Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 01:41 Η Ειρηνάκι έγραψε: #21 10-08-09 01:41 Εγώ πάντως που πήγα φέτος στην α λυκείου φροντιστήριο,μου είχαν δώσει κάποια βιβλία για περισσότερη εξάσκηση δικά τους...όμως είχα αγοράσει κ εγώ κάποια βοηθήματα για να είμαι καλυμμένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johN.21 Νεοφερμένο μέλος Ο johN.21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 09:36 Ο johN.21 έγραψε: #22 10-08-09 09:36 Εγώ είχα αγοράσει μόνο μπάρλα για μαθηματικά τα υπόλοιπα ήταν του φροντιστηρίου και περιέχουν θεωρία κ πολλές ασκήσεις ειδικά στην φυσική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Εγώ πάντως που πήγα φέτος στην α λυκείου φροντιστήριο,μου είχαν δώσει κάποια βιβλία για περισσότερη εξάσκηση δικά τους...όμως είχα αγοράσει κ εγώ κάποια βοηθήματα για να είμαι καλυμμένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johN.21 Νεοφερμένο μέλος Ο johN.21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 09:36 Ο johN.21 έγραψε: #22 10-08-09 09:36 Εγώ είχα αγοράσει μόνο μπάρλα για μαθηματικά τα υπόλοιπα ήταν του φροντιστηρίου και περιέχουν θεωρία κ πολλές ασκήσεις ειδικά στην φυσική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εγώ είχα αγοράσει μόνο μπάρλα για μαθηματικά τα υπόλοιπα ήταν του φροντιστηρίου και περιέχουν θεωρία κ πολλές ασκήσεις ειδικά στην φυσική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.