Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 19:15 Ο Iliaso έγραψε: #21 02-10-09 19:15 Εγώ ήμουν fan του Ping pong 1,2.Στο 3ο χάλασε το πράμα.Πάντως το themen δεν με βοήθησε ιδιαίτερα στο Β1. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 19:18 Ο chronis_25: #22 02-10-09 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Εγώ ήμουν fan του Ping pong 1,2.Στο 3ο χάλασε το πράμα.Πάντως το themen δεν με βοήθησε ιδιαίτερα στο Β1. Click για ανάπτυξη... Από τα τραγουδάκια του πρώτου στη δύσκολη ύλη του δευτέρου και στη χαλαρότητα του τρίτου. Αν συγκρίνουμε τα βιβλία Αγγλικών και Γερμανικών η διαφορά είναι τεράαααααααααστια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 19:19 Η Λουκρητία: #23 02-10-09 19:19 Απο οτι ξερω το Ping pong ειναι πολυυυυυ πιο ευκολο απο Themen Aktuell, και πιο ευχαριστο για τα μικρα παιδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 19:20 Ο Iliaso έγραψε: #24 02-10-09 19:20 Ναι αλλά πιο ουσιαστικό.Για μένα τουλάχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 19:21 Η Λουκρητία: #25 02-10-09 19:21 Δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 19:23 Ο Iliaso έγραψε: #26 02-10-09 19:23 Δεν ξέρω αν ήταν επειδή τα χα φορτώσει εγώ στο κόκορα τελευταίες χρονιές αλλά έχω την ιδέα ότι ότι έμαθα το έμαθα από το pp 2 και την προηγούμενη καθηγήτρια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 19:25 Η Λουκρητία: #27 02-10-09 19:25 Προσωπικα για σενα ναι μπορει, δεκτον. Γενικα ομως συνεχιζω να πιστευω οτι το themen κανει εξισου καλη-ουσιαστικη δουλεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 19:29 Ο Iliaso έγραψε: #28 02-10-09 19:29 Nαι για αυτό μίλησα και για μένα.Πάντως αυτό που βοηθάει περισσότερο είναι η εξικοίωση.Πχ εγώ από τις αρχές της β γυμνασίου ως το νοέμβρη της γ τα γερμανικά τα χα χεσμένα.Από 19/12(σα τώρα το θυμάμαι είχα φάει γκούντις μετά το μάθημα) που άρχισα να κάνω συστηματικά τεστ μέχρι και 15/1 2 μέρες πριν δώσω έκανα ότι μας έβαζε(εκτός από τις εκθέσεις) και έτσι πιστεύω ότι τα κατάφερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hantzos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 20:30 Ο hantzos έγραψε: #29 02-10-09 20:30 εμενα δεν με ξετρελενει σαν βιβλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 11:49 Η Jenny έγραψε: #30 06-10-09 11:49 Μου φαίνεται περίεργο που κάνεις το Themen 2....Αυτά συνήθως τα διδάσκουμε σε ενήλικες που θέλουν να φτάσουν στο Β1 πολύ σύντομα. Προσωπικά εγώ δεν το προτιμώ, συνηθίζω να διδάσκω κάποιο άλλο του ίδιου εκδοτικού οίκου. Δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλό βιβλίο, απλά όπως και το Themen 1 είναι θα 'λεγα "πυκνογραμμένα" οπότε πιστεύω πως ενδείκνυται πιο πολύ για ενήλικες ή μαθητές άνω των 16. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hantzos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:47 Ο hantzos έγραψε: #31 06-10-09 15:47 κυρια jenny ποιος πιστευετε οτι ειναι ο ιδανικος τροπος καποιος να διαβαζει το λεξιλογιο ωστε να μαθαινει και γενη και πληθυντικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 17:49 Ο Iliaso έγραψε: #32 06-10-09 17:49 Τι εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hantzos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 18:19 Ο hantzos έγραψε: #33 06-10-09 18:19 εννοω ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος για να διαβαζει καποιος το λεξιλογιο δλδ να τις γραφει κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Arzt Νεοφερμένο μέλος Ο Arzt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 01:20 Ο Arzt έγραψε: #34 17-11-09 01:20 Jenny θα ήθελα να μου προτείνεις ένα έγκυρο γερμανοελληνικό-ελληνογερμανικό λεξικό κι ένα αξιόπιστο βιβλίο γραμματικής-συντακτικού. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! ΥΓ: Προσπάθησα να στείλω ένα αναλυτικότερο και πιο κατατοπιστικό pm, αλλά δεν τα κατάφερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:26 Η Jenny έγραψε: #35 17-11-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Arzt: Jenny θα ήθελα να μου προτείνεις ένα έγκυρο γερμανοελληνικό-ελληνογερμανικό λεξικό κι ένα αξιόπιστο βιβλίο γραμματικής-συντακτικού. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! ΥΓ: Προσπάθησα να στείλω ένα αναλυτικότερο και πιο κατατοπιστικό pm, αλλά δεν τα κατάφερα Click για ανάπτυξη... Γεια σου! Ναι, έχω απενεργοποιήσει για ένα διάστημα τα πμ μου. Λοιπόν, για λεξικό προτείνω το PONS. (είναι πράσινο) Για Γραμματική-Συντακτικό προτείνω του Κουκίδη (εκδόσεις Praxis -Κουκίδη). Είναι πλήρες αυτό το βιβλίο και είναι στα ελληνικά οπότε θα είναι πολύ κατανοητό. Ξεχωριστά πουλιέται το βιβλίο ασκήσεων αυτής της Γραμματικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:26 Η maraki love: #36 17-11-09 20:26 ναι και εγω το ιδιο....Jenny ηθελα να σε ρωτησω αν υπάρχει κάποιο βιβλίο ενηλίκων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:28 Η Jenny έγραψε: #37 17-11-09 20:28 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Jenny ηθελα να σε ρωτησω αν υπάρχει κάποιο βιβλίο ενηλίκων.. Click για ανάπτυξη... Εννοείς όμως να ξεκινάει για 1η φορά γερμανικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:29 Η maraki love: #38 17-11-09 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Jenny: Εννοείς όμως να ξεκινάει για 1η φορά γερμανικά; Click για ανάπτυξη... ναι αρχη αρχη απο το αλφαβητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Arzt Νεοφερμένο μέλος Ο Arzt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:34 Ο Arzt έγραψε: #39 17-11-09 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Jenny: Γεια σου! Ναι, έχω απενεργοποιήσει για ένα διάστημα τα πμ μου. Λοιπόν, για λεξικό προτείνω το PONS. (είναι πράσινο) Για Γραμματική-Συντακτικό προτείνω του Κουκίδη (εκδόσεις Praxis -Κουκίδη). Είναι πλήρες αυτό το βιβλίο και είναι στα ελληνικά οπότε θα είναι πολύ κατανοητό. Ξεχωριστά πουλιέται το βιβλίο ασκήσεων αυτής της Γραμματικής. Click για ανάπτυξη... Vielen Dank! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:40 Η Jenny έγραψε: #40 17-11-09 20:40 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: ναι αρχη αρχη απο το αλφαβητο Click για ανάπτυξη... Μια πολύ καλή σειρά είναι το Lagune (εκδόσεις Hueber). Έχει 3 τόμους, αλλά ο τελευταίος μπορεί να γίνει πιο συνοπτικά, τουλάχιστον εγώ έτσι το έχω διδάξει! Εννοείται πως συνοδεύεται κι από το βιβλίο ασκήσεων. Μια άλλη καλή σειρά είναι το Themen aktuell (εκδόσεις Hueber). Είναι κι αυτή 3 τόμοι, είναι όμως πιο πυκνογραμμένο βιβλίο και δεν το προτιμώ, αν και πολλοί συνάδελφοι το διδάσκουν. Κι αυτό συνοδεύεται από βιβλίο ασκήσεων. Υπάρχει κι άλλη μια σειρά, η Delfin των ίδιων συγγραφέων με τα απο πάνω. Αλλά επειδή δεν την έχω διδάξει και δεν υπάρχει στη βιβλιοθήκη μου αυτή τη στιγμή δε γνωρίζω να σου πω. Πάντως και τα 3 που σου ανέφερα, κάποιοι από τους συγγραφείς τους είναι κοινοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angie15 New member Fanimaid123 Λίτσα_ penthesilia bobo32 emi_8 Vasilis2000kak Niki2 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ ήμουν fan του Ping pong 1,2.Στο 3ο χάλασε το πράμα.Πάντως το themen δεν με βοήθησε ιδιαίτερα στο Β1. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 19:18 Ο chronis_25: #22 02-10-09 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Εγώ ήμουν fan του Ping pong 1,2.Στο 3ο χάλασε το πράμα.Πάντως το themen δεν με βοήθησε ιδιαίτερα στο Β1. Click για ανάπτυξη... Από τα τραγουδάκια του πρώτου στη δύσκολη ύλη του δευτέρου και στη χαλαρότητα του τρίτου. Αν συγκρίνουμε τα βιβλία Αγγλικών και Γερμανικών η διαφορά είναι τεράαααααααααστια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 19:19 Η Λουκρητία: #23 02-10-09 19:19 Απο οτι ξερω το Ping pong ειναι πολυυυυυ πιο ευκολο απο Themen Aktuell, και πιο ευχαριστο για τα μικρα παιδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 19:20 Ο Iliaso έγραψε: #24 02-10-09 19:20 Ναι αλλά πιο ουσιαστικό.Για μένα τουλάχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 19:21 Η Λουκρητία: #25 02-10-09 19:21 Δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 19:23 Ο Iliaso έγραψε: #26 02-10-09 19:23 Δεν ξέρω αν ήταν επειδή τα χα φορτώσει εγώ στο κόκορα τελευταίες χρονιές αλλά έχω την ιδέα ότι ότι έμαθα το έμαθα από το pp 2 και την προηγούμενη καθηγήτρια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 19:25 Η Λουκρητία: #27 02-10-09 19:25 Προσωπικα για σενα ναι μπορει, δεκτον. Γενικα ομως συνεχιζω να πιστευω οτι το themen κανει εξισου καλη-ουσιαστικη δουλεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 19:29 Ο Iliaso έγραψε: #28 02-10-09 19:29 Nαι για αυτό μίλησα και για μένα.Πάντως αυτό που βοηθάει περισσότερο είναι η εξικοίωση.Πχ εγώ από τις αρχές της β γυμνασίου ως το νοέμβρη της γ τα γερμανικά τα χα χεσμένα.Από 19/12(σα τώρα το θυμάμαι είχα φάει γκούντις μετά το μάθημα) που άρχισα να κάνω συστηματικά τεστ μέχρι και 15/1 2 μέρες πριν δώσω έκανα ότι μας έβαζε(εκτός από τις εκθέσεις) και έτσι πιστεύω ότι τα κατάφερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hantzos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 20:30 Ο hantzos έγραψε: #29 02-10-09 20:30 εμενα δεν με ξετρελενει σαν βιβλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 11:49 Η Jenny έγραψε: #30 06-10-09 11:49 Μου φαίνεται περίεργο που κάνεις το Themen 2....Αυτά συνήθως τα διδάσκουμε σε ενήλικες που θέλουν να φτάσουν στο Β1 πολύ σύντομα. Προσωπικά εγώ δεν το προτιμώ, συνηθίζω να διδάσκω κάποιο άλλο του ίδιου εκδοτικού οίκου. Δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλό βιβλίο, απλά όπως και το Themen 1 είναι θα 'λεγα "πυκνογραμμένα" οπότε πιστεύω πως ενδείκνυται πιο πολύ για ενήλικες ή μαθητές άνω των 16. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hantzos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:47 Ο hantzos έγραψε: #31 06-10-09 15:47 κυρια jenny ποιος πιστευετε οτι ειναι ο ιδανικος τροπος καποιος να διαβαζει το λεξιλογιο ωστε να μαθαινει και γενη και πληθυντικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 17:49 Ο Iliaso έγραψε: #32 06-10-09 17:49 Τι εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hantzos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 18:19 Ο hantzos έγραψε: #33 06-10-09 18:19 εννοω ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος για να διαβαζει καποιος το λεξιλογιο δλδ να τις γραφει κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Arzt Νεοφερμένο μέλος Ο Arzt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 01:20 Ο Arzt έγραψε: #34 17-11-09 01:20 Jenny θα ήθελα να μου προτείνεις ένα έγκυρο γερμανοελληνικό-ελληνογερμανικό λεξικό κι ένα αξιόπιστο βιβλίο γραμματικής-συντακτικού. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! ΥΓ: Προσπάθησα να στείλω ένα αναλυτικότερο και πιο κατατοπιστικό pm, αλλά δεν τα κατάφερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:26 Η Jenny έγραψε: #35 17-11-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Arzt: Jenny θα ήθελα να μου προτείνεις ένα έγκυρο γερμανοελληνικό-ελληνογερμανικό λεξικό κι ένα αξιόπιστο βιβλίο γραμματικής-συντακτικού. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! ΥΓ: Προσπάθησα να στείλω ένα αναλυτικότερο και πιο κατατοπιστικό pm, αλλά δεν τα κατάφερα Click για ανάπτυξη... Γεια σου! Ναι, έχω απενεργοποιήσει για ένα διάστημα τα πμ μου. Λοιπόν, για λεξικό προτείνω το PONS. (είναι πράσινο) Για Γραμματική-Συντακτικό προτείνω του Κουκίδη (εκδόσεις Praxis -Κουκίδη). Είναι πλήρες αυτό το βιβλίο και είναι στα ελληνικά οπότε θα είναι πολύ κατανοητό. Ξεχωριστά πουλιέται το βιβλίο ασκήσεων αυτής της Γραμματικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:26 Η maraki love: #36 17-11-09 20:26 ναι και εγω το ιδιο....Jenny ηθελα να σε ρωτησω αν υπάρχει κάποιο βιβλίο ενηλίκων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:28 Η Jenny έγραψε: #37 17-11-09 20:28 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Jenny ηθελα να σε ρωτησω αν υπάρχει κάποιο βιβλίο ενηλίκων.. Click για ανάπτυξη... Εννοείς όμως να ξεκινάει για 1η φορά γερμανικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:29 Η maraki love: #38 17-11-09 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Jenny: Εννοείς όμως να ξεκινάει για 1η φορά γερμανικά; Click για ανάπτυξη... ναι αρχη αρχη απο το αλφαβητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Arzt Νεοφερμένο μέλος Ο Arzt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:34 Ο Arzt έγραψε: #39 17-11-09 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Jenny: Γεια σου! Ναι, έχω απενεργοποιήσει για ένα διάστημα τα πμ μου. Λοιπόν, για λεξικό προτείνω το PONS. (είναι πράσινο) Για Γραμματική-Συντακτικό προτείνω του Κουκίδη (εκδόσεις Praxis -Κουκίδη). Είναι πλήρες αυτό το βιβλίο και είναι στα ελληνικά οπότε θα είναι πολύ κατανοητό. Ξεχωριστά πουλιέται το βιβλίο ασκήσεων αυτής της Γραμματικής. Click για ανάπτυξη... Vielen Dank! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:40 Η Jenny έγραψε: #40 17-11-09 20:40 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: ναι αρχη αρχη απο το αλφαβητο Click για ανάπτυξη... Μια πολύ καλή σειρά είναι το Lagune (εκδόσεις Hueber). Έχει 3 τόμους, αλλά ο τελευταίος μπορεί να γίνει πιο συνοπτικά, τουλάχιστον εγώ έτσι το έχω διδάξει! Εννοείται πως συνοδεύεται κι από το βιβλίο ασκήσεων. Μια άλλη καλή σειρά είναι το Themen aktuell (εκδόσεις Hueber). Είναι κι αυτή 3 τόμοι, είναι όμως πιο πυκνογραμμένο βιβλίο και δεν το προτιμώ, αν και πολλοί συνάδελφοι το διδάσκουν. Κι αυτό συνοδεύεται από βιβλίο ασκήσεων. Υπάρχει κι άλλη μια σειρά, η Delfin των ίδιων συγγραφέων με τα απο πάνω. Αλλά επειδή δεν την έχω διδάξει και δεν υπάρχει στη βιβλιοθήκη μου αυτή τη στιγμή δε γνωρίζω να σου πω. Πάντως και τα 3 που σου ανέφερα, κάποιοι από τους συγγραφείς τους είναι κοινοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angie15 New member Fanimaid123 Λίτσα_ penthesilia bobo32 emi_8 Vasilis2000kak Niki2 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Εγώ ήμουν fan του Ping pong 1,2.Στο 3ο χάλασε το πράμα.Πάντως το themen δεν με βοήθησε ιδιαίτερα στο Β1. Click για ανάπτυξη... Από τα τραγουδάκια του πρώτου στη δύσκολη ύλη του δευτέρου και στη χαλαρότητα του τρίτου. Αν συγκρίνουμε τα βιβλία Αγγλικών και Γερμανικών η διαφορά είναι τεράαααααααααστια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 19:19 Η Λουκρητία: #23 02-10-09 19:19 Απο οτι ξερω το Ping pong ειναι πολυυυυυ πιο ευκολο απο Themen Aktuell, και πιο ευχαριστο για τα μικρα παιδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 19:20 Ο Iliaso έγραψε: #24 02-10-09 19:20 Ναι αλλά πιο ουσιαστικό.Για μένα τουλάχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 19:21 Η Λουκρητία: #25 02-10-09 19:21 Δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 19:23 Ο Iliaso έγραψε: #26 02-10-09 19:23 Δεν ξέρω αν ήταν επειδή τα χα φορτώσει εγώ στο κόκορα τελευταίες χρονιές αλλά έχω την ιδέα ότι ότι έμαθα το έμαθα από το pp 2 και την προηγούμενη καθηγήτρια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 19:25 Η Λουκρητία: #27 02-10-09 19:25 Προσωπικα για σενα ναι μπορει, δεκτον. Γενικα ομως συνεχιζω να πιστευω οτι το themen κανει εξισου καλη-ουσιαστικη δουλεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 19:29 Ο Iliaso έγραψε: #28 02-10-09 19:29 Nαι για αυτό μίλησα και για μένα.Πάντως αυτό που βοηθάει περισσότερο είναι η εξικοίωση.Πχ εγώ από τις αρχές της β γυμνασίου ως το νοέμβρη της γ τα γερμανικά τα χα χεσμένα.Από 19/12(σα τώρα το θυμάμαι είχα φάει γκούντις μετά το μάθημα) που άρχισα να κάνω συστηματικά τεστ μέχρι και 15/1 2 μέρες πριν δώσω έκανα ότι μας έβαζε(εκτός από τις εκθέσεις) και έτσι πιστεύω ότι τα κατάφερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hantzos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 20:30 Ο hantzos έγραψε: #29 02-10-09 20:30 εμενα δεν με ξετρελενει σαν βιβλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 11:49 Η Jenny έγραψε: #30 06-10-09 11:49 Μου φαίνεται περίεργο που κάνεις το Themen 2....Αυτά συνήθως τα διδάσκουμε σε ενήλικες που θέλουν να φτάσουν στο Β1 πολύ σύντομα. Προσωπικά εγώ δεν το προτιμώ, συνηθίζω να διδάσκω κάποιο άλλο του ίδιου εκδοτικού οίκου. Δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλό βιβλίο, απλά όπως και το Themen 1 είναι θα 'λεγα "πυκνογραμμένα" οπότε πιστεύω πως ενδείκνυται πιο πολύ για ενήλικες ή μαθητές άνω των 16. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hantzos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:47 Ο hantzos έγραψε: #31 06-10-09 15:47 κυρια jenny ποιος πιστευετε οτι ειναι ο ιδανικος τροπος καποιος να διαβαζει το λεξιλογιο ωστε να μαθαινει και γενη και πληθυντικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 17:49 Ο Iliaso έγραψε: #32 06-10-09 17:49 Τι εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hantzos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 18:19 Ο hantzos έγραψε: #33 06-10-09 18:19 εννοω ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος για να διαβαζει καποιος το λεξιλογιο δλδ να τις γραφει κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Arzt Νεοφερμένο μέλος Ο Arzt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 01:20 Ο Arzt έγραψε: #34 17-11-09 01:20 Jenny θα ήθελα να μου προτείνεις ένα έγκυρο γερμανοελληνικό-ελληνογερμανικό λεξικό κι ένα αξιόπιστο βιβλίο γραμματικής-συντακτικού. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! ΥΓ: Προσπάθησα να στείλω ένα αναλυτικότερο και πιο κατατοπιστικό pm, αλλά δεν τα κατάφερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:26 Η Jenny έγραψε: #35 17-11-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Arzt: Jenny θα ήθελα να μου προτείνεις ένα έγκυρο γερμανοελληνικό-ελληνογερμανικό λεξικό κι ένα αξιόπιστο βιβλίο γραμματικής-συντακτικού. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! ΥΓ: Προσπάθησα να στείλω ένα αναλυτικότερο και πιο κατατοπιστικό pm, αλλά δεν τα κατάφερα Click για ανάπτυξη... Γεια σου! Ναι, έχω απενεργοποιήσει για ένα διάστημα τα πμ μου. Λοιπόν, για λεξικό προτείνω το PONS. (είναι πράσινο) Για Γραμματική-Συντακτικό προτείνω του Κουκίδη (εκδόσεις Praxis -Κουκίδη). Είναι πλήρες αυτό το βιβλίο και είναι στα ελληνικά οπότε θα είναι πολύ κατανοητό. Ξεχωριστά πουλιέται το βιβλίο ασκήσεων αυτής της Γραμματικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:26 Η maraki love: #36 17-11-09 20:26 ναι και εγω το ιδιο....Jenny ηθελα να σε ρωτησω αν υπάρχει κάποιο βιβλίο ενηλίκων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:28 Η Jenny έγραψε: #37 17-11-09 20:28 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Jenny ηθελα να σε ρωτησω αν υπάρχει κάποιο βιβλίο ενηλίκων.. Click για ανάπτυξη... Εννοείς όμως να ξεκινάει για 1η φορά γερμανικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:29 Η maraki love: #38 17-11-09 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Jenny: Εννοείς όμως να ξεκινάει για 1η φορά γερμανικά; Click για ανάπτυξη... ναι αρχη αρχη απο το αλφαβητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Arzt Νεοφερμένο μέλος Ο Arzt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:34 Ο Arzt έγραψε: #39 17-11-09 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Jenny: Γεια σου! Ναι, έχω απενεργοποιήσει για ένα διάστημα τα πμ μου. Λοιπόν, για λεξικό προτείνω το PONS. (είναι πράσινο) Για Γραμματική-Συντακτικό προτείνω του Κουκίδη (εκδόσεις Praxis -Κουκίδη). Είναι πλήρες αυτό το βιβλίο και είναι στα ελληνικά οπότε θα είναι πολύ κατανοητό. Ξεχωριστά πουλιέται το βιβλίο ασκήσεων αυτής της Γραμματικής. Click για ανάπτυξη... Vielen Dank! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:40 Η Jenny έγραψε: #40 17-11-09 20:40 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: ναι αρχη αρχη απο το αλφαβητο Click για ανάπτυξη... Μια πολύ καλή σειρά είναι το Lagune (εκδόσεις Hueber). Έχει 3 τόμους, αλλά ο τελευταίος μπορεί να γίνει πιο συνοπτικά, τουλάχιστον εγώ έτσι το έχω διδάξει! Εννοείται πως συνοδεύεται κι από το βιβλίο ασκήσεων. Μια άλλη καλή σειρά είναι το Themen aktuell (εκδόσεις Hueber). Είναι κι αυτή 3 τόμοι, είναι όμως πιο πυκνογραμμένο βιβλίο και δεν το προτιμώ, αν και πολλοί συνάδελφοι το διδάσκουν. Κι αυτό συνοδεύεται από βιβλίο ασκήσεων. Υπάρχει κι άλλη μια σειρά, η Delfin των ίδιων συγγραφέων με τα απο πάνω. Αλλά επειδή δεν την έχω διδάξει και δεν υπάρχει στη βιβλιοθήκη μου αυτή τη στιγμή δε γνωρίζω να σου πω. Πάντως και τα 3 που σου ανέφερα, κάποιοι από τους συγγραφείς τους είναι κοινοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angie15 New member Fanimaid123 Λίτσα_ penthesilia bobo32 emi_8 Vasilis2000kak Niki2 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απο οτι ξερω το Ping pong ειναι πολυυυυυ πιο ευκολο απο Themen Aktuell, και πιο ευχαριστο για τα μικρα παιδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 19:20 Ο Iliaso έγραψε: #24 02-10-09 19:20 Ναι αλλά πιο ουσιαστικό.Για μένα τουλάχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 19:21 Η Λουκρητία: #25 02-10-09 19:21 Δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 19:23 Ο Iliaso έγραψε: #26 02-10-09 19:23 Δεν ξέρω αν ήταν επειδή τα χα φορτώσει εγώ στο κόκορα τελευταίες χρονιές αλλά έχω την ιδέα ότι ότι έμαθα το έμαθα από το pp 2 και την προηγούμενη καθηγήτρια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 19:25 Η Λουκρητία: #27 02-10-09 19:25 Προσωπικα για σενα ναι μπορει, δεκτον. Γενικα ομως συνεχιζω να πιστευω οτι το themen κανει εξισου καλη-ουσιαστικη δουλεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 19:29 Ο Iliaso έγραψε: #28 02-10-09 19:29 Nαι για αυτό μίλησα και για μένα.Πάντως αυτό που βοηθάει περισσότερο είναι η εξικοίωση.Πχ εγώ από τις αρχές της β γυμνασίου ως το νοέμβρη της γ τα γερμανικά τα χα χεσμένα.Από 19/12(σα τώρα το θυμάμαι είχα φάει γκούντις μετά το μάθημα) που άρχισα να κάνω συστηματικά τεστ μέχρι και 15/1 2 μέρες πριν δώσω έκανα ότι μας έβαζε(εκτός από τις εκθέσεις) και έτσι πιστεύω ότι τα κατάφερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hantzos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 20:30 Ο hantzos έγραψε: #29 02-10-09 20:30 εμενα δεν με ξετρελενει σαν βιβλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 11:49 Η Jenny έγραψε: #30 06-10-09 11:49 Μου φαίνεται περίεργο που κάνεις το Themen 2....Αυτά συνήθως τα διδάσκουμε σε ενήλικες που θέλουν να φτάσουν στο Β1 πολύ σύντομα. Προσωπικά εγώ δεν το προτιμώ, συνηθίζω να διδάσκω κάποιο άλλο του ίδιου εκδοτικού οίκου. Δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλό βιβλίο, απλά όπως και το Themen 1 είναι θα 'λεγα "πυκνογραμμένα" οπότε πιστεύω πως ενδείκνυται πιο πολύ για ενήλικες ή μαθητές άνω των 16. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hantzos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:47 Ο hantzos έγραψε: #31 06-10-09 15:47 κυρια jenny ποιος πιστευετε οτι ειναι ο ιδανικος τροπος καποιος να διαβαζει το λεξιλογιο ωστε να μαθαινει και γενη και πληθυντικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 17:49 Ο Iliaso έγραψε: #32 06-10-09 17:49 Τι εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hantzos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 18:19 Ο hantzos έγραψε: #33 06-10-09 18:19 εννοω ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος για να διαβαζει καποιος το λεξιλογιο δλδ να τις γραφει κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Arzt Νεοφερμένο μέλος Ο Arzt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 01:20 Ο Arzt έγραψε: #34 17-11-09 01:20 Jenny θα ήθελα να μου προτείνεις ένα έγκυρο γερμανοελληνικό-ελληνογερμανικό λεξικό κι ένα αξιόπιστο βιβλίο γραμματικής-συντακτικού. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! ΥΓ: Προσπάθησα να στείλω ένα αναλυτικότερο και πιο κατατοπιστικό pm, αλλά δεν τα κατάφερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:26 Η Jenny έγραψε: #35 17-11-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Arzt: Jenny θα ήθελα να μου προτείνεις ένα έγκυρο γερμανοελληνικό-ελληνογερμανικό λεξικό κι ένα αξιόπιστο βιβλίο γραμματικής-συντακτικού. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! ΥΓ: Προσπάθησα να στείλω ένα αναλυτικότερο και πιο κατατοπιστικό pm, αλλά δεν τα κατάφερα Click για ανάπτυξη... Γεια σου! Ναι, έχω απενεργοποιήσει για ένα διάστημα τα πμ μου. Λοιπόν, για λεξικό προτείνω το PONS. (είναι πράσινο) Για Γραμματική-Συντακτικό προτείνω του Κουκίδη (εκδόσεις Praxis -Κουκίδη). Είναι πλήρες αυτό το βιβλίο και είναι στα ελληνικά οπότε θα είναι πολύ κατανοητό. Ξεχωριστά πουλιέται το βιβλίο ασκήσεων αυτής της Γραμματικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:26 Η maraki love: #36 17-11-09 20:26 ναι και εγω το ιδιο....Jenny ηθελα να σε ρωτησω αν υπάρχει κάποιο βιβλίο ενηλίκων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:28 Η Jenny έγραψε: #37 17-11-09 20:28 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Jenny ηθελα να σε ρωτησω αν υπάρχει κάποιο βιβλίο ενηλίκων.. Click για ανάπτυξη... Εννοείς όμως να ξεκινάει για 1η φορά γερμανικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:29 Η maraki love: #38 17-11-09 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Jenny: Εννοείς όμως να ξεκινάει για 1η φορά γερμανικά; Click για ανάπτυξη... ναι αρχη αρχη απο το αλφαβητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Arzt Νεοφερμένο μέλος Ο Arzt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:34 Ο Arzt έγραψε: #39 17-11-09 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Jenny: Γεια σου! Ναι, έχω απενεργοποιήσει για ένα διάστημα τα πμ μου. Λοιπόν, για λεξικό προτείνω το PONS. (είναι πράσινο) Για Γραμματική-Συντακτικό προτείνω του Κουκίδη (εκδόσεις Praxis -Κουκίδη). Είναι πλήρες αυτό το βιβλίο και είναι στα ελληνικά οπότε θα είναι πολύ κατανοητό. Ξεχωριστά πουλιέται το βιβλίο ασκήσεων αυτής της Γραμματικής. Click για ανάπτυξη... Vielen Dank! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:40 Η Jenny έγραψε: #40 17-11-09 20:40 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: ναι αρχη αρχη απο το αλφαβητο Click για ανάπτυξη... Μια πολύ καλή σειρά είναι το Lagune (εκδόσεις Hueber). Έχει 3 τόμους, αλλά ο τελευταίος μπορεί να γίνει πιο συνοπτικά, τουλάχιστον εγώ έτσι το έχω διδάξει! Εννοείται πως συνοδεύεται κι από το βιβλίο ασκήσεων. Μια άλλη καλή σειρά είναι το Themen aktuell (εκδόσεις Hueber). Είναι κι αυτή 3 τόμοι, είναι όμως πιο πυκνογραμμένο βιβλίο και δεν το προτιμώ, αν και πολλοί συνάδελφοι το διδάσκουν. Κι αυτό συνοδεύεται από βιβλίο ασκήσεων. Υπάρχει κι άλλη μια σειρά, η Delfin των ίδιων συγγραφέων με τα απο πάνω. Αλλά επειδή δεν την έχω διδάξει και δεν υπάρχει στη βιβλιοθήκη μου αυτή τη στιγμή δε γνωρίζω να σου πω. Πάντως και τα 3 που σου ανέφερα, κάποιοι από τους συγγραφείς τους είναι κοινοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angie15 New member Fanimaid123 Λίτσα_ penthesilia bobo32 emi_8 Vasilis2000kak Niki2 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι αλλά πιο ουσιαστικό.Για μένα τουλάχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 19:21 Η Λουκρητία: #25 02-10-09 19:21 Δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 19:23 Ο Iliaso έγραψε: #26 02-10-09 19:23 Δεν ξέρω αν ήταν επειδή τα χα φορτώσει εγώ στο κόκορα τελευταίες χρονιές αλλά έχω την ιδέα ότι ότι έμαθα το έμαθα από το pp 2 και την προηγούμενη καθηγήτρια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 19:25 Η Λουκρητία: #27 02-10-09 19:25 Προσωπικα για σενα ναι μπορει, δεκτον. Γενικα ομως συνεχιζω να πιστευω οτι το themen κανει εξισου καλη-ουσιαστικη δουλεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 19:29 Ο Iliaso έγραψε: #28 02-10-09 19:29 Nαι για αυτό μίλησα και για μένα.Πάντως αυτό που βοηθάει περισσότερο είναι η εξικοίωση.Πχ εγώ από τις αρχές της β γυμνασίου ως το νοέμβρη της γ τα γερμανικά τα χα χεσμένα.Από 19/12(σα τώρα το θυμάμαι είχα φάει γκούντις μετά το μάθημα) που άρχισα να κάνω συστηματικά τεστ μέχρι και 15/1 2 μέρες πριν δώσω έκανα ότι μας έβαζε(εκτός από τις εκθέσεις) και έτσι πιστεύω ότι τα κατάφερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hantzos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 20:30 Ο hantzos έγραψε: #29 02-10-09 20:30 εμενα δεν με ξετρελενει σαν βιβλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 11:49 Η Jenny έγραψε: #30 06-10-09 11:49 Μου φαίνεται περίεργο που κάνεις το Themen 2....Αυτά συνήθως τα διδάσκουμε σε ενήλικες που θέλουν να φτάσουν στο Β1 πολύ σύντομα. Προσωπικά εγώ δεν το προτιμώ, συνηθίζω να διδάσκω κάποιο άλλο του ίδιου εκδοτικού οίκου. Δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλό βιβλίο, απλά όπως και το Themen 1 είναι θα 'λεγα "πυκνογραμμένα" οπότε πιστεύω πως ενδείκνυται πιο πολύ για ενήλικες ή μαθητές άνω των 16. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hantzos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:47 Ο hantzos έγραψε: #31 06-10-09 15:47 κυρια jenny ποιος πιστευετε οτι ειναι ο ιδανικος τροπος καποιος να διαβαζει το λεξιλογιο ωστε να μαθαινει και γενη και πληθυντικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 17:49 Ο Iliaso έγραψε: #32 06-10-09 17:49 Τι εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hantzos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 18:19 Ο hantzos έγραψε: #33 06-10-09 18:19 εννοω ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος για να διαβαζει καποιος το λεξιλογιο δλδ να τις γραφει κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Arzt Νεοφερμένο μέλος Ο Arzt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 01:20 Ο Arzt έγραψε: #34 17-11-09 01:20 Jenny θα ήθελα να μου προτείνεις ένα έγκυρο γερμανοελληνικό-ελληνογερμανικό λεξικό κι ένα αξιόπιστο βιβλίο γραμματικής-συντακτικού. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! ΥΓ: Προσπάθησα να στείλω ένα αναλυτικότερο και πιο κατατοπιστικό pm, αλλά δεν τα κατάφερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:26 Η Jenny έγραψε: #35 17-11-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Arzt: Jenny θα ήθελα να μου προτείνεις ένα έγκυρο γερμανοελληνικό-ελληνογερμανικό λεξικό κι ένα αξιόπιστο βιβλίο γραμματικής-συντακτικού. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! ΥΓ: Προσπάθησα να στείλω ένα αναλυτικότερο και πιο κατατοπιστικό pm, αλλά δεν τα κατάφερα Click για ανάπτυξη... Γεια σου! Ναι, έχω απενεργοποιήσει για ένα διάστημα τα πμ μου. Λοιπόν, για λεξικό προτείνω το PONS. (είναι πράσινο) Για Γραμματική-Συντακτικό προτείνω του Κουκίδη (εκδόσεις Praxis -Κουκίδη). Είναι πλήρες αυτό το βιβλίο και είναι στα ελληνικά οπότε θα είναι πολύ κατανοητό. Ξεχωριστά πουλιέται το βιβλίο ασκήσεων αυτής της Γραμματικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:26 Η maraki love: #36 17-11-09 20:26 ναι και εγω το ιδιο....Jenny ηθελα να σε ρωτησω αν υπάρχει κάποιο βιβλίο ενηλίκων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:28 Η Jenny έγραψε: #37 17-11-09 20:28 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Jenny ηθελα να σε ρωτησω αν υπάρχει κάποιο βιβλίο ενηλίκων.. Click για ανάπτυξη... Εννοείς όμως να ξεκινάει για 1η φορά γερμανικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:29 Η maraki love: #38 17-11-09 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Jenny: Εννοείς όμως να ξεκινάει για 1η φορά γερμανικά; Click για ανάπτυξη... ναι αρχη αρχη απο το αλφαβητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Arzt Νεοφερμένο μέλος Ο Arzt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:34 Ο Arzt έγραψε: #39 17-11-09 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Jenny: Γεια σου! Ναι, έχω απενεργοποιήσει για ένα διάστημα τα πμ μου. Λοιπόν, για λεξικό προτείνω το PONS. (είναι πράσινο) Για Γραμματική-Συντακτικό προτείνω του Κουκίδη (εκδόσεις Praxis -Κουκίδη). Είναι πλήρες αυτό το βιβλίο και είναι στα ελληνικά οπότε θα είναι πολύ κατανοητό. Ξεχωριστά πουλιέται το βιβλίο ασκήσεων αυτής της Γραμματικής. Click για ανάπτυξη... Vielen Dank! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:40 Η Jenny έγραψε: #40 17-11-09 20:40 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: ναι αρχη αρχη απο το αλφαβητο Click για ανάπτυξη... Μια πολύ καλή σειρά είναι το Lagune (εκδόσεις Hueber). Έχει 3 τόμους, αλλά ο τελευταίος μπορεί να γίνει πιο συνοπτικά, τουλάχιστον εγώ έτσι το έχω διδάξει! Εννοείται πως συνοδεύεται κι από το βιβλίο ασκήσεων. Μια άλλη καλή σειρά είναι το Themen aktuell (εκδόσεις Hueber). Είναι κι αυτή 3 τόμοι, είναι όμως πιο πυκνογραμμένο βιβλίο και δεν το προτιμώ, αν και πολλοί συνάδελφοι το διδάσκουν. Κι αυτό συνοδεύεται από βιβλίο ασκήσεων. Υπάρχει κι άλλη μια σειρά, η Delfin των ίδιων συγγραφέων με τα απο πάνω. Αλλά επειδή δεν την έχω διδάξει και δεν υπάρχει στη βιβλιοθήκη μου αυτή τη στιγμή δε γνωρίζω να σου πω. Πάντως και τα 3 που σου ανέφερα, κάποιοι από τους συγγραφείς τους είναι κοινοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angie15 New member Fanimaid123 Λίτσα_ penthesilia bobo32 emi_8 Vasilis2000kak Niki2 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 19:23 Ο Iliaso έγραψε: #26 02-10-09 19:23 Δεν ξέρω αν ήταν επειδή τα χα φορτώσει εγώ στο κόκορα τελευταίες χρονιές αλλά έχω την ιδέα ότι ότι έμαθα το έμαθα από το pp 2 και την προηγούμενη καθηγήτρια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 19:25 Η Λουκρητία: #27 02-10-09 19:25 Προσωπικα για σενα ναι μπορει, δεκτον. Γενικα ομως συνεχιζω να πιστευω οτι το themen κανει εξισου καλη-ουσιαστικη δουλεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 19:29 Ο Iliaso έγραψε: #28 02-10-09 19:29 Nαι για αυτό μίλησα και για μένα.Πάντως αυτό που βοηθάει περισσότερο είναι η εξικοίωση.Πχ εγώ από τις αρχές της β γυμνασίου ως το νοέμβρη της γ τα γερμανικά τα χα χεσμένα.Από 19/12(σα τώρα το θυμάμαι είχα φάει γκούντις μετά το μάθημα) που άρχισα να κάνω συστηματικά τεστ μέχρι και 15/1 2 μέρες πριν δώσω έκανα ότι μας έβαζε(εκτός από τις εκθέσεις) και έτσι πιστεύω ότι τα κατάφερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hantzos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 20:30 Ο hantzos έγραψε: #29 02-10-09 20:30 εμενα δεν με ξετρελενει σαν βιβλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 11:49 Η Jenny έγραψε: #30 06-10-09 11:49 Μου φαίνεται περίεργο που κάνεις το Themen 2....Αυτά συνήθως τα διδάσκουμε σε ενήλικες που θέλουν να φτάσουν στο Β1 πολύ σύντομα. Προσωπικά εγώ δεν το προτιμώ, συνηθίζω να διδάσκω κάποιο άλλο του ίδιου εκδοτικού οίκου. Δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλό βιβλίο, απλά όπως και το Themen 1 είναι θα 'λεγα "πυκνογραμμένα" οπότε πιστεύω πως ενδείκνυται πιο πολύ για ενήλικες ή μαθητές άνω των 16. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hantzos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:47 Ο hantzos έγραψε: #31 06-10-09 15:47 κυρια jenny ποιος πιστευετε οτι ειναι ο ιδανικος τροπος καποιος να διαβαζει το λεξιλογιο ωστε να μαθαινει και γενη και πληθυντικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 17:49 Ο Iliaso έγραψε: #32 06-10-09 17:49 Τι εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hantzos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 18:19 Ο hantzos έγραψε: #33 06-10-09 18:19 εννοω ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος για να διαβαζει καποιος το λεξιλογιο δλδ να τις γραφει κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Arzt Νεοφερμένο μέλος Ο Arzt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 01:20 Ο Arzt έγραψε: #34 17-11-09 01:20 Jenny θα ήθελα να μου προτείνεις ένα έγκυρο γερμανοελληνικό-ελληνογερμανικό λεξικό κι ένα αξιόπιστο βιβλίο γραμματικής-συντακτικού. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! ΥΓ: Προσπάθησα να στείλω ένα αναλυτικότερο και πιο κατατοπιστικό pm, αλλά δεν τα κατάφερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:26 Η Jenny έγραψε: #35 17-11-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Arzt: Jenny θα ήθελα να μου προτείνεις ένα έγκυρο γερμανοελληνικό-ελληνογερμανικό λεξικό κι ένα αξιόπιστο βιβλίο γραμματικής-συντακτικού. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! ΥΓ: Προσπάθησα να στείλω ένα αναλυτικότερο και πιο κατατοπιστικό pm, αλλά δεν τα κατάφερα Click για ανάπτυξη... Γεια σου! Ναι, έχω απενεργοποιήσει για ένα διάστημα τα πμ μου. Λοιπόν, για λεξικό προτείνω το PONS. (είναι πράσινο) Για Γραμματική-Συντακτικό προτείνω του Κουκίδη (εκδόσεις Praxis -Κουκίδη). Είναι πλήρες αυτό το βιβλίο και είναι στα ελληνικά οπότε θα είναι πολύ κατανοητό. Ξεχωριστά πουλιέται το βιβλίο ασκήσεων αυτής της Γραμματικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:26 Η maraki love: #36 17-11-09 20:26 ναι και εγω το ιδιο....Jenny ηθελα να σε ρωτησω αν υπάρχει κάποιο βιβλίο ενηλίκων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:28 Η Jenny έγραψε: #37 17-11-09 20:28 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Jenny ηθελα να σε ρωτησω αν υπάρχει κάποιο βιβλίο ενηλίκων.. Click για ανάπτυξη... Εννοείς όμως να ξεκινάει για 1η φορά γερμανικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:29 Η maraki love: #38 17-11-09 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Jenny: Εννοείς όμως να ξεκινάει για 1η φορά γερμανικά; Click για ανάπτυξη... ναι αρχη αρχη απο το αλφαβητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Arzt Νεοφερμένο μέλος Ο Arzt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:34 Ο Arzt έγραψε: #39 17-11-09 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Jenny: Γεια σου! Ναι, έχω απενεργοποιήσει για ένα διάστημα τα πμ μου. Λοιπόν, για λεξικό προτείνω το PONS. (είναι πράσινο) Για Γραμματική-Συντακτικό προτείνω του Κουκίδη (εκδόσεις Praxis -Κουκίδη). Είναι πλήρες αυτό το βιβλίο και είναι στα ελληνικά οπότε θα είναι πολύ κατανοητό. Ξεχωριστά πουλιέται το βιβλίο ασκήσεων αυτής της Γραμματικής. Click για ανάπτυξη... Vielen Dank! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:40 Η Jenny έγραψε: #40 17-11-09 20:40 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: ναι αρχη αρχη απο το αλφαβητο Click για ανάπτυξη... Μια πολύ καλή σειρά είναι το Lagune (εκδόσεις Hueber). Έχει 3 τόμους, αλλά ο τελευταίος μπορεί να γίνει πιο συνοπτικά, τουλάχιστον εγώ έτσι το έχω διδάξει! Εννοείται πως συνοδεύεται κι από το βιβλίο ασκήσεων. Μια άλλη καλή σειρά είναι το Themen aktuell (εκδόσεις Hueber). Είναι κι αυτή 3 τόμοι, είναι όμως πιο πυκνογραμμένο βιβλίο και δεν το προτιμώ, αν και πολλοί συνάδελφοι το διδάσκουν. Κι αυτό συνοδεύεται από βιβλίο ασκήσεων. Υπάρχει κι άλλη μια σειρά, η Delfin των ίδιων συγγραφέων με τα απο πάνω. Αλλά επειδή δεν την έχω διδάξει και δεν υπάρχει στη βιβλιοθήκη μου αυτή τη στιγμή δε γνωρίζω να σου πω. Πάντως και τα 3 που σου ανέφερα, κάποιοι από τους συγγραφείς τους είναι κοινοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angie15 New member Fanimaid123 Λίτσα_ penthesilia bobo32 emi_8 Vasilis2000kak Niki2 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν ξέρω αν ήταν επειδή τα χα φορτώσει εγώ στο κόκορα τελευταίες χρονιές αλλά έχω την ιδέα ότι ότι έμαθα το έμαθα από το pp 2 και την προηγούμενη καθηγήτρια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 19:25 Η Λουκρητία: #27 02-10-09 19:25 Προσωπικα για σενα ναι μπορει, δεκτον. Γενικα ομως συνεχιζω να πιστευω οτι το themen κανει εξισου καλη-ουσιαστικη δουλεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 19:29 Ο Iliaso έγραψε: #28 02-10-09 19:29 Nαι για αυτό μίλησα και για μένα.Πάντως αυτό που βοηθάει περισσότερο είναι η εξικοίωση.Πχ εγώ από τις αρχές της β γυμνασίου ως το νοέμβρη της γ τα γερμανικά τα χα χεσμένα.Από 19/12(σα τώρα το θυμάμαι είχα φάει γκούντις μετά το μάθημα) που άρχισα να κάνω συστηματικά τεστ μέχρι και 15/1 2 μέρες πριν δώσω έκανα ότι μας έβαζε(εκτός από τις εκθέσεις) και έτσι πιστεύω ότι τα κατάφερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hantzos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 20:30 Ο hantzos έγραψε: #29 02-10-09 20:30 εμενα δεν με ξετρελενει σαν βιβλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 11:49 Η Jenny έγραψε: #30 06-10-09 11:49 Μου φαίνεται περίεργο που κάνεις το Themen 2....Αυτά συνήθως τα διδάσκουμε σε ενήλικες που θέλουν να φτάσουν στο Β1 πολύ σύντομα. Προσωπικά εγώ δεν το προτιμώ, συνηθίζω να διδάσκω κάποιο άλλο του ίδιου εκδοτικού οίκου. Δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλό βιβλίο, απλά όπως και το Themen 1 είναι θα 'λεγα "πυκνογραμμένα" οπότε πιστεύω πως ενδείκνυται πιο πολύ για ενήλικες ή μαθητές άνω των 16. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hantzos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:47 Ο hantzos έγραψε: #31 06-10-09 15:47 κυρια jenny ποιος πιστευετε οτι ειναι ο ιδανικος τροπος καποιος να διαβαζει το λεξιλογιο ωστε να μαθαινει και γενη και πληθυντικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 17:49 Ο Iliaso έγραψε: #32 06-10-09 17:49 Τι εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hantzos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 18:19 Ο hantzos έγραψε: #33 06-10-09 18:19 εννοω ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος για να διαβαζει καποιος το λεξιλογιο δλδ να τις γραφει κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Arzt Νεοφερμένο μέλος Ο Arzt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 01:20 Ο Arzt έγραψε: #34 17-11-09 01:20 Jenny θα ήθελα να μου προτείνεις ένα έγκυρο γερμανοελληνικό-ελληνογερμανικό λεξικό κι ένα αξιόπιστο βιβλίο γραμματικής-συντακτικού. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! ΥΓ: Προσπάθησα να στείλω ένα αναλυτικότερο και πιο κατατοπιστικό pm, αλλά δεν τα κατάφερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:26 Η Jenny έγραψε: #35 17-11-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Arzt: Jenny θα ήθελα να μου προτείνεις ένα έγκυρο γερμανοελληνικό-ελληνογερμανικό λεξικό κι ένα αξιόπιστο βιβλίο γραμματικής-συντακτικού. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! ΥΓ: Προσπάθησα να στείλω ένα αναλυτικότερο και πιο κατατοπιστικό pm, αλλά δεν τα κατάφερα Click για ανάπτυξη... Γεια σου! Ναι, έχω απενεργοποιήσει για ένα διάστημα τα πμ μου. Λοιπόν, για λεξικό προτείνω το PONS. (είναι πράσινο) Για Γραμματική-Συντακτικό προτείνω του Κουκίδη (εκδόσεις Praxis -Κουκίδη). Είναι πλήρες αυτό το βιβλίο και είναι στα ελληνικά οπότε θα είναι πολύ κατανοητό. Ξεχωριστά πουλιέται το βιβλίο ασκήσεων αυτής της Γραμματικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:26 Η maraki love: #36 17-11-09 20:26 ναι και εγω το ιδιο....Jenny ηθελα να σε ρωτησω αν υπάρχει κάποιο βιβλίο ενηλίκων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:28 Η Jenny έγραψε: #37 17-11-09 20:28 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Jenny ηθελα να σε ρωτησω αν υπάρχει κάποιο βιβλίο ενηλίκων.. Click για ανάπτυξη... Εννοείς όμως να ξεκινάει για 1η φορά γερμανικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:29 Η maraki love: #38 17-11-09 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Jenny: Εννοείς όμως να ξεκινάει για 1η φορά γερμανικά; Click για ανάπτυξη... ναι αρχη αρχη απο το αλφαβητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Arzt Νεοφερμένο μέλος Ο Arzt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:34 Ο Arzt έγραψε: #39 17-11-09 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Jenny: Γεια σου! Ναι, έχω απενεργοποιήσει για ένα διάστημα τα πμ μου. Λοιπόν, για λεξικό προτείνω το PONS. (είναι πράσινο) Για Γραμματική-Συντακτικό προτείνω του Κουκίδη (εκδόσεις Praxis -Κουκίδη). Είναι πλήρες αυτό το βιβλίο και είναι στα ελληνικά οπότε θα είναι πολύ κατανοητό. Ξεχωριστά πουλιέται το βιβλίο ασκήσεων αυτής της Γραμματικής. Click για ανάπτυξη... Vielen Dank! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:40 Η Jenny έγραψε: #40 17-11-09 20:40 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: ναι αρχη αρχη απο το αλφαβητο Click για ανάπτυξη... Μια πολύ καλή σειρά είναι το Lagune (εκδόσεις Hueber). Έχει 3 τόμους, αλλά ο τελευταίος μπορεί να γίνει πιο συνοπτικά, τουλάχιστον εγώ έτσι το έχω διδάξει! Εννοείται πως συνοδεύεται κι από το βιβλίο ασκήσεων. Μια άλλη καλή σειρά είναι το Themen aktuell (εκδόσεις Hueber). Είναι κι αυτή 3 τόμοι, είναι όμως πιο πυκνογραμμένο βιβλίο και δεν το προτιμώ, αν και πολλοί συνάδελφοι το διδάσκουν. Κι αυτό συνοδεύεται από βιβλίο ασκήσεων. Υπάρχει κι άλλη μια σειρά, η Delfin των ίδιων συγγραφέων με τα απο πάνω. Αλλά επειδή δεν την έχω διδάξει και δεν υπάρχει στη βιβλιοθήκη μου αυτή τη στιγμή δε γνωρίζω να σου πω. Πάντως και τα 3 που σου ανέφερα, κάποιοι από τους συγγραφείς τους είναι κοινοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angie15 New member Fanimaid123 Λίτσα_ penthesilia bobo32 emi_8 Vasilis2000kak Niki2 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Προσωπικα για σενα ναι μπορει, δεκτον. Γενικα ομως συνεχιζω να πιστευω οτι το themen κανει εξισου καλη-ουσιαστικη δουλεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 19:29 Ο Iliaso έγραψε: #28 02-10-09 19:29 Nαι για αυτό μίλησα και για μένα.Πάντως αυτό που βοηθάει περισσότερο είναι η εξικοίωση.Πχ εγώ από τις αρχές της β γυμνασίου ως το νοέμβρη της γ τα γερμανικά τα χα χεσμένα.Από 19/12(σα τώρα το θυμάμαι είχα φάει γκούντις μετά το μάθημα) που άρχισα να κάνω συστηματικά τεστ μέχρι και 15/1 2 μέρες πριν δώσω έκανα ότι μας έβαζε(εκτός από τις εκθέσεις) και έτσι πιστεύω ότι τα κατάφερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hantzos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 20:30 Ο hantzos έγραψε: #29 02-10-09 20:30 εμενα δεν με ξετρελενει σαν βιβλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 11:49 Η Jenny έγραψε: #30 06-10-09 11:49 Μου φαίνεται περίεργο που κάνεις το Themen 2....Αυτά συνήθως τα διδάσκουμε σε ενήλικες που θέλουν να φτάσουν στο Β1 πολύ σύντομα. Προσωπικά εγώ δεν το προτιμώ, συνηθίζω να διδάσκω κάποιο άλλο του ίδιου εκδοτικού οίκου. Δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλό βιβλίο, απλά όπως και το Themen 1 είναι θα 'λεγα "πυκνογραμμένα" οπότε πιστεύω πως ενδείκνυται πιο πολύ για ενήλικες ή μαθητές άνω των 16. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hantzos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:47 Ο hantzos έγραψε: #31 06-10-09 15:47 κυρια jenny ποιος πιστευετε οτι ειναι ο ιδανικος τροπος καποιος να διαβαζει το λεξιλογιο ωστε να μαθαινει και γενη και πληθυντικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 17:49 Ο Iliaso έγραψε: #32 06-10-09 17:49 Τι εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hantzos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 18:19 Ο hantzos έγραψε: #33 06-10-09 18:19 εννοω ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος για να διαβαζει καποιος το λεξιλογιο δλδ να τις γραφει κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Arzt Νεοφερμένο μέλος Ο Arzt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 01:20 Ο Arzt έγραψε: #34 17-11-09 01:20 Jenny θα ήθελα να μου προτείνεις ένα έγκυρο γερμανοελληνικό-ελληνογερμανικό λεξικό κι ένα αξιόπιστο βιβλίο γραμματικής-συντακτικού. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! ΥΓ: Προσπάθησα να στείλω ένα αναλυτικότερο και πιο κατατοπιστικό pm, αλλά δεν τα κατάφερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:26 Η Jenny έγραψε: #35 17-11-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Arzt: Jenny θα ήθελα να μου προτείνεις ένα έγκυρο γερμανοελληνικό-ελληνογερμανικό λεξικό κι ένα αξιόπιστο βιβλίο γραμματικής-συντακτικού. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! ΥΓ: Προσπάθησα να στείλω ένα αναλυτικότερο και πιο κατατοπιστικό pm, αλλά δεν τα κατάφερα Click για ανάπτυξη... Γεια σου! Ναι, έχω απενεργοποιήσει για ένα διάστημα τα πμ μου. Λοιπόν, για λεξικό προτείνω το PONS. (είναι πράσινο) Για Γραμματική-Συντακτικό προτείνω του Κουκίδη (εκδόσεις Praxis -Κουκίδη). Είναι πλήρες αυτό το βιβλίο και είναι στα ελληνικά οπότε θα είναι πολύ κατανοητό. Ξεχωριστά πουλιέται το βιβλίο ασκήσεων αυτής της Γραμματικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:26 Η maraki love: #36 17-11-09 20:26 ναι και εγω το ιδιο....Jenny ηθελα να σε ρωτησω αν υπάρχει κάποιο βιβλίο ενηλίκων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:28 Η Jenny έγραψε: #37 17-11-09 20:28 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Jenny ηθελα να σε ρωτησω αν υπάρχει κάποιο βιβλίο ενηλίκων.. Click για ανάπτυξη... Εννοείς όμως να ξεκινάει για 1η φορά γερμανικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:29 Η maraki love: #38 17-11-09 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Jenny: Εννοείς όμως να ξεκινάει για 1η φορά γερμανικά; Click για ανάπτυξη... ναι αρχη αρχη απο το αλφαβητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Arzt Νεοφερμένο μέλος Ο Arzt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:34 Ο Arzt έγραψε: #39 17-11-09 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Jenny: Γεια σου! Ναι, έχω απενεργοποιήσει για ένα διάστημα τα πμ μου. Λοιπόν, για λεξικό προτείνω το PONS. (είναι πράσινο) Για Γραμματική-Συντακτικό προτείνω του Κουκίδη (εκδόσεις Praxis -Κουκίδη). Είναι πλήρες αυτό το βιβλίο και είναι στα ελληνικά οπότε θα είναι πολύ κατανοητό. Ξεχωριστά πουλιέται το βιβλίο ασκήσεων αυτής της Γραμματικής. Click για ανάπτυξη... Vielen Dank! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:40 Η Jenny έγραψε: #40 17-11-09 20:40 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: ναι αρχη αρχη απο το αλφαβητο Click για ανάπτυξη... Μια πολύ καλή σειρά είναι το Lagune (εκδόσεις Hueber). Έχει 3 τόμους, αλλά ο τελευταίος μπορεί να γίνει πιο συνοπτικά, τουλάχιστον εγώ έτσι το έχω διδάξει! Εννοείται πως συνοδεύεται κι από το βιβλίο ασκήσεων. Μια άλλη καλή σειρά είναι το Themen aktuell (εκδόσεις Hueber). Είναι κι αυτή 3 τόμοι, είναι όμως πιο πυκνογραμμένο βιβλίο και δεν το προτιμώ, αν και πολλοί συνάδελφοι το διδάσκουν. Κι αυτό συνοδεύεται από βιβλίο ασκήσεων. Υπάρχει κι άλλη μια σειρά, η Delfin των ίδιων συγγραφέων με τα απο πάνω. Αλλά επειδή δεν την έχω διδάξει και δεν υπάρχει στη βιβλιοθήκη μου αυτή τη στιγμή δε γνωρίζω να σου πω. Πάντως και τα 3 που σου ανέφερα, κάποιοι από τους συγγραφείς τους είναι κοινοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angie15 New member Fanimaid123 Λίτσα_ penthesilia bobo32 emi_8 Vasilis2000kak Niki2 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Nαι για αυτό μίλησα και για μένα.Πάντως αυτό που βοηθάει περισσότερο είναι η εξικοίωση.Πχ εγώ από τις αρχές της β γυμνασίου ως το νοέμβρη της γ τα γερμανικά τα χα χεσμένα.Από 19/12(σα τώρα το θυμάμαι είχα φάει γκούντις μετά το μάθημα) που άρχισα να κάνω συστηματικά τεστ μέχρι και 15/1 2 μέρες πριν δώσω έκανα ότι μας έβαζε(εκτός από τις εκθέσεις) και έτσι πιστεύω ότι τα κατάφερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hantzos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 20:30 Ο hantzos έγραψε: #29 02-10-09 20:30 εμενα δεν με ξετρελενει σαν βιβλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 11:49 Η Jenny έγραψε: #30 06-10-09 11:49 Μου φαίνεται περίεργο που κάνεις το Themen 2....Αυτά συνήθως τα διδάσκουμε σε ενήλικες που θέλουν να φτάσουν στο Β1 πολύ σύντομα. Προσωπικά εγώ δεν το προτιμώ, συνηθίζω να διδάσκω κάποιο άλλο του ίδιου εκδοτικού οίκου. Δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλό βιβλίο, απλά όπως και το Themen 1 είναι θα 'λεγα "πυκνογραμμένα" οπότε πιστεύω πως ενδείκνυται πιο πολύ για ενήλικες ή μαθητές άνω των 16. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hantzos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:47 Ο hantzos έγραψε: #31 06-10-09 15:47 κυρια jenny ποιος πιστευετε οτι ειναι ο ιδανικος τροπος καποιος να διαβαζει το λεξιλογιο ωστε να μαθαινει και γενη και πληθυντικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 17:49 Ο Iliaso έγραψε: #32 06-10-09 17:49 Τι εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hantzos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 18:19 Ο hantzos έγραψε: #33 06-10-09 18:19 εννοω ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος για να διαβαζει καποιος το λεξιλογιο δλδ να τις γραφει κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Arzt Νεοφερμένο μέλος Ο Arzt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 01:20 Ο Arzt έγραψε: #34 17-11-09 01:20 Jenny θα ήθελα να μου προτείνεις ένα έγκυρο γερμανοελληνικό-ελληνογερμανικό λεξικό κι ένα αξιόπιστο βιβλίο γραμματικής-συντακτικού. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! ΥΓ: Προσπάθησα να στείλω ένα αναλυτικότερο και πιο κατατοπιστικό pm, αλλά δεν τα κατάφερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:26 Η Jenny έγραψε: #35 17-11-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Arzt: Jenny θα ήθελα να μου προτείνεις ένα έγκυρο γερμανοελληνικό-ελληνογερμανικό λεξικό κι ένα αξιόπιστο βιβλίο γραμματικής-συντακτικού. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! ΥΓ: Προσπάθησα να στείλω ένα αναλυτικότερο και πιο κατατοπιστικό pm, αλλά δεν τα κατάφερα Click για ανάπτυξη... Γεια σου! Ναι, έχω απενεργοποιήσει για ένα διάστημα τα πμ μου. Λοιπόν, για λεξικό προτείνω το PONS. (είναι πράσινο) Για Γραμματική-Συντακτικό προτείνω του Κουκίδη (εκδόσεις Praxis -Κουκίδη). Είναι πλήρες αυτό το βιβλίο και είναι στα ελληνικά οπότε θα είναι πολύ κατανοητό. Ξεχωριστά πουλιέται το βιβλίο ασκήσεων αυτής της Γραμματικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:26 Η maraki love: #36 17-11-09 20:26 ναι και εγω το ιδιο....Jenny ηθελα να σε ρωτησω αν υπάρχει κάποιο βιβλίο ενηλίκων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:28 Η Jenny έγραψε: #37 17-11-09 20:28 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Jenny ηθελα να σε ρωτησω αν υπάρχει κάποιο βιβλίο ενηλίκων.. Click για ανάπτυξη... Εννοείς όμως να ξεκινάει για 1η φορά γερμανικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:29 Η maraki love: #38 17-11-09 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Jenny: Εννοείς όμως να ξεκινάει για 1η φορά γερμανικά; Click για ανάπτυξη... ναι αρχη αρχη απο το αλφαβητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Arzt Νεοφερμένο μέλος Ο Arzt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:34 Ο Arzt έγραψε: #39 17-11-09 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Jenny: Γεια σου! Ναι, έχω απενεργοποιήσει για ένα διάστημα τα πμ μου. Λοιπόν, για λεξικό προτείνω το PONS. (είναι πράσινο) Για Γραμματική-Συντακτικό προτείνω του Κουκίδη (εκδόσεις Praxis -Κουκίδη). Είναι πλήρες αυτό το βιβλίο και είναι στα ελληνικά οπότε θα είναι πολύ κατανοητό. Ξεχωριστά πουλιέται το βιβλίο ασκήσεων αυτής της Γραμματικής. Click για ανάπτυξη... Vielen Dank! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:40 Η Jenny έγραψε: #40 17-11-09 20:40 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: ναι αρχη αρχη απο το αλφαβητο Click για ανάπτυξη... Μια πολύ καλή σειρά είναι το Lagune (εκδόσεις Hueber). Έχει 3 τόμους, αλλά ο τελευταίος μπορεί να γίνει πιο συνοπτικά, τουλάχιστον εγώ έτσι το έχω διδάξει! Εννοείται πως συνοδεύεται κι από το βιβλίο ασκήσεων. Μια άλλη καλή σειρά είναι το Themen aktuell (εκδόσεις Hueber). Είναι κι αυτή 3 τόμοι, είναι όμως πιο πυκνογραμμένο βιβλίο και δεν το προτιμώ, αν και πολλοί συνάδελφοι το διδάσκουν. Κι αυτό συνοδεύεται από βιβλίο ασκήσεων. Υπάρχει κι άλλη μια σειρά, η Delfin των ίδιων συγγραφέων με τα απο πάνω. Αλλά επειδή δεν την έχω διδάξει και δεν υπάρχει στη βιβλιοθήκη μου αυτή τη στιγμή δε γνωρίζω να σου πω. Πάντως και τα 3 που σου ανέφερα, κάποιοι από τους συγγραφείς τους είναι κοινοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angie15 New member Fanimaid123 Λίτσα_ penthesilia bobo32 emi_8 Vasilis2000kak Niki2 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εμενα δεν με ξετρελενει σαν βιβλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 11:49 Η Jenny έγραψε: #30 06-10-09 11:49 Μου φαίνεται περίεργο που κάνεις το Themen 2....Αυτά συνήθως τα διδάσκουμε σε ενήλικες που θέλουν να φτάσουν στο Β1 πολύ σύντομα. Προσωπικά εγώ δεν το προτιμώ, συνηθίζω να διδάσκω κάποιο άλλο του ίδιου εκδοτικού οίκου. Δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλό βιβλίο, απλά όπως και το Themen 1 είναι θα 'λεγα "πυκνογραμμένα" οπότε πιστεύω πως ενδείκνυται πιο πολύ για ενήλικες ή μαθητές άνω των 16. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hantzos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:47 Ο hantzos έγραψε: #31 06-10-09 15:47 κυρια jenny ποιος πιστευετε οτι ειναι ο ιδανικος τροπος καποιος να διαβαζει το λεξιλογιο ωστε να μαθαινει και γενη και πληθυντικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 17:49 Ο Iliaso έγραψε: #32 06-10-09 17:49 Τι εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hantzos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 18:19 Ο hantzos έγραψε: #33 06-10-09 18:19 εννοω ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος για να διαβαζει καποιος το λεξιλογιο δλδ να τις γραφει κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Arzt Νεοφερμένο μέλος Ο Arzt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 01:20 Ο Arzt έγραψε: #34 17-11-09 01:20 Jenny θα ήθελα να μου προτείνεις ένα έγκυρο γερμανοελληνικό-ελληνογερμανικό λεξικό κι ένα αξιόπιστο βιβλίο γραμματικής-συντακτικού. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! ΥΓ: Προσπάθησα να στείλω ένα αναλυτικότερο και πιο κατατοπιστικό pm, αλλά δεν τα κατάφερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:26 Η Jenny έγραψε: #35 17-11-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Arzt: Jenny θα ήθελα να μου προτείνεις ένα έγκυρο γερμανοελληνικό-ελληνογερμανικό λεξικό κι ένα αξιόπιστο βιβλίο γραμματικής-συντακτικού. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! ΥΓ: Προσπάθησα να στείλω ένα αναλυτικότερο και πιο κατατοπιστικό pm, αλλά δεν τα κατάφερα Click για ανάπτυξη... Γεια σου! Ναι, έχω απενεργοποιήσει για ένα διάστημα τα πμ μου. Λοιπόν, για λεξικό προτείνω το PONS. (είναι πράσινο) Για Γραμματική-Συντακτικό προτείνω του Κουκίδη (εκδόσεις Praxis -Κουκίδη). Είναι πλήρες αυτό το βιβλίο και είναι στα ελληνικά οπότε θα είναι πολύ κατανοητό. Ξεχωριστά πουλιέται το βιβλίο ασκήσεων αυτής της Γραμματικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:26 Η maraki love: #36 17-11-09 20:26 ναι και εγω το ιδιο....Jenny ηθελα να σε ρωτησω αν υπάρχει κάποιο βιβλίο ενηλίκων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:28 Η Jenny έγραψε: #37 17-11-09 20:28 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Jenny ηθελα να σε ρωτησω αν υπάρχει κάποιο βιβλίο ενηλίκων.. Click για ανάπτυξη... Εννοείς όμως να ξεκινάει για 1η φορά γερμανικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:29 Η maraki love: #38 17-11-09 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Jenny: Εννοείς όμως να ξεκινάει για 1η φορά γερμανικά; Click για ανάπτυξη... ναι αρχη αρχη απο το αλφαβητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Arzt Νεοφερμένο μέλος Ο Arzt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:34 Ο Arzt έγραψε: #39 17-11-09 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Jenny: Γεια σου! Ναι, έχω απενεργοποιήσει για ένα διάστημα τα πμ μου. Λοιπόν, για λεξικό προτείνω το PONS. (είναι πράσινο) Για Γραμματική-Συντακτικό προτείνω του Κουκίδη (εκδόσεις Praxis -Κουκίδη). Είναι πλήρες αυτό το βιβλίο και είναι στα ελληνικά οπότε θα είναι πολύ κατανοητό. Ξεχωριστά πουλιέται το βιβλίο ασκήσεων αυτής της Γραμματικής. Click για ανάπτυξη... Vielen Dank! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:40 Η Jenny έγραψε: #40 17-11-09 20:40 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: ναι αρχη αρχη απο το αλφαβητο Click για ανάπτυξη... Μια πολύ καλή σειρά είναι το Lagune (εκδόσεις Hueber). Έχει 3 τόμους, αλλά ο τελευταίος μπορεί να γίνει πιο συνοπτικά, τουλάχιστον εγώ έτσι το έχω διδάξει! Εννοείται πως συνοδεύεται κι από το βιβλίο ασκήσεων. Μια άλλη καλή σειρά είναι το Themen aktuell (εκδόσεις Hueber). Είναι κι αυτή 3 τόμοι, είναι όμως πιο πυκνογραμμένο βιβλίο και δεν το προτιμώ, αν και πολλοί συνάδελφοι το διδάσκουν. Κι αυτό συνοδεύεται από βιβλίο ασκήσεων. Υπάρχει κι άλλη μια σειρά, η Delfin των ίδιων συγγραφέων με τα απο πάνω. Αλλά επειδή δεν την έχω διδάξει και δεν υπάρχει στη βιβλιοθήκη μου αυτή τη στιγμή δε γνωρίζω να σου πω. Πάντως και τα 3 που σου ανέφερα, κάποιοι από τους συγγραφείς τους είναι κοινοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angie15 New member Fanimaid123 Λίτσα_ penthesilia bobo32 emi_8 Vasilis2000kak Niki2 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μου φαίνεται περίεργο που κάνεις το Themen 2....Αυτά συνήθως τα διδάσκουμε σε ενήλικες που θέλουν να φτάσουν στο Β1 πολύ σύντομα. Προσωπικά εγώ δεν το προτιμώ, συνηθίζω να διδάσκω κάποιο άλλο του ίδιου εκδοτικού οίκου. Δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλό βιβλίο, απλά όπως και το Themen 1 είναι θα 'λεγα "πυκνογραμμένα" οπότε πιστεύω πως ενδείκνυται πιο πολύ για ενήλικες ή μαθητές άνω των 16. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hantzos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 15:47 Ο hantzos έγραψε: #31 06-10-09 15:47 κυρια jenny ποιος πιστευετε οτι ειναι ο ιδανικος τροπος καποιος να διαβαζει το λεξιλογιο ωστε να μαθαινει και γενη και πληθυντικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 17:49 Ο Iliaso έγραψε: #32 06-10-09 17:49 Τι εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hantzos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 18:19 Ο hantzos έγραψε: #33 06-10-09 18:19 εννοω ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος για να διαβαζει καποιος το λεξιλογιο δλδ να τις γραφει κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Arzt Νεοφερμένο μέλος Ο Arzt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 01:20 Ο Arzt έγραψε: #34 17-11-09 01:20 Jenny θα ήθελα να μου προτείνεις ένα έγκυρο γερμανοελληνικό-ελληνογερμανικό λεξικό κι ένα αξιόπιστο βιβλίο γραμματικής-συντακτικού. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! ΥΓ: Προσπάθησα να στείλω ένα αναλυτικότερο και πιο κατατοπιστικό pm, αλλά δεν τα κατάφερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:26 Η Jenny έγραψε: #35 17-11-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Arzt: Jenny θα ήθελα να μου προτείνεις ένα έγκυρο γερμανοελληνικό-ελληνογερμανικό λεξικό κι ένα αξιόπιστο βιβλίο γραμματικής-συντακτικού. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! ΥΓ: Προσπάθησα να στείλω ένα αναλυτικότερο και πιο κατατοπιστικό pm, αλλά δεν τα κατάφερα Click για ανάπτυξη... Γεια σου! Ναι, έχω απενεργοποιήσει για ένα διάστημα τα πμ μου. Λοιπόν, για λεξικό προτείνω το PONS. (είναι πράσινο) Για Γραμματική-Συντακτικό προτείνω του Κουκίδη (εκδόσεις Praxis -Κουκίδη). Είναι πλήρες αυτό το βιβλίο και είναι στα ελληνικά οπότε θα είναι πολύ κατανοητό. Ξεχωριστά πουλιέται το βιβλίο ασκήσεων αυτής της Γραμματικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:26 Η maraki love: #36 17-11-09 20:26 ναι και εγω το ιδιο....Jenny ηθελα να σε ρωτησω αν υπάρχει κάποιο βιβλίο ενηλίκων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:28 Η Jenny έγραψε: #37 17-11-09 20:28 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Jenny ηθελα να σε ρωτησω αν υπάρχει κάποιο βιβλίο ενηλίκων.. Click για ανάπτυξη... Εννοείς όμως να ξεκινάει για 1η φορά γερμανικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:29 Η maraki love: #38 17-11-09 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Jenny: Εννοείς όμως να ξεκινάει για 1η φορά γερμανικά; Click για ανάπτυξη... ναι αρχη αρχη απο το αλφαβητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Arzt Νεοφερμένο μέλος Ο Arzt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:34 Ο Arzt έγραψε: #39 17-11-09 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Jenny: Γεια σου! Ναι, έχω απενεργοποιήσει για ένα διάστημα τα πμ μου. Λοιπόν, για λεξικό προτείνω το PONS. (είναι πράσινο) Για Γραμματική-Συντακτικό προτείνω του Κουκίδη (εκδόσεις Praxis -Κουκίδη). Είναι πλήρες αυτό το βιβλίο και είναι στα ελληνικά οπότε θα είναι πολύ κατανοητό. Ξεχωριστά πουλιέται το βιβλίο ασκήσεων αυτής της Γραμματικής. Click για ανάπτυξη... Vielen Dank! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:40 Η Jenny έγραψε: #40 17-11-09 20:40 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: ναι αρχη αρχη απο το αλφαβητο Click για ανάπτυξη... Μια πολύ καλή σειρά είναι το Lagune (εκδόσεις Hueber). Έχει 3 τόμους, αλλά ο τελευταίος μπορεί να γίνει πιο συνοπτικά, τουλάχιστον εγώ έτσι το έχω διδάξει! Εννοείται πως συνοδεύεται κι από το βιβλίο ασκήσεων. Μια άλλη καλή σειρά είναι το Themen aktuell (εκδόσεις Hueber). Είναι κι αυτή 3 τόμοι, είναι όμως πιο πυκνογραμμένο βιβλίο και δεν το προτιμώ, αν και πολλοί συνάδελφοι το διδάσκουν. Κι αυτό συνοδεύεται από βιβλίο ασκήσεων. Υπάρχει κι άλλη μια σειρά, η Delfin των ίδιων συγγραφέων με τα απο πάνω. Αλλά επειδή δεν την έχω διδάξει και δεν υπάρχει στη βιβλιοθήκη μου αυτή τη στιγμή δε γνωρίζω να σου πω. Πάντως και τα 3 που σου ανέφερα, κάποιοι από τους συγγραφείς τους είναι κοινοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angie15 New member Fanimaid123 Λίτσα_ penthesilia bobo32 emi_8 Vasilis2000kak Niki2 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κυρια jenny ποιος πιστευετε οτι ειναι ο ιδανικος τροπος καποιος να διαβαζει το λεξιλογιο ωστε να μαθαινει και γενη και πληθυντικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 17:49 Ο Iliaso έγραψε: #32 06-10-09 17:49 Τι εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hantzos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 18:19 Ο hantzos έγραψε: #33 06-10-09 18:19 εννοω ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος για να διαβαζει καποιος το λεξιλογιο δλδ να τις γραφει κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Arzt Νεοφερμένο μέλος Ο Arzt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 01:20 Ο Arzt έγραψε: #34 17-11-09 01:20 Jenny θα ήθελα να μου προτείνεις ένα έγκυρο γερμανοελληνικό-ελληνογερμανικό λεξικό κι ένα αξιόπιστο βιβλίο γραμματικής-συντακτικού. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! ΥΓ: Προσπάθησα να στείλω ένα αναλυτικότερο και πιο κατατοπιστικό pm, αλλά δεν τα κατάφερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:26 Η Jenny έγραψε: #35 17-11-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Arzt: Jenny θα ήθελα να μου προτείνεις ένα έγκυρο γερμανοελληνικό-ελληνογερμανικό λεξικό κι ένα αξιόπιστο βιβλίο γραμματικής-συντακτικού. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! ΥΓ: Προσπάθησα να στείλω ένα αναλυτικότερο και πιο κατατοπιστικό pm, αλλά δεν τα κατάφερα Click για ανάπτυξη... Γεια σου! Ναι, έχω απενεργοποιήσει για ένα διάστημα τα πμ μου. Λοιπόν, για λεξικό προτείνω το PONS. (είναι πράσινο) Για Γραμματική-Συντακτικό προτείνω του Κουκίδη (εκδόσεις Praxis -Κουκίδη). Είναι πλήρες αυτό το βιβλίο και είναι στα ελληνικά οπότε θα είναι πολύ κατανοητό. Ξεχωριστά πουλιέται το βιβλίο ασκήσεων αυτής της Γραμματικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:26 Η maraki love: #36 17-11-09 20:26 ναι και εγω το ιδιο....Jenny ηθελα να σε ρωτησω αν υπάρχει κάποιο βιβλίο ενηλίκων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:28 Η Jenny έγραψε: #37 17-11-09 20:28 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Jenny ηθελα να σε ρωτησω αν υπάρχει κάποιο βιβλίο ενηλίκων.. Click για ανάπτυξη... Εννοείς όμως να ξεκινάει για 1η φορά γερμανικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:29 Η maraki love: #38 17-11-09 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Jenny: Εννοείς όμως να ξεκινάει για 1η φορά γερμανικά; Click για ανάπτυξη... ναι αρχη αρχη απο το αλφαβητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Arzt Νεοφερμένο μέλος Ο Arzt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:34 Ο Arzt έγραψε: #39 17-11-09 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Jenny: Γεια σου! Ναι, έχω απενεργοποιήσει για ένα διάστημα τα πμ μου. Λοιπόν, για λεξικό προτείνω το PONS. (είναι πράσινο) Για Γραμματική-Συντακτικό προτείνω του Κουκίδη (εκδόσεις Praxis -Κουκίδη). Είναι πλήρες αυτό το βιβλίο και είναι στα ελληνικά οπότε θα είναι πολύ κατανοητό. Ξεχωριστά πουλιέται το βιβλίο ασκήσεων αυτής της Γραμματικής. Click για ανάπτυξη... Vielen Dank! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:40 Η Jenny έγραψε: #40 17-11-09 20:40 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: ναι αρχη αρχη απο το αλφαβητο Click για ανάπτυξη... Μια πολύ καλή σειρά είναι το Lagune (εκδόσεις Hueber). Έχει 3 τόμους, αλλά ο τελευταίος μπορεί να γίνει πιο συνοπτικά, τουλάχιστον εγώ έτσι το έχω διδάξει! Εννοείται πως συνοδεύεται κι από το βιβλίο ασκήσεων. Μια άλλη καλή σειρά είναι το Themen aktuell (εκδόσεις Hueber). Είναι κι αυτή 3 τόμοι, είναι όμως πιο πυκνογραμμένο βιβλίο και δεν το προτιμώ, αν και πολλοί συνάδελφοι το διδάσκουν. Κι αυτό συνοδεύεται από βιβλίο ασκήσεων. Υπάρχει κι άλλη μια σειρά, η Delfin των ίδιων συγγραφέων με τα απο πάνω. Αλλά επειδή δεν την έχω διδάξει και δεν υπάρχει στη βιβλιοθήκη μου αυτή τη στιγμή δε γνωρίζω να σου πω. Πάντως και τα 3 που σου ανέφερα, κάποιοι από τους συγγραφείς τους είναι κοινοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angie15 New member Fanimaid123 Λίτσα_ penthesilia bobo32 emi_8 Vasilis2000kak Niki2 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hantzos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 18:19 Ο hantzos έγραψε: #33 06-10-09 18:19 εννοω ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος για να διαβαζει καποιος το λεξιλογιο δλδ να τις γραφει κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Arzt Νεοφερμένο μέλος Ο Arzt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 01:20 Ο Arzt έγραψε: #34 17-11-09 01:20 Jenny θα ήθελα να μου προτείνεις ένα έγκυρο γερμανοελληνικό-ελληνογερμανικό λεξικό κι ένα αξιόπιστο βιβλίο γραμματικής-συντακτικού. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! ΥΓ: Προσπάθησα να στείλω ένα αναλυτικότερο και πιο κατατοπιστικό pm, αλλά δεν τα κατάφερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:26 Η Jenny έγραψε: #35 17-11-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Arzt: Jenny θα ήθελα να μου προτείνεις ένα έγκυρο γερμανοελληνικό-ελληνογερμανικό λεξικό κι ένα αξιόπιστο βιβλίο γραμματικής-συντακτικού. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! ΥΓ: Προσπάθησα να στείλω ένα αναλυτικότερο και πιο κατατοπιστικό pm, αλλά δεν τα κατάφερα Click για ανάπτυξη... Γεια σου! Ναι, έχω απενεργοποιήσει για ένα διάστημα τα πμ μου. Λοιπόν, για λεξικό προτείνω το PONS. (είναι πράσινο) Για Γραμματική-Συντακτικό προτείνω του Κουκίδη (εκδόσεις Praxis -Κουκίδη). Είναι πλήρες αυτό το βιβλίο και είναι στα ελληνικά οπότε θα είναι πολύ κατανοητό. Ξεχωριστά πουλιέται το βιβλίο ασκήσεων αυτής της Γραμματικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:26 Η maraki love: #36 17-11-09 20:26 ναι και εγω το ιδιο....Jenny ηθελα να σε ρωτησω αν υπάρχει κάποιο βιβλίο ενηλίκων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:28 Η Jenny έγραψε: #37 17-11-09 20:28 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Jenny ηθελα να σε ρωτησω αν υπάρχει κάποιο βιβλίο ενηλίκων.. Click για ανάπτυξη... Εννοείς όμως να ξεκινάει για 1η φορά γερμανικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:29 Η maraki love: #38 17-11-09 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Jenny: Εννοείς όμως να ξεκινάει για 1η φορά γερμανικά; Click για ανάπτυξη... ναι αρχη αρχη απο το αλφαβητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Arzt Νεοφερμένο μέλος Ο Arzt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:34 Ο Arzt έγραψε: #39 17-11-09 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Jenny: Γεια σου! Ναι, έχω απενεργοποιήσει για ένα διάστημα τα πμ μου. Λοιπόν, για λεξικό προτείνω το PONS. (είναι πράσινο) Για Γραμματική-Συντακτικό προτείνω του Κουκίδη (εκδόσεις Praxis -Κουκίδη). Είναι πλήρες αυτό το βιβλίο και είναι στα ελληνικά οπότε θα είναι πολύ κατανοητό. Ξεχωριστά πουλιέται το βιβλίο ασκήσεων αυτής της Γραμματικής. Click για ανάπτυξη... Vielen Dank! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:40 Η Jenny έγραψε: #40 17-11-09 20:40 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: ναι αρχη αρχη απο το αλφαβητο Click για ανάπτυξη... Μια πολύ καλή σειρά είναι το Lagune (εκδόσεις Hueber). Έχει 3 τόμους, αλλά ο τελευταίος μπορεί να γίνει πιο συνοπτικά, τουλάχιστον εγώ έτσι το έχω διδάξει! Εννοείται πως συνοδεύεται κι από το βιβλίο ασκήσεων. Μια άλλη καλή σειρά είναι το Themen aktuell (εκδόσεις Hueber). Είναι κι αυτή 3 τόμοι, είναι όμως πιο πυκνογραμμένο βιβλίο και δεν το προτιμώ, αν και πολλοί συνάδελφοι το διδάσκουν. Κι αυτό συνοδεύεται από βιβλίο ασκήσεων. Υπάρχει κι άλλη μια σειρά, η Delfin των ίδιων συγγραφέων με τα απο πάνω. Αλλά επειδή δεν την έχω διδάξει και δεν υπάρχει στη βιβλιοθήκη μου αυτή τη στιγμή δε γνωρίζω να σου πω. Πάντως και τα 3 που σου ανέφερα, κάποιοι από τους συγγραφείς τους είναι κοινοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angie15 New member Fanimaid123 Λίτσα_ penthesilia bobo32 emi_8 Vasilis2000kak Niki2 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εννοω ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος για να διαβαζει καποιος το λεξιλογιο δλδ να τις γραφει κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Arzt Νεοφερμένο μέλος Ο Arzt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 01:20 Ο Arzt έγραψε: #34 17-11-09 01:20 Jenny θα ήθελα να μου προτείνεις ένα έγκυρο γερμανοελληνικό-ελληνογερμανικό λεξικό κι ένα αξιόπιστο βιβλίο γραμματικής-συντακτικού. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! ΥΓ: Προσπάθησα να στείλω ένα αναλυτικότερο και πιο κατατοπιστικό pm, αλλά δεν τα κατάφερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:26 Η Jenny έγραψε: #35 17-11-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Arzt: Jenny θα ήθελα να μου προτείνεις ένα έγκυρο γερμανοελληνικό-ελληνογερμανικό λεξικό κι ένα αξιόπιστο βιβλίο γραμματικής-συντακτικού. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! ΥΓ: Προσπάθησα να στείλω ένα αναλυτικότερο και πιο κατατοπιστικό pm, αλλά δεν τα κατάφερα Click για ανάπτυξη... Γεια σου! Ναι, έχω απενεργοποιήσει για ένα διάστημα τα πμ μου. Λοιπόν, για λεξικό προτείνω το PONS. (είναι πράσινο) Για Γραμματική-Συντακτικό προτείνω του Κουκίδη (εκδόσεις Praxis -Κουκίδη). Είναι πλήρες αυτό το βιβλίο και είναι στα ελληνικά οπότε θα είναι πολύ κατανοητό. Ξεχωριστά πουλιέται το βιβλίο ασκήσεων αυτής της Γραμματικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:26 Η maraki love: #36 17-11-09 20:26 ναι και εγω το ιδιο....Jenny ηθελα να σε ρωτησω αν υπάρχει κάποιο βιβλίο ενηλίκων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:28 Η Jenny έγραψε: #37 17-11-09 20:28 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Jenny ηθελα να σε ρωτησω αν υπάρχει κάποιο βιβλίο ενηλίκων.. Click για ανάπτυξη... Εννοείς όμως να ξεκινάει για 1η φορά γερμανικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:29 Η maraki love: #38 17-11-09 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Jenny: Εννοείς όμως να ξεκινάει για 1η φορά γερμανικά; Click για ανάπτυξη... ναι αρχη αρχη απο το αλφαβητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Arzt Νεοφερμένο μέλος Ο Arzt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:34 Ο Arzt έγραψε: #39 17-11-09 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Jenny: Γεια σου! Ναι, έχω απενεργοποιήσει για ένα διάστημα τα πμ μου. Λοιπόν, για λεξικό προτείνω το PONS. (είναι πράσινο) Για Γραμματική-Συντακτικό προτείνω του Κουκίδη (εκδόσεις Praxis -Κουκίδη). Είναι πλήρες αυτό το βιβλίο και είναι στα ελληνικά οπότε θα είναι πολύ κατανοητό. Ξεχωριστά πουλιέται το βιβλίο ασκήσεων αυτής της Γραμματικής. Click για ανάπτυξη... Vielen Dank! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:40 Η Jenny έγραψε: #40 17-11-09 20:40 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: ναι αρχη αρχη απο το αλφαβητο Click για ανάπτυξη... Μια πολύ καλή σειρά είναι το Lagune (εκδόσεις Hueber). Έχει 3 τόμους, αλλά ο τελευταίος μπορεί να γίνει πιο συνοπτικά, τουλάχιστον εγώ έτσι το έχω διδάξει! Εννοείται πως συνοδεύεται κι από το βιβλίο ασκήσεων. Μια άλλη καλή σειρά είναι το Themen aktuell (εκδόσεις Hueber). Είναι κι αυτή 3 τόμοι, είναι όμως πιο πυκνογραμμένο βιβλίο και δεν το προτιμώ, αν και πολλοί συνάδελφοι το διδάσκουν. Κι αυτό συνοδεύεται από βιβλίο ασκήσεων. Υπάρχει κι άλλη μια σειρά, η Delfin των ίδιων συγγραφέων με τα απο πάνω. Αλλά επειδή δεν την έχω διδάξει και δεν υπάρχει στη βιβλιοθήκη μου αυτή τη στιγμή δε γνωρίζω να σου πω. Πάντως και τα 3 που σου ανέφερα, κάποιοι από τους συγγραφείς τους είναι κοινοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angie15 New member Fanimaid123 Λίτσα_ penthesilia bobo32 emi_8 Vasilis2000kak Niki2 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Jenny θα ήθελα να μου προτείνεις ένα έγκυρο γερμανοελληνικό-ελληνογερμανικό λεξικό κι ένα αξιόπιστο βιβλίο γραμματικής-συντακτικού. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! ΥΓ: Προσπάθησα να στείλω ένα αναλυτικότερο και πιο κατατοπιστικό pm, αλλά δεν τα κατάφερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:26 Η Jenny έγραψε: #35 17-11-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Arzt: Jenny θα ήθελα να μου προτείνεις ένα έγκυρο γερμανοελληνικό-ελληνογερμανικό λεξικό κι ένα αξιόπιστο βιβλίο γραμματικής-συντακτικού. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! ΥΓ: Προσπάθησα να στείλω ένα αναλυτικότερο και πιο κατατοπιστικό pm, αλλά δεν τα κατάφερα Click για ανάπτυξη... Γεια σου! Ναι, έχω απενεργοποιήσει για ένα διάστημα τα πμ μου. Λοιπόν, για λεξικό προτείνω το PONS. (είναι πράσινο) Για Γραμματική-Συντακτικό προτείνω του Κουκίδη (εκδόσεις Praxis -Κουκίδη). Είναι πλήρες αυτό το βιβλίο και είναι στα ελληνικά οπότε θα είναι πολύ κατανοητό. Ξεχωριστά πουλιέται το βιβλίο ασκήσεων αυτής της Γραμματικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:26 Η maraki love: #36 17-11-09 20:26 ναι και εγω το ιδιο....Jenny ηθελα να σε ρωτησω αν υπάρχει κάποιο βιβλίο ενηλίκων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:28 Η Jenny έγραψε: #37 17-11-09 20:28 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Jenny ηθελα να σε ρωτησω αν υπάρχει κάποιο βιβλίο ενηλίκων.. Click για ανάπτυξη... Εννοείς όμως να ξεκινάει για 1η φορά γερμανικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:29 Η maraki love: #38 17-11-09 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Jenny: Εννοείς όμως να ξεκινάει για 1η φορά γερμανικά; Click για ανάπτυξη... ναι αρχη αρχη απο το αλφαβητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Arzt Νεοφερμένο μέλος Ο Arzt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:34 Ο Arzt έγραψε: #39 17-11-09 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Jenny: Γεια σου! Ναι, έχω απενεργοποιήσει για ένα διάστημα τα πμ μου. Λοιπόν, για λεξικό προτείνω το PONS. (είναι πράσινο) Για Γραμματική-Συντακτικό προτείνω του Κουκίδη (εκδόσεις Praxis -Κουκίδη). Είναι πλήρες αυτό το βιβλίο και είναι στα ελληνικά οπότε θα είναι πολύ κατανοητό. Ξεχωριστά πουλιέται το βιβλίο ασκήσεων αυτής της Γραμματικής. Click για ανάπτυξη... Vielen Dank! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:40 Η Jenny έγραψε: #40 17-11-09 20:40 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: ναι αρχη αρχη απο το αλφαβητο Click για ανάπτυξη... Μια πολύ καλή σειρά είναι το Lagune (εκδόσεις Hueber). Έχει 3 τόμους, αλλά ο τελευταίος μπορεί να γίνει πιο συνοπτικά, τουλάχιστον εγώ έτσι το έχω διδάξει! Εννοείται πως συνοδεύεται κι από το βιβλίο ασκήσεων. Μια άλλη καλή σειρά είναι το Themen aktuell (εκδόσεις Hueber). Είναι κι αυτή 3 τόμοι, είναι όμως πιο πυκνογραμμένο βιβλίο και δεν το προτιμώ, αν και πολλοί συνάδελφοι το διδάσκουν. Κι αυτό συνοδεύεται από βιβλίο ασκήσεων. Υπάρχει κι άλλη μια σειρά, η Delfin των ίδιων συγγραφέων με τα απο πάνω. Αλλά επειδή δεν την έχω διδάξει και δεν υπάρχει στη βιβλιοθήκη μου αυτή τη στιγμή δε γνωρίζω να σου πω. Πάντως και τα 3 που σου ανέφερα, κάποιοι από τους συγγραφείς τους είναι κοινοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angie15 New member Fanimaid123 Λίτσα_ penthesilia bobo32 emi_8 Vasilis2000kak Niki2 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Arzt: Jenny θα ήθελα να μου προτείνεις ένα έγκυρο γερμανοελληνικό-ελληνογερμανικό λεξικό κι ένα αξιόπιστο βιβλίο γραμματικής-συντακτικού. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! ΥΓ: Προσπάθησα να στείλω ένα αναλυτικότερο και πιο κατατοπιστικό pm, αλλά δεν τα κατάφερα Click για ανάπτυξη... Γεια σου! Ναι, έχω απενεργοποιήσει για ένα διάστημα τα πμ μου. Λοιπόν, για λεξικό προτείνω το PONS. (είναι πράσινο) Για Γραμματική-Συντακτικό προτείνω του Κουκίδη (εκδόσεις Praxis -Κουκίδη). Είναι πλήρες αυτό το βιβλίο και είναι στα ελληνικά οπότε θα είναι πολύ κατανοητό. Ξεχωριστά πουλιέται το βιβλίο ασκήσεων αυτής της Γραμματικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:26 Η maraki love: #36 17-11-09 20:26 ναι και εγω το ιδιο....Jenny ηθελα να σε ρωτησω αν υπάρχει κάποιο βιβλίο ενηλίκων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:28 Η Jenny έγραψε: #37 17-11-09 20:28 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Jenny ηθελα να σε ρωτησω αν υπάρχει κάποιο βιβλίο ενηλίκων.. Click για ανάπτυξη... Εννοείς όμως να ξεκινάει για 1η φορά γερμανικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:29 Η maraki love: #38 17-11-09 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Jenny: Εννοείς όμως να ξεκινάει για 1η φορά γερμανικά; Click για ανάπτυξη... ναι αρχη αρχη απο το αλφαβητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Arzt Νεοφερμένο μέλος Ο Arzt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:34 Ο Arzt έγραψε: #39 17-11-09 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Jenny: Γεια σου! Ναι, έχω απενεργοποιήσει για ένα διάστημα τα πμ μου. Λοιπόν, για λεξικό προτείνω το PONS. (είναι πράσινο) Για Γραμματική-Συντακτικό προτείνω του Κουκίδη (εκδόσεις Praxis -Κουκίδη). Είναι πλήρες αυτό το βιβλίο και είναι στα ελληνικά οπότε θα είναι πολύ κατανοητό. Ξεχωριστά πουλιέται το βιβλίο ασκήσεων αυτής της Γραμματικής. Click για ανάπτυξη... Vielen Dank! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:40 Η Jenny έγραψε: #40 17-11-09 20:40 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: ναι αρχη αρχη απο το αλφαβητο Click για ανάπτυξη... Μια πολύ καλή σειρά είναι το Lagune (εκδόσεις Hueber). Έχει 3 τόμους, αλλά ο τελευταίος μπορεί να γίνει πιο συνοπτικά, τουλάχιστον εγώ έτσι το έχω διδάξει! Εννοείται πως συνοδεύεται κι από το βιβλίο ασκήσεων. Μια άλλη καλή σειρά είναι το Themen aktuell (εκδόσεις Hueber). Είναι κι αυτή 3 τόμοι, είναι όμως πιο πυκνογραμμένο βιβλίο και δεν το προτιμώ, αν και πολλοί συνάδελφοι το διδάσκουν. Κι αυτό συνοδεύεται από βιβλίο ασκήσεων. Υπάρχει κι άλλη μια σειρά, η Delfin των ίδιων συγγραφέων με τα απο πάνω. Αλλά επειδή δεν την έχω διδάξει και δεν υπάρχει στη βιβλιοθήκη μου αυτή τη στιγμή δε γνωρίζω να σου πω. Πάντως και τα 3 που σου ανέφερα, κάποιοι από τους συγγραφείς τους είναι κοινοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angie15 New member Fanimaid123 Λίτσα_ penthesilia bobo32 emi_8 Vasilis2000kak Niki2 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ναι και εγω το ιδιο....Jenny ηθελα να σε ρωτησω αν υπάρχει κάποιο βιβλίο ενηλίκων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:28 Η Jenny έγραψε: #37 17-11-09 20:28 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Jenny ηθελα να σε ρωτησω αν υπάρχει κάποιο βιβλίο ενηλίκων.. Click για ανάπτυξη... Εννοείς όμως να ξεκινάει για 1η φορά γερμανικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:29 Η maraki love: #38 17-11-09 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Jenny: Εννοείς όμως να ξεκινάει για 1η φορά γερμανικά; Click για ανάπτυξη... ναι αρχη αρχη απο το αλφαβητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Arzt Νεοφερμένο μέλος Ο Arzt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:34 Ο Arzt έγραψε: #39 17-11-09 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Jenny: Γεια σου! Ναι, έχω απενεργοποιήσει για ένα διάστημα τα πμ μου. Λοιπόν, για λεξικό προτείνω το PONS. (είναι πράσινο) Για Γραμματική-Συντακτικό προτείνω του Κουκίδη (εκδόσεις Praxis -Κουκίδη). Είναι πλήρες αυτό το βιβλίο και είναι στα ελληνικά οπότε θα είναι πολύ κατανοητό. Ξεχωριστά πουλιέται το βιβλίο ασκήσεων αυτής της Γραμματικής. Click για ανάπτυξη... Vielen Dank! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:40 Η Jenny έγραψε: #40 17-11-09 20:40 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: ναι αρχη αρχη απο το αλφαβητο Click για ανάπτυξη... Μια πολύ καλή σειρά είναι το Lagune (εκδόσεις Hueber). Έχει 3 τόμους, αλλά ο τελευταίος μπορεί να γίνει πιο συνοπτικά, τουλάχιστον εγώ έτσι το έχω διδάξει! Εννοείται πως συνοδεύεται κι από το βιβλίο ασκήσεων. Μια άλλη καλή σειρά είναι το Themen aktuell (εκδόσεις Hueber). Είναι κι αυτή 3 τόμοι, είναι όμως πιο πυκνογραμμένο βιβλίο και δεν το προτιμώ, αν και πολλοί συνάδελφοι το διδάσκουν. Κι αυτό συνοδεύεται από βιβλίο ασκήσεων. Υπάρχει κι άλλη μια σειρά, η Delfin των ίδιων συγγραφέων με τα απο πάνω. Αλλά επειδή δεν την έχω διδάξει και δεν υπάρχει στη βιβλιοθήκη μου αυτή τη στιγμή δε γνωρίζω να σου πω. Πάντως και τα 3 που σου ανέφερα, κάποιοι από τους συγγραφείς τους είναι κοινοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angie15 New member Fanimaid123 Λίτσα_ penthesilia bobo32 emi_8 Vasilis2000kak Niki2 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Jenny ηθελα να σε ρωτησω αν υπάρχει κάποιο βιβλίο ενηλίκων.. Click για ανάπτυξη... Εννοείς όμως να ξεκινάει για 1η φορά γερμανικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:29 Η maraki love: #38 17-11-09 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Jenny: Εννοείς όμως να ξεκινάει για 1η φορά γερμανικά; Click για ανάπτυξη... ναι αρχη αρχη απο το αλφαβητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Arzt Νεοφερμένο μέλος Ο Arzt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:34 Ο Arzt έγραψε: #39 17-11-09 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Jenny: Γεια σου! Ναι, έχω απενεργοποιήσει για ένα διάστημα τα πμ μου. Λοιπόν, για λεξικό προτείνω το PONS. (είναι πράσινο) Για Γραμματική-Συντακτικό προτείνω του Κουκίδη (εκδόσεις Praxis -Κουκίδη). Είναι πλήρες αυτό το βιβλίο και είναι στα ελληνικά οπότε θα είναι πολύ κατανοητό. Ξεχωριστά πουλιέται το βιβλίο ασκήσεων αυτής της Γραμματικής. Click για ανάπτυξη... Vielen Dank! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:40 Η Jenny έγραψε: #40 17-11-09 20:40 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: ναι αρχη αρχη απο το αλφαβητο Click για ανάπτυξη... Μια πολύ καλή σειρά είναι το Lagune (εκδόσεις Hueber). Έχει 3 τόμους, αλλά ο τελευταίος μπορεί να γίνει πιο συνοπτικά, τουλάχιστον εγώ έτσι το έχω διδάξει! Εννοείται πως συνοδεύεται κι από το βιβλίο ασκήσεων. Μια άλλη καλή σειρά είναι το Themen aktuell (εκδόσεις Hueber). Είναι κι αυτή 3 τόμοι, είναι όμως πιο πυκνογραμμένο βιβλίο και δεν το προτιμώ, αν και πολλοί συνάδελφοι το διδάσκουν. Κι αυτό συνοδεύεται από βιβλίο ασκήσεων. Υπάρχει κι άλλη μια σειρά, η Delfin των ίδιων συγγραφέων με τα απο πάνω. Αλλά επειδή δεν την έχω διδάξει και δεν υπάρχει στη βιβλιοθήκη μου αυτή τη στιγμή δε γνωρίζω να σου πω. Πάντως και τα 3 που σου ανέφερα, κάποιοι από τους συγγραφείς τους είναι κοινοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angie15 New member Fanimaid123 Λίτσα_ penthesilia bobo32 emi_8 Vasilis2000kak Niki2 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Jenny: Εννοείς όμως να ξεκινάει για 1η φορά γερμανικά; Click για ανάπτυξη... ναι αρχη αρχη απο το αλφαβητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Arzt Νεοφερμένο μέλος Ο Arzt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:34 Ο Arzt έγραψε: #39 17-11-09 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Jenny: Γεια σου! Ναι, έχω απενεργοποιήσει για ένα διάστημα τα πμ μου. Λοιπόν, για λεξικό προτείνω το PONS. (είναι πράσινο) Για Γραμματική-Συντακτικό προτείνω του Κουκίδη (εκδόσεις Praxis -Κουκίδη). Είναι πλήρες αυτό το βιβλίο και είναι στα ελληνικά οπότε θα είναι πολύ κατανοητό. Ξεχωριστά πουλιέται το βιβλίο ασκήσεων αυτής της Γραμματικής. Click για ανάπτυξη... Vielen Dank! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:40 Η Jenny έγραψε: #40 17-11-09 20:40 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: ναι αρχη αρχη απο το αλφαβητο Click για ανάπτυξη... Μια πολύ καλή σειρά είναι το Lagune (εκδόσεις Hueber). Έχει 3 τόμους, αλλά ο τελευταίος μπορεί να γίνει πιο συνοπτικά, τουλάχιστον εγώ έτσι το έχω διδάξει! Εννοείται πως συνοδεύεται κι από το βιβλίο ασκήσεων. Μια άλλη καλή σειρά είναι το Themen aktuell (εκδόσεις Hueber). Είναι κι αυτή 3 τόμοι, είναι όμως πιο πυκνογραμμένο βιβλίο και δεν το προτιμώ, αν και πολλοί συνάδελφοι το διδάσκουν. Κι αυτό συνοδεύεται από βιβλίο ασκήσεων. Υπάρχει κι άλλη μια σειρά, η Delfin των ίδιων συγγραφέων με τα απο πάνω. Αλλά επειδή δεν την έχω διδάξει και δεν υπάρχει στη βιβλιοθήκη μου αυτή τη στιγμή δε γνωρίζω να σου πω. Πάντως και τα 3 που σου ανέφερα, κάποιοι από τους συγγραφείς τους είναι κοινοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Jenny: Γεια σου! Ναι, έχω απενεργοποιήσει για ένα διάστημα τα πμ μου. Λοιπόν, για λεξικό προτείνω το PONS. (είναι πράσινο) Για Γραμματική-Συντακτικό προτείνω του Κουκίδη (εκδόσεις Praxis -Κουκίδη). Είναι πλήρες αυτό το βιβλίο και είναι στα ελληνικά οπότε θα είναι πολύ κατανοητό. Ξεχωριστά πουλιέται το βιβλίο ασκήσεων αυτής της Γραμματικής. Click για ανάπτυξη... Vielen Dank! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 20:40 Η Jenny έγραψε: #40 17-11-09 20:40 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: ναι αρχη αρχη απο το αλφαβητο Click για ανάπτυξη... Μια πολύ καλή σειρά είναι το Lagune (εκδόσεις Hueber). Έχει 3 τόμους, αλλά ο τελευταίος μπορεί να γίνει πιο συνοπτικά, τουλάχιστον εγώ έτσι το έχω διδάξει! Εννοείται πως συνοδεύεται κι από το βιβλίο ασκήσεων. Μια άλλη καλή σειρά είναι το Themen aktuell (εκδόσεις Hueber). Είναι κι αυτή 3 τόμοι, είναι όμως πιο πυκνογραμμένο βιβλίο και δεν το προτιμώ, αν και πολλοί συνάδελφοι το διδάσκουν. Κι αυτό συνοδεύεται από βιβλίο ασκήσεων. Υπάρχει κι άλλη μια σειρά, η Delfin των ίδιων συγγραφέων με τα απο πάνω. Αλλά επειδή δεν την έχω διδάξει και δεν υπάρχει στη βιβλιοθήκη μου αυτή τη στιγμή δε γνωρίζω να σου πω. Πάντως και τα 3 που σου ανέφερα, κάποιοι από τους συγγραφείς τους είναι κοινοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από maraki love: ναι αρχη αρχη απο το αλφαβητο Click για ανάπτυξη... Μια πολύ καλή σειρά είναι το Lagune (εκδόσεις Hueber). Έχει 3 τόμους, αλλά ο τελευταίος μπορεί να γίνει πιο συνοπτικά, τουλάχιστον εγώ έτσι το έχω διδάξει! Εννοείται πως συνοδεύεται κι από το βιβλίο ασκήσεων. Μια άλλη καλή σειρά είναι το Themen aktuell (εκδόσεις Hueber). Είναι κι αυτή 3 τόμοι, είναι όμως πιο πυκνογραμμένο βιβλίο και δεν το προτιμώ, αν και πολλοί συνάδελφοι το διδάσκουν. Κι αυτό συνοδεύεται από βιβλίο ασκήσεων. Υπάρχει κι άλλη μια σειρά, η Delfin των ίδιων συγγραφέων με τα απο πάνω. Αλλά επειδή δεν την έχω διδάξει και δεν υπάρχει στη βιβλιοθήκη μου αυτή τη στιγμή δε γνωρίζω να σου πω. Πάντως και τα 3 που σου ανέφερα, κάποιοι από τους συγγραφείς τους είναι κοινοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.