andy27 Νεοφερμένο μέλος Ο andy27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2015 στις 23:16 Ο andy27 έγραψε: #1 19-02-15 23:16 Ποιο βιβλίο θα προτείνατε για αρχάριους στα Ιταλικά και ύστερα για Α1-Α2? (celi) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 16:13 Η wherever έγραψε: #2 11-03-15 16:13 Ναι θέλω κι εγώ κανένα βιβλιο αν ξέρετε!Είδα σε βιβλιοπωλείο μερικά αλλά δεν ξέρω ποιο να παρω θέλω γνώμες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. art1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 233 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 17:13 Ο art1 έγραψε: #3 11-03-15 17:13 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Ναι θέλω κι εγώ κανένα βιβλιο αν ξέρετε!Είδα σε βιβλιοπωλείο μερικά αλλά δεν ξέρω ποιο να παρω θέλω γνώμες! Click για ανάπτυξη... για αρχη πολυ καλο ειναι τ (nuovo) progetto italiano 1 (βιβλιο μαθητη, τετραδιο ασκησεων κ supplemento) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 20:51 Η wherever έγραψε: #4 11-03-15 20:51 Βασικά είχα ψάξει πριν μέρες και είχα βρει αυτό το site και κατέβασα αυτό https://linguebooks.blogspot.gr/2012/05/ciao-7th-edition.html?m=1 Έχει μπολικα βιβλια είδα και για πολλές γλώσσες!!Το συγκεκριμένο είναι πολύ ωραίο μέσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ΣοφίαΒ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ποιο βιβλίο θα προτείνατε για αρχάριους στα Ιταλικά και ύστερα για Α1-Α2? (celi) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 16:13 Η wherever έγραψε: #2 11-03-15 16:13 Ναι θέλω κι εγώ κανένα βιβλιο αν ξέρετε!Είδα σε βιβλιοπωλείο μερικά αλλά δεν ξέρω ποιο να παρω θέλω γνώμες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. art1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 233 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 17:13 Ο art1 έγραψε: #3 11-03-15 17:13 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Ναι θέλω κι εγώ κανένα βιβλιο αν ξέρετε!Είδα σε βιβλιοπωλείο μερικά αλλά δεν ξέρω ποιο να παρω θέλω γνώμες! Click για ανάπτυξη... για αρχη πολυ καλο ειναι τ (nuovo) progetto italiano 1 (βιβλιο μαθητη, τετραδιο ασκησεων κ supplemento) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 20:51 Η wherever έγραψε: #4 11-03-15 20:51 Βασικά είχα ψάξει πριν μέρες και είχα βρει αυτό το site και κατέβασα αυτό https://linguebooks.blogspot.gr/2012/05/ciao-7th-edition.html?m=1 Έχει μπολικα βιβλια είδα και για πολλές γλώσσες!!Το συγκεκριμένο είναι πολύ ωραίο μέσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ΣοφίαΒ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι θέλω κι εγώ κανένα βιβλιο αν ξέρετε!Είδα σε βιβλιοπωλείο μερικά αλλά δεν ξέρω ποιο να παρω θέλω γνώμες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
art1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 233 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 17:13 Ο art1 έγραψε: #3 11-03-15 17:13 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Ναι θέλω κι εγώ κανένα βιβλιο αν ξέρετε!Είδα σε βιβλιοπωλείο μερικά αλλά δεν ξέρω ποιο να παρω θέλω γνώμες! Click για ανάπτυξη... για αρχη πολυ καλο ειναι τ (nuovo) progetto italiano 1 (βιβλιο μαθητη, τετραδιο ασκησεων κ supplemento) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 20:51 Η wherever έγραψε: #4 11-03-15 20:51 Βασικά είχα ψάξει πριν μέρες και είχα βρει αυτό το site και κατέβασα αυτό https://linguebooks.blogspot.gr/2012/05/ciao-7th-edition.html?m=1 Έχει μπολικα βιβλια είδα και για πολλές γλώσσες!!Το συγκεκριμένο είναι πολύ ωραίο μέσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από wherever: Ναι θέλω κι εγώ κανένα βιβλιο αν ξέρετε!Είδα σε βιβλιοπωλείο μερικά αλλά δεν ξέρω ποιο να παρω θέλω γνώμες! Click για ανάπτυξη... για αρχη πολυ καλο ειναι τ (nuovo) progetto italiano 1 (βιβλιο μαθητη, τετραδιο ασκησεων κ supplemento) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 20:51 Η wherever έγραψε: #4 11-03-15 20:51 Βασικά είχα ψάξει πριν μέρες και είχα βρει αυτό το site και κατέβασα αυτό https://linguebooks.blogspot.gr/2012/05/ciao-7th-edition.html?m=1 Έχει μπολικα βιβλια είδα και για πολλές γλώσσες!!Το συγκεκριμένο είναι πολύ ωραίο μέσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βασικά είχα ψάξει πριν μέρες και είχα βρει αυτό το site και κατέβασα αυτό https://linguebooks.blogspot.gr/2012/05/ciao-7th-edition.html?m=1 Έχει μπολικα βιβλια είδα και για πολλές γλώσσες!!Το συγκεκριμένο είναι πολύ ωραίο μέσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.