τωρα να δουμε με το καινουριο το undercover. Παιζει εδω να εισαι μπατσος. Ετσι νομιζω. Και οταν λες μανατζερ εννοείς ? Αυτό που εισαι ο ιδιοκτητης ομαδας και τα ελεγχεις ολα? Αυτά και γενικοτερα τα fifa κλπ(τετοιου είδους) μου φαινονται επισης βλακιες(το βλεπω τωρα σηκωνω θυελες) αλλα δεν το θεωρω σκόπιμο να παίζεις στο σπιτι σου στον υπολογιστη ποδοσφαιρο...(και μπασκετ) Click για ανάπτυξη... αυτό με το μπάτσος δεν ισχύει.Γενικώς το παιχνίδι είναι τελείως μάπα.Αμα δεν σου άρεσε το Prostreet τότε το undercover θα το μισίσεις. A ρε ΕΑ με τους ρεαλισμους σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andreas157 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:43 Ο andreas157: #235 27-11-08 21:43 ποιά nfs και π@π@ρι@ μάντολες? παίξτε live for speed να δείτε τι φρούτο είναι το racing simulator... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:20 Η Krou έγραψε: #236 27-11-08 22:20 the best game evah! VAMPIRE Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:38 Η ~Λένα~ έγραψε: #237 30-11-08 16:38 με τρομαζεις κρου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:51 Ο Zed έγραψε: #238 30-11-08 23:51 Ε τι άλλο θα ακούσω. Κορίτσια που να τους άρεσε το COD... Αυτά είναι, να κανονίσουμε lan party... Εννοείται για COD2 ή COD-United Offensive. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 05:25 Η ~kynthia έγραψε: #239 01-12-08 05:25 Αρχική Δημοσίευση από Krou: the best game evah! VAMPIRE Click για ανάπτυξη... Μπουχουχουχουχ Δέσποινα ξύνεις πληγές! Σταμάτησα το rpg μας στο The Masquerade λόγω αλλαγής πόλης και το Gangrel μου παρακμάζει... 'Ισως αρχίσω το pc game να καλύψω το κενό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:57 Η Krou έγραψε: #240 01-12-08 12:57 Ξεκινα το PC game. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 bboys Scandal gademis charmander Steliosgkougkou Mihail222 George_dr _Aggelos123 aekarare Slytherin fockos Αλκης Κ. Earendil uni77 jj! Kostakis45 Κλημεντίνη panagiotis G tsiobieman Mukumbura Viedo ΘανάσοςG4 Vold Metalhead_4_life PanosCh002 KostasR iManosX13 AK-92 Memetchi Wrong PanosBat guest18 J.Cameron eukleidhs1821 Lydia6902 Panagiotis849 χημεια4λαιφ George187 the purge hirasawayui GeorgePAOKara tymvorixos JohnGreek MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω εδω και 2-3 χρονια παιζω Dota και δεν λεω να την αφησω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:46 Ο Zed έγραψε: #226 26-11-08 22:46 Φίλε το Dota είναι από τα καλύτερα ομαδικά games που έχουν βγει ποτέ. Εγώ χρειάστηκα πολυ προσπάθεια για να την κόψω κι ευτυχώς το κατάφερα, γιατί σου δεσμεύει πάρα πολύ χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:14 Ο Afey έγραψε: #227 26-11-08 23:14 Δεν ξέρω γιατί θεωρείται πιο υγιές το να πας σ' ένα κλαμπ ή ένα μπουζουκτζίδικο από το να παίξεις 2-3 ντότες σ' ένα νετκαφέ με φίλους. Εγώ πάντως πολύ περισσότερο χαβαλέ κάνω και πολύ καλύτερα περνάω με το τελευταίο. Συν τοις άλλοις μια χαρά κοινωνική συναναστροφή είναι, το ποδόσφαιρο το θεωρώ λιγότερο κοινωνικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 07:48 Ο Eruyomo έγραψε: #228 27-11-08 07:48 Αρχική Δημοσίευση από Ράνια.: ΤΕΚΚΕΝ ρε. ΤΕΚΚΕΝ. Click για ανάπτυξη... Soul Calibur. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Δεν ξέρω γιατί θεωρείται πιο υγιές το να πας σ' ένα κλαμπ ή ένα μπουζουκτζίδικο από το να παίξεις 2-3 ντότες σ' ένα νετκαφέ με φίλους. Εγώ πάντως πολύ περισσότερο χαβαλέ κάνω και πολύ καλύτερα περνάω με το τελευταίο. Συν τοις άλλοις μια χαρά κοινωνική συναναστροφή είναι, το ποδόσφαιρο το θεωρώ λιγότερο κοινωνικό. Click για ανάπτυξη... Ε, είναι το στερεότυπο του σπασίκλα που κάθεται σε ένα υπολογιστή αντί να βγαίνει να βρίσκει ΓΥΝΑΙΚΕΣ. Προσωπικά περνάω καλύτερα οπουδήποτε αλλού, απο ότι στα μπουζούκια (παρ'ότι ούτε η συνεύρεση για ντότα μου αρέσει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathnote Νεοφερμένο μέλος Η Πασχαλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Μονεμβασία (Λακωνία). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 12:38 Η deathnote: #229 27-11-08 12:38 Final Fantasy όλη η σειρά....:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ίρις Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίριδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:59 Η Ίρις έγραψε: #230 27-11-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από John Ras: COD5 και ξερό ψωμί!!!!! Click για ανάπτυξη... Dεν το έχω παίξει ακόμα. Αλλά το προηγούμενο ήταν...:no1:. Σε αυτό έχει πυροβολικο να φωνάξεις αντι για βομβαρδισμο που ειχε στο cod4? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:28 Η ~Λένα~ έγραψε: #231 27-11-08 16:28 flat out, dead or alive, urbs{sims in the city}, call of duty, need for speed, pro evolution soccer και το κορυφαιο Dreamfall the longest journey{ολα τα παραπανω σε XBOX} Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 17:57 Ο Daskalenko7: #232 27-11-08 17:57 ΜΑΝΑΤΖΕΡ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ίρις Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίριδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 20:37 Η Ίρις έγραψε: #233 27-11-08 20:37 Παιδια τα nfs μου φαινονται λιγο ως πολύ μουφες. Τωρα να δουμε με το καινουριο το undercover. Παιζει εδω να εισαι μπατσος. Ετσι νομιζω. Και οταν λες μανατζερ εννοείς ? Αυτό που εισαι ο ιδιοκτητης ομαδας και τα ελεγχεις ολα? Αυτά και γενικοτερα τα fifa κλπ(τετοιου είδους) μου φαινονται επισης βλακιες(το βλεπω τωρα σηκωνω θυελες) αλλα δεν το θεωρω σκόπιμο να παίζεις στο σπιτι σου στον υπολογιστη ποδοσφαιρο...(και μπασκετ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. John Ras Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:32 Ο John Ras έγραψε: #234 27-11-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Ίριδα: Παιδια τα nfs μου φαινονται λιγο ως πολύ μουφες. Τωρα να δουμε με το καινουριο το undercover. Παιζει εδω να εισαι μπατσος. Ετσι νομιζω. Και οταν λες μανατζερ εννοείς ? Αυτό που εισαι ο ιδιοκτητης ομαδας και τα ελεγχεις ολα? Αυτά και γενικοτερα τα fifa κλπ(τετοιου είδους) μου φαινονται επισης βλακιες(το βλεπω τωρα σηκωνω θυελες) αλλα δεν το θεωρω σκόπιμο να παίζεις στο σπιτι σου στον υπολογιστη ποδοσφαιρο...(και μπασκετ) Click για ανάπτυξη... αυτό με το μπάτσος δεν ισχύει.Γενικώς το παιχνίδι είναι τελείως μάπα.Αμα δεν σου άρεσε το Prostreet τότε το undercover θα το μισίσεις. A ρε ΕΑ με τους ρεαλισμους σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andreas157 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:43 Ο andreas157: #235 27-11-08 21:43 ποιά nfs και π@π@ρι@ μάντολες? παίξτε live for speed να δείτε τι φρούτο είναι το racing simulator... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:20 Η Krou έγραψε: #236 27-11-08 22:20 the best game evah! VAMPIRE Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:38 Η ~Λένα~ έγραψε: #237 30-11-08 16:38 με τρομαζεις κρου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:51 Ο Zed έγραψε: #238 30-11-08 23:51 Ε τι άλλο θα ακούσω. Κορίτσια που να τους άρεσε το COD... Αυτά είναι, να κανονίσουμε lan party... Εννοείται για COD2 ή COD-United Offensive. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 05:25 Η ~kynthia έγραψε: #239 01-12-08 05:25 Αρχική Δημοσίευση από Krou: the best game evah! VAMPIRE Click για ανάπτυξη... Μπουχουχουχουχ Δέσποινα ξύνεις πληγές! Σταμάτησα το rpg μας στο The Masquerade λόγω αλλαγής πόλης και το Gangrel μου παρακμάζει... 'Ισως αρχίσω το pc game να καλύψω το κενό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:57 Η Krou έγραψε: #240 01-12-08 12:57 Ξεκινα το PC game. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 bboys Scandal gademis charmander Steliosgkougkou Mihail222 George_dr _Aggelos123 aekarare Slytherin fockos Αλκης Κ. Earendil uni77 jj! Kostakis45 Κλημεντίνη panagiotis G tsiobieman Mukumbura Viedo ΘανάσοςG4 Vold Metalhead_4_life PanosCh002 KostasR iManosX13 AK-92 Memetchi Wrong PanosBat guest18 J.Cameron eukleidhs1821 Lydia6902 Panagiotis849 χημεια4λαιφ George187 the purge hirasawayui GeorgePAOKara tymvorixos JohnGreek MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φίλε το Dota είναι από τα καλύτερα ομαδικά games που έχουν βγει ποτέ. Εγώ χρειάστηκα πολυ προσπάθεια για να την κόψω κι ευτυχώς το κατάφερα, γιατί σου δεσμεύει πάρα πολύ χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:14 Ο Afey έγραψε: #227 26-11-08 23:14 Δεν ξέρω γιατί θεωρείται πιο υγιές το να πας σ' ένα κλαμπ ή ένα μπουζουκτζίδικο από το να παίξεις 2-3 ντότες σ' ένα νετκαφέ με φίλους. Εγώ πάντως πολύ περισσότερο χαβαλέ κάνω και πολύ καλύτερα περνάω με το τελευταίο. Συν τοις άλλοις μια χαρά κοινωνική συναναστροφή είναι, το ποδόσφαιρο το θεωρώ λιγότερο κοινωνικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 07:48 Ο Eruyomo έγραψε: #228 27-11-08 07:48 Αρχική Δημοσίευση από Ράνια.: ΤΕΚΚΕΝ ρε. ΤΕΚΚΕΝ. Click για ανάπτυξη... Soul Calibur. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Δεν ξέρω γιατί θεωρείται πιο υγιές το να πας σ' ένα κλαμπ ή ένα μπουζουκτζίδικο από το να παίξεις 2-3 ντότες σ' ένα νετκαφέ με φίλους. Εγώ πάντως πολύ περισσότερο χαβαλέ κάνω και πολύ καλύτερα περνάω με το τελευταίο. Συν τοις άλλοις μια χαρά κοινωνική συναναστροφή είναι, το ποδόσφαιρο το θεωρώ λιγότερο κοινωνικό. Click για ανάπτυξη... Ε, είναι το στερεότυπο του σπασίκλα που κάθεται σε ένα υπολογιστή αντί να βγαίνει να βρίσκει ΓΥΝΑΙΚΕΣ. Προσωπικά περνάω καλύτερα οπουδήποτε αλλού, απο ότι στα μπουζούκια (παρ'ότι ούτε η συνεύρεση για ντότα μου αρέσει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathnote Νεοφερμένο μέλος Η Πασχαλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Μονεμβασία (Λακωνία). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 12:38 Η deathnote: #229 27-11-08 12:38 Final Fantasy όλη η σειρά....:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ίρις Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίριδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:59 Η Ίρις έγραψε: #230 27-11-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από John Ras: COD5 και ξερό ψωμί!!!!! Click για ανάπτυξη... Dεν το έχω παίξει ακόμα. Αλλά το προηγούμενο ήταν...:no1:. Σε αυτό έχει πυροβολικο να φωνάξεις αντι για βομβαρδισμο που ειχε στο cod4? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:28 Η ~Λένα~ έγραψε: #231 27-11-08 16:28 flat out, dead or alive, urbs{sims in the city}, call of duty, need for speed, pro evolution soccer και το κορυφαιο Dreamfall the longest journey{ολα τα παραπανω σε XBOX} Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 17:57 Ο Daskalenko7: #232 27-11-08 17:57 ΜΑΝΑΤΖΕΡ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ίρις Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίριδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 20:37 Η Ίρις έγραψε: #233 27-11-08 20:37 Παιδια τα nfs μου φαινονται λιγο ως πολύ μουφες. Τωρα να δουμε με το καινουριο το undercover. Παιζει εδω να εισαι μπατσος. Ετσι νομιζω. Και οταν λες μανατζερ εννοείς ? Αυτό που εισαι ο ιδιοκτητης ομαδας και τα ελεγχεις ολα? Αυτά και γενικοτερα τα fifa κλπ(τετοιου είδους) μου φαινονται επισης βλακιες(το βλεπω τωρα σηκωνω θυελες) αλλα δεν το θεωρω σκόπιμο να παίζεις στο σπιτι σου στον υπολογιστη ποδοσφαιρο...(και μπασκετ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. John Ras Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:32 Ο John Ras έγραψε: #234 27-11-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Ίριδα: Παιδια τα nfs μου φαινονται λιγο ως πολύ μουφες. Τωρα να δουμε με το καινουριο το undercover. Παιζει εδω να εισαι μπατσος. Ετσι νομιζω. Και οταν λες μανατζερ εννοείς ? Αυτό που εισαι ο ιδιοκτητης ομαδας και τα ελεγχεις ολα? Αυτά και γενικοτερα τα fifa κλπ(τετοιου είδους) μου φαινονται επισης βλακιες(το βλεπω τωρα σηκωνω θυελες) αλλα δεν το θεωρω σκόπιμο να παίζεις στο σπιτι σου στον υπολογιστη ποδοσφαιρο...(και μπασκετ) Click για ανάπτυξη... αυτό με το μπάτσος δεν ισχύει.Γενικώς το παιχνίδι είναι τελείως μάπα.Αμα δεν σου άρεσε το Prostreet τότε το undercover θα το μισίσεις. A ρε ΕΑ με τους ρεαλισμους σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andreas157 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:43 Ο andreas157: #235 27-11-08 21:43 ποιά nfs και π@π@ρι@ μάντολες? παίξτε live for speed να δείτε τι φρούτο είναι το racing simulator... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:20 Η Krou έγραψε: #236 27-11-08 22:20 the best game evah! VAMPIRE Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:38 Η ~Λένα~ έγραψε: #237 30-11-08 16:38 με τρομαζεις κρου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:51 Ο Zed έγραψε: #238 30-11-08 23:51 Ε τι άλλο θα ακούσω. Κορίτσια που να τους άρεσε το COD... Αυτά είναι, να κανονίσουμε lan party... Εννοείται για COD2 ή COD-United Offensive. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 05:25 Η ~kynthia έγραψε: #239 01-12-08 05:25 Αρχική Δημοσίευση από Krou: the best game evah! VAMPIRE Click για ανάπτυξη... Μπουχουχουχουχ Δέσποινα ξύνεις πληγές! Σταμάτησα το rpg μας στο The Masquerade λόγω αλλαγής πόλης και το Gangrel μου παρακμάζει... 'Ισως αρχίσω το pc game να καλύψω το κενό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:57 Η Krou έγραψε: #240 01-12-08 12:57 Ξεκινα το PC game. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 bboys Scandal gademis charmander Steliosgkougkou Mihail222 George_dr _Aggelos123 aekarare Slytherin fockos Αλκης Κ. Earendil uni77 jj! Kostakis45 Κλημεντίνη panagiotis G tsiobieman Mukumbura Viedo ΘανάσοςG4 Vold Metalhead_4_life PanosCh002 KostasR iManosX13 AK-92 Memetchi Wrong PanosBat guest18 J.Cameron eukleidhs1821 Lydia6902 Panagiotis849 χημεια4λαιφ George187 the purge hirasawayui GeorgePAOKara tymvorixos JohnGreek MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν ξέρω γιατί θεωρείται πιο υγιές το να πας σ' ένα κλαμπ ή ένα μπουζουκτζίδικο από το να παίξεις 2-3 ντότες σ' ένα νετκαφέ με φίλους. Εγώ πάντως πολύ περισσότερο χαβαλέ κάνω και πολύ καλύτερα περνάω με το τελευταίο. Συν τοις άλλοις μια χαρά κοινωνική συναναστροφή είναι, το ποδόσφαιρο το θεωρώ λιγότερο κοινωνικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 07:48 Ο Eruyomo έγραψε: #228 27-11-08 07:48 Αρχική Δημοσίευση από Ράνια.: ΤΕΚΚΕΝ ρε. ΤΕΚΚΕΝ. Click για ανάπτυξη... Soul Calibur. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Δεν ξέρω γιατί θεωρείται πιο υγιές το να πας σ' ένα κλαμπ ή ένα μπουζουκτζίδικο από το να παίξεις 2-3 ντότες σ' ένα νετκαφέ με φίλους. Εγώ πάντως πολύ περισσότερο χαβαλέ κάνω και πολύ καλύτερα περνάω με το τελευταίο. Συν τοις άλλοις μια χαρά κοινωνική συναναστροφή είναι, το ποδόσφαιρο το θεωρώ λιγότερο κοινωνικό. Click για ανάπτυξη... Ε, είναι το στερεότυπο του σπασίκλα που κάθεται σε ένα υπολογιστή αντί να βγαίνει να βρίσκει ΓΥΝΑΙΚΕΣ. Προσωπικά περνάω καλύτερα οπουδήποτε αλλού, απο ότι στα μπουζούκια (παρ'ότι ούτε η συνεύρεση για ντότα μου αρέσει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deathnote Νεοφερμένο μέλος Η Πασχαλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Μονεμβασία (Λακωνία). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 12:38 Η deathnote: #229 27-11-08 12:38 Final Fantasy όλη η σειρά....:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ίρις Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίριδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:59 Η Ίρις έγραψε: #230 27-11-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από John Ras: COD5 και ξερό ψωμί!!!!! Click για ανάπτυξη... Dεν το έχω παίξει ακόμα. Αλλά το προηγούμενο ήταν...:no1:. Σε αυτό έχει πυροβολικο να φωνάξεις αντι για βομβαρδισμο που ειχε στο cod4? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:28 Η ~Λένα~ έγραψε: #231 27-11-08 16:28 flat out, dead or alive, urbs{sims in the city}, call of duty, need for speed, pro evolution soccer και το κορυφαιο Dreamfall the longest journey{ολα τα παραπανω σε XBOX} Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 17:57 Ο Daskalenko7: #232 27-11-08 17:57 ΜΑΝΑΤΖΕΡ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ίρις Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίριδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 20:37 Η Ίρις έγραψε: #233 27-11-08 20:37 Παιδια τα nfs μου φαινονται λιγο ως πολύ μουφες. Τωρα να δουμε με το καινουριο το undercover. Παιζει εδω να εισαι μπατσος. Ετσι νομιζω. Και οταν λες μανατζερ εννοείς ? Αυτό που εισαι ο ιδιοκτητης ομαδας και τα ελεγχεις ολα? Αυτά και γενικοτερα τα fifa κλπ(τετοιου είδους) μου φαινονται επισης βλακιες(το βλεπω τωρα σηκωνω θυελες) αλλα δεν το θεωρω σκόπιμο να παίζεις στο σπιτι σου στον υπολογιστη ποδοσφαιρο...(και μπασκετ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. John Ras Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:32 Ο John Ras έγραψε: #234 27-11-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Ίριδα: Παιδια τα nfs μου φαινονται λιγο ως πολύ μουφες. Τωρα να δουμε με το καινουριο το undercover. Παιζει εδω να εισαι μπατσος. Ετσι νομιζω. Και οταν λες μανατζερ εννοείς ? Αυτό που εισαι ο ιδιοκτητης ομαδας και τα ελεγχεις ολα? Αυτά και γενικοτερα τα fifa κλπ(τετοιου είδους) μου φαινονται επισης βλακιες(το βλεπω τωρα σηκωνω θυελες) αλλα δεν το θεωρω σκόπιμο να παίζεις στο σπιτι σου στον υπολογιστη ποδοσφαιρο...(και μπασκετ) Click για ανάπτυξη... αυτό με το μπάτσος δεν ισχύει.Γενικώς το παιχνίδι είναι τελείως μάπα.Αμα δεν σου άρεσε το Prostreet τότε το undercover θα το μισίσεις. A ρε ΕΑ με τους ρεαλισμους σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andreas157 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:43 Ο andreas157: #235 27-11-08 21:43 ποιά nfs και π@π@ρι@ μάντολες? παίξτε live for speed να δείτε τι φρούτο είναι το racing simulator... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:20 Η Krou έγραψε: #236 27-11-08 22:20 the best game evah! VAMPIRE Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:38 Η ~Λένα~ έγραψε: #237 30-11-08 16:38 με τρομαζεις κρου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:51 Ο Zed έγραψε: #238 30-11-08 23:51 Ε τι άλλο θα ακούσω. Κορίτσια που να τους άρεσε το COD... Αυτά είναι, να κανονίσουμε lan party... Εννοείται για COD2 ή COD-United Offensive. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 05:25 Η ~kynthia έγραψε: #239 01-12-08 05:25 Αρχική Δημοσίευση από Krou: the best game evah! VAMPIRE Click για ανάπτυξη... Μπουχουχουχουχ Δέσποινα ξύνεις πληγές! Σταμάτησα το rpg μας στο The Masquerade λόγω αλλαγής πόλης και το Gangrel μου παρακμάζει... 'Ισως αρχίσω το pc game να καλύψω το κενό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:57 Η Krou έγραψε: #240 01-12-08 12:57 Ξεκινα το PC game. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 bboys Scandal gademis charmander Steliosgkougkou Mihail222 George_dr _Aggelos123 aekarare Slytherin fockos Αλκης Κ. Earendil uni77 jj! Kostakis45 Κλημεντίνη panagiotis G tsiobieman Mukumbura Viedo ΘανάσοςG4 Vold Metalhead_4_life PanosCh002 KostasR iManosX13 AK-92 Memetchi Wrong PanosBat guest18 J.Cameron eukleidhs1821 Lydia6902 Panagiotis849 χημεια4λαιφ George187 the purge hirasawayui GeorgePAOKara tymvorixos JohnGreek MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ράνια.: ΤΕΚΚΕΝ ρε. ΤΕΚΚΕΝ. Click για ανάπτυξη... Soul Calibur. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Δεν ξέρω γιατί θεωρείται πιο υγιές το να πας σ' ένα κλαμπ ή ένα μπουζουκτζίδικο από το να παίξεις 2-3 ντότες σ' ένα νετκαφέ με φίλους. Εγώ πάντως πολύ περισσότερο χαβαλέ κάνω και πολύ καλύτερα περνάω με το τελευταίο. Συν τοις άλλοις μια χαρά κοινωνική συναναστροφή είναι, το ποδόσφαιρο το θεωρώ λιγότερο κοινωνικό. Click για ανάπτυξη... Ε, είναι το στερεότυπο του σπασίκλα που κάθεται σε ένα υπολογιστή αντί να βγαίνει να βρίσκει ΓΥΝΑΙΚΕΣ. Προσωπικά περνάω καλύτερα οπουδήποτε αλλού, απο ότι στα μπουζούκια (παρ'ότι ούτε η συνεύρεση για ντότα μου αρέσει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deathnote Νεοφερμένο μέλος Η Πασχαλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Μονεμβασία (Λακωνία). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 12:38 Η deathnote: #229 27-11-08 12:38 Final Fantasy όλη η σειρά....:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ίρις Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίριδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:59 Η Ίρις έγραψε: #230 27-11-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από John Ras: COD5 και ξερό ψωμί!!!!! Click για ανάπτυξη... Dεν το έχω παίξει ακόμα. Αλλά το προηγούμενο ήταν...:no1:. Σε αυτό έχει πυροβολικο να φωνάξεις αντι για βομβαρδισμο που ειχε στο cod4? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:28 Η ~Λένα~ έγραψε: #231 27-11-08 16:28 flat out, dead or alive, urbs{sims in the city}, call of duty, need for speed, pro evolution soccer και το κορυφαιο Dreamfall the longest journey{ολα τα παραπανω σε XBOX} Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 17:57 Ο Daskalenko7: #232 27-11-08 17:57 ΜΑΝΑΤΖΕΡ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ίρις Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίριδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 20:37 Η Ίρις έγραψε: #233 27-11-08 20:37 Παιδια τα nfs μου φαινονται λιγο ως πολύ μουφες. Τωρα να δουμε με το καινουριο το undercover. Παιζει εδω να εισαι μπατσος. Ετσι νομιζω. Και οταν λες μανατζερ εννοείς ? Αυτό που εισαι ο ιδιοκτητης ομαδας και τα ελεγχεις ολα? Αυτά και γενικοτερα τα fifa κλπ(τετοιου είδους) μου φαινονται επισης βλακιες(το βλεπω τωρα σηκωνω θυελες) αλλα δεν το θεωρω σκόπιμο να παίζεις στο σπιτι σου στον υπολογιστη ποδοσφαιρο...(και μπασκετ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. John Ras Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:32 Ο John Ras έγραψε: #234 27-11-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Ίριδα: Παιδια τα nfs μου φαινονται λιγο ως πολύ μουφες. Τωρα να δουμε με το καινουριο το undercover. Παιζει εδω να εισαι μπατσος. Ετσι νομιζω. Και οταν λες μανατζερ εννοείς ? Αυτό που εισαι ο ιδιοκτητης ομαδας και τα ελεγχεις ολα? Αυτά και γενικοτερα τα fifa κλπ(τετοιου είδους) μου φαινονται επισης βλακιες(το βλεπω τωρα σηκωνω θυελες) αλλα δεν το θεωρω σκόπιμο να παίζεις στο σπιτι σου στον υπολογιστη ποδοσφαιρο...(και μπασκετ) Click για ανάπτυξη... αυτό με το μπάτσος δεν ισχύει.Γενικώς το παιχνίδι είναι τελείως μάπα.Αμα δεν σου άρεσε το Prostreet τότε το undercover θα το μισίσεις. A ρε ΕΑ με τους ρεαλισμους σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andreas157 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:43 Ο andreas157: #235 27-11-08 21:43 ποιά nfs και π@π@ρι@ μάντολες? παίξτε live for speed να δείτε τι φρούτο είναι το racing simulator... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:20 Η Krou έγραψε: #236 27-11-08 22:20 the best game evah! VAMPIRE Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:38 Η ~Λένα~ έγραψε: #237 30-11-08 16:38 με τρομαζεις κρου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:51 Ο Zed έγραψε: #238 30-11-08 23:51 Ε τι άλλο θα ακούσω. Κορίτσια που να τους άρεσε το COD... Αυτά είναι, να κανονίσουμε lan party... Εννοείται για COD2 ή COD-United Offensive. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 05:25 Η ~kynthia έγραψε: #239 01-12-08 05:25 Αρχική Δημοσίευση από Krou: the best game evah! VAMPIRE Click για ανάπτυξη... Μπουχουχουχουχ Δέσποινα ξύνεις πληγές! Σταμάτησα το rpg μας στο The Masquerade λόγω αλλαγής πόλης και το Gangrel μου παρακμάζει... 'Ισως αρχίσω το pc game να καλύψω το κενό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:57 Η Krou έγραψε: #240 01-12-08 12:57 Ξεκινα το PC game. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 bboys Scandal gademis charmander Steliosgkougkou Mihail222 George_dr _Aggelos123 aekarare Slytherin fockos Αλκης Κ. Earendil uni77 jj! Kostakis45 Κλημεντίνη panagiotis G tsiobieman Mukumbura Viedo ΘανάσοςG4 Vold Metalhead_4_life PanosCh002 KostasR iManosX13 AK-92 Memetchi Wrong PanosBat guest18 J.Cameron eukleidhs1821 Lydia6902 Panagiotis849 χημεια4λαιφ George187 the purge hirasawayui GeorgePAOKara tymvorixos JohnGreek MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Final Fantasy όλη η σειρά....:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ίρις Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίριδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:59 Η Ίρις έγραψε: #230 27-11-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από John Ras: COD5 και ξερό ψωμί!!!!! Click για ανάπτυξη... Dεν το έχω παίξει ακόμα. Αλλά το προηγούμενο ήταν...:no1:. Σε αυτό έχει πυροβολικο να φωνάξεις αντι για βομβαρδισμο που ειχε στο cod4? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:28 Η ~Λένα~ έγραψε: #231 27-11-08 16:28 flat out, dead or alive, urbs{sims in the city}, call of duty, need for speed, pro evolution soccer και το κορυφαιο Dreamfall the longest journey{ολα τα παραπανω σε XBOX} Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 17:57 Ο Daskalenko7: #232 27-11-08 17:57 ΜΑΝΑΤΖΕΡ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ίρις Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίριδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 20:37 Η Ίρις έγραψε: #233 27-11-08 20:37 Παιδια τα nfs μου φαινονται λιγο ως πολύ μουφες. Τωρα να δουμε με το καινουριο το undercover. Παιζει εδω να εισαι μπατσος. Ετσι νομιζω. Και οταν λες μανατζερ εννοείς ? Αυτό που εισαι ο ιδιοκτητης ομαδας και τα ελεγχεις ολα? Αυτά και γενικοτερα τα fifa κλπ(τετοιου είδους) μου φαινονται επισης βλακιες(το βλεπω τωρα σηκωνω θυελες) αλλα δεν το θεωρω σκόπιμο να παίζεις στο σπιτι σου στον υπολογιστη ποδοσφαιρο...(και μπασκετ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. John Ras Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:32 Ο John Ras έγραψε: #234 27-11-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Ίριδα: Παιδια τα nfs μου φαινονται λιγο ως πολύ μουφες. Τωρα να δουμε με το καινουριο το undercover. Παιζει εδω να εισαι μπατσος. Ετσι νομιζω. Και οταν λες μανατζερ εννοείς ? Αυτό που εισαι ο ιδιοκτητης ομαδας και τα ελεγχεις ολα? Αυτά και γενικοτερα τα fifa κλπ(τετοιου είδους) μου φαινονται επισης βλακιες(το βλεπω τωρα σηκωνω θυελες) αλλα δεν το θεωρω σκόπιμο να παίζεις στο σπιτι σου στον υπολογιστη ποδοσφαιρο...(και μπασκετ) Click για ανάπτυξη... αυτό με το μπάτσος δεν ισχύει.Γενικώς το παιχνίδι είναι τελείως μάπα.Αμα δεν σου άρεσε το Prostreet τότε το undercover θα το μισίσεις. A ρε ΕΑ με τους ρεαλισμους σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andreas157 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:43 Ο andreas157: #235 27-11-08 21:43 ποιά nfs και π@π@ρι@ μάντολες? παίξτε live for speed να δείτε τι φρούτο είναι το racing simulator... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:20 Η Krou έγραψε: #236 27-11-08 22:20 the best game evah! VAMPIRE Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:38 Η ~Λένα~ έγραψε: #237 30-11-08 16:38 με τρομαζεις κρου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:51 Ο Zed έγραψε: #238 30-11-08 23:51 Ε τι άλλο θα ακούσω. Κορίτσια που να τους άρεσε το COD... Αυτά είναι, να κανονίσουμε lan party... Εννοείται για COD2 ή COD-United Offensive. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 05:25 Η ~kynthia έγραψε: #239 01-12-08 05:25 Αρχική Δημοσίευση από Krou: the best game evah! VAMPIRE Click για ανάπτυξη... Μπουχουχουχουχ Δέσποινα ξύνεις πληγές! Σταμάτησα το rpg μας στο The Masquerade λόγω αλλαγής πόλης και το Gangrel μου παρακμάζει... 'Ισως αρχίσω το pc game να καλύψω το κενό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:57 Η Krou έγραψε: #240 01-12-08 12:57 Ξεκινα το PC game. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 bboys Scandal gademis charmander Steliosgkougkou Mihail222 George_dr _Aggelos123 aekarare Slytherin fockos Αλκης Κ. Earendil uni77 jj! Kostakis45 Κλημεντίνη panagiotis G tsiobieman Mukumbura Viedo ΘανάσοςG4 Vold Metalhead_4_life PanosCh002 KostasR iManosX13 AK-92 Memetchi Wrong PanosBat guest18 J.Cameron eukleidhs1821 Lydia6902 Panagiotis849 χημεια4λαιφ George187 the purge hirasawayui GeorgePAOKara tymvorixos JohnGreek MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από John Ras: COD5 και ξερό ψωμί!!!!! Click για ανάπτυξη... Dεν το έχω παίξει ακόμα. Αλλά το προηγούμενο ήταν...:no1:. Σε αυτό έχει πυροβολικο να φωνάξεις αντι για βομβαρδισμο που ειχε στο cod4? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 16:28 Η ~Λένα~ έγραψε: #231 27-11-08 16:28 flat out, dead or alive, urbs{sims in the city}, call of duty, need for speed, pro evolution soccer και το κορυφαιο Dreamfall the longest journey{ολα τα παραπανω σε XBOX} Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 17:57 Ο Daskalenko7: #232 27-11-08 17:57 ΜΑΝΑΤΖΕΡ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ίρις Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίριδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 20:37 Η Ίρις έγραψε: #233 27-11-08 20:37 Παιδια τα nfs μου φαινονται λιγο ως πολύ μουφες. Τωρα να δουμε με το καινουριο το undercover. Παιζει εδω να εισαι μπατσος. Ετσι νομιζω. Και οταν λες μανατζερ εννοείς ? Αυτό που εισαι ο ιδιοκτητης ομαδας και τα ελεγχεις ολα? Αυτά και γενικοτερα τα fifa κλπ(τετοιου είδους) μου φαινονται επισης βλακιες(το βλεπω τωρα σηκωνω θυελες) αλλα δεν το θεωρω σκόπιμο να παίζεις στο σπιτι σου στον υπολογιστη ποδοσφαιρο...(και μπασκετ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. John Ras Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:32 Ο John Ras έγραψε: #234 27-11-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Ίριδα: Παιδια τα nfs μου φαινονται λιγο ως πολύ μουφες. Τωρα να δουμε με το καινουριο το undercover. Παιζει εδω να εισαι μπατσος. Ετσι νομιζω. Και οταν λες μανατζερ εννοείς ? Αυτό που εισαι ο ιδιοκτητης ομαδας και τα ελεγχεις ολα? Αυτά και γενικοτερα τα fifa κλπ(τετοιου είδους) μου φαινονται επισης βλακιες(το βλεπω τωρα σηκωνω θυελες) αλλα δεν το θεωρω σκόπιμο να παίζεις στο σπιτι σου στον υπολογιστη ποδοσφαιρο...(και μπασκετ) Click για ανάπτυξη... αυτό με το μπάτσος δεν ισχύει.Γενικώς το παιχνίδι είναι τελείως μάπα.Αμα δεν σου άρεσε το Prostreet τότε το undercover θα το μισίσεις. A ρε ΕΑ με τους ρεαλισμους σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andreas157 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:43 Ο andreas157: #235 27-11-08 21:43 ποιά nfs και π@π@ρι@ μάντολες? παίξτε live for speed να δείτε τι φρούτο είναι το racing simulator... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:20 Η Krou έγραψε: #236 27-11-08 22:20 the best game evah! VAMPIRE Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:38 Η ~Λένα~ έγραψε: #237 30-11-08 16:38 με τρομαζεις κρου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:51 Ο Zed έγραψε: #238 30-11-08 23:51 Ε τι άλλο θα ακούσω. Κορίτσια που να τους άρεσε το COD... Αυτά είναι, να κανονίσουμε lan party... Εννοείται για COD2 ή COD-United Offensive. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 05:25 Η ~kynthia έγραψε: #239 01-12-08 05:25 Αρχική Δημοσίευση από Krou: the best game evah! VAMPIRE Click για ανάπτυξη... Μπουχουχουχουχ Δέσποινα ξύνεις πληγές! Σταμάτησα το rpg μας στο The Masquerade λόγω αλλαγής πόλης και το Gangrel μου παρακμάζει... 'Ισως αρχίσω το pc game να καλύψω το κενό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:57 Η Krou έγραψε: #240 01-12-08 12:57 Ξεκινα το PC game. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 bboys Scandal gademis charmander Steliosgkougkou Mihail222 George_dr _Aggelos123 aekarare Slytherin fockos Αλκης Κ. Earendil uni77 jj! Kostakis45 Κλημεντίνη panagiotis G tsiobieman Mukumbura Viedo ΘανάσοςG4 Vold Metalhead_4_life PanosCh002 KostasR iManosX13 AK-92 Memetchi Wrong PanosBat guest18 J.Cameron eukleidhs1821 Lydia6902 Panagiotis849 χημεια4λαιφ George187 the purge hirasawayui GeorgePAOKara tymvorixos JohnGreek MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
flat out, dead or alive, urbs{sims in the city}, call of duty, need for speed, pro evolution soccer και το κορυφαιο Dreamfall the longest journey{ολα τα παραπανω σε XBOX} Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 17:57 Ο Daskalenko7: #232 27-11-08 17:57 ΜΑΝΑΤΖΕΡ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ίρις Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίριδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 20:37 Η Ίρις έγραψε: #233 27-11-08 20:37 Παιδια τα nfs μου φαινονται λιγο ως πολύ μουφες. Τωρα να δουμε με το καινουριο το undercover. Παιζει εδω να εισαι μπατσος. Ετσι νομιζω. Και οταν λες μανατζερ εννοείς ? Αυτό που εισαι ο ιδιοκτητης ομαδας και τα ελεγχεις ολα? Αυτά και γενικοτερα τα fifa κλπ(τετοιου είδους) μου φαινονται επισης βλακιες(το βλεπω τωρα σηκωνω θυελες) αλλα δεν το θεωρω σκόπιμο να παίζεις στο σπιτι σου στον υπολογιστη ποδοσφαιρο...(και μπασκετ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. John Ras Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:32 Ο John Ras έγραψε: #234 27-11-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Ίριδα: Παιδια τα nfs μου φαινονται λιγο ως πολύ μουφες. Τωρα να δουμε με το καινουριο το undercover. Παιζει εδω να εισαι μπατσος. Ετσι νομιζω. Και οταν λες μανατζερ εννοείς ? Αυτό που εισαι ο ιδιοκτητης ομαδας και τα ελεγχεις ολα? Αυτά και γενικοτερα τα fifa κλπ(τετοιου είδους) μου φαινονται επισης βλακιες(το βλεπω τωρα σηκωνω θυελες) αλλα δεν το θεωρω σκόπιμο να παίζεις στο σπιτι σου στον υπολογιστη ποδοσφαιρο...(και μπασκετ) Click για ανάπτυξη... αυτό με το μπάτσος δεν ισχύει.Γενικώς το παιχνίδι είναι τελείως μάπα.Αμα δεν σου άρεσε το Prostreet τότε το undercover θα το μισίσεις. A ρε ΕΑ με τους ρεαλισμους σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andreas157 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:43 Ο andreas157: #235 27-11-08 21:43 ποιά nfs και π@π@ρι@ μάντολες? παίξτε live for speed να δείτε τι φρούτο είναι το racing simulator... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:20 Η Krou έγραψε: #236 27-11-08 22:20 the best game evah! VAMPIRE Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:38 Η ~Λένα~ έγραψε: #237 30-11-08 16:38 με τρομαζεις κρου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:51 Ο Zed έγραψε: #238 30-11-08 23:51 Ε τι άλλο θα ακούσω. Κορίτσια που να τους άρεσε το COD... Αυτά είναι, να κανονίσουμε lan party... Εννοείται για COD2 ή COD-United Offensive. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 05:25 Η ~kynthia έγραψε: #239 01-12-08 05:25 Αρχική Δημοσίευση από Krou: the best game evah! VAMPIRE Click για ανάπτυξη... Μπουχουχουχουχ Δέσποινα ξύνεις πληγές! Σταμάτησα το rpg μας στο The Masquerade λόγω αλλαγής πόλης και το Gangrel μου παρακμάζει... 'Ισως αρχίσω το pc game να καλύψω το κενό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:57 Η Krou έγραψε: #240 01-12-08 12:57 Ξεκινα το PC game. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 bboys Scandal gademis charmander Steliosgkougkou Mihail222 George_dr _Aggelos123 aekarare Slytherin fockos Αλκης Κ. Earendil uni77 jj! Kostakis45 Κλημεντίνη panagiotis G tsiobieman Mukumbura Viedo ΘανάσοςG4 Vold Metalhead_4_life PanosCh002 KostasR iManosX13 AK-92 Memetchi Wrong PanosBat guest18 J.Cameron eukleidhs1821 Lydia6902 Panagiotis849 χημεια4λαιφ George187 the purge hirasawayui GeorgePAOKara tymvorixos JohnGreek MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΜΑΝΑΤΖΕΡ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ίρις Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίριδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 20:37 Η Ίρις έγραψε: #233 27-11-08 20:37 Παιδια τα nfs μου φαινονται λιγο ως πολύ μουφες. Τωρα να δουμε με το καινουριο το undercover. Παιζει εδω να εισαι μπατσος. Ετσι νομιζω. Και οταν λες μανατζερ εννοείς ? Αυτό που εισαι ο ιδιοκτητης ομαδας και τα ελεγχεις ολα? Αυτά και γενικοτερα τα fifa κλπ(τετοιου είδους) μου φαινονται επισης βλακιες(το βλεπω τωρα σηκωνω θυελες) αλλα δεν το θεωρω σκόπιμο να παίζεις στο σπιτι σου στον υπολογιστη ποδοσφαιρο...(και μπασκετ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. John Ras Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:32 Ο John Ras έγραψε: #234 27-11-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Ίριδα: Παιδια τα nfs μου φαινονται λιγο ως πολύ μουφες. Τωρα να δουμε με το καινουριο το undercover. Παιζει εδω να εισαι μπατσος. Ετσι νομιζω. Και οταν λες μανατζερ εννοείς ? Αυτό που εισαι ο ιδιοκτητης ομαδας και τα ελεγχεις ολα? Αυτά και γενικοτερα τα fifa κλπ(τετοιου είδους) μου φαινονται επισης βλακιες(το βλεπω τωρα σηκωνω θυελες) αλλα δεν το θεωρω σκόπιμο να παίζεις στο σπιτι σου στον υπολογιστη ποδοσφαιρο...(και μπασκετ) Click για ανάπτυξη... αυτό με το μπάτσος δεν ισχύει.Γενικώς το παιχνίδι είναι τελείως μάπα.Αμα δεν σου άρεσε το Prostreet τότε το undercover θα το μισίσεις. A ρε ΕΑ με τους ρεαλισμους σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andreas157 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:43 Ο andreas157: #235 27-11-08 21:43 ποιά nfs και π@π@ρι@ μάντολες? παίξτε live for speed να δείτε τι φρούτο είναι το racing simulator... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:20 Η Krou έγραψε: #236 27-11-08 22:20 the best game evah! VAMPIRE Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:38 Η ~Λένα~ έγραψε: #237 30-11-08 16:38 με τρομαζεις κρου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:51 Ο Zed έγραψε: #238 30-11-08 23:51 Ε τι άλλο θα ακούσω. Κορίτσια που να τους άρεσε το COD... Αυτά είναι, να κανονίσουμε lan party... Εννοείται για COD2 ή COD-United Offensive. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 05:25 Η ~kynthia έγραψε: #239 01-12-08 05:25 Αρχική Δημοσίευση από Krou: the best game evah! VAMPIRE Click για ανάπτυξη... Μπουχουχουχουχ Δέσποινα ξύνεις πληγές! Σταμάτησα το rpg μας στο The Masquerade λόγω αλλαγής πόλης και το Gangrel μου παρακμάζει... 'Ισως αρχίσω το pc game να καλύψω το κενό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:57 Η Krou έγραψε: #240 01-12-08 12:57 Ξεκινα το PC game. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 bboys Scandal gademis charmander Steliosgkougkou Mihail222 George_dr _Aggelos123 aekarare Slytherin fockos Αλκης Κ. Earendil uni77 jj! Kostakis45 Κλημεντίνη panagiotis G tsiobieman Mukumbura Viedo ΘανάσοςG4 Vold Metalhead_4_life PanosCh002 KostasR iManosX13 AK-92 Memetchi Wrong PanosBat guest18 J.Cameron eukleidhs1821 Lydia6902 Panagiotis849 χημεια4λαιφ George187 the purge hirasawayui GeorgePAOKara tymvorixos JohnGreek MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδια τα nfs μου φαινονται λιγο ως πολύ μουφες. Τωρα να δουμε με το καινουριο το undercover. Παιζει εδω να εισαι μπατσος. Ετσι νομιζω. Και οταν λες μανατζερ εννοείς ? Αυτό που εισαι ο ιδιοκτητης ομαδας και τα ελεγχεις ολα? Αυτά και γενικοτερα τα fifa κλπ(τετοιου είδους) μου φαινονται επισης βλακιες(το βλεπω τωρα σηκωνω θυελες) αλλα δεν το θεωρω σκόπιμο να παίζεις στο σπιτι σου στον υπολογιστη ποδοσφαιρο...(και μπασκετ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
John Ras Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:32 Ο John Ras έγραψε: #234 27-11-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Ίριδα: Παιδια τα nfs μου φαινονται λιγο ως πολύ μουφες. Τωρα να δουμε με το καινουριο το undercover. Παιζει εδω να εισαι μπατσος. Ετσι νομιζω. Και οταν λες μανατζερ εννοείς ? Αυτό που εισαι ο ιδιοκτητης ομαδας και τα ελεγχεις ολα? Αυτά και γενικοτερα τα fifa κλπ(τετοιου είδους) μου φαινονται επισης βλακιες(το βλεπω τωρα σηκωνω θυελες) αλλα δεν το θεωρω σκόπιμο να παίζεις στο σπιτι σου στον υπολογιστη ποδοσφαιρο...(και μπασκετ) Click για ανάπτυξη... αυτό με το μπάτσος δεν ισχύει.Γενικώς το παιχνίδι είναι τελείως μάπα.Αμα δεν σου άρεσε το Prostreet τότε το undercover θα το μισίσεις. A ρε ΕΑ με τους ρεαλισμους σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andreas157 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:43 Ο andreas157: #235 27-11-08 21:43 ποιά nfs και π@π@ρι@ μάντολες? παίξτε live for speed να δείτε τι φρούτο είναι το racing simulator... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:20 Η Krou έγραψε: #236 27-11-08 22:20 the best game evah! VAMPIRE Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:38 Η ~Λένα~ έγραψε: #237 30-11-08 16:38 με τρομαζεις κρου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:51 Ο Zed έγραψε: #238 30-11-08 23:51 Ε τι άλλο θα ακούσω. Κορίτσια που να τους άρεσε το COD... Αυτά είναι, να κανονίσουμε lan party... Εννοείται για COD2 ή COD-United Offensive. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 05:25 Η ~kynthia έγραψε: #239 01-12-08 05:25 Αρχική Δημοσίευση από Krou: the best game evah! VAMPIRE Click για ανάπτυξη... Μπουχουχουχουχ Δέσποινα ξύνεις πληγές! Σταμάτησα το rpg μας στο The Masquerade λόγω αλλαγής πόλης και το Gangrel μου παρακμάζει... 'Ισως αρχίσω το pc game να καλύψω το κενό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:57 Η Krou έγραψε: #240 01-12-08 12:57 Ξεκινα το PC game. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 bboys Scandal gademis charmander Steliosgkougkou Mihail222 George_dr _Aggelos123 aekarare Slytherin fockos Αλκης Κ. Earendil uni77 jj! Kostakis45 Κλημεντίνη panagiotis G tsiobieman Mukumbura Viedo ΘανάσοςG4 Vold Metalhead_4_life PanosCh002 KostasR iManosX13 AK-92 Memetchi Wrong PanosBat guest18 J.Cameron eukleidhs1821 Lydia6902 Panagiotis849 χημεια4λαιφ George187 the purge hirasawayui GeorgePAOKara tymvorixos JohnGreek MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ίριδα: Παιδια τα nfs μου φαινονται λιγο ως πολύ μουφες. Τωρα να δουμε με το καινουριο το undercover. Παιζει εδω να εισαι μπατσος. Ετσι νομιζω. Και οταν λες μανατζερ εννοείς ? Αυτό που εισαι ο ιδιοκτητης ομαδας και τα ελεγχεις ολα? Αυτά και γενικοτερα τα fifa κλπ(τετοιου είδους) μου φαινονται επισης βλακιες(το βλεπω τωρα σηκωνω θυελες) αλλα δεν το θεωρω σκόπιμο να παίζεις στο σπιτι σου στον υπολογιστη ποδοσφαιρο...(και μπασκετ) Click για ανάπτυξη... αυτό με το μπάτσος δεν ισχύει.Γενικώς το παιχνίδι είναι τελείως μάπα.Αμα δεν σου άρεσε το Prostreet τότε το undercover θα το μισίσεις. A ρε ΕΑ με τους ρεαλισμους σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
andreas157 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:43 Ο andreas157: #235 27-11-08 21:43 ποιά nfs και π@π@ρι@ μάντολες? παίξτε live for speed να δείτε τι φρούτο είναι το racing simulator... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:20 Η Krou έγραψε: #236 27-11-08 22:20 the best game evah! VAMPIRE Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:38 Η ~Λένα~ έγραψε: #237 30-11-08 16:38 με τρομαζεις κρου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:51 Ο Zed έγραψε: #238 30-11-08 23:51 Ε τι άλλο θα ακούσω. Κορίτσια που να τους άρεσε το COD... Αυτά είναι, να κανονίσουμε lan party... Εννοείται για COD2 ή COD-United Offensive. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 05:25 Η ~kynthia έγραψε: #239 01-12-08 05:25 Αρχική Δημοσίευση από Krou: the best game evah! VAMPIRE Click για ανάπτυξη... Μπουχουχουχουχ Δέσποινα ξύνεις πληγές! Σταμάτησα το rpg μας στο The Masquerade λόγω αλλαγής πόλης και το Gangrel μου παρακμάζει... 'Ισως αρχίσω το pc game να καλύψω το κενό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:57 Η Krou έγραψε: #240 01-12-08 12:57 Ξεκινα το PC game. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 bboys Scandal gademis charmander Steliosgkougkou Mihail222 George_dr _Aggelos123 aekarare Slytherin fockos Αλκης Κ. Earendil uni77 jj! Kostakis45 Κλημεντίνη panagiotis G tsiobieman Mukumbura Viedo ΘανάσοςG4 Vold Metalhead_4_life PanosCh002 KostasR iManosX13 AK-92 Memetchi Wrong PanosBat guest18 J.Cameron eukleidhs1821 Lydia6902 Panagiotis849 χημεια4λαιφ George187 the purge hirasawayui GeorgePAOKara tymvorixos JohnGreek MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ποιά nfs και π@π@ρι@ μάντολες? παίξτε live for speed να δείτε τι φρούτο είναι το racing simulator... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:20 Η Krou έγραψε: #236 27-11-08 22:20 the best game evah! VAMPIRE Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:38 Η ~Λένα~ έγραψε: #237 30-11-08 16:38 με τρομαζεις κρου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:51 Ο Zed έγραψε: #238 30-11-08 23:51 Ε τι άλλο θα ακούσω. Κορίτσια που να τους άρεσε το COD... Αυτά είναι, να κανονίσουμε lan party... Εννοείται για COD2 ή COD-United Offensive. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 05:25 Η ~kynthia έγραψε: #239 01-12-08 05:25 Αρχική Δημοσίευση από Krou: the best game evah! VAMPIRE Click για ανάπτυξη... Μπουχουχουχουχ Δέσποινα ξύνεις πληγές! Σταμάτησα το rpg μας στο The Masquerade λόγω αλλαγής πόλης και το Gangrel μου παρακμάζει... 'Ισως αρχίσω το pc game να καλύψω το κενό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:57 Η Krou έγραψε: #240 01-12-08 12:57 Ξεκινα το PC game. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 bboys Scandal gademis charmander Steliosgkougkou Mihail222 George_dr _Aggelos123 aekarare Slytherin fockos Αλκης Κ. Earendil uni77 jj! Kostakis45 Κλημεντίνη panagiotis G tsiobieman Mukumbura Viedo ΘανάσοςG4 Vold Metalhead_4_life PanosCh002 KostasR iManosX13 AK-92 Memetchi Wrong PanosBat guest18 J.Cameron eukleidhs1821 Lydia6902 Panagiotis849 χημεια4λαιφ George187 the purge hirasawayui GeorgePAOKara tymvorixos JohnGreek MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
the best game evah! VAMPIRE Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 16:38 Η ~Λένα~ έγραψε: #237 30-11-08 16:38 με τρομαζεις κρου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:51 Ο Zed έγραψε: #238 30-11-08 23:51 Ε τι άλλο θα ακούσω. Κορίτσια που να τους άρεσε το COD... Αυτά είναι, να κανονίσουμε lan party... Εννοείται για COD2 ή COD-United Offensive. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 05:25 Η ~kynthia έγραψε: #239 01-12-08 05:25 Αρχική Δημοσίευση από Krou: the best game evah! VAMPIRE Click για ανάπτυξη... Μπουχουχουχουχ Δέσποινα ξύνεις πληγές! Σταμάτησα το rpg μας στο The Masquerade λόγω αλλαγής πόλης και το Gangrel μου παρακμάζει... 'Ισως αρχίσω το pc game να καλύψω το κενό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:57 Η Krou έγραψε: #240 01-12-08 12:57 Ξεκινα το PC game. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 bboys Scandal gademis charmander Steliosgkougkou Mihail222 George_dr _Aggelos123 aekarare Slytherin fockos Αλκης Κ. Earendil uni77 jj! Kostakis45 Κλημεντίνη panagiotis G tsiobieman Mukumbura Viedo ΘανάσοςG4 Vold Metalhead_4_life PanosCh002 KostasR iManosX13 AK-92 Memetchi Wrong PanosBat guest18 J.Cameron eukleidhs1821 Lydia6902 Panagiotis849 χημεια4λαιφ George187 the purge hirasawayui GeorgePAOKara tymvorixos JohnGreek MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
με τρομαζεις κρου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:51 Ο Zed έγραψε: #238 30-11-08 23:51 Ε τι άλλο θα ακούσω. Κορίτσια που να τους άρεσε το COD... Αυτά είναι, να κανονίσουμε lan party... Εννοείται για COD2 ή COD-United Offensive. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 05:25 Η ~kynthia έγραψε: #239 01-12-08 05:25 Αρχική Δημοσίευση από Krou: the best game evah! VAMPIRE Click για ανάπτυξη... Μπουχουχουχουχ Δέσποινα ξύνεις πληγές! Σταμάτησα το rpg μας στο The Masquerade λόγω αλλαγής πόλης και το Gangrel μου παρακμάζει... 'Ισως αρχίσω το pc game να καλύψω το κενό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:57 Η Krou έγραψε: #240 01-12-08 12:57 Ξεκινα το PC game. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 bboys Scandal gademis charmander Steliosgkougkou Mihail222 George_dr _Aggelos123 aekarare Slytherin fockos Αλκης Κ. Earendil uni77 jj! Kostakis45 Κλημεντίνη panagiotis G tsiobieman Mukumbura Viedo ΘανάσοςG4 Vold Metalhead_4_life PanosCh002 KostasR iManosX13 AK-92 Memetchi Wrong PanosBat guest18 J.Cameron eukleidhs1821 Lydia6902 Panagiotis849 χημεια4λαιφ George187 the purge hirasawayui GeorgePAOKara tymvorixos JohnGreek MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ε τι άλλο θα ακούσω. Κορίτσια που να τους άρεσε το COD... Αυτά είναι, να κανονίσουμε lan party... Εννοείται για COD2 ή COD-United Offensive. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 05:25 Η ~kynthia έγραψε: #239 01-12-08 05:25 Αρχική Δημοσίευση από Krou: the best game evah! VAMPIRE Click για ανάπτυξη... Μπουχουχουχουχ Δέσποινα ξύνεις πληγές! Σταμάτησα το rpg μας στο The Masquerade λόγω αλλαγής πόλης και το Gangrel μου παρακμάζει... 'Ισως αρχίσω το pc game να καλύψω το κενό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:57 Η Krou έγραψε: #240 01-12-08 12:57 Ξεκινα το PC game. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Krou: the best game evah! VAMPIRE Click για ανάπτυξη... Μπουχουχουχουχ Δέσποινα ξύνεις πληγές! Σταμάτησα το rpg μας στο The Masquerade λόγω αλλαγής πόλης και το Gangrel μου παρακμάζει... 'Ισως αρχίσω το pc game να καλύψω το κενό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:57 Η Krou έγραψε: #240 01-12-08 12:57 Ξεκινα το PC game. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ξεκινα το PC game. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.