Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος

Του Κουκιδη ειναι πολυ καλη!παιδια απο γερμανικη γραμματικη ειναι καλυτερη του Καραμπατου ή του Κουκιδη ??
ευχαριστω!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lili.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος

Ευχαριστω!να σαι καλα ναγια μου! ααα και επειδη σε εχω διαβασει και σε αλλα ποστ, συγχαρητηρια για την εισαγωγη σου στην ιατρικη!![]()

Είμαι καθηγητρια γερμανικών και τώρα ξεκινάω ιδιαίτερα.Θα ήθελα την βοήθεια γιατί δεν ξέρω ποια βιβλία να διαλέξω.Οποιος μπορεί ας μου πει την γνώμη του.Ευχαριστώ
laurentides
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
laurentides
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

παιδια απο γερμανικη γραμματικη ειναι καλυτερη του Καραμπατου ή του Κουκιδη ??
ευχαριστω!
Εγω χρησιμοποιω του Καραμπατου. Γενικα νομιζω πως αυτος ειναι ο καλυτερος στην Ελλαδα. Θα σου την προτεινα.
laurentides
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Είμαι ανάμεσα σε Themen , Menschen και Berliner Platz ποιο να διαλέξω από θέμα λεξιλογίου ;;;
Θα έλεγα Berliner Platz... Για τι επίπεδο τα θέλεις;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
laurentides
Εκκολαπτόμενο μέλος

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Για αρχάριο επίπεδο απλά θέλω να διαλέξω να έχει όσο το δυνατόν πιο πολύ λεξιλόγιο μέσα
Και το Themen και το Berliner Platz έχουν πολύ λεξιλόγιο... Αν και θα έλεγα το δεύτερο...
laurentides
Εκκολαπτόμενο μέλος

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Σ'ευχαριστώ θα προτιμήσω το Berliner κατά πάσα πιθανότητα μιας και τα 'χει όλα σε ένα βιβλίο και δεν έχει ξεχωριστά components
Δεν κάνει τίποτα

Ναι αυτό είναι ένα από τα Pro το βιβλίου!

prodigywarrior
Νεοφερμένο μέλος

Θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιος που έχει το CD με τα ακουστικά από το βιβλίο Wegbereiter 3 που είναι για προετοιμασία για C2 στα γερμανικά!! Εάν κάποιος το έχει και θέλει να το μοιραστεί με κάποιο τρόπο μαζί μου, ας ενημερώση!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KotCoC100
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πριν από 3 χρόνια πήρα το B2 του Goethe. Δυστυχώς εδώ και 3 χρόνια όμως έχασα κάθε επαφή με τη γλώσσα (λάθος μου) και τώρα που θα ξεκινήσω μαθήματα στο πανεπιστήμιο σκέφτομαι να αρχίσω επανάληψη μόνος μου στα γερμανικά.
Το επίπεδό μου τώρα πια μάλλον είναι κάπου ανάμεσα στο Α1 με Α2

Ξέρετε κάποια καλά βιβλία λεξιλογίου, γραμματικής και συντακτικού να μου προτείνετε; Θα ήθελα να έχουν τις λύσεις κιόλας γιατί θα τα δουλεύω μόνος μου.
Ευχαριστώ!! Danke

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Hallo!!!
Πριν από 3 χρόνια πήρα το B2 του Goethe. Δυστυχώς εδώ και 3 χρόνια όμως έχασα κάθε επαφή με τη γλώσσα (λάθος μου) και τώρα που θα ξεκινήσω μαθήματα στο πανεπιστήμιο σκέφτομαι να αρχίσω επανάληψη μόνος μου στα γερμανικά.
Το επίπεδό μου τώρα πια μάλλον είναι κάπου ανάμεσα στο Α1 με Α2
Ξέρετε κάποια καλά βιβλία λεξιλογίου, γραμματικής και συντακτικού να μου προτείνετε; Θα ήθελα να έχουν τις λύσεις κιόλας γιατί θα τα δουλεύω μόνος μου.
Ευχαριστώ!! Danke![]()
Grias di

Εγώ στον μικρό που είναι στο ίδιο επίπεδο με εσένα έχω πάρει την γραμματική του Κουκίδη

Είναι γραμμένη στα ελληνικά για να γίνεται κατανοητή από όλους... Αν θέλεις γερμανόφωνη μπορώ να σου προτείνω άλλη.
Επίσης, αν δεν εχεις ήδη λεξικό πάρε το ελληνογερμανικό-γερμανοελληνικό του Pons

ή αυτό από την Langenscheidt

Για βιβλία τώρα...
Κοίταξε το Magnet

Επίσης..
Αν θέλεις κάτι σε Kurzlektüren προτείνω:
1
2
3
KotCoC100
Εκκολαπτόμενο μέλος

Βρήκα κι εγώ το Deutsche Grammatik und Syntax του Κουκίδη και μάλιστα το βρήκα σε πακέτο με το Große deutsche Übungsbuch του ίδιου συγγραφέα και τις λύσεις των ασκήσεων του βιβλίου αυτού. Απ' ότι είδα στο βιβλίο ασκήσεων έχει πραγματικά πάρα πολλές...
Το μόνο που μένει είναι και ένα Lehrbuch για κείμενα, λεξιλόγιο κλπ Θα δω αυτά που μου προτείνεις.
Dankeee

Loreley
Περιβόητο μέλος

KotCoC100
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σε ευχαριστώ! Το βρήκαΤο λεξικό Pons υπάρχει online στο internet, δεν χρειάζεται να το αγοράσεις.![]()

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
βιβλία Berliner Platz 1, 2 και 3 (NEU) των εκδόσεων Klett έχουν τις λύσεις όλων των ασκήσεων ενσωματωμένες στο τέλος του ίδιου βιβλίου ή παρέχονται σε έξτρα βιβλίο;
mpouloubasis
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.